Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Γιατι συζητατε για 12 ναυτικα μιλια χωρικα υδατα, αφου δεν εχετε τα κοτσια να το κανετε;

Σ αυτη την ερωτηση θαθελα να μου απαντησουν οι ιθυνοντες που βγαινουν στα τηλεοπτικα παραθυρα και αοριστολογουν μονιμως...



Πολλοι απ αυτους βεβαια δεν ξερουν καν τι ειναι και τι σημαινει η επεκταση των χωρικων μας υδατων απο τα 6 στα 12 μιλια...

Και ακομη περισσοτερο δεν ξερουν οτι ειναι ενα δικαιωμα μας που πηγαζει απ το Διεθνες δικαιο...

Και δεν χρειαζομαστε την αδεια κανενος, πολυ δε περισσοτερο της Τουρκιας...

Τα περι αιτιας πολεμου, αν κανουμε αυτη την επεκταση την ακουω βερεσε...

Βρηκε και τα κανει η Τουρκια...

Τι βρηκε;

Σημερα τους Μητσοτακηδες...

Χθες τους Τσιπραιους, προχθες τον θρασυδειλο Αντωνακη κλπ κλπ....

Δυστυχως αυτο ειναι το μειονεκτημα της Ελλαδος...

Ειμαστε ακυβερνητοι, εχουμε μονιμως μια κυβερνηση υποτακτικων, που δεν τολμουν να πατησουν ποδι, για τα συμφεροντα της Πατριδος μας...

Κανετε λοιπον την επεκταση στα 12 ναυτικα μιλια σε ολη την Ελληνικη επικρατεια, να σας ζητησω και συγνωμη γι αυτα που γραφω....

Αλλιως βουλωστε το κι αφηστε τις αερολογιες και ασυναρτησιες, που λετε στα τηλεοπτικα παραθυρα !

Χάρης Σκοπελίτης




Άγκυρα: Ανοίξτε πυρ κατά των Ελλήνων...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ, ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΙ ! ! !

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ, ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΙ !

Αυτο θαπρεπε να εχουν πει οι ιθυνοντες...

Οχι να τρεχουν και να κλαψουριζουν στις Ευρωπες....

Αλλα δυστυχως δεν κινδυνευουν τα δικα τους παιδια....

Και συμβουλευω....

Καλυτερα μια προανακριση παιδια, παρα να σας πανε στις μαναδες σας, μεσα σε κασες...

Μην τους αφησετε να χυσουν το αιμα σας , ξερετε τι πρεπει να κανετε....

Και μπορειτε να το κανετε, καλυτερα απ τον καθενα...

Ζωντανους σας θελουμε πισω...

Ας κλαψουν οι Τουρκοι τα παιδια τους...

Θυμηθητε πως τους ξηγηθηκε ο Κυβερνητης της Ελληνικης φρεγατας και κανεις δεν τολμησε να τον κατηγορησει....

Ετσι δεν θα τολμησουν να κατηγορησουν και σας, αν σωσετε την ζωη σας και τους στειλετε στις 72 παρθενες ! ! !



Χάρης Σκοπελίτης


Εκαψαν το Κορανι οι Σουηδοι και ξεσπασαν επεισοδια...Αλλάχου Ακμπάρ φωναζουν ! ! !

Τους δεχτηκαν...

Τους ταισαν...

Του περιθαλψαν...

Και τωρα που εγιναν πολλοι και νοιωθουν ισχυροι θα αρχιζουν να τους σφαζουν κιολας...



Βίαια επεισόδια ξέσπασαν στο Μάλμε της Σουηδίας, το βράδυ της Παρασκευής, με αφορμή ένα βίντεο που γύρισαν αντι-Ισλαμιστές και απεικονίζει το κάψιμο Κορανίου. 

Οι αρχικές διαμαρτυρίες για το επίμαχο βίντεο, σύντομα μετατράπηκαν σε ταραχές, με τους διαδηλωτές να ανάβουν φωτιές και να συγκρούονται με την αστυνομία.

Περίπου 300 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν κατά μήκος κεντρικού δρόμου στο Μάλμε αφότου μέλη ενός ακροδεξιού κόμματος είχαν γυρίσει το επίμαχο βίντεο νωρίτερα την Παρασκευή, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα.

Οι διαδηλωτές ανάψαν φωτιές και πυρπόλησαν αυτοκίνητα, γεγονός που προκάλεσε την αστυνομική παρέμβαση προκειμένου να θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση.

«Έχουμε συνεχιζόμενες και βίαιες ταραχές αυτή τη στιγμή που δεν έχουμε κανέναν έλεγχο» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Rickard Lundqvist, σε τοπικό πρακτορείο ειδήσεων.

Σε συνοικία του Μάλμε, διαδηλωτές συγκρούστηκαν με αστυνομικούς, εκτοξεύοντας πέτρες, τούβλα και πυροτεχνήματα.

​Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, διαδηλωτές ακούγονται να φωνάζουν «Αλλάχου Ακμπάρ» («Ο Θεός είναι Μεγάλος», στα αραβικά), ενώ διακρίνονται αντικείμενα, όπως ελαστικά να έχουν παραδοθεί στις φλόγες και να υψώνεται μαύρος καπνός.

​Σημειώνεται ότι το κάψιμο του Κορανίου πραγματοποίησαν μέλη του «Stram Kurs», ενός πολιτικού κόμματος της Δανίας που ιδρύθηκε από τον δικηγόρο και αντι-ισλαμιστή, Rasmus Paludan, το 2017. 

Οι ακτιβιστές μαγνητοσκόπησαν το κάψιμο του ιερού βιβλίου για το Ισλάμ, το οποίο έγινε σε δημόσιο πάρκο. 

Σημειώνεται ότι το Μάλμε κι ως εκ τούτου η Σουηδία συνδέεται με τη Δανία μέσω της Γέφυρας Όρεσουντ.




Sputnik  29/8/2020

Αγορά Rafale για την ελληνική ΠΑ και η Άγκυρα, ας μην έχει χρήματα τρέχει για την απόκτηση ρωσικών μαχητικών Su-35...

Μετά την ανακοίνωση περί προχωρημένων συζητήσεων της Ελλάδος με την Γαλλία για την αγορά αεροσκαφών Rafale για την ελληνική ΠΑ,και την ταυτόχρονη παρουσία αντίστοιχων γαλλικών και αιγυπτιακών αεροσκαφών στην Μεσόγειο οι Τούρκοι απευθύνθηκαν στην Μόσχα.



Ο Τούρκος σύμβουλος του ΥΠΑΜ, καθηγητής του Πανεπιστημίου Bahcesehir και ειδικός σε ζητήματα αμυντικών εξοπλισμών  Αμπντουλάχ Αγάρ, έκανε σημαντικές δηλώσεις σχετικά με τις σχέσεις Τουρκίας, Αμερικής και Ρωσίας.

Ο ίδιος τόνισε ότι μετά την αγορά των S-400 από την​​Τουρκία, η Άγκυρα θα κάνει ένα ακόμη βήμα για μια  εσπευσμένη συμφωνία για την απόκτηση ρωσικών μαχητικών Su-35 ( πιθανόν λέμε ακόμη και από τις υπάρχουσες μοίρες της ρωσικής ΠΑ).

Ο Τούρκος ειδικός τονίζει  ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αγοράσει αυτού του είδους τα αεροσκάφη η τουρκική ΠΑ.

Στο όλο θέμα δεν αναφέρθηκαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες έχουν ήδη επιλέξει μια στρατηγική πιθανών κυρώσεων στην Άγκυρα, γράφει και η τουρκική εφημερίδα Μίλι Γκαζέτε.

Σύμφωνα με τον Αμπντουλάχ Αγάρ, η Τουρκία δεν επιθυμεί πλέον την αγορά F-35, επειδή αυτά δεν θα είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσει για να προστατεύσει τα συμφέροντά της για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο, λόγω των περιορισμών που θα έθεταν οι ΗΠΑ στην χρήση των όπλων τους κατά άλλης χώρας του ΝΑΤΟ.

Ο Τούρκος σύμβουλος, αναφέρει ότι ο Ερντογάν, σε γενικές γραμμές, δεν έχει άλλη επιλογή, καθώς η Γαλλία έχει ήδη αποστείλει μαχητικά Rafale στην Κρήτη για να προστατεύσει Κύπρο και Ελλάδα από πιθανή τουρκική προσάρτηση των κοιτασμάτων στην Α. Μεσόγειο.

“Η Αίγυπτος ανακοίνωσε επίσης την ετοιμότητά της να εισέλθει σε πολεμική αναμέτρηση με την Τουρκία , υπερασπίζοντας τα οικονομικά της συμφέροντα, τα οποία αναγνωρίστηκαν διεθνώς, μετά την υπογραφή της αιγυπτιο-ελληνικής συμφωνίας για την οριοθέτηση των εθνικών αποκλειστικών οικονομικών ζωνών (ΑΟΖ)”, τονίζει ο ίδιος.

Στην πραγματικότητα, η Άγκυρα δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από τη Βόρεια Ατλαντική Συμμαχία, οπότε η αγορά μιας μικρής παρτίδας Su-35 ή ακόμη και Su-57 δεν θα είχε  δραματική επίδραση στις σχέσεις μεταξύ Ουάσινγκτον και Άγκυρας.

Επιπλέον, οι Αμερικανοί γνωρίζουν ήδη τις συνομιλίες των Τούρκων για την αγορά τουρκικών αεροσκαφών Sukhoi.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα Military Watch, επικαλούμενη  αξιόπιστη πηγή, "η συμφωνία δεν φαίνεται πολύ μακριά", η Τουρκία θα αγοράσει από τη Ρωσία δύο μοίρες μαχητών, με δώδεκα αεροσκάφη η καθεμία.

“Από τη μία πλευρά, η απόκτηση 40 Su-35 θα έκανε την Τουρκία τον μεγαλύτερο ξένο αγοραστή αυτού του τύπου μαχητικού, από την άλλη πλευρά στο πλαίσιο της παρουσίας  240 F-16, τα ρωσικά μαχητικά θα ήταν απίθανο να καταστούν κυρίαρχο αεροσκάφος  στην τουρκική Πολεμική Αεροπορία.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αγοράζονται μόνο για τον πόλεμο του "φυσικού αερίου" με την Ελλάδα και την Αίγυπτο”, αναφέρει ο Ρώσος ειδικός αμυντικός αναλυτής και σύμβουλος του ρωσικού ΥΠΑΜ Αλέξανδρος Σίτνικοφ.

Ρωσικές πηγές στην Μόσχα αναφέρουν ότι “το πρόβλημα δεν αφορά τις νεο-οθωμανικές φιλοδοξίες του Ερντογάν, αν και αυτές υπάρχουν αναμφίβολα. Αλλά στο γεγονός ότι το βιοτικό επίπεδο πέφτει απροσδόκητα απότομα στην Τουρκία προκαλώντας αναταράξεις στην τουρκική κοινωνία.

Η Άγκυρα μπορεί να ξεφύγει από ένα επικείμενο κραχ μόνο μέσω ανακάλυψης νέων πεδίων φυσικού αερίου που βρίσκονται στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ωστόσο, το ίδιο κίνητρο οδηγεί τόσο τους Έλληνες όσο και τους Αιγύπτιους να πράξουν το ίδιο.

"Η μάχη θα είναι σοβαρή και η Άγκυρα είχε ναι μεν κάποιο ιστορικό δικαίωμα στην αμφισβητούμενη περιοχή υπό το πρίσμα της συμφωνίας για την Κύπρο της 4ης Ιουνίου 1878, αλλά είναι αλήθεια ότι φαίνεται ότι οι μεταγενέστερες διεθνείς συνθήκες που συνήψαν οι Βρετανοί το κατάργησαν.

