Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Στις 9 θα χτυπά το πρώτο κουδούνι από το νέο έτος στα σχολεία !


Τέλος στο πρωινό ξύπνημα...



Τέλος στο πρωινό ξύπνημα βάζει το υπουργείο Παιδείας και προχωρά στην αλλαγή της ώρας έναρξης των μαθημάτων στα σχολεία από τη νέα σχολική χρονιά.


Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου διαβεβαίωσε χθες ότι «προχωρά η διαδικασία έτσι ώστε από το νέο διδακτικό έτος να χτυπά το “κουδούνι” στα σχολεία στις 9». Όπως διευκρίνισε, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχει το πόρισμα της αρμόδιας Επιτροπής.

Ο κ. Γαβρόγλου τόνισε ότι συντάσσεται το σχετικό πόρισμα της επιτροπής που έχει συγκροτήσει για τη διερεύνηση δυνατότητας αναμόρφωσης του σχολικού ωραρίου .

Συγκεκριμένα, προτείνεται τα μαθήματα να ξεκινούν στις 9 το πρωί αντί στις 8.15 που ισχύει μέχρι στιγμής, αλλαγή η οποία θα επηρεάσει βεβαίως και την ώρα λήξης του σχολικού ωραρίου, το οποίο θα μετακινηθεί κατά 45 λεπτά αργότερα.

Η επιστημονική Επιτροπή αποτελείται από τους:
1. Αθανασία – Χρυσούλα Παπαθανασίου του Μενελάου, Κλινική Ψυχολόγο, ως Πρόεδρο, και

2. Ιωάννα Μπίμπου Νάκου του Νικολάου, Καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ, ,

3. Μαρία Χιόνη του Παναγή, Εκπαιδευτικό ΠΕ02 – Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α ́ Αθήνας,

4. Αγάπιο Τερζίδη του Κωνσταντίνου, Παιδίατρο – Αντιπρόεδρο ΚΕΕΛΠΝΟ,
5. Παύλο Χαραμή του Δημητρίου, Αντιπρόεδρο ΙΕΠ,

6. Μαρία Καφετζιδάκη του Αντωνίου, Εκπαιδευτικό ΠΕ60,

7. Ευγενία Κουράντου του Γεωργίου, Εκπαιδευτικό ΠΕ05, ως μέλη.



Πηγή

Δημοψηφισμα στην Ελβετια για απελασεις αλλοδαπων.....



Οι πολίτες της Ελβετίας καλούνται σήμερα να ψηφίσουν σε ένα δημοψήφισμα σχετικά με την αμφιλεγόμενη πρόταση να απελαύνονται αλλοδαποί όταν παραβιάζουν τον νόμο, πρακτικά για οποιοδήποτε αδίκημα: από την παραβίαση του ορίου ταχύτητας ως την ανθρωποκτονία.

Την πρόταση αυτή έκανε το αντιμεταναστευτικό Ελβετικό Λαϊκό Κόμμα (SVP), το οποίο έχει τη μεγαλύτερη ισχύ από όλα τα κόμματα στο Εθνικό Συμβούλιο (κάτω Βουλή), καθώς οι ξένοι αποτελούν το ένα τέταρτο του πληθυσμού της χώρας.

Οι Βρυξέλλες και η Βέρνη κατέληξαν σε μια συμφωνία επί της αρχής για την εφαρμογή της θεμελιώδους αρχής της ελευθερίας της κίνησης των προσώπων το 1999. Με βάση αυτή τη συμφωνία, οι πολίτες της Ελβετίας και της ΕΕ έχουν δικαίωμα να κινούνται ελεύθερα από τη μια στην άλλη. Πάνω από ένα εκατομμύριο υπήκοοι κρατών μελών της ΕΕ ζουν μόνιμα σήμερα στην Ελβετία, ενώ περίπου 300.000 περνούν τα σύνορα καθημερινά για να πάνε στις δουλειές τους, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης (ΕΥΕΔ).

Η πρωτοβουλία του SVP επικρίθηκε σφοδρότατα από πολιτικούς, κρατικές υπηρεσίες, οργανώσεις αρωγής και μη κυβερνητικής οργανώσεις. Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την πρόταση, ενώ η οργάνωση αρωγής Caritas Internationalis και άλλες ΜΚΟ έκαναν παρόμοιες τοποθετήσεις.

Η Ελβετή υπουργός Δικαιοσύνης Σιμονέτα Σομαρούγκα καταδίκασε την πρόταση που τίθεται σε δημοψήφισμα σήμερα, χαρακτηρίζοντας την «απάνθρωπη» και κρίνοντας ότι αποσκοπεί να θέσει την Ελβετία υπεράνω και πέραν του διεθνούς δικαίου.

Από τη δική της πλευρά, η αναπληρώτρια γραμματέας του SVP Ζίλβια Μπερ δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ότι η χώρα της δεν έχει επιδείξει αρκετά σκληρή στάση έναντι των εγκληματιών και δεν έχει ποτέ χρησιμοποιήσει την απειλή απέλασης ως αποτρεπτικό μέσο.

Ο Γκρέγκορ Ρουτς, άλλο ένα μέλος του κόμματος, υποστήριξε ότι αλλοδαποί διαπράττουν το 73% των διαρρήξεων, το 61% των βιασμών και το 58% των ανθρωποκτονιών στην Ελβετία.


πηγη 

Μητσοτακης: Θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών!

Τι λεει ρε ο ξευτιλισμενος;

Ευτυχως που ειναι και ηλιθιος και αυτοκαρφωνεται ο Κουλης...

Έτσι για να πέφτουν οι μάσκες των δήθεν πατριωτών!

Μητσοτάκης από το οικονομικό φόρουμ των Δελφών: Θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών!

Δηλαδή Κυριάκο σου κλέβουνε το όνομα την ιστορία και εσύ το δέχεσαι;

Και θα το σεβαστείς κιόλας;

Μαύρο στις εκλογές σε όποιον αποδέχεται τα Σκόπια ως Βόρεια Μακεδονία!

Δειτε το βιντεο ΕΔΩ

πηγη 

ΦΟΒΕΡΟ! Ο Ινδος Πιλοτος που αιχμαλωτισαν οι Πακιστανοι εφαγε τα διαβαθμισμενα εγγραφα για να μην πεσουν στα χερια εχθρων......

Είχε συλληφθεί μετά την κατάρριψη του μαχητικού του αεροσκάφους 
στην διαφιλονικούμενη περιοχή του Κασμίρ....
Με τιμές ήρωα υποδέχθηκαν χθες οι Ινδοί τον μυστακοφόρο πιλότο που 
απελευθέρωσαν οι πακιστανικές αρχες...
Και του αξιζε μετα απο αυτο που εκανε....

Για να μην προδώσει την πατρίδα του, ο Ινδός πιλότος Αμντιναντάν Βαρτχαμάν έφαγε ευαίσθητα στρατιωτικά για να μην πέσουν στα χέρια των αρχών του Ισλαμαμπάντ.
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Ινδός πιλότος είναι καλά στην υγεία του. Ο πατέρας του – συνταξιούχος πιλότος – και η μητέρα του- τον περίμεναν χθες στο Δελχί για να τον καλωσορίσουν.

Η σύλληψη του Ινδού πιλότου από τις δυνάμεις του Πακιστάν πυροδότησε έντονη στρατιωτική ένταση ενισχύοντας τους φόβους για πόλεμο.

Από την πλευρά του, το Ισλαμαμπάντ δήλωσε ότι θα τον απελευθερώσει στο πλαίσιο μιας «χειρονομίας ειρήνης», ωστόσο και οι δύο χώρες εξακολουθούν να έχουν αναμμένες τις στρατιωτικές μηχανές τους.

Λίγο πριν τον πιάσουν όμηρο οι Πακιστανοί, ο Ινδός πιλότος πυροβόλησε στον αέρα και στη συνέχεια κατάπιε τα διαβαθμισμένα έγραφα προτού συλληφθεί από τους Πακιστανούς.

Τα ινδικά ΜΜΕ επαινούν τον πιλότο για τον επαγγελματισμό που επέδειξε, αφότου έγινε γνωστό από την «Washington Post» ότι έφαγε ευαίσθητα στρατιωτικά έγγραφα για να μην τα βρουν οι απαγωγείς του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ινδός πιλότος είχε συλληφθεί μετά την κατάρριψη του μαχητικού του αεροσκάφους στην διαφιλονικούμενη περιοχή του Κασμίρ.

Χθες, ο Ινδός πιλότος Αμπχιναντάν Βαρτχαμάν πέρασε την μεθόριο από το Πακιστάν προς την πατρίδα του, αμέσως μόλις το Ισλαμαμπάντ αποφάσισε την απελευθέρωσή του.

Πλάνα της πακιστανικής τηλεόρασης έδειξαν τον αντισμήναρχο Αμπιναντάν να διασχίζει τα σύνορα στο φυλάκιο κοντά στην πόλη Ουάγκα, ανάμεσα στις πόλεις Λαχόρη του Πακιστάν και Αμριτσάρ της Ινδίας, λίγο πριν από τις έξι το απόγευμα ώρας Ελλάδος.
Νωρίτερα, οι Πακιστανοί έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου ο ίδιος μιλώντας στην πακιστανική τηλεόραση δήλωσε «πολύ εντυπωσιασμένος από τον πακιστανικό στρατό» ο οποίος του «συμπεριφέρθηκε πραγματικά καλά».

«Το Ισλαμαμπάντ παρέδωσε χθες στην Ινδία τον πιλότο του μαχητικού τον οποίο είχε συλλάβει και ο πιλότος οδηγήθηκε για ιατρικές εξετάσεις, όπως δήλωσε Ινδός αξιωματούχος στον τομέα της άμυνας.

«Η εντολή για τσεκ-απ δόθηκε επειδή ο αξιωματικός χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει το εκτινασσόμενο κάθισμα από το αεροσκάφος», δήλωσε ο υποπτέραρχος Ρ. Καπούρ στους δημοσιογράφους κοντά σε ένα συνοριακό σημείο διέλευσης στο κρατίδιο Παντζάμπ στη βόρεια Ινδία


πηγη 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Το ΕΣΡ καλεί Στεφανίδου...Προβλήματα στον ΣΚΑΪ...





Αναστάτωση στο κανάλι του ΣΚΑΪ καθώς το ΕΣΡ καλεί σε ακρόαση, τον σταθμό, για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «μαζί σου».
Η απόφαση του ΕΣΡ

Σύμφωνα με το ΕΣΡ, ο ΣΚΑΪ καλείται σε ακρόαση προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με «ακριβή μετάδοση γεγονότων στην εκπομπή Μαζί σου».

Όπως σημειώνει η Ανεξάρτητη Αρχή, το βασικό θέμα είναι αν έχει γίνει υποκατάσταση αστυνομικών και ανακριτικών Αρχών από δημοσιογραφική έρευνα.



Πηγή

Το μελανιασμένο χέρι της βασίλισσας Ελισάβετ ανησυχεί τη Βρετανία...

Το μελανιασμένο χέρι της βασίλισσας Ελισάβετ προκαλεί ερωτηματικά στη Βρετανία.






