Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Το 2015 ήταν τρελός; Σημερα; Προφητης;

 


Απιστευτο αλλα αληθινο....

Το 2015 τα ελεγε αυτα...

Προφητης;

Ακουστε τον και τα συμπερασματα δικα σας...

πηγη


Ερxovται μαυρες μεpες....ΞΥΠNAΤΕ ! ! !



Αν ολα αυτα αληθευουν...

Ετοιμαστειτε....

πηγη


Η κλιματικn αλλαγn εivαι η vέα θρnσκεiα...

 


Ειναι επικινδυνοι πλεον...

Δεν εχουν ουτε ιερο, ουτε οσιο....

Ακουστε...

πηγη


Δεν υπoλoγiζoυv καvεvαv οι Koυλnδες...

 





Τους xαλαει την πιατσα η Τζωpτζια....

Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΦΕΡΝΕΙ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ… FUNDS!


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ.


ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ, ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ «ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ» ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ FUNDS.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΑ «ΚΟΡΑΚΙΑ» ΤΩΝ «ΚΟΚΚΙΝΩΝ» ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ, ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΧΡΕΗ ΠΟΥ «ΚΟΚΚΙΝΙΣΑΝ» ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΛΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑΣ.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ.


Xτυπαει τον παππoυ ο εισβoλεας και...Γιατi δεν εxει απελαθεi ακoμn;



Αν ηταν δικος μου παππους, ο εισβολεας δεν θα ζουσε...

Αφου δεν μας προστατευουν οι νομοι τους θα προστατευθουμε μονοι μας....

πηγη


Λατιvoπoυλoυ: Η Eλλαδα δεxεται εισβoλn....



Δυστυχως εχει δικιο....
Και...
Οχι μονο δεχεται εισβολη....
Αλλα δινει και επιντοματα στους εισβολεις....
Και περισσοτερα δικαιωματα απ τους Ελληνες....
Και γιατι ολα αυτα;
Αν δεν καταλαβατε κατι δεν παει καλα με τον δεικτη νοημοσυνης σας !



Τον xαβα της η Ματivα Παγώvn: Πηγαivετε να κάvετε το εμβoλιo....

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, την εβδομάδα 11 – 17 Σεπτεμβρίου, 39 ακόμη ασθενείς με Covid έχασαν τη ζωή τους, έγιναν 733 νέες εισαγωγές, ενώ 25 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Δεν λενε ομως ποσοι απ αυτους ειναι μπολιασμενοι...



O συνολικός αριθμός θανάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον σε 37.521. Για την αύξηση των κρουσμάτων covid, μιλησε η Ματίνα Παγώνη.

«Όντως έχουν αυξηθεί τα κρούσματα covid, και υπάρχουν και εισαγωγές στα νοσοκομεία. Παρόλο που τα περιμέναμε τέλος Οκτώβρη, έχουν ξεκινήσει πολύ πιο νωρίς. Ο κόσμος πρέπει να αρχίσει να προσέχει γιατί η μετάδοση είναι πολύ πιο εύκολη. Οι Γερμανοί ξεκίνησαν την ιστορία με έναν νέο εμβολιασμό όπως και οι ΗΠΑ. Εμείς είμαστε πολύ πίσω ακόμα, έχουμε και διαφορετικές καιρικές συνθήκες με αυτές τις χώρες, εμείς ακόμα έχουμε καλό καιρό», ανέφερε αρχικά.

«Το εμβόλιο έχει ξεκινήσει, έχει προχωρήσει, έχουν τελειώσει οι φάσεις, έχουν ασχοληθεί 2 εταιρείες και θα δοθούν οδηγίες στις επιτροπές εμβολιασμού μετά από εισηγήσεις του ΠΟΥ και θα ενημερωθούμε όλοι. Έχουμε ξεκινήσει με το στέλεχος Pirola, που εχει πάνω από 30 μεταλλάξεις, αυτό μας φοβίζει και προβληματιζόμαστε. Ο κορωνοϊός είναι γνωστός στον ιατρικό κόσμο και πλέον μπορούμε να τον διαχειριστούμε σε σχέση με πριν από 2 χρόνια», τόνισε η κ. Παγώνη.

«Το εμβόλιο έχει ξεκινήσει, έχει προχωρήσει, έχουν τελειώσει οι φάσεις, έχουν ασχοληθεί 2 εταιρείες και θα δοθούν οδηγίες στις επιτροπές εμβολιασμού μετά από εισηγήσεις του ΠΟΥ και θα ενημερωθούμε όλοι. Έχουμε ξεκινήσει με το στέλεχος Pirola, που εχει πάνω από 30 μεταλλάξεις, αυτό μας φοβίζει και προβληματιζόμαστε. Ο κορωνοϊός είναι γνωστός στον ιατρικό κόσμο και πλέον μπορούμε να τον διαχειριστούμε σε σχέση με πριν από 2 χρόνια», τόνισε η κ. Παγώνη.


πηγη

Ο Μοvαδικος Ελλnv Ηγετnς...

Απ το 73 και μετα...

Δυστυχως ενας ηταν....

Και μεχρι στιγμης δεν υπαρχει αλλος....

Αμφιβαλετε;

Μην μας ξαναδιαβασετε τοτε...



Ακoυστε τον ψευτn που περιμεvει ψnφo απ τoυς Mακεδovες...



Αυτα ελεγες...

Και τωρα ζητας την ψηφο μας;

Νασαι σιγουρος....

Ψηφο δεν παιρνεις απο Μακεδονα....

Μονο απο κατι πουλημενους κομματοσκυλους ισως παρεις...



Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Ούτε ΗΠΑ ούτε Ρωσία θα μας πουν τι να κάνουμε...Η Γ Ε Τ Η Σ ! ! !

Υπάρχει ανάλογη δήλωση Έλληνα πολιτικού; 



 Η δήλωση του Βούτσις έγινε με αφορμή την εισβολή των Αζέρων στο Ναγκόρνο-Οι μόνοι αληθινοί σύμμαχοι της Ελλάδος είναι ο Στρατός της και ο λαός τηςΩς χώρα πρέπει να μας εμποτιστεί η νοοτροπία του " εξτρεμιστή-βομβιστή" στην πολιτική, με την οποία θα... κάνουμε πασιφανές τον κίνδυνο για κάθε αντίπαλο, ειδικά για τους γείτονες μας

Πατριωτική στάση για τον λαό και την χώρα του τήρησε ο Σέρβος πρόεδρος Α.Βούτσις στον ΟΗΕ, έχοντας νωπά γεγονότα στο Κοσσυφοπέδιο αλλά και παλαιότερα στην πρώην Γιουγκοσλαβία, κατανοώντας απλά και λιτά, ότι κανένας δεν πολεμήσει για λογαριασμό των Σέρβων σε καμία διένεξη.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής βρίσκεται από προχθές ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, όπου συμμετέχει στην 78η σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

"Διεξάγουμε εντατικές συνομιλίες με διεθνείς εκπροσώπους για το Κοσσυφοπέδιο-Μετόχια. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποια είναι η δουλειά μας και τι είδους δουλειά είναι να προστατεύουμε τα συμφέροντα του λαού μας και στην επικράτεια του Κοσσυφοπεδίου.

