Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Aμερικαvoς καρδιoλoγoς Ρeter McCullοugh: Τα εμβoλια nταν η αιτiα θαvάτου για πoλλoύς αvθρώπoυς....

Μεγάλο λάθος για την ανθρωπότητα ο υποχρεωτικός εμβολιασμός...

 


«Η απόφαση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ήταν μεγάλο λάθος. Όλοι αυτοί που το αποφάσισαν έχουν παρανομήσει», ανέφερε σε ομιλία του σε επίσημη ημερίδα της κυβέρνησης του Τέξας για τον Covid-19 ο Αμερικανός καρδιολόγος Peter McCullough....

«Όλοι οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και όποιος ενέκρινε αυτή την εντολή έχει βάλει σε κίνδυνο τον κόσμο. Τα εμβόλια ήταν η αιτία θανάτου για πολλούς ανθρώπους. Είναι πιο πιθανό να πεθάνει κάποιος από το εμβόλιο στα 65 του έτη, από το να πάρει το ρίσκο να κολλήσει Covid και να πεθάνει από τον Covid», προσθέτει.

Ο Δρ. McCullough αναφέρεται επίσης και σε μια ανάλυση σχετικά με τις επιπτώσεις τον εμβολίων η οποία δόθηκε στον FDA τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο και δεν αμφισβητήθηκε.

Παράλληλα μιλά για τις επιπτώσεις των εμβολίων και στα παιδιά τονίζοντας πως: «Οι προειδοποιητικές ενδείξεις για τους γονείς θα έπρεπε να είναι “μην κάνετε το εμβόλιο στο παιδί σας γιατί προκαλεί μυοκαρδίτιδα”. Ο FDA το λέει αυτό. Κάθε σχολείο που είπε “το παιδί πρέπει να είναι υποχρεωτικά εμβολιασμένο”, αυτό το σχολείο θα έπρεπε να θεωρηθεί υπεύθυνο από τους γονείς επειδή προξένησε άμεσα κακό. Oι έρευνες δείχνουν ότι  τα σκευάσματα προκαλούν μυοκαρδίτιδες».

«Τα υγιή αγόρια έχουν σημαντικά μεγαλύτερες πιθανότητες να νοσηλευτούν με μυοκαρδίτιδα από ό,τι να νοσηλευτούν  λόγω Covid-19. Δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι θετικό το να προσπαθήσεις να βάλεις ένα παιδί στον ρόλο της ανθρώπινης ασπίδας», επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου έλαβαν μέρος οι εξής ιατροί: Dr. Peter McCullough, Dr. Bryan Ardis, Dr. Ryan Cole, Dr. Angelina Farella, Dr. Katarina Lindley, Dr. Amy Offutt, Dr. Ray Page

Dr. Dan Stock, Dr. Richard Urso.



πηγη 

Τα 4 πεpιστατιkά που αvιxvεύτnκαν με το vέο στέλεxoς ΜΠOΤΣOΥΑNΑ , nταv ΟΛOl ΠΛHPΩΣ εμβoλιασμέvoι.....


Μηπως ηλθε η ωρα να μπουν οι μπολιασμενοι σε καραντινα;



ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ.

ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ...

ΤΑ ΛΕΜΕ, ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ,

ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΤΟΥΣ.

Η αναφορά από την Μποτσουάνα λέει ξεκάθαρα ότι και τα 4 περιστατικά που ανιχνεύτηκαν με το νέο στέλεχος, ήταν ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι.

Να το ξαναπούμε για εκατοστή φορά;

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ.

Γιατί εκβιάζεις τον ιό να μεταλλαχθεί, για να "επιβιώσει".

Αν ένας εμβολιασμένος κολλήσει κάποια από τις μεταλλάξεις που προκύπτουν τυχαία, αυτή όπως είναι ευνόητο θα είναι ανθεκτική στο εμβόλιο που αυτός έχει κάνει.

Αυτός μετά θα την μεταδώσει και σε άλλους εμβολιασμένους, που θα κολλήσουν για τον ίδιο ακριβώς λόγο που την κόλλησε και αυτός: γιατί είναι ανθεκτική στο εμβόλιο που έχουν κάνει.

Ετσι, αφού εξαπλωθεί αρχικά στον εμβολιασμένο πληθυσμό, μετά θα περάσει και στους ανεμβολίαστους και έτσι θα γενικευτεί...

Οι εμβολιασμένοι είναι τα "βαποράκια" που διαδίδουν τις νέες μεταλλάξεις και φυσικά είναι οι πρώτοι που πληρώνουν το τίμημα.



Κωνσταντίνος Αρβανίτης

Eλλnvας Eπιστnμοvας βγαζει στην σεvτρα Tσιoδρα και λoιπoυς Aκαταδiωκτoυς....μιλαμε για ξεφτiλα ! ! !

 Ενας εισαγγελεας δεν υπαρχει;

Κανεις δεν τα ακουει αυτα;





Mπραβo ρε....Kυριε Eμβoλιασμεvε, αφoυ δεν μπoρεi να μπεi μεσα ο Avεμβoλιαστoς, δεν θα μπεiς oυτε εσυ ! ! !

Αυτο το νοημα εχει η πινακιδα στο μαγαζι του μαγκα καταστηματαρχη....



Γνωστός καταστηματάρχης των Τρικάλων πέρασε τα μέτρα σε… άλλο level και όπως πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό δεν επιτρέπει σε κανέναν την είσοδο στο κατάστημα για να μην συμβάλει στο διαχωρισμό των ανθρώπων.

Αντίθετα εξυπηρετεί τους πάντες από τον είσοδο του καταστήματος, καθώς ο πελάτης ζητάει τι ακριβώς θέλει, εκείνος το παραδίδει στην είσοδο και δεν υπάρχει θέμα πιστοποιητικών.

Περιττό να αναφέρουμε πως εκτός από τα Τρίκαλα, όπου έχει γίνει talk of the town, η συγκεκριμένη πινακίδα έγινε φυσικά viral μέσα σε λίγες ώρες!



πηγη 

Aκoυστε τι λεει αυτos ο Mπαγλαμας και τα υπoλoιπα pεμαλια....ΑΚOΥΣTΕ ! ! !

Δεν χρειαζονται σχολια...

Ακουστε και τα συμπερασματα δικα σας..




πηγη 

ΕΥPΩΚOΙΝΟBΟΥΛlΟ: Eπιτελoυς καπoιoι τoλμoυv να πoυvε αλnθειες ! ! !

Και καποιοι αλλοι ακαταδιωκτοι, πιθανον να μας πουνε οτι ειναι ψευδες...

Παγια τακτικη τους....

Οτι δεν τους βολευει, το βγαζουν ψευδες....

Ακομη και εισαγγελεις επιστρατευσαν γι αυτο....

Ειναι τοσο ηλιθιοι, που δεν καταλβαινουν, οτι με την συμπεριφορα τους, μας δικαιωνουν στα ματια του κοσμου....




πηγη 

Πiστεψα στo εμβoλιo και μπnκα σε πεpιπέτειες....AKOΥΣTE ! ! !

 

Απλως ακουστε...




πηγη 

Σταμάτnς Τσιπιλnς Πvευμovoλόγoς επικoυρικoς επιμελnτής Β: Οι μπoλιασμέvoι εivαι πoλλoί περισσoτερoι από τους αvεμβoλιαστoυς....

Απλως ακουστε τον....

Κατι ξερει....

Κατι περισσοτερο εχει δει απο μας...




πηγη 

Eλληviδα επιστnμovας στις HΠΑ εξnγεί τη vέα παραλλαγn από την Aφρικn...



Η είδηση του εντοπισμού μιας νέας, ανησυχητικής παραλλαγής του κορονοϊού που προκαλεί τηνCovid-19 από Νοτιοαφρικανούς επιστήμονες έκανε ταχύτατα τον γύρο του κόσμου: Η Β.1.1.529 έχει έναν «πολύ ασυνήθιστο αστερισμό» μεταλλάξεων, που προκαλούν ανησυχία, επειδή θα μπορούσαν να βοηθούν στην αποφυγή της ανοσολογικής αντίδρασης του σώματος, όπως αναφέρθηκε σε δημοσιογράφους σε σχετική συνέντευξη Τύπου.

Οι αρχικές ενδείξεις από διαγνωστικά εργαστήρια υποδεικνύουν πως η παραλλαγή είχε σημειώσει μεγάλη αύξηση στην επαρχία Γκαουτένγκ και εκτιμάται πως ίσως να είναι παρούσα στις άλλες οκτώ επαρχίες της χώρας.

Όπως μετέδωσε το Reuters, η Νότια Αφρική έχει επιβεβαιώσει έναν αριθμό δειγμάτων ως Β.1.1.529, μα η παραλλαγή έχει βρεθεί και στη Μποτσουάνα και το Χονγκ Κονγκ (όπου επρόκειτο για έναν ταξιδιώτη από τη Νότια Αφρική).

