Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Ο Γαβρόγλου ξαναχτυπά: ΝΑΙ στην διδασκαλία «μακεδονικής» γλώσσας στα ελληνικά Πανεπιστήμια....

Πληρως αναρμονισμενος με την πολιτικη της Πατριδος του, της Τουρκιας, ο Υπουργος της Ελλαδος..........
Δυστυχως σε λιγο θα ψαχνουμε να βρουμε Ελληνες βολευτες και υπουργους...
Προς το παρον διαβαστε τα χαλια μας...



Διαφωνεί ο Υπουργός Παιδείας, Κ.Γαβρόγλου, με την άρνηση του Πρύτανη στο αίτημα των σκοπιανών του «Ουράνιου Τόξου» για διδασκαλία «μακεδονικής» γλώσσας στα ελληνικά
Πανεπιστήμια με τον Γ. Μπαμπινιώτη να εξαπολύει «κεραυνούς» κατά της κυβέρνησης στο θέμα αυτό.

Πιο αναλυτικά, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, προκάλεσε αίσθηση “αδειάζοντας” τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Στέλιο Κατρανίδη, ο οποίος έκρινε αντιδεοντολογικό να ανοίξει κουβέντα με ένα πολιτικό κόμμα επί του αιτήματος του να μπει η “μακεδονική” γλώσσα στο Πανεπιστήμιο.

«Εμείς διαφωνούμε. Οι πολιτικοί φορείς είναι μέρος της Δημοκρατίας μας. Αυτά είναι επιστημονικά ζητήματα.

Θα τα λύσει η επιστημονική κοινότητα. Θα μου επιτρέψετε να το συζητήσει η επιστημονική κοινότητα και με βάση τις συζητήσεις θα δούμε εμείς πώς θα κινηθούμε.

Αλλά, επιστημονικά ζητήματα πρώτα τα συζητά η επιστημονική κοινότητα», δήλωσε για το θέμα ο Υπουργός Παιδείας.

“Πάρτι” αλυτρωτισμού σε ΜΜΕ στα Σκόπια

Λίγες ώρες μετά το διάβημα της Ελλάδας προς την Kυβέρνηση της γειτονικής χώρας, τηλεοπτικά δίκτυα των Σκοπίων σηκώνουν… σκόνη για δήθεν “μακεδονική μειονότητα”.

Μάλιστα επικρίνουν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Μίλε Μποσνιακόφσκι, γιατί δίστασε να κατονομάσει τα “μακεδονικά” ως την γλώσσα των Αιγαιατών Μακεδόνων.

«Η άρνηση της “μακεδονικής μειονότητας” στην Ελλάδα αποδεικνύεται καθημερινά, παρά τους ισχυρισμούς της Κυβέρνησης, ειδικά κατά την περίοδο πριν από το δημοψήφισμα, ότι ποτέ δεν θα σήκωναν τα χέρια ψηλά.

Σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Μίλε Μποσνιακόφσκι, δεν ήθελε να πει την πραγματική κατάσταση, δηλαδή να ονομάσει τη γλώσσα που μιλούν οι Αιγαιάτες, οι συγγενείς των “Μακεδόνων” πολιτών στην Ελλάδα», μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ALFA TV.

Άλλο κανάλι ζήτησε να μάθει ποιά γλώσσα μιλούν οι εκπρόσωποι του “Ουράνιου Τόξου” και επικοινώνησε μαζί τους.

«Μιλάμε τη μακεδονική γλώσσα και διάφορες μακεδονικές διαλέκτους, καθώς τα μακεδονικά στην Ελλάδα ποτέ δεν κωδικοποιήθηκαν», δήλωσε ο ηγέτης του κόμματος των “Μακεδόνων στην Ελλάδα”, Παύλος Βοσκόπουλος αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 5.

