Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Συνθηματα στην παρελαση: Αν δεν τα φωναξουν οι παρελαυνοντες θα τα φωναξει ο λαος !

Ας το παρουν αποφαση....
Οτι και να κανουν συνθηματα θα πεσουν....
Κι αν τα φωναξει ο λαος...
Και μετα απ οτι εγινε, θα πεσουν και ποιο βαρια συνθηματα....
Εκαναν το λαθος....
Πληγωσαν το φιλοτιμο και την υπερηφανεια του Ελληνα....
Ανοιξαν τους ασκους του Αιολου....



Πρωτοφανή γεγονότα λοιπον, στις Ένοπλες Δυνάμεις εν όψει της Εθνικής μας Επετείου....
 Όπως έγινε γνωστό μέσα από έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, προσπαθούν να φιμώσουν τα στελέχη κατά την διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης όσον αφορά τα συνθήματα, μετά από σαφείς διαταγές που εστάλησαν στις Μονάδες.

Για να μην ξεχνάμε όμως μέσα στο κ@λ@χανείο της ελληνικής επικράτειας είδαμε να δικάζονται μέλη επίλεκτων ειδικών δυνάμεων, με κατήγορους Αλβανούς, Σκοπιανούς και ψευτο-μακεδόνες!

Στο εδώλιο του Ναυτοδικείου Πειραιά κάθισαν  οι 39 άντρες των ΟΥΚ οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά την διάρκεια  παρέλασης εθνικής επετείου.

Η παραπομπή των 39 αφορούσε σε δίωξη που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πειραιά έπειτα από έγκληση του εκπρόσωπου του Ελληνικού Παρατηρητήριου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) Παναγιώτη Δημητρά.

Οι ΟΥΚδες οδηγήθηκαν στο δικαστήριο για παράβαση του Άρθρου 2 του αντιρατσιστικού Ν. 927/79 για τα συνθήματα που αναφώνησαν κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου το 2010 στην Αθήνα.
Στα συνθήματα ανέφεραν υποτιμητικά σχόλια για Αλβανούς, Σκοπιανούς και Τούρκους.


πηγη 

Ανατριχίλα στον αγωνα Λίχτενσταϊν-Ελλάδα ακούστηκε παντού απο Έλληνες φιλάθλους το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ! ! !



Αρκετοί Έλληνες βρίσκονται στις εξέδρες του «Ράινπαρκ Στάντιον» για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του Άγγελου Αναστασιάδη, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων τους στα προκριματικά του Euro 2020. Η ΕΠΟ είχε πάρει 220 εισιτήρια για τις ανάγκες των Ελλήνων φιλάθλων, αλλά αρκετοί περισσότεροι βρέθηκαν στο Λίχτενσταϊν.


Εξάλλου, τόσο η Αυστρία, όσο και η Ελβετία είναι κοντά σε αυτή τη χώρα και Έλληνες που ζουν εκεί επέλεξαν να βρεθούν στο πλευρό της Εθνικής ομάδας. Οι φίλαθλοι ήταν και ιδιαίτερα… δραστήριοι, φωνάζοντας συνθήματα, ενώ τραγούδησαν και το «Μακεδονία ξακουστή».



Πηγή

ΜΕΓΑΛΕΙΟ ! ! ! Με την Αγιά Σοφιά, διακόσμησε το βενζινάδικο του, στην Ν.Μηχανιώνα.

Μπράβο και συγχαρητήρια Σιμο ! 
Η διακόσμηση σου σκίζει και λέει πολλά, ειδικά σήμερα, που ζούμε μέρες μαύρες απ τους Ανθέλληνες....
Μπορεί να περάσαν χρονιά πολλά, απ τα χρονιά που οι παππούδες μας,  ήλθαν εδω πρόσφυγες απ την Μικρά Ασία, απ την Μηχανιωνα της Κυζίκου...
Κάνεις όμως εδώ, δεν ξέχασε τις αλύτρωτες Πατρίδες...
Έτσι είναι, είτε τους αρέσει, είτε όχι....
Πατριώτες είμαστε κι ας το μεταφράσουν όπως θέλουν μερικοί Ανθέλληνες !
























Χαρης Σκοπελιτης

ΜΠΡΑΒΟ! Κάτοικος «Στόλισε» το σπίτι του επετειακά με ελληνική σημαία 140 τ.μ.<ΦΩΤΟ>




Ένας κάτοικος της Νέας Κίου στον Δήμο Άργους, στόλισε επετειακά το σπίτι του με ελληνική σημαία 14ο τετραγωνικών μέτρων! Ο στολισμός περιλαμβάνει ακόμη, φωτογραφίες ηρώων της επανάστασης, καθώς κι ένα πανό, στο οποίο αναγράφεται: «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική».
Με μία τεράστια Ελληνική σημαία κάλυψε το σπίτι του ένας κάτοικος της Νέας Κίου του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019.
Η εν λόγω σημαία έχει ούτε λίγο ούτε πολύ μέγεθος 140 τετραγωνικά μέτρα!!!
Την Σημαία τοποθέτησε στο σπίτι του ο Ιωάννης Αθανασόπουλος κάτοικος Νέας Κίου εν όψη της εορτής της 25 Μαρτίου, ενώ διακόσμησε τα κάγκελα του σπιτιού με πορτραίτα ηρώων του ΄21 και τοποθέτησε πανό που αναγράφει Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Το θέαμα εντυπωσιακό καθώς η τεράστια Ελληνική σημαία φαίνεται από αρκετά μακριά.




Πηγή

Αυτονομια του Κουρδισταν κηρυσουν οι Κουρδοι και ζητουν αναγνωριση απο Τουρκια και Συρια....

Λαδι στην φωτια ριχνουν οι Κουρδοι...
Εκμεταλευομενοι την νικη τους εναντιον του Ισλαμικου Κρατους και την συγκυρια των κακων σχεσεων Τουρκιας ΗΠΑ...


Οι Κούρδοι λοιπον, καλούν Τουρκία και Ασαντ να αναγνωρίσουν τα εδάφη τους στη Συρία

Ηχηρό μήνυμα προς την Τουρκία και την κυβέρνηση Ασαντ να αναγνωρίσουν τα εδάφη που κατέχουν στη Συρία, έστειλαν οι κουρδικές δυνάμεις, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της «νίκης» επί του Ισλαμικού Κράτους.

Κάλεσε την Τουρκία, η οποία θεωρεί τις δυνάμεις του SDF ως τρομοκρατική οργάνωση, να αποχωρήσει από τη Συριακά εδάφη και κυρίως από την κουρδική περιοχή του Αφρίν.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη ο επικεφαλής των «Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων» (SDF) κάλεσε την συριακή κυβέρνηση, η οποία έχει ορκιστεί ότι θα ανακαταλάβει όλη την χώρα, να αναγνωρίσει την αυτόνομη διοίκηση των περιοχών που ελέγχει ο SDF στη βορειοανατολική Συρία.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απόφαση Τραμπ να αναχωρήσουν τα αμερικανικά στρατεύματα από τη Συρία, η Τουρκία είχε εκφράσει την επιθυμία της να εγκατασταθεί μια ζώνη ασφαλείας στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας με την υλικοτεχνική στήριξη από συμμάχους.


πηγη 

Αντι για ξανθιες τουριστριες, η Γερμανια φετος το Καλοκαιρι, θα μας στειλει 50.000 <μελαχροινους>.....Περαστικα μας !

Το 4ο Ραιχ αποφασισε να ξεφορτωθει μερικες χιλιαδες λαθρο....
Πως; 
Του στελνει στον σκουπιδοτενεκε της Ευρωπης την Ελλαδα......
Καλο δεν ειδαμε, απ την ΕΕ μεχρι σημερα...
Γιατι τους παρακαλαμε να μεινουμε; 



Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται από την Γερμανία, αναφορικά με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου ότι το Βερολίνο μπορεί πλέον ελεύθερα να απελάσει αλλοδαπούς πίσω στις χώρες από όπου έχουν προέλθει, δηλαδή έχουν χρησιμοποιήσει ως σημείο εισόδου στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sputnik η Ελλάδα βρίσκεται προ των πυλών πριν ξεκινήσει να υποδέχεται εκ νέου πρόσφυγες από τη Γερμανία!

Για πόσους μιλάμε;

Τουλάχιστον 50.000 μέσα στο 2020. Όπως όλοι αντιλαμβάνονται, μια χώρα η οποία μαστίζεται από την υπογεννητικότητα, την ανυπαρξία συνόρων με δεκάδες παράνομες εισόδους κάθε ημέρα και ένα αριθμό αλλοδαπών που βρίσκεται στην Ελλάδα που ουδείς γνωρίζει πόσος είναι ακριβώς,  50.000 νέοι αλλοδαποί θα δώσουν τη χαριστική βολή σε μια χώρα που ήδη παραπαίει.

Η μονή που δεν ανησυχεί είναι βέβαια η ελληνική(;) κυβέρνηση η οποία επιθυμεί την είσοδο στη χώρα του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού αλλοδαπών χωρίς να προσδιορίζει κανένα όριο στην οροφή του αριθμού αυτού: "Όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα", είναι αυτό που τεκμαίρεται από την παρούσα πολιτική.

Άλλωστε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας δήλωσε στη Βουλή ότι θα χρειαστούν για να λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας.

Άρα απο την Ελλάδα δεν πρόκειται να προέλθει η παραμικρή αντίδραση.

Όπως αναφέρει το Sputnik το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανακοίνωσε την Τρίτη ότι το Βερολίνο μπορεί να απελάσει αιτούντες άσυλο σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ, τονίζοντας ότι οι κακές συνθήκες διαβίωσης στις χώρες αυτές δεν αποτελούν λόγο για την παρεμπόδιση των απελάσεων.

Δηλαδή τη μια μας κατηγορούν για «αποθήκες ψυχών» και απαράδεκτες συνθήκες στα ΚΕΠΑ και την άλλη ετοιμάζονται να στείλουν  και άλλους αλλοδαπούς.

Την ίδια στιγμή, αποφάνθηκε ότι οι αξιώσεις για απέλαση θα μπορούσαν να απορριφθούν αν ο αιτών ήδη λαμβάνει επικουρική προστασία σε άλλη χώρα της ένωσης.

