Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Ενημερώνει τους Πολίτες - Χρήστες του διαδικτύου σχετικά με προσπάθεια Εξαπάτησης, μέσω απατηλών Τηλεφωνικών Κλήσεων. <ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ>


Οι συμβουλές της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος - ενημερώνει τους πολίτες - χρήστες του διαδικτύου σχετικά με την προσπάθεια εξαπάτησης τους μέσω φαινομένων τηλεφωνικών κλήσεων.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταγγέλλει, στο τελευταίο χρονικό διάστημα, πολλά κρούσματα απατεώνων τηλεφωνικών κλήσεων σε πολίτες, με σκοπό την εξαπάτηση τους.

Ειδικότερα, οι υπεύθυνοι επιχειρήσεων που προτίθενται να βοηθήσουν τους πολίτες στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων στους υπολογιστές τους ή να ελέγξουν την αυθεντικότητα των εγκατεστημένων προγραμμάτων στους υπολογιστές τους ώστε να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν αυτά.

PlayCurrent Time 0: 00 / Διάρκεια Χρόνος 0: 00Χρόνος λήξης -0: 00 Ροή TypeLIVELoaded: 0% Πρόοδος: 0% 00: 00Fullscreen00: 00MutePlayback Rate1Close reEmbedΠερισσότερα βίντεο Play Button reEmbedΕνημέρωση των πολιτών-χρηστών του διαδικτύου σχετικά με την προσπάθεια εξαπάτησης μέσω τηλεφωνικών κλήσεωνSkip 0

Στο πλαίσιο αυτό, ζητούν από τους ανυποψίαστους πολίτες να εγκαταστήσουν στον υπολογιστή τους λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης, αποκτώντας έτσι έλεγχο στον υπολογιστή τους και στο σύνολο των δεδομένων που είναι αποθηκευμένα σε αυτόν, όπως:
λογαριασμούς e-banking,
λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης,
φωτογραφίες και βίντεο,
ιστορικό περιήγησης,
κωδικοί πρόσβασης σε εφαρμογές και ιστοτόπους κ.α.,

Τα δεδομένα αυτά στη συνέχεια χρησιμοποιούν τις διάφορες έκνομες δραστηριότητες.
Συστήνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην ανταποκρίνονται στις κλήσεις αυτές και να μην αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα και στοιχεία σε διάφορους επιτήδειους.

Σε περίπτωση που έχουν αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα προτείνεται:
άμεση κατάργηση των εφαρμογών, που οι κυβερνοεγκληματίες ζήτησαν να εγκαταστήσετε,
επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, στις συσκευές που τυχόν απέκτησαν πρόσβαση (κατόπιν λήψης αντιγράφων ασφαλείας – backup),

εκτέλεση πλήρους σάρωσης ασφαλείας για τον εντοπισμό μολυσμένων ή επικίνδυνων προγραμμάτων, με τη βοήθεια ενημερωμένου λογισμικού ασφαλείας,
αλλαγή κωδικών πρόσβασης και χρήση ισχυρών κωδικών, συνδυαζόμενων χαρακτήρων και πολυπλοκότητας (Κεφαλαία – μικρά – σύμβολα – αριθμούς) και
άμεση επικοινωνία με τον αρμόδιο -κατά περίπτωση- τραπεζικό ίδρυμα σε περίπτωση πραγματοποίησης συναλλαγών - μεταφοράς χρηματικών ποσών που δεν αναγνωρίζετε.

Επιπλέον, σε κάθε περίπτωση αναφέρετε την περίπτωση της απατης της τεχνικής υποστήριξης στην εταιρεία, η οποία υπογράφηκε από τους επιτηδεύοντες και καταγγέλλει το γεγονός στην Διεύθυνση

Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος:
Τηλεφωνικά στον αριθμό 111 88
Μέσω της εφαρμογής (εφαρμογή) για έξυπνες τηλεφωνικές συσκευές (smart phones), με λειτουργικό σύστημα iOS - Αndroid: FEELSAFE E-COMMERCE


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ



Πηγή 

Μεγάλη Πυρκαγιά στην Αρχαία Ολυμπία Καιγεται και ο Ασπρόπυργος...

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε δασική έκταση, στην περιοχή Λούβρο, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, στην Ηλεία.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν κινητοποιηθεί για την κατάσβεση της φωτιάς.

Συγκεκριμένα, επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις δύο πεζετέλ και ένα ελικόπτερο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Νέα Ζωή στον Ασπρόπυργο Αττική.
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξερά χόρτα και στο σημείο βρέθηκαν άμεσα 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Πηγή 

Κεχριές Κορινθίας: Πνίγηκε ηλικιωμένος ενώ κολυμπούσε έχασε τις αισθήσεις του...


Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πριν από λίγο ένας 75χρονος απο τα Εξαμίλια Κορινθίας, στη θαλάσσια περιοχή Κεχριών Κορινθίας.

Ο άτυχος ηλικιωμένος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου.


Πηγή 

Ποιος ειναι το αποβρασμα κυριε Υπουργισκε ? Ο Ελληνας που δεν εχει 1,49 ευρω να πληρωσει εισητηριο ?

Και μονο αυτη την δηλωση που εκανε θαπρεπε να εχει απολυθει αυτος ο ανεπαγγελτος υπουργισκος........
Απο ποιον να απολυθει ομως ?
Απο τον επισης ανεπαγγελτο προισταμενο του ?


Η δήλωση λοιπον, του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κ. Καραμανλή, ότι θα πρέπει να νιώθουν σαν «αποβράσματα» όσοι μπαίνουν χωρίς εισιτήριο στα μαζικά μέσα μεταφοράς ήρθε να θυμίσει έναν από τους βασικούς κινδύνους που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση: να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα.

Κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι ενεργοί πολιτικοί στα κόμματα εξουσίας δεν έχουν άμεση γνώση του πώς ζουν οι «κανονικοί άνθρωποι».

Και δεν αναφέρομαι απλώς σε αυτούς που προέρχονται από μεγάλες πολιτικές δυναστείες όπως ο συγκεκριμένος υπουργός, ούτε σε όσους έχουν μακρά βουλευτική και υπουργική θητεία.

Αναφέρομαι και στους συμβούλους, στα κομματικά στελέχη, σε αυτούς που «χαράσσουν πολιτική».

Άμα κοιτάξεις βιογραφικά θα δεις πάρα πολλά «καλά σχολεία», ξένα πανεπιστήμια, διευθυντικές θέσεις σε επιχειρήσεις, πανεπιστημιακές ή ερευνητικές θέσεις.

Όλα αυτά, από πολλές απόψεις, προφανώς και προσφέρουν γνώσεις και εμπειρίες χρήσιμες για την πολιτική.

Όμως, δεν μπορούν να προσφέρουν το βίωμα της πραγματικής ζωής. Ή, για να είμαι πιο ακριβής, του βίου που διάγει ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας.

Θέλω να πω βιώματα όπως το να μπαίνεις σε ένα μέσο μαζικής μεταφοράς χωρίς εισιτήριο, είτε γιατί δεν έχει 1,40 ευρώ είτε γιατί υπολογίζεις ότι άμα το δίνεις κάθε μέρα από κάπου θα σου λείψει, το να κοιτάς ποιο απορρυπαντικό πιάτων είναι είκοσι λεπτά φτηνότερο, το να γυρνάς να μείνεις με τους γονείς σου γιατί δεν μπορείς να αντέξεις ένα ενοίκιο 300 ευρώ, το να περιορίζεις τις εξόδους σου, το να μην μπορείς να κάνεις μεγάλες διακοπές, το να μην μπορείς να επισκευάσεις το μηχανάκι ή το αυτοκίνητό σου, βιώματα που τα έζησαν ουκ ολίγοι συνάνθρωποί μας τα προηγούμενα χρόνια και αρκετοί τα βιώνουν ακόμη είναι πολλαπλά χρήσιμα.

Λίγη σεμνότητα δε βλάπτει
Σε κάνουν να καταλαβαίνεις πώς είναι η πραγματική ζωή, σε κάνουν να σκέφτεται δυο φορές πριν επιβάλλεις το ένα ή το άλλο μέτρο, σε κάνουν να είσαι πιο σεμνός και λιγότερο αλαζόνας, σε κάνουν να σκύβεις κάποιες φορές το βλέμμα όταν απευθύνεσαι σε κανονικούς ανθρώπους.

Και μην με κατηγορήσετε ότι τα βάζω μόνο με την τωρινή κυβέρνηση.

Το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στο ΣΥΡΙΖΑ, μια που τα περισσότερα στελέχη του ένα βόλεμα σε κρατικές θέσεις ή θέσεις μετακλητών το είχαν εξασφαλίσει και αυτό επίσης τους έκανε να μην αντιλαμβάνονται τις επιπτώσεις των ίδιων τους των πολιτικών.

Τόσο η κυβέρνηση, όσο και το σύνολο του «πολιτικού προσωπικού» της χώρας πρέπει να πάρουν ταχύτατα μαθήματα «πραγματικής ζωής».