Γ. Μπαμπινιώτης: «Η γλώσσα που μιλάνε στα Σκόπια είναι βουλγαροσέρβικη που γράφεται με το κυριλλικό αλφάβητο»

Ο Γιώργος Μπαμπινιώτης μίλησε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων και αναφέρθηκε στα ψεύδη της «μακεδονικής γλώσσας», τονίζοντας πως η γλώσσα που ομιλείται στα Σκόπια είναι βουλγαροσέρβικη που γράφεται με το κυριλλικό αλφάβητο.

Συσσωρεύονται επικίνδυνα ψέματα γύρω από τη λεγόμενη «Μακεδονική γλώσσα» που αναγνωρίσαμε με τη Συμφωνία των Πρεσπών, είπε ο καθηγητής γλωσσολογίας και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργος Μπαμπινιώτης.

Αναφερόμενος στο αίτημα του «Ουράνιου Τόξου» στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στις δηλώσεις Γαβρόγλου με τις οποίες άφησε να ανοικτό το ενδεχόμενο διδασκαλίας της λεγόμενης Μακεδονικής γλώσσας και στην Ελλάδα, ο κ. Μπαμπινιώτης είπε ότι αυτό «θα ήταν ένα φοβερό, καίριο λάθος» από την ελληνική πολιτεία.

«Δεν είναι δυνατόν να διδαχθεί μια γλώσσα που ψευδώνυμα ονομάστηκε μακεδονική… Η γλώσσα που μιλάνε στα Σκόπια είναι βουλγαροσέρβικη που γράφεται με το κυριλλικό αλφάβητο» είπε μεταξύ άλλων ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του εξέφρασε φόβους ότι ορισμένοι επιτήδειοι θα χρησιμοποιήσουν αυτό το θέμα για να δημιουργήσουν μια συζήτηση για την ύπαρξη «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα.


πηγη 

ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ! ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΕΦΡΑΙΜ : “ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ”...


ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΟΒΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΟΤΑΝ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ …

ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ, Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ…  ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΝΟΥΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ …

ΕΙΠΕ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ:
“ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ  …
ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ …
ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ …”

ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ … ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ 4η ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ  “ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ” ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ …
ΕΝΟΤΗΤΑ 4

<<ΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ “ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ” ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΛΕΙΜΜΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΦΟΒΟ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΗΧΑΝΙΑ, ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ …

ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΡΟΦΗΣ, ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ …

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ …

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ …

ΜΕ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ  ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ …

ΟΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ … ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ (ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ), ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΣΟΔΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ …>>

+++


Πηγή

Μητσοτακης: Θα δημιουργήσω, Μουσουλμανικό Συμβούλιο, παρά τω Πρωθυπουργώ....

Προκειμενου να παρει ψηφους και Πρωθυπουργικη καρεκλα ο Κουλης, ταζει λαγους με πετραχηλια ακομη και στους Μουσουλμανους......
Το ιδιο φυσικα εχει κανει και στους λαθρομεταναστες....
ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για Πρωθυπουργος, προσεξτε Ελληνες....
Διαβαστε τι γραφει το παρακατω αρθρο και θα καταλαβετε...


Συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παραχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χθες το απόγευμα με αφορμή την περιοδεία του στην περιοχή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε επιμέρους ζητήματα του προγράμματός του ενώ μίλησε και για τις πολιτικές που θα υλοποιήσει για την μειονότητα σε συνέχεια των όσων είχε πράξει ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Μάλιστα αποκάλυψε πως θα δημιουργήσει «Μουσουλμανικό Συμβούλιο παρά τω Πρωθυπουργώ. Ώστε η μειονότητα να μπορέσει να έχει επίσημη έκφραση στο ανώτατο δυνατό επίπεδο και ο διάλογος αυτός κεντρικής πολιτείας με μειονότητα, να αποκτήσει θεσμικά χαρακτηριστικά».

