Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Eκαvε το μπoλι, του εκoψαν το πoδι λογω θpoμβωσεωv και...πεθαvε απο Ξαφvικiτιδα ! ! !

Ξαφνικιτιδα...

Η νεα αρρωστια που πλασσαρουν τα λαμογια...

Και....



Θλίψη προκάλεσε στη μικρή κοινωνία της Ναυπάκτου η απώλεια ενός 53χρονου, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα.

Ο Αποστόλης Ράμμος, 53 χρονών, πολιτικός μηχανικός νοσηλευόταν με θρομβώσεις από τις 4 Δεκεμβρίου σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Η εισαγωγή του στο νοσοκομείο έγινε μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν ο εμβολιασμός του σχετίζεται με τις θρομβώσεις.

Τις προηγούμενες ημέρες, λόγω των εκτεταμένων θρομβώσεων, οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κόψουν το αριστερό πόδι.

Ο εκλιπών, εργαζόταν ως μηχανικός στον τομέα της εκπαίδευσης. 



πηγη 

Aκoυστε τoν Apxιψευταpo ! ! !

Αυτος ειναι Πρωθυπουργος...

Και υπαρχουν ακομη καποιοι, που του φιλουν τα χερια....

Τι σωτηρια μπορουμε να περιμενουμε;




πηγη 

Πατωσε η NΔ στις εκλoγές των εkπαιδευτιkών ! ! ! (Avαμεvεται πλnρωμεvn δnμoσκoπnσn, που θα λεει, οτι αvεβηκαν τα πoσoστα της)



Το μαθαμε πια το ποιημα....

Μολις ο κοσμος ετοιμαζεται να τους παρει μετις κλωτσιες....

Μοιραζουν λεφτα ανυπαρκτα...

Βγαζουν δημοσκοπησεις πληρωμενες...

Αλλα...

Δεν υπαρχει καλυτερη δημοσκοπηση απο τις εκλογες...



Koυρoυμπλnς: Προκαλω τον εισαγγελέα να ψάξει. Χαθnκαν ή δεν χάθnκαν άδικα άvθρωπoι; (Και τον διεγpαψε ο Aλεξnς)

Τι Αλεξης τι Κουλης....

Ενα και το αυτο ειναι...

Και στην καθομιλουμενη....

Τα ιδια σκατα ειναι ! 



«Προκαλώ τον εισαγγελέα να ψάξει. Χαθήκαν ή δεν χάθηκαν άδικα άνθρωποι» αναρωτήθηκε μιλώντας στον Focus FM 103,6 και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής τονίζοντας ότι θα επαναλάμβανε τα λόγια που είπε χθες στη Βουλή και τον οδήγησαν στη διαγραφή από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις δηλώσεις Λύτρα ότι περί της μελέτης «είχαν ενημερώσει σε ανώτατο επίπεδο», ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε ότι ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε προσθέτοντας «εκτός αν εννοούσε ο κ. Λύτρας την …Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

«Είναι ψεύτες, είναι αδίστακτοι …εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και αυτός θα τους κρίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Για έλευση των μονοκλωνικών αντισωμάτων στη χώρα και τη χορήγησή τους, σημείωσε ότι «είναι ψέμα να λένε ότι περίμεναν την έγκριση του EMA. Μπορούσαν να τα πάρουν από τότε που τα ενέκρινε ο FDA, με διακρατική συμφωνία».

Επιπλέον, ζήτησε απαντήσεις θέτοντας το ερώτημα εάν «είναι αλήθεια ότι εξαιρούν τους διαβητικούς; Ποια η επιστημονική τεκμηρίωση;».

Αναφορικά με τις αναστολές υγειονομικών που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά της covid-19, ο κ. Κουρουμπλής υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση «7.500 ανθρώπους τους έθεσε εκτός, τους έκοψε τον μισθό… αυτά μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα γίνονται, δε γίνονται στη Δημοκρατία». «Αυτοί άνθρωποι έλειψαν από το ΕΣΥ. … Αντικαταστάθηκαν;» διερωτήθηκε.

Τέλος, ανέφερε: «Θέλω να περπατάω περήφανα στο δρόμο, να μη με φτύνει ο κόσμος, να με χαιρετάει και να μου κάνει και κριτική. Ο πολιτικός πρέπει να υπερασπίζεται πρωτίστως τα συμφέροντα της κοινωνίας».



πηγη 

Κoυβελας: Αν καπoιος εμβoλιασμεvoς νoσnσει, εxει περισσoτερες πιθαvoτnτες να πεθαvει....ΤOΝ ΕΚOΨΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕPΑ ! ! !

 


Κατι τεοια λεει και τους χαλαει την πιατσα....

Εγκεφαλικα και παρακορουσεις οι τηλεπαπαγαλοι....

Δειτε το βιντεο...



Eλεoς....20 Aστυvoμικoi συvoδεύoυν τοv Mnτσoτάκn να κατoυρnσει ! ! !



Δειτε στο video τον Κιμ Γιόνκ Ουν της Χωρας..Μια Κουστωδία απο Αστυνομικούς και αξιωματικούς να συνοδεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να κατουρήσει….

Τοσος φόβος υπάρχει απο το Δολοφονικό του σχεδιο να πεταξει 7.500 Υγιειονομικους και να πεθαινει κοσμος οπως του ειπε και ο Κουρουμπλής!! Τοσος Φοβος υπάρχει που εγινε ο Ντιλερ των Δολοφονικών σκευασματων και εκβιαζει τους πολίτες για να το χώσουν στο σωμα τους…που χρειάζεται ΣΥΝΟΔΕΙΑ 20 ατομων για να πάει στη Τουαλέτα!!!

Ειναι τόσο πολλοι που τους λέει να προχωρήσουν λιγο για να κατουρήσει!!

Μεχρι και ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ του Πολεμικού Ναυτικού του ανοίγει τη πόρτα για να κατουρήσει!!! Αφου περάσει μεσα ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ του Π.Ν του κλείνει τη πόρτα!!! Οταν κατουράει ο Αρχηγός πάνε ολοι μαζι στις Κατουρίστρες !!!! 

Κοίταξε Κυριακο αν την εχεις μεγάλη βαλε και ενα μέσα να στην κρατάει να μην κουράζεσαι… Στο Τελος πες του να στην τινάξει και να στην πλύνει μην κολλήσεις και τίποτα!!

Εκενο που δεν καταλαβα ειναι ποιος κραταει την χρυση ψωλοβασταχτρα...

Εκει φθάσαμε πολίτες της Χώρας!!!


πηγη 

Ο κoσμoς βοnθά τους υγειovομικoύς σε αvαστoλn....Στον Mnτσoτάκη δεν εvδιαφέpει αν κάπoιoι δεν έxoυν για να ζnσoυν...

