Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Δεν τους αρεσαν οι γειτονες και δεν κατέβαιναν απο το λεωφορείο οι Σύριοι μόλις είδαν τους Σομαλούς...

Αυτοι λενε δεν τους αρεσαν οι γειτονες και ιανει ο λογος τους...
Εμεις που δεν τους γουσταρουμε ολους αυτους γιατι κανεις δεν μας υπολογιζει;


Απρόβλεπτο μπάχαλο με τους μετανάστες στην Ερμιονίδα.....
Δεν κατέβαιναν απο το λεωφορείο οι Σύριοι μόλις είδαν τους Σομαλούς

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε η μεταφορά των μεταναστών στην περιοχή της Ερμιονίδας όπου μέχρι στιγμής έχουν φθάσει 450 μετανάστες από διαφορετικές χώρες. Το απρόοπτο δημιουργήθηκε όταν στον χώρο φιλοξενίας...

έφθασε λεωφορείο με Σύριους που όμως μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία Σομαλών  αρνήθηκαν να κατεβούν από το λεωφορείο για ευνόητους λόγους . Οι εκπρόσωποι των Συρίων ξεκαθάρισαν ότι δεν είναι δυνατόν να συνυπάρξουν και ζήτησαν την μεταφορά τους στα Βόρεια και πιο συγκεκριμένα στην Μακεδονία.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η κατάληξη των διαπραγματεύσεων. Παράλληλα όμως έχουν δημιουργηθεί νέες φήμες για νέο κύμα μεταναστών στην Ερμιονίδα και ειδικότερα στο εργοστάσιο του Λαναρά που έχει εγκαταλειφθεί. Σε αυτό τον χώρο οι ντόπιοι υποστηρίζουν ότι θα μπορούν να φιλοξενηθούν περίπου οκτακόσια άτομα.






πηγη 

Η Τουρκια ξεκινησε Γενοκτονια των Κουρδων...


Τουρκία: Η στρατοχωροφυλακή σε μεγάλη επιχείρηση κατά των Κούρδων σε 3 επαρχίες της Συρίας

Την έναρξη επιχειρήσεων, εναντίον Κούρδων αυτονομιστών ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας.

Το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε την έναρξη (χθες) μια νέας επιχείρησης εναντίον των αυτονομιστών του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) στην νοτιοανατολική επικράτεια.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu στη στρατιωτική επιχείρηση με την ονομασία « Kiran-5» λαμβάνουν μέρος 2625 μέλη της στρατοχωροφυλακής καθώς και 179 μονάδες στο ανατολικό μέρος της χώρας.


Οι δυνάμεις θα ‘χτενίσουν’ αγροτικές περιοχές του Ντιγιαρμπακίρ, της Μπιγκόλ και της Μους για τον εντοπισμό και εξουδετέρωση των αυτονομιστών.





πηγη 

Ασαντ: Κίνδυνος για την Ευρώπη είναι η υποστήριξη των τρομοκρατών στη Συρία....

«Το πιο επικίνδυνο για την Ευρώπη είναι η στήριξη των τρομοκρατών στη Συρία και όχι να ανησυχεί για την αποστολή προσφύγων σε αυτήν από την Τουρκία, δήλωσε ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλοί πρόσφυγες τους οποίους δέχθηκε η Τουρκία είναι από τη Συρία, αλλά όχι όλοι.

«Στην πραγματικότητα, προέρχονται από διάφορες χώρες, όχι μόνο από τη Συρία, αν και οι περισσότεροι είναι Σύριοι. Δεν είναι όλοι εξτρεμιστές.

Οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι τρομοκράτες. Βασικά, οι Σύριοι που κατέφυγαν στην Τουρκία εγκατέλειψαν το σπίτι τους εξαιτίας των τρομοκρατών που δρουν στη Συρία, από τον βομβαρδισμό τους και ούτω καθεξής», ανέφερε ο Άσαντ σε μια συνομιλία με την RT.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Συρίας, η ΕΕ έχει διπλή στάση απέναντι στον Τούρκο ηγέτη Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: «Τον μισούν στην ΕΕ, αλλά τον χρειάζονται»

«Γνωρίζουν ότι είναι φανατικός ισλαμιστής, το ξέρουν αυτό. Και ξέρουν ότι θα στείλει αυτούς τους εξτρεμιστές (ή ενδεχομένως τρομοκράτες) σε αυτούς», πρόσθεσε ο Άσαντ.

Τόνισε ότι η αποστολή Σύριων και άλλων προσφύγων στην Ευρώπη είναι επικίνδυνη «αλλά το πιο επικίνδυνο για την Ευρώπη είναι η στήριξη των τρομοκρατών στη Συρία».

«Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα. Αυτό είναι υποκρισία. Πώς μπορείτε να φοβάστε αυτά τα λίγα εκατομμύρια, μεταξύ των οποίων υπάρχουν λίγοι τρομοκράτες και η πλειοψηφία να είναι μετριοπαθείς, και ταυτόχρονα να υποστηρίζετε άμεσα δεκάδες χιλιάδες και ίσως εκατοντάδες χιλιάδες τρομοκράτες στη Συρία χωρίς φόβο ότι θα έρθουν στη χώρα σας;», είπε ο πολιτικός, σύμφωνα με Russian Today στη ρωσική.





πηγη 

Βγηκαν στους δρομους οι κατοικοι στα Διαβατα διαμαρτυρονται για τους λαθρομεταναστες.....


Κινητοποιήσεις πραγματοποιούν αυτή την ώρα κάτοικοι των Διαβατών διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την άφιξη προσφύγων στο camp της περιοχής.

Κατά τη συγκέντρωση δεν έλειψαν οι εντάσεις, κυρίως όταν έκανε δηλώσεις στις κάμερες ο πρώην πρόεδρος της Νέας Μαγνησίας, Γιώργος Ελευθεριάδης.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το voria.gr, την ώρα που ο κ. Ελευθεριάδης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της συγκοινωνίας, λέγοντας πως προκειμένου οι πρόσφυγες να φτάσουν στη δομή, χρησιμοποιούν τα λεωφορεία της γραμμής με αποτέλεσμα αυτά να γεμίζουν, κάτοικοι άρχισαν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται ότι το πρόβλημα δεν είναι αυτό, αλλά ότι θα μεταφέρονταν προσωρινά στον τόπο και όμως μετρούν ήδη τρία χρόνια.

Συγκέντρωση κατοίκων στα Διαβατα - Γιώργος Ελευθεριάδης
Δειτε βιντεο ΕΔΩ
Υψωνοντας τους τόνους, διαμαρτυρήθηκαν για επιθέσεις σε βάρος αυτών και των παιδιών τους, όπως είπαν και φαινόμενα εγκληματικότητας, ενώ όπως τόνισαν τους οδηγούν στο σημείο να γίνουν "εν δυνάμει δολοφόνοι", καθώς στην περιοχή δεν υπάρχει φωτισμός και οι πρόσφυγες, όπως οι ίδιοι λένε, κινούνται πεζοί το βράδυ σε δρόμους, με αποτέλεσμα οι ίδιοι με αυτοκίνητα να μην τους βλέπουν.

Διαμαρτυρία κατοίκων στα Διαβατα
Στο σημείο βρέθηκε και ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως η συγκέντρωση, την οποία χαρακτήρισε ειρηνική, έγινε με πρωτοβουλία των κατοίκων για να κάνουν γνωστά τα αιτήματά τους για την ασφάλεια και την προστασία τους.

Ο δήμαρχος τόνισε παράλληλα πως η διαμαρτυρία γίνεται περίπου 700 με 800 μέτρα μακριά από τη δομή των προσφύγων, τονίζοντας ότι δεν επικροτούν συγκεντρώσεις που προσβάλλουν και προκαλούν όπως η αυριανή.

Ένταση στη διαμαρτυρία στα Διαβατα
Σημειώνεται ότι μετά τις δηλώσεις του δημάρχου, κάτοικοι συνέχισαν να διαμαρτύρονται ενώ του επιτέθηκαν φραστικά, καθώς όπως είπαν αυτός όπως και η προηγούμενη διοίκηση δεν έκαναν τίποτα για το ζήτημα.

Στη συνέχεια οι κάτοικοι έκλεισαν την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης Κιλκίς και πραγματοποίησαν πορεία προς τη Συμμαχική οδό, κοντά στην οποία βρίσκεται η δομή φιλοξενίας των προσφύγων.

Συγκέντρωση για τους πρόσφυγες στα Διαβατά
Αστυνομικές δυνάμεις έστησαν μπλόκο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εκ νέου αντιδράσεις από την πλευρά των κατοίκων των Διαβατών.









πηγη 

Στηνει χωρια λαθρομεταναστων ολοκληρα και εποικιζει την Ελλαδα η Κυβερνηση....

Το Καθεστως των Μητσοτακηδων συνεχιζει το εργο των Τσιπραιων...
Αποτελειωνει την καταστροφη της Ελλαδος...
ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ ! ! !


Το 1% εγκατεστημένων λαθρομεταναστών ανά περιφέρεια είναι η παραπλάνηση της κυβέρνησης για να δεχτούν οι Έλληνες το αρχικό στάδιο του εποικισμού....

Κατά τόπους βέβαια οι λαθρομετανάστες θα είναι και πλειονότητα, αφού η κυβέρνηση δημιουργεί ολόκληρα αφγανικά χωριά στην ελληνική περιφέρεια που πεθαίνει μετά από δεκαετίες εγκατάλειψης....