 Η 92χρονη Βασίλισσα Ελισάβετ στην συνάντηση που είχε με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα και την Βασίλισσα Ράνια και στην φωτογράφιση όλοι πρόσεξαν τα χέρια της να είναι μελανιασμένα. Η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν χαμογελαστή και όπως είχε σταυρωμένα τα χέρια της όλοι πρόσεξαν πόσο μελανιασμένα ήταν. Το Παλάτι δεν έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση για να καθησυχάσει τους πολίτες.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα η Βασίλισσα Ελισάβετ υποβλήθηκε σε επέμβαση καταρράκτη και στις δημόσιες εμφανίσεις της φορούσε γυαλιά ηλίου για να αποφύγει την έκθεση στον ήλιο ενώ είχε περιορίσει και τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Πηγή



























Μαθε τα δικαιωματα σου, αν ληστης μπουκαρει σπιτι σου και δεν χρειαζεται να κανεις πως κοιμασαι!

Εσύ ξέρεις τα δικαιώματά σου αν κάποιος εισβάλει σπίτι σου; 
Τι θεωρείται νόμιμη άμυνα;

Όλοι λίγο-πολύ γνωρίζουμε ότι αν ένα έγκλημα (π.χ φόνος) τελεστεί σε κατάσταση άμυνας, ο δράστης δεν τιμωρείται. Ποια είναι όμως τα πραγματικά δικαιώματά μας αν βρεθούμε σε μία τόσο δύσκολη κατάσταση;

Ο Ποινικός Κώδικας ορίζει άλλωστε ρητά ότι «δεν είναι άδικη η πράξη που τελείται σε περίπτωση άμυνας». Η ρύθμιση αυτή είναι αυτονόητη συνέπεια της αίσθησης αυτοσυντήρησης και της ανάγκης του καθενός να προστατεύσει τον εαυτό του ή και τρίτους από επιθέσεις…

Ο νομικός ορισμός της άμυνας πάντως είναι ο εξής: Άμυνα θεωρείται η αναγκαία προσβολή του επιτιθέμενου, στην οποία προβαίνει κάποιος, για να υπερασπισθεί τον εαυτό του ή άλλον από άδικη και παρούσα επίθεση που στρέφεται εναντίον τους .

Από τον ορισμό αυτό προκύπτουν επιγραμματικά κάποιες βασικές αρχές, που ισχύουν στη νόμιμη άμυνα, προκειμένου αυτή να μην τιμωρηθεί:

1) Καταρχάς θα πρέπει η εναντίον μας επίθεση να είναι άδικη και παράνομη, έτσι π.χ. κάποιος που πυροβολεί το δικαστικό κλητήρα, ο οποίος έρχεται να του κατασχέσει πράγματα, δεν είναι σε άμυνα, διότι ο κλητήρας λειτουργεί στο πλαίσιο του Νόμου και κατόπιν εντολής.

2) Έπειτα θα πρέπει άμυνα και επίθεση να ταυτίζονται χρονικά ή τουλάχιστον να είναι πολύ κοντά, έτσι π.χ. αν κάποιος μας πυροβολήσει και φύγει, δεν νοείται να τον βρούμε μετά από μία… εβδομάδα στο καφενείο και να τον πυροβολήσουμε εξ επαφής, ενώ αν π.χ. ο δράστης κυνηγάει το θύμα επί ώρες, η άμυνα είναι δυνατή, για όσο χρόνο υφίσταται αυτή η κατάσταση, διότι εδώ η επίθεση έχει διάρκεια. Επίσης αν το θύμα π.χ. καταφέρει να αφοπλίσει τον επίδοξο δράστη,h επίθεση λογικά έχει τελειώσει, οπότε αν στη συνέχεια τον σκοτώσει, θα έχει πρόβλημα…

3) Τρίτον και βασικότερο, η άμυνα οφείλει να είναι η αναγκαία, όπως λέει ο Νόμος και εδώ είναι ένα λεπτό σημείο, που μπορεί και δημιουργεί στην πράξη προβλήματα στον αμυνόμενο, διότι αν έχουμε υπέρβαση του αναγκαίου ορίου και μέτρου, η πράξη άμυνας μπορεί να κριθεί ως άδικη και να τιμωρηθεί!

Έτσι π.χ. αν μας επιτεθεί κάποιος με ύβρεις, η άμυνα με… πυροβολισμό προφανώς υπερβαίνει το μέτρο και θα τιμωρηθούμε για ανθρωποκτονία με πρόθεση (ίσως με ελαφρυντικό). Τα όρια βέβαια δεν είναι πάντα τόσο ευδιάκριτα, αλλά συχνά πολύ λεπτά, γι’ αυτό ο Νόμος αναφέρει ορισμένα κριτήρια, με βάση τα οποία θα κριθεί το αναγκαίο μέτρο της άμυνας. Αυτά είναι: η επικινδυνότητα, το είδος, ο τρόπος και η ένταση της επίθεσης, η βλάβη που επεδίωκε ο επιτιθέμενος και οι λοιπές περιστάσεις.

Όποιος υπερβαίνει το αναγκαίο μέτρο άμυνας τιμωρείται, αν η υπέρβαση έγινε με πρόθεση, με ποινή ελαττωμένη, ενώ αν έγινε η υπέρβαση από αμέλεια, με την ποινή που προβλέπεται για το αντίστοιχο έγκλημα εξ αμελείας. Αν όμως η υπέρβαση οφείλεται στο φόβο και την ταραχή που του προκάλεσε η επίθεση, τότε μένει ατιμώρητος! Έτσι π.χ. αν διαπιστώσει κάποιος έντρομος μέσα στη νύχτα ότι έχει μπει διαρρήκτης στο σπίτι του και τον πυροβολήσει, ακόμα και αν ο επίδοξος ληστής ήταν άοπλος, τότε με βάση τις περιστάσεις, ο αμυνόμενος θα πρέπει να κριθεί ατιμώρητος, διότι ήταν προφανώς φοβισμένος και δεν μπορούσε μέσα στο σκοτάδι να διακρίνει αν ο εισβολέας οπλοφορούσε ή όχι!

Να σημειωθεί τέλος ότι αν κάποιος προκαλέσει με πρόθεση την επίθεση του άλλου, για να τον πλήξει δήθεν σε κατάσταση άμυνας, τότε θα τιμωρηθεί κανονικά για το έγκλημα (είναι οι γνωστοί και ως προβοκάτορες)…

Επίσης, ο αμυνόμενος μπορεί να τιμωρηθεί για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Δεν συνιστούν όπλα τα μαχαίρια που η κατοχή τους δικαιολογείται για οικιακή χρήση, ενώ η κατοχή όπλων είναι γενικά παράνομη, εκτός αν ο κάτοχος έχει εφοδιαστεί με ειδική άδεια από την οικεία αστυνομική Αρχή. Δεν απαιτείται άδεια για κατοχή αεροβόλου ή ψαροντούφεκου.


πηγη 

Εκτακτο...Αρχισε ο πολεμος Πακισταν- Ινδιας! Χωρις πολεμο κι ερχονται κατα χιλιαδες! Τωρα ;

Τωρα την πατησαμε...
Θα ελθουν κατα εκατομμυρια...
Και δυστυχως, θα κανουν παρτυ τα απλυτα που θα τους υποδεχονται...
Διαβαστε τι συμβαινει....


Κανονική χερσαία πολεμική σύγκρουση διεξάγεται στο Κασμίρ από το πρωί σήμερα, παρά την απελευθέρωση του Ινδού πιλότου, ενδεικτικό του άκρως πολεμικού κλίματος που επικρατεί και στις δύο πλευρές.

Πριν μερικά μόνο λεπτά, Ινδικό στρατόπεδο στην περιοχή Σόφιαν στο Τζαμού και Κασμίρ της Ινδίας φέρεται να έχει δεχτεί επίθεση από πακιστανικές πραστρατιωτικές ομάδες  φανατικών ισλαμιστών τρομοκρατών καθώς ακούστηκαν πυρά στο συγκεκριμένο σημείο , σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

Πυροβολισμοί έχουν αναφερθεί κατά μήκος της Γραμμής Ελέγχου στους τομείς Νοσέρα και Πουντς στα de facto σύνορα μεταξύ Πακιστάν και Ινδίας, σύμφωνα με το πρακτορείο Republic.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το στρατόπεδο 44RR του Ινδικού Στρατού φέρεται να έχει γίνει στόχος τρομοκρατικής επίθεσης.

«Οι μάχες μας είναι μέσα στα σπίτια μας,. Βρισκόμαστε στο έλεος αυτών των στρατιωτών», αναφέρουν κάτοικοι των χωριών  στην περιοχή Mendhar στο Κασμίρ που ελέγχεται από την Ινδία.

Μετά τις σποραδικές αψιμαχίες την Παρασκευήτο Βράδυ, σήμερα Σάββατο ξεκίνησε κανονική χερσαία μάχη με την χρήση και βαρέων όπλων, με αποτέλεσμα 6 νεκρούς πολίτες και 2 Πακιστανούς στρατιώτες…μέχρι τώρα, ενώ η κατάσταση ας ελπίσουμε να εκτονωθεί διότι το μίσος μεγαλώνει ανάμεσα στις δύο πλευράς με ιλιγγιώδη τρόπο , εμπλέκοντας  πολύ μεγαλύτερο αριθμό δυνάμεων.   

Μεγάλες ινδικές δυνάμεις με πυροβολικό, όλμους στοχεύουν σε πακιστανικό χωριό , ενώ το ίδιο υλοποιούν και οι Πακιστανοί στρατιώτες,  κατά μήκος των ασταθών συνόρων τους στην αμφισβητούμενη περιοχή του Κασμίρ.

Βολές όλμων και πακιστανικού πυροβολικού αλλά και βολές από μικρά όπλα πραγματοποιήθηκαν εναντίον ινδικών στρατιωτικών θέσεων στον τομέα Krishna Gkhati στην περιοχή Punch.

Μόλις πριν λίγο με την ένταση να « βαράει κόκκινο» ινδικά αεροσκάφη διενέργησαν  χαμηλές πτήσεις και έριξαν  με τα πολυβόλα τους σε οτιδήποτε κινούνταν στην περιοχή.

Το Πακιστάν ανακοίνωσε ότι έριξε  κατά των ινδικών αεροσκαφών, χωρίς όμως αποτέλεσμα .

Μια πακιστανική στρατιωτική ανακοίνωση  ανέφερε ότι πολλοί  άμαχοι τραυματίστηκαν στις νέες μάχες. Η Ινδία ανακοίνωσε  ότι πακιστανικά στρατεύματα επιτέθηκαν στην ινδική πλευρά με αποτέλεσμα να ξεσπάσει  κανονικός πόλεμος.

Αξιωματούχοι και από τις δύο χώρες κατηγόρησαν ο ένας τον άλλον για   απρόκλητες  παραβιάσεις της συμφωνίας του 2003 για την κατάπαυση του πυρός.

Η σημερινή πολεμική βία όμως σηματοδοτεί τη σοβαρότερη κλιμάκωση της μακρόχρονης σύγκρουσης από το 1999, όταν η στρατιωτική δύναμη του Πακιστάν δέχτηκε επίθεση από το Κασμίρ που ελέγχεται από την Ινδία.

Όλα ξεκίνησαν στις 14 Φεβρουαρίου από τις παραστρατιωτικές δυνάμεις ισλαμιστών ανταρτών στο Κασμίρ οι οποίοι έβαλαν βόμβα και σκότωσαν 40 Ινδούς στρατιωτικούς.

Εκτιμήσεις ειδικών φέρουν τις αψιμαχίες μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν για το Κασμίρ, να απειλούν να εξελιχθούν σε ανοιχτό πόλεμο που θα απειλεί με την σειρά του ολόκληρο τον πλανήτη λόγω πυρηνικών όπλων τα οποία κατέχουν οι χώρες.