Η όλη διαμάχη δεν αφορά την επιφάνεια της θάλασσας και μερικές γραμμές στον χάρτη, αλλά  δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι Τούρκοι εθνικιστές και οι υπόλοιποι Τούρκοι πολιτικοί απλά δεν θα συγχωρήσουν ποτέ τον Ερντογάν μια παράδοση των εθνικών συμφερόντων, της χώρας τους, όπως τα ονομάζουν.

Είναι επίσης σαφές ότι σε περίπτωση πολεμικής σύγκρουσης μεταξύ της Άγκυρας, Αθήνας, Καΐρου και Παρισιού, η τουρκική Πολεμική Αεροπορία, η οποία βασίζεται σε αεροσκάφη F-16, θα μείνει χωρίς πυρομαχικά και ανταλλακτικά. Οι Yankees θα σταματήσουν απλώς να τους προμηθεύουν, ή ακόμη και να τους αποκλείουν εντελώς από παραλαβές", καταλήγει ο Σίτνικοφ..

Η Τουρκία του Ερντογάν έχει πέσει “στον λάκκο” που έφτιαξε η ίδια για την Ελλάδα την Κύπρο και τις χώρες της περιοχής. Οι φιλοδοξίες της και κυρίως η επιθετική συμπεριφορά της έχει προκαλέσει την οργή των μισών ισχυρών δυνάμεων σχεδόν του πλανήτη.

 Ο κύριος λόγος είναι ότι η Άγκυρα προσπαθεί να αλλάξει την καθεστηκυία τάξη πραγμάτων στην Α.Μεσόγειο μετά την λήξη του Β’ Παγκοσμίου πολέμου στον οποίο βέβαια ήταν ο επιτήδειος ουδέτερος για να μην ξεχνιόμαστε.

Αυτήν την συμπεριφορά δεν της θα την επιτρέψει ποτέ καμία μεγάλη δύναμη, διότι υπάρχουν συμφωνίες που δεν αλλάζουν πάρα μόνο με πόλεμο.



πηγη 

Τραμπ: Όσοι διαδήλωναν κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου είναι αλήτες ! ! !

Ενιοτε λεει αληθειες...

Τον παιζουν βρωμικα, αυτο ειναι γνωστο...

Και αν δεν ηταν φιλοτουρκος θα ημουν οπαδος του...



Ο Ντόναλντ Τραμπ λοιπόν, χαρακτηρίσε «αλήτες» όσους διαδήλωναν στην Ουάσινγκτον την Πέμπτη το βράδυ ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος παραχωρούσε την ομιλία αποδοχής του χρίσματος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος ώστε να διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο αξίωμα την 3η Νοεμβρίου.

Εκατοντάδες διαδηλωτές κατά του ρατσισμού συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη μπροστά από τον Λευκό Οίκο ζητώντας την αποχώρηση του Τραμπ, την ώρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ ετοιμαζόταν να αποδεχθεί επισήμως το χρίσμα του GOP για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Δεν ήταν φιλικοί διαδηλωτές. Ήταν αλήτες, τόνισε χθες ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος απευθυνόμενος σε υποστηρικτές του στο Νιού Χάμσαϊρ.




πηγη 

ΙΜΑΜΗΣ: Όποιος άντρας χορταίνει με μια γυναίκα είναι ανώμαλος...Οποια γυναικα δεν αρκειται σε εναν ανδρα ειναι σκισμενη ! ! !

Αφιερωμενο σε ισλαμολαγνες και φεμινιστριες...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ! ! !



Θέμα στα σόσιαλ μίντια  έγιναν οι δηλώσεις σκάνδαλο που έκανε πριν από 4 έτη ο Ιμαμης Αμπντουλλάχ Γιολτζού. 

Ο Γιολτζού σε βίντεο που μιλά ακούγεται να λέει ¨Όποιος έχει μία γυναίκα ας πάει να εξετάσει τον ανδρισμό του. Όποιος άντρας χορταίνει με μια γυναίκα είναι ανώμαλος¨

Ο Αμπντουλλάχ Γιολτζού που φέρεται να έχει γεννηθεί στο Κερκούκ, στο βίντεο κατηγορεί τους άντρες που έχουν μια γυναίκα πως είναι ανώμαλοι. 

Ο Γιολτζού υποστηρίζει πως οι άνδρες αγαπάνε την ποικιλία και ότι αυτοί που αρκούνται στην μια γυναίκα θα πρέπει να εξετάσουν ιατρικά τον ανδρισμό τους.

¨ΟΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΙΣΜΕΝΗ¨

Ο Γιολτζού χαρακτηρίζει ως ¨σκισμένες¨ τις γυναίκες που δεν αρκούνται σε έναν άντρα και για να δικαιώσει αυτά που λέει για τους άνδρες,  τονίζει πως οι μεν άντρες στον παράδεισο θα έχουν τα ουρί του παραδείσου, ενώ οι γυναίκες θα αρκεστούν μόνο στους άντρες τους. 

Ο Αμντουλλάχ Γιολτζού μιλώντας για την σεξουαλική ζωή αντρών και γυναικών, ενίοτε γελά ενώ αφήνει και χυδαία υπονοούμενα.




πηγη 

18 Rafale παραχωρούνται στην Ελλάδα απο την Γαλλια; Αν αληθευει τρεξτε Μεμετια να κρυφτειτε....

Αν πραγματι ειναι αληθεια...

Τοτε αλλαζουν πολλα, παρα πολλα...

Ειναι ενα μεγαλο διαπραγματευτικο χαρτι για την Ελλαδα που δεχεται απειλες και προκλησεις απ τους Τουρκομογγολους....

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ! ! !

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση λοιποόν,  που ανατρέπει σε ένα βαθμό την στρατιωτική ισορροπία στις ελληνοτουρκικές σχέσεις η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται να έχει λάβει τα μηνύματα από την στρατιωτική ηγεσία, για την αναγκαία και άμεση ενίσχυση της πολεμικής μηχανής της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν φέρεται να έχει συμφωνήσει για την απόκτηση από την Ελληνικη Πολεμική Αεροπορία 18 μαχητικών αεροσκαφών Rafale.



UN RAFALE DE L’ARMEE DE L’AIR FRANCAISE DE L’ESCADRON DE CHASSE TIGRE COTE D’ARGENT EVOLUE LORS D’UN VOL D’ENTRAINEMENT (CONFIGURATION AFGHANISTAN: ARME DE 4 BOMBES SAGEM 250KG AASM (ARMEMENT AIR SOL MODULAIRE), DE MISSILES MAGIC IR ET EQUIPE DE DEUX RESERVOIRS SUPPLEMENTAIRES) UN RAFALE DE L’ARMEE DE L’AIR FRANCAISE DE L’ESCADRON DE CHASSE TIGRE COTE D’ARGENT EVOLUE EN FORMATION SERREE TOUT EN TIRANT DES LEURRES DESTINES NORMALEMENT A EGARER LES MISSILES ANTI AERIENS.ICI D’ENTRAINEMENT (CONFIGURATION AFGHANISTAN: ARME DE 4 BOMBES SAGEM 250KG AASM (ARMEMENT AIR SOL MODULAIRE), DE MISSILES MAGIC IR ET EQUIPE DE DEUX RESERVOIRS SUPPLEMENTAIRES) *** Local Caption *** A RAFALE AIRCRAFT OF FRENCH AIR FORCES OF ESCADRON PROVENCE BASED IN TIGRE COTE D’ARGENT DURING A TRAINING FLIGHT (AFGHANISTAN CONFIGURATION: 4 SAGEM 250KG AASM BOMBS + MISSILES MAGIC IR + DROP TANKS)

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα από τα 18 μαχητικά τα 10 θα είναι νέας κατασκευής, άρα μια Μοίρα Rafale C F3-R και τα υπόλοιπα 8 παλαιότερης έκδοσης προερχόμενα από την Γαλλική Αεροπορία.

Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι τα 8 παλαιότερης έκδοσης αεροσκάφη θα δοθούν στην Ελλάδα ΔΩΡΕΑΝ…

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι αυτό που απομένει είναι να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για την διευθέτηση των κρισίμων λεπτομερειών της σχεδιαζόμενης προμήθειας




πηγη 

Προετοιμαζονται για Επιστρατευση; Στέλνονται ηδη ειδικά φύλλα πορείας ; Εφθασε η ωρα;

Ειδικά φύλλα πορείας στέλνονται κατά εκατοντάδες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, με πολλούς Βολιώτες να σπεύδουν στα αστυνομικά τμήματα για να τα παραλάβουν, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Θεσσαλία.



Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Θεσσαλία», η οποία παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα το θέμα, εκατοντάδες ειδικά φύλλα πορείας (ΕΦΠ) απεστάλησαν τις τελευταίες ημέρες σε έφεδρους αξιωματικούς, κυρίως, αλλά και σε οπλίτες συγκεκριμένων ειδικοτήτων από τη Μονάδα Επιστράτευσης της περιοχής, προκειμένου, σε περίπτωση που συμβεί κάτι με τη γειτονική Τουρκία, να είναι σε ετοιμότητα και να παρουσιαστούν σε συγκεκριμένες στρατιωτικές μονάδες.

Σύμφωνα με έγκυρες  πληροφορίες, απεστάλησαν περισσότερα από 400 ΕΦΠ στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, προκειμένου να διανεμηθούν στους υπόχρεους να τα παραλάβουν και να γνωρίζουν σε ποια στρατιωτική μονάδα θα παρουσιαστούν, εφόσον συμβεί πολεμική σύρραξη.

Κλάσεις επιστράτευσης

Όπως έγινε γνωστό, ΕΦΠ μπορεί να ταχυδρομηθούν και να διανεμηθούν από την Αστυνομία και από άλλες μονάδες επιστράτευσης ανά τη χώρα σε Βολιώτες έφεδρους. Εφόσον υπάρξει πολεμική εμπλοκή, αποστέλλεται Φύλλο Πορείας (ΦΑΠ) για να παρουσιαστούν οι έφεδροι σε συγκεκριμένη μονάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κλάσεις επιστράτευσης είναι η Α’, με ηλικίες μέχρι τα 40 έτη, η Β’ με ηλικίες από 41 μέχρι 45 έτη και η Γ’ από 45 έτη και άνω.

Τα χρώματα των ΕΦΠ είναι πράσινο, που αφορά παρουσίαση σε συγκεκριμένη μονάδα, κίτρινο για προσωρινές αποστολές δύο-τριών ημερών και λευκό για διάθεση σε μονάδα επιστράτευσης. Πάντως η διανομή των ΕΦΠ από την Αστυνομία, δικαιολογημένα προκαλεί ανησυχίες στους έφεδρους που τα παραλαμβάνουν.



πηγη 

Η αληθεια για την εποποια του Ελληνικου Στρατου στον Γραμμο και το Βιτσι....Σαν σημερα ηταν ! ! !

Ο ελληνικός λαός με υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη θα σταματά την σκέψιν του εις την ημερομηνία της 29ηΑυγούστου 1949, όπου οι ηρωικές ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις συνέτριψαν τον ξενοκίνητο κομμουνιστό-συμμοριτισμόν.



Επικεφαλής της νίκης ήταν η προσωπικότητα του αείμνηστου Στρατάρχου Αλέξανδρου ΠΑΠΑΓΟΥ. Κατά τις κρίσιμες εκείνες στιγμές του αγώνος το Έθνος ευτύχησε να έχει επικεφαλής του Στρατού, τον Αρχιστράτηγο Παπάγο. Η νίκη των Ελλήνων κατά του κομμουνισμού ήταν μία αποφασιστική νίκη για όλα τα ελεύθερα έθνη, διότι το Βίτσι και ο Γράμμος , είχαν την ίδια σημασία τόσο δια την Ελλάδα όσον και δια την Δύσην. 

