Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Θ. Τζήμερος: Στην Μακρονησο να τους πατε ολους, μαζι και τις ΜΚΟ...

Το σωστο να λεγεται...
Εχει δικιο και πολυ μαλιστα...

Τη Μακρόνησο, τόπο εξορίας χιλιάδων ανθρώπων στο παρελθόν, προτείνει ο Θάνος Τζήμερος να χρησιμοποιηθεί για τη συγκέντρωση μεταναστών, αλλά και των ΜΚΟ, σε νέα προκλητική ανάρτησή του.
Συγκεκριμένα, ο Θ. Τζήμερος έγραψε στο Twitter: «Φτιάχνεις στη Μακρόνησο μία αξιοπρεπή δομή με κοντέινερς, γεννήτριες, δεξαμενή νερού. Στέλνεις τις ΜΚΟ και όλους τους εισβολείς εκεί με ΜΟΝΑΔΙΚΗ προοπτική την απέλαση, όσο πάρει. Οικειοθελώς μπορούν να φύγουν και αύριο. Μόνη εξαίρεση, όσοι διώκονται λόγω αντίθεσης στο Ισλάμ».








πηγη 

Λουτράκι: Χαροπαλεύει η 23χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - ΒΙΝΤΕΟ


Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε για 15 μέτρα μια 23χρονη στο Λουτράκι και εξαφανίστηκε. Η άτυχη κοπέλα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με πολλαπλά τραύματα.

Σε σοβαρή κατάσταση με πολλαπλά τραύματα νοσηλεύεται μια 23χρονη που παρασύρθηκε στις 6:45 από αυτοκίνητο στη συμβολή της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου με τη Δαμασκηνού στο Λουτράκι. Μάλιστα, ο ασυνείδητος οδηγός την εγκατέλειψε στο σημείο του τροχαίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η 23χρονη βρισκόταν μπροστά από το περίπτερο και παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο το οποίο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Ο ασυνείδητος οδηγός αφού χτύπησε την γυναίκα και την παρέσυρε για 10-15 μέτρα,σταμάτησε στο ύψος του βενζινάδικου,προφανώς είδε την γυναίκα στο οδόστρωμα και αντί να σταματήσει,ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε με κατεύθυνση προς Κόρινθο.

ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ


Πηγή 

Ρωσικό Άρμα Μάχης Σπέρνει Πανικό Στους Τούρκους που μπήκαν στην Συρία...

Ένα από τα ευρέως παραγόμενα τεθωρακισμένα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που η συριακή κυβέρνηση τα εισάγει για πάνω από 30 χρόνια, το Τ-72, είναι ο πρωταγωνιστής και της τωρινής σύγκιρουσης σε επιχειρησιακό επίπεδο.

Κι αυτό γιατί όλα αυτά τα χρόνια του πολέμου στη Συρία, έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδανικό για τους δρόμους των συριακών πόλεων, λόγω του ότι είναι σχετικά ελαφρύ και εύκολο στον χειρισμό με μεγάλη ικανότητα ελιγμών.

Κατά τα τέλη της δεκαετίας του ΄70 το Τ-72 έγινε η βάση των σοβιετικών τεθωρακισμένων στρατευμάτων στη Δύση, εξαγόταν στις χώρες του Συμφώνου της Βαρσοβίας και τους συμμάχους της Σοβιετικής Ένωσης έξω από τα όρια του Συμφώνου της Βαρσοβίας, καθώς επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις, με μεταβίβαση άδειας παραγωγής (στην Πολωνία, τη Γιουγκοσλαβία, τη Ρουμανία, την Ινδία και σε άλλες χώρες).

Σύμφωνα με την εκτίμηση πολλών αρματηλατών, αυτό το τανκ είναι ένα ορθολογικά «στημένο» όχημα, το οποίο συνδυάζει την απλότητα και την αξιοπιστία, με μεγάλες δυνατότητες και υψηλές δυνατότητες εκσυγχρονισμού.

Οι τελευταίες τροποποιήσεις του Τ-72 με βελτιωμένα συστήματα διεύθυνσης πυρός και δυναμική προστασία -που μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης διεκδικούσε το ρόλο του βασικού άρματος μάχης του ρωσικού στρατού- σε τίποτα δεν υστερούν από το Τ-80UM και του διαδόχου του Τ-90.

Ενώ τέλος, πληροφορίες αναφέρουν πως η Ρωσία έχει φέρει και το προηγμένο μοντέλο Τ90 στους δρόμους της Συρίας, μετά την εμπλοκή της στη συριακή κρίση.

Ρώσοι διοικητές έχουν δηλώσει ότι θέλουν το T-90 να επιχειρεί μακριά από το πεδίο της μάχης.





πηγη 

Υπουργείο Πολιτισμού: Έπεσε στο επίπεδο της χυδαιότητας του Κραουνάκη....συγχαρητηρια κυρια Μενδωνη ! ! !

Πες μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι....
Το ξερετε αυτο κυρα Λινα; 
Να χαρεστε τον φιλο σας τον Κραουνακη...


Ο γνωστός, Σταμάτης Κραουνάκης, βρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Υπουργείου Πολιτισμού, ωστόσο προκάλεσε αντιδράσεις με τα τραγούδια που επέλεξε, μέσω των οποίων θέλησε να δείξει τη θέση του σε ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του υπουργείου.

Χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης τραγούδησε τον στίχο «Να μείνουνε τα αρχαία, να μείνουνε in situ αλλιώς ο εχθρός θα φάει το μ@@ν@ του. Ίου ίου ίου αυτού του υπουργείου πολύ αμφισβητείται εν τέλει η τιμή του», με κάποιους εργαζόμενους του υπουργείου να σπεύδουν να χειροκροτήσουν γελώντας, ενώ άλλοι πάγωσαν.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα είχε μιλήσει για την υπόθεση των πνευματικών δικαιωμάτων και δη την απόφαση της Λίνας Μενδώνη να δώσει άδεια στην ΕΔΕΜ, με τον Σταμάτη Κραουνάκη να λέει «δεν χαίρομαι, μας πέταξαν καυτή πατάτα». Μάλιστα όταν κάποια στιγμή ακούστηκε ένα θόρυβος στο βάθος, ένα σούρσιμο, αντέδρασε λέγοντας  «σπάστα θα πάρει καινούρια η Μενδώνη».

Οι εναρκτήριοι στίχοι είναι «έα έα έα, να μείνουνε τα αρχαία, να μείνουνε in situ, αλλιώς ο εχθρός θα φάει το μο@ν@ του». Αργότερα αναφέρθηκε στην τιμή του υπουργείου ενώ αναρωτήθηκε δυνατά «γιατί επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλύτερα; Άσε καλύτερα μην τα πιάσω». Το επόμενο στιχάκι ήταν «δώστε μισθούς, στους αρχαιολόγους δώστε μισθούς» για να ξεσπάσουν αντιδράσεις από τους υπαλλήλους και να προσθέσει «σε όλες τις ειδικότητες δώστε μισθούς» πάντα τραγουδώντας.









πηγη 

Γιατί κύριοι εισαγγελείς, αλλοδαποί κατηγορούμενοι για ληστείες, διαρρήξεις, διακεκριμένες κλοπές, συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις αφήνονται ελεύθεροι;

«Η Αστυνομία εξάρθρωσε σπείρα αλλοδαπών διαρρηκτών που έχουν συλληφθεί άλλες 200 φορές». «Συνελήφθη Αλγερινός κλέφτης στο αεροδρόμιο που είχε συλληφθεί άλλες 9 φορές».

Αυτοί είναι κάποιοι τίτλοι από ένα πρόχειρο σταχυολόγημα των ανακοινώσεων της Αστυνομίας του τελευταίου διαστήματος.
Και πείτε μου, σας παρακαλώ, είναι για γέλια ή για κλάματα;

Οι άνθρωποι αυτοί (τρόπος του λέγειν) έχουν συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα άκουσον-άκουσον 200 φορές! Και τους επόμενους μήνες με κάποια άλλη ανακοίνωση της Αστυνομίας θα έχουν προσθέσει στο βιογραφικό τους άλλη μία σύλληψη γιατί προφανώς καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες να καταγραφούν στα Ρεκόρ Γκίνες με τις περισσότερες συλλήψεις!

Κι όμως, ο παραλογισμός αυτός δεν έχει όρια και προσβάλλει βάναυσα όχι μόνο την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και το ίδιο το κράτος και το ανεκτικό μας δημοκρατικό πολίτευμα.

Πώς είναι δυνατόν κάποιος να συλλαμβάνεται για το ίδιο αδίκημα μέσα σε λίγα χρόνια τόσες φορές και πώς καταφέρνει να μπαινοβγαίνει στη φυλακή σαν να είναι ξενοδοχείο ημιδιαμονής;

Ποιοι τον αφήνουν και βγαίνει με τόση ευκολία και ποιοι του επιτρέπουν να παραμένει στη χώρα με έναν τόσο ογκώδη φάκελο;

Γιατί είναι τόσο δύσκολο, τουλάχιστον για τους αλλοδαπούς εγκληματίες, μετά την έκτιση της επιβληθείσας ποινής να απελαύνονται πάραυτα;

Γιατί το δικαιικό μας σύστημα πετάει στον κάλαθο των αχρήστων το έργο της Αστυνομίας και επιτρέπει σε όλους αυτούς τους υπότροπους αλλοδαπούς να κινούνται ανάμεσά μας, να μπαίνουν στα σπίτια μας, να μας κλέβουν στους δρόμους και να πουλούν αχρείαστη προστασία στους καταστηματάρχες;

Γιατί η ονομαστική ποινή που επιβάλλεται με βάση τον ποινικό κώδικα να μην έχει καμία σχέση με την πραγματική ποινή έκτισης;

Απλοϊκά ερωτήματα μεν, στα οποία όμως κάποια στιγμή η οργανωμένη πολιτεία πρέπει να απαντήσει γιατί δεν είναι δυνατόν η δουλειά των αστυνομικών, που είναι να παρέχουν ασφάλεια στους πολίτες, να γελοιοποιείται από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Ακόμα και από τους ίδιους τους εγκληματίες που κατά τη σύλληψή τους ειρωνεύονται πως την άλλη εβδομάδα θα είναι έξω!

Δεν είναι δυνατόν κατηγορούμενοι για ληστείες, διαρρήξεις, διακεκριμένες κλοπές, συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις να αφήνονται ελεύθεροι ακόμα και πριν από τη δίκη ή να παρέρχεται το 18μηνο χωρίς δίκη και μετά να εξαφανίζονται.