Για αυτό, καίριο ρόλο διαδραματίζουν ήδη Ουάσινγκτον και Πεκίνο που θέλουν αποκλιμάκωση εδώ και τώρα.

Υπάρχουν συνεχείς αναφορές και σήμερα, τόσο από την Ινδία όσο και από το Πακιστάν, για τα μετακίνηση τεθωρακισμένων μεραρχιών στα σύνορα των δύο χωρών, ενώ έχουν κλείσει και τα σχολεία για την προετοιμασία μιας ενδεχόμενης κλιμάκωσης των εχθροπραξιών.

Στην Ινδία, στα σύνορα με το Πακιστάν, κατασκευάζονται 14.000 οχυρά καταφύγια για να φιλοξενήσουν οικογένειες σε περίπτωση σύρραξης με πυρηνικά όπλα, όπως γράφει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, για μία ένταση που ξέσπασε τόσο απροκάλυπτα σε άκρως ασταθή περιοχή του πλανήτη στην οποία όμως διακυβεύονται πραγματικά  τεράστια συμφέροντα.


πηγη 

ΚΟΥΓΙΑΣ: ''Κ@κιά @δερφ@ρ@ φορτωμένη με κοκαΐνη, η Λ@ζόπουλος !



Σάλος έχει προκληθεί από τον ξυλοδαρμό του Λάκη Λαζόπουλο από τον γνωστό δικηγόρο Αλέξη Κούγια το βράδυ της Παρασκευής!



Ωστόσο η κόντρα έχει ξεκινήσει μήνες πριν! Τον περασμένο Οκτώβριο η ΑΕΛ, ομάδα του Αλέξη Κούγια, είχε εκδόσει ανακοίνωση και τα έβαλε… με τον Λάκη Λαζόπουλο!
Θυμηθείτε την παρακάτω: «Μου έστειλαν αναρτήσεις πολύ γνωστού site από την Αθήνα, το οποίο προέβαλε ένα μεγάλο πανό γραμμένο με μαύρο σπρέι και το οποίο έγραφε «είσαι κοντός για την ΑΕΛ».

Είναι γνωστό ότι με εμφάνισε σαν κοντό, ενώ δεν είμαι και το ύψος μου είναι 1,79, αυτή η γνωστή κακιά αδερφάρα ο Λαζόπουλος όταν αποκάλυψα το κύκλωμα των ανέντιμων δικαστών, δικηγόρων και ιερωμένων που ήταν γεμάτο χυδαίες αδελφές, με μερικούς εκ των οποίων έκανε παρέα σε μοναστήρια (υπάρχουν και οι σχετικές φωτογραφίες).

Αυτή η αγνώμων κακιά αδερφάρα ο Λαζόπουλος, που τον έσωσα στην υπόθεση του σκάφους Therapy με την κοκαΐνη στη Μύκονο, γιατί μου το ζήτησε πολύ μεγάλη προσωπικότητα της Ελλάδος, που τον προστάτευε εκείνο το διάστημα και τον πήρε από το σκάφος με ελικόπτερο λίγο πριν επέμβουν οι λιμενικοί και αστυνομικοί κι έτσι δεν συνελήφθη, επειδή κατήγγειλα το γνωστό παραδικαστικό κύκλωμα των δικαστών, δικηγόρων και ιερωμένων, με ορισμένους εκ των οποίων ήταν προσωπικός φίλος, κατασκεύασε με σκοπό να με αποδυναμώσει ως μάρτυρα αυτήν τη ψεύτικη εικόνα μου ότι δήθεν είμαι κοντός, χωρίς βεβαίως αυτό κανείς να το πιστεψει, αφού κυκλοφορώ παντού καθημερινά και τίποτα δεν είναι κρυφό που να αφορά την προσωπικότητα μου, αλλά το χρησιμοποιούν μόνο αυτοί που με μισούν είτε γιατί αποκαλύπτω και εκθέτω τις παρανομίες τους στο ποδόσφαιρο είτε γιατί με βρίσκουν απέναντι τους σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση.

Στη Λάρισα το χρησιμοποίησε κατά κόρον καθημερινά στις εκπομπές του σε έναν χωρίς όνομα και χωρίς πρόγραμμα ραδιοφωνικό σταθμό, ένας που σε ηλικία 55 ετών έκανε αίτηση για να γίνει δόκιμο μέλος του ΠΣΑΤ, γιατί δεν πήραμε τον γιο του στην U20 της ΑΕΛ κάνοντας τον και επαγγελματία και το χρησιμοποίησαν και χτες σε αυτό το πανό τα περίπου 100 περιθωριακά αλβανάκια με κουκούλες, που σήκωσαν το πανό και τα οποία κατευθύνει μέσα από τις φυλακές ο Αλβανός έμπορος ναρκωτικών Ελβίρ Λάσκο με το προσωνύμιο Τσε, γιατί αρνήθηκα να τον υπερασπιστώ στο δικαστήριο που αντιμετωπίζει καιμπου απειλείται με ισόβια κάθειρξη (είναι ό ίδιος ο οποίος με κινητό που τελειώνει σε 94 με απείλησε για τον γιο μου) και εκτός φυλακών οι αδελφικοί του φίλοι Λευτέρης Μήτσης (αυτός μου ζήτησε να με πληρώσει για να τον υπερασπιστώ), Νίκος Ράγιας και Ραφαήλ Χαλκιάς (αυτοί με είχαν πληρώσει όταν τον υπερασπίστηκα σε μικρότερης απαξίας αδικήματα), αλλά και 5 μέλη της Ερασιτεχνικής παλιά μέλη των Monsters που είχαν στενή σχέση με τον Πηλαδάκη.

Σε όλους αυτούς θέλω να τους δηλώσω κατηγορηματικά το εξής:

Ο «κοντός» έχει πολύ μεγάλα γεννητικά όργανα και θα τα χρησιμοποιήσει για να τους κάνει αυτό που έκανε σε αυτούς και που στο παρελθόν τον εκβίαζαν και είναι τώρα κατηγορούμενοι στο Koriopolis και στην τελευταία υπόθεση των 27 κατηγορουμένων και θα τους κλείσει φυλακή.

Μετά τη φυλακή έρχεται και η απέλαση στην Αλβανία.

Το σχέδιο τους για να με εκβιάσουν ώστε να φύγω παραδίδοντας τις μετοχές μου δωρεάν στην Ερασιτεχνική για να διαχειρίζονται τα έσοδα της ΑΕΛ που εγώ έφερα άνθρωποι που έχουν γεμίσει με απλήρωτα γραμμάτια μπασκετμπολίστες (Καμάρας και υπόλοιποι) σε μένα δεν περνάει.

Όσοι πολέμησαν τον δίκαιο αγώνα μου στο ποδόσφαιρο είτε εξαφανίστηκαν είτε μπήκαν φυλακή.

Λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί ο διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας Ελευθερία, επειδή εδώ και λίγο καιρό είμαι δικηγόρος του αντιδίκου του Γιώργου Δημητρακόπουλου, πρώην ευρωβουλευτού, πρώτου στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και πραγματικού ιδιοκτήτου της εφημερίδας Ελευθερία, προβάλει με ολοσέλιδα δημοσιεύματα τις ενέργειες αυτών των ακραίων κακοποιών και αυτών που τους ενθαρρύνουν, αλλά θέλω να του πω ότι όσο υπάρχει η ΠΑΕ ΑΕΛ και δεν καταντήσει πάλι ερασιτεχνικό σωματείο από τις ενέργειες των κακοποιών και της Ερασιτεχνικής, που έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να υποβιβαστεί, εγώ δεν πρόκειται να πουλήσω τις μετοχές μου ούτε θα τις χαρίσω σε κανέναν και το πρόβλημα θα το έχει ο ίδιος.»





Πηγή

ΗΠΑ σε Κοσοβο: Κανετε οτι σας λεμε, αλλιως φευγουμε και ερχονται οι Σερβοι ! ! !

Τα καλα και συμφεροντα των Αμερικανων επιβαλουν να πουλησουν τους μεχρι προ τινος συμμαχους, τους Κοσοβαρους Αλβανους.....
Ετσι ειναι οι Αμερικανοι...
Οσο εχουν συμφεροντα ειναι συμμαχοι και φιλοι, μετα.............


Απίστευτη εξέλιξη στα Βαλκάνια με τους Αμερικανούς να χοντραίνουν το "παιχνίδι" και να παίζουν τα "ρέστα" τους για ενσωμάτωση της Σερβίας στους ευρωατλαντικούς θεσμούς.

Οι Αλβανοί του Κοσόβου βρίσκονται εκτός ελέγχου γεγονός που ανάγκασε τους Αμερικανούς να τους απειλήσουν με λουκέτο στην στρατιωτική βάση "Bondsteel" αν δεν επιτευχτεί συμφωνία με την Σερβία.

Κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε με παράδοση των Αλβανών και της περιοχής του Κοσόβου πίσω στον σερβικό Στρατό αφού επί της ουσίας οι αμερικανικές δυνάμεις είναι αυτές που έχουν αποτρέψει αρκετές φορές σερβικές επιχειρήσεις στην περιοχή.

Πρόκειται για την δεύτερη προειδοποίηση των Αμερικανών προς την αλβανική ηγεσία η οποία δείχνει να ακολουθεί "τυφλά" τον Ρ.Τ.Ερντογάν. Μην ξεχνάμε πως ο νέος πρόεδρος του τουρκικού Κοινοβουλίου είναι αλβανικής καταγωγής με αρμοδιότητα την σύσφιξη σχέσεων Τουρκίας-Αλβανίας-Κοσόβου.

"Εάν η διοίκηση της Πρίστινα δεν καταργήσει επειγόντως τη δασμολόγηση των σερβικών προϊόντων, η Ουάσιγκτον θα αποσύρει τις στρατιωτικές δυνάμεις της από το Κοσσυφοπέδιο" αυτό ήταν το μήνυμα των συνομιλιών των αξιωματούχων του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας με εκπροσώπους της διοίκησης της Πρίστινα και των εκπροσώπων  της αντιπολίτευσης του Κοσσυφοπεδίου.

«Εάν δεν καταργηθούν οι δασμολογήσεις του 100% των σερβικών προϊόντων οι συνέπειες θα είναι σοβαρές.

Εκτός από την απαγόρευση χορήγησης θεωρήσεων και την ακύρωση  της συμμετοχής, όπως στον τομέα της ασφάλειας και το κλείσιμο του διαλόγου με τις ΗΠΑ, ενδέχεται ο αμερικανικός στρατός να αποσύρει τις δυνάμεις του από το στρατόπεδο Μποντστίλ», δήλωσαν οι Αμερικανοί αξιωματούχοι στην εφημερίδα της Πρίστινα «Gazeta Blic».

Ο αναπληρωτής διευθυντής του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας (NSC) για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Τζον Έρατ και ο διευθυντής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο NSC, Μπρεντ Μπέρκελεϊ συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Κοσσυφοπεδίου Χασίμ Θάτσι και τον πρωθυπουργό Ραμούς Χαραντινάι, μετά την επίσκεψη στο Βελιγράδι όπου συνομίλησαν με αξιωματούχους της κυβέρνησης της Σερβίας.

Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν να επισημάνουν το μήνυμα του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ «ότι θα πρέπει να επωφεληθούν από τη μοναδική στιγμή που τους δίνεται και να απέχουν από ενέργειες που εμποδίζουν την επίτευξη συμφωνίας, όπως ανακοίνωσε η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Πρίστινα".