Επιστήμονες εκτιμούν πως μέχρι και το 90% των νέων κρουσμάτων στη Γκαουτένγκ θα μπορούσαν να είναι Β.1.1.529. O υπουργός Υγείας της Νότιας Αφρικής, Τζο Φάαλα, είπε ότι ήταν πολύ νωρίς για να ειπωθεί εάν η κυβέρνηση θα επέβαλλε αυστηρότερα μέτρα περιορισμού λόγω της παραλλαγής.

Η παραλλαγή αυτή, όπως έχει αναφερθεί, εκτιμάται πως έχει μια σειρά από μεταλλάξεις (σύμφωνα με αναφορές, 32) στην πρωτεΐνη- ακίδα, η οποία είναι το τμήμα του ιού που τα περισσότερα εμβόλια χρησιμοποιούν για να «ρυθμίσουν» το ανοσοποιητικό σύστημα έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει καλύτερα την Covid-19.

Πόσο ανησυχητική είναι;

Η συγκεκριμένη παραλλαγή δεν έχει χαρακτηριστεί από τον ΠΟΥ ως παραλλαγή ειδικού ενδιαφέροντος (Variant of Concern), όπως η Δέλτα, καθώς δεν υπάρχουν ακόμα επαρκή στοιχεία- ωστόσο, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με το τι θα μπορούσε να συμβεί εάν εξαπλωνόταν μια νέα παραλλαγή, πιο ικανή στην αποφυγή της ανοσολογικής αντίδρασης. Πόσο ρεαλιστικές είναι όμως αυτές οι ανησυχίες;

«Το καινούργιο στέλεχος έχει συνδυάσει πολλές μεταλλάξεις που προσφέρουν αντίσταση σε αντισώματα. Νομίζω είναι φανερό ότι είναι αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης μετάδοσης του ιού. Δε γνωρίζουμε πόσο θα επικρατήσει, επίσης πόση αντίσταση θα έχει στα αντισώματα από τον εμβολιασμό ή την νόσο, αλλά βλέποντας τις μεταλλάξεις που έχει, προβλέπω ότι αυτή η αντίσταση θα είναι σημαντική» είπε στη HuffPost Greece η Θεοδώρα Χατζηιωάννου, αναπληρώτρια καθηγήτρια ιολογίας στο Πανεπιστήμιο Ροκφέλερ στις ΗΠΑ, η οποία, μαζί με τον σύζυγό της, Πολ Μπιενιάζ, βρίσκεται εξαρχής στην «πρώτη γραμμή» της μάχης απέναντι στην Covid-19.

 Η κ. Χατζηιωάννου υπογραμμίζει μετ’επιτάσεως πως δεν υπάρχουν ακόμα επαρκή στοιχεία για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων- ωστόσο, όσον αφορά στο «κυνήγι» μεταξύ των εμβολίων και των παραλλαγών/ μεταλλάξεων του ιού, εξηγεί τους «κανόνες του παιχνιδιού» ως εξής: «Μέχρι να βγει το specific booster στην κυκλοφορία, θα έχει μεταλλαχθεί ήδη στο επόμενο στέλεχος, που θα έχει αντίσταση στα αντισώματα από αυτές τις μεταλλάξεις. Αυτό ακριβώς το παιχνίδι βλέπουμε τόσο καιρό. Η Δέλτα αντιστέκεται στα αντισώματα κατά της Βήτα. και αυτή η καινούρια βάζω στοίχημα πως είναι η “απάντηση” στη Δέλτα. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε ποιες ακριβώς τροποποιήσεις πρέπει να κάνουμε στα εμβόλια» σημειώνει- τονίζοντας, σε κάθε περίπτωση, πως αυτά αποτελούν εκτιμήσεις/ απόψεις της, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ακόμα σαφείς αποδείξεις.

Ερωτηθείσα για το εάν θα μπορούσαμε να βρεθούμε ενώπιον μιας κατάστασης όπου τα υπάρχοντα εμβόλια πρακτικά θα αχρηστεύονταν, απαντά αρνητικά, εκτιμώντας ωστόσο πως θα μπορούσε ενδεχομένως να μειωθεί η αποτελεσματικότητά τους, «αλλά πιστεύω ότι αυτοί που έχουν λάβει τρεις δόσεις, ίσως και περισσότερες, να ανταπεξέλθουν καλύτερα».

Το τέλος της πανδημίας

Δεδομένου ότι οι ιοί μεταλλάσσονται συνέχεια, προκύπτει αναπόφευκτα το ερώτημα πότε μπορούμε να περιμένουμε να τελειώσει η πανδημία: «Θα ελεγχθεί όταν περιορίσουμε την εξάπλωση και κατεβεί το ιικό επίπεδο παγκοσμίως. Δεν αρκεί ακόμη μόνο ο εμβολιασμός, χρειάζονται απαραίτητα και μέτρα» υπογραμμίζει η κ. Χατζηιωάννου, σημειώνοντας, ως προς το θέμα των μεταλλάξεων, πως η ίδια και ο κ. Μπιενιάζ είχαν επισημάνει στην τελευταία τους δουλειά το ενδεχόμενο εμφάνισης ενός τόσο μεταλλαγμένου στελέχους.

Όπως αναφερόταν στη συγκεκριμένη έρευνα, που είχε δημοσιευτεί στοNature, για να μπορέσει ο ιός να φτάσει σε σημείο να αποφεύγει πλήρως την ανοσολογική αντίδραση θα έπρεπε να φτάσει στο σημείο να έχει γύρω στις 20 σωστές/ κατάλληλες μεταλλάξεις για να είναι πλήρως ανθεκτικός στα αντισώματα που παράγει ο μέσος άνθρωπος ως αντίδραση σεμια μόλυνση με SARS-CoV-2 ή έναν εμβολιασμό- και ακόμα και έτσι θα ήταν ευάλωτος στο βελτιωμένο σετ αντισωμάτων που προκύπτει μετά τη φυσική μόλυνση και έναν επακόλουθο εμβολιασμό με εμβόλιο mRNA.

 Όπως σημειωνόταν στο πλαίσιο της συγκεκριμένης έρευνας, όπως ακριβώς ο κορονοϊός έρχεται σε πολλές παραλλαγές, το ίδιο συμβαίνει και με τα αντισώματά μας, και για αυτό ακόμα και η πολύ μεταδοτική παραλλαγή Δέλτα δεν μπορεί να ξεφεύγει πλήρως από την ανοσολογική μας αντίδραση- μπορεί να αποφεύγει κάποια αντισώματα, μα όχι όλα.

Ωστόσο η Δέλτα προφανώς δεν είναι η τελευταία έκδοση του ιού που θα δούμε, και νέες μεταλλάξεις και παραλλαγές εμφανίζονται συνέχεια. Σε αυτό το πλαίσιο, οι μεταδιδακτορικοί Φάμπιαν Σμιντ και Γίσκα Βάισμπλουμ, προκειμένου να διαπιστώσουν ποια ήδη μεταλλάξεων δίνουν στον ιό πλεονέκτημα έναντι των αντισωμάτων, ήταν σε θέση να δημιουργήσουν, με βάση έναν διαφορετικό, αβλαβή ιό έναν «πολυμεταλλαγμένο» ιό - Έναν ψεύτικο κορονοϊό με πρωτεΐνη- ακίδα σαν του SARS-CoV-2, η οποία διέθετε 20 από τις χειρότερες μεταλλάξεις ταυτόχρονα.

Ο πολυμεταλλαγμένος (polymutant) ιός εκείνος παρουσίαζε σχεδόν πλήρη αντοχή στα αντισώματα από άτομα που είχαν μολυνθεί ή εμβολιαστεί. «Οπότε είναι δυνατόν ο ιός να εξελιχθεί και να αποφεύγει την πλειονότητα των αντισωμάτων μας, μα το γενετικό φράγμα στο να συμβεί κάτι τέτοιο είναι αρκετά υψηλό» έλεγε σχετικά ο κ. Μπιενιάζ.

Το τελικό συμπέρασμα της έρευνας, με βάση τα ευρήματά της από μια ομάδα ατόμων, ήταν πως, μακροπρόθεσμα, το ανοσοποιητικό μας σύστημα θα κερδίσει την κούρσα απέναντι στον μεταλλασσόμενο κορονοϊό- δεδομένου και του ότι αυτοί που έχουν μολυνθεί με φυσικό τρόπο και επιπρόσθετα έχουν εμβολιαστεί, παράγουν εξαιρετικά αποτελεσματικά αντισώματα.