Έχουμε βαρεθεί με περισσότερες από αυτές τις αφηγήσεις των δύο πλευρών, είναι προφανές ποιος φταίει εδώ, είναι επίσης σαφές σε όσους υποστηρίζουν τη συμπεριφορά του a. Κούρτι. Θα το συζητήσουμε το Σάββατο και την Κυριακή και θα πάρουμε την τελική απόφαση.

Είναι σαφές ότι μετά τις απειλές του Κοσοβάρου Αλμπίν Κούρτι, οι Σέρβοι θα υποφέρουν και θα πληρώσουν, ξεκίνησε μια ευρύτερη εκστρατεία εθνοκάθαρσης. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα πολιτικά μέσα.

Δεν ανήκουμε σε κανένα στρατιωτικό σύμφωνο, είμαστε είναι ουδέτεροι ( αναφερόμενος στον πόλεμο Αρμενίων-Αζέρων).

Η Αρμενία ανήκει στον οργανισμό CSTO. Η Αρμενία δεν ήταν ουδέτερη, αλλά εγκατέλειψε τις θέσεις της. Σεβόμαστε την Αρμενία, αλλά είμαστε ουδέτεροι και ξέρω ότι μπορούμε να βασιστούμε μόνο στον εαυτό μας.

Γι' αυτό χρειαζόμαστε ισχυρότερο στρατό και οικονομία για να προστατεύσουμε τον εναέριο χώρο μας και τους ανθρώπους μας.

Μπορείς να νιώσεις τη μυρωδιά της ελευθερίας στον κόσμο. Δεν λέω ότι ήρθε, αλλά γίνεται αισθητή. Βλέπω πώς εξαπλώνονται τα κινήματα ελευθερίας στον κόσμο. Και για εμάς, τις μικρές χώρες, όταν νιώσουμε αυτή τη μυρωδιά ελευθερίας, αυτό είναι μερικές φορές αρκετό. Θα συνεχίσω να παίρνω βαθιές ανάσες από τη μυρωδιά της ελευθερίας για τη Σερβία, ελπίζω χωρίς κακό στη Σερβία. Ζήτω η Σερβία», είπε ο Βούτσιτς από τη Νέα Υόρκη.

Οι Σέρβοι κατανόησαν με τον πολύ άσχημο τρόπο θα λέγανε, ότι δεν υπάρχουν “φίλοι” και υποστηρικτές που θα πολεμήσουν για λογαριασμό του σερβικού λαού.

Το διαπίστωσαν στον πόλεμο του Κοσσόβου και της Βοσνίας, όταν οι “ φίλοι και σύμμαχοι τους τότε ( Ρώσοι και Κινέζοι), δεν έκαναν το παραμικρό για τους βοηθήσουν αληθινά, κοιτώντας μόνο τα δικά τους συμφέροντα αν και είχαν αμυντικές συμφωνίες.

Αυτό που διαπίστωσε η σερβική πλευρά και δήλωσε ο Σέρβος  πρόεδρος είναι ότι οι μόνοι σύμμαχοι της εκάστοτε κυβέρνησης του Βελιγραδίου είναι ο Στρατός της χώρας και ο λαός, κανένας άλλος.

Παράδειγμα για την Ελλάδα σχετικά με τις σχέσεις της με την Τουρκία

Στην χώρα μας, έχουμε αναλωθεί εδώ και χρόνια για την υποστήριξη απόψεων που αφορούν τις συμμαχίες της Ελλάδος, σε ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, κλπ.

Είναι απόλυτα εξακριβωμένο σύμφωνα και με την προϊστορία, σε Βαλκάνια, Αρμενία, Συρία, Λιβύη και αλλού, ότι σε κάθε πολεμικό σενάριο με την Τουρκία, η χώρα μας θα βασιστεί  αποκλειστικά και μόνο στις Ένοπλες Δυνάμεις της,  στους πολιτικούς της και φυσικά στο λαό της.

Οποιαδήποτε διπλωματική ή στρατιωτική βοήθεια παντός τύπου θα είναι ευπρόσδεκτη από συμμάχους και φίλους, αλλά δεν μπορούμε και δεν πρέπει να βασιστούμε σε αυτήν, ούτε χιλιοστό.

Το τρανό παράδειγμα των Αρμενίων που βασίστηκαν στην ρωσική πολεμική μηχανή, και η τραγωδία της Κύπρου με την γνωστή τότε  στάση των ΗΠΑ, μας έχει πιστοποιήσει επακριβώς τι οφείλουμε να κάνουμε ως Έθνος και κράτος προετοιμάζοντας τον Στρατό και την οικονομία μας.  

Ουτοπίες για επαγγελματικό Στρατό, κατάργηση θητείας, σαθρή και εξαρτώμενη οικονομία, συζήτηση για διαμοιρασμό εθνικών συμφερόντων και πολλά άλλα, είναι εγκληματικά λάθη που οδηγούν σε εθνικές τραγωδίες επικών διαστάσεων ( Μικρά Ασία-Κύπρο).    

Ως χώρα πρέπει να μας εμποτιστεί η νοοτροπία του " εξτρεμιστή-βομβιστή" στην πολιτική, με την οποία θα κάνουμε πασιφανές τον τεράστιο κίνδυνο για κάθε αντίπαλο, ειδικά για τους γείτονες μας.

Στόχος αυτού του πλάνου σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας είναι να καταστεί σαφές στην άλλη πλευρά, ότι το ανθρώπινο και υλικό κόστος κάθε προκλητικής ενέργειας θα είναι τεράστιο με πολλές συνέπειες για το μέλλον.  


πηγη

Ηρθαν τα Αμερικανακια να μας σωσουν;

Απο το 2008 εως το 2015, ο Στεφανος ηταν το "καλο παιδι"....

Προσυπεγραψε ολες τις μνημονιακες απαιτησεις του ΔΝΤ, ως συμβουλος του Κουλη και ως (αφανες) στελεχος.. της ΝΔ.


Απολαμβανε τα δωρεαν ταξιδια και τα μπανια του, με το ετερον ημισυ και ζουσε στιγμες χαλαρωσης, στα ελληνικα νησια.

