Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Η Τουρκία απειλεί με ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ για τα ελληνικά πλοία και οι Κουληδες πανε να συζητησουν τι;

Σε άλλο ένα ανθελληνικό παραλήρημα προέβη πριν λίγο ο απόστρατος Ναύαρχος και εμπνευστής της Γαλάζιας Πατρίδας, Cihat Yaycı.



Σε συνέντευξή του που μεταδίδεται τώρα από τα τουρκικά ΜΜΕ απείλησε ευθέως με κλείσιμο των Στενών του Βοσπόρου για τα πλοία ελλήνων εφοπλιστών σε μια κατάφωρη παραβίαση της Συνθήκη του Μοντρέ που υπογράφτηκε το 1936.

Όπως λέει αυτό το απολειφάδι των Οθωμανών «η δεύτερη μεγαλύτερη πηγή εισοδήματος στην Ελλάδα μετά τον τουρισμό, είναι οι θαλάσσιες μεταφορές. Επίσης, η κύρια πηγή εισοδήματος της Ελληνοκυπριακής Διοίκησης είναι οι θαλάσσιες μεταφορές. Εκατοντάδες πλοία περνούν από τα τουρκικά στενά το χρόνο, τα περισσότερα από τα οποία είναι ελληνικά”. Στη συνέχεια προτείνει τον αποκλεισμό των Στενών για αυτά τα πλοία.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν κατάφωρη παραβίαση της Συνθήκης του Μοντρέ, η οποία προβλέπει τα εξής:

Τα συμβαλλόμενα Μέρη της συνθήκης (Συμβαλλόμενα Μέρη: Κράτη Μαύρης Θάλασσας : Βουλγαρία, Ρουμανία, Σοβιετική Ένωση, Τουρκία, Αυστραλία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Αγγλία, Γιουγκοσλαβία) αναγνωρίζουν και επιβεβαιώνουν την αρχή της ελεύθερης διέλευσης και ναυσιπλοΐας δια θαλάσσης στα Στενά: «εν καιρώ ειρήνης, τα εμπορικά πλοία θα απολαμβάνουν πλήρη ελευθερία διέλευσης και ναυσιπλοΐας στα Στενά, με τη μέρα και τη νύχτα, κάτω από οποιαδήποτε σημαία με οποιοδήποτε είδος φορτίου.” 

Η σύμβαση δίνει στην Τουρκία τον πλήρη έλεγχο των Στενών και εγγυάται την ελεύθερη ναυσιπλοΐα από τα μη στρατιωτικά πλοία σε καιρό ειρήνης. Επιτρέπει στην Τουρκία την στρατιωτικοποίηση των Στενών. Επιτρέπει τη διέλευση πολεμικών πλοίων των παρευξείνιων χωρών με ειδοποίηση μιας εβδομάδας και υπό κάποιους όρους εκτοπίσματος, μεγέθους, οπλισμού. 

Περιορίζει σημαντικά το πέρασμα των πολεμικών πλοίων που δεν ανήκουν σε κράτη της Μαύρης Θάλασσας (προειδοποίηση διέλευσης, όριο εκτοπίσματος πλοίων, περιορισμός οπλισμού, μη διέλευση αεροπλανοφόρων κλπ).

Ειλικρινά με αυτούς τους όρους και τις καθημερινές απειλές θέλει να συνομιλήσει ο Κούλης;





πηγη 

ΠΟΣΑ ΥΨΟΥΣ 2.750.000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ (ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η ΔΟΜΗ )

ΠΟΣΑ ΥΨΟΥΣ 2.750.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΩΣ ΤΟ 2025 !!!!!



ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η ΔΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΠΟΣΑ ΥΨΟΥΣ 2.750.000 ΕΥΡΩ  ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΤΗΝ  ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΩΣ ΤΟ 2025 !!!!!

ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ.ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!!!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΥΨΟΥΣ 142.051,77 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΜΙΣΘΩΣΗ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ  ΕΩΣ 31-12-2020 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΑΣΥΛΩΝ 

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ,ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΩΝ?

ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ

ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 

ΔΗΛΩΣΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ .

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ?




πηγη 

ΠΑΡΤΕ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ! ! ! Ο Ελληνικος Στρατος ταιζει 35.207 Ασιατοαφρικανους ! ! !

Καταλαβατε, γιατι δεν υπαρχει μια, για τους απαραιτητους εξοπλισμους και παρακαλαμε για δανεικα, ωστε να αγορασουμε τις φρεγατες και τα αεροπλανα που χρειαζομαστε για την ασφαλεια της Ελλαδος;

Αν οχι διαβαστε παρακατω και ηρεμα εεεεε...



Το ΓΕΕΘΑ σε πλήρη κινητοποίηση: «Φροντίζουμε 35.207 αλλοδαπούς» 

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εδώ και χρόνια πολλά συνδρομής αλλά  και του κεντρικότατου  υπερσυντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φροντίδας κάθε είδους λαθρομεταναστη και ειβολεα που έχει μπει παράνομα στη χώρα, το ΓΕΘΘΑ αναφέρει ότι για τις 17 Σεπτεμβρίου 2020 διαμένουν σε 33 περιφραγμένες περιοχές των ΕΔ, 35.207 αλλοδαποί.

Τονίζεται ότι η δυναμικότητα των περιοχών ανέρχεται σε κάπου 32.000 λαθρομετανστες και εισβολεις, αλλά το ΓΕΕΘΑ με πλήρη κινητοποίηση φροντίζει και τους 35.000 και έπεται συνέχεια.

Οι περιοχές βρίσκονται σε Σάμο, Χίο, Λέρο, Κω και Διαβατών.

Οι μερίδες

Επίσης οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ για τις 17 Σεπτεμβρίου 2020 ανέλαβαν το έργο της παροχής 24.658 μερίδων φαγητού (από τις οποίες 57 μερίδες διανέμονται σε περιοχές  οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα ΕΔ), λαμβανομένου υπόψη ότι τμήμα αναγκών σίτισης στις περιοχές  έχει αναληφθεί από έτερους φορείς με την καταβολή χρηματικού αντιτίμου (με την μέθοδο προπληρωμένων καρτών) στους  αλλοδαπούς.




πηγη 

Αυτα δεν τα δειχνουν τα καναλια....Σερβοι του Μαυροβουνιου γιορταζουν την νικη τους και την απελευθερωση τους και με Ελληνικες σημαιες ! ! !

Γιορταζουν την νικη τους...

Την απελευθερωση τους,απο τους Αλβανους...

Κερδισαν τις εκλογες, μετα απο 30 χρονια και σχηματιζεται Σερβικη Κβερνηση στο Μαυροβουνιο....

Αυτο σημαινει πολλα και οι εξελιξεις ειναι κοντα...

Και γιορταζουν εχοντας και Ελληνικες σημαιες....

ΓΙΑΤΙ;

Γιατι μας αγαπουν, μας θεωρουν αδελφια κι ας τους εχουν πουλησει οι Κυβερνησεις μας επανειλημενως...

Τους Ελληνες αγαπουν, οχι τις Κυβερνησεις μας και το δειχνουν με καθε ευκαιρια....

Μονο αν εχει ζησει καποιος εκει μπορει καταλαβει...

Καλη τυχη λοιπον αδελφια ! ! !

Δειτε το βιντεο...




ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ! ! ! Να χαιρομαστε τους "συμμαχους και εταιρους " μας....

«Προσκυνά» την ΗΜΙΣΕΛΙΝΟ η Ευρώπη!...

Απειλούν την Κύπρο αντί για την Τουρκία... 

Αλληθωρίζει αναγκαστικά προς Μόσχα ο Ελληνισμός....

Ελλάδα και Κύπρος βλέπουν τις πιέσεις να αυξάνονται και προσπαθούν να βρουν ασπίδα....

Η βρετανική εφημερίδα «Guardian» γράφει για “απειλή” της Κύπρου να μπλοκάρει τις κυρώσεις που θέλει να επιβάλει η ΕΕ στην Λευκορωσία, λόγω της χλιαρής στάσης των Ευρωπαίων απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει προσέγγιση Αθήνας και Μόσχας, όπως σας γράψαμε άλλωστε χθες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Λευκωσία αντιδρά με αυτή την «απειλή βέτο» μετά από την απόρριψη επιβολής παρόμοιων κυρωτικών μέτρων σε βάρος της Τουρκίας για τις παράνομες ενέργειές της στην Ανατολική Μεσόγειο.

Μάλιστα, η εφημερίδα προσθέτει ότι η κυπριακή στάση έχει «απογοητεύσει» διπλωμάτες της ΕΕ. Ας τους απογοητεύσουμε λοιπόν, μιας και δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για τα κράτη-μέλη της Ένωσης αλλά για τις συμφωνίες με την Άγκυρα.

“Διπλωματικές πηγές” δηλώνουν στον Guardian ότι το θέμα είναι «σοβαρό», σχολιάζουν πως η Λευκωσία «κρατά βασικά τις κυρώσεις κατά της Λευκορωσίας όμηρο», υποστηρίζουν πως «όλοι είναι θυμωμένοι, όλοι είναι ενοχλημένοι» και σημειώνουν ότι «αυτό θα μπορούσε να έχει συνέπειες (για την Κύπρο)».

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Η εφημερίδα παραθέτει επίσης δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης παροτρύνοντας την ΕΕ να χρησιμοποιήσει τα μέσα που διαθέτει για να πιέσει την Τουρκία να σταματήσει τις παράνομες ενέργειές της.

Αναφέρεται επίσης στο δημοσίευμα ότι «πολλοί ηγέτες της ΕΕ αντιτίθενται στην επιβολή περαιτέρω κυρώσεων επί της Τουρκίας».

Να λοιπόν γιατί Ελλάδα και Κύπρος οφείλουν να ανοίξουν τους ορίζοντές τους εκτός Ευρώπης. Οι δύο χώρες βλέπουν πως σε Ευρώπη και Ο.Η.Ε. υπάρχουν πιέσεις για συνεννόηση με τον Ερντογάν, ο οποίος δεν υποχωρεί από τις ακραίες θέσεις του. Ως εκ τούτου η Αθήνα ενδιαφέρεται για την άποψη της Ρωσίας, όπως αναφέρουν οι ανταποκρίσεις.




πηγη

Γιατι καταδικασθηκε ο κτηνοτροφος, αφου συμφωνα με το Αρθρο 275 της ποινικης δικονομιας, ο Ελληνας πολιτης εχει δικαιωμα να κανει συλληψη, σε πριπτωση αδικηματος;

Κυριε Πρωθυπουργε...

