Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Μακρόν: Γονιός 1 και 2, στα Γαλλικα σχολεια αντι μητέρα και πατέρας! Σε λιγο και στην Ελλαδα...






O Macron-Rothschild …όπως κι ο Τσίπρας-Rothschild αφού έκλεψε την ψήφο των πολιτών …
την χρησιμοποιεί για να πλήξει τον θεσμό της οικογένειας,να πλήξει το θρησκευτικό αίσθημα των ψηφοφόρων του και να επιβάλλει ως φυσιολογικά τα παιδιά-εμπορεύματα με τα οποία προμηθεύονται από την ελεύθερη αγορά κάποια gay ζευγάρια.

Καταργούν δηλαδή το αυτονόητο δικαίωμα ενός μωρού να μεγαλώσει με τη βιολογική του μητέρα με μοναδικό στόχο να πλήξουν τις θρησκείες που στέκονται εμπόδιο στη Νέα Τάξη.

Τα σχολεία στη Γαλλία πρόκειται να αντικαταστήσουν τις λέξεις «μητέρα» και «πατέρας» με το «Γονιός 1» και «Γονιός 2» σε υλοποίηση τροπολογίας που πέρασε από τη γαλλική βουλή μέσα στην εβδομάδα.

Η αλλαγή αυτή στοχεύει να βάλει τέλος στη διάκριση κατά των γονιών ίδιου φύλου ωστόσο υπάρχουν και οι επικριτές που υποστηρίζουν ότι μπορεί να οδηγήσει σε διαμάχη ως προς το ποιος θα χαρακτηριστεί «γονιός 1».

Η τροπολογία πέρασε την Τρίτη στο πλαίσιο ευρύτερου σχεδίου ανοικοδόμησης του αποκαλούμενου «σχολείου της εμπιστοσύνης» και προβλέπει επίσης υποχρεωτική συμμετοχή στο σχολείο τρίχρονων παιδιών.

«Αυτή η τροπολογία σκοπεύει να δημιουργήσει νομική βάση για την διαφορετικότητα στις οικογένειες των παιδιών σε επίπεδο σχολικής διοίκησης» δήλωσε η βουλευτής του κόμματος του Μακρόν Βαλερί Πετίτ.

«Έχουμε οικογένειες που δεν εντάσσονται σε παραδοσιακές κοινωνικές και οικογενειακές φόρμες. Για μας αυτό το άρθρο αποτελεί μέτρο κοινωνικής ισότητας».

«Έχω ήδη γράψει ότι είμαι ιδιαίτερα σοκαρισμένος και έκπληκτος για την πολεμική γύρω από το ζήτημα γονιός/μητέρα/πατέρας» δήλωσε ο πρώην δημοσιογράφος Ζουλιέν Μαλούλ που προέρχεται από ομόφυλο ζευγάρι. «Η μητέρα και ο πατέρας είναι γονείς, τίποτα δεν το προσβάλει αυτό. Στο Τελ Αβίβ το μοντέλο άλλαξε πριν αρκετό καιρό χωρίς να δημιουργήσει προβληματισμό» έγραψε στο Twitter ο Γαλλό-ισραηλινός δημοσιογράφος.

Η πρόταση για εξάλειψη των όρων «μητέρα» και «πατέρας» υπέρ πιο περιεκτικών και όχι καθοριζόμενων από το φύλο λέξεων βρίσκεται στο επίκεντρο διαμάχης από το 2013 πριν ακόμα και από το ζήτημα του γάμου μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

«Όταν ακούω ανθρώπους να λένε ότι πρόκειται για παλαιό μοντέλο, θέλω να τους υπενθυμίσω ότι σήμερα από το σύνολο των γάμων, πολιτικών ή θρησκευτικών, το 95% είναι μεταξύ ζευγαριών άντρας — γυναίκα» σχολίασε ο βουλευτής των Συντηρητικών Χαβιέρ Μπρετόν, ενώ ο συνάδελφός του Φαμπιέν Ντι Φιλίππο κατηγόρησε την κίνηση ως «τρομακτική ουτοπία».

Πάντως δεν είναι μόνο οι συντηρητικοί που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα του νέου νόμου. Ο πρόεδρος του AFDH, της οργάνωσης για γονείς του ίδιου φύλου, Αλεξάντρ Ούρβιτς, προβληματίζεται ότι μπορεί να δημιουργήσει «γονική ιεραρχία».

«Ποιος είναι ο γονιός νούμερο 1 και ποιος ο γονιός νούμερο 2» διερωτάται προσθέτοντας ότι ίσως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το λιγότερο αμφιλεγόμενο «πατέρας, μητέρα και νομικός εκπρόσωπος».

Η τροπολογία μπορεί ακόμα να απορριφθεί από την πλειονότητα της Γερουσίας αλλά τότε θα επιστρέψει στη γαλλική Εθνοσυνέλευση για περισσότερη εξέταση.

πηγη 

Κοντεψε να πεθανει απ την πεινα το μωρο, προκειμενου το vegan ζευγάρι, να εφαρμοσει την διαιτα του...

Αντικατέστησαν τη φόρμουλα που τους συνέστησε ο γιατρός με ένα «εναλλακτικό κατασκεύασμα από λιωμένες πατάτες», οδηγώντας το μωράκι στα πρόθυρα της λιμοκτονίας

Ένα vegan ζευγάρι από την Φλόριντα κατηγορείται ότι έθεσε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του μόλις 5 μηνών βρέφους του, όταν αντικατέστησαν τη φόρμουλα που τους συνέστησε ο γιατρός με ένα «εναλλακτικό κατασκεύασμα από λιωμένες πατάτες», οδηγώντας το μωράκι στα πρόθυρα της λιμοκτονίας.

Η 20χρονη Julia French και ο 31χρονος Robert Buskey αντιμετωπίζουν κατηγορίες εγκληματικής αμέλειας εις βάρος του γιου τους, ο οποίος βρέθηκε από τις τοπικές Αρχές αποστεωμένος και σε ληθαργική κατάσταση, μετά από καταγγελία.

Το εξασθενημένο μωράκι, αν και πέντε μηνών, ζύγιζε περίπου μισό κιλό λιγότερο από το βάρος με το οποίο είχε έρθει στον κόσμο όταν το διέσωσαν οι αρμόδιες Αρχές της Φλόριντα.

Τα μάτια του ήταν βυθισμένα στο κρανίο του, ήταν υποσιτισμένο και αφυδατωμένο και δεν αντιδρούσε στα ερεθίσματα του περιβάλλοντός του.

Οι ασυνείδητοι γονείς είχαν απευθυνθεί σε γιατρό για τη διατροφή του μωρού τους, και εκείνος τους είχε συστήσει μια φόρμουλα βρεφικού γάλακτος. Θεωρώντας ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν ήταν σύμφωνο με τις διατροφικές τους επιλογές, η French και ο Buskey αποφάσισαν να αγνοήσουν τις συστάσεις του γιατρού και άρχισαν να ταϊζουν το μωρό τους με μία «φόρμουλα απο λιωμένες πατάτες», αντιγράφοντας μια συνταγή που είχαν βρει στο διαδίκτυο.

«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου ένα τόσο υποσιτισμένο βρέφος, τόσο κοντά στον θάνατο», είπε σε αμερικανικά ΜΜΕ η Λόρεν Γουάτσον, μια από τους αστυνομικούς που έσωσαν το μωράκι.

Αν και το βρέφος έχει πάρει λίγο βάρος από την ημέρα που διασώθηκε από τα χέρια των γονιών του, οι ειδικοί φοβούνται ότι η κακομεταχείριση που υπέστη το πρώτο κρίσιμο διάστημα της ζωής του θα έχει σοβαρές συνέπεις στην σωματική και νοητική του ανάπτυξη.

πηγη 

Κοτουλες αποδειχθηκαν οι ΗΠΑ....Θα δωσουμε τα Μαχητικα F35, εστω κι αν η Τουρκια παρει τους S400 απ την Ρωσια ! ! !

Να χαιρομαστε τους συμμαχους μας....
Τα δινουν και γνωριζουν οτι θα τα χρησιμοποιησουν εναντιον μας....

Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε πριν από λίγο ότι εάν η Τουρκία δεν ακυρώσει τη συμφωνία για τους S-400 τότε οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να  αποδεσμεύσουν τα συστήματα Patriot για την Τουρκία.

«Το έχουμε καταστήσει σαφές στην Τουρκία: Δεν πρόκειται να παραλάβει τους Patriot εάν προχωρήσουν στην προμήθεια των S-400’» δήλωσε.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως η προμήθεια των S-400 θα επηρεάσει το ρόλο της Τουρκίας στο πρόγραμμα του F-35 χωρίς ωστόσο να πει τίποτα για ακύρωση της προμήθειας του αεροσκάφους αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι παραλαβές των αεροσκαφών θα συνεχιστούν κανονικά.


«Η πώληση των S-400 θα έχει επίσης επίπτωση στο ρόλο της Τουρκίας στο διεθνές πρόγραμμα του μαχητικού 5ης γενιάς F-35», είπε πιο συγκεκριμένα.

Η συμφωνία για την πώληση των Patriot στην Τουρκία, εάν γίνει, εκτιμάται ότι θα είναι ύψους 3,5 δισ.$ και θα αφορά την πώληση 80 βλημάτων MIM-104E και 60 PAC-3 όπως και των εκτοξευτών.

πηγη 

Π Α Ν Ι Κ Ο Σ...Βλεπει τις δημοσκοπησεις και θελει τις εκλογες το Φθινοπωρο, μηπως και ξεχασουμε την προδοσια της Μακεδονιας.....

Και επειδη δεν βλεπει να ξεχναμε...
Θελει χρονο, για να μπορεσει να Ελληνοποιησει οσο γινεται περισσοτερους λαθρομεταναστες.....
Απ αυτους ελπιζει ψηφο...
Το αστειο της υποθεσεως ομως ειναι, οτι κι ο Κουλης ελπιζει να παρει ψηφους απ αυτους....
Αυτος απο παντου ελπιζει ψηφους.....
Γι αυτο, χαιρεταει ακομη και τις κουκλες στις βιτρινες...
Ετσι λοιπον....



Από μέρα σε μέρα γίνεται όλο και πιο αισθητή η σταδιακή διάλυση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός θέλει να ολοκληρώσει τη θητεία και να προχωρήσει σε εκλογές το Φθινόπωρο

Επιδόματα μοιράζει, γενναίες ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια κάνει, τη συμφωνία των Πρεσπών πέρασε και η χώρα πλέον αλλάζει πινακίδες. To Αλβανικό το ανοίγει γιατί πρέπει κι εκεί να αφήσει ιστορική παρακαταθήκη όπως με τα Σκόπια και να πάρει σίγουρα και το βραβείο Νόμπελ, αν το χάσει φέτος, ,ωστόσο στελέχη της κυβέρνησης και δημοσκοπήσεις πιέζουν για πρόωρες εκλογές.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τις «μυστικές» δημοσκοπήσεις του Μαξίμου, ειδικοί εκτιμούν πως η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ σε πιθανές εκλογές την Άνοιξη θα είναι «πανωλεθρία». Για αυτό και ο Τσίπρας επιμένει στην εξάντληση της θητείας.

Βέβαια, δημοσκοπήσεις θα συνεχίσουν να γίνονται, η οργή για το ξεπούλημα της Μακεδονίας αυξάνεται, οι εξελίξεις θα συνεχίσουν να τρέχουν και η πολιτική της κυβέρνησης θα συνεχίσει να απειλεί την οικονομία της χώρας. Παραμένει αμφίβολο το αν θα ολοκληρώσει θητεία ο Τσίπρας.

Στην ανάληψη του ρίσκου της παράτασης της κοινοβουλευτικής θητείας της σηµερινής κυβέρνησης µέχρι εξαντλήσεως της τετραετίας, µε την ελπίδα πως ο χρόνος θα επουλώσει τις προβλεπόµενες απώλειες του κόµµατος στις εκλογές για την Aυτοδιοίκηση και το ευρωπαϊκό Kοινοβούλιο, δείχνει ότι προσανατολίζεται ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας.

πηγη 

Καποιοι Αριστεροστροφοι Φασιστες, καποια ζωα, εδειξαν τον Ανθελληνισμο τους....Δειτε τι εκαναν!

Αριστεροφασίστες δεν άντεξαν και ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ το γκραφίτι για την Μακεδονία-4 μέρες κράτησε και μετά το έκαναν σαν τα μούτρα τους...
Δείτε πως το έκαναν...

Δείτε το εδώ: Εύγε παλικάρι!!!
ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ στον τοίχο κάτι ΥΠΕΡΟΧΟ για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ





Αριστεροφασίστες δεν άντεξαν και ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ το γκραφίτι για την Μακεδονία-4 μέρες κράτησε και μετά το έκαναν σαν τα μούτρα τους...
Δείτε πως το έκαναν...