«Το δικαστήριο βγάζει μια απόφαση, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ξέρει την πραγματικότητα που επικρατεί. Γνωρίζουμε όλοι ότι οι συνθήκες που επικρατούν στα ελληνικά «καυτά σημεία»  είναι τραγικές» επισημαίνει στο Sputnik o Γιώργος Τσαούσης, δικηγόρος και πρόεδρος της ένωσης Νομικών μεταναστευτικού δικαίου «IMMIGRATIO».

«Πέρα από κάθε ρατσισμό, πρέπει να λάβουμε υπόψιν και τις ανησυχίες των Ελλήνων. Ας μη θεωρούμε ότι όσοι διατυπώνουν μια κριτική και επιφυλάξεις είναι φασίστες ή ακροδεξιοί», τονίζει χαρακτηριστικά.

Όπως επισημαίνει, «αν μας στείλουν πίσω αριθμούς της τάξεως των 50.000 όπως διαβάζω μέσα στον επόμενο χρόνο, δεν έχουμε χώρο να τους φιλοξενήσουμε. Η κυβέρνηση μέσα σε τέσσερα χρόνια δεν έχει καλύψει ούτε τα βασικά στο προσφυγικό ενώ θα μπορούσε να είχε κάνει και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε αξιοπρεπείς χώρους διαβίωσης για αυτούς».

Άποψή του είναι ότι οι οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες της Ελλάδας την κάνουν να μην μπορεί να προσφέρει παραπάνω στο προσφυγικό. «Ωστόσο, πρέπει να είμαστε συνεπείς στις μέχρι τώρα υποχρεώσεις. Θα μας στείλει πίσω κάποιους ανθρώπους η Γερμανία που έχουν σκοπό να ξαναπάνε σε αυτήν. Θα δημιουργηθεί ένας φαύλος κύκλος».

Σύμφωνα με τη Sueddeutsche Zeitung, από τον Ιανουάριο μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου του 2018, η Γερμανία απέλασε 8.658 αιτούντες άσυλο σε άλλες χώρες της ΕΕ, αριθμός μεγαλύτερος από το προηγούμενο έτος που είχαν καταγραφεί 7.102 απελάσεις.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, το γραφείο μετανάστευσης της Γερμανίας ζήτησε από άλλα κράτη της ΕΕ να δεχτούν 51.558 πρόσφυγες, ενώ 35.375 αιτήσεις εγκρίθηκαν.

Έτσι, το μερίδιο των απελαθέντων προσφύγων αυξήθηκε απότομα στο 24,5% από 15,1 το 2017.

«Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι συνεχώς στέλνει στις χώρες υποδοχής και περισσότερους ανθρώπους», επισημαίνει ο Γ. Τσαούσης.

«Η απόφαση αυτή του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου δεν αποτελεί ένα νέο εφεύρημα αφού προβλέπει την εκπλήρωση των υφιστάμενων κανονισμών που απορρέουν από τον κανονισμό του Δουβλίνου», επισημαίνει στο Sputnik o δικηγόρος Πολύκαρπος Αδαμίδης, αναπληρωτής Καθηγητής Κοινοτικού Δικαίου, Προμηθειών και Διεθνών Σχέσεων στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

«Νομικό έρεισμα για την επιστροφή τους υπάρχει. Το θέμα είναι πολιτικό. Είναι θέμα πολιτικής η διευθέτηση» προσθέτει.


πηγη 


Διαβασε και δες χαρτες, Αγραμματε, Ανιστορητε, Αθεε και Ανθελληνα βολευτη, να μαθεις μεχρι που φτανει το Αιγαιο!

Και αγραμματος....
Και ανιστορητος...
Και Αθεος....
Και το χειροτερο.....ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!
Αυτους τους βολευτες ψηφισες ηλιθιε που πιστεψες τον Αναρχοαπλυτο...

Ετσι λοιπον....

Την ώρα που η τουρκική προκλητικότητα σε βάρος της χώρας μας αυξάνεται διαρκώς, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, έρχονται κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που όχι μόνο δεν απαντούν με επιχειρήματα στις έωλες τουρκικές αξιώσεις, αλλά αντίθετα δείχνουν να τις αποδέχονται, ανοίγοντας ακόμα περισσότερο την όρεξη των θρασύτατων, διαχρονικά, γειτόνων μας.

Πρώτος χρονικά, τον Ιανουάριο του 2019, ήταν ο βουλευτής Δωδεκανήσων του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός, ο οποίος μέσα στη Βουλή είπε το εξής τραγικό:

«Μακάρι να είχαμε και εμείς μια Συμφωνία των Πρεσπών (εννοεί στα Δωδεκάνησα). Σας ζηλεύουμε εσάς τους Μακεδόνες», αφήνοντας άναυδους τους συναδέλφους του και εξοργίζοντας την κοινή γνώμη.

Πριν λίγες μέρες, παραμονές της συνάντησής του με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu:

«Πώς μπορεί κάποιος να αποκλείσει από αυτήν την περιοχή την Τουρκία η οποία έχει τόσα χιλιόμετρα ακτές στη Μεσόγειο; Κανείς δεν ισχυρίζεται το αντίθετο από αυτό», αφήνοντας άναυδους όχι μόνο τους Έλληνες αλλά και τους Τούρκους συνομιλητές του που έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση…

Το… τελειωτικό χτύπημα ήρθε χθες από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τέως Υπουργό και υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων Γιάννη Τσιρώνη ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε:

«Το Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο! Τι να κάνουμε τώρα, Είναι στην ανατολική Μεσόγειο, είναι από κάτω. Δεν είναι στο Αιγαίο».

Μάλιστα για να τεκμηριώσει τις απόψεις του χρησιμοποίησε το γεγονός ότι υπηρέτησε τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό. Σήμερα, όπως είδαμε «ανέβασε» στη σελίδα του στο FB, έναν χάρτη ο οποίος είναι μάλλον εκτός θέματος καθώς περιλαμβάνει μεγάλο μέρος της Ασίας και τμήμα της Βόρειας Αφρικής!

Όπως είναι γνωστό τα Δωδεκάνησα βρίσκονταν κάτω από ιταλική κυριαρχία από το 1912 ως τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο οπότε βρέθηκαν κάτω από γερμανική κατοχή (1943 – Μάιος 1945), ενώ στη συνέχεια τη διοίκησή τους ανέλαβε η Βρετανία (1945-1947). Με τη Συνθήκη της Ειρήνης των Παρισίων το 1947, τα Δωδεκάνησα αποδόθηκαν στη χώρα μας. Η τελετή παράδοσής τους έγινε στη Ρόδο στις 31 Μαρτίου 1947.

Τρεις χάρτες, από το βιβλίο του ιστορικού και ακαδημαϊκού Κωνσταντίνου Σβολόπουλου «Το Καθεστώς των Νησίδων στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, Η Μαρτυρία των Πηγών», ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, Βιβλιοπωλείον της ΕΣΤΙΑΣ, Αθήνα, 2002, παρουσιάζουμε σήμερα, από τα χρόνια της ιταλικής και γερμανικής κατοχής και της διοίκησης των Βρετανών. Οι χάρτες αυτοί δείχνουν ξεκάθαρα ότι το Καστελόριζο βρίσκεται στο Αιγαίο και ό, τι κι αν πουν ή γράψουν διάφοροι αγεωγράφητοι και ανιστόρητοι, αυτό δεν αλλάζει....


πηγη 

Κομμ@τόσκυλο του <ΣΦΥΡΙΖΑ> η διευθύντρια των My Market που διέταζε τους υπαλλήλους να χαμογελούν ! ! !


Σύντροφε Αλέξη, πήγαινε σε εκλογές όσο είναι καιρός γιατί εκεί έξω αρχίζουν τα πράγματα να ζορίζουν επικίνδυνα. Δεν περνάει ούτε μια μέρα δίχως ένα στραπάτσο να σου χτυπήσει τη πόρτα και να σου δείξει την έξοδο. Εκεί που νομίζαμε ότι ξεμπερδέψαμε για σήμερα με την Μυρσίνη Λοίζου και τον οξυδερκή Τσιρώνη έσκασε μία ακόμη πυρηνική βόμβα: H διευθύντρια των My Market που απαιτούσε από τους υπαλλήλους να χαμογελάνε στους πελάτες είναι της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΣΕΕ!
Αλήθεια ρε συ Αλέξη, έχεις αναρωτηθεί πόσα νούμερα συγκέντρωσες σ΄αυτό το κόμμα. Η είδηση από το notioanatolika.gr έχει ως εξής>

Τέλος δεν φαίνεται να έχει ο κατήφορος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αφού όπως αποκαλύπτει σήμερα το notioanatolika.gr, το στέλεχος των My Market που συνέταξε την κατάπτυστη επιστολή προς τους εργαζόμενους της συγκεκριμένης αλυσίδας των σούπερ μάρκετ με την οποία τους σύστηνε να χαμογελούν επειδή πληρώνονται, είναι συνδικαλίστρια της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΣΕΕ!

Το θέμα τέθηκε από τον επικεφαλής του ΠΑΜΕ (τη συνδικαλιστική παράταξη του ΚΚΕ), Αλέκο Αρβανιτίδη, στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ και δεν υπήρξε ουδεμία αντίδραση από τα συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τη σχετική αναφορά επιβεβαίωσε με σχετική ανάρτησή του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, και ο πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, Κώστας Μπέσης!

Η συγκεκριμένη συνδικαλίστρια μάλιστα συμμετείχε και στο πρόσφατο συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα το οποίο στιγματίστηκε από επεισόδια μεταξύ εκπροσώπων συνδικαλιστικών παρατάξεων.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη συνδικαλίστρια της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράφοντας ως Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων My Market, είχε ζητήσει από τους εργαζόμενους να χαμογελούν επειδή… «έχουν δουλειά».

Μάλιστα, απάντησε εκ των προτέρων σε όσους… θα γκρίνιαζαν επειδή παίρνουν 300 ευρώ, καθώς όπως είπε «πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 ευρώ θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο)»!