πηγη 

Oταv σας κoβαvε μισθoύς οι μισoi δε βγάζατε άxvα....



Όταν οι συνταξιούχοι τρώγανε ξύλο από τα ματ πάλι δε βγάζατε άχνα....

Όταν σκάγανε τα σκάνδαλα το ένα πίσω απ’τα άλλο και τότε πάλι δεν βγάζατε άχνα ....

Όταν οι πολιτικοί και οι φίλοι τους κατηγορήθηκαν για ασελγια ανηλίκων και τότε δε βγάζετε άχνα ....

Οτάν διαλύθηκε το ΕΣΥ πάλι τουμπεκί ....

Όταν αυθαίρετα έκλεισαν το δρόμο και τα ρέματα και πνίγηκε κόσμος πάλι δε βγάλατε άχνα....

Όταν κάηκε κόσμος στο Μάτι που εισασταν ;

Όταν υπέγραφαν τις Πρέσπες άχνα ;

Όταν ένας ψευτόμαγκας στο διπλανό διαμέρισμα κακοποιούσε μια γυναίκα ; κάνατε ότι δεν ακούγατε ;

Όταν βγάλανε σε αναστολή τους υγειονομικούς και εκεί άχνα....

Όταν σας βάζουνε στα λεωφορεία και στα τρένα σαν κομπόστες πάλι δεν βγάζετε άχνα..

Δεν συνεχίζω , γιατί θα αρχίσω τα γαλλικά ,

Αλλά βγήκανε οι προοδευτικοί πονόψυχοι δημοκράτες να τα βάλουν με έναν ηθοποιό και αυτό που με ανησυχεί είναι ότι στάζουν χολή γιατί ο συγκεκριμένος πιστεύει σε αυτά που θέλετε με τρόπο να αφανίσετε ,

την πίστη μας …

Ποιεις ήθος κ Σερβετάλη.

Φωτεινο παράδειγμα κόντρα στο σκοτάδι του φόβου της εποχής.

Συγχαρητήρια

Χαρης Παύλου

Απoδεiχθnκε επιστnμοvικά ότι τα εμβoλια σκoτώvoυν... Μnπως εxει δiκιo;

Εμεις τι να πουμε;

Μιλαει ο Επιστημονας...

Επιστημονας, οχι Τσιοδρες και Ψυχακηδες...

Ακουστε και κριση εχετε...



Γoviδnς για Σερβετάλn: “Σέβεται τον εαυτo τoυ, σέβεται τον Θεo του βγάzω το καπέλo” ΒΙΝΤΕΟ


 Ο τραγουδιστής είπε στο Πρωινό:

“Ο άνθρωπος αυτός ποιεί ήθος, είναι ηθοποιός και ποιεί το ήθος και είναι μια γομολάστιχα που σβήνει την μαυρίλα που αφήσανε κάποιοι άλλοι που κάνουν το ίδιο επάγγελμα και δίνει στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχουν και κάποιοι αρκετοί σε αυτό το επάγγελμα που έχουνε ήθος. Ο άνθρωπος αυτό που κάνει το σέβεται, σέβεται τον Θεό… τι να πω του βγάζω το καπέλο. Ο άνθρωπος αυτός είχε προαναγγείλει από πριν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω, δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον κόσμο, σε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο και σε αυτούς που δεν το έχουν κάνει.“

Σχετικά με το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ο Σταμάτης Γονίδης δηλώνει τα εξής: «Εγώ έχω κάνει το Johnson το μονοδοσικό, γιατί είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα. Υπόψιν το Johnson δεν έχει RNA ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω οτιδήποτε κάποια κίνηση. Γιατί κάθε χρόνο ας πούμε εγώ κάνω το αντιγριπικό έτσι. Το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπατζή το ξέρουμε αυτό, το Johnson δεν έχει τι εννοώ μέσα, δεν ξέρω από ιατρική από ό,τι μελέτησα και είδα δεν έχει RNA και δεν έχει τον χιμπατζή αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης ας πούμε. Τα ξέρουν οι επιστήμονες τώρα αυτοί που ακούνε Δόξα τω Θεώ, εγώ κάθε πρωί πίνω Αγιασμό και κοινωνώ κάθε ένα – δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω».




                                                                      Πηγή

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Καποια απαντηση θα παρουμε γι αυτες τις καταγγελιες;

Θα βγει να απαντησει καποιος Ακαταδιωκτος;

Τωρα τρωνε και δεν πρεπει να μιλουν....





ΑΠOΚΑΛYΨΗ: ΜΠAΙΝΟYΝ ΣΕ ΕΠΙTΡOΠΕΣ ΓΙΑTΡOΙ ΓΙAΤΙ ΠAΙΡNΟΥΝ ΧΡHΜΑTΑ ΑΠΟ ΦΑPΜΑΚOΒΙΟΜHΧΑΝΙEΣ ΝΑ ΠΡOΩΘOΥΝ ΦΑPΜAΚΑ

 




πηγη 

Ο τριπλoΜΠOΛlΑΣMΕΝOΣ Ρedrο Αcοsta, παγκoσμιoς πρωταθλnτnς Mοtο3 Rαcer καταppέει...

 


Θα μας πειτε παλι φεικ νιους;

Εσεις μπορει να λετε...

Αλλα εμεις εχουμε ματια και βλεπουμε....

Δειτε τον τριπλομπολιασμενο Παγκοσμιο Πρωταθλητη και τα συμπερασματα δικα σας...


πηγη 

Γλυkα μπιvελikια απο μια μπoλιασμεvn κoπελiτσα και....εxει δikιο σε oλα ! ! !

 

Ακουει Κουλης και οι συμμοριτες του;

Δεν σας μπινελικωνει αρνητης...

Μπολιασμενη ειναι η κοπελιτσα...

Κι εχει δικιο....

Ρε σεις απο που θα φυγετε;




πηγη 

Κoυλn δεν καvεις oυτε για τσoμπαvnς φωvαζoυν ! ! ! Πoιoν Koυλη εvvοoυν αραγε;

Ποιον εννοουν αραγε; 

Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;

Σιγουρα δεν ειναι σκυλος που μαθαινει ξενες γλωσσες...

Ενας ειναι ο Κουλης ο ξεφτιλισμενος...

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ! ! !




πηγη 

Αλnθευει; Δεiτε το βivτεο, μυαλo και κρiσn εxετε....

 











Ο Nαoς Aγ.Στυλιαvός στο Γκύζn πλnρώvει τα rapιd test σε AvεμBολiαστoυς πιστoύς...BINTEO



Μπράβο! Nα μην διώχνουν τους πιστους απο την Εκκλησία...

Εκκλησία στην περιοχή του Γκύζη πληρώνει rapid test στους ανεμβολίαστους ώστε να μπορούν να εισέλθουν στην εκκλησία.

Σημειώνεται πως τα τελευταία μέτρα ορίζουν πως στους ναούς εισέρχονται εμβολιασμένοι, νοσήσαντες που έχουν πιστοποιητικό τελευταίου εξαμήνου, αλλά και όσοι έχουν κάνει rapid test ή μοριακό.

Όπως δήλωσε ο Επίτροπος κ. Γιώργος Μπουκουβάλας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, την περασμένη Κυριακή ο ιερέας ανακοίνωσε ότι για να μην υπάρχει το πρόβλημα να πει κάποιος από τον κόσμο ότι δεν έχει χρήματα να πληρώσει το rapid test, το κάνει στο γειτονικό φαρμακείο Παρασκευές και Κυριακές

«Πηγαίνουν και το υπερεκμεταλλεύονται ορισμένοι, αλλά δεν μας νοιάζει»

Στόχος είναι όπως είπε ο κ. Μπουκουβάλας «να διευκολύνουμε τον κόσμο και να μην έχει δικαιολογία ότι με δίωξατε από την Εκκλησία».

Και συνέχισε: «Θα έρθεις να προσευχηθείς αλλά τηρώντας τα μέτρα».

Παράλληλα από την εκκλησία έχει μοιραστεί έντυπο στο οποίο τονίζεται ότι ευθύνη δεν είναι μόνο ο εαυτός μας αλλά και ο διπλανός μας προκειμένου να ευαισθητοποιείται ο κόσμος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, γίνονται έλεγχοι στην είσοδο του ναού που θα περάσουν οι καθήμενοι. Συμπλήρωσε ότι χθες που δεν έβρεχε για ασφάλεια άναβαν το κερί στο εξωτερικό χώρο του ναού.


Πηγή

Πρωτoστατnσε στις αvτιδρασεις κατα των μετρωv και... παραμέvει πρoφυλακισμέvoς εδώ και εvάμισn μήvα, χωρiς να του έxoυν απαγγελθεi κατnγoρiες ! ! !

Δεν συμβαινει μονο στην Ελλαδα...

