Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Μπορεις να απαντησεις ρε ή δεν καταδεχεσαι;



Παρακολούθησα κομμάτια της συνεντεύξεως σας στον κ.@St_Theodorakis και πρώτα απ’όλα,σας εύχομαι να είστε ευτυχισμένος στην προσωπική σας ζωή με ΟΠΟΙΟ τρόπο εσείς έχετε επιλέξει. Ταυτοχρόνως, όμως ξαφνιάστηκα με την επιμονή σας να παρουσιάζετε την ομοφυλοφιλία σας,ως κάτι απολύτως φυσιολογικό! Θα έλεγα την προπαγανδίζετε κιόλας. Θα σας κάνω μια εξωφρενική ερώτηση, που όμως εκφράζει επακριβώς ΤΟ αδιέξοδο!

ΕΑΝ εξαφανίζετο από προσώπου γης το ΕΝΑ από τα δύο φύλα,αρσενικό ή θηλυκό, θα μπορούσε να συνεχιστεί η ύπαρξη ΖΩΗΣ επί γης; Και όχι μόνο ανθρώπων, αλλά και των υπολοίπων όντων! Πως θα μπορούσαν να αναπαραχθούν; Επομένως,ΜΗΠΩΣ αυτό που εσείς διαφημίζετε ενθουσιωδώς, είναι παρέκκλιση λειτουργίας της φύσεως και όχι παράδειγμα προς μίμηση; 

Ερωτώ καλοπροαίρετα, χωρίς αρνητική διάθεση. Και το ερωτώ,διότι δεν είστε εκ γενετής σεξουαλικά “παρεκκλίνων”,που πια θα υπήρχε δικαιολογία, αλλά κατ’επιλογήν ! Εφόσον είστε δημόσιο πρόσωπο στη χώρα μας, με πολιτικό προσανατολισμό μάλιστα, θεωρείτε, ότι παρουσιάζετε με τον άνδρα σας το σωστό πρότυπο οικογενείας,για την ελληνική κοινωνία; 

Και αν τα δύο αγοράκια, που θέλετε να αποκτήσετε με παρένθετες μητέρες, συνεχίσουν την δική σας τακτική, και αυτό εξαπλωθεί στη χώρα,με ανάλογα ζευγάρια, θα συνεχίσουμε σε βάθος πολλών χρόνων , να υπάρχουμε ως λαός; Και όχι μόνο εμείς, αλλά και τα υπόλοιπα κράτη του κόσμου. 

Τα γράφω αυτά για να καταδείξω την, ΚΟΝΤΡΑ στην φύση, “ιδιαιτερότητά” σας. αλλά…. εξοργίστηκα από την νοοτροπία του

"θέλω να χρησιμοποιήσω μια γυναίκα σαν μηχανή αναπαραγωγής και θέλω δύο αγόρια".
Απίστευτος σεξισμός!!

Η ομοφυλοφιλία είναι επιλογή.
Ποιος είναι ο λόγος ,που όλοι την προωθούν……

Ζαioι και τnλεπαπαγαλοι ακoυστε...

 


Δεν το λεμε μονο εμεις...



ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ....Ολοι θα δικασθειτε ! ! !



ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ! 

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ....

Κάνατε ΑΙΣΧΡΗ προπαγάνδα...

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ...

Είστε ΣΥΝΕΡΓΟΙ στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ σε βάρος των ΕΛΛΗΝΩΝ...

Είναι ΑΡΓΑ. ΠΟΛΥ αργά. ΤΙΠΟΤΑ δεν θα αποτρέψει την ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ !

Στη Δίκη των Αθηνών.

Αχ, πόσα νέα θα σας έχω μέσα στον Οκτώβριο για τα διεθνή… Αχ… 

Υ.Γ.1 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ 

είναι αυτά που βγαίνετε και λέτε, “ειδικοί” μου. Δεν ξέρω τι έχετε κατά νου. Πραγματικά, όμως. Αλλά αυτό το “μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι”, όλο και πιο συχνά το βρίσκω μπροστά μου…

Υ.Γ.2 Εννοείται.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ. Για να έρθει αμέσως μετά να “κουμπώσει” στη ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. Αφού ΠΡΩΤΑ “κουμπώσει” σε αυτή η δικογραφία για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ. Αυτή για το ΣΑΚΑΤΕΜΑ και το ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ του πληθυσμού. Αυτή που σχηματίστηκε με εντολή της ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ της ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ της Ελλάδας.

Με το …δικό μου δαχτυλάκι, βεβαίως. Συν Αθηνά και χείρα κίνει… Μία σκακιέρα όλο αυτό, Νίκο Τζανάκη και Ματίνα Παγώνη. Λογαριάσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Και δεν είμαι εγώ ο ξενοδόχος…

Από Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Τους ξεφτιλιζει ! ! !



Σουηδος Ευρωβουλευτής ξεφτυλίζει κυριολεκτικά το Παιδί το χαιδεμένο της Μπιλντεμπεργκ και Φωνητικα ας πούμε οτι είναι Ελληνας τον Μαργαριτη Σχοινά και Παπαδημούλη για το Θεμα του Μεταναστευτικού!!!!

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ....
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΣ........
ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Τουρκοι βομβαρδιζουν Αμερικανους...τι ακολουθει;

Θα το καταπιουν αυτο οι Αμερικανοι;

Θα ανταποδωσουν;

Ερχεται Νεο Ιρακ;

Αμην....



Η Τουρκία εξαπέλυσε σαρωτικές αεροπορικές επιδρομές με drones και F-16 εναντίον των ελεγχόμενων από τις ΗΠΑ εγκαταστάσεων παραγωγής πετρελαίου στη ΒΑ Συρία.  

Η κίνηση στρέφεται 100% εναντίον των ΗΠΑ με στόχο να στερήσει έσοδα και υποδομές και να τους οδηγήσει στην έξοδο από την χώρα.