Mε αφορμή το περιστατικό, οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες, έγραψαν στο facebook τα εξής:

Καλημέρα Πτολεμαίοι Μακεδόνες και φίλες και φίλοι της ομάδας Δυστυχώς σήμερα το πρωί κάποιοι γνωστοί – άγνωστοι κατέστρεψαν το γκράφιτι που εδώ και τέσσερις μέρες κοσμουσε τον τοίχο του γηπέδου της Πτολεμαΐδας
Τέσσερις μέρες άντεξαν οι αριστερόστροφοι φασίστες, που βγάζουν φλύκταινες με την Ελληνική σημαία, τέσσερις μέρες άντεξαν να βλέπουν οι προδότες μια εικόνα που τους «έλεγε» πως Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που στα πρώτα δέκα λεπτά που άρχισε να ξεχωρίζει στον τοίχο η Ελληνική σημαία, στείλανε την αστυνομία μετά από επώνυμη καταγγελία να μας πάρει στο αυτοφώρο νομίζοντας ότι δεν έχουμε άδεια. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μας έχουν στοχοποιήσει μέσα από κρατικά κανάλια και σαιτ που ελέγχουν. Φίλες και φίλοι αυτός είναι ο πολιτισμός τους, σκοπός τους είναι να «μαυρίσουν» και να σβήσουν καθετί που θυμίζει Ελλάδα, να «μαυρίσουν» καθετί που θυμίζει ορθοδοξία. Εμείς το γκράφιτι θα το αφήσουμε έτσι για να θυμίζει σ όλο τον κόσμο ποσο μαύρες είναι οι ψυχές σας απέναντι στον Ελληνισμό. Και μπορεί όντως να καταφέρατε να » μαύρισετε» το γκράφιτι αλλά δεν θα καταφέρετε ποτέ να μας μαύρισετε όλους εμάς που θα φωνάζουμε για πάντα πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Και πολύ σύντομα θα έρθει η ώρα που όλοι εμείς θα σας μαυρισουμε μαζικά στην κάλπη!!

πηγη 

ΕΜΦΥΛΙΟΣ στην Αλβανια...Ψαχνει τρυπα να κρυφτει ο Ραμα, μπουκαραν το Πρωθυπουργικο Μεγαρο και τον ψαχνουν!

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!
ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ.
ΞΥΛΟ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.....
ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.....
ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ......


Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν έξω από την Αλβανική Βουλή στα Τίρανα, με «πρωταγωνιστές» διαδηλωτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο χάος φαίνεται πως βυθίζεται η Αλβανία, αφού μετά τη ρίψη μπογιάς στον Έντι Ράμα μέσα στο κοινοβούλιο, τώρα διαδηλωτές φαίνεται να προσπαθούν να μπουν μέσα στο πρωθυπουργικό μέγαρο.

Αστυνομικοί προσπαθούν με ρίψη χημικών να απομακρύνουν το πλήθος, ενώ οι συγκεντρωμένοι έχουν πετάξει και βόμβες μολότοφ. Ο πρώην Πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα δήλωσε ότι οι Αλβανοί θα επιδιώξουν τη σύλληψη του Ράμα.

Ο πρώην Πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα δήλωσε ότι οι Αλβανοί θα επιδιώξουν τη σύλληψη του Ράμα.

Ο Ράμα αμφισβητείται από τον κύριο σχηματισμό της αντιπολίτευσης, το κεντροδεξιό Δημοκρατικό Κόμμα, το οποίο έχει ήδη οργανώσει παρόμοιες διαδηλώσεις χωρίς πάντως να προκαλέσει σημαντικό πρόβλημα στην κυβέρνησή του.

«Η 16η Φεβρουαρίου θα είναι η τελευταία ημέρα της εξουσίας του Ράμα. Αυτό το καθεστώς πρέπει να ανατραπεί πάση θυσία», είχε δηλώσει την Τετάρτη ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος Λουλζίμ Μπάσα, στη διάρκεια συγκέντρωσης των οπαδών του.

Κατηγορώντας τον Ράμα για «συνέργεια με το οργανωμένο έγκλημα» και ότι «βύθισε τη χώρα στη διαφθορά και τη φτώχεια», η αντιπολίτευση, η οποία αποτελείται από πέντε κόμματα της κεντροδεξιάς και της κεντροαριστεράς, ζητεί τον σχηματισμό κυβέρνησης τεχνοκρατών η οποία θα αναλάβει να οργανώσει πρόωρες εκλογές.

Η αλβανική αντιπολίτευση κατέβασε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στα Τίρανα σε μια διαμαρτυρία άνευ προηγουμένου, με κύριο αίτημα την άμεση παραίτηση του Έντι Ράμα, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως «Μονάρχης» και «φασίστας» από τους διαδηλωτές.

Το κλίμα εντός της αλβανικής επικράτειας μυρίζει «μπαρούτι» καθώς προχθές ο αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Έντι Παλόκα, εκτόξευσε μπογιά στον Πρωθυπουργό Έντι Ράμα, ο οποίος καθόταν στην καρέκλα του στο αλβανικό κοινοβούλιο.

Ο Πάλοκα έφυγε γρήγορα από τη θέση και σημάδεψε τον Ράμα με μπογιά. Η φρουρά της βουλής παρενέβη αμέσως και ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου απέβαλε τον Παλόκα απ’ την αίθουσα.

Δειτε βιντεο ΕΔΩ



πηγη 


Σαλεμενος σε Τσιπρα: Ουτε ενα ουτε δυο, αλλα 19. Να γεμισει η Ελλαδα με τζαμια, για να ανοιξει η Θεολογικη σχολη της Χαλκης.....

Ερντογάν: Aπαίτησε τέμενος με μιναρέ κάτω από Ακρόπολη....
Επανέφερε την λίστα με τα 19 τζαμιά που έκλεισαν το 1821....
Συμμαζεψτε τον ρε, ξεφτιλα μας κανει οπου παει....



Διασύρει δημοσίως τον Α.Τσίπρα ο Ρ.Τ.Ερντογάν καθώς πριν λίγο προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό στην Τουρκία.

"Θέλεις την Θεολογική Σχολή της Χάλκης; Ανοιξε το τέμενος Φετχιγιέ στην Αθήνα και να έχει μιναρέ" ήταν η τουρκική απάντηση. Ουσιαστικά οι Τούρκοι επανέφεραν την τουρκική λίστα με τα 19 τζαμιά που ζητούν να ανοίξουν και πάλι.

Πρόκειται για τζαμιά που είχαν κλείσει μετά την επανάσταση του 1821 ή μετά τους Βαλκανικούς Πολέμους το 1912-13

Μιλώντας μπροστά σε κοινό στην Αδριανούπολη, ο Ερντογάν είπε πως έθιξε το ζήτημα του τζαμιού στην Αθήνα αντιπαραβάλλοντας το ελληνικό αίτημα για επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.

«Στον κύριο Τσίπρα δήλωσα, ζητάτε από εμάς τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Ας ανοίξουμε του είπα το τζαμί Φετχιγιέ στην Αθήνα».

Ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε πως πρόκειται να λειτουργήσει τζαμί στην Αθήνα.

«Ρώτησα, γιατί δεν έχει μιναρέ το τζαμί που θα ανοίξετε;  (σσ άρα ανοίγει)

Εδώ δεν αντέχετε τη λέξη Τούρκος για τη μειονότητα της Θράκης», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν. Μου είπε πως αντιδρά η αντιπολίτευση και εγώ του απάντησα πώς "η εκκλησιά έχει καμπαναριό έτσι και το τζαμί πρέπει να έχει μιναρέ».

Επί της ουσίας, οι Τούρκοι επανέφεραν ένα αίτημα τους από το 2014 όταν είχαν αναβαθμίσει τις «διεκδικήσεις» τους με «απαίτηση» να λειτουργήσει και άλλο, δεύτερο, τζαμί στην Αθήνα, προκειμένου να επιτρέψουν την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης.

Πρόκειται για μια προσπάθεια της Άγκυρας να διασυνδέσει υπό μορφή «αμοιβαιότητας» το θέμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και την αναστήλωση-λειτουργία και άλλου, του τεμένους Φετχιγιέ, στην Ρωμαϊκή Αγορά της Αθήνας, κάτω από την Ακρόπολη!

"Πριν ανοίξει το τέμενος Φετχιγιέ στην Αθήνα, δεν θα επιτρέψουμε την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής στη Χάλκη», είχε πει η Άγκυρα δια του Αντιπροέδρου Εξωτερικών Σχέσεων του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ και βουλευτή Κωνσταντινούπολης κ. Μετίν Κιουλούνκ το 2014.

Το ίδιο είπε και τώρα στέλνοντας στις καλένδες το αίτημα επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης χωρίς ανταλλάγματα.

Συνεπώς, η Αθήνα αποκτά δύο τζαμιά, ένα στο Βοτανικό και ένα κάτω από την Ακρόπολη.

Το τζαμί Φετχιγιέ βρίσκεται εντός της Ρωμαϊκής Αγοράς.

Εξ αιτίας της προσωνυμίας του, αρχικά θεωρήθηκε ότι είναι από την εποχή του Φατίχ, του Πορθητού Μωάμεθ Β΄, ο οποίος το 1458 κατέλαβε την Αθήνα. Οι ανασκαφικές έρευνες όμως απέδειξαν ότι υπήρχε ένα τέμενος κατασκευασμένο πάνω σε προγενέστερο βυζαντινό ναό, το οποίο στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από το συγκεκριμένο του 17ου αιώνα.

Έτσι επικρατεί η άποψη ότι πρόκειται μάλλον για κτίσμα της περιόδου 1668-70, δηλαδή σχετίζεται με την κατάληψη της Κρήτης από τους Οθωμανούς. Υπάρχουν επίσης αναφορές , ότι το τζαμί χτίστηκε πάνω σε μια μεγάλη βυζαντινή Εκκλησία, που πιθανόν να αποτελούσε τον Ορθόδοξο Μητροπολιτικό Ναό των Αθηναίων, στα χρόνια της Φραγκοκρατίας (Δουκάτο Αθηνών 1205-1458), μέχρι την κατάκτηση της πόλης από τους Οθωμανούς!

To 2016 παραδόθηκε στην ελληνική κυβέρνηση τουρκική λίστα με 19 τζαμιά ή σημεία που υπήρχαν τζαμιά επί οθωμανικής αυτοκρατορίας και επιθυμούσαν να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργίας τους ως λατρευτικός χώρος των "εκατομμυρίων μουσουλμάνων που βρίσκονται στην Ελλάδα ή χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως διαμετακομιστικό σταθμό ή ως τουριστικό προορισμό" αναφέρεται στην επιστολή.

Η λίστα περιλαμβάνει τα εξής τζαμιά:

1) Το Γιενή τζαμί (Yeni Cami) στην Θεσσαλονίκη.

2) Το Φετιγιέ τζαμί (Fethiye Cami) στην Αθήνα.

3) Το Μουσταφά Βοϊβόντα τζαμί (Mustafa Voyvoda Camı) στην Αθήνα.

4) Το Ιμπραήμ πασά τζαμί (İbrahim Paşa Cami) στην Καβάλα.

5) Το Χαλίλ μπευ τζαμί (Halil Bey Cami) στην Καβάλα.

6) Το Αγά πασά τζαμί (Ağa Paşa Cami) στο Ναύπλιο.

7) Το Ουλού τζαμί (Ulu Cami) στο Ναύπλιο.

8) Το Τσελεμπί σουλτάν Μεχμέτ τζαμί (Çelebi Sultan Mehmet Cami) στο Διδυμότειχο.

9) Το Γιενή τζαμί (Yeni Cami) στην Λάρισα.

10) Το Οσμάν Σαχ Κουρσουνλού τζαμί (Osman Sah Kurşunlu Cami) στα Τρίκαλα.

11) Το τζαμί της Μονεμβασίας (Monemvasia Camisi).

12) Το Σουλεϊμανιέ τζαμί (Süleymaniye Cami) στην Ρόδο.

13) Το Μουράτ Ρέϊς τζαμί (Murad Reis Cami) στην Ρόδο.

14) Το Αγά τζαμί (Ağa Cami) στην Ρόδο.

15) Το Ντεφτεντάρ τζαμί (Deftedar Cami) στην νήσο Κω.

16) Το Λόντζα τζαμί (Lonca Cami) στην νήσο Κω.

17) Το Ασλάν πασά τζαμί (Aslan Paşa Cami) στα Γιάννενα.

18) Το Φετχιγιέ τζαμί (Fethiye Cami) στα Γιάννενα.

19) Το Κουρσουνλού τζαμί (Kurşunlu Cami) στην Καστοριά.


πηγη 

ΣΑΡΑΝΤΑ Αστυνομικοι, φυλανε τα σπιτια των τριων Πρεσποβολευτων στην Πιερια....τους πολιτες ομως ποιος θα τους φυλαξει;

Αυτο ειναι το ερωτημα....
Τους πολιτες ποιος θα τους φυλαξει;
Και πρωτα απ ολα ποιος θα τους φυλαξει απ τους βολευτες και την κυβερνηση μας;
Οι Αστυνομικοι εχουν γινει φυλακες ΜΟΝΟ των βολευτων !