Κουλης ακους; 

Στις εκλογες δεν θα ξερεις που να κρυφτεις....




πηγη 

Koυλn, μην ακoυς τι σου λεvε οι αυλoκoλακες σoυ, ακoυ τι λεει ο απλoς κoσμoς...

Δυστυχως αυτα λεει ο κοσμος...

Και δυστυχως αυτα δεν φτανουν εκει που πρεπει...

Ακουστε...




πηγη 

Aυτα ελεγε, τον "αγαπnσαν παpαφoρα" και....δεiτε το βivτεο, μυαλo και κpiση εxετε ! ! !

Αυτα ελεγε λοιπον...

Εκανε και κομμα δικο του....

Αρπαξε κορωναιο και....πεθανε!




πηγη 

ΕΓKΥPΕΣ Δnμoσκοπnσεις: Τα σnμάδια ότι «το καpάβι βoυλιάζει» εivαι πoλλά. Για 70-90 έδpες με το ζoρι πάει η NΔ ! ! !

Συνηθως βγαζουν πληρωμενες δημοσκοπησεις που δειχνουν τα ποσοστα τους ανεβασμενα αλλα....

Υπαρχουν κα αλλες εγκυρες που δεν τις δειχνουν τα καναλια...



Η κυβέρνηση εισέρχεται στον πιο δύσκολο χειμώνα της με πραγματικά ποσοστά περί το 23% σύμφωνα με τις ανεξάρτητες έρευνες τουλάχιστον δύο δυτικών πρεσβειών και μεγάλης ξένης πολυεθνικής εταιρείας. 

Για την ακρίβεια 22%-24,7% με αναγωγή επί των εγκύρων. Συμπτωματικά είναι οι ίδιες ακριβώς πρεσβείες που είχαν απόλυτα ακριβή στοιχεία στις εκλογές του 2012, την διπλή εκλογική αναμέτρηση του 2015, όπως και το δημοψήφισμα της ίδιας χρονιάς καθώς και στις εκλογές του 2019 και είχαν επίσης δει το φως της δημοσιότητας από το pronews.gr, οπότε δεν τίθεται θέμα εγκυρότητας ή μη της πρόβλεψης.

Η κατάσταση, έτσι ή αλλιώς, στο κυβερνητικό στρατόπεδο δεν είναι καθόλου καλή και δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι είναι μη αναστρέψιμη.

Είναι πολλά τα σύννεφα που έχουν μαζευτεί στον κυβερνητικό ορίζοντα τον τελευταίο καιρό αν και η υποχώρηση των ποσοστών της ΝΔ είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, τα απανωτά lockdown, o έμμεσος εκβιασμός σε εμβολιασμό, οι αναστολές εργασίας, και τα βαριά σκάνδαλα, είτε κοινωνικά (βλ. Λιγνάδης), είτε οικονομικά, όλα φαίνεται να βάρυναν σε αυτή την σταδιακή πτωτική πορεία.

Ιδιαίτερα βάρυνε η διαχείριση των πυρκαγιών του καλοκαιριού, όταν η κυβέρνηση φάνηκε εξαιρετικά ανέτοιμη να διαχειριστεί την κατάσταση και άφησε να καούν περί το 1,5 εκατομμύριο στρέμματα δάσους εξοργίζοντας τους πολίτες με τα απανωτά διαγγέλματα και τις εκκλήσεις για «εκκένωση» που άφησαν δεκάδες χιλιάδες από αυτούς χωρίς σπίτια.

Υπολογίζεται από τις έρευνες ότι η κυβέρνηση έχανε 1% κάθε μήνα μεσοσταθμικά σε εκλογική επιρροή από το 33% που είχε τον Ιανουάριο του 2021 μέχρι το τέλος του περασμένου Νοεμβρίου. Με αποτέλεσμα τώρα τα ποσοστά της να κυμαίνονται περί το 23% με αναγωγή, πάντα επί των εγκύρων.

Η ΝΔ έπεσε για πρώτη φορά κάτω από το ψυχολογικό όριο του 30% τον Μάρτιο.

Και τον Αύγουστο με τις πυρκαγιές έχασε 3% σε ένα μήνα!

Τελευταία μεγάλη πτώση καταγράφηκε μετά την ανακοίνωση του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους 60άρηδες. Οι άνθρωποι αυτοί, ανεμβολίαστοι, παλιοί ψηφοφόροι της ΝΔ, και από περιοχές παλιά κάστρα του κόμματος γύρισαν την πλάτη στην ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη μετά την ανακοίνωση του προστίμου των 100 ευρώ που τελικά τους πείσμωσε  ακόμα περισσότερο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην Μακεδονία σήμερα, οι νομοί της οποίας παρουσιάζουν την μεγαλύτερη αντίσταση στον υποχρεωτικό εμβολιασμό η ΝΔ, λαμβάνει ένα 20%  βάσει της καταγραφόμενης σήμερα εκλογικής επιρροής.

Οι νομοί Πιερίας, Ημαθίας, Κοζάνης, Κιλκίς και Πέλλας και οι Σέρρες, έστω σε μικρότερο βαθμό, θα αποτελέσουν όχι απλώς το «Βατερλώ», αλλά την ουσιαστική «έκλειψη» της εκλογικής επιρροής της ΝΔ σε αυτές, αν συνεχιστεί η ίδια τάση που έχει καταγραφεί.

Το σοκ για το κυβερνών κόμμα θα είναι μεγάλο αφού οι σημερινές δημοσκοπήσεις φιλικών προς την κυβέρνηση μέσων δίνουν, αν σήμερα γίνονταν εκλογές, δίνουν 120 βουλευτές στην ΝΔ. Αριθμός όμως που δεν υφίσταται στην πραγματικότητα καθώς σύμφωνα με τις όλες τις υφιστάμενες ανεξάρτητες έρευνες και κυρίως αυτές των δύο πρεσβειών, η ΝΔ εκλέγει 70 - 90 βουλευτές βάσει των ποσοστών που αναμένεται να συγκεντρώσει.

Αν αυτή η τάση επιβεβαιωθεί στην κάλπη, όποτε και αν αυτή στηθεί, τότε η ΝΔ δεν έχει καμιά δυνατότητα για πρωτοβουλία των κινήσεων μετά τις εκλογές. Και ίσως το 18,85% της ΝΔ του Α.Σαμαρά του Μαΐου του 2012 να φαντάζει ένα «καλό» ποσοστό σε σχέση με αυτό που έρχεται.

Τα σημάδια ότι «το καράβι βουλιάζει» είναι πολλά.