Σε μια μέρα, τα drones και τα μαχητικά της Τουρκίας έπληξαν 52 στόχους στη ΒΑ Συρία αφήνοντας δεκάδες θύματα και προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Νωρίτερα, η Τουρκία προειδοποίησε ότι δεν θα υποκύψει σε απειλές μετά την κατάρριψη από τις ΗΠΑ του μη επανδρωμένου αεροσκάφους στη Συρία

Ο πόλεμος αντιπροσώπων μεταξύ των υποστηριζόμενων από την Τουρκία τζιχαντιστών ανταρτών και των Κούρδων που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ στη Συρία μετατρέπεται σε έναν άμεσο πόλεμο μεταξύ Τουρκίας και Δύσης επιβεβαιώνοντας την ρήση του Ε.Μακρόν πως “το ΝΑΤΟ στην τωρινή του μορφή είναι εγκεφαλικά νεκρό”

Προηγουμένως, η Τουρκία ανακοίνωσε ότι όλες οι υποδομές και οι ενεργειακές εγκαταστάσεις του PKK και του YPG στη Συρία και το Ιράκ αποτελούν πλέον νόμιμους στόχους.


πηγη

Ευτυχως υπαρχουν ακομη Ελληνες...ΑΚΟΥΣΤΕ !





Τα σχολια πριττευουν...

Ακουστε τον...

πηγη


Εχει απολυτο δικιο...

 


Αν πεις οτι εχει αδικο δεν θα σου πω τι εισαι....

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ! ! !



Την αvωμαλiα τnv λέει πρόoδo...



Καλά έλεγε η Μαρίκα ότι είναι άχρηστος....

Γεμισαν την Ελλάδα με μουσουλμάνους και πουστρες...

Υποφέρουν οι Έλληνες και καλοπαιρνουν αυτοί όλοι οι προδότες της χώρας.....

Υπαιτοιοι και το 41% που τους ψήφισαν ...

Αυτοί δεν είναι Έλληνες πανηλιθιοι...

Είναι ανθελληνες....


πηγη

Δεν το ειπαμε εμεις...



Απλως βρηκαμε την φωτο στο φεις και ειπαμε να κανουμε καποιες ερωτησεις...

Ειπωθηκε πριν απο πολλα χρονια, απ το ινδαλμα σου Ζαιε...

Μηπως, δεν ειναι πια ινδαλμα σου;

Μηπως, λεει βλακιες;

Μηπως, εισαι και συ τετοιος;

Τι απ ολα συμβαινει;



NoυΔoυλε, διάλεξε γαμπρo για την κoρn σoυ...



Δεν είναι πρόσφυγες, δεν είναι μετανάστες, ουτε λαθρομετανασατες, είναι στρατός κατοχής....

Κι εσυ ηλιθιε τους λυπασαι...

Αυριο οταν νοιωσουν ισχυροι θα ξεχασουν την ειρηνικη συνυπαρξη και θα σε σφαξουν....

πηγη

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Ρυζι με ζωντανα εντομα δινουν να φανε οι πλημυροπαθεις...

 





Δειτε πως μας καταντησε το ευρω...



Δειτε τι μπορουσες να αγορασεις με χιλιες δραχμες...












Μας σκοτώνουν σιγά σιγά με κάθε δυνατό μέσο...



Όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να αναζητούν την ευτυχία μακριά από τις αξίες, καταλήγουν τελικά να γίνουν υπηρέτες της Νέας Τάξης, διότι ευτυχία γι’αυτους είναι το χρήμα, το sex, τα ναρκωτικά, οι αγορές, οι επιτυχίες, το φαγητό, ο έπαινος, κ.λπ...

Οι αγορές ενέργειας έχουν καταστραφεί, κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα κηρυχθεί ξανά στην ΕΕ, το επόμενο στάδιο θα είναι το δελτίο καυσίμων, η διανομή φυσικού αερίου, οι ελλείψεις ενέργειας, οι συνεχείς διακοπές ρεύματος, οι συνεχείς διακοπές λειτουργίας και το EMP είναι όλα στο τραπέζι για την κατάρρευση του ηλεκτρικού δικτύου. Με σοδειές να χάνονται από πλημμύρες και από άλλες «φυσικές καταστροφές» και την αξία των τροφίμων να αγγίζει την αξία του χρυσού. Ενώ δειλά-δειλά, όργανα των διεθνών οργανισμών προετοιμάζουν το έδαφος για «πιθανό μελλοντικό πρόβλημα με το νερό». Ειδικά για την χώρα μας, η ατάκα «πάμε και όπου βγει», έχει γίνει κάτι σαν έναν συνηθισμένο τρόπο ζωής…

Η Ατζέντα του ΟΗΕ 2030 και η μεγάλη επαναφορά είναι τα συστήματα που έχει καθιερώσει η Νέα Τάξη για να επιβλέπει την υποδούλωση της ανθρωπότητας και να επιτρέψει την ερήμωση του πλανήτη, ο πόλεμος κατά της ανθρωπότητας είναι ένας πόλεμος φθοράς, μας σκοτώνουν σιγά σιγά με κάθε δυνατό μέσο. Με Τοξίνες στα τρόφιμα και στο νερό μας, με Θανατηφόρα εμβόλια, με αεροψεκασμούς, με κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα EMF Wifi, 5G, μικροκύματα κλπ.

Ο κύριος στόχος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι η πλήρης παγκόσμια κυριαρχία. Ο έλεγχος του πληθυσμού, πιο γνωστός ως Depopulation, είναι το εργαλείο του ΟΗΕ για την εξόντωση του 80 – 90% των ανθρώπων έτσι ώστε να μείνουν λίγο πάνω από 500 εκατομμύρια άνθρωποι, ένας αριθμός εύκολος στον έλεγχο, την κυριαρχία και την υποταγή.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι η κοινωνία οργανώνεται από σκοτεινούς ανθρώπους που έχουν σκοπό να την εγκλωβίσουν, είναι ένα γιγάντιο εργαστήριο τροποποίησης συμπεριφοράς και ο στόχος είναι να μας υποδουλώσει ψυχικά και πνευματικά και τελικά σωματικά, μας υποβιβάζουν και αποσπούν την προσοχή μας από την αλήθεια, παρουσιάζουν ότι είναι υγιές και φυσικό (π.χ. γάμος, οικογένεια, ετεροφυλοφιλία) ως ανθυγιεινό ενώ αυτό που είναι άρρωστο (π.χ. ομοφυλοφιλία, τρανσεξουαλισμός) διδάσκεται στα παιδιά σχολικής ηλικίας ως φυσικό και υγιές. Η σεξουαλική ακολασία παρουσιάζεται ως «απελευθέρωση».