Κυριε αρμοδιε Υπουργε...

Γιατι;

Γιατι καταδικασθηκε ο κτηνοτροφος, αφου συμφωνα με το Αρθρο 275 της ποινικης δικονομιας, ο Ελληνας πολιτης εχει δικαιωμα να κανει συλληψη, σε πριπτωση αυτοφωρου αδικηματος;

Γιατι καταδικαζουν καποιον, που εφαρμοσε τον νομο;

Διαβαστε τι λεει το αρθρο 275 της ποινικης δικονομιας...

Συμφωνα με αυτο ο καθε Ελλην πολιτης, εχει δικαιωμα να κανει συλληψη, σε περιπτωση αυτοφωρου αδικηματος....

Και η παραβιαση των συνορων μας απο τους Τουρκους, ειναι αυτοφωρο αδικημα....

Με ποιο δικαιωμα λοιπον, ο κυριος δικαστης δεν εφαρμοσε τον νομο;

Εχει το δικαιωμα να μην εφαρμοζει τον  νομο καποιος δικαστης , ή να τον εφαρμοζει κατα το δοκουν;

Παρτε θεση κυριε Πρωθυπουργε  ! ! !


Ρωσια σε Τουρκια: Παρε τον Στρατο σου απ την Ιντλιπ, ερχεται επίθεση που θα σαρώσει τα πάντα ! ! ! (Αμην και ποτε)

Η Ρωσία ζήτησε από την Τουρκία να αποσύρει τα στρατεύματά της από την Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία, προειδοποιώντας ότι «Έρχεται επίθεση που θα σαρώσει τα πάντα» κατά την διάρκεια των διαβουλεύσεων μεταξύ  των στρατιωτικών αντιπροσωπειών των δύο χωρών αυτήν την εβδομάδα στην τουρκική πρωτεύουσα, αλλά η Άγκυρα αρνήθηκε !  

Όπως αποκαλύπτεται τώρα, η Τουρκία έχει περισσότερα από 68 σημεία ελέγχου (συμπεριλαμβανομένων 12 σημείων παρατήρησης, μερικά από τα οποία καταλήφθηκαν από τον συριακό στρατό), ενώ έχουν εισέλθει περισσότερα από 6.500 στρατιωτικά οχήματα, από άρματα μάχης μέχρι φορτηγά και 12.800 Τούρκοι στρατιώτες στο έδαφος της Συρίας από τις 2 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους!

Ενώ, πριν από αυτήν την ημερομηνία υπήρχαν περίπου 1.500 στρατιώτες, εκατό άτομα σε καθένα από τα 12 σημεία παρατήρησης.

Τους τελευταίους έξι μήνες η Τουρκία προχώρησε αθόρυβα στην αποστολή τεράστιων στρατιωτικών δυνάμεων, περισσότερου προσωπικού και από τους Ρώσους, τους Αμερικανούς, τους Γάλλους και τους Βρετανούς μαζί! Ειδικά τον τελευταίο μήνα αναπτύχθηκαν περισσότεροι από 5.000 προσωπικό, βασικά τεθωρακισμένα και ειδικών δυνάμεων.

Ουσιαστικά έχει θέσει υπό κατοχή την επαρχία, αφού ελέγχει και τις ισλαμικές ένοπλες οργανώσεις.

Στις συναντήσεις, μεταξύ άλλων, «συζητήθηκε το ζήτημα της άμεσης απόσυρσης των βαρέων όπλων της Τουρκίας από το Ιντλίμπ και ορισμένες αλλαγές στην κατάσταση σχετικά με τις δραστηριότητες των τουρκικών σημείων παρατήρησης», δηλαδή η μείωσή τους ανέφερε η παναραβική εφημερίδα Asharq Al-Awsat (με έδρα το Λονδίνο). 

 Σύμφωνα με πηγές, η Άγκυρα απέρριψε την πρόταση της Μόσχας να μειώσει τον αριθμό των τουρκικών σημείων παρατήρησης, αλλά εξέφρασε την προθυμία της να συζητήσει έναν μηχανισμό απόσυρσης μέρους των βαρέων όπλων της από το Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ρωσική αντιπροσωπία παρουσίασε τις προτάσεις της, αλλά απορρίφθηκαν.




πηγη 

Και ενω η Τουρκια παλευει να ενεργοποησει τους S400, η Ελλαδα εξαπλασιαζει την ισχυ των S300 και τους ενεργοποιει (Αει σικτιρ Ερντογκαν)

S-300: Παραθυράκι… στο ΝΑΤΟ βρήκε η Ελλάδα για να αναβαθμίσει το Ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα σχεδόν στις δυνατότητες του S-400.



Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές από την ΓΔΑΕΕ, αναθερμαίνονται οι ελληνορωσικές συνομιλίες για την αναβάθμιση του αντιαεροπορικού συστήματος μεγάλου βεληνεκούςS-300PMU-1 στην έκδοση PMU-2 Favorit.

Όπως σημειώνεται, το όλο πρόγραμμα δεν εμπίπτει στις απαγορεύσεις που επέβαλε το ΝΑΤΟ στα κράτη-μέλη του το 2014 μετά την επέμβαση της Ρωσίας στην Κριμαία και την επανένωσή της με τον ρωσικό εθνικό κορμό αφού πρόκειται για πρόγραμμα συντήρησης της επιχειρησιακής ικανότητας και όχι για αγορά νέου πολεμικού υλικού .

Η έκδοση PMU-2 των S-300 φέρνει αρκετά κοντά σε επιδόσεις το σύστημα με το τουρκικό S-400, αυξάνοντας την ακτίνα δράσης από τα 150 χλμ. στα 200 χλμ..

Έτσι οι συστοιχίες της Κρήτης να μπορούν να καλύπτουν και το αεροδρόμιο του Ντάλαμαν απέναντι από την Ρόδο και φυσικά να προσφέρουν αντιαεροπορική προστασία σε μεγάλο βάθος σε όλα τα Δωδεκάνησα και την θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κρήτης

Οι νέοι S-300 θα μπορούν να αναγνωρίσει έως 100 στόχους σε απόσταση έως 300 χλμ. και να τους εγκλωβίσουν σε αποστάσεις από 3 έως 200 χλμ. και σε ύψη από 10 μέτρα έως 27 χλμ.

H ικανότητα εγκλωβισμού στόχων εξαπλασιάζεται σε σχέση με την έκδοση PMU-1, επιτρέποντας την ταυτόχρονη εμπλοκή έως 36 στόχων με 72 πυραύλους 48Ν6Ε2.

Έξαλλοι οι Τούρκοι που οι ίδιοι αντιμετωπίζουν προβλήματα από το ΝΑΤΟ με την αγορά των S-400 ενώ η Ελλάδα θα έχει σχεδόν S-400 και παράλληλα θα μπορεί να εξοπλίζεται από το ΝΑΤΟ, ενώ η Άγκυρα έχει αποβληθεί π.χ. από το πρόγραμμα αγορά των αμερικανικών F-35 λόγω της αγοράς του αντιπυραυλικού συστήματος από την Ρωσία.

H Toυρκία βλέπει ένα σημαντικό πλεονέκτημά της να εκμηδενίζεται ενώ με την αγορά των γαλλικών Rafale και την αναβάθμιση των ελληνικών F-16 η Ελλάδα δηλώνει ξανά δυναμικά το παρόν σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.





πηγη 

Ξεφτιλιστηκαμε διεθνως ! ! ! Γελανε για την καταδικη απο την Ελλαδα, του Ελληνα, που προσπαθησε να φυλαξει τα συνορα...

Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα που το θέμα με την καταδίκη του Έλληνα αγρότη που προσπάθησε να συλλάβει τους Τούρκους εισβολείς είναι πλέον βασικό θέμα, ειδικά στις μουσουλμανικές χώρες.

Πέρα από την Τουρκια που γελάνε με τα χάλια μας και δεν το πιστεύουν ακόμη πως η Ελλάδα τιμωρεί τους ακρίτες της με τέτοιο τρόπο, η Ελλάδα παρουσιάζετε διεθνώς πλέον, σαν την χώρα με τους χαλαρότερους νόμους όσο αφορά την είσοδο παράνομων μεταναστών στη αυτήν.

Πέρα από τον διεθνή διασυρμό υπάρχει και το θέμα του εσωτερικού διχασμού πλέον της ελληνικής ψυχής των πολιτων του Έβρου με τον παραλογισμό του κράτους των Αθηνών και πολύ περισσότερο με την συγκεκριμένη κυβέρνηση από την οποία οι ακρίτες είχαν μεγαλύτερες προσδοκίες.

Ακόμη είναι νωπά τα γεγονότα των πρώτων μηνών του 2020 όταν οι Τούρκοι προσπάθησαν να στείλουν στην Ελλάδα χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες και οι ακρίτες μας άντεξαν και στήριξαν τον ελληνικό στρατό στο δύσκολο έργο του της φύλαξης των συνόρων της χώρας μας.

Όλα αυτά πλέον η κυβέρνηση τα διαγραφεί με το να τιμωρεί τον συγκεκριμένο πολιτη που προσπάθησε να υπερασπιστεί την πατρίδα του.

Τα μεγαλόστομα πλέον λόγια για τον φράκτη του Έβρου που συνεχώς επεκτείνεται δεν είναι αρκετα για να γεφυρώσουν τα χάσμα αναμεσα στους ακρίτες μας και τον παραλογισμό της ελληνικής πολιτείας.

Ο νέος φράκτης που χτίζεται πλέον είναι αναμεσα στην ελληνική κυβέρνηση που αδυνατεί να κατανοήσει την αγωνία των ανθρώπων αυτών που ζουν όλη την ζωή τους με τον φόβο μιας τουρκικής εισβολής και τους ακρίτες μας.

Γιατί μπορεί οι πολίτες των ακριτών περιοχών να έχουν εμπορικές συναλλαγές με την γειτονική χώρα καθώς χρόνια τωρα βρίσκουν εκεί προϊόντα σε χαμηλότερη τιμή από την χώρα μας – άλλο ένα λάθος του ελληνικού κράτους που θα επρεπε να είχε φροντίσει ο ΦΠΑ στις ακριτικές περιοχές να είναι χαμηλότερος – δεν παύουν όμως να έχουν επίγνωση των πραγματικών προθέσεων της γειτονικής χώρας.