Γιατί μόνο έτσι θα καταλάβουν ότι τον φτωχό, τον άνεργο, τον «τυχερό» μισθωτό που καθαρίζει 400, 500 ή 600 ευρώ πρέπει να τον σέβονται και όχι να τον συκοφαντούν.

Ίσως μια λύση θα ήταν να πέρναγαν έστω μερικές εβδομάδες σε μια τέτοια συνθήκη.

Να έβλεπαν τις δυσκολίες, το άγχος την απελπισία.

Μετά δεν τολμούσαν να μιλήσουν ξανά για αποβράσματα.





πηγη 

Εγκυος ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας Ντι Τζέι Κούπερ ! ! ! ! ! ! !

Πρώην παίκτης ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ βγήκε… έγκυος στο ντόπινγκ κοντρόλ....
Ποιος είναι και τι συνέβη ?
Απατεωνας ειναι σιγουρα....
Διαβαστε.......


Ένα απρόσμενο αποτέλεσμα έδειξε η εξέταση ούρων που κλήθηκε να δώσει για να περάσει από αντιντόπινγκ κοντρόλ, λίγο πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της εθνικής Βοσνίας (κατέχει την υπηκοότητα), ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας Ντι Τζέι Κούπερ.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟK και της ΑΕΚ, στην προσπάθειά του να εξαπατήσει τους ελεγκτές ντόπινγκ, έδωσε ούρα μιας γυναίκας. Έτσι, τα αποτελέσματα του ελέγχου έκρυβαν μία μεγάλη έκπληξη, αφού έδειξαν ότι ο Αμερικανός γκαρντ είναι έγκυος!

Πλέον ο Ντι Τζέι Κούπερ κινδυνεύει με πολύ μεγάλη τιμωρία που ενδεχομένως να του κοστίσει και την καριέρα.








πηγη 

Δολοφονια Τοπαλουδη: Κυριοι δικαστες, μην τους λυπηθητε, φονιαδες ειναι και οι δυο....

Ουτε τον Ροδιτη , ουτε τον Αλβανο...
Χωστε τους μεσα για παντα, αφου δεν υπαρχει θανατικη ποινη για τους φονιαδες..
Σε κατι τετοιους δεν πρεπει να υπαρχει ελεος...


Την παραπομπή λοιπον, σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου του 20χρονου Αλβανού και του 21χρονου ημεδαπού, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και του βιασμού, από δράστες που ενεργούσαν από κοινού, της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, εισηγήθηκε χθες στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Με την ίδια εισήγηση προτείνεται η διατήρηση της προσωρινής τους κράτησης έως την 4η Δεκεμβρίου 2019.....

Θυμίζουμε ότι η παράταση της προσωρινής τους κράτησης έγινε με Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, που έλαβε υπόψιν του τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προαναφερόμενων πράξεων, που τιμωρούνται με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, της πρόσκαιρης με ανώτατο όριο τα είκοσι έτη, αμφοτέρων των κατηγορουμένων και ειδικότερα τον μεθοδευμένο τρόπο δράσης τους, την εμμονή τους στην τελική επίτευξη του επιδιωχθέντος θανάτου της φοιτήτριας, η οποία προκύπτει τόσο από την εναλλαγή πλειόνων πρόσφορων τρόπων θανάτωσης ενός ανθρώπου, όσο και από τη μεγάλη χρονική διάρκεια της θανατηφόρου συμπεριφοράς που επέδειξαν, την επιλογή ενός εξαιρετικώς επώδυνου, αργού και βασανιστικού τρόπου θανάτωσης της φοιτήτριας, που μαρτυρά ιδιαίτερη σκληρότητα και τα εξόχως ταπεινά κίνητρα της εν γένει συμπεριφοράς τους, έκρινε ότι εάν αφεθούν ελεύθεροι ακόμη και υπό κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση είναι εξαιρετικώς πιθανό να προβούν σε διάπραξη νέων συναφών εγκλημάτων!!

Το χρονικό της δολοφονίας

Στη Ρόδο Δωδεκανήσου, σε χρόνο μη δυνάμενο να προσδιοριστεί επακριβώς και πάντως εντός του χρονικού διαστήματος από τις βραδινές ώρες της 27ης. 11.2018 έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης. 11.2018, ο πρώτος κατηγορούμενος (20χρονος), ο οποίος γνώρισε την παθούσα Ελένη Τοπαλούδη του Ιωάννη προ μίας περίπου εβδομάδας, και ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του, έχοντας προαποφασίσει να τελέσουν από κοινού το αδίκημα του βιασμού εναντίον της ανωτέρω παθούσας, αφού μετέβησαν στην οικία της, η οποία ευρίσκετο στην πόλη της Ρόδου επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, με όχημα ιδιοκτησίας του πατέρα του δεύτερου κατηγορουμένου, παρέλαβαν την παθούσα και μετέβησαν στην εξοχική κατοικία των γονέων του δεύτερου κατηγορουμένου στην περιοχή των Πεύκων Λίνδου.

Εκεί, μετά από κοινή τους απόφαση και παρά την εκδηλωθείσα αντίθετη βούληση της Ελένης Τοπαλούδη, τέλεσαν παράλληλα και διαδοχικά εξώγαμη συνουσία με αυτήν, κάμπτοντας την αντίστασή της με τις υπέρτερες σωματικές τους δυνάμεις, ασκώντας επί αυτής σωματική βία, σφίγγοντάς την δηλαδή στην τραχηλική χώρα, καταφέροντάς της παράλληλα γρονθοκοπήματα, και απειλώντας τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα με μαχαίρι.

Υπό αυτές τις συνθήκες, κι ενώ η παθούσα ήταν αβοήθητη, έρμαιο στις σεξουαλικές διαθέσεις τους, πέραν της εξώγαμης συνουσίας, εκμεταλλευόμενοι την εκμηδένιση της αντίστασής της, λόγω της σωματικής και ψυχικής εξάντλησής της, εξανάγκασαν αυτήν να ανεχθεί επιπλέον ασελγείς πράξεις...

Στην προβαλλόμενη δε άρνηση της παθούσας να προβεί στην ασελγή πράξη, οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι, σημειωτέον, είχαν έντονη ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες, γρονθοκόπησαν αυτή με δύναμη στο πρόσωπο, με συνέπεια εκείνη να ζαλιστεί και να χάσει στιγμιαία τις αισθήσεις της.

Αποφάσισαν από κοινού να τη σκοτώσουν

Ανακτώντας μετά από λίγο τις αισθήσεις της η παθούσα, δήλωσε στους κατηγορούμενους την πρόθεσή της να τους καταγγείλει στην αστυνομία, πυροδοτώντας έτσι το θυμό τους και παράλληλα την ανησυχία τους ότι θα συλληφθούν και θα υποστούν ποινικές κυρώσεις για την ανωτέρω συμπεριφορά τους....

Ενόψει αυτής της δυσάρεστης για εκείνους προοπτικής, οι κατηγορούμενοι προέβησαν τότε σε στάθμιση των δεδομένων και αποφάσισαν από κοινού τη φυσική εξόντωση της παθούσας ώστε να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα μελλοντικής σε βάρους τους καταγγελίας....

Ειδικότερα, ενώ η ανωτέρω παθούσα παρέμενε εξασθενημένη και σε σχεδόν λιπόθυμη κατάσταση εξαιτίας του βαρέως τραυματισμού της, ο οποίος είχε προηγηθεί κατά τη διάρκεια της πιο πάνω περιγραφόμενης πράξης του βιασμού, οι κατηγορούμενοι αποδεχόμενοι πλήρως ο ένας τη συμπεριφορά του άλλου και επιδιώκοντας να εξοντώσουν την παθούσα, κατέφεραν αλλεπάλληλα πλήγματα με γροθιές και σίδερο σιδερώματος στην κεφαλή αυτής, προκαλώντας της έντονη αιμορραγική διήθηση του αριστερού κροταφίτη μυ και των πέριξ υποδόριων ιστών, μικρά ρωγμώδη κατάγματα στον οπίσθιο κρανιακό βόθρο της βάσης του κρανίου ακτινωτά πέριξ του μείζονος τρήματος καθώς και καθολικό έντονο υπαραχνοειδές αιμάτωμα και εγκεφαλικό οίδημα, ενώ επιπλέον επιχείρησαν να την θανατώσουν και διά στραγγαλισμού.

Έδινε μάχη να μείνει ζωντανή

Στη συνέχεια κι ενώ η παθούσα έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, υπομένοντας τις συνεχιζόμενες προσπάθειες των κατηγορουμένων να της κόψουν το νήμα της ζωής, εκείνοι ευρισκόμενοι σε απολύτως ήρεμη ψυχική κατάσταση και παρά τις σχετικές έντονες παρακλήσεις της να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, επέδειξαν εμμονή στον εγκληματικό τους σχεδιασμό και μετέφεραν αυτήν γυμνή (ακριβέστερα φορώντας μόνο το στηθόδεσμό της) στο ανωτέρω όχημα, προκειμένου να ολοκληρώσουν το προαποφασισμένο από αυτούς κακούργημα της ανθρωποκτονίας.