Ειναι πλεον πανευρωπαικο φαινομενο...



Ο Ρομπέρτο Φιόρε, ο Πρόεδρος του APF , από το κελί της Νάπολης στην Ιταλία όπου παραμένει προφυλακισμένος εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, χωρίς ακόμα να του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες (!) , απευθύνει μήνυμα στον Επίτιμο Πρόεδρο του APF και έγκλειστο στις φυλακές Δομοκού Γιάννη Λαγό, διατρανώνοντας την πίστη του στα ιδανικά της Ελευθερίας. 

Μιας Ελευθερίας στην οποία οι ίδιοι, με το παράδειγμα και τον αγώνα τους, έβαλαν τον θεμέλιο λίθο. 

Διαβάστε μεταφρασμένο, το μήνυμά του:

 «Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω όλους τους πατριώτες που έστειλαν επιστολές, έγραψαν δηλώσεις στον Τύπο ή διαδήλωσαν υπέρ μας. 

Ευχαριστώ τον ευρωβουλευτή Λαγό για τη γραπτή του ερώτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Αν και οι κατηγορίες εναντίον μας είναι εντελώς αβάσιμες, πρέπει να πω ότι η υποστήριξη από τους Ιταλούς και τους Ευρωπαίους ήταν πολύ ενθαρρυντική, αφού τις διαμαρτυρίες μας ενάντια στην τυραννία του Green Pass τις υποστηρίζει ένας στους τέσσερις Ιταλούς, και, ως εκ τούτου, πλέον αμφισβητούμε τη νομιμοποίηση του Ντράγκι και τη νομιμότητα του Green Pass  

Το APF και οι πατριώτες ανά την Ευρώπη είναι έτοιμοι να διακινδυνεύσουν την ελευθερία τους για να υπερασπιστούν την ελευθερία των Ευρωπαίων λαών».

Ρομπέρτο Φιόρε

πηγη 

Τoυρκικες εξυπvαδες στην Λιβυn: Καταδiκασαν τον Στραταρxη Χ. Xάφταρ σε θάvατο ! ! ! Τρεμoυν μην εκλεγει Πρoεδρoς...

Λιγο απιθανο να γινουν εκλογες...

Προσωπικη μου αποψη...

Αλλα οχι απιθανη...

 


Τα λιβυκά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι στρατιωτικό δικαστήριο στη Μισράτα εξέδωσε ερήμην θανατική ποινή κατά του στρατηγού Χαλίφα Χάφταρ βάζοντας «φωτιά» στις εκλογές της 24ης Δεκεμβρίου!

Για να γίνει κατανοητό τι έχει συμβεί πρέπει να σημειώσουμε ότι η Μισράτα είναι πόλη που ανήκει στις τουρκόφιλες λιβυκές δυνάμεις δηλαδή ελέγχεται από το καθεστώς της Τρίπολης και όχι του Τομπρούκ, όπου εδράζουν οι δυνάμεις του Χαλίφα Χάφταρ.

Συνεπώς πίσω από την θανατική ποινή βρίσκεται δάκτυλος της Άγκυρας η οποία δεν θέλει με τίποτε ο Χαλίφα Χάφταρ να κερδίσει τις εκλογές, κάτι το οποίο το θεωρούν πολύ πιθανό καθώς έχει ισχυρό «ρεύμα» ανάμεσα στον λιβυκό λαό.

Η ποινή περιελάμβανε κι άλλους στρατιωτικούς, συμπεριλαμβανομένων των Abdel Razek al-Nadori, Saqr Jrushi, Abdul Salam al-Hassi, Al-Mabrouk al-Ghazawi, Muhammad Mansour και Saad al-Werfalli, όλοι φυσικά ανήκαν στην παράταξη του Χαλίφα Χάφταρ.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο από την μεταβατική κυβέρνηση του Ντμπέιμπε, στελέχους της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Η Στρατιωτική Εισαγγελία στη Μισουράτα ανακοίνωσε την ποινή αφού κατηγόρησε τον Χαλίφα Χάφταρ ότι βομβάρδισε την έδρα του Κολλεγίου Αεράμυνας στην πόλη και τη συνακόλουθη δολοφονία ενός από τους στρατιώτες του κολεγίου, σύμφωνα με το κανάλι Libya Al-Ahrar .

Σύμφωνα με το κείμενο της απόφασης, η Στρατιωτική Εισαγγελία ζήτησε από το την Στρατιωτική Αστυνομία την εκτέλεση της ποινής σε βάρος των καταδικασθέντων βάσει των αναφερόμενων νόμων και διαταγών.

Επιβεβαίωσε επίσης ότι η ποινή θα εκτελεστεί βάσει του άρθρου 92 του Κώδικα Στρατιωτικής Ποινικής Δικονομίας.

Ο Λίβυος Στρατηγός είχε ανακοινώσει νωρίτερα την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές στη Λιβύη, στις 16 Νοεμβρίου.

Αυτό που θέλουν να πετύχουν οι φιλότουρκες δυνάμεις στην Λιβύη είναι να αναγκάσουν τον Χαλίφα Χάφταρ να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

H Άγκυρα ακόμα περισσότερο θα ήθελε να μην γίνουν καθόλου εκλογές στην Λιβύη και να μονιμοποιηθεί η παρουσία των τουρκικών δυνάμεων εσαεί στην χώρα για να εξασφαλίσει την απαραίτητη πίεση διατήρησης σε ισχύ του τουρκολιβυκού μνημονίου.

Θεωρητικά μία νέα κυβέρνηση στο μέλλον θα μπορούσε να ακυρώσει το τουρκολιβυκό μνημόνιο αντικαθιστώντας το με μία νέα συμφωνία με μία άλλη χώρα, δηλαδή με την Ελλάδα.




πηγη 

Τρiα εμβoλια εκαvα, γιατι να κλειδωθω μεσα σκoυζει ο Πoρτoσαλταρισμεvος....

Αυτη ειναι η νοοτροπια του....

Σας εκανα το κεφι και μπολιαστηκα τρεις φορες λεει ουσιαστικα...

Γιατι να κλειστω μεσα;

Το αν μεταδιδει τον ιο ουτε που το σκεφτεται....

Επιπεδο οχι αστεια ! ! !





Oπλα στην Τoυρκiα από Ισπαviα-lταλiα....Αν αυτοoς εxoυμε φiλoυς και συμμαxoυς, τι τους θελoυμε τους εχθρoυς;




Πολλοί είναι αυτοί που «πέσανε απ’ τα σύννεφα» στην Αθήνα με την πρόσφατη συμφωνία για συμμετοχή της ισπανικής πολεμικής βιομηχανίας στα εξοπλιστικά προγράμματα της Τουρκίας που υπέγραψε η (φίλη, εταίρος στην Ε.Ε. και σύμμαχος) Μαδρίτη με την Άγκυρα.

Πρόκειται για γνωστούς «πεφτω-συννεφάκηδες» που επιμένουν να επενδύουν στο νεφέλωμα της κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής, το οποίο απλώς δεν υπάρχει.

Δεν είναι μυστικό ότι οι χώρες δεν έχουν μόνιμες «φιλίες», αλλά συγκεκριμένα συμφέροντα, τα οποία επιδιώκουν να εξυπηρετήσουν με κάθε τρόπο μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον. Και το περιβάλλον στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου αυτήν την περίοδο δεν είναι απλώς μεταβαλλόμενο, αλλά κινούμενη άμμος, πάνω στην οποία οι ισχυρές χώρες κάνουν τις κινήσεις τους προκειμένου να εδραιώσουν θέσεις προνομιακές σε ένα «παιχνίδι» το οποίο έχει να κάνει με τον ενεργειακό εφοδιασμό της Ευρώπης.

«Προστασία» στα λόγια

Στην Αθήνα η ελληνική κυβέρνηση προβάλλει την «πολυδιάστατη» εξωτερική της πολιτική με τις τριμερείς και τετραμερείς διαβουλεύσεις με τις οποίες φιλοδοξεί να περιορίσει την τουρκική επιθετικότητα, υπογραμμίζοντας την αξία της ελληνικής συμμετοχής στην Ε.Ε. και τις συμμαχίες που οικοδομεί η χώρα.

Στο πλαίσιο αυτής της ελληνικής επιχειρηματολογίας (και προσπάθειας) εντάσσονται, εκτός των άλλων, οι πρόσφατες διμερείς – στρατιωτικής φύσεως – συμφωνίες που υπέγραψε η χώρα με τις ΗΠΑ (βάσεις παντού, όπου απαιτούν οι αμερικανικές ανάγκες) και τη Γαλλία (εξοπλιστικά του Ναυτικού και της Αεροπορίας, «περιτυλιγμένα» με μια ρήτρα συνδρομής των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, αν η Ελλάδα δεχτεί επίθεση στο έδαφός της).