Εις την γενικήν Ιστορίαν θα αποτελεί σταθμόν παγκοσμίου ενδιαφέροντος. Η μεγάλη εκείνη νίκη είχε οδηγούς από τη μία τους ηρωικούς πεσόντες των Ε.Δ. και από την άλλη τους ηγέτες του έθνους, τους αειμνήστους Βασιλείς των Ελλήνων οι οποίοι κατά τον μεγάλον εκείνον αγώνα της πατρίδος, ίστατο ακοίμητοι οδηγοί του Έθνους , το οποίο οδήγησαν στη νίκη.

Οι ρεπόρτερ της εποχής έγραφαν ότι 48 φορές βρέθηκες το μέτωπο ο αείμνηστος Βασιλεύς Παύλος, στο πρόσωπο του οποίου, οπλίτες και αξιωματικοί έβλεπαν τον πατέρα και ενσραρκωτή της νίκης κατά των Κ/συμμοριτών. 

Στο πλευρό του Βασιλέως Παύλου και η σύζυγός του, αείμνηστη Βασίλισσα Φρειδερίκη, με καρδιά πλημμυρισμένη από Ελλάδα και την ψυχή της φωταγωγημένη από τα ελληνικά ιδανικά, έτρεξε στο πλευρό του μαχόμενου Στρατού στην ακριτική Κόνιτσα τον Ιανουάριο του 1948. Διήλθε τον δρόμο μέσω ναρκών και μεγάλων κινδύνων σαν ατρόμητη ηρωίδα του 1821 εμψυχώνοντας λαό και Στρατό. 

Ως μητέρα συμπαραστάθηκε έμπρακτα στις ελληνίδες μητέρες και στα συμμοριόπληκτα παιδιά, ιδρύοντας τις Παιδοπόλεις, για να γλυτώσουν τα ελληνόπουλα από το παιδομάζωμα των Κ/συμμοριτών του Ζαχαριάδη και του Μ. Βαφειάδη. Η Βασίλισσα Φρειδερίκη για την δράση της ανακηρύχτηκε «Πρώτη Μητέρα του έτους 1949».

Το ελληνικό έθνος οφείλει σε κάθε ευκαιρία να στρέφει την προσοχή του προς τους μεγάλους σταθμούς της ζωής του δια να διδάσκεται από την πείραν και να μπορεί έτσι να φωτίζει καλύτερα τον δρόμον του μέλλοντος. Διότι η Ιστορία δεν έχει μόνο ανάγκη από τη φυσική μας παρουσία εις το Βίτσι και το Γράμμο στις 30-08-2020, αλλά εμείς έχουμε ανάγκη από αυτή να διδαχθούμε. Όσο καλύτερα κατανοούμε το χθες τόσο καλύτερα κατανοούμε το σήμερα.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι κατά την διάρκεια της κομμουνιστικής ανταρσίας 1946-1949, επαίχθη η τύχη του ελληνικού έθνους καθώς απειλήθηκαν τα θεμέλια της υπάρξεώς μας. Η Ελλάδα μας θα υφίστατο εδαφικόν ακρωτηριασμόν εάν επικρατούσε το ΚΚΕ. Η Βουλγαρία θα κατήρχετο το δρόμο προς το Αιγαίο. 

Η Αλβανία θα εγκαθίστατο σε μέγα μέρος της Ηπείρου και η Μακεδονία θα εγνώριζε πικρές ημέρες διαμελισμού. Ο ελληνικός πληθυσμός που θα ήταν όμηρος του ΚΚΕ, θα επεδικάζετο με διωγμούς, φυλακίσεις, εκτελέσεις και ομαδικές μετακινήσεις. Οι οπαδοί του Μάρξ, θα έλεγαν ότι οι νεώτεροι Έλληνες είμεθα Σλαύοι- Έλληνες. Ενώ και η θρησκεία μας και η Ορθόδοξη Πίστις μας, τα ήθη και τα έθιμα θα υφίσταντο στραγγαλισμό, όπως έγινε σε όλες τις χώρες του Σοβιετικού παραπετάσματος.

Κατόπιν των ανωτέρω, πώς να διστάσωμεν να είπωμεν ότι στο Βίτσι και το Γράμμο, όπου εκερδήθη η μεγάλη νίκη είναι ισότιμος προς τις τρείς ή τέσσαρες μεγάλες νίκες που θα αποτελούν τα ωραιότερα και αποφασιστικότερα κατορθώματα του ελληνικού έθνους, κατά την μακραίωνα ιστορικήν πορείαν του. Η νίκη των Ενόπλων Δυνάμεων κατά τον συμμοριτοπόλεμο, έτρεψε τον ρουν όχι μόνο των ελληνικών αλλά και γενικότερα των ευρωπαϊκών πραγμάτων με την ματαίωση της κομμουνιστικής επικρατήσεως.

Η Ελλάδα μας απέφυγε συμφορά χειροτέρα ίσως και αυτής της πτώσεως της Κωνσταντινούπολης του 1453. Και η διαπίστωση αυτή αποτελεί τον ωραιότερον πανηγυρισμόν της επετείου της μεγάλης νίκης των Ε.Δ. ,της νίκης και της ελευθερίας όλων των Ελλήνων.



πηγη 

Κοροιδια ! ! ! Διορία ενός μήνα στην Τουρκία για την Ανατολική Μεσόγειο αλλιώς πιθανες κυρώσεις...(Μας ξεφορτωνονται παλι)

Πιτευουν οτι δινοντας διορια εναν μηνα θα πεισουν την Τουρκια;

Μαλλον προσπαθουν να κερδισουν χρονο και να μας ξεφορτωθουν...

Αν πραγματι ηθελαν να μας βοηθησουν υπηρχαν τροποι, αλλα εμεις ειμαστε δεδομενοι, ενω η Τουρκια οχι και απο αυτην αποκομιζουν πολλα κερδη...



Προθεσμία λοιπον, ενός μήνα δόθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην Τουρκία προκειμένου να συμμορφωθεί και να σταματήσει τις αυθαίρετες ενέργειες και τις παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου, διαφορετικά οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα στραφούν στο μαστίγιο των κυρώσεων.

Η έκτακτη Σύνοδο Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου έχει ως αντικείμενο τις σχέσεις της Ε.Ε. με την Τουρκία και έτσι εάν μέχρι τότε δεν έχει υπάρξει αποκλιμάκωση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και δεν έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για την έναρξη διαλόγου με τη γειτονική χώρα, μια σειρά από αυστηρές κυρώσεις θα βρεθούν στο τραπέζι...

Η λίστα με τις πιθανές κυρώσεις έναντι της Τουρκίας

Η λίστα με τις πιθανές κυρώσεις που παρουσιάστηκε την Παρασκευή από τον Ύπατο Εκπρόσωπο είναι κλιμακούμενη και περιλαμβάνει από τη διεύρυνση της λίστας ατόμων που έχουν υποστεί νομικές συνέπειες, μέχρι ακόμη και τη δυνατότητα επιβολής κυρώσεων σε τομεακό επίπεδο σε κλάδους στους οποίους η τουρκική οικονομία είναι πιο στενά συνδεδεμένη με την ευρωπαϊκή οικονομία. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που τίθεται από την Ε.Ε. ζήτημα τομεακών κυρώσεων στην Τουρκία.

Ο κατάλογος που παρουσίασε προφορικά ο κ. Μπορέλ περιλαμβάνει τα εξής:

Περιοριστικά μέτρα σε περίπτωση συνέχισης παράνομων γεωτρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο.

Καταχώριση των πλοίων που εμπλέκονται σε παράνομες ερευνητικές δραστηριότητες της Τουρκίας.

Τομεακές κυρώσεις (πωλήσεις, προμήθειες, εξαγωγή υλικού σχετικά με έρευνες στον ενεργειακό τομέα, μεταφορά τεχνολογίας και προϊόντων)

Απαγόρευση δανεισμού σε τράπεζες και βιομηχανίες της Τουρκίας από κρατικές τράπεζες της ΕΕ

Ενδεχόμενο μείωσης ευρωπαϊκών κονδυλίων στην Τουρκία.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης της Τουρκίας μέχρι τον Σεπτέμβριο, δυνατότητα εξέτασης απαγόρευσης ταξιδιών σε συγκεκριμένα πρόσωπα (travel ban)

Να ενισχυθούν περαιτέρω οι καταχωρήσεις για ενέργειες Τουρκίας σε θαλάσσιες ζώνες ΚΔ και Ελλάδας σε υφιστάμενο καθεστώς κυρώσεων κατά Τουρκίας.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της συζήτησης των Ευρωπαίων υπουργών αποτυπώθηκε:

Η επιβεβαίωση αλληλεγγύης προς Ελλάδα και Κύπρο και άμεση έκκληση προς Τουρκία να τερματίσει τις παράνομες ενέργειες στην Ανατολική Μεσόγειο, σημειώνοντας ότι η αποχή Τουρκίας από μονομερείς ενέργειες είναι βασικό στοιχείο για την πρόοδο του διαλόγου.

Η επίσπευση της εξέτασης από αρμόδιες ομάδας Συμβουλίου προτάσεων ΚΔ 18/7/20 για επιπλέον καταχωρήσεις σε υφιστάμενο καθεστώς κυρώσεων κατά Τουρκίας, με στόχο την άμεση ολοκλήρωση τους.

Η έκκληση προς Τουρκία να ανταποκριθεί σε πρόσκληση ΚΔ για οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, συμπεριλαμβανομένης και της υποβολής σε Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Η διασύνδεση των κυρώσεων για κατά της Λευκορωσίας με το ζήτημα των κυρώσεων κατά της Τουρκίας.




πηγη 

Καταγγελία: Ξενοδοχείο με χορτάτους ''καημενους'' πετούν τόνους φαγητού έξω από αυτό.Την ώρα που πολλοί Έλληνες είναι άνεργοι και δεν έχουν ουτε τα βασικά....




 

 

 

 

 

 

 

 

Ο αναγνώστης μας, μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία του από τις εικόνες που αντίκρυσε στην οδό Λιοσίων. Ένα από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται εκεί, έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο για λ@θρομετανάστες, με τόνους φαγητού να βρίσκονται έξω από αυτό.

Διαβάστε:

Το ξενοδοχείο έχει γεμίσει λ@θρομετανάστες μετά τη λήξη της καραντίνας. Το πιο τραγικό απ’ όλα είναι ότι τους πηγαίνουν τόνους φαγητούούτε νερό να πιουν. Στο βίντεο φαίνονται τουλάχιστον 100 καφάσια με ντομάτες, μαρούλια και άλλα προϊόντα που πολλά από αυτά είναι πλέον πολυτέλεια για το τραπέζι του Έλληνα”.

Πηγή


Συγχαρητήρια στην Μητέρα !!! Εκανε Ρόμπα και την Γιατρό και τον Ευαγγελάτο....

 


Όλο και περισσότεροι γονείς αντιδρούν για τα παιδιά τους…

«Εγώ δεν θα βάλω το παιδί μου να φορέσει μάσκα. Η ίδια η Πολιτεία αναιρεί το Σύνταγμα που λέει πως η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική και το διώχνει από το σχολείο; Αυτό θέλω να ρωτήσω. Μια απάντηση θέλω».
Αυτό δήλωσε μητέρα σε δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού και στην συνέχεια εγκατέλειψε την συζήτηση, καθώς όπως είπε «δεν θέλετε να ακούσετε την άλλη πλευρά».