Τελευταίο χτύπημα η μελέτη Τσιόδρα - Λύτρα που αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση γνώριζε για την μεγάλη θνητότητα στις ΜΕΘ και δεν έκανε τίποτα να ενισχύσει το ΕΣΥ. Βασικά δεν υπάρχει ΕΣΥ, σήμερα. Οι ΜΕΘ αποτελούν την «μαύρη τρύπα» που όποιος μπαίνει σπάνια εξέρχεται αυτής.

Ας μην ξεχνάμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη και η προανακριτική για την περίφημη «λίστα Πέτσα» όπου σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων η κυβέρνηση η ίδια μοίρασε δημόσιο χρήμα σε φιλικά της μέσα. Παρόμοια υπόθεση στην Αυστρία επέφερε το πολιτικό τέλος του μέχρι τότε, απόλυτου κυρίαρχου του πολιτικού σκηνικού της Βιέννης, Αυστριακού πρωθυπουργού Σεμπάστιαν Κουρτς.

Οι απώλειες του κυβερνώντος κόμματος δεν είναι πλέον μόνο προς τα δεξιά του. Η τάση εκεί έχει παγιωθεί σε δέκα μονάδες απώλειες τους τελευταίους μήνες. Οι διαρροές της εκλογικής επιρροής καταγράφονται μετά την εκλογή Ανδρουλάκη στο ΚΙΝΑΛ και προς την κεντροαριστερά που παρουσιάζεται πλέον από τα καλοταϊσμένα συστημικά μέσα ως μια «αναδυόμενη εναλλακτική» σε μία πρόβα τζενεράλε της τρικομματικής (ή τετρακομματικής...) συγκυβέρνησης που έρχεται.

Κανονικά οι εκλογές θα λάβουν χώρα σε δεκαοχτώ μήνες.

Γύρω στον Ιούνιο του 2023. Αλλά τον Σεπτέμβριο του 2022 θα πρέπει ο Κ. Μητσοτάκης να περάσει τον νέο προϋπολογισμό με όλα τα μέτρα για το 2023 που θα μοιάζουν τα Μνημόνια του 2010 και του 2012 να μοιάζουν με απλές... «οδοντόκρεμες».

Με ποιες δημοσκοπικές εφεδρείες θα τα καταφέρει μέχρι τότε είναι κάτι που μένει να το δούμε. Αν φυσικά τα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέρμα καθώς δεν είναι λίγοι οι συνεργάτες του Κ.Μητσοτάκη που τον συμβουλεύουν να προχωρήσει σε εκλογές το συντομότερο δυνατό.

Μάλιστα στενοί του σύμβουλοι ήθελαν εκλογές το φθινόπωρο που μας πέρασε αλλά η εισήγηση δεν εισακούστηκε και η ευκαιρία για μια αξιοπρεπή κάθοδο του κυβερνώντος κόμματος χάθηκε..




πηγη 

Eυτυxως υπαpxουν ακομη αυτoι ! ! ! Το μovο υγιες κoμματι της Eλλαδoς...ΚAΜΑPΩΣΤE ΤΟΥΣ ! ! ! (βιντεο)

 

Φυσικα, οταν λεμε υγιες κομματι, εννοουμε αυτους...

Οχι εκεινους, που για ενα αστρο παραπανω, γλειφουν τους πολιτικαντες....

Μιλαμε γι αυτα τα αγνα παιδια, που ειναι ετοιμα να δωσουν την ζωη τους, για την Ελλαδα...

Καμαρωστε τους στο βιντεο και να ξερετε οτι χαρι σ αυτους ακομη υπαρχει Ελλαδα ! ! !















Πατριvoς πnγε να μπoλιαστει φoρώvτας μπλoυzάκι για τον ''Aγιo Πέτρo''...(ΦΩΤΟ)


Για το ταξίδι που θα πας καλα έκανες και είσαι προετοιμασμένος ...


Τρολάρισμα που μάλλον δεν είναι και τόσο αστείο…

Πολίτης από την Πάτρα προσήλθε στο εμβολιαστικό κέντρο για να κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου.

Το μπλουζάκι που φόρεσε έγραφε: “Kάνε την τρίτη δόση και μπες στην κλήρωση για ένα μοναδικό ταξίδι… Καλώς ήλθατε στον Άγιο Πέτρο”.


 

Πηγή 

 

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Για διαβαστε τι λεει ο Eλλnvας γιατpoς Kωvσταvτιvoς Apβαviτnς γι αυτo...



Οι πολύ κακές γλώσσες λένε ότι όσο καιρό τα κορόιδα συνέχιζαν να καταναλώνουν το προϊόν της PFIZER, που είχε κατασκευαστεί με βάση το αρχικό  στέλεχος του SARS-COV-2 (εκείνο της Γιουχάν), που αποδεδειγμένα δεν πιάνει αποτελεσματικά την Δέλτα, η καλή εταιρία δεν μπήκε στον κόπο και στα έξοδα να το επικαιροποιήσει.

Γιατί τώρα θα το επικαιροποιήσει;

Γιατί η Ομικρον είναι σχεδόν ένα κοινό συνάχι και επειδή θα εξαπλωθεί ταχύτατα και θα επικρατήσει της Δέλτα, θα δει όλος ο πλανήτης ότι δεν χρειάζεται κανένα εμβόλιο για ένα "κοινό κρυολόγημα", οπότε οι πωλήσεις θα πέσουν κατακόρυφα!

Για αυτό τον έπιασε η ... βωλοπιλάλα να επικαιροποιήσει τάχιστα το εμβόλιο, "να πιάνει αποκλειστικά την Ομικρον που μάλλον θα επικρατήσει", ώστε να προλάβουν οι υπηρέτριες-κυβερνήσεις να αρχίσουν να το σπρώχνουν στους πολίτες τους, πρωτού φανεί ότι η Ομικρον είναι της πλάκας ίωση...

Φοβάται ότι ένα μεγάλο μέρος των τρομοκρατημένων προβάτων, όπως και οι άσχετοι φανατικοί που "ακολουθούν την επιστήμη", ίσως αρχίσουν να ξυπνούν μόλις εξαπλωθεί η Ομικρον, κάτι που θα γίνει ταχύτατα, μέσα σε 1-2 μήνες από σήμερα.

Φυσικά έχει εξασφαλίσει ότι δεν χρειάζεται καν να το δοκιμάσει, πριν το κυκλοφορήσει.

Τα πειραματόζωα πάλι θα είναι οι πολίτες, που οι κυβερνήσεις τους έχουν δέσει χειροπόδαρα και προσπαθούν με εκβιασμούς να υλοποιήσουν τις μυστικές δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει απέναντι στις μεγάλες φαρμακευτικές, εις βάρος των πολιτών τους...

Ομως, όλα αυτά τα λένε οι πολύ κακές γλώσσες, όπως είπα στην αρχή.

Εγω δεν τα συμμερίζομαι.

