Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Σοκ στην Κρήτη: Συνέλαβαν 78χρονο για σεξουαλικές προτάσεις σε 13χρονη !


Μία νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης, απασχολεί τα τελευταία 24ωρα τις διωκτικές Αρχές Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ως δράστης φέρεται ένας 78χρονος με καταγωγή από τον νομό Λασιθίου, μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου και ως θύμα ένα κορίτσι 13 ετών!

Όλα ξεκίνησαν μετά την καταγγελία το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, οπότε και η μητέρα της ανήλικης επισκέφθηκε τη γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και εξιστόρησε αυτά που της είχε πει η κόρη της ότι της είχαν συμβεί.
Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του παιδιού, προχθές το απόγευμα η κόρη της και φίλες της ενώ βρίσκονταν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου «Παναγίτσα» στην περιοχή του Μασταμπά, ένας ηλικιωμένος σταμάτησε το αυτοκίνητό του μπροστά από τον Ιερό Ναό και απευθυνόμενος στην ανήλικη προχώρησε σε άσεμνες προτάσεις που αφορούν ασελγείς πράξεις, προσβάλλοντας έτσι τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Το κορίτσι συγκράτησε τα στοιχεία
Η 13χρονη συγκράτησε τα χαρακτηριστικά όχι μόνο του υπερήλικα, αλλά και του αυτοκινήτου με το οποίο πήγε στον Μασταμπά και φέρεται να έκανε αυτά για τα οποία κατηγορείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη με το δικό της ή κάποιο άλλο κινητό τηλέφωνο, κατάφερε να τραβήξει φωτογραφία το αυτοκίνητο του 78χρονου και στη συνέχεια πήγε στη μητέρα της, στην οποία και ανέφερε τα όσα είχαν προηγηθεί.

Η μητέρα του παιδιού ακούγοντας τις σοκαριστικές λεπτομέρειες που της είπε το παιδί της, κατήγγειλε το γεγονός στην Ασφάλεια, ενώ τους έδωσε και τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει η κόρη της.

Από την ηλεκτρονική εφαρμογή “police online” διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκει στον 78χρονο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, η 13χρονη εξετάστηκε στη συνέχεια παρουσία παιδοψυχίατρου, ενώ όταν της έδειξαν φωτογραφίες από το αρχείο ταυτοτήτων της Υ.Α Ηρακλείου, αναγνώρισε τον 78χρονο με απόλυτη βεβαιότητα.

Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον ηλικιωμένο από το Λασίθι, ενώ ο ίδιος απολογούμενος αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες. Ο 78χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.



Πηγή

Διελυσαν τις μαχιμες ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΛΤΑ και διαλυουν τις επισης μαχιμες ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΣ....

Ενοχλουν τα παιδια τους...
Ειναι οι μονοι που φοβουνται οι αναρχοαπλυτοι.....
Και θελουν την ασφαλεια των παιδιων τους...
ΟΠΟΤΕ....



Η παρακμή που έχει βιώσει η ΕΛ.ΑΣ τα τελευταία τέσσερα χρόνια από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ δεν περιγράφεται. Πλήρης τέλμα. Με όσο φιλότιμο και εάν εργάζεται η πλειάδα των αστυνομικών η στυγνή πραγματικότητα διαψεύδει τους κόπους και τις προσπάθειες τους.

Οι οργανωμένες ομάδες των Εξαρχείων έχουν ανακηρυχτεί και επισήμως σε πολιτοφυλακές, οι αλλοδαποί ρημάζουν, το οργανωμένο έγκλημα καλπάζει, η τρομοκρατία ανθίζει. Το κράτος εκβιάζεται από έναν δολοφόνο που ακούει στο όνομα Κουφοντίνας.

Για την αξία και τη σπουδαιότητα των μάχιμων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ έχουμε κατ’ επανάληψη επιχειρηματολογήσει.

Τη προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη Ομάδα ΔΙΑΣ του Ανατολικού τομέα της Α αλλαγής που εκτελούσε περιπολία κατόπιν σήματος του κέντρου της άμεσης δράσης  μετέβη σε σήμα για διάρρηξη. Τελικώς αποδείχθηκε πως τα άτομα που εισέρχονταν και εξέρχονταν εντός του διαμερίσματος δεν ήταν διαρρήκτες αλλά έμποροι ναρκωτικών.

Η παρατηρητικότητα και ο επαγγελματισμός της Ομάδας ΔΙΑΣ επέδειξε αξιοσημείωτη παρατηρητικότητα και κατάφερε να εντοπίσει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούνταν για παραγωγή ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κάνναβης.

Στο σημείο βρέθηκαν και επιπλέον δυνάμεις περιπολικών της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, της ΟΠΚΕ καθώς και σταθμός της ασφάλειας από τμήμα ασφάλειας ενώ την υπόθεση δευτερογενώς ανέλαβε το τμήμα δίωξης ναρκωτικών ανατολικής Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή του τμήματος γενικών υποθέσεων.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ΔΙΑΣ τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε εθνικό επίπεδο. Στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ συμμετείχαν η ομάδα ΔΙΑΣ του τομέα Α και το πλήρωμα του περιπολικού της άμεσης Δράσης Β2-3.

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να επαναλάβουμε πως η μάχιμη αστυνόμευση που κάνει αισθητή και φανερή τη παρουσία της είναι η ουσία της πρόληψης άρα και της αποτροπής για τον κακοποιό. Όταν οι τσιγγάνοι γνωρίζουν πως οι καταυλισμοί δεν είναι άβατο αλλά υπάρχουν οι ΟΠΚΕ που έχουν και τη θέληση και τη δυνατότητα να επιβληθούν με ελέγχους και παρουσία τότε δεν θα τολμήσουν να επιχειρήσουν νυχτερινές εξορμήσεις για κλοπές και ληστείες.

Όταν οι αναρχικοί γνώριζαν πως υπήρχε μια ΔΕΛΤΑ δεν τολμούσαν να βγουν έξω από τις καταλήψεις και τη πλατεία Εξαρχείων και να μπούνε στο Υπουργείο Άμυνας ή τη Βουλή.

Αποφασίσαμε να αναδείξουμε τη παραπάνω επιτυχία της Ομάδας ΔΙΑΣ Ανατολικής Θεσσαλονίκης για να τονίσουμε πως οι υπηρεσίες της άμεσης δράσης αποτελούν πραγματικό πολυεργαλείο στα χέρια της εκάστοτε πολιτικής και φυσικής ηγεσίας που θέλει να μειώσει αισθητά το έγκλημα. Και αυτό γιατί μπορούν να ανταπεξέλθουν από τα πιο απλά συμβάντα όπως κλοπές, διαρρήξεις ή ληστείες ως τα πλέον σύνθετα όπως υποθέσεις ναρκωτικών, τρομοκρατία ή οργανωμένο έγκλημα.

Και εδώ έρχεται το ζήτημα της εγκατάλειψης των επιχειρησιακών ομάδων της ΕΛ.ΑΣ όπως η ΔΙΑΣ, η ΟΠΚΕ, η Ζ, τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης και φυσικά η ΔΕΛΤΑ. Η ΔΕΛΤΑ ήταν ότι καλύτερο έγινε στην ΕΛΑΣ τα τελευταία είκοσι χρόνια μαζί με την ΟΠΚΕ και τη ΔΙΑΣ. Επίλεκτες ομάδες ταχυκίνητες που αποτελούσαν την αιχμή του δόρατος.

Η σημερινή κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο αφού η ΕΛ.ΑΣ και συγκεκριμένα οι δυνάμεις της Άμεσης Δράσης είναι παντελώς παραμελημένες. Έλλειψη επικοινωνιών, ανεπαρκής αριθμός προσωπικού, ακατάλληλος στόλος οχημάτων και δικύκλων, παρωχημένος ατομικός εξοπλισμός.

Αντικειμενικά μιλώντας τα παραπάνω μπορούν να αλλάξουν και να βελτιωθούν αισθητά αλλά από πολιτικούς και αξιωματικούς της φυσικής ηγεσίας που δεν διαπνέονται από κομματικά σύνδρομα αλλά από επιχειρησιακή αντίληψη και νοοτροπία.



πηγη 

Ο γέροντας Βησσαρίωνας για τον Ερχομό του Αντίχριστου: «Γεννήθηκε και δεν θ’ αργήσει ν’ αναλάβει δράση…»


Στην ερώτηση για το πότε γεννήθηκε ο Αντρίχριστος, ο Όσιος Γέροντας Βησσαρίωνας έδωσε την εξής απάντηση: «ἕνα πρωϊνό τοῦ Αὐγούστου τοῦ παρουσιάστηκε ἡ Παναγία καί τόν ἐνημέρωσε ὅτι ὁ Ἀντίχριστος γεννήθηκε τό 1982 καί δέν θ’ ἀργήσει ν’ ἀναλάβει δράση…».

Παρακάτω παραθέτουμε αὐτούσιο ἕνα τμῆμα τοῦ Βιβλίου «Ὁ Γέρων Βησσαρίων καί ἡ θαυμαστή πορεία του» πού κυκλοφόρησε τό 2008 ἀπό τίς «Ἐκδόσεις Σταμούλη».

Ὅπως θά διαπιστώσετε καί ἐσεῖς «ἰδίοις ὄμμασι» ὁ Γέρων Βησσαρίων, τοῦ ὁποίου τό σκήνωμα βρέθηκε στίς ἡμέρες μας (2006) ἄφθαρτο, εὐωδιάζον καί ἀναλλοίωτο, καί παραμένει μέχρι καί σήμερον (2013) ὅπως μπορεῖτε νά δεῖτε ἐδῶ, στήν ἐπίσημη ἀνακοίνωση τῆγς Ἱ. Μητροπόλεως Φθιώτιδος, ὁμολογεῖ καί λέγει ξεκάθαρα σέ κάποια πνευματικοπαίδια του, πού ζοῦν μέχρι καί σήμερα, ὅτιὁ Ἀντίχριστος γεννήθηκε τόν Αὔγουστο τοῦ 1982.

Ἐάν δέ ὑποθέσουμε, ὅτι μέ τήν γέννηση τοῦ Ἀντιχρίστου, ὁ Ὅσιος Γέρων Βησσαρίων ἐννοοῦσε προφανῶς τήν σύλληψη, ἀφοῦ σύμφωνα μέ τήν ὀρθόδοξον παράδοση μέ τό πού συλλαμβάνεται κάποιος εἶναι σάν νά ἔχει «γεννηθεῖ» κιόλας, τότε ὁδηγούμαστε καί πάλι στό ἔτος 1983 πού λέγει ἡ ταπεινότης μου ἀπό τό 2006 ὅτι γεννήθηκε ὁ Ἀντίχριστος.

Οὕτως ἤ ἄλλως ὅμως, εἴτε τό ἔτος 1982 ποῦμε ὅτι γεννήθηκε, εἴτε τό ἔτος 1983 εἶναι ἕνα καί τό αὐτό καί δέν ἀλλάζει ἀπολύτως τίποτε, ἀφοῦ ἡ οὐσία εἶναι ὅτι ὁ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ, τί τό 1982, τί τό 1983!

Ἄς δοῦμε λοιπόν τό κείμενο αὐτό πού ἐπαναλαμβάνουμε εἶναι ΑΥΤΟΥΣΙΟ, καί τό μεταφέρουμε ὅπως ἀκριβῶς ἔχει γραφεῖ, χωρίς νά προσθέσουμε ἤ νά ἀφαιρέσουμε κάτι.