Η κυρία Σταυρούλα Κούζουνα, μητέρα πέντε παιδιών, εξέφρασε μια σειρά από προβληματισμούς σχετικά με τη χρήση μάσκας.

«Δεν θα έλεγα ποτέ στα παιδιά μου να μην πάνε σχολείο. Η εκπαίδευση πέρα από το ότι είναι υποχρεωτική είναι και ανθρώπινο δικαίωμα», ανέφερε αρχικά.

Αναφορικά με την χρήση μάσκας, στάθηκε στην εισπνοή οξυγόνου και την εκπνοή διοξειδίου του άνθρακα και πως αυτό θα επηρεάσει την αναπνοή ενός παιδιού που κινείται και παίζει. Παράλληλα αναφέρθηκε στον τρόπο που ένα μικρό παιδί θα χρησιμοποιεί την μάσκα, με κίνδυνο να την πιάσει με βρώμικα χέρια.

«Κάποιοι μας λένε τώρα ‘ναι’ στην μάσκα, ενώ πριν μας έλεγαν ‘όχι’ μάσκα», υπογράμμισε η μητέρα.

 Πηγή

Το παρακράτος τρέφεται από το μίσος για την διαφορετική άποψη και...Σχεδόν μόνος του φωνάζει ο Στέφανος για την απόπειρα δολοφονίας του ! ! !

 Το παρακράτος τρέφεται από το μίσος για την διαφορετική άποψη και χρησιμοποιεί τη βία για να επιβάλει τη δική του. Παντού στην ανθρωπότητα και πάντα στην ιστορία η αυταρχική εξουσία σκοτώνει ανθρώπους για να υποτάξει το κοινωνικό σύνολο στα συμφέροντά της.



Σχεδόν μόνος του φωνάζει ο Στέφανος Χίος για την απόπειρα δολοφονίας του και για την -αυτή προηγήθηκε- επιχείρηση εξαγοράς του. Ευθέως συνδέει τα γεγονότα αυτά με τη σύζυγο του πρωθυπουργού της χώρας. 

Ελάχιστα, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, Μέσα Ενημέρωσης στέκονται δίπλα του καταγγέλλοντας αυτούς που έριξαν τις σφαίρες σε βάρος του. Σίγουρα η ιστορία αυτή προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία στον δημοσιογράφο – εκδότη να αντιληφθεί το πόσο σημαντική – πιο σημαντική από κάθε τι άλλο – είναι η ανθρώπινη ζωή και η αξιοπρέπεια του ατόμου. Αξίες τις οποίες πολλές φορές ο ίδιος έχει κουρελιάσει.

Όμως, ό,τι και αν έχει κάνει ο εκδότης – δημοσιογράφος Χίος, για τη δημοκρατία προέχει ότι και η ζωή του Στέφανου Χίου έχει την ίδια αξία με τη ζωή, την αξιοπρέπεια και την ελευθεροστομία κάθε πολίτη αυτής της χώρας, κάθε δημοσιογράφου και κάθε εκδότη. Γι’ αυτό κάποια στιγμή οφείλει η ελληνική αστυνομία και η δικαιοσύνη, στο σύνολό της η συντεταγμένη Πολιτεία, να διαλευκάνουν απόλυτα την υπόθεση αυτή. 

Ποιοι πήγαν να σκοτώσουν έναν δημοσιογράφο; Και γιατί πριν το κάνουν αυτό επιδίωξαν τον χρηματισμό του; Η Πολιτεία οφείλει να αποδώσει δικαιοσύνη γιατί αν δεν γίνει αυτό σήμερα στον Χίο, μπορεί αύριο να γίνει σε εμένα, στον Μαρινάκη, στον Σαββίδη, στον Βαξεβάνη.

Εάν χτυπηθεί από παρακρατικούς και δολοφόνους ένας δημοσιογράφος του καθεστωτικού τύπου τότε μόνο θα υπάρξει «είδηση και δημοσιογραφικό θέμα» για τη συντριπτική πλειοψηφία των Μέσων Ενημέρωσης.




πηγη 

Να ακούμε τους "ειδικούς" μας λένε νύχτα μέρα ! ! !



Να ακούμε τους «ειδικούς» μας λένε νύχτα μέρα, έλα μου ντε όμως που αυτοί έχουν κάθε τόσο μίτινγκ με τον Μητσοτάκη και μολύνονται με… “κουλήτιδα”;Τι είναι η “κουλήτιδα;” Όλα τα κουλά του Κούλη.



Βγαίνει προχθές ο Ηλίας Μόσιαλος – ο σύμβουλος που επέλεξε ο ίδιος ο Κούλης ντε- και λέει: Άνοιγμα των σχολείων: ναι, αλλά με ποιες προϋποθέσεις. 

Ποιες είναι αυτές; Αρκούν οι μάσκες; Για τον συστηματικό έλεγχο της αντιμετώπισης της πανδημίας απαιτούνται και η εφαρμογή της συχνής υγιεινής των χεριών, η τήρηση των αποστάσεων και ο εξαερισμός με φρέσκο αέρα για να αποτραπεί η μείωση της αερογενούς μετάδοσης.

Αυτό σημαίνει μικρότερος αριθμός παιδιών ανά τάξη με βάση τις προδιαγραφές και τις συστάσεις άλλων αναπτυγμένων ευρωπαϊκών χωρών. Πως μπορεί όμως να γίνει αυτό αν δεν υπάρχουν επαρκείς χώροι;

Ίσως μπορεί όπου είναι αυτό δυνατόν να γίνει με χρήση άλλων υπαρχόντων χωρών: μετά από διάθεση χώρων σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, τους δήμους, τους αθλητικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς και τον ιδιωτικό τομέα κάθε περιοχής: ας χρησιμοποιηθούν βιβλιοθήκες, χώροι ξενοδοχείων, πολιτιστικά κέντρα, αίθουσες συνεδριάσεων, δημοτικών συμβουλίων, αθλητικά κέντρα και γυμναστήρια, αίθουσες συλλόγων κοινωνικών φορέων. 

Και σήμερα λέει ο καθηγητής επιδημιολογίας, Γκίκας Μαγιορκίνης κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας ως απάντηση σε ερώτηση για το άνοιγμα των σχολείων και την στρατηγική που έχει χαράξει η κυβέρνηση: Αν αυξηθούν οι τάξεις, μπορεί να αυξηθούν οι εστίες μόλυνσης από την αύξηση του αριθμού των εκπαιδευτικών. Ο ίδιος σημείωσε πως «δεν έχουμε μεγάλο κέρδος αυξάνοντας τις τάξεις και μειώνοντας τους μαθητές» ούτε σε επιδημιολογικό επίπεδο ούτε σε επίπεδο εκπαιδευτικό.

Τι θέλει να πει άθελα του εδώ ο ποιητής; Πολύ απλά, είναι πλέον κοινό μυστικό ότι τα παιδιά δεν κινδυνεύουν από αυτόν τον “νέο ιό”, σε αυτό τουλάχιστον συμφωνούν όλοι, αλλά κινδυνεύουν οι μεγάλοι, στην προκειμένη περίπτωση οι εκπαιδευτικοί. 

Οπότε ας αφήσουμε τα τμήματα ασφυκτικά γεμάτα ως έχουν με τον πολύ γερασμένο στόλο των εκπαιδευτικών και μερικούς αναπληρωτές ομήρους, ας τους κάνουμε πειραματόζωα να δούμε πόσο κι αν θα αντέξουν, παρά να κάνουμε κόπο κι έξοδα βρίσκοντας νέες αίθουσες διδασκαλίας και πρόσθετους εκπαιδευτικούς.

Κι αν αποτύχει το όλο σύστημα, το κόλπο το ξέρουμε. Θα ρίξουμε τις ευθύνες στις σχολικές κοινότητες ότι δεν τήρησαν σωστά τα μέτρα που η πεφωτισμένη από τον οξαποδώ κυβέρνηση συνεχίζει να παίρνει.

Φυσικά, Ιταλία, Δανία και πολλές άλλες χώρες, έκοψαν τον λαιμό τους και δημιούργησαν πολλούς νέους χώρους διδασκαλίας. Αλλά εδώ το απαγορεύει ο Κούλης.




πηγη 

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Σε Νομιμη Αμυνα βρισκονταν ο 17χρονος που πυροβολησε τους "φιλειρηνικους" διαδηλωτες ! ! ! Προσπαθουσαν να τον σκοτωσουν....


Στην αρχή όλοι έκαναν λόγο για μαζική δολοφονία αλλά όπως φαίνεται από βίντεο που ήρθαν στην επιφάνεια, τα πράγματα είναι διαφορετικά.



Όλα ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές για άγνωστο λόγο άρχισαν να καταδιώκουν τον 17χρονο, στον οποίον πρώτα είχαν ρίξει σπρέι πιπεριού! 

Σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο, ο πρώτος νεκρός διαδηλωτής, ο Τζόζεφ Ρόσενμπαουμ ο οποίος ήταν παιδόφιλος 3ου βαθμού, καταδίωκε τον Ρίτενχαους πριν ο 17χρονος τον πυροβολήσει στο κεφάλι.

Μάλιστα από την αρχή της διαδήλωσης ο Ρόσενμπαουμ βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση κι επιτίθονταν στους παρευρισκόμενους, προκαλώντας τους να τον πυροβολήσουν! 

Μετά τον πυροβολισμό δεκάδες διαδηλωτές συνέχισαν να καταδιώκουν τον Ρίτενχαους με τον ίδιο να προσπαθεί να ξεφύγει, όταν σκοντάφτει και πέφτει κάτω τον κλοτσούν στο κεφάλι και τον χτυπούν με σκέιτμπορντ. 

Αυτός τότε ενώ δέχεται τα χτυπήματα πυροβολεί έναν εξ αυτών που τον χτυπούν και τον σκοτώνει.

Το πιο σοκαριστικό όμως είναι πως το τρίτο άτομο που πυροβόλησε ο 17χρονος και τραυμάτισε στο χέρι, ο 26χρονος Γκέιτζ Γκροσκρουτζ πήγε πρώτος να τον εκτελέσει σημαδεύοντας τον με πιστόλι στο κεφάλι, πριν ο Ρίτενχαουζ με ψυχραιμία σημαδέψει και τον πυροβολήσει στο χέρι που κρατούσε το όπλο! 

O Γκρόσκρουτζ αφού έχει δεχθεί την σφαίρα με το όπλο ακόμα ανά χείρας

Ο 17χρονος συνελήφθη και κρατείται, ενώ του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Ήδη γνωστός συντηρητικός δικηγόρος ανέλαβε δωρεάν την υπεράσπισή του Ρίτενχαους, ενώ πολλές προσωπικότητες έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους λέγοντας πως βρίσκονταν σε καθαρή αυτοάμυνα και δεν θα έπρεπε να του απαγγελθούν κατηγορίες.




πηγη 

Καλα, καλα σας πιστεψαμε....529 τεστ μοριακού ελέγχου PRC στην Βουλή των Ελλήνων και ΟΛΑ αρνητικά ! ! ! Στη Βουλή ο κορωναϊός, ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ....

Γελάει ο κόσμος με τα αποτελέσματα των πρώτων 529 τεστ μοριακού ελέγχου PRC που έγιναν την περασμένη Τετάρτη σε βουλευτές, συνεργάτες τους, υπαλλήλους και εργαζόμενους στην Βουλή των Ελλήνων.



