Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Το παρακράτος τρέφεται από το μίσος για την διαφορετική άποψη και...Σχεδόν μόνος του φωνάζει ο Στέφανος για την απόπειρα δολοφονίας του ! ! !

 Το παρακράτος τρέφεται από το μίσος για την διαφορετική άποψη και χρησιμοποιεί τη βία για να επιβάλει τη δική του. Παντού στην ανθρωπότητα και πάντα στην ιστορία η αυταρχική εξουσία σκοτώνει ανθρώπους για να υποτάξει το κοινωνικό σύνολο στα συμφέροντά της.



Σχεδόν μόνος του φωνάζει ο Στέφανος Χίος για την απόπειρα δολοφονίας του και για την -αυτή προηγήθηκε- επιχείρηση εξαγοράς του. Ευθέως συνδέει τα γεγονότα αυτά με τη σύζυγο του πρωθυπουργού της χώρας. 

Ελάχιστα, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, Μέσα Ενημέρωσης στέκονται δίπλα του καταγγέλλοντας αυτούς που έριξαν τις σφαίρες σε βάρος του. Σίγουρα η ιστορία αυτή προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία στον δημοσιογράφο – εκδότη να αντιληφθεί το πόσο σημαντική – πιο σημαντική από κάθε τι άλλο – είναι η ανθρώπινη ζωή και η αξιοπρέπεια του ατόμου. Αξίες τις οποίες πολλές φορές ο ίδιος έχει κουρελιάσει.

Όμως, ό,τι και αν έχει κάνει ο εκδότης – δημοσιογράφος Χίος, για τη δημοκρατία προέχει ότι και η ζωή του Στέφανου Χίου έχει την ίδια αξία με τη ζωή, την αξιοπρέπεια και την ελευθεροστομία κάθε πολίτη αυτής της χώρας, κάθε δημοσιογράφου και κάθε εκδότη. Γι’ αυτό κάποια στιγμή οφείλει η ελληνική αστυνομία και η δικαιοσύνη, στο σύνολό της η συντεταγμένη Πολιτεία, να διαλευκάνουν απόλυτα την υπόθεση αυτή. 

Ποιοι πήγαν να σκοτώσουν έναν δημοσιογράφο; Και γιατί πριν το κάνουν αυτό επιδίωξαν τον χρηματισμό του; Η Πολιτεία οφείλει να αποδώσει δικαιοσύνη γιατί αν δεν γίνει αυτό σήμερα στον Χίο, μπορεί αύριο να γίνει σε εμένα, στον Μαρινάκη, στον Σαββίδη, στον Βαξεβάνη.

Εάν χτυπηθεί από παρακρατικούς και δολοφόνους ένας δημοσιογράφος του καθεστωτικού τύπου τότε μόνο θα υπάρξει «είδηση και δημοσιογραφικό θέμα» για τη συντριπτική πλειοψηφία των Μέσων Ενημέρωσης.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.