Ενα βραδυ του Ιουνιου, εν μεσω πυρκαγιων που κατεκαιαν το Πανελληνιο, χτυπησε το τηλεφωνο του Στεφανου και μια φωνη απο το State Department του ειπε:
"Hey Steve, feeling ready to become the bad boy..?
Our team here, will fly to Athens to set up everything for you.
We count on you..."


Oι συvεπειες των σκευασματωv θα μας απασxoλoυν καιρo...

 





Eiσαι ΨEΚ και συvωμoσιoλόγoς;

To bullying των προπαγανδιστών εναντίον των ψαγμένων-κυριολεκτικά ψεκασμένων πολιτών...



Τολμάς να αμφισβητείς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των σκευασμάτων νέας τεχνολογίας;

– «Είσαι ΨΕΚ!»

Τολμάς να αμφισβητείς την ασφάλεια των ταυτοτήτων νέας τεχνολογίας και τους δήθεν θεάρεστους σκοπούς των εμπνευστών τους;

– «Είσαι ΨΕΚ!»

Τολμάς να αμφισβητείς ότι ο ελληνικός ουρανός τις τελευταίες δύο ημέρες (14-15 Σεπτεμβρίου 2023) έχει γεμίσει πάλι από συνήθη-αθώα ίχνη συμπύκνωσης των αεροπλάνων (contrails) και, αντ’ αυτού, πιστεύεις ότι έχει γίνει μπακλαβαδωτός ή μπαμπακωτός από επιβλαβή χημικά ίχνη (chemtrails);1

– «Είσαι ΨΕΚ!»

Τολμάς να αμφισβητείς ότι οι πλημμύρες, οι φωτιές και οι σεισμοί είναι φυσικές καταστροφές;

– «Είσαι ΨΕΚ!»

Τολμάς να αμφισβητείς ότι υπάρχει ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή;

– «Είσαι ΨΕΚ!»

Τολμάς να αμφισβητείς ότι ο κόσμος μας είναι αγγελικά πλασμένος και ότι αυτοί που μας κυβερνούν θέλουν το καλό μας;

– «Είσαι ΨΕΚ!»

Όπως ήδη γνωρίζεις, αφυπνισμένε πολίτη, δεν σε θεωρούν μόνο ΨΕΚ, αλλά και συνωμοσιολόγο!

Για κακή τύχη, όμως, των προπαγανδιστών, η αναγνωρισμένη πλέον θεωρία του Θαυμαστού Ανάποδου Κόσμου βάζει τα πράγματα στην θέση τους.

Όποιος έμαθε να αποκωδικοποιεί την σατανική ελίτ διαβάζοντας ανάποδα, γνωρίζει πλέον ότι:

– Τα προϊόντα νέας τεχνολογίας, όπως εμβόλια mRNA και ηλεκτρονικές ταυτότητες, δεν είναι δώρα θεϊκά αλλά εωσφορικά.

– Οι μεταφορικώς ψεκασμένοι είναι κυριολεκτικώς ψεκασμένοι

– Οι αφυπνισμένοι και κυριολεκτικώς ψεκασμένοι είναι ψαγμένοι και υποψιασμένοι.

– Οι φυσικές καταστροφές είναι τεχνητές καταστροφές.

– Η κλιματική αλλαγή είναι εγκληματική αλλαγή.

– Όσοι λένε ότι θέλουν το καλό μας, επιδιώκουν το κακό μας.

– Κι ο κόσμος μας, βεβαίως-βεβαίως, είναι μεν αγγελικά πλασμένος, αλλά διαβολικά ελεγχόμενος.

Ο κόσμος μας είναι τόσο ανάποδος, που η συμπαγής πλειοψηφία θα σηκώσει τα κεφάλια της όχι για να δει το συστηματικό έγκλημα που διαπράττεται εναντίον της ανθρωπότητας μέσω των αεροψεκασμών, αλλά για να θαυμάσει ή να τρομοκρατηθεί, όταν θα της δείξουν τα UFO (έχει αρχίσει ήδη το μασάζ!).

Τότε, όμως, επικίνδυνα δεν θα είναι τα φαινομενικώς εξωγήινα Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα, αλλά τα μεταφορικώς νοούμενα ανθρώπινα ούφο, που θα πατούν με τα πόδια τους στην γη και θα κοιτούν σαν χάνοι τα ουράνια ολογράμματα.

Όπως οι αεροψεκασμοί, έτσι και το δούλεμα των λαών «πάει σύννεφο».

Αφυπνισμένε πολίτη, μην ξεχάσεις ποτέ ότι:

Η μομφή «Είσαι ΨΕΚ!» (ή «είσαι συνωμοσιολόγος»), την οποία σου προσάπτουν τα συστημικά τσιράκια του κυρίαρχου ρεύματος, για να σου δημιουργούν ενοχές και να σε κρατούν δεσμώτη στο σπήλαιο-matrix του σύγχρονου Πλάτωνα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία ακόμη χυδαία επίθεση που συνηθίζουν να εξαπολύουν εναντίον σου οι προπαγανδιστές-πολιορκητές του μυαλού και της ψυχής σου. Πρόκειται για το bullying των προπαγανδιστών εναντίον των ψαγμένων και κυριολεκτικά ψεκασμένων πολιτών.

Μάθε, λοιπόν, πώς λειτουργεί η προπαγάνδα και πρόβαλε αντίσταση!

Βγες από το matrix!

Σήκω ψηλά το κεφάλι, κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Γίνε συνειδητοποιημένος πολίτης, μην ακούς τι σου λέει ο κάθε αλήτης!

Κλείστε την τηλεόραση και μην ξαναδιαβάσεις ποτέ ξανά στην ζωή σου εφημερίδες όπως ιδίως:

– ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

– ΒΗΜΑ

– ΤΑ ΝΕΑ

– ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (γνωστό και ως ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ)

– ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

– ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ

Τέτοιος χλευασμός των δήθεν ΨΕΚ και συνωμοσιολόγων, αλλά και τέτοιο λιβάνισμα στην κυβέρνηση της Νέας Δικτατορίας από τις φυλλάδες αυτές δεν έχει ξαναγίνει!

Έχουμε πλέον όχι έξυπνη, αλλά απροκάλυπτη δικτατορία με έλεγχο του μεγαλύτερου τμήματος του ημερήσιου και κυριακάτικου Τύπου αλλά και των τηλεοπτικών σταθμών, πάρτε το χαμπάρι!