Στο ευρύτερο πλαίσιο αυτών των κινήσεων η ελληνική κυβέρνηση τοποθετεί και τη συμφωνία για τη διευθέτηση της ΑΟΖ στο Ιόνιο με την Ιταλία (με τρόπο που προσφέρει δικαιώματα αλιείας στους Ιταλούς σε ελληνικά νερά).

Οι εν λόγω διπλωματικές κινήσεις, ωστόσο, όχι μόνο δεν επαρκούν για τη διασφάλιση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, αλλά προκαλούν κινήσεις αντίρροπων δυνάμεων, οι οποίες αναζητούν «θέσεις» στην περιοχή, έστω κι αν αυτό σημαίνει παραβίαση της επονομαζόμενης ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. Οι «μεγάλες» αλλά περιορισμένης σημασίας ευρωπαϊκές δυνάμεις, όπως είναι η Ισπανία και η Ιταλία, δεν κάθονται απλώς να παρακολουθούν την επέκταση της γαλλικής ισχύος στη Μεσόγειο, η οποία οικοδομείται με προγεφύρωμα τα ελληνικά εξοπλιστικά προγράμματα που έχει αναλάβει η γαλλική πολεμική βιομηχανία. Μαδρίτη και Ρώμη, παρά τις διαπιστώσεις της Ε.Ε. για την επιθετική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Κύπρο, προχωρούν συστηματικά τα τελευταία χρόνια σε συμμετοχές στα εξοπλιστικά προγράμματα της Άγκυρας.

Ο καλός πελάτης…

Σύμφωνα με το ανεξάρτητο και απόλυτα αξιόπιστο διεθνές ινστιτούτο για την παρακολούθηση των εξοπλιστικών δαπανών παγκοσμίως (SIPRI), δύο χώρες της Ε.Ε. (και οι ΗΠΑ) είναι οι μεγαλύτεροι εξαγωγείς όπλων προς την Τουρκία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία του SIPRI, μέχρι την πενταετία 2015-2019 οι τουρκικές εξοπλιστικές δαπάνες μοιράστηκαν:

-στις ΗΠΑ (38%)

-στην Ιταλία (24%)

-και στην Ισπανία (19%).

Είναι, έχουμε την εντύπωση, προφανές ότι τα οικονομικά οφέλη έχουν πολύ μεγαλύτερο βάρος από γενικές αρχές περί δικαίου, δημοκρατίας και δικαιωμάτων, τα οποία διαπιστωμένα παραβιάζει η Τουρκία.

Είναι επίσης προφανές γιατί Ιταλία και Ισπανία όλο αυτό το διάστημα μπλοκάρουν επίσημα την επιβολή ευρωπαϊκών κυρώσεων κατά της Τουρκίας, πλάι στη Γερμανία, η οποία επίσης έχει λάβει και διεκδικεί τεράστιο κομμάτι της τουρκικής (μεγάλης) εξοπλιστικής πίτας.

Κάτι που επίσης είναι αξιοσημείωτο και αξίζει να υπογραμμιστεί είναι ότι η αμερικανική πολεμική βιομηχανία την πενταετία 2015-19 εξακολουθεί να καρπώνεται τη μερίδα του λέοντος από τα τουρκικά εξοπλιστικά προγράμματα, παρά το γεγονός ότι οι αμερικανοτουρκικές σχέσεις έχουν βρεθεί στο ναδίρ τους.

…έχει πάντα δίκιο

Αυτό, δηλαδή το απτό οικονομικό συμφέρον, εξηγεί και την απροθυμία της αμερικανικής κυβέρνησης να τοποθετηθεί με σαφήνεια στο θέμα των τουρκικών προκλήσεων κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, επιλέγοντας μια πολιτική Πόντιου Πιλάτου και ίσων αποστάσεων μεταξύ θύτη και θύματος.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, οδηγείται κάποιος στη διαπίστωση/συμπέρασμα ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει επιδοθεί σε έναν δαπανηρό και ατελέσφορο φαύλο κύκλο «αγοράς» προστασίας, προσφέροντας δισεκατομμύρια, μαζί με γη και ύδωρ, προκειμένου να εξασφαλίσει πως οι «μεγάλοι» θα βοηθήσουν να αποτραπεί κάποια τουρκική επιθετική ενέργεια σε βάρος της χώρας.

Σε αυτό το παιχνίδι της «αγοράς» προστασίας, ωστόσο, η Ελλάδα είναι ήδη χαμένη, καθώς, παρά τις δαπάνες (οικονομικές και πολιτικές) που προκαταβάλλει, οι δεσμεύσεις που αναλαμβάνουν οι προστάτες είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων απλές λέξεις, διπλωματικά διατυπωμένες, που αφήνουν μεγάλα παράθυρα ερμηνειών.

Εξάλλου, η Τουρκία παραμένει για τους ισχυρούς πόλος μεγάλου (οικονομικού – πολιτικού) ενδιαφέροντος, με τον οποίο πάση θυσία επιδιώκουν να κρατήσουν επαφή αναμένοντας το νέο πολιτικό σκηνικό που ενδεχομένως ανατείλει μετά την έξοδο του Ερντογάν από τη σκηνή.

Έτσι, λοιπόν, την ίδια στιγμή που η Αθήνα εμφανίζεται διατεθειμένη να δώσει τα πάντα εισπράττοντας υποσχέσεις, η Τουρκία εδώ και καιρό με όχημα τα εξοπλιστικά της προγράμματα έχει αναπτύξει την πολεμική της βιομηχανία διεκδικώντας έμπρακτα την αυτονομία κινήσεων ως περιφερειακή δύναμη, ακόμη και ενάντια στη θέληση της πανίσχυρης Ουάσιγκτον. Άλλωστε, ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση ως σύνολο, ούτε καν η όψιμη προστάτιδα Γαλλία, πόσω μάλλον χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Γερμανία, ψελλίζουν μια λέξη για τις συνεχείς καθημερινές παράνομες τουρκικές δραστηριότητες σε Αιγαίο και Κύπρο.

Οι… πεφτω-συννεφάκηδες στην Αθήνα μπορεί να απορούν για την απουσία ουσιαστικής υποστήριξης των ελληνικών δικαίων, παρά τις (πολιτικές και οικονομικές) δαπάνες που καταβάλλει η χώρα υπέρ των προστατών της, ωστόσο από πολύ παλιά είναι γνωστό ότι κανείς δεν πρόκειται να προστατεύσει αυτά που δεν είσαι σε θέση να υπερασπιστείς μόνος…



πηγη 

Για oλα φταιvε οι Avεμβoλiαστoι oρυωνται οι τnλεπαπαγαλoι ! ! ! Η καταvτια των Eλλnvικων καvαλιωv....

Μην σας ξενιζει ο ορος "τηλεπαπαγαλοι"

Ετσι ειναι...

Μερικοι ανεκδηγητοι τυποι, ασχετοι και αγραμματοι διαμορφωνουν την κοινη γνωμη....

Ειναι, ή δεν ειναι αυτο καταντια;





Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Η Δρ. Ροnesse απoλύθnκε από το Παvεπιστnμιο γιατi αρvήθnκε τον υπoxρεωτικo εμβoλιασμo....AKΟYΣΤΕ ΤΙ ΛEEΙ ! ! !



Τα σχολια ειναι περιττα...

Ακουστε την...



Παγώνη: Αφού δεν εμβολιαζεσαι θα φοράς δύο μπουφάν για να πιεις καφε, θα κανεις ραπιντ και θα φορας δυο μασκες στο Σουπερ Μαρκετ...

Αυτη πραγματικα χρειαζεται ψυχιατρο...

Και αυτην την εβαλε ο Κουλης να αποφασιζει για τις ζωες μας...








Ακουστε το Σουργελο...



Noμικoς Niκος Αγαμέμvων Καραβέλoς: Oσoι εiπαν "ΕΚΤEΛΟYΣΑ ΕNΤΟΛEΣ" καταδικαστnκαv ! ! !

 


Ο γράφων, ως φοιτητής τότε στην Νομική Σχολή των Αθηνών, δούλεψε πάνω σε ένα θέμα που είχε σχέση με την ποινική αντιμετώπιση μιας ειδικής κατηγορίας εγκληματιών πολέμου, του κατώτερου πολιτικού, αστυνομικού και στρατιωτικού προσωπικού και  λοιπών υπαλλήλων που είχαν υπηρετήσει πιστά το ναζιστικό καθεστώς. Το θέμα είχε δώσει ο αείμνηστος Γεώργιος Αλέξανδρος Μαγκάκης και ήταν να αναπτυχθεί στα Γαλλικά.