Ακολούθως, λοιπόν, κάνοντας χρήση του ανωτέρω οχήματος, μετέφεραν την παθούσα σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή στον όρμο «Φώκια», περιοχή γνωστή σε ελάχιστους και κυρίως σε κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Λίνδου, την οποία γνώριζε ο δεύτερος κατηγορούμενος.

Εκεί οι κατηγορούμενοι, ενεργώντας από κοινού και βάσει σχεδίου, σήκωσαν με τα χέρια τους και οι δύο το σώμα της παθούσας (που βρισκόταν πλέον σε ημιλιπόθυμη κατάσταση) και έριψαν αυτό από ύψος περίπου 10 μ. στη θάλασσα. Από την ενέργειά τους αυτή σε συνδυασμό με τις ήδη προκληθείσες στην παθούσα σωματικές βλάβες (κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, διάχυτη εγκεφαλική αιμορραγία και οίδημα που είχαν προκληθεί από τα χτυπήματα στο κεφάλι της), οι οποίες καθιστούσαν αδύνατη οποιαδήποτε προσπάθεια της παθούσας να κινηθεί αποτελεσματικά ώστε να επιπλεύσει, επήλθε ο θάνατός της συνεπεία πνιγμού.







Πηγή:dimokratiki.gr

Γιατι διαμαρτυρεσθε κυριοι Ζαιοι? Εσεις φτιαξατε τον νομο, που αποφυλακιζεται ο Κορκο....

Φτιαξατε τον νομο, προφανως, για να γλυτωσετε καποιους δικους σας...
Το ποιους, το ξερετε, οπως το ξερει ο κοσμος ολος......
Και τωρα, βγαινετε και διαμαρτυρεσθε γιατι μαζι με τα δικα σας παιδια βγαινουν και καποιοι αλλοι....
Και διαμαρτυρεσθε, παρανομωντας...
Με καταστροφες περιουσιων και μολοτωφ...
Και νομιζετε, οτι εχετε δυναμη, επειδη οι τσεπες σας ειναι ακομη γεματες μπαφο...
Νομιζετε, οτι η Αστυνομια ειναι αδυναμη....
Κουνια που σας κουναγε ηλιθιοι...
Αν δωθει διαταγη, θα σας μαντρωσουν ολους, σε 24 ωρες...
Και μακαρι να δωθει αυτη η δγη και να μην μεινει στα λογια η νεα Κυβερνηση !


Στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ο Νίκος Φίλης Υποβλήθηκε σε δύσκολη Χειρουργική Επέμβαση


Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Νίκος Φίλης, στη Γ’ Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο πρώην υπουργός χαρακτηρίζεται δύσκολη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες πήγε καλά και σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την μετεγχειρητική πορεία του πρώην υπουργού.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ νοσηλεύτηκε για ένα βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», για προληπτικούς λόγους.


Πηγη

























Σωκράτης Μάλαμας: «Σβήστε το το γα@@@ι!» Διέκοψε τη συναυλία για ένα...<ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟ>


Ο Σωκράτης Μάλαμας αναγκάστηκε να διακόψει για λίγο τη συναυλία του στη Ραφήνα, το βράδυ της Πέμπτης (01.08.2019) για να στείλει ένα αυστηρό μήνυμα σε κάποιους ανεγκέφαλους.

Η συναυλία ήταν σε πλήρη εξέλιξη, ο κόσμος διασκέδαζε αλλά κάποιοι το παράκαναν. Και ο Σωκράτης Μάλαμας, δεν το άφησε έτσι.

Ενώ η ορχήστρα έπαιζε, ο Σωκράτης Μάλαμας ακούστηκε να λέει στο μικρόφωνο: «Σβήστε το αυτό. Σβήστε το αμέσως».

Αλλά η παράκλησή του δεν έγινε δεκτή. Και τότε, αποφάσισε να πάρει πιο… δραστικές αποφάσεις.

Με μια κίνηση του χεριού του κι ένα «stop», έδωσε εντολή στην ορχήστρα να σταματήσει.

«Μάγκες, σας παρακαλώ, σβήστε το αμέσως. Είστε στην πιο επικίνδυνη περιοχή που θα μπορούσατε να κάνετε τέτοια… πράγματα.

Σβήστε το το γα@@@ι», είπε και ο κόσμος τον χειροκροτούσε για την αντίδρασή του.


Δείτε ΕΔΩ τη στιγμή που ο Σωκράτης Μάλαμας διακόπτει η συναυλία


Πηγή 

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Ο Ερρίκος Πετιλόν, συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας, για κλοπή κινητου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος.....

Συνεληφθη…
Αφεθηκε ελευθερος..
Και φυσικα θα συνεχισει να εργαζεται και να είναι δημοσιο προσωπο….
Αισχος ! ! !


Ο Ερρίκος Πετιλόν είναι ο γνωστός παρουσιαστής που  συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, την ώρα που προσπαθούσε μαζί με συνεργό να αποσπάσει το κινητό τηλέφωνο μίας γυναίκας μέσα από την τσάντα της.

Ο περίφημος γόης των Αθηνών, Ερρίκος Πετιλόν, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί ως μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιαστής, συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας. Ο 58χρονος άνδρας, επιχείρησε να κλέψει το κινητό τηλέφωνο μιας νεαρής γυναίκας μέσα από την τσάντα της!

Ο Ερρίκος Πετιλόν έγινε αμέσως αντιληπτός και οι φωνές που έβαλε η γυναίκα κινητοποίησαν τις Αρχές, με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν αμέσως.

Ο Ερρίκος Πετιλόν δεν έδειξε διάθεση να φύγει από το σημείο. Λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, αλλά ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Μόλις πρόσφατα βγήκε από την ψυχιατρική κλινική, καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Άλλωστε, η πράξη του ήταν μάλλον απερίσκεπτη και εκτός λογικής, καθώς δεν θα μπορούσε να έχει προβεί σε μία τέτοια κλοπή με τόσο κόσμο γύρω του, μέρα-μεσημέρι.
Η μάχη με τη διπολική διαταραχή

Όπως είχε δηλώσει ξανά ο ίδιος, παλεύει χρόνια με τη διπολική διαταραχή:

«Ταλαιπωρούμαι αρκετά χρόνια από διπολική διαταραχή. Είναι κληρονομικό και μάλιστα οι γιατροί, μου είπαν ότι είχα χαρακτηριστικά αυτής της ψυχικής νόσου από μικρό παιδί και άργησα να το ανακαλύψω. Απέφευγα να συναντιέμαι με αγαπημένους ανθρώπους και έκανα πράγματα αυτοκαταστροφικά. Όταν τελείωσα τις ουσίες, έκανα πισωγυρίσματα ψάχνοντας μια ισορροπία στη ζωή μου.

Μετά, όμως όταν πάθαινα κρίσεις διπολικής διαταραχής, το μυαλό μου πήγαινε αμέσως στις ουσίες. Ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή, παράλληλα με συνεδρίες. Μου αρέσει να βοηθάω κόσμο που πάσχει από αυτή την ψυχική νόσο και για αυτό το λόγο αποφάσισα να ακολουθήσω τη θεραπευτική συμβουλευτική».

Δείτε ΕΔΩ συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου όπου μιλάει για τη μάχη του με τις ψυχολογικές διαταραχές.




πηγή 

Έκτακτο Δελτίο Καιρού: Έρχεται Αφρικανικός Καύσωνας που θα "χτυπήσει" 43 βαθμούς ο Υδράργυρος <ΒΙΝΤΕΟ>

Μεγάλη Προσοχή στις Ευπαθείς Ομάδες!
 Όχι στις άσκοπες μετακινήσεις λογού Καύσωνα.

Σαχάρα… θα θυμίζουν οι καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα το επόμενο διήμερο καθώς ο υδράργυρος θα ξεπεράσεις του 40 βαθμούς κελσίου και μάλιστα κατά τόπους το θερμόμετρο θα δείξει 42 βαθμούς κελσίου.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, οι θερμότερες ημέρες θα είναι η σημερινή  και το Σάββατο 03/08, όπου οι μέγιστες θερμοκρασίες στα κεντρικά ηπειρωτικά θα φτάσουν τοπικά τους 41 – 42 ⁰C.

Όμως, το κύμα ζέστης φαίνεται να είναι σύντομο, αφού από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, αναμένεται ενίσχυση των βορείων ανέμων με συνέπεια την υποχώρηση των υψηλών θερμοκρασιών, ενώ στα βόρεια προβλέπονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις θερμές ώρες του Σαββάτου 03/08.

O μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος έδωσε τη δική του εκτίμηση για τον καύσωνα που πλήττει την χώρα, τονίζοντας ότι το Σάββατο (3/8) θα είναι η πιο ζεστή ημέρα του καλοκαιριού, με τον υδράργυρο σε συγκεκριμένες περιοχές να σκαρφαλώνει στους 41 και 42 βαθμούς Κελσίου.