Πριν λίγες ημέρες, ο Αμερικανός πρέσβης στην Πρίστινα Φίλιπ Κόσνετ παρέδωσε στον πρόεδρο του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι επιστολή της αμερικανικής κυβέρνησης μέσω της οποίας του ζήτησε να άρει του δασμούς ύψους 100% στις εισαγωγές σερβικών προϊόντων έχει επιβάλλει η κυβέρνηση. Την είδηση μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο του Κοσσόβου RTK2.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ανέφερε ότι σε περίπτωση που η ηγεσία του Κοσόβου αρνηθεί να άρει τους δασμούς στα σερβικά προϊόντα η Ουάσιγκτον απειλεί την Πρίστινα με επιβολή κυρώσεων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει το RTK2, η επιστολή εστάλη και τον πρωθυπουργό του Κοσόβου Ράμπυς Χαραντινάι και στον πρόεδρο της Βουλής Κάντρι Βέσελι. Η επιστολή φέρει την υπογραφή της ηγεσίας του Λευκού Οίκου, του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του αμερικανικού Πενταγώνου.

Το Κόσοβο στις 21 Νοεμβρίου επέβαλε δασμούς ύψους 100% στις εισαγωγές προϊόντων από την Σερβία την Βοσνία και Ερζεγοβίνη. Αργότερα η κυβέρνηση του Κοσόβου αποφάσισε να διευρύνει την επιβολή των δασμών 100% στις εισαγωγές όλων των εμπορευμάτων που προέρχονται από την Κεντρική Σερβία αλλά και προϊόντων μη σερβικής προέλευσης.

Οι ενέργειες αυτές της Πρίστνα προκάλεσαν την αντίδραση των μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και του μόνιμου αντιπροσώπου των ΗΠΑ.

«Οι πιέσεις δεν περνάνε σ` εμάς», απαντά το Κόσοβο

Ο πρωθυπουργός του Κοσόβου Ράμους Χαραντινάι, οξύνει την αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ δηλώνοντας ότι δεν θα υποκύψει στις πιέσεις για άρση των δασμών που επέβαλε η κυβέρνησή του για τα προϊόντα από την Σερβία, στις 21 Νοεμβρίου του 2018.

Σχολιάζοντας, σε συνέντευξη Τύπου, τις απειλές που φτάνουν από τις ΗΠΑ για την επιβολή κυρώσεων κατά του Κοσσόβου αν δεν άρει του δασμούς, δήλωσε:

«Οι δασμοί μπορεί να μείνουν για πάντα, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα μας με την Σερβία. Δεν υπάρχουν κυρώσεις που θα μας αναγκάσουν να καταργήσουμε τους δασμούς. Οι πιέσεις δεν είναι η γλώσσα που περνάει σ` εμάς, δεν έχουν αποτέλεσμα».

Ο Ράμους Χαραντινάι επανέλαβε ότι οι δασμοί θα καταργηθούν όταν θα λάβει εγγυήσεις ότι η οριστική συμφωνία με την Σερβία θα οδηγήσει στην αναγνώριση του Κοσσόβου.

Επιβεβαίωσε ότι δέχεται καθημερινά πιέσεις από τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Πρίστινα, Φίλιπ Κοσνέτ αλλά - όπως είπε- δεν πρόκειται να υποχωρήσει.

Η Ουάσιγκτον ζητάει την άρση των δασμών, για να επιστρέψουν οι Σέρβοι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να επιταχυνθεί η διαδικασία ώστε να βρεθεί οριστική λύση μέσα στο 2019.

πηγη 

Πανελληνιο κραξιμο και....ΠΡΥΜΝΑΝ ΑΝΑΚΡΟΥΕ, το BBC στο θεμα της Μακεδονιας !

Διόρθωσε τη “μακεδονική” αθλιότητα το βρετανικό BBC
Τα πηραν πισω οι βρωμιαρηδες....
Χωρις αυτο να σημαινει ομως οτι δεν θα ξανασυμβει αν δεν προσεξουμε....

Μετά τις έντονες αντιδράσεις και την επιστολή του Έλληνα πρέσβη στο Λονδίνο προς το βρετανικό δίκτυο, το BBC τροποποίησε το άθλιο δημοσίευμα περί καταπιεσμένης «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα. Στο τέλος του επίμαχου άρθρου, που είχε δημοσιευθεί στις 24 Φεβρουαρίου, το βρετανικό δίκτυο σημειώνει ότι έχει διορθωθεί ένα λάθος που αφορούσε τη συνταγματική αναθεώρηση στη Βόρεια Μακεδονία.

Προσθέτει επίσης ότι έχουν συμπεριληφθεί «επιπλέον πληροφορίες που αφορούν την ελληνική θέση για την κοινότητά της που μιλά σλάβικα, συμπεριλαμβανομένου link της επιστολής του πρέσβη της χώρας στη Μ. Βρετανία προς το BBC».

«Επίσημα, η ελληνική κυβέρνηση αναγνωρίζει μόνο μία μειονότητα, τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης», αναφέρει το ΒBC επικαλούμενο τις ελληνικές θέσεις. «Ιστορικά θεωρεί τους Μακεδόνες Σλάβους της Ελληνικής Μακεδονίας ως μία γλωσσική και όχι εθνική ομάδα, αναφέροντάς τους ως σλαβόφωνους Έλληνες ή δίγλωσσους Έλληνες.

»Έγγραφο των αρχών της δεκαετίας του ‘90 αναφέρει ότι “σχεδόν όλοι οι δίγλωσσοι κάτοικοι της περιοχής των οποίων η εθνική συνείδηση δεν ήταν ελληνική μεταφέρθηκαν σε γειτονικά κράτη” στο πρώτο μισό του 20ου αιώνα.

»Συνεπώς, όσοι δίγλωσσοι παρέμειναν κατείχαν ελληνική εθνική συνείδηση. Η Συμφωνία των Πρεσπών αναφέρει ότι η εθνικότητα των κατοίκων της Βόρειας Μακεδονίας είναι “Μακεδόνας/ πολίτης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας”, κάτι που, όπως τονίζει η ελληνική κυβέρνηση, δεν κάνει καμία εικασία για την ύπαρξη μακεδονικής εθνότητας», σημειώνει το BBC.


πηγη 

Πώς προστατευόμαστε από την Βασκανία ; Γιατί κάποιος μπορεί να μας ''ματιάσει'' και κάποιος άλλος όχι ;


Η Εκκλησία μας δέχεται τη βασκανία, δηλαδή την επέμβαση του πονηρού πνεύματος και τη θεωρεί έργο του διαβόλου.Σχετίζεται κυρίως με το φθόνο και τη ζήλεια.







Συχνά οι άνθρωποι επηρεαζόμαστε από την βασκανία. Υπάρχουν, όμως, και κάποια μέσα που μπορούν να μας προστατεύσουν από το «μάτι».

Όσοι άνθρωποι αισθανθούν οι ίδιοι ή κάποιος δικός τους την επήρεια της βασκανίας, πρέπει να τρέχουν στον πνευματικό ιερέα να τους σταυρώσει με το σταυρό, που έχει μεγάλη δύναμη κατά των πονηρών πνευμάτων, και να τους διαβάσει την ειδική ευχή κατά της βασκανίας. Πολλοί άνθρωποι επινόησαν κατά της βασκανίας διάφορα μέσα, όπως τα φυλαχτά, για να τα φοράνε όσοι βασκαίνονται.


Η Εκκλησία προσπαθώντας να προφυλάξει τα μέλη της από κάθε πλάνη δεν επιτρέπει στους Χριστιανούς να χρησιμοποιούν αυτά τα φυλαχτά (χάντρες, φύλλα, λουλούδια, εκκλησιαστικά αντικείμενα και λοιπά), γιατί όλα αυτά προϋποθέτουν μια μαγική αντίληψη λειτουργίας και προστασίας, τελείως αντιχριστιανική. Επίσης απαγορεύεται να χρησιμοποιούνται διάφορα «εξορκιστικά» λόγια κατά του «ματιάσματος» από άντρες ή γυναίκες, γιατί όλα αυτά τα «λαϊκά» μέσα και οι σχετικές αντιλήψεις και δεισιδαιμονίες είναι είδος μαγείας και παγανισμού, όπως αναφέρει και ο άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης στο βιβλίο του «Χρηστοήθεια των Χριστιανών». Κάθε άλλο πέρα από τις ευχές της Εκκλησίας αποτελεί άρνηση της πίστεως· κάθε άλλο «ξόρκι» απομακρύνει από τον άνθρωπο τη χάρη του Αγίου Πνεύματος και τον αφήνει ανίσχυρο μπροστά στις «μεθοδείες του πονηρού».

Όποιος χρησιμοποιεί «ξόρκια» και «φυλαχτά» και «χαϊμαλιά» είτε για τον εαυτό του είτε για δικούς του ανθρώπους, πρέπει να ξέρει ότι έτσι μολύνει το βάπτισμά του, δείχνει απιστία και ασέβεια προς το Θεό, και επομένως αντί να προστατεύεται από το κακό, παραδίδει τον εαυτό του σε μισάνθρωπες επιρροές.

Υπάρχουν βέβαια τα χριστιανικά φυλαχτά της Εκκλησίας, τα οποία μπορούν και πρέπει να μεταχειρίζονται οι πιστοί. Πολύ αποτελεσματικό φυλαχτό είναι ο σταυρός, που πρέπει να φοράνε όλοι οι Χριστιανοί, γιατί οι δαίμονες φοβούνται τη δύναμή του, γιατί είναι το φυλακτήριο όλου του κόσμου.

Υπάρχουν βέβαια και άλλα μέσα της πίστεως μας, με τα οποία επικαλούμαστε τη δύναμη του μεγάλου Θεού και μπορούμε να αποτρέψουμε κάθε κακό. Πρέπει όμως να έχουμε υπόψη μας ότι κανένα αγιαστικό μέσο της Εκκλησίας δεν μας βοηθά χωρίς μία απαραίτητη προϋπόθεση, την πίστη. Πρέπει να έχουμε πίστη σταθερή και ακλόνητη και χωρίς αμφιβολίες στο Κύριο μας Ιησού Χριστό και στη διδασκαλία του. Και αυτή η πίστη μεταφράζεται σε έργα, τα οποία είναι η πίστη στα θεόπνευστα λόγια της Αγίας Γραφής· το να εφαρμόζουμε και να ακολουθούμε τις εντολές του Θεού στη ζωή μας, το να εκκλησιαζόμαστε τακτικά, η θερμή προσευχή, να εξομολογούμαστε συχνά, και να κοινωνούμε.

Τότε βεβαίως κανένα κακό, καμία επιβουλή, καμία βασκανία δεν μπορεί να μας βλάψει, και κυρίως δεν μπορεί να μας απομακρύνει από την πίστη και από τη σωτηρία της ψυχής μας. Με την προσευχή επικοινωνούμε με το Θεό.