Δεν είναι δυνατόν μετά και τις τελευταίες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα να μην υπάρχει μια τέτοια πρόνοια και να μην εκδίδει ο δικαστής παράλληλα με την ποινή και απόφαση απέλασης. Όπως δεν είναι δυνατόν κάποιοι που όντως έχουν απελαθεί να μπορούν να μπαινοβγαίνουν στη χώρα με τέτοια ευκολία.

Να με συμπαθάτε, αλλά κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας. Ή κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους ή οι νόμοι είναι ανεπαρκείς ή κάποιοι διαπράττουν παράβαση καθήκοντος (με το αζημίωτο;) και δεν εφαρμόζουν τους νόμους.

Πού ακριβώς βρίσκεται η αλήθεια δεν ξέρουμε και ούτε είναι δουλειά μας να το βρούμε. Αυτό πρέπει να το κάνει η οργανωμένη πολιτεία με τα όργανά της. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη -και όχι σε άλλες τριτοκοσμικές χώρες- αυτό δεν συμβαίνει.

Ναι, το ξέρω ότι η χώρα μας δεν είναι πρότυπο οργάνωσης, αλλά όχι και ξέφραγο αμπέλι! Δεν μας φτάνουν οι εγχώριοι εγκληματίες, πρέπει να ανεχόμαστε και τους εισαγόμενους;

Και μην ακούσω ότι αυτά τα φαινόμενα αφορούν τη χαμηλή εγκληματικότητα και δεν είναι ανησυχητικά, όπως λένε κατά καιρούς οι διάφοροι «προοδευτικοί ακτιβιστές των δικαιωμάτων των φυλακισμένων».

Ένας διαρρήκτης που μπαίνει στο σπίτι μας και με την απειλή όπλων, με χρήση βίας ακόμα και με «σιδέρωμα» απαιτεί να μάθει πού είναι τα τιμαλφή της οικογένειας, δεν το ’χει σε τίποτα να γίνει και δολοφόνος. Και ο φόνος δεν είναι το μόνο έγκλημα με χαρακτηριστικά βαριάς εγκληματικότητας.

Καλές λοιπόν οι προσλήψεις αστυνομικών, οι περιπολίες και η παρουσία τους στους δρόμους, αλλά και η Δικαιοσύνη πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.










πηγη 

Αγόρι 4 ετών πέθανε από γρίπη επειδή η μητέρα του άκουσε αντιεμβολιαστές και δεν του έδωσε φάρμακα...


Ο γιατρός της είχε γράψει το Tamiflu όμως εκείνη προτίμησε να ακούσει τα μέλη του αντιεμβολιαστικού κινήματος στο Facebook, με τραγικές συνέπειες.

Πολλές από τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν, όπως για παράδειγμα αυτή της επίπεδης γης, είναι ωραίες για να κάνουμε πλάκα, όμως τα όσα υποστηρίζει το αντιεμβολιαστικό κίνημα παγκοσμίως, δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

    Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Κάποιοι αποφασίζουν να βάζουν ζωές σε κίνδυνο και δεν μιλάμε μόνο για τους γονείς, αλλά κυρίως για τα παιδιά του που ουσιαστικά παίζουν την ζωή τους κορόνα-γράμματα. Όπως έγινε δηλαδή με την περίπτωση που αποκάλυψε το NBC στο Κολορόντο και είχε τραγικές συνέπειες, καθώς ένα 4χρονο αγοράκι έχασε την ζωή του.

Η μητέρα του άτυχου παιδιού ήταν μέλος μίας από τις μεγαλύτερες αντιεμβολιαστικές ομάδες που υπάρχουν στο Facebook, με το όνομα «Stop Mandatory Vaccination» και είδε πριν από λίγες μέρες δύο από τα τέσσερα παιδιά της να είναι άρρωστα, με υψηλό πυρετό.

Τα πήγε λοιπόν στο γιατρό και εκείνος της έγραψε να πάρουν άπαντες στο σπίτι το Tamiflu που είναι το φάρμακο για την γρίπη, όμως εκείνη αντί να ακολουθήσει την οδηγία του, έγραψε στο Facebook οτι δεν θα το πάρει και ζήτησε συμβουλές, καθώς τo λάδι μέντας, η βιταμίνη C...

Όπως φαντάζεστε, στα σχόλια από κάτω μπορούσε κανείς διαβάσει κάθε απίθανη λύση που μπορεί κάποιος να θεωρήσει οτι είναι καλύτερη από το φάρμακο της γρίπης: Από μητρικό γάλα και θυμάρι μέχρι και φραγκοστάφυλα, με την μητέρα να απαντά: «Τέλεια. Σας ευχαριστώ, αυτό θα κάνω».

Μόνο που η απόφασή της αυτή και η φιλοσοφία «η φύση τα γιατρεύει όλα», όπως είχε γράψει παλαιότερα στο Facebook, είχαν τραγικά αποτελέσματα.

Ο πυρετός δεν έπεφτε, το μικρό αγόρι έχασε τις αισθήσεις του και όταν τελικά οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη αργά για να κάνουν κάτι οι γιατροί και να το σώσουν.


Πηγή

Αμφιβαλει κανεις γι αυτο;

Δυστυχως, αυτη ειναι η αληθεια....
Και δυστυχως, πολλοι δεν μπορουν να την δουν....
Και δυστυχως, θα αργησουν πολυ να ξυπνησουν....
Και δυστυχως, αυτο το εκμεταλευονται τα λαμογια....
Και δυστυχως, μολις το διαβασουν αυτο, παλι μπλοκαρισμα θα μου ριξουν.....
Το φασιστικο φεις, μ εχει τιμωρημενο μονιμως....
Ουτε χαρη την 25η Μαρτιου, δεν θα μου δωσει  ! ! !

Κέρκυρα: «Σκάσε, ανάπηρη, θα φας σφαλιάρα» Καταγγελία για bullying 5 καθηγητών σε 15χρονη!


Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες εξιστορεί στην καταγγελία της προς την Υπουργό Παιδείας, αλλά και στη μήνυση σε βάρος 5 καθηγητών της, αριστούχα μαθήτρια Γυμνασίου της Κέρκυρας, η οποία τα τελευταία δυο χρόνια ανεβαίνει τον δικό της «Γολγοθά».

Το σχολείο, που κύρια αποστολή του είναι, πέρα από την μετάδοση της γνώσης, η κοινωνικοποίηση των παιδιών για να εφοδιαστούν με εκείνα τα εφόδια που θα τους καταστήσουν χρήσιμους και ενεργούς πολίτες, δεν έχει καμία σχέση με την εφιαλτική εμπειρία που βιώνει η συγκεκριμένη μαθήτρια τα τελευταία 2 χρόνια, εξ αιτίας της βίαιης, προσβλητικής, απαξιωτικής και εκδικητικής συμπεριφοράς 5 καθηγητών τους οποίους κατονομάζει.

Ένα σχολείο αυταρχικό, μισαλλόδοξο, εκδικητικό, τιμωρητικό σε όσους τολμήσουν να έχουν διαφορετική άποψη ή έντονη προσωπικότητα. Μια αριστούχα μαθήτρια στα 15 της χρόνια, ζει έναν πραγματικό εφιάλτη, όπως αναφέρει το Corfunews.gr εξ αιτίας των συμπεριφορών 5 καθηγητών, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος αυτές οι συμπεριφορές, τις οποίες καταγγέλλει η μαθήτρια και η οικογένεια της να χαραχθούν αναλλοίωτες στην παιδική ψυχή αυτού του κοριτσιού, ως τραύματα, που θα την ακολουθούν στην υπόλοιπη ζωή της.

Στην αρχή αντιμετώπιζε με γενναιότητα και θάρρος την επιθετική, σκληρή, άδικη και εκφοβιστική συμπεριφορά των καθηγητών της, έχοντας την συμπαράσταση της οικογένειας της, αλλά και των συμμαθητών της και των μελών του πενταμελούς συμβουλίου, τώρα όμως έχει λυγίσει από το βάρος του εφιάλτη που ζει και η παιδική της ψυχή δεν άντεξε τις πιέσεις και την αδικία. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η αναγκαία προσφυγή σε παιδοψυχολόγο για να αντιμετωπιστούν τα σύνδρομα που αχνοφαίνονται ότι απειλούν την παιδική ψυχή του 15χρονου κοριτσιού. Όπως περιγράφουν στην καταγγελία τους προς την Υπουργό Παιδείας και στη μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της μαθήτριας, έχει χάσει την εμπιστοσύνη της σε ανθρώπου που θεωρούσε δικούς της.

Αλήθεια πώς να της εξηγήσει κάποιος την συμπεριφορά της Διευθύντριας της όταν έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της μαθηματικής εταιρείας κερδίζοντας βραβείο, πλην όμως δεν την ενημέρωσε για την λήψη του βραβείου, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών, καίτοι είχε το δικαίωμα ως βραβευθείσα.

Και αν αυτό φαίνεται ένα τυπικό δείγμα εκδικητικότητας εκ μέρους της Διευθύντριας, πώς να εξηγήσει κανείς την συμπεριφορά του καθηγητή της Μουσικής, μπροστά μάλιστα στα έκπληκτα μάτια των συμμαθητών της. Όπως καταγγέλλει η μαθήτρια και η οικογένεια της, τόσο στη μήνυση που έχει υποβληθεί, όσο και στην καταγγελία προς το Υπουργείο Παιδείας, έπεσε θύμα βίαιης και αυταρχικής συμπεριφοράς.

Συγκεκριμένα στην καταγγελία αναφέρονται μεταξύ των άλλων τα εξής: «Τις 22.01.2020 κατά το μάθημα της Μουσικής λίγα λεπτά πριν χτυπήσει το κουδούνι για διάλειμμα, όλοι οι μαθητές ήταν όρθιοι και φώναζαν. Ενώ φώναζαν όλοι μαθητές του Τμήματος ο καθηγητής ζήτησε από την θυγατέρας μας να περάσει έξω. Η θυγατέρα μου τον ρώτησε γιατί μόνο η ίδια, αφού όλοι οι μαθητές του τμήματος έκαναν φασαρία και της απάντησε: «Βγάλε το σκασμό και πέρασε έξω». Η θυγατέρα μας του είπε ότι δεν του επιτρέπει να της μιλάει έτσι και ότι δεν του έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Τότε αυτός της απάντησε: «Τα ξέρω πολύ καλά τα δικαιώματά μου και δεν με ενδιαφέρει, τα δικαιώματα τα παίρνω από μόνος μου». Πήρε την τσάντα της επειδή ήταν τελευταία ώρα και σε 2 -3 λεπτά θα χτυπούσε το κουδούνι για να σχολάσουν και τότε ο καθηγητής της τραβούσε με δύναμη την τσάντα από το χέρι και της φώναζε να βγει έξω και να αφήσει την τσάντα της, ενώ η θυγατέρα μας του είπε (επειδή κόντευε να κόψει την τσάντα) ότι, αν της κόψει την τσάντα θα της αγοράσει άλλη. Ο καθηγητής της ξαναείπε: «Βγάλε το σκασμό» και φέροντας το χέρι του δίπλα στο πρόσωπό της, την απείλησε ότι θα της δώσει χαστούκι. Όλοι οι συμμαθητές της του φώναζαν να μην την ακουμπήσει. Δεν την χτύπησε τελικά, αλλά της πήρε την τσάντα και την έβαλε πάνω στην έδρα και από πάνω έβαλε τα πράγματά του για να μην μπορεί να την πάρει και της είπε να περάσει έξω και στο επόμενο μάθημα να πάει με τους γονείς της.