Ο ίδιος, υπογράμμισε τέλος ότι θα πρέπει να περιμένουμε μία ακόμα θερμή εισβολή η οποία μπορεί να επεκταθεί και σε περισσότερες περιοχές της χώρας, περίπου μία εβδομάδα μετά, στις 7 με 8 Αυγούστου.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά και υψηλές θερμοκρασίες περιμένουμε την Παρασκευή 2 Αυγούστου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 24 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 39-40 βαθμούς Κελσίου), 21 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Δυτική Στερεά έως τους 38 – 39 βαθμούς Κελσίου), 26 έως 33 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (στη Νότια Κρήτη τοπικά έως τους 39 βαθμούς Κελσίου), 25 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 37 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και ζέστη, με λίγες νεφώσεις στα γύρω ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ




Πηγή 

Πύργος: Η 13χρονη Ελληνίδα Μηχανικός Ιωάννα που μαστορεύει Αυτοκίνητα στο συνεργείο του Πατέρα της.<ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ>


Τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας της περνάνε τον ελεύθερο τους χρόνο κάνοντας κάποια αθλητική δραστηριότητα, βγαίνοντας βόλτα με τις φίλες τους…

Η 13χρονη Ιωάννα Κόδρα, από τον Πύργο της Ηλείας, επέλεξε να περνάει τις σχολικές διακοπές και τον ελεύθερο της χρόνο στο συνεργείο του πατέρα της επισκευάζοντας αυτοκίνητα!

Η μικρή μηχανικός έπιασε για πρώτη φορά τα μπουζόκλειδα όταν πήγαινε στην Τετάρτη δημοτικού και από τότε πηγαίνει συχνά στο συνεργείο παρατηρεί και μαθαίνει από τον πατέρα της πώς να επιδιορθώνει κινητήρες και μηχανές αυτοκινήτων.

Γνωρίζει μάλιστα για τα οχήματα περισσότερα πράγματα όχι μόνο από τους συνομηλίκους της αλλά και από ενήλικους άντρες!

Τον πρώτο καιρό η επιλογή της νεαρής έφηβης φαινόταν σε μικρούς και μεγάλους ασυνήθιστη ενώ πολλά αγόρια της ηλικίας της έκαναν διάφορα αστεία σχόλια.

Η Ιωάννα, δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα να αποφασίσει για το επαγγελματικό της μέλλον αλλά το επάγγελμα του μηχανικού αυτοκινήτων είναι σίγουρα κάτι που θα την ενδιέφερε πολύ.


Δείτε ΕΔΩ τη μικρή Ιωάννα την ώρα που μαστορεύει στο συνεργείο του πατέρα της.



Πηγή 

Σοκ στην Πατρα: Στην Εντατική 3χρονος από ηλεκτροπληξία...


Κάτω από άγνωστες συνθήκες το μικρό παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία.

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου, μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ένα τρίχρονο αγόρι το οποίο κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες υπέστη ηλεκτροπληξία.

Είχε προηγηθεί μεταφορά του παιδιού με μονάδα του ΕΚΑΒ από την οδό Θερμοπυλών στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων όπου λόγω της κατάστασής του αποφασίστηκε η μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου


Πηγή 

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Αποφυλακισεις εγκληματιων... Γιατι δεν αλλαζουν τους νομους του Συριζα ? Τι τους εμποδιζει ?

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκανε τους νομους ετσι, που να αποφυλακισθουν καποιοι συγκεκριμενοι...
Μαζι μ αυτους, βγαινουν και καποιοι αλλοι, που δεν θελουν τα απλυταρια....
Η Αθηνα θα γινει αιμα και αμμος λενε....
Θελουν να αποφυλακισθουν μονο τα δικα τους παιδια...


Ο ΝΔ φωναζε και φωναζει κι αυτη για τις αποφυλακισεις....
Τωρα ειναι Κυβερνηση....
Οπως ο Συριζα αλλαξε τους νομους, ετσι θα μπορουσε να κανει και η ΝΔ...
Με εναν νομο, καταργει τους νομους του Συριζα, καθως και την αναδρομικοτητα τους..
Γιατι δεν το κανει ?
Τι την εμποδιζει ?
Τι φοβαται ?
Αν φοβαται, δεν κανει για Κυβερνηση...
Αν δεν ξερει πως να το κανει, παλι δεν κανει για Κυβερνηση...
Αν εχει συμφεροντα να μην το κανει, τοτε ειναι συνενοχος του Συριζα...
Αναμενομε να δουμε αν ακομη κυβερνα ο Συριζα η οχι  ! ! !

Η Ειρήνη στον Αρχάγγελο αποδίδει την αθώωσή της και δεν θα γυρίσει στο μόντελινγκ ποτέ....

Μετα απ οσα περασε...
Που δεν θα τα ξεχασει ποτε....
Της ευχομαστε καλη τυχη, στην νεα της ζωη...


Η νεαρή καλλονή Ειρήνη Μελισσαροπούλου αθωώθηκε πριν από πέντε περίπου μήνες από το δικαστήριο, μιας και είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ το Νοέμβριο του 2017 με 2,6 κιλά κοκαΐνης στην κατοχή της.

Τι κάνει σήμερα η κοπέλα;

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου ζει με τους γονείς της στη Μυτιλήνη και προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καθημερινότητά της, όπως αποκάλυψε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, που ήταν ο συνήγορός της στην εν λόγω υπόθεση.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί»: «Είναι στη Λέσβο, στην πατρίδα της τη Μυτιλήνη. Είναι με την οικογένειά της. Έχουν περάσει 4-5 μήνες από την 13η Μαρτίου. Τη θυμάμαι αυτή τη μέρα γιατί σημάδεψε τη ζωή της και τη δική μου. Είναι πολύ καλά. Δεν εργάζεται ακόμη.

Δεν θα γυρίσει στο μόντελινγκ γιατί δεν ήταν ποτέ μοντέλο. Ονομάστηκε μοντέλο. Είναι με τους δικούς της και τον μικρό της αδερφό. Έχω υποσχεθεί πως θα πάω στη Μυτιλήνη και για ένα προσκύνημα στον Ταξιάρχη. Η Ειρήνη περισσότερο στον Αρχάγγελο αποδίδει την αθώωσή της, παρά σε μένα».





πηγη 

Και την Γαλλια απειλει τωρα ο Σαλεμενος Σουλτανος, αλλα οι Γαλλοι δαγκώνουν αν απειληθούν τα συμφέροντά τους....

Τραβαει το σχοινι ο Σαλεμενος...
Το τραβαει γιατι εχει κακομαθει....
Κανεις δεν τον εβαλε στην θεση του μεχρι τωρα....
Θα το κανει ο Μακρον ?
Μακαρι....
Και οταν πεσει η πρωτη σφαιρα, θα αρχισει η διαλυση της Τουρκιας...
ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ !


Μεγάλη οργή έχει προκαλέσει στην Τουρκία η παραχώρηση των βυθοτεμαχίων 1,4,5,6,7 στην γαλλική ΤΟΤΑL, επί της ουσίας στα χέρια των Γάλλων και μάλιστα ως «νέα πρόκληση από την Κυπριακή Δημοκρατία » την χαρακτηρίζει η εφημερίδα “Γενί Σαφάκ” η οποία λόγω των ιδιαίτερων σχέσεων του διευθυντή της Ιμπραήμ Καραγκιούλ με τον Ρ.Τ.Ερντογάν (είναι στενός φίλος και σύμβουλος του Τούρκου προέδρου), απηχεί με ακρίβεια τις προεδρικές απόψεις.

Έτσι τώρα η Άγκυρα απειλεί την Γαλλία ακόμα και με προσφυγή στα όπλα σε περίπτωση που η TOTAL προχωρήσει σε έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ.

Στο μεγάλο πρωτοσέλιδο της υπό τον τίτλο “Πειρατεία” αναφέρεται στην αδειοδότηση της γαλλικής Total και της ιταλικής ΕΝΙ για το τεμάχιο 7.

Ο απόστρατος υποναύαρχος Τζεμ Γκιουρντενίζ δηλώνει στην τουρκική εφημερίδα πως στην περίπτωση που η TOTAL θέλει να διεξάγει σε εργασίες σε περιοχή που η Τουρκία θεωρεί δική της, τότε ακόμη και το γαλλικό πολεμικό να τη συνοδεύει δεν θα αλλάξει τίποτα.

Υποστηρίζει ότι “η μονομερής ανακήρυξη των τεμαχίων 1,4,5,6,7 από την Κυπριακή Δημοκρατία ως υφαλοκρηπίδα της αποτελεί κλοπή του μεριδίου της Τουρκίας” όπως αναφέρει ο κυπριακός «Φιλελεύθερος».

