Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

"Δεpvει" αλυπnτα η Kλέλια Pέvεσn τον Koυλn και την συμμopiα του.....

Διαβαστε τι εγραψε...

ΕΙΔΑΜΕ να αλλάζετε νομοθεσίες για να βάλετε τον Λιγναδη στο Εθνικό θεατρο....

Απεδείχθη τραγικο λαθος.....

Ειπατε συγνωμη; 

Ποτε....

Για την υπεροψια της βασιλικης αποφασης «οποιον γουσταρω βαζω, βρασε τις δημοκρατικες διαδικασιες»..



– ΕΙΔΑΜΕ να μας κοιτάτε κατάματα πριν ερθει ο κοβιντ στην Ελλάδα, και να μας λετε οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχίας, οτι τα εχετε ολα υπο ελεγχο.

– ΕΙΔΑΜΕ απο τοτε μεχρι σήμερα χιλιαδες νεκρους, χιλιαδες ανεργους κ οικονομικα εξαθλιωμενους συμπολιτες μας απ τα λοκ νταουν. Και βεβαιως καινουριες ΜΕΘ μηδεν!

– ΕΙΔΑΜΕ να μας εμπαίζετε, αναθέτοντας μελετες με αντικειμενο την αναγκαιοτητα των ΜΕΘ και ποια η διαφορα με την απλη διασωλήνωση εκτος ΜΕΘ και βεβαιως οταν δημοσιοποιήθηκε η ιδια σας η μελετη, αποδεικνύοντας την χρησιμοτητα των ΜΕΘ και τα ποσοστα θνησιμοτητας εκτος ΜΕΘ, μαγικα καπου χασατε το χαρτακι… αχουτα μωρε.

– ΕΙΔΑΜΕ να φτιαχνετε κατι λιστες Πετσα και να εξαγοραζετε τα ΜΜΕ.

Με τόση «ατομική ευθύνη» κυβερνάμε και μόνοι μας

– ΕΙΔΑΜΕ επισης οτι απο τοτε δεν ξανακουσαμε την παραμικρη αληθεια στις ειδησεις.

– ΕΙΔΑΜΕ να διαρρέουν κυβερνητικα ραβασακια κατεύθυνσης των ειδησεων αλλα και παλι δεν ιδρώσατε…. μην ξεχναμε οτι πηρατε και την ΕΥΠ μαζι με το Μαξιμου, αρα ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι

– ΕΙΔΑΜΕ να καταδιωκετε δημοσιογραφους που προσπαθουν σε αντίξοες συνθηκες να ενημερωσουν τον κοσμο για τα σκανδαλα στα οποια μπλεκεται η κυβερνηση με στοιχειοθετημένη ερευνα.

– ΕΙΔΑΜΕ πως ενα σκανδαλο «βλεπε Νοβαρτις» αποχαρακτηρίζεται απο σκανδαλο γιατι ετσι απλα θελει ο αφεντης και βεβαιως «πιστευε και μη ερευνα»

– ΕΙΔΑΜΕ πως τα λεφτα που αποδιδουμε στους φορους μας, αντι να γινουν προσλήψεις γιατρων, αναβαθμιση του ΕΣΥ, διορισμο καθηγητων για τα παιδια μας, παροχες για μια πιο αξιοπρεπη ζωη και ισως ενα πιο αξιοπρεπες τελος, εγιναν Ραφαλ για να την βγεις ωραιος

– ΕΙΔΑΜΕ οτι ο υπουργος προστασιας του πολιτη, τελικα το μονο που δεν κανει, ειναι να προστατευει τον πολιτη. Τον εκφοβιζει, τον εξευτελιζει, τον εξαθλιωνει, τον αφηνει ερμαιο πυρκαγιων κ παγετων και στο τελος του πεταει μισο κουλουρι σαν Μεσσιας απ τα λιντλ

– ΕΙΔΑΜΕ τη χυδαιοτητα του να σε εμπιστευται ενας ολοκληρος λαος για μια καλυτερη μερα, και συ σαν Λουδοβικος ξιπασμενος να τον πουλας νυχτα και να κανεις φιγουρα για τα ματια των ξενων και μονο.

– ΕΙΔΑΜΕ την Ανάπτυξη που φερατε. Μια χωρα προς πωληση σε τιμη ευκαιριας σε ξενους επενδυτες που το μονο που καταλαβαινουν ειναι το κερδος.

-ΕΙΔΑΜΕ πως αποχαρακτηρισατε δεκαδες περιοχες natura για να βρουν εδαφη πρόσφορα οι ορεξεις των φιλων σας.

– ΕΙΔΑΜΕ πως ειναι να εχεις εναν ολοκληρο λαο σε λοκνταουν αστυνομοκρατουμενο, οσο εσυ κανεις φαγοποτια υπεράνω νομου. Ε βεβαια.. κοινος θνητος εισαι;

– ΕΙΔΑΜΕ πως μια κυβερνηση μπορει να λειτουργήσει σαν μια εταιρια με φιλομαφιοζικα βιτσια. Οτι γουσταρουμε κάνουμε, εχουμε την ΕΥΠ, εχουμε και τα μιντια, εχουν την τυφλα τους. Παμε βουρ, το χερι πιο βαθια. Στους επενδυτικούς μας κολλητους, στα φιλαρακια τα καλα. Αυτους ξερουμε, αυτους εμπιστευομαστε.

– ΕΙΔΑΜΕ τα νοσοκομεία να καταρρέουν, οι νεες διορίσεις γιατρων αφαντες, συγχωνευονται νοσοκομεια και πριμοδοτούνται τα ιδιωτικα. Ειδαμε Παιδικα δημοσια νοσοκομεια να κλεινουν..

– ΕΙΔΑΜΕ ανθρωπους να πεθαινουν στους διαδρομους των νοσοκομειων μεσα στην εξαθλιωση, αιμοφυρτοι , αβοήθητοι , απαξιωμένοι λογω ελλειψης κλινων, προσωπικου και πρωτων υλων περιθαλψης.

– ΕΙΔΑΜΕ εναν πατερα καποιου να πεθαινει εγκαταλελειμμένος σ εναν διάδρομο νοσοκομειου πανω απο 10 ωρες, μεσα στα αιματα, στα κοπρανα του και στους εμετους του.

– ΕΙΔΑΜΕ κάποιας τη μάνα να πεθαίνει επειδη δεν αλλάχτηκε ο καθετήρας και η ασθενης υπέκυψε σε σηψαιμία .

– ΕΙΔΑΜΕ μιαν έγκυο να κυκλοφορει με το νεκρο εμβρυο μες την κοιλια της και να μην βρίσκει πουθενα περιθαλψη για πανω απο 10 μερες… και ουτε μια συγνωμη, παρα μονο ραβασακια στους διοικητικούς των νοσοκομειων να ενημερωθει το υπουργειο σε περιπτωση που καποιο απ αυτα τα εγκληματα πιθανολογείται να παρει δημοσιοτητα.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΩΣ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ … ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ



πηγη 

Πρoγραμμα επιμoρφωσnς 800.000 στελεxών του Δnμοσioυ για λεσβiες, oμoφυλoφιλoυς, τραvσέξoυαλ κλπ με πρωτoβoυλια του γραφεiου Mnτσoτάκn....

Ανωμαλιας το αναγνωσμα....

Δυστυχως αυτη ειναι η καταντια του Καθεστωτος...



Την επιμόρφωση των δημοσίων υπαλλήλων της χώρας σε θέματα που αφορούν στα ΛΟΑΤΚΙ άτομα σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης ανακοίνωσε ο προϊστάμενος του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού και μέλος της Επιτροπής για τη σύνταξη της Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+, Αλέξης Πατέλης (Χωρίς τον άντρα του;) ΦΩΤΟ....

  Όπως ανέφερε ο κ. Πατέλης μιλώντας σε ημερίδα για την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού έργου Faros, έχει ξεκινήσει η διαμόρφωση του προγράμματος που θα είναι διήμερο, ενώ άμεσα θα ξεκινήσει η εκπόνηση εκπαιδευτικού υλικού και η πιλοτική εφαρμογή του σε στοχευμένες ομάδες επαγγελματιών. Ο στόχος είναι από την άνοιξη το πρόγραμμα να εφαρμοστεί σε μεγαλύτερη έκταση. 

Ο κ. Πατέλης επισήμανε ότι οι δύο κυριότερες δυσκολίες του προγράμματος είναι η εφαρμογή του στο σύνολο των δημόσιων υπαλλήλων στη χώρα που ανέρχονται σε 800.000, αλλά και η εύρεση των σωστών εκπαιδευτών.  

Επίσης, όπως έχει ανακοινωθεί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, θα πραγματοποιηθεί πρόγραμμα επιμόρφωσης του αστυνομικού προσωπικού των επιχειρησιακών υπηρεσιών της χώρας το 2022, που θα συμπεριλάβει την επιμόρφωση για ζητήματα ΛΟΑΤΚΙ, ενώ σχεδιάζεται και επιμόρφωση στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών για θέματα εφαρμογής της νομοθεσίας που αφορούν στα ΛΟΑΤΚΙ άτομα.  

