Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Τζανακόπουλος: Μακεδονία ούτε μία είναι, ούτε μόνο ελληνική ! Βαλαμε τον λυκο να φυλαει τα προβατα......

Αυτο ακριβως καναμε....
Βαλαμε τους λυκους να φυλανε τα προβατα....
Το γιατι ; 
Βλεποντας την φωτο θα το καταλαβετε !





Σοκ προκαλούν οι δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλουστην ΕΡΤ, όπου ανάμεσα σε άλλα προσπάθησε να ποδοπατήσει κυριολεκτικά το σύνθημα ψυχής του Ελληνισμού, που φωνάζει ρυθμικά 27 ασταμάτητα χρόνια «η Μακεδονία είναι μία και ελληνική«, θέλοντας να καταδείξει σε όλους τους λαούς και ηγέτες του κόσμου, την ελληνικότητα και τα δίκαια της Μακεδονίας.

Ειδικότερα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όταν ρωτήθηκε για το σύνθημα του μεγάλου Συλλαλητηρίου στην Αθήνα «η Μακεδονία είναι μία και ελληνική«, έκανε λόγο.....
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.