Οι ακρίτες μας δεν είναι πιονα στην σκακιέρα κύριε Μητσοτακη να τους χρησιμοποιείτε και μετά να τους πετάτε. Είναι αυτοί που είναι πάντα εκεί να φυλάνε την πατρίδα για να μπορεί να υπάρχει το ελληνικό κράτος του οποιου ηγείστε.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να πάρει πρωτοβουλία αποκατάστασης του πολιτη και από ηθική και από νομική άποψη.




πηγη 

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της αγνούμενης 40χρονης δεν βρέθηκε η κοπέλα...

 Μακάρι να βρεθεί η κοπέλα και να είναι καλά.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που έπεσε και παρασύρθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τα ορμητικά νερά του ποταμού Πάμισου στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα ανήκει στην 40χρονη γυναίκα, η οποία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής. Το αυτοκίνητο εντόπισε πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία. Μέχρι στιγμής, πάντως δεν έχει εντοπιστεί η 40χρονη οδηγός του αυτοκινήτου.

Την ίδια στιγμή, η κακοκαιρία έχει στοιχίσει τη ζωή σε δύο άτομα, μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο χωριό Βασιλί, στα Φάρσαλα κι έναν 63χρονο κτηνοτρόφο που αγνοείτο από την Παρασκευή στη Μαγουλίτσα Καρδίτσας.

 

Πηγή 

Προσοχή! Κλειστός ο δρόμος Ισθμος – Επιδαύρου. Πλημμύρισαν σπίτια και υπόγεια στα Λουτρά Ωραίας Ελένης.



 

 

 

 

 

 

 

Όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, «μόνο στην παραλιακή περιοχή των Κεχριών υπάρχουν προβλήματα» και εξήγησε: «Λόγω των βροχοπτώσεων, το βουνό που βρίσκεται σε απόσταση δύο χιλιομέτρων και τον περασμένο Ιούλιο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά, “κατέβασε” νερά στην παραλιακή περιοχή των Λουτρών της Ωραίας Ελένης, με αποτέλεσμα να έχουμε κάποια προβλήματα με πλημμύρες, ενώ πέτρες έχουν πέσει στο οδόστρωμα της λεωφόρου Επιδαύρου.»


 

«Αυτήν την ώρα, συνεργεία της Πυροσβεστικής προχωρούν σε απαντλήσεις υδάτων, ενώ άλλα συνεργεία της περιφέρειας Πελοποννήσου καθαρίζουν τους δρόμους.» Ακόμη, ο Αναστάσιος Γκιολής ανέφερε ότι «είχαμε φροντίσει, ως περιφέρεια Πελοποννήσου, να βγάλουμε από το πρωί της περασμένης Πέμπτης δεκάδες μηχανήματα, προκειμένου να καθαρίζουν ρέματα, αυλάκια και φρεάτια.»

Η κακοκαιρία Ιανός έχει κάνει την εμφάνισή της τις τελευταίες ώρες και στην Κορινθία με τα φαινόμενα να είναι ιδιαιτέρως έντονα. Ειδικότερα, στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης έχουν πλημμυρίσει υπόγεια και σπίτια. Επίσης, στην περιοχή παρατηρούνται και προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω της μεγάλης νεροποντής. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κλειστός είναι αυτήν την ώρα ο δρόμος Ισθμού – Επιδαύρου.



Πηγή 

Επανέναρξη διερευνητικών επαφών Ελλάδος-Τουρκίας ! ! ! (Θα συζητησουν την μοιρασια των Ελληνικων νησιων;)

Τι να συζητησουν;

Αυτο ειναι το ερωτημα...

Να μοιρασουν τα νησια μας;

Α; χασουμε και μερικα ελεγε καποτε καποιος λεχριτης....

Σ αυτο το πνευμα θα συζητησουν;

ΚΑΗΚΑΜΕ...



«Κλείδωσε» λοιπον, η διαδικασία επανέναρξης των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο χώρες έχουν φτάσει σε συμφωνία ώστε οι σχετικές ανακοινώσεις να γίνουν την επόμενη εβδομάδα.

Κομβικός υπήρξε ο ρόλος της Γερμανίας που με επιμονή και προσωπική παρέμβαση της Άνγκελα Μέρκελ, όποτε κρίθηκε απαραίτητο, βοήθησε να καθίσουν οι δύο χώρες στο τραπέζι του διαλόγου.

Τα πρόσωπα «κλειδιά» στην διαδικασία

Τρία ήταν τα πρόσωπα κλειδιά που τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες και να οριστεί το πλαίσιο των συζητήσεων. Η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του Πρωθυπουργού, Ελένη Σουρανή, ο εκπρόσωπος του τούρκου Προέδρου, Ιμπραήμ Καλίν και ο σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής της Άνγκελα Μέρκελ, Γιάν Χέκερ. Η τελευταία τηλεδιάσκεψη με την συμμετοχή και των τριών διεξήχθη χθες και πλέον έχει ανάψει το πράσινο φως για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Πότε ξεκινούν οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας -Τουρκίας

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, Ελλάδα και Τουρκία θα ανακοινώσουν ταυτόχρονα την έναρξη του 61ου γύρου διερευνητικών επαφών, ο οποίος αναμένεται να διεξαχθεί μετά την Σύνοδο Κορυφής στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και για το πλαίσιο της συζήτησης. Ο διάλογος θα ξεκινήσει από το σημείο που είχε σταματήσει το 2016, οπότε και διακόπηκαν με ευθύνη της Τουρκίας, η οποία αποχώρησε.

Οι διερευνητικές επαφές βάζουν «φρένο» στις κυρώσεις

Με τα νέα δεδομένα δεν αναμένεται στην Σύνοδο Κορυφής να αποφασιστούν κυρώσεις για την Τουρκία. Ειδικά από την στιγμή που θα έχει ανακοινωθεί η επανέναρξη των διερευνητικών και θα έχει οριστεί το ραντεβού των δύο αντιπροσωπειών στην Κωνσταντινούπολη. 

Ο Νίκος Δένδιας, από την Τσεχία, διευκρίνισε ότι η Ελλάδα δεν ζητά την επιβολή κυρώσεων στην Σύνοδο Κορυφής –από την στιγμή που έχει ανοίξει ο δρόμος της διπλωματίας και συνεχίζεται η αποκλιμάκωση από πλευράς Άγκυρας- αλλά, επιθυμεί να υπάρχει στο τραπέζι του Συμβουλίου ο κατάλογος με τις κυρώσεις, ώστε να είναι ξεκάθαρο ποιες θα είναι οι επιπτώσεις σε περίπτωση που η Τουρκία επαναφέρει την ένταση στο Αιγαίο.

Όπως σημείωνε στο iefimerida.gr πηγή με γνώση των διπλωματικών διεργασιών, η Άγκυρα γνωρίζει ότι η επόμενη Σύνοδος είναι προγραμματισμένη για τα μέσα Οκτωβρίου και όποτε απαιτηθεί μπορεί να υπάρξει η σύγκλιση μιας έκτακτης, αν αθετήσει ξανά τις δεσμεύσεις για αποκλιμάκωση και αποχωρήσει από το τραπέζι του διαλόγου. Και τότε οι κυρώσεις θα είναι μονόδρομος.

Βέβαια, για την ελληνική πλευρά είναι ξεκάθαρο ότι ο μόνος δρόμος για την ασφάλεια και την σταθερότητα στην περιοχή περνά μέσα από τον διάλογο και την διαδικασία των διερευνητικών και όχι από την φουρτουνιασμένη θάλασσα του Αιγαίου και τους στόλους των δύο χωρών να βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλο όπως συνέβη τις τελευταίες πενήντα μέρες.





πηγη 

Τουρκικο διαβημα για το ...."Siktir Git Mr. Erdogan=Αντε γ@@@@@ κ. Ερντογάν" ! ! ! Κληθηκε ο Ελληνας Πρεσβης για εξηγησεις....

Πηραν ειδηση, ενα απ τα αμετρητα μπινελικια, που πεφτουν καθε μερα, ή απλως θελουν να δημιουργησουν κλιμα;

Οτι και ναναι παντως τους ετσουξε....

Γι αυτο λοιπον, το λεμε και μεις....Siktir Git Mr. Erdogan(Αντε γ@@@@@ κ. Ερντογάν) ! ! ! 

Περιμενουμε το διαβημα χαχαχαχαχχα



Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη στην Τουρκία, Μιχαήλ-Χρήστο Διάμεση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε σε ελληνική εφημερίδα για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Ελληνική εφημερίδα εμφανίστηκε με κατάπτυστο τίτλο για τον πρόεδρο Ερντογάν. Εκλήθη ο Ελληνας πρέσβης», δήλωσε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου. «Προσβολές και ύβρεις δεν θα πρέπει να αξιολογούνται στο πλαίσιο της ελευθερίας του Τύπου. Θεωρούμε ότι η δήλωση του ελληνικού ΥΠΕΞ είναι θετική», πρόσθεσε.

Η αντίδραση του τουρκικού ΥΠΕΞ προήλθε μετά από πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία». «Siktir Git Mr. Erdogan» («Αντε γ@@@@@ κ. Ερντογάν») γράφει το πρωτοσέλιδο.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, το πρωί, σε ανακοίνωσή του με αφορμή δημοσίευμα τόνισε: «Η ελευθερία έκφρασης και η ελευθερία του Tύπου είναι απολύτως κατοχυρωμένες στην Ελλάδα. Το γεγονός αυτό δεν αναιρεί την υποχρέωση αποχής από ύβρεις έναντι της προσωπικότητος οιουδήποτε ατόμου, κατά μείζονα λόγο ξένων ηγετών. Η χρήση υβριστικών εκφράσεων απάδει προς τον πολιτικό πολιτισμό της χώρας μας και δεν μπορεί παρά να καταδικάζεται».




Πηγή

Οι Ρωσικοι πυραυλοι S400 ειναι ελαττωματικοι, ή οι Τουρκοι ειναι παντελως ανικανοι να τους χρησιμοποιησουν;

 Οτι απ τα δυο και να συμβαινει καλο ειναι για την Ελλαδα...

Εβαλε το χερι του ο Θεος παλι; 

Διαβαστε τι παιζει...



Ο επικεφαλής του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών επιβεβαίωσε το γεγονός ότι οι πύραυλοι S-400 που αποκτήθηκαν από τη Ρωσία δεν έχουν ακόμη τεθεί σε επιχειρησιακή λειτουργία.