«Πρός τό τέλος τοῦ ἔτους 1982 ὁ π. Βησσαρίων ἀνέφερε στόν Λεωνίδα Ζέρβα, ὅτι ἤδη ὁ Ἀντίχριστος γεννήθηκε καί δέν θ’ ἀργήσει ν’ ἀναλάβει δράση.

– Παιδί μου, ἔρχονται δύσκολες μέρες μέ τέρατα καί σημεῖα ἀπό τίς ἀντίχριστες δυνάμεις, ἐσεῖς ὅμως νά κρατήσετε γερά τήν πίστη σας, τήν Ὀρθοδοξία, μή σᾶς παρασύρουν…

Ἀργότερα ἀνέφερε στόν Ἀναστάσιο Λύτρα ὅτι κατά τό διάστημα αὐτό «Ἡ Ἑλλάδα θά πάθει κάποιο κακό, κάποια ζημιά, ὅταν ἔρθουν καί συμπέσουν δυό ἄνοιξες μαζί τήν ἴδια χρονιά»…

Τό 1989 ὁ ἴδιος (Ἀ. Λύτρας) ἀγόρασε κάποιο βιβλίο μέ προφητεῖες σχετικά μέ τόν Ἀντίχριστον κι ἄλλες παρόμοιες. Τό ἔδειξε στό Μοναστήρι τοῦ Γέροντα νά πεῖ τήν γνώμη του.

– Μήν φοβεῖσαι, τόν καθησυχάζει, δῶσε τό βιβλίο καί σέ ἄλλον νά ἐνημερωθεῖ, μήν ἀνησυχεῖς, δέν μᾶς ἀφήνει ἡ Παναγία.

Τήν ἄλλη μέρα τό πρωῒ πού ταξίδευαν γιά τή Λαμία τοῦ ξαναλέει.

– Παιδί μου, τή νύχτα παρουσιάστηκε τρεῖς φορές ἡ Παναγία στόν ὕπνο μου καί μοῦ εἶπε καί τίς τρεῖς «Μή φοβεῖστε».

Κάποτε προέβη σέ μιά ἄλλη σημαντική ἀποκάλυψη. Τήν πρωτοάκουσα στά μέσαΑὐγούστου 1982 ὡς ἑξῆς:

Ἐπισκέφτηκα τή Μονή Ἀγάθωνος νά τόν συναντήσω, ἀλλά ἔλειπε ἔκτακτα ἐκείνη τήν ἡμέρα γιά κάτι ἐπεῖγον. Μέ παίρνει παράμερα ἕνας γνωστός μου λαϊκός, πού χρόνια διέμενε ἐκεῖ καί μοῦ λέει μ’ ἔξαψη.

– Ξέρεις, ὁ Ἀντίχριστος γεννήθηκε.

– Ἄντε, γιατί τό λές;

– Ναί, γεννήθηκε τώρα στίς 9 Αὐγούστου, πού ἔγινε μιά σύνοδος πλανητῶν.

– Καί πῶς τό ξέρεις ἄν εἶναι σωστό;

– Τό εἶπε ὁ Παππούλης! (Πάντα ἔτσι τόν ἀποκαλοῦσε τόν π. Βησσαρίωνα).Τοῦ τό ἀποκάλυψε ὁ Θεός.

– Καί σέ ποιούς τό εἶπε;

– Σέ μᾶς ἐδῶ στό Μοναστήρι καί νά τό ποῦμε σέ πολύ κοντινούς τοῦ Μοναστηριοῦ ὅπως ἐσύ. Παραέξω νά μή βγεῖ, καταλαβαίνεις, ἐντολή του.

– Εἶναι σίγουρο αὐτό; Ἀληθεύει;

– Ἀφοῦ σοῦ λέω τό εἶπε ὁ Παππούλης, τοῦ τό ἀποκάλυψε ὁ Θεός, ρώτα τον ὅταν τόν δεῖς.

Τό ἐπιβεβαίωσα σύντομα, πώς τοῦ παρουσιάστηκε ἕνα πρωϊνό τοῦ Αὐγούστου 1982 ἡ Παναγία καί τόν ἐνημέρωσε κι ἀπ’ ὅσους τό ἔμαθαν ἐπακριβῶς, ἴσως μόνον οἱ δυό μας νά ζοῦμε ἀκόμη.

Τόν Ἀπρίλη τοῦ 1990 τόν ρωτῶ.

– Πάτερ Βησσαρίων, πότε ἄραγε θά ξεκινήσουν ἐπίσημα αὐτά πού λένε καί γράφουν γιά τόν Ἀντίχριστο καί τό 666;

Κι ἀπάντησε χωρίς δισταγμό.

-Σέ δεκαπέντε χρόνια! (*)

Κι ἐνῶ πρόσεξε ὅτι ἀμφέβαλα, πῶς τό ξέρει τάχα μέ τόση σιγουριά, ἐπανέλαβε μ’ ἔμφαση.

– Σέ δεκαπέντε χρόνια θ’ ἀρχίσουν αὐτά.

Πολλά δυσάρεστα καί λυπηρά ἔρχονται στήν ἀνθρωπότητα.

Ἡ γῆ, ἡ ἀτμόσφαιρα, ἡ θάλασσα, τά νερά καί οἱ τροφές θά μολυνθοῦν καί θά ἐπιπέσει πεῖνα, δίψα καί πόλεμος πού θά ἐπιφέρει θανάτους, ἀρρώστιες καί καταστροφές.

Ἐκεῖνος, ὅμως, πού προετοιμάζεται καί ζεῖ σύμφωνα μέ τίς ἐπιταγές καί τή διδασκαλία τῆς Ὀρθοδοξίας καί δέν δεχθεῖ τό σφράγισμα 666, ὁ Χριστός κι ἡ Παναγία θά τόν προστατεύσουν καί δέν ἔχει νά φοβηθεῖ τίποτα, τόνιζε μέ βεβαιότητα ὁ π. Βησσαρίων».

Ἀπό τό Βιβλίον «Ο ΓΕΡΩΝ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΚΑΙ Η ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ» σελ. 383-385 – Ἐκδόσεις Σταμούλη – Ἀθῆναι 2008

Πηγή

Ακυρωσε ο Τσιπρας τα εγκαινια του Τζαμιου στον Βοτανικο....Θα τα κανει η Μητσοτακης;

Τα ακυρωσε, φοβουμενος την οργη των Ελληνων, παραμονες εκλογων...
Μην χαιρεστε ομως....
Και ο Μητσοτακης να βγει, θα τα κανει αυτος....
Μονο στην γραβατα αλλωστε, διαφερει με τον Τσιπρα...



Σε ακύρωση της τελετής εγκαινίων του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό προχώρησε η κυβέρνηση λόγω της βαρύτατης ήττας που υπέστη στις ευρωεκλογές της 26ης Μαίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Ελεύθερου Τύπου” το τζαμί θα άνοιγε τις πόρτες του την περασμένη εβδομάδα για τους χιλιάδες μουσουλμάνους που ζουν στην Αθήνα.

Την απόφαση είχαν λάβει στο Μέγαρο Μαξίμου πριν την διεξαγωγή των ευρωεκλογών ενώ οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι στην φιέστα των εγκαινίων θα παραβρισκόταν και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στις επιδιώξεις των επιτελών του Μαξίμου ήταν να αποσταλεί μήνυμα προς τα έξω πως η Ελλάδα σέβεται και προωθεί τα θρησκευτικά δικαιώματα.

Ωστόσο το εκλογικό αποτέλεσμα ακύρωσε τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης καθώς εκφράστηκε ο φόβος περαιτέρω απωλειών για τον ΣΥΡΙΖΑ δεδομένου ότι ένα κομμάτι της κοινωνίας εναντιώνονται με την λειτουργία του τεμένους εντός της Αθήνας.

Πάντως, το τζαμί είναι σχεδόν έτοιμο για να λειτουργήσει, παραμένει άγνωστο όμως πότε θα παραδοθεί στους 250.000 μουσουλμάνους που ζουν στην πρωτεύουσα.



πηγη 

Αυτός είναι ο 43χρονος <Π@ιδοφιλος'> που ευθύνεται για τον Θάνατο της 14χρονης...

 Αυτό είναι το ΤΕΡΑΣ που έταξε έρωτες στην 14χρονη!

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του 43χρονου ψιλικατζή στο Μοσχάτο που κατηγορείται για αποπλάνηση της 14χρονης που έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ.


Η αυτοκτονία της 14χρονης, πριν από λίγες ημέρες, είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο και είχε οδηγήσει στη σύλληψη του 43χρονου.

Μάλιστα, η 14χρονη είχε αφήσει και σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους του απονενοημένου διαβήματος στο οποίο προέβη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 22-5-2019 από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του και μετά τη συμπλήρωση του 14ου έτους κατ' εξακολούθηση, πορνογραφίας ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος όχι όμως το 18ο της ηλικίας του.

Πρόκειται για τον (επ.) ΛΑΠΠΑ (ον.) ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Στεφάνου και της Φωτεινής, γεννηθέντα στις 13-8-1976 στην Αθήνα.


























Πηγή

Διαλυεται και το ΚΙΝΑΛ....Σφαχτηκαν για τις καρεκλες οι καρεκλοκενταυροι ! ! !

Φωφη, Μπενυ και Καμινης μαλλια κουβαρια....
Δεν φτανουν οι καρεκλες για ολους και ο καθενας τραβα τον δρομο του....
Αλλα δυστυχως υπαρχουν <Ελληνες> που θα τους ψηφισουν...



Σε κρίση εισέρχεται το Κίνημα Αλλαγής, μετά τη συνάντησή ρήξης που είχαν Φώφη Γεννηματά και Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής πρότεινε στον προκάτοχό της την... τελευταία θέση στο Επικρατείας και ανακοίνωσε στη θέση του επικεφαλής τον Γιώργο Καμίνη.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε από τη τη Χαριλάου Τρικούπη λίγο μετά τις 3μμ: «Στις επικείμενες Εθνικές Εκλογές με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας τίθεται ο Γιώργος Καμίνης».

Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων ήταν υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις εκλογές της περασμένης Κυριακής και έλαβε την τέταρτη θέση 75.568 σταυρούς.

Η αντίδραση Βενιζέλου ήταν άμεση:

«Η κυρία Φώφη Γεννηματά ζήτησε να συναντηθούμε σήμερα. Στη συνάντηση μας μου είπε πως θεωρεί ότι έχουμε διαφορές ως προς τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ, ότι είχε υποθέσει πως επιθυμώ να διαδραματίζω ένα ευρύτερο ρόλο και ότι σε κάθε περίπτωση έχει δεσμευθεί να τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΙΝΑΛ άλλο πρόσωπο. Μου είπε επίσης ότι δεν θα ήθελε να φανεί ότι δεν στηρίζω εκλογικά το ΚΙΝΑΛ και ως εκ τούτου η τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας θα μπορούσε να καλυφθεί από εμένα.

Ευχαρίστησα την κυρία Γεννηματά γιατί αντιλαμβάνεται το ρόλο μου ως ευρύτερο, αυτό όμως αντιφάσκει με την πρόταση της για τη συμμετοχή μου στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας. Εξέφρασα τη βεβαιότητα μου ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. Δεν της ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε από καιρό ανακοινώσει πως δε θα είναι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι πριν από λίγη ώρα οι περισσότεροι στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς πίστευαν πως αυτός θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ώστε η παράταξη να πάει ενωμένη στις εκλογές.




πηγη 

Επαναληπτικές εκλογές 2019: Μάθε πού ψηφίζεις με ένα κλικ! Τι ώρα ανοίγουν οι κάλπες...