Στην επιστολή της η εν λόγω κυρία είχε αναγράψει τα εξής:

«Καλησπέρα σας,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας του διευθυντή της εταιρείας μας, θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν.

➤ Επειδή έχετε δουλειά

➤ Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο).

➤ Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας.

➤ Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζετε να εργάζεστε.

➤ Επειδή πληρώνεστε για αυτό

➤ Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο.

➤ Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε.

Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στον μήνα.

Ευχαριστώ

Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων My Market

Γενική Διεύθυνση Λειτουργίας Καταστημάτων».

Η δημοσιοποίηση της επιστολής έγινε με ανάρτηση στο διαδίκτυο όμως ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από το σύνολο της κοινωνίας γεγονός που οδήγησε, κατά τη My Market, στην απόλυσή του συγκεκριμένου στελέχους, δύο ημέρες αργότερα.

Παρά πάντως το γεγονός ότι η επιχείρηση προχώρησε στην ενέργεια αυτή, η συγκεκριμένη συνδικαλίστρια του ΣΥΡΙΖΑ παρέμεινε να εκπροσωπεί τους εργαζόμενους που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα και μάλιστα συμμετείχε και στο επεισοδιακό συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα!

Δείτε παρακάτω και τη σχετική ανάρτηση του προέδρου του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ:


















Πηγή

ΘΡΑΣΟΣ: Απαγορευει η Τουρκια την εγκατασταση ρανταρ στην Κρητη και απειλει με βομβαρδισμο!

Βρηκαν την ποιο ανικανη κυβερνηση του κοσμου την Τσιπρεικη και εχουν ξεσαλωσει ολοι οι Σαλεμενοι του Σαλεμενου......
Να φυγει μια ωρα αρχιτερα τον Καθεστως του Τσιπρα μηπως και σωθει η Ελλας!



Τελεσίγραφο στο Ισραήλ έστειλε η Αγκυρα λέγοντας πως η "απάντηση στο ισραηλινό ραντάρ της Κρήτης θα είναι άμεση, με στοχοποίηση της περιοχής με Bora και δημιουργία νέων βάσεων".

Σε περίπτωση που το Ισραήλ τολμήσει να εγκαταστάσει "mega" ραντάρ στην Κρήτη τότε θα στοχοποιηθεί η περιοχή με βαλλιστικούς πυραύλους Bora ενώ θα δημιουργηθούν νέες αεροναυτικές βάσεις τονίζουν οι Τούρκοι.

"Είναι ξεκάθαρο πως η ενεργειακή συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ μετατρέπεται σε στρατιωτική. Συνεπώς πρέπει να απαντήσουμε σε κάθε προσπάθεια να ελέγξουν το Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο Ελλάδα και Ισραήλ" αναφέρει Τούρκος αναλυτής και προσθέτει:

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν και ο Υπουργός Άμυνας μας το είπαν ξεκάθαρα, δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα ούτε στο Αιγαίο ούτε στην ανατολική Μεσόγειο. Εχουμε την δύναμη να προστατέψουμε τα συμφέροντα μας όπως έδειξε και η "Γαλάζια Πατρίδα'"

Η Ελλάδα δημιουργεί συμμαχίες με την Κύπρο, την Αίγυπτο, την Ιταλία, την Γαλλία, τις ΗΠΑ ενώ μαζί με το Ισραήλ θέλει να εγκαταστήσει στρατιωτική βάση ραντάρ στην Κρήτη.

Περιμένουμε να δούμε αν το Ισραήλ θα υλοποιήσει το σχέδιο αυτό κατά της Τουρκίας. Περιμένουμε την επίσημη αναγγελία για το ραντάρ.

Εάν το Ισραήλ το παραδεχτεί, θα φανεί για πρώτη φορά ότι είναι μέρος ενός σχεδίου που στόχο έχει να απειλήσει την Τουρκία στο Αιγαίο και η Τουρκία θα πρέπει να απαντήσει.

Σε μια τέτοια περίπτωση η εγκατάσταση πυραύλων βαλλιστικών πυραύλων Bora πάνω από την Κρήτη ή τη Σύμη ή εγκατάσταση αερο-ναυτικής βάσης στα Κατεχόμενα είναι απαραίτητη.

Μπορούμε να μεταφέρουμε αντιαεροπορικά συστήματα, "έξυπνα" πυρομαχικά πυροβολικό και πυραύλους κρουζ στα Κατεχόμενα" τονίζει.

Πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο, η Τουρκία έχει διάφορες επιλογές, όπως η εγκατάσταση Bora στη βάση Ακσάζ (πάνω από τη Ρόδο) που βρίσκεται πιο κοντά στην Κρήτη ή στη βάση Ντάτσα στο Αιγαίο (πάνω από τη Σύμη).

Στις εναλλακτικές περιλαμβάνεται και η εγκατάσταση πυραύλων και αντιαεροπορικών συστημάτων στα Κατεχόμενα, που θα στοχεύουν τις ξένες βάσεις -όπως λένε οι Τούρκοι- οι οποίες προγραμματίζεται να εγκατασταθούν στο νότιο μέρος της Κύπρου.


πηγη 

Ποιος Βελοπουλος; Δεν τον ξερουν και τον αδειαζουν οι Ρωσοι !

Προσπαθει να μας πεισει οτι ειναι ο εκλεκτος του Βλαδιμηρου...
Καποιους το καταφερνει....
Οι Ρωσοι ομως;
Προ το παρον, απλως δηλωνουν, οτι δεν ειναι πισω απο καποιο Ελληνικο πολιτικο κομμα...
Αυριο ισως θαψουν και καποιον παπατζη....


Διαψεύδει λοιπον, η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα ότι η Μόσχα βρίσκεται πίσω από πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα και ειδικότερα από εθνικιστικούς σχηματισμούς που αυτοπροβάλλονται ως έχοντες το «χρίσμα» του Πούτιν....

Σε μια κίνηση που δεν συνηθίζεται, οι Ρώσοι φωτογραφίζουν την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου και παίρνουν σαφείς αποστάσεις, καθώς σειρά δημοσιευμάτων, ειδικότερα στο διαδίκτυο, εμφανίζει το συγκεκριμένο κόμμα να εκπροσωπεί και να προωθεί στην Ελλάδα τα ρωσικά συμφέροντα....

Με ανάρτησή της στο twitter η ρωσική πρεσβεία δεν αφήνει καμία αμφιβολία, σημειώνοντας ότι «ισχυρισμοί περί πολιτικών προτιμήσεων της Μόσχας και της ανάμειξής της στις ελληνικές εκλογές, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης με τους ακραίους εθνικιστικούς κύκλους, αποτελούν fake news (σ.σ.: ψευδείς ειδήσεις)»....

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ρώσος πρέσβης στην Αθήνα έχει συναντήσει μόνο τον Παναγιώτη Λαφαζάνη της ΛΑ.Ε. από εκπροσώπους εξωκοινοβουλευτικών πολιτικών κομμάτων και ουδέποτε τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος μέσα από τις εκπομπές του στην τηλεόραση εκφράζεται υπέρ της γεωπολιτικής στροφής της Ελλάδας προς τη Μόσχα...


πηγη 

Δεν υπάρχει σωτηρία! Βούλιαξε από κόσμο το Πάντειο Πανεπιστήμιο επειδή έκανε διάλεξη ο Ντάνος! ! !

Ήμαρτον κύριε....

«Βούλιαξε» από κόσμο το Πάντειο Πανεπιστήμιο λόγω της εκδήλωσης σχετικά με τα talent και reality shows, με προσκεκλημένους διάφορους διάσημους, μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Συγκεκριμένα, η αίθουσα «Σάκης Καράγιωργας» του Παντείου γέμισε ασφυκτικά από φοιτητές και φοιτήτριες του τμήματος Μέσων, Επικοινωνίας και Πολιτισμού, οι οποίοι παρακολούθησαν τις ομιλίες ανθρώπων της showbiz που έχουν περάσει από ελληνικά ριάλιτι.

O Ντάνος στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν ο Ντάνος του Survivor ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε βιβλίο με το όνομά του, ο νικητής του MasterChef 2, Τιμολέων Διαμαντής, ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας, η Αννα Τσακουρίδου από το GNTM και η Ελενα Πολυχρονοπούλου από το Power of Love.

Εδωσε διάλεξη για τα reality shows στην Ελλάδα.

Στην ομιλία του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ο Ντάνος περιέγραψε πως διαχειρίστηκε την διασημότητα μετά το Survivor, καθώς και πως μπόρεσε να μην χάσει την προσωπικότητά του μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης.

Κατάμεστη η αίθουσα «Σάκης Καράγιωργας» της Παντείου

Να σημειωθεί πως η εκδήλωση έγινε μετά από συνεργασία του Παντείου Πανεπιστημίου με το Διεθνές Ίδρυμα Giuseppe Sciacca με κεντρικό θέμα το φαινόμενο των reality και τίτλο: «Talent & reality shows: Οικονομικές και κοινωνικές συνιστώσες».

H εκδήλωση είχε τίτλο τίτλο: «Talent & reality shows: Οικονομικές και κοινωνικές συνιστώσες».


Πηγή

Χωρίς σύνταξη, σε σπίτι που το σπίτι πληρώνει ο δήμος, ζει η 90χρονη Εγκληματίας που συνελαβαν γιατι πουλουσε τερλικια....

Δεν φταινε αυτοι που την συνελαβαν...
Αυτοι που εδωσαν την διαταγη φταινε και αυτων τα ονοματα μας ενδιαφερει να μαθουμε....
Οχι των απλων αστυνομικων που διαταχθηκαν να κανουν την συλληψη και τους κανουν τωρα εξιλαστηρια θυματα....



Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 90χρονη προσήχθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμπελοκήπων- Μενεμένης, οι οποίοι πήγαν για έλεγχο στη λαϊκή, πιθανόν μετά από καταγγελία.

Στο αστυνομικό τμήμα που οδηγήθηκε η ηλικιωμένη γυναίκα κρατήθηκε για ώρες, ενώ ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε εντολή να της πάρουν αποτυπώματα και να την αφήσουν ελεύθερη και παράλληλα να σχηματίσουν δικογραφία.