Τα αποτελέσματα, άλλωστε, ήταν όλως τυχαίως ΟΛΑ αρνητικά και αφορούσαν όσους «εθελοντικά» υποβλήθηκαν στο τεστ την Τετάρτη, την πρώτη ημέρα του πρώτου διήμερου ελέγχου μετά την καλοκαιρινή διακοπή των εργασιών του κοινοβουλίου, που πραγματοποίησε η Βουλή των Ελλήνων στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωναϊού.

Την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη, συνολικά προσήλθαν στο ιατρείο της Βουλής 1.100 άτομα εκ των οποίων οι 170 ήταν βουλευτές.

Η Βουλή των Ελλήνων έχει προγραμματίσει να συνεχίσει τα εθελοντικά τεστ και την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να μπορέσουν να ελεγχθούν όσοι από τους βουλευτές, συνεργάτες τους , υπαλλήλους και εργαζόμενους απουσίαζαν την περασμένη Τετάρτη και την περασμένη Πέμπτη.

Κι αν θέλετε να κάνουμε μία πρόβλεψη, θα είναι κι αυτά ΟΛΑ αρνητικά!

Άντε το πολύ-πολύ να βγάλουν 1-2 θετικά κρούσματα, για τα μάτια του κόσμου, δύσκολα όμως… Γιατί θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνες, να σταματήσουν οι διαδικασίες κτλ.

Στη Βουλή ο κορωναϊός, ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Μόνο στον απλό κόσμο που χάφτει τα ψέματά τους κολλάει

Για παράδειγμα σήμερα, ανακοινώθηκαν άλλα 270 νέα κρούσματα στα χιλιάδες τεστ που έγιναν ανά την Ελλάδα, ενώ αποδόθηκαν άλλοι 5 νέοι θάνατοι στον κορωναϊό, για τη συνέχιση της τρομοκράτησης του ελληνικού λαού, προκειμένου να δικαιολογήσουν όλα τα αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά μέτρα που έχουν ληφθεί και λαμβάνονται διαρκώς από την κυβέρνηση εναντίον του, με την ανοχή, αν όχι την υποστήριξη τόσο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όσο και των υπόλοιπων κομμάτων της «καθαρής» Βουλής.





πηγη 

Μονο αυτα ζητανε τα Μεμετια, τιποτα περισσοτερο και στελνουν τωρα και μηνυματα στα Ελληνικα...

 Βουλευτής Μετίν Κουλούνκ (ΑΚΡ)- Μήνυμα προς τον ελληνικό λαό με χάρτη….



Nαι το έγραψε και στα ελληνικά….

Οκ ,δεν θέλει και πολλά, Το 1/3 της Ελλάδας, το 1/2 της Βουλγαρίας, όλη την Κύπρο, το 1/3 της Συρίας, τις πετρελαιοπαραγωγές περιοχές Μοσούλης και Κερκούκ από το Ιράκ, την πρωτεύουσα της Γεωργίας κ.α.




πηγη 

Επιπεδο Ελληνικων Πανεπιστημιων....Μπαινεις και με λευκη κολλα φτανει να ξερεις να γραψεις το ονομα σου ! ! !

Παιδεία των… αρίστων....

Έδωσε λευκή κόλλα και μπήκε στο πανεπιστήμιο....

Καλα παμε, η "προοδος" των προοδευτικων !



Στις φετινές βάσεις υπάρχει μια σχολή όπου οι υποψήφιοι μπορούν να εισαχθούν γράφοντας κάτω από μονάδα! Πρόκειται για το τμήμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου «Δασολογίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος» στο Καρπενήσι με βάση εισαγωγής τα 625 μόρια. Κάτι που σημαίνει ότι ο εν λόγω υποψήφιος απλώς… έγραψε το όνομά του και έδωσε λευκή κόλλα.

Το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος ιδρύθηκε με το Ν.4589 ΦΕΚ 13Α/29-1-2019 και εντάχθηκε στη Σχολή Επιστημών των Φυτών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το Τμήμα λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 και έχει έδρα το Καρπενήσι. Στεγάζεται στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, που λειτούργησε στο Καρπενήσι από το 1983 έως το 2019, όταν καταργήθηκε με τον παραπάνω νόμο

Στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής στο Μεσολόγγι, υποψήφιος κατέλαβε μια θέση με 1700 μόρια, ενώ άλλος υποψήφιος κατάφερε να εισαχθεί σε τμήμα Μαθηματικών με 3.125 μόρια – πρόκειται για το τμήμα Μαθηματικών Σάμου.





πηγη 

Μπηκε παρανομα στην Ελλαδα; Περασμενα ξεχασμενα....θα δινει εξετασεις και θα παιρνει ιθαγενεια ! ! !

Δεν εχει σημασια αν ειναι εισβολεας για τον Αφορισμενο...

Αφου μπηκε και του πληρωνουμε επιντοματα, τωρα τον κανουμε και Ελληνα στο γενος...



Αλλαγές στη διαδικασία πολιτογράφησης λαθρομεταναστων με σκοπό τη βελτίωση της διαδικασίας απόκτησης ιθαγένειας με πολιτογράφηση περιλαμβάνει νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Δεν αλλάζουν οι βασικές προϋποθέσεις για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, αλλά θεσμοθετείται η αντικατάσταση των συνεντεύξεων ενώπιον των Επιτροπών Πολιτογράφησης με ένα ενιαίο, πανελλαδικού τύπου, σύστημα γραπτών εξετάσεων, που θα διεξάγονται δύο φορές το χρόνο.

Η επιτυχία σε αυτές θα οδηγεί τον συμμετέχοντα στην απόκτηση Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση, το οποίο πλέον θα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης πολιτογράφησης. Η εξέταση θα αφορά σε γνώση της ελληνικής γλώσσας (επίπεδο Β1 -αντιστοιχεί στο επίπεδο γνώσεων μαθητή που έχει ολοκληρώσει τα απαιτούμενα έτη της υποχρεωτικής εκπαίδευσης) και γνώσεις σε θέματα ιστορίας, πολιτισμού, γεωγραφίας και πολιτικών θεσμών της χώρας.

Καθιερώνεται, επίσης, η διαμόρφωση Τράπεζας Θεμάτων που θα είναι προσβάσιμη ηλεκτρονικά στους αιτούντες, από την οποία θα επιλέγονται τα θέματα των γραπτών εξετάσεων. Στο τέλος της διαδικασίας ο αιτών θα δίνει ολιγόλεπτη συνέντευξη σε δύο στελέχη της υπηρεσίας για εξακρίβωση της οικονομικής και κοινωνικής ένταξής του. Προβλέπεται η δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις και των αλλοδαπών που η αίτησή τους εκκρεμεί στις υπηρεσίες προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση. Έτσι, θα μπορούν να επιλέξουν αντί της συνέντευξης στην επιτροπή τη συμμετοχή στις γραπτές εξετάσεις.

Σε περίπτωση αποτυχίας, ο λαθρομετανστης διατηρεί δικαίωμα νέας συμμετοχής του στις εξετάσεις χωρίς περιορισμό με νέα δήλωση συμμετοχής και την καταβολή του σχετικά προβλεπόμενου εξέταστρου. Απαλλαγή από την ανωτέρω εξέταση προβλέπεται για όσους κατέχουν απολυτήριο λυκείου που ακολουθεί το υποχρεωτικό ελληνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, ή έχουν αποφοιτήσει από ελληνικό ΑΕΙ ή έχουν αποκτήσει μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο σπουδών από ελληνικό ΑΕΙ.

Σε άτομα που ανήκουν σε ειδικές μαθησιακές κατηγορίες (π.χ. δυσλεκτικοί, ανάπηροι, ηλικιωμένοι κ.λπ.) δίνεται η δυνατότητα προφορικής εξέτασης την ημέρα των γραπτών εξετάσεων, πανελλαδικού τύπου, από ειδική επιτροπή στα ίδια, όμως, θέματα. Επιπλέον, απλουστεύεται η διαδικασία που ακολουθείται για την υποβολή αιτήσεων διαπίστωσης της ελληνικής ιθαγένειας των προσώπων που κατάγονται από Έλληνα πολίτη.

Επανασχεδιάζεται η διάρθρωση των Περιφερειακών Διευθύνσεων και συστήνονται δύο νέες Διευθύνσεις (η Διεύθυνση Ιθαγένειας Αττικής και η Διεύθυνση Ιθαγένειας Κεντρικής Μακεδονίας Β’) με σκοπό την αποσυμφόρηση των υφιστάμενων Διευθύνσεων από τον μεγάλο όγκο αιτήσεων. Δημιουργείται Γενική Διεύθυνση Ιθαγένειας στο υπουργείο Εσωτερικών για την πληρέστερη εποπτεία και αξιολόγηση των επιμέρους οργανικών μονάδων (15 Διευθύνσεις) κατά τις επιταγές του επιτελικού κράτους.

Το νομοσχέδιο φέρει τον τίτλο «Τροποποίηση Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, νέο πλαίσιο επιλογής στελεχών στον δημόσιο τομέα, ρύθμιση οργανωτικών θεμάτων της Γενικής Γραμματείας Ιθαγένειας και της Γενικής Γραμματείας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα του Υπουργείου Εσωτερικών, ρυθμίσεις για την αναπτυξιακή προοπτική και την εύρυθμη λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης». Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου.




πηγη 

Τουρκος καθηγητής ιστορίας: Η Ελλάδα είναι γεμάτη από τρανσέξουαλ και...οπως ο Χίτλερ μπήκε ξαφνικά στην Πολωνία έτσι και εμείς να μπούμε στην Ελλάδα ! ! !

Με τα μυαλα που εχουν θα το φανε το κεφαλι τους...

Κοιμουνται κι ονειρευονται να κατακτησουν την Ελλαδα....

Κι ετσι...



Ο Εμπουμπεκίρ Σοφούογλου-καθηγητής ιστορίας στο πανεπιστήμιο της Σακάριας, δίνοντας ως παράδειγμα τη ναζιστική Γερμανία δήλωσε πως “Όπως ο Χίτλερ ξαφνικά μπήκε στην Πολωνία έτσι και εμείς άνετα να μπούμε στην Ελλάδα”.

Σύμφωνα με το άρθρο του Μπικντιριτζί, ο Σοφούογλου είπε:” Η Ελλάδα είναι γεμάτη από τρανσέξουαλ. Γεμάτη από άντρες-γυναικούλες. Αυτοί αποφεύγουν τον πόλεμο.. Για αυτούς δεν υπάρχει καν ούτε υποχρεωτική στράτευση.

Όπως ο Χίτλερ μπήκε ξαφνικά στην Πολωνία έτσι και εμείς άνετα μπορούμε να  μπούμε στην Ελλάδα.

Σχ: Όπως έγραψε ο καθηγητής Νίκος Μιχαηλίδης Ο εικονιζόμενος είναι καθηγητής ιστορίας σε τουρκικό πανεπιστήμιο..σε εκπομπή δήλωσε πως όπως η ναζιστική Γερμανία εισέβαλε στην Πολωνία, έτσι πρέπει να εισβάλει και η Τουρκία στην Ελλάδα…να ξέρετε ότι αυτά δεν είναι καθόλου περιθωριακές απόψεις, το αντίθετο¨



πηγη 

Κόστισε 500.000 ευρώ η φαεινή ιδέα των φωστηρων να απλώσουν πλωτό φράγμα στο Αιγαίο. Και τωρα σαπιζει σε καποιες αποθηκες...

Εαν πλωτο φραγμα 2-3 χιλιομετρων σε μια μεθοριο 500+ χιλιομετρων...

Και το πληρωσε ο Ελληνικος λαος αυτο...