«Η Θράκη είναι ένα υπόδειγμα ειρηνικής συνύπαρξης χριστιανών και μουσουλμάνων. Και αυτό το υπόδειγμα ειρηνικής συνύπαρξης, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, και στις οποίες θα αναφερθώ στη συνέχεια, είναι ένα κεκτημένο το οποίο πρέπει να διαφυλαχθεί και να υποστηριχθεί ως κόρη οφθαλμού.

Δεν ισχυρίζομαι ότι ήταν πάντα απόλυτα επιτυχημένη και σίγουρα θα υπάρχουν ακόμη αρκετές εκκρεμότητες οι οποίες πρέπει να αντιμετωπιστούν. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση, τον εκσυγχρονισμό και την εφαρμογή του νόμου για τα Βακούφια, με τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα ειδικά τοπικά χαρακτηριστικά της ανάπτυξης, ειδικά στους νομούς, στις περιφερειακές ενότητες της Ροδόπης και της Ξάνθης» εξήγησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όσον αφορά την εκπαίδευση της μειονότητας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τα τουρκικά να διδάσκονται ως δεύτερη γλώσσα: «η δίγλωσση παιδεία να αποκτήσει πραγματικό και ποιοτικό περιεχόμενο. Και νομίζω ότι υπάρχουν προτάσεις σε αυτήν την κατεύθυνση τις οποίες θα ήμουν διατεθειμένος να συζητήσω, ξεκινώντας από το νηπιαγωγείο, προχωρώντας στο δημοτικό, πηγαίνοντας στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. Κατά το πόσο, παραδείγματος χάρη στο δημόσιο σχολείο, θα μπορεί να διδάσκεται η Τουρκική ως ξένη γλώσσα, ώστε τα παιδιά της μειονότητας, τα οποία επιλέγουν τελικά το ελληνικό δημόσιο σχολείο, όπως ολοένα και περισσότερα ή αρκετά εν πάση περιπτώσει το κάνουν, να έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν την επαφή τους με τη μητρική τους γλώσσα, τη γλώσσα που έμαθαν και ομιλείται μέσα στο σπίτι τους. Πρέπει να δείξουμε ανοιχτό πνεύμα σε αυτή τη συζήτηση. Και βέβαια τα ελλείμματα και μειονεκτήματα που έχουν να κάνουν με τις υποδομές της μειονοτικής εκπαίδευσης θα πρέπει και αυτά να αντιμετωπιστούν».

Πηγή: evros24.gr

Ναυαρχε, οταν εσυ εκανες αλματα με την καμερα στο χερι, δεν υπηρχαν κανονες ασφαλειας;



Εκανες και συ αλμα, κρατωντας την καμερα Ναυαρχε....
Φυσικα δεν τραγουδησες το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ.....
Αν το τραγουδουσες, δεν θασουν τωρα Υπουργος....
Το τραγουδησε ομως, ο Μανωλιος απο την Κρητη και ενοχλησε τα αφεντικα σου....
Γι αυτο τον καμπανιασατε τον Κρητικαρο Κομμαντο, οχι γιατι νοιαστηκατε, για την ασφαλεια του....
Κι ασε τα σαπια, περι ασφαλειας και αλλα κουραφεξαλα...
Το οτι θα τον τιμωρουσατε, ηταν αναμενομενο....

Πριν τον τιμωρησετε, εγραφε στον τοιχο του καποιος Αξιωματικος εα ...

 <<Επεφτε με αλεξιπτωτο, το Κομμαντο απο την Κρητη τραγουδωντας το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ...
Θα τον τιμωρησεις Ναυαρχε του γλυκου νερου ?>>
Κατι ηξερε αυτος....
Σας πηρανε ειδηση ομως ολοι οι Ελληνες και δεν σας ξεπλενει ολο το Αιγαιο τωρα...
Πηγαινε στο προφιλ του Κρητικαρου Κομμαντο να δεις τι λενε οι Ελληνες Πατριωτες !