Διαβάστε όλα όσα θα ισχύσουν αύριο
Βρισκόμαστε ένα μόλις 24ωρο πριν τις Επαναληπτικές εκλογές 2019. Την Κυριακή οι πολίτες καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες για  τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η διαδικασία δεν αφορά τις περιοχές στις οποίες αναδείχτηκε, ήδη από τον πρώτο γύρο, νικητής με το ελάχιστο απαιτούμενο ποσοστό ψήφων. ( 50% + 1 ψήφος).

Αφορά στις περιοχές της χώρας στις οποίες δεν αναδείχτηκε νικητής, στην πρώτη φάση της εκλογικής διαδικασίας.

Ειδικότερα, η ψηφοφορία αναμένεται να επαναληφθεί σε συνολικά 51 δήμους της Περιφέρειας Αττικής,καθώς οι υποψήφιοι τους δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από το 50% για να εκλεγούν από τον πρώτο γύρο.

Έτσι λοιπόν, οι κάτοικοι των δήμων και των περιφερειών που δεν υπήρξε νικητής, καλούνται να αποφασίσουν στον 2ο γύρο ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο της πρώτης Κυριακής 26η Μαΐου.

Οι δήμοι που έβγαλαν από την πρώτη Κυριακή δήμαρχο (σε όσους δήμους και Περιφέρειες δεν υπήρξε συνδυασμός που συγκέντρωσε το 50% συν 1 ψήφο), θα ψηφίσουν μόνο για την Περιφέρεια.

Πού ψηφίζουμε

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στα ίδια εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας που χρησιμοποιήθηκαν στην πρώτη ψηφοφορία (26 Μαΐου 2019), με τις ίδιες Εφορευτικές Επιτροπές, τους ίδιους Αντιπροσώπους της Δικαστικής Αρχής και τους ίδιους Εφόρους Αντιπροσώπων της Δικαστικής Αρχής.

Για την υποστήριξη του έργου των Εφορευτικών Επιτροπών θα οριστεί ένας Γραμματέας.

Ωρες

Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές 07:00 με 19:00.

Σταυροί

Κατά την επαναληπτική ψηφοφορία, ο εκλογέας δεν σημειώνει σταυρό προτίμησης σε κανέναν υποψήφιο Σύμβουλο, δεδομένου ότι η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται μόνο ανάμεσα στους υποψηφίους Περιφερειάρχες ή τους υποψήφιους Δημάρχους των δύο (2) Συνδυασμών που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους κατά την πρώτη ψηφοφορία.Εντούτοις, ψηφοδέλτια με σταυρό προτίμησης δεν προσμετρούνται ως άκυρα.

Μάθε πού ψηφίζεις

Υπενθυμίζεται, κυρίως για όσους δεν προσήλθαν την πρώτη Κυριακή στις κάλπες, πως οι πολίτες μπορούν να μάθουν που ψηφίζουν μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Εσωτερικών στο «Μάθε πού Ψηφίζεις» ή καλώντας στο Τηλεφωνικό Κέντρο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών και στον αριθμό 213 136 1500, από Δευτέρα έως Κυριακή, 09:00 έως 17:00.

Για τη διευκόλυνση των εκλογέων, προτείνεται πρώτα η χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής στο www.ypes.gr «Μάθε που ψηφίζεις» και μόνο στην περίπτωση που αντιμετωπίσουν δυσκολία να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την υπηρεσία ενημέρωσης των πολιτών, ώστε να ενημερωθούν για το εκλογικό τμήμα που ψηφίζουν.

Αν δεν βρείτε το όνομά σας, στους εκλογικούς καταλόγους απευθυνθείτε στο Δήμο, στα δημοτολόγια του οποίου είστε εγγεγραμμένοι, μέχρι και το πέρας της ψηφοφορίας.

Οι εκλογικοί κατάλογοι για τις εκλογές του Μαΐου 2019 περιλαμβάνουν τις μεταβολές μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019 και δεν επιδέχονται αλλαγές.

Ενδεχομένως το αίτημά σας για μεταδημότευση υποβλήθηκε μετά τις 28 Φεβρουαρίου 2019.

Για τις μελλοντικές εκλογές, απευθυνθείτε στο Δήμο σας, για να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία σας.

Αν είστε εγγεγραμμένος στα δημοτολόγια δύο ή περισσοτέρων δήμων για τις εκλογές του 2019, οφείλετε να ψηφίσετε στο δήμο της νόμιμης εγγραφής σας η οποία εξακριβώνεται κατόπιν επικοινωνίας σας με τους οικείους δήμους.

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα σας καλέσει να υπογράψετε υπεύθυνη δήλωση ότι γνωρίζετε πως είστε διπλοεγγεγραμμένος και δεν ψηφίσατε ούτε και θα ψηφίσετε αλλού. Αυτές οι δηλώσεις θα συγκεντρωθούν στο Υπουργείο Εσωτερικών και θα διασταυρωθούν. Με αυτήν τη διαδικασία διασφαλίζεται το κύρος των εκλογών. Ας μην ξεχνάμε ότι η διπλοψηφία απαγορεύεται και τιμωρείται αυστηρά.

Με τι έγγραφα ψηφίζω; Τι κάνω αν έχω χάσει την αστυνομική μου ταυτότητα;

Μπορείτε να ψηφίσετε με την αστυνομική ταυτότητα, το διαβατήριό σας, την άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων που έχουν εκδοθεί από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές. Η «κομμένη» ταυτότητα είναι αποδεκτή.

Εάν έχουν αλλάξει τα προσωπικά σας στοιχεία (π.χ. μεταβολή επωνύμου λόγω διαζυγίου), θα πρέπει να προσκομίσετε τα σχετικά δικαιολογητικά. Στρατιωτικοί και υπηρετούντες στα σώματα ασφαλείας χρησιμοποιούν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα. Οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οφείλουν να προσκομίσουν έγκυρο αποδεικτικό ταυτότητας ή διαβατήριο.

Τι να κάνω αν τα στοιχεία μου στους εκλογικούς καταλόγους είναι διαφορετικά από αυτά της ταυτότητάς μου;

Εξαρτάται από τις διαφορές. Αν είναι ουσιώδεις, μπορεί να απαιτηθεί να προμηθευτείτε, από το δήμο σας, πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας. Καλό είναι να εφοδιαστείτε με αυτό έγκαιρα, για να αποφύγετε τις ταλαιπωρίες της τελευταίας στιγμής.

Είμαι ετεροδημότης. Ψηφίζω;

Οι ετεροδημότες εκλογείς στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές (πρώτη και δεύτερη Κυριακή) ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα αποκλειστικά και μόνο στην Περιφέρεια του Δήμου που είναι δημότες.

Για τις ευρωεκλογές οι ετεροδημότες ψηφίζουν αποκλειστικά και μόνο στον τόπο διαμονής τους, στους ειδικούς καταλόγους του Δήμου του οποίου είναι εγγεγραμμένοι. Σημειώνεται ότι ψηφίζουν μαζί με τους άλλους εκλογείς και δεν συστήνονται ειδικά τμήματα ετεροδημοτών.





Πηγή

Πηγε να κλεψει κι εφυγε πετωντας, απο τον πεμπτο οροφο, με ανωμαλη προσγειωση στο...ισογειο ! ! !

«Ελεύθερη πτώση» για τον διαρρήκτη.....
Έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο....
Φυσικα δεν ηταν Ελληνας...
Κι ομως γλυτωσε και....

Στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος και φρουρούμενος βρέθηκε επίδοξος διαρρήκτης λίγο μετά την «εισβολή» του σε πολυκατοικία, επί της οδού Παπαδιαμαντοπούλου, στα Ιλίσια.

Ο διαρρήκτης έγινε αντιληπτός από ενοίκους της πολυκατοικίας, οι οποίοι άρχισαν να τηλεφωνούν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης αλλά και να φωνάζουν για να τον αποθαρρύνουν και να φύγει από το κτίριο.

Πανικόβλητος ο Γεωργιανός προσπάθησε να διαφύγει μέσω του φωταγωγού, όμως έχασε την ισορροπία του και διέγραψε «ελεύθερη πτώση» από τον πέμπτο όροφο μέχρι το ισόγειο.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του κι έτσι έφυγε από την πολυκατοικία όχι με το περιπολικό, αλλά με το ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.


πηγη 

Αγιος Παΐσιος: Η απάντηση σε όσους παρερμηνεύουν και διαστρεβλώνουν τις προφητείες...


Πολλοί στην προσπάθειά τους να ερμηνεύσουν τις προφητείες, τις παρερμηνεύουν.

Δεν λένε τουλάχιστον »έτσι μου λέει ο λογισμός», αλλά »έτσι είναι», και λένε ένα σωρό δικές τους θεωρίες.

Μερικοί πάλι τα ερμηνεύουν όπως θέλουν, για να δικαιολογήσουν τα πάθη τους.

Όπως αυτό που αναφέρει ο Άγιος Κύριλλος, «καλύτερα να μη συμβούν τα σημεία του Αντιχρίστου στην εποχή μας», ο άλλος που θέλει να δικαιολογήση τον εαυτό του, την δειλία του, λέει: «Α, βλέπεις;

Ο Άγιος Κύριλλος φοβήθηκε μήπως αρνηθή. Εγώ είμαι ανώτερος από τον Άγιο Κύριλλο; Επομένως και αν αρνηθώ τον Χριστό, δεν είναι τίποτε…»

Ενώ ο Άγιος λέει να μη συμβούν, για να μη δουν τα μάτια του τον Αντίχριστο, όχι ότι φοβόταν.



Πηγή

Ειναι Τουρκαλα και το δηλωνει. ΑΠΕΛΑΣΗ προβλεπει η Συνθηκη της Λωζανης! Γιατι ακομη δεν εγινε;

Συμφωνα με την Συνθηκη της Λωζανης, στην Θρακη προβλεπεται να υπαρχει μουσουλμανικη μειονοτητα.... 
Τουρκικη μειονοτητα, δεν προβλεπεται...
Και οποιος δηλωνει Τουρκος, ειναι παρανομα ευρισκομενος στην χωρα....
Κυριοι Εισαγγελεις, ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΗΝ, τι περιμενετε;


"Στην περίπτωση «θερμού επεισοδίου» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας η μητέρα πατρίδα μου είναι η Τουρκία" είπε με πρωτοφανές θράσος η επικεφαλής του ΚΙΕΦ, Τσιγδέμ Ασάφογλου, δείχνοντας ποια χώρα θα υποστηρίξει αν ξεσπάσει σύγκρουση με τους ισλαμιστές του Ρ.Τ.Ερντογάν.

Η επικεφαλής του ΚΙΕΦ (Κόμμα Ισότητας Ειρήνης & Φιλίας) Τσιγδέμ Ασάφογλου, της οποίας το κόμμα συγκέντρωσε ποσοστό άνω του 40% σε Ξάνθη και Ροδόπη, έδωσε συνέντευξη στο alexpoli.gr. Oπως θα δείτε και στο βίντεο, εμφανίστηκε στην συνέντευξη διαδίδοντας  την προπαγάνδα της Άγκυρας, φανερά "δασκαλεμένη" απο το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή.

Αφού πρώτα χαρακτηρίζει το ΚΙΕΦ «τουρκικό κόμμα» και να ζητά αναγνώριση τουρκικής εθνικής ταυτότητας της μειονότητας, στη συνέχεια δεν διστάζει να πει πως και η ίδια είναι Τουρκάλα. Όπως είπε χαρακτηριστικά «Είναι τουρκικό κόμμα, αλλά είναι ένα επίσημο κόμμα του ελληνικού κράτους, απλά έχει ιδρυθεί από Τούρκους» και τονίζει στη συνέχεια πως και η ίδια νιώθει Τουρκάλα.