Η φαεινή ιδέα των φωστηρων ττου Καθεστωτος των Μητσοτάκηδων  να απλώσουν ένα πλωτό φράγμα στο Αιγαίο για να εμποδίζουν τους πρόσφυγες να εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια πετάγεται στα σκουπίδια σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής».

Το δημοσίευμα της Καθημερινής

Την υπόθεση για το πλωτό φράγμα την είχε αποκαλύψει το Documentonews.gr. Στη συνέχεια, και μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι εξετάζει τρόπους ενίσχυσης των θαλάσσιων συνόρων και ότι προχωρά δοκιμαστικά στην τοποθέτηση πλωτού φράγματος στο πλαίσιο μείωσης ροών προσφύγων στο Αιγαίο, αλά... Έβρος. Μάλιστα είχε διευκρινισθεί από το κυβερνητικό επιτελείο ότι θα ήταν δοκιμαστική η λειτουργία του πλωτού συστήματος το οποίο κόστισε 500.000 ευρώ.

Στο σημερινό της δημοσίευμα η «Καθημερινή» αναφέρει ότι το φράγμα επρόκειτο να παραληφθεί από το υπουργείο Αμυνας μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Άμυνας με έγγραφό τους προς το υπουργείο Ναυτιλίας προετοίμασαν το έδαφος για την παραλαβή του από το Λιμενικό, το οποίο όμως δεν εμφανίστηκε πρόθυμο να εντάξουν το πλωτό φράγμα στον επιχειρησιακό σχεδιασμό τους.

Τονίζεται μάλιστα ότι εκτός από τον κίνδυνο πρόκλησης ναυαγίων η τοποθέτησή του στα θαλάσσια σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας θα εξυπηρετούσε τους διακινητές οι οποίοι θα κατηύθυναν τις λέμβους πάνω στο πλωτό φράγμα υποχρεώνοντας το Λιμενικό να περισυλλέξει τους μετανάστες.

Μάλιστα αναφέρει το δημοσίευμα ότι υπάρχουν εναλλακτικά σχέδια από το Λιμενικό, ένα από τα οποία είναι να αξιοποιηθεί σε ασκήσεις και εκπαιδεύσεις επί θεμάτων αντιρρύπανσης.

Το ερώτημα είναι ποιοι εγκέφαλοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη είχαν την ιδέα και σχεδίασαν την αγορά του πλωτού φράγματος το οποίο στοίχισε στον ελληνικό προϋπολογισμό 500.000 ευρώ στις πολύ δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα, όπου το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να περικόψει συντάξεις και το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού μόλις την Πέμπτη ανακοινώθηκε ότι ξεπέρασε τα 10 δισ. ευρώ.

Αραγε ο πρωθυπουργός θα ζητήσει ευθύνες από κάποιους ή θα περάσει και αυτό έτσι;





πηγη 

Αυτους πρεπει να φοβομαστε, οχι τον Τουρκικο στρατο....¨Ιμάμης¨Γλαύκης: ¨Εξ ονόματος της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, εκφράζω την ευγνωμοσύνη μας, προς τον ΠτΔ Ερντογάν¨ !

Γιατι ακομη ζει στην Ελλαδα και δεν εχει παρει ποδι;

Μπορει να μας απαντησει καποιος απ το Καθεστως των Αφορισμενων;



Στις 15/8/2020 ο ¨ιμάμης¨ της Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου έκανε δήλωση στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, για το περιστατικό στην Γλαύκη. Ουσιαστικά διάβασε ένα γραπτό κείμενο, προφανώς από άγχος μη τυχόν του ξεφύγει τίποτε που δεν πρέπει…

Το σχετικό δημοσίευμα είχε τίτλο μια φράση του Αζίζογλου που είπε πως   ¨Είναι απαράδεκτο να βρίσκονται ένοπλοι εκεί οι στρατιώτες¨.

Στο τέλος των δηλώσεων του εκφράζει την ευγνωμοσύνη του και τις ευχαριστίες του προς τον Ερντογάν…

¨Σχετικά με το θέμα δηλώσεις έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Εγώ τον ευχαριστώ. Εξ ονόματος του κόσμου μας, εξ ονόματος της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, εκφράζω την ευγνωμοσύνη μας για τις δηλώσεις αγάπης του. Αισθανθήκαμε τιμή και περηφάνια.  Ανέφερε πως ¨Εμείς  στηρίζουμε και τους ζωντανούς και τους νεκρούς ομογενείς μας¨. Σας ευχαριστώ ξανά και ξανά¨.

Αμάν βρε Ερκάν ¨έγλειψες και τα πλακάκια¨…

Αναμενόμενο φυσικά, όταν εξαρτάσαι απόλυτα από τις αποφάσεις της Τουρκίας, έτσι είναι. Διότι αν π.χ. για οποιοδήποτε λόγο μια μέρα καταστεί ΜΗ αρεστός στην Τουρκία, αμέσως θα τον απομακρύνει από την θέση του ο Μέτε…

Εννοείται πως και αυτός στην βραδιά του υποτιθέμενου πραξικοπήματος  της 15/7/2016,  δεν είχε κάνει καμία δήλωση υποστήριξης προς τον Ταγίπ.



πηγη 

ΜΙΚΡΗ ΣΠΑΡΤΗ, αποκαλουν τον Στρατο τους τα Ηνωμενα Αραβικα Εμιρατα και πνεουν τα μενεα κατα των Τουρκων....

Αυτους ισως φοβαται περισσοτερο ο Σαλεμενος Σουλτανος...

Και δεν εχει σημασια ποσους εχει ενας Στρατος σημερα αλλα τι Στρατος ειναι...

Κι ετσι...



Την ώρα που η Τουρκία κλιμακώνει την προκλητικότητά της επιβεβαιώνοντας τη θεωρία ότι αυτή τη φορά είναι έτοιμη να φτάσει στα άκρα, η Ελλάδα προσπαθεί να χτίσει τις συμμαχίες της.

Εκτός από την Γαλλία η οποία είναι μια παραδοσιακή δύναμη με στρατό που βρίσκεται στη λίστα των πιο ισχυρών του κόσμου, η Ελλάδα απέκτησε έναν νέο σύμμαχο τον στρατό του οποίου φοβάται περισσότερο ο Ερντογάν.

Πρόκειται για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που συμμετείχαν με τέσσερα F- 16 σε αεροναυτική άσκηση με τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις στην ανατολική Μεσόγειο.

Τα ΗΑΕ έχουν έναν μικρό, αλλά πολύ σκληρό και αξιόμαχο στρατό που αυτοαποκαλείται «Μικρή Σπάρτη». Ο Ερντογάν γνωρίζει πολύ καλά τη δύναμη πυρός του και καταλαβαίνει ότι αν σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας, τότε θα ανοίξει ένα νέο μέτωπο πολύ πιο δύσκολο απ’ τα ήδη υπάρχοντα.

Πρόκειται για μια κίνηση-ματ της Ελλάδας που απομακρύνει κι άλλο το ενδεχόμενο σύρραξης στην περιοχή καθώς ο Ερντογάν είναι απρόβλεπτος, παρορμητικός, μπορεί όμως να καταλάβει πότε είναι στριμωγμένος στα σχοινιά και πότε όχι.






πηγη 

Γραμμος-Βιτσι: Απουσα η Κυβερνηση απ τις επετειακες εκδηλωσεις της νικης του Ελληνικου Στρατου και τους πεσοντες Αξιωματικους και Οπλιτες...

Σιγα μην αφηνε ο Κουλης ο κρυφοκομμουνιστης,  να παει ο Στεφανης, στην εκδηλωση στον Γράμμο και στο Βίτσι, για την νικη του Ελληνικου Στρατου, κατα των κουμμουνιστοσυμμοριτων....

Απούσα η κυβέρνηση των Κούληδων...

Εδειξαν επιτελους, ποιοι ειναι, οτι εξαπατησαν τους Ελληνες και πηραν την ψηφο τους...



Κανένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κούλη δεν αναμένεται να δώσει το παρών σε εκδήλωση που διοργανώνει μεθαύριο στον Γράμμο και στο Βίτσι η Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού.

Ως γνωστόν, άλλωστε, πάγια θέση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη είναι ότι ο Συμμοριτοπολεμος έχει τελειώσει πριν από 70 χρόνια και πως η χώρα πρέπει να απαλλαγεί από κάθε κατάλοιπο εκείνης της εποχής.

Υπενθυμίζεται πως σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει η διοργανώτρια της εκδήλωσης Ένωση Αποστράτων (ΕΑΑΣ) έκανε λόγο για «επετειακές εκδηλώσεις απότισης φόρου τιμής στους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του Ελληνικού Στρατού αλλά και όσων», όπως αναφερόταν, «αγωνίστηκαν στο πλευρό τους, κατά τις επιχειρήσεις 1946-1949 κατά των κομμουνιστοσυμμοριτών».

Στην ίδια εκείνη ανακοίνωση της ΕΑΑΣ αναφερόταν ότι θα παρίστατο ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ενώ γινόταν και αναφορά στα μέτρα υγειονομικής πρόληψης που θα λαμβάνονταν εξαιτίας της COVID-19. Η ανακοίνωση για τη συμμετοχή εκπροσώπου της κυβέρνησης είχε προκαλέσει αντιδράσεις.





πηγη 

Αναμένονται ανακοινώσεις από Χαρδαλιά: Κλείσιμο καταστημάτων, μπαρ και εστιατορίων, τα μεσάνυχτα και καθολική χρήση μάσκας;

Και ενω καθε μερα, ολο και περισσοτεροι δεν πιστευουν τα της κορωνογριπης, αλλα οι Πραιτωριανοι των Μητσοτακηδων ετοιμαζουν νεα μετρα....



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Mega», ένα από τα μέτρα που περιλαμβάνει το «πακέτο» που βρίσκεται στο τραπέζι του Μαξίμου είναι το κλείσιμο καταστημάτων, μπαρ και εστιατορίων, τα μεσάνυχτα σε ολόκληρη τη χώρα.

Η απόφαση αυτή βασίζεται στο γεγονός πως έχει παρατηρηθεί ότι πολλοί φεύγουν από τα αστικά κέντρα -όπου υπάρχει η απαγόρευση- και μεταφέρονται σε άλλους νομούς ή πιο περιφερειακά, ώστε να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους.

Ένα ακόμα μέτρο είναι η καθολική χρήση μάσκας, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Υπέρ της καθολικής χρήσης μάσκας στάθηκε και ο Γκίκας Μαγιορκίνης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, όπου υπογράμμισε πως «δεν υπάρχει πια κανένας λόγος να μην φοράμε μάσκα συνέχεια». 

«Μη ξεχνάμε ότι το μέτρο αυτό εφαρμόστηκε σε περιοχές με αυξημένο επιδημικό φορτίο και έδειξε ότι έχει αυξημένη αποτελεσματικότητα» είπε και συμπλήρωσε πως έχει γίνει ήδη σχετική εισήγηση περί αυτού σε περίπτωση που δούμε ακόμη μεγαλύτερη αύξηση των κρουσμάτων....




πηγη 


Έγραψαν 12χρονο παιδί μόνο του γιατί δεν φορούσε μάσκα; Αληθευει; Δυσκολο να το πιστεψουμε...

Ετσι λεει το αρθρο του xalkidikipolitiki.gr....

Ειναι λιγο δυσκολο να γινει ομως πιστευτο...

Ειναι δυνατον;

Ποιος αστυνομικος θα εκανε τετοια πατατα;

Διαβαστε τι λεει το αρθρο και τα συμπερασματα δικα σας...