  “Αυτό στην πραγματικότητα σημαίνει παραβίαση των συνόρων της ‘γαλάζιας πατρίδας’. Εάν η Total διεξάγει εργασίες που παραβιάζουν την γραμμή της Τουρκίας δεν τίθεται θέμα η χώρα μας να μην κάνει βήμα και να μην αμυνθεί”, υποστήριξε ο απόστρατος υποναύαρχος.

 Επίσης σε δηλώσεις της στην Γενί Σαφάκ, η Πρόεδρος του Κέντρου Εφαρμογής Θαλάσσιου Δικαίου και Ερευνών Εμετέ Γκιουζουγκιούζελι υποστήριξε ότι από το 2002 η Τουρκία δεν επέτρεψε σε καμιά ξένη εταιρεία να μπει στην υφαλοκρηπίδα της και δεν αποδέχτηκε την παρουσία της χωρίς άδεια. “Δεν θα επιτρέψει δραστηριότητες στο τεμάχιο 7 χωρίς άδεια”, υποστήριξε.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε μια μετωπική σύγκρουση της Γαλλίας με την Τουρκία.

Στην Κύπρο κατανόησαν πως δεν πρόκειται να φύγουν οι Τούρκοι από την κυπριακή ΑΟΖ , τουλάχιστον όχι με ευχολόγια και για αυτό τον λόγο αποφάσισαν να δώσουν τάχιστα προς εκμετάλλευση τα υπόλοιπα βυθοτεμάχια, τουλάχιστον από την «διευθετυμένη» πλευρά του νησιού, ώστε να αναγκαστεί ο ξένος παράγοντας να εμπλακεί πιο ενεργά έχοντας έννομο συμφέρον.

Στην Κύπρο βλέποντας την «περίεργη» αμερικανική συμπεριφορά και την τάση των ΗΠΑ για «δίκαιη» μοιρασιά, δηλαδή να... κερδίσει και η Άγκυρα, επέλεξαν τον γαλλικό παράγοντα διότι ιστορικά οι Γάλλοι έχουν ένα χαρακτηριστικό.

«Δαγκώνουν» όταν νιώσουν ότι θα απειληθούν τα συμφέροντά τους ιδιαίτερα όταν αυτά κρίνονται μεγάλης σημασίας και έχουν αποδείξει ότι δεν φοβούνται να το κάνουν.

Ποντάρουν επίσης στις πολύ κακές σχέσεις Ε.Μακρόν-Ρ.Τ.Ερντογάν ενώ αντίθετα ανησυχούν για την συμπάθεια που τρέφει ο Ν.Τραμπ προς τον Τούρκο πρόεδρο. Θεωρούν ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ως συνήθως οι Αμερικανοί να επιλέξουν την τουρκική «οπτική γωνία»




πηγη 

Φρεγάτες Belharra, αποκτά η Ελλάς, με πυραύλους μακρού πλήγματος (ακτίνα δράσεως 1000 χλμ). Φτάνουν μεχρι Άγκυρα.....

Επιτελους κατι αρχισε να κινειται στον χωρο των εξοπλισμων...
Το δογμα των Ζαιων που ελεγε θα το ρισκαρουμε με την Τουρκια εληξε....
Ο Τουρκος σε σεβεται μνο αν σε φοβαται...
Ετσι λοιπον...


O Laurent Mourre, αντιπροέδρου πωλήσεων της Naval Group, για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική, στο Naval News, αποκάλυψε ότι ο γαλλικός κολοσσός, όχι απλώς έλαβε το LoI (επιστολή πρόθεσης αγοράς) της Ελλάδας για την αγοράς δύο φρεγατών Belharra, αλλά η σύμβαση είναι ήδη υπό κατάρτιση και θα το κυριότερα σημεία της είναι δύο:

Το ένα πολιτικό και το άλλο οικονομικό: Σε ότι αφορά το πολιτικό σκέλος, όλα τα συμβαλλόμενα μέρη συμφώνησαν ότι η συμφωνία θα είναι διακρατική.

Δεύτερον, οι Γάλλοι θεωρούν ότι οι διαπραγματεύσεις αυτές αποτελούν συνέχεια των διαπραγματεύσεων που είχαν ξεκινήσει μεταξύ των δύο πλευρών πριν από 10 ολόκληρα χρόνια για την προμήθεια φρεγατών FREMM (ένα πολύ καταλληλότερο πλοίο για το Πολεμικό Ναυτικό σε ότι αφορά επιχειρήσεις Ανατολικά της Ρόδου και της Κρήτης εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας). Και άρα καλύπτεται νομικά η προμήθεια από όλες τις αποφάσεις των ΚΥΣΕΑ από το 2009 και μετά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος η νέα γαλλική πρόταση προς την Ελλάδα, προβλέπει την ένταξή της χώρας μας στο πρόγραμμα FTI [Fregate de Taille Intermediaire], του γαλλικού Ναυτικού (Marine Nationale), έτσι ώστε το πρώτο πλοίο που θα αποδώσει το πρόγραμμα να ενταχθεί αμέσως στο ελληνικό ΠΝ.

To κόστος θα ανέλθει σε 2 δισ. ευρώ περίπου. αλλά σε επόμενες παραγγελίες (το ΠΝ έχει ανάγκη να αντικαταστήσει μέχρι το 2030, δέκα φρεγάτες) θα μειωθεί κατά 20% περίπου.

Κατ’αυτό τον τρόπο θα συναφθεί μια συμφωνία χαμηλότοκης χρηματοδότησης με σκοπό την ναυπήγηση δύο ελληνικών μονάδων σε πρώτη φάση, χωρίς πρόσθετο κόστος ανάπτυξης. σε σχέση με το πρόγραμμα του γαλλικού Ναυτικού.

Τα ελληνικά σκάφη θα διαφέρουν από τα γαλλικά ως προς το ότι θα φέρουν πυραύλους οριζόντιας πλεύσης, μακρού πλήγματος (ακτίνα δράσης 1000 χλμ._ SCLP Naval ή πλέον NCM (Naval Cruise Missiles).

Πέρα από τους 16 κατακόρυφους εκτοξευτές SYLVER A50 για ισάριθμους ASTER 30, τα ελληνικά σκάφη θα εξοπλιστούν και με οκτώ κατακόρυφους εκτοξευτές A70 για πυραύλους NCM.

Κατά τη γαλλική πρόταση, η πρώτη ελληνική Belh@rra θα αρχίσει να ναυπηγείται αμέσως μετά την πρώτη που θα παραδοθεί στο Γαλλικό Ναυτικό.

Σε ό,τι αφορά στη χρηματοδότηση θα περιλαμβάνονται και τα όπλα της MBDA που θα φέρουν οι ελληνικές Belharra. Οι οποίες επειδή θα είναι μονάδες πολλαπλών ρόλων, θα εξοπλιστούν και με τους Naval Cruise Missiles, αποκτώντας έτσι και δυνατότητα στρατηγικής κρούσης, καθώς και μερικές άλλες μικροαλλαγές (αντιπυραυλικά συστήματα, πυροβόλα των 20 χλστ. κλπ).

Όλα τα άλλα συστήματα θα είναι ακριβώς ίδια με αυτά των Belh@rra του γαλλικού Ναυτικού (πύραυλοι επιφανείας-επιφανείας MM-40 Exocet Block III, πυροβόλο 76 χλστ. κλπ).

Βάσει του ισχύοντος χρονοδιαγράμματος η πρώτη μονάδα θα παραδοθεί το 2023 και στο ΠΝ η δεύτερη θα αποδοθεί το 2025. Το μήκος της Belharra φτάνει τα 122 μέτρα και το εκτόπισμα τους 4.400 τόνους.






πηγη 

Θρήνος στην Ρόδο: Δύο αδερφές πνίγηκαν σε πισίνα ξενοδοχείου...

Κριμα …

Όλη η Ρόδος, και όχι μόνο, θρηνεί, καθώς μια ανείπωτη τραγωδία έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης (31.07.2019) σε ξενοδοχείο της Ιαλυσού.

Δύο αδερφές που έκαναν διακοπές στο νησί της Ρόδου, 17 και 19 ετών, πνίγηκαν ενώ κολυμπούσαν στην πισίνα ξενοδοχείου της Ιαλυσού.

Μάλιστα αρχικά το ΕΚΑΒ που κλήθηκε παρέλαβε αρχικά μία κοπέλα που ήταν στην επιφάνεια της πισίνας και είχε ακόμα τις αισθήσεις της.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Η δεύτερη βρίσκονταν στον πάτο της πισίνας και δεν φαίνονταν.

Οι διασώστες επέστρεψαν ξανά πίσω και την παρέλαβαν αλλά όλα είχαν πλέον τελειώσει.

Οι πρώτες πληροφορίες παραπέμπουν στο ότι η μία κοπέλα προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά δυστυχώς, βρήκαν και οι δύο τραγικό θάνατο.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού.



Πηγή 

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

S T O P στην Turkish Airlines σε όλα τα αεροδρόμια της Ε.Ε για αντιποινα στις Τουρκικες παραβιασεις...