Στην επόμενη φάση, μόλις γεννοβολήσουν οι ετοιμόγεννες το ποσοστό θα γίνει 2%.

Και μόλις έλθει και η επόμενη φουρνιά, θα γίνει 3%. Και όταν φέρουν και τις οικογένειες τους θα γίνει 6%.

 Κατά τα αλλά μην αντιδράτε. Μόνο 1% θα είναι. Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για ένα τέτοιο ποσοστό.







πηγη 

Ξαναβαλε γκολ μετα απο χρονια....Αγριο χωσιμο του Αλεκου Αλεξανδρη στους λαθρομεταναστες ! ! !

Πρόκειται για τον Αλέκο Αλεξανδρή, άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ο οποίος σε μια χειμαρρώδη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook





















Νεα επιθεση λαθρομεταναστη σε γυναικα που την ξυλοκοπησε και ασελγησε πανω της...

Το κακο παραεγινε, παρατραβηξε...
Μιχαλακη αν δεν μπορεις να τους συμμαζεψεις τραβα σπιτι σου...
Λαθρομετανάστης σε αμόκ επιτέθηκε σε δημοτική καθαρίστρια, ασέλγησε & την ξυλοκόπησε μπροστά στον κόσμο...

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγο στο στενό του Ξενία Σάμου, καθώς λαθρομεταναστης που πιθανότατα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, επιτέθηκε χωρίς λόγο σε δημοτική υπάλληλο καθαριότητας.

Παρόν στο περιστατικό ήταν ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου Μιχάλης Μητσός, όπου προστάτευσε την υπάλληλο από τον λαθρομεταναστη και ενημέρωσε την αστυνομία να σπεύσει στο σημείο.

Τον λαθρομεταναστη, ο οποίος βρίσκονταν σε κατάσταση αμόκ, προσπάθησαν να ηρεμήσουν άλλοι λαθρομετανάστες χωρίς αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια τον οδήγησαν στην είσοδο του κέντρου ψυχικής υγείας, ζητώντας να τον αφήσουν να εισέλθει στο εσωτερικό του κτιρίου.

Έντρομοι οι υπάλληλοι του κέντρου κλείδωσαν την κύρια πόρτα.

Στο σημείο βρέθηκαν τρεις αστυνομικοί όπου τελικά του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό τμήμα Σάμου.





πηγη 

Ταυτοποιηθηκαν οι αναρχικοι τρομοκρατες απο τον ελεγχο της βαλιστικης

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα από τη βαλλιστική εξέταση στα καλάσνικοφ, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε οικία της οδού 17ης Νοέμβρη 57 στον Χολαργό, μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση στα εγκληματολογικά εργαστήρια «προέκυψε ταύτιση ενός πολεμικού τυφεκίου με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε στην ληστεία της 21-10-2019, σε κατάστημα ψυχαγωγικών – τεχνικών παιγνίων στον Χολαργό».

Επίσης, ένα ακόμα πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalasnikov έχει ταυτοποιηθεί με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε στις ακόλουθες τρομοκρατικές ενέργειες, την ευθύνη για τις οποίες έχει αναλάβει η «Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας»:

1. Ρίψη πυροβολισμών, την 25-05-2014 (ημέρα διεξαγωγής των Ευρωεκλογών), εναντίον των κεντρικών Γραφείων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Αθήνα

2. Ρίψη πυροβολισμών, την 31-07-2016, εναντίον της Πρεσβείας του Μεξικό στην Αθήνα

3. Ρίψη πυροβολισμών, την 10-01-2017, εναντίον Διμοιρίας της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (ΜΑΤ), που είχε διατεθεί στη φύλαξη των Κεντρικών Γραφείων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Αθήνα, κατά την οποία επήλθε τραυματισμός αστυνομικού.

4. Ρίψη πυροβολισμών, την 06-11-2017, εναντίον Διμοιρίας της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (ΜΑΤ), που είχε διατεθεί στη φύλαξη των Κεντρικών Γραφείων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι η ίδια οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη και για την ρίψη χειροβομβίδας, την 10-11-2016, εναντίον της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα, επίθεση κατά την οποία επίσης είχε επέλθει τραυματισμός αστυνομικού.






πηγη 

Ειναι τρομοκρατες οι αναρχικοι, δειτε τι οπλισμο ειχαν αποθηκευμενο...


Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική. Τα δύο βασικά μέλη της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής.

Πρόκειται για δυο άντρες ηλικίας 41 και 45 ετών, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια στη Γαλλική Πρεβεία, έξω απο τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη σε κλούβα των ΜΑΤ, στην πρεσβεία του Μεξικού, και το 2014 πάλι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ με καλάσνικοφ, που συνολικά από τις επιθέσεις αυτές είχαν τραυματιστεί δύο αστυνομικοί από τις σφαίρες.

Πληροφορίες από την Αντιτρομοκρατική αναφέρουν οτι η οργάνωση ετοίμαζε επιθέσεις σε ολη τη χώρα, καθώς διέθετε ολόκληρο οπλοστάσιο.

Από τους δυο συλληφθέντες ο 41χρονος είχε συλληφθεί το 2010 μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη και την Πόλα Ρούπα αμέσως μετά τη δολοφονία του Λάμπρου Φούντα στον Νέο Κόσμο, ενώ ο 45χρονος δεν είχε συλληφθεί ποτέ, ομως ηταν ανερχόμενο πρόσωπο στο σύγχρονο αντάρτικο πόλης και ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που ήταν τα όπλα στο Χολαργό.

Αναζητείται ακόμη ένας 46χρονος, ο οποίος είναι ο σύντροφος της 39χρονης γυναίκας που συνελήφθη, ο οποίος είναι κι αυτός σκληρός αναρχικός, που δεν έχει συλληφθεί και αυτός είναι ένα από τα δυνατά πρόσωπα στο σύγχρονο αντάρτικο πόλης.

Η αρχή του τέλους για την οργάνωση ήταν μια ληστεία που διέπραξαν στις 21 Οκτωβρίου σε καταστημα ΟΠΑΠ στο Χολαργό. Τότε, το όπλο του 46χρονου εκπυρσοκρότησε κατά λάθος και τραυμάτισε τον 41χρονο.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής, 08-11-2019, βρίσκεται σε εξέλιξη εκτεταμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και έχουν πραγματοποιηθεί 13 κατ’ οίκον έρευνες, έχουν προσαχθεί συνολικά 15 άτομα στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, όπου εξετάζονται, ενώ έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής δύο  άντρες, ηλικίας 41 και 45 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τρομοκρατικές πράξεις, κατοχή εκρηκτικών, παράβαση του Νόμου περί όπλων και πλαστογραφία.

Για τις ίδιες ενέργειες κατηγορείται και τρίτος ημεδαπός άντρας, ηλικίας 46 ετών, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Επιπλέον, έχει συλληφθεί και μία 39χρονη ημεδαπή γυναίκα, η οποία κατηγορείται για παράβαση του Ν. περί όπλων.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο (2) άντρες, ηλικίας 41 και 45 ετών αντίστοιχα, και μία 39χρονη γυναίκα, έχουν διενεργηθεί δεκατρείς (13) κατ’ οίκον έρευνες, έχουν προσαχθεί για εξέταση δεκαπέντε (15) άτομα και έχει κατασχεθεί σημαντικός αριθμός όπλων και εκρηκτικών

Ειδικότερα, μετά από συστηματική έρευνα, διακριβώθηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία η εμπλοκή τους στη ληστεία που έλαβε χώρα τις βραδινές ώρες της 21-10-2019, σε κατάστημα ψυχαγωγικών - τεχνικών παιγνίων στον Χολαργό και εκδόθηκαν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης.

Σημειώνεται ότι ο 41χρονος είχε συλληφθεί το 2010 από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, κατηγορούμενος για ένταξη και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης και αποφυλακίστηκε, την 12-02-2018, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 43 του Ν. 4489/2017 υπό τον όρο ανάκλησης του υπολοίπου της ποινής [τρία (3) έτη, έξι (6) μήνες και είκοσι έξι (26) ημέρες], σε περίπτωση που υποπέσει μέσα σε πέντε έτη από την αποφυλάκισή του σε νέα αξιόποινη πράξη από δόλο και καταδικαστεί αμετάκλητα οποτεδήποτε σε ποινή στερητική της ελευθερίας μεγαλύτερη των δύο ετών, θα εκτίσει αθροιστικά το υπόλοιπο της ποινής του.

Μέχρι στιγμής στις διενεργηθείσες κατ’ οίκον έρευνες έχουν βρεθεί και κατασχεθεί, μεταξύ άλλων:

1. Πέντε (5) πολεμικά τυφέκια τύπου καλάσνικοφ

2. Ένα (1) υποπολυβόλο

3. Δύο (2) τεμάχια ζελατινοδυναμίτιδα

9. Δύο (2) πυροβόλα πιστόλια

11. Τέσσερεις (4) χειροβομβίδες δακρυγόνου CS

12. Έξι (6) κοινοί πυροκροτητές

13. Εννέα (9) ηλεκτρικοί πυροκροτητές

14. Δύο (2) αυτοσχέδιοι ηλεκτρικοί πυροκροτητές

15. Ένα (1) τεμάχιο εκρηκτικής ύλης (πιθανόν TNT)

16. Δύο (2) φυσίγγια εκρηκτικής ύλης, πιθανόν ζελατινοδυναμίτιδα

17. Τρεις (3) πυροδοτικοί μηχανισμοί χειροβομβίδας

18. Τρία (3) σώματα χειροβομβίδας






πηγη 

Κρυσφηγετο συμμοριας αναρχικων τρομοκρατων το πανεπιστημιο, λενε οι φοιτητες....