Όποιος θέλει να γίνει άλλου τύπου ΨΕΚ, δηλαδή να Ψάξει, να Ερευνήσει και να Κατανοήσει, διαβάζοντας μια ανάλυση που συνδέει τον αεροψεκασμό με τον εμβολιασμό, τον αυτισμό και τον μετανθρωπισμό μπορεί να ανοίξει το βιβλίο «Από την τρομοκρατία στην πανδημία. Υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις στον πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού» (Τριτη επικαιροποιημένη έκδοση, Αλφειός 2023) στην σελίδα 179.


πηγη

Λατιvoπoυλoυ "στoλiζει" Kασσελακn...

Tα λογια ειναι περιττα...

Ακουστε την....

Σωστα μιλαει....




Mεταvαστες, ή εισβoλεiς;



Ουτε μεταναστες ειναι...

Ουτε λαθρομεταναστες...

Εισβολεις ειναι...

Και ξερετε γιατι;

Ο μεταναστης ερχεται νομιμα....

Ο λαθρομετανστης ερχεται κρυφα....

Αυτοι ερχονται με τον τσαμπουκα...

πηγη


Μια χαρα τα λεει, αλλα ποιος την ακουει;



Δυστυχως εχει δικιο...
Ακουστε την....

Ετσι ειναι αν σε κυβερνα οσφυοκαμπτης...



Οπως παμε...

Σε λιγο ουτε σφαιρα δεν θα μας μεινει....

Ξεπουλαει τα παντα....

Παιρνει διαταγες και παιζει τον ρολο του οσφυοκαμπτη και μαλιστανθρωπου...

Πιστευετε οτι ειναι Ελλην;

Εγω οχι...




Το εκανε το λαθος και...



Τουρκος...

Λογια λογια λογια...

Και το αποτελεσμα;

Δειτε το βιντεο...



Ως πoτε pε, θα τους ανεxεσαι;



Εχει δικιο....

Πολλοι την ακουν...

Και τι κανουν; 

Τιποτα....

Εγω θα βγαλω το φιδι απο την τρυπα;

Αυτο λενε...

Αυτο τους εκαναν, με τις ψυχολογικες επιχειρησεις, να λενε τα καναλια...

πηγη


Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Ξυπνα ρε μας δουλευουν...



Το μεγα λαθος...

Εμπιστευεται τον Τουρκο....

Γιατι ετσι τον βολευει....

Ετσι μπορει να κανει τις αρπαχτες του...

Δειτε τα χαλια μας...

πηγη


Ωπααααααααααα....Ο εμβoλιασμός αυξάvει τον κivδυνο εμφάvισnς μυoκαρδiτιδας ! ! !

Μια μελέτη που διεξήχθη από τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών των ΗΠΑ και την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έδειξε ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό με mRNA Covid-19 είναι περίπου 133 φορές μεγαλύτερος από τον κίνδυνο υποβάθρου στον πληθυσμό.



Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμός με το Covid αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης μυοκαρδίτιδας, μιας αυτοάνοσης νόσου που προκαλεί φλεγμονή της καρδιάς, κατά 13.200%.

Η μελέτη, η οποία διεξήχθη από ερευνητές από τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών (CDC) των ΗΠΑ, καθώς και από διάφορα αμερικανικά πανεπιστήμια και νοσοκομεία, εξέτασε τις επιπτώσεις του εμβολιασμού με προϊόντα που παρασκευάζονται από τις εταιρείες Pfizer-BioNTech και Moderna.

 Οι συγγραφείς της μελέτης χρησιμοποίησαν δεδομένα που ελήφθησαν από το σύστημα αναφοράς VAERS του CDC, τα οποία διασταυρώθηκαν για να διασφαλιστεί ότι συμμορφώνονται με τον ορισμό του CDC για τη μυοκαρδίτιδα- σημείωσαν επίσης ότι, δεδομένης της παθητικής φύσης του συστήματος VAERS, ο αριθμός των αναφερόμενων περιστατικών είναι πιθανό να υποεκτιμά την έκταση του φαινομένου.

Μελετήθηκαν 1626 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το προϊόν Pfizer-BioNTech σχετιζόταν περισσότερο με υψηλότερο κίνδυνο, με 105,9 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο δόσεις μετά τη δεύτερη ένεση του εμβολίου στην ηλικιακή ομάδα 16 έως 17 ετών για τους άνδρες και 70,7 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο δόσεις μετά τη δεύτερη ένεση στην ηλικιακή ομάδα 12 έως 15 ετών για τους άνδρες. Στην ηλικιακή ομάδα των ανδρών 18 έως 24 ετών παρατηρήθηκαν επίσης σημαντικά υψηλότερα ποσοστά μυοκαρδίτιδας τόσο για τα προϊόντα της Pfizer όσο και για τα προϊόντα της Moderna (52,4 και 56,3 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο αντίστοιχα).

 Η μελέτη διαπίστωσε ότι ο μέσος χρόνος μέχρι την εμφάνιση των συμπτωμάτων ήταν δύο ημέρες και ότι το 82% των περιπτώσεων αφορούσε άνδρες, σύμφωνα με προηγούμενες μελέτες. Περίπου το 96 τοις εκατό των προσβεβλημένων ατόμων νοσηλεύτηκαν, με τους περισσότερους να υποβάλλονται σε θεραπεία με μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα- το 87 τοις εκατό των νοσηλευόμενων είχαν υποχωρήσει τα συμπτώματα μέχρι την έξοδο από το νοσοκομείο.

Κατά τη στιγμή της επανεξέτασης των δεδομένων, δύο αναφορές θανάτου σε άτομα ηλικίας κάτω των 30 ετών με πιθανή μυοκαρδίτιδα παρέμεναν ακόμη υπό διερεύνηση και δεν συμπεριλήφθηκαν στον αριθμό των περιστατικών.

Μεταξύ των αναφερόμενων συμπτωμάτων ήταν: πόνος, πίεση ή δυσφορία στο στήθος (89%), δύσπνοια (30%), μη φυσιολογικά αποτελέσματα ΗΚΓ (72%) και μη φυσιολογικά ευρήματα καρδιακής μαγνητικής τομογραφίας (72%).

Οι συγγραφείς της μελέτης σημείωσαν ότι η μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό φάνηκε να υποχωρεί ταχύτερα από ό,τι σε τυπικές περιπτώσεις ιώσεων- ωστόσο, δεδομένου ότι ο εμβολιασμός δεν θεωρείται πλέον αξιόπιστος τρόπος αποφυγής της λοίμωξης από Covid-19, δεν είναι σαφές εάν αυτό έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία για την ανάλυση κόστους-οφέλους του εμβολιασμού Covid-19, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη τον χαμηλό κίνδυνο επιπλοκών μετά από λοίμωξη από κορωνοϊό για την ηλικιακή ομάδα που διατρέχει τον μεγαλύτερο κίνδυνο για επιπλοκές που σχετίζονται με την καρδιά μετά τον εμβολιασμό.