Στη συνέχεια άρχισε τις γνωστές τουρκικές "παρα-φιλολογίες" περί "πατρίδας" και "μητέρας πατρίδας" και "σημαίας" και "μητέρας σημαίας" και άλλες τέτοιες τουρκικής εμπνεύσεως θεωρίες, υποτιμώντας τη νοημοσύνη 10 εκατ. Ελλήνων.

"Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών δεν αποτελούν έκπληξη. Ήταν αναμενόμενα για το ΚΙΕΦ, η Μουσουλμανική Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης δε θα επιλέξει να ψηφίσει κάτι άλλο" όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά.

«Η δημοκρατία του αυτοπροσδιορισμού υπάρχει στη χώρα μας»

«Η δημοκρατία του αυτοπροσδιορισμού υπάρχει στη χώρα μας» υπογραμμίζει η ίδια αναφερόμενη στο γεγονός πως εξακολουθεί να χαρακτηρίζει ως Τουρκική τη Μουσουλμανική Μειονότητα της Θράκης και όχι ως Μουσουλμανική σύμφωνα με όσα ορίζει η Συνθήκη της Λωζάνης.

«Στόχος του ΚΙΕΦ είναι να συμβάλλει στη δημοκρατία της Ελλάδας ώστε ν' ακουστεί η πραγματική φωνή της τουρκικής μειονότητας που ζει στη δυτική Θράκη»

Η Τ.Ασάφογλου μιλώντας για το τι πρεσβεύει το κόμμα της είπε χαρακτηριστικά πως «στόχος του ΚΙΕΦ είναι να συμβάλλει στη δημοκρατία της Ελλάδας ώστε ν ακουστεί η πραγματική φωνή της τουρκικής μειονότητας που ζει στη δυτική Θράκη».

Όπως είπε τα προβλήματα στη δυτική Θράκη είναι πολλά με κυριότερο αυτό του οικονομικού μαρασμού της περιοχής, υπογραμμίζοντας πως οι νομοί της Ξάνθης και της Ροδόπης είναι οι φτωχόρεροι της Ελλάδας.

«Δεν είναι τραγικό ή προκλητικό να δηλώνει κάποιος ότι είναι Τούρκος και οτι έχει εθνική τουρκική συνείδηση αλλά αγαπάει αυτή τη χώρα»

Στην περίπτωση «θερμού επεισοδίου» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας η T.Ασάφογλου ήταν ξεκάθαρη καθώς τόνισε πως μητέρα πατρίδα της είναι η Τουρκία. Συγκεκριμένα είπε:

«Πατρίδα μου είναι η Ελλάδα, η μητέρα πατρίδα μου είναι η Τουρκία.

Η σημαία μου είναι η ελληνική αλλά η μητέρα σημαία μου είναι η τουρκική!

Απλά, ανήκω σε μια μειονότητα η οποία είναι εθνική και θρησκευτική».

«Αισθανόμαστε αδικημένοι – πριν 30 χρόνια στα σχολεία έγραφε τουρκικό μειονοτικό δημοτικό σχολείο, αυτό γιατί έχει αλλάξει τώρα;»

Όσο για το εαν το ΚΙΕΦ θα συμμετάσχει στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, η Τουρκαλα εμφανίστηκε σκεπτική, χωρίς ακόμα να θέλει ν’ ανοίξει τα χαρτιά της, ενώ παράλληλα δήλωσε πως «το ΚΙΕΦ δε θα στηρίξει στις επαναληπτικές δημοτικές και περιφερειακές εκλογές κανέναν συνδυασμό».

Δειτε την Τουρκαλα ΕΔΩ 


Ο Υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας τίμησε την Ελληνική γλώσσα και έσπειρε ρίγη συγκίνησης τραγούδησε στα Ελληνικά

Ο Ίβιτσα Ντάτσιτς τίμησε την Ελληνική γλώσσα και έσπειρε ρίγη συγκίνησης.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, τραγούδησε χθες το βράδυ στην Παραλία της Κατερίνης με την ευκαιρία της ίδρυσης του Γραφείου της Ενωμένης Σερβίας σε αυτήν την ελληνική πόλη.

Στο επίσημο δείπνο που διοργάνωσε ο πρόεδρος της Ενωμένης Σερβίας, Ντράγκαν Μάρκοβιτς Πάλμα, για περίπου 1.200 επιχειρηματίες, ο Ντάτσιτς τραγούδησε το πασίγνωστο ελληνικό τραγούδι «Μη μου θυμώνεις μάτια μου» και στη συνέχεια το ‘Πούκνι Ζόρο’/ ‘Пукни зоро ‘και το ‘Μουστούλουκ’ /’ Муштулук’, όπως αναφέρεται στο echedoros-a.gr.

Στο τέλος, σύμφωνα με το ελληνικό έθιμο, ο υπουργός έσπασε ένα πιάτο στην πίστα.



 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ



Πηγή

Συντροφικα, προεκλογικα βολεματα: ΜΗΔΕΝ στα γραπτα, ΑΡΙΣΤΑ στα προφορικα και εγινε προισταμενος προγραμματων ΕΣΠΑ !

Για ολα υπαρχει λυση οταν προκειται να βολεψουν δικους τους ανθρωπους....
Δεν κρατουν πια, ουτε τα προσχηματα....
Τρεχουν να βολεψουν οσους μπορουν πριν την καταρευση τους...



Δείτε πώς αλλάζει η μοριοδότηση μέσω της προφορικής συνέντευξης....
Τετελεσμένα για τις θέσεις των προϊσταμένων διαχείρισης του ΕΣΠΑ επιχειρεί να δημιουργήσει η κυβέρνηση....
Ανακοικώνει μαζικά τα αποτελέσματα μοριοδότησης των συνεντεύξεων υποψηφίων όπου αριστεύουν αρεστοί στην παρούσα κυβέρνηση υποψήφιοι

Τετελεσμένα στη διαδικασία πλήρωσης των θέσεων προϊσταμένων στο σύνολο των υπηρεσιών διαχείρισης του ΕΣΠΑ επιχειρεί να δημιουργήσει η κυβέρνηση, δημοσιοποιώντας μαζικά σήμερα -και ενώ έχει οριστεί η ημερομηνία των πρόωρων εθνικών εκλογών- τα αποτελέσματα στη μοριοδότηση των συνεντεύξεων του σχετικού διαγωνισμού.

Όπως αποδεικνύεται από το ντοκουμέντο οι συνεντεύξεις αποτελούν το μέσο ώστε νε ξεπερνιέται ο σκόπελος των αντικειμενικών προσόντων και κριτηρίων επιλογής, αφού βαρύνει κατά 35% στην τελική αξιολόγηση των υποψηφίων προϊσταμένων: Ετσι, ακόμη κι αν δεν τα πάνε καλά στα γραπτά και βαθμολογούνται με μηδέν, στα προφορικά αριστεύουν και παίρνουν τόσο μόρια όσα χρειάζονται για να έρθουν πρώτοι στην αξιολόγηση.

Το έγγραφο- ντοκουμέντο είναι ενδεικτικό: Για τη θέση του προϊσταμένου της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης οι υποψήφιοι είναι τρεις: Ο πρώτος έχει τα χαμηλότερα εκπαιδευτικά προσόντα, παίρνει μόρια έχοντας εργασιακή εμπειρία και έχοντας υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης, παίρνει μεν μηδέν στα γραπτά, αλλά διαπρέπει στα προφορικά, αφού βαθμολογείται με 336 μόρια!

Ο δεύτερος υποψηφιος έχει τετραπλάσια μόρια από τον πρώτο ως προς τα εκπαιδευτικά του προσόντα, αριστεύει στα γραπτά, αλλά δεν τα καταφέρνει στα προφορικά, αφού παίρνει περίπου το ένα τρίτο των μορίων από τον ανθυποψήφιό του: Στην τελική κατάταξη ο πρώτος υποψήφιος για τη θέση προϊσταμένου χάρη στη συνέντευξη παίρνει όσα μόρια χρειάζονται να για καταλάβει εκείνος τη θέση. Στη συγκεκριμένη διαδικασία μάλιστα, ο τρίτος υποψήφιος που μοριοδοτείται επίσης υψηλά στα αντικειμενικά κριτήρια φαίνεται ότι δεν προσήλθε στη συνέντευξη.

Η δημόσια εσωτερική πρόσκληση για την πλήρωση των θέσεων προϊσταμένων αναρτήθηκε στον ιστότοπο της ΜΟΔ Α.Ε. (Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων) χωρίς προηγούμενη γνώμη από ΑΣΕΠ: Κάτι τέτοιο θα διασφάλιζε την ελάχιστη διαφάνεια κι αντικειμενικότητα των όρων συμμετοχής στη διαδικασία και του συστήματος αξιολόγησης. Παράλληλα, προκρίθηκε σύστημα βαθμολόγησης όπου βαρύνοντα βαθμό (35%) κατείχε αποκλειστικά και μόνο η συνέντευξη. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων έληξε στις 9 Φεβρουαρίου 2018.

Ενώ μεσολάβησε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο έγιναν δεκτές ενστάσεις για δικαιολογητικά που δεν υπήρχαν καν στους φακέλους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (όπως Υπεύθυνες Δηλώσεις) κι ενώ οι γραπτές εξετάσεις πολλαπλών επιλογών διενεργήθηκαν το καλοκαίρι του 2018, η Επιτροπή Αξιολόγησης του Διαγωνισμού επιλέγει τη δεδομένη χρονική στιγμή, σήμερα, 31/05/2019 για να εκδώσει μαζικά αποτελέσματα συνεντεύξεων, που έχουν λάβει χώρα, σε αρκετές περιπτώσεις, εδώ και μήνες.

Οι συνεντεύξεις διενεργούνται από επιτροπές οι οποίες αποτελούνται από Γενικούς Γραμματείς και καθηγητές προσκείμενους στην κυβέρνηση οι οποίοι επιλέγονται αυθαίρετα από άλλη επιτροπή, η οποία με τη σειρά της ελέγχεται από τη διορισμένη διοίκηση της ΜΟΔ και το Υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Από τα αποτελέσματα που είχαν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα, ήδη έχουν καταγγελθεί από υποψηφίους υπερβολικές και αδικαιολόγητες ανατροπές στη βαθμολογία των υποψηφίων με βάση το κριτήριο της συνέντευξης, που ευνοούν πάντοτε υποψηφίους της επιλογής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και η εύλογη απορία που προκύπτει είναι γιατί αποφασίστηκε να ανακοινωθούν μαζικά σήμερα τα αποτελέσματα των συνεντεύξεων, ενώ έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία των εκλογών, αν όχι για να δημιουργήσει τετελεσμένα για την επόμενη κυβέρνηση.

Παράλληλα, εγείρονται σοβαρές αμφιβολίες ως προς τη νομιμότητα της διαδικασίας, αλλά και την σκοπιμότητα στις τεράστιες καθυστερήσεις στην κοινοποίηση των βαθμολογιών των αντικειμενικών κριτηρίων που ήταν γνωστές κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων.



phgh 

Παιζει τα ρεστα του στην Κωνσ/πολη ο Ερντογαν....μετα απο την φωτια που του αναψε ο Ποντιος!!!