Την Τετάρτη 29.01.2020, στο μάθημα της Μουσικής, ο καθηγητής έβαλε στους μαθητές του Τμήματος μιαν άσκηση, όπου ζητούσε να γράψουν τους Νομούς της Πελοποννήσου και τις πρωτεύουσες τους. Η θυγατέρα μας τον ρώτησε γιατί στο μάθημα της Μουσικής τους έβαζε ερωτήσεις Γεωγραφίας. Τότε ο καθηγητής άρχισε να της φωνάζει και να της λέει: «Σκάσε! Θα φας σφαλιάρα!» Του είπε ότι δεν έχει δικαίωμα να την χτυπήσει και αυτός συνεχίζοντας να της φωνάζει, της είπε ότι αυτό εκμεταλλεύεται και της είπε εις επήκοον όλων «ότι είναι άχρηστη», «να πάει με τους άστεγους», «ότι έχει νοητική στέρηση», «ότι είναι ανάπηρη και ότι μόνο για εκεί κάνει». Ταυτοχρόνως, την έπιασε από τα μαλλιά και την πλεξίδα της και την τραβούσε από τα μαλλιά πάντα, μέχρι το γραφείο της Διευθύντριας. Εκεί είπε ότι η θυγατέρα μας δημιουργεί συνεχώς προβλήματα, ότι δεν θα της επιτρέψει να μπει ξανά στο μάθημά του και ότι θα ζητήσει αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος. Η Διευθύντρια είπε στην θυγατέρα μας «ντροπή σου», «είσαι απαράδεκτη» και του πρότεινε να πάρει τριήμερη αποβολή.

Με αφορμή αυτή την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στο σχολείο και που η αριστούχα μαθήτρια κόρη τους είχε μετατραπεί σε «μαύρο πρόβατο», οι γονείς απευθύνθηκαν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία όμως αποδείχθηκε Πόντιος Πιλάτος, όπως ισχυρίζονται. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που αναφέρεται στην μήνυση και καταγγελία προς το Υπουργείο Παιδείας:

«Τις 20.09.2019, ημέρα Παρασκευή, στο Τμήμα που φοιτά η κόρη μας, κατά την ώρα του μαθήματος των Αγγλικών, η καθηγήτρια της έκανε παρατήρηση επειδή καθόταν στραβά στην καρέκλα και πιο συγκεκριμένα το ένα πόδι ήταν στο μπροστά μέρος της καρέκλας και το άλλο στο πλάι. Υπάκουσε, αλλά μετά ξεχάστηκε επειδή έτσι συνήθιζε να κάθεται γενικά και τότε η καθηγήτρια των Αγγλικών την έπιασε από τα μαλλιά και τραβώντας τα, της έσπρωξε το κεφάλι προς τα εμπρός. Στο διάλειμμα διαμαρτυρήθηκε για αυτό στην διευθύντρια, η οποία της απάντησε: «σε παρακαλώ φύγε τώρα από το γραφείο!». Την Δευτέρα 23.09.2019 επικοινώνησα τηλεφωνικά εγώ η μητέρα της μαθήτριας με τη Διευθύντρια, η οποία μου είπε: «Σιγά τι έγινε τώρα..δεν ήταν και κάτι σοβαρό!» Όταν δε της ζήτησα να παρατηρήσει την καθηγήτρια ώστε να αποφύγει ξανά τέτοιες ενέργειες, επανέλαβε: «Σιγά τώρα…»

Την ίδια μέρα, 23.09.2019, στο διάλειμμα, πλησίασε την θυγατέρα μας η Διευθύντρια και της είπε κοιτώντας την στα μάτια με νόημα: «Την Παρασκευή στα Αγγλικά δεν έγινε τίποτα, έτσιιιιιιιι?????????». Βλέποντας εγώ η μητέρα της, την εντελή αδιαφορία της Διεύθυνσης του Σχολείου, την ίδια μέρα, έκανα καταγγελία προς την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας. Δεν μου απάντησαν ποτέ στην καταγγελία μου και, όταν επικοινώνησα μαζί τους για να τους ρωτήσω τι έγινε και να τους επισημάνω ότι έχει περάσει η νόμιμη προθεσμία για να απαντήσουν, μου κοινοποίησαν έγγραφο, το οποίο ανέφερε ότι στο σχολείο τα αρνούνται όλα και οι ίδιοι έχουν πολύ περιορισμένες αρμοδιότητες και δεν μπορούν να τιμωρήσουν».

Όπως καταγγέλλουν οι γονείς, συγκεκριμένοι καθηγητές αλλά και η Διεύθυνση του Σχολείου είχε μετατρέψει το παιδί τους σε «αποδιοπομπαίο τράγο» και καταθέτουν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, στοχοποίησης του παιδιού τους:

«Το μήνα Ιανουάριο του έτους 2020, την ώρα της προσευχής, η Διευθύντρια του σχολείου ανακοίνωσε από το μικρόφωνο σε όλους τους μαθητές του Σχολείου ότι η Β΄ Τάξη του Γυμνασίου δεν θα πάει στην προγραμματισμένη εκδρομή στην Αθήνα λόγω συμπεριφοράς μιας μαθήτριας της Β’ Τάξης υπονοώντας την θυγατέρα μας, πράγμα βεβαίως που όλοι οι μαθητές του Σχολείου κατάλαβαν».

Σοβαρότατη επίσης καταγγελία είναι ότι όπως υποστηρίζει η μαθήτρια και η οικογένεια της δεν της έχει επιτραπεί να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο σχολείο και όταν έγινε προσπάθεια, απέβη άκαρπη αφού ξαφνικά δεν την δεχόταν τα άλλα σχολεία στα οποία απευθύνθηκε ενώ αρχικά ήταν θετικά σε μια τέτοια προοπτική.

Είναι κάποια σταχυολογημένα περιστατικά και συμβάντα που συμπεριλαμβάνονται τόσο στην καταγγελία προς την Υπουργό Παιδείας, όσο και στη μήνυση κατά των 5 καθηγητών. Τον λόγο βεβαίως έχει πλέον η δικαιοσύνη και όπως πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Απομένει να αποδειχτούν ή να αντικρουστούν αυτές οι σοβαρότατες καταγγελίες.

Εμείς ως αντικειμενικοί παρατηρητές το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι, μέσα στο σχολικό χώρο πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες που θα ευνοήσουν την καλλιέργεια και την σύσταση μίας ολοκληρωμένης προσωπικότητας των μαθητών. Το σχολείο πρέπει να αφουγκραστεί τις ανάγκες των σημερινών παιδιών και εφήβων και να μην υποχωρήσει σε αυταρχικές δομές, που ακόμα διαθέτει, αλλά να δώσει χώρο σε πιο ανοικτές μορφές εκπαίδευσης, όπου τα παιδιά θα αλληλεπιδρούν μέσα στο σχολικό χώρο αναπτύσσοντας συνθήκες κοινωνικής ζωής πέρα από τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις.

Ζητούμενο της εποχής μας, αλλά και της κοινωνίας μας είναι τα παιδιά, οι μαθητές μας, να αναπτύξουν δημιουργική σκέψη, κριτική στάση και να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες μέσα σε ένα δεκτικό, θετικό και ασφαλές μαθησιακό περιβάλλον. Που κάτι τέτοιο με βάση τις καταγγελίες της μαθήτριας και της οικογένειας της δεν φαίνεται ότι συμβαίνει στο συγκεκριμένο σχολείο.

Όταν γαλουχούμε νέους με αυταρχική αγωγή και πρότυπα δημιουργούμε αυριανούς πολίτες με αισθήματα ενοχής, τιμωρίας, δογματικούς, πολίτες ανυποχώρητους στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και στις κοινωνικές τους συνδιαλλαγές, με αποτέλεσμα να διαιωνίζονται κοινωνικές συμπεριφορές και στερεότυπα που δεν προάγουν μια διαφορετική και σύγχρονη κοινωνία.


Πηγή

Γερμανικο σχεδιο για την λ@θρομετ@ν@ στευση: Να μεινουν οι λ@θρομετ@ν@στες στις χωρες εισοδου....

Οι διαδοχοι του Χιτλερ φροντιζουν την χωρα τους εις βαρος των χωρων του νοτου...
Οι λαθρομεταναστες λενε, θα μενουν στις χωρες εισοδου...
Και γι αυτο προτεινουν τα παρακατω...

Μέχρι τώρα ισχύον σύστημα του Δουβλίνου, ο αιτών άσυλο πρέπει να υποβάλει την αίτησή του στην πρώτη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην οποία καταγράφηκε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χώρες που βρίσκονται στα εξωτερικά σύνορα, όπως είναι η Ελλάδα και η Ιταλία, επιβαρύνονται ιδιαίτερα.

Το έγγραφο της γερμανικής κυβέρνησης προβλέπει επίσης ότι οι κοινωνικές παροχές για τους αιτούντες άσυλο θα παρέχονται αποκλειστικά και μόνο στη χώρα της ΕΕ που είναι αρμόδια για την αντίστοιχη διαδικασία ασύλου. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκεται να περιοριστεί η λεγόμενη δευτερεύουσα μετανάστευση, δηλαδή η μη ελεγχόμενη μετακίνηση των αιτούντων άσυλο από το ένα μέλος της ΕΕ στο άλλο. Έτσι δεν θα μπορεί πλέον ουσιαστικά να είναι δυνατή η παράλληλη εξέταση της αίτησης ασύλου σε άλλο κράτος-μέλος.





πηγη 

Αν ειναι δυνατον ! ! ! Αν αυτα τα εκαναν Χριστιανοι σε τζαμι, θα ειχαν κεφαλι τωρα;

Η κατάληψη του Ταξιάρχη της Μόριας και η χρήση του ως κατοικίας τελείωσε σήμερα, με τη βοήθεια αρκετών κατοίκων και ύστερα από ενημέρωση της Αστυνομίας.
Η εικόνα στο εσωτερικό του ναού ήταν τραγική.