Ρωσικές πηγές και ΜΜΕ ωστόσο, αναφέρουν την ύπαρξη προβλήματος που έχει εντοπίσει ο τουρκικός στρατός, και το οποίο δεν μπόρεσε να επιλύσει για περίπου έξι μήνες.

Με δεδομένη την άρνηση των Τούρκων να δεχθούν Ρώσους μηχανικούς στην επικράτειά τους και την μη έγκριση προσαρμογής από τους ίδιους νέων ηλεκτρονικών συστημάτων για τους S-400, τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Αποδείχθηκε ότι ο τουρκικός στρατός δεν είχε ούτε εμπειρία ούτε την κατάλληλη γνώση για να θέσει σε ετοιμότητα πολεμικής χρήσης τους ρωσικούς πυραύλους.

Προς το παρόν, είναι απολύτως αδύνατο να γίνει οτιδήποτε χωρίς την συμμετοχή της Ρωσίας, ωστόσο, Άγκυρα και οι εταίροι της στο ΝΑΤΟ, πιστεύουν ότι οι Ρώσοι ειδικοί θα υλοποιήσουν “ειδικές” αλλαγές στα συστήματα των ρωσικών πυραύλων, οι οποίες θα επηρέαζαν άκρως αρνητικά τη συμμαχία.

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, με τη σειρά του σημείωσε ότι το θέμα της επιχειρησιακής ετοιμότητας των S-400, θα το επιλύσουν Τούρκοι εμπειρογνώμονες, ωστόσο, Ρώσοι αμυντικοί αναλυτές πιστεύουν ότι η κατάσταση για την Άγκυρα είναι αρκετά σοβαρή και μη αναστρέψιμη.

Άλλοι ειδικοί,πιστεύουν ότι στην πραγματικότητα η Τουρκία φοβάται την επιβολή κυρώσεων από την Ουάσινγκτον από την απόκτηση ρωσικών οπλικών συστημάτων και έτσι προβάλει προφάσεις για να μην τους θέσει σε ετοιμότητα.

Μόνο που ο Ερντογάν φοβάται το πλήθος των εχθρών που τον περιβάλει σε εσωτερικό και εξωτερικό και σίγουρα θα ήθελε έτοιμους για χρήση τους S-400.

Η ουσία παραμένει πάντως, οι ρωσικοί πύραυλοι δεν έχουν τεθεί σε επιχειρησιακή λειτουργία και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την ελληνική ΠΑ σε οποιαδήποτε ακραίο σενάριο στρατιωτικής εμπλοκής των δύο χωρών στην Α.Μεσόγειο,τονίζουν πολλοί ειδικοί.




πηγη 

Ποσες ψηφους πηρε ειπαμε; ΠΡΙΝ : Εγω δεν θα πω ποτε "Βορεια Μακεδονια"... ΤΩΡΑ: Σαν υπουργος λεω "Βορεια Μακεδονια"...

 Ταδε εφη Μπουμπουκος...

Τα σχολια ειναι περιττα...

Απολαυστε τον στο βιντεο οσοι τον ψηφισατε....





Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Κύριε Μητσοτάκη, σταματήστε να παίζετε τα παιχνίδια της κυρίας Μέρκελ και φερθείτε επιτέλους ως Έλληνας πρωθυπουργός...


Όταν χιλιάδες νεοδημοκράτες βρέθηκαν στις πλατείες για να υπερασπιστούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας, πίστευαν τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη που διαβεβαίωνε τον ελληνικό λαό ότι θα κάνει τα πάντα για να ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών.



Με την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρωθυπουργός όμως όχι μόνο δεν έπραξε απολύτως τίποτα για να ανατρέψει την επαίσχυντη συμφωνία, αλλά όπως αποκαλύπτεται ήταν υπέρ της συμφωνίας κάνοντας τα πάντα για να την ενισχύσει και να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή προοπτική καθώς και την οικονομική ευμάρεια των Σκοπίων.

Κοινώς εξαπάτησε τους Έλληνες ψηφοφόρους, μαζί και τους γνήσιους δεξιούς ψηφοφόρους που τον εμπιστεύτηκαν πιστεύοντας ότι θα ακολουθούσε διαφορετική πολιτική από τον προκάτοχό του και ενταφιαστή της Μακεδονίας.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται ο «Μακεδονομάχος» Μητσοτάκης κορόιδευε την πλειοψηφία του κόμματός του κάνοντας τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που ο ίδιος είχε δεσμευτεί στον ελληνικό λαό ότι θα πράξει.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό…

Αποκαλύπτεται παράλληλα ότι με παρέμβαση και παραίνεση της μαμάς Μέρκελ, την οποία ακούει πιστά η κυβέρνηση Μητσοτάκη, προχωράει παρασκηνιακά στην αποστρατιωτικοποίηση των νησιών μας με «δόλωμα» δήθεν την απόσυρση της Τέταρτης Τουρκικής Στρατιάς στα βάθη της Ανατολίας.

Αν η κυβέρνηση δεχτεί αυτή την προτροπή της γερμανικής Καγκελαρίας μιλάμε για την περαιτέρω συρρίκνωση της πατρίδας μας και μάλιστα με απρόβλεπτες εξελίξεις και συνέπειες για το μέλλον μας.

Ήδη πληροφορούμαστε ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας είναι κυριολεκτικά στα κάγκελα.

Καλό θα είναι ο φλύαρος και προκλητικός πρωθυπουργός να σταματήσει να λέει ψέματα και να εμπαίζει τον ελληνικό λαό και να βγει δημοσίως να διαψεύσει τόσο τις δηλώσεις του πρωθυπουργού των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, όσο και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών.

Οι Έλληνες σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουν άλλη μια εθνική ταπείνωση και υποταγή και θα υπερασπιστούν με κάθε τρόπο και μέσο την ελληνική κυριαρχία και τα δίκαια της Πατρίδας.

Κύριε Μητσοτάκη, σταματήστε να παίζετε τα παιχνίδια της κυρίας Μέρκελ και φερθείτε επιτέλους ως Έλληνας πρωθυπουργός.




πηγη 

Οχι μονο μπαινουν ανεξελεκτα απο τον Εβρο, αλλα εκαναν και καταληψη του δρομου...(Μπραβο τον σφραγισατε τον Εβρο)





Περίεργο, αλλά όχι πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε εχθές στις Καστανιές του Έβρου.

Πάνω από 40 μετανάστες πέρασαν τα σύνορα & έκαναν κατάληψη σε δρόμο...



Συγκεκριμένα, γύρω στους 40 με 50 μετανάστες που εισήλθαν παρανόμως στην Ελλάδα μέσω του ποταμού Έβρου, αφότου βρέθηκαν επί ελληνικού εδάφους έφτασαν με τα πόδια στο συγκεκριμένο σημείο.

Εκεί έκλεισαν το δρόμο κάνοντας κατάληψη και παραμένοντας στο σημείο για αρκετές ώρες.

Το φαινόμενο, που συμβαίνει για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα στην περιοχή των Καστανιών, προβληματίζει τις αστυνομικές Αρχές, καθώς επιβεβαιώνει την παρουσία στην περιοχή ενός δικτύου υποδοχής και υποστήριξης, το οποίο διαθέτει ενημερωμένη λίστα με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ελληνικών μέσων ενημέρωσης, τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας, για να κάνει γνωστές τις αφίξεις και τα αιτήματα των νεοεισερχόμενων μεταναστών.

Όπως φαίνεται από το φωτογραφικό υλικό που προώθησαν οι ίδιοι στα ΜΜΕ στην πλειονότητά τους είναι νέοι άνδρες, αλλά μεταξύ τους διακρίνει κανείς και γυναίκες, ανήλικους, ακόμη και βρέφη.

Η Αστυνομία τούς περισυνέλεξε και τους μετέφερε στην Ορεστιάδα για τον σχηματισμό δικογραφίας.



πηγη 

Το Oruc Reis, δεν εφυγε απ τα διαβηματα των Μητσοτακηδων αλλα γιατι «έδωσε» η Ελλάδα 2,5 δις «λύτρα»...

Μπραβο ρεμαλια...

Την ώρα που το «Οruc Reis» έκανε έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και υποτίθεται ότι η Ελλάδα ήταν με το δάκτυλο στη σκανδάλη, η ελληνική κυβέρνηση μαζί με την κυπριακή του Νίκου Αναστασιάδη συνυπέγραφε για την κατάθεση 2,5 δισ. ευρώ  στους λογαριασμούς του τουρκικού κράτους από την ΕΕ!



Βάσει της ακολουθίας των γεγονότων αποδεικνύεται ότι δεν ανανεώθηκε η NAVTEX για το «Oruc Reis» επειδή πληρώσαν «λύτρα» 2,5 δισ.ευρώ.

Η γερμανική Προεδρία της ΕΕ με τη σύμφωνη γνώμη των κυβερνήσεων Ελλάδας και Κύπρου παραμονές του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 24ης και 25ης Σεπτεμβρίου όπου υποτίθεται ότι θα επιβληθούν κυρώσεις κατά της Τουρκίας προχώρησε στο «δώρο» αυτό προς την Άγκυρα όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Καθηγητής  Θεσμών της ΕΕ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και πρώην Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.

Έτσι συνεχίζεται η χρηματοδότηση της Τουρκίας από την ΕΕ ενώ την ίδια στιγμή υποτίθεται πως θα υπάρξουν συζητήσεις για κυρώσεις κατά της Άγκυρας!

Έτσι οι πρέσβεις Ελλάδας και Κύπρου μαζί με τους υπόλοιπους πρέσβεις των κρατών μελών της ΕΕ κατέληξαν στις 9 Σεπτεμβρίου 2020 στις Βρυξέλλες σε συμφωνία σχετικά με τη θέση του Συμβουλίου της ΕΕ όσον αφορά το σχέδιο προϋπολογισμού της ΕΕ για το 2021, όπου πέραν των άλλων προβλέπεται και το «μπαξίσι» προς τους Τούρκους.

Για να γίνει κατανοητό πως συνδέονται όλα αυτά με την αποχώρηση του «Oruc Reis» από την ελληνική υφαλοκρηπίδα, το τουρκικό ερευνητικό σκάφος, την… διακόρευσε από τις 10 Αυγούστου μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου όταν απλώς έληξε η NAVTEX και δεν ανανεώθηκε.

Η Τουρκία θα εισπράξει το μεγαλύτερο μέρος από τα κονδύλια της περίφημης προενταξιακής βοήθειας (IPA III) που για το 2021 ανέρχονται σε 1,9 δις ευρώ καθώς και τουλάχιστον μισό δις ευρώ από τα κονδύλια για την παράνομη μετανάστευση.