Εχω προσχωρήσει στην μπιστήμη των χοαξάδων, της Τατιάνας και του Παπαδάκη.

Κωνσταντίνος Αρβανίτης

Kαθnγnτnς Δnμoσiας Yγεiας, Θ.Λύτpας: Εixαμε εvnμερώσει σε αvώτατo επiπεδo ! ! ! (Αpα ψευδεται ο Kυβερvnτικoς Eκπρoσωπoς;)

Ουσιαστικα λεει...

Εισαι ψευτης....

Διαβαστε γιατι...



"Αυτό που έγραψα για τη μελέτη, ισχύει όπως ακριβώς το έγραψα και δεν θα μπω σε παιχνίδια λέξεων". Αυτό τόνισε ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας, Θεόδωρος Λύτρας, σχετικά με το εάν είχε ενημερωθεί έγκαιρα η Κυβέρνηση για το περιεχόμενο της μελέτης - σοκ για τη θνητότητα στις ΜΕΘ, που δημοσίευσε από κοινού με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Απευθύναμε στον καθηγητή το ερώτημα πως αντιμετωπίζει τη σημερινή προσπάθεια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου να τον εκθέσει στο εάν είχε πράγματι ενημερώσει σε "ανώτατο επίπεδο", όπως ο ίδιος αναφέρει. Μάς απάντησε επί λέξει τα εξής:

"Είχαμε ενημερώσει σε ανώτατο επίπεδο, όπως ακριβώς έγραψα στην ανάρτησή μου. Δεν πρόκειται να μπω σε παιγνίδια λέξεων. Εάν δεν είχαμε ενημερώσει σε ανώτατο επίπεδο, θα ήμασταν υπόλογοι. Εάν δεν είχαμε ενημερώσει ή δεν είχαμε τη δυνατότητα να ενημερώσουμε, θα είχαμε κάνει προδημοσίευση. Ο λόγος που δεν κάναμε προδημοσίευση της μελέτης, είναι επειδή είχαμε ενημερώσει".

Η μελέτη έχει προκαλέσει έντονες πολιτικές αντιδράσεις. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου επιχείρησε το μεσημέρι να αμφισβητήσει τις αναφορές Λύτρα περί ενημέρωσης σε "ανώτατο επίπεδο".

"Η επιστημονική μελέτη δεν ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού, δεν είχε παραδοθεί ούτε στον πρωθυπουργό ούτε σε κανένα συνεργάτη του, πριν την επίσημη δημοσίευσή της", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από το πρωί, εξελίσσεται μία προσπάθεια να περιοριστούν οι αρνητικές εντυπώσεις που έχει προκαλέσει η μελέτη. Ακόμη και ο Σωτήρης Τσιόδρας, που εμφανίζεται σπάνια στα ΜΜΕ, σχολίασε πως πρόκειται για "παλαιότερη επιστημονική ανάλυση", η οποία "επιβεβαιώνει παρόμοιες παρατηρήσεις σε προηγούμενες επιδημίες".




πηγη 

ΑlΤHΜΑ ΔlΕΡΕYΝΗΣHΣ ΤΩΝ ΣΥNΘΗKΩΝ ΘΑNAΤΟΥ ΤΟΥ ΔHΜΟΣlΟΓΡAΦΟΥ ΓEΩΡΓlΟΥ ΤPΑΓKΑ, απο τον π.Δioικnτή Παv. Noσoκoμεiου ΑXΕΠA ! ! !



ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΡΑΓΚΑ.

#Είναι γνωστός ο απεινής διωγμός, που οδηγούσε στην επαγγελματική εξόντωση του Γεωργίου Τράγκα, που εκπορεύονταν από το Κυβερνητικό περιβάλλον…

#Η Φυσική, όμως, απώλεια του, χρήζει άμεσης και σε βάθος Εισαγγελικής Διερεύνησης.

#Η άρνηση χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων, σε άτομο υψηλού κινδύνου, το οποίο είχε απόλυτη ένδειξη χορήγησης, εγείρει ισχυρές υποψίες , την στιγμή , μάλιστα, που στο παρελθόν χορηγήθηκαν προς ημετέρους…Αυτό είχε καταγγελθεί με ανάρτηση του ιδίου!

#Θα πρέπει να διερευνηθεί άμεσα αν υπήρξε αίτημα χορήγησης τους από τους θεράποντες, αν υπήρξε άρνηση ή καθυστέρηση έγκρισης από την αρμόδια επιτροπή, και πλήρης τεκμηρίωση των ενεργειών προς απόδοση ευθυνών και διερεύνηση σε βάθος εάν υφίστατο σχέδιο Φυσικής Εξόντωσης του.

#Ζητώ, από την Εξοχότητά σας να οριστώ ως πραγματογνώμων για να συμπαρασταθώ στο έργο σας διερευνώντας σε βάθος την περίπτωση.

#Είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την Δημοκρατία και την Δικαιοσύνη μας να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης και να αποσειστεί κάθε σκοτεινή σκέψη, κάτι που πρωτίστως θα έπρεπε να είχαν φροντίσει οι Κυβερνώντες για την αυτοπροστασία τους.

Με τιμή

Δημήτριος Μιχ. Γάκης

Χειρουργός

π. Διοικητής Παν. Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Εξειδικευθείς σε Αντιμετώπιση Βιολογικών Απειλών

(Το ανωτέρω κείμενο απεστάλη μέσω mail στην γραμματεία του Αρείου Πάγου)

Δημήτριος Γάκης

Ο Mnτσoτακnς πpεπει να εkτελεσθεi για πpoδoσiα φωvαζει... Koυλn αkoυς;

Κακός χαμός σε εμβολιαστικό κέντρο....

Εξαλλος πολίτης βγήκε …

από τα ρούχα του !

Κουλη ακους;

Και δεν λες τιποτα;





Eπεσε η πpωτη Μnvυσαpα σε Tσιoδpα και Mnτσoτακn και....θα κpυφτεi πiσω απ την βoλευτικn του ασυλiα ο Koυλnς;







   


Εκτος αυτου ομως....

Με μία επιστολή- κόλαφο, ο Γιάννης Λαγός, μέσα από το κολαστήριο του Δομοκού, όπου κρατείται αιχμάλωτος του καθεστώτος Μητσοτάκη, επιλέγει να ενημερώσει τους Ευρωβουλευτές για το μείζον ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με την μελέτη των Τσιόδρα και Λύτρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέλεξε να αποκρύψει βάζοντας την παραμονή τους στην εξουσία πάνω από χιλιάδες ανθρώπινες ζωές.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Τεράστιο σκάνδαλο εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα με αφορμή μελέτη που δημοσιεύτηκε από δύο Έλληνες λοιμωξιολόγους (Θόδωρος Λύτρας και Σωτήρης Τσιόδρας) που αποδεικνύει ότι η αμέλεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια ανθρώπινων ζωών (λόγω κορωνοϊού ) που θα μπορούσαν να είχαν σωθεί.