Η ενενηντάχρονη εκτός από τα τερλίκια - τα μάλλινα παπουτσάκια που φορούν μέσα στο σπίτι- που έπλεκε για τα παιδιά και τα εγγόνια της, αναγκάστηκε να πλέξει κι άλλα.

Για να τα πουλήσει στη λαϊκή.
Για να συνεχίσει να ζει με αξιοπρέπεια εκείνη και ο άντρας της που ζουν χωρίς συντάξεις, σε σπίτι που το σπίτι πληρώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης και με τη βοήθεια των παιδιών τους.

πηγη 

Η Συγκινητική επιστολή : Απο τους γονείς του εύζωνα Σπύρου Θωμά ευχαριστούν όλη την Ελλάδα...





Συγκλονίζει η οικογένεια του Χρήστου και της Νίκης Θωμά με την ευχαριστήρια επιστολή προς όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν στην απροσδόκητη δοκιμασία τους για την πρόωρη απώλεια του αγαπημένου τους γιου Σπύρου που υπηρετούσε ως εύζωνας στο επίλεκτο σώμα της Προεδρικής Φρουράς.

Η επιστολή

«Νοιώθοντας την ολόψυχη παρουσία του κόσμου, επωνύμου και ανωνύμου στον απροσδιόριστο σε μέγεθος πόνο μας στο άκουσμα του αιφνιδίου θανάτου του γιου μας, που νοιώσαμε να γίνεται γιός όλων σας δεν έχουμε παρά να εκφράσουμε ένα μεγάλο εκ βάθους καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας Πατρών κ.κ Χρυσόστομο, που χοροστάτησε στην Εξόδιο Ακολουθία και για την συνεχή πραγματική του συμπαράσταση, τις πατρικές νουθεσίες και την αγάπη του. Επίσης τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο και λοιπό ιερό κλήρο για τη συμμετοχή τους στο βαρύ μας πένθος.

Η τιμή που εκφράστηκε στο ΣΠΥΡΟ ΜΑΣ από τον Κκ ΠΡΟΕΔΡΟ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με την ταυτόχρονη παρουσία του εκπροσώπου του αντιπτέραρχου Πρεζεράκου Γρηγορίου.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή της Προεδρικής Φρουράς, Συνταγματάρχη ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΡΟΔΟΛΦΟ, τους αξιωματικούς και ιδιαίτερα τους Εύζωνες που δεν είχαν τη δύναμη να κρύψουν τον πόνο και την συγκίνησή τους.

Ακόμη την Ελληνική Αστυνομία που με την παρουσία της διευκόλυνε σημαντικά το τελετουργικό της εκδημίας του Σπύρου.

Ο αβάσταχτος πόνος μας ως οικογένεια, νοιώσαμε ότι έγινε πόνος για όλους τους φίλους του Σπύρου και όλους τους Έλληνες χωρίς γεωγραφικά όρια.

Τα συναισθήματα ΛΥΠΗΣ και ΠΟΝΟΥ του ανθρώπου, ενεργοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα.

Οι προσευχές για καλό κατευόδιο του Σπύρου, μας απαλύνουν και ανακουφίζουν τον πόνο μας.

Στην καυτή και αδυσώπητη έρημο της ζωής, έχουμε στα χείλη μας τη δροσοσταλίδα της παρηγοριάς σας.

Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι από την καρδιά όλων δεν θα δραπετεύσει ποτέ αυτός ο Σπύρος που όσοι των γνώρισαν και αγάπησαν τόσο πολύ γιατί ήταν ξεχωριστός.

Ο μεγαλοδύναμος Θεός, τον ήθελε και τον πήρε κοντά του, στερώντας την παρουσία του από την οικογένειά μας διατηρώντας την ελπίδα σε εμάς ότι ο Σπύρος θα κερδίσει την αιωνιότητα χωρίς να έλθει αντιμέτωπος με τις δυσκολίες και απρόβλεπτα της σύγχρονης ζωής στο μέλλουν που ελλοχεύουν με βεβαιότητα για τους νέους μας».



Πηγή

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

ΣΟΚ:ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ! Η ΜΑΝΑ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ «ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΟ 4ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ». ΔΙΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΤΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ...




Παγώσαμε όλοι. Κάποιοι είμαστε γονείς. Κάποιοι προσπαθούν να γίνουν και να κάνουν οικογένεια. Η πληροφορία που μας μεταφέρθηκε από το αστυνομικό ρεπορτάζ, από πολύ αξιόπιστες πηγές, οι οποίες δύσκολα διαψεύδονται και μάλλον-δυστυχώς κι αυτές υπάρχει ενδεχόμενο να είναι αξιόπιστες- λένε τα εξής:

Το κοριτσάκι, φέρεται να κακοποιούνταν σεξουαλικά από κάποιο πρόσωπο, κοντά στην οικογένεια. Και όχι βέβαια-και σε καμία περίπτωση το ξεκαθαρίζουμε και δεν το βάλαμε ποτέ στο μυαλό μας, από τον τραγικό πατέρα που δούλευε για να μην λείψει τίποτα από την οικογένειά του και ο άνθρωπος είναι σε αθλία κατάσταση.

Άλλα, προς το παρόν, δεν μπορούμε να πούμε τίποτε περισσότερο με σεβασμό στην μνήμη των προσώπων.

Πάντως , η αστυνομία που σε αυτό τον τομέα κάνει πολύ καλά την δουλειά της αλλά και η εισαγγελία Ανηλίκων, ας πράξουν το καθήκον τους κι ας συλλάβουν τον δράστη, εαν είναι έτσι τα πράγματα.
Το χρωστάμε στα παιδιά όλου του κόσμου και στις μάνες που τα μεγαλώνουν με δυσχέρειες.
Θα επανέλθουμε.



Πηγή 

Μεγαλη φωτια στην Λεσβο!!Ακομα δεν πιασαν οι ζεστες....και οι φωτιες αρχισαν.....!!!!

ΜΥΤΙΛΗΝΗ!!!!Τεραστια πυρκαγια εχει ξεσπασει στο Νεοχωρι Πλωμαριου που εκδηλωθηκε αργα το απογευμα!!!Δυστυχως ομως οι ανεμοι ειναι πολυ ισχυροι και η φωτια μενει ανεξελεγχτη στην περιοχη!!Ευτυχως λογω της φορας των ανεμων.....δεν κινδυνευουν κατοικημενες περιοχες!!!!

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στη Λέσβο – Αγωνιούν οι κάτοικοι.

Συνεχίζει να κατακαίει την περιοχή γύρω από το Νεοχώρι Πλωμαρίου η μεγάλης έκτασης πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα και η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι και αυτή την ώρα.

Δυστυχώς η νύχτα που έρχεται θα είναι αρκετά δύσκολη και μεγάλη ιδιαίτερα για την περιοχή της Σίντας αφού οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι θυελλώδεις ενώ δύσκολο γίνεται το έργο της κατάσβεσης λόγω και του δύσβατου της περιοχής.

Το παρήγορο είναι ότι οι άνεμοι είναι Βορειοανατολικοί και η πορεία της φωτιάς είναι προς τις ακτές και όχι σε κατοικημένες περιοχές.

Στην περιοχή βρίσκεται ο Αντιδήμαρχος Λέσβου Νίκος Καρασσάβας και η ηγεσίας της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

πηγη

Μετα την Τουρκια και η Παλαιστινη: Θελουμε και μεις μεριδιο απο τα κερδη, ο αγωγος περναει απο δικη μας θαλασσα....

Το θρασος τους ειναι δεδομενο...
Και με την παροτρυνση της Τουρκιας σιγουρα μπαινουν στο παιχνιδι...
Δεν μπορειτε να υπογραφετε χωρις εμας λενε...
Δεν υπαρχουν φιλοι, οταν υπαρχουν συμφεροντα....
Ας το καταλαβουν αυτο οι Κυβερνωντες!

Ο πρέσβης  της Παλαιστίνης στην Ελλάδα Μαρουάν Τουμπάσι επέδωσε γραπτή επιστολή διαμαρτυρίας (διάβημα)  εκ μέρους του υπυοργείου Εξωτερικών του Κράτους της Παλαιστίνης Δρ. Ριάντ Μάλκι στον Έλληνα ομόλογό του Γεώργιο Κατρούγκαλο διαμαρτυρόμενος  για τη συμμετοχή της Ελλάδας στον East Med η οποία δεν λαμβάνει υπόψη τα δικαιώματα της Παλαιστίνης στη θαλάσσια περιοχή της Α.Μεσογείου.

Στην επιστολή αναφέρεται μεταξύ άλλων πως η τοποθέτηση υποθαλάσσιων αγωγών εντός των ορίων της Παλαιστίνης ουσιαστικά υπονομεύει τις προσπάθειες ειρήνευσης και σταθερότητας στην περιοχή.

Πιο ειδικά ο υπουργός Δρ. Ριάντ Μάλκι στην επιστολή του αναφέρει πως....

 «Το έργο στοχεύει στη μεταφορά φυσικού αερίου από τα θαλάσσια αποθέματα της Ανατολικής λεκάνης (Λεβάντε) της Μεσογείου (Κύπρου και Ισραήλ) στην Ελλάδα και την Ιταλία όπως και σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Παρά την κατανόηση ότι το έργο αυτό έχει στρατηγική σημασία για τη χώρα σας, η τοποθέτηση υποθαλάσσιων αγωγών μέσω των θαλασσίων ορίων μιας τρίτης χώρας που δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος στη συμφωνία, θα υπονομεύσει τις ήδη αμυδρές προοπτικές ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή μας».

Ο υπουργός εξήγησε ότι «τα θαλάσσια σύνορα του Ισραήλ είναι αμφισβητούμενα σε μεγάλο βαθμό στη βόρεια και νότια πλευρά των ισχυριζόμενων θαλάσσιων ζωνών του.