Σαράντα Αστυνομικοί της Πιερίας φυλάνε καθημερινά τα σπίτια των 3 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Τζαμακλή, Μπέττυς Σκούφα & Στέργιου Καστόρη και τα γραφεία του κόμματος στην Κατερίνη, μετά τα γνωστά επεισόδια που σημειώθηκαν με αφορμή την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στην αποκάλυψη αυτή προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας κ. Δημήτρης Φώτης, μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2 FM και στην εκπομπή της δημοσιογράφου Ελίνας Διαμαντοπούλου.

Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται η δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας για την ασφάλεια των πολιτών, καθώς οι συγκεκριμένοι ;αστυνομικοί, προστατεύουν μια χούφτα μόνο ανθρώπους και συγκεκριμένα τους 3 βουλευτές Πιερίας και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη, τα σαββατοκύριακα που βρίσκονται οι βουλευτές στην Κατερίνη και παρευρίσκονται σε διάφορες εκδηλώσεις απασχολείται επιπλέον αστυνομικό προσωπικό, φυλάσσοντας τους αντίστοιχους χώρους. Επίσης, αστυνομικοί από την Πιερία καλούνται καθημερινά να συνδράμουν σε άλλες περιοχές, κάνοντας εξαντλητικά ωράρια και χωρίς να πάρουν καν ρεπό.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως τις πρώτες μέρες μετά τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αστυνομικοί του Α.Τ. Πύδνας Κολινδρού φυλάγανε το άδειο γραφείο (!) του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγίνιο, έπειτα από συνθήματα που είχαν γράψει άγνωστοι στους εξωτερικούς τοίχους.

πηγη 

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ... και τα μαχητικα αεροπλανα μας, με δικαιολογια οτι κοστιζει η συντηρηση τους !

Ενω θα επρεπε να γινονται ενεργειες για την αποκτηση νεων και συγχρονων αεροσκαφων, προσπαθουν να πουλησουν και αυτα που εχουμε.....
Λεξη δεν λενε για καινουρια....
Περιμενουν να παρουν κανα σαπακι απο Αμερικα σαν ελεημοσυνη....
Λεφτα υπαρχουν μονο για επιντοματα....
Ετσι λοιπον ο μεσιτης .....
Ο Αποστολάκης στο Άμπου Ντάμπι και για πιθανή πώληση των ελληνικών F-16 block 30 και διαβαστε πως το δικαιολογουν.....

Ο ΥΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης, μετά από τις Βρυξέλλες και το Μόναχο, ταξιδεύει απ΄ ευθείας για το Άμπου Ντάμπι. Αφορμή για το ταξίδι η μεγάλη έκθεση αμυντικού υλικού «IDEX 2019» που γίνεται εκεί. Ο ΥΕΘΑ θα βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι αύριο και μεθαύριο έχοντας όμως στο μυαλό του ,όχι τόσο να δει τα εκθέματα, όσο να προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με τα ΗΑΕ για την πώληση των παλαιών μαχητικών αεροσκαφών F-16 block 30.

Η υπόθεση απασχολεί εδώ και περίπου δυο χρόνια, με τα ΗΑΕ να έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την αγορά των ελληνικών αεροσκαφών. Αντιπροσωπείες τους έχουν έρθει στην Ελλάδα, έχουν δει τα αεροσκάφη και έχουν εκφράσει την επιθυμία να προχωρήσουν στην αγορά. Οι δισταγμοί του ΓΕΑ ήταν αυτοί που “πάγωσαν” την πώληση.αλλά τώρα ο Αποστολάκης από τη θέση του ΥΕΘΑ ,φέρεται διατεθειμένος να θέσει ξανά το ζήτημα στο τραπέζι, αφού τα οικονομικά δεδομένα το επιβάλλουν.

Το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των F-16 έχει αποδειχτεί δυσβάσταχτο για τον αμυντικό προϋπολογισμό, πριν καν ξεκινήσει. Το πρόγραμμα είναι “Κρόνος που τρώει τα παιδιά του”. Όπου παιδιά βάλτε άλλα πολύ σημαντικά προγράμματα συντήρησης ,τεχνικής υποστήριξης αλλά και αεροπορικής εκπαίδευσης, που πρέπει να προχωρήσουν, αλλά δεν βρίσκουν οικονομικούς πόρους.

Ο Στόλος απαιτεί εκσυγχρονισμούς πλοίων και υποστήριξη άμεσα. Το ίδιο συμβαίνει με την υποστήριξη των γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000 αλλά και των όπλων τους. Μέγα θέμα υπάρχει με την αεροπορική εκπαίδευση με πρόταση λύσης να υπάρχει στο τραπέζι αλλά να μην μπορεί να χρηματοδοτηθεί με ασφάλεια.

Ο Αποστολάκης που ήταν πάντα υπέρ της πώλησης των παλαιών F-16, έχει βάλει τα δεδομένα στη ζυγαριά και φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει στην συμφωνία αν τα ΗΑΕ ακόμη επιθυμούν να πάρουν τα αεροσκάφη. Λογικά θα τα θέλουν, όπως λένε οι πληροφορίες.

Τα ΗΑΕ διαθέτουν F-16 block 60. Θέλουν να προμηθευτούν F-35 αλλά οι Αμερικανοί δεν τα αποδεσμεύουν. Υπολογίζεται ότι αυτό μπορεί να γίνει μετά από 5 χρόνια! Επειδή δεν θέλουν να “φορτώνουν” τα F-16 blovk 60 με ώρες πτήσης για εκπαίδευση ή για απλές περιπολίες, θέλουν να προμηθευτούν μεταχειρισμένα αεροσκάφη που θα “φορτωθούν” σημαντικό αριθμό ωρών πτήσεως.

Τα ελληνικά “30άρια” είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά των μεταχειρισμένων F-16. Δεν είναι τυχαίο ότι είχαν ενδιαφερθεί πολλές Βαλκανικές χώρες, αλλά η αναποφασιστικότητά μας τις οδήγησε σε άλλες λύσεις. Οι υποψήφιοι πελάτες έχουν σημαντικά μειωθεί. Επί της ουσίας οι Κροάτες και τα ΗΑΕ, έχουν απομείνει να ενδιαφέρονται σοβαρά. Γι΄ αυτό και ο ΥΕΘΑ πιστεύει ότι πρέπει να κινηθούμε γρήγορα.

πηγη 

Ισλαμιστης εβγαλε μαχαιρι, ορμησε στον Αστυνομικο και.....πηγε να συναντησει τις 72 "ΠΑΡΘΕΝΕΣ" ! ! !

Φυσικα οχι στην Ελλαδα....
Αν αυτο ειχε συμβει εδω ο Αστυνομικος θα ηταν κατηγορουμενος.....



Ενας 18χρονος ισλαμιστής ονόματι Ισμαήλ Χαμέντ εβγαλε μαχαίρι και όρμησε σε αστυνομικό σε πόλη της Αριζόνα. "Έφαγε" σφαίρα μόλις πέρασε το όριο των 3 μέτρων και δεν υπάκουσε.

Το απόγευμα της Δευτέρας, άγνωστος έκανε συνεχείς κλήσεις στην άμεση δράση λέγοντας ότι ήθελε να μιλήσει με έναν βοηθό σερίφη έξω από τοπικό γραφείο σερίφη στο Fountain Hills.

Ενας αρχιφύλακας κατέβηκε στον χώρο στάθμευσης να συναντήσει τον άγνωστο, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως ένας 18χρονος ονόματι Ισμαήλ Χαμέντ.


Ο Χαμέντ εντελώς ξαφνικά ξεκίνησε να πετάει πέτρες στον αρχιφύλακα, ενώ στη συνέχεια έβγαλε μαχαίρι και τον πλησίαζε απειλητικά.

Ο αρχιφύλακας αναγκάστηκε να πυροβολήσει αφού ο 18χρονος δεν συμμορφωνόταν με τις επανειλημμένες συστάσεις να πετάξει το μαχαίρι.

πηγη 

Δεν αυτοκτονησε η Λινα, δεν ηταν μονη της οταν επεσε απ τον 9ο οροφο...

Δυστυχως μια ζωη χαθηκε.....
Και δυστυχως, οι ενοχοι γι αυτη την απωλεια, κυκλοφορουν ελευθεροι ακομη...


Μάρτυρας που είδε την φοιτήτρια να πέφτει στο κενό από τον 9ο όροφο των εστιών του ΑΠΘ αποκαλύπτει ότι δύο άνδρες έτρεξαν προς την κοπέλα και έψαχναν ένα στικάκι, ενώ εκείνη ψυχορραγούσε

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή που έχει κλείσει με την ένδειξη «αυτοκτονία» δημιουργεί η μαρτυρία στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ανθρώπου που είδε την κοπέλα να πέφτει από τον 9ο όροφο των εστιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, πριν από δύο χρόνια.

Η οικογένεια της Λίνας Κοεμτζή δεν πιστεύει ότι η κοπέλα αυτοκτόνησε, ενώ μιλάει για πρόσωπα που την ώθησαν στο θάνατο, ενώ έχουν προηγηθεί αποκαλύψεις για την ύπαρξη ροζ βίντεο με το οποίο εκβιάστηκε το άτυχο κορίτσι.

Ο άνθρωπος που είδε την 22χρονη φοιτήτρια να πέφτει από τη φοιτητική εστία στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι η άτυχη κοπέλα δεν ήταν μόνη της.

πηγη 

Βιογραφικο νεας Υφυπουργου: Ανεπαγγελτη, Αφισοκολητης, Ομπρελοκρατουσα Πρωθυπουργου.....

Τη θέση της Κατερίνας Νοτοπούλου ως υφυπουργός με αρμοδιότητα Μακεδονίας 
Θράκης πήρε η Ελευθερία Χατζηγεωργίου.....
Τα προσοντα της θα τα διαβασετε παρακατω και θα φριξετε....

Πρόκειται για την διευθύντρια του Γραφείου του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου και στενή συνεργάτιδα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία στον ανασχηματισμό ανέλαβε καθήκοντα υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης.

Ποια είναι η Ελευθερία Χατζηγεωργίου

Συμφωνα με το βιογραφικό της που έχει ανεβάει στo facebook η κυρία Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στη Νεάπολη το 1979.

Τελείωσε το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Νεάπολης και εν συνεχεία σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο ΑΠΘ. Σήμερα κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδίκευση Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας στο ΕΑΠ.

Συμμετείχε στο κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης και έχει πάρει μέρος σε διεθνείς κινητοποιήσεις και συνέδρια στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική. Δραστηριοποιείται σε διάφορες δομές στον τομέα της αλληλεγγύης ενάντια στους πλειστηριασμούς, τη σίτιση, τη συλλογή τροφίμων και την ενισχυτική διδασκαλία όπως στο Κοινωνικό φροντιστήριο και την Ετεροτοπία. Έχει διατελέσει Γραμματέας της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης της Νεολαίας Συνασπισμού, καθώς και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου και της Γραμματείας της Οργάνωσης.

Στο 5ο και το 6ο Συνέδριο του ΣΥΝ εξελέγη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος και το 2013 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως ωρομίσθια καθηγήτρια Γαλλικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Εως σήμερα ήταν Επιστημονικός συνεργάτης Παιδείας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Ηταν μία από τους «πολίτες» που είχαν πάει με τον Τσίπρα στο Μάτι

Μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε την περιοχή, η οποία είχε αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις, κάτι που ωστόσο είχε αρνηθεί η κυβέρνηση. Τότε σε όλες τις άλλες φωτογραφίες ο πρωθυπουργός ήταν μόνος με τον φωτογράφο του Μαξίμου ή με τους άνδρες των ομάδων διάσωσης ή με τους άνδρες της ασφάλειάς του. Σε μία ωστόσο φωτογραφία εμφανίζονταν 3 άνθρωποι, ανάμεσα τους ήταν η Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Πριν τις εκλογές του Ιανουριου 2015 μοίραζε φυλλάδια «Η Ελπίδα Ερχεται»

Στο λογαριασμό της στο facebook η κυρία Ελευθερία Χατζηγεωργίου εκτός από φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη έχει ανεβάσει και πολλές άλλες από τις προεκλογικές εξορμήσεις σε περιοχές της πόλης.

Αγκαλιές και φιλιά με τον Αλέξη Τσίπρα στη ΘεσσαλονίκηΑγκαλιές και φιλιά με τον Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες του Ιανουαρίου 2015 η κυρία Χατζηγεωργίου μαζί με άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν εξορμήσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης μοιράζοντας προεκλογικά φυλλάδια με τα συνθήματα που είχε υιοθετήσει τότε ο ΣΥΡΙΖΑ «Η Ελπίδα Ερχεται», «Η Ελλάδα προχωράει». «η Ευρώπη αλλάζει». Είχε αναρτήσει φωτογραφίες από τις επισκέψεις της σε λαϊκές αγορές, σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, καφενεία κλπ.