Οι σκοτεινοί άνθρωποι της Νέας Τάξης έχουν καταφέρει, η ανθρωπότητα να εθιστεί στα φάρμακά τους μέσω των οποίων έγιναν οι απόλυτοι κύριοι της ….. πιστεύουν ότι πρέπει να καταστρέψουν την κοινωνία και να δημιουργήσουν χάος για να επιτύχουν την ηγεμονία, για να φέρουν τον δικό τους «μεσσία».

Όταν ρωτήθηκε ένας επιφανής χρηματιστής για τον ρόλο αυτών που κατέχουν υψηλά πολιτικά αξιώματα, είπε ότι κανείς δεν έχει αποκτήσει πολιτική εξουσία χωρίς την έγκριση τους, «Το αίμα των ανόητων μαζών θα κυλήσει καθώς περιμένουμε την ημέρα της παγκόσμιας νίκης μας», είπε ψυχρά.

Τα όπλα που χρησιμοποιούν:

Πόλεμοι, φυσικές και τεχνητές καταστροφές, πείνα και ξηρασία, λοιμοί, ασθένειες….. Πρόσθετα σε τρόφιμα, νερό, σε προϊόντα ομορφιάς, περιποίησης και καθαρισμού, με ουσίες που προκαλούν καρκίνο, στειρότητα και καταστρέφουν το νευρικό μας σύστημα….. προωθούν την άμβλωση, την σύγχυση των φύλων (LGBTQIA+) και την διδασκαλία του σεξ σε μικρά παιδιά, όλα αυτά υποστηρίζονται και χρηματοδοτούνται από τον ΟΗΕ…

Το αληθινό σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών είναι η παγκόσμια γενοκτονία

Η αληθινή αποστολή των Ηνωμένων Εθνών δεν έχει καμία σχέση με τη διατήρηση της ειρήνης, την υπεράσπιση ανθρώπων ή εθνών. Ο ΟΗΕ δημιουργήθηκε ως εργαλείο παγκοσμιοποίησης, για να υποτάξει τον κόσμο κάτω από μια δικτατορία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Τα Ηνωμένα Έθνη συμμετέχουν σε κάθε μέρος του σχεδίου για την ερήμωση του κόσμου των δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Τα Ηνωμένα Έθνη, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και ακόμη και το ΝΑΤΟ γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να επιβάλουν αυτήν την «Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση» στην Ανθρωπότητα εάν οι άνθρωποι είναι ενωμένοι εναντίον τους, αυτός είναι ο λόγος που όλοι υποστηρίζουν το σχέδιο για την εξάλειψη του 90% του παγκόσμιου πληθυσμού…

Σιωπηλά όπλα:

Το αθόρυβο όπλο είναι ένας τύπος βιολογικού πολέμου, επιτίθεται στη ζωτικότητα, τις επιλογές και την κινητικότητα των ατόμων, κατανοώντας, χειραγωγώντας και επιτίθεται στις διανοητικές και συναισθηματικές δυνάμεις και αδυναμίες τους, όταν ένα σιωπηλό όπλο εφαρμόζεται σταδιακά, το κοινό προσαρμόζεται στην παρουσία του και μαθαίνει να ανέχεται την καταπάτησή στη ζωή του.

Οι άνθρωποι δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτό το όπλο γι’αυτό δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δέχονται επίθεση και υποταγή από ένα όπλο. Μπορεί να αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

Η απλούστερη μέθοδος για την εξασφάλιση ενός αθόρυβου όπλου για την απόκτηση του ελέγχου των ανθρώπων είναι να τους διατηρεί μπερδεμένους, αποδιοργανωμένους και απασχολημένους με θέματα που δεν είναι πραγματικά.

Αυτό επιτυγχάνεται με:

Χτύπημα στις ψυχικές τους δραστηριότητες, με την παροχή χαμηλής ποιότητας προγράμματος δημόσιας εκπαίδευσης, εμπλέκοντας τα συναισθήματά τους αυξάνοντας την τέρψη τους σε συναισθηματικές και σωματικές δραστηριότητες, με: συναισθηματικές προσβολές και επιθέσεις (διανοητικός και συναισθηματικός βιασμός) μέσω συνεχούς καταιγισμού σεξ, βίας και πολέμων στα μέσα ενημέρωσης, ειδικά στην τηλεόραση και τις εφημερίδες, δίνοντάς τους αυτό που επιθυμούν, υπερβολικά «άχρηστη τροφή για σκέψη» και ξαναγράφοντας την ιστορία.

Σιωπηλά οπλικά συστήματα :

Α) Σιωπηλό οπλικό σύστημα στα μέσα ενημέρωσης: Κρατήστε την προσοχή του ενήλικου κοινού μακριά από τα πραγματικά κοινωνικά ζητήματα και προωθήστε θέματα χωρίς πραγματική σημασία.

Β) Σιωπηλό οπλικό σύστημα στα Σχολεία: αγνοώντας τα πραγματικά μαθηματικά, τα πραγματικά οικονομικά, τον πραγματικό νόμο και την ΑΛΗΘΙΝΗ ιστορία.