Ενα… τραγικό γεγονός εξελίχθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην παραλία των Νέων Φλογητών, όταν οι αρχές που έχουν κληθεί για την προστασία της Δημόσιας Υγείας εντόπισαν μικρό 12χρονο παιδάκι και το “έγραψαν” γιατί δεν φορούσε μάσκα, σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων και των αυτοπτών μαρτύρων.

Το 12χρονο παιδί, που η βόλτα για το παγωτό του βγήκε… ξινή, προσπαθούσε μάταια να πείσει τους αρμόδιους ότι ξέχασε τη μάσκα, με αποτέλεσμα να το “γράψουν” με το γνωστό πόσο των 150€.

Στη συνέχεια, ο 12χρονος και αφού είχε στα χέρια του την κλήση, έκλαιγε ασταμάτητα, καθώς δεν ήξερε τι ακριβώς να πει στους γονείς του για το πρόστιμο. Αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες το παιδάκι ήταν μόνο του, ενώ η διερεύνηση του θέματος συνεχίζεται.

πηγη 

Επίσημα στοιχεία: Πέθαναν 1626 άτομα από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις το 2018 ! ! ! (Κανείς δεν έκανε λόγο για πανδημία όμως)

   

Το κάτωθι άρθρο δημοσιεύτηκε ένα μήνα πριν το “ξέσπασμα της πανδημίας”. Μέχρι στιγμής έχουμε 254 θανάτους που αποδίδονται στον κορωνοϊό, αλλά δεν γνωρίζουμε πόσοι πέθαναν μέσα στο 2020 από άλλες ενδοσοκομειακές λοιμώξεις, εκτός…. κι αν εξαφανίστηκαν δια μαγείας!



SOS για τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις: 1.626 θάνατοι από πολυανθεκτικά μικρόβια το 2018

Την ανάγκη επαγρύπνησης και λήψης μέτρων επιβεβαιώνει μελέτη για τις λοιμώξεις από νοσοκομειακά μικρόβια. Τα ποσοστά των ασθενών που εμφανίζουν λοίμωξη λόγω των πολυανθεκτικών μικροβίων δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα αφού ένας στους 10 Έλληνες, δηλαδή ποσοστό 9,6% των νοσηλευόμενων πέφτει θύμα των ενδονοσοκομειακών μικροβίων.

Η ανησυχία κορυφώνεται εξαιτίας και του δημοσιεύματος του έγκυρου επιστημονικού περιοδικού Lancet, στο οποίο καταγράφεται ότι ο αριθμός των θανάτων στην Ελλάδα από πολυανθεκτικά μικρόβια ανήλθε στους 1.626 για το 2018.

Οξεία μορφή λαμβάνει το πρόβλημα στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Ενδεικτικό είναι ότι η χώρα μας μαζί με τις υπόλοιπες χώρες του ευρωπαϊκού νότου καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας.

Στο σύνολο των χωρών της γηραιάς ηπείρου, έχει παρατηρηθεί ότι κάθε μέρα περίπου 100.000 νοσηλευόμενοι αναπτύσσουν κάποια νοσοκομειακή λοίμωξη, με τον ακριβή αριθμό των θανάτων να είναι εξαιρετικά δύσκολο να προσδιοριστεί. Άξιο λόγου είναι ότι ο υπουργός Υγείας στη Βρετανία ανάφερε σχετικά με το θέμα των λοιώξεων περισσότερους από 50.000 θανάτους, ενώ τα επίσημα στοιχεία του NHS «μιλούν» για το 1/4 αυτών (13.455).

Το εν λόγω ζήτημα και την αντιμετώπισή τους στη χώρα μας, θα αναλυθούν στο πλαίσιο του 12ου Πανελλήνιου Συνέδριου Ελέγχου Λοιμώξεων, που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ελέγχου Λοιμώξεων, από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου, στην Αθήνα.

Η πτυχή της οικονομικής επιβάρυνσης στην αντιμετώπιση των νοσοκομειακών λοιμώξεων, θα παρουσιαστεί , ενημερώνοντας για τις πρόσθετες δαπάνες, που περιλαμβάνει η παράταση των ημερών νοσηλείας, οι πρόσθετες υπηρεσίες, ανθρώπινους πόρους και μια σειρά άλλων υγειονομικών αλλά και κοινοτικών υπηρεσιών.

 Σύμφωνα με τους ειδικούς, το άμεσο ιατρικό κόστος εκτιμάται ότι είναι εξαιρετικά υψηλό το και απειλεί τα συστήματα υγείας. Το πρόβλημα, λένε, είναι πιο έντονο στη χώρα μας, καθώς η οικονομική κρίση, οι ελλείψεις σε απαραίτητες υποδομές και υλικά και κυρίως η υποστελέχωση των νοσοκομείων, είναι επιβαρυντικοί παράγοντες και παράλληλα, γενεσιουργά αίτια αύξησης των νοσοκομειακών λοιμώξεων.

Κατά τις εργασίες του συνεδρίου θα αναπτυχθούν ακόμη ζητήματα σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των ασθενών και την εμπλοκή των συνοδών τους, καθώς και ο ρόλος των ΜΜΕ στη διάδοση και αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αφήστε τα ΜΜΕ, είναι απασχολημένα και καλοπληρωμένα με τη διάδοση και μετάδοση του κορωνοϊού…




πηγη 

Μάνα βρήκε φίδι στο κρεβάτι που κοιμόταν το παιδί της, δεν έχασε χρόνο και αμέσως....

 


Απίστευτο περιστατικό το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στα Τρίκαλα. Ένα φίδι κατάφερε να τρυπώσει μέσα σε σπίτι και να μπει στο δωμάτιο του ανήλικου παιδιού…

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη σε σπίτι στο Ξυλοπάροικο όταν το παιδί της οικογένειας πήγε να ξαπλώσει και είδε ξαφνικά δίπλα του να κινείται ένα φίδι. Ο ανήλικος έβαλε τις φωνές και στο δωμάτιο έσπευσαν οι γονείς του.

Την κατάσταση, πήρε κυριολεκτικά στα χέρια της, η μητέρα του. Χωρίς να το σκεφτεί, μπήκε στο δωμάτιο, έπιασε το φίδι και το πέταξε από το ανοιχτό παράθυρο. Όπως έλεγε η ίδια, δεν πίστευε ότι έκρυβε τέτοια δύναμη. Όμως όταν είδε να απειλείται το παιδί της, δεν έχασε χρόνο.

Η ιστορία με το φίδι έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης στην περιοχή, με τη μητέρα του παιδιού, να δέχεται τα συγχαρητήρια φίλων, συγγενών και γειτόνων…

Πηγή 

Ήρωας 5χρονος έσωσε τη ζωή της μητέρας του χάρη σε ένα παιχνίδι....



 Ήρωας στην Αγγλία έχει γίνει ο ηλικίας μόλις 5 ετών Τζος που έσωσε από βέβαιο θάνατο τη μητέρα του χάρη σε ένα παιχνίδι του...

Στον 5χρονο γιο της οφείλει μία μητέρα στην Μεγάλη Βρετανία την ζωή της...

Ο Τζος, όπως είναι το όνομά του, την βρήκε στο πάτωμα του σπιτιού, έχοντας πέσει σε διαβητικό κώμα.

Για ένα παιδί τέτοιας ηλικίας, έδειξε απίστευτη ψυχραιμία και σκέφτηκε να καλέσει σε αριθμό που αναγραφόταν σε ένα παιχνίδι του που ήταν ασθενοφόρο.

Πήρε λοιπόν το 112, τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης και από εκεί τον συνέδεσαν με την αστυνομία με αποτέλεσμα να υπάρξει η προβλεπόμενη κινητοποίηση, όπως αναφέρει το BBC.

Ο Τζιτ Μπέικερ, επικεφαλής της αστυνομίας της περιοχής μιλώντας για το θέμα είπε: «Αυτό ήταν απίστευτο να το κάνει ο Τζος. Η γρήγορη σκέψη του να καλέσει τον αριθμό στο ασθενοφόρο παιχνίδι του, καθώς ανησυχούσε για τη μαμά του. Ήταν πολύ γενναίος και έμεινε στη γραμμή ενώ φτάναμε στο σπίτι της οικογένειας για να βεβαιωθούμε ότι η μαμά του έλαβε ιατρική βοήθεια».

Και συνέχισε: «Ο Τζος έχει ήδη αποδείξει ότι θα έχει ένα λαμπρό μέλλον στην αστυνομία. Ας ελπίσουμε ότι θα τον ξαναδούμε όταν είναι αρκετά μεγάλος ως νέα πρόσληψη», είπε για το παιδί που προσκλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και φωτογραφήθηκε μαζί με αστυνομικούς.


Πηγή

Άγιος Παΐσιος: «Το κακό θα ξεκινήσει όταν ακούσετε να μιλάνε στην τηλεόραση για τα 12 ναυτικά μίλια»...

Ο Άγιος Παΐσιος τα είχε πει πριν 35 χρόνια...

Αγιε Παισιε πρεσβευε Υπερ της πατρίδας μας και Υπέρ των Ενόπλων Δυνάμεων +++



 

Ο Άγιος Παϊσιος έδωσε "σημείο" για να αναγνωρίσουμε την αρχή των συγκλονιστικών επερχομένων που θα αλλάξουν την Ιστορία και θα φέρουν το πάνω κάτω, οδηγώντας στην Νίκη και την Αγια-Σοφιά!


Πηγή 

Ο Ιερός σκοπός μιας Μάνας που έχασε τα πάντα και πηγε με τα πόδια από το Λονδίνο στον τάφο του Αγίου Παϊσίου...

 Ο Αγ.Παΐσιος να την βοηθήσει...

 


Με «συνοδοιπόρους» την πίστη της στον Θεό και τη δύναμη που κρύβει μέσα της, μια άστεγη Ελληνίδα, η Κατερίνα Μαυρομιχάλη, που ζει στην Αγγλία τα τελευταία 17 χρόνια και η ζωή της θα μπορούσε άνετα να αποτελέσει «μαγιά» για σενάριο ταινίας, ξεκίνησε χθες το πρωί από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στο Λονδίνο για να φτάσει με τα πόδια (!) στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, τον τόπο όπου αναπαύεται ο Αγιος Παΐσιος! Η ίδια θέλει με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τον Αγιορείτη πατέρα. Η μορφή και τα λόγια του την έχουν βοηθήσει άπειρες φορές στη ζωή της και της έχουν δώσει το κουράγιο για να συνεχίσει να κουβαλά αγόγγυστα τον δικό της προσωπικό σταυρό…

Ο σκοπός του ταξιδιού της, που ξεπερνά τα 2.000 χιλιόμετρα, είναι κάτι παραπάνω από ιερός. Συνδέεται άμεσα με τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει από το μεγάλωμα των δύο από τα τέσσερα παιδιά της, ηλικίας 9 και 7 ετών αντίστοιχα, τα οποία πάσχουν από αυτισμό. Η Kατερίνα έβαλε σκοπό στη ζωή της να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, ώστε να καταφέρει να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για να δημιουργηθεί ένας οργανισμός για τον αυτισμό, τόσο για τα παιδιά που πάσχουν από αυτόν όσο και για τους γονείς τους, ώστε να μην αντιμετωπίσουν και εκείνοι τις δυσκολίες που έχει βιώσει η ίδια μεγαλώνοντας τα παιδιά της. Στόχος του οργανισμού θα είναι η μελέτη και η έρευνα σε όλα τα επίπεδα για τον αυτισμό και η στήριξη των οικογενειών που μέλη της τραβάνε τον δικό τους γολγοθά.
 