Πήρε το απολυτήριο στα 20;

Σύμφωνα με μια εκδοχή η κα Χατζηγεωργίου αποφοίτησε το 1999 από το Λύκειο, γεγονός που προκάλεσε σχόλια στα social media καθώς είθισται να παίρνει κανείς απολυτήριο Λυκείου στα 18 του έτη, το αργότερο, εκτός και αν έχει χάσει κάποια τάξη.

Επίσης πολλοί σχολίασαν το γεγονός ότι η Ελευθερία Χατζηγεωργίου διακρίνεται σε πάμπολλες φωτογραφίες να συνοδεύει τον Αλέξη Τσίπρα κρατώντας την… ομπρέλλα του για να μην βρέχεται.

ΠΗΓΗ 

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Εντολη Πουτιν: Εξοπλιστε την Σερβια με αεροσκάφη Mig-29, πυραύλους S-350E Vityaz και Buk–M2 .....

Εν μέσω συνεχιζόμενων διαδηλώσεων από την δυτικόφιλη σερβική αντιπολίτευση στο Βελιγράδι, έχουμε αντίδραση από την Μόσχα σχετικά με την επιβεβαίωση της ενεργοποίησης τριών συμφωνιών με το Βελιγράδι, για την παράδοση ρωσικού εξοπλισμού που αφορά αεροσκάφη Mig-29, πυραύλους S-350E Vityaz και Buk–M2 .


Υπάρχει επίσης ανάμεσα στις δύο χώρες ανοικτό το θέμα και των πυραύλων Iskander–E (εξαγωγική  έκδοση) με βεληνεκές 270χλμ ενώ ή έκδοση Μ (μόνο για τις ρωσικές δυνάμεις) έχει βεληνεκές σύμφωνα με Αμερικανούς ειδικούς άνω των 500 χλμ. 

Τα σενάρια που κυκλοφορούν, αναφέρουν την τοποθέτηση τέτοιου τύπου πυραύλων στην ρωσική βάση του Νις ενώ στο αεροδρόμιο της Βοιβοντίνα θα φυλάσσεται από πυραύλους Buk M2 .   

«Οι συμβάσεις υπογράφτηκαν όλες κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στο Βελιγράδι και έχουν ενεργοποιηθεί», δήλωσε σε συνέντευξή του, ο επικεφαλής του τομέα της διεθνούς συνεργασίας της εταιρείας «Rosteh» Viktor Kladov.

«Φέτος όλα ξεκίνησαν με επιτυχία. Ορισμένες συμφωνίες με ξένους εταίρους έχουν ήδη υπογραφεί, συμπεριλαμβανομένων και των τριών συμβάσεων κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Πούτιν στη Σερβία»,  δήλωσε ο ίδιος.

Απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με την ουσία των συμβάσεων, ο ίδιος είπε ότι πρόκειται για «διαφορετικά πυραυλικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικής τεχνολογίας και αεροσκαφών».

Τον Οκτώβριο του 2017, η Ρωσία παρέδωσε τα πρώτα έξι μαχητικά  MiG-29 στη Σερβία.

Γιατί όμως όλα αυτά στην Σερβία και τι έρχεται στην περιοχή.

Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο μας εργολαβικά όπως φαίνεται έχουν αναλάβει Κροάτες και Αλβανοί να εκτελέσουν σχέδιο του ΝΑΤΟ κατά της Σερβίας με σκοπό την ενσωμάτωση του Πρέσεβο (Νότια Σερβία) στο Κόσοβο χωρίς να είναι σίγουρο το ίδιο για το Β.Κόσοβο.

Υλοποιώντας αυτό που εδώ και καιρό ανέφεραν Αμερικανοί αξιωματούχοι περί πιθανής αλλαγής συνόρων στην περιοχή μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία ήταν όπως φαίνεται το έναυσμα γενικότερου σχεδίου στην περιοχή μας.   

Για το θέμα αυτό ο Σέρβος ΥΠΑΜ A. Vulin εκτιμά ότι η προπαγάνδα των κατηγοριών στα κροατικά μέσα ενημέρωσης κατά της χώρας του, οδηγούν σε σκέψεις για σχέδιο αναταραχής και συγκρούσεων ακόμα και μέσα στην ίδια την Σερβία, ενώ παρεμπιπτόντως έχουμε διαδηλώσεις κατά του Βούτσις εδώ και πολλές ημέρες οι οποίες μας βάζουν σε πολλές σκέψεις.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό της Σερβίας Εξωτερικών, Βουκ Γέρεμιτς, ο επικεφαλής στρατηγικός αναλυτής του Ν.Τραμπ στην προεκλογική του εκστρατεία, Corey Lewandowski, είναι ο ιθύνων νους ο οποίος έχει σχέδια για την διχοτόμηση του Κοσσυφοπεδίου.

Επόμενος στόχος του Lewandowski που είναι μέλος των επιχειρήσεων Twin Rocks στην Ουάσιγκτον, αφορούν την καταστροφή της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, η οποία θα δοκιμαστεί συθέμελα λόγω της αντίδρασης των Σερβοβόσνιων να δεχθούν την είσοδο στο ΝΑΤΟ σε μια χώρα «τεχνητή» στην οποία διαβιούν τρεις εθνικές οντότητες.

Αυτά τα σχέδια και πολλά άλλα που δεν έχουν έλθει στην επιφάνεια μας προειδοποιούν ότι η έκθεση της CIA περί πιθανής ανάφλεξης στα Βαλκάνια, είναι ένα υπαρκτό και λίαν επικίνδυνο, με προεκτάσεις παντού στα Βαλκάνια.

πηγη 

Διαβαστε το βιογραφικο του νεου Υπουργου, να καταλαβετε ποιοι μας κυβερνουν!

Ανεπαγγελτος....
Επαγγελματιας ανεπαγγελτος ειναι η σωστοτερη εκφραση....
Διαβαστε, διαβαστε, παρακατω...



Διαβάζουμε το βιογραφικό του Κώστα Μπάρκα, νέου υφυπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Ο τύπος δεν έχει δουλέψει
Να μας δείξει τώρα την φορολογική του δήλωση
Γεννήθηκε στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας το 1981, όπου και μεγάλωσε. Οργανώθηκε από τα μαθητικά του χρόνια στη Νεολαία Συνασπισμού, υπό τον τότε Γραμματέα της Αλέξη Τσίπρα. Σπούδασε και αποφοίτησε από την Σχολή Γεωπονίας του ΤΕΙ Ηπείρου, ενώ παράλληλα ανέπτυξε δράσεις στο πλαίσιο του Συλλόγου Φοιτητών αναφορικά με τα προβλήματα των ΤΕΙ και την απόπειρα υποβάθμισης και ιδιωτικοποίησης της ανώτατης εκπαίδευσης. Την ίδια περίοδο συμμετείχε ενεργά στο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ και στα κινήματα κατά της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης.
Τα αμέσως επόμενα χρόνια, εργάστηκε ως υπεύθυνος (τι λες καλέ, έτσι αποκαλούν στο χωριό σου έναν γεωργό και κτηνοτρόφο;) παραγωγής σε διάφορες μονάδες κτηνοτροφίας στην Πρέβεζα. Σε εκείνη τη φάση της ζωής του, αποφάσισε να παρακολουθήσει και να αποφοιτήσει από το Εργαστήρι Δημοσιογραφίας στην Αθήνα, πραγματοποιώντας τα πρώτα βήματά του στην «Αυγή», όπου και εργάστηκε στο ελεύθερο πολιτικό ρεπορτάζ.
Εκλέχθηκε Βουλευτής τον Ιούνιο του 2012 και επανεκλέχθηκε Βουλευτής τον Ιανουάριο του 2015. Διετέλεσε Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων. Επίσης, διετέλεσε Μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής για την Παρακολούθηση του Σωφρονιστικού Συστήματος και Μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Στο πλαίσιο της Επιτροπής Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου (ΕΕΚΕ) του Υπ. Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, συμμετείχε και στήριξε με όλες τις δυνάμεις του τους αγώνες τους εργαζομένων και των ανέργων, τόσο στη Βουλή όσο και στους χώρους δουλειάς και τους δρόμους. Ο ίδιος τέθηκε υπεύθυνος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ για την ανεργία των νέων και τις αντίστοιχες προγραμματικές επεξεργασίες, καθώς εκλέχθηκε και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, στο Ιδρυτικό του Συνέδριο τον Ιούλιο του 2013.
Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Παπαϊωάννου, δικηγόρο.
Μια ερώτηση, λεφτά για να ζήσει από που έβγαλε;

πηγη 

Τι φοβασαι κυρια Παπακωστα; Κι αν εσυ φοβασαι, εμεις γιατι πρεπει να πληρωνουμε εναν ολοκληρο στρατο να σε φυλαει;

Εκανε το  σπιτι της φρουριο....
Γιατι;
Και με τινος εξοδα; 
Του δημοσιου φυσικα....
Διαβαστε λοιπον να φριξετε....



Τον «υπερφωτισμό» της κατοικίας της με σειρά προβολέων που θα διαθέτουν ανιχνευτές κίνησης όπως και αλλαγή του δημοτικού φωτισμού -κι όλα αυτά με έξοδα του δημοσίου- ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ πριν από μερικές ημέρες η υφυπουργός Δημόσιας Τάξης κυρία Κατερίνα Παπακώστα με επίκληση το επικριτικό σχόλιο ενός διερχόμενου πολίτη για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Σε μια επιλογή που προκαλεί πλήθος αποριών…

Η κυρία Παπακώστα είχε αναφερθεί σε απειλές που είχε δεχθεί για την «συμφωνία των Πρεσπών» και είχε δημοσιοποιηθεί ότι της είχε αποσταλεί φάκελος κακοποιημένων γυναικών με σχετικό απειλητικό περιεχόμενο.

Όμως τώρα διαπιστώνεται ότι το γραφείο της υφυπουργού είχε ζητήσει από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ τη μετατροπή της κατοικίας της σε …γήπεδο ποδοσφαίρου με σειρά προβολέων να το περιβάλλουν, με την αναφορά άλλου μικρο-περιστατικού που θεωρήθηκε ότι υπέκρυπτε «απειλή». Σε μια κίνηση που χαρακτηρίζεται υπερβολική κι έρχεται σε συνέχεια άλλων παραγγελιών (ομπρέλες της τάξης των 400 ευρώ, σειρά τηλεοράσεων του γραφείου της υφυπουργού κλπ).

Σύμφωνα, λοιπόν, με έγγραφο που στάλθηκε στο γραφείο του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, όπως αποκαλύπτει το ΒΗΜΑ, η κυρία Παπακώστα ανέφερε περιστατικό που συνέβη στα τέλη Ιανουαρίου στην κατοικία της στα δυτικά προάστια. Σύμφωνα με την αναφορά ο οδηγός ενός μοτοποδηλάτου πλησίασε, στις 9μμ άτομα της φρουράς της υφυπουργού Δημόσιας Τάξης και τους ρώτησε «γιατί φρουρείτε δοσίλογους;». Υστερα συνέχισε κανονικά την πορεία του…

Στο έγγραφο του γραφείου της κυρίας Παπακώστα υπάρχουν αναφορές για «πιθανό σχέδιο επίθεσης, με διαφυγή του… υπόπτου μέσα στο σκότος, με αξιολόγηση χρόνου αντίδρασης των αστυνομικών από τον οδηγό του μοτοποδηλάτου». Καθώς κι ότι «εκμεταλλεύτηκε» τον ανεπαρκή δημοτικό φωτισμό. Σε ιδιόμορφες ερμηνείες της διαμαρτυρίας του διερχόμενου πολίτη για τον οποίο μάλιστα αναφερόταν ενδεικτικά ότι «είχε σκούρα ρούχα και φορούσε πολύχρωμο σκούφο».

Με βάση αυτό το μικροσυμβάν η κυρία Παπακώστα ζητά από την ηγεσία του αστυνομικού σώματος, η ΕΛ.ΑΣ να εγκαταστήσει στο σπίτι της τουλάχιστον τέσσερις προβολείς με μηχανισμούς φωτοκύτταρων στο μπροστά αλλά και στο πίσω μέρος της κατοικίας της. Όπως και να προμηθευθούν οι τοπικοί αστυνομικοί νέους ασυρμάτους, να αλλάξει ο δημοτικός φωτισμός και να υπάρχει διαρκής επιτήρηση της κατοικίας της από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

πηγη 

ΗΠΑ σε Σερβια: Βρειτε τα με το Κοσοβο να σας βαλουμε στο ΝΑΤΟ! ...(εδω γελαμε).