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ......ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!!Τα χει <<χασει>>ο Ερντογαν και με διαφορα τερτιπια προσπαθει να πεισει τους κατοικους της Κωνσταντινουπολης να προσελθουν στις καλπες για την επαναληψη των Δημοτικων εκλογων στις 23 Ιουνιου.Αφου πρωτα ακυρωσε τις εκλογες με το προσχυμα οτι εγειναν παρατυπιες και αλλοιωση του εκλογικου αποτελεσματος....τωρα προσπαθει να πεισει οτι για ολα φταιει η Δυση και οτι μηχανευονται διαφορα κολπα για να αποσταθεροποιησουν το εσωτερικο της Χωρας!!!
Με τις δημοσκοπήσεις να καταγράφουν προβάδισμα του νικητή των εκλογών του Μαρτίου, Εκρέμ Ιμάμογλου, ο Ερντογάν υπογράμμισε τη σημασία της αναμέτρησης του Ιουνίου μιλώντας στη διάρκεια δείπνου για το τέλος του Ραμαζανιού (ιφτάρ) στο προάστιο Ουσκουντάρ της Πόλης. «Δεν είδατε πόσο χάρηκε η Δύση και πολλές ευρωπαϊκές πόλεις για τον άνθρωπο, που πίστευσαν ότι κέρδισε στις εκλογές της 31ης Μαρτίου;»

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν ζητά αθρόα προσέλευση στις εκλογές της Κωνσταντινούπολης: «Για να μην κάνουμε το χατίρι της Δύσης».

Έκκληση στους κατοίκους της Κωνσταντινούπολης για αθρόα προσέλευση στις κάλπες στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές της 23ης Ιουνίου απηύθυνε χθες ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προειδοποιώντας για ύπαρξη σχεδίων που έχουν στόχο τη χώρα.

Με τις δημοσκοπήσεις να καταγράφουν προβάδισμα του νικητή των εκλογών του Μαρτίου, Εκρέμ Ιμάμογλου, ο Ερντογάν υπογράμμισε τη σημασία της αναμέτρησης του Ιουνίου μιλώντας στη διάρκεια δείπνου για το τέλος του Ραμαζανιού (ιφτάρ) στο προάστιο Ουσκουντάρ της Πόλης. «Δεν είδατε πόσο χάρηκε η Δύση και πολλές ευρωπαϊκές πόλεις για τον άνθρωπο, που πίστευσαν ότι κέρδισε στις εκλογές της 31ης Μαρτίου;», δήλωσε ο Ερντογάν. «Εάν κάποιος εκτός Τουρκίας παρακολουθεί το αποτέλεσμα των εκλογών στενότερα ακόμη και από τον λαό της Κωνσταντινούπολης, παίρνει το μέρος κάποιου, χαίρεται, ή εκφράζει τη θλίψη του, τότε αυτό σημαίνει πως κάποιο άλλο παιχνίδι παίζεται», πρόσθεσε.

Ερντογάν: «Εξυφαίνονται μηχανορραφίες κατά της Τουρκίας»
Αποκρούοντας τις επικρίσεις για την απόφασή του να επαναληφθούν οι εκλογές στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος πρόεδρος επεσήμανε: «ο μόνος σκοπός μας στην διαδικασία αυτή ήταν να εξασφαλίσουμε ότι το αποτέλεσμα της βούλησης του έθνους θα αποτυπωθεί με τον πιο ακριβή και υγιή τρόπο». Τόνισε επίσης πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επικρίνει την Τουρκία γιατί εργάζεται για να προστατεύσει τη βούληση του λαού.

Η εφορευτική επιτροπή ακύρωσε το αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη, έπειτα από προσφυγή του κυβερνώντος κόμματος (ΑΚΡ) και του συμμάχου του ΜΗΡ για παρατυπίες και παραβιάσεις του τουρκικού εκλογικού νόμου. Αναφερόμενος στις αναταράξεις που βιώνει τελευταία η τουρκική οικονομία, ο Ερντογάν δήλωσε πως εκείνοι που πιστεύουν πως τα οικονομικά προβλήματα της χώρας είναι ενδημικά δεν γνωρίζουν τις εκτεταμένες μηχανορραφίες που εξυφαίνονται κατά της χώρας.

πηγη

Μακελειό στη Βιρτζίνια: Δυσαρεστημένος δημοτικός υπάλληλος σκότωσε 12 συναδέλφους του <ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ>



Ο δράστης πυροβολούσε αδιακρίτως
Νέο μακελειό στις ΗΠΑ, καθώς ένας άνδρας άνοιξε πυρ και σκότωσε τουλάχιστον 12 ανθρώπους, στη Βιρτζίνια, προτού πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά.
Δράστης του μακελειού είναι ένας δυσαρεστημένος δημοτικός υπάλληλος σε υπηρεσία κοινής ωφέλειας. Ο ΝτεΓουέιν Κράντοκ, μπήκε σε γραφεία του δημαρχείου της πόλης στη Βιρτζίνια Μπιτς και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Από τα πυρά του έπεσαν νεκροί 12 άνθρωποι και τραυμάτισε τουλάχιστον άλλους έξι. Πρόκειται για την πλέον πολύνεκρη επίθεση στις ΗΠΑ από τον περασμένο Νοέμβριο.
«Μάχη» με τον δράστη του μακελειού

Οι τέσσερις πρώτοι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν στον συναγερμό για το μακελειό έδωσαν «μάχη» με τον δράστη, καθώς υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών. Τελικά ο δράστης έπεσε νεκρός από τα αστυνομικά πυρά.

Τα θύματα του μακελειού βρέθηκαν και στους τρεις ορόφους του κτιρίου, ενώ ο δράστης σκότωσε τον πρώτο μέσα σε αυτοκίνητο, προτού μπει στο κτίριο. Εξι άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ανάμεσά τους ένας αστυνομικός, που σώθηκε χάρη στο αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε. Ενα από τα θύματα εξέπνευσε κατά τη διακομιδή στο νοσοκομείο, ενώ τέσσερις υποβλήθηκαν σε επέμβαση.

Τουλάχιστον 400 άτομα εργάζονται στο κτίριο που εκτυλίχθηκε το μακελειό. Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Βιρτζίνια Μπιτς περιέγραψε τη σκηνή του εγκλήματος ως «εμπόλεμη ζώνη».


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ


Πηγή

Αυτο ειναι το μεγαλυτερο καλο, που κανει ο Τσιπρας στην Ελλαδα και τους Ελληνες.....

Θα παραιτηθω και θα φυγω ειπε, αν δεν παρω πανω απο 23% στις επομενες εκλογες....
Αυτο υποσχεθηκε ο Τσιπρας στους Ελληνες...
Δεν ειναι το μεγαλυτερο καλο που θα μπορουσε να κανει;
Αντε λοιπον στον αγυριστο κι ακομη παραπερα ! ! !



Πολιτική «βόμβα» είναι έτοιμη να σκάσει στο Μαξίμου ενόψει των κρίσιμων εθνικών εκλογών που απέχουν μόλις λίγες εβδομάδες. Σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ πέσει κάτω από το 23%, ο Αλέξης Τσίπρας θα παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος, γεγονός που δείχνει πως το κόμμα ήδη βρίσκεται υπό διάλυση.....

Σε πρώτη φάση, μετά τη συντριπτική ήττα στις ευρωεκλογές, γίνονται αλλαγές σε πρόσωπα και ρόλους στο Μαξίμου, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μειωθούν οι απώλειες και η αριστερή κυβέρνηση να κερδίσει όσο «έδαφος» μπορεί στο ελάχιστο διάστημα που της απομένει.

Τα στοιχεία για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι δυσοίωνα, καθώς πληρώνει τους νεκρούς στο Μάτι, για τους οποίους ευθύνεται η έλλειψη συγχρονισμού και οργάνωσης από τον κρατικό μηχανισμό, τη Συμφωνία των Πρεσπών που επιβλήθηκε παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των Ελλήνων, καθώς και τα ανεξέλεγκτα οικονομικά «θετικά» μέτρα που δημιουργούν νέα προβλήματα στην ασταθή ελληνική οικονομία....

Την παραίτησή του στη διάθεση των οργάνων της Κουµουνδούρου, αν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείµενες εθνικές εκλογές είναι κάτω από το όριο του 23%, δηλαδή κάτω από την επίδοση του κόµµατος στις κάλπες για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εξετάζει ο Αλ. Τσίπρας, ο οποίος ήδη έχει τεθεί σε καθεστώς αυστηρής επιτροπείας από τις δυνάµεις της εσωκοµµατικής αντιπολίτευσης.....

Το απόγευµα της περασµένης Κυριακής, οπότε και συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη στην Κουµουνδούρου µε τη συµµετοχή κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης και του κόµµατος, µε σκοπό να προετοιµάσει το έδαφος για την πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, έριξε στο τραπέζι το σενάριο της «παραίτησής» του, προκειµένου να αποφύγει εγκαίρως την εκδήλωση επιθετικών κινήσεων προς το πρόσωπό του.

Η κίνηση αυτή του πρωθυπουργού ήταν µονόδροµος, καθώς οι πληροφορίες που είχαν φτάσει στην Κουµουνδούρου δεν άφηναν κανένα περιθώριο αισιοδοξίας σε σχέση µε το αποτέλεσµα της κάλπης των ευρωεκλογών και ο ίδιος έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του πριν οι εσωκοµµατικοί του αντίπαλοι τον στήσουν στον τοίχο....

∆ηλαδή, όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, η περίφηµη οµάδα των «53+», µε άτυπο ηγέτη τον Ευκλ. Τσακαλώτο, καθώς και το αποκαλούµενο ιστορικό ιερατείο του κόµµατος, που εκπροσωπείται από την τριανδρία των Ν. Βούτση, Π. Σκουρλέτη και Ν. Φίλη.

Αλλάζουν πρόσωπα και ρόλοι στο Μαξίμου
Ξαναμοιράζεται η τράπουλα στο κυβερνητικό επιτελείο μετά την βαριά ήττα στις ευρωεκλογές. Ετσι, κάποιοι αποχωρούν από το Μαξίμου, άλλοι αλλάζουν ρόλους, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας «μετακομίζει» στην Κουμουνδούρου: Θα βρίσκεται καθημερινά στο εκλογικό στρατηγείο του κόμματος.

Την πόρτα της εξόδου από το Μαξίμου όμως, βλέπουν σύμφωνα με πληροφορίες οι Χρ. Βερναρδάκης και ο επικεφαλής της εταιρείας VoxPop Analysis Γ. Σκλίας που χρεώνονται την κακή πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Ο κ.Τζανακόπουλος θα παραμείνει στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, εκτός κι αν αποφασίσει να είναι υποψήφιος σε εκλογική περιφέρεια, δίνοντας τη μάχη του σταυρού.

Το ρόλο του υπεύθυνου εκλαΐκευσης προγράμματος αναλαμβάνει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ την ευθύνη για την προεκλογική εκστρατεία θα έχουν οι Γ. Δραγασάκης, Αλ. Χαρίτσης και Γ. Σταθάκης....

Στην επιτροπή κατάρτισης των ψηφοδελτίων επικεφαλής είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο γραμματέας Πάνος Σκουρλέτης και μετέχουν οι Αλ. Φλαμπουράρης, Δ. Βίτσας, Θ. Δρίτσας, Αντώνης Κοτσακάς και Εύη Καλαμαρά.




πηγη 

ΕΚΤΑΚΤΟ:Βρεθηκε ανδρας νεκρος στις γραμμες του μετρο.....Αυτοκτονια?η ατυχημα?