Ο γολγοθάς

«Αντιμετώπισα τα κλασικά προβλήματα που έχουν οι γονείς με αυτιστικά παιδιά. Παίρνουμε μία διάγνωση, δεν μας λένε τι προκαλεί την πάθηση ή τι μπορεί να βοηθήσει, δεν έχουμε ιατρικές γνώσεις και προσπαθούμε να βρούμε απαντήσεις. Ο οργανισμός θέλουμε να φέρει μια αλλαγή. Να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με τον αυτισμό, να κάνουμε έρευνα που να είναι ανοιχτή σε όλους και να μην υπάρχει κάτι άλλο από πίσω» λέει η ίδια στην «Espresso», λίγο πριν ξεκινήσει το δικό της μακρινό ταξίδι ζωής με πυξίδα τον τάφο του αγίου Παϊσίου. Η ίδια δεν κρύφτηκε ποτέ από όσα αντιμετωπίζει. Έβγαλε προς τα έξω όλα όσα περνά. Μίλησε ανοιχτά στην καρδιά πολλών ανθρώπων και αποφάσισε με τη βοήθεια φίλων να φτιάξει την ιστοσελίδα futureforautism.org, στην οποία παρουσιάζει το όραμά της. Η Κατερίνα αναφέρεται πιο αναλυτικά στις προσωπικές της εμπειρίες σχετικά με τον αυτισμό και εξηγεί.

Αφύπνιση του κόσμου

«Οι πληροφορίες, τα πρωτόκολλα και οι θεραπείες που υπάρχουν για τον αυτισμό είναι τόσο πολλές, κάποιες καλύτερες, κάποιες χειρότερες, όλες όμως είναι μπερδεμένες»!
Αυτός είναι και ο λόγος που θέλει να δημιουργήσει τον οργανισμό, ώστε να υπάρχουν δεδομένα που έχουν προκύψει από εμπεριστατωμένες έρευνες για όλους όσοι τα χρειάζονται. Ο τελικός σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι οι επαγγελματίες υγείας να έρθουν σε επαφή με τους γονείς και να τους δώσουν τις λύσεις που έχουν ανάγκη για να κάνουν όσο γίνεται περισσότερο εύκολη την καθημερινότητά τους. Γιατί, όπως δηλώνει η Κατερίνα, «αν οι γονείς είναι χαρούμενοι και έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται, τότε θα είναι χαρούμενα και τα παιδιά».


Στο ταξίδι της θα έχει μόνο έναν «συνοδοιπόρο» :το καρότσι το οποίο χρησιμοποιούσε για να μεταφέρει τα παιδιά της! Πάνω σε αυτό θα κουβαλά τα λιγοστά εφόδιά της: μια σκηνή, δύο φορτιστές και λίγα αποξηραμένα πρόσφορα για τροφή. Οπως λέει, σε αυτό το καρότσι θα βάλει την καλή της διάθεση και ψυχολογία και την ευγνωμοσύνη της για όλους όσοι της συμπαραστάθηκαν, «για να παλέψω ό,τι θα βρεθεί στον δρόμο μου προς την πατρίδα και να μην εγκαταλείψω την υπόσχεση που έχω δώσει σε όλους, καθώς και στον εαυτό μου», όπως εξομολογείται η ίδια στην «Espresso» και την Γιώτα Φλώρου.
H Κατερίνα  παίρνει την ευχή των δύο ιερέων της εκκλησίας του αγίου Παντελεήμονα

Στη διάρκεια της διαδρομής της, θα περνά μέσα από πόλεις στις οποίες θα καλύπτει τις ανάγκες της για τροφή και την αναγκαία ξεκούραση. Όπως αναφέρει, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον κορωνοϊό δεν της επιτρέπει να έχει δίπλα της μια ομάδα ανθρώπων για συμπαράσταση και υποστήριξη. Ωστόσο, η δημιουργία του οργανισμού δεν είναι ο μοναδικός λόγος που ξεκινάει αυτή την περιπέτεια με τα πόδια η οποία, αν όλα πάνε καλά, θα ολοκληρωθεί μέσα σε τρεις μήνες, όπως λέει. Με σλόγκαν «ένα ταξίδι με εισιτήριο την ανθρωπιά» θέλει μέσα από αυτή την προσπάθεια να φέρει με τον δικό της τρόπο πιο κοντά τους ανθρώπους και να τους κάνει να βρουν την ανθρωπιά που βρίσκεται μέσα τους και μπορεί να έχει χαθεί.

Μπορεί τα πράγματα που θα πάρει μαζί της η Κατερίνα να είναι λιγοστά, όμως αυτό που σίγουρα είναι το πιο σημαντικό εφόδιο στη διαδρομή της είναι η πίστη της στον Θεό. Η πίστη που ήταν πάντα εκεί και την κράτησε όρθια στις δοκιμασίες που έχει περάσει, οι οποίες δεν ήταν καθόλου λίγες. «Είχα χάσει την πίστη μου για αρκετό καιρό όταν ήρθα στην Αγγλία» εξομολογείται στην «Espresso». «Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους. Κάποια στιγμή δεν με ενδιέφερε στην καθημερινότητά μου».
H Κατερίνα Μαυρομιχάλη στον Ναό του αγίου Παντελεήμονα στο Λονδίνο λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το ταξίδι της με τα πόδια για τη Σουρωτή Θεσσαλονίκης

Ωστόσο, ένα δύσκολο περιστατικό με την κόρη της που πάσχει από αυτισμό στάθηκε η αφορμή να ζητήσει τη βοήθειά Του και από τότε η ζωή της άλλαξε μια για πάντα. «Οταν ήμουν έγκυος, η δίχρονη κόρη μου είχε ένα ξέσπασμα θυμού. Προσπαθούσα να την κρατήσω να μη χτυπήσει. Κάποια στιγμή εξαντλήθηκε και κοιμήθηκε. Τότε εξαντλημένη και εγώ, έπεσα στα γόνατα και είπα “Χριστέ μου, έλα τώρα”…». Πλέον τα «όπλα» της για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις είναι πνευματικά. «Μετά τις τόσες δυσκολίες, αυτό που με κρατά είναι η πίστη και η πνευματική άσκηση, να λιβανίσω, να κάνω τις παρακλήσεις, να κοινωνήσω» λέει με ταπεινότητα. Η σχέση της με τους νέους αγίους της Εκκλησίας, και συγκεκριμένα τον άγιο Παΐσιο, στον τάφο του οποίου θα καταλήξει το ταξίδι που θα ξεκινήσει από το Λονδίνο, είναι ξεχωριστή.

Στο «πλευρό» της ο άγιος

«Ο άγιος με έχει βοηθήσει σε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές. Μπορεί να μην είμαι θερμή χριστιανή, αλλά τη βοήθειά του δεν μπορώ να μην την αναγνωρίσω» παραδέχεται. Ωστόσο, είναι και κάτι ακόμα που κάνει μοναδική τη σύνδεση με τον Αγιορείτη μοναχό και μάλιστα εκείνη την ανακάλυψε τυχαία: ο γιος της έχει γεννηθεί στις 12 Ιουλίου, την ημέρα της κοίμησης του αγίου Παϊσίου. Η πίστη της στον Θεό είναι πολύ δυνατή και πιστεύει ένθερμα ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να λένε ότι είναι χριστιανοί. «Ο χριστιανισμός έχει γίνει ταμπού. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε χριστιανοί, γιατί μας λένε ότι αν το κάνουμε είναι σαν να μη σεβόμαστε τον άλλον. Εγώ, όμως, θέλω πραγματικά να ασκώ το δικαίωμά μου να είμαι μια Ελληνίδα χριστιανή» τονίζει χαρακτηριστικά.


Σαν να μην έφταναν όλα όσα έχει περάσει, πριν από έναν χρόνο, η ζωή της Κατερίνας πήρε μια ιδιαίτερα άσχημη τροπή, με την ίδια να χάνει όσα είχε δεδομένα έως τώρα. Έμεινε κυριολεκτικά στον δρόμο, αν και αυτό δεν ήταν το πιο σημαντικό χτύπημα. Έχασε ακόμα και τα πρόσωπα που αγαπά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή της, τα παιδιά της. Η περιγραφή της συγκλονίζει:

«Πριν από έναν χρόνο, η μικρή μου κόρη -που τότε ήταν 9 μηνών- σταμάτησε να τρώει στερεά τροφή. Μόνο το γάλα της έπινε. Ηταν ήδη πρόωρο μωρό, είχε γεννηθεί επτά μηνών και έμεινε στο νοσοκομείο έναν χρόνο. Καμιά φορά, σε αυτή την ηλικία, τα παιδιά δεν τρώνε επειδή έχουν τα δόντια τους. Οπότε, ενημέρωσα την Πρόνοια, τον γιατρό, τους πάντες. Μου έστειλαν στο σπίτι έναν ιατρικό επισκέπτη. Το παιδί είχε μια μέρα να φάει και ήταν πολύ αδύνατο. Ετσι με στείλανε στο νοσοκομείο. Εγώ ήμουν ήδη χωρισμένη με τον άντρα μου και μεγάλωνα μόνη μου τα τέσσερα παιδιά. Οταν πήγα στο νοσοκομείο, ήταν εκεί η Αστυνομία και η Υπηρεσία Προστασίας Παιδιού και με κατηγόρησαν ότι κακοποίησα το παιδί μου! Οπως καταλαβαίνετε, έπαθα σοκ! Εγώ έμεινα στο νοσοκομείο μία εβδομάδα με τη μικρή μου κόρη και έβαλαν τον πατέρα τους στο σπίτι. Στο νοσοκομείο οι γιατροί είπαν ότι τα πρόωρα μωρά που έχουν ταϊστεί με σωλήνα έχουν ακριβώς αυτά τα συμπτώματα, ωστόσο, αυτό η Πρόνοια το αγνόησε. Οπότε, εδώ και περίπου έναν χρόνο, φιλοξενούμαι από σπίτι σε σπίτι και την περασμένη εβδομάδα παραλίγο να κοιμηθώ στον δρόμο»!


Ωστόσο, έχει δει την περιπέτεια που περνά ως ένα πολύτιμο μάθημα που έχει έρθει από ψηλά. «Τα έχασα όλα, τα παιδιά, το σπίτι, τα ρούχα μου, την αξιοπρέπειά μου, γιατί φανταστείτε να ακούει ο κόσμος ότι η Πρόνοια πήρε τα παιδιά μου… Θα λένε ότι είμαι ένα τέρας! Ηταν η στιγμή που βρήκα τον εαυτό μου και τον Θεό, είναι αυτό που λένε ότι μερικές φορές πρέπει να τα χάσεις όλα για να καταλάβεις πως μόνο αυτό χρειάζεται, μόνο αυτό βλέπω μπροστά μου, μου δίνει πολλή δύναμη, για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου».
Ο ιερός σκοπός μιας μάνας που έχασε τα πάντα

Οποιος θέλει να βοηθήσει την Κατερίνα μπορεί να το κάνει με πολλούς τρόπους: να κάνει μία δωρεά μέσω της ιστοσελίδας futureforautism.org, ενώ στο www.gofundme.com/f/walking-from-london-to-greece-for-autism γίνονται χρηματικές δωρεές, ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό για το ξεκίνημα του οργανισμού. Επίσης, μέσω της ιστοσελίδας futureforautism.org μπορούν να επικοινωνούν ειδικοί, ερευνητές, ιατρικοί σύλλογοι, μελετητές, ώστε ο καθένας με τον τρόπο του να βάλει το δικό του λιθαράκι για τη βελτίωση της ζωής των παιδιών που πάσχουν από αυτισμό και των γονέων τους.

Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.