Στον κοσμο τους φαινεται, ζουν οι Αμερικανοι....
Η Σερβια, δεν θελει να δει ΝΑΤΟ, ουτε ζωγραφιστο...
Κι αυτοι, οι Αμερικανοι, το βαζουν ως δελεαρ για να αναγνωρισουν το Κοσοβο οι Σερβοι!



Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, με την ευκαιρία της Ημέρας της Δημοκρατίας της Σερβίας.

Τα σερβικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι εκτός από τα συγχαρητήρια, ο Αμερικανός πρόεδρος προέτρεψε τον πρόεδρο της Σερβίας  να καταλήξει σε συμφωνία με το Κοσσυφοπέδιο με αποτέλεσμα την αμοιβαία αναγνώριση.

Ο Τραμπ γράφει στην επιστολή του ότι μια ιστορική συμφωνία, με αναγνώριση στο σύνολό της, θα οικοδομήσει το δρόμο για το στόχο της ευρωατλαντικής ενσωμάτωσης και οικονομικής ανάπτυξης της Σερβίας.

Η επιστολή του Τραμπ:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Εκ μέρους του Αμερικανικού λαού, χαίρομαι που σας στέλνω τα πιο ειλικρινή συγχαρητήρια για την Ημέρα της Δημοκρατίας της Σερβίας.

Φέτος, για τον εορτασμό της 100ης επετείου της ανύψωσης της Σερβικής Σημαίας στο Λευκό Οίκο, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από αυτό που μπορούμε να εξασφαλίσουμε, ότι τον επόμενο αιώνα οι συνεργασίες μας θα είναι παρόμοιες με το παρελθόν από την άποψη της δέσμευσης για την ειρήνη, την ευημερία και την ελευθερία.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν σταθερές στη στήριξη της δέσμευσής σας να εμβαθύνουμε την περιφερειακή συνεργασία, ιδιαίτερα στη δέσμευσή σας για ομαλοποίηση των σχέσεων με το Κοσσυφοπέδιο.

Εφ’ όσον τα μέρη καταλήγουν στη συμφωνία την οποία μπορούν να υποστηρίξουν και οι δύο, θεωρούμε ότι η αμοιβαία αναγνώριση πρέπει να αποτελεί το κεντρικό στοιχείο της εξομάλυνσης των σχέσεων.

Μια τέτοια ιστορική συμφωνία, με αναγνώριση στο σύνολό της, θα οικοδομήσει το δρόμο για την ευρωατλαντική ενσωμάτωση και οικονομική ανάπτυξη της Σερβίας.

πηγη 

Φευγει και η Ιταλια μετα την Αγγλια, απο την Ευρωπαικη Ενωση ;;;;

Δηλώσεις με ευθεία αναφορά στο μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον ρόλο της Ιταλίας- ενόψει της προεκλογικής εκστρατείας για τις Ευρωεκλογές- έκανε σήμερα ο υπεύθυνος οικονομικών θεμάτων της Λέγκα, Κλάουντιο Μπόργκι.

«
Ή θα καταφέρουμε να αλλάξουμε αυτή την Ευρώπη ή θα πρέπει να την εγκαταλείψουμε. Πιστεύω ότι αυτή θα είναι και η τελευταία ευκαιρία.
Αν μετά από τις εκλογές του Μαίου θα έχουμε τους γνωστούς «μανδαρίνους», που με σημείο αναφορά τη Γερμανία θα ηγούνται της οικονομικής, κοινωνικής και μεταναστευτικής πολιτικής της Ένωσης -προς όφελος της Γερμανίας και με δική μας ζημιά- εγώ θα ζητήσω να βγούμε από την Ένωση», τόνισε ο Μπόργκι.

«Το σχέδιο αυτό είναι αποτυχημένο και τοξικό για την Ιταλία. Αν το όλο περιβάλλον παραμείνει τοξικό, εγώ θα πω να φύγουμε», συμπλήρωσε. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπόργκι εκπροσωπεί μια από τις πιο «ακραίες» φωνές της Λέγκα, και έχει εκφραστεί επανειλημμένα με έντονο σκεπτικισμό και σε ό,τι αφορά το Ευρώ.

Να αλλάξει πάντως η γερμανοκρατούμενη Ε.Ε είναι λίγο δύσκολο αν και η Ιταλία έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να της δώσει κάποια μικρά μαθήματα,επομένως μάλλον πάμε για την δεύτερη περίπτωση ότι δλδ η Ιταλία θα εγκαταλείψει την Ε.Ε

πηγη 

Η βολευτινα Μεγαλοοικονομου, κερασε κουραμπιεδες, οσους βολευτες θεωρει κουραμπιεδες, που δεν ψηφισαν την Συνομωσια των Πρεσπων...

Η ξευτιλα του Ελληνικου Κοινοβουλιου....
Τρολ και βολευτες μας κυβερνουν....
Αν ειναι δυνατον αυτη να ειναι βολευτης....
Δεν εχει σωτηρια ο τοπος αυτος !


Από τουρκικο ζαχαροπλαστείο της πλατείας Συντάγματος αγόρασε τα γλυκά η βουλευτής που προσφάτως αποκάλεσε... κουραμπιέδες όλους τους πολιτικούς αρχηγούς πλην Τσίπρα.

Τον ρόλο του κοινοβουλευτικού troll ενδύθηκε η κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου καθώς εμφανίστηκε στο εντευκτήριο της Βουλής με 147 κουραμπιέδες προκειμένου να κεράσει τους 147 βουλευτές που δεν ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Η κίνηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται ως συνέχεια των δηλώσεών της που αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «λεβεντιά» και τους βουλευτές της αντιπολίτευσης «κουραμπιέδες».

πηγη 

Αρχηγε Α/ΓΕΣ, θα υποκυψεις; Θα επιτρεψεις να παρει ονομα Οπλαρχηγου του ΕΛΑΣ, το Στρατοπεδο της ΣΜΥ;

Θυμησου οτι εισαι εισαι της Ταξεως 83...
Ξερεις τι σημαινει αυτο....
Θυμησου και κρατησου στο υψος σου Γιωργο, λεει ενας συμμαθητης σου !

Μια από τις πρώτες, αν όχι η πρώτη, υπογραφή που έβαλε ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ήταν αυτή για τη μετονομασία του Στρατοπέδου όπου εδρεύει η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) του Στρατού Ξηράς και σήμερα ονομάζεται «Στρατόπεδο Αντιστρατήγου Χρ. Καβράκου».

Αίτημα με αριστερό πρόσημο και είχε υποβληθεί αρκετές φορές στο παρελθόν από το 2007 και το 2016 και εντεύθεν για να απορριφθεί όλες τις φορές, τις τελευταίες από τον τότε ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο.

Μόλις παραιτήθηκε ο Π. Καμμένος, το αίτημα επανήλθε ο ΑΝΥΕΘΑ (και πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ) Παναγιώτης Ρήγας, και έσπευσε ασμένως ο νέος Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς να υπογράψει τη σχετική απόφαση….Γράφει ο επι χρόνια Στρατιωτικός Συντάκτης Λεωνίδας Μπλαβέρης, σύμφωνα με το veteranos.gr.

Πως θα ονομασθεί όμως το Στρατόπεδο; Άγνωστο μέχρι σήμερα, καθώς η «Υπηρεσία», δηλ. το ΓΕΣ, έχει περιθώριο να υποβάλλει τις σχετικές προτάσεις μέχρι το τέλους του μηνός…Να τις δούμε τις προτάσεις του ΓΕΣ

Έντονη φημολογία αναφέρει στο στρατόπεδο θα δοθεί το όνομα του Στρατιωτικού Διοικητή του ΕΛΑΣ στην Κατοχή και στους δύο πρώτους «γύρους» (Κατοχή και Δεκεμβριανά) του τότε Συνταγματάρχη Στέφανου Σαράφη, κάτι που έχει ζητηθεί και από τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τη νέα ονομασία θα ξέρουμε σε λίγες ημέρες…..

Κάποιοι θα σχολιάσουν οτι είναι η πρώτη χάρη του νυν Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Καμπά προς τον ΑΝΥΕΘΑ Ρήγα, που για όσους δεν το γνωρίζουν έχει περάσει και απο την ΚΝΕ…Αφού σύμφωνα με το Βιογραφικό του …

Εντάχθηκε στην ΚΝΕ και στο ΚΚΕ και υπήρξε μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.ήταν Μέλος του ΣΥΝ από την ίδρυσή του και μέλος της ΚΠΕ σε διάφορες περιόδους.

πηγη 

Μαθητής έσωσε σχολικό: Λιποθύμησε ο οδηγός και το παιδί πάτησε το φρένο !

 Mπράβο στον μαθητή που η αστραπιαία αντίδραση του έσωσε ζωές ! ! !
Παραλίγο  τραγωδία να σημειωθεί στην Κορώνη, όταν ο οδηγός ενός σχολικού λεωφορείου έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που οδηγούσε λεωφορείο γεμάτο μαθητές.

Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα, όταν ο οδηγός εκτελούσε το δρομολόγιο Χαρακοπιό – Χρυσοκελλαριά, επιστρέφοντας τους μαθητές στο σπίτι τους από το σχολείο.

 Ωστόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ένα αιφνίδιο πρόβλημα υγείας έκανε τον 52χρονο οδηγό να χάσει τις αισθήσεις του ενώ οδηγούσε.

Ο οδηγός, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει και να σταματήσει το λεωφορείο, έπεσε στο τιμόνι αναίσθητος.

Ευτυχώς ένας μαθητής Γυμνασίου που βρισκόταν στις μπροστινές θέσεις αντέδρασε αστραπιαία και πάτησε το φρένο του οχήματος.

Ο οδηγός διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ οι μαθητές ασφαλείς επέστρεψαν στο σπίτι τους.



Πηγή 

Τραγκας: Αλλαγες συνορων και συρικνωση της Ελλαδος θελει ο Τσιπρας....


Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολικά 90.1 Fm, στον Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον πως σχεδιάζει συρρίκνωση της Ελλάδας και αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Θα πάρει βραβείο στο Μόναχο, μισό-μισό με τον Ζάεφ γιατί υλοποίησαν τα σχέδια των Γερμανών με την υπογραφή της συμφωνίας της Λίμνης. Θα πάρει το βραβείο της προδοσίας και θα φιλήσει σταυρωτά την Μέρκελ. Έτσι γίνεται πάντα με τους Τσολάκογλου. Στην αρχή είναι εναντίον σε όλα και στο τέλος αποκαλύπτονται πόσο προδότες και μειοδότες είναι, όταν από τη θέση που είχαν αρχικά,  μετά έχουν κινηθεί με αστρονομική ταχύτητα έτη φωτός μακριά.


Λέγεται και γράφεται ότι πάμε για εκλογές τον Μάιο και συγκεκριμένα στις 26 Μάιου. Όλες μαζί εθνικές, ευρωεκλογές και τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο λαός θα κληθεί να αποφασίσει για τη νέα κυβέρνηση και διοίκηση του μνημονικού προτεκτοράτου, της ελεγχόμενης Ελλάδας. Εγκαλούμεθα να λάβουμε μέρος σε ένα στημένο εκλογικό παιχνίδι με σημαδεμένα τραπουλόχαρτά.

Ανάμεσα σε δύο μνημονιακά παιδιά. Τον μειοδότη Τσίπρα και τον γερμανόφωνο Μητσοτάκη. Εγκαλούμεθα να ψηφίσουμε ανάμεσα σε 2 κόμματα που εδώ και 8.5 χρόνια συναγωνίζονται με πάθος και αφοσίωση ποιο θα εξυπηρετήσει περισσότερο την υλοποίηση του μνημονίου και τις προσταγές του Βερολίνου. Αυτή είναι η επώδυνη αλήθεια. »

Ο Γιώργος Τράγκας συνέχισε λέγοντας:

«Μετά την προδοσία της Μακεδονίας μας, μετά την αναγνώριση των Σκοπίων ακούτε καθημερινά τον Τσίπρα να υπόσχεται πλέον λαγούς με τεράστια πετραχήλια. Ακούτε και την αντιπολίτευση, να τονίζει ότι θα κάνει την διαφορά, χωρίς να λέει ή να πείθει το ποια είναι αυτή η διαφορά. Το μνημόνιο είναι σύμφωνο κατοχής, είναι σύμφωνο εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας. Όσα λένε και οι δύο είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου, όλων των κατοίκων. Δουλεύουν για τους Γερμανούς, τις τράπεζες και κυρίως με την δική τους υποταγή δουλεύουν για τα σχέδια και τη συρρίκνωση της Ελλάδας και την αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια.