Έπρεπε να προσεγγιστεί η απόφαση του Δικαστηρίου της Νυρεμβέργης, ως προς την ενοχή τους. Να σημειωθεί ότι όλοι, ως υπερασπιστικό τους ισχυρισμό, είχαν το εξής: " Εγώ εκτελούσα εντολές ανωτέρων". Κι έτσι, από τον κατώτερο στον ανώτερο, όλοι έδειχναν ως μόνο υπαίτιο τον Αδόλφο Χίτλερ.

Κάπου χωμένη  εκείνη η φοιτητική εργασία, ίσως δεν έχει πια καμιά αξία , καθώς σπουδαία σχετικά βιβλία αποτυπώνουν την ιστορική αλήθεια.

Η γενική γραμμή του Δικαστηρίου ήταν μια: " Άπαντες ένοχοι".

Ένοχοι γιατί το Δικαστήριο έκρινε ότι η άνωθεν εντολές δεν απαλλάσσουν τους δράστες από τα εγκλήματά τους. Τούτο διότι, με την συνεχή μετάθεση ευθυνών στους ανωτέρους, οι κατώτεροι θα γλίτωναν και η ενοχή θα έπρεπε να αποδοθεί μόνο στους "πρωτόπλαστους". Αυτό θα γινόταν "φρούριο" υποκρισίας, που μέσα του θα κρυβόταν ο κάθε εγκληματίας.

Επομένως η ευθύνη καθενός που εγκληματεί σε βάρος του λαού, είτε αυτός είναι ο αρχηγός ή το κατώτερο όργανο, είναι ακέραια και αξόδευτη! 

Δεν μπορεί επί παραδείγματι, ακόμη και ο απλός "στρατιώτης" της ΕΛ.ΑΣ να επικαλεστεί ότι είχε εντολές να χτυπήσει στο ψαχνό , να καταπιέζει, να  επιβάλλει βαριά πρόστιμα, που η πληρωμή τους στερεί το φαγητό από τις οικογένειες, να απαγορεύει σε πολίτη να κινηθεί ελεύθερα, να παραβιάζει το Σύνταγμα, να αρπάζει διαδηλωτές και να τους στερεί την ελευθερία, επειδή "είχε εντολές" από κάποιον αντιστράτηγο, που κι αυτός είχε  εντολές από κάποιον ,κάθε φορά, Χρυσοχοϊδη κι εκείνος από με τη σειρά του από κάποιον Μητσοτάκη. Ο ανώτερος  με την ευθύνη του κι ο κατώτερος με τη δική του!

Η πείρα έχει αποδείξει ότι τα κατώτερα όργανα έχουν επιδείξει πιο βάναυση συμπεριφορά, για να αποδείξουν την γλοιώδη "ικανότητά" και πίστη τους.

Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στη χώρα, συνιστούν εγκλήματα κατά του λαού και δεν καμουφλάρονται πίσω από τις ακίδες του κορωνοϊού που χρησιμοποιείται δεόντως.

Ας θέσουμε ένα ερώτημα:  Αν αποδειχτεί ότι όλα αυτά ήταν ένα επωφελές, για τις τσέπες κάποιων, παιχνίδι , τότε ποια θα πρέπει να είναι η τύχη όποιου τυράννησε τους πολίτες ;

Θα του επιτραπεί να επικαλεστεί το επιχείρημα που απορρίφθηκε από το Δικαστήριο της Νυρεμβέργης : " Εγώ εκτελούσα εντολές" ;

Νίκος Αγαμέμνων Καραβέλος



Μέxρι και δυο xρόvια φυλακn για τους αρvnτές γοvεiς πρoαvαγγέλει η Kεραμεως και αυτo εivαι ΠOΙΝIΚO ΑΔlΚHΜΑ ! ! !

Δεν ξερει οτι αυτο ειναι απειλη;

Δεν ξερει, οτι η απειλη, ειναι ποινικο αδικημα;

Αν δεν τα ξερει ας παει σπιτι της, δεν κανει για υπουργος....

Αν τα ξερει και καλυπτεται πισω απ την Βολευτικη της Ασυλια, ειναι για φτυσιμο ! ! !



Σε συνεντευξη της λοιπον, η υπουργός Παιδίας αποκάλυψε ότι έρχεται νομοσχέδιο από το υπουργείο Δικαιοσύνης με κυρώσεις για τους γονείς αρνητές:

Πλέον αυτό που εφαρμόζεται, γιατί είναι θέμα Δικαιοσύνης, είναι ότι ο Εισαγγελέας εξετάζει αυτό το πλαίσιο της επιμέλειας δηλαδή μπορεί ενδεχομένως να έχει επιπτώσεις στην επιμέλεια ενός γονέα εάν δεν στέλνει το παιδί του στο σχολείο επιπλέον αυτού όμως έχουμε συζητήσει με το υπουργείο Δικαιοσύνης και θα έρθει το επόμενο διάστημα μια διάταξη η οποία θα προβλέπει και ποινικές διαστάσεις δηλαδή και ποινή φυλάκισης δύο έτη κατά πάσα πιθανότητα, σε γονείς οι οποίοι αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Θυμίζω ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική μέχρι και το Γυμνάσιο και συνεπώς θα προβλέπει αυτή η διάταξη ένα αυστηρότερο πλαίσιο για να προστατεύσουμε τα ίδια τα παιδιά.




πηγη 

Παγκ. Oργαvισμoς Yγειας: MΕ ΤΑ EMBΟΛIΑ ΔΕN ΣHMΑΙNEΙ ΟΤΙ ΕXΕΙ EΛΘEΙ ΤO TEΛOΣ ΤΗΣ ΠΑNΔHΜIAΣ ! ! !

 

Και το δουλεμα συνεχιζεται...
Κολλατε αρρωσταινετε λεει, αλλα θα το περασετε ελαφρα...
Αν θελουμε τον πιστευουμε....
Αλλα εχουν δει τα ματια μας....
Ακουστε τον συμμοριτη...





Yπαρxoυν θεραπεiες για την κoρωvoγρiπn αλλα πpεπει τα εμβoλια να πoυλnθoυν μεχρι το 2023, λεει ο Avτιπρoεδρoς της Koμισιoν ! ! !

Ομολογουν....

Εισαγγελεας δεν υπαρχει; 



Σοκάρουν τα όσα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του σε ελληνικό ραδιόφωνο ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, καθώς υποστήριξε ότι υπάρχουν εγκεκριμένες φαρμακευτικές θεραπείες για τον Covid-19 τις οποίες η Ευρώπη δεν τα αγοράζει γιατί έχει κάνει συμφωνίες για εμβόλια. 

Ο Μ.Σχοινάς δήλωσε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη την ευχέρεια να επιλέξουν ανάμεσα σε οκτώ με εννέα διαφορετικές θεραπείες, που είναι ελεγμένες κι εγκεκριμένες πλέον από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Και ο λόγος που δεν τα έχουν προμηθευτεί ήδη οι ευρωπαϊκές χώρες ώστε να μπορέσουν να βάλουν τέλος στον εφιάλτη του Covid-19; Ότι η ΕΕ έχει κάνει συμφωνία για να παίρνει εμβόλια έως και το 2023 και όχι έως το 2022, όπως μέχρι σήμερα νόμιζαν οι περισσότεροι! 

«Λέει ο Βασίλης Χιώτης, και σωστά, ότι κάποια στιγμή μέσα στο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο θα πρέπει να βάλουμε και τις θεραπευτικές επιλογές. Αυτό έχει ήδη ξεκινήσει, έχουμε ήδη εγκρίνει σε κοινοτικό επίπεδο έναν αριθμό οκτώ με εννιά θεραπευτικών επιλογών, οι οποίες είναι διαθέσιμες, οι οποίες είναι εγκεκριμένες, πράγμα που σημαίνει ότι, αν οποιαδήποτε κυβέρνηση θελήσει να κινηθεί προς αυτά, μπορεί να το κάνει χωρίς κανένα πρόβλημα αδειοδοτήσεων. Είναι απόλυτα ελεγμένες και εγκεκριμένες. 

Ακόμα δεν έχουμε φτάσει σε ένα σημείο μαζικής αγοράς σε ευρωπαϊκό επίπεδο αυτών των θεραπευτικών ουσιών, γιατί πιστεύουμε ότι αυτό πρέπει να γίνει όταν πια πηγαίνουμε στο τέλος των εμβολίων, όχι στην αρχή της προσπάθειας, όπως βρισκόμαστε τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Μ.Σχοινάς.