Αν αυτα τα εκαναν Χριστιανοι σε τζαμι, θα ειχαν κεφαλι τωρα; 
Και γιατι τοσο καιρο δεν τους ειχε πεταξει εξω η Αστυνομια;
Ποιος δινει τις εντολες τελικα εκει στην Λεσβο;
Δεν ειναι δυνατο οι Λαθρομεταναστες να κανουν οτι θελουν και οι Ελληνες να μην εχουν δικαιωμα λογω Ρατσιστικου νομου να πουνε λεξη...
Μητσοτακηδες το ειπα και θα το λεω....
Αν δεν καταργησετε τον ρατσιστικο νομο εναντιον των Ελληνων ειστε προδοτες ολοι σας...








πηγη 

ΕΓΓΡΑΦΟ – ΦΩΤΙΑ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ: ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΑ HOTSPOT ΤΩΝ Λ@ΘΡ@Μ*Τ@Ν@ΣΤ%Ν ! ! !


Eπείγον έγγραφο για να ληφθούν μέτρα προφύλαξης για τον κορονοϊό στη Mόρια της Μυτιλήνης και σε άλλα hotspots εστειλε ο Εθνικός Οργανισμός Δημοσιας Υγείας στην ΕΛ.ΑΣ. αλλά και στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και ιδιαίτερα στους αρμόδιους της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

Το έγγραφο αυτό, που στάλθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2020, αποτυπώνει τους φόβους της ΕΛ.ΑΣ. για «κρούσμα» κορωνοϊού από λαθρομετανάστες και σε ανεξέλεγκτα σημεία εισόδου της χώρας. Με βασικό κίνδυνο να ασθενήσουν από τον θανατήφόρο ιό κι οι αστυνομικοί ή κρατικοί υπάλληλοι που ελέγχουν τους λαθρομετανάστες που καταφθάνουν στα νησιά κι άλλες ακριτικές περιοχές της χώρας, όπως και σε άλλα κέντρα υποδοχής.

Στο έγγραφο λοιπόν του Εθνικού Οργανισμού Υγείας, που έχει τίτλο «Μέτρα προφύλαξης από τον νέο κορωνοϊό. Οδηγίες για τα σώματα ασφαλείας και το προσωπικό που υπηρετεί στα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας λαθρομεταναστών – Φεβρουάριος 2020», υπάρχουν αναφορές για τη «ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην Κίνα» και δίνεται σειρά οδηγιών. Στο έγγραφο υπάρχουν αναφορές για «κρούσματα σε διάφορες περιοχές της Κίνας, σε αρκετές χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, την Ιαπωνία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, τον Καναδά και τις χώρες της Ευρώπης.


Τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η λοίμωξη εκδηλώνεται με πυρετό, βήχα και αναπνευστική δυσχέρεια και σε σοβαρές περιπτώσεις με πνευμονία. Σε περίπτωση εμφάνισης ύποπτου κρούσματος με ιστορικό ταξιδιού τις προηγούμενες 14 ημέρες σε περιοχές όπου θεωρείται ότι υπάρχει συνεχιζόμενη μετάδοση στην κοινότητα της λοίμωξης από το νέο στέλεχος κορωνοϊού, συστήνονται χορήγηση απλής χειρουργικής μάσκας στον ασθενή όπως και χειρουργικής μάσκας, γαντιών και ποδιάς από το προσωπικό που θα έρθει σε επαφή με τον ασθενή, αλλά κι η άμεση δήλωση του ύποπτου περιστατικού στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας».

Ακόμη ζητείται «περιορισμός των μετακινήσεων του ασθενούς στις απόλυτα αναγκαίες, χρήση της μικρότερης δυνατής διαδρομής, περιορισμός των συνοδών στο ελάχιστο δυνατό, καταγραφή στο hotspot όλων των ατόμων που ήρθαν σε επαφή με τον ασθενή».


Πηγή

Πανηγυριζουν οι Τσαρλατανοι ! ! ! Αμερικανος Πρεσβευτης: Νησια σαν την Κρητη δικαιουνται ΑΟΖ... Τα υπολοιπα νησια; Δεν δικαιουνται;


Αμερικανος Πρεσβευτης: Νησια σαν την Κρητη δικαιουνται ΑΟΖ...
Τα υπολοιπα νησια;
Δεν δικαιουνται;
Αυτο εννοει Αμερικανος προισταμενος των Μητσοτακηδων;
Δινει δικιο στην Τουρκια;
Αυτοι που πανηγυριζουν στα καναλια, καταλαβαν τι ειπε και τι εννοουσε;
Αν ΝΑΙ, τοτε εκτος απο Τσαρλατανοι, ειναι και προδοτες....
Αν ΟΧΙ, τοτε ειναι ανικανοι, για την θεση που κατεχουν....
Και στις δυο περιπτωσεις, καλο θα ειναι να πανε....και να μην γυρισουν....
Ξυπνατε Ελληνες...
Μας το φερνουν σιγα σιγα....
Με την απειλη του πολεμου, με την Τουρκια....
Με την υπακοη, στις διεθνεις αποφασεις....
Παμε στην Χαγη δηλαδη και οτι πουν αυτοι, αυτο θα γινει....
Πχ να μοιρασουμε τα νησια μας...
Κλπ, κλπ, κλπ...
Και στο μεταξυ εποικιζουν την Χωρα την ισλαμοποιουν, ωστε να πετυχουν τετελεσμενα....
ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! ! !

Αυτα δεν τα λενε τα κ@ν@λια ! ! !

«Όποιος δεν γνωρίζει την αλήθεια είναι απλά βλάκας, όποιος όμως την γνωρίζει και την ονομάζει ψέμα, είναι εγκληματίας».
Bertolt Brecht

Πρόσφατα ένας ηγέτης των μουσουλμάνων της Ευρώπης δημοσίευσε στο twitter το εξής χαρακτηριστικό : «Αδέλφια ήρθε η ώρα. Ο Αλλάχ μας υποσχέθηκε αυτήν την γη και θα κρατήσει το λόγο του. Έρχεται η ημέρα της εκδίκησης. Ας χυθεί επιτέλους αίμα επάνω στα ευρωπαϊκά γουρούνια. Γινόμαστε όλο και πιο πολλοί, όλο και πιο δυνατοί. Σε λίγο θα αρχίσουμε. Ο προφήτης και η ευλογία του Θεού να σας σκεπάζει, θα είναι περήφανος για εμάς».

Από όλα αυτά έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν δείχνουν όλη την αλήθεια για τους λαθρομετανάστες οι δημοσιογράφοι ; Αυτά που γίνονται στην Γερμανία είναι το λιγότερο που θα δουμε αύριο στην δική μας χωρα αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Πάρτε δείγμα :

Μια γυναίκα πενήντα ενός ετών, η οποία διέμενε σε ένα διαμέρισμα 90 τετραγωνικών στην πόλη Nieheim της Γερμανίας, την πέταξαν έξω από το διαμέρισμά της διότι το χρειάζονταν για να εγκαταστήσουν λαθρομετανάστες.

Η Γαλλία, όπως ανεφερεται σε γαλλικά μπλογκς, δεν θα δεχτεί παραπάνω από 30.000 λαθρομετανάστες ενώ οι ίδιοι οι Γάλλοι είναι ευχαριστημένοι που όλοι πάνε στην Γερμανία και καθημερινά δημιουργούνται εκεί πολλαπλά προβλήματα. Το ίδιο συμβαίνει και στη δική μας χώρα, δηλαδή η Τουρκία χαίρεται όσο διογκώνονται τα προβλήματα με τους μετανάστες και στην χώρα μας.

Στην Κολονία, γονείς οι οποίοι έχουν παιδιά με κάποιο νοητικό πρόβλημα είναι εξωφρενών επειδή πρέπει να απομακρύνουν τα παιδιά τους από τα σχολεία τα οποία είχαν ειδικές εγκαταστάσεις για αυτά τα παιδιά, προκειμένου να δοθούν οι χώροι στους λαθρομετανάστες. Εντωμεταξύ οι δάσκαλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Με τα παιδιά των λαθρομεταναστών δημιουργείται πρόβλημα στις τάξεις λόγω της αδυναμίας συνεννόησης και του μεγάλου αριθμού μαθητών.

Κάποιοι δάσκαλοι παραπονούνται ότι δεν γίνεται πλέον κανονικό μάθημα με συνέπεια το επίπεδο μάθησης να χάνεται όλο και περισσότερο και οι ίδιοι οι καθηγητές να έχουν φτάσει στο σημείο νευρικής κρίσης. Οι περισσότεροι κάνουν τις καταγγελίες τους ανώνυμα σε διάφορους δημοσιογράφους και στα μπλογκ, γιατί φοβούνται να μην τους διώξουν από τα σχολεία αν το μάθουν οι αρχές.

Σε δύο περιοχές στη Γερμανία έκλεισαν την πυροσβεστική σχολή και το κτίριο διατίθεται πλέον στους λαθρομετανάστες.

Στο Hamburg, δεν μπορούν πλέον να ησυχάσουν διότι 5 φορές την ημέρα ακούγεται ο ιμάμης να φωνάζει την μουσουλμανική προσευχή από τον μιναρέ.

Στο Halle της Γερμανίας στο κτίριο της Κοινωνικής Πρόνοιας 300 λαθρομετανάστες, στην πλειοψηφία άντρες, εισέβαλαν μέσα στο κτίριο φωνάζοντας και σπάζοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Οι υπάλληλοι κλειδώθηκαν μέσα στα γραφεία τους και έπαιρναν τηλέφωνο την αστυνομία ζητώντας βοήθεια.

Στην Σαξονία γίνονται πολλές κλοπές, αλλά η αστυνομία δεν προλαβαίνει και ούτε απαντά στις απεγνωσμένες κλίσεις των πολιτών. Είναι τόσο υπερφορτισμένοι και απασχολημένοι καθημερινά με τους λαθρομετανάστες, με αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες του ίδιου του διοικητή της αστυνομίας, Rainer Wendt, (DPoIG), μέσα στις κατασκηνώσεις των παράνομων μεταναστών διαπιστώθηκε ότι δραστηριοποιούνται διάφορες θρησκευτικές ομάδες του Ισλάμ π.χ. Σουνίτες, Σιίτες κλπ, οι οποίες μάλιστα διαθέτουν και οπλισμό, άγνωστο από πού τον προμηθεύτηκαν, γεγονός που καθιστά την όλη κατάσταση άκρως εκρηκτική και επικίνδυνη.