Η ανάγκη υλοποίησης επιμορφώσεων αναδεικνύεται μέσα από τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη σε ΛΟΑΤΚΙ άτομα και δημόσιους υπαλλήλους, στο πλαίσιο του προγράμματος Faros, το οποίο υλοποιούν το υπουργείο Δικαιοσύνης και οι οργανώσεις Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας- ΚΜΟΠ, Orlando, Colour Youth, Θετική Φωνή και Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, με χρηματοδότηση της ΕΕ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα που συμμετείχαν δήλωσαν σε ποσοστό 88% ότι δεν έχουν δοθεί καθόλου ή έχουν δοθεί σε μικρό βαθμό οδηγίες για τις εξειδικευμένες ανάγκες των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων στις δημόσιες υπηρεσίες.

 Ένα στα δύο άτομα δήλωσε πως ως ΛΟΑΤΚΙ αισθάνεται καθόλου ή λίγη ασφάλεια και άνεση κατά την επίσκεψή του σε δημόσιους φορείς και ένα στα τρία ΛΟΑΤΚΙ άτομα περιέγραψε πως έχει δεχτεί προσβολές ή εξύβριση λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού ή και της ταυτότητας φύλου του από επαγγελματίες στο δημόσιο τομέα. 

Επιπλέον, στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι επαγγελματίες που συμμετείχαν στην έρευνα επιβεβαίωσαν πως δεν έχουν λάβει ενημέρωση σχετικά με την παροχή συμπεριληπτικών υπηρεσιών για ΛΟΑΤΚΙ άτομα.  

Επιπλέον ο κ. Πατέλης υπογράμμισε ότι σε διαδικασία υλοποίησης βρίσκονται η απαγόρευση των πρακτικών μεταστροφής στα ΛΟΑΤΚΙ άτομα, καθώς και των μη αναγκαίων επεμβάσεων και θεραπειών στα ίντερσεξ βρέφη, διατάξεις που θα βγουν σε διαβούλευση τον ερχόμενο Φεβρουάριο.  

Τέλος, ο ίδιος αναφέρθηκε σε δράσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί για τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα, με κυριότερη την συγκρότηση της Εθνικής Επιτροπής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και την σύνταξη του σχετικού Εθνικού Σχεδίου Δράσης, που περιλαμβάνει εκτεταμένες δράσεις για τα υπουργεία Δικαιοσύνης, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εσωτερικών, Εξωτερικών, Υγείας, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας, Τουρισμού και Πολιτισμού. 

Επίσης, την άρση απαγόρευσης αιμοδοσίας για ομόφυλους άνδρες, την ένταξη των διεμφυλικών στα προγράμματα του ΟΑΕΔ, τη μεταγωγή των τρανς κρατουμένων γυναικών σε γυναικείες φυλακές που έχουν διαμορφωθεί ειδικά για εκείνες και την εισαγωγή του μαθήματος της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων στα σχολεία.  

Να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό πολύ συζήτηση έγινε σχετικά με την διαφήμιση γνωστής μάρκας σαμπουάν. 

Δεν είναι λίγοι οι πολίτες που θεωρούν ότι έχουμε περάσει στο άλλο άκρο πλέον και από την διεκδίκηση ίσων δικαιωμάτων έχουμε φτάσει στην ανοιχτή προπαγάνδιση των οφελών της «διαφορετικότητας».  Όλα αυτά την ώρα που η Ελλάδα είναι η χώρα με τον 6ο χειρότερο δείκτη γεννητικότητας παγκοσμίως.  

Top 10 Countries with the Lowest Birth Rate (per 1000 people, CIA World Factbook 2021 estimate)      Monaco - 6.63      South Korea - 6.89      Andorra - 6.91      Japan - 7.00      Taiwan (limited recognition) - 7.43      Greece - 7.72      Puerto Rico - 7.90      Portugal - 8.02      Spain - 8.05   Bulgaria - 8.15




πηγη 

Kαταγράφoυμε oλoυς τους θαvάτoυς ως koρωναιoυς λεει η υπoυργoς Γkαγkα ! ! !

Αλλη μια επιβεβαίωση οτι με οποια ασθένεια πρόβλημα εχεις και πάς στο Νοσοκομείο και βγεις θετικός στο τεστ που υποχρεωτικά σου κάνουν βάσει Κυβερνητικού πρωτοκόλλου  θεωρούνται εισαγωγή  Covid....



Τάδε εφη η Υφυπουργός Υγείας κ Γκάγκα σε δήλωση της που βλέπεται στο VIDEO …Δεν παν να έχεις Καρκίνο Νεφρά Καρδιά  Εγκεφαλικό η Κυβερνητική εντολή ειναι να καταγράφεις ως εισαγωγή Covid ..δεν πας να πεθάνεις απο άλλη αιτία θα καταγραφείς ως θάνατο απο Covid…

Έτσι πλασματικά ανεβάζουν τους αριθμούς και ψευδώς παρουσιάζουν στατιστικά στοιχεία…Οταν μάλιστα στο επιβεβαιώνει η Υφυπουργός Υγείας τι αλλο θέλεις? Καταγράφουν ψευδώς θανάτους απο Covid!!!

Τα ιδια μας ελεγε και ο Τσιόρδας στην αρχική φάση της στημένης Πανδημίας…Και κάποιοι τα κατεβάζουν ολα αμάσητα..



πηγη 

Aκpoδεξιoi, Avτιεμβoλιαστές και Γpαφικoi, oσoι διαμαpτύρovται για τους λαθpoμεταvαστες, λεει ο βoλευτής NΔ Kελέτσnς...

Στο ερώτημα των κατοίκων γιατί δεν πήγαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να διαμαρτυρηθούν μαζί τους για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου απάντησε με προκλητικό τρόπο ο Σταύρος Κελέτσης...



Ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ υποστήριξε ότι ο λόγος που δεν πήγε κανείς βουλευτής στις διαμαρτυρίες που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες είναι γιατί υπήρχε ένα «συνονθύλευμα δυνάμεων» το οποίο αποτελούταν από «αντιεμβολιαστές και ακροδεξιούς». 

Αρχικά αναφέρθηκε στην παρουσία ενός Μητροπολίτη, τον οποίο αποκάλεσε ως «αντιεμβολιαστή» και στη συνέχεια είπε ότι οι συντονιστές των συγκεκριμένων κινητοποιήσεων είναι «ακροδεξιοί». 

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας χθες στο «Ράδιο Έβρος» είπε: «Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι οι κινητοποιήσεις αυτές είναι άνευ αντικειμένου. Κακώς υπάρχει αυτός ο φόβος ότι θα γίνει κάτι άλλο, κάτι πολύ μεγάλο ή διαφορετικό». 

Και πρόσθεσε ότι η πλειοψηφία αυτών που συμμετείχε ήταν «γραφικοί και ακροδεξιοί» και ότι «δεν μπορώ να συμμετέχω σ’ αυτό το συνονθύλευμα». 

Ο βουλευτής της ΝΔ παραδέχθηκε ότι οι δυο υπουργοί, Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, λένε τα ίδια, απλά με διαφορετικό τρόπο. Ότι δηλαδή θα αυξηθεί η χωρητικότητα του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ και συνολικά θα φτάσουμε από τα 700 άτομα που είναι σήμερα και για τις δυο δομές, στα 950 μαζί με το ΚΥΤ Φυλακίου. Διαψεύδει δηλαδή τόσο τον συνάδερφο του Τάσο Δημοσχάκη αλλά και τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, που δηλώνουν ότι ο κ.Θεοδωρικάκος δεσμεύεται ότι δεν θα αυξηθεί ο αριθμός του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.

Ο Σ.Κελέτσης υπερασπίστηκε την θέση της κυβέρνησης, ενώ αναγνώρισε τη σύγχυση που έχουν δημιουργήσει οι υπουργοί Μετανάστευσης και Ασύλου και Προστασίας του Πολίτη με τις δηλώσεις τους. Είπε ακόμα ότι θα είναι παρόν σε οποιαδήποτε συντεταγμένη και οργανωμένη από τους θεσμικούς φορείς κινητοποίηση, επέρριψε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ όπως εκφράστηκε ,σύμφωνα με τον ίδιο, μέσω της κυρίας Τσιριγώτη.



πηγη 

Eτoυτo το κ@λoπαιδo του δωσαμε γαλovιααααα....Πoσo δiκιο εxει ! ! !



Νεο τραγουδι για τον απερχομενο πρωθυπουργο..

Και μια χαρα τα λεει...

Ακουστε...

πηγη 


Άvευ λoγικnς, αλλά πλnρoυς BΛAΚΕlΑΣ έως MΑΛAΚlΑΣ η λoγικn του Kαμπoυράκn.....ΑΚOΥΣΤTΕ ΤOΝ ! ! !


Μηπως δεν θαπρεπε να βγαινει στα καναλια;

Απαραδεκτος ειναι....



Αίσθηση έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ και της εκπομπής «ΣΚ Παρέα» Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος αναφερόμενος στην υπόθεση βιασμού της ανήλικης κοπέλας από τον 37χρονο ιερέα στα Κάτω Πατήσια, ουσιαστικά μετατόπισε τις ευθύνες στους γονείς... λέγοντας πως πρέπει να επιλέγουν πνευματικό προχωρημένης ηλικίας για το κορίτσι τους και όχι έναν 37χρονο.

«Αν θες να έχει πνευματικό το κορίτσι σου, δεν θα πας σε έναν 37χρονο, το κέρατό μου, βρες έναν 80», ήταν η ακριβής τοποθέτηση του Δημήτρη Καμπουράκη.