Το τέρας του Ολοκληρωτισμού εξαπλώθηκε στη Γερμανία: «Ναι» σε υποχρεωτικό εμβολιασμό και lockdown για όλουςΌλα έτοιμα για το νέο γενικό lockdown: Περιμένουν την απόφαση του Βερολίνου για να προχωρήσουν -Δηλώσεις Α.Βατόπουλου«Χαστούκι» της Κύπρου στον Κ.Μητσοτάκη για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών: «Είδαμε τα αποτελέσματα...»Ν.Καπραβέλος: «Λέμε και λέτε ψέματα για το εμβόλιο» είπε σε δημοσιογράφους - 

Αλλά ζητά υποχρεωτικό εμβολιασμόΕπικίνδυνα μονοπάτια: Η ΕΛ.ΑΣ παρέλαβε ειδικά περιπολικά για την μεταφορά ασθενών κορωνοϊού - Πού θα τους πηγαίνουν;Ο ΠΟΥ αποδομεί τα εμβόλια: «Δίνουν ψευδή αίσθηση ασφάλειας – Στο 40% έπεσε η αποτελεσματικότητά τους»!Κυβέρνηση σε πανικό - Η Μ.Γκάγκα «αδειάζει» Κ.Μητσοτάκη: «Αποτυχημένα μέτρα υποχρεωτικός εμβολιασμός και lockdown»Α.Λινού: «Μέτρα και σε εμβολιασμένους τώρα αλλιώς θα πάμε σε lockdown - Ο εμβολιασμός δεν αρκεί»Σφίγγει ο κλοιός για τους εμβολιασμένους στην Ευρώπη: Η Σλοβακία αποφάσισε lockdown για όλους

Επικίνδυνα μονοπάτια: Η ΕΛ.ΑΣ παρέλαβε ειδικά περιπολικά για την μεταφορά ασθενών κορωνοϊού - Πού θα τους πηγαίνουν;

Και όταν μιλάει για το τέλος των εμβολίων, αυτό δεν θα έρθει πριν από το 2023, διότι όπως είπε χαρακτηριστικά «το εμβολιαστικό μας πρόγραμμα συνεχίζεται, έχει καθολική κάλυψη και έχουμε ήδη αγοράσει επαρκείς δόσεις και για το 2022 και για το 2023. Βλέπουμε τώρα την αναζωπύρωση των μολύνσεων στην Ευρώπη, φανταστείτε τι θα είχε συμβεί χωρίς το μαζικό πρόγραμμα εμβολιασμών. Το λέω έτσι προς υπενθύμιση».

Εν ολίγοις ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν ομολογεί ότι έχουμε εγκεκριμένα φάρμακα για τον Covid-19 αλλά δεν τα φέρνουμε στην Ευρώπη για να μην μειωθούν οι πωλήσεις των εμβολίων! Δηλαδή δέχεται η ΕΕ να πεθαίνουν άνθρωποι για να μην χάσουν χρήματα οι «Big Pharma»! 

Η αποκάλυψη του Μ.Σχοινά δημιουργεί πολλά ερωτήματα και για τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία καθυστερημένα προμηθεύτηκε μόλις 2.000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων. 

Όπως μας λέει ο Μ.Σχοινάς υπάρχουν τουλάχιστον 8-9 θεραπείες για τον κορωνοϊό, τις οποίες θα μπορούσε να αγοράσει. Όμως, όχι επιμένει στα εμβόλια τα οποία έχουν δείξει ότι δεν μπορούν να περιορίσουν την πανδημία. 




πηγη 

Πoιες παρεvεpγειες; Mοvο 29.934 θαvάτους και 2.804.900 παpεvέργειες μετά από τσιμπnματα...

Η βάση δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις αναφορές ύποπτων φαρμακευτικών αντιδράσεων είναι η EudraVigilance και τώρα αναφέρει 29.934 θανάτους και 2.804.900 παρενέργειες μετά από ενέσεις COVID-19...



Ένας συνδρομητής του Health Impact News από την Ευρώπη μας υπενθύμισε ότι αυτή η βάση δεδομένων που τηρείται στο EudraVigilance αφορά μόνο τις χώρες της Ευρώπης που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), η οποία περιλαμβάνει 27 χώρες.

Ο συνολικός αριθμός των χωρών στην Ευρώπη είναι πολύ μεγαλύτερος, σχεδόν διπλάσιος, και αριθμεί περίπου 50 χώρες. (Υπάρχουν κάποιες διαφορές απόψεων σχετικά με το ποιες χώρες αποτελούν τεχνικά μέρος της Ευρώπης).

Έτσι, όσο υψηλοί και αν είναι αυτοί οι αριθμοί, ΔΕΝ αντικατοπτρίζουν το σύνολο της Ευρώπης. Ο πραγματικός αριθμός στην Ευρώπη που αναφέρεται ως νεκρός ή έχων υποστεί παρενέργειες μετά από εμβολιασμούς του COVID-19 θα ήταν πολύ υψηλότερος από αυτόν που αναφέρουμε εδώ.

Η βάση δεδομένων EudraVigilance αναφέρει ότι μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2021 έχουν αναφερθεί 29.934 θάνατοι και 2.804.900 παρενέργειες μετά από ενέσεις τεσσάρων πειραματικών εμβολίων COVID-19:

ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)

ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH

ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)

ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

Από το σύνολο των καταγεγραμμένων παρενεργειών, σχεδόν οι μισές από αυτές (1.311.861) είναι σοβαρές παρενέργειες.

Ένας συνδρομητής του Health Impact News στην Ευρώπη έτρεξε τις εκθέσεις για κάθε μία από τις τέσσερις λήψεις COVID-19 που συμπεριλαμβάνουμε εδώ. Είναι πολλή δουλειά να καταγράψει σε πίνακες κάθε αντίδραση με τραυματισμούς και θανάτους, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένα μέρος στο σύστημα EudraVigilance που βρήκαμε που να καταγράφει σε πίνακες όλα τα αποτελέσματα.

Από τότε που αρχίσαμε να το δημοσιεύουμε αυτό, άλλοι από την Ευρώπη υπολόγισαν επίσης τους αριθμούς και επιβεβαίωσαν τα σύνολα*.

Ακολουθούν τα συγκεντρωτικά στοιχεία μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 2021.

Συνολικες αντιδράσεις για το εμβόλιο mRNA Tozinameran (κωδικός ΒΤΝ162b2, Comirnaty) από την BionTech/Pfizer: 14.002 θάνατοι και 1.266.500 παρενέργειες ως τις 06/11/2021

34.377 διαταραχές του αίματος και του λεμφικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων 196 θανάτων

37,779 Καρδιακές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένων 2,050 θανάτων

348 Συγγενείς, οικογενείς και γενετικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένων 31 θανάτων

17,188 Διαταραχές του αυτιού και του λαβυρίνθου, συμπεριλαμβανομένων 10 θανάτων

1,129 Ενδοκρινικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένων 5 θανάτων

19,593 Διαταραχές των ματιών, συμπεριλαμβανομένων 30 θανάτων

107,066 Διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων 565 θανάτων

324,554 Γενικές διαταραχές και παθήσεις της περιοχής χορήγησης, συμπεριλαμβανομένων 3,983 θανάτων

1,433 Διαταραχές της ηπατοχολικής χολής, συμπεριλαμβανομένων 74 θανάτων

13.777 Διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων 72 θανάτων

49.517 Λοιμώξεις και μολύνσεις, συμπεριλαμβανομένων 1.517 θανάτων

18,101 Τραυματισμοί, δηλητηριάσεις και επιπλοκές της διαδικασίας, συμπεριλαμβανομένων 217 θανάτων

31,592 Έρευνες, συμπεριλαμβανομένων 432 θανάτων

8,709 Διαταραχές μεταβολισμού και διατροφής, συμπεριλαμβανομένων 243 θανάτων

159,698 Διαταραχές του μυοσκελετικού συστήματος και του συνδετικού ιστού, συμπεριλαμβανομένων 172 θανάτων

1,080 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη και απροσδιόριστα (συμπεριλαμβανομένων κύστεων και πολυπόδων), συμπεριλαμβανομένων 105 θανάτων

217.201 Διαταραχές του νευρικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων 1.500 θανάτων

1,753 Εγκυμοσύνη, λοχεία και περιγεννητικές καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων 50 θανάτων

200 Προβλήματα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων 2 θανάτων

23,195 Ψυχιατρικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένων 171 θανάτων

4,438 Διαταραχές των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων 221 θανάτων

40,100 Διαταραχές του αναπαραγωγικού συστήματος και του μαστού, συμπεριλαμβανομένων 5 θανάτων

54,682 Διαταραχές του αναπνευστικού, του θώρακα και του μεσοθωρακίου, συμπεριλαμβανομένων 1,568 θανάτων

59,950 Διαταραχές του δέρματος και του υποδόριου ιστού, συμπεριλαμβανομένων 123 θανάτων

2,583 Κοινωνικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων 19 θανάτων

3,002 Χειρουργικές και ιατρικές επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένων 40 θανάτων

33,455 Αγγειακές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένων 601 θανάτων

Συνολικές αντιδράσεις για το εμβόλιο mRNA – 1273 (CX – 024414) από τη Moderna: 8.196 θάνατοι και 375.242 παρενέργειες ως τις 06/11/2021.