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ....
Κραυγή αγωνίας από φοιτητές: «Φοβόμαστε, κατασκευάζουν μπροστά μας…»
Κραυγή αγωνίας για την κατάσταση που επικρατεί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών υψώνουν φοιτητές, στη σκιά απειλών κατά του πρύτανη και ξυλοδαρμών διοικητικών υπαλλήλων.

Oι φοιτητές, που μίλησαν στον ΣΚΑΪ υπό τον όρο της ανωνυμίας, καταγγέλλουν μάλιστα ότι οι μολότοφ που ρίχνουν οι κουκουλοφόροι στους αστυνομικούς έξω από το ΟΠΕ κατασκευάζονται μέσα στους χώρους του πανεπιστημίου.

«Κάτω στο υπόγειο είναι γνωστό ότι υπάρχει το στέκι των αντιεξουσιαστών» δήλωσε ένας φοιτητής. Επίσης, πρόσθεσε, επιτέθηκαν και σε διοικητικό υπάλληλο επειδή θεώρησαν ότι δεν ήθελε την κατάληψη του κτιρίου «Βανκούβερ».

«Γνώριζαν μάλλον ότι είχε κάποιες αντίθετες θέσεις οπότε τον γρονθοκόπησαν το περασμένο Σαββάτο με κλωτσιές και γροθιές στο σώμα» ανέφερε από την πλευρά της μια φοιτήτρια.

Οι αντιεξουσιαστές γέμισαν την πρόσοψη του πανεπιστημίου με απειλές κατά του πρύτανη Εμμανουήλ Γιακουμάκη μετά την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο «Βανκούβερ». Προειδοποιούν ότι αν η αστυνομία μπει στο πανεπιστήμιο ο κ. Γιακουμάκης θα είναι ο επόμενος στόχος τους στο πανεπιστήμιο.

«Καθημερινά βλέπουμε το πανεπιστήμιο να μετατρέπεται σε εμπόλεμη ζώνη… Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου βγαίνουν μέσα από το ΑΕΙ είτε εκτός και δημιουργούν επεισόδια» σημείωσε ο φοιτητής.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως… Εμείς οι ίδιοι φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε και μέσα στη σχολή και τριγύρω» τονίζει η φοιτήτρια.

Για «εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος επεισοδίων ικανών να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μελών της κοινότητάς του» προειδοποίησε εξάλλου την Πέμπτη σε ανακοίνωσή της, η Σύγκλητος του ΟΠΕ.

«Στα επεισόδια αυτά πρωταγωνιστούν άγνωστοι που εισέρχονται και εξέρχονται ανεξέλεγκτα στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, είτε για να χρησιμοποιήσουν τους χώρους του Ιδρύματος ως ορμητήριο για συγκρούσεις με αστυνομικές δυνάμεις, είτε για να βεβηλώσουν το κτήριο, επιχειρώντας να τρομοκρατήσουν τα μέλη της κοινότητας» αναφέρει χαρακτηριστικά.





πηγη 

Να φυγει ο Στρατος απο τα Ελληνικα νησια απαιτει η Τουρκια...Θελει να τα καταλαβει ευκολα!

Ναστε σιγουροι...
Μολις βρει ευκαιρια κα μπορει θα προσπαθησει να αρπαξει νησι...
Προς το παρον ετοιμαζεται...


Πολύ επικίνδυνες ατραπούς έχει πάρει η τουρκική ηγεσία, η οποία όπως δείχνουν οι κινήσεις της αναζητά “πρόβλημα” επειγόντως με την Ελλάδα, στην προσπάθεια της να αυξήσει την ένταση πάση θυσία, λόγω των «βρώμικων» σχεδίων της,

Χθες αναφέραμε με άρθρο μας ότι ήταν πολύ  σαφές το “μήνυμα” προς την Τουρκία έστειλε η Ελλάς, την στιγμή που οι προκλήσεις αυξάνονται στο Αιγαίο.

Στην άσκηση αυτή του ελληνικού στρατού σείστηκε το σύμπαν στο νησιωτικό σύμπλεγμα του Καστελόριζου το προηγούμενο 48ωρο από τις βολές με κάθε όπλο και οπλικό σύστημα που πραγματοποίησε ο Στρατός Ξηράς.

Σήμερα όμως μεγάλη τουρκική εφημερίδα, μας κατηγορεί (με εντολή της Άγκυρας) για παραβίαση της αποστρατικοποίησης των νησιών για αυτήν ακριβώς την άσκηση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στο Καστελόριζο, το οποίο (το τονίζουν εμφατικά) βρίσκεται μόλις δύο χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή Kaş της επαρχίας Αττάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, (λένε οι Τούρκοι), η άσκηση στο Καστελόριζο περιλάμβανε τεθωρακισμένα οχήματα και βαριά όπλα, όπως όλμους 120 χιλ.

Επισημαίνουμε δε ότι τονίζουν με εμφατικό τρόπο και την “σαφή παραβίαση της αποστρατιωτικοποιημένης κατάστασης του νησιού”, δείχνοντας  ότι θα έχουμε και συνέχεια πιθανότατα το επόμενο διάστημα.

“Οι ελληνικές δυνάμεις διενεργούσαν αεροναυτική άσκηση με την Αίγυπτο ταυτόχρονα και  στο νησί της Κρήτης.

Το Καστελόριζο είναι το μεγαλύτερο νησί μιας μικρής ομάδας 14 νησιών και νησίδων στο Αιγαίο Πέλαγος κοντά στην Τουρκία που ονομάζονται Δωδεκάνησα, στα οποία η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα να διατηρεί ένοπλες δυνάμεις εκτός από αυτές που αφορούν την επιβολή του νόμου, ενώ απαγορεύονται ρητά οι οχυρώσεις και η διεξαγωγή στρατιωτικών δραστηριοτήτων.

Ένα τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος πέταξε επίσης στην περιοχή για περισσότερο από μία ώρα για παρατήρηση, πρόσθεσε το προκλητικότατο τουρκικό άρθρο.

Οι Τούρκοι επικαλούνται αρχικά την συνθήκη του Λονδίνου το 1913, ενώ τονίζουν ότι η στρατιωτικοποίηση των Νησιών του Ανατολικού Αιγαίου περιορίστηκε πλήρως με την Συνθήκη της Λωζάννης που υπεγράφη το 1923”.

Όχι, δεν πρόκειται για τουρκική υποκρισία, αλλά για πλήρως οργανωμένο και καλά μελετημένο σχέδιο πρόκλησης με στόχο την πίεση γενικώς για την αποστρατικοποίηση των νησιών μας, σε μία οδυνηρή επανάληψη του σεναρίου της Κύπρου το 1967 με την απόσυρση της ελληνικής μεραρχίας, που έδωσε το ελεύθερο στην συνέχεια για την εισβολή του Αττίλα.

Η συνθήκη της Λωζάννης αναφέρει ναι μεν για αποστρατικοποίηση των νήσων, μόνο που τυγχάνει την ίδια στιγμή στα παράλια της Μικράς Ασίας να έχει συγκεντρωθεί μια ισχυρότατη τουρκική πολεμική μηχανή της αποκαλούμενης «4ης Στρατιάς του Αιγαίου», η οποία απειλεί ξεκάθαρα ελληνικό έδαφος, το οποίο είναι μια ανάσα από τις κύριες προκεχωρημένες βάσεις της ΤΗΚ, του στρατού και του τουρκικού ναυτικού. 

Αιχμή του δόρατος της τουρκικής επιθετικότητας και επεκτατικότητας στο Αιγαίο είναι η περίφημη 4η Στρατιά του Αιγαίου με έδρα την Σμύρνη.

Η στρατιά του Αιγαίου ήταν από τη αρχή της ίδρυσης της σταθερά προσανατολισμένη προς τα νησιά του Αιγαίου, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει ενισχυθεί σημαντικά με μεγάλο αριθμό αποβατικών σκαφών, γεγονός που αποδεικνύει και τον επιθετικό της χαρακτήρα σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίζονται οι Τούρκοι ότι έγινε για την άμυνα της Μικράς Ασίας.

Σήμερα η Στρατιά του Αιγαίου έχει εξελιχτεί σε ένα από τα μεγαλύτερα στρατιωτικά σώματα της Τουρκίας. Εκτός από τον αποβατικό στόλο περιλαμβάνει την 57η ταξιαρχία πυροβολικού με έδρα το προάστιο Μπουρνόβα στην Σμύρνη, την 19η ταξιαρχία πεζικού με έδρα το Αδραμύττιο, απέναντι από την Λέσβο, την 11η ταξιαρχία μηχανοκινήτου πεζικού με έδρα το Ντενιζλί, νοτιοανατολικά της Σμύρνης, την 3η εκπαιδευτική ταξιαρχία πεζικού με έδρα την Αττάλεια και την πρώτη εκπαιδευτική ταξιαρχία πεζικού με έδρα την Μαγνησία, βόρεια της Σμύρνης.