Δειτε τα βιντεο  του Ναυαρχου ΕΔΩ και ΕΔΩ

ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ και ο Σαλβινι...Προστατευει τους Ιταλους απο τους Τουρκους ! ! !

Τουρκοφαγος....
Οχι με την εννοια του Μακελαρη ομως....
Πεταξε στο καναβατσο, τους Τουρκους απατεωνες, που θελησαν να εκμεταλευτουν τους Ιταλους......
Διαβαστε τι εκανε....



Ιταλοτουρκικό "επεισόδιο" έλαβε χώρα τα τελευταία 24ωρα καθώς ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ιταλίας και υπουργός εσωτερικών, "τουρκοφάγος" Μ.Σαλβίνι, πέρασε ιστορικό νόμο για την προστασία των εταιρειών της Ιταλίας "κτυπώντας" τουρκική εταιρεία που εξαγόρασε αντίστοιχη ιταλική και θέλησε να μεταφέρει την έδρα παραγωγής στην Τουρκία.

Ο τουρκικός όμιλος "Τοξόζ" που αγόρασε το 2013 την "Περνιγκότι", πέρσι τον Νοέμβριο αποφάσισε να κλείσει την μονάδα παραγωγής της στην Λιγουρία, μια ιστορική μονάδα που λειτουργεί από το 1860, και να την μεταφέρει στην Τουρκία!

Μετά από την απόφαση του ομίλου Τοξόζ που είχε αγοράσει την Περνιγκότι, μια από τις ιστορικές μάρκες σοκολάτας στην Ιταλία, να κλείσει την ιστορική βιομηχανία στην Ιταλία, ετοιμάσθηκε σχέδιο νόμου για την προστασία των ιστορικών μονάδων της Ιταλίας.

Το σχέδιο νόμου συντάχθηκε από την Λέγκα του Βορά και παρουσιάστηκε στην βουλή των αντιπροσώπων με συνέντευξη τύπου. Στην συνέντευξη τύπου μετείχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι.

Σαλβίνι: "Θα τις προστατεύσουμε με νύχια και με δόντια"

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εσωτερικών Ματτέο Σαλβίνι με δήλωση που έκανε στην συνέντευξη τύπου, είπε:

"Θέλουμε να προστατεύσουμε τις ιταλικές εταιρίες με νύχια, με δόντια χρησιμοποιώντας όλους τους διαθέσιμους νόμους¨.

"Αν σκεφτούμε κακόβουλα, τότε φαίνεται πως αυτή η πολυεθνική τουρκική εταιρία, θα παράγει στην Τουρκία και με την σφραγίδα ¨Made in Italy¨ θέλει να πουλάει στην Ιταλία…

Εάν θέλεις να παράγεις στην Τουρκία, τότε θα κτυπήσεις την σφραγίδα ¨Made in Turkey".

Θα προστατεύσω με νύχια και με δόντια τις ιταλικές εταιρείες".

Ο Σαλβίνι ασκώντας κριτική στην Ε.Ε. που καθορίζει αυτούς του νόμους με τις ετικέτες, ανέφερε πως μετά από τις ευρωεκλογές που θα γίνουν τον Μάιο, θα δώσουν βαρύτητα σε αυτό το θέμα.

O Ρικάρντο Μολινάρι-εκπρόσωπος της Λέγκας του Βορά, ανέφερε πως αφορμή για το σχέδιο νόμου ήταν το περιστατικό "Περνιγκότι" και είπε τα εξής :

"Το περιστατικό "Περνιγκότι" είναι ένα περιστατικό που θα λειτουργήσει ως "πιλότος" καθώς παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε δεν έγινε δυνατό να βρεθεί λύση (σαν τις προτάσεις εξαγοράς που υποβλήθηκαν από άλλες εταιρίες) που να διασφαλίζει μια συμφωνία με την πολυεθνική τουρκική εταιρία".