Με την εξομολόγηση απαλλασσόμαστε από τις αμαρτίες μας, οι οποίες είναι βάρος στη ψυχή μας και τείχος που εμποδίζει τη χάρη του Θεού να μας αγιάσει και να μας προστατέψει. Με τη θεία κοινωνία ενωνόμαστε με τον ίδιο το Θεό και γινόμαστε και εμείς «θεοί κατά χάριν». Αυτά είναι τα κυριότερα αγιαστικά μέσα και φυλαχτά που με πολλή αγάπη προσφέρει η μητέρα Εκκλησία σε κάθε παιδί της, πιστό μέλος της. Από αυτά ξεκινώντας και με τις συμβουλές πάντοτε του πνευματικού μας πρέπει να χρησιμοποιούμε και τα υπόλοιπα, το σημείο του Σταυρού, τις ευχές από τον ιερέα, τον μικρό και τον μεγάλο αγιασμό και λοιπά.

Προσοχή λοιπόν και μακριά από κάθε τι που δεν είναι εκκλησιαστικό μέσο αγιασμού· προσοχή και από κάποια φυλαχτά που ορισμένοι επιτήδειοι παρουσιάζουν ως «της εκκλησίας», με σακουλάκια, φυλλαράκια, ξόρκια, χαρτάκια, ψωμάκια, πανάκια και τα όμοια, διότι έτσι ξεγελούν τους απλούστερους και εκμεταλλεύονται το θρησκευτικό συναίσθημα και την ανασφάλεια πολλών, με σκοπό τη βεβήλωση της πίστης και τον προσπορισμό εύκολου πλουτισμού.



Πηγή

ΘΡΑΣΟΣ...Δεν τους αρεσει το τζαμι, θελουν μεγαλυτερο και με μιναρεδες!

ΘΡΑΣΟΣ !
Δεν τους αρεσε το τζαμι....
Πρόεδρος μουσουλμανικής ένωσης Ελλάδας: Είμαστε πικραμένοι με το τζαμί της Αθήνας που θυμίζει περίπτερο !


Είπε στον ΘΕΜΑ 104,6: Γιατί να υπάρχει τόση μυστικότητα για το τζαμί, γιατί να μην ξέρει ο κόσμος τι έχουν φτιάξει;
Την πίκρα των περίπου 500.000 Μουσουλμάνων που σύμφωνα με τον ίδιο ζουν στην Αθήνα για το τζαμί που ετοιμάζεται στο Βοτανικό εξέφρασε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της μουσουλμανικής ένωσης Ελλάδας, Ναίμ Ελ Γαντούρ.

«Είναι σαν μεγάλο περίπτερο. Αυτό είναι το τζαμί που μας λένε τόσα χρόνια και θα χωράει 300 άτομα;» αναρωτήθηκε ο κ. Ελ Γαντούρ.

Παράλληλα αναρωτήθηκε γιατί να υπάρχει τόση μυστικότητα για το τζαμί, «γιατί να μην ξέρει ο κόσμος τι έχουν φτιάξει;».

Κατά τον ίδιο η κυβέρνηση αυτό που θέλει να κάνει είναι να ξεμπερδεύει με το θέμα. «Ένας υπουργός είπε ότι έχουμε γίνει ρεζίλι στο εξωτερικό» είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ ήρθα από την Αίγυπτο πριν από 45 χρόνια. Έχω γεννηθεί στο Πορντ Σάιντ, είχαμε πολύ μεγάλη εκκλησία του Αγίου Νικολάου, είχαμε σχολείο ελληνικό, είχαμε τα πάντα, εμείς εδώ τόσα χρόνια να μας φτιάξουν ένα περίπετρο και χωρίς μιναρέ και να μας πουν αυτό είναι;» πρόσθεσε ο κ. Ελ Γαντούρ.

Σχολίασε, μάλιστα, ότι «στην Αίγυπτο υπάρχουν ελληνικές εκκλησίες με καμπαναριό και λένε για την Αίγυπτο ότι είναι τριτοκοσμική. Γιατί μια ευρωπαϊκή χώρα όπως η Ελλάδα να μας αντιμετωπίζει μίζερα;».

Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι «δεν θα διαμαρτυρηθούμε, είναι μόνο μια πίκρα».

Αυτονομία της Μακεδονίας ζητά ο πρόεδρος Παμμακεδονικών Ενώσεων Αγώνα Ελλάδας-Αυστραλίας....

Ειναι ενοχοι για εσχατη προδοσια...
Κι οσο μας κυβερνουν οι ομοιοι τους, ο κινδυνος ειναι πλεον ορατος....
Προσεξτε ρε τι ψηφιζετε....
ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ


Φυλλάδια τα οποία μιλούν για «αυτονομία της Μακεδονίας», μοιράστηκαν από αγνώστους σε χωριά της Βόρειας Ελλάδας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα φυλλάδια γράφουν «Αυτονομία της Μακεδονίας» και τα διακινούν, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, «ύποπτοι κύκλοι» σε χωριά της Φλώρινας και των Σερρών.

Το φυλλάδιο γράφει και «μπράκα Μακεντόνσκι», δηλαδή «αδέλφια Μακεδόνες».

Το «αυτονομία της Μακεδονίας» είναι στα ελληνικά με λάθος στο «της» που είναι με γιώτα αλλά και στα λατινικά, αλλά όχι στα κυριλλικά. Σύμφωνα με το thestival, ως συντάκτης υπογράφει το VMRO Οbedineta που είναι η «αριστερή» πτέρυγα του κόμματος Γκρουέφσκι.

«Eίναι αυτοί που δημιούργησαν στη εποχή του μεσοπολέμου το ευφυολόγημα των τριών ανυπάρκτων “Μακεδονιών”, την τεχνητή γλώσσα και τώρα θέλουν να δημιουργήσουν τεχνητή, φτιαχτή μειονότητα που περιλαμβάνει και την αυτονομία.

Να αυτονομηθούν , δηλαδή να αποσχιστούν από την Ελλάδα», δηλώνει στο Star o Μιχάλης Χρυσανθακόπουλος, πρόεδρος Παμμακεδονικών Ενώσεων Αγώνα Ελλάδας-Αυστραλίας.

«Έχουν αποθρασυνθεί κάποιοι. Μοιράζουν φυλλάδια στα χωριά των Σερρών και όπως μαθαίνουμε στα χωριά της Δυτικής Μακεδονίας, τα οποία μιλούν για αυτονόμηση της Μακεδονίας» επισημαίνει ο Γιώργος Τάτσιος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.

πηγη 

Ολοταχως για εμφυλιο στην Αλβανια και εμπλεκουν την Ελληνικη μειονοτητα....

Αν δεν φυγει εγκαιρα ο ναρκομανης Πρωθυπουργος, και δεν κανει πισω ουτε αυτος , ουτε η αντιποιλτευση το μοιραιο ειναι αναποφευκτο....
Και δυστυχως αναμεσα σ αυτους υπαρχουν και οι Βορειοηπειρωτες....
Ετσι λοιπον....



Σε νέες αποκαλύψεις για την καταπίεση που δέχεται η ελληνική μειονότητα στην Αλβανία από το καθεστώς Ράμα, προχώρησε η αλβανική η αντιπολίτευση απευθυνόμενη σε ευρωβουλευτές.

Ο Λ. Μπάσα παραδέχτηκε πως το καθεστώς Ράμα έχει καταστρέψει εκατοντάδες σπίτια και εκκλησίες Ελλήνων που κατοικούν στη χώρα, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις και το θυμό των ευρωβουλευτών.

Στα Τίρανα υπάρχει έντονη πολιτική και κοινωνική αποσταθεροποίηση το τελευταίο διάστημα, ενώ οι αποκαλύψεις για τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μόνο να βλάψουν μπορούν τον Ράμα.

Ένα ακόμη σκάνδαλο ήρθε στο φως της δημοσιότητας στη συνάντηση του επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα με τους βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σε μια προσπάθεια να κερδίσει την υποστήριξη του Βαγγέλη Ντούλε – γράφει το δημοσίευμα- ο Μπάσα κατέθεσε στους ευρωβουλευτές ένα από τα επιχειρήματα εναντίον του Έντι Ράμα. Ο Λουλζίμ Μπάσα ανέφερε τα ‘κατορθώματα’ του Ράμα: «Έχει καταστρέψει εκατοντάδες σπίτια και εκκλησίες της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία».

Η δήλωση συγκλόνισε την ομάδα των ευρωβουλευτών και ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Μπας Μπέλντερ ζήτησε διευκρινίσεις στη συνάντηση με τους βουλευτές της πλειοψηφίας.

Ειπώθηκε μάλιστα ότι δημιουργήθηκε ένα πρώην γκαράζ πάνω στα ερείπια της Εκκλησίας. Μετά το γκρέμισμα χτίστηκε μια νέα εκκλησία του Αγίου Αθανασίου που τα εγκαίνια έγιναν από την αγιότητα του Αναστάσιου.

Ο Ολλανδός ευρωβουλευτής είχε σοκαριστεί από το γεγονός αυτό και μάλιστα ότι λέγεται και επαληθεύεται με τόσο κυνικό τρόπο.

Αυτή η λεπτομέρεια εξηγεί το γεγονός γιατί το Σπετίμ Ιντρίζι δεν ήρθε στη συνάντηση καθώς είναι σίγουρο ότι θα αντιδρούσε και δεν θα επέτρεπε αυτό το ψέμα, σημειώνει το δημοσίευμα, χωρίς να διευκρινίζει ποιο ακριβώς είναι το ‘ψέμα’.

Η πολιτική μάχη που έχει ξεσπάσει στην Αλβανία, εμπλέκει πλέον άμεσα την ελληνική μειονότητα, η οποία αναμφίβολα θα επηρεαστεί από τις εξελίξεις στην χώρα.

Σημαντικός αριθμός όπλων Καλάσνικοφ έχει μεταφερθεί στα Τίρανα, ενώ βουλευτές προειδοποιούν για «αστικό πόλεμο».

Μετά τη δολοφονία του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα, οι απειλές κατά της ελληνικής μειονότητας έχουν αυξηθεί. Σε ένα τέτοιο κλίμα, λοιπόν, οι Έλληνες που κατοικούν στην Αλβανία πιθανώς κινδυνεύουν από ακραία στοιχεία που ενδέχεται να εκμεταλλευτούν την αποσταθεροποίηση για δικά τους συμφέροντα και ικανοποίηση.

Στο στούντιο μεγάλης τηλεοπτικής εκπομπής, ο βουλευτής Edi Paloka έριξε μια τεράστια«βόμβα». Ερωτηθείς ο ίδιος αν σε αυτή την πολιτική κρίση υπάρξει σύγκρουση μεταξύ αντιπάλων σε ένα αστικό πόλεμο, ο Edi Paloka από το Δημοκρατικό Κόμμα απάντησε ευθαρσώς «ότι δεν αποκλείει αυτό το σενάριο».

«Ούτε θέλουμε ούτε ευχόμαστε μια πολεμική εμφύλια σύγκρουση. Έχουμε παιδιά, όσοι είναι στο στούντιο έχουν παιδιά και θέλουν να ζουν κανονικά.

Η απόφασή μας για δράση αφορά όμως την επιβίωση μας. Θα αντιδράσουμε σε κάθε απόφαση της κυβέρνησης. Σήμερα η αστυνομία με την βίαιη δράση της μας έδειξε ότι έχει μετατραπεί σε τυφλό υπηρέτη του Ράμα. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι σήμερα. Αυτός ο στρατηγός της αστυνομίας όμως που επέστρεψε αυτή την στάση θα είναι αύριο υπεύθυνος για ότι γίνει», δήλωσε ο Έντι Παλόκα.


πηγη 


Χαλάει ξανά ο καιρός με βροχές και καταιγίδες ! Σε ποιες περιοχές θα βρέξει...Αναλυτική πρόγνωση...



Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού σήμερα, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Αυριο Κυριακή αναμένονται και λίγα χιόνια στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας ενώ η θερμοκρασία θα πέσει.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τις επόμενες ημέρες όμως, η κακοκαιρία φαίνεται να υποχωρεί και θα σημειωθεί βελτίωση, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Στην Αττική λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι από τις απογευματινές ώρες σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από το μεσημέρι. Λίγα χιονιά στα γύρω ορεινά τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά, όπου από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Τη νύχτα στα δυτικά τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από τις απογευματινές ώρες στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τα βόρεια βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Βελτίωση τις βραδινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ, στρεφόμενοι αργά το απόγευμα από τα βόρεια σε βόρειους τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στέρεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από αργά το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι και από τα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε βορειοανατολικούς 5 με 6 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη




Πηγή

Ξεκατινιαστηκαν οι κυρατσες, επιπεδο υπο του μηδενος, δειτε τι ψηφιζετε.....

Αυτο ειναι το επιπεδο της Ελληνικης Βουλης...
Δεν φταινε αυτες...
ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ...
Εσεις που τις κανατε βολευτινες γιατι σας εταξαν καποιο ρουσφετι....
Ξυπνατεεεεεε...



Θερμό επεισόδιο στο Open με πρωταγωνίστρια τη Σοφία Βούλτεψη…
«Είστε αγράμματοι και ανιστόρητοι», είπε απευθυνόμενη στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα.

«Την προσβάλλετε», είπαν για την καλεσμένη τους, οι παρουσιαστές της εκπομπής Ώρα Ελλάδος 7 (Open TV), Γιάννης Σαραντάκος και Ιορδάνης Χασαπόπουλος. «Δεν το λέω με ‘η’ αλλά με ‘οι’, για τους δικούς της», συμπλήρωσε για να λάβει την απάντηση της Καρακώστα «μα και πάλι με προσβάλλετε γιατί κι εγώ ανήκω σε αυτούς».

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο εκρηκτική.
Η Βούλτεψη δεν ήθελε να μιλήσει τελευταία η Καρακώστα.
Σήκωσε το χέρι της κι άρχισε να φωνάζει «δεν θα έχει την τελευταία λέξη αυτή.
Εγώ θα μιλήσω, εγώ θα μιλήσω τελευταία.
Δεν φεύγω από δω, φωνάξτε τον Σαββίδη».

Τα ‘χασε η τρίτη προσκεκλημένη, Εύα Καϊλή και δεν έλεγε κουβέντα, ενώ ο Χασαπόπουλος σηκώθηκε όρθιος, την έπιασε συμπονετικά από τον ώμο και της έλεγε «σε παρακαλώ Σοφία, ηρέμησε».


πηγη 

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Ξεχασατε το PIN του κινητου σας; Μην πανικοβαλεστε υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσετε!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ξεχνούν κατά καιρούς το PIN.
Και εκείνη τη στιγμή αναζητούν τρόπους για να το ανοίξουν.
Σε πολλές συσκευές επίσης έχει παρατηρηθεί ότι ακόμη και αν επιλέξεις έναν από τους υπάρχοντες τρόπους ακύρωσης της ασφάλειας, αυτός δε λειτουργεί (μιλάμε για bug-άρα ολκής).


Τρόποι για να το ξεκλειδώσετε:

Με το Διαχειριστή Συσκευής Android ο ευκολότερος τρόπος για τον μέσο χρήστη είναι μέσω του Διαχειριστή Συσκευής Android, τον οποίο όμως θα πρέπει να έχουμε ενεργοποιήσει πρώτα ως διαχειριστή συσκευής πηγαίνοντας «Ασφάλεια > Διαχειριστές συσκευών».

Μπαίνουμε στην επίσημη σελίδα του Διαχειριστή και αναζητούμε τη συσκευή μας. Ενδέχεται να μην τη βρει με την πρώτη φορά για αυτό κάνουμε refresh στο παράθυρο του browser και ξαναδοκιμάζουμε.

Στη συνέχεια πατάμε το «Κλείδωμα» και βάζουμε το νέο μας προσωρινό password, το οποίο θα διαγράψει το παλιό, όπως αναφέρει το strange. Το νέο password θα εφαρμοστεί στη συσκευή μας μετά από κάνα πεντάλεπτο, οπότε και μπορούμε να το πληκτρολογήσουμε στη συσκευή μας για να την ξεκλειδώσουμε.

Ρυθμίζοντας το Smart Lock

Στις τελευταίες εκδόσεις του Android και μέσα στο μενού «Ασφάλεια» υπάρχει μία νέα επιλογή κλειδώματος, το «Smart Lock».

Εκεί μπορούμε να ρυθμίσουμε τη συσκευή μας να ξεκλειδώνει αυτόματα: όταν συνδέεται με μία συγκεκριμένη συσκευή Bluetooth όπως smartwatch, fitness band ή ακουστικό, όταν είμαστε σε ένα αξιόπιστο μέρος όπως για παράδειγμα το σπίτι μας και όταν η μπροστινή κάμερα βλέπει το πρόσωπό μας.

Ρυθμίζοντας λοιπόν ένα από αυτά τα τρία, η lockscreen παρακάμπτεται και έτσι μπορούμε να μπούμε στη συσκευή μας χωρίς πρόβλημα. Εννοείται ότι αν θέλουμε στη συνέχεια να αλλάξουμε το PIN ή το Μοτίβο μας θα πρέπει να το γνωρίζουμε, αλλά τουλάχιστον έχουμε ξεκλειδώσει τη συσκευή που είναι το σημαντικότερο.

Με επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων

Για όσους δεν τρελαίνονται αν χάσουν τα δεδομένα τους υπάρχει η επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, η οποία διαγράφει τα πάντα στη συσκευή μας. Είναι επίσης μία σχετικά εύκολη διαδικασία η οποία όμως γίνεται αναγκαστικά μέσω recovery, αφού δεν μπορούμε να μπούμε στο μενού της συσκευής μας.

Σε αυτή την περίπτωση:

Απενεργοποιούμε τη συσκευή μας. Για να μπούμε σε recovery mode στις περισσότερες περιπτώσεις την ενεργοποιούμε κρατώντας πατημένα τα πλήκτρα «Volume Down + Power». Στο μενού της recovery επιλέγουμε «Wipe data / Factory reset» και στη συνέχεια «Reboot system now».

Για τα τσακάλια που παίζουν το ADB στα δάχτυλα, υπάρχει η επιλογή να διαγράψουμε το αρχείο στο οποίο αποθηκεύεται το Μοτίβο μας! Αφού λοιπόν εγκαταστήσουμε τον driver και το ADB στον υπολογιστή μας, ανοίγουμε το τερματικό / γραμμή εντολών και δίνουμε τις εντολές: Στη συνέχεια κάνουμε επανεκκίνηση και είμαστε έτοιμοι.

Μέσω Safe Mode για τρίτη lockscreen

Τελευταία περίπτωση είναι να έχουμε εγκαταστήσει και να χρησιμοποιούμε μία εφαρμογή από το Play Store που αντικαθιστά τη lockscreen της συσκευής μας. Για να την προσπεράσουμε λοιπόν απλώς βάζουμε τη συσκευή μας σε Safe mode και την απεγκαθιστούμε. Στη συνέχεια κάνουμε επανεκκίνηση και μπορούμε να μπούμε κανονικά στο μενού της.

Για όλους τους τρόπους που αναφέραμε υπάρχουν φυσικά και κάποιες προϋποθέσεις. Για παράδειγμα για τα «Αξιόπιστα μέρη» πρέπει να έχουμε συνεχώς ανοιχτή την τοποθεσία μας, για τις συσκευές όπως το ακουστικό, ανοιχτό το Bluetooth και ούτω καθεξής.


πηγη 

Αυτός είναι ο άτυχος πυροσβέστης που έχασε την ζωή του στις φλόγες...Αφήνοντας ορφανά τα δυο ανήλικα παιδιά του...

Καλό Παράδεισο...
Θερμά Συλλυπητήρια στην Οικογένεια του.

Πρόκειται για τον πρόεδρο των πυροσβεστών στην Κεντρική Μακεδονία. Ο 46 χρόνος πυροσβέστης παρελήφθη νεκρός από το σημείο όπου επιχειρούσε με συναδέλφους του σε φωτιά σε εργοστάσιο χημικών

Ένας πυροσβέστης, ηλικίας 46 ετών έχασε τη ζωή του στη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς στη βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ο άτυχος πυροσβέστης δεν τα κατάφερε παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έκαναν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη. Αργότερα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση.

Όπως είπε σε δήλωση του στο protothema, ο Χαράλαμπος Αμανατίδης, γραμματέας της Ενωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας ο νεκρός είναι ο πρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Τσαλής. Ήταν πατέρας δύο ανήλικων αγοριών.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ ένας ακόμη άνθρωπος, ηλικίας 45 ετών διακομίσθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με αναπνευστικά προβλήματα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά σε ξερά χόρτα και επεκτάθηκε σε παρακείμενο χώρο εργοστασίου με χημικά στο Καλοχώρι της Σίνδου, στη Βιομηχανική Περιοχή. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν οκτώ οχήματα και 16 πυροσβέστες.








Πηγή

SOS...Αν σας δωσουν χαρτονομισμα λεκιασμενο με μελανι, ειναι κλεμμενο, διαβαστε τι πρεπει να κανετε....


Τι πρέπει να κάνετε αν σας δώσουν ένα χαρτονόμισμα ευρώ με κηλίδα από μελάνη; 
Χωρίς δεύτερη σκέψη θα πρέπει να το επιστρέψετε, συμβουλεύει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.



Καθώς οι ληστείες σε ATM έχουν γίνει στην Ελλάδα σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, τραπεζικά στελέχη εκτιμούν ότι θα εμφανίζονται στην αγορά όλο και περισσότερα χαρτονομίσματα με εμφανείς κηλίδες από μελάνη. Όσοι δεν προσέξουν και τα πάρουν, θα έχουν ξεπλύνει, άθελά τους, κλεμμένα χαρτονομίσματα!

Οπως αναφέρει το economistas, η ΕΚΤ συμβουλεύει τους συναλλασσόμενους να είναι πολύ προσεκτικοί με τα… μελανιασμένα χαρτονομίσματα: μην τα δεχτείτε γιατί είναι πιθανότατα κλεμμένα.

Αντικλεπτικό σύστημα
Η μελάνη σε αυτά τα τραπεζογραμμάτια, εξηγεί η κεντρική τράπεζα, προέρχεται από αντικλεπτικές συσκευές, γνωστές επίσης ως έξυπνα συστήματα αχρήστευσης τραπεζογραμματίων (intelligent banknote neutralisation system – IBNS), οι οποίες ενεργοποιούνται όταν εγκληματίες ανοίγουν ένα φυλασσόμενο κιβώτιο μετρητών, όπως ένα ΑΤΜ ή ένα χρηματοκιβώτιο σε όχημα χρηματαποστολής.

Τα συστήματα αυτά καθιστούν τα κλεμμένα τραπεζογραμμάτια άχρηστα και άνευ αξίας, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο οι εμπορικές επιχειρήσεις, οι τράπεζες και οι λοιποί φορείς που κατ’ επάγγελμα διαχειρίζονται μετρητά να πέσουν θύματα εγκληματικής ενέργειας.