Παράλληλα στην δικαιοδοσία του επιτελείου Ναυτικού περιλαμβάνεται η διεύθυνση αποβατικού στόλου με έδρα την Φώκαια και την Σμύρνη, μια ταξιαρχία κομάντος του ναυτικού με έδρα την Φώκαια και την Σμύρνη, το αρχηγείο στόλου στον ναύσταθμο του Ακσάζ (απέναντι από τα Ίμια) και το αρχηγείο υποστήριξης αμφίβιων επιχειρήσεων με έδρα επίσης την Σμύρνη. Από όλα αυτά τα στοιχεία φαίνεται καθαρά ο επιθετικός χαρακτήρας της στρατιάς του Αιγαίου, απέναντι ακριβώς από τα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Οι Τούρκοι παίζοντας με οθωμανικό τρόπο το «χαρτί» της συνθήκης της Λωζάνης την οποία θέλουν να καταργήσουν, θα ζητήσουν πιθανότατα επίσημα κάποια στιγμή από την Αθήνα, να αποσύρει τις δυνάμεις από τα νησιά «πρώτης γραμμής».

Πρόκειται για ένα πολύ πιθανό σενάριο από έναν απρόβλεπτο Ερντογάν και μια τουρκική ηγεσία  εγκλωβισμένους στα νέο-οθωμανικά όνειρα τους και στον εθνικό όρκο.

Το γεγονός της αμφισβήτησης της ελληνικότητας του Αγαθονησίου και μια άλλων νησιών, 18 τον αριθμό, πρέπει και οφείλει να μας βάλει σε εγρήγορση για το τι ακριβώς ετοιμάζουν οι Τούρκοι, μετά την Συρία .





πηγη 

Εδειξε ποσο ασχετος ειναι ο ΥΠΕΘΑ στην γιορτη της Αεροποριας... Εψαξες πολυ να τον Βρεις Κυριακο;



Την πρόθεσή του να φέρει στη Βουλή τη σύμβαση για την αναβάθμιση των F-16 η οποία είναι ήδη σε ισχύ από το 2018 εξέφρασε χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Η δήλωση που έγινε στη γιορτή αεροπορίας, στον επίσημο εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ, που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων, στη Δεκέλεια, ανέφερε συγκεκριμένα:

«Κι όταν σε λίγες μέρες από τώρα, ευελπιστώ μέχρι το τέλους του μήνα, το αργότερο μέχρι το τέλος του έτους, φέρουμε προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων

τις συμβάσεις για την αναβάθμιση των F-16, την αναβίωση της ΕΑΒ και εν συνεχεία την υποστήριξη των Mirage 2000 και 2005,

τότε θα μπορέσω και εγώ να πω ότι κάναμε και εμείς κάτι από το καθήκον μας για να έχουμε την Πολεμική μας Αεροπορία στο επίπεδο που πρέπει να είναι».

Λογικά, ο υπουργός θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η σύμβαση για την αναβάθμιση των F-16 είναι σε ισχύ από τις 30 Απριλίου 2018 και μάλιστα πληρώνουμε αρκετά εκατομμύρια κάθε χρόνο, ως εξής:

Αυτό προβλέπεται από την απόφαση του ΚΥΣΕΑ η οποία δημοσιεύεται στο Διαύγεια με ημερομηνία 30 Απριλίου 2018.

Μάλιστα υπάρχει και σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η οποία αναφέρει:

Υπογραφή LOA για την αναβάθμιση των μαχητικών F-16 της ΠΑ

Σε εφαρμογή απόφασης του ΚΥΣΕΑ και κατόπιν εξουσιοδοτήσεως του κ. ΥΕΘΑ ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ υπέγραψε την 30η Απριλίου 2018

την επιστολή προσφοράς & αποδοχής (Letter of Offer & Acceptance) που αφορά την σύμβαση με τις ΗΠΑ για την αναβάθμιση 85 μαχητικών αεροσκαφών F-16 σε F-16V.

Υποθέτουμε ότι κάτι άλλο θα ήθελε να πει ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος αναφορικά με την συμφωνία αναβάθμισης των F-16

και λογικά θα πρέπει να είναι η τροπολογία για τα αντισταθμιστικά ωφελήματα, η οποία απαιτείται να κυρωθεί από την Βουλή και περιλαμβάνει και τη συμμετοχή της ΕΑΒ.

Η τροπολογία που είχε φέρει ο Πάνος Καμμένος λίγο πριν παραιτηθεί τον Ιανουάριο του 2019, είχε αποσυρθεί και έχει μείνει σε εκκρεμότητα η ρύθμιση που θα δώσει το πράσινο φως για τις εργασίες στην ΕΑΒ.

Προφανώς αυτοί που γράφουν τις ομιλίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας δεν έχουν πλήρη εικόνα του αντικειμένου, με αποτέλεσμα να εκτίθεται ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος.






πηγη 

Στις Δεκα το βραδυ θα κλεινει η μουσικη στα κεντρα διασκεδασεως ! ! ! Στο αυτοφωρο οι παραβατες...


Ανάστατος είναι ο κλάδος των ιδιοκτητών καφέ, μπαρ και ρεστοράν με τις νέες αλλαγές στον ποινικό κώδικα που αλλάζουν άρδην τα δεδομένα στον χώρο τους προς το χειρότερο σύμφωνα με τα όσα συζητούν μεταξύ τους εδώ και μέρες.

Σε μια περίοδο που όλα έδειχναν ότι βαίνουν προς το καλύτερο οι νέες τροποποιήσεις που τους αφορούν, γυρίζουν τον κλάδο πολλά χρόνια πίσω, με τα ωράρια και τους «αυτοφωράκηδες».

Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα δεδομένα η παραβίαση του ωραρίου της μουσικής τις ώρες κοινής ησυχίας-δηλαδή από τις 15.μμ μέχρι τις 17.μ.μ-η συνέχιση της πέραν του ωραρίου εκτός αν έχει δοθεί παράταση από τον Δήμο αλλά και οι φωνασκίες των θαμώνων που μέχρι τώρα ήταν πταίσματα, θα είναι πλέον πλημμελήματα.

Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι ο υπεύθυνος του μαγαζιού εάν είναι παρών κατά την διάρκεια που σημειώνεται η παράβαση συλλαμβάνεται για να περάσει αυτόφωρο.

Κάτι που σημαίνει ότι αν αυτό συμβεί ας πούμε σε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι που ανήκει στον Γιάννη Μωράκη, τον Νεκτάριο Νικολόπουλο ή τον Χάρη Σπύρου και τύχει να είναι εκεί π.χ, Σάββατο βράδυ, θα προσαχθούν για μεταγωγή και θα παραμείνουν κρατούμενοι μέχρι την Δευτέρα που θα πάνε στο δικαστήριο.

Αξίζει να τονισθεί ότι σε περίπτωση που ο αρμόδιος Δήμος δεν έχει δώσει παράταση ωραρίου για την μουσική τα μαγαζιά θα πρέπει να σταματούν να παίζουν υταγούδια στις δέκα το βράδυ τον χειμώνα και στις έντεκα το καλοκαίρι.

Όλοι μαζί στο κελί

Κατά έναν αλλόκοτο τρόπο το κράτος βάζει τους ιδιοκτήτες των μαγαζιών στο ίδιο «τσουβάλι» για κάποια 24ωρα μέχρι να πάνε στο αυτόφωρο με κλέφτες, ληστές, εμπόρους ναρκωτικών και κακοποιούς που έτυχε να συλληφθούν την ίδια ώρα.

Μάλιστα οι άτυχοι επιχειρηματίες από το Κολωνάκι θα καταλήγουν μετά την προσαγωγή τους στο κοντινό ΑΤ Ομόνοιας το οποίο πάντα έχει δουλειά και θα μπαίνουν στα κελιά με όλες τις άλλες κατηγορίες συλληφθέντων, ως κοινοί εγκληματίες.

Γιατί; Μα επειδή αυτό λέει ο νόμος σύμφωνα με τις τροποποιήσεις του νέου ποινικού κώδικα που ήδη συζητούνται αυτές τις ημέρες και θα ψηφιστούν οσονούπω.

Αντί να εξετάσουν τα κακώς κείμενα και αν χρειαστεί να επιφέρουν τις σωστές αλλαγές παρουσιάζουν ένα νόμο που δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα σε ότι αφορά τους συγκεκριμένους χώρους.

Οι επιχειρηματίες δεν ζητούν να μην υπάρχει νόμος, αλλά υποστηρίζουν ότι οι συγκεκριμένες τροποποιήσεις που τους αφορούν στο νέο ποινικό κώδικα θα κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση στον χώρο τους και αναρωτιούνται αν κάποιος τις είδε ή τις μελέτησε.

Δεν είναι μάλιστα καθόλου λίγοι οι ιδιοκτήτες στον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης που αναρωτιούνται πότε θα προλαβαίνουν οι αστυνομικοί να ελέγχουν τόσα μαγαζιά για κάπνισμα, ηχορύπανση, παράβαση ωραρίου κοινής ησυχίας και πράβαση ωραρίου μουσικής.

Η συντριπτική πλειοψηφία κάνει λόγο για επιστροφή στις εποχές Παπαθεμελή με τις νέες αλλαγές που αφορούν τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τότε που «άνθησε» το περίφημο επάγγελμα του «αυτοφωράκια», του ανθρώπου δηλαδή που εμφανιζόταν ως υπεύθυμος της επιχείρησης όταν διαπιστωνόταν παράβαση και πέρναγε μια νύχτα ή δύο αν ήταν Σαββατοκύριακο στο Μεταγωγών μέχρι να παρουσιασθεί στο αυτόφωρο.