Ο Μολινάρι είπε πως στόχος του νόμου είναι "να αποτραπεί η επανεμφάνιση τέτοιων καταστάσεων" και συνέχισε λέγοντας:

"Με αυτόν τον νόμο από τώρα και μετά, δεν θα είναι δυνατόν να εξαγοράζονται ιστορικές ιταλικές εταιρίες και μετά από λίγα χρόνια να κρατάνε την μάρκα στα χέρια τους κλείνοντας όμως τις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ιταλία".

Με το νόμο προβλέπεται η δημιουργία εντός του υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης μιας ειδικής λίστας με ιστορικές ιταλικές εταιρίες μετράνε 50 έτη ζωής. Επίσης θα προστατευτούν και όλες οι ιταλικές εταιρείες που συμβάλλουν στην αύξηση της τεχνολογικής ισχύος της χώρας.

Προβλέπεται πως σε περίπτωση που ο φορέας μειώσει ή τερματίσει την λειτουργία αυτών των εγκαταστάσεων, χάνει και το δικαίωμα χρήσης του ονόματος της μάρκας.


πηγη 

<Φτωχούληδες Υπάλληλοι> της ΑΑΔΕ βρέθηκαν με αδικαιολόγητη περιουσία 4,4 εκατ. ευρώ !



Αδικαιολόγητη περιουσία ύψους 4,4 εκατ. ευρώ σε 9 υπαλλήλους τους εντόπισε, μεταξύ άλλων, από τις έρευνες που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Ειδικότερα, κατά την προηγούμενη χρονιά:

Διενήργησε και ολοκλήρωσε 133 Ελέγχους Περιουσιακής Κατάστασης (Ε.Π.Κ.) σε υπαλλήλους, από τους οποίους προέκυψε ότι για 9 υπαλλήλους δεν δικαιολογήθηκε η απόκτηση περιουσιακών τους στοιχείων, συνολικού ποσού 4.471.708 ευρώ.

Οι φάκελοι υποθέσεων διαβιβάστηκαν στο Ελεγκτικό Συνέδριο για καταλογισμό υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.
· Διενήργησε 143 ελέγχους που αφορούσαν, κυρίως, Προκαταρκτικές Εξετάσεις, Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις, Έρευνες, από τους οποίους σε 19 προέκυψαν πειθαρχικά παραπτώματα και ποινικά αδικήματα για 43 υπαλλήλους και οι υποθέσεις απεστάλησαν στις αρμόδιες Υπηρεσίες προκειμένου να επιληφθούν της περαιτέρω πειθαρχικής διαδικασίας και δίωξης.

· Διενήργησε 43 επιτόπιους αιφνιδιαστικούς ελέγχους, για αποκάλυψη παραβατικής συμπεριφοράς.

· Καταλόγισε σε βάρος υπαλλήλων 26.189.400 ευρώ (πλέον προσαυξήσεων), κυρίως από παράνομες επιστροφές Φ.Π.Α.

· Ολοκλήρωσε 14 Εισαγγελικές Παραγγελίες και οι Πορισματικές Εκθέσεις των Οικονομικών Επιθεωρητών διαβιβάστηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελικούς Λειτουργούς.

· Υποδέχθηκε 306 καταγγελίες, δημιούργησε αντίστοιχους φακέλους υποθέσεων, προέβη σε αξιολόγησή τους και δρομολόγησε τους φακέλους αρμοδίως, για τις προβλεπόμενες ενέργειες (έκδοση εντολών Προκαταρκτικών Εξετάσεων, Ε.Π.Κ. κ.λπ.).