Μία αν μη τι άλλο ακραία τοποθέτηση, χωρίς λογική, καθώς εκατοντάδες 37χρονοι, όπως δάσκαλοι, προπονητές, πνευματικοί, έρχονται σε επαφή με παιδιά, δεν σημαίνει πως κινδυνεύουν, ενώ η «αρρώστια» να ασελγούν σε ανήλικα και παιδιά δεν έχει ηλικία. Αρκετοί ηλικιωμένοι έχουν προβεί σε ανάλογες πράξεις. Συν τοις άλλοις, με αυτή την τοποθέτησή του, ο Δημήτρης Καμπουράκης μεταθέτει την ευθύνη στους γονείς του κοριτσιού και όχι στον θύτη.

πηγη 

Καi oταv οι πoλiτες αντιλnφθoυv πoσα ψεμματα τoυς εiπαv....

 













Φτανει οταν το αντιληφθουν, να μην ειναι πολυ αργα....




πηγη 



Παγωvια, αvoικτα παραθυρα, τυλιγμεvoι σε κoυβερτες οι μαθnτες και αν σωθoυν απο τον κορωvαιo...θα πεθαvoυν απο πvευμoviα !!!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ....

Μαθητές Γυμνασίου κάνουν μάθημα τυλιγμένοι σε… κουβέρτες ! ! ! 



Μετά από μία ολιγοήμερη παύση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην κορύφωση της κακοκαιρίας «Ελπίδα», οι μαθητές (και) της Καβάλας επέστρεψαν στα θρανία. Ωστόσο, οι χαμηλές θερμοκρασίες επιμένουν…

Με τα υγειονομικά πρωτόκολλα να ορίζουν υποχρεωτικό το ανοιχτό παράθυρο καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος, όσο και να… «καίνε» τα καλοριφέρ, δεν επαρκούν για να ζεσταθούν τα παιδιά.

Σε Γυμνάσιο της Καβάλας, τις τελευταίες μέρες οι μαθητές φέρνουν στην τάξη από το σπίτι τους… κουβέρτες (!) με τις οποίες κουκουλώνονται για να μπορέσουν να «βγάλουν» το μάθημα.

Οι φωτογραφίες «μιλάνε» από μόνες τους:



πηγη 

Aλnθευει; Αν vαι τoτε καπoιoι πρεπει να σαπiσoυv στnν φυλακn....

Δειτε το βιντεο...

Ακουστε την...

Και τα συμπερασματα δικα σας...



πηγη 


Kατι σnμαvτικo λεει για τα εμβoλια που "ξεxvoυν" να πoυv τα καvαλια...

 Εμεις τιποτα δεν θα πουμε....

Βρηκαμε το βιντεο, σας το δειχνουμε και...

Μυαλο και κριση εχετε !



Avτιδρασn καμμiα; Aπαvτnσn καμμiα; Τι σnμαivει αυτo lερωvυμε; Aπoδοxn;



Το να σε κατηγορουν και να κανεις οτι δεν ακους, τι σημαινει;

Οτι δεν τολμας, να απαντησεις....

Κι αν δεν το τολμας, τι σημαινει;

Οτι εχεις λερωμενη την φωλια σου;

Κι αν ετσι ειναι, τι πρεπει να γινει; 

Να το ξεχασουμε;

Οχι βεβαια....

Ολοι ειμαστε ισοι απεναντι στους νομους λεει το Συνταγμα...

Οποτε;

Κυριε Εισαγγελεα, ξεκινα, τι περιμενεις...

Και κυριε Απερχομενε Πρωθυπουργε, να ξερεις εισαι και συ ενοχος....

Ολα τα παραπαω ισχυουν και για σενα...

Ο προισταμενος ειναι υπευθυνος για οτι πραττει ή δεν πραττει ο υφισταμενος...

Το ξερεις; 

Αν οχι στο λεω εγω ! ! !

Συνταγματάρχης

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

ΝOΣOΚOΜΕlΑ ΚΑΠOΥΤ ΤEΛOΣ ! ! ! Σε αvαστoλn από 1η Φεβpoυαpiου ακoμη 10.000 υγειovoμικoi εκτoς των 8.000...

Με ανακοίνωσή της, η ΠΟΕΔΗΝ κάνει γνωστό πως από την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου, περί τους 10.000 υγειονομικούς θα βγουν σε αναστολή εργασίας, καθώς ολοκληρώνεται το επτάμηνο χωρίς να έχουν κάνει αναμνηστικη δόση....

  


«Γιατί λοιπόν επιμένει η Κυβέρνηση στην αδιέξοδο πολιτική που δεν έχει κανένα υγειονομικό όφελος και διαλύει τα Νοσοκομεία;» διερωτάται η ΠΟΕΔΗΝ.   Αναλυτικά αναφέρει:  «Η Κυβέρνηση δείχνει εγκλωβισμένη στην επιλογή της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού του Υγειονομικού Προσωπικού και βρίσκεται πια σε πλήρη αδιέξοδο.  

Από Τρίτη 1/2/2022 εφαρμόζεται η διάταξη για τη χρονική διάρκεια ισχύος των πιστοποιητικών εμβολιασμού που είναι 7 μήνες. Οι Υγειονομικοί εμβολιάστηκαν πρώτοι και η συντριπτική πλειονότητα ξεπέρασε το επτάμηνο.  Πάνω από 10.000 συνάδελφοι δεν έχουν εμβολιασθεί με την αναμνηστική δόση. 

Ως εκ τούτω θα πρέπει να βγουν σε αναστολή με βάση το Νόμο.  Διοικήσεις Νοσοκομείων ήδη συγκεντρώνουν πιστοποιητικά εμβολιασμού των υπαλλήλων για να εφαρμόσουν το νόμο και να θέσουν σε αναστολή όσους υπερέβησαν το επτάμηνο και δεν εμβολιάσθηκαν με την αναμνηστική δόση.  

Πως θα δουλεύουν τα Νοσοκομεία από Τρίτη 1/2/2022 με 10.000 ακόμη αποχωρήσεις συναδέλφων; Θα βουλιάξουμε!!!  Οι εν λόγω συνάδελφοι θα προστεθούν στους 4.700 συναδέλφους που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας. Επίσης συνάδελφοι που τώρα εργάζονται με πιστοποιητικά νόσησης μετά το τρίμηνο τίθονται σε αναστολή.  

Τι θα κάνει τώρα η Κυβέρνηση; Θα εφαρμόσει το Νόμο και θα θέσει ακόμη 10.000 συναδέλφους σε αναστολή με την λήξη των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή θα σιωπήσει;  Και εάν σιωπήσει γιατί οι 4.700 συνάδελφοι βρίσκονται ακόμη σε αναστολή; 

Γιατί συνάδελφοι που εργάζονται με πιστοποιητικά νόσησης μετά το τρίμηνο τίθονται σε αναστολή; Η Κυβέρνηση έπεσε στην παγίδα της αδιέξοδης πολιτικής που εφάρμοσε με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού μόνο στο Υγειονομικό προσωπικό της χώρας που είναι εμβολιασμένο σε ποσοστό 97% το μεγαλύτερο από κάθε άλλη επαγγελματική ομάδα.  

Τη σκληρότητα την εφήρμοσε και εξάντλησε στο Υγειονομικό προσωπικό. Δεν τόλμησε να την επεκτείνει σε άλλα επαγγέλματα, λόγω πολιτικού κόστους.  Έγκριτοι Επιστήμονες διατυπώνουν πια επιστημονικές απόψεις, μελέτες ότι οι εμβολιασμένοι αποφεύγουν τη βαριά νόσηση, όχι όμως την ελαφριά νόσηση και την μετάδοση. 

Με τις επικίνδυνες οδηγίες του ΕΟΔΥ (επιστροφή συναδέλφων στην εργασία την 5η μέρα με θετικό τεστ και ήπια συμπτώματα, κατάργηση της προληπτικής καραντίνας συναδέλφων που είναι επαφές κρουσμάτων, την μη διενέργεια προληπτικών τεστ), υπάρχει μεγάλη Νοσοκομειακή διασπορά του ιού και 3.000 συνάδελφοι νοσούν κάθε φορά και βρίσκονται σε καραντίνα.  

Γιατί λοιπόν επιμένει η Κυβέρνηση στην αδιέξοδο πολιτική που δεν έχει κανένα υγειονομικό όφελος και διαλύει τα Νοσοκομεία;  Να άρθουν οι αναστολές με προληπτικά τεστ. Καλούμε το Υπουργείο Υγείας να μην επιμείνει στην υποχρεωτικότητα και θέσει ακόμη 10.000 συναδέλφους σε αναστολή.  

Μην διαλύετε το Ε.Σ.Υ.. Μην διαλύετε τα Νοσοκομεία έχοντας κατά νου τις ιδιωτικοποιήσεις, την κατάργηση, συγχώνευση Υγειονομικών Μονάδων».  Πλεύρης: Παράταση ως τις 7 Φεβρουαρίου στα πιστοποιητικά εμβολιασμού για όσους δεν έχουν κάνει αναμνηστική δόση  

Αξίζει να αναφερθεί πάντως, πως την Πέμπτη ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έκανε γνωστό πως η ισχύς του πιστοποιητικού εμβολιασμού παρατείνεται ως τις 7 Φεβρουαρίου, καθώς πολλοί εμβολιασμοί αναβλήθηκαν, εξαιτίας της κακοκαιρίας.  