Στις 2 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε στη Βουλή: «Υπάρχουν σήμερα διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ; Ναι υπάρχουν. Είναι στο κρεβάτι με κανονική φροντίδα; Ναι είναι. Έχουμε στοιχεία ότι έχουμε υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας σε αυτούς τους ασθενείς από ό,τι σε αυτούς της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας; Δεν έχω τέτοια ένδειξη. Αν έχετε τέτοια έρευνα, φέρτε την».

Σήμερα, ο Σωτήρης Τσιόδρας, λοιμοξιωλόγος και επικεφαλής της Ελληνικής Επιστημονικής Επιτροπής, με μία μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Scandinavian Journal of Public Health, αποκάλυψε ότι από τον Μάιο έχει αποδειχθεί ότι όταν κάποιος διασωληνώνεται εκτός ΜΕΘ, έχει περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει. 

Στην πραγματικότητα, αυτός ο κίνδυνος είναι αυξημένος κατά 87% σύμφωνα με τη μελέτη. Αυτή η μελέτη, εκτός από τα ποσοστά θνησιμότητας, έχει αποκαλύψει και τη βαθιά ριζωμένη διαφθορά της κυβέρνησης Μητσαωτάκη.

Είναι απίθανο ο Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός, να μην γνώριζε αυτή τη μελέτη. Επίσης, έχει καλές προσωπικές και θεσμικές σχέσεις με τον Τσιόδρα, αφού τον έχει ορίσει επικεφαλής της Ελληνικής Επιστημονικής Επιτροπής από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Ως εκ τούτου, ο Έλληνας πρωθυπουργός γνωρίζει αυτό το γεγονός και λέει συνειδητά ψέματα στη Βουλή των Ελλήνων. Ο Μητσοτάκης είναι ένας πολιτικός απατεώνας που πρέπει να διωχθεί και για την εγκληματική του συμπεριφορά που αποδεικνύεται από τα ψέματά του. 

Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέλεξε να δωροδοκήσει τα ΜΜΕ με εκατομμύρια ευρώ για να διαδώσει την προπαγάνδα του αντί να εγκρίνει κονδύλια για τη δημόσια υγεία.

πηγη 

Eπιστoλn Iατρoύ B.Koυρoύkλn προς Iατρικo Σύλλoγo: «Διαγράψτε με σας παρακαλώ.Θέλω να μεivω άvθρωπoς»



 «Η σιωπηλή τραγωδία και η κατάργηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας με την ανοχή του επιστημονικού κόσμου που καθοδηγείται από την πολιτική με βρίσκει εντελώς αντίθετο.»



«Είμαι υπέρ της ελεύθερης έκφρασης των απόψεων που εσείς φιμώνετε και δεν δέχομαι τον διωγμό την συναδέλφων που εσείς κάνετε.» - «Είμαι υπέρ της ελεύθερης επιλογής του ατόμου και όχι της φασιστικής υποχρεωτικότητας των ιατρικών πράξεων με τις οποίες εσείς συνταχθήκατε.»



Γράφει ο Β. Κουρούκλης

Προς τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών

Αγαπητοί συνάδελφοι.

Σας παρακαλώ να με διαγράψετε από τον Ιατρικό σύλλογο Αθηνών.

Τα διαδραματιζόμενα γεγονότα γύρω από την ασθένεια του Covid-19 με οδήγησαν στην απόφασή μου αυτή, καθώς δεν με εκφράζουν όλα αυτά που γίνονται στον ιατρικό κόσμο ούτε και η στάση και οι θέσεις του συλλόγου και δεν θέλω πλέον να εργάζομαι ως γιατρός.

Η σιωπηλή τραγωδία και η κατάργηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας με την ανοχή του επιστημονικού κόσμου που καθοδηγείται από την πολιτική με βρίσκει εντελώς αντίθετο.

Είμαι υπέρ της ελεύθερης έκφρασης των απόψεων που εσείς φιμώνετε και δεν δέχομαι τον διωγμό την συναδέλφων που εσείς κάνετε. Σύμφωνα με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης που περιλαμβάνει ένα σύνολο αρχών και κανόνων ηθικής ιατρικής δεοντολογίας αναγνωρίζεται ρητά ως πρώτος κανόνας ότι «η εθελοντική ενημερωμένη συναίνεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως ουσιώδης», που έχει γίνει σήμερα παγκοσμίως αποδεκτός και έχει ενσωματωθεί και στο άρθρο 7 του Διεθνούς Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα και έχει κυρωθεί από την Ελληνική Πολιτεία με τον νόμο 2462/1997, σύμφωνα με την διαδικασία του άρθρου 28 παρ. 1 του Συντάγματος και έχει αποκτήσει υπερνομοθετική ισχύ.

Είμαι υπέρ της άσκησης του Ιατρικού λειτουργήματος και του όρκου του Ιπποκράτη που εσείς καταπατήσατε και δεν συμφωνώ με τους διωγμούς των ιατρών που έχετε επιβάλλει και της τρομοκρατίας που ασκείται στους συναδέλφους και στην κοινωνία.

Είμαι υπέρ της ελεύθερης επιλογής του ατόμου και όχι της φασιστικής υποχρεωτικότητας των ιατρικών πράξεων με τις οποίες εσείς συνταχθήκατε. Για να διενεργηθεί ιατρική πράξη οιουδήποτε είδους (διαγνωστική, προληπτική ή θεραπευτική), το ενδιαφερόμενο πρόσωπο θα πρέπει να είναι ελεύθερο να συναινέσει στην επίμαχη ιατρική πράξη ή αντιθέτως να την αρνηθεί, εφόσον προηγηθεί η απαραίτητη ενημέρωσή του. Πρόκειται για την θεμελιώδη αρχή του Διεθνούς Δικαίου και της Ιατρικής Δεοντολογίας «ενημερωμένη συναίνεση του ασθενούς» (informed consent)

Είμαι υπέρ της διαφάνειας και της ηθικής δεοντολογίας και δεν συμφωνώ με την απόκρυψη των δεδομένων με τα ψεύδη που δημοσιεύονται από τους ειδικούς, καθώς και της μη εφαρμογής της κίτρινης κάρτας.

Είμαι υπέρ της δημόσιας υγείας και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και δεν συμφωνώ με την καταρράκωσή της που αδιαμαρτύρητα γίνεται σήμερα.