Πληρωνόταν γι΄αυτή την δουλειά και παρόλο που ενίοτε δεν είχε άλλη σχέση με την επιχείρηση, δήλωνε παρόν κάθε μέρα και νύχτα, έτοιμος για να προσαχθεί.

Όλοι οι ιδιοκτήτες απορούν πραγματικά με τις νέες αλλαγές και κάνουν λόγο για ένα λάθος νόμο που δεν έχει επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα και κινείται σε μια εντελώς λάθος κατεύθυνση.

Λένε μάλιστα ότι υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα και με τους ελέγχους για την ηχορύπανση, αφού τα μηχανήματα μέτρησης είναι ελάχιστα και οι παραβάσεις σημειώνονται από τα όργανα της ταξης δια της ακοής.

Εάν δηλαδή κρίνει ο αστυνομικός ότι η μουσική σε ένα μπαρ είναι δυνατή με βάση τα δικά του ώτα και μόνο ακολουθεί η προσαγωγή του υπεύθυνου «αυτοφωράκια» ή του άτυχου ιδιοκτήτη αν ο τελευταίος δεν έχει προνοήσει για να έχει, ή δεν έχει λεφτά για να προσλάβει.






πηγη 

Το γεωτρύπανο της TOTAL – ENI, έφτασε στην Κυπριακη ΑΟΖ. Θα το βαλουν στα ποδια οι Γαλλοι και Ιταλοι απο τον στολο του Σαλεμενου;



Το ερώτημα βέβαια είναι εάν θα αντιδράσουν Γαλλία-Ιταλία σε περίπτωση πρόκλησης της Τουρκίας.
Θα στείλει το Παρίσι φρεγάτες για να σταματήσει τα πολεμικά πλοία της Άγκυρας;
Ήδη χθες η Τουρκία έβγαλε πολεμικά πλοία στην Α. Μεσόγειο, μία κίνηση συνδέεται με τον ερχομό του γεωτρύπανου.


Μεταξύ των προγραμματισμένων γεωτρήσεων περιλαμβάνονται η επιβεβαιωτική γεώτρηση στο «Καλυψώ» στο τεμάχιο 6, όπως και γεωτρήσεις στα τεμάχια 2, 3, 8, 9, ενώ στο πρόγραμμα προβλέπεται και γεώτρηση στο τεμάχιο 7 που πρόσφατα παραχωρήθηκε στις TOTAL – ENI, υπό την προϋπόθεση ότι θα ολοκληρωθούν οι λεπτομερείς αναλύσεις των σεισμογραφικών, όπως και οι γεωφυσικές, περιβαλλοντικές και άλλες μελέτες στους συγκεκριμένους στόχους που εντοπίζονται, εντός της περιόδου ναύλωσης του γεωτρύπανου.   

Όμως, πρέπει να αναμένεται ότι τουλάχιστον μία γεώτρηση θα γίνει στα όρια των τεμαχίων 6 και 7 και θα είναι μία από τις επιβεβαιωτικές γεωτρήσεις για το κοίτασμα «Καλυψώ» που βρέθηκε στο τεμάχιο 6 αλλά εκτείνεται και στο τεμάχιο 7. Πρόκειται για το γεωτρύπανο «Tungsten Explorer». Έχει κατασκευαστεί το 2013 και έχει δυνατότητες πραγματοποίησης γεωτρήσεων σε θάλασσες με βάθη μέχρι και 12.000 πόδια και να φτάνει σε στόχους γεωτρήσεων σε συνολικά βάθη μέχρι και 40.000 πόδια. Φιλοξενεί 200μελές πλήρωμα.

Πριν ξεκινήσει τον μαραθώνιο γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ, το «Tungsten Explorer» θα πραγματοποιήσει –από τα μέσα του επόμενου μήνα– μία και ανάλογα με το αποτέλεσμα ενδεχομένως δύο γεωτρήσεις στο τεμάχιο 4 της ΑΟΖ του Λιβάνου, κάτι που να σημειωθεί ότι ο «Φ» αποκάλυψε από τον περασμένο Ιούλιο. Αμέσως μετά θα μετακινηθεί στην κυπριακή ΑΟΖ. Ήδη για τις αναμενόμενες έξι γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ, οι TOTAL – ENI έχουν κλειδώσει μετά από διαγωνισμούς και όλες τις υπεργολαβίες υποστήριξης, με κυπριακές εταιρείες να αναλαμβάνουν σημαντικές εργασίες με βάση το λιμάνι Λεμεσού.

Στο μεταξύ, προχωρά για τουλάχιστον ακόμα δύο γεωτρήσεις και η κοινοπραξία ExxonMobil – Qatar Petroleum, που όπως όλα δείχνουν θέλει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό με τις τεχνικές παραμέτρους του κοιτάσματος «Γλαύκος» στο τεμάχιο 10, ώστε να θέσει επί τάπητος και την επεξεργασία στρατηγικής ανάπτυξης και εμπορίας του κοιτάσματος.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, όπως και τα σενάρια για όχι μόνο μία, αλλά δύο επιβεβαιωτικές γεωτρήσεις στο κοίτασμα «Γλαύκος» που με βάση τα πιο συντηρητικά σενάρια είναι διπλάσιο αυτού στην «Αφροδίτη». Τέλος, όπως είναι γνωστό, σε μία επιβεβαιωτική γεώτρηση –που θα είναι ταυτόχρονα και η πρώτη γεώτρηση παραγωγής– δηλαδή, το σημείο από το οποίο θα ξεκινήσει η άντληση φυσικού αερίου, θα προχωρήσει στους επόμενους 18 μήνες και η κοινοπραξία Noble – Shell – Delek.








πηγη 

Κι αλλους Τουρκους, εστειλαν οι Κουρδοι, να βρουν τις 72 Παρθενες...

ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΤΟΥΣ.....
Κούρδοι ανατίναξαν τεθωρακισμένο του τουρκικού στρατού....


Στρατιώτες των υπό κουρδική διοίκηση Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) κατέστρεψαν την Παρασκευή ένα τεθωρακισμένο του τουρκικού στρατού, με κατευθυνόμενο αντιαρματικό βλήμα, στο χωριό Μασουντία στην τουρκοκρατούμενη περιοχή της Τελ Αμπιάντ στη βορειοανατολική Συρία, μεταδίδει το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANHA.

Το χωριό, που βρίσκεται νοτιοανατολικά της Τελ Αμπιάντ, δέχθηκε επίθεση την Παρασκευή από τζιχαντιστές μισθοφόρους της Τουρκίας, που συνδέονται με την Αλ Κάιντα και το Ισλαμικό Κράτος.

Στη μάχη που ξέσπασε, οι αμυνόμενοι στρατιώτες των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), τίναξαν στον αέρα ένα τουρκικό τεθωρακισμένο που χρησιμοποιούσαν οι μισθοφόροι τζιχαντιστές.
Δειτε το βιντεο ΕΔΩ










πηγη 

Θεσσαλονικη: Βριζουν την Ελλαδα οι λαθρομεταναστες, κατουρανε μπροστα μας στον δρομο, επιτιθενται σε κοπελες...

Ανάστατοι είναι οι ένοικοι των διαμερισμάτων στην οδό Μοναστηρίου, στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού, στη Θεσσαλονίκη, αφού όπως καταγγέλλουν, είναι αλλεπάλληλα τα κρούσματα βίας και παραβατικότητας στην περιοχή με δράστες αλλοδαπούς.


Μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας ένοικοι διαμερισμάτων επι της οδού Μοναστηρίου πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο ύψος του Σιδηροδρομικού Σταθμού, προκειμένου να εκφράσουν αγανάκτησή τους για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ευρύτερη περιοχή.

Παράλληλα ζητούν να υπάρξει άμεση λύση ώστε, όπως επισημαίνουν, να μπορούν να κυκλοφορούν ασφαλείς στη γειτονιά τους.

«Ήταν η καλύτερη γειτονιά και έχει γίνει η πιο άσχημη γειτονιά», υπογραμμίζουν.

Σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Δημόπουλος, ένοικος διαμερίσματος στην οδό Μοναστηρίου τόνισε πως «είμαι κάτοικος εδώ 33 χρόνια, η γειτονιά δεν ήταν ποτέ έτσι» και προσθέτει πως «δεν γίνεται να συνεχίσουμε να ζούμε έτσι».

Όπως τονίζει, τα φαινόμενα καβγάδων μεταξύ αλλοδαπών, επιθέσεων σε γυναίκες ή ακόμη και παιδιά, διακίνησης ναρκωτικών καθώς και καταστροφών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα είναι καθημερινά.

Παράλληλα τόνισε πως και το ζήτημα της καθαριότητας βρίσκεται σε σημείο απροχώρητο καλώντας άπαντες να συμμορφωθούν.

Όπως περιγράφει άλλη κάτοικος της περιοχής, συχνά αλλοδαποί κοιμούνται σε διαφορά σημεία της περιοχής ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν και τις σωματικές τους ανάγκες σε δημόσιο χώρο.

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια, η 15χρονη κόρη της φοβάται να κυκλοφορήσει μόνη της στην περιοχή λόγω της κατάστασης που επικρατεί και πρόσθεσε πως πριν λίγο καιρό δυο άνδρες επιτέθηκαν σε κοπέλα την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία

«Μαζεύουμε υπογραφές»

Σύμφωνα με τον κ. Δημόπουλο, οι κάτοικοι μαζεύουν υπογραφές προκειμένου να επισημάνουν την κρισιμότητα της κατάστασης και να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου ώστε να υπάρξει λύση.