Δηλαδή για να μην αφήσει η Τουρκία τα εκατομμύρια παράνομων μεταναστών που διαβιούν στο έδαφός της να πάνε στην Ελλάδα.

Η αποχώρηση του «Oruc Reis» από την ελληνική υφαλοκρηπίδα παρουσιάστηκε από ελληνικής πλευράς ως δήθεν βήμα καλής θέλησης της Τουρκίας και ως υποχώρηση Ερντογάν ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 24ης και 25ης Σεπτεμβρίου όπου και θα συζητηθεί το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων κατά της Άγκυρας, ενώ η αλήθεια είναι ότι ο Ερντογάν για άλλη μια φορά κέρδισε την «παρτίδα» για να αποσύρει το ερευνητικό σκάφος.

Το ίδιο έγινε και στις αρχές Ιουλίου όταν δεν έβγαλε σε πρώτη φάση το Ορούτς Ρέις μιας και στις 10 Ιουλίου η ΕΕ του έδωσε 485 εκατ. ευρώ για το πάλι για την παράνομη μετανάστευση.

Ακολούθησε στη συνέχεια στις 21 Ιουλίου η Απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το πακέτο των 1,8 τρις ευρώ για το διάστημα 2021-2027 από το οποίο επίσης ο Ερντογάν θα πάρει αρκετά δις ευρώ μέσω των κονδυλίων της ΕΕ για προενταξιακή βοήθεια (IPA III) ύψους 12,5 δις ευρώ καθώς και πάνω από 3 δις ευρώ από τα κονδύλια για το «προσφυγικό» συν χαμηλότοκα δάνεια από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων συν το δικαίωμα συμμετοχής των τουρκικών εταιριών σε διαγωνισμούς που θα προκύψουν για τα έργα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης.

Υπάρχουν όμως και άλλα «δώρα» για την Τουρκία καθώς η Κομισιόν στις 24 Αυγούστου πρότεινε τους νέους Πανευρωμεσογειακούς προτιμησιακούς κανόνες καταγωγής των εμπορευμάτων μέσω των οποίων τα τουρκικά εμπορεύματα θα εισάγονται χωρίς δασμούς και άλλους τελωνειακούς περιορισμούς στην ΕΕ ακόμη και αν παράγονται σε Μαρόκο, Αλγερία και Τυνησία!

Εν ολίγοις για ότι κάνει η κυβέρνηση Ερντογάν, κερδίζει και το απαραίτητο αντάλλαγμα για να το σταματήσει. Με βάση αυτά το να συζητάμε για κυρώσεις κατά της Τουρκίας είναι απλώς ανέκδοτο…




πηγη 

Επιτιθεται και τραυματιζει τον πιτσιρικο, γερος μασκοφορος στο λεωφορειο γιατι δεν φορα μασκα. Αυτον τον αλητη, δεν θα τον ταυτοποιησετε κυριε Υπουργε ;

Ταυτοποιησατε τοσους αλλους....

Αυτον οχι;

Γιατι;

Δειτε το βιντεο...

Αν ηταν δικο σας παιδι τι θα κανατε;




16χρονη λιποθύμησε και την άφησαν αβοήθητη στη μέση του δρόμου φοβούμενοι οτι εχει ''κορωνοϊό'' ! ! ! Τι λέει η μητέρα της...

 



Νέες σκληρές συμπεριφορές έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός και το περιστατικό στο Αγρίνιο με μια 16χρονη που λιποθύμησε και την άφησαν αβοήθητη στη μέση του δρόμου στο Αγρίνιο αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Περαστικοί υπό τον φόβο του κορωνοϊού δεν την πλησίαζαν για να μην κολλήσουν. Η περιγραφή της μητέρας συγκλονίζει, καθώς η μικρή της κόρη ήταν λιπόθυμη στο έδαφος έξω από ένα φαρμακείο και από δίπλα της έντρομοι πολίτες περνούσαν και έφευγαν χωρίς να βοηθήσουν.

«Σταματούσαν από μακριά και σχολίαζαν καλά να πάθουμε, αφού δεν προσέχουμε. Ορίστε, να που μας λένε δεν υπάρχει περιστατικό κορωνοϊού, μας δουλεύουν όλοι. Ένας κύριος, πήγε η σύζυγός του μάλλον η κυρία που ήταν δίπλα του να βοηθήσει και την σταμάτησε ‘μην πας κοντά θα κολλήσεις και εσύ’» λέει η μητέρα της 16χρονης.

«Εγώ αυτά τα δευτερόλεπτα είδα αβοήθητη εμένα, την κόρη. Και έβλεπα πολλούς συνανθρώπους μου να με κοιτάν από μακριά και να μην κουνιούνται» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια επίσκεψη στην παιδίατρο. Η μικρή διαγνώστηκε με αμυγδαλίτιδα, η μητέρα της πήγε στο φαρμακείο να πάει τα φάρμακα και το κοριτσάκι περίμενε από έξω.

«Κατεβήκαμε στο φαρμακείο, κοντά στο ιατρείο με την συνταγογράφηση και μπήκα εγώ στο φαρμακείο, άφησα τις κόρες μου έξω και κάποια στιγμή άκουσα να με φωνάζουν. Βγήκα έξω τρομαγμένη, η μεγάλη μου κόρη προσπαθούσε να συγκρατήσει την μικρή μου κόρη γιατί είχε χάσει τις αισθήσεις της η μικρή μου».

Η μάνα έτρεξε στην κόρη, ενώ στο πλευρό της 16χρονης έσπευσαν και λίγοι πολίτες αλλά και η γιατρός που ήταν στην διπλανή πολυκατοικία

«Για λίγα δευτερόλεπτα ενεργοποιήθηκαν κάποιοι πολίτες που χίλια τους ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, να με βοηθήσουν να υψώσουμε τα πόδια του παιδιού, ξέρετε τις πρώτες βοήθειες σε μια απλή λιποθυμία. Κατέβηκε και η γιατρός, η παιδίατρος, είχε συνέλθει το παιδί».

Αυτοί όμως ήταν μια μικρή μειοψηφία, οι περισσότεροι πανικόβλητοι απομακρύνονταν από τη λιπόθυμη μικρή.

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι την ώρα που το παιδί προσπαθούσα εγώ να το βάλω κάτω στο πεζοδρόμιο για να του δώσω όσο μπορώ τις πρώτες βοήθειες, φώναζα βοήθεια και έβλεπα τον κόσμο γύρω μου που δεν ενεργοποιούνταν. Καθώς και άτομα μέσα από το φαρμακείο».

 

 Πηγή 


Ελληνικη Δικαιοσυνη: Ενοχος ο αγροτης που του επετεθηκαν οι Τουρκοι εισβολεις ! ! ! 26 μηνες φυλακη του εριξαν γιατι θελησε να τους εμποδισει...

Ντροπη ρε...

Μπηκαν οι Τουρκοι λαθρα στην Ελλαδα...

Επετεθηκαν στον Ελληνα αγροτη...

Του κανουν μηνυση οι Τουρκοι λαθρομεταναστες, γιατι θελησε να τους εμποδισει και σεις και του ριχνετε 26 μηνες φυλακη;

Ξερετε τι θα γινει τωρα, μολις το μαθουν, οι αλλοι επιδοξοι εσβολεις;

Ειναι σαν να τους λετε, ελατε ελευθερα κανεις, δεν θα σας εμποδισει...

Δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω μονο .... Α Ι Σ Χ Ο Σ ! ! ! 



Ρέθυμνο: Φυλάκιση 9 μηνών στον Ιερέα για το Κήρυγμα κατά της μάσκας...

 


 Σε φυλάκιση 9 μηνών καταδικάστηκε ο ιερέας με το “κήρυγμα” κατά της μάσκας

Ποινή φυλάκισης εννέα μηνών επέβαλε το δικαστήριο στον ιερέα ο οποίος αρνήθηκε να απολογηθεί και επικαλέστηκε το γεγονός ότι ζήτησε αναβολή λόγω της απουσίας του δικηγόρου του και δεν έγινε δεκτή.

Όπως μεταδίδει το goodnet.gr, ο ιερέας ενώπιον της έδρας χαρακτήρισε την απόρριψη της αναβολής που ζήτησε ως αντισυνταγματική και παρότι είπε προς τον πρόεδρο ότι τον συμπαθεί γιατί φαίνεται καλός άνθρωπος, τελικά χαρακτήρισε το δικαστήριο παράνομο!


Ακολουθώντας τη συμβουλή του δικηγόρου του δεν απολογήθηκε επί της ουσίας, λέγοντας πως έκανε το καθήκον του, δεν νιώθει τύψεις και είναι υπερήφανος. Είπε ακόμα πώς στο δικαστήριο… δικάζεται ο Χριστός…

Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου ενώ με απόφαση του μονομελούς πλημμελειοδικείου Ρεθύμνου ο ιερέας κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.

Πηγή

”Fuck you Greece Fuck you Europe, we are coming” φωναζουν...Κάτι ασυνόδευτα παιδιά, που δηλώνουν 17,αλλά είναι πάνω απο 20 ! ! !

Ποιους πρόσφυγες;

Λαθρομετανστες και εισβοεις....

Για διαβάστε:

Αντιγράφω, από το μήνυμα της φίλης μου της Νίκης, που ζει στη Μυτιλήνη.

” Τη φωτιά τη βάλανε οι ίδιοι…Αυτοί που κάθε μέρα βλέπαμε,να καίνε παντού τα πάντα, για να ψήσουν αρνί αγορασμένο ή κλεμμένο, γάτες και σκυλιά… Αδέσποτο για αδέσποτο δεν ΄κυκλοφορεί στους δρόμους..

Ηταν απλά θέμα χρόνου..

Εσείς Λία,βλέπετε μόνο στις ειδήσεις, κάποια, απο τα όσα συμβαίνουν εδώ… Συνήθως η κάμερα εστιάζει σε μανάδες με μωρά στην αγκαλιά και σε θλιμμένα παιδικά μάτια..

Εμείς,αυτές τις μανάδες και τα παιδιά τους, τα βάλαμε σήμερα στα σπίτια μας! Για να πω την αλήθεια,όχι μέσα,έξω στις αυλές και στις βεράντες μας. Φοβόμαστε…Τους δώσαμε μάσκες, τους μαγειρέψαμε, κάνανε μπάνιο με τα λάστιχα ποτίσματος,πίσω απο παραβάν που πρόχειρα τους στήσαμε με ότι είχε ο καθένας. Η μάνα μου,κρέμασε στα σχοινιά της μπουγάδας τις παλιές υφαντές της κουρτίνες..