Δεδομένης της πληθώρας των μελετών που επιβεβαιώνουν τη σχέση μεταξύ εμβολιασμού και μυοκαρδίτιδας, το CDC έχει αρχίσει την ενεργό επιτήρηση των εφήβων και των νεαρών ενηλίκων για την παρακολούθηση της εξέλιξής τους μετά από περιστατικά που σχετίζονται με την καρδιά μετά τον εμβολιασμό. Μακροπρόθεσμα δεδομένα για την έκβαση, ωστόσο, δεν είναι ακόμη διαθέσιμα.

Εν τω μεταξύ, η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία και το Αμερικανικό Κολλέγιο Καρδιολογίας συμβουλεύουν ότι τα άτομα με μυοκαρδίτιδα θα πρέπει να απέχουν από ανταγωνιστικά αθλήματα για τρεις έως έξι μήνες και να επαναλαμβάνουν την έντονη άσκηση μόνο αφού ληφθούν φυσιολογικά αποτελέσματα ΗΚΓ και άλλων εξετάσεων. Επιπλέον, συμβουλεύουν να αναβληθούν περαιτέρω δόσεις εμβολίου mRNA.


πηγη

Η ομοφυλοφιλία στην Αρχαια Αθήνα...



Οι «Νόμοι» του Σόλωνα (βιβλίο 5, κεφάλαιο 5, άρθρο 332), είναι αρκετά σαφείς για τις συνέπειες που έχει κάποιος Αθηναίος αν συνάψει σχέση με άντρα:
Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω.
Εάν δε ταύτα τις ποιή,καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω.
Δηλαδή, αν κάποιος Αθηναίος συνάψει (ομοφυλοφιλική) σχέση με κάποιον άλλο:
Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων.
Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας.
Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού.
Δεν του επιτρέπεται να ασκήσει κάποια εξουσία, εντός η εκτός της χώρας, κληρωτή ή χειροτονητή.
Δεν του επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου.
Δεν του επιτρέπεται να εκθέσει τη γνώμη του.
Δεν του επιτρέπεται να μπει στους δημόσιους ναούς.
Δεν του επιτρέπεται να στεφανωθεί στις δημόσιες στεφανοφορίες.
Δεν του επιτρέπεται να παίρνει μέρος στους περιπάτους που γίνονται στην αγορά.
Όποιος λοιπόν (πολίτης) έχει καταδικαστεί ως ερωτικός σύντροφος, αλλά ενεργήσει αντίθετα με τις διατάξεις του νόμου, να τιμωρείται με θανατο !!

Καρδιοχειρουργοί αποφάσισαν...

 ΣΕΡΒΙΑ



Καρδιοχειρουργοί αποφάσισαν με δική τους πρωτοβουλία να χειρουργούν ασθενείς τα Σαββατοκύριακα χωρίς καμία αμοιβή. 
Κίνητρο τους ήταν να μειώσουν τη λίστα αναμονής και να δώσουν επίσης την ευκαιρία στους άρρωστους να γίνουν γρήγορα καλά.
Μετά από 100 ημέρες εργασίας και 12 συνεχόμενα σαββατοκύριακα εργασίας, η λίστα αναμονής για καρδιαγγειακή χειρουργική έχει καταργηθεί. 
Κανένας ασθενής δεν περιμένει για χειρουργείο περισσότερο από 5 έως 15 ημέρες σε αυτή την πόλη πια.
Οι λειτουργίες του Σαββατοκύριακου δεν πληρώθηκαν στους εργαζόμενους.
Μπράβο !!!! 

Τι σxεδιαζoυν αυτα τα πιτσoυvακια;

Η κυβερνηση. επίτηδες.καθυστερεί να βοηθήσει τον κόσμο.στην Θεσσαλία.ωστε να μην τους έχει μεινει τίποτε για να κάνουν επανεκκίνηση στην ζωή τους. 



Και ετσι.να αγανακτησουν.οι κάτοικοι και να ψαχνουν διέξοδο στο.αδιεξοδο τους μακρια. από αυτόν τον τόπο που ζούσαν...

Ξέρουν ακριβώς τι κάνουν οι.Μαξιμου ..και.θα τους φέρουν σε σημειο να θέλουν να φύγουν από .μόνοι τους
Έγινε λέει μπέρδεμα στο.Υπουργειο και τα 6500Ευρω στην Θεσσαλία ενώ δεν είχαν αίτηση ή δεν τα διακαιουντουσαν ..τα πήραν πολλοί ..
Λέτε να είναι λάθος ;;
Όχι βέβαια
Τους δελεάζουν για να εχουν ένα καλό ξεκίνημα.να φύγουν τουλάχιστον οι νέοι και παράλληλα με.την ενοικίαση των χωραφιών τους για φωτοβολταϊκά..να μπορέσουν να φύγουν αλλού ακόμη. και στο.εξωτερικο...
Θα τους εξοντώσουν ψυχολογικά και σωματικά ώστε .η φυγή. να είναι η μόνη λύση ..
Έλληνες μας εξοντώνουν ..θέλουν την Ελλάδα.μας..
Θέλουν την Πατρίδα μας..

Οι γυφτoι καvoυν oτι θελoυv....

Με αφορμή το γεγονός που συνέβη πρόσφατα, όταν συμμορία γυφτων στα Προσφυγικά έστησαν «παγίδα» σε διανομέα φαγητού και απειλώντας τον επιχείρησαν να του αρπάξουν τις παραγγελίες...



Πρόκειται για άτομα της ίδιας «παρέας» που δύο φορές έχουν «χτυπήσει» καφετέρια που λειτουργεί στην περιοχή και μάλιστα την μία φορά ο ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να πάρει το νόμο στα χέρια του. Κυριολεκτικά «έδεσε» έναν από τους δράστες προκειμένου να του ομολογήσει… που είχε τα κλοπιμαία!

Το γεγονός έγινε μπροστά στα μάτια άλλων από την ίδια γειτονιά και χαρακτηρίστηκε τόσο «βίαιο» που έγινε καταγγελία στην Αστυνομία για να συλληφθεί… ο ιδιοκτήτης του καφέ! Τα περιστατικά στην συγκεκριμένη συνοικία είναι αλλεπάλληλα και κάποιοι ήδη μιλούν για «γκέτο»! Έστω και αν σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες διαβίωσής τους και τα οικονομικά τους βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, υπάρχουν πολλές οικογένειες που ζουν από την «παρανομία»!

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι γυφτοι της περιοχής πληροφορήθηκαν το συμβάν και το πρωί της Κυριακής τουλάχιστον 50 άτομα πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το καφέ.