Όπως είπε, η επιστολή διαμαρτυρίας μαζί με τις υπογραφές θα αποσταλεί στον Δήμο Θεσσαλονίκης, στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου καθώς και στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Δειτε το βιντεο ΕΔΩ







πηγη 

Ο Βασίλειος Δάρρας είναι ο Έλληνας γιατρός στην Αμερική που ανέλαβε τη θεραπεία του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ ΦΩΤΟ


Ο ομογενής Βασίλειος Δάρρας είναι αυτός που θα κάνει τη θεραπεία στον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ που συγκίνησε το πανελλήνιο με το πρόβλημα υγείας και την ανάγκη μεταφοράς του στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Εθνικού Κήρυκα», ο Δρ Δάρρας είναι ο επικεφαλής του Παιδιατρικού Νευρολογικού Τμήματος του Boston Children’s Hospital, όπου ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ, θα λάβει τη γονιδιακή θεραπεία.

Ο Βασίλειος Δάρρας είναι ερευνητής και καθηγητής του πανεπιστημίου του Harvard με καταγωγή από το χωριό Καστανιά της Σάμου και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα αμερικανικών εφημερίδων και ιατρικών περιοδικών, που επικαλείται ο «Εθνικός Κήρυκας» ο Δρ Δάρρας θεωρείται ειδήμων παναμερικανικού και παγκοσμίου κύρους. Άνθρωπος φιλικός, προσηνής, ευγενικός, με αγάπη πολλή στην καρδιά για την Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Σάμο, την οποία επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι.



Πηγή

Καταγγελία: Εργοδότες πληρώνουν μισθούς και «στέλνουν» το «χαράτσι» της τράπεζας στους εργαζομένους


«Κολπάκι» των εργοδοτών καταγγέλλουν οι Ενωμένοι Εργαζόμενοι του Ιδιωτικού Τομέα, οι οποίοι όπως αναφέρουν εργοδότες μεταφέρουν το κόστος των τραπεζικών προμηθειών στην μισθοδοσία των εργαζομένων.

Ειδικότερα σημειώνουν ότι οι "επιχειρήσεις, προκειμένου να αποποιηθούν υποχρεώσεις δικής τους επιβάρυνσης κατά την εξόφληση της μισθοδοσίας με τραπεζικό έμβασμα, επιλέγουν, μέσω e-banking, η χρέωση της προμήθειας να γίνεται στον εργαζόμενο. Κάτι τέτοιο έχει ως αποτέλεσμα η μισθοδοσία να φτάνει στον εργαζόμενο -αποδέκτη του εμβάσματος- μειωμένη έως και 10€/μήνα και έως 140€/χρόνο, ενώ την ίδια στιγμή ο εργοδότης εικονικά φαίνεται ότι έχει εξοφλήσει ολοσχερώς τη μισθοδοσία".

Οι Ενωμένοι Εργαζόμενοι ενημερώνουν τους εργαζόμενους ότι αυτή η ενέργεια" είναι παράνομη και καταχρηστική, διότι αφενός πρόκειται περί μερικής και όχι ολοσχερούς εξόφλησης της μισθοδοσίας, αφετέρου, μια τέτοια επιβάρυνση, δεν τυγχάνει της έγκρισης του εργαζόμενου, ούτε βεβαίως θα μπορούσε να τύχει αποδοχής μια τέτοια εργοδοτική επιβολή".

Οι επιχειρήσεις, με βάση το νόμο, είναι υποχρεωμένες να καταβάλλουν τη μισθοδοσία με: α) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του μισθωτού, έστω και αν υπάρχουν περισσότεροι συνδικαιούχοι, είτε με μετρητά στο ταμείο της τράπεζας του δικαιούχου εργαζόμενου, είτε με μεταφορά μεταξύ λογαριασμών (έμβασμα), Β) Χρήση ταχυδρομικής επιταγής – ταχυπληρωμής ή η κατάθεση σε λογαριασμό πληρωμών των Ελληνικών Ταχυδρομείων, γ) Χρήση τραπεζικής επιταγής, δ) Έκδοση επιταγής σε διαταγή του μισθωτού, η οποία έτσι κι αλλιώς κατατίθεται σε τράπεζα.

Συνεπώς, σύμφωνα με τους Ενωμένους Εργαζόμενους οι εργοδότες έχουν περισσότερες από μια εναλλακτικές και ανέξοδες ή λιγότερο ανέξοδες επιλογές εξόφλησης της μισθοδοσίας και δεν επιτρέπεται να μετατρέπουν τη δική τους «ευκολία» σε επιβάρυνση για τον εργαζόμενο.


Παράλληλα καλούν το Υπουργείο Εργασίας και το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας να παρέμβουν άμεσα, να ενημερώσουν με εγκύκλιο τις τοπικές επιθεωρήσεις εργασίας και να εντάξουν στον προγραμματισμό ελέγχων και αυτή τη νέα παράνομη και ληστρική πρακτική.


Πηγή

Προσλήψεις στο Λιμενικό: Έρχεται προκήρυξη για 1.000 θέσεις λόγω μεταναστευτικού


Οι αυξημένες προσφυγικές ροές στο Αιγαίο φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την ανάγκη για επιπλέον προσωπικό στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, με στόχο να ενισχυθούν κυρίως οι υπηρεσίες του ΛΣ στο ανατολικό Αιγαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μελετούν την κατάθεση πρότασης για την προκήρυξη διαγωνισμού σχετικά με τη πρόσληψη προσωπικού, με τον αριθμό να αγγίζει ακόμα και τα 1.000 άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι στα νησιά του Αιγαίου, μετά τις αποσπάσεις προσωπικού, αυτή τη στιγμή βρίσκονται περίπου 1.300 λιμενικοί (σε πλωτά και σε χερσαίες υπηρεσίες) και περίπου 50 σκάφη του Λ.Σ., ενώ συνδράμουν προσωπικό και σκάφη του Frontex.

Μάλιστα, στον Πειραιά και όχι μόνο, έχουν αρχίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα οι συζητήσεις για επιστροφή στην παλαιότερη οργανική δύναμη που έφτανε τα 10.250 άτομα, ένα πάγιο αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος.



Πηγή

Τέλος οι κηδείες και τα μνημόσυνα από την Εκκλησία της Ελλάδος

Εκστρατεία κατά τη αποτέφρωσης - Οριστική απόφαση.
Λίγες ημέρες μετά την έναρξη λειτουργίας του πρώτου κέντρου αποτέφρωσης νεκρών στη χώρα μας, συνεδρίασε στη Μονή Πετράκη η Διαρκή Ιερά Σύνοδος (ΔΙΣ).

Το μεγάλο θέμα ήταν η αποτέφρωση των νεκρών και η ενημέρωση των πιστών σχετικά με το θέμα, μέσω φυλλαδίου «Προς τον Λαό».

«Επί του θέματος δε αυτού εμμένει ως οφείλει στην δογματική διδασκαλία της Αγίας Γραφής και της Ιεράς Παραδόσεως της Αγίας μας Εκκλησίας που τελεί υπό το φως της Αναστάσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού», αναφέρει η ΔΙΣ.

Η Εκκλησία παραμένει σταθερή στις θέσεις της και όπως έχει τονίσει παλαιότερα, για όποιον επιλέγει την αποτέφρωση δεν θα τελείται νεκρώσιμος ακολουθία και μνημόσυνο ενώ επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια του οικείου μητροπολίτου η τέλεση απλώς τρισάγιου.

«Η αποτέφρωση του σώματος δεν είναι σύμφωνη προς την πράξη και παράδοση της Εκκλησίας για θεολογικούς, κανονικούς και ανθρωπολογικούς λόγους».

Ήδη, οι ιερείς στη Μητρόπολη Θηβών έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δεχθούν να τελέσουν νεκρώσιμη ακολουθία σε άτομο που αποφάσισε την καύση και όχι την ταφή του σώματός του, χαρακτηρίζοντας την πρακτική της αποτέφρωσης «αντιπαραδοσιακή και αντιχριστιανική».





 Πηγή






Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Βάρεσε «Κανόνι» Ελληνική Αεροπορική Εταιρεία ΦΩΤΟ


Δυσάρεστα φαίνεται πως είναι τα νέα για ελληνική αεροπορική εταιρεία.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στο «Μακελειό», πρόκειται λίαν συντόμως να βαρέσει… κανόνι, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά!

Πρόκειται για την αεροπορική εεταιρεία «Astra Airlines» με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Το «makeleio.gr» προσπάθησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία, αλλά δεν κατέστη εφικτή η επικοινωνία, επειδή οι υπηρεσίες «κλείνουν» στις 5 το απόγευμα.

Όμως, σήμερα, υπάρχουν δύο γεγονότα, που δείχνουν πολλά…

Πρώτον στην Χίο, από το πρωί, δεν είναι δυνατή η επικοινωνία του επιβατικού κοινού και των ταξιδιωτικών πρακτορείων με τα γραφεία της εταιρίας. Μάλιστα, στις επιλογές της εταιρείας διαδικτυακά δεν υπάρχει καν η επιλογή της πτήσης μεταξύ Χίου- Θεσσαλονίκης ενώ η μοναδική διαθέσιμη πτήση είναι αυτή του Σαββάτου 9/11 στις 16:10 από Χίο για Αθήνα…

Επίσης, ταξιδιώτες στην Καστοριά προσπαθούσαν σήμερα όλη την ημέρα να κλείσουν εισιτήρια με τις αεροπορικές πτήσεις της Astra Airlines για τις γραμμές από και προς Αθήνα, ωστόσο υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Σύμφωνα δε με όσα διέρρευσαν, πιθανόν να μην πραγματοποιηθούν και οι πτήσεις της Κυριακής και της Δευτέρας.

