Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, σιγουρα ο Παναγιωτης Ψωμιαδης λεει....

Κατι τετοια λεει ο Παναγιωτης και η Νοτοπουλα βγαζει καντηλες...
Καποιοι αλλοι, τον θεωρουν γραφικο....
Καποιοι, τον αγαπουν....
Καποιοι, ειναι προβατα και ψηφιζουν οτι τους πει το κομμα, συγνωμη το "κοματοσκυλα" τους ταιριαζει καλυτερα....
Ποιοι θα ειναι οι περισσοτεροι θα φανει συντομα....




Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης λοιπον, Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε συνέντευξή του, εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως ο συνδυασμός του, «Δύναμη Πολιτών» θα βρίσκεται στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Συγκεκριμένα τόνισε πως θα βρίσκεται «στον δεύτερο γύρο των εκλογών και με τα δύο πόδια».

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FΜ» και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασιών ο κ.Ψωμιάδης υποστήριξε πως μπορεί να συνεργαστεί σε όλους όσοι είναι κοντά στις δικές του απόψεις, εξαιρώντας την συνυποψήφιά του, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ερωτηθείς για τον λόγο που επέλεξε να διεκδικήσει τον κεντρικό δήμο υποστήριξε: «Ο μόνος που δικαιούμαι να λέω πως έχω δικαίωμα να κατέβω είμαι εγώ. Έχω μία εμπειρία 30 ετών, μια εμπειρία 7,5 χρόνων ως πρώτος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Θεσσαλονίκης, 14 χρόνια βουλευτής, 10 χρόνια στη νομαρχία και την περιφέρεια. Ξέρω τη Θεσσαλονίκη, ξέρω το τελευταίο σοκάκι και τα προβλήματα της. Μόνο το έργο που κάναμε και ότι μ’ αγαπάει ο κόσμος, αυτό τα λέει όλα. Από το ’82 είχα πει ότι θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον δήμο».

Αναφερόμενος στα σχέδια που έχει για την πόλη της Θεσσαλονίκης υποστήριξε πως «θα μιλήσουμε όλοι για καθαριότητα, φωτισμό, ασφάλεια, κυκλοφορία. Το μέλημά μου και το όραμα μου είναι η επέκταση της παλιάς παραλίας μέσα στη θάλασσα. Έχουμε ένα τεράστιο τζάμπα οικόπεδο και δεν το έχουμε αγκαλιάσει».


πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.