Τραγικο περιστατικο σημειωθηκε νωρις το πρωι στον σταθμο του μετρο <<Αγιος Αντωνιος>>.....οταν βρεθηκε ενας ανδρας νεκρος στις γραμμες.Αμεσως ειδοποιηθηκε η Πυροσβεστικη οπου και τον ανεσυραν.Το αξιοσημειωτο ομως ειναι οτι το απογευμα της προηγουμενης εντοπιστηκε ενας ανδρας να περπαταει στις γραμμες του συρμου από τον σταθμό «Συγγρού Φιξ» προς τον «Ν. Κόσμο». Τα αιτια του θανατου δεν εγειναν γνωστα!!Η υποθεση ερευναται.

Ανδρας ανασύρθηκε νεκρός από τις γραμμές του μετρό στον σταθμό «Αγ. Αντώνιος» - Διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών.

Ενα τραγικό περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στον σταθμό «Αγ. Αντώνιος» του μετρό.

Ενας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τις γραμμές του μετρό. Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 6 το πρωί του Σαββάτου και στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες με τρία οχήματα, που επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του.

Δυστυχώς, ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός, ενώ δεν είναι γνωστές ακόμη οι συνθήκες της πτώσης του στις γραμμές του μετρό. Η κυκλοφορία των συρμών διακόπηκε για αρκετή ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός σήμανε στο μετρό και το απόγευμα την Παρασκευής, όταν εντοπίστηκε άνδρας να περπατά στις γραμμές, μέσα στη σήραγγα, από τον σταθμό «Συγγρού Φιξ» προς τον «Ν. Κόσμο».

πηγη

Σαντορίνη: Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης «Την άφησαν μόνη και συνέχισαν το πάρτι» "Την πήγαν ήδη νεκρή στο νοσοκομείο" <ΒΙΝΤΕΟ>





Για ώρες έκρυβαν από την μητέρα της 14χρονης τι είχε συμβεί. Όταν το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρό. Όλα δείχνουν ότι η 14χρονη είχε καταναλώσει αλκοόλ. Στο σπίτι που γινόταν το πάρτι δεν υπήρχε επίβλεψη από ενήλικες.

Ο εφιάλτης κάθε γονιού, έγινε πραγματικότητα στην περίπτωση της 14χρονης Κατερίνας, στη Σαντορίνη. Το κορίτσι έφυγε απόγευμα από το σπίτι του για να πάει στα γενέθλια της κολλητής του από το σχολείο και… δεν γύρισε ποτέ.

Τα όσα περιέγραψε η μητέρα της  συγκλονίζουν:
«Στις 18:00 η ώρα έφυγε από εδώ. Ήταν η αγαπημένη της φίλη από το σχολείο (που έκανε το πάρτι). Της είχα πει να επιστρέψει 22.00 με 22.15 το βράδυ. Την πήρα στις 22.15 δεν απάντησε. Ξαναπήρα, το σήκωσε η φίλη της και μου είπε ότι ήταν τουαλέτα. Αργότερα μου είπε ότι έγινε κάτι σοβαρό και λιποθύμησε η Κατερίνα και ήταν 2 ώρες λιπόθυμη! Μου είπε ότι την είχαν βάλει να ξαπλώσει. Μετά από ότι έμαθα, την είχαν αφήσει να συνέλθει μόνη της και συνέχισαν εκείνοι το πάρτι μέσα. Τα παιδιά ήταν μόνα τους στο πάρτι, οι γονείς είχαν φύγει».

Και συνεχίζει: «Στις 23.00 το βράδυ με πήραν και μου είπαν ότι πάνε στο νοσοκομείο. Με πήρε ο μπαμπάς της κοπέλας και μου είπε ότι το πάνε (το κορίτσι) με ασθενοφόρο. Η μητέρα της κοπέλας μου είπε να μην πάω από το σπίτι, γιατί ήταν άνω κάτω από το πάρτι. Όταν πήγα στο νοσοκομείο, το είχαν πάει νεκρό το παιδί μου».

Δεν υπήρχε επίβλεψη από ενήλικα στο πάρτι!
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας της εορτάζουσας που έκανε το πάρτι, η κόρη του που είναι 13 χρονών δε θα κατανάλωνε αλκοόλ. Οι γονείς, ετοίμασαν πίτες, αναψυκτικά, τυροπιτάκια και όχι αλκοόλ πριν φύγουν από το σπίτι. Επειδή το σπίτι έχει μόνο ένα δωμάτιο αποφάσισαν να φύγουν, για να μη νιώθουν άβολα τα περίπου 10 παιδιά που ήταν καλεσμένα. Λίγο πριν φύγουν έφτασε η Κατερίνα, η οποία φαινόταν -σύμφωνα με τον πατέρα της φίλης της- να είχε καταναλώσει από πριν, ποσότητα αλκοόλ.

Γεμάτο με ποτά το σπίτι
Παρά τα λεγόμενα του πατέρα ωστόσο, πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν γεμάτο με μπουκάλια αλκοολούχων ποτών.

«Μου είπαν ότι είχε πάει τα ποτά η κόρη μου. Δεν το πιστεύω εγώ αυτό. Από το σπίτι μας δεν λείπουν ποτά» ανέφερε η μητέρα της άτυχης Κατερίνας. Συμπληρώνει, ότι από το σπίτι της δεν έλειπε κανένα μπουκάλι με ποτό ενώ το χαρτζιλίκι του παιδιού ήταν μικρό και δεν του επέτρεπε να αγοράσει ποτά.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου της 14χρονης.

Αυτή την ώρα γίνεται η ιατροδικαστική εξέταση, στην οποία συμμετέχει ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Σωκράτης Τσαντίρης.



Πηγή

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Εκτος Αποστολης ο Στρατος μας ! ! ! Ορντινατσα καταντησε...Διαβαστε να φριξετε ! ! !

Δείτε την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ με προσεκτικά επιλεγμένες και «όμορφες» λέξεις, εμπνεύσεως υπουργείου «μεταναστευτικής πολιτικής» για να ωραιοποιήσουν την δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού, μια κατάσταση που πριν από κάποια χρόνια θα έμοιαζε αποκύημα μυθιστορήματος πολιτικής φαντασίας.


«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας προσφύγων, σας γνωρίζεται ότι για τις 30 Μαΐου 2019 διαμένουν σε 32 δομές διαχείρισης ΕΔ, 28.659 πρόσφυγες/μετανάστες, με δυνατότητα φιλοξενίας 26.447 ατόμων (οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Κω και Διαβατών έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς).

Επίσης οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ για τις 30 Μαΐου 2019 ανέλαβαν το έργο της παροχής 13.725 μερίδων φαγητού (από τις οποίες 230 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα ΕΔ), λαμβανομένου υπόψη ότι τμήμα αναγκών σίτισης στις δομές φιλοξενίας έχει αναληφθεί από έτερους φορείς με την καταβολή χρηματικού αντιτίμου (με την μέθοδο προπληρωμένων καρτών) στους πρόσφυγες/μετανάστες. Για την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ.»




πηγη 

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ!!Συνελαβαν και απελασαν Ρωσο διπλωματη....!!Πυρ και μανια η Μοσχα!! Αμεση αντιδραση.......

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!!!Απελασαν Ρωσο διπλωματη οι Κοσοβαροι !!!Συγκεκριμενα η κυβερνηση του Κοσοβου απελασε Ρωσο διπλωματη επειδη κατα την διαρκεια επιχειρησης της αστυνομιας για το οργανωμενο εγκλημα συνελαβε αξιωματικους που στην πλειοψηφια τους ηταν Σερβοι με την κατηγορια οτι εμπλεκονται σε παρανομες δραστηριοτητες!!!
Κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης ο Ρώσος πολίτης και ένας συνάδελφος του, μέλη και οι δύο της αποστολής του ΟΗΕ στο Κόσοβο, συνελήφθησαν και αργότερα αφέθησαν ελεύθεροι.
η κατηγορια για τον Ρωσο διπλωματη ηταν επειδή στεκόταν σ’ ένα οδόφραγμα που είχαν βάλει οι ντόπιοι Σέρβοι για να εμποδίσουν την διέλευση των οχημάτων της αστυνομίας.
Η αντιδραση της Μοσχας ηταν αμεση και χαρακτηρισε την συλληψη του Ρωσου εντελως απαραδεκτη!!!

Το Κόσοβο απέλασε Ρώσο διπλωμάτη που είναι μέλος της αποστολής του ΟΗΕ – Οργή από τη Μόσχα.

Η κυβέρνηση του Κοσόβου ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Ρώσος πολίτης Μιχαήλ Κρασνοσενκόφ που είναι μέλος της αποστολής του ΟΗΕ (UNMIK) είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο και δεν θα μπορεί να επιστρέψει στην χώρα μετά την απέλαση του.

Η αποστολή της UNMIK ανακοίνωσε ότι ο Ρώσος, τραυματίσθηκε όταν συνελήφθη την Πέμπτη κατά την διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας κατά του οργανωμένου εγκλήματος στο Κόσοβο και τώρα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου.

Κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης η αστυνομία συνέλαβε 19 αξιωματικούς της αστυνομίας 11 εκ των οποίων ήσαν Σέρβοι, με την κατηγορία ότι εμπλέκονται σε λαθρεμπόριο και άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Το Βελιγράδι, ανακοίνωσε ότι η επιχείρηση αυτή ήταν μια επίδειξη δύναμης που στρέφεται εναντίον των Σέρβων και έθεσε σε κατάσταση ετοιμότητας τον στρατό και την αστυνομία

Κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης ο Ρώσος πολίτης και ένας συνάδελφος του, μέλη και οι δύο της αποστολής του ΟΗΕ στο Κόσοβο, συνελήφθησαν και αργότερα αφέθησαν ελεύθεροι.

Το Κρεμλίνο αντέδρασε στην σύλληψη του Ρώσου διπλωμάτη την οποία χαρακτήρισε ως «ανεπίτρεπτο περιστατικό».

Η αστυνομία του Κοσόβου ισχυρίσθηκε ότι τα δύο μέλη της αποστολής του ΟΗΕ συνελήφθηκαν επειδή στεκόντουσαν σ’ ένα οδόφραγμα που είχαν βάλει οι ντόπιοι Σέρβοι για να εμποδίσουν την διέλευση των οχημάτων της αστυνομίας.

Ο πρωθυπουργός του Κοσόβου Ραμούς Χαραντινάι σε ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook έγραψε αναφορικά με την απέλαση του Ρώσου ότι «η απόφαση ελήφθη σήμερα. Στο άτομο αυτό το οποίο εργάζεται στην αποστολή του ΟΗΕ…δόθηκε η εντολή να εγκαταλείψει το Κόσοβο» όπως και ότι «η απόφαση αυτή ελήφθη επειδή οι ενέργειες του Ρώσου πολίτη στράφηκαν ενάντια στην συνταγματική τάξη του Κοσόβου»

πηγη

Δημοψηφισμα για ενωση Αλβανιας-Κοσοβου και οι Σερβοι βαζουν τις γεμιστηρες στα οπλα τους....

Μιλουν για δημοψηφισμα και ενωση με την Αλβανια οι Αλβανοκοσοβαροι...
Τους Σερβους, δεν τους ρωτησαν...
Το Κοσοβο για τους Σερβους, ειναι η Μητροπολιτικη Ιερη γη τους...
Κι αν τολμησουν, να το κανουν, θα μιλησουν τα οπλα....
Κι αυτη την φορα, το ΝΑΤΟ, δεν θα τους σωσει....
Θα ξεκαθαρισουν μια και καλη, οι Σερβοι τις οποιες διαφορες δημιουργησαν τα Αλβανα...
Διαβαστε σχετικα με το τι σχεδιαζουν οι Αλβανοκοσοβαροι...