Θα σας ενημερώνουμε…



Πηγή

Λουτράκι: «Παιχνίδι πνιγμού»: Δεύτερο κρούσμα στο ίδιο σχολείο ΒΙΝΤΕΟ


Ο τρόμος επέστρεψε στα σχολεία. Το «παιχνίδι πνιγμού» φαίνεται πως κάνει θραύση στην Ελλάδα και δεύτερο κρούσμα σημειώθηκε στο ίδιο σχολείο στο Λουτράκι.

Λίγες ώρες από την είδηση ότι κινδύνευσε η ζωή ενός 12χρονου που νοσηλεύτηκε στο Παίδων από αυτή την επικίνδυνη συνήθεια το OPEN φέρνει στο φως βίντεο ντοκουμέντο από το ίδιο σχολείο στο Λουτράκι. Στα σοκαριστικά πλάνα φαίνεται ξεκάθαρα ένα κορίτσι να κρατά για ώρα την αναπνοή του παίζοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το βίντεο έχει ανεβάσει η ίδια η μαθήτρια που πηγαίνει στο Γυμνάσιο στο Λουτράκι. Οι εικόνες δίχως υπερβολή σοκάρουν Σε αυτό φαίνεται ένα κορίτσι του Γυμνασίου να κρατάει την αναπνοή του. Ακολούθως φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του. Δύο αγόρια που βρίσκονταν δίπλα της να την συγκρατούν να μην πέσει στο έδαφος για να τραυματιστεί.

Το βίντεο το ανέβασε το κορίτσι σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά τα όσα ακολουθούν πρέπει να προβληματίσουν ακόμα περισσότερο. Και αυτό διότι υπάρχουν σχόλια από άλλα παιδιά που αναφέρουν ότι έχουν παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Καθηγητής που μίλησε στο κανάλι OPEN υποστήριξε ότι πριν από λίγες ημέρες ένας ακόμη μαθητής της Β’ Γυμνασίου έκανε κι αυτός το «παιχνίδι πνιγμού». Κράτησε την αναπνοή του, έχασε για κάποια δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πέσει από τις σκάλες και να σπάσει αρκετά από τα δόντια του και να μεταφερθεί και εκείνο στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για μια επικίνδυνη μόδα που έχει εξαπλωθεί και σε μικρότερης ηλικίας παιδιά.. Μαθητής της Ε’ Δημοτικού, μάλιστα, που μίλησε στο OPEN, αποκάλυψε ότι ο ίδιος έχει παίξει το παιχνίδι έξι φορές. «Είναι πλέον της μόδας τα παιδιά να παίζουν το παιχνίδι του πνιγμού στο Λουτράκι».

Το κανάλι φιλοξένησε και δηλώσεις του θείου του 12χρονου μαθητή από το Λουτράκι που νοσηλεύτηκε στο Παίδων. «Εχει γίνει της μόδας ένα καινούριο παιχνίδι που παίζουν τα παιδιά. Κρατούν την ανάσα τους για δέκα φορές και κάνουν ένα βαθύ κάθισμα. Ο άλλος σφίγγει στο λαιμό το παιδί ή στο στήθος και το παιδί πέφτει λιπόθυμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι στιγμές πάντως που πέρασε ο 12χρονος ήταν τραγικές, καθώς σωριάστηκε στο προαύλιο του σχολείου του και επικράτησε πανικός. Οι μαθητές αρχίζουν να καλούν σε βοήθεια. Άμεσα οι καθηγητές ειδοποίησαν ασθενοφόρο και την οικογένεια παιδιού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΔΩ


Πηγή

Αλλοδαπός λήστεψε παππού στο κέντρο της Αθήνας και του άνοιξε το κεφάλι!





Αν στην θέση του ηλικιωμένου ήταν ο αλλοδαπός, θα το έπαιζαν τα τουρκοκάναλα!



Δείτε την δημοσίευση:



“Και βέβαια την είδηση του παππού που χτυπήθηκε από αλλοδαπό 12,30 το μεσημέρι χθες επί της Ιουλιανού και Γ Σεπτεμβρίου γωνία,
δεν την έπαιξε κανένα κανάλι. Aν στην θέση του παππού ήταν ο αλλοδαπός, θα είχαν πλακώσει όλα τα κανάλια. Προσπάθησε μέρα μεσημέρι να ληστέψει τον ηλικιωμένο χτυπώντας τον βάναυσα στο κεφάλι προκαλώντας του αιμάτωμα, εξάρθρωση ώμου, και πολλές εκχυμώσεις απ΄τα χτυπήματα. Ο άνθρωπος που του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες συμπτωματικά είναι γιατρός, και κατάφερε να σταματήσει την αιμορραγία μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Λίγα μέτρα παρακάτω είχε πέσει θύμα δολοφονίας το 2011 ο Μ.Καντάρης απο 2 Αφγανούς για μια βιντεοκάμερα. Την φωτό δημοσίευσε ο γιατρός στο λογαριασμό του στο twitter.”


Πηγή









Ξέρετε ποια είναι η μοναδική χώρα του κόσμου που απαγορεύεται να ζουν οι Μουσουλμάνοι;


Υπάρχει μια και μοναδική χώρα στον κόσμο όπου οι μουσουλμάνοι είναι ουσιαστικά… επικηρυγμένοι καθώς μια σειρά μέτρων τους απαγορεύει ουσιαστικά όχι μόνο κάθε δραστηριότητα, αλλά ακόμη και την παραμονή τους στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Τα στοιχεία είναι καταλυτικά και αποδεικνύουν ουσιαστικά αυτό που υποστηρίζει ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Τόκιο, Κομίκο Γιάκγι ότι «στην Ιαπωνία υπάρχει η αντίληψη πως το Ισλάμ είναι μια πολύ στενόμυαλη θρησκεία και θα πρέπει να μείνετε μακριά από αυτήν».

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων:

Η Ιαπωνία είναι η μόνη χώρα που δεν δίνει ιθαγένεια στους μουσουλμάνους.
Στην Ιαπωνία μόνιμη κατοικία δεν δίνεται σε μουσουλμάνους.
Υπάρχει αυστηρή απαγόρευση για τη διάδοση του Ισλάμ στην Ιαπωνία.
Στα πανεπιστήμια της Ιαπωνίας, αραβική ή οποιαδήποτε ισλαμική γλώσσα δεν διδάσκεται.
Απαγορεύεται η εισαγωγή «Κορανίου» στη χώρα, στην αραβική γλώσσα.
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την ιαπωνική κυβέρνηση, έχει δοθεί προσωρινή κατοικία μόνο σε 2 τυχερούς Μουσουλμάνους, οι οποίοι πρέπει να ακολουθούν τον ιαπωνικό νόμο του ομόσπονδου κράτους στο οποίο βρίσκονται. Οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να μιλούν Ιαπωνικά και να τελούν τις θρησκευτικές τελετές τους μόνο στα σπίτια τους.
Η Ιαπωνία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει έναν αμελητέο αριθμό πρεσβειών ισλαμικών χωρών.
Οι Ιάπωνες δεν επηρεάζονται καθόλου από το Ισλάμ.
Οι μόνοι Μουσουλμάνοι που κατοικούν στην Ιαπωνία είναι οι υπάλληλοι ξένων εταιρειών.
Ακόμα και σήμερα, δεν χορηγούνται βίζες στους μουσουλμάνους γιατρούς, μηχανικούς ή σε στελέχη που αποστέλλονται από ξένες εταιρείες.
Στην πλειονότητα των εταιρειών, αναφέρεται στους κανονισμούς τους, μόνο μη μουσουλμάνοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εργασία.
Η ιαπωνική κυβέρνηση είναι της γνώμης ότι οι Μουσουλμάνοι είναι φονταμενταλιστές, ακόμα και στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, και δεν είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν τους μουσουλμανικούς νόμους τους.
Οι μουσουλμάνοι δεν τολμούν να σκεφτούν ότι μπορούν να νοικιάσουν σπίτι στην Ιαπωνία.
Αν κάποιος καινούργιος έρθει σε μια γειτονιά και γνωρίζουν οι υπόλοιποι ότι ο καινούργιος είναι μουσουλμάνος τότε όλη η γειτονιά είναι σε συναγερμό.
Κανείς δεν μπορεί να ιδρύσει μια μικρή ισλαμική οργάνωση ή «Madarsa» στην Ιαπωνία.
Δεν ισχύει καμία σαρία για προσωπικούς λόγους στην Ιαπωνία.
Σε περίπτωση που ένας Ιάπωνας παντρευτεί μια γυναίκα μουσουλμάνα τότε θεωρείται για πάντα παρίας.


Πηγή

Bacha Bazi: Το έθιμο των Λ@θρομετ@ν@στων Παιδεραστών που βιάζουν μικρά αγόρια


Ένα αποκρουστικό έθιμο που αφορά στην σεξουαλική κακοποίηση αγοριών
Λέγεται Bacha Βazi (Μπάτσαμπάζι) και πρόκειται για την αρχαία παράδοση στο Αφγανιστάν που σημαίνει «χορεύοντας με τα αγόρια».