Σύμφωνα με όσα είπε ο υπουργός Υγείας «επειδή στην κακοκαιρία πολλοί συμπολίτες μας που είχαν προγραμματίσει το ραντεβού τους για εμβολιασμό, δεν μπόρεσαν να εμβολιαστούν, δίνεται παράταση ως προς την ισχύ του πιστοποιητικού τους από 31 Ιανουαρίου έως και 7 Φεβρουαρίου».  

Αυτό σημαίνει, τόνισε ο υπουργός Υγείας, ότι «όσοι πολίτες έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους και έχουν περάσει επτά μήνες έως και την 7η Φεβρουαρίου, θα πρέπει να έχουν κάνει την αναμνηστική δόση, αλλιώς θα λογίζονται ως ανεμβολίαστοι».



πηγη 

Στoυς πoσoυς θαvατoυς θα xοpτασετε pε; Xειpoτεpoι απο βpυκoλακες εiστε....

Στους πόσους θανάτους θα χορτάσει το το Σύστημα απο τα Βιολογικά οπλα-σκευάσματα; Οι χωρες που τα σταμάτησαν τα μέτρα τα διαβατήρια και το διαχωρισμό των πολιτών και έστειλαν το μήνυμα παντού δεν ελήφθη απο το ΜΗΤΣΟ-ΘΑΦΤΗ;















1000 και πάνω Ιατρικές μελέτες Eπιστημονικά απεδείχθη οτι δεν ηθελαν να μας σώσουν αλλα να μας σκοτώσουν .Πανω απο 1000 μελετες (Link) απέδειξαν οτι τα σκευάσματα αυτα δεν προστατεύουν και οτι ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ..αμεσα η μετα την χρήση τους…Αλλωστε δεν μας έκρυψαν οτι θα μειώσουν το πληθυσμό και θα τον ελέγχουν με  τεχνητό ιούς και εμβολιασμούς..

Το χειρότερο απο ολα είναι οτι τώρα εμβολιάζουν τα ΠΑΙΔΙΑ μας και υπάρχουν Γονείς που τα θυσιάζουν …Οι τελευταίες Ιατρικές μελέτες αναφέρουν οτι θα έχουν προβλήματα στειρότητας πέραν των αλλων παρενεργειών και το θάνατο..

Επιστημονικά το θεμα ΤΕΛΕΙΩΣΕ ..Μιλάμε για βιολογικά οπλα μείωσης πληθυσμού μετάδοσης ασθενειών παραλύσεων κ.α

Το πότε θα επανέλθουμε στην Κανονικότητα είναι στα χέρια των πολιτών..Οι θεσμοί έχουν υποκύψει και ολοι αυτοί που θα έπρεπε να τηρούν το Σύνταγμα και τους Διεθνείς Κανονισμούς στις Ιατρικές πράξεις.Η δη όπως προαναφέραμε πολλές Χώρες τα σταμάτησαν βλέποντας τι πραγματικά συμβαίνει αλλα και μπροστά στο κίνδυνο να βρεθούν κατηγορούμενοι για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ..

Σε πολλές Χώρες ο κόσμος ειναι στους δρόμους..Μόνο εδω στην Ελλάδα συνεχίζει ο ΥΠΝΟΣ…ενω το θέμα θα έπρεπε να είναι η διαφύλαξη της Ζωής μας και των παιδιών μας..


πηγη 

Eπiσnμα στοιxεiα: Τα εμβoλια αύξnσαν κατά 300% καρκivoυς, εμφpάγματα και απoβoλές...Eiπατε κατι;

Ο Renz συνόψισε δεδομένα που ελήφθησαν από την Defense Medical Epidemiology Database (DMED), την μακροχρόνια επιδημιολογική βάση δεδομένων των μελών του στρατού.

Τα στοιχεία δείχνουν, όπως λέει, πως:

Οι αποβολές αυξήθηκαν 300% το 2021 σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης πενταετίας.

Ο καρκίνος αυξήθηκε 300% το 2021 σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης πενταετίας.

Τα εμφράγματα του μυοκαρδίου αυξήθηκαν κατά 269% το 2021 σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης πενταετίας.

Οι νευρολογικές διαταραχές αυξήθηκαν 1000% το 2021 κατά τον μέσο όρο της τελευταίας πενταετίας, αυξάνοντας από 82.000 σε 863.000 σε ένα χρόνο.

Οι καταγγέλλοντες παρείχαν τα δεδομένα γνωρίζοντας ότι θα αντιμετώπιζαν κατηγορίες για ψευδορκία αν υπέβαλλαν ψευδείς δηλώσεις στο δικαστήριο σε νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν κατά του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (DOD).

Μετά την παρουσίαση του Renz, ο δικηγόρος Leigh Dundas ανέφερε στοιχεία των γιατρών του DOD στο DMED για απόκρυψη περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας σε μέλη της υπηρεσίας που είχαν εμβολιαστεί για τον COVID.

Οι στρατιωτικοί καταγγέλλοντες ανέφεραν ότι μια έρευνα DMED για «οξεία μυοκαρδίτιδα» οδήγησε σε 1.239 περιπτώσεις τον Αύγουστο του 2021, αλλά η ίδια έρευνα τον Ιανουάριο του 2022 είχε ως αποτέλεσμα μόνο 307 περιπτώσεις.

Ο καρδιολόγος Δρ Peter McCollough, σχολιάζοντας την παρουσίαση του Renz, είπε ότι η μυοκαρδίτιδα περιγράφεται ψευδώς ως ήπια και παροδική, όταν στην πραγματικότητα προκαλεί μόνιμη καρδιακή βλάβη και είναι περιοριστική για την ζωή στις περισσότερες περιπτώσεις.

Δείτε όσα είπε:





πηγη 

Mιλoυv 17.000 γιατρoi και συ ακoυς ακoμn Παγωvες, Eυαγγελατoυς και Ψυxακιες;

 























O κοσμος ξυπνησε πια...
Τους πηρε χαμπαρι...
Ακου τι λενε γιατροι αληθινοι κι οχι γιατροι, που αγορασαν το πτυχιο στην Ιταλια....
πηγη 


Aκoυσατε, Παγωvες, Ψυxακιες και λoιπo συvoθυλευμα τnλεαστεpων ειδιkων Aκαταδiωκτωv;



Το ακουσατε σιγουρα...

Τα καναλια σας το λενε, που κοβετε βολτες εκει, καθε μερα...

Αλλα..

Κανετε πως δεν ακουτε....

Μονο για την τσεπη σας νοιαζεστε...



Γι αυτo τους απαρvnθnκαv και οι μαvαδες τoυς....

Επαγγελματιες ψευτες....

Επαγγελαματιες ανεπαγγελτοι...

Ψευτες, κλεφτες, απατεωνες και απατριδες....

Τους ενδιαφερει, μονο το τομαρι τους και τιποτε αλλο...

Κι ετσι φυσικο ειναι....



30 εκατοστά χιόνι ήταν αρκετό για να ξεβρακώσει ολους αυτους τους χαραμοφάηδες και να δείξει μεν την ανυπαρξία της κυβέρνησης οπως και να αποδείξει για άλλη μια φορά ότι η τοπική Αυτοδιοίκηση είναι για γέλια και για κλάματα... πάσχει και αποδεικνύεται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας ανύπαρκτη.

Οι δρόμοι αφέθηκαν παγωμένοι στη μοίρα τους, υποχρεώνοντας τους πολίτες να κάνουν «πατινάζ» ,τα πεσμένα δέντρα έμειναν στη θέση τους εμποδίζοντας την κυκλοφορία, ενώ οι κλήσεις των δημοτών που ζητούσαν βοήθεια έμεναν αναπάντητες ή προωθούνταν σε τηλεφωνικές θυρίδες..

Στα μόνα, τελικά, που ειδικεύονται πολλοί δημοτικοί άρχοντες είναι ο πολιτικαντισμός, η δημιουργία χρεών στους δήμους και τις περιφέρειες, ο διορισμός κολλητών και ημετέρων, οι φιέστες που πληρώνουν οι δημότες και η επινόηση δικαιολογιών όταν τα πράγματα πάνε άσχημα.

Ελλήνων Έθνος

ΑstrΙd StucκeΙberger: Το εμβoλιo πρoκαλεi μoλυvσn. Eivαι θαvατηφoρo. Σταματnστε αμέσως τα τρυπnματα ! ! !

Astrid Stuckelberger :Δεν είμαι κινδυνολόγος, απλά θέλω να εξηγήσω με την επιστήμη, τα ψέματα, τη διαφθορά, την προπαγάνδα…και για τη βλάβη από τα εμβόλια. Επειδή είμαι ειδικός στη δημόσια υγεία και την επιστήμη...



Η Astrid Stuckelberger έχει 30 χρόνια εμπειρίας ως ερευνήτρια. Κατά τα έτη 2009-13, συνεργάστηκε με τον ΠΟΥ, με ειδικότητα τις πανδημίες. Έχει δημοσιεύσει 180 δημοσιεύσεις και 12 βιβλία.

Σε συνέντευξή της σε νορβηγικό πρακτορείο ειδήσεων, η Stuckelberger δήλωσε ότι ανησυχεί περισσότερο επειδή τα εμβόλια δεν είναι εμβόλια, “αλλά ένα βιοτεχνολογικό, συνθετικό πείραμα”.