“Αν θέλετε να πονέσει ο Ερντογάν, κλείστε πόρτες… στην Turkish Airlines”
Πραγματι αυτο θα τον πονεσει πολυ...
Εχουν τα κοτσια και την θεληση ομως, οι ψευτοσυμμαχοι μας να το κανουν ?


Ισχυρά αντίποινα κατά της Τουρκίας ζητά να ληφθούν αναλυτής ισχυρού think tank των ΗΠΑ στοχεύοντας ευθέως στο «διαμάντι» του Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, την απαγόρευση των πτήσεων της Turkish Αirlines σε όλα τα αεροδρόμια της Ε.Ε εισηγείται ο Μαικλ Ρούμπιν, αναλυτής μιας από τις γνωστότερες και ισχυρότερες «δεξαμενές σκέψης» της Ουάσινγκτον, του American Enterprise Institute, ως απάντηση στις τουρκικές παραβιάσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ και την συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου από τα τουρκικά στρατεύματα εδώ και 45 χρόνια.

Σε άρθρο του στην Washington Examiner αναφέρει πως ο Tούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει καταστήσει τον κρατικό αερομεταφορέα της Τurkish Airlines την κυρίαρχη φιλοδοξία του.

«Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης χαίρονται για την αυξανόμενη εμβέλεια της αεροπορικής εταιρείας και ο Ερντογάν εγκαινίασε πρόσφατα ένα σημαντικό νέο αεροδρόμιο έξω από την Κωνσταντινούπολη για να φιλοξενήσει μεγαλύτερο όγκο αεροσκαφών στην εναέρια κυκλοφορία της χώρας .

»(Η αεροπορική εταιρεία προφανώς υποστηρίζει επίσης πιο συγκεκαλυμμένες επιχειρήσεις για τον Εrdogan, όπως η παράνομη μεταφορά τουρκικών όπλων). Φυσικά, η αεροπορική εταιρεία υποστηρίζει επίσης την τουριστική βιομηχανία της Τουρκίας, που είναι σημαντική η οικονομία», αναφέρει.

«Ίσως, λοιπόν, η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις τουρκικές προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο απορρίπτοντας τα δικαιώματα προσγείωσης της Τουρκικής Αεροπορίας.

»Αφήστε την αεροπορική εταιρεία να πετάξει στην Σομαλία, στο Σουδάν, στο Αζερμπαϊτζάν και στο Πακιστάν, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο οι ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να στηρίξουν την οικονομία της Τουρκίας σε μια εποχή που Ερντογάν επιδιώκει να την συμπληρώσει με κλοπή».

Καταληκτικά, ο Ρούμπιν σημειώνει «Η διπλωματική διαχείριση στην Κύπρο δεν έχει επιλύσει το πρόβλημα για 45 χρόνια και δεν υπάρχει λόγος να υποψιαζόμαστε ότι θα χρειαστεί να γίνει αυτό τώρα.

»Ήρθε η ώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση και όσοι δεσμεύτηκαν για την φιλελεύθερη τάξη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο να πράξουν περισσότερα για να δείξουν στον Ερντογάν ότι ο κόσμος αρκετά έχει λεηλατηθεί από την Τουρκία.

»Εάν πρόκειται το νέο αεροδρόμιο της Τουρκίας να χάσει την κυκλοφορία και τα παραθαλάσσια θέρετρα στην Τουρκία και τα κατεχόμενα από την Τουρκία στην Κύπρο να αδειάσουν, τότε ας γίνει. Η λύση είναι απλή: Απόσυρση των πλοίων».





πηγη 

Ο Πολακης στο σκαμνι ! ! ! Βρε πως γυριζει ο τροχος και αλλαζουν οι καιροι ! ! !

Ο πολλα βαρυς κι ασηκωτος Πολακης τρεμει σαν παρθενα μπρος στην δικαιοσυνη....


Ξεκίνησε στη Βουλή η διαδικασία της συζήτησης για την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανέβηκε στο βήμα για να υποστηρίξει τη θέση του πως η ασυλία του δεν πρέπει να αρθεί. Ο Παύλος Πολάκης μίλησε για «πολιτική δίωξη σε βάρος του σπου επιδιώκει πολλαπλά οφέλη ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για αήθη πολιτική πράξη αντιεκδίκησης».

Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για την άρση ασυλία του Παύλου Πολάκη. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανέβηκε στο βήμα με έναν… πάκο χαρτιά για να υποστηρίξει τη θέση του πως η ασυλία του δεν πρέπει να αρθεί. Και αυτή τη φορά, ο Παύλος Πολάκης μίλησε για πολιτική δίωξη και αήθη πράξη εκδίκησης προς το πρόσωπό του.

Με τον Σταμάτη Πουλή και τη γυναίκα του να βρίσκονται στο επίκεντρο της ομιλίας του Παύλου Πολάκη, ο πρώην υπουργός είχε κι έναν έντονο διάλογο με τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα όταν τον… εγκάλεσε για το χρόνο της ομιλίας του. Ο κ. Τασούλας του ζήτησε να τον ενημερώσει πόση ώρα θέλει να μιλήσει και ο Παύλος Πολάκης του απάντησε πως βρίσκεται στα μισά της ομιλίας του.

Η ένταση προκλήθηκε όταν ο πρόεδρος της Βουλής του ζήτησε να μιλήσει επί του θέματος, με τον πρώην υπουργό να… εκνευρίζεται και να λέει «αυτό είναι το θέμα όχι αν είπα στον Πουλή σκάσε». Στη συνέχεια, κρατώντας στα χέρια του ένα μεγάλο ντοσιέ γεμάτο χαρτιά «προκάλεσε» τα μέσα ενημέρωσης «αν έχουν άντερα» να δημοσιεύσουν όσα λέει.

Όταν έφτασε η ώρα να μιλήσει και για τον Γιάννη Στουρνάρα, ο Παύλος Πολάκης κατηγόρησε τον κεντρικό τραπεζίτη πως επί ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για την ανάγκη πιστοληπτική γραμμής και όταν η τότε κυβέρνηση ψήφιζε τις φοροελαφρύνσεις μιλούσε για δημοσιονομικό εκτροχιασμό. Τώρα όμως, είπε ο πρώην υπουργός, δεν ανακατεύεται και σαν «η Ελλάδα να τρέχει σε πράσινα λιβάδια με ξέπλεκες κοτσίδες».

«Όσο και να προσπαθήσετε, φυλακή δεν θα με βάλετε» είπε ο Παύλος Πολάκης, που αναφέρθηκε και στις κόρες του, τη Σταυρούλα που σπουδάζει νομική και την Πέρσα που πέρασε στην Ιατρική και ήταν παρούσα στη Βουλή. «Ξέρετε τι μου λένε τα παιδιά μου; Είμαστε περήφανες για σένα, εσάς για το λένε τα παιδιά σας;» είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ. Ο Παύλος Πολάκης ευχαρίστησε και την κόρη του που ήταν παρούσα στα θεωρεία για να τον στηρίξει. Έκλεισε την ομιλία του με δυο μαντινάδες και τη φράση «ψηφίστε τώρα».

Γιατί ζητείται η άρση ασυλίας του Πολάκη
Η άρση της ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας ζητήθηκε γιατί έχουν διαβιβαστεί στη Βουλή δυο δικογραφίες. Η μία αφορά μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που του έχει καταθέσει ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής και η δεύτερη δικογραφία μετά την έγκλιση του διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα σχετικά με εν αγνοία του ηχογράφηση τηλεφωνικής συνομιλίας.

Ήδη, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής έχει κάνει δεκτή την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη και έτσι το θέμα συζητείται στην Ολομέλεια, όπου αργότερα θα γίνει και ψηφοφορία.




πηγη 

Στυγνος εκβιασμος ΗΠΑ προς Ελλαδα: Πεταξτε τους S300, παρτε τα Σαπακια μας και θα σας πουλησουμε F35....

Το εχουμε γραψει ξανα και ξανα....
Η Αμερικη δεν ειναι συμμαχος μας....
Ποτε δεν ηταν...
Εστω κι αν Ελληνες, πεθαναν για χαρη της, σε πολεμου οχι δικους μας...
Αισχος και μονο αισχος για τον νεο εκβιασμο τους στην Ελλαδα ! ! !



«Η Ελλάδα θα πρέπει να αποσύρει τα ρωσικά οπλικά συστήματα που διαθέτει και ειδικά τα αντιαεροπορικά συστήματα S-300PMU1 και φυσικά να μην τα εκσυγχρονίσει και εν συνεχεία θα συζητηθεί από τις ΗΠΑ η δυνατότητα οικονομικής βοήθειας για προμήθεια μαχητικών αεροσκαφών 5ης γενιάς F-35».

Αυτό το σοκ υπέστησαν οι Ελληνες αξιωματούχοι που έχουν ξεκινήσει κάποιες προκαταρτικές συζητήσεις με τους Αμερικανούς ομολόγους τους για την προμήθεια των F-35 με αμερικανική οικονομική βοήθεια ή μέσω των κονδυλίων FMF-Foreign Military Funds

Εάν θέλει τα αμερικανικά F-35, τότε πρέπει να «αποβάλλει» από τον αμυντικό οργανισμό της τα ρωσικά αντιαεροπορικά S-300 και TOR-M1 τόσο αυτά που υπηρετούν στον Στρατό (21 Α/Κ εκτοξευτές) όσο και στην ΠΑ (4 Α/Κ εκτοξευτές).