Σε κατασκηνώσεις μέσα σε γήπεδα μαχαιρώνονται και μαλώνουν καθημερινώς λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν και την Συρία. Την περασμένη βραδιά μερικοί κοιμήθηκαν έξω, γιατί κάποιο «έξυπνοι» Γερμανοί τους στοίβαξαν όλους μαζί, μην υπολογίζοντας ότι οι χριστιανοί Σύριοι φοβούνται τους Αφγανούς μουσουλμάνους. Ένας Σύριος μάλιστα ανέφερε ότι οι Αφγανοί τραγουδούσαν το ρεφρέν ενός τραγουδιού το οποίο πάντα το κάνουν όταν… αποκεφαλίζουν χριστιανούς. Οι Σύριοι λέγανε, «φύγαμε από την φρίκη των σφαγών, και μας βάζετε μαζί με αυτούς να κοιμηθούμε σε μια αίθουσα εδώ στην ξενιτιά;»

Στην περιοχή του Σάαρλαντ και συγκεκριμένα στο Λέμπαχ, οι πολιτικοί, η τοπική ηγεσία και οι θρησκευτικοί ηγέτες έφεραν σε κατασκήνωση 300 μετανάστες και έσπευσαν να μεριμνήσουν για αυτούς. Μια μεγάλη ομάδα από αυτούς μπήκε σε ένα σουπερμάρκετ, πήραν ό,τι ήθελαν και κατέστρεφαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Όταν η διεύθυνση τους αντιμετώπισε, αυτοί φώναξαν και άλλους συμμάχους τους και τα έκαναν όλα γυαλιά καρφιά. Όταν έφτασε η αστυνομία ήταν ανήμπορη να κάνει οτιδήποτε. Το σουπερμάρκετ είναι τώρα κλειστό και συγχρόνως σε άλλα δύο σουπερμάρκετ στο Λάιμπτσιχ έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Οι κάτοικοι σηκώνουν πλέον τα χέρια. Όλα αυτά στη Γερμανία.

Σε μια πρώην στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στην Bayernkaserne, λίγο πιο έξω από το Μόναχο, στεγάζονται περίπου 2.000 λαθρομετανάστες. Ομάδες για τα δικαιώματα των γυναικών αναφέρουν ότι υπάρχει εξαναγκασμός σε βιασμούς και σε πορνεία κάθε μέρα. Άντρες, γυναίκες, ακόμα και παιδιά κοιμούνται ο ένας δίπλα στον άλλο σε τέντες και σύμφωνα με έναν κοινωνικό λειτουργό, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση, η κατασκήνωση είναι το μεγαλύτερο μπουρδέλο στην πόλη όπου η τιμή για να πας με μια γυναίκα μετανάστρια είναι 10 ευρώ.
Την ίδια στιγμή οι λαθρομετανάστες λένε στις Γερμανίδες να… σκεπάζονται και να φοράν μαντήλα.

Στο Villingen Schwenningen οι κάτοικοι έχουν χάσει την νυχτερινή τους ησυχία. Τα βράδια οι λαθρομετανάστες τριγυρίζουν σαν άγρια ζώα μέσα στους δρόμους, φωνάζοντας, μαλώνοντας, παίρνουν ναρκωτικά και κάνουν ότι θέλουν. Οι κάτοικοι δεν μπορούν πλέον να κοιμούνται ήσυχα την νύχτα με αποτέλεσμα να έχει πειραχτεί η υγεία τους.

Στο Αμβούργο έχουν παρουσιαστεί κρούσματα μαλάριας, τύφου, πολιομυελίτιδας, Ηπατίτιδας Β κ.α. Στο Lübbecke στη Γερμανία, σε ένα γυμνάσιο έδωσαν 15 λεπτά διορία στους μαθητές να απομακρυνθούν όλοι από το σχολείο γιατί υπήρχε άμεση ανάγκη να εγκαταστήσουν εκεί τους λαθρομετανάστες. Φυσικά όταν θα έμπαιναν θα διέλυαν τα πάντα.

Ακόμα σημειώθηκαν τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον εκκλησιών στο Duisburg σε περιοχές όπου κατοικούν πολλοί μουσουλμάνοι. Σπάσανε παράθυρα, βάλανε μπουρλότα στις αίθουσες συγκεντρώσεως των πιστών, σπάσανε τα λουκέτα της εκκλησίας και στο διπλανό χωριό επίσης κατέστρεψαν το ναό με μεγάλες πέτρες.

O Miroslav Jovic, αστυνομικός στα σύνορα τις Σερβίας, δήλωσε στα γερμανικά ΜΜΕ ότι το 90 % δεν είναι λαθρομετανάστες αλλά κάτι ύποπτο, διότι οι περισσότεροι δηλώνουν την… ίδια ημερομηνία γεννήσεως, 1 Ιανουαρίου, γιατί μάλλον είναι πιο εύκολο να θυμούνται αυτή την ημερομηνία.

Ότι οι λαθρομετανάστες είναι πλέον το «όπλο» εναντίον των λαών μας και της θρησκείας μας, είναι φως φανάρι όπως λέει η Γερμανίδα πολιτικός επιστήμονας, Kelly M. Greenhill, η οποία το 2010 έβγαλε το βιβλίο, «Weapons of mass immigration forced displacement, coercion, and foreign policy».

….Η επομενη φαση θα είναι, «the war in the cities of Europe»…………

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, θα χτυπήσουν στα πρώτα κρύα του χειμώνα. Εδώ θα βοηθήσει πολύ η ψυχολογική κατάσταση των λαθρομεταναστών που δεν θα έχουν βρει αυτά που περίμεναν και θα είναι πολύ ταλαιπωρημένοι και απογοητευμένοι. Μέσα στις κατασκηνώσεις που θα βρίσκονται, θα έχουν εγκατασταθεί οι λεγόμενοι «κρυμμένοι πολεμιστές», που θα περιμένουν το σύνθημα να ξεσηκώσουν την μάζα ταλαιπωρημένη και κρυωμένη. Η NSA τους έχει ήδη μάθει τις τοποθεσίες με τις αποθήκες όπλων, που και πότε μπορούν να τα βρουν, για αυτό γέμισε με αυτούς τις γερμανικές βάσεις σε όλες τις γωνιές της Γερμανίας.

Το δεύτερο τους χτύπημα, σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν σε γερμανικά μπλογκς, θα είναι να αδειάσουν τα σουπερμάρκετ μέσα σε λίγες ώρες για να δημιουργηθεί πανικός. Νερό και τροφή θα είναι δυσεύρετα διότι οι λαθρομετανάστες αν δεν έχουν πλέον τα απαραίτητα θα λεηλατήσουν ότι βρουν μπροστά τους.

Αναμένεται πάντα από τους «μυστικούς στρατιώτες πολέμου» να τους ενθαρρύνουν για εξεγέρσεις. Ο θυμός, η απελπισία και το μίσος, θα υπερισχύσουν και θα αρχίσουν οι πόλεμοι μέσα στις πόλεις. Θα σκοτώνουν όποιον βρουν μπροστά τους, θα βιάζουν, θα βάζουν φωτιές και θα καταστρέφουν. Έτσι οι Αμερικανοί, θα τους χρησιμοποιήσουν για να κάνουν όλες τις βρωμοδουλειές τους . Και να θέλει ο λαός να υπερασπιστεί το σπίτι του, το αγροκτήμα του, δεν θα μπορεί γιατί θα υπάρξει και επίθεση από τον ουρανό, (από αέρος επιθέσεις).

Ο πόλεμος θα αποθαρρύνει άλλους οικονομικούς λαθρομετανάστες να έρθουν στην Ευρώπη. Τα θύματα στους πολίτες και οι καταστροφές θα έχουν κάποιες παρενέργειες σε παγκόσμιο επίπεδο. Θυμηθείτε τον 1ο, και 2ο Παγκόσμιο πόλεμο. Το οικονομικό λόμπυ των Σιωνιστών ήταν αυτοί που χρηματοδοτούσαν τον ιδιωτικό στρατό!!!!!!!! Οι Αμερικανοί φοβούνται να μην γίνουν γνωστοί οι πραγματικοί υπεύθυνοι του 2ου Παγκοσμίου πόλεμου. Ξυπνήστε!!!!





πηγη 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ: Παμε στην Χαγη να μοιρασουμε τα...νησια μας ! ! !

Σε τιποτα δεν διαφερει το Καθεστως των Μητσοτακηδων απο το καθεστως των Τσιπρεων...
Ειναι ολοφανερο πια....
Και δεν το κρυβουν.....
Διαβαστε να φριξετε...


Με πολύ ενδιαφέρων αναμένεται η σημαντική, όπως χαρακτηρίστηκε, εκδήλωση που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στο Ωδείο Αθηνών υπό την αιγίδα του γνωστού Ιδρύματος εθνικής μειοδοσίας, ΕΛΙΑΜΕΠ, ( με μεγάλη φιλοτουρκική προϊστορία, όπως…εξύμνηση της οθωμανικής κατοχής της Ελλάδας) και με θέμα : «Μας συμφέρει η Χάγη;»

Το ενδιαφέρων είναι ότι στην συνάντηση συζήτηση αυτή θα μετέχουν όλα τα γνωστά πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας στην εθνική καταστροφή και στην μνημονιακή κατοχή της.

Συγκεκριμένα θα μετέχουν οι :Γιώργος Παπανδρέου, πρώην Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών, βουλευτής ΚΙΝΑΛ Ντόρα Μπακογιάννη, πρώην Υπουργός Εξωτερικών, βουλευτής ΝΔ Γιώργος Κατρούγκαλος, τέως Υπουργός Εξωτερικών, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Ροζάκης, Ομότιμος Καθηγητής, πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου Τη συζήτηση συντονίζει ο Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, Καθηγητής Λουκάς Τσούκαλης. Μόνο ο Κοτζιάς τους λείπει. Δηλαδή μια άριστη σύμπλευση ΝΔ με Σύριζα και όχι μόνο.

Και όλα αυτά φυσικά υπό την στήριξη του υπέρ πρωθυπουργού – πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κυρίου Τζέφρυ Πάϊατ

Με τέτοια σύνθεση μια δημόσια συζήτηση σίγουρα θα μας εξασφαλίσει την…εθνική μας ευτυχία.

Όσοι πιστοί προσέρχεστε,  θα μοιράζονται και… τουρκικά φέσια!








πηγη 

Στραταρχης Χαφτάρ: Βομβαρδισε το αεροδρομιο της Τριπολεως και....εμειναν αμανατι στον Ερντογκαν, οι Τζιχαντιστες που θα εστελνε ! ! !

Ο Στραταρχης Χαφτάρ στην Λιβύη, έθεσε στο στόχαστρο το αεροδρόμιο Μιτίγκα της πρωτεύουσας Τρίπολης....
Μετά από την επίθεση σταμάτησαν οι πτήσεις....
Εμειναν λοιπον, αμανατι στον Ερντογκαν, οι Τζιχαντιστες που θα εστελνε ! ! !