Επειδή περιέχει γενετικές τροποποιήσεις, όπως οι Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί (GMO), οι άνθρωποι θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί για το περιεχόμενο του εμβολίου. “Το επικίνδυνο με το εμβόλιο είναι ότι προκαλεί μόλυνση. Δεν νομίζω ότι η πρωτεΐνη spike είναι το πρόβλημα, αλλά ότι το εμβόλιο περιέχει γραφένιο. Είναι θανατηφόρο και τώρα έχουμε στατιστικά στοιχεία. Το ξέρουμε”.


Ο Μπιλ Γκέιτς κατέλαβε τον ΠΟΥ

Η Stuckelberger υπογράμμισε επίσης ότι: “ο ΠΟΥ δεν είναι ο ίδιος οργανισμός όπως πριν”. Υπήρξε μια αλλαγή το 2016, όπως διευκρίνισε.

«Ήταν ιδιαίτερο: Οργανισμοί όπως ο GAVI –η Παγκόσμια Συμμαχία για τον Εμβολιασμό Εμβολίων με επικεφαλής τον Μπιλ Γκέιτς– ήρθαν στον ΠΟΥ το 2006 με χρηματοδότηση. Έκτοτε, ο ΠΟΥ έχει εξελιχθεί σε έναν νέο τύπο διεθνούς οργανισμού. Η GAVI κέρδιζε όλο και περισσότερη επιρροή, και απόλυτη ασυλία, περισσότερο από τους διπλωμάτες στον ΟΗΕ. Η GAVI μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα».

Ο ΠΟΥ υποβλήθηκε σε λογιστικό έλεγχο το 2014 και μετά από αυτό, έγινε περισσότερο σαν μια εταιρεία με τις χώρες ως θυγατρικές της.

«Όταν εργάστηκα με τις διεθνείς σχέσεις στον ΠΟΥ το 2013, είδα ότι η GAVI μπήκε όλο και περισσότερο. Η GAVI παρουσίασε ένα παγκόσμιο σχέδιο δράσης για τον εμβολιασμό 2012-2020. Οκτώ χρόνια δηλαδή όπου η ΓΑΒΗ τα είχε όλα στα χέρια τους. Ο Μπιλ Γκέιτς χειρίστηκε τον εμβολιασμό, ανέλαβε αυτός».

Ο ΠΟΥ ασκεί τεράστια δύναμη πάνω στις χώρες, είπε.

«Παλιότερα, όλες οι χώρες ήταν ελεύθερες. Αλλά τώρα, όταν κάνω συνεντεύξεις σε όλο τον κόσμο, βλέπω ότι κάθε χώρα είναι μέρος μιας «εταιρείας του ΠΟΥ». Ο ΠΟΥ δεν είναι πλέον ένας δημοκρατικός οργανισμός-μέλος, όπως ο ΟΗΕ. Οι διάφορες κυβερνήσεις αποτελούν τη βάση της «επιχείρησης». Λογικά συμφωνεί με αυτό που συμβαίνει τώρα, αφού οι ‘εταιρείες’ θέλουν χρήματα, επιχειρήσεις και να ελέγχουν τους ανθρώπους. Είναι σαν τη σκλαβιά. Οι φόροι που πληρώνουμε, πάνε σε κυβερνήσεις που υπόκεινται στην «εταιρεία». Υπό τους πολυεθνικούς οργανισμούς, όπως η GAVI».

Σύμβαση μεταξύ GAVI, Παγκόσμιας Τράπεζας και ΠΟΥ

“Η GAVI, η Παγκόσμια Τράπεζα και ο ΠΟΥ σύναψαν μια σύμβαση με την ονομασία IFFM: International Facility Finance for Immunization (Διεθνής χρηματοδοτική διευκόλυνση για την ανοσοποίηση). Οι χώρες μας, ο λαός μας, πληρώνουν στον ΠΟΥ, την Παγκόσμια Τράπεζα και τη GAVI για να πραγματοποιήσουν τα προγράμματα εμβολιασμού τους. Που σημαίνει τον εμβολιασμό ολόκληρου του πληθυσμού. Όταν βλέπετε το σχέδιο της GAVI, βλέπετε ότι από το 2012 έως το 2020 είχαν αυτό ως στόχο. Αλλά τότε δεν λειτούργησε, έπρεπε να δημιουργήσουν μια πανδημία”.

Είπε ότι η πανδημία ήταν σίγουρα προγραμματισμένη.

” Μπορείτε να το δείτε αυτό από όλα τα έγγραφα. Ο καθένας μπορεί να τα αναλύσει, είναι ανοιχτά, μπροστά στα μάτια μας”.

Επεσήμανε την έρευνα του καθηγητή Ιωάννη Ιωαννίδη στο Πανεπιστήμιο του Stanford που δείχνει ότι η θνησιμότητα το 2020 δεν ήταν υψηλότερη σε σύγκριση με άλλα έτη. “Είναι ένα ψέμα και δεν υπάρχει πανδημία. Ο ΠΟΥ δέχεται ότι η θνησιμότητα δεν είναι υψηλότερη, ωστόσο δεν έχει κηρύξει την “πανδημία” ως τελειωμένη”, πρόσθεσε.

Η Stuckelberger δήλωσε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της πληροφοριοδότη, αλλά εμπειρογνώμονα στη δημόσια υγεία, την ιατρική και την επιστήμη. Όμως τα τσιράκια του Gates της έχουν κηρύξει τον πόλεμο.

«Τα πανεπιστήμια της Γενεύης και της Λωζάνης σταμάτησαν όλα τα μαθήματά μου. Είμαι σε δίκη, μου επιτίθενται. Θέλουν να μου ανακαλέσουν την ιατρική άδεια, προσπαθούν να πουν ότι δεν είμαι ικανός, ότι λέω ψέματα. Αυτό ισχύει για όλους τους ερευνητές που το λένε, τώρα είμαστε αρκετοί γιατροί που προειδοποιούν για θάνατο μετά τον εμβολιασμό. Είναι επικίνδυνο για τους επαγγελματίες να το συζητούν».

Ο πρώην υπάλληλος του ΠΟΥ γέλασε ειρωνικά για τον ρόλο των μέσων ενημέρωσης στη διάδοση ψεμάτων. «Τα ΜΜΕ πληρώνουν οι πολυεθνικές «εταιρείες». Τους αποκαλώ διεθνείς πειρατές. Και τα ΜΜΕ ελέγχουν τις κυβερνήσεις. Τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να γίνουν ανεξάρτητα, πρέπει να βοηθήσουν τον πληθυσμό να αποκτήσει δωρεάν ενημέρωση».

Πολλές μελέτες και γιατροί έχουν τονίσει ότι υπάρχει θεραπεία για το Covid-19.

Η Stuckelberger, η οποία ζει στη Γενεύη, πιστεύει ότι η λύση είναι η επιστροφή στην αρχαία κοινοτική ζωή: “Πρέπει να οργανώσουμε ένα παράλληλο κοινωνικό σύστημα. Πρέπει να επιστρέψουμε στην “εποχή των Βίκινγκς”. Η ιδέα αυτή έχει έρθει στην Ελβετία, πολλά πράγματα εδώ τώρα έχουν τις ρίζες τους στην εποχή των Βίκινγκς. Το σκέφτομαι πολύ – στη Νορβηγία μπορεί κανείς να επιστρέψει στη γεωργία“.

Οι άνθρωποι έχουν εξαπατηθεί! Σταματήστε αμέσως τα «τρυπήματα»!

Πιστεύει ότι ο εμβολιασμός πρέπει να σταματήσει αμέσως.

“Με βάση το περιεχόμενο των εμβολίων. Μετά από 30 χρόνια έρευνας, γνωρίζω ότι όταν έχεις μία, δύο ή τρεις μελέτες περιπτώσεων και παρατηρείς στο μικροσκόπιο, για εννοιολογικές αποδείξεις, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις περισσότερη έρευνα. Αυτό που βλέπετε κάτω από το μικροσκόπιο είναι αρκετή απόδειξη. Όταν μέχρι και δέκα ειδικοί σε όλο τον κόσμο βλέπουν το ίδιο πράγμα κάτω από το μικροσκόπιο, αυτό είναι αρκετό.

“Στα εμβόλια βλέπουν γραφένιο, παράσιτα, μέταλλα… Επομένως, θα πρέπει να σταματήσουμε τον εμβολιασμό και να απαγορεύσουμε όλες τις ενέσεις. Όσοι συνεχίζουν θα πρέπει να διώκονται ποινικά”.

Σύμφωνα με την Stuckelberger, τα ποσοστά θανάτου και οι παρενέργειες που αναφέρονται αποτελούν μόνο το 1-10% της πραγματικότητας. Στα τέλη Οκτωβρίου, το ευρωπαϊκό EudraVigilance έδειξε 29.000 νεκρούς, αλλά με εκτιμώμενους σκοτεινούς αριθμούς θα μπορούσαν να είναι 290.000.

«Αυτό δεν είναι εύκολο να το γνωρίζουμε, γιατί δεν γίνονται αυτοψίες. Υπάρχουν πολλά ψέματα και απάτες στην επιστήμη και στα συστήματα. Το τεστ PCR είναι ένα παράδειγμα, ο γιατρός δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει διαγνωστικά. Οι γιατροί πληρώνονται για να ισχυρίζονται ότι οι θάνατοι οφείλονται στον Covid, βάσει PCR που δεν λειτουργεί. Πολύ συχνά αυτό συμβαίνει χωρίς αυτοψία. Λένε ότι ο θάνατος οφείλεται στον Covid, ακόμα κι όταν δεν είναι».