Για τα μωρά,ζεστάναμε νερό με τους βραστήρες..

Μαγειρέψαμε,φάγανε,κοιμήθηκαν σε στρώματα θαλάσσης και γυμναστικής..

Θα το κάναμε ούτως ή άλλως,μα , για την οικογένεια που φιλοξενούμε εμείς,παρακάλεσε ο σύζυγος της κοπέλας! Ξέρεις τι μας είπε? Οτι αν απομακρυνθούν απο το χωριό και πάνε σε ερημιές,θα τη βιάσουν..Μπορεί να βιάσουν και τα παιδιά…

Ξέρεις ποιοι? Κάτι…ασυνόδευτα παιδιά,που δηλώνουν 17,αλλά είναι πάνω απο 20…Αυτά,που σήμερα έτρεχαν σαν αφιονισμένα πάνω κάτω,τραβώντας βίντεο με πανάκριβα κινητά και φωνάζοντας ”Fuck you Greece Fuck you Europe, we are coming!”

Kι όλα τα υπόλοιπα με τον Αλλάχ… Συγχίστηκα,φοβήθηκα,κατεβάσαμε τις τέντες, ο πατέρας,ο αδερφός μου κι ο άντρας μου, στις αυλόπορτες,με ότι ..νόμιμο όπλο είχε ο καθένας..Οχι για να επιτεθούμε,για να αμυνθούμε αν χρειαζόταν..

Ο γείτονας απέναντι,μούτζωνε το μπατζανάκι του,ο οποίος πρωταγωνίστησε στα επεισόδια του Φλεβάρη,αντιδρώντας στην κλειστή δομή..”Να μα@@@α! Ετσι τους θες? Φάτους έτσι! Μέχρι να σε κάψουνε κι εσένα! ”

Μια παράνοια ζούμε φίλη μου,μια τρέλα… Και φταίμε κι εμείς,όχι εμείς προσωπικά,γιατί με τους λαθρομετανάστες ασχοληθήκαμε μόνο για να βοηθήσουμε κάποιον που είχε πραγματικά ανάγκη,όπως σήμερα..

Φάγανε πολλοί και με τέσσερις μασέλες Λιάκι μου! Για αυτούς των ΜΚΟ, τι να σου λέω,χαμένα κορμιά οι περισσότεροι,το πρωί μαλλιοτραβιόντουσαν μεταξύ τους,ποιός θα μαζέψει τα περισσότερα ”κεφάλια” -έτσι έλεγαν τους ανθρώπους που έφερναν οι βάρκες- και το βράδυ μαστούρωναν κι έπιναν μέχρι αναισθησίας…

Μια κουβέντα θα σου πω..Δημοκρατία και ανθρωπισμός,πάνε πακέτο! Δημοκρατία και Ισλάμ, δεν θα συμπορευτούν ποτέ!

Θα πολεμήσουν και νικητής θα είναι το Ισλάμ της υποταγής,της βαρβαρότητας και της οπισθοδρόμησης.

Εύχομαι να το πάρουν σύντομα χαμπάρι αυτό και στην Αθήνα και στις Βρυξέλλες!”



πηγη 

Αυτα που δεν λενε στα καναλια ! ! ! Το 48.16% των εισαγωγών κρουσματων κορωνογρίπης, στα νοσοκομεια των Αθηνών ειναι Ασιατοαφρικανοι .....


Η εικόνα των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι ψεύτικη καθώς σχεδόν το πενήντα τοις εκατό των νοσηλευομένων στα νοσοκομεία είναι λαθρομετανάστες και εισβολεις...



Τα στοιχεία αφορούν τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής, αλλά στην Αττική ζει το 50% του ελληνικού πληθυσμού και αποτελεί ενδεικτικό «βαρόμετρο» για όλη την χώρα.

Δηλαδή ένα μεγάλο μέρος του υγειονομικού βάρους οφείλεται στους παρανόμως εισερχόμενους στην χώρα οι οποίοι φυσικά βοηθούν και αυτοί με την σειρά τους στην μετάδοση του ιού στους γηγενείς κατοίκους δηλαδή στους Έλληνες πολίτες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία το 48.16% των εισαγωγών σε τρια εκ των μεγαλύτερων νοσοκομείων των Αθηνών, έχουν να κάνουν με λαθρομετανστες και εισβολεις (Πακιστανούς, Αφγανούς κτλ) που διαμένουν πολλοί μαζί σε διαμερίσματα ή δωμάτια ξενοδοχείων σε συγκεκριμένες περιοχές της πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα τα περιστατικά κατανέμονται ως εξής: Στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 66 ασθενείς με κορωνοϊό, οι 34 εκ των οποίων είναι αλλοδαποί. Στο “Σωτηρία” από τους 97 ασθενείς, οι 40 είναι αλλοδαποί και στο Νοσοκομείο Αναφοράς “Αττικόν” από τους 28 ασθενείς με κορωνοϊό, οι 18 είναι αλλοδαποί.

Μετά όμως έρχεται η ελληνική κυβέρνηση να τιμωρεί τους Έλληνες πολίτες με περιοριστικά μέτρα που έχουν αντίκτυπο στον ψυχισμό τους στην κοινωνική τους κατάσταση και στην τσέπη τους αφού οι περισσότεροι από αυτούς θα μείνουν άνεργοι...

Η ευθύνη για την λαθρομετανάστευση και για το άνοιγμα των συνόρων για τον τουρισμό που δεν ήρθε ποτέ είναι της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά άλλος φταίει και άλλος πληρώνει...






πηγη 

Συριος Τζιχαντιστης για νεο καταυλισμο: Πρέπει να το κάψουμε για να φύγουμε ! ! ! (Και γιατι ειναι ακομη στην Ελλαδα; Ο πολεμος εληξε στην Πατριδα του...)

Μπορει καποιος υπευθυνος να μας πει γιατι αυτος ειναι ακομη στην Ελλαδα και μαλιστα ελευθερος;

Και πολεμο δεν εχει πια στην Πατριδα του, και ηδη εκανε ποινικο αδικημα που προβλεπει την απελαση του...

Ένας 42χρονος τζιχαντιστης λοιπον, από τη Συρία καλούσε μετανάστες και πρόσφυγες σε εξέργερση στο ΚΥΤ της Σάμου. Στόχος όπως έλεγε ήταν να φύγουν από το νησί.

«Πρέπει να εξεγερθούμε γιατί θα μείνουμε εδώ τρία χρόνια. Πρέπει να το κάψουμε για να φύγουμε». Με αυτές τις φράσεις ένας 42χρονος από τη Συρία καλούσε μετανάστες και πρόσφυγες που διαβιούν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Σάμου να κάψουν το ΚΥΤ για να μετακινηθούν.

Ο άνδρας συνελήφθη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ για προτροπή σε εξέγερση παρόμοια με αυτή που οδήγησε στο κάψιμο της Μόριας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της έρευνας αναζητείται ένας ακόμα μετανάστης από την Γκάμπια που απηύθυνε ανάλογες προτροπές προς ομοεθνείς του και λοιπούς μετανάστες και πρόσφυγες.



πηγη 





πηγη 

Την Αλεξανδρα γιατι δεν την γραφετε; Ειναι υπερανω των νομων; Οι νομοι ειναι μονο για μας τους θνητους;

ΤΟ ΣΟΪ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ;;;

Η αδερφή του Πρωθυπουργού εθεάθη χωρίς μάσκα στο αεροδρόμιο…

Αλεξανδρα-Μητσοτακη-πτηση-για-χανια



Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, η αδελφή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλεξάνδρα, βρισκόταν στο χώρο του αεροδρομίου αλλά χωρίς τη χρήση μάσκας. 

Η φωτογραφία είναι από χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο και ενώ περίμενε την πτήση της προς Χανιά.

Φυσικά αν ήταν κάποιος άλλος, κοινός θνητός από εμάς, θα έτρεχε η ασφάλεια του αεροδρομίου να τον μαζέψει κι ένας Θεός ξέρει ποιες θα ήταν οι συνέπειες...



πηγη 

Αν θελετε να δειτε ποσοι σας πιστευουν και φορουν μασκα, βγαλτε το προστιμο των 150 ευρω... Κι αν ξαναδειτε μασκα, γραψτε μου !



Κυριοι Μασκολαγνοι...

Μην βγαινεται στα καναλια χωρις αντιλογο και μιλατε για αποδοχη, σχετικα με τα μετρα που επιβαλλετε...

Φωναξτε και καποιον, που εχει διαφορετικη γνωμη στα καναλια...

Οχι τυχαιους...

Γιατρους εννοω...

Και αν πραγματικα θελετε να δειτε, κατα ποσο σας πιστευουν και φορουν την μασκα, βγαλτε το προστιμο των 150 ευρω...

Κι αν ξαναδειτε μασκα γραψτε μου...

Κυβερνατε με τα προστιμα και να το ξερετε, αυτο θα στραφει εναντιον σας....

Ή μαλλον ηδη στραφηκε....

Και για να μην λεμε πολλα και κουραζουμε οπως κανετε εσεις, που τα εχετε αρπαξει σας λεμε ξανα...







Πυροσβέστες μέσα στην Κακοκαιρία έβγαλαν αγκαλιά τους μαθητές από το Νηπιαγωγείο της Υπάτης...

Συγχαρητήρια στην προσπάθεια των Πυροσβεστών για το έργο που επιτελούν …



 

 

 

 

Το σκληρό πρόσωπο του Ιανού είδαν σήμερα οι κάτοικοι των Λουτρών Υπάτης. Δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρροι από την δυνατή νεροποντή ενώ κλήθηκε το Πυροσβεστικό κλιμάκιο προκειμένου να απομακρύνει με ασφάλεια τους μικρούς μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού, από το σχολείο τους.

Πηγή 

Αφγανοί καλούν τους Ασιατοαφρικανους με αφίσες να εξεγερθούν ! ! ! (Τις αφισες μονοι τους τις εφτιαξαν;)

Η Κυβερνηση τι κανει;

Χαιδευει τις ΜΚΟ που χαιδευουν τους λαθρομεταναστες και εισβολεις;

Τις ΜΚΟ, που διοικει τους Ασιατοαφρικανους και διοργανωνει την εξεγερση;

Με εμπρηστικά λοιπόν, μηνύματα που διακινούνται από τηλέφωνο σε τηλέφωνο, κάποιοι εξακολουθούν να υποκινούν σε εξέγερση τους λαθρομετανάστες και εισβολεις που βρίσκονται σε δομές στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Δειτε το βιντεο....