Ο ηγέτης της Αριστεράς, οι «Τσολάκογλου της Αριστεράς», ο «Ιωαννίδης» των Πρεσπών, σε δηλώσεις του επευφημούσε την απαράμιλλή λογική των Γερμανών.  Όπως αποδείχτηκε ήταν αυτή που έστειλε μισό εκατ. Έλληνες στο εξωτερικό, ήταν αυτή που ήθελε την αναγνώριση των Σκοπίων, που μείωσε το προσδοκώμενο ζωής των Ελλήνων, που ήθελε μαριονέτα τον Τσίπρα και στην αντιπολίτευση γερμανόφωνους. Παίρνει βραβείο για την προδοσία. Όταν η Μέρκελ εγκωμιάζει τον Τσίπρα, ολόκληρη η Ελλάδα φωνάζει προδότη!

Όλα όσα ακούτε να υπόσχονται είναι μασημένη κυβερνητική τροφή για ιθαγενείς. Κινούνται ως μαριονέτες με νήματα στην πλάτη από την κ. Μέρκελ. Το παιχνίδι ρυθμίζεται απευθείας από την καγκελαρία. Οι Γερμανοί ενδιαφέρονται στρατηγικά για την περιοχή. Δουλεύουν παλαιά σχέδια σε βάρος της Ελλάδας και υπερ της Τουρκίας. Όσο αναφορά το προτεκτοράτο που ζούμε, σιγά-σιγά αποκαλύπτεται. Το χειρότερο είναι η άθλια εικόνα της χώρας και ότι συνεχίζεται η εθνική ταπείνωση με τον Τσίπρα να είναι κολλημένος στην καρέκλα.»

Στη συνέχεια δεν άφησε ασχολίαστη την κόντρα ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Γιάνη Βαρουφάκη ξεδιπλώνοντας το παρασκήνιο των συζητήσεων του 2015.

Συγκεκριμένα υποστήριξε:

«Ο Βαρουφάκης διέψευσε όσα λέει ο Καμμένος και μίλησε ως «αστροφυσικός» για ένα παράλληλο σύμπαν. Ο Καμμένος έχει ακούσει ότι ήταν άνθρωπος του Σόρος. Άραγε έλεγε ψέματα ο Καμμένος; Μα ο ίδιος ο Βαρουφάκης δεν αποκάλυψε σε συνέντευξη του ότι τον πήρε ο ίδιος ο Σόρος τηλέφωνο και δεν είχε πει ότι δούλευε για ένα διάστημα  με τον Γκρούγκμαν για τον Σόρος;

Ο Καμμένος πάντα μου έλεγε σε δεκάδες συναντήσεις ότι ο Βαρουφάκης παίζει άσχημα παιχνίδια και ότι έχει τοποθετεί από το Σόρος στην κυβέρνηση. Επίσης μου έλεγε ότι παίζει παιχνίδια που ευνοούν τον Σόιμπλε.

Εκεί στις Βρυξέλλες είναι αλήθεια ότι ο Τσίπρας κάλεσε τον Καμμένο, που πήρε μαζί του τον πρέσβη τον έμπειρο τον Καραγιάννη, και πήγε στο ξενοδοχείο Λοτέλ. Εκεί ο Καμμένος φοβήθηκε ότι παρακολουθείτο η ομάδα των Ελλήνων, και τους πήρε και τους πήγε σε ένα υπόγειο ελληνικής ταβέρνας όπου φτιάχτηκαν οι προτάσεις με τη συμβολή των Γάλλων. Στη συνέχεια φώναξαν τον Βαρουφάκη και του είπαν αλλιώς είναι οι προτάσεις αλλιώς φεύγεις.»

Τέλος, από τα βέλη του Γιώργου Τράγκα δεν γλίτωσε ούτε ο Τζανακόπουλος και οι δηλώσεις του περί μη εξαγορά βουλευτών, τονίζοντας:

«Και για προδοσία μίλησε ο Καμμένος στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ αλλά είπε και για εξαγορά των βουλευτών, με το τελευταίο να διήγειρε τον Τζανακόπουλο. Δεν υπήρχε εξαγορά βουλευτών όπως υποστήριξε ο Καμμένος, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Οι «Ανδρουτσόπουλοι της Αριστεράς», ο «Ιωαννίδης της Αριστεράς» εξαγόρασε βουλευτές με ανταλλάγματα. Τέρενς Σπένσερ Νίκολας Κουίκ, αριστερός, κρυπτοκουμμουνιστής, το παιδί που έπαιρνε συνεντεύξεις του Ασλανίδη.»

πηγη 

Θρασος Ραμα: Συζηταμε με την Ελλαδα τα συνορα.....

Μηπως πρεπει να θυμισουμε οτι ισχυει το εμπολεμο;
Μηπως πρεπει να θυμισουμε το Πρωτοκολο της Κερκυρας;
Μηπως πρεπει να απαιτησουμε την Βορειο Ηπειρο;
Κι ομως τιποτα απ ολα αυτα δεν συμβαινει, αλλα.....

Εβαλε στο κάδρο την Ελλάδα με αφορμή τις αντιδράσεις που διατυπώνονται για ενδεχόμενη τροποποίηση των συνόρων μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας
Σε μία δήλωση που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, προχώρησε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Vision Plus TV, για τις αντιδράσεις που διατυπώνονται σχετικά με την πρόταση για ενδεχόμενη τροποποίηση των συνόρων μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην περιοχή.

«Τι συζητάμε σήμερα με την Ελλάδα; Τα σύνορα. Τι συζήτησε το Κόσοβο με το Μαυροβούνιο και όλα έγιναν; Τα σύνορα. Γιατί να μην συζητήσουμε τα σύνορα μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας; Θα τα συζητήσουμε, γιατί είναι μια διαδικασία οριοθέτησης» δήλωσε ο Ράμα, βάζοντας και την Ελλάδα στο «κάδρο» χωρών των δυτικών Βαλκανίων, που έχουν ζητήματα συνόρων.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Σοκόλ Μπάλα, ο Αλβανός πρωθυπουργός επιτέθηκε έντονα σε εκείνους που αντιτάσσονται στην ιδέα της διόρθωσης των συνόρων του Κοσόβου, αποκαλώντας το «μέρος» της Αλβανίας. «Για μένα το Κόσοβο είναι μέρος της Αλβανίας. Τα υπόλοιπα είναι θέματα του Ραμούς Χαραντινάι» δήλωσε, απαντώντας ουσιαστικά σε όσα πρόσφατα δήλωσε ο πρωθυπουργός του Κοσόβου πως τα Τίρανα ασχολούνται με εσωτερικές υποθέσεις της χώρας του.

Ο Έντι Ράμα, επανέλαβε για μια ακόμη φορά πως στόχος θα πρέπει να είναι η ένωση του Κοσόβου με την Αλβανία, κάνοντας λόγο για «σχέδιο Α», τονίζοντας πως η συμμετοχή δύο Κοσοβάρων στην κυβέρνησή του, στόχο έχει να περάσει το συγκεκριμένο μήνυμα.

«Η Ένωση μεταξύ Αλβανίας και Κοσσυφοπεδίου δεν είναι σχέδιο Β, αλλά το Σχέδιο Α και δεν φαντάζομαι την ένωση στον 21ο αιώνα ως φολκλορική πράξη», δήλωσε συγκεκριμένα ο Ράμα, εννοώντας πως η ένωση δεν θα ειναι μόνο πολιτιστική ή γλωσσική, αλλά ουσιαστικά πολιτική.

πηγη 

ΕΥΡΩΠΗ....ΦΟΡΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΑΝΤΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

Αρχισε η Ισλαμοποιηση της Ευρωπης με εντατικους ρυθμους...
Με εντατικους και εκβιαστικους ρυθμους....
Κινδυνος θανατος για τον Δυτικο πολιτισμο οι Μουσουλανοι λαθροι...
Ετσι λοιπον....



Ξέρετε ότι τα ευρωπαϊκά κορίτσια έχουν αρχίσει να φορούν ισλαμικές μαντίλες για να αποτρέψουν τους μουσουλμάνους άνδρες από την σεξουαλική παρενόχληση / επίθεση τους;

Ο Μάρκους Φραντς, ένας παθολόγος και πρώην βουλευτής του συντηρητικού Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος, δημιούργησε έκπληξη στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης αφού είπε ότι τα μη μουσουλμανικά ευρωπαϊκά κορίτσια στη Βιέννη έχουν αρχίσει να φορούν ισλαμικές μαντίλες για να αποτρέψουν την παρενόχληση και την επίθεση από τους άνδρες μουσουλμάνους μετανάστες.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης την περασμένη εβδομάδα στον OE24, έναν τοπικό αυστριακό τηλεοπτικό σταθμό, ο Franz δήλωσε: «Μιλήστε με γυναίκες στο δρόμο, μιλήστε με παιδιά, μιλήστε με νεαρά κορίτσια. Εγώ προσωπικά γνωρίζω πατέρες οι οποίοι, όταν οι κόρες τους έρχονται το βράδυ όταν ζουν στην προβληματική περιοχή, τους δίνουν μαντίλες, ώστε να μην αναγνωρίζονται ως Αυστριακοί. Αυτό το ξέρω προσωπικά, στο 15ο διαμέρισμα της Βιέννης, αυτό είναι γεγονός. »

Ο γιατρός και ο πρώην βουλευτής δήλωσαν ότι οι αυτόχθονες αυστριακές γυναίκες φοβούνται εξαιτίας «μόνιμων μικρο-επιθέσεων» και ότι είναι σεξουαλικά προτεινόμενες από μουσουλμάνους άνδρες στους δρόμους της Βιέννης. Αυτό είναι ιδιαίτερα κοινό στις περιοχές όπου ζουν πολλοί μετανάστες.

Ο Φραντ πρόσθεσε ότι τα ευρωπαϊκά κορίτσια που δεν φορούν ισλαμικές μαντίλες «προτάθηκαν με δυσάρεστες επιθέσεις και συμπεριφορές, και τα κορίτσια και οι γυναίκες απλά φοβούνται».
Αυτή η ιστορία μοιράζεται ανησυχητικές ομοιότητες με το πώς κάποια γηγενή γερμανικά κορίτσια που φοιτούν στα σχολεία με σημαντικούς πληθυσμούς μεταναστών έχουν επίσης φορέσει hijabs προκειμένου να αποτρέψουν παρενόχληση και επιθετική συμπεριφορά που τους απευθύνεται.

Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας
Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

Τον Μάρτιο του περασμένου έτους, αρκετές ειδήσεις ανέφεραν ότι ο διευθυντής του σχολείου στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας είπε σε μια μητέρα της οποίας η κόρη δεχόταν επιθετικούς εκφοβισμούς από μουσουλμάνους φοιτητές εξαιτίας των ξανθών μαλλιών της, του χριστιανισμού και επειδή δεν φορούσε μαντίλα, ή για να καλυφτεί με μια hijab για να αποτρέψει την παρενόχληση.

«Η κόρη σου δεν χρειάζεται να πει ότι είναι Γερμανίδα. Εκτός αυτού, μπορείτε να της δώσετε μια μαντίλα! «Της είπε ο διευθυντής.
Στα τέλη του 2016, μια διαφημιστική εκστρατεία που υποστηρίζει το ΟΗΕ στη Γερμανία ενθάρρυνε τις γυναίκες να φορούν ισλαμικές μαντίλες για να δείξουν «ανοχή». Η γερμανική κυβέρνηση χρησιμοποίησε δημόσιους πόρους για να εκτελέσει την 18η δεύτερη διαφήμιση.

Πολλές γυναίκες στη Σουηδία έχουν επίσης αρχίσει να φορούν ισλαμικές μαντίλες για να αποφύγουν τη σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση. Οι σεξουαλικές επιθέσεις στη Σουηδία έχουν εκτοξευθεί από την κρίση των μεταναστών που ξεκίνησε το 2015.

Η βία των μουσουλμάνων μεταναστών εναντίον των γυναικών έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς η ΕΕ επέτρεψε για πρώτη φορά μια τεράστια εισροή μεταναστών από τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή το 2015. Οι αναφορές σεξουαλικής παρενόχλησης και επίθεσης εναντίον των ευρωπαϊκών γυναικών είναι πολύ μεγαλύτερες στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης όπου επιτρέπεται η είσοδος περισσότερων μεταναστών (π.χ. Γερμανία, Σουηδία, Αυστρία).

Εν τω μεταξύ, εκθέσεις της ίδιας φύσης είναι σχεδόν ανύπαρκτες σε χώρες όπως η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Τσεχική Δημοκρατία και η Σλοβακία (ο όμιλος Visegrád), όπου οι κυβερνήσεις υιοθέτησαν μια σκληρή στάση εναντίον της μαζικής μετανάστευσης από τις πλειοψηφικές μουσουλμανικές χώρες.

Η Σουηδία χρειάζεται 50% περισσότερους αστυνομικούς, αλλά οι νεοσύλλεκτοι έχουν μειωθεί κατά 20%.