Πολιτοφυλακές του  Χαλίφ Χαφτάρ-ηγέτη  των  ένοπλων δυνάμεων της Αν. Λιβύης, έβαλαν στο στόχαστρο τους το αεροδρόμιο Μιτίγκα της πρωτεύουσας Τρίπολης και οι πτήσεις ανεστάλησαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της  Κυβέρνησης του Σαρατζ, οι δυνάμεις του Χαφτάρ χτύπησαν με πυραύλους το αεροδρόμιο.

Οι πτήσεις στο αεροδρόμιο προσωρινά σταμάτησαν.

Οι δυνάμεις του Χαφτάρ και παλιότερα χτύπησαν πολλές φορές το αεροδρόμιο Μιτίγκα και έτσι η μόνη πύλη της πρωτεύουσας προς το εξωτερικό, είχε μείνει για μήνες κλειστή.










πηγη 

Ζητουνται ημετεροι για Διοικητες σε κεντρα υποδοχης με μισθαρα ανω των 2000 ευρω...

ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Για την επιλογή των διοικητών θα συνεκτιμηθούν, μεταξύ άλλων, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι συναφείς ή όχι με το αντικείμενο της υπηρεσίας, συγγραφικό έργο ή εισηγήσεις και ανακοινώσεις σε συνέδρια και ημερίδες που σχετίζονται με το αντικείμενο της υπηρεσίας.(ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ) 
Κομματοσκυλοι ζητουνται...

Με απόφαση του αρμόδιου υπουργού Νότη Μηταράκη θα προσληφθούν 5 άτομα για την πλήρωση της θέσης του διοικητή στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης σε Λέσβο, Σάμο, Κω, Λέρο και Φυλάκιο Εβρου - Ποια είναι τα απαιτούμενα προσόντα και ποιος ο μισθός που προβλέπεται
Διοικητές για τα hotspots αναζητά το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Με απόφαση του αρμόδιου υπουργού Νότη Μηταράκη θα προσληφθούν 5 άτομα για την πλήρωση της θέσης του διοικητή στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης σε Λέσβο, Σάμο, Κω, Λέρο και Φυλάκιο Εβρου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συνοδευόμενη από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και να την υποβάλουν στην έδρα της Κεντρικής Υπηρεσίας της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην Αθήνα.

Οσον αφορά στις αποδοχές των διοικητών των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης έχουν καθοριστεί ως εξής: “Βασικός Μισθός: λαμβάνουν τις αποδοχές του Μ.Κ. 8 της Π.Ε. κατηγορίας (1.505 ευρώ)” και επίδομα θέσης ευθύνης ύψους 450 ευρώ, που αντιστοιχεί στο επίδομα που λαμβάνουν οι προϊστάμενοι διευθύνσεων και οι προϊστάμενοι των πολιτικών γραφείων των μελών της κυβέρνησης και των υφυπουργών.

Στις αποδοχές αυτές προστίθενται επιπλέον επίδομα απομακρυσμένων-παραμεθόριων περιοχών της τάξης των 100 ευρώ και μηνιαία οικογενειακή παροχή για ανήλικα τέκνα εάν υπάρχουν(70 ευρώ για 1 παιδί, 120 ευρώ για 2 παιδιά, 170 ευρώ για 3 παιδιά). Οι ανωτέρω αποδοχές υπόκεινται σε παρακράτηση φόρου εισοδήματος, σύμφωνα με τα ισχύοντα καθώς και σε κρατήσεις υπέρ ασφαλιστικών φορέων και στις λοιπές νόμιμες κρατήσεις υπέρ τρίτων.







πηγη 

Άδεια Οπλοφορίας για Ατομική Προστασία.Δείτε τι χρειάζεται για την έκδοσή της...


Στην καθιέρωση ειδικών εξετάσεων από αρμόδια επιτροπή για τη χορήγηση αδειών οπλοφορίας σε πολίτες έχει προχωρήσει τους τελευταίους μήνες το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθιστώντας πιο αυστηρές τις διαδικασίες που αφορούν στην άδεια οπλοφορίας για ατομική ασφάλεια

Τα νέα δεδομένα προβλέπονται σε απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ην 22-1-2016, ενώ τέθηκε σε ισχύ από 16-05-2016.

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου που είχε κοινοποιήσει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Για την ενημέρωση των πολιτών και ειδικότερα όσων επιθυμούν να αποκτήσουν ή να ανανεώσουν την άδεια οπλοφορίας για την ατομική τους ασφάλεια, ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που εκδόθηκε την 29-12-2015, τροποποιούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις χορήγησης της άδειας.

Ειδικότερα προβλέπεται η διεξαγωγή εξετάσεων που περιλαμβάνουν θέματα λύσης αρμολόγησης του όπλου, γέμισης, απογέμισης, ασφαλούς χρήσης, μεταφοράς και φύλαξης του τύπου του όπλου, για το οποίο αιτούνται την οπλοφορία.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες συμμετέχουν στις εξετάσεις εφόσον με Απόφαση του Διευθυντή της κατά τόπο αρμόδιας Διεύθυνσης Ασφάλειας ή Διεύθυνσης Αστυνομίας Νομού κριθεί ότι:

συντρέχουν στο πρόσωπό τους ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι, ώστε για την ασφάλεια τους να είναι δυνατή η χορήγηση της αιτούμενης άδειας και δεν συντρέχουν στο πρόσωπό τους τα κωλύματα που ορίζει η νομοθεσία (άρθρο 18 του Ν. 2168/1993).

Όσοι πολίτες είναι ήδη κάτοχοι άδειας οπλοφορίας για την ατομική τους ασφάλεια, πριν τη λήξη της άδειας και κατά το χρόνο υποβολής των δικαιολογητικών ανανέωσης της, εφόσον κριθεί με απόφαση του Διευθυντή της κατά τόπο αρμόδια Διεύθυνσης Ασφάλειας ή Διεύθυνσης Αστυνομίας ότι διαθέτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα υποβάλλονται άπαξ στις εν λόγω εξετάσεις.

Επισημαίνεται ότι μόνο ο υποψήφιος που κρίθηκε ότι διαθέτει τις παραπάνω προϋποθέσεις θα υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ κατά το χρόνο παραλαβής της προαναφερόμενης Απόφασης, θα προσκομίζει παράβολο αξίας εκατόν πενήντα (150) ευρώ.

Σε περίπτωση ακύρωσης της εξέτασης ή απουσίας του υποψήφιου:

Αν η εξέταση ακυρωθεί χωρίς υπαιτιότητα του υποψηφίου, το παράβολο παραμένει σε ισχύ και χρησιμοποιείται στην επόμενη προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής εξετάσεων.

Αν ο υποψήφιος δεν συμμετάσχει σε προγραμματισμένη εξέταση, λόγω κωλύματος που καθιστά την παρουσία του αδύνατη, πρέπει αυτό να δηλώνεται με αίτησή του στην αρμόδια αστυνομική Υπηρεσία το αργότερο μέχρι την προηγούμενη ημέρα διεξαγωγής της εξέτασης. Σε αυτή τη περίπτωση η εξέτασή του προγραμματίζεται σε άλλη ημερομηνία και δεν καταβάλλει το παράβολο εκ νέου.

Αν η απουσία του υποψηφίου από την προγραμματισμένη εξέταση είναι αδικαιολόγητη, η αξία του παραβόλου δεν επιστρέφεται.

Σημειώνεται ότι, εάν ο υποψήφιος αποτύχει στις εξετάσεις, έχει δικαίωμα επαναξέτασης και υποχρεούται στην εκ νέου καταβολή του παραβόλου.

Για την κατάλληλη προετοιμασία των ενδιαφερομένων πριν τις εξετάσεις, παρέχεται στους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα να μελετήσουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας hellenicpolice.gr ερωτηματολόγιο πολλαπλών επιλογών, ανάλογα με τον τύπου του όπλου, το οποίο επιθυμούν να φέρουν για την ατομική τους ασφάλεια (ερωτηματολόγιο για οπλοφορία με πιστόλι, ερωτηματολόγιο για οπλοφορία με περίστροφο και ερωτηματολόγιο για οπλοφορία με πιστόλι ή περίστροφο).

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την άδεια οπλοφορίας:
α. Αίτηση του ενδιαφερομένου στην οποία μνημονεύονται οι λόγοι και το είδος της αιτούμενης αδείας καθώς και τα ακόλουθα στοιχεία
1.Προκειμένου για φυσικό πρόσωπο: Επίθετο, ΄Ονομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο,β ημερομηνία και τόπος γέννησης, διεύθυνση κατοικίας, αριθ. Ταυτότητας ή διαβατηρίου, ημερομηνία έκδοσης και εκδούσα Αρχή, επάγγελμα, τηλέφωνο και FAX.

2.Προκειμένου για νομικό πρόσωπο: ΄Ονομα ή εμπορική επωνυμία και έδρα, καθώς και τα ως άνω στοιχεία του νομίμου εκπροσώπου.
β. Τα προβλεπόμενα από τις ισχύουσες διατάξεις για την έκδοση της συγκεκριμένης αδείας ενσημοχαρτόσημα.
γ. Πιστοποιητικό ιατρού ειδικότητας νευρολόγου-ψυχιάτρου ή παθολόγου από το οποίο να προκύπτει η κατάσταση της ψυχικής υγείας του ενδιαφερομένου προκειμένου για φυσικό πρόσωπο ή των εκπροσώπων και διαχειριστών προκειμένου για Α.Ε. και Ε. Π.Ε. και των ομορρύθμων εταίρων προκειμένου για Ο.Ε. και Ε.Ε. ή των μελών του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου περί σωματείων. Το πιστοποιητικό αυτό παραδίδεται από τον ιατρό, στο πρόσωπο που ζήτησε την εξέτασή του εντός σφραγισμένου φακέλλου. Η αρμόδια για την έκδοση της αδείας Αστυνομική Αρχή ελέγχει το απαραβίαστο του φακέλλου και δεν παραλαμβάνει πιστοποιητικό που ο φάκελλός του παραβιάσθηκε.
δ. Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/86 των ενδιαφερομένων στην οποία αναφέρεται ότι ο δηλών δεν εμπίπτει στις απαγορευτικές διατάξεις του άρθρου 18 του Ν.2168/1993 και ότι δεν τυγχάνει φυγόποινος ή φυγόδικος.
ε. Πλήρες αντίγραφο Ποινικού Μητρώου (Τύπου Α) και σύμφωνα με τις διακρίσεις του εδαφίου γ της παρούσης.
Με εξαίρεση τους Δημόσιους Οργανισμούς, τις Τράπεζες και τις Επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, αν η άδεια ζητείται από νομικό πρόσωπο υποβάλλονται επιπλέον των ανωτέρω και τα εξής δικαιολογητικά:
1.Επικυρωμένο αντίγραφο της πράξης διορισμού εκπροσώπου του διοικητικού συμβουλίου της Α.Ε.
2.Επικυρωμένο αντίγραφο του καταστατικού ή εταιρικού προκειμένου για νομικό πρόσωπο άλλης μορφής. Τα ανωτέρω δικαιολογητικά υποβάλλονται μία φορά και μόνο σε περίπτωση τροποποίησης του καταστατικού δημιουργείται υποχρέωση υποβολής εκ νέου.