Αυτη ειναι που αποφασιζει για τις τυχες των Ελληνων και....Ετοιμάζονται να κλείσουν ξανά μέσα 5 εκατομμύρια Ελλήνων ! ! !


Οι λεγόμενοι «ειδικοί» βρίσκουν απολύτως λογική την επιβολή νέας καραντίνας...

Γι αυτο θα προτιμουσα αντι για "ειδικοι" να εγονται ανευθυνοι....

Και δυστυχως αυτοι οι Ανευθυνοι κυβερνουν την χωρα κι ας λεμε οτι πρωθυπουργος ειναι ο Κουλης της Μαρεβας...

Ξεκάθαρα λοιπον, συζητιέται από επιστήμονες ή αξιωματούχους της κυβέρνησης το σενάριο του ολικού lockdown.

Σε πρώτη φάση το μέτρο αυτό φαίνεται να εφαρμόζεται μόνο στην Αττική και όχι πανελλαδικώς.

Μάλιστα, μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΙ, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, πρόκρινε πως πρόκειται για μία….λογική λύση η επιβολή ενός 15νθήμερου lockdown για ολόκληρη την Αττική, στεκούμενη στο γεγονός πως τα κρούσματα για το νομό παραμένουν σταθερά αυξημένα.

Φορώντας μάλιστα για πρώτη φορά μάσκα σε τηλεοπτικό πάνελ, η κ.Παγώνη ξεκαθάρισε πως αυτή θα είναι ναι μεν η τελευταία αλλά και η καλύτερη λύση που μπορεί να αναζητηθεί προκειμένου να ανακοπεί η ανοδική πορεία των κρουσμάτων.

Κατά την ίδια τρεις είναι οι παράγοντες που θα κρίνουν το αν και πόσο γρήγορα θα ληφθούν νέα έκτακτα μέτρα στην Αττική:

Ο αριθμός των κρουσμάτων

Ο αριθμός των νοσηλευομένων

Ο αριθμός των διασωληνωμένων

Ήδη ωστόσο από τις προηγούμενες ημέρες, λοιμωξιολόγοι όπως είναι ο Νίκος Σύψας, τόνισαν ότι το επόμενο 10ήμερο θα καθορίσει αν περί τα 5 εκατομμύρια Ελλήνων αναγκαστούν να ζήσουν ξανά τον εφιάλτη του ολικού lockdown.

Οι συνέπειες φυσικά στην οικονομία από την επιβολή ενός τέτοιου μέτρου θα είναι ανυπολόγιστες.

Το κλίμα πάντως που διαμορφώνεται από τους κάθε λογής ειδικούς στα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες συντείνει όχι ως προς το αν θα επιβληθεί τελικά ολικό lockdown στην Αττική αλλά το πότε.




πηγη

Κυριε Πρωθυπουργε, αυτος ο Ελληνας πως θα ζησει, που οι Ασιατοαφρικανοι προστατευομενοι σας, του εκαψαν την περιουσια;


Τα βλεπετε τα χαλια σας;

Ναι τα χαλια σας, καλα το διαβασατε....

Γιατι ειστε ηθικος αυτουργος....

Δεν εφαρμοζονται οι νομοι και ειστε υπευθυνος για αυτο....

Αν εφαρμοζονταν, δεν θα υπηρχε σημερα, ουτε ενας λαθρομεταναστης και εισβολεας στα νησια μας...

Γιατι;

Γιατι κανεις απ ολους αυτους τους Τζιχαντιστες εγκληματιες που βρισκονται μαζι με τις οικγενειες τους στα νησια δε δικαιουται ασυλο...

Καθως φυσικα δεν δικαιουνται και οι λοιποι Ασιατοαφρικανοι σας πυ στις χωρες τους δεν εχουν πολεμο....

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ....

Ειστε υπευθυνος και συναυτουργος κυριε Αποτυχημενε Πρωθυπουργε ! ! !


Αιγυπτος Τουρκια ΣΥΜΜΑΧΙΑ και ΓΙΟΚ η Ελληνικη ΑΟΖ ! ! ! Πανηγυριζετε ακομη για επιτυχια κυριοι αποτυχημενοι;

Πειτε μας τωρα κυριοι του Καθεστωτος των Κουληδων ποσο επιτυχια ηταν η συμφωνια σας με την Αιγυπτο....

Δεν το ξερατε;

Ή μηπως τα ξερατε και τωρα θα προσπαθησετε να το φορτωσετε στην Αιγυπτο;

Οτι και να ισχυει απ τα δυο ειστε για χειροπεδες...



Οι συνομιλίες λοιπον, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και πιθανή τελεσφόρηση τους θα οδηγήσει σε οδυνηρή εθνική ήττα στον τομέα της ΑΟΖ. Αρκεί Κάιρο και Άγκυρα να προχωρήσουν σε μια απλή ρύθμιση της υφαλοκρηπίδας με βάση την μέση γραμμή στον χώρο ανατολικά του 28ου μεσημβρινού, περιοχές δηλαδή που έμειναν έξω από την «μερική οριοθέτηση» της ΑΟΖ Ελλάδα  και Αιγύπτου.

Μια συμφωνία που ουσιαστικά και η ίδια η Τουρκία de facto τήρησε στην κρίση των προηγούμενων ημερών καθώς ουσιαστικά το Oruc Reis δεν πέρασε τον 28ο μεσημβρινό στα δυτικά.

Δηλαδή η μερική οριοθέτηση που σήμαινε ότι η περιοχή της ΑΟΖ που δικαιούνται Ρόδος και σύμπλεγμα του Καστελορίζου έμειναν κενές και… ελεύθερες προς διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο χωρών.

Που σημαίνει ότι μια απλή μαθηματική οριοθέτηση θα οδηγήσει στην δια κρατήσει αυτών από τις δύο χώρες και χωρίς η Ελλάδα πρακτικά να μπορεί να προσβάλει μια τέτοια απόφαση όπως όλα δείχνουν.

Ο Αντιναύαρχος ε.α., A. D. Kutluk, τόνισε σε δηλώσεις του ότι μια ενδεχόμενη συμφωνία μεταξύ Τουρκίας – Αιγύπτου θα ανοίξει μια νέα σελίδα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, υπογραμμίζοντας ότι είναι γνωστό πως οι δυο χώρες συνομιλούν για την επίτευξή της.

Πρόσθεσε ότι αν υπάρξει τελικά συμφωνία, οι άλλες χώρες θα υποβαθμισθούν, σχολιάζοντας πως η Τουρκία ακόμη διαθέτει αυτή τη δυνατότητα, ενώ και η Αίγυπτος θα ωφεληθεί, αφού θα έχει συμφωνήσει στο ανατολίτικο παζάρι της Άγκυρας καθώς με μια μέση γραμμή και χωρίς τον υπολογισμό της ελληνικής θέσης σημαίνει ότι το Κάιρο θα βρεθεί να κατέχει βορειότερα τμήματα που πρακτικά είναι το σημείο που πηγάζει το κοίτασμα Ζορ.

Η περιοχή ανάμεσα στον 28ο Μεσημβρινό, που διαπερνάει τη Ρόδο μέχρι τον 32ο, μια κρίσιμη περιοχή, θα τεμαχίζεται από τα τουρκικά ερευνητικά και ενδεχομένως και γεωτρύπανα και θα αντιμετωπίζεται ως χώρος του συνολικού παζαριού.

Η μερική οριοθέτηση με άξονες τον 26ο και 28ο Μεσημβρινό σημαίνει εμπόδια στο θαλάσσιο δρόμο Ελλάδας – Κύπρου, καθώς αφήνει εκτός το σύμπλεγμα της Μεγίστης (Καστελόριζο) και τη μισή Ρόδο, όπως φαίνεται άλλωστε από τις σχετικές NAVTEX, τις στρατιωτικές ασκήσεις και τις κινήσεις των ερευνητικών πλοίων.

Άλλωστε η γραμμή που χωρίζει την ελληνική από την αιγυπτιακή γραμμή οριοθέτησης δεν καθορίστηκε με βάση τη Μέση Απόσταση και δεν είναι Μέση Γραμμή, αλλά γραμμή με «αναλογική» γραμμή.




πηγη 

Δεν εχουν ουτε Ιερο ουτε Οσιο ! ! ! Δικαζουν σημερα τον Ελληνα κτηνοτροφο, που δεν εκανε "υποκλισεις" στους Τουρκους εισβολεις....

Και η ερωτηση ειναι...

Επιτρεπει ο ρατσιστικος νομος αν γινει πολεμος να πυροβολησουμε τους Τουρκους;

Διαβαστε για το ρωτω αυτο...



Δικάζονται σήμερα στις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης ο νεαρός Φεριώτης κτηνοτρόφος και οι Τούρκοι που μπήκαν παράνομα στην χώρα μας την περασμένη Δευτέρα και συνεπλάκησαν μαζί του, προκαλώντας του βαριές σωματικές κακώσεις.

Σε μια υπόθεση που έχει συγκεντρώσει δικαιολογημένα το έντονο ενδιαφέρον όχι μόνο των συντοπιτών του από τις Φέρες, αλλά και όλων των Εβριτών και πολλών από διάφορα μέρη της Ελλάδας και κανονικά δεν θα έπρεπε να φτάσει στις δικαστικές αίθουσες, ο κτηνοτρόφος αντιμετωπίζει δυστυχώς και κατηγορία με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο. “

Παράνομη σωματική βία με ρατσιστικά χαρακτηριστικά” αναφέρει το κατηγορητήριο γι’ αυτόν, εκτός της κατηγορίας για απλή σωματική βλάβη. Κινδυνεύει μάλιστα αν κριθεί ένοχος για ρατσισμό, να τιμωρηθεί για καθέναν από τους 8 Τούρκους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, που μπήκαν παράνομα στο ελληνικό έδαφος ζητώντας πολιτικό άσυλο επειδή κινδυνεύουν από το καθεστώς Ερντογάν και συνεπλάκησαν μαζί του.

Σε μια τέτοια περίπτωση φυσικά η ποινή μπορεί να είναι ακόμα και φυλάκιση, την στιγμή που με βάση την ιατροδικαστική έκθεση, ο ίδιος υπέστη βαριές σωματικές βλάβες από τους Τούρκους και μάλιστα ρήξη του τένοντα στο χέρι, που ίσως χρειαστεί και ορθοπεδική επέμβαση. 