Ο πρόεδρος του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι δήλωσε, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο TASS επικαλούμενο το τηλεοπτικό δίκτυο Dukagjinit, ότι το Κόσοβο εξετάζει το ενδεχόμενο να διεξαγάγει δημοψήφισμα για την ένωση του με την Αλβανία, αν η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίσει να το απομονώνει.

«Αν η ΕΕ συνεχίσει να απομονώνει το Κόσοβο, θα εξετασθεί η δυνατότητα θεσμικών ενεργειών ή δημοψηφίσματος για την ένωση με την Αλβανία. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό μέσω κοινοβουλευτικών αποφάσεων είτε μέσω δημοψηφισμάτων στο Κόσοβο και την Αλβανία, αλλά περιλαμβάνοντας και το Πρέσεβο, την Μεντβέσκα και το Μπουγιάνοβιτς.

Αν Η ΕΕ δεν επιθυμεί να αναγνωρίσει δύο αλβανικά κράτη με δύο σημαίες, ας δεχθούν μόνο τη μία σημαία», δήλωσε ο Θάτσι στο τηλεοπτικό δίκτυο Dukagjinit.

Ο Χασίμ Θάτσι εξέφρασε την άποψη ότι αυτή η ιδέα «θα αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια» ενώ διευκρίνισε ότι με τη λέξη «απομόνωση» που χρησιμοποίησε υπονοούσε «την παρατεταμένη διαδικασία που αφορά την απλούστευση των διαδικασιών χορήγησης βίζας» στους Κοσοβάρους από την ΕΕ.



πηγη 

ΕΚΤΑΚΤΟ!!Ανενοχλητοι οι Τουρκοι κλεβουν τις περιουσιες των Ελληνοκυπριων.....Απλοι θεατες τα Ηνωμενα Εθνη και η κυβερνηση της Λευκωσιας!!!

ΤΕΤΑΜΕΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!!Οι Τουρκοι προκαλουν μπαινουν στα ελληνικα χωραφια και κλεβουν τις σοδιες των ελληνοκυπριων γεωργων!!!Οργη και απογνωση απο τους γεωργους που βλεπουν τους τουρκους να μπαινουν με αγροτικα μηχανηματα και να θεριζουν στα χωραφια τους....μαλιστα και με συνοδεια τουρκων στρατιωτων!!!Στην περιοχη βρισκονται μελη της Κυπριακης κυβερνησης.......και συνιστουν...<<αμ τι αλλο απο ψυχραιμια>>!!!!
Τα Ηνωμένα Έθνη, δείχνουν αδυναμία να ελέγξουν την κατάσταση στην περιοχή καθώς, πολλές φορές οι αξιωματικοί του ανέφεραν πως το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μιλήσουν στους Τούρκους στρατιώτες!!!!Η κατασταση παραμενει τεταμενη....και υπαρχουν φοβοι οτι μπορει να υπαρξει θερμο επεισοδιο απο τους ελληνες γεωργους που αισθανονται οτι ειναι χωρις προστασια και ερμαιο στις ορεξεις των τουρκων!!!

Κύπρος: Νέα τουρκική εισβολή στη «νεκρή ζώνη» - Κλέβουν τις περιουσίες των Ελλήνων - «Ψυχραιμία» συνιστά Λευκωσία.

Συνεχίζουν την προώθησή τους στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Δένειας οι Τούρκοι και μέχρι και πριν λίγες ώρες θέριζαν τα αγροτεμάχια των Ελληνοκυπρίων κάτι που δεν είχαν κάνει εχθές, όταν ξεκίνησε το νέο αυτό κύμα προκλήσεων.

Από την πλευρά της η Λευκωσία, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου συνιστά «ψυχραιμία» σε σχετικές δηλώσεις του. 

«Η Κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ΟΥΝΦΙΚΥΠ», δήλωσε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου συνιστώντας παράλληλα «ψυχραιμία.»

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο και κληθείς να σχολιάσει τις ενέργειες του κατοχικού καθεστώτος στη Δένεια, ο εκπρόσωπος είπε ότι, «δυστυχώς, συνεχίζονται αυτές οι προκλητικές ενέργειες από την τουρκική πλευρά και από τον κατοχικό στρατό στη νεκρή ζώνη».

Μιλώντας o κοινοτάρχης της Δένειας Χριστάκης Παναγιώτου, ανέφερε πως είναι στο σημείο αρκετός κόσμος συγκεντρωμένος ενώ βρίσκονται στο σημείο στελέχη του ΥΠΕΞ και μέλη της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών προκειμένου να ελέγξουν από κοντά την κατάσταση.

Σημειώνεται πως το απόγευμα της Πέμπτης, οι Τούρκοι μπήκαν στη νεκρή ζώνη με τη συνοδεία οχημάτων του κατοχικού στρατού ακόμα και οπλισμένων και ξεκίνησαν να θερίζουν τα χωράφια των Ελληνοκυπρίων.

Νωρίτερα, ο κοινοτάρχης της Δένειας, ανέφερε πως το πιθανότερο να πρόκειται για έποικους καθώς τα γειτονικά χωριά της περιοχής, Αυλώνα και Φιλιά κατοικούνται ως επι το πλείστον από Τούρκους έποικους.

Σημείωσε ακόμη πως τα Ηνωμένα Έθνη, δείχνουν αδυναμία να ελέγξουν την κατάσταση στην περιοχή καθώς, πολλές φορές οι αξιωματικοί του ανέφεραν πως το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μιλήσουν στους Τούρκους στρατιώτες.

Τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου μόνο οργή έχουν προκαλέσει στην Κύπρο και απεικονίζουν καρέ καρέ τις τουρκικές προκλήσεις στη Δένεια.

Οι Τούρκοι μπαίνουν προκλητικά  με γεωργικά οχήματα μέσα στις ελεύθερες περιοχές, μέσα στα χωράφια των Ε/κ γεωργών.

Ε/κ που οπτικογραφούν τα βίντεο ακούγονται να φωνάζουν στους Τούρκους ότι είναι «κλέφτες», εννοώντας βέβαια την κλοπή της δικής τους περιουσίας.

Σήμερα το πρωί λειτουργοί του ΥΠΕΞ σε συνεργασία με την ΟΥΝΦΙΚΥΠ καθώς και τον κοινοτάρχη της Δένειας βρίσκονται στο σημείο των παραβιάσεων.

Όπως πληροφορείται το Sigmalive αυτή την ώρα οι Τούρκοι συνεχίζουν τις προκλήσεις, καθώς φορτηγό εισέβαλε ξανά στα χωράφια των Ε/κ γεωργών για να μαζέψουν τη σοδειά τους, ουσιαστικά να την κλέψουν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο SigmaLive ο κοινοτάρχης της Δένειας, άμεσα ενημερώθηκαν τα Ηνωμένα Έθνη και για την ώρα απομακρύνθηκαν οι Τούρκοι. Το όλο ζήτημα αφορά ουσιαστικά γη, για την καλλιέργεια της οποίας οι Ελληνοκύπριοι γεωργοί λάμβαναν στο παρελθόν και επιδοτήσεις από τον ΚΟΑΓ.

Το SigmaLive επικοινώνησε με τον Αντιστράτηγο εν αποστρατεία Ανδρέα Πενταρά, ο οποίος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους οι Αττίλες προχωρούν σε αυτά τα βήματα.

Κληθείς, μάλιστα, να απαντήσει για το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου στην ακριτική περιοχή, ο κ. Πενταράς ανέφερε ότι οργανωμένα δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο, ωστόσο μεμονωμένα θα μπορούσε να συμβεί. Ίσως από κατοίκους, συμπλήρωσε, οι οποίοι βλέπουν τη γη που καλλιέργησαν αυτοί για τόσα χρόνια να θερίζεται από τους Τουρκοκυπρίους.

Στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ και την εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», μίλησε εκ νέου ο κοινοτάρχης Δένειας, εκφράζοντας φόβους για πιθανή αυθόρμητη αντίδραση των Ε/κ γεωργών, σε περίπτωση που ξαναδούν μπροστά τους να τους κλέβουν τις περιουσίες τους.

Παράλληλα είπε ότι τόσο οι Ε/κ γεωργοί όσο και τα μέλη της ΟΥΝΦΙΚΥΠ είναι έρμαιο στις ορέξεις των Τούρκων:

Εντάλματα σύλληψης των Τουρκοκύπριων γεωργών αναφορικά με τα αδικήματα που έχουν διαπραχθεί εντός της Πράσινη Γραμμής ζητά με επιστολή της η Παγκύρπια Οργάνωση Σιτηροπαραγωγών.

δειτε εδω το βιντεο

πηγη

Καιρός:Προειδοποίηση της ΕΜΥ για Ραγδαία Επιδείνωση το Σαββατοκύριακο...Πού θα «χτυπήσει» η Κακοκαιρία...


Τέλος η καλοκαιρία και οι υψηλές θερμοκρασίες.Τι αναφέρει η ανακοίνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας.


Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος αλλά βαθμιαία από τα δυτικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα δυτικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. H θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία και από το απόγευμα στη Θράκη. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας και μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι τις απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία από τα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες

Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές στα βόρεια. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 στα νότια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και κυρίως στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Πρόγνωση για Σάββατο

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους και στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα, αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών βροχών στην Κρήτη μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.



Πηγή

Καυγαδες, ξεκατινιασματα, ρουφιανιλικια και "Συντροφικα" αλληλομαχαιρωματα απο τα "ποντικια" που ετοιμαζονται να εγκαταλειψουν το καραβι....

Οταν το καραβι βουλιαζει, τα ποντικια, το εγκαταλειπουν πρωτα....
Αυτο βλεπουμε στο κομματικο Καθεστως του Τσιπρα, σημερα...
Τρεχουν να σωθουν και δεν υπολογιζουν τιποτα....
Το τομαρι τους μονο και τιποτε αλλο....
Διαβαστε παραδειγμα...


Ότι η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου είναι ζευγάρι με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, είναι γνωστό. Αυτό, όμως, που δεν είναι γνωστό και το αποκαλύπτουμε εδώ, στο PatKiout.gr είναι ο άγριος καβγάς τους λίγες μέρες μετά τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

 Διότι αυτή η συντριβή δεν είχε μόνο κομματικές, αλλά και πιο… προσωπικές συνέπειες. Τι συνέβη, λοιπόν, στο παρασκήνιο και έφερε σε ρήξη το ερωτευμένο ζευγάρι;

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είναι από τα πλέον έμπιστα άτομα του πρωθυπουργού και είναι αυτός που τις τελευταίες μέρες έχει κατηγορηθεί περισσότερο (μαζί βέβαια με τον Παύλο Πολάκη) από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογική αποτυχία.

Τον κατηγορούν ότι απομόνωσε τον Αλέξη Τσίπρα, τον απέκοψε από την κοινωνία και το κόμμα και ιδρυματοποίησε το Μέγαρο Μαξίμου. Ωστόσο, ο ίδιος έχει επιλέξει να μείνει μέχρι τέλους στο πλευρό του πρωθυπουργού με όποιο πολιτικό κόστος, κάτι που όπως φαίνεται δεν κάνει η σύντροφός του. Αυτός είναι και ο λόγος του μεγάλου τους καβγά.

Διότι, η κ. Αχτσιόγλου, σε αντίθεση με τον καλό της, έχει ενταχθεί στην «ομάδα των 53» της εσωκομματικής αντιπολίτευσης και ήδη συμμετέχει στις ζυμώσεις με επικεφαλής τον Ευκλείδη Τσακαλώτο για την «αποκαθήλωση» του Αλέξη Τσίπρα. Όπως μας μετέφερε έγκυρη πηγή: «Έγιναν μαλλιά-κουβάρια.