Παρότι το Ισραήλ δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), δεσμεύεται ωστόσο από τις συνήθεις διατάξεις της Σύμβασης, ανεξάρτητα αν αποφασίσει να τηρήσει τις υποχρεώσεις αυτές στις σχέσεις του με τις γειτονικές χώρες ή όχι. Επομένως, αντιλαμβανόμαστε ότι εάν το Ισραήλ σκοπεύει να παραβιάσει τις εν λόγω διατάξεις, τα λοιπά κράτη έχουν καθήκον να μην αναγνωρίσουν μια τέτοια κατάσταση η οποία πηγάζει από παράνομη πράξη ούτε και να παράσχουν βοήθεια ή να συνδράμουν σε τέτοιες πράξεις".

Στο πλαίσιο αυτό ο πρέσβης Τουμπάσι επανέλαβε την προτροπή του υπουργού Δρ. Ριάντ Μάλκι ώστε οι ληφθείς ρυθμίσεις σχετικά με τον αγωγό East Med να είναι σύμφωνες με τις διατάξεις της UNCLOS.

Σε περίπτωση δε που πρόκειται να διέλθει ο αγωγός από τις Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες που ανήκουν είτε στο Κράτος της Παλαιστίνης είτε στη Δημοκρατία του Λιβάνου, τότε θα είναι

παράνομος, εκτός εάν έχει δοθεί η συγκατάθεση των ενδιαφερομένων μερών, σύμφωνα με το άρθρο 58 παράγραφος 3 της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS).

Κλείνοντας την επιστολή του ο υπουργός Δρ. Ριάντ Μάλκι «κάλεσε τα κράτη που συμμετέχουν να σεβαστούν τα Διεθνή Θαλάσσια όρια και τις διεθνείς συμβάσεις κατά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου επαναλαμβάνοντας την αναγκαιότητα να συμπεριληφθούν όλα τα εμπλεκόμενα κράτη».

Διαμαρτυρία και για τη συμμετοχή ελληνικών εταιρειών σε έργο στην Α. Ιερουσαλήμ

Ο πρέσβης Μαρουαν Τουμπάσι σημείωσε πως κανένα οικονομικό όφελος ή άλλη υπόσχεση δεν μπορεί να αντισταθμίσει την συνεργασία με το Ισραήλ το οποίο παραβιάζει τα κυριαρχικά όρια μιας γειτονικής χώρας, το διεθνές δίκαιο και συμβάσεις.

Αναφέρθηκε δε στο σοβαρό ζήτημα που έχει ανακύψει με τις δυο ελληνικές εταιρείες ΣΤΑΣΥ και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ που σχεδιάζουν να συμμετάσχουν στην κατασκευή γραμμής τραμ που θα συνδέει την κατεχόμενη, όπως λέει,  Ανατολική Ιερουσαλήμ με τους παράνομους ισραηλινούς οικισμούς καταδεικνύοντας τους κινδύνους κυρώσεων που διατρέχουν οι ίδιες οι εταιρείες καθώς και τον τραυματισμό που θα επιφέρει μια τέτοια

συνεργασία στις διμερείς σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Παλαιστίνης κάνοντας έκκληση στο Ελληνικό κοινοβούλιο και το Υπουργείο Εξωτερικών να παρέμβουν άμεσα στο ώστε να μην υλοποιηθούν τα σχέδια συμμετοχής των δυο εταιριών.

Τέλος, ο πρέσβης Μαρουάν Τουμπάσι δήλωσε πως έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική κυβέρνηση η οποία σέβεται και έχει στηρίξει με τη θετική της ψήφο το Κράτος της Παλαιστίνης ψηφισμάτων του Ο.Η.Ε. που υπερασπίζονται τα δικαιώματα του λαού μας, καταδικάζοντας τις παραβιάσεις εκ μέρους του Ισραήλ, τα επεκτατικά σχέδια εποικισμού, καθώς και την βία που ασκεί στον Παλαιστινιακό λαό. Επανέλαβε δε την δήλωση του ίδιου του πρωθυπουργού Τσίπρα στο πλαίσιο της συνάντησης κορυφής Ε.Ε. -

Συνδέσμου Αραβικών Κρατών όπου εξέφρασε την πάγια στήριξή του ίδιου στη λύση των δυο κρατών και την ζωτική σημασία που έχει η εγκαθίδρυση ενός ανεξάρτητου και δημοκρατικού Παλαιστινιακού Κράτους στα σύνορα του 1967 με την Ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα.

Ο πρέσβης Τουμπάσι τελείωσε την δήλωσή του υπενθυμίζοντας το ομόφωνο ψήφισμα του ελληνικού κοινοβουλίου τον Δεκέμβριο 2015 και κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει στην επίσημη αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους τονίζοντας την ζωτική σημασία που έχει η απόφαση αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή, για την διασφάλιση της ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή.

Να σημειωθεί πως σε ανάλογη διαμαρτυρία έχει προχωρήσει και ο Λίβανος μέσω του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Γκεμπράν Μπαζίλ ο οποίος σε επιστολή του προς τον Γ.Κατρούγκαλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
προειδοποιεί ότι ο Λίβανος δεν θα δεχθεί παραβίαση των δικαιωμάτων και της κυριαρχίας του στην περιοχή σε περίπτωση που αυτά θιγούν από πιθανή κατασκευή του αγωγού εφόσον επιλεγεί όδευση που περνά από λιβανέζικα ύδατα.

πηγη 

Προσεξε τι θα ψηφισεις Ελληνα, μην σε παρασυρουν με λογια ψευτικα και υποσχεσεις!

Απο λογια. ξερουν να λενε πολλα....
Απο κουτοπονηριες, δεν πιανονται....
Ανεπαγγελτοι και οι δυο....
Ζουν εις βαρος σου, παρασιτουν....
Και συ, θα πας να τους φωναξεις,... ΖΗΤΩ;
Θα τους ψηφισεις;
Την Σκυλλα η την Χαρυβδη;
Και περιμενεις, απο αυτους που σε κατεστρεψαν, να σε σωσουν;
Τι περιμενεις απο αυτους τους δυο;
Εχεις αξιοπρεπεια; 
Μαυρισε τους, δεν ειναι ικανοι ,ουτε δυο γαιδαρων αχυρα να μοιρασουν !



25.000 πεταλούδες την ώρα φτάνουν στην Κύπρο από το Ισραήλ! Υπέροχο <ΒΙΝΤΕΟ>

Ήρθε η Άνοιξη και έφερε ομορφιές και χρώματα...


Εκατομμύρια πεταλούδες «εισέβαλαν» στην Κύπρο από το Ισραήλ, ενώ το φαινόμενο αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, σμήνη πεταλούδων έκαναν την εμφάνισή τους στην ύπαιθρο σε Παραλίμνι, σε Πάφο, αλλά και Πέρα Χωρίο Νήσου, δημιουργώντας μία όμορφη εικόνα λίγες ημέρες μετά την εαρινή ισημερία και την «επίσημη» έναρξη της Άνοιξης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Jerusalem Post, οι πεταλούδες του είδους Βανέσα του Κάρδου κάνουν το μεγάλο τους ταξίδι, το οποίο γίνεται εδώ και εκατομμύρια χρόνια από τη Σαουδική Αραβία προς την Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.

Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται το δημοσίευμα, 25.000 πεταλούδες φεύγουν ανά μία ώρα από το Ισραήλ και φτάνουν στην Κύπρο.

Τα σμήνη πεταλούδων δημιουργούν μία όμορφη εικόνα, λίγες ημέρες μετά την εαρινή ισημερία και την «επίσημη» έναρξη της Άνοιξης.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο είδος παρατηρείται σε όλες τις ηπείρους, εκτός της Ανταρκτικής και της Νότιας Αμερικής. Επίσης, έχουν παρατηρηθεί ταξίδια από το Ισραήλ προς την Κύπρο, από τη Σαουδική Αραβία στην Ελλάδα, αλλά και από τη Βόρεια Αμερική προς το Μεξικό.


Το συγκεκριμένο ταξίδι αποτελεί ακόμα μυστήριο για τον άνθρωπο, καθώς και ο λόγος που το προκαλεί.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ( 1 ): ΕΔΩ 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ( 2 )  ΕΔΩ



Πηγή  

Λιμενικο: Μην φωναξετε συνθηματα στην παρελαση....ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ !

Αυτη ειναι καταντια.....
Απαγορευονται τα συνθηματα στην παρελαση....
Και το διαμηνυουν και εγγραφως...
Και χωρις ντροπη το υπογραφουν....
Και το στελονουν σε ποιους; 
Σ αυτους που αυριο ισως κληθουν να δωσουν το αιμα τους για την Πατριδα;
Παραιτηθητε ρε, ειστε ανικανοι να διοικησετε και να κυβερνησετε....
Θα σας γραψει η Ιστορια σαν προδοτες ναστε σιγουροι....
Φτου σας ρε ξεφτιλισμενοι.... ΦΤΟΥ ΣΑΣ ! ! !



Μυρσίνη Λοΐζου: Υποψήφια Ευρωβολευτης, επαιρνε την συνταξη της πεθαμενης μητερας της, γιατι...ξεχασε να δηλωσει τον θανατο της !

Και αυτην θελουν να ψηφισουν οι Ελληνες να τους εκπρωσοπησει στην Ευρωβουλη; 
Αυτην που επρεπε ναναι φυλακη;
Αυτην την επισημα απατεωνισσα; 
Αυτο ειναι το ποιον του Συριζα, εμεις το ξερουμε καιρος ειναι να το μαθουν κι αλλοι...

ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠ ΤΟ ΨΟΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ! ! 




Στις 28/2/2017, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάστηκε από το Εφετείο Αθηνών σε 2 χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή για παράνομο περιουσιακό όφελος......

«Ξέχασε» να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα €52.000 για 69 μήνες.....
Δεν έχει πληρώσει τίποτα και σήμερα, με τις προσαυξήσεις, χρωστά €94.000 - Τον Μάιο δικάζεται και πάλι για φορολογικά αδικήματα....

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε παρανόμως επί 69 μήνες τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει και το 2017 καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή......

Σύμφωνα με την απόφαση 905 του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών της 28ης Φεβρουαρίου 2017 η Μυρσίνη Λοΐζου «ξέχασε» να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα €52.000 για 69 μήνες.....

Μέχρι σήμερα, η κυρία Λοΐζου δεν έχει πληρώσει τίποτα και με τις προσαυξήσεις, χρωστά το συνολικό ποσό των 94.000 ευρώ....

