Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ.....Τα χωνει αγρια στον Τσιπρ@ !

«Καταπέλτης» κατά του Τσίπρα η Πάμελα Άντερσον..... 
Μετά το δημοψήφισμα συνθηκολόγησε....
Και δεν είναι ψεμμα.....
Πούλησε την Ελλάδα, τους Έλληνες και γαντζώθηκε στην καρέκλα...

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πάμελα Άντερσον παίρνει πολιτική θέση για την Ευρώπη, όμως αυτή τη φορά σχολιάζει και όλα όσα συνέβησαν στη χώρα μας μετά το δημοψήφισμα.

Η Πάμελα Άντερσον παραχώρησε συνέντευξη για την επίσκεψη που αναμένεται να πραγματοποιήσει στην Ελλάδα το προσεχές διάστημα και στράφηκε κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Η Πάμελα Άντερσον, όταν ρωτήθηκε ποιός είναι ο πιο διάσημος εν ζωή Έλληνας, απάντησε: «Ο Γιάνης Βαρουφάκης. Κάποιος, δηλαδή που είπε «όχι» όταν ήταν υπουργός Οικονομικών και εμπνέει ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη».

Και συνέχισε μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα: «Δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ, το αριστερό κόμμα που βρίσκεται στην εξουσία, αποφάσισε να συνθηκολογήσει και την επόμενη ημέρα του δημοψιηφίσματος ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης παραιτήθηκε».

«Σήμερα, αν κοιτάξει κανείς την Ελλάδα θα δει ότι τα περισσότερα αεροδρόμια ανήκουν σε γερμανικές εταιρείες (Fraport), και ότι το λιμάνι του Πειραιά (μέρος της ευρύτερης Αθήνας) ανήκει στους Κινέζους, ότι οι άνθρωποι είναι ακόμη πιο χρεωμένοι και ότι υπάρχει φτώχεια παντού και μαζική μετανάστευση στον νεανικό πληθυσμό», συμπληρώνει η διάσημη ηθοποιός.

πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.