Παρόμοια κατάσταση και στην Εγλυκάδα λόγω της «γειτνίασης» με τον καταυλισμό των γυφτων του Ριγανοκάμπου. Μόνο που εκεί πρωταγωνιστές είναι συνήθως ανήλικοι που «ασχολούνται» με μικροκλοπές αλλά και πορνεία.

Προ ημερών οι κάτοικοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση. Όπως ειπώθηκε οι γονείς των συγκεκριμένων ανηλίκων τα «καθοδηγούν» σε μικροκλοπές, γνωρίζοντας πως δεν θα έχουν καμία συνέπεια. Ακόμη και αν ληστέψουν κάποιον … και πάλι ελεύθερα θα αφεθούν. Όπως πρόσφατα όταν τράβηξαν χρυσό σταυρό από τον λαιμό μίας ηλικιωμένης γυναίκας. Η οποία βρέθηκε στο οδόστρωμα, τραυματίστηκε ελαφρά, ένα 10χρονο συνελήφθη και φυσικά… αφέθηκε ελεύθερο.

«Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε. Έχουμε όμως ελάχιστη δύναμη. Πάλι καλά που καταφέρνουμε και βρισκόμαστε πολύ γρήγορα στα περισσότερα συμβάντα και τουλάχιστον παραδίδουμε τα κλοπιμαία στα θύματα» καταλήγει ο κ. Τσίτσικας αναφερόμενος στην δράση των ανηλίκων γυφτων.


πηγη

Απιστευτοοοοοοοοοοοο...



Πραγματικα απιστευτο....

Φυλαει ενας ολοκληρος στρατος εναν ζαβο μαλακα....

Και το πιο απιστευτο....

Τον ξαναψηφισαν για πρωθυπουργο περισσοτεροι απ την πρωτη φορα....

Ειμαστε αξιοι της τυχης μας !

πηγη


Τι παiζει με τις ταυτoτnτες;



Πολλά ακουγονται...

Πολλά παίζονται...

Τι άλλο μας περιμένει απ τον Zαβo δικτατoρα;



ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΝΑ...

Σε 2 χρόνια η πλήρης αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου...



Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης, αναφέρθηκε στις τεράστιες καταστροφές που υπέστη το σιδηροδρομικό δίκτυο από την κακοκαιρία «Daniel» και τόνισε ότι θα χρειαστεί τιτάνια προσπάθεια για την αποκατάστασή του.

«Χρειάστηκαν μερικές ώρες και εκατομμύρια τόνοι νερού για να χαθεί ότι χτίσαμε μέσα σε τόσα χρόνια. Το 2023 έχει φανεί πολύ “σκληρό” για τον σιδηρόδρομο. Πρώτα θρηνήσαμε 57 νεκρούς στα Τέμπη και πριν από λίγες, χάσαμε τις υποδομές που παραλάβαμε πριν από 20 ημέρες», δήλωσε ο Τερεζάκης στο ITC 2023 – 6ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ υπογράμμισε ότι οι ζημιές είναι τεράστιες και ότι, εδώ και τέσσερις δεκαετίες που δραστηριοποιείται στον σιδηρόδρομο, δεν έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο.

Τόνισε στη συνέχεια ότι έχουν καταστραφεί συνολικά 180 χλμ. δικτύου, εκ των οποίων 50 χλμ. διπλής γραμμής στον άξονα Αθήνας – Θεσσαλονίκης, 80 χλμ. στο τμήμα Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα και 50 χλμ. στο Λάρισα – Βόλος.

Μαζί με αυτά, «χάθηκαν» δύο κέντρα interlocking, το ένα στον Δομοκό που παραδόθηκε πριν από 20 ημέρες και το άλλο στον Παλαιοφάρσαλο που ήλεγχε τη Λάρισα.

Για τα δύο παραπάνω κέντρα χρειάζονται διαγωνισμοί για την αποκατάστασή τους σε μία «μακροχρόνια και επίπονη» διαδικασία.

Μάλιστα, ο Τερεζάκης εκτίμησε ότι θα χρειαστούν, σε ένα αισιόδοξο σενάριο, έξι μήνες για να «τρέξει» ο διαγωνισμός, ενώ για την παραλαβή και λειτουργία των συστημάτων, θα χρειαστεί ένας χρόνος.

Ενδιάμεσα, όπως ανέφερε, πρέπει να αναταχθούν οι κατεστραμμένες υποδομές. Στην παρούσα φάση εξετάζεται το μέγεθος της καταστροφής, ενώ πρέπει να πέσει η στάθμη του νερού για να φανεί το εύρος των ζημιών στη σιδηροδρομική γέφυρα βόρεια της Λάρισας, στον Πηνειό. Αν αυτή είναι σοβαρή, ο χρόνος και το κόστος αποκατάστασης θα αυξηθούν.

Ο ΟΣΕ, όπως επισήμανε, έχει καταστρώσει σχέδιο για την αποκατάσταση των ζημιών. Πρέπει στον επόμενο μήνα να αποκατασταθεί η γραμμή Δομοκού – Λάρισας, την οποία έχουν αναλάβει από χθες τέσσερις ανάδοχοι, έτσι ώστε να λειτουργεί μία προσωρινή καθοδική γραμμή.


πηγη

Η αλλη οψη του Κασσελακη....το γελιο κανει καλο !

 



πηγη


Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Στην Λιβυn δεν xρειαζovταν συvoδεiα ασφαλεiας αλλα...Δες πως φυλαvε το τoμαρι τoυς οι ελεειvoi ! ! !

Εκριναν πως δεν απαιτείται συνοδεία ασφαλείας για την ελληνική αποστολή στην εμπόλεμη ζώνη της Λιβύης....



Δες ομως πως φυλουσαν το τομαρι τους οι φιλοτομαριστες, πριν 4 μήνες για προεκλογική επίσκεψη στον Έβρο....


Να ενα ΚΑΛΟ ΝΕΟ ! ! !

Τους σπόρους μιας συμμαχίας στις ερχόμενες ευρωεκλογές έσπειραν ο ηγέτης της ιταλικής League, Matteo Salvini, με την Γαλλίδα ηγέτιδα του National Rally, Marine Le Pen...



Οι ακροδεξιοί πολιτικοί συγκεντρώθηκαν στην Ιταλία σε μια πολιτική συγκέντρωση που διοργάνωσε ο ηγέτης της Λέγκας ενόψει των ευρωεκλογών του επόμενου έτους, με τα κόμματα να επικεντρώνονται στην καταπολέμηση της μαζικής μετανάστευσης και στην κυριαρχία του αριστερού φιλελεύθερου μπλοκ στην ευρωπαϊκή πολιτική.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, η Γαλλίδα Le Pen τόνισε ότι τα δεξιά κόμματα της Ευρώπης πρέπει να συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους για να προστατεύσουν τους λαούς της Ευρώπης από τη μαζική μετανάστευση.