Με αυτό τον τρόπο, «αποβάλλοντας» τα ρωσικά οπλικά συστήματα θα μπορέσουν να χρηματοδοτήσουν την Ελλάδα στην προμήθεια των F-35 εντάσσοντάς την στο πρόγραμμα ERIP (European Recapitalization Incentive Program) το πρόγραμμα δηλαδή που εξασφαλίζει χρηματοδότηση κατά 50% μιας χώρας με την προϋπόθεση να αντικαταστήσει τα ρωσικά συστήματα που διαθέτει, με άλλα δυτικής τεχνολογίας προκειμένου να «απεγκλωβιστούν», από τη ρωσική εφοδιαστική αλυσίδα, οι χώρες του ΝΑΤΟ.

Στο πλαίσιο αυτό οι ΗΠΑ φαίνεται να προτείνουν την αντικατάσταση των S-300PMU1, Tor-M1, OSA AK/AKM με παράλληλα χρηματοδότηση 50% είτε για νέο αμερικανικό αντιαεροπορικό σύστημα (Patriton PAC-3), είτε για τα F-35 και τα υπόλοιπα χρήματα να καλυφθούν με πιστώσεις FMF.

Το πρόγραμμα έχει προταθεί ήδη, αλλά σε χαμηλότερο επίπεδο και ένταση για την αντικατάσταση ρωσικών ΤΟΜΑ από χώρες του πρώην ανατολικού  μπλοκ ή πλησίον αυτού (Αλβανία, Βοσνία, Σκόπια, Κροατία, Σλοβακία)  με άλλα αμερικανικής κατασκευής.

Το πρόγραμμα προϋποθέτει 50% χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ και 50% από τα κράτη που θέλουν να μετάσχουν σε αυτό.

Για την Ελλάδα η χρηματοδότηση αφορά 25 εκατ. $ για την προμήθεια 50 TOMA Μ2Α3 Bradley

Αυτός είναι ο κρίσιμος όρος που θέτουν οι ΗΠΑ, για να επιτρέψουν να γίνει η Ελλάδα μέλος του κλαμπ των F-35.

Ο φόβος τους, όπως περιγράφεται είναι παρόμοιος με τις αιτιάσεις που πρόβαλλαν για την αγορά των S-400 από την Τουρκία: Ο κίνδυνος να αποκαλυφθούν τα αδύναμα σημεία των stealth μαχητικών από το ρωσικό σύστημα και αυτές οι πληροφορίες να γίνουν γνωστές στην άλλη πλευρά, ειδικά αν οι S-300 αναβαθμιστούν στο επίπεδο «PMU2».

Τυπικά βέβαια το πρόγραμμα δεν επιβάλλει την αντικατάσταση των ρωσικών συστημάτων, με άλλα λόγια δεν απαγορεύει την συνέχιση παραγγελιών ανταλλακτικών για όπλα που ήδη υπάρχουν, στην περίπτωση όμως των S-300PMU1 και των Tor-M1 ο όρος είναι σαφής: Δεν μπορεί να συνυπάρξουν ρωσικά α/α συστήματα με το F-35 στον ίδιο επιχειρησιακό χώρο.

Οι ΗΠΑ δεν  θέλουν σε καμία περίπτωση η ΠΑ να πραγματοποιήσει ασκήσεις του S-300PMU1 με το F-35 αποκαλύπτοντας τις «αδύναμες γωνίες» του stealth μαχητικού από ένα ρωσικό σύστημα. Αλλωστε οι Ρώσοι τεχνικοί μπαινοβγαίνουν στην Μοίρα της Κρήτης, προσπαθώντας να διατηρήσουν την επιχειρησιακή διαθεσιμότητα έστω της μίας συστοιχίας...

Υπάρχει φυσικά και ο νόμος CAATSA (Countering America’s Adversaries Through Sanctions Act) ο οποίος προβλέπει κυρώσεις για κάποιο κράτος που επιχειρήσει να προμηθευτεί οπλικά συστήματα από στρατηγικούς «αντιπάλους» των ΗΠΑ ο οποίος πέφτει και αυτός στο «τραπέζι», αν και η Ελλάδα δεν έχει την πρόθεση να προχωρήσει σε καμία παραγγελία από τη Ρωσία, πλην αυτή των ανταλλακτικών.

Το ποια θα είναι η ελληνική απάντηση είναι άγνωστο ακόμη. Από τη μια θα έχει την ευκαιρία να εξοπλιστεί με το μοναδικό μαχητικό 5ης γενιάς που διατίθεται προς εξαγωγή και μάλιστα με γενναία χρηματοδότηση και από την άλλη να στερηθεί με α/α σύστημα το οποίο και ιδιαίτερα στην περίπτωση που αναβαθμιζόταν στο επίπεδο  PMU-2 , θα αποτελούσε πραγματικό φόβητρο για την τουρκική Αεροπορία.

Κάποιοι εκτιμούν ότι η αμερικανική τοποθέτηση αποτελεί έμμεση προσπάθεια να κόψει κάθε σχέση για προμήθεια F-35 από την Ελλάδα, καθώς δεν θα ήθελαν να αποκτήσει η χώρα μας κάτι τόσο προηγμένο, ενώ την ίδια στιγμή το αρνούνται στη Τουρκία λόγω των S-400.

To ερώτημα είναι πώς θα αντιδρούσε η Ρωσία σε μια τέτοια εξέλιξη. Ηδη οι ελληνορωσικές σχέσεις είναι «παγωμένες» και η επικοινωνία τυπική.

Θα μπορούσαν να γίνουν μέχρι και εχθρικές. Ενα δημοσίευμα που προειδοποιούσε την Αθήνα για την ρωσική οργή σε περίπτωση που οι Ισραηλινοί γίνονταν κοινωνοί των επιχειρησιακών χαρακτηριστικών των S-300PMU1, μόνο τυχαίο δεν είναι...



πηγη 

Καιρός: «Καμίνι» η χώρα από την Πέμπτη.Σε ποιες περιοχες θα φτάσει η θερμοκρασία στους 42 βαθμούς!

Μεγάλη Προσοχή στις Ευπαθείς Ομάδες! 

Γενικά αίθριος την Τετάρτη ο καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές στα ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά.

Από την Πέμπτη ωστόσο, η θερμοκρασία θα ανέβει και το Σάββατο η χώρα θα μπει σε κλοιό αφρικανικής ζέστης με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τετάρτη:
Αττική
Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα δυτικά και βόρεια.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά κυρίως της Μακεδονίας.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από το απόγευμα βόρειοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 30 και στην Κρήτη τοπικά έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και μετά το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα ύψη την Πέμπτη υδράργυρος
Ένα νέο ισχυρό θερμό κύμα αναμένεται να πλήξει την χώρα από την Πέμπτη σπρώχνοντας το θερμόμετρο πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open TV Κλέαρχο Μαρουσάκη, θερμές αέριες μάζες έρχονται από την Αφρική με αποτέλεσμα στο εσωτερικό της ηπειρωτικής Ελλάδας ο υδράργυρος να εκτιμάται πως θα αγγίξει μέχρι και τους 42 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και το Σαββατοκύριακο.

Στο εσωτερικό της Θεσσαλίας, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 42 βαθμούς Κελσίου και σε Αττική και Βοιωτία τους 41.
Στην νότια και ανατολική Πελοπόννησο, σε Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία, οι θερμοκρασία θα αγγίξει τους 40-41 βαθμούς.

Στη Ρόδο επίσης η θερμοκρασία θα φτάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου (3-4/8) προβλέπεται δύσκολο ακόμα και για όσους θα βρεθούν σε παραθαλάσσσιες περιοχές λόγω της αυξημένης υγρασίας.


Πηγή 

ΤΩΡΑ: ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 5,3 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ! <ΦΩΤΟ>


Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου το επίκεντρο είναι  31 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Ηρακλείου - Αισθητός σε όλη την Κρήτη και νησιά του νοτίου Αιγαίου

Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ στην Κρήτη σημειώθηκε στις 07:39 το πρωί.


Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου το επίκεντρο του σεισμού είναι  31 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Ηρακλείου και το εστιακό βάθος στα 170 χιλιόμετρα.

«Θεωρώ ότι δεν πρέπει να υπάρχουν επιπτώσεις, έχουμε να κάνουμε με τη σεισμικότητα που υπάρχει στην Κρήτη και θέλουμε χρόνο να εκτιμήσουμε την κατάσταση», τόνισε ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμης Λέκκας μιλώντας στο ΟΡΕΝ.



Πηγη


Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Στα Vip του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» βρέθηκε η <Φτωχούλα> Βίκυ Σταμάτη <ΦΩΤΟ>

Ζωή και Κοτα περνάει η Κυρα βικυ…
Κατά αλλά δεν τα βγάζουν περα….