Πώς μπορείτε, όμως, να αναγνωρίσετε ένα κλεμμένο τραπεζογραμμάτιο το οποίο έχει κηλιδωθεί από μελάνη;

Η ΕΚΤ εξηγεί ότι, όταν ένα τραπεζογραμμάτιο κηλιδώνεται από σύστημα IBNS, η μελάνη ασφαλείας εμποτίζει το τραπεζογραμμάτιο και αφήνει ίχνη που συνήθως είναι περισσότερο εμφανή στις άκρες του τραπεζογραμματίου.

Οι μελάνες ασφαλείας που χρησιμοποιούνται συχνότερα έχουν χρώμα έντονο μωβ, πράσινο, μπλε, κόκκινο ή μαύρο. Η μελάνη συνήθως ρέει από τις άκρες προς το κέντρο των τραπεζογραμματίων και αφήνει ένα χαρακτηριστικό αποτύπωμα.

Μερικές φορές, τα χημικά που χρησιμοποιούν οι εγκληματίες για να πλύνουν τα τραπεζογραμμάτια στην προσπάθειά τους να αφαιρέσουν τη μελάνη μπορούν να αλλάξουν το χρώμα. Ως αποτέλεσμα, τα αρχικά χρώματα των τραπεζογραμματίων μπορούν επίσης να αλλοιωθούν και ορισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας μπορεί να καταστραφούν ή ακόμα και να εξαφανιστούν.

Η ΕΚΤ σημειώνει, πάντως, ότι μπορεί να μην είναι όλα τα κηλιδωμένα από μελάνη χαρτονομίσματα κλεμμένα. Αν πάνω στο τραπεζογραμμάτιο υπάρχουν πολύ αμυδρές κηλίδες ή ορισμένα μικρά σημάδια και οι άκρες είναι άθικτες, τότε τα σημάδια έχουν πιθανότατα προκληθεί τυχαία, για παράδειγμα, από ένα στυλό που χάνει μελάνη. Αυτά τα τραπεζογραμμάτια είναι απίθανο να έχουν κλαπεί και μπορούν να γίνουν δεκτά.

Τι πρέπει να κάνετε
Πώς θα πρέπει να αντιδράσει, όμως, ένας συναλλασσόμενος, αν κάποιος του δώσει τραπεζογραμμάτιο, το οποίο έχει ξεκάθαρα κηλιδωθεί από μελάνη αντικλεπτικής συσκευής;

Μην το δεχτείτε και ζητήστε ένα άλλο, συμβουλεύει η ΕΚΤ, αφού δεν μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το άτομο που σας δίνει το τραπεζογραμμάτιο είναι ο νόμιμος κάτοχος του.

Επίσης, πρέπει να αρνηθείτε τραπεζογραμμάτια που έχουν υποστεί λεύκανση ή που παρουσιάζουν χρωματικές αλλοιώσεις, γιατί κατά πάσα πιθανότητα οι εγκληματίες προσπάθησαν να αφαιρέσουν τους λεκέδες από μελάνη που προκάλεσε το σύστημα IBNS, πλένοντας ή λευκαίνοντας τα τραπεζογραμμάτια.

Αν έχετε δεχτεί τραπεζογραμμάτιο που έχει κηλιδωθεί από μελάνη, θα πρέπει να το παραδώσετε στην τράπεζά σας ή στην Τράπεζα της Ελλάδος, εξηγώντας πώς βρέθηκε στα χέρια σας. Η ΤτΕ θα ελέγξει αν οι κηλίδες από μελάνη έγιναν από σύστημα IBNS. Επίσης, ενδέχεται να ενημερώσει την αστυνομία που μπορεί να χρησιμοποιήσει τα τραπεζογραμμάτια ως αποδεικτικά στοιχεία για την καταδίκη των υπεύθυνων εγκληματιών.

Αν οι έρευνες δείξουν ότι οι κηλίδες από μελάνη έγιναν από σύστημα IBNS, ενδέχεται να μην δικαιούστε αποζημίωση, προειδοποιεί η ΕΚΤ. Οι εθνικές κεντρικές τράπεζες μπορούν να ανταλλάξουν τραπεζογραμμάτια ευρώ κηλιδωμένα από αντικλεπτικές συσκευές μόνο κατόπιν αιτήματος του αρχικού κατόχου, ο οποίος ήταν το θύμα της εγκληματικής ενέργειας που προκάλεσε την κηλίδωση των τραπεζογραμματίων.

Αν οι έρευνες επιβεβαιώσουν ότι οι κηλίδες από μελάνη δεν έγιναν από σύστημα IBNS και ότι τα σημάδια στο τραπεζογραμμάτιο έχουν προκληθεί τυχαία, θα λάβετε ένα νέο τραπεζογραμμάτιο ή το αντίστοιχο ποσό θα πιστωθεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό, σημειώνει η κεντρική τράπεζα.

Μετρητά με… κόλλα
Σύμφωνα με την ΕΚΤ, εκτός από τη μελάνη υπάρχουν και άλλα μέσα προστασίας των μετρητών, όπως η κόλλα.

Στο εσωτερικό μιας κασέτας ΑΤΜ όλα τα τραπεζογραμμάτια είναι ενωμένα με κόλλα σχηματίζοντας ένα συμπαγές τούβλο. Αν κάποιος προσπαθήσει να αφαιρέσει μεμονωμένα τραπεζογραμμάτια, αυτά σκίζονται σε κομμάτια.

Έτσι, ένα χαρτονόμισμα κολλημένο με σελοτέιπ μπορεί να μην είναι «αθώο», αλλά να προέρχεται από ληστεία σε ΑΤΜ.


πηγη

Συνελήφθη στην Πάτρα Αλβανός,εγκέφαλος κυκλώματος σωματεμπορίας....

Στην εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων που συνδέονται μεταξύ τους και ειδικεύονταν στη σωματεμπορία και στο εμπόριο ναρκωτικών προχώρησαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, τα μέλη του κυκλώματος σωματεμπορίας εξωθούσαν νεαρές γυναίκες στην πορνεία εκμεταλλευόμενα τη δεινή κοινωνική τους θέση. Ειδικότερα, όπως ανέφεραν καλά ενημερωμένες πηγές,  «έβρισκαν κοπέλες που είχαν παιδιά ή σοβαρά οικονομικά προβλήματα και τις απειλούσαν ότι αν δεν ενδώσουν, δεν θα έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους ή να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους».

Σύμφωνα μάλιστα με το tempo24.news, η τιμή για ένα βράδυ με τις κοπέλες που εκμεταλλευόταν το κύκλωμα έφθανε τα 5.000 ευρώ. Ποσό που αντιστοιχούσε σε 24ωρη «απασχόληση», ενώ η απλή ταρίφα άγγιζε τα 150 ευρώ.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ανέφεραν πως στην υπόθεση εμπλέκονται περισσότερες από 30 γυναίκες, εκ των οποίων οι τρεις έχουν συλληφθεί. Οι γυναίκες ζούσαν νόμιμα στην Ελλάδα και προέρχονταν από τη Μολδαβία, την Αλβανία, τη Ρουμανία και τη χώρα μας.

Όσον αφορά στον εγκέφαλο του κυκλώματος σωματεμπορίας, πρόκειται για Αλβανό, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί. Ειδικότερα, κατά την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν συνελήφθησαν 19 άτομα. Μεταξύ αυτών 16 άνδρες, στην πλειονότητά τους αλβανικής καταγωγής αλλά και Έλληνες.

Εδώ να σημειωθεί ότι, όπως προαναφέρθηκε, από τις αστυνομικές έρευνες προέκυψε πως εκτός από τη σωματεμπορία μέλη του κυκλώματος είχαν συστήσει κι άλλη ομάδα, με άλλο αρχηγό, επίσης από την Αλβανία (και αυτός έχει συλληφθεί), και διακινούσαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Τέλος, καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν πως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση έχουν στην κατοχή τους στοιχεία και για άλλους εμπλεκομένους (είχαν περιφερειακό ρόλο), οι οποίοι αναμένεται να συλληφθούν σύντομα.


πηγη 

ΞΕΦΤΙΛΑ...Το Ελληνικο Κρατος δεν τολμαει να απελασει, αλλα παρακαλαει τον ΔΟΜ, να φυγουν οι Τζιχαντιστες απ την Ελλαδα !

Πόσο πιο χαμηλά; 
Ουτε να τους κοψει το επιντομα δεν τολμα το Κρατος...
Ποιος κυβερνα τελικα;
Εχουμε Κυβερνηση;

Ανήμπορο το ελληνικό κράτος να προστατέψει τους πολίτες και να εφαρμόσει το σύστημα δικαίου, ζήτησε από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) να παρέμβει για να φύγουν δηλωμένοι(!) τζιχαντιστές που ζουν στην χώρα μας και να διακοπεί το επίδομα που τους πληρώνουμε!

Το θέμα αποκαλύφτηκε όταν οι τζιχαντιστές δημιούργησαν πολλά προβλήματα και απειλούσαν τους Κούρδους πρόσφυγες στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν μαζί στους Αγίους Θεοδώρους της Κορίνθου.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 20 του προηγούμενου μήνα και αμέσως οι Κούρδοι ενημέρωσαν τους ομοεθνείς τους στη Αθήνα ότι δέχονται στοχευμένες και συστηματικές απειλές από συγκεκριμένα άτομα που δηλώνουν τζιχαντιστές.

Μάλιστα οι Κούρδοι ανέφεραν ότι οι 3 από τους τζιχαντιστές που τους έχουν στοχοποιήσει είχαν μαχαιρώσει άλλους Κούρδους πρόσφυγες σε κέντρο υποδοχής στη Μυτιλήνη!

Οι απειλές ήταν πολύ σοβαρές και όπως είναι λογικό τρομοκράτησαν τον Κουρδικό πληθυσμό του ξενοδοχείου.

Η ομάδα των τζιχαντιστών αριθμεί συνολικά 9 άτομα, απειλούσε τους Κούρδους λέγοντας ότι:

"Για κάθε έναν αδελφό μας που σκοτώνετε εσείς στη Συρία, εμείς θα σφάζουμε έναν από εσάς.

Τα αδέλφια μας πίσω στην πατρίδα είναι άγγελοι του Αλλάχ και δεν μπορείτε να τους πειράξετε".

Οι απειλές επεκτάθηκαν ακόμα και στις γυναίκες τις οποίες η ομάδα των τζιχαντιστών τις καλούσε να φορούν μαντίλα αλλά οι ίδιες αρνούνταν. Ακόμα και τα παιδιά τους ενόχλησαν επειδή πετούσαν ψίχουλα ψωμιού στο πάτωμα.

Για τη ζοφερή αυτή κατάσταση οι Κούρδοι της Αθήνας ενημέρωσαν το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Στους αστυνομικούς επίσης διαβιβάστηκε αρμοδίως και κατάλογος με τα ονόματα των 9 εξτρεμιστών που δημιουργούν το πρόβλημα και θέλουν να τρομοκρατούν τους υπόλοιπους, κυρίως τους Κούρδους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Σήμερα, Παρασκευή, το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής απέστειλε επιστολή (με υπογραφή του υπουργού Δημήτρη Βίτσα) προς το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης ζητώντας του να πάρει τη σχετική πρωτοβουλία και να απομακρύνει τους τζιχαντιστές από το ξενοδοχείο...


πηγη 

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Φαίδων Γεωργίτσης, σε ηλικία 80 ετών.

Καλό Παράδεισο...
Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.







Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο. Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 12:30, στο Νεκροταφείο Νέας Σμύρνης.