«Υπερασπιζόμαστε τις παραδόσεις μας, τη γαστρονομία μας, τις ταυτότητές μας, τα τοπία μας (…) υπερασπιζόμαστε τους λαούς μας από την πλημμύρα των μεταναστών», δήλωσε η Le Pen, αναφερόμενη ευθέως στην πρόσφατη αύξηση της μετανάστευσης στο ιταλικό νησί Λαμπεντούζα.

Στο ιταλικό νησί καταφθάνουν χιλιάδες μετανάστες καθημερινά, ενώ την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκε ρεκόρ σχεδόν 7.000 αφίξεις σε 24 ώρες.

Κοινοί αγώνες

Η Le Pen βρέθηκε στο συλλαλητήριο στην Ποντίδα μετά από πρόσκληση του Salvini, αρχηγού της δεξιάς Ιταλικής Λέγκας, όπου δήλωσε ότι το κόμμα της και οι παραβρισκόμενοι είναι σε κοινό αγώνα για την υπεράσπιση της ελευθερίας και της πατρίδας.

«Σε αυτούς που προσποιούνται ότι υπερασπίζονται το status quo ή ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική, εσείς (δείχνοντας το πλήθος) αποδείξατε ότι η πολιτική βούληση μπορεί να το κάνει.

Επιδείξατε την πολιτική βούληση που χρειάζεται η Ευρώπη.

Με τη δύναμη των πεποιθήσεών σας και των πράξεών σας, δείξατε ότι υπάρχουν ακόμη Ευρωπαίοι πρόθυμοι να προστατεύσουν την ήπειρό μας και τον πολιτισμό μας», είπε η Le Pen.

Η Le Pen ήταν ένας από τους ξένους καλεσμένους που προσκλήθηκαν στην πολιτική συνάντηση στην πηγή του ποταμού Πάδου, στην οποία συμμετείχαν πολλές ευρωπαϊκές δεξιές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένης αντιπροσωπείας της Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AfD).

Η πρόεδρος του National Rally χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές του επόμενου έτους «αντίσταση των ευρωπαϊκών λαών στην εξωτερική επιρροή».

Ο Salvini από τη μεριά του είπε ότι αν έπρεπε να διαλέξει μεταξύ του Γάλλου Προέδρου Emmanuel Macron και της Marine Le Pen, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα διάλεγε τη δεύτερη.

«Έχουμε ένα κοινό καθήκον να κερδίσουμε στην Ιταλία και στην Ευρωπαϊκή Ένωση».


πηγη

Νάιτζελ Φάρατζ: Όσοι δεν υπακούν σε εντολές θα...

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο πρώην ηγέτης του δεξιού Κόμματος του Brexit και του UKIP, σχολιάζοντας την πρόσφατη δήλωση της επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για ανάπτυξη ψηφιακών ταυτοτήτων, ψηφιακών νομισμάτων CBDC και την δημιουργία κοινωνιών χωρίς μετρητά ως το 2030, είπε ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα σύστημα τύπου Κίνας.



Όποιος δεν θα συμμορφώνεται με τις εντολές των ηγεσιών θα χάνει τη νομική του οντότητα!

«Αν δεν είμαστε προσεκτικοί, προχωράμε προς ένα κοινωνικό σύστημα πίστωσης κινεζικού τύπου, όπου αν δεν ακολουθήσεις τις καθημερινές εντολές της ημέρας, γίνεσαι μη άτομο χωρίς νομική οντότητα», τόνισε και συνέχισε:

«Μπορείτε να φανταστείτε ότι σε αυτό το δελτίο ταυτότητας δεν θα υπάρχει μόνο η ημερομηνία γέννησής, το φύλο, το χρώμα των ματιών σας, ο ύψος σας, και το κατά προσέγγιση βάρος σας.

Θα υπάρχει η κατάσταση του εμβολίου σας, η οικονομική σας κατάσταση και, ο Θεός ξέρει  τι άλλο θα υπάρχει σε αυτή την κάρτα. Μπορείτε να  φανταστείτε αυτά τα δεδομένα, να πέφτουν στα χέρια κακών παραγόντων;

Είναι έτοιμοι να παραδώσουν την κυριαρχία τους στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, στα Ηνωμένα Έθνη, την Ευρωπαϊκή Ένωση και, ένας Θεός ξέρει τι ακολουθεί μετά».


πηγη

Όλn η αλnθεια για τη "γιαγιά Κασσελάααατσn"....



Δειτε το βιντεο και τα συμπερασματα δικα σας....

Προσεξτε ομως, μην σας ελθει και σας καμμια ξυλια στο κεφαλι...

πηγη

Ψυxανωμαλoς στnv καθoμιλoυμεvn...



Ακουστε ακουστε ακουστε....



Παγκoσμια κατακραυγn κατα του ΝATΟ...

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΕΝΕ: ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΟΧΙ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Οι διαδηλώσεις προσελκύουν ελάχιστη προσοχή των μέσων ενημέρωσης στη Δύση...



ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΕΝΕ: ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΟΧΙ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Οι διαδηλώσεις προσελκύουν ελάχιστη προσοχή των μέσων ενημέρωσης στη Δύση.. Από τη Μαδρίτη στο Λονδίνο μέχρι το Βερολίνο μέχρι τη Νέα Υόρκη, εκατομμύρια διαδηλωτές στις χώρες του ΝΑΤΟ έχουν βγει στους δρόμους για να σταματήσουν τη συμμετοχή των κυβερνήσεών τους στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Αλλά η κάλυψη των δυτικών μέσων ενημέρωσης για τις διαδηλώσεις του πολέμου στην Ουκρανία είναι σαφώς προκατειλημμένη.

Ενώ δίνουν γενική κάλυψη στο κοινό υπέρ της Ουκρανίας, τα δυτικά μέσα ενημέρωσης παραλείπουν την κάλυψη εκστρατειών που είναι κατά του ΝΑΤΟ, υπέρ της ειρήνης και κατά της αποστολής όπλων στην Ουκρανία.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα διαμαρτυριών για τις οποίες πιθανότατα δεν θα ήξερες:

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ

ΙΣΠΑΝΙΑ

Συλλαλητήριο διαδηλωτών στις ΗΠΑ και την Ευρώπη ενάντια στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ | Νέα | teleSUR Αγγλικά

Τον Ιούνιο του 2022, «πολλές» χιλιάδες διαδηλωτές διαδήλωσαν στη Μαδρίτη λίγους δρόμους μακριά από το Μουσείο Πράδο, όπου οι ηγέτες του ΝΑΤΟ παρέθεταν εορταστικό δείπνο. Το OTAN σημαίνει Organizzazione del Trattato dell’ Atlantico del Nord (ΝΑΤΟ.) Τα συνθήματα πανό έγραφαν Ναι στην Ειρήνη, Όχι στον Πόλεμο και Βάσεις έξω.