Γ) Σιωπηλό οπλικό σύστημα στην Εργασία: Κρατήστε το κοινό απασχολημένο, απασχολημένο, απασχολημένο, χωρίς χρόνο για σκέψη, πίσω στη φάρμα με τα άλλα ζώα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να είναι σε θέση να υποτάξουν και/ή να σκοτώσουν άλλα ανθρώπινα όντα που διαταράσσουν την καθημερινότητά τους, αλλά δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν τα ηθικά και θρησκευτικά ζητήματα που μπορεί να εγείρει μια τέτοια πράξη εκ μέρους τους. Ως εκ τούτου, αναθέτουν τη βρώμικη δουλειά σε άλλους……. στους πολιτικούς. Εκνευρίζονται για την ανθρώπινη μεταχείριση των ζώων και μετά κάθονται για ένα νόστιμο χάμπουργκερ, πληρώνουν φόρους για να χρηματοδοτήσουν μια επαγγελματική ένωση δολοφόνων που ονομάζονται συλλογικά πολιτικοί και μετά παραπονιούνται για διαφθορά στην κυβέρνηση.

Όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να αναζητούν την ευτυχία μακριά από τις αξίες, καταλήγουν τελικά να γίνουν υπηρέτες της Νέας Τάξης, διότι ευτυχία γι’αυτους είναι το χρήμα, το sex, τα ναρκωτικά, οι αγορές, οι επιτυχίες, το φαγητό, ο έπαινος, κ.λπ.


πηγη

Α Θ Λ Ι Ο Ι....ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ! ! !



ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ,

ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!

Όταν ασκήθηκε η δίωξη εναντίον μου από την παράγκα της Δικαιοσύνης, με είχατε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Τα θυμάστε;

Και ΟΧΙ ΜΟΝΟ στη σύλληψη.

Πριν τη σύλληψή μου, επί τρεις μήνες με είχατε ΚΑΙ ΠΑΛΙ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων κάθε μέρα.

Πανηγυρίζατε για τα «κακουργήματα» που επιχειρούσε η παράγκα του 16 να μου φορτώσει.

Στέλνατε τα συνεργεία όπου πήγαινα, να δείχνετε τον «αρχηγό των αρνητών», τον «ηγέτη των αντιεμβολιαστών», και φαντασιωνόστασταν το τέλος του.

Τα θυμάστε;

ΕΛΕΕΙΝΟΙ !!

Είμαι ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΑΣ !

Από την ΑΡΧΗ ήμουν !

Και πήρατε τότε την ΕΝΤΟΛΗ να με ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ !

Αλλά ΔΕΝ σας βγήκε.

Και πρώτα ήρθαν οι ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ των «κακουργημάτων».

Τις ΚΑΤΑΠΙΑΤΕ κανονικά.

Και πριν προλάβετε να τις χωνέψετε, ήρθε η ΑΘΩΩΣΗ.

ΑΥΤΗ και αν την κατάπιατε, δημοσιογραφάρες μου.

Και πάνω που δεν ξέρατε πού πατάτε και πού βρίσκεστε, με το στομάχι σας να ξεχειλώνει από αυτά που είχατε καταπιεί ,

ΕΣΚΑΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ για την ΑΠΑΤΗ.

ΑΥΤΗ, στην οποία είστε ΣΥΝΕΡΓΟΙ.

Και θα ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ για τη συνέργειά σας αυτή.

ΤΩΡΑ;

ΤΩΡΑ;

Δεν είναι είδηση η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ που ασκήθηκε και η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΔΙΚΗ του διοικητή και των μελών του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού ενός από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας για την ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ;

ΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ !

Και είμαστε ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ !

Το ντόμινο ΜΟΛΙΣ ξεκίνησε !

ΑΘΛΙΟΙ !

Υ.Γ. Κοιτάξτε, εννοείται ότι δεν περίμενα οι συνεργοί σε ένα έγκλημα να προβάλουν την αποκάλυψη και την απόδειξη του εγκλήματος.

Δεν σας πειράζει όμως που το διασκεδάζω, ε;

Λαβρόφ: Η Ρωσiα παραδoσιακά σκουπiζει τα πoδια της στους που@%@#ες.....

 Ο Λαβρόφ ξεχώρισε ξανά....



Την παραμονή της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας, η σκάλα στην είσοδο του κτιρίου του ΟΗΕ βάφτηκε με χρώματα LGTB....

Οι δυτικοί δημοσιογράφοι δεν μπορούσαν να μην κάνουν στον Λαβρόφ μια ερώτηση σχετικά με αυτό:

«Πώς νιώθετε που ανεβαίνετε τα σκαλιά που είναι ζωγραφισμένα για την υποστήριξη της LGTB

🏳️‍🌈;» - Η απάντησή του ήταν υπέροχη :
<< Η Ρωσία παραδοσιακά σκουπίζει τα πόδια της στους που@%@#ες.>> :))))


Ο πολεμος τελειωνει με νικη των Ρωσων...

ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ!



Το καθεστώς του Κιέβου «οδηγείται σε βαθμιαία υποχώρηση θέσεων και είναι αναγκασμένο να ζητήσει ειρήνευση υπό δυσμενείς συνθήκες»!

Ωχ, ακόμα και το γνωστό αμερικανικό εκδοτικό, Bloomberg, «κατάλαβε»ότι η κατάσταση φθάνει σε αδιέξοδο, ειδικά αν οι ΗΠΑ μειώσουν, (προσέξτε τι γράφει, όχι να σταματήσουν αλλά να μειώσουν), την παράδοση οπλικών συστημάτων και κάθε είδους βοήθειας…
Και ο γέρο-Μπορέλ κλαψουρίζει ότι η Ε.Ε δε μπορεί να ισοσκελίσει τις απώλειες από τη μείωση των ΗΠΑ, προς Ουκρανία!

Ξέμειναν και το λένε με πικρία. Οι νεκροθάφτες! Γιατί έχουν απομείνει ακόμα κάτι λίγοι Ουκρανοί να σκοτωθούν για χάρι τους…

Πέρα από όλα το άλλα, εγώ θα επιμένω πάντα στην πρόκληση-θύμηση, λογικών συμπερασμάτων σχετικά με αυτά τα οποία οι ίδιοι δημοσιοποιούν:

Είναι ή δεν είναι η προαναφερόμενη αναφορά του Bloomberg, σαφής αναγνώριση ότι στις στέπες ανάμεσα στους ποταμούς, Δνείπερο και Δον, οι Ρώσοι πολεμάνε με ολόκληρη τη Δύση; Και ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!

Απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου: Τα εμβoλια δεν εivαι εμβoλια...



Σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε ότι ο Robert F. Kennedy Jr. κέρδισε τη δίκη εναντίον όλων των φαρμακευτικών λομπίστες. Με μια απόφαση που κατέληξε στο ότι Τα εμβόλια Covid δεν είναι εμβόλια. Στην απόφασή του, το Ανώτατο Δικαστήριο επιβεβαιώνει ότι η ζημιά που προκλήθηκε από γονιδιακές θεραπείες mRNA του Covid είναι ανεπανόρθωτες.

Δεδομένου ότι το Ανώτατο Δικαστήριο είναι το ανώτατο δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν υπάρχουν άλλες εφέσεις και οι επιλογές προσφυγής έχουν εξαντληθεί.

Ο Robert F. Kennedy τόνισε σε μια αρχική δήλωση ότι αυτό ήταν επιτυχές και έγινε εφικτό μόνο χάρη στη διεθνή συνεργασία μεγάλου αριθμού δικηγόρων και επιστημόνων. Φυσικά, αυτή η απόφαση ανοίγει νέες ευκαιρίες διεθνώς ενάντια στους δεσμούς μεταξύ πολιτικής και φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Αυτή η απόφαση είναι πιθανό να προκαλέσει κύματα, ειδικά στην Ελβετία, επειδή η Ελβετία έχει πολλά να προσφέρει ειδικά όσον έχει να κάνει με το Ομοσπονδιακό της Σύνταγμα που δίνει μια ιδιαίτερη κυριότητα στους πολίτες,

Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης είναι στο σύνταγμα με το άρθρο 118β και η κατάχρηση της γενετικής μηχανικής στον άνθρωπο απαγορεύεται στην Ελβετία, σύμφωνα με το άρθρο 119 του Ομοσπονδιακό σύνταγμα. Αυτό συμπληρώνεται από το άρθρο 230 bis του Ποινικού Κώδικα, …

Αυτό σημαίνει ότι οι δράστες αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών.

Αυτή η ετυμηγορία θα πρέπει επίσης να κάνει τον υπόλοιπο κόσμο να καθίσει και να το προσέξει, επειδή ο Κώδικας της Νυρεμβέργης είναι διεθνής, ισχύει και περιλαμβάνεται επίσης στο άρθρο 7 του Διεθνούς Συμφώνου για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα.

Σε περίπτωση ποινικών καταγγελιών, πρέπει να γίνει αναφορά στο σκάνδαλο της θαλιδομίδης στη δήλωση προκειμένου να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στη σημασία αυτού του ισχυρισμού.

Η πολιτική λοιπόν βρίσκεται μπροστά σε ένα καυτό φθινόπωρο.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζει κανείς ότι σε αυτές τις δίκες ο Γερμανός δικηγόρος Δρ. Rainer Füllmich συμμετείχε μαζί με πάνω από 100 Γερμανούς δικηγόρους… Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης επαναφέρει όλους τους υπαλλήλους που απολύθηκαν επειδή δεν ήταν εμβολιασμένοι, διατάσσει την επιστροφή των αποδοχών

Κανένα μέσο δεν μιλά για αυτό, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη. Δυστυχώς, αυτό θα αναφερθεί, αν όχι καθόλου, στα φιλοκυβερνητικά δημόσια μέσα ενημέρωσης μόνο όταν είναι αναπόφευκτο για την πολιτική.

Παρακαλούμε, λοιπόν, να προωθήσετε την απόφαση στα μέλη της οικογένειάς σας, σε φίλους και γνωστούς σας για ενημέρωση».

Ἀκόμη πιστεύετε ὅτι θέλουν τὸ καλό σας;


πηγη

Θανος Ασκητης θαβει τους γκει....

Θάνος Ασκητής: Δεν θα «χειροκροτούσα» τον γιο μου, αν μου έλεγε ότι είναι γκέι και θέλει παιδί...

 


Ναι μεν, αλλά…: Ο Θάνος Ασκητής κλήθηκε να τοποθετηθεί για το «φαινόμενο Κασσελάκη» και τον τρόπο που παρουσιάστηκε η σχέση του με τον σύντροφό του, Τάιλερ, ωστόσο, η δήλωσή του επεκτάθηκε στο εν γένει θέμα της ομοφυλοφιλικής ταυτότητας, με απόψεις που σίγουρα προσκρούουν στις προσπάθειες της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας για ισότιμη αντιμετώπιση.

Ο θεραπευτής διαπροσωπικών σχέσεων και της ανθρώπινης σεξουαλικότητας -όπως αυτοπροσδιορίζεται στην ιστοσελίδα του- και διευθυντής του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ι «δεν θα χειροκροτούσα τον γιο μου αν μου έλεγε ότι είναι γκέι και θέλει παιδί».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να πει κάποιος ότι είναι ένα φαινόμενο. Η εκλογή του ως πρόεδρος κόμματος, έχει βαθύ προβληματισμό. Το σεξαπίλ και η προσωπική ζωή του Στέφανου Κασσελάκη έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην επιτυχία του» συμπλήρωσε ο Θάνος Ασκητής.

«Πρέπει να φύγουμε από νευρώσεις και φοβίες μας, γιατί η ομοφυλοφιλία είναι υπαρκτή, φυσιολογική συμπεριφορά στη σύγχρονη κοινωνία και δεν πρέπει να μένουμε στα κλασικά στερεότυπα ότι ο άνδρας και η γυναίκα είναι τα πρότυπα» επισήμανε ο ψυχίατρος.