Τον Μάιο του 2019 η κυρία Λοΐζου δικάζεται και πάλι για φορολογικά αδικήματα....

Δείτε το έγγραφο-ντοκουμέντο της απόφασης του Εφετείου
πηγη 

Κρήτη: Μεγάλη έκρηξη και φωτιά στα Λινοπεράματα! Μπλακ άουτ σε όλο το νησί Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα! «Βροχή» τα τηλέφωνα στο ΕΚΑΒ <ΒΙΝΤΕΟ>


Έκρηξη στα Λινοπεράματα και φωτιά μέσα στον υποσταθμό της ΔΕΗ έχει κινητοποιήσει την πυροσβεστική υπηρεσία, την ΕΜΑΚ, το ΕΚΑΒ και εθελοντές.
Πυκνοί καπνοί έχουν σκεπάσει τον ουρανό. Δεν έχει ρεύμα ο μισός νομός Ηρακλείου και η πόλη καθώς και τα προάστια.
Τεράστια κινητοποίηση μετά την μεγάλη έκρηξη και τη φωτιά που ξέσπασε στα Λινοπεράματα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Χωρίς ρεύμα όλο το νησί.


Έκρηξη στα Λινοπεράματα, στο νομό Ηρακλείου και φωτιά μέσα στον υποσταθμό της ΔΕΗ έχει κινητοποιήσει την πυροσβεστική υπηρεσία, την ΕΜΑΚ, το ΕΚΑΒ κι εθελοντές.

Ως εκ τούτου, υπάρχει σχεδόν γενικό μπλακ άουτ στην Κρήτη. Πυκνοί καπνοί σκέπασαν τον ουρανό ενώ πριν από λίγο ξέσπασε φωτιά σε ασανσέρ με πολύ κόσμο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενώ έχει προκληθεί πανικός στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ζωγράφου. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι.


Σε ένα τρίωρο εκτίμησε ότι θα αποκατασταθεί σταδιακά η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο τμήμα της Κρήτης ο Κώστας Μανιάτης, Πρόεδρος Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ που μίλησε στον News24/7 στους 88,6.

Όπως είπε, η έκρηξη που έγινε σε μετασχηματιστή της μονάδας στο Ηράκλειο και η πυρκαγιά που ακολούθησε συμπαρέσυρε και τις υπόλοιπες μονάδες του νησιού, με αποτέλεσμα το μπλακ άουτ να είναι γενικό.

Διευκρίνισε ότι πρώτα πρέπει να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά και μετά να απομονωθεί ο μετασχηματιστής που κάηκε ούτως ώστε να μπουν σε λειτουργίες οι μονάδες της ΔΕΗ που υπάρχουν στις υπόλοιπες κρητικές πόλεις.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλακης σε δήλωση του ανέφερε : Είμαστε τυχεροί, ευτυχώς που δεν είχαμε κάποιο ατύχημα. Το πράγμα πήγε καλά. Αλλά μέχρι ποτέ θα είμαστε τυχεροί. Ο χώρος πρέπει να φύγει από εδώ και οι επικίνδυνες εγκαταστάσεις και να πάνε εκεί που προβλέπει ο νόμος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ


 Πηγή

Συναγερμός στο ΓΕΣ: Τράκαραν λεωφορείο που μετέφερε τμήματα της παρέλασης...

Αναστάτωση στο ΓΕΣ, έπειτα από πληροφορίες για σοβαρό ατύχημα με στρατιωτικό λεωφορείο το οποίο μετέφερε τμήματα, για να συμμετάσχουν στην στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.


Ειδικότερα, αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στο Γενικό Επιτελείο Στρατού όταν λεωφορείο που μετέφερε τμήματα που θα συμμετάσχουν στην παρέλαση ενεπλάκη σε τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έγινε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας. Το στρατιωτικό λεωφορείο είχε ξεκινήσει το δρομολόγιο του από τις εγκαταστάσεις του Αυλώνα και προορισμό τους Αγίους Αναργύρους.

Για άγνωστο -μέχρι στιγμής-λόγο φορτηγό που επίσης κινείται επί της εθνικής οδού, μετά από έναν απότομο ελιγμό, συγκρούστηκε με το στρατιωτικό λεωφορείο.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης ανέφεραν ότι εκτός από τις υλικές ζημιές δεν προκλήθηκε κανένας τραυματισμός.



Πηγή

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ...πιασατε την γιαγια, την 90χρονη, που πουλουσε κατι για να ζησει !

Καλα ρε δεν ντρεπεστε;
Την γιαγια πιασατε;
Δειτε στην φωτο τους λαθρο στην παραλια στον Λευκο Πυργο...
Γιατι αυτους δεν τους πειραζετε;
Την γιαγια ρε;
Που ειναι ποιο μεγαλη απ την μανα σας;
Που για να βγει να πουλαει, τι πουλουσε, το εκανε για να ζησει;
Δειτε ρε, την φωτο της ντροπης.....
Στην μια αριστερα οι λαθρο πουλανε ανενοχλητοι και δεξια τον Αστυνομικο να παιρνει δακτυλικα αποτυπωματα απ την γιαγια που συλλαβανε!



Τι εχουν υπογραψει αυτοι ρε, με την Τουρκια;

Τι εχουν υπογραψει αυτοι ρε, με την Τουρκια;
Υπογραψανε λενε, τα ΜΟΕ....
Τι υπογραψανε ομως, κανεις δεν ξερει....
Γραφουν οι διαφοροι, διαφορα σεναρια....
Οι της Τσιπροκυβερνησεως, πανε κι ερχονται στην Τουρκια, υπογραφουν, τι υπογραφουν και παλι, κανεις δεν ξερει...
Πανηγυριζουν οι Τουρκοι και φωναζουν οτι τους ανηκει το Αιγαιο, η Αν.Μεσογειος και η Κυπρος...
Αν δεν ειναι Τουρκικη μπλοφα ολα αυτα.....
Τι εχουν υπογραψει αυτοι ρε;
Και με ποιο δικαιωμα;
Χωρις καν, να το περασουν απο την Βουλη;
Και η Αντιπολιτευση τι κανει;
Το μονο που την νοιαζει, ειναι να μαζευει ψηφαλακια, με οραμα την Καρεκλα του Τσιπρα;
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΑΓΩΝ;
Για να συνεχισει, τα ιδια μ αυτον;
Γιατι απ οτι ακουω και βλεπω, μια ειναι η διαφορα του Κουλη με τον Αλεξη.....
Ο ΕΝΑΣ ΦΟΡΑΕΙ ΓΡΑΒΑΤΑ, ΕΝΩ, Ο ΑΛΛΟΣ ΟΧΙ ! ! !

«Με έχουν απαγάγει»: <Ρομά> Στην Υπόθεση αρπαγής 15χρονης από την Αθήνα συγκλονίζει την Λαμία <ΦΩΤΟ>


Μια νεφελώδη και ανησυχητική υπόθεση διερευνούν οι Αρχές της Λαμίας, καθώς ένα 15χρονο κορίτσι κατήγγειλε ότι την είχαν απαγάγει από το σπίτι της στην Αθήνα και την κακοποιούσαν.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται το πρωί της Πέμπτης, όταν η 15χρονη πήγε σε ένα φαρμακείο στο κέντρο της Λαμίας και ζήτησε να τηλεφωνήσει στη μαμά της.

«Με έχουν απαγάγει. Σας παρακαλώ πάρτε τηλέφωνο τη μαμά μου» φέρεται να είπε η έφηβη.

Μόλις ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, η ιδιοκτήτρια του φαρμακείο, μια υπάλληλος και ένας πελάτης ρώτησαν την 15χρονη τι είχε συμβεί.

Εκείνη φέρεται πως τους απάντησε πως είναι από την Αθήνα, όπου ζούσε στην περιοχή της Νίκαιας. «Εκεί πήγαινα σχολείο. Με έχουν απαγάγει. Με χτυπάνε και θέλουν να με παντρέψουν. Σας παρακαλώ δεν έχω τηλέφωνο πάρτε τη μαμά μου να έρθει να με πάρει.....» είπε η έφηβη, εμφανώς αναστατωμένη.

Όπως γράφει η ίδια ιστοσελίδα, η φαρμακοποιός τηλεφώνησε σε μια γυναίκα που επιβεβαίωσε πως ήταν η μητέρα του παιδιού. Η μητέρα της 15χρονης ζήτησε, μάλιστα, από την φαρμακοποιό να καλέσει την αστυνομία για να παραλάβει το παιδί.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το συμβάν και μετέφεραν το κοριτσάκι στο αστυνομικό μέγαρο.
Ο «σύζυγος»

Την ώρα που η αστυνομία είχε αρχίσει να ξετυλίγει το «κουβάρι» της υπόθεσης, εμφανίστηκε ένας 16χρονος Ρομά που ισχυρίστηκε πως είναι ο σύζυγος της 15χρονης.

«Είμαι 16 ετών και έχουμε παντρευτεί εδώ και δυο μήνες περίπου....» φέρεται να είπε ο 16χρονος, που ωστόσο λίγη ώρα αργότερα παραδέχτηκε πως δεν είναι παντρεμένος με την 15χρονη. Ισχυρίστηκε, όμως, πως ο πατέρας της μικρής του «την έδωσε για να παντρευτούν».
Η αρπαγή

Η 15χρονη πήγαινε στο σχολείο στην Α’ Γυμνασίου και, όπως έλεγε συνεχώς η ίδια, της άρεσε πολύ.

«Θέλω να πάω πάλι σχολείο, θέλω να πάω στη μαμά μου» έλεγε και ξαναέλεγε η μικρή. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, κάποιοι την άρπαξαν από την Αθήνα την ώρα που είχε βγάλει βόλτα το αδελφάκι της σε πλατεία κοντά στο σπίτι της.

Στη συνέχεια, οι δράστες την έβαλαν μέσα σε ένα μπλε αυτοκίνητο και την πήγαν στη Λαμία.

Κατά την ίδια τοπική ιστοσελίδα, τελικώς αποδείχτηκε πως οι δράστες είναι Ρομά από την Αλβανία γνωστοί του πατέρα της. Μάλιστα, ο πατέρας της 15χρονης φαίνεται πως έχει εγκαταλείψει την οικογένειά του και τώρα ζει με μια γυναίκα που είναι συγγενής των Ρομά που απήγαγαν την κόρη του.