ΣΟΥΗΔΙΑ

Διαδηλώσεις κατά του ΝΑΤΟ πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη Σουηδία-Xinhua (news.cn)

Τον Απρίλιο του 2023, πραγματοποιήθηκαν διαδηλώσεις σε 17 πόλεις κατά της Σουηδίας που φιλοξενούσε το AURORA 23, μια στρατιωτική άσκηση με συμμάχους του ΝΑΤΟ.

ΙΤΑΛΙΑ

Οι Ιταλοί διαμαρτύρονται για τις φιλοπόλεμες πολιτικές του ΝΑΤΟ (iranpress.com)

Τον Μάρτιο του 2022, χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν υπέρ της ειρήνης με την Ουκρανία και κατά του ΝΑΤΟ. Το πανό γράφει «Το ΝΑΤΟ έξω από την Ιταλία».

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διαδηλωτές στο Λονδίνο λένε: «Τα ρωσικά στρατεύματα έξω, όχι στην κλιμάκωση του ΝΑΤΟ» (socialistworker.co.uk)

Το βρετανικό αντιπολεμικό κίνημα δεν ζήτησε την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από το ΝΑΤΟ, αλλά τον τερματισμό της επέκτασης του ΝΑΤΟ και την προμήθεια όπλων στην Ουκρανία. Αντιπολεμικές διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο το 2022.

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Οι διαδηλωτές κατά του πολέμου τιμούν τον MLK, λένε «ΟΧΙ» στον πόλεμο πληρεξουσίων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία – Liberation News

Στις 14 Ιανουαρίου 2023 ένα μεγάλο πλήθος συγκεντρώθηκε στην Times Square της Νέας Υόρκης την Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και ζήτησε να τερματιστεί ο πόλεμος αντιπροσώπων ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χιλιάδες διαδηλωτές στο Βερολίνο ενάντια στην παροχή όπλων στην Ουκρανία | Γερμανία | Ο κηδεμόνας

Τον Φεβρουάριο του 2023, 13.000 άνθρωποι ζήτησαν από τη γερμανική κυβέρνηση να σταματήσει να στέλνει όπλα στην Ουκρανία και να πιέσει για διαπραγματεύσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν της Ρωσίας.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Οι Φινλανδοί διαδηλωτές λένε/ Όχι στο ΝΑΤΟ, ναι στην ειρήνη – Workers World

Μια διαδήλωση στις 4 Ιουνίου 2022 στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Η πινακίδα μπροστά γράφει «Ναι στην ειρήνη, όχι στο ΝΑΤΟ». Η Φινλανδία, στο παρελθόν αδέσμευτη, έγινε το 31ο μέλος του ΝΑΤΟ τον Απρίλιο του 2023.

Οι διαδηλώσεις κατά του ΝΑΤΟ τείνουν να είναι από την Αριστερά στο πολιτικό φάσμα και η κάλυψη προέρχεται από τον σοσιαλιστικό Τύπο και από χώρες όπως το Ιράν και η Κίνα. Οι ελίτ διατηρούν την κυριαρχία τους στη βάση του διαίρει και βασίλευε. Για να έχουν πραγματικό αντίκτυπο οι δημόσιες αντιπολεμικές εκστρατείες πρέπει να έχουν μια ευρεία πολιτική βάση.


πηγη

Στην Aλβαviα η oμoφυλοφιλiα δεν εivαι ΤAMΠΟΥ...



Δειτε το βιντεο...

Και θα καταλαβετε...



Τους καλεσε εισαγγελεας και....του "ειδικού" το κάγκελο ! ! !



ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ,
ΓΚΙΚΑΣ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ, ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΙ ΘΕΟΚΛΗΣ ΖΑΟΥΤΗΣ ,
ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΜΟΥ ,
ΚΑΤΑ ,
ΝΙΚΟΥ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΥ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ,
ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ,
ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ "ΑΠΟ" ΚΟΡΩΝΟΪΟ !
Η μήνυση αυτή είναι ένα ακόμα ΡΟΥΑ ΜΑΤ.
Οι τρεις (Παγώνη, Ζαούτης, Μαγιορκίνης), ΔΕΝ μπορούν να καταθέσουν ότι οι δύο ποινικά ελεγχόμενοι (Καπραβέλος, Βασιλακόπουλος) είπαν την αλήθεια για τους θανάτους "ΑΠΟ" κορωνοϊό :
Γιατί αν το καταθέσουν αυτό, αυτομάτως γίνονται ΑΥΤΟΙ ποινικά ελεγχόμενοι, γιατί έχουν πει το ΑΝΤΙΘΕΤΟ !
Ο εισαγγελέας ζητά από τους τρεις μάρτυρες να απαντήσουν και σε ένα ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
-ΕΑΝ αυτό το "ΑΠΟ" κορωνοϊό προκάλεσε φόβο στους πολίτες ώστε να εμβολιαστούν.
Η απάντηση είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ :
ΦΥΣΙΚΑ !
Ο κόσμος εμβολιάστηκε ΟΧΙ για να μη γίνει ένα ακόμα "κρούσμα" κορωνοϊού.
Ο κόσμος εμβολιάστηκε για να ΜΗ ΠΕΘΑΝΕΙ "από" κορωνοϊό ,
όπως αυτοί που τους "έδειχναν" ο Νίκος Καπραβέλος με τον Θόδωρο Βασιλακόπουλο.
Αλλά αυτοί ΔΕΝ πέθαναν "από" κορωνοϊό.
Και αυτό θα το ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ οι άλλοι τρεις ,
Ματίνα Παγώνη, Θεοκλής Ζαούτης και Γκίκας Μαγιορκίνης.
ΠΡΩΤΑ θα καταθέσω εγώ και μου ζητείται να τεκμηριώσω νομικά την τέλεση του αδικήματος της διασποράς ψευδών ειδήσεων.
Ευκολάκι...
Μετά θα κληθούν οι τρεις μάρτυρες "ειδικοί" ,
και στο τέλος θα κληθούν για ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ οι δύο ποινικά ελεγχόμενοι "ειδικοί".
Με δύο λόγια ,
του "ειδικού" το κάγκελο...


Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.