Και στη συνέχεια εξήγησε ότι «δεν θα χειροκροτούσα τον γιο μου αν μου έλεγε ότι είναι γκέι και θέλει παιδί. Και δεν το χειροκροτώ με την έννοια ότι το “θέλω παιδί” σημαίνει είτε ότι θα υιοθετήσουν ένα ή θα πρέπει να βρεθεί μια γυναίκα για να περάσει το δικό του γονίδιο. Για εμένα το γονίδιο δεν περνά από δυο συστήματα ομόφυλα. Ζευγάρι είναι ο άνδρας και η γυναίκα που κυοφορούν και γεννούν».


πηγη

Νεα παvδnμiα ovειρευεται ο Ψυxακιας με vεα εμβoλια...

Επαναφέρουν τον τρόμο με τον κορωνοϊό τις τελευταίες ημέρες οι «ειδικοί» με αφορμή και την κυκλοφορία του νέου επικαιροποιημένου εμβολίου....



Ο Καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε στο νέο εμβόλιο, ενώ υποστήριξε ότι θα έρθει αργά ή γρήγορα και μια νέα πανδημία.

Μεταξύ άλλων ο κ. Βασιλακόπουλος μίλησε για την έξαρση του κορωνοϊού το τελευταίο διάστημα. «Αυτή την εβδομάδα δυστυχώς με βάση την έκθεση του ΕΟΔΥ χάσαμε 53 συμπολίτες μας. Ο κορωνοϊός δεν είναι πλέον πανδημία, είναι ενδημία, ζει μαζί μας, δεν είναι το πρόβλημα που ήταν, και πρέπει να ζούμε με αυτόν. Πρέπει να θυμόμαστε ότι υπάρχει και όταν υπάρχουν συμπτώματα και όταν κάποιος από το περιβάλλον μας έχει υπάρξει γνωστό κρούσμα πρέπει να κάνουμε self test», επεσήμανε και πρόσθεσε:

«Αν δεν είμαστε σε ευπαθή ομάδα, οφείλουμε να τροποποιήσουμε την συμπεριφορά μας, να φορέσουμε μάσκα. Αν είμαστε ευπαθής ομάδα να επικοινωνήσουμε με τον θεράποντα ιατρό μας για να μας χορηγήσει αντιικά φάρμακα τα οποία είναι δωρεάν και μειώνουν την πιθανότητα να πάμε στο νοσοκομείο. Έρχεται και το νέο εμβόλιο του κορωνοϊού, που είναι σχεδιασμένο από την αρχή, πιάνει τα στελέχη που έχουμε έως τώρα. Οι δύο επιστήμονες που ανακάλυψαν την τεχνολογία για να φτιάχνουμε αυτό το εμβόλιο του κορωνοϊού το mRNA πήραν Νόμπελ, ήταν τόσο σημαντική η ανακάλυψή του».

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλακόπουλο, «κάποια παθογόνα που βρίσκονταν σε συγκεκριμένες περιοχές, και λόγω του ότι αλλάζει το κλίμα και μπορούν να ευδοκιμήσουν και σε άλλες περιοχές, να έχουν μεγαλύτερη κυκλοφορία. Τώρα υπάρχουν κίνδυνοι λόγω της μεγάλης κινητικότητας πληθυσμών, κάποια πανδημία θα ξαναέρθει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ετοιμαζόμαστε για την επόμενη».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με τους κοριούς.

«Εκτός από την σπάνια περίπτωση να έχει κάποιος αλλεργία στον κοριό, ο κοριός είναι αισθητικό πρόβλημα, τοπικά δερματολογικό, δεν μεταδίδει νοσήματα. Δεν υπάρχει κίνδυνος να πάθουμε μία νόσο αν μας τσιμπήσουν κοριοί, είναι μόνο μία ταλαιπωρία αισθητική. Δεν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να «ταξιδέψουν» οι κοριοί από τη Γαλλία, δεν είναι πρόβλημα για τη δημόσια υγεία ο κοριός, είναι ένα τοπικό φαινόμενο στο δέρμα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μετά τον κορωνοϊό ο κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί σε θέματα υγείας και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε ώστε να αυξήσουμε την πρόληψη σε κάποια θέματα, δεν πρέπει όμως να πανικοβαλλόμαστε».


πηγη

Να φoρoλογηθoυν οι Eλλnvες για να παρουν αυξnσεις οι δικαστικoi λεει ο γελoioς...

Η δήλωση του Α.Γεωργιάδη να αναθεωρηθεί το Σύνταγμα και να πληρώνουν οι Έλληνες το δημοσιονομικό κόστος της κάθε δικαστικής απόφασης ξεπερνάει κάθε φαντασία...



Ανοίγει τη «πόρτα» στη....

«δικαίωση» διαφόρων κοινωνικών ομάδων (που είναι οι πιο υψηλά ιστάμενες στην κοινωνία γιατί οι υπόλοιποι δεν έχουν χρήματα για να τρέχουν στα δικαστήρια)  αφού θα πληρώνουν τα λαϊκά στρώματα.

Η δήλωση έγινε σήμερα μετά τον σάλο που δημιούργησε χθες το Ελεγκτικό Συνέδριο με την απόφασή του να επιστρέψουν οι συντάξεις των δικαστών στα προ του 2012 επίπεδα ενώ οι υπόλοιποι συνταξιούχοι θα συνεχίσου να ζουν με… την σύνταξη-επίδομα.

Συγκεκριμένα είπε: «Στην αναθεώρηση του Συντάγματος εγώ θα προτείνω, πραγματικά θα το προτείνω, ότι αν βγαίνουν αποφάσεις δικαστικές που έχουν δημοσιονομικό κόστος, επειδή εμένα δε μου αρέσει να μην εφαρμόζονται οι δικαστικές αποφάσεις.

Εμένα μου αρέσει το κράτος να είναι σοβαρό.

Ένα σοβαρό κράτος τις δικαστικές αποφάσεις τις σέβεται και τις εφαρμόζει[…] Όταν βγαίνει μια απόφαση με δημοσιονομικό κόστος θα πρέπει να μπαίνει αυτομάτως ένας εφάπαξ φόρος σε όλους τους πολίτες.

Να έρχεται ένα χαρτάκι και να τους λέει τώρα χρωστάς 500 ευρώ, 1.000 ευρώ, λόγω αυτής της δικαστικής απόφασης που πρέπει να πληρωθεί.

Αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε δημοσιονομική πολιτική».

Δηλαδή αν αύριο αποφασιστεί μία κοινωνική ομάδα «Χ», να της επιστραφούν χρήματα που έχασε από τις μνημονιακές περικοπές, όχι μόνο θα τα πάρει όπως προβλέπει η απόφαση αλλά θα τα πληρώνουν και οι υπόλοιποι και μάλιστα με ΑΜΕΣΟ φόρο, όχι έμμεσο.

Πριν κάνει αυτή την δήλωση είχε ξεκινήσει με έναν πρόλογο βάση του οποίου είπε ότι «Τα δικαστήρια δεν μπορούν να ασκούν δημοσιονομική πολιτική».

«Η απόφαση αφορά αυτούς που έχουν προσφύγει, μελετάμε τις συνέπειές της» σημείωσε ενώ τόνισε ότι υπάρχει θέμα κοινωνικής δικαιοσύνης.

Όπως είπε «σέβομαι πολύ τους δικαστές και συμφωνώ ότι το στάτους τους πρέπει να είναι ψηλά. Το θέμα είναι τι μπορεί να είναι», συμπλήρωσε.

«Δε θα εφαρμοστεί σε όλους, δεν υπάρχουν τα λεφτά», καθώς αυτό θα οδηγούσε σε πλήρη δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας.

«Όλα θέλουν ένα μέτρο στη ζωή, δεν θέλω να κατηγορήσω την απόφαση» πρόσθεσε.

«Οι βουλευτές ψηφίσαμε να παραιτηθούμε από τα αναδρομικά μας, το κάναμε γιατί θέλαμε να δείξουμε στην κοινωνία ότι όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη», είπε ακόμα.

Αλλά με την πρόταση του Α.Γεωργιάδη δεν θα υπάρχει πρόβλημα ακόμα και τα αναδρομικά των βουλευτών θα τα πληρώνουν με «εφάπαξ χαράτσι» οι Έλληνες ψηφοφόροι!

«Εδώ υπάρχουν δυο παρεπόμενα προβλήματα. Το ένα είναι δημοσιονομικό που είναι πραγματικό και υπάρχει και ένα δεύτερο μεγάλο πρόβλημα καθαρά κοινωνικό. Φαντάζεστε μια κοινωνία που για εφαρμόσουμε την πραγματική συνέπεια αυτής της αποφάσεως έπρεπε να πάμε να δώσουμε αναδρομικά τις αυξήσεις στους δικαστές και στους βουλευτές.

Και να έχουν αποφασίσει τα δικαστήρια ότι είναι νόμιμες και συνταγματικές οι περικοπές συντάξεων σε όλους τους άλλους πλην των δικαστών και των βουλευτών. Μα είναι δυνατόν; » αναρωτήθηκε.

«Αναδρομικά εγώ δεν δίνω σε κανένα, δεν υπάρχει περίπτωση να κόβεται η σύνταξη στον φτωχό άνθρωπο και να δίνω αναδρομικά εκατομμύρια… Υπάρχει ένα στοιχείο κοινωνικής δικαιοσύνης…».

Μπορεί όμως ο φτωχός να πληρώνει έναν εφάπαξ φόρο και λύνεται το πρόβλημα…


πηγη

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Ο Τουρκος Πατριαρχης εστειλε συγχαρητηρια τον Κασελ...

Τον αποκαλει....ΕΞΟΧΟΤΑΤΟ ! ! !


Θεοτούμπης Βαρθολομαίος: Κατηγορεί τον γκέι γάμο αλλά στέλνει συγχαρητήρια στον πολιτικό αρχηγό του Σύριζα, που αυτοπροσδιορίζεται ως γκέι άνδρας....

Δεν τον πειράζει ο σεξουαλικός προσανατολισμός του Κασσελάκη ούτε ο σύζυγός του, Tyler Mcbeth....

Πότε με το καλό γεροξούρα θα καλέσεις τις "πετροπέρδικες" στο Φανάρι;

Το πλήρες κείμενο του συγχαρητήριου Πατριαρχικού Γράμματος:

Ἐξοχοτατε,

Ἐντός μόλις ἑνός μηνός ἀπό τῆς ἐμφανίσεώς σας εἰς τήν πολιτικήν σκηνήν τῆς Ἑλλάδος κατωρθώσατε νά καταγάγετε περιφανῆ νίκην ἀναδειχθείς ἀρχηγός τοῦ κόμματος τῆς ἀξιωματικῆς ἀντιπολιτεύσεως αὐτῆς.

Ἐκ μέρους τῆς Μητρός Ἁγίας τοῦ Χριστοῦ Μεγάλης Ἐκκλησίας, τῆς τροφοῦ καί τιθηνοῦ τοῦ Γένους, καί προσωπικῶς σᾶς συγχαίρομεν καί εὐχόμεθα ἡ ἡγεσία σας ἐπί κεφαλῆς τοῦ ΣΥΡΙΖΑ καί ἡ ὅλη πολιτική σας δρᾶσις νά προάγουν τά συμφέροντα τῆς Ἑλλάδος καί τοῦ προσφιλοῦς εἰς ἡμᾶς λαοῦ της καί νά εἶναι συμβολή εἰς τήν σταθερότητα ἐν τῇ περιοχῇ καί εἰς τήν ἐπικράτησιν τῆς εἰρήνης ἐν τῷ κόσμῳ, ὑπέρ τῆς ὁποίας ἀδιαλείπτως εὔχεται ἡ Ἐκκλησία.

Ἐπί δέ τούτοις, συγχαίροντες καί αὖθις τῇ ὑμετέρᾳ Ἐξοχότητι, ἐπικαλούμεθα ἐπ᾿ αὐτήν καί ἐπί τούς συνεργάτας αὐτῆς τήν χάριν καί τό ἄπειρον ἔλεος τοῦ Θεοῦ. 