Στην ουσία όμως είναι ένα άρρωστο έθιμο που έχει να κάνει με τον βιασμό μικρών αγοριών τα οποία αναγκάζουν να χορεύουν σε γιορτές και μετά τα βιάζουν.

Συνήθως αυτά τα παιδιά προέρχονται από φτωχές οικογένειες που δέχονται τα χρήματα σε αντάλλαγμα την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τους. Μικρά παιδιά από ηλικίες των  5 ετών.

Το έθιμο προέρχεται κατά πάσα πιθανότητα από τον μισογυνισμό που επικρατεί στην ανατολή και έχει κωδικοποιηθεί μέσω του Ισλάμ.


Οι γυναίκες είναι «αντικείμενα» που δίνονται στον άντρα τους από την οικογένεια τους κατόπιν αμοιβής.

Ένας άνδρας για να έχει σεξουαλική επαφή πρέπει να είναι παντρεμένος, έτσι στην περίπτωση που δεν μπορεί ή δεν έχει σκοπό να βρει νύφη η διέξοδος είναι ο βιασμός νεαρών αγοριών. Κάπως έτσι πρέπει να ξεκίνησε και σιγά-σιγά καθιερώθηκε σαν την διασκέδαση των πλούσιων και των ισχυρών.
























Πηγή

Πηγαν σε Τουρκους Αισθητικους και το αποτελεσμα ηταν να μεινουν αναπηρες...

545 Ολλανδέζες οι οποίες έκαναν μια σειρά από αισθητικές επεμβάσεις όπως ανόρθωση πισινού και στήθους και λιποαναρρόφηση στην Κωνσταντινούπολη, άρχισαν μια καμπάνια μέσω διαδικτύου στην οποία υποστηρίζουν πως  ¨Οι Τούρκοι γιατροί τις άφησαν ανάπηρες¨.

Οι Ολλανδέζες λένε πως λόγω του ¨πλεονεκτήματος της χαμηλής τιμής¨ προτίμησαν την κλινική  İmed İstanbul. Με αναφορά στο όνομα της κλινικής, άνοιξαν μια ομάδα στο Facebook με τίτλο ¨İemand met een drama¨, δηλαδή ¨Πονεμένοι άνθρωποι¨.

Γυναίκα ονόματι Σεγιέν που είναι αυτή που έστησε την ομάδα αυτή, αναφέρει πως η τουρκικής καταγωγής Ολλανδέζα πολίτης Ζουμπεϊντέ Ακντάς έκανε διαμέσου Facebook μια αποτελεσματική διαφήμιση και για αυτό τον λόγο και αυτές έστησαν αυτή την ομάδα για να δώσουν απαντήσεις.

Η Ολλανδέζα γυναίκα λέει πως πριν από την εγχείρηση υπέγραψαν ένα συμφωνητικό μες το οποίο παραιτήθηκαν από τα νομικά τους δικαιώματα, για αυτό και οι ίδιες αποφάσισαν να αγωνιστούν μέσω των σόσιαλ μίντια, ώστε να ¨προειδοποιήσουν άλλους ανθρώπους για να μην πέσουν στο ίδιο λάθος¨

Η ομάδα αυτή έφτασε πια τα 1000 μέλη. Η ολλανδική εφημερίδα με τις περισσότερες πωλήσεις η De Telegraaf, παραθέτει είδηση με τίτλο ¨Αφεθήκαμε ανάπηρες από τον Τούρκο βασιλιά του πισινού¨, στην οποία παρατίθενται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες που έκαναν αυτές τις αισθητικές επεμβάσεις.







πηγη 

Σοκ στην Κέρκυρα: Ιερέας κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικες ΒΙΝΤΕΟ


«Παιδεραστή, κτήνος, για πάντα κυνηγημένος θα σαι» είναι μερικές από τις εκφράσεις που ακούστηκαν από συγκεντρωμένους κατοίκους χωριού στη νότια Κέρκυρα κατά του 60χρονου ιερέα ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικη και σήμερα βρέθηκε στα δικαστήρια για να απολογηθεί.

Μετά το σοκ στην κοινή γνώμη από την αποκάλυψη της υπόθεσης του ιερέα στη Μάνη, μια δεύτερη υπόθεση με παρόμοια χαρακτηριστικά έρχεται στη δημοσιότητα.

Ο ιερέας δεν έδωσε εξηγήσεις σήμερα στη Δικαιοσύνη, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και με περιπολικό μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Ο ιερέας βρέθηκε στη θέση του απολογούμενου μετά τη μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του οι γονείς ανήλικης, περίπου πριν από είκοσι μέρες, σύμφωνα με την οποία ο 60χρονος παπάς ασέλγησε σε βάρος του παιδιού τους. Μετά τη μήνυση διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του ιερέα, στο πλαίσιο της οποίας κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.

Και δεύτερη μήνυση

Σήμερα, όμως,  σύμφωνα με το ρεπορτάζ του corfutvnews κατατέθηκε εις βάρος του 60χρονου ιερέως μήνυση και από τους γονείς ενός 14 χρονου κοριτσιού, με την κατηγορία ότι ασέλγησε εις βάρος του πριν από 4 χρόνια, όταν δηλαδή ήταν 10 ετών.

Το corfutvnews επικοινώνησε με τον συνήγορο των δύο κοριτσιών  τον κύριο Γιάννη – Ανδρέα Ρίγγα ο οποίος δεν δέχθηκε να κάνει καμία δήλωση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι υποθέσεις έχουν πάρει πια τον δρόμο της δικαιοσύνης».

Σε διαθεσιμότητα ο παπάς

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος, μετά την ενημέρωση από την Εισαγγελία της Κέρκυρας για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης εις βάρος ιερέα στη Νότια Κέρκυρα, προέβη άμεσα στις εξής ενέργειες:

1. Έθεσε σε διαθεσιμότητα τον ιερέα και τον έβαλε σε κατάσταση αργίας από κάθε ιεροπραξία.

2. Όρισε άμεσα εκκλησιαστικό ανακριτή, όπως προβλέπουν οι κανόνες της Εκκλησίας και ο καταστατικός χαρακτήρας για τυχόν ποινικά αδικήματα.

3. Ανεξαρτήτως της έκβασης της υπόθεσης, ο Σεβασμιώτατος επισημαίνει την θέση της Εκκλησίας ότι η εκμετάλλευση οποιουδήποτε ανθρώπου που ξεκινά από πάθη ή ψυχολογικά προβλήματα ή άλλους λόγους δεν δικαιολογείται και δεν συγκαλύπτεται.

4. Η τοπική Εκκλησία αναμένει τα επίσημα στοιχεία από την Δικαιοσύνη για να προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΔΩ


Πηγή 

ΘΗΒΑ: ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΜΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ -ΒΙΝΤΕΟ


Τον ακολουθούν παντού και τον στηρίζουν.

Δείτε εικόνες από την ομιλία Τσίπρα στην Θήβα, στο ακροατήριο πρώτοι και καλύτεροι Πακιστανοί και Ρομά:




Όπως μας ενημερώνουν οι αναγνώστες μας, ο Τσίπρας δεν επισκέφτηκε το μουσείο Θηβών γιατί το μπλόκαραν η Επιτροπή αγώνα ΒΟΙΩΤΊΑΣ με συγκέντρωση διαμαρτυρίας.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Πηγή

Πακιστανος επιτεθηκε σε γυναικα αλλα προλαβε ο ανδρας της και τον εκανε μπλε μαρε...

Τρίτη βράδυ, 5.11.2019, 7μμ εμφανίζεται ένας Πακιστανός επί της οδού Ανδρονίκου στην Κομοτηνή, μπροστά σε μια γυναίκα με βρεφικό καροτσάκι, κατεβάζει τα παντελόνια και της επιτίθεται.

Η γυναίκα αντιστάθηκε και πήρε τον άντρα της τηλέφωνο. Στο μεσοδιάστημα ο Πακιστανός δεν απομακρύνθηκε από τον χώρο της επίθεσης αλλά επέμενε να της μιλάει χυδαία και να παραμένει ημίγυμνος.

Ο σύζυγος κατέφθασε καθώς το σπίτι ήταν δίπλα και συνεπλάκη με τον Πακιστανό. Αφού τον ακινητοποίησε κάλεσε την αστυνομία. Ακολουθήθηκε η αυτόφορη διαδικασία και εν τω μεταξύ η αστυνομία διαπίστωσε πως ο εν λόγω δράστης είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα της γειτονιάς πρίν από λίγες μέρες, χωρίς να συλληφθεί τότε. Ο εισαγγελέας προς κπληξη και των δύο γυναικών που δέχτηκαν επίθεση σε διάστημα λίγων ημερών, ελευθέρωσε τον Πακιστανό και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Ο Πακιστανός διαμένει σε σπίτι επί της Ανδρονίκου με έξοδα της Ελληνικής πολιτείας. Μοιραία οι δύο γυναίκες και οι οικογένειές τους θα συναντιούνται με τον θύτη στη γειτονιά μέχρι την δίκη. Η μόνη πράξη αποτροπής πρός τις ανεξέλεγκτες σεξουαλικές ορμές του θύτη, ήταν κάτι ψιλές σφαλιάρες από τον σύζυγο του θύματος.

Μην ανησυχείτε όμως, σύντομα θα ενσωματωθεί…

Α ναι και κάτι ακόμη…

Η αστυνομία ως τώρα δεν ανακοίνωσε τίποτε….






πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.