Πρόσθετα δικαιολογητικά :
α. Σε Ελληνες υπηκόους (παρ. 3 άρθρου 10 Ν. 2168/1993) :
1.Τρεις (3) φωτογραφίες.
2.Εφόσον πρόκειται για φύλακες και συνοδούς χρηματαποστολών ή προσώπων υποβάλλονται επιπλέον:

(α) ΄Εγγραφο της Τράπεζας, Οργανισμού ή Επιχείρησης, όπου αναφέρονται τα καθήκοντα που ασκεί ο συγκεκριμένος υπάλληλος και οι λόγοι που επιβάλλουν την οπλοφορία του.
(β) Επικυρωμένο αντίγραφο αδείας φύλακα, όπου απαιτείται από τις ισχύουσες διατάξεις.
(γ) Υπεύθυνη δήλωση του προσώπου που συνοδεύεται ότι επιθυμεί την προστασί του από τον ή τα συγκεκριμένα άτομα.
β. Σε υπηκόους Χωρών-Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλων Χωρών που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα (παρ. 4 άρθρου 10 Ν. 2168/1993) :

1.Επικυρωμένο αντίγραφο άδειας παραμονής ή διαμονής του αιτούντος στη Χώρα μας.
2.Υπεύθυνη δήλωση του αιτούντος στην οποία αναφέρεται ότι θα κατέχει το όπλο στην Ελλάδα και δεν θα το μεταφέρει σε άλλη Χώρα, χωρίς σχετική άδεια.
3.Αντίγραφο της άδειας εργασίας, εφόσον πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την προστασία προσώπων, την ασφάλεια δημοσίων καταστημάτων, τραπεζών, μουσείων, μεταφοράς χρημάτων ή αξιών, οικημάτων που έχουν ανάγκη ειδικής προστασίας, επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας ή προοριζομένων για εξυπηρέτηση της Εθνικής ΄Αμυνας ή άλλων μεγάλης αξίας και σπουδαιότητας επιχειρήσεων ή εγκαταστάσεων.

Κατ’ εξαίρεση, σε αλλοδαπό που πρόκειται να εργασθεί ως προσωπικό ασφαλείας σε επιχείρηση συμφερόντων της Χώρας του, εφόσον τούτο βεβαιώνεται από σχετικό έγγραφο της εργοδότριας επιχείρησης, μπορεί προσωρινά, αντί της άδειας παραμονής και εργασίας, να υποβάλλεται επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει το νόμιμο της διαμονής του στη Χώρα μας, καθώς και βεβαίωση της αρμόδιας Διεύθυνσης Απασχόλησης της οικείας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης ότι έχουν υποβληθεί δικαιολογητικά για χορήγηση άδειας εργασίας για τον ως άνω σκοπό.

Αν εντός τριμήνου δεν υποβληθούν στην αρμόδια Αστυνομική Υπηρεσία τα προβλεπόμενα στις περιπτώσεις (1) και (3) του παρόντος εδαφίου δικαιολογητικά, η χορηγηθείσα άδεια ανακαλείται.


Πηγή

Αυτός είναι ο Βούλγαρος Απατεώνας «Εισπράκτορας»

Προφασιζόταν ότι το παιδί τους έχει τραυματιστεί και χρειάζεται επειγόντως χειρουργική επέμβαση για την οποία απαιτούνταν χρήματα. 


Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 51χρονου Βούλγαρου «εισπράκτορα» σπείρας απατεώνων, ο οποίος είχε συλληφθεί στι 31 Ιανουαρίου στην πόλη της Δράμας όταν πήγε να παραλάβει χρήματα από ένα υποψήφιο θύμα που όμως τον παγίδευσε.
Πρόκειται για τον BANCHEV BORISLAV του RADULOV και της ANKA, που κατηγορείται για απόπειρα απάτης συνολικού ποσού άνω των 120.000 ευρώ και για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. Ένας από τους απατεώνες τηλεφωνούσε σε πολίτες ως γιατρός νοσοκομείου και προφασιζόταν ότι το παιδί τους έχει τραυματιστεί και χρειάζεται επειγόντως χειρουργική επέμβαση για την οποία απαιτούνταν χρήματα, ή ως αστυνομικός που ισχυριζόταν ότι ο συγγενής τους προκάλεσε τροχαίο και ζητούσε διάφορα χρηματικά ποσά για να αποφύγει τις νομικές συνέπειες.
Μόνο το διήμερο 30 και 31 Ιανουαρίου, η σπείρα αποπειράθηκε να αποσπάσει συνολικά 250.000 ευρώ από εννέα άνδρες και γυναίκες ηλικίας 56 ως 91 χρόνων, χωρίς να τα καταφέρουν καθώς τα θύματα αντιλήφθηκαν ότι είχαν να κάνουν με απατεώνες. Μάλιστα, ένα από αυτά προσποιήθηκε ότι θα πλήρωνε και ενημέρωσε την Ασφάλεια, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον 51χρονο στον οποίο είχε κλείσει ραντεβού για να του παραδώσει τα χρήματα.


Πηγή

Εξοπλίζεται η Κύπρος και πολύ καλά κάνει....Η Ελλάδα μονίμως συζητάει ! ! !

Πολυ σωστα κανει η Κυπρος...
Η Ελλαδα ομως συζηταει και ζηταει κατι σαπακια δωρεαν...
Γιατι;
Γιατι αυτες ειναι οι ικανοτητες των σημερινων πολιτικαντων μας...


Το Υπουργείο Άμυνας της Κύπρου λοιπον, ανακοίνωσε με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «La Tribune» ότι στο πλαίσιο της αναβάθμισης της επιχειρησιακής ικανότητας της Εθνικής Φρουράς, έχει υπογράψει συμβόλαια που αφορούν σε αναβάθμιση συγκεκριμένων οπλικών συστημάτων με εκτιμώμενο κόστος 240 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας αναφέρεται πως λόγω του ευαίσθητου του ζητήματος που άπτεται θεμάτων εθνικής ασφάλειας, δεν υπάρχει πρόθεση για περαιτέρω λεπτομέρειες επί του παρόντος.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τη γαλλική «La Tribune» η Κύπρος υπέγραψε συμβόλαια με την ευρωπαϊκή εταιρεία MBDA για προμήθεια πυραύλων Mistral και Exocet με εκτιμώμενο κόστος 240 εκατομμύρια ευρώ.






πηγη 

«Ήρθαν οι κοκκινογέλεκοι στην Ελλάδα» Άλλη μια προφητεία του Πατροκοσμά επαληθεύεται...


Μετά το ψευτορωμέικο, το ρέμπελο, το χιλιάρμενο, τα τρία «Κ», άλλη μια προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού επαληθεύεται στις μέρες μας. Αυτή των «κοκκινογέλεκων».

Των κοκκινογέλεκων που θα μας βοηθήσουν στον μεγάλο πόλεμο που ετοιμάζουν. Όλα συγκλίνουν στο αναπόφευκτο, και ενώ οι περισσότεροι πίστευαν ότι «θα μας σώσουν οι Ρώσοι», μόλις έγινε φανερόό ότι οι Ρώσοι δεν θα μας σώσουν, παρεβλέφθη και η προφητεία των κοκκινογέλεκων. Αυτό διότι πολλοί νόμιζαν ότι κοκκινογέλεκοι είναι οι Ρώσοι.

Ποιοι είναι όμως οι κοκκινογέλεκοι, που είπε ο Άγιος Κοσμάς; Κοκκινογέλεκοι, είναι οι Γάλλοι. Από το 2012, στο εκδοθέν αλλά μη ευρέως ακόμη πωληθέν βιβλίο μου για την Ελλάδα, ισχυριζόμουν ότι κοκκινογέλεκοι είναι οι Γάλλοι. Επίσης, τον Οκτώβριο του 2014, στο άρθρο μου «Ο Άγιος Κοσμάς εννοούσε τον γαλλικό στρατό ότι θα μας σώσει και όχι τον ρωσικό» ανέλυα γιατί κοκκινογέλεκοι είναι οι γάλλοι. Τότε, οι περισσότεροι πίστευαν ότι κοκκινογέλεκοι είναι ο «κόκκινος στρατός» της Ρωσίας, έστω και αν είναι πλέον «τέως κόκκινος στρατός». Ήταν δύσκολη περίοδος να λες ότι δεν θα μας σώσουν οι Ρώσοι αλλά οι Γάλλοι.

Το της 4ης Οκτωβρίου 2014 άρθρο είχε εν περιλήψει ως εξής. Ο Πατροκοσμάς ξεχώριζε το ξανθό γένος από τους κοκκινογέλεκους, άρα αναφερόταν σε δύο διαφορετικές εθνότητες. Ο κόκκινος στρατός ονομάστηκε «κόκκινος» λόγω κομμουνισμού. Με την πτώση του κομμουνισμού έπαψε να είναι κόκκινος. Από την άλλη, ήταν ποτέ δυνατόν άθεοι κομμουνιστές, και ρώσοι συνάμα, να βοηθήσουν την Ελλάδα; Επίσης, ο Πατροκοσμάς μας προλέγει ότι οι Ρώσοι δεν θα μπορούν να κρατήσουν την Κωνσταντινούπολη και έτσι η διεθνής κοινότητα θ’ αναγκασθεί να μας την δώσει.

Είναι λοιπόν δυνατόν, την στιγμή που δεν θα μπορούν να κρατήσουν την Πόλη, να διαθέτουν στρατεύματα που θα βοηθάνε εμάς; Άρα οι Ρώσοι δεν είναι οι κοκκινογέλεκοι. Επί πλέον, ο Πατροκοσμάς μιλούσε σε απλούς ανθρώπους χρησιμοποιώντας λέξεις της εποχής για να τον καταλαβαίνουν εκείνοι και όχι εμείς. Επομένως όταν έλεγε «κοκκινογέλεκοι», εννοούσε τους κοκκινογέλεκους. Τόσο απλό. Εννοούσε τους στρατιώτες που φορούσαν ΤΟΤΕ κόκκινα γελέκα. Τότε, κόκκινα γελέκα φορούσαν οι γάλλοι στρατιώτες. Η απλούστερη και πλέον ασφαλής απόδειξη, πέραν της μελέτης των στρατιωτικών στολών, είναι η φωτογραφία.