Η κοπέλα, που δεν είχε ερωτηθεί ούτε γνώριζε τι ακριβώς συμβαίνει, άκουσε κάποια στιγμή τη μητέρα του «γαμπρού» να λέει: «Από τώρα είσαι η νύφη μου».

Και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης… Σωματική και σεξουαλική κακοποίηση και επαιτεία. Όπως κατήγγειλε η ίδια, την έβγαζαν καθημερινά στο κέντρο της πόλης και την ανάγκαζαν να ζητιανεύει. Ωστόσο, βρισκόταν πάντα υπό στενή παρακολούθηση, ώστε να μην μιλήσει με κανέναν ούτε να διαφύγει.

Ωστόσο χτες παρουσιάστηκε η κατάλληλη ευκαιρία και η 15χρονη μπήκε στο φαρμακείο για να ζητήσει βοήθεια.
Τι λέει η μητέρα

Σύμφωνα  η μητέρα του κοριτσιού είπε πως ζούσε με την κόρη της και τα άλλα τρία της παιδιά.

Ο πατέρας της 15χρονης, με τον οποίο ποτέ δεν είχε παντρευτεί, τώρα ζει με άλλη γυναίκα. Ο πατέρας τον Ιανουάριο τη σταμάτησε από το σχολείο και την έδωσε με το ζόρι σε μια οικογένεια Ρομά από την Αλβανία για να την παντρέψει.

Η μητέρα προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί της άλλα δεν μπορούσε. Το κοριτσάκι δεν είχε τηλέφωνο. Κάποιες φορές, ελάχιστες, επικοινωνούσε με τη μητέρα της από το τηλέφωνο του «συζύγου», της έλεγε ότι είναι καλά και περνάει πολύ καλά, αλλά εκείνη καταλάβαινε ότι έλεγε ψέματα, γιατί ήταν μπροστά οι άλλοι και φοβόταν.

Στη μητέρα δεν έλεγαν που ακριβώς διέμεναν για να πάει να συναντήσει την κόρη της. Αρχικά έλεγαν στην Πελασγία, μετά στη Στυλίδα και αργότερα στη Λαμία.

Η μητέρα πήγε στην Πελασγία και την αναζητούσε στις παράγκες που έχουν εκεί οι Ρομά, αλλά δεν την εντόπισε. Μετά πήγε απελπισμένη στο Α.Τ. Στυλίδας για να καταγγείλει την απαγωγή, αλλά δεν κατάφερε να βρει την κόρη της.

Στη συνέχεια πήγε σε Εισαγγελέα στην Αθήνα, ο οποίος την παρέπεμψε σε αστυνομικό τμήμα για να κάνει μήνυση. Όταν πήγε στο οικείο αστυνομικό τμήμα της είπαν ότι έπρεπε να ξαναπάει στη Στυλίδα.

Την υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Λαμίας, ενώ για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτόδικων Λαμίας κ. Χάρης Λακαφώσης, ο οποίος έδωσε εντολή να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση. Η 15χρονη παρέμεινε στο αστυνομικό μέγαρο ώσπου να την παραλάβει.



Πηγή

Αγρίνιο: Παιδιά που έπαιζαν σε εγκαταλειμμένο σπίτι βρήκαν κρεμασμένο 60χρονο άνδρα <ΦΩΤΟ>

Κρίμα ...Γιατί ;;;;
Μπροστά στο ανατριχιαστικό θέαμα, βρέθηκαν λίγο μετά τις 2:30 το μεσημέρι, μικρά παιδιά τα οποία έπαιζαν στη συμβολή των οδών Χρύσανθου Αιτωλού και Μακρή, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Αγρινίου.

Τα ανυποψίαστα παιδιά αντίκρισαν έναν άνδρα 60 ετών κρεμασμένο με αυτοσχέδιο βρόγχο, μέσα σε εγκαταλειμμένο σπίτι, παλιό αρχοντικό.

Άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία ισχυρή δύναμη της οποίας έσπευσε στο σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες τον αυτόχειρα αναζητούσε από το πρωί η γυναίκα του. Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας για την διερεύνηση των αιτιών του συμβάντος.




Πηγή

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Συνεχιζουν, μεχρι και σημερα στην Σερβια, να σκοτωνουν παιδια οι Αμερικανικες βομβες...

Εσεις που καταδικασατε τον Καραζιτς, τον Κλιντον γιατι τον αφηνετε και κυκλοφορει ελευθερος;
Τοσα παιδια σκοτωσε στην Σερβια....
Και συνεχιζει να σκοτωνει και σημερα.....
Διαβαστε και θα καταλαβετε...




Επιστημονικές και ιατρικές μελέτες για τον καθορισμό των αποτελεσμάτων των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ που έγιναν από το Ινστιτούτο για τη Δημόσια Υγεία «Milan Jovanović Batut» διαπίστωσαν ότι τα παιδιά στην ηλικιακή ομάδα 5-9 ετών που έχουν γεννηθεί μετά το 1999 καταγράφουν συγκεκριμένη τάση ανάπτυξης κακοηθών ασθενειών.

«Έχουμε λάβει δεδομένα ότι υπάρχουν ενδείξεις στατιστικής σημασίας για αυτή την ομάδα πληθυσμών, για κακοήθεις ασθένειες του αίματος. Μπορούμε να πούμε ότι υπήρχε ένας συγκεκριμένος παράγοντας για αυτή την ομάδα παιδιών που ήταν πιο ευαίσθητοι στην εμφάνιση κακοήθων νόσων”, δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Darko Laketic.

Ο Laketic είπε ότι είναι απαραίτητο να εντοπιστεί ο αιτιολογικός παράγοντας.

Σε συνέντευξη Τύπου , εξήγησε ότι τους σκοπούς της επιστημονικής και ιατρικής έρευνας η οποία ανέλυσε τη συχνότητα των κακοήθων νοσημάτων σε παιδιά που γεννήθηκαν στην κεντρική Σερβία, πριν και μετά τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ.

Όπως εξήγησε, το επίκεντρο της έρευνας ήταν στα παιδιά, επειδή στους ενήλικες υπάρχουν πολλοί παράγοντες κινδύνου όπως το κάπνισμα ή η παχυσαρκία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, για κάθε γενιά, η έρευνα καθορίζει τον στατιστικό κίνδυνο ή με ποιο ποσοστό πιθανότητας μια γενεά κινδυνεύει να υποφέρει από κάποια κακοήθη νόσο.

Όταν αξιολόγησαν τον κίνδυνο, ανέλυσαν την συχνότητα των όγκων σε μια συγκεκριμένη γενιά και καταγράφηκε ότι σε παιδιά από το 0 έως 4 ετών είναι νευροεξωδερμική, από 5 μέχρι 9 υφίστανται κακοήθεις παθήσεις του αίματος, από 10 μέχρι 14 ετών όγκους στον εγκέφαλο , ενώ από 15 έως 18 ετών, οι συνηθέστεροι όγκοι παρουσιάζονται συχνότερα.

«Υποψιαζόμαστε ότι αυτή η γενιά εκτέθηκε σε μια τοξίνη που επέφερε στα παιδιά να είναι περισσότερο ευαίσθητα στην εμφάνιση ορισμένων κακοήθων νόσων», εξήγησε ο Laketić.

Τονίζει ακόμη ότι έχουν λάβει πληροφορίες ότι αυτό συνέβη σε μερικές γενιές που γεννήθηκαν κατά την περίοδο του 1999, στην ηλικιακή ομάδα των 5 έως 9.

Υπήρξε σημαντική αύξηση της επίπτωσης της νόσου στην ομάδα των 15 έως 18 ετών, αλλά τα αποτελέσματα αυτής της ομάδας μπορούν να γίνουν γνωστά μόνο σε αρκετά χρόνια.

Η μελέτη επισημαίνει ο Laketić, δείχνει σαφώς ότι πολλές γενιές σε μια συγκεκριμένη ευαίσθητη περίοδο εκτέθηκαν σε κάποιο παράγοντα που τις έχει κάνει πιο ευάλωτες για την ανάπτυξη ορισμένων κακοηθειών σε σύγκριση με άλλες γενιές της ίδιας ηλικίας.

πηγη 

Την ώρα που οι Έλληνες αμφισβητούν το Άγιο Φως οι Επιστήμονες υποκλίνονται στο θαύμα...

 ”Μνήσθητί μου Κύριε όταν έλθης εν τη βασιλεία σου”.

Οι μετρήσεις του Ρώσου φυσικού Αντρέι Βολκόβ το Μεγάλο Σάββατο του 2008. Από την επιστημονική μελέτη του αρχιτέκτονα Χάρη Σκαρλακίδη για το Άγιο Φως.

[Δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του] To Πάσχα του 2008, ο Ρώσος φυσικός Αντρέι Αλεξάντροβιτς Βολκόβ, του Εθνικού Κέντρου Ερευνών της Ρωσίας «Ινστιτούτο Κουρτσιάτοβ», τέθηκε επικεφαλής μιας επιστημονικής αποστολής που είχε ως σκοπό να διερευνήσει το θαύμα του Αγίου Φωτός.

Το εγχείρημα διοργανώθηκε από τον καθηγητή Αλεξάντερ Μοσκόφσκι, για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ που ήταν αφιερωμένο στον ρόλο των θαυμάτων στη θρησκεία.

Το Μεγάλο Σάββατο του 2008, περί τις 09.00 το πρωί, ο Αντρέι Βολκόβ εισήλθε στον Ναό της Αναστάσεως, μαζί με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Το βασικό όργανο που χρησιμοποίησε για τις μετρήσεις του ήταν ένα ψηφιακό οσιλοσκόπιο (oscilloscope), συνδεδεμένο με ένα λάπτοπ που ήταν εφοδιασμένο με το κατάλληλο λειτουργικό πρόγραμμα.

Βρισκόταν σε απόσταση δέκα περίπου μέτρων από τον Πανάγιο Τάφο και βασική προτεραιότητά του ήταν να καταγράψει το φάσμα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε συγκεκριμένες συχνότητες.