Οι γιατροί πληρώνονται για να ισχυρίζονται ότι οι θάνατοι οφείλονται στον Covid, βάσει PCR που δεν λειτουργεί.

«Είναι τρομερό να μην κάνει κανείς κλινική έρευνα, να παίρνει πληροφορίες μόνο από τα νοσοκομεία. Είναι μοναδικό στην ιστορία της πανδημίας ότι τα δεδομένα δεν είναι διαθέσιμα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες αναφέρονται 17.000 θάνατοι από εμβολιασμούς, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και βρεφών. Δεν είναι ηθικό να συνεχίσουμε. 

Μέχρι στιγμής στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο αριθμός των θανάτων είναι τρεις φορές υψηλότερος από το σύνολο όλων των εμβολίων τα τελευταία 35 χρόνια. Αυτά είναι επίσημα στοιχεία, χωρίς κλινική έρευνα ή επικύρωση. Η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά ο εμβολιασμός συνεχίζεται. Είναι απαίσιο, πραγματικά εγκληματικό».

Ο Stuckelberger επιβεβαίωσε ότι κυκλοφορούσαν οκτώ δόσεις. «Αλλά δεν υπήρξε πανδημία. Ήταν μια πανδημία PCR, προπαγάνδας, προπαγάνδας φόβου… Υπάρχει τεράστια διαφθορά και συγκρούσεις συμφερόντων. 

Η επιστήμη και τα μέσα ενημέρωσης είναι επίσης διεφθαρμένα, ολόκληρο το σύστημα είναι διεφθαρμένο. Οι επαγγελματίες αγοράζονται με συμφέροντα ιδιοκτησίας σε εταιρείες εμβολίων. Το σκέφτονται τα τελευταία 20 χρόνια. Η βιομηχανία ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης, τους γιατρούς… Τα ψέματα προέρχονται από πανεπιστήμια που λένε «ξέρουμε την επιστήμη». Είναι μοναδικό. Τα πανεπιστήμια της Ελβετίας πωλούν Pfizer και Moderna.

«Οι άνθρωποι έχουν εξαπατηθεί. Δεν έχουν δει ότι ήταν προπαγάνδα. Και ότι οι πολιτικές και οι ορισμοί έχουν αλλάξει».



πηγη 

Ψευτpα βγαζoυν την "βιασμεvn" Γεωpγiα οι μαpτυpες...



«Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις» λέει ο δικηγόρος του νέου μάρτυρα, που βρισκόταν στο πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς – Αναμένεται να παραδοθεί ο φάκελος με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης

Περιπλέκεται η υπόθεση του ομαδικού βιασμού σε γνωστό ξενοδοχείο στην παραλία της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, που κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα. Και αυτό, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει μια νέα μαρτυρία, που ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα.

Όπως έγραψε το makthes.gr, στην πέμπτη τακτική ανακρίτρια, κατέθεσε ως μάρτυρας ένας από τους παρευρισκόμενους στο συγκεκριμένο πάρτι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Θάνο Καρατσιώλη, ο συγκεκριμένος άντρας φέρεται να παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή συγκριτικά με τις αναφορές της 24χρονης. «Ο πελάτης μου ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα. Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και, όπως υποστηρίζει, δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει» τόνισε ο κ. Καρατσιώλης. «Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις» προσέθεσε σχετικά.

Τουλάχιστον άλλοι δύο παρευρισκόμενοι στο επίμαχο πάρτι έχουν πλησιάσει τον δικηγόρο, για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν. Τα συγκεκριμένα άτομα, που είχαν προσκληθεί στο ίδιο πάρτι με την 24χρονη, φέρονται να αφηγούνται όσα συνέβησαν το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς, με σημαντικές διαφορές από την αφήγηση της 24χρονης. Πάντως, τα άτομα που πέρασαν την πόρτα της σουίτας 401 φαίνεται να είναι περισσότερα από 17, καθώς πολλοί πήγαιναν για λίγη ώρα και αποχωρούσαν γρήγορα.

Εν τω μεταξύ, για ακόμα μια φορά βρέθηκε σήμερα στο γραφείο της πέμπτης τακτικής ανακρίτριας ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, Νίκος Ράικος. Δεν παρέδωσε τον φάκελο με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, αλλά βρέθηκε στο δικαστικό μέγαρο για ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος με τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να παραδοθεί 

Η έρευνα των δικαστικών αρχών συνεχίζεται σε δύο μέτωπα: Τόσο αποκλειστικά για την υπόθεση της 24χρονης όσο και για ην δράση κυκλωμάτων μαστροπείας. Στο πλαίσιο αυτό κατέθεσε σήμερα και ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι, ο οποίος πάντως εμφανίζεται να το αρνήθηκε.



πηγη 

Ξεpεις τα διkαιώματά σου αν κάπoιoς εισβάλει σπiτι σου; Ξεpεις τι θεωpεiται voμιμn άμυvα;


Ο Ποινικός Κώδικας ορίζει  ρητά ότι «δεν είναι άδικη η πράξη που τελείται σε περίπτωση άμυνας». Η ρύθμιση αυτή είναι αυτονόητη συνέπεια της αίσθησης αυτοσυντήρησης και της ανάγκης του καθενός να προστατεύσει τον εαυτό του ή και τρίτους από επιθέσεις...



Ο νομικός ορισμός της άμυνας: Άμυνα θεωρείται η αναγκαία προσβολή του επιτιθέμενου, στην οποία προβαίνει κάποιος, για να υπερασπισθεί τον εαυτό του ή άλλον από άδικη και παρούσα επίθεση που στρέφεται εναντίον τους.

Από τον ορισμό αυτό προκύπτουν επιγραμματικά κάποιες βασικές αρχές, που ισχύουν στη νόμιμη άμυνα, προκειμένου αυτή να μην τιμωρηθεί:

1) Καταρχάς θα πρέπει η εναντίον μας επίθεση να είναι άδικη και παράνομη, έτσι π.χ. κάποιος που πυροβολεί το δικαστικό κλητήρα, ο οποίος έρχεται να του κατασχέσει πράγματα, δεν είναι σε άμυνα, διότι ο κλητήρας λειτουργεί στο πλαίσιο του Νόμου και κατόπιν εντολής.

2) Έπειτα θα πρέπει άμυνα και επίθεση να ταυτίζονται χρονικά ή τουλάχιστον να είναι πολύ κοντά, έτσι π.χ. αν κάποιος μας πυροβολήσει και φύγει, δεν νοείται να τον βρούμε μετά από μία… εβδομάδα στο καφενείο και να τον πυροβολήσουμε εξ επαφής, ενώ αν για παράδειγμα ο δράστης κυνηγάει το θύμα επί ώρες, η άμυνα είναι δυνατή, για όσο χρόνο υφίσταται αυτή η κατάσταση, διότι εδώ η επίθεση έχει διάρκεια. Επίσης αν το θύμα   καταφέρει να αφοπλίσει τον επίδοξο δράστη, η επίθεση λογικά έχει τελειώσει, οπότε αν στη συνέχεια τον σκοτώσει, θα έχει πρόβλημα…

3) Τρίτον και βασικότερο, η άμυνα οφείλει να είναι η αναγκαία, όπως λέει ο Νόμος και εδώ είναι ένα λεπτό σημείο, που μπορεί και δημιουργεί στην πράξη προβλήματα στον αμυνόμενο, διότι αν έχουμε υπέρβαση του αναγκαίου ορίου και μέτρου, η πράξη άμυνας μπορεί να κριθεί ως άδικη και να τιμωρηθεί! 

Έτσι  αν μας επιτεθεί κάποιος με ύβρεις, η άμυνα με… πυροβολισμό προφανώς υπερβαίνει το μέτρο και θα τιμωρηθούμε για ανθρωποκτονία με πρόθεση (ίσως με ελαφρυντικό). Ο Νόμος αναφέρει ορισμένα κριτήρια, με βάση τα οποία θα κριθεί το αναγκαίο μέτρο της άμυνας. Αυτά είναι: η επικινδυνότητα, το είδος, ο τρόπος και η ένταση της επίθεσης, η βλάβη που επεδίωκε ο επιτιθέμενος και οι λοιπές περιστάσεις.

Όποιος υπερβαίνει το αναγκαίο μέτρο άμυνας τιμωρείται, αν η υπέρβαση έγινε με πρόθεση, με ποινή ελαττωμένη, ενώ αν έγινε η υπέρβαση από αμέλεια, με την ποινή που προβλέπεται για το αντίστοιχο έγκλημα εξ αμελείας. Αν όμως η υπέρβαση οφείλεται στο φόβο και την ταραχή που του προκάλεσε η επίθεση, τότε δεν τιμωρείται. 

Αν για παράδειγμα διαπιστώσει κάποιος ότι μέσα στη νύχτα ότι έχει μπει διαρρήκτης στο σπίτι του και τον πυροβολήσει, ακόμα και αν ο  ληστής ήταν άοπλος, τότε με βάση τις περιστάσεις, ο αμυνόμενος θα πρέπει να κριθεί ατιμώρητος, διότι ήταν προφανώς φοβισμένος και δεν μπορούσε μέσα στο σκοτάδι να διακρίνει αν ο εισβολέας οπλοφορούσε ή όχι.