Ο Τζανακόπουλος της είπε φανερά εκνευρισμένος πως αυτό που κάνει είναι αχαριστία απέναντι σε έναν άνθρωπο που την ανέδειξε και της εμπιστεύτηκε ένα από τα πιο σημαντικά υπουργεία είναι αχάριστη και πως πάνω από όλα, ακόμα κι από την προσωπική τους σχέση, βάζει το πολιτικό της συμφέρον», με την Έφη Αχτσιόγλου να του αντιτείνει ότι δεν μπορεί να βρίσκεται στο ίδιο καράβι με ένα κόμμα που έκανε τόσα λάθη και είναι έτοιμο να προσκρούσει στα βράχια. Και με τούτα και με κείνα, ο καβγάς δεν άργησε να αρχίσει…




πηγη 

Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ:Ερχονται κοσμογονικες αλλαγες!!! Αραγε παμε για αλλαγες συνορων??

<<ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΟΗΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ>>!!!Οι ΗΠΑ αναγνωρισαν και επισημως οτι τα υψωματα του Γκολαν ανηκουν πλεον στο Ισραηλ παρ ολο το αντιθετο των αποφασεων του ΟΗΕ!!! Μαλιστα ανανεωσαν και τους χαρτες του State Department!!Αξιοσημειωτο ειναι οτι τα υψωματα αυτα ειναι πλουσια σε υδατινους πορους και το Ισραηλ δεν προκειται με τιποτα να τα δωσει πισω......καθως οτι στην περιοχη αυτη το νερο εχει πιο πολυ αξια απο το πετρελαιο!!!!
Φυσικά η Μόσχα είναι ικανοποιημένη με την εξέλιξη καθώς όχι μόνο η Κριμαία νομιμοποιείται που επέστρεψε στον ρωσικό «κορμό» αλλά είναι πιθανό να συμβεί το ίδιο πράγμα και σε περιοχές της Ανατολικής Ουκρανίας.
Εν τω μεταξυ τον Ιουνιο αναμενεται μια σημαντικη συνοδος απο τις τρεις χωρες ΗΠΑ Ρωσιας και Ισραηλ που προκειται να συζητηθουν θεματα ασφαλειας στην Μεση Ανατολη!!!Οπως καταλαβαινουμε ερχονται κοσμογονικες αλλαγες.....και ισως δουμε και αλλαγες συνορων στην Μεση Ανατολη!!!

Κοσμογονία: Οι ΗΠΑ «έδωσαν» τα Υψώματα του Γκολάν στο Ισραήλ ανανεώνοντας τους χάρτες του State Department!

Δεν πέρασε ούτε μια ημέρα από την αποκάλυψη για τον επανακαθορισμό συνόρων στην Μέση Ανατολή και το State Department ανακοίνωσε πριν από λίγο πως αλλάζει τους χάρτες του και αναγνωρίζει τα Υψώματα του Γκολάν ως ισραηλινό έδαφος ανεξάρτητα από τις αποφάσεις του ΟΗΕ.

Αυτό σημαίνει πως επισήμως ανεξάρτητα από το Διεθνές Δίκαιο οι ΗΠΑ δίνουν τα συριακά εδάφη που καταλήφθηκαν από το Ισραήλ στον Πόλεμο των Έξι Ημερών το 1967, στην εξουσία του Τελ Αβίβ.

Φυσικά από την απόφαση αυτή προκύπτουν και άλλες καταστάσεις, όπως ότι πλέον η αντίδραση των ΗΠΑ για την ανάκτηση της Κριμαίας από την Ρωσία καθίσταται κενή ηθικού περιεχομένου και άνευ ουσίας.

 Ερχονται κoσμογονικές εξελίξεις στην Μέση Ανατολή καθώς Ρωσία-ΗΠΑ-Ισραήλ "έδωσαν τα χέρια" για μια Σύνοδο Κορυφής που μπορεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας με επανακαθορισμό συνόρων και δημιουργία Παλαιστινιακού κράτους!

Αργά προχτες το βράδυ, ο Λευκός Οίκος με ανακοίνωση του ανέφερε πως οι 3 χώρες, ΗΠΑ-Ρωσία-Ισραήλ, συμφώνησαν στην δημιουργία ειδικής επιτροπής που θα ασχοληθεί με τα θέματα ασφαλείας στην Μέση Ανατολή.

Σήμερα λοιπόν το State Department άλλαξε τους χάρτες και δείχνει τα Golan Heights ως ισραηλινά όπως αναφέρει ο εκπρόσωπός του Morgan Ortagus μετά την επιβεβαίωση ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu έλαβε μια αναβαθμισμένη έκδοσή τους.

«Ξέρω πως σίγουρα έχουμε ανανεώσει τους χάρτες» είπε ο Ortagus όταν ερωτήθηκε εάν προέβησαν οι Αμερικανοί σε τέτοιες κινήσεις από την στιγμή που ο πρόεδρος Donald Trump τον Μάρτιο αναγνώρισε επίσημα ισραηλινή κυριαρχία στα αμφισβητούμενα Υψώματα.

Πρέπει να πούμε πως τα Υψώματα του Γκολάν είναι πλούσια σε νερό και οι Ισραηλινοί δεν τα δίνουν πίσω υπό καμία προϋπόθεση καθώς το νερό στις περιοχές αυτές είναι πιο σημαντικό και από το πετρέλαιο.

Ο Netanyahu είπε στους δημοσιογράφους στην Jerusalem ότι ο Σύμβουλος του Λευκού Οίκου Jared Kushner του παρέδωσε έναν από τους καινούριους χάρτες στον οποίο μάλιστα είχε γράψει ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ την λέξη “ωραία.”

Ο Ortagus δεν σχολίασε εάν το State Department προχώρησε σε επιπλέον ενέργειες για να αναγνωριστούν τα Golan Heights ως ισραηλινά εκδίδοντας καινούρια οδηγία σε ότι αφορά την εθνικότητα όσως έχουν γεννηθεί στην περιοχή.

«Θα σας πω για ότι νεότερο είπε»

Το Ισραήλ με νόμο προσάρτησε τα υψώματα το 1981 και ήταν η αφορμή για τον πόλεμο του Λιβάνου το 1982 στον οποίο πάλί το Τελ Αβίβ επικράτησε. Ο ΟΗΕ δεν τον αναγνώρισε αυτόν τον νόμο και θεωρείται ότι δεν έχει διεθνή ισχύ.

Το Ισραήλ το 2018 οργάνωσε τοπικές εκλογές στις 30 Οκτωβρίου και η Σύνοδος του ΟΗΕ ζήτησε να αποσύρει άμεσα τα στρατεύματά του από την κατεχόμενη περιοχή.

Φυσικά η Μόσχα είναι ικανοποιημένη με την εξέλιξη καθώς όχι μόνο η Κριμαία νομιμοποιείται που επέστρεψε στον ρωσικό «κορμό» αλλά είναι πιθανό να συμβεί το ίδιο πράγμα και σεμ περιοχές της Ανατολικής Ουκρανίας.

Πλέον η θέση των ΗΠΑ στο ζήτημα της Κριμαίας αποκτάει μηδενική ισχύ.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μ.Νετανιάχου, είπε σχετικά με την αναμενόμενη σύσκεψη κορυφής:

"Πρότεινα και στους δύο, σε Ν.Τραμπ και Β.Πούτιν να σχηματίσουμε μια κοινή επιτροπή με μέλη από ΗΠΑ-Ρωσία και Ισραήλ που θα συναντηθεί τον Ιούνιο στην Ιερουσαλήμ για να συζητήσει την κατάσταση ασφαλείας στην Μέση Ανατολή.

Και οι δύο ηγέτες συμφώνησαν μαζί μου.

Αυτό είναι κάτι πρωτοφανές"!

Ετσι, τον Ιούνιο θα συναντηθούν ο Σύμβουλος Ασφαλείας των ΗΠΑ, Τ.Μπόλτον, με τον ισραηλινό ομόλογο του Meir Ben-Shabbat και τον Ρώσο σύμβουλο εθνικής ασφαλείας και δεξί χέρι του Β.Πούτιν, Nikolay Patrushev!

Ισραηλινές πηγές τονίζουν πως η Τουρκία δεν πρόκειται να λάβει μέρος στις συζητήσεις ενώ τονίζουν πως ότι συμφωνηθεί μεταξύ των τριών συμβούλων ασφαλείας θα προωθηθεί και στους ηγέτες για υπογραφές.

Το πρώτο θέμα στην ατζέντα θα είναι η περιβόητη "Συμφωνία του Αιώνα", η δημιουργία Παλαιστινιακού κράτους, ο τερματισμός του πολέμου στην Συρία, η αποχώρηση των ιρανικών και τουρκικών δυνάμεων, το νέο Σύνταγμα της Συρίας, η δημιουργία (στο μέλλον) κουρδικού κράτους.

Κρίσιμο και τελευταίο θέμα συζήτησης θα είναι οι ενεργειακοί αγωγοί, τόσο αυτοί από Κατάρ και Ιράν προς Συρία πχ ο South Pars αλλά και ο East-Med.

Mε λίγα λόγια, το Ισραήλ μπαίνει "σφήνα" στην Συμφωνία της Αστάνα μεταξύ Ρωσίας-Τουρκίας-Ιράν και θα προτείνει ένα νέο σχέδιο που θα οδηγήσει σε νέα σύνορα στην περιοχή, σε μόνιμη εκεχειρία και απόσυρση των δυνάμεων. Τελικός χαμένος η Αγκυρα!

Hδη ο Ρ.Τ.Ερντoγάν έχει αντιδράσει αρνητικά απέναντι στην "Συμφωνία του Αιώνα", συνεπώς δεν υπάρχει χώρος γι αυτόν στο τραπέζι των συζητήσεων.

πηγη

Θέλει χρήση αιθούσης επισήμων (VIP) στα ταξιδια της το Νουμερο ! ! !

Να τα βλεπετε εσεις που την ψηφισατε και την κανατε να νομιζει οτι ειναι Καποια...
Ειστε αξιοι της τυχης σας και μην παραπονιεστε ....
Διαβστε να δειτε τι ψηφισατε...


Η περίπτωση της τέως υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά, τα υπηρεσιακά ταξίδια της οποίας ανά τον κόσμο δεν έχουν ακόμα εκκαθαριστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες προκαλεί απορίες.

Στις 22 Φεβρουαρίου 2019 λοιπόν με έγγραφο της η διευθύντρια του γραφείου υπουργού Τουρισμού προς το υπουργείο Εξωτερικών, υποβάλει “Αίτημα για χρήση αιθούσης επισήμων (VIP) Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών από την Υπουργό Τουρισμού, κα Ελενα Κουντουρά” και την πολυάριθμη συνοδεία της.

Οπως αναφέρεται, “παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για τη διάθεση της Αίθουσας Επισήμων (VIP) του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κατά τις αφίξεις και αναχωρήσεις της κας Υπουργού και της συνοδείας της, κατά περίπτωση, ως ακολούθως:

1.Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019, Αθήνα-Βρυξέλλες, πτήση Aegean A3 622, αναχώρηση 15:10'
2.Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019, Βρυξέλλες Αθήνα, πτήση Aegean A3 621, άφιξη 15:40'
3.Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019, Αθήνα-Βερολίνο, πτήση Aegean A3 822Y, αναχώρηση 11:00'
4.Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019, Μόσχα-Αθήνα, πτήση Aegean a3 881L, άφιξη 17:05'”


πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.