Μεγάλη μουσουλμανική μετανάστευση σημαίνει ότι τμήματα της Σουηδίας βρίσκονται σε κατάσταση πολέμου. Όπου δεν υπάρχει επαρκής αριθμός αστυνομικών δυνάμεων, οι περιπολίες μουσουλμανικής σαρία ελέγχουν τους δρόμους, καθιστώντας το ακόμη πιο επικίνδυνο για σουηδικές γυναίκες και κορίτσια.


Δειτε βιντεο ΕΔΩ



πηγη 

Ο Ρώσος πρόεδρος, ο Βλαδιμηρος,αναμετρήθηκε με πρωταθλητή του τζούντο....

Τιποτα δεν σταματα τον Βλαδιμηρο....
Ουτε η ηλικια του, ουτε η ασφαλεια του....
Κανει αυτο που θελει και μπραβο του!


Ο Ρώσος πρόεδρος αναμετρήθηκε με πρωταθλητή του τζούντο, μετά από τριμερή συνάντηση για τη Συρία με Ιρανούς και Τούρκους αξιωματούχους στο Σότσι. Παρά τον τραυματισμό, δήλωσε ότι η άσκηση τον βοηθάει να φτιάξει τη διάθεσή του.

Ο Μπεσλάν Μουντράνοβ, ολυμπιονίκης του τζούντο στους αγώνες του 2016, τραυμάτισε το δάχτυλο του Ρώσου προέδρου, Βλαντμίρ Πούτιν την περασμένη Τρίτη όταν εκείνος αποφάσισε να αναμετρηθεί με τον χρυσό ολυμπιονίκη στο Σότσι.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο Πούτιν αποφάσισε να συμμετέχει στην εκπαίδευση της εθνικής ομάδας τζούντο μετά τις συνομιλίες που είχε για τη Συρία.

Μιλώντας με δημοσιογράφους για το περιστατικό, ο Πούτιν δήλωσε ότι ο αθλητισμός τον βοηθά να φτιάξει τη διάθεσή του.

«Είναι μια ευρέως γνωστή πραγματικότητα: το επίπεδο της αδρεναλίνης αυξάνεται στους ανθρώπους που γυμνάζονται, έτσι η διάθεση βελτιώνεται και βλέπεις με διαφορετικό μάτι τον κόσμο γύρω σου. Θα μπορούσα ενδεχομένως να πω ότι σε βοηθάει να γίνεσαι «αληθινός»», δήλωσε.

Ο φιλικός αγώνας και ο τραυματισμός του προέδρου, συνέβη μετά τη συμμετοχή του προέδρου Πούτιν σε τριμερείς συνομιλίες με Ιρανούς και Τούρκους αξιωματούχους για το θέμα της Συρίας.
Δειτε το βιντεο ΕΔΩ

Κι αλλο αισχος.....Προσληψεις με προυποθεση γνωσεως της "Μακεδονικης" γλωσσας ! ! !

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε 302 προσλήψεις στην ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών) και ένα από τα κριτήρια είναι η γνώση της "μακεδονικής" γλώσσας. 

Συγκεκριμένα, στο ΦΕΚ με ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 2019 και αριθμό φύλλου 4 αναφέρεται «Προκήρυξη πλήρωσης με Μεικτό Σύστημα Αντικειμενικών Κριτηρίων (Μόρια) και Αξιολόγησης Ειδικότερων Προσόντων, 302 Κενών Τακτικών Θέσεων (Κλάδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ) της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών».

Ανάμεσα στις μοριοδοτούμενες ξένες γλώσσες για τους υποψηφίους είναι και η μακεδονική (νοτιοσλαβική) γλώσσα, όπως αναφέρει το ΦΕΚ. Αφορά τις πενήντα έξι ( 56) θέσεις του Κλάδου ΠΕ7 Μεταφραστών – Διερμηνέων – Ακροατών.

Μετά την υπογραφή και την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν και η κυβέρνηση υποστήριζε πως η ελληνική πλευρά δεν αναγνωρίζει μακεδονική γλώσσα στα Σκόπια, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού αναγράφεται στο ΦΕΚ (σελίδα 5)



πηγη 

Νίνα Κασιμάτη...Δεν υπακουσε στην εντολη Τσιπρα και τωρα ψαχνει να βρει τον ρουφιανο που την καρφωσε....

Δεν υπακουσε στην κομματικη εντολη....
Δεν τολμουν να την διωξουν ΤΩΡΑ φυσικα.....
Εξαιτιας της ομως δεν καταφεραν οι Αθεοι να καταργησουν το αρθρο 3 σχετικα με την Επικρατουσα Θρησκεια της Ελλαδος...
Ετσι λοιπον....


Στη Βουλή, στην ψηφοφορία για το ποιά άρθρα του Συντάγματος θα τεθούν προς αναθεώρηση, οι βουλευτές πήραν ένα ψηφοδέλτιο με στήλες με τα προτεινόμενα άρθρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και έβαζαν δίπλα ΝΑΙ, ΟΧΙ ή ΠΑΡΩΝ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε γραμμή να ψηφιστεί οπωσδήποτε η κατάργηση του άρθρου 3, που λέει ότι η “Eπικρατούσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατολικής Oρθόδοξης Eκκλησίας του Xριστού”.

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αντικατασταθεί το άρθρο με το “Η Ελλάδα είναι θρησκευτικά ουδέτερο κράτος” και να απαλειφθεί κάθε λέξη περί “χριστιανισμού” και “Χριστού”.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη όμως, διαφώνησε με την πρόταση του κόμματός της. Δεν έβαλε λοιπόν ΝΑΙ στο σχετικό πεδίο, αλλά “ΠΑΡΩΝ”.

Το ψηφοδέλτιο το παρέλαβε μια επιτροπή αποτελούμενη από τους: Χρήστο Καραγιαννίδη (ΣΥΡΙΖΑ), Ιάσωνα Φωτήλα (ΝΔ) και Δημήτρη Μπαξεβανάκη (ΣΥΡΙΖΑ).

Κάποιος απ΄αυτούς λοιπόν, “την έδωσε στεγνά”! Ρουφιάνεψε. Χαφιέδισε! Ενώ το ψηφοδέλτιο είναι μυστικό, το φωτογράφησε με το κινητό του και …άφησε να διαρρεύσει σε όλα τα μέσα.

Στη συνέχεια η βουλευτίνα “τρελάθηκε από τα νεύρα της”.

Ποιος είναι ο «ρουφιάνος»



πηγη 

Η Ρωσια προειδοποιει Ελλαδα, για ισλαμικο χαλιφατο στα Βαλκανια, η Ελλαδα ακουει;

Δραματική προειδοποίηση Ρωσίας προς Ελλάδα....
«Σκάνε» εξελίξεις στα Βαλκάνια.....
Μυστικές υπηρεσίες ισλαμοποιούν την περιοχή....

Τρομερό σχέδιο της δύσης αποκαλύπτει ρωσικό ινστιτούτο γεωπολιτικών μελετών αναφέροντας ότι τα Βαλκάνια κινδυνεύουν πραγματικά, ιδίως οι ορθόδοξες χώρες (Σερβία, Βουλγαρία, Ελλάδα) από την δημιουργία ενός Χαλιφάτου στα πρότυπα του ISIS στην Συρία.   

Το ρωσικό ινστιτούτο με έγκυρες πληροφορίες αναφέρει: Στα τέλη του 19ου αιώνα, η Νότια και Ανατολική Ευρώπη μιλούσαν ρωσικά. Οποτεδήποτε η ρωσική αυτοκρατορία επέκτεινε την επιρροή της, πάντα συναντούσε απέναντι της τους αγγλοσάξονες.

Αν όμως ο Καθολικός και ο Προτεσταντικός κόσμος βρισκόταν εμπόδιο στο δρόμο της Ρωσίας προς την Ευρώπη, στα Βαλκάνια η Ρωσία είχε ιστορικούς και θρησκευτικούς πιστούς «συμμάχους» με τη μορφή της Σερβίας, της Βουλγαρίας και της Ελλάδας.

Από τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, το αγγλοσαξονικό μπλοκ υποστήριξε τις αποσχιστικές τάσεις της Αλβανίας, ενώ η ίδια η σημερινή χώρα εξακολουθεί να είναι μια ισχνή δύναμη, η οποία επισκιάζεται από εθνικιστικές παρορμήσεις της Καθολικής Κροατίας, που αντιτίθενται στην κυριαρχία της Ορθόδοξης Σερβίας.

Το θέμα όμως είναι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία είναι σε θέση να δημιουργήσουν εξουσία από το τίποτα, και αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο μουσουλμανικός παράγοντας είχε πάντα μια ευρεία κοινωνική βάση στα Βαλκάνια, κυρίως λόγω της μακροπρόθεσμης παρουσίας της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, είναι εφικτό να δημιουργηθεί ένα ισλαμικό «Χαλιφάτο» στην περιοχή.

Στηριζόμενοι στο ριζοσπαστικό Ισλάμ, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία παραδοσιακά διαμορφώνουν δυνάμεις στον κόσμο που θέτουν ενάντια στους γεωπολιτικούς ανταγωνιστές τους.

Το κέντρο του ριζοσπαστικού Ισλάμ στα Βαλκάνια είναι αλληλένδετο με το κέντρο της τρομοκρατίας και της διακίνησης ναρκωτικών με τα πιο σημαντικά μέσα της Δυτικής πολιτικής.

Όλες αυτές οι διαδικασίες οργανώνονται και υποστηρίζονται προσεκτικά από τις αγγλοσαξονικές ειδικές υπηρεσίες και αποτελούν το κύριο όπλο τους.

Η διατάραξη της οργάνωσης του ισλαμικού ριζοσπαστικού χαλιφάτου στη Συρία ανάγκασε τους Αγγλοσάξονες να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους.

Πολλοί από αυτούς τους Τζιχαντιστές μεταφέρθηκαν στην Κεντρική Ασία, ενώ ένα άλλο μέρος τους πήγε στα Βαλκάνια.

Ο στόχος είναι ο ίδιος, ο γεωπολιτικός έλεγχος του εχθρού νούμερο 1, δηλαδή της Ρωσίας, με επιθετικές ενέργειες από συγκλίνουσες κατευθύνσεις από διαφορετικές πλευρές.

Το Βαλκανικό Χαλιφάτο είναι ένας νέος στρατηγικός στόχος της Δύσης και σήμερα έχουμε μια ώριμη κατάσταση για κάτι τέτοιο στα Βαλκάνια.

Τώρα διενεργούνται οι διαδικασίες δημιουργίας αυτού του χαλιφάτου. Μετά από κάποια χρονική περίοδο, θα διαμορφωθεί ο πυρήνας, τα όρια του οποίου περιγράφονται από τον χάρτη του πληθυσμού των χωρών που πιστεύουν στο Ισλάμ. Αυτές είναι η Αλβανία (56,7% Μουσουλμάνοι), η Βουλγαρία, η Ελλάδα, η ΠΓΔΜ (33,3%), η Βοσνία (40%), το Μαυροβούνιο (19%), και το Κοσσυφοπέδιο (96,9%).

Το μικρό μέγεθος των μουσουλμάνων σε ορισμένες από αυτές τις χώρες δεν θα πρέπει να μας δημιουργήσει ψευδαισθήσεις, διότι το υψηλό ποσοστό γεννήσεων του ισλαμικού πληθυσμού και η ενεργός μετανάστευσή του εδώ και 15 χρόνια έχουν αλλάξει σημαντικά το δημογραφικό τοπίο όλων αυτών των χωρών.

Αυτό θα είναι μια εστία ριζοσπαστικού Ισλάμ, που θα λειτουργήσει μέσω της τρομοκρατίας στη νοτιοανατολική πλευρά της Ευρώπης.

Ποιος ωφελείται άμεσα όμως;

Η απάντηση είναι τόσο προφανής που δεν απαιτεί να την λέμε δυνατά. Στην περιοχή του μελλοντικού χαλιφάτου στα Βαλκάνια, έχουμε ήδη 6 εκατομμύρια πιστούς που υποστηρίζουν αυτήν την ιδέα.

Έχουν δημιουργηθεί επίσης μουσουλμανικοί πυρήνες, ενώ έχουν δημιουργηθεί και στρατόπεδα εκπαίδευσης για ισλαμιστές μαχητές.

Υπάρχουν 46 βάσεις στη Βοσνία, και 10 στην Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο. Το Κοσσυφοπέδιο κατέχει την πρώτη θέση στον αριθμό των κατά κεφαλήν τζιχαντιστών, η Αλβανία βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ η Βοσνία κατατάσσεται τέταρτη.

Ταυτόχρονα το όλο σχέδιο τέθηκε σε κίνηση από την ροή των Τζιχαντιστών, που έφυγαν από την Συρία και ήρθαν στις χώρες της περιοχής των Βαλκανίων.

Το γεγονός της έναρξης της δημιουργίας της Μεγάλης Αλβανίας, που περιλαμβάνει το Κοσσυφοπέδιο, ως κέντρο του βαλκανικού χαλιφάτου, και βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ΝΑΤΟ, μπορεί να φανεί από μια σειρά στοχοθετημένων βημάτων αυτού του μπλοκ, το οποίο επιδιώκει να απορροφήσει όλες τις χώρες της περιοχής.