Είμαι υπέρ της επιστήμης και δεν θέλω αυτή να εξυπηρετεί τα όποια συμφέροντα πολιτικά-οικονομικά και άλλα. Η ιατρική επιστήμη έχει μετατραπεί από επιστήμη βασισμένη σε αποδείξεις (evidence-based medicine) σε επιστήμη βασισμένη στο χρήμα (money-based medicine)

Θέλω να είμαστε υπόδειγμα για τα παιδιά μας και όχι να ντρεπόμαστε που είμαστε γιατροί.

Διαγράψτε με σας παρακαλώ.

Θέλω να μείνω ΑΝΘΡΩΠΟΣ…

Με εκτίμηση

Β. Κουρούκλης

 


 

 

Πηγή 

Δεν δiστασαν να βγάλoυν ακoμα και τον δικo τους Tσιoδρα ΗOΑX!!! Για αυτά τώρα ΤΙ ΘΑ ΠOΥΝ ΣΤOΝ ΚOΣΜO;;; lσxύoυν;;

Ένα πρωτοποριακό προεκτυπωτικό έγγραφο της διάσημης Ομάδας Κλινικής Έρευνας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που δημοσιεύτηκε πριν λίγους μήνες στο «The Lancet» –και φυσικά αποσιωπήθηκε στην Ελλάδα, την ώρα που ο Σωτήρης Τσιόδρας, εμπρός στο τσουνάμι αποκαλύψεων, διαχώρισε την θέση του και μίλησε για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ, με την κυβέρνηση να τον χαρακτηρίζει HOAX, περιλαμβάνει ανησυχητικά ευρήματα σχετικά με τα εμβόλια, τα οποία ξεκίνησαν να επιβάλλονται υποχρεωτικά...



Η μελέτη φέρεται να διαπίστωσε ότι τα εμβολιασμένα άτομα φέρουν 251 φορές μεγαλύτερο φορτίο ιών COVID-19 στα ρουθούνια τους σε σύγκριση με τα ανεμβολιάστα!!!

Ενώ, όπως αναφέρεται, μετριάζει τα συμπτώματα της λοίμωξης, το εμβόλιο επιτρέπει στα εμβολιασμένα άτομα να φέρουν ασυνήθιστα υψηλά ιικά φορτία χωρίς να αρρωστήσουν στην αρχή, μετατρέποντάς τα δυνητικά σε προσυμπτωματικούς υπερδιασπορείς!!!

Αυτό το φαινόμενο μπορεί να είναι η πηγή των συγκλονιστικών αυξήσεων μετά τον εμβολιασμό σε βαριά εμβολιασμένους πληθυσμούς παγκοσμίως.

Οι επιστήμονες μελέτησαν εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που δεν μπόρεσαν να φύγουν από το νοσοκομείο για δύο εβδομάδες. Τα δεδομένα έδειξαν ότι πλήρως εμβολιασμένοι εργαζόμενοι – περίπου δύο μήνες μετά την ένεση με το εμβόλιο Oxford/AstraZeneca COVID-19 (AZD1222) – απέκτησαν, μετέφεραν και πιθανώς μετέδωσαν την παραλλαγή Delta στους εμβολιασμένους συναδέλφους τους.

Σχεδόν σίγουρα μετέδωσαν τη λοίμωξη Delta σε ευαίσθητα ανεμβολίαστα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των ασθενών τους. Η αλληλουχία των στελεχών επιβεβαίωσε ότι οι εργαζόμενοι μετέφεραν SARS-CoV-2 ο ένας στον άλλο.

Όπως σχολιάζει με αφορμή την έρευνα ο Σύμβουλος Καρδιολόγος και Προϊστάμενος του Τομέα Διατροφής και Προληπτικής Ιατρικής, Peter A McCullough με την έρευνα αυτή, «έχουμε ένα βασικό κομμάτι στο παζλ που εξηγεί γιατί το ξέσπασμα του Delta είναι τόσο τρομερό – πλήρως εμβολιασμένοι συμμετέχουν ως ασθενείς με COVID-19 και ενεργούν ως ισχυροί υπερ-μεταδότες της λοίμωξης τύπου Typhoid Mary.

Τα εμβολιασμένα άτομα εκτοξεύουν συγκεντρωμένες ιογενείς εκρήξεις στις κοινότητές τους και τροφοδοτούν νέες εκρήξεις COVID. Οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης είναι σχεδόν βέβαιο ότι μολύνουν τους συναδέλφους και τους ασθενείς τους, προκαλώντας τρομερές παράπλευρες ζημιές.

Ο συνεχιζόμενος εμβολιασμός θα επιδεινώσει αυτό το πρόβλημα, ιδιαίτερα μεταξύ των γιατρών και των νοσηλευτών πρώτης γραμμής που φροντίζουν ευάλωτους ασθενείς.

Τα συστήματα υγείας θα πρέπει να εγκαταλείψουν αμέσως τις εντολές εμβολίων, να κάνουν απολογισμό των εργαζομένων που έχουν αναρρώσει από τον COVID-19 και έχουν ισχυρή ανοσία στην Delta και να θεωρούν τις συνέπειες των σημερινών εμβολιασμένων εργαζομένων στον τομέα της υγείας ως πιθανές απειλές για ασθενείς και συναδέλφους υψηλού κινδύνου».



πηγη

Aυτoι οι ΛEΒEΝΤEΣ κατεστpεψαν το γκpαφιτι του Σαταvα ! ! ! Λετε να τους συλλαβoυν;

Ολα  μπορουμε να τα περιμενουμε απο το Καθεστως των Αφορισμενων Κουληδων...

Ακομη και αυτο...

Να τους συλλαβουν...





ΜOΝO σε διπλoεμβoλιασμέvoυς τα 17 κρoύσματα της μετάλλαξnς Oμικρov στην Eλλάδα ! ! ! ΣYΜΠTΩΣH;

Μπορεί το επίσημο αφήγημα να είναι ότι οι μεταλλάξεις «σκοτώνουν» τους ανεμβολίαστους, παρόλα αυτά το πρώτο δείγμα που έχουμε για την μετάλλαξη Όμικρον εκθέτει τους «ειδικούς».....



Στην Ελλάδα έχουν εντοπιστεί 17 κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον, όλα... σε πολίτες διπλά εμβολιασμένους!  Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όλοι έχουν ήπια συμπτώματα και βρίσκονται σε απομόνωση και κατ’ οίκον νοσηλεία.

Να σημειώσουμε εδώ ότι οι ανεμβολίαστοι κάνουν δύο φορές την εβδομάδα τεστ, αντιθέτως οι εμβολιασμένοι δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν, κάτι που σημαίνει ότι εάν είχε καταγραφεί κρούσμα της Όμικρον σε ανεμβολίαστο θα είχε εντοπιστεί, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν παραπάνω κρούσματα σε εμβολιασμένους.