,κγ´ Σεπτεμβρίου κς´

Τῆς ὑμετέρας ἐριτίμου Ἐξοχότητος

διάπυρος πρός Θεόν εὐχέτης

+ Ὁ Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαῖος


πηγη

Αναδρομικα βολευτες και δικαστες και εσυ....ένα pass των €17-22 ευρω ! ! !

Τα μάθατε τα νέα; Η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου αποφάσισε να επιστραφούν οι συντάξεις των δικαστών στα προ μνημονίων επίπεδα.... 

Σειρά θα πάρουν και οι συντάξεις των βουλευτών....

Εσείς, ένα pass των €17-22 και πολύ σας είναι....

Γλεντήστε το!

Με την ψήφο σας το πετύχατε αυτό...


Ακουστε και καμαρωστε τους...."επιστημονες" ! ! !



Αν αυτοι ειναι επιστημονες εγω ειμαι αστροναυτης....

πηγη

Τον ψηφισατε...Καλα να παθετε ! ! !



Καλα να παθετε....

Δεν σας λυπαμαι....

Ειστε αξιοι της τυχης σας....

Ακουστε τον ηλιθιοι ! ! ! 

πηγη


Μῖσος κατὰ τοῦ Ἑλληνισμοῦ....

«Ὑπάρχει ἕνα μῖσος κατὰ τοῦ Ἑλληνισμοῦ.

Καὶ τὸ μῖσος κατὰ τοῦ Ἑλληνισμοῦ -προσέχτε!-

δὲν ἐκπορεύεται ἀπὸ κάποιους κακοκέφαλους

τῆς ἐγχώριας παραγωγῆς.

Εἶναι ἕνα μῖσος τὸ ὁποῖο ἐκπορεύεται

ἀπὸ ὕποπτα συμφέροντα τοῦ ἐξωτερικοῦ.

Διότι ἡ Ἑλληνικὴ Παιδεία, ἡ Ἑλληνικὴ Ἀγωγή,

τὸ Ἑλληνικὸ Ἦθος, τὸ Ἑλληνικὸ Πνεῦμα

ἀντιστρατεύεται αὐτὴν τὴν ἀνθρωποφαγικὴ

πολιτικὴ ποὺ ἐφαρμόζεται στὴ νεώτερη ἐποχή:

ὁ θάνατός σου ἡ ζωή μου!

Τὸ Ἑλληνικὸ Πνεῦμα, τὸ ὁποῖο ἔβαζε πάνω

ἀπὸ τὴ συσσώρευση τῶν ὑλικῶν ἀγαθῶν

αὐτὴν τὴν πνευματικὴ οὐσία και εὐαισθησία,

τὴν καλλιτεχνικὴ εὐαισθησία, εἶναι παρεμποδιστικὸ

τῆς ἐξαπλώσεως ἑνὸς χυδαίου ὑλισμοῦ

ποὺ κυριαρχεῖ σὲ ὅλον τὸν πλανήτη.

Ἀκριβῶς τὸ Ἑλληνικὸ Πνεῦμα πρέπει νὰ καταστραφεῖ,

πρέπει νὰ ἀφανισθεῖ, ἀλλὰ γιὰ νὰ ἀφανισθεῖ πρέπει

νὰ ἀφανισθοῦν καὶ οἱ Ἕλληνες, διότι ἀποτελούν

ἐμπόδιο στὴν ἐπέκταση καὶ στὴν ἐξάπλωση τῆς ὠμῆς

κυριαρχίας τῶν ὑλικῶν συμφερόντων -ποὺ φυσικὰ

τὰ ὑλικὰ συμφέροντα δὲν εἶναι τὸ δικό μου,

οὔτε τὸ δικό σας ἀλλὰ εἶναι μερικῶν μεγάλων

καὶ τρανῶν ποὺ ἔχουν βαλθεῖ νὰ κάνουν τσιφλίκι τους

ὅλον τὸν πλανήτη».

 


Σαράντος Καργᾶκος

Οι φιλοι των Μητσοτακηδων....



Τουρκος καλος μονο νεκρος....

Αυτη η ρηση εχει απολυτο δικιο....

Και επισης....

Διαχρονικο....

Ακουστε τους...



Οι Ταυτότητες ΔΕΝ ΛΗΓΟΥΝ ΠΟΤΕ...



Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των μέσων και όχι μόνο... θέλει να πιστέψει το κοινό ότι οι Ταυτότητες έχουν ημερομηνία λήξης!!!

Εάν είχαν θα αναγραφόταν πάνω στο Δελτίο όπως ακριβώς συμβαίνει με τα Διαβατήρια και κάθε άλλη κάρτα.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ :

Οι Ταυτότητες ΔΕΝ ΛΗΓΟΥΝ ΠΟΤΕ.

Μετά την παρέλευση 15νταετίας, ο πολίτης έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, να αντικαταστήσει την παλιά ταυτότητα, είτε γιατί άλλαξε κάποιο προσωπικό στοιχείο, είτε λόγω φθοράς, κλπ.

Ξαναλέω ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

Τώρα γιατί όμως διαρρέουν αυτό το ψέμα και Ουσιαστικά Μετατρέπουν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε Υποχρέωση??

Μα γιατί στα ΦΕΚ που αφορούν τις ΝΕΕΣ ταυτότητες, υπάρχει άρθρο που λέει ότι οι ΠΑΛΙΕΣ ταυτότητες ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ.

Δηλαδή επειδή δεν μπορούν να την επιβάλλουν, την Νέα, γιατί Φοβούνται αντιδράσεις, διαδίδουν το ψέμα της δήθεν λήξης, για να πάμε ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ να ακυρώσουμε το παλιό μας δελτίο.

Το καταλάβαμε;;;


πηγη

Επιτελους...Εκανε κατι σωστο η Νουδουλα ! ! !

 



Τι σωστο;
Εδωσε συλλυπητηρια για την ιδρυση της....
Απιστευτο κι ομως αληθινο....
Εστω κι αν εγινε απο λαθος....
Μπραβο στα σαινια της, ειπαν αληθειες !



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.