Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Αvoιγoυν στoματα....Φιαλiδια με αριθμoύς για εμβoλια πλασέμπo και oγκoγoνiδιο για ανάπτυξn καρκiνoυ ! ! !

Στην επιφάνεια έβγαλε Νοσοκόμα απο Σλοβενία πως με αριθμούς ξεχωρίζουν τα φιαλίδια που ειναι εικονικα η εχουν ογκογονίδια που σχετίζονται με αδενοϊό και σε δυο χρόνια προκαλούν Καρκίνο μαλακών μορίων...



Στην καταγγελία της αναφέρει οτι  έχει παρακολουθήσει προσωπικά τον εμβολιασμό όλων των Πολιτικών και των Μεγιστάνων και ότι όλοι έλαβαν το εμβόλιο νούμερο 1 – πλασέμπο!!!!

Η αποκάλυψη αυτη ΣΚΑΝΔΑΛΟ ερχεται να επιβεβαιώσει το σχέδιο μετάδοσης ασθενειών στους λήπτες για μειωση πληθυσμού καθως και τον ελεγχο και μετατροπή του ανθρώπου σε Πειραματόζωο και σκλαβο με barcode για να κυκλοφορείς ως εμπόρευμα!!!

Επίσης επιβεβαιώνει οτι δια της ΒΙΑΣ θελουν το τρύπημα και σε κάποια δοση οποια η Νεα Τάξη αποφασίσει μπορεί να σε ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!

Δειτε το video που η Νοσοκόμα τα αποκαλύπτει!!! 

Ευτυχώς δεν πούλησαν ολοι την ψυχή τους στο χρήμα και τα αποκαλύπτουν..

Βεβαια το video καταργήθηκε απο την πλατφόρμα του Youtube!!!



H Nοσοκομα εδειξε  τους κωδικούς των μπουκαλιών, που το καθένα περιείχε 1, 2 ή 3 ψηφία στον κωδικό, και στη συνέχεια εξήγησε τη σημασία αυτών των αριθμών. * Το νούμερο 1 είναι εικονικό φάρμακο, αλατούχο διάλυμα. Ο αριθμός 2 είναι ένα κλασικό μπουκάλι RNA. Ο αριθμός 3 είναι ένα στικ RNA που περιέχει το ογκο-γονίδιο που σχετίζεται με τον αδενοϊό, ο οποίος συμβάλλει στην ανάπτυξη καρκίνου.

Βεβαια τα πληρωμένα καναλια ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ δεν πρόκειται να σας τα δείξουν....



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.