Πηγή

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Τουρκια-ΗΠΑ συμμαχια και ετοιμαζονται να βομβαρδισουν Συριους και Ρωσους ! ! !

Εσεις που πιστευετε οτι θα μας στηριξουν οι Αμερικανοι σε μια Ελληνοτορκικη συρραξη...
Πλανασθε πλανην οικτραν....
Οι Αμερικανοι δεν ειναι δικοι μας συμμαχοι αλλα των Τουρκων....
Διαβαστε...

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, οι ΗΠΑ ετοιμάζουν εναέρια επίθεση μαζί με την τουρκική πολεμική αεροπορία κατά των δυνάμεων του Άσαντ έξω από την Ιντλίμπ.

Ρωσικά ΜΜΕ: ''Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κοινή επιχείρηση με την Τουρκία κατά του Συριακού Στρατού''
"Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία προειδοποίησε για τις προθέσεις του για βομβαρδισμό των θέσεων του συριακού στρατού στο Idlib, μαζί με τους «συναδέλφους» Τούρκους, οι οποίοι έχουν κάνει αγώνα για να σώσουν την πόλη και την περιοχή από το συριακό στρατό”, αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα.

Επί του παρόντος, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αποσυρθεί από το μεγαλύτερο μέρος των στρατιωτικών τους βάσεων στο βορειοανατολικό τμήμα της Συρίας, ωστόσο, δεδομένης της συγκέντρωσης στρατιωτικών τους αεροσκαφών σε άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής, οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να ξεκινήσουν εναέριες επιθέσεις, ωστόσο, υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος της ρωσικής και της συριακής αεράμυνας (S-300-S-400).












πηγη 

Απαίτηση από την Ύπατη Αρμοστία του ΟΗΕ ! ! ! Όλοι στην ενδοχώρα αμεσως....(Ποιοι νομιζουν πως ειναι και με ποιο δικαιωμα απαιτουν);

Ποιος τους εδωσε το δικαιωμα να δινουν διαταγες;
Υπαλληλοι τους ειστε κυριοι Μητσοτακηδες;
Αποδειξτε το λοιπον αν ειστε η δεν ειστε...

Μετά την πρώτη αναφορά που έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τη μεταφορά δεκάδων χιλιάδων αλλοδαπών από τα νησιά στην ενδοχώρα, που τους χωρά όλους. Σειρά πήρε και η «Ύπατη» του ΟΗΕ η οποία απαίτησε ούτε λίγο ούτε πολύ η διαδικασία αυτή να επιταχυνθεί.

Την «αποσυμφόρηση» των ΚΕΦΑ των νησιών ζητά η… «Ύπατη Αρμοστεία» του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, ζητώντας (σχεδόν απαιτώντας) από την ελληνική κυβέρνηση να επιταχύνει τα σχέδιά της για τη μεταφορά ενός μεγαλύτερου αριθμού «αιτούντων άσυλο» σε κατάλληλα καταλύματα στην ενδοχώρα.

Παράλληλα, η «Ύπατη» . δηλώνει έτοιμη να βοηθήσει και στις μεταφορές και την εύρεση «γρήγορων λύσεων» για να αυξηθεί η δυνατότητα υποδοχής!

Όπως ειπώθηκε σε συνέντευξη Τύπου στο Palais des Nations στη Γενεύη, χιλιάδες γυναίκες, άνδρες και παιδιά ζουν αυτή τη στιγμή σε μικρές σκηνές εκτεθειμένοι στο κρύο και τη βροχή με ελάχιστη ή καθόλου πρόσβαση σε θέρμανση, ηλεκτρικό ρεύμα ή ζεστό νερό.

Οι συνθήκες υγιεινής είναι επισφαλείς. Τα προβλήματα υγείας αυξάνονται. Παρά την αφοσίωση των επαγγελματιών υγείας και των εθελοντών, πολλοί δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε γιατρό, γιατί το ιατρικό προσωπικό είναι ελάχιστο στα κέντρα υποδοχής και τα νοσοκομεία της περιοχής. Οι κακές συνθήκες και η μακρόχρονη αναμονή για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ασύλου δημιουργούν φόβο και αγωνία στους «αιτούντες άσυλο» οι οποίοι είναι πρακτικά όλοι οι αλλοδαποί -μηδενός εξαιρουμένου- οι οποίοι εισέρχονται παράνομα στη χώρα.

Η «Ύπατη» βέβαια το μόνο που αναφέρει είναι οι «πρόσφυγες» να μεταφερθούν στην ελληνική ενδοχώρα και πουθενά αλλού, δηλαδή σε καμία άλλη χώρα του κόσμου.

Μεγάλη διαδήλωση για το μεταναστευτικό προγραμματίζουν για τις 13 Φεβρουαρίου πέντε Δημοτικές Αρχές του βόρειου Αιγαίου

Την Πέμπτη 13.02.2020 στις 10:00 το πρωί η Περιφερειακή Αρχή Βορείου Αιγαίου και οι πέντε Δημοτικές Αρχές Λέσβου, Χίου και Σάμου προσκαλούν τους Βορειοαιγαιοπελαγίτες στον χώρο προ του Υπουργείου Εσωτερικών στην Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, Αθήνα, για να διατρανώσουμε όλοι μαζί την αγανάκτησή μας για την επιδεινούμενη μεταναστευτική κρίση , στην οποία έχουμε αφεθεί αβοήθητοι.

Στις 11:00 της ίδιας ημέρας ο Περιφερειάρχης και οι Δήμαρχοι έχουν κληθεί από την Κυβέρνηση για την δεύτερη σύσκεψη επί του θέματος.






πηγη 

Η 22χρονη Άντι η τυφλή Αιγύπτια συγκίνησε το κοινό του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου με τα άψογα ελληνικά της...


Κατέκτησε το δίπλωμα ελληνομάθειας.Το επίπεδο των ελληνικών της είναι ισάξιο με τις γνώσεις ελληνικής γλώσσας από ελληνικό Λύκειο

Μπορεί εκείνη να μην μπορούσε να δει τη συγκίνηση που προκάλεσε σε όλους όσοι βρίσκονταν στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Καΐρου, κατά τον χθεσινό εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Γλώσσας, στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου, όμως τα μάτια όσων την άκουγαν και την παρακολουθούσαν γέμισαν από δάκρυα.

Μία συγκίνηση που δεν μπόρεσαν να κρύψουν ούτε και οι επίσημοι, όταν η 22χρονη Άντι Ελ Άραμπι παραλάμβανε το ελληνικό πτυχίο της «Γ2», που κατέκτησε ως η πρώτη Αιγυπτία με ολοκληρωτικό πρόβλημα όρασης.

Μία εκπληκτική ιστορία ξετυλίχθηκε χθες, σαν ένα παραμύθι, στα μάτια όσων την παρακολουθούσαν.

Η 22χρονη Άντι, δεν μπορούσε να τους δει, αλλά τους «έβλεπε» όλους με τα αισθήματα της καρδιάς της, που ήταν συγκλονισμένοι από την προσπάθειά της.

Με τον διευθυντή του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου και στιχουργό Χρίστο Παπαδόπουλο να αγγίζει τις πιο λεπτές χορδές της ψυχής όλων όσοι παρακολουθούσαν, δείχνοντάς τους το ειδικό βιβλίο, λευκό σε πρώτη όψη, από το οποίο η νεαρή Αιγυπτία έμαθε την ελληνική, αλλά γεμάτο από γνώσεις που μόνον οι έχοντες προβλήματα όρασης μπορούν να δουν…

Με την Αιγυπτία Άντι Ελ Άραμπι που η ελληνική γλώσσα, την οποία πρωτοάκουσε στο ελληνικό πρόγραμμα της κρατικής αιγυπτιακής ραδιοφωνίας, της εμφύσησε την αγάπη σε μία Ελλάδα την οποία έμαθε μόνο μέσα από τους ήχους: μέσα από τα τραγούδια, τις ειδήσεις, τις περιγραφές των συντελεστών των ραδιοφωνικών εκπομπών. Για να φτάσει να δώσει τελικά η 22χρονη Άντι τις εξετάσεις -οι οποίες λόγω της ιδιομορφίας της γραφής κράτησαν 12 ολόκληρες ώρες, γράφοντας όλο αυτό το διάστημα με το σύστημα «Μπράιγ»- και να κατακτήσει το πτυχίο της Γ2 της ελληνικής γλώσσας (που είναι ισάξιο με τις γνώσεις ελληνικής γλώσσας από ελληνικό γυμνάσιο λύκειο), δείχνοντας έτσι την αγάπη της στην Ελλάδα, όπως την περιέγραψε και η δασκάλα της, Αγγελική Σκούμπη, με τον κόσμο να χειροκροτεί θερμά την νεαρή Αιγυπτία.

Μία Αιγυπτία, που τιμά πλέον όσο λίγοι στην Ελλάδα, καθώς είναι φοιτήτρια του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Καΐρου.

Τα πιο θερμά συγχαρητήρια έλαβε η Άντι Ελ Άραμπι από τον Έλληνα πρέσβη Νίκο Γαριλίδη και τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Κάιρο κ. Γιώργο Δασκαλόπουλο.
Στην Άντι Ελ Άραμπι και όλους τους σπουδαστές και καθηγητές της ελληνικής γλώσσας, αφιέρωσε τη χθεσινή εορταστική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας, ο διευθυντής του Κέντρου Χρίστος Παπαδόπουλος, κάνοντας τον απολογισμό του έργου το 2019, ενώ ευχαρίστησε τους δύο πυλώνες τού φορέα, την ελληνική πρεσβεία στην Αίγυπτο και την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας πρέσβης επαίνεσε όλους τους συντελεστές του Κέντρου για το σπουδαίο έργο, στο πρόσωπο του διευθυντή του, που συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια επικεφαλής του πολιτιστικού αυτού ελληνικού πυλώνα πολιτισμού και φιλίας Ελλάδας και Αιγύπτου.


Πηγή

Ανήλικος στο Ναύπλιο έκλεψε τραπεζικές κάρτες και τς έδωσε σε συγγενείς του για ψώνια ...


Ένα ανήλικο αγόρι ήταν ο «μπουκαδόρος» που διέρρηξε το σπίτι μιας γυναίκας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων και άρπαξε μία τσάντα η οποία είχε μέσα χρήματα και τραπεζικές κάρτες.

Τις κάρτες παρέδωσε σε δυο συγγενείς του, έναν 43χρονο και μία 28χρονη που αποπειράθηκαν να κάνουν αγορές με αυτές.

Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και ταυτοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της έρευνας για την κλοπή που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ναυπλίου, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου μαζί με τον πιτσιρίκο που κατηγορείται για κλοπή.

Η έρευνα για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις συνεχίζεται.


Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.