Η ένταξη της Σερβίας στο ΝΑΤΟ παρακωλύεται από το εδαφικό πρόβλημα με το Κοσσυφοπέδιο και ως εκ τούτου η Δύση ωθεί με κάθε τρόπο την ιδέα της ανταλλαγής εδαφών, ώσπου η Σερβία αποδεχτεί την απώλεια του Κοσσυφοπεδίου, λαμβάνοντας όμως άλλα εδάφη σε αντάλλαγμα.

Η αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου από τη Σερβία καταργεί τα εμπόδια για την ένταξη και των δύο αυτών εδαφών στο ΝΑΤΟ.

Ο ίδιος σκοπός εξυπηρετεί και η ιδέα της αλλαγής του ονόματος της ΠΓΔΜ, καθώς αυτό εγείρει αντιρρήσεις από την Ελλάδα. Μέχρι στιγμής, τόσο η Σερβία όσο και η ΠΓΔΜ αντιστέκονται, αλλά για πόσο καιρό θα κρατήσει αυτή η αντίσταση;

Δίπλα στο βαλκανικό χαλιφάτο είναι υπό κατασκευή αναπτύσσεται ή μάλλον προσεκτικά μια εθνικιστική Κροατία.

Η επανεξισορρόπηση των δυνάμεων ως αποτέλεσμα της αποδυνάμωσης της Σερβίας και της ενίσχυσης της Αλβανίας και της Κροατίας σημαίνει την εκδίωξη της Ρωσίας από τα Βαλκάνια. Αυτός είναι ο κύριος στόχος ολόκληρης της βαλκανικής στρατηγικής της Δύσης.

Εκτός από την αποδυνάμωση της πολιτιστικής, οικονομικής και πολιτικής επιρροής της Ρωσίας, στόχος είναι να διατηρηθεί και ένας υψηλός βαθμός μόνιμων συγκρούσεων στη διασταύρωση τριών πολιτισμών. Η διαχείριση των δυνάμεων αυτής της σύγκρουσης παρέχει ευκαιρίες να επηρεάσει τον κόσμο του Ισλάμ, της Ευρώπης και της Ρωσίας.

Οι κολοσσιαίες συνέπειες της κατάρρευσης της ΕΣΣΔ πραγματοποιούνται όσον αφορά την κατανόηση του βάθους της δυτικής εισβολής στη ζώνη ασφαλείας, που τώρα χάθηκε από τη Ρωσία.

Αυτή περιλαμβάνει την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, τις χώρες της Βαλτικής, την Κεντρική Ασία και την Ανατολική Ευρώπη, ιδίως τη Βουλγαρία, την Πολωνία και τη Ρουμανία, καθώς και τα υπόλοιπα Βαλκάνια.

Πρόκειται για μια περιοχή από την οποία ξεκίνησαν οι δύο τελευταίοι παγκόσμιοι πόλεμοι.

Σε έναν τέτοιο πόλεμο, η Ρωσία θα περιβάλλεται από όλες τις πλευρές από εστίες επιθετικότητας και το βαλκανικό χαλιφάτο που είναι ήδη υπό κατασκευή, θα απορροφήσει εν εύθετο χρόνο μεγάλη ισχύ, ειδικά όσο η Ρωσία είναι απασχολημένη στη Συρία.

Πρόκειται για έναν νέο πόλεμο, ο οποίος σίγουρα θα εξαπολυθεί εναντίον της Ρωσίας. Γι ‘αυτό, η Δύση δημιουργεί τη δική της γεωπολιτική δομή εκεί.

Αυτός ο πόλεμος θα ξεκινήσει με τις προσπάθειες δημιουργίας του Βαλκανικού Χαλιφάτου για να φτάσει στον Καύκασο.

Στη συνέχεια, θα κυλήσει κατά μήκος της γνωστής γραμμής, ενώ οι κύριοι χορηγοί του σχεδίου αυτού θα εισέλθουν στο παιχνίδι, όταν ξεκινήσει, αλλά η αρχή του είναι αναπόφευκτη.

Για αυτό ακριβώς προετοιμάζεται η Ρωσία. Η επερχόμενη παγκόσμια σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Δεν θα πάρει αμέσως τη μορφή ανταλλαγής πυρηνικών επιθέσεων αλλά η έκβαση του πολέμου εξαρτάται από το πώς η Ρωσία θα μπορέσει να αντέξει την πρώτη φάση της εισβολής, με την διείσδυση του βαλκανικού χαλιφάτου στον Καύκασο και στην περιοχή του Βόλγα. Το δεύτερο χτύπημα θα προκύψει από την Κεντρική Ασία.

Αυτός ο παγκόσμιος πόλεμος που θα φτάσει στον Καύκασο, θα απλωθεί στην συνέχεια προς την Μόσχα.

Εκεί θα αποφασιστεί το ζήτημα της νίκης στον ερχόμενο πόλεμο όπως πάντα στην ρωσική ιστορία. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από την ταχύτητα προσαρμογής της Ρωσίας, καταλήγει η έκθεση.

Υπενθυμίζουμε ότι μόλις σήμερα, σύμφωνα με τον αγγλικό τύπο, η αλβανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας πολίτης του Κοσσυφοπεδίου συνελήφθη με την υπόνοια συμμετοχής σε τρομοκρατικές ομάδες.

Χθες Τετάρτη, ο 32χρονος ύποπτος, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως Φ.Δ., συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να εγκαταλείψει την Αλβανία με ψεύτικο σκοπιανό διαβατήριο από το λιμάνι της Αυλώνας.

Υπάρχει επίσης ανακοίνωση ότι η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου είχε εκδώσει ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης κατηγορώντας τον ύποπτο για οργάνωση και συμμετοχή σε τρομοκρατικές ομάδες (ISIS), χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

Αυτό νομίζουμε ότι λέει πολλά, μιας και πρόκειται για έναν πολέμαρχο του ισλαμικού Χαλιφάτου από τους εκατοντάδες που περιδιαβαίνουν την περιοχή.

πηγη 

ΥΠΕΡΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ η Σερβια απο τον Πουτιν, ερχονται εξελιξεις γρηγορα!

 Σαν αστακος εξοπλιζεται η Σερβια και καλα κανει....
Εχει συμμαχο ισχυρο και τιμιο....
Και καθολου εμπιστοσυνη στα λαμογια της Δυσεως!


Ο Πούτιν αποφάσισε να δράσει άκρως δυναμικά στα Βαλκάνια, ενώ από την μία «φορτώνει» συνεχώς το «κέντρο φυσικών καταστροφών» στο Νις, το οποίο είναι ουσιαστικά ρωσική στρατιωτική βάση  με ειδικό προσωπικό και συστήματα ενόψει εξελίξεων Σερβίας–Κοσόβου, τώρα δημιουργεί, (σύμφωνα με αλβανικές πηγές που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη), ρωσική αεροπορική βάση στην Βοιβοντίνα, τινάζοντας τα πάντα στον αέρα.

Το αεροδρόμιο της Βοιβοντίνα διαθέτει επιφάνεια 2500 τετραγωνικών μέτρων και ο αεροδιάδρομος έχει πλάτος 30 μέτρα και είναι ότι πρέπει για τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη .

Ο Αλβανός διπλωμάτης Shaban Murati αναφέρει για το θέμα ότι : «η  ΕΕ δεν αντέδρασε ούτε στη ρωσική στρατιωτική βάση στο Νις ούτε στη νέα αεροπορική βάση της ρωσικής αεροπορίας στην Βοϊβοντίνα.

Δεν αντέδρασε ούτε στους επικίνδυνους στρατιωτικούς ελιγμούς των ρωσικών δυνάμεων αλεξιπτωτιστών στο έδαφος της Σερβίας, ούτε στην αγορά εξειδικευμένων ρωσικών όπλων, συμπεριλαμβανομένων των ρωσικών συστημάτων πυραύλων», κατέληξε  ο Μουράτι.

Ο Ρώσος πρόεδρος έστειλε σήμερα μήνυμα ισχυρό υποστήριξης στη Σερβία σε σχέση με το  Κοσσυφοπέδιο.

Το πλήρες γράμμα του Πούτιν στον Σέρβο πρόεδρο Α. Βούτσις:

«Αγαπητέ Πρόεδρε, σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα με την ευκαιρία της εθνικής σας επετείου .

Η Ρωσία θέλει ισχυρές  στρατηγικές σχέσεις με τη Σερβία. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι η συνεργασία των κρατών μας θα συνεχιστεί δυναμικά σε διάφορους τομείς.

Θέλω να σας ευχαριστήσω και πάλι για την υποδοχή σε  μένα και τη ρωσική αντιπροσωπεία στο Βελιγράδι. Λάβετε υπόψη τη συνέχιση του εποικοδομητικού μας διαλόγου και τη συνέχιση των εργασιών μας για την κοινή διεθνή ατζέντα».

Στα πλαίσια αυτά των ρωσο-σερβικών σχέσεων εντάσσεται και  η απόφαση «βοήθειας» για την τοποθέτηση ενός ρωσικού υπερ-ραντάρ στο βουνό Καπαόνικ, δίπλα ακριβώς από τα σύνορα με το Κόσοβο, το οποίο σύμφωνα με ειδικούς θα «βλέπει» όλα τα Βαλκάνια και θα φτάνει μέχρι το Αιγαίο.

Αλβανοί αξιωματούχοι από το Κοσσυφοπέδιο  αναφέρουν συνεχώς για πιθανές σερβικές απειλές.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το μυστικό κέντρο της Ρωσίας στο Νις είναι η κύρια απειλή για την ασφάλεια του Κοσσυφοπεδίου, ενώ η Ρωσία θεωρεί ότι το ίδιο ισχύει για την αμερικανική βάση Bonsteel  στο Κοσσυφοπέδιο.

Δυτικοί αξιωματούχοι γνώστες ζητημάτων πολιτικής και ασφάλειας στη χώρα, εκτιμούν ότι το ρωσικό κέντρο στο Νις της Σερβίας αποτελεί πολύ μεγάλη απειλή όχι μόνο για το Κοσσυφοπέδιο αλλά για τη συνολική διεθνή ασφάλεια στα Βαλκάνια.

Το μυστικό Κέντρο της Ρωσίας στο Nις, αναβαθμίζεται σε προσωπικό και μέσα, επιδιώκοντας  να αυξήσει την επιρροή της Ρωσίας στα Βαλκάνια.

Η στρατιωτική βάση στο Νις βρίσκεται μόλις 100 χιλιόμετρα από τα σύνορα του Κοσσυφοπεδίου. 500 Ρώσοι ειδικοί σύμβουλοι αποτελούν τη μόνιμη δύναμη.

Το 2010, η Ρωσία κατασκεύασε μακριά από το φως της δημοσιότητας στην ουσία την μεγαλύτερη στρατιωτική βάση εκτός Ρωσίας, μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου. Αυτή η στρατιωτική βάση στο Νις στο νοτιοανατολικό τμήμα της Σερβίας, καθιερώθηκε ως μια ανθρωπιστική βάση από όπου ρωσικά αεροσκάφη θα λειτουργούν σε περιόδους φυσικών καταστροφών.

Έχει την ικανότητα να κατασκοπεύει την στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στην Ρουμανία (αντιπυραυλική ασπίδα) και Κόσοβο καθώς και να φιλοξενεί ρωσικές δυνάμεις σε μια ενδεχόμενη αποστολή, μαζί με τις ειδικές μονάδες του σερβικού στρατού στο Νις.

Επίσης οι ρωσικές δυνάμεις και το επιχειρησιακό επιτελείο στο Νις, είναι σε θέση να συντονίσουν τις ενέργειες τους με άλλες δύο ταξιαρχίες στις περιοχές Ράσκα και Βράνιε στην Σερβία, όπου κάθε ταξιαρχία έχει 11 τάγματα που απαρτίζονται από συνδυασμένες δυνάμεις , οι οποίες βρίσκονται ήδη κοντά στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο.

Σκοπός της ρωσικής στρατιωτικής βάσης είναι ο έλεγχος των Βαλκανίων, και η μελλοντική εγκατάσταση ρωσικών πυραυλικών συστημάτων S-400 Triumph, ως πιθανό  αντιστάθμισμα στην ισχυρή παρουσία  αμερικανικού στρατού στην Ανατολική Ευρώπη.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν σχέδια για στρατιωτική εκμετάλλευση από τους Ρώσους και του σερβικού αεροδρομίου Έτσκα .

Οι Ρώσοι «βλέπουν» πιθανές εξελίξεις εκτός του Κοσόβου , πιθανόν  και σε άλλες χώρες της περιοχής ενόψει του σχεδίου Μεγάλη Αλβανία, μιας και το «καζάνι βράζει».

ΠΗΓΗ 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.