Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Μπορεις να απαντησεις ρε ή δεν καταδεχεσαι;



Παρακολούθησα κομμάτια της συνεντεύξεως σας στον κ.@St_Theodorakis και πρώτα απ’όλα,σας εύχομαι να είστε ευτυχισμένος στην προσωπική σας ζωή με ΟΠΟΙΟ τρόπο εσείς έχετε επιλέξει. Ταυτοχρόνως, όμως ξαφνιάστηκα με την επιμονή σας να παρουσιάζετε την ομοφυλοφιλία σας,ως κάτι απολύτως φυσιολογικό! Θα έλεγα την προπαγανδίζετε κιόλας. Θα σας κάνω μια εξωφρενική ερώτηση, που όμως εκφράζει επακριβώς ΤΟ αδιέξοδο!

ΕΑΝ εξαφανίζετο από προσώπου γης το ΕΝΑ από τα δύο φύλα,αρσενικό ή θηλυκό, θα μπορούσε να συνεχιστεί η ύπαρξη ΖΩΗΣ επί γης; Και όχι μόνο ανθρώπων, αλλά και των υπολοίπων όντων! Πως θα μπορούσαν να αναπαραχθούν; Επομένως,ΜΗΠΩΣ αυτό που εσείς διαφημίζετε ενθουσιωδώς, είναι παρέκκλιση λειτουργίας της φύσεως και όχι παράδειγμα προς μίμηση; 

Ερωτώ καλοπροαίρετα, χωρίς αρνητική διάθεση. Και το ερωτώ,διότι δεν είστε εκ γενετής σεξουαλικά “παρεκκλίνων”,που πια θα υπήρχε δικαιολογία, αλλά κατ’επιλογήν ! Εφόσον είστε δημόσιο πρόσωπο στη χώρα μας, με πολιτικό προσανατολισμό μάλιστα, θεωρείτε, ότι παρουσιάζετε με τον άνδρα σας το σωστό πρότυπο οικογενείας,για την ελληνική κοινωνία; 

Και αν τα δύο αγοράκια, που θέλετε να αποκτήσετε με παρένθετες μητέρες, συνεχίσουν την δική σας τακτική, και αυτό εξαπλωθεί στη χώρα,με ανάλογα ζευγάρια, θα συνεχίσουμε σε βάθος πολλών χρόνων , να υπάρχουμε ως λαός; Και όχι μόνο εμείς, αλλά και τα υπόλοιπα κράτη του κόσμου. 

Τα γράφω αυτά για να καταδείξω την, ΚΟΝΤΡΑ στην φύση, “ιδιαιτερότητά” σας. αλλά…. εξοργίστηκα από την νοοτροπία του

"θέλω να χρησιμοποιήσω μια γυναίκα σαν μηχανή αναπαραγωγής και θέλω δύο αγόρια".
Απίστευτος σεξισμός!!

Η ομοφυλοφιλία είναι επιλογή.
Ποιος είναι ο λόγος ,που όλοι την προωθούν……

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.