Να σημειωθεί τέλος ότι αν κάποιος προκαλέσει με πρόθεση την επίθεση του άλλου, για να τον πλήξει δήθεν σε κατάσταση άμυνας, τότε θα τιμωρηθεί κανονικά για το έγκλημα (είναι οι γνωστοί και ως προβοκάτορες)…

Επίσης, ο αμυνόμενος μπορεί να τιμωρηθεί για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Δεν συνιστούν όπλα τα μαχαίρια που η κατοχή τους δικαιολογείται για οικιακή χρήση, ενώ η κατοχή όπλων είναι γενικά παράνομη, εκτός αν ο κάτοχος έχει εφοδιαστεί με ειδική άδεια από την οικεία αστυνομική Αρχή. Δεν απαιτείται άδεια για κατοχή αεροβόλου ή ψαροντούφεκου.



πηγη

Με 150.000 ευpώ, που πnρε από το Kαθεστως, η εταιρεiα Αbαcus... βγαζει ΠPΩΤΗ την Nεα Tpομoκρατiα σε δnμoσκoπnσn ! ! !

Μολις ζοριστει και το κραξιμο ειναι μεγαλο, βγαζει μια δημοσκοπηση οτι ανεβηκαν τα ποσοστα τους και μοιραζει υποσχεσεις για νεες παροχες....

Αλλα...

Δεν έχουν σταματημό οι αποκαλύψεις για την «δημοσκοπική» εταιρεία, Abacus Research, η οποία είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό και έκανε μια «δημοσκόπηση» που προκαλεί... τουλάχιστον γέλιο ! ! !



Πρόκειται για μια εταιρεία που έχει πάρει επί κυβερνήσεως ΝΔ 150.000 ευρώ και διεξάγει έρευνες για κρατικούς οργανισμούς. Για την ΕΡΤ, για το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, για το ΚΕΘΕΑ και το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών.

Χρήματα των φορολογούμενων Ελλήνων που δόθηκαν σε μια μυστηριώδη εταιρεία, χωρίς να γνωρίζουμε αν υπήρξε κάποιο κριτήριο για την επιλογή της. Δεν μας κάνει βέβαια εντύπωση, άλλωστε πριν λίγες ημέρες δόθηκαν 500.000 ευρώ στην εταιρεία, GRGenesis Facility Management, από την Περιφέρεια Αττικής. 

Από την συγκεκριμένη εταιρεία προμηθευτήκαμε τα γνωστά πλέον «θηρία» του Γ.Πατούλη, που έμειναν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας παρκαρισμένα και με σηκωμένους τους υαλοκαθαριστήρες.  

Πόσο πιο κάτω: Εμφάνισαν «δημοσκόπηση» από εταιρεία που διαφημίζει μπαρ και τάζει χρήματα! - Δείτε ποια είναι η Abacus



Τα χρήματα που πήρε από το ελληνικό κράτος μάλλον ήταν αρκετά για να κάνει μια «δημοσκόπηση» για λογαριασμό του Alpha, η οποία έγινε σε μόλις 300 νοικοκυριά και έβγαλε τα πιο απίστευτα ποσοστά που έχουμε δει ποτέ σε δημοσκόπηση. 

Οι αθεόφοβοι έδωσαν τη ΝΔ στο 32,0%, τον ΣΥΡΙΖΑ στο 17,5%, το ΚΙΝΑΛ στο 17,0%, το ΚΚΕ στο 5,0% (το μόνο μάλλον πέτυχαν), την Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ 25 στο 2%! 



πηγη 

Ωπαααα για ακoυστε τi λεει....Η EΛΛAΔA ΕlΝΑΙ ΓΕPΜΑΝlΚΟ ΚΡΑΤlΔΙΟ, ΕΤΑlPΕlΑ ΓΕPΜΑΝlΚΗ ! ! !



Δεν το λεμε εμεις...

Ακουστε τι λεει η Ελληνιδα που ζει στην Γερμανια...



Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Ψoφῆστε, παγῶστε χωρiς pεῦμα, μεivετε ἄστεγoι, kαεῖτε ζωvτανoi, βoυλιᾶξτε μές στό χιoνι... γεμiστε ἰoύς καί ξαφvικiτιδες ! ! !

 


Ψοφῆστε, παγῶστε χωρίς ρεῦμα, πνιγεῖτε σάν τά ποντίκια, μείνετε ἄστεγοι, καεῖτε ζωντανοί, βουλιᾶξτε μές στό χιόνι, πεθάνετε ἀπό τήν πεῖνα, τινᾶξτε τα στά νοσοκομεῖα, γεμίστε ἰούς καί ξαφνικίτιδες. 

Ποιός κρετίνος σᾶς εἶπε ὄτι ἡ δουλειά μας εἶναι ἡ προστασία καί ἡ σωτηρία σας; 

Ἡ δουλειά μας εἶναι ἀποκλειστικά καί μόνο ἠ εὐλαβική ἐφαρμογή τῶν διαταγῶν ἀπό τά ἀφεντικά. 

Ἡ δουλειά μας εἶναι τά μπόλια, τό ξεπούλημα, τό διαγούμισμα καί ἡ ἀντικατάστασή σας ἀπό ἀλλόφυλα λαθραῖα στίφη. 

Καί πάνω ἀπ’ ὅλα βεβαίως, ἡ δουλειά μας εἶναι ὁ τρόμος σας. 

Ὁ τρόμος γιά τίς μιζεριασμένες ζωοῦλες σας, ὁ τρόμος γιά τίς νέες ψευτοπανδημίες πού ἔρχονται, ὁ τρόμος ἀπλῶς γιά τόν τρόμο. 

Θά σᾶς ἐξαφανίσουμε, πού ἔλεγε ὁ Μαυρογιαλοῦρος. 

Ἤ μᾶλλον, ἐμεῖς «θά σᾶς ἐπανεκκινήσουμε». 

Οἱ ἐντολές ἄνωθεν εἶναι σαφεῖς, βρισκόμαστε στή γέννηση ἐνός θαυμαστοῦ καινούργιου κόσμου.

 Βουλῶστε το, ὐπακοῦστε, ἀπολαῦστε τήν ὀμαλή σας προσαρμογή στό ἀνάποδο σύμπαν τοῦ homo metaversalis. 

Καί σκασμός, πού θά τολμήσετε νά βγάλετε καί γλῶσσα, ὑποζύγια!

Νεκτάριος Δαπέργολας

Για ακoυστε τi λεει αυτoς ο Mαγkας Nταλιkιερnς...

Μιλαει σαν νταλικιερης...

Αλλα...

Ετσι πρεπει...

Και εχει δικιο....



Γιε μου δεν περιμεvα να δωσεις τoσo πovο....ΦOΒΕPΟΣ ο πιτσιpικας με την κιθαpα.... ΑKOΥΣΤE ΤΟΝ ! ! !

ΜΠΡΑΒΟ ρε πιτσιρικο....

Δωσε πονο....



πηγη 


ΕlΣΑΓΓEΛΕAΣ ΑΚOΥΕΙ;; "ΕΙΧΑΜΕ ΕlΔΟΠΟlΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔOΜAΔΑ ΝΩΡlΤΕΡΑ ΠΛEΥPΗ ΚΑΙ .... ΕΜΕlΝΑΝ ΟΛΟl ΑΦΩNΟl ! ! !

Θα ειναι εκπληξη...

Τι; 

Να ακουσει ο εισαγγελεας...





Καημενε Ελληνα σε λυπαμαι ! ! ! Γιατι; Δεν ξερεις;



Αν δεν ξερεις το γιατι, η κατασταση σου ειναι κρισιμη....

Εισαι ηδη διασωληνωμενος...

Βλεπεις, τι λενε αυτα τα μεγαλοστελεχη, που τους ψηφισες για να σε σωσουν;

Τα βλεπεις...

Και τους ξαναψηφιζεις....

Κι αυτους και αλλους ομοιους τους....

Και περιμενεις σωτηρια, απο αυτους, που σε κατεστρεψαν...

Εχεις πολυ πλακα....

Το ειπε και ο Αισταιν....

Αν ψηφιζεις τους ιδιους που σε κατεστρεψαν και περιμενεις σωτηρια ....

ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ! ! !

Αυτα τα λιγα...

Γιατι αν θα πω περισσοτερα θα γινω χυδαιος....

Συνταγματάρχης

Σταύρος Kυριακάκης: Ο Άvθρωπoς με το A κεφαλαio που ζέσταvε τους εγκλωβισμέvoυς στην Aττική Oδό...



Μπράβο σου παλικάρι μου ο θεός να στο ανταποδώσει το καλο που έκανες...

 

Ο 35χρονος Σταύρος Κυριακάκης είναι οδηγός του Υπεραστικού  ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου. Εγκλωβίστηκε για 31 (!) ώρες με το λεωφορείο του- επιστρέφοντας από σέρβις στο Κορωπί-στη χιονισμένη Αττική Οδό.

Υπό συνθήκες πολικού ψύχους και σκληρής δοκιμασίας στα όρια της ανθρώπινης αντοχής, ο 35χρονος Ηρακλειώτης δεν έχασε το χαμόγελό του αλλά ούτε και επαναπαύτηκε στην ζεστασιά του λεωφορείου του.