Τα αποτελέσματα των μετρήσεών του και τα συμπεράσματα που εξήχθησαν από αυτές, τα περιγράφει ένα χρόνο αργότερα, στις 21 Απριλίου 2009, στην ακόλουθη συνέντευξή του στη ρωσική εφημερίδα «Βέρα»:

— Αντρέϊ Αλεξάντροβιτς, γιατί εσείς ειδικά πήγατε να εξερευνήσετε τη φύση του Αγίου Φωτός; Συμπίπτει αυτό με το επιστημονικό σας αντικείμενο; 

– Τα τελευταία 12 χρόνια ασχολούμαι με το ονομαζόμενο πλάσμα χαμηλής θερμότητας.

–Τι είναι αυτό;  

– Σε κατάσταση πλάσματος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της ύλης του σύμπαντος: τα άστρα, τα γαλαξιακά νέφη, το διαστρικό περιβάλλον. Είναι ένα πολύ ιονισμένο αέριο. Πάνω στην ίδια τη Γη, ωστόσο, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, το οποίο μάθαμε να δημιουργούμε σχετικά πρόσφατα.

Για παράδειγμα, στη χειρουργική, άρχισαν να χρησιμοποιούν «νυστέρια» από μία λεπτότατη ροή πλάσματος, που θερμαίνεται μέχρι 5000-7000 βαθμούς. Αυτό είναι ένα υψηλής θερμότητας πλάσμα με το οποίο μπορούμε μόνο να κόβουμε την ύλη. Αλλά υπάρχει και το πλάσμα χαμηλής θερμότητας, περίπου 40-80 βαθμών, που μπορεί να επουλώνει τα τραύματα.

Με τη δημιουργία τέτοιων ιατρικών «επουλωτικών» μηχανημάτων ασχολούμαι κι εγώ, και ήδη αρχίζουμε την παραγωγή τους.

— Και ποια είναι η σχέση με το Άγιο Φως;  

– Κρίνοντας από τις πολυάριθμες περιγραφές, η εμφάνιση του Αγίου Φωτός συνοδεύεται από την εμφάνιση πλάσματος που εξωτερικά θυμίζει πολύ το πλάσμα χαμηλής θερμότητας. Για παράδειγμα, είναι γνωστό, ότι για κάποιο διάστημα το Φως αυτό δεν καίει καθόλου τα χέρια και το πρόσωπο. Επίσης, σχεδόν επί χίλια χρόνια, οι αυτόπτες μάρτυρες μιλάνε για κάποιες λάμψεις που διατρέχουν τα τείχη του ναού και πριν και μετά την έλευση του Φωτός.

— Τέτοια φαινόμενα πλάσματος είναι μοναδικά;  

– Βεβαίως. Στο εργαστήριο ερευνούμε το πλάσμα χαμηλής θερμότητας μόνο στο κενό. Στον αέρα μπορεί εξίσου να υπάρχει, αλλά μόνο υπό αυστηρά καθορισμένες συνθήκες. και υπό πολύ υψηλή υγρασία.

Αλλά, πάνω από τον Τάφο του Κυρίου το Πάσχα κάνει ζέστη και η ατμόσφαιρα είναι ξηρή, δεν υπάρχει καμία υγρασία που να άγει τον ηλεκτρισμό, και δεν υπάρχει πηγή δυνατής διαφοράς και δυναμικού.

Εν τω μεταξύ, εμφανίζονται εκεί λάμψεις, φωτεινές δέσμες, που, κατά τη γνώμη μου, μεταμορφώνονται ύστερα σε σπίθα και γεννούν το Φως».

Σύμφωνα με τον Ρώσο φυσικό, το φαινόμενο πλάσματος, που εκτιμάται ότι λαμβάνει χώρα στο εσωτερικό του ναού, από επιστημονικής απόψεως είναι ανεξήγητο και αδικαιολόγητο. Η κορυφαία στιγμή όμως, για τις μετρήσεις του, επήλθε την ώρα της εμφάνισης του Αγίου Φωτός, όταν ο πατριάρχης βρισκόταν κλεισμένος στο εσωτερικό του Τάφου.

Η απρόσμενη μέτρηση καταγράφηκε στις 14:04 το μεσημέρι ώρα Ιερουσαλήμ (15:04 ώρα Ρωσίας). Δύο περίπου λεπτά αργότερα ο πατριάρχης εξήλθε με το Άγιο Φως.

Συνεχίζει ο Βολκόβ στη συνέντευξή του:

– Είχε ώρα που ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων εισήλθε στο Κουβούκλιο, η τελετή άρχισε. Και ξάφνου – να’το! Καταγράφηκε αλλαγή φάσματος ακτινοβολίας εξαιτίας αγνώστου σήματος. Αυτό συνέβη στις 15:04. Μία διακύμανση – και τίποτε άλλο παρόμοιο. Και σύντομα εμφανίστηκε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων με αναμμένο κερί.

— Και τι διακύμανση ήταν αυτή; 

– Ηλεκτρικό φορτίο. Το τι είναι, από πού προήλθε, δεν γνωρίζω. Αργότερα, έχοντας ήδη επιστρέψει στη Ρωσία, ασχολήθηκα με την αποκωδικοποίηση των καταγραμμένων ραδιοφωνικών σημάτων.

Η διαδικασία (των μετρήσεων) κράτησε έξι ώρες και τριάντα λεπτά. Μία μέτρηση περιλαμβάνει γύρω στα χίλια «καρέ». Αρκετά κουραστική δουλειά. Αλλά επιβεβαιώθηκε το εξής: πριν την εμφάνιση του Φωτός υπήρξε ηλεκτρική εκκένωση.

Δεν μπορώ τώρα να σας πω λεπτομέρειες, γιατί έχω δεσμευτεί απέναντι στον δημιουργό του ντοκιμαντέρ. Το χαρτογράφημα των μετρήσεων θα είναι αναλυτικά παρατεθειμένο εκεί. Αλλά, το πιο σημαντικό το έχω ήδη αναφέρει: ήταν μία ηλεκτρική εκκένωση…

Γιατί είναι σημαντικό αυτό; Βλέπετε, εδώ, δημιουργείται μία πλήρης εικόνα. Σας έχω ήδη πει για τα “φαινόμενα πλάσματος” – τα οποία από μόνα τους είναι ένα θαύμα, αφού στον ναό δεν υπάρχουν οι παραμικρές συνθήκες για τη δημιουργία τους.

Το δεύτερο ανεξήγητο γεγονός, είναι η ηλεκτρική φόρτιση του αέρα που είναι εμφανής ακόμη και χωρίς τις συσκευές – πολλοί νοιώθουν ότι κατά την έλευση του Αγίου Φωτός, τούς σηκώνονται όρθιες οι τρίχες στα χέρια.

Αυτό είναι δυνατό μόνον υπό πολύ μεγάλη διαφορά ηλεκτρικών δυναμικών, ας πούμε, μεταξύ της στέγης του σπιτιού και του πατώματος του ισογείου. Και αυτό, εάν το σπίτι είναι από καθαρό χαλαζία και έξω έχει καταιγίδα.

Αλλά το Πάσχα στα Ιεροσόλυμα, κατά κανόνα, δεν συμβαίνει καμία καταιγίδα, κάνει αίθριο καιρό. Και ο ίδιος ο Ναός του Κυρίου είναι χτισμένος από διάφορα υλικά – μάρμαρο, ασβεστιογενή πετρώματα, ξύλο. Το έχουν χτίσει χωρίς ενιαίο σχέδιο και έχει ένα πλήθος από διάφορους βοηθητικούς χώρους.

Γι’ αυτό, η υποψία, ότι εξ αρχής είχε τοποθετηθεί μέσα του ένας τεράστιος μετασχηματιστής, απαραίτητος για τη συσσώρευση ηλεκτρικού φορτίου και της μετέπειτα εκκένωσης, είναι απλά εξωπραγματική. Αλλά η διαφορά των ηλεκτρικών δυναμικών παρόλα ταύτα δημιουργείται! Και σημειωτέον, σε συγκεκριμένη ημέρα, το Πάσχα, μετά τις προσευχές στο Κουβούκλιο.

Και εδώ εμφανίζεται ενώπιον μας η τελευταία πτυχή που ανακαλύψαμε. Η εμφάνιση του Φωτός συνοδεύεται από ηλεκτρική εκκένωση. Δηλαδή, αυτό σημαίνει, ότι η εμφάνιση του Φωτός, είναι αναπόσπαστο κομμάτι όλων αυτών των απίστευτων, πλήρως ανεξήγητων φαινομένων, που έχουν μία ηλεκτρική φύση. Δεν είναι αυτό μία επιβεβαίωση της θαυματουργικής φύσης του;»

Ο Αντρέι Βολκόβ αναφέρει ότι, λίγο πριν την εμφάνιση του Αγίου Φωτός, έλαβαν χώρα και καταγράφηκαν επιστημονικά τρία ανεξήγητα γεγονότα: 

Το πρώτο είναι η αδικαιολόγητη παρουσία του φαινομένου πλάσματος, το οποίο, όπως αναφέρει, είναι από μόνο του ένα «θαύμα».

Το δεύτερο είναι η επίσης αδικαιολόγητη και ανεξήγητη ηλεκτρική φόρτιση του αέρα σε συνδυασμό με την εξακρίβωση μεγάλης διαφοράς ηλεκτρικού δυναμικού.

Το τρίτο είναι η παρουσία ηλεκτρικής εκκένωσης την ώρα της εμφάνισης του Αγίου Φωτός.

Τα τρία αυτά γεγονότα, που καταγράφηκαν ταυτόχρονα, τα χαρακτηρίσει «απίστευτα και πλήρως ανεξήγητα».  

Η έρευνα του Αντρέι Βολκόβ παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον  και αποτελεί μία τελείως διαφορετική προσέγγιση στο θαύμα του Αγίου Φωτός, καθαρά επιστημονική.

Τα αποτελέσματα των μετρήσεών του, σύμφωνα με τον ίδιο, αποτελούν «μια επιβεβαίωση της θαυματουργικής φύσης του φαινομένου». 

Και αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά…!



Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.