Στον αγώνα των ερυθρολεύκων με την Βικτώρια Πλζεν

Στα vip του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη στον αγώνα των ερυθρολεύκων με την Βικτώρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ντυμένη σπορ και συνοδευόμενη απο τον γιο της κάθισε στα πρώτα καθίσματα για να παρακολουθήσει το κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.


Πηγή 

Η Αστυνομια αρχισε να κανει επιτελους, την δουλεια της, σκουπα στην Θεσσαλονικη ! ! !

Το ζητημα ειναι ....
Τι θα τους κανουν αυτους ?
Θα τους απελασουν οπως προβλεπεται ?
Αν το κανουν θα ειναι μια καλη αρχη ! ! !


Αστυνομική επιχείρηση λοιπον με περισσότερες από εκατό προσαγωγές αλλοδαπών σημειώθηκε το απόγευμα στην περιοχή της οδού Μοναστηριού, στη Θεσσαλονίκη.

Διάφορες εθνικότητες
Αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες ξεκίνησαν στις 19:00 να «οργώνουν» την περιοχή πέριξ του Σιδηροδρομικού Σταθμού και μέχρι τις 22:00 είχαν περάσει χειροπέδες σε περισσότερους από εκατό Πακιστανούς, Αλγερινούς, Μαροκινούς και Αφγανούς.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα αλλεπάλληλα περιστατικά βίας και συμπλοκών μεταξύ αλλοδαπών στη συγκεκριμένη περιοχή.

Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν σε αστυνομικά τμήματα και στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.





πηγη 

Αυτοι δεν σεβονται την <συμφωνια>, εμεις γιατι πρεπει να την σεβασθουμε ?

Ειναι συμφωνια που εχει ηδη παραβιασθει και δεν εχουμε καμμια υποχρεωση να την σεβασθουμε....
Ειναι συνομωσια οχι συμφωνια....
Εχετε υποχρεωση, κυριοι πολιτικαντες, να μην την σεβασθειτε...
Κλειστε τους τα συνορα και το λιμανι της Θεσσαλονικης και θα δεχθουν, οτι ονομα θελουμε.....
ΞΥΠΝΗΣΤΕ.....
Μην γινεστε σαν τους προηγουμενους....
Και μην ξεχνατε βγηκατε στην Κυβερνηση για να φυγουν οι προδοτες....
Αν γινετε σαν κι αυτους το ιδιο τελος θαχετε και σεις !



Συνταγή για φάρμακα 30.000 ευρώ σε αλλοδαπό με 0% συμμετοχή.... Γ Ι Α Τ Ι ? ? ?

Γιατι, γιατι, γιατι ? ? ?
Τους τα χρωσταμε? 
Γιατι κοβουμε απ το υστερημα του Ελληνα και τα δινουμε στον καθε παρανομο ? 
Γιατι ? ? ? ? ? ? ? ? ?


Ο κάθε παρείσακτος λαθρομετανάστης δικαιούται νοσηλείας και προμήθειας πανάκριβων φαρμάκων ΔΩΡΕΑΝ  (με 0% συμμετοχή)!
     Την ίδια στιγμή  ο Έλληνας -που πληρώνει  αδρά για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, από τα νεανικά του χρόνια - αγοράζει φάρμακα με 25% συμμετοχή!!!
    Βέβαια η συνταγογράφηση είναι τύποις νόμιμη αλλά κατά πόσο στέκει λογικά, τη στιγμή που η πλειονότητα των λαθρομεταναστων πάσχει από νοσήματα που στη χώρα μας αποτελούσαν παρελθόν;
     Δείτε  συνταγή  αγοράς 2 κουτιών φαρμάκου αξίας
14.899,20  Χ 2= 29.798,40 με συμμετοχή...0%!!!
    Τα σχόλια και οι αντιδράσεις, δικές σας.







Βουτιά θανάτου για 48χρονο στον Ισθμο της Κορινθου

Κριμα …

Πριν από λίγη ώρα το λιμενικό ανέσυρε τη σορό 48χρονου άνδρα που λίγη ώρα πριν είχε αφήσει
τα πράγματα του στη γέφυρα του Ισθμού και έκανε βουτιά θανάτου.

Ολα δείχνουν αυτοκτονία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Οι πηγές μας μας ενημέρωσαν ότι ο άτυχος άνδρας δεν είναι κάτοικος Κορινθίας και ήρθε από το Αίγιο.



Πηγή 

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Σοκάρει ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: «Οι Ομοφυλόφιλοι έχουν μια συγκεκριμένη μυρωδιά, μια …» <ΒΙΝΤΕΟ>


Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος υποστηρίζει πως ένας μοναχός αντιλήφθηκε έναν ομοφυλόφιλο από τη… μυρωδιά! Μάλιστα, προς επίρρωσιν των λεγομένων του, αφηγήθηκε μια ιστορία, σύμφωνα με την οποία οι «άγιοι άνθρωποι» μυρίζουν την «ξεχωριστή και διακριτική», όπως την αποκαλεί, μυρωδιά των ομοφυλοφίλων.

«Έχω ένα παράδειγμα» είπε ο μητροπολίτης Μόρφου και συνέχισε:

«Πήγε ένας ομοφυλόφιλος σε ένα άνθρωπο του Θεού και, όπως πέρασε από δίπλα του, ο μοναχός του είπε. ‘»

Ε, νεαρέ, έλα να σου πω. Σταμάτα αυτό που κάνεις. Θα κολλήσεις καμιά αρρώστια. Πηγαίνεις με διάφορους και κάνεις κάποια πράγματα». Ο νεαρός τον ρώτησε πώς το κατάλαβε. «Όπως πέρασες, βρωμούσες.
 Έβγαινε μια μπόχα, έχεις συγκεκριμένη μυρωδιά και το γνωρίζω» του είπε ο μοναχός».

Με την προσευχή ο συγκεκριμένος ομοφυλόφιλος, σύμφωνα με τον μητροπολίτη Μόρφου, «θεραπεύτηκε.

Δεν σας λέω παραμύθια, αυτοί είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας».

Το σχετικό απόσπασμα ανέβασε στο Facebook η κοινότητα της Accept-LGBTI Cyprus, σημειώνοντας πως τα λόγια του μητροπολίτη αποτελούν ξεκάθαρη ρητορική μίσους, αφού παρακινούν τους ανθρώπους να βλέπουν τους γκέι ως μιάσματα, μολυσμένους και επικίνδυνους για την κοινωνία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Πηγή 

Ποιες θα είναι οι Δωρεάν Εξετάσεις για όλους τους Ασφαλισμενους και πως θα Ενημερωνονται οι Πολιτες


Πως θα ενημερώνονται οι πολίτες για να κάνουν προληπτικές εξετάσεις. Ποιες θα είναι οι δωρεάν εξετάσεις για όλους τους ασφαλισμένους. Αστυνομικοί θα φροντίσουν για την πλήρη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου!

Μεγάλες αλλαγές στον χώρο της υγείας ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Βασικός στόχος είναι η πρόληψη ασθενειών και για τον λόγο αυτό αναμένεται να καθιερωθούν δωρεάν εξετάσεις για όλους αλλά και επίσπευση των διαδικασιών για τις εξετάσεις των καρκινοπαθών.

Στις δωρέαν εξετάσεις θα συμπεριλαμβάνονται: εξετάσεις για τον καρκίνο του µαστού, του τραχήλου της µήτρας και του παχέος εντέρου. Επίσης, θα εισάγονται µε διαδικασίες – εξπρές στα νοσοκομεία οι καρκινοπαθείς για εξετάσεις και διάγνωση της νόσου.

Οι πολίτες θα ενημερώνονται µε SMS, σχετικά µε το πότε πρέπει να πραγµατοποιούν προληπτικές εξετάσεις για όλες τις νόσους, ανάλογα µε την ηλιακή οµάδα στην οποία ανήκουν. H ρύθµιση αυτή θα αφορά το σύνολο των ασφαλισµένων.

Το υπουργείο Υγείας σχεδιάζει να αλλάξει ο τελευταίος νόµος του τέως υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, που έδινε αυξήσεις σε φάρμακα.

Το τελευταίο ∆ελτίο Τιµών που είχε ετοιµαστεί για να βγει λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές, θα αύξανε την τιµή σε 2.450 φάρµακα και το κόστος υπολογιζόταν στα 200 εκατ. ευρώ.
Με την αστυνομία ο αντικαπνιστικός νόμος

Μια από τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι και η πλήρης εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου!

Οι αντιδράσεις από επιχειρηματίες είναι έντονες αφού το κάπνισμα θα απαγορευθεί όχι μόνο στους δημόσιους χώρους και κτίρια αλλά και στα εστιατόρια, στις καφετέριες και στα σηµεία ψυχαγωγίας. Για να εφαρμοστεί ο νόμος θα ζητηθεί η συνδρομή της αστυνομίας.


Πηγή 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.