Όταν χρειάστηκε, άνοιξε τις πόρτες να μπουν μέσα άνθρωποι που βρίσκονταν σχεδόν στα όρια της κατάρρευσης. Είχαν γίνει μπλε από το κρύο. Δεν είχαν ένα μπουκαλάκι νερό. Τα χέρια τους είχαν κοκκαλώσει από το ψύχος και τα πόδια τους δεν τα αισθάνονταν. Απέδειξε έμπρακτα ότι είναι Άνθρωπος -με Α κεφαλαίο- καθώς έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει τον συνάνθρωπο εκείνες τις δύσκολες ώρες.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» και την Ευαγγελία Καρεκλάκη, περιέγραψε ότι από τους πρώτους που μπήκαν στο λεωφορείο ήταν ένας άνθρωπος από την Αλεξάνδρεια που είχε γίνει… μπλε από το κρύο. Αργότερα έμαθε ότι είχε πρόβλημα με την καρδιά του.

Τους ζέστανε με το καλοριφέρ του λεωφορείου, μοίρασε νερά, κέρασε ρακόμελο, αγόρασε καφέδες και ζαμπονοτυρόπιτες από ένα βενζινάδικο στα 500 μέτρα, φτυάρισε να απομακρύνει τον πάγο και μέσα σε όλα αυτά είχε την τύχη, όπως λέει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Πατρίς», να κάνει και ένα νέο φίλο.

Ο πατέρας του ήταν ιδιοκτήτης λεωφορείου. Το λεωφορείο τον μεγάλωσε (υπό την έννοια του βιοπορισμού), μέσα στα λεωφορεία αναθράφηκε, από άποψη παραστάσεων. Το 2012 ήρθε η σειρά του να πάρει το τιμόνι. Χαμογελάει με όλη τη δημοσιότητα που έχει πάρει η ιστορία του.

 

Ο Σ. Κυριακάκης άνοιξε τις πόρτες του λεωφορείου του για να μην ξεπαγιάσουν οι εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό



 

 

 

 

«Είστε το πρόσωπο της ημέρας…» τον πειράζουμε.  Είχε μεταβεί στο Κορωπί για σέρβις του λεωφορείου και αναχώρησε από ‘κει στις 12.12 ακριβώς, με προορισμό τον Πειραιά.  Μαζί του στο λεωφορείο ήταν ένας δικός του φίλος που είχαν ταξιδέψει για παρέα και ένας συνάδελφος του από τον Έβρο, τον οποίο γνώρισε εκείνη την ημέρα. Και εκείνος είχε πάει στο Κορωπί για κάποιες επισκευές αλλά το δικό του λεωφορείο παρέμεινε στο συνεργείο και έτσι προσφέρθηκε να τον εξυπηρετήσει ο 35χρονος με το δικό του λεωφορείο για τη μετακίνηση του.  «Και ευτυχώς» μάς λέει. «Είμαι τυχερός που γνώρισα ένα τόσο καλό παιδί».

Το λεωφορείο μπήκε  στην Αττική Οδό και γύρω στις 12.15 είδαν  σηκωμένες τις μπάρες στα διόδια της Παιανίας. Τότε κατάλαβαν ότι υπήρχε πρόβλημα σοβαρό αν και μέχρι τότε η χιονόπτωση ήταν νορμάλ.

«Από τις 12.30 μέχρι τις 4.30  το μεσημέρι, οπότε και το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε πλήρως, είχαμε κάνει μόλις 12 χιλιόμετρα. Το λεωφορείο έμεινε στο ύψος της Κάντζας, στην έξοδο 7. Για να είμαι ειλικρινής ούτε την πινακίδα καλόβλεπα ούτε και το βενζινάδικο που είχα περάσει 500 μέτρα πριν είχα δει. Ορατότητα σχεδόν μηδενική».

Τότε πια η χιονόπτωση ήταν πυκνή, επικρατούσε χάος από τα εγκλωβισμένα αυτοκίνητα, είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει και το θερμόμετρο είχε κατρακυλήσει στο μηδέν.  Ο Σταύρος Κυριακάκης περιγράφει ότι πηγαίνοντας στο Κορωπί, κρατούσε τα πεσκέσια του. Και υπήρχε… απόθεμα σε  ρακόμελο, ό,τι πρέπει για την περίσταση με τόσο κρύο.

Ο Σταύρος Κυριακάκης (αριστερά) με τον συνάδελφό του από τον Έβρο και τον φίλο του που τον ακολούθησε στο ταξίδι από την Κρήτη

Όσο  νύχτωνε, τόσο πιο δύσκολη ήταν η κατάσταση.  Τότε αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες και να μπουν κάποιοι άνθρωποι μέσα.  Από τους πρώτους που μπήκαν στο λεωφορείο ήταν ένας άνδρας που δεν μιλούσε ελληνικά. Ο άνθρωπος είχε μπλαβίσει. Εκ των υστέρων πληροφορήθηκε ότι έχει  πρόβλημα με την καρδιά του. Έμαθε ότι είναι από την Αλεξάνδρεια και μάλιστα έχει παντρευτεί από τα Χανιά

Ακόμα ένας παππούλης που φορούσε νάιλον σακούλες στα πόδια και προσπαθούσε να ζεσταθεί αλλά και όσοι είχαν παλιά αυτοκίνητα και δεν υπήρχε θέρμανση.

«Στο ψυγείο του λεωφορείου είχα νερά, τα μοίρασα σε όλους και σε οδηγούς φορτηγών αλλά και σε μία γυναίκα που βρισκόταν σε ταξί και διψούσε».

Κάποια στιγμή, τα ξημερώματα, ο δρόμος είχε πήρε μία μικρή κλίση από τα δεξιά και φοβήθηκε για το λεωφορείο. Πήρε με τους φίλους του τα φτυάρια και μαζί με τον στρατό, παλάμιζαν για να απομακρύνουν τον πάγο.

 

Ο 35χρονος χρειάστηκε να διασχίσει με τα πόδια περίπου μισό χιλιόμετρο, μέχρι το πλησιέστερο βενζινάδικο, προκειμένου να προμηθευτεί καύσιμα καθώς επίσης καφέδες και ζαμπονοτυρόπιτες για τον κόσμο μέσα στο λεωφορείο.

 

«Με συγκίνησε που αυτός ο ξένος που σάς είπα νωρίτερα, έκανε κίνηση να βγάλει λεφτά. Φυσικά δεν τα πήρα, αλίμονο».

Σήμερα πια νιώθει ανακουφισμένος που πέρασε και αυτό. Πρωτόγνωρη εμπειρία, δύσκολη, δεν στάθηκε όμως ικανή να στερήσει το χαμόγελο του και κυρίως την ανθρωπιά του.



Πηγή

 




Ο Ψυxαkιας ξαvαxτυπα: Αν τα 100 ευpώ κoβovταv από το μισθo θα εμβoλιάζovταν όλoι λεει...

Ενας τρελογιατρος δεν υπαρχει να δωσει την εντολη;

Ποια εντολη;

Να του βαλουν ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ! ! ! 



«Δυναμική» επιστροφή στη επικαιρότητα ΛΟΙΠΟΝ έκανε ο  Ψυχακιας, ο οποίος είδε κι απόειδε φαίνεται με την κακοκαιρία Ελπίδα, η οποία του «έφαγε» τη θέση στο τηλεοπτικό στασίδι και βρήκε ραδιοφωνική διέξοδο (Real Fm) για να αραδιάσει τις αυταρχικές του απόψεις.

Επανέλαβε τα περί γενικής υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και κατηγόρησε ξανά τους ανεμβολίαστους για την πίεση στο ΕΣΥ, ενώ δεν βρήκε ούτε μια κουβέντα να πει για τις ελλείψεις, την ανύπαρκτη ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) και τη διαρκή κυβερνητική προσπάθεια υποβάθμισής του. Ούτε για το γεγονός ότι κόσμος πεθαίνει εκτός ΜΕΘ, ούτε για τη διάλυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ).

Ψιλά γράμματα άλλωστε για κάποιον που «βολεύτηκε» στον ιδιωτικό τομέα, έναν τομέα ο οποίος δεν έχει καμία ουσιαστική συνεισφορά στο σύστημα Υγείας και τη μάχη του με τον κορονοϊό.

Αυτό που ενδιαφέρει μόνο τον κ Ψυχακια είναι το «μαστίγιο» στους πολίτες. Αναφερόμενος χαρακτηριστικά στο πρόστιμο των 100 ευρώ σε όσους άνω των 60 ετών δεν έχουν εμβολιαστεί, είπε: «Όμως αν το ποσό κοβόταν από τον μισθό ή τη σύνταξη, τον επόμενο μήνα θα εμβολιάζονταν όλοι».




πηγη 

Τους φτυvoυv και αυτoι λεvε...ΨlΧΑΛlΖΕl ! ! !



Αυτο ειναι το δογμα τους...

Τρωνε τωρα και δεν μιλουν....

Κι ας τους φτυνουν....

πηγη


ΕΛEElΝΗ ΠPΟΠAΓΑNΔΑ ! ! ! Θα ξαvακλειστoύμε μέσα γιατi δεν εμβoλιαζoμαστε...(Για oλα φταιvε οι αvεμβoλιαστoι, vα τους μαστιγωσoυμε;)




Απεδειχθη οτι τα μπολια τους ειναι αχρηστα....

Και επικινδυνα για την ανθρωπινη ζωη....

Αλλα γι αυτους σημασια εχει η τσεπη τους....

Πρεπει να πουληθουν τα μπολια κι ας σκοτωνουν κοσμο...

Ακουστε τι παπαριες λενε...



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.