O γόης του ελληνικού κινηματογράφου

Ο Φαίδων Γεωργίτσης πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες και έγινε αστέρας πρώτου μεγέθους μέσα από τα μιούζικαλ του Δαλιανίδη.

Ο Φαίδων Γεωργίτσης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21 Ιανουαρίου 1939.

Σπούδασε στις Δραματικές Σχολές των Καρόλου Κουν, Χρήστου Βλαχιώτη, Πέλου Κατσέλη. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο στην ταινία «Ποτέ την Κυριακή» του Ζυλ Ντασέν το 1960.

«Αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις» «Αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις»

Έγινε δημοφιλής μέσα από τις ταινίες-μιούζικαλ της Φίνος Φιλμς σε σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη, με συχνούς συμπρωταγωνιστές τη Ζωή Λάσκαρη, τη Μαίρη Χρονοπούλου, τον Κώστα Βουτσά, τη Μάρθα Καραγιάννη κ.ά. Στο θέατρο, είχε συνεργαστεί με το Θέατρο Τέχνης του Κουν, αλλά και με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Μ. Βολανάκη.

Ο Φαιδωνας Γεωργίτσης πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες και έγινε αστέρας πρώτου μεγέθους μέσα από τα μιούζικαλ του ΔαλιανίδηΟ Φαιδωνας Γεωργίτσης πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες και έγινε αστέρας πρώτου μεγέθους μέσα από τα μιούζικαλ του Δαλιανίδη

Στην τηλεόραση εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1972 στη σειρά «Κόκκινο δαχτυλίδι», ενώ έγινε πάλι δημοφιλής τη δεκαετία του '90 μέσα από τις καθημερινές τηλεοπτικές σειρές «Καλημέρα ζωή» και «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου.

Είχε ασχοληθεί, επίσης, με τη σκηνοθεσία σε θεατρικά και σε κινηματογραφικά έργα.

Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μπέττυ Αρβανίτη και εν συνεχεία παντρεύτηκε την Μπέτσυ, με την οποία απέκτησε δυο παιδιά, τον Ραφαέλο και τη Μαρίζα.

Τα τελευταία χρόνια ο Φαίδων Γεωργίτσις είχε δημιουργήσει το δικό του θέατρο και θεατρικό θίασο, στο Κορωπί, και με τον οποίο είχε ανεβάσει πληθώρα έργων.



Πηγή

Επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε υπαλλήλους του ΚΕΠ επειδή δεν του έκαναν μεταδημότευση <ΒΙΝΤΕΟ>


Ένας πολίτης μετέβη χθες στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στην πλατεία Συντάγματος και τελευταία στιγμή, όπως αναφέρουν οι υπάλληλοι, θέλησε να κάνει μεταδημότευση. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να συμβεί, καθώς δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις και έτσι -όπως καταγγέλλεται- έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Όπως ανέφερε ο κ. Αναγνωστάκης, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΚΕΠ Συντάγματος, στην κάμερα του OPEN: «Ως Έλληνες είμαστε άνθρωποι της τελευταίας στιγμής. Υπήρχε και έλλειμμα ενημέρωσης από το υπουργείο Εσωτερικών, κατά την προσωπική μου άποψη.

Σε όλα τα ΚΕΠ, ακόμη και στις 19:50, δεχόμασταν αιτήσεις για μεταδημοτεύσεις πολιτών και για εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους. Κάτι που απαιτεί διάφορα δικαιολογητικά και είναι μια χρονοβόρος διαδικασία, η οποία δεν γίνεται σε δέκα λεπτά».

«Επειδή υπάρχει υποστελέχωση, δεν μπορούν να ανταποκριθούν οι υπάλληλοι. Ένας πολίτης δεν εξυπηρετήθηκε και απείλησε με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Δεν ασκήθηκε βία, αλλά υπήρχε απειλή. Σε άλλα ΚΕΠ έχει γίνει και αυτό. Πέρσι τον Αύγουστο έσπασαν τον γκισέ και όταν βρεθήκαμε στα δικαστήρια, δεν υπήρχε καν εκπρόσωπος του δήμου για να πάρει την αποζημίωση για τις φθορές», συμπλήρωσε για το περιστατικό.

Για το αν υπήρχε Αστυνομία, απάντησε: «Παρότι είναι το πιο καλά φυλασσόμενο σημείο της Αθήνας, δεν υπήρχε».


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Πηγή

Τελειωνει ο Ραμα....Μεταφερουν καλασνικωφ στα Τιρανα, αγριευει η κατασταση, εμφυλιοπολεμικο το κλιμα!

Πλησιαζει το τελος του μαστουρη πρωθυπουργου...
Εκτος ελεγχου πλεον η κατασταση...
Δεν αφηνει ομως την καρεκλα και θα χυθει αδικα αιμα...


Οδηγείται σε εμφύλιο πόλεμο η Αλβανία μετά το κύμα διαδηλώσεων και τα χθεσινά έκτροπα έξω από το κοινοβούλιο και πόσο κινδυνεύουν οι γειτονικές χώρες;
Η απάντηση είναι κάπου στη μέση. Πάντως η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, δεκάδες καλάσνικοφ έχουν μεταφερθεί τελευταίες ημέρες στα Τίρανα.
Αυτό αναφέρουν πολλοί χρήστες στα social media.
Ταυτόχρονα, στο στούντιο μεγάλης τηλεοπτικής εκπομπής, ο βουλευτής Edi Paloka έριξε μια τεράστια«βόμβα»
Ερωτηθείς ο ίδιος αν σε αυτή την πολιτική κρίση υπάρξει σύγκρουση μεταξύ αντιπάλων σε ένα αστικό πόλεμο, ο  Edi Paloka από το Δημοκρατικό Κόμμα απάντησε ευθαρσώς «ότι δεν αποκλείει αυτό το σενάριο».
«Ούτε θέλουμε ούτε ευχόμαστε μια πολεμική εμφύλια σύγκρουση. Έχουμε παιδιά, όσοι είναι στο στούντιο έχουν παιδιά και θέλουν να ζουν κανονικά.
Η απόφασή μας για δράση αφορά όμως  την επιβίωση μας. Θα αντιδράσουμε σε κάθε απόφαση της κυβέρνησης. Σήμερα η αστυνομία με την βίαιη δράση της μας έδειξε ότι έχει μετατραπεί  σε τυφλό υπηρέτη του Ράμα. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι σήμερα. Αυτός ο στρατηγός της αστυνομίας όμως που επέστρεψε αυτή την στάση θα είναι αύριο υπεύθυνος για ότι γίνει», δήλωσε ο  Έντι Παλόκα.
Παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής: Πιστεύετε ότι η κατάσταση μπορεί να πάει σε κανονική σύγκρουση;
«Νομίζω ότι είναι προφανές σε όλους. Με τις επικοινωνίες που είχα με τους διεθνείς οργανισμούς, καταστήσαμε σαφές ότι με τον Ράμα δεν θα υπάρξει σταθερότητα. Όλοι οι δημοσιογράφοι είδαν σήμερα ότι έχουμε μια κατάσταση πολέμου, όχι από δικό μας λάθος, αλλά λόγω της αστυνομίας».
Παρουσιαστής: Οι διαδηλωτές προσπαθούσαν να πιέσουν την αστυνομία.
«Η αστυνομία έχει ένα σχέδιο μέτρων. Επίσης στη διαδήλωση της 16ης Φεβρουαρίου έριξαν χημικά. Σήμερα, με απογοήτευση από  τους διαδηλωτές, δεν έριξαν αέριο αλλά έριξαν δηλητήριο. Δεν ήταν φυσιολογικά  δακρυγόνα αυτά που μας πετούσαν, ήταν δηλητήρια».
Παρουσιαστής : Πού οδεύομε ως κράτος κ. Paloka;
«Δεν υπάρχει τίποτα καλό για εμάς ούτε για τους πολίτες».
Παρουσιαστής: Υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης και αστάθειας;
«ΝΑΙ».
Παρουσιαστής : Είστε έτοιμος;
« Μας πήρε η μπάλα. Μπορούμε  να αγωνιστούμε για την επιβίωση. Δεν έχουμε άλλη λύση  παρά να προχωρήσουμε, η τελευταία πολιτική πράξη θα ληφθεί  από την αντιπολίτευση. Η χθεσινή ήταν η τελευταία ειρηνική ενέργεια της αντιπολίτευσης. Η πράξη που φαίνεται πιο ακραία θα είναι η τελευταία ειρηνική πράξη» κατέληξε ο Αλβανός βουλευτής.
Η ετέρα «βόμβα» έπεσε από άλλο Αλβανό βουλευτή για ρωσικό δάκτυλο για διαδηλώσει σε Μαυροβούνιο και Αλβανία ταυτόχρονα.
Βέβαια η Κυβέρνηση, προσπαθεί να βρει παντού εχθρούς και χωρίς κανένα στοιχείο, ρίχνει τις ευθύνες στη Μόσχα!
Κληθείς στην εκπομπή «Παράθυρο στην πολιτική» στο κανάλι News24, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας σοσιαλιστικού κόμματος SP, Taulant Balla, σχολίασε την πολιτική πραγματικότητα καθώς και τις μαζικές διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης.
Δειτε το βιντεο ΕΔΩ


πηγη 

Την πατησε η Κουντουρα! Δεν μπορει να ειναι υποψηφια στις Ευρωεκλογες, εμεινε με την....ορεξη στο χερι ! ! !

ΣΟΚ για την Κουντουρά....
Κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ....

Νόμος του υπουργείου Εσωτερικών, που ψηφίστηκε στις 11 Απριλίου του 2014, αναφέρει πως «οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου δεν μπορούν να ανακηρυχθούν υποψήφιοι ούτε να εκλεγούν μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αν δεν παραιτηθούν πριν από την ανακήρυξη τους»....

Αν παραιτηθεί απο βολευτής, οπως προβλέπεται για να είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές,πέφτει η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ....

Εαν δεν παραιτηθεί απο βολευτής δεν πέφτει η Κυβερνηση αλλά πρέπει να ξεχάσει την Ευρωβουλή, γιατί δεν θάχει δικαίωμα υποψηφιότητος, αφού θάναι βολευτίνα...

Τζάμπα έδωσε ψήφο στην προδοτική Συνομωσία των Πρεσπών;
Την πάτησε;
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ! ! !


Θεσσαλονίκη: Χαμός σε στάση λεωφορείου ! Πάγωσε η μητέρα 9χρονης όταν πρόσεξε τι συνέβαινε…

Οι φωνές της μητέρας ξεσήκωσαν την περιοχή. Στον εισαγγελέα ο δράστης του επεισοδίου...

Δεν μπορούσε να πιστέψει όσα έβλεπε να συμβαίνουν η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού.


Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης οδηγείται 67χρονος που συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία, ύστερα από καταγγελία ότι θώπευσε 9χρονη, την ώρα που εκείνη βρισκόταν σε στάση λεωφορείου μαζί με τη μητέρα της.

Το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη, χθες, στις 15.10 το μεσημέρι, στη στάση Αντιγονιδών του ΟΑΣΘ, επί της οδού Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η μητέρα της ανήλικης κάλεσε την ‘Αμεση Δράση και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που προσήγαγαν τον 67χρονο.

Μετά την εξέτασή του από την Αστυνομία συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, με την οποία οδηγείται στην εισαγγελία για τα περαιτέρω.




Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.