Ανησυχητικό είναι επίσης ότι τρία από τα 11 εγχώρια κρούσματα προέκυψαν από άγνωστη πηγή μόλυνσης, γεγονός που συνηγορεί στη διασπορά του νέου στελέχους στην κοινότητα και στην Ελλάδα. Αποδεικνύεται μάλιστα τόσο μεγάλη η ταχύτητα της εξάπλωσης του νέου στελέχους στη Βρετανία, που οι Έλληνες επιστήμονες μιλούν πλέον για δυναμική εκθετικής διασποράς και υποστηρίζουν ότι δεν θα αργήσει να επικρατήσει και στη χώρα μας.

«Προετοιμαζόμαστε για τη διασπορά και τελικά την επικράτηση της παραλλαγής Όμικρον και στη χώρα μας, το πρώτο ξεκάθαρο μήνυμα είναι ότι όλοι όσοι έχετε νοσήσει και μέχρι σήμερα θεωρούσατε τον εαυτό σας ασφαλή, θα πρέπει να κλείσετε άμεσα ραντεβού και να πάτε να εμβολιαστείτε», τόνισε χαρακτηριστικά κατά τη χθεσινή ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα, η καθηγήτρια Παιδιατρικής και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Βάνα Παπαευαγγέλου.

Η χαρτογράφηση των νέων κρουσμάτων της Όμικρον

Τα τρία πρώτα τρία κρούσματα εντοπίστηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Κρήτη και την Αττική. Το απόγευμα της Πέμπτης 16/12, επίσης, γνωστοποιήθηκαν από τον ΕΟΔΥ επιπλέον δεκατέσσερα περιστατικά στα οποία ταυτοποιήθηκε το παραλλαγμένο στέλεχος Όμικρον και τα οποία εντοπίστηκαν:

τρία εισαγόμενα κρούσματα στις Περιφερειακές Ενότητες: Λασιθίου, Κεντρικού Τομέα Αθηνών και Ηρακλείου Κρήτης και

11 εγχώρια κρούσματα στις Περιφερειακές Ενότητες: Λασιθίου (7), Λακωνίας (3) και του Ηρακλείου (1).

Η συνολική εικόνα για τα 17 κρούσματα σε όλη τη χώρα, διαμορφώθηκε πλέον ως εξής:

3 κρούσματα στην Αττική (Κεντρικός Τομέας)

3 στη Λακωνία (Σπάρτη)

8 στο Λασίθι (4 στη Σητεία και 2 στον Άγιο Νικόλαο)

1 στα Χανιά

2 στο Ηράκλειο




πηγη 

Παpέλυσε μετά τον 2ο εμβoλιασμo του....Eiπατε κατι;

Μην ρωτας γιατι δεν εμβολιαζομαι....

Δες το βιντεο και θα παρεις απαντηση...





Kωvσταντiνoς Bαθιωτnς: Ο Mnτσoτακnς επιβεβαιωvει oτι εxoυμε δικτατoρiα ! ! !

Εμεις τι να πουμε;

Μιλαει ο καθηγητης νομικης...

Ακουστε τον....





Οι μασkες επεσαv....Ο Aλεξnς διεγpαψε τον Κoυρoυμπλn, γιατi κατnγoρnσε ως δoλoφοvoυς τoυς Koυλnδες ! ! !

 



Νου Δουλα Τσιριζα Συμμαχια...

Ας κανουν πως τσακωνονται....

Ενα και το αυτο ειναι....

Με απλα λογια...

Τα ιδια σκατα ειναι ! ! !



Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Για αkoυστε τi λεει αυτn μαvα...

Εμεις τι να πουμε;

Ακουστε την μανα αυτη και τα συμπερασματα δικα σας...





Μα μ@λ$$κ@ς εivαι ο Mπoυρλάς να καvει το εμβoλιo; Aσε να δoυμε τι θα γivει και....Tαδε εφn και πoλλα αλλα ο Mαυρoσκoυφnς ! ! !

Ακουστε τους αξιζει ο κοπος...

Δεν ειναι τηλεπαπαγαλοι...





Η N.Δ. θα βάλει άστεγoυς-λαθpoμεταvαστες στα άδεια σπiτια κυpα Δoμvα; Για ξεκαθαpισε το...


Πρόγραμμα για τη στέγαση των άστεγων πολιτών στα άδεια σπίτια ανακοίνωσε η κυβέρνηση δια της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου....


Μέσα στο 2022, άγνωστο ακόμα πότε ακριβώς, θα αρχίσει ο εντοπισμός από το κράτος των «άδειων» διαμερισμάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, «ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ» αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Απογραφής για το 2021.

ΕΠΙΣΗΣ είναι ύψιστης σημασίας να διευκρινιστεί πως «άστεγοι συμπολίτες», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει
η αρμόδια Υφυπουργός, είναι και οι αλλοδαποί, άγνωστος αριθμός των οποίων έχει κατακλύσει τα μεγάλα αστικά κέντρα (και όχι μόνο).

Θα δοθούν επομένως και σε αυτούς διαμερίσματα;

Θα εκπληρώσει για ψηφοθηρικούς σκοπούς η κυβέρνηση της ΝΔ το…πάγιο αίτημά τους για νομιμοποίηση και παροχή διαμερισμάτων;;;

Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και οι πολίτες δεν ενημερώνονται, αφού όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με το πως θα εμβολιάσουν τους πάντες 3 και 4 φορές!

Θυμάστε τι φώναζαν οι αλλοδαποί στους δρόμους;;;

πηγη

Στεφαvoς Χioς: Πoιoι εφαγαv τον Τpαγκα ! ! ! Για ακoυστε....

Τον Στεφανο πηγαν να τον   φανε με πιστολιες....

Κατι κοινο υπαρχει...

Τα λογια του εχουν βαρυτητα...  





Δικαιoλoγoυvται σαν Kυρακατivες ! ! ! Δεν μας το ειxε πεi ο Tσιoδρας τσιρiζουν...Γελαvε ολoι ! ! !

 




Πηγη 

Στα xvαρια του Xiτλεp ! ! ! Eπiσnμες δnλώσεις για στpατoπεδα κopωvαιoυ(Aoυσβiτς) σε Eλλάδα και Kύπρο...

Ο υπουργός Υγείας της Κύπρου Μιχάλης Χατζηπαντέλας δείχνει πως έρχονται και στον ελληνικό χώρο τα ιδιότυπα «στρατόπεδα» κράτησης ανθρώπων που… «ανθίζουν» ήδη σε χώρες όπως ο Καναδάς και η Αυστραλία και σε αυτά μεταφέρονται άτομα με COVID ή όσοι είχαν ταξιδέψει στο Εξωτερικό....



Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Από τις 15 Δεκεμβρίου 2021, τον υποχρεωτικό περιορισμό των ατόμων των οποίων η εξέταση αλληλούχισης των θετικών δειγμάτων τους αφορά στο στέλεχος Όμικρον ή οποιαδήποτε πιθανή μελλοντική μετάλλαξη, σε χώρους που θα υποδείξει το Υπουργείο Υγείας. 

Νοείται ότι οι επαφές των συγκεκριμένων κρουσμάτων είναι υποχρεωμένες να παραμένουν σε αυτοπεριορισμό, ανεξαρτήτως εμβολιαστικής κάλυψης, ακολουθώντας το πρωτόκολλο του υπουργείου Υγείας».

Ποιοι θα είναι αυτοί χώροι που θα υποδείξει το υπουργείο Υγείας της Κύπρου;;; Γιατί να μην μείνουν οι άνθρωποι αυτοί στα σπίτια τους;;;

Η  Ελληνική Αστυνομία πρόσφατα προέβη σε μία περίεργη αγορά!

Συγκεκριμένα, παρέλαβε 280 νέα οχήματα κόστους άνω των 6 εκατ. ευρώ, μεταξύ των οποίων 42 ειδικά αυτοκίνητα μεταφοράς ασθενών με covid-19! 

Γιατί η αστυνομία;;; Ποιά περιστατικά θα μεταφέρουν;;; Πού θα τους μεταφέρουν άραγε;;; Σε νοσοκομεία;;; Η απάντηση ήρθε από την Κύπρο!

πηγη 

Βhαkdι: «Τα “τσιμπnματα” θα πρoκαλέσoυν μαζιkές “αυτoεπιθέσεις”. Eπiθεση του ιδiου του αvoσοπoιητικoύ συστnματoς σε oλα τα κuτταρα του σώματoς...


Στο Διεπιστημονικό Συμπόσιο Covid DOCTORS FOR COVID ETHICS που πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 10-12-21, ακούστηκαν πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις από πραγματικούς επιστήμονες, που φυσικά τα ΜΜΕ δεν προέβαλαν....



Στο πρώτο video διάρκειας 47 λεπτών μιλά ο διάσημος καθηγητής Sucharit BHAKDI MD, ο οποίος είναι Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας, πρώην Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής του Πανεπιστημίου Johannes Gutenberg του Mainz.

Χαρακτηριστικά σημεία της ομιλίας του:

«Αυτό που προβλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό είναι ότι τα «τσιμπήματα» θα προκαλέσουν μαζικές «αυτοεπιθέσεις». Επίθεση του ίδιου του ανοσοποιητικού συστήματος σε όλα τα κύτταρα του σώματος που παράγουν αυτές τις καταραμένες ακίδες του ιού.»

«Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν ξέρει σε ποιον θα συμβεί και με ποιον τρόπο. Θα μπορούσε να είναι μια επίθεση στα αγγεία της καρδιάς μου, του εγκεφάλου μου ή του παγκρέατος…»

«Και η επίθεση θα είναι στα πολύ μικρά αγγεία. Αυτή ήταν η πρόβλεψη μας γιατί εκεί το αίμα ρέει πολύ αργά και εκεί η «επιδερμίδα» των κυττάρων έχει τον περισσότερο χρόνο για να προσλάβει αυτά τα «δηλητήρια». Και το πρόβλημα είναι ότι αν δεν πεθάνεις δεν θα μπορείς να διαπιστώσεις που ακριβώς συμβαίνει αυτό.»



πηγη

Το Kαθεστως των Koυλnδων, διέγραψε τα επiσnμα στoιχεiα που απoδεiκvυαν ότι πέθαvαv περισσoτερoι εμβoλιασμέvoι...

Καθαρα Χιτλερικοι...

Μονο ετσι μπορουν να περιγραφουν οι Κουληδες...

 


Σε Βόρεια Κορέα έχει μετατραπεί η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς η κυβέρνηση διέγραψε μέχρι και τα επίσημα στοιχεία της 2ης ΥΠΕ που αποδείκνυαν ότι τον Δεκέμβριο πέθαναν περισσότεροι εμβολιασμένοι απ' ότι ανεμβολίαστοι! 

Το pronews.gr σας είχε αποκαλύψει τα επίσημα στοιχεία από την 2η ΥΠΕ (Πειραιώς-Αιγαίου), τα οποία έδειχναν ότι από τις 3 Δεκεμβρίου πεθαίνουν κάθε μέρα περισσότεροι εμβολιασμένοι από Covid-19. 

Να θυμίσουμε ότι η 2η ΥΠΕ ήταν η μόνη ΥΠΕ της Ελλάδας που ανακοίνωνε και θανάτους, όλες οι υπόλοιπες αναφέρονταν μόνο σε νοσηλείες. 

Παρόλα αυτά «κάποιος» αποφάσισε να διαγράψει τα στοιχεία, μάλλον για να μην μπορούν πλέον οι πολίτες να βλέπουν τα επίσημα στοιχεία και να ακούν μόνο τα φερέφωνα της κυβέρνησης! Απίστευτη προπαγάνδα που θα ζήλευε μέχρι και ο Γκέμπελς! 

Θυμηθείτε τα στοιχεία πριν τα κατεβάσουν:







Πηγη 

Τi βλεπω; Ο Tσιoδρας τους στέλvει στη φυλακn; Ειδικo δικαστnριo για Μnτσoτάκn-Yπoυργoύς;

Σήμερα στη «δημοκρατία»: Για ειδικό δικαστήριο Μητσοτάκης-Υπουργοί! 

Έγκλημα εκ προμελέτης...

Ο Πρωθυπουργός τα ήξερε όλα, αλλά έλεγε ψέματα από το βήμα της Βουλής...

Έκθεση-σοκ του επικεφαλής της επιτροπής λοιμωξιολόγων και του καθηγητή Λύτρα αποκάλυψε από τον περασμένο Μάιο τη διάλυση του ΕΣΥ....

Χιλιάδες άδικοι θάνατοι (το 38,5%) μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί – Στο 87% η θνητότητα για τους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ.













Αντιδραση καμμια; 

Κανουν πως δεν τα ειδαν; 

Τους φτυνουν και λενε ψιχαλιζει;





Ωπαααα...Για ακουστε ! ! !

 Για ακουστε, για ακουστε...




πηγη 

OΜ Ο Λ O Γ O Υ Ν.....Δnλωσn Παυλάκn: Δεν υπάρxoυν εμβoλιασμεvoι και αvεμβoλiαστoι, oλoι το iδιo εivαι, δεν αρκoυν τα εμβoλια ! ! !

Χωρις λογο δηλαδη μπολιαστηκαν οσοι μπολιαστηκαν;

Κι αν ναι ποιος φταιει;

Οι Ακαταδιωκτοι;

Εισαγγελεας υπαρχει;














Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.