Κι αυτό είναι που έχει εξοργίσει πολλούς, μια και υπήρξε μια… περίεργη ευαισθησία σε κεντρικό επίπεδο από την αστυνομία, προερχόμενη από το ίδιο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που αποδέχθηκε τον… εκβιασμό των Τούρκων (μήπως και των γνωστών ΜΚΟ), πως αν δεν συλληφθεί και διωχθεί ο κτηνοτρόφος, θα δώσουν στη δημοσιότητα ΒΙΝΤΕΟ από τη συμπλοκή.

Πάντως τα δυο ΒΙΝΤΕΟ που δημοσίευσε η γνωστή φιλοσυριζαίικη “Εφημερίδα των Συντακτών” και τα παρουσίασε πριν λίγο το Evros-news.gr είναι επιεικώς αστεία. Γιατί δείχνουν δυο Τούρκους, έναν άνδρα και μια γυναίκα, να λένε διάφορα στη γλώσσα τους και σε καμιά περίπτωση φυσικά απειλή με την καραμπίνα από τον κτηνοτρόφο, όπως ισχυρίζονται μέσω των δικηγόρων τους. Οι Τούρκοι που συμμετείχαν στην συμπλοκή κατηγορούνται για σωματικές βλάβες και όλοι για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα.

Κολγιώνης, Αλεξανδρής και δυο αγρότες οι μάρτυρες υπεράσπισης του 

Μάρτυρες υπεράσπισης του κτηνοτρόφου θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρης Κολγιώνης, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Κτην οτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κώστας Αλεξανδρής, ο αγρότης που πριν λίγο καιρό δυο Αλγερινοί τον απείλησαν με μαχαίρι, τον έδεσαν χειροπόδαρα και του έκλεψαν αυτοκίνητο και κινητό, ο αγρότης στον οποίο ο κτηνοτρόφος έστειλε μήνυμα να ειδοποιήσει την αστυνομία για τους 8 Τούρκους που εντόπισε και ένας Συνοριοφύλακας που τους συνέλαβε.

Στο πλευρό του θα είναι και ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης με τα μέλη του, αφού με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί σήμερα το μεσημέρι έξω από τα δικαστήρια για συμπαράσταση. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

“Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης να παρευρεθούν αύριο, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 στης 11:30 έξω από τα δικαστήρια, προκειμένου να δηλώσουμε όλοι μαζί τη δυναμική και μαζική μας συμπαράσταση στον νεαρό κτηνοτρόφο μας που κατηγορήθηκε άδικα και δικάζεται για ρατσιστική επίθεση.

Ο τιτάνιος αγώνας που έδωσε ο λαός του Έβρου τον Μάρτιο, προκειμένου να συμβάλλει καθοριστικά στη διαφύλαξη της εθνικής ακεραιότητας των συνόρων μας δεν μπορεί να ποινικοποιείται. Ας προσέλθουμε όλοι μαζικά αύριο, για να διατρανώσουμε τη συμπαράστασή μας στον άδικα κατηγορούμενο συνάδερφό μας”.




πηγη 

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Rafale ! ! ! Με Meteor και Scalp παιρνουν του Ερντογκαν το σκαλπ ! ! ! Δώστε στους Έλληνες ό,τι καλύτερο λεει ο Μακρον...

Το Επιτελείο κλειδώνει την υπεροχή: με Meteor στον αέρα και με Scalp στο έδαφος 100 χλμ Εμβέλεια - 4 max ταχύτητα



Με στόχο να κόψει τα φτερά οποιουδήποτε αντιπάλου, από μεγάλη απόσταση και με συντριπτικό χτύπημα, η Πολεμική Αεροπορία την ώρα που συζητά με την Γαλλική επιτροπή για τα Rafale, τοποθετεί στο τραπέζι και την προμήθεια σημαντικού αριθμού των πυραύλων αέρος - αέρος Meteor.

Το αεροπορικό Επιτελείο με αυτή την εισήγηση κατά τις συζητήσεις με την 15μελή επιτροπή της Γαλλίας, η οποία θα παραμείνει στο ΓΕΑ τουλάχιστον μια εβδομάδα, επιχειρεί να κλειδώσει το βασικό όπλο που θα κάνει τη μεγάλη διαφορά στον ουρανό του Αιγαίου και θα καθηλώσει ουσιαστικά την Τουρκική Πολεμική Αεροπορία.

Η ύπαρξη του πυραύλου αέρος - αέρος Meteor, εξηγούν Επιτελείς της Πολεμικής Αεροπορίας, εξασφαλίζει ουσιαστικά ότι το Rafale είναι ένα «απλησίαστο» μαχητικό.

Η επιλογή του αντίπαλου αεροπόρου είναι μια: Να μην εμφανιστεί

Παράλληλα δημιουργείται με αυτή την οπλική φαρέτρα μια επιπλέον ομπρέλα προστασίας, όχι μόνο προς τους αεροπορικούς σχηματισμούς (Comao), αλλά ακόμα και των πλοίων του πολεμικού στόλου, απαγορεύοντας οποιαδήποτε αντίπαλη κίνηση σε ιδιαίτερα μεγάλη ακτίνα.

Οι ίδιοι οι Έλληνες αεροπόροι λένε με νόημα πως ο πύραυλος Meteor είναι το στρατηγικό όπλο στον αέρα και κάνουν μια παράλληλη αντιστοιχία με τον Scalp, δηλαδή ότι είναι ο δεύτερος για στόχους εδάφους, έτσι και ο πρώτος είναι στον εναέριο πόλεμο.

Ο Meteor είναι στην ουσία ίσως ο πιο βασικός λόγος για την προμήθεια του αεροσκάφους Rafale.

Ο συγκεκριμένος πύραυλος είναι ο φόβος και τρόμος όχι μόνο για τα αντίπαλα μαχητικά αλλά και για στόχους υψηλής αξίας, όπως είναι τα ιπτάμενα τάνκερ και τα αεροσκάφη εγκαίρου προειδοποίησης, τα ιπτάμενα ραντάρ.

Ο αριθμός των Meteor που έχει θέσει στην συζήτηση η Πολεμική Αεροπορία (σ.σ. δεν είναι απαραίτητο η γνωστοποίηση αριθμών σε αυτή την φάση της διαπραγμάτευσης) αλλάζει τον εναέριο αγώνα άρδην, χωρίς μάλιστα να υπάρχει η παραμικρή δυνατότητα χρήσης αντίμετρου από τον αντίπαλο, παρά μόνο η απόφαση να μην εμφανιστεί καν στο αεροπορικό πεδίο της μάχης.

Τον Meteor τον έχουν χαρακτηρίσει ακόμη και ως το «υπερόπλο» το οποίο αναλόγως από το ύψος εκτόξευσής του και με ταχύτητα που ξεπερνά ακόμη και τρεις φορές όλους τους άλλους πυραύλους, δύναται να ξεπεράσει και τα 100 χιλιόμετρα πλήττοντας τον στόχο του.

Και μπορεί οι Γάλλοι να δίνουν το πράσινο φως για την αποδέσμευση στην Ελλάδα του Meteor, αλλά επειδή πρόκειται για όπλο συμπαραγωγής μεταξύ έξι χωρών, ανάμεσά τους και οι ΗΠΑ, αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη αυτού του αιτήματος.

Μακρόν: Δώστε στους Έλληνες ό,τι καλύτερα

Η προμήθεια αυτή εξηγούν ιπτάμενοι ότι φέρνει και νέα δεδομένα στην αεροπορική εκπαίδευση αλλά και την σχεδίαση των αεροπορικών αποστολών, διότι πλέον ομιλούμε για το μαχητικό που φέρνει ταυτόχρονη αεροπορική υπεροχή στον αέρα και σε αποστολές βομβαρδισμού.

Η διαδικασία ανάμεσα στο αεροπορικό Επιτελείο και την Γαλλική αποστολή στην Αθήνα τρέχει με πολλές και ταυτόχρονες διαδικασίες που στόχο έχουν να ολοκληρωθούν όλες μέχρι το τέλος του έτους. Αν μάλιστα αυτό καταστεί εφικτό, στην αυγή του νέου έτους δεν αποκλείεται στον διάδρομο προσγείωσης της Τανάγρας να τροχοδρομούν τα πρώτα μεταχειρισμένα Rafale.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Γάλλοι τόνισαν προς τους Αξιωματικούς με τους οποίους συνομιλούν ότι η εντολή που έχουν από την πολιτική ηγεσία και τον πρόεδρο Μακρόν, είναι το κάθε αεροσκάφος που θα παραδοθεί στους Έλληνες να είναι ότι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή η Γαλλική Πολεμική Αεροπορία.

Η Γαλλική επιτροπή έχει φτάσει στο αεροπορικό Επιτελείο από τη Δευτέρα και θα παραμείνει και την άλλη εβδομάδα. Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε μετά το τετ α τετ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Εμανουέλ Μακρόν στην Κορσική και τις εξαγγελίες του Έλληνα πρωθυπουργού από την Θεσσαλονίκη που έκανε γνωστή την πρόθεση της κυβέρνησης να ενισχύσει τον αεροπορικό στόλο με τα αεροσκάφη 4,5 γενιάς Rafale.

Τις επόμενες ημέρες θα φανεί η πρόθεση της Πολεμικής Αεροπορίας αν θα ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο απειλής της κι αν θα μπει σε συζητήσεις που αφορούν και τα βλήματα Hammer.

Πρόκειται για κατευθυνόμενα βλήματα αέρος- εδάφους τα οποία έχουν καθοδήγηση IR ή RF, ένας Γαλλικός δηλαδή JDAM. Αυτό σημαίνει πως αν η αποστολή είναι κατά ενός αεροδρομίου ή κατά ενός άλλου στόχου, με έξι συνολικά τέτοιες βόμβες (τρεις ανά κάθε φτερό) 500 ή 1000 λιβρών, με ένα «πέρασμα» πραγματοποιείται μια άφεση τα οποία πλήττουν με θανάσιμη ακρίβεια τον στόχο κάνοντας μια επίθεση κορεσμού με αεροσκάφος.

Πληροφορίες που μεταφέρουν ιπτάμενοι λένε ότι μπορεί μια τέτοια επίθεση να γίνει και με απόκλιση αρκετών μοιρών, άρα από απόσταση, από μεγάλο ύψος και οι βόμβες να φτάνουν στον στόχο.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.