7.867 Διαταραχές του αίματος και του λεμφικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων 89 θανάτων

12.009 Καρδιακές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένων 881 θανάτων

150 Συγγενείς, οικογενείς και γενετικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένων 5 θανάτων

4,533 Διαταραχές του αυτιού και του λαβυρίνθου, συμπεριλαμβανομένων 2 θανάτων

326 Ενδοκρινικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένων 3 θανάτων

5,527 Διαταραχές των ματιών, συμπεριλαμβανομένων 27 θανάτων

31,082 Διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων 317 θανάτων

101,013 Γενικές διαταραχές και παθήσεις της περιοχής χορήγησης, συμπεριλαμβανομένων 2,904 θανάτων

612 Διαταραχές της ηπατοχολικής χολής, συμπεριλαμβανομένων 36 θανάτων

3.605 Διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων 14 θανάτων

13,769 Λοιμώξεις και μολύνσεις, συμπεριλαμβανομένων 727 θανάτων

7,861 Τραυματισμοί, δηλητηριάσεις και επιπλοκές κατά τη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένων 152 θανάτων

6,833 Έρευνες, συμπεριλαμβανομένων 136 θανάτων

3,556 Διαταραχές μεταβολισμού και διατροφής, συμπεριλαμβανομένων 195 θανάτων

45,788 Διαταραχές του μυοσκελετικού συστήματος και του συνδετικού ιστού, συμπεριλαμβανομένων 163 θανάτων

496 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη και απροσδιόριστα (συμπεριλαμβανομένων κύστεων και πολυπόδων), συμπεριλαμβανομένων 60 θανάτων

64,074 Διαταραχές του νευρικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων 802 θανάτων

696 Εγκυμοσύνη, λοχεία και περιγεννητικές καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων 7 θανάτων

71 Προβλήματα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων 2 θανάτων

6.817 Ψυχιατρικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένων 139 θανάτων

2.171 Διαταραχές των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων 158 θανάτων

7,439 Διαταραχές του αναπαραγωγικού συστήματος και του μαστού, συμπεριλαμβανομένων 7 θανάτων

16.508 Διαταραχές του αναπνευστικού, του θώρακα και του μεσοθωρακίου, συμπεριλαμβανομένων 872 θανάτων

20,140 Διαταραχές του δέρματος και του υποδόριου ιστού, συμπεριλαμβανομένων 74 θανάτων

1,693 Κοινωνικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων 35 θανάτων

1,285 Χειρουργικές και ιατρικές επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένων 77 θανάτων

9.321 Αγγειακές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένων 312 θανάτων

Συνολικές αντιδράσεις για το εμβόλιο AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) από την Oxford/AstraZeneca: 5.973 θάνατοι και 1.065.560 παρενέργειες.


12.976 διαταραχές του αίματος και του λεμφικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων 243 θανάτων

18.819 Καρδιακές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένων 676 θανάτων

184 Συγγενείς οικογενείς και γενετικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένων 7 θανάτων

12,521 Διαταραχές του αυτιού και του λαβυρίνθου, συμπεριλαμβανομένων 2 θανάτων

583 Ενδοκρινικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένων 4 θανάτων

18,723 Διαταραχές των ματιών, συμπεριλαμβανομένων 29 θανάτων

101.828 Διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων 306 θανάτων

280.708 Γενικές διαταραχές και παθήσεις της περιοχής χορήγησης, συμπεριλαμβανομένων 1.426 θανάτων

929 Διαταραχές της ηπατοχολικής χολής, συμπεριλαμβανομένων 57 θανάτων

4.646 Διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων 28 θανάτων

31,579 Λοιμώξεις και μολύνσεις, συμπεριλαμβανομένων 399 θανάτων

12,147 Δηλητηρίαση από τραυματισμό και επιπλοκές κατά τη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένων 172 θανάτων

23,340 Έρευνες, συμπεριλαμβανομένων 142 θανάτων

12,279 Διαταραχές μεταβολισμού και διατροφής, συμπεριλαμβανομένων 88 θανάτων

158,583 Διαταραχές του μυοσκελετικού συστήματος και του συνδετικού ιστού, συμπεριλαμβανομένων 92 θανάτων

607 Νεοπλάσματα καλοήθη κακοήθη και απροσδιόριστα (συμπεριλαμβανομένων κύστεων και πολυπόδων), συμπεριλαμβανομένων 21 θανάτων

220,125 Διαταραχές του νευρικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων 937 θανάτων

504 Εγκυμοσύνη, λοχεία και περιγεννητικές καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων 10 θανάτων

183 Προβλήματα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου 1 θανάτου

19.750 Ψυχιατρικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένων 58 θανάτων

4,004 Διαταραχές των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος 57 θάνατοι

14,909 Διαταραχές του αναπαραγωγικού συστήματος και του μαστού, συμπεριλαμβανομένων 2 θανάτων

37,574 Διαταραχές του αναπνευστικού συστήματος του θώρακα και του μεσοθωρακίου, συμπεριλαμβανομένων 707 θανάτων

48,852 Διαταραχές του δέρματος και του υποδόριου ιστού, συμπεριλαμβανομένων 48 θανάτων

1,458 Κοινωνικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων 6 θανάτων

1,343 Χειρουργικές και ιατρικές επεμβάσεις 25 θάνατοι

26,406 Αγγειακές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένων 430 θανάτων

Συνολικές αντιδράσεις για το εμβόλιο COVID-19 JANSSEN (AD226.COV2.S) της Johnson & Johnson: 1.763 θάνατοι και 97.598 παρενέργειες ως τις 06/11/2021


936 Διαταραχές του αίματος και του λεμφικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων 38 θανάτων

1.746 Καρδιακές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένων 152 θανάτων

35 Συγγενείς, οικογενείς και γενετικές διαταραχές

964 Διαταραχές του αυτιού και του λαβυρίνθου εκ των οποίων 1 θάνατος

59 Ενδοκρινικές διαταραχές συμπεριλαμβανομένου 1 θανάτου

1.290 Διαταραχές των ματιών, συμπεριλαμβανομένων 6 θανάτων

8.253 Διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων 73 θανάτων

25.729 Γενικές διαταραχές και παθήσεις του τόπου χορήγησης, συμπεριλαμβανομένων 469 θανάτων

118 Διαταραχές της ηπατοχολικής χολής, συμπεριλαμβανομένων 11 θανάτων

416 Διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος 9 θάνατοι

3.906 Λοιμώξεις και μολύνσεις, συμπεριλαμβανομένων 137 θανάτων

879 Τραυματισμοί, δηλητηριάσεις και διαδικαστικές επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένων 18 θανάτων

4,611 Έρευνες, συμπεριλαμβανομένων 99 θανάτων

591 Διαταραχές μεταβολισμού και διατροφής, συμπεριλαμβανομένων 44 θανάτων

14.470 Διαταραχές του μυοσκελετικού συστήματος και του συνδετικού ιστού, συμπεριλαμβανομένων 42 θανάτων

52 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη και απροσδιόριστα (συμπεριλαμβανομένων κύστεων και πολυπόδων), συμπεριλαμβανομένων 3 θανάτων

19,444 Διαταραχές του νευρικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων 191 θανάτων

38 Εγκυμοσύνη, λοχεία και περιγεννητικές καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου 1 θανάτου

25 Θέματα προϊόντων

1.324 Ψυχιατρικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένων 16 θανάτων

383 Διαταραχές των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος 21 θάνατοι

1.928 Διαταραχές του αναπαραγωγικού συστήματος και του μαστού, συμπεριλαμβανομένων 6 θανάτων

3,444 Διαταραχές του αναπνευστικού, του θώρακα και του μεσοθωρακίου, συμπεριλαμβανομένων 225 θανάτων

2.962 Διαταραχές του δέρματος και του υποδόριου ιστού, συμπεριλαμβανομένων 7 θανάτων

303 Κοινωνικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων 4 θανάτων

666 Χειρουργικές και ιατρικές επεμβάσεις 53 θάνατοι

3,026 Αγγειακές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένων 136 θανάτων







Τi εγιvε ρε Eυαγγελατε; Oτι δεν σου αpεσει το κoβεις;

Οτι θελει κανει...

Κανεις δεν τον ελεγχει....



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.