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Α.Α.Δ.Ε. έχει ως αποστολή:

· τον εντοπισμό, καθώς και την άμεση διερεύνηση και εξιχνίαση υποθέσεων διαφθοράς που συντελείται με την εμπλοκή υπαλλήλων σε ποινικά και πειθαρχικά αδικήματα, ιδιαίτερης βαρύτητας, ο κολασμός των οποίων επιφέρει αυστηρότατες ποινικές και πειθαρχικές κυρώσεις, που συναρτώνται με την ίδια υπηρεσιακή υπόσταση του υπαλλήλου,

· τον Έλεγχο Περιουσιακής Κατάστασης (Ε.Π.Κ.) υπαλλήλων, προκειμένου να αποδειχθεί η προέλευση πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων μη νόμιμης προέλευσης,

· τους αιφνίδιους/επιτόπιους ελέγχους σε Υπηρεσίες της Α.Α.Δ.Ε., για τη διαπίστωση παραβατικών συμπεριφορών εκ μέρους των υπαλλήλων,

· την επανεξέταση υποθέσεων, προκειμένου να διαπιστωθούν ποινικά ή πειθαρχικά παραπτώματα των υπαλλήλων,

· το διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο δημοσίων διαχειρίσεων και τον καταλογισμό των δημοσίων υπολόγων σε περιπτώσεις, παράνομης διαχείρισης των δημοσίων εσόδων και

· την εξέταση και αξιολόγηση των υποβαλλόμενων καταγγελιών σε βάρος υπαλλήλων, για περαιτέρω ενέργειες.



Πηγή

Συντάξεις Απριλίου 2019: Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο...


Την Πέμπτη 28 Μαρτίου θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται οι συντάξεις Απριλίου 2019, ενώ η πληρωμή ανά Ταμείο αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τρίτη, 2 Απριλίου 2019.


Συγκεκριμένα, Δημόσιο, ΙΚΑ και ΝΑΤ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019, ενώ
ΟΑΕΕ και ΟΓΑ έχουν προγραμματίσει πληρωμή για τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2019.




Όσον αφορά στα υπόλοιπα ταμεία, θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019.
Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019.


Tο ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις την Τρίτη, 2 Απριλίου 2019.


Πηγή

Μνήσθητί μου, Κύριε: Η κυβέρνηση <ΤΣΥΡΙΖΑ> δίνει την ελληνική ιθαγένεια σε… νεκρούς ! ! ! ΒΙΝΤΕΟ


Έχουμε δει τα πάντα σε αυτή τη χώρα, εδώ και δεκαετίες βέβαια αλλά ακόμη περισσότερο με την σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.


Ένα ντροπιαστικό και εξωφρενικό περιστατικό σε επιτροπή της Βουλής αποδεικνύει πως κάθε σοβαρότητα έχει φύγει από το παράθυρο.  Σε σχέδιο νόμου λοιπόν, προβλέπεται η απόδοση ιθαγένειας σε… νεκρούς!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ



Πηγή 

Τα Μερομήνια προβλέπουν: Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα την 25η Μαρτίου, Πρωτομαγιά και του Αγίου Πνεύματος...


Την πρόβλεψή τους για τον καιρό που θα κάνει στις επόμενες αργίες, δίνουν τα μερομήνια.

Η πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού για ολόκληρο τον χρόνο, είναι εξαιρετικά απλή:

Αρκεί να παρατηρήσει κανείς τις 12 μέρες του Αυγούστου, εκ των οποίων κάθε μία αντιπροσωπεύει τον καιρό των επόμενων μηνών.

Με βάση λοιπόν αυτή την πρόβλεψη, οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στις επόμενες αργίες, έχουν ως εξής:

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Σημαντική επιδείνωση του καιρού κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, με πολλά φαινόμενα (βροχές και χιόνια), τα οποία δεν αποκλείεται στο διάστημα 24-27/3 να κατέβουν σε σχεδόν πεδινές περιοχές, σύμφωνα με τον παρατηρητή καιρικών φαινομένων- Δημήτρη Τσούλη.

Κακοκαιρία με βροχές, μπόρες και κρύο προβλέπονται από 22/3 έως 31/3, σύμφωνα με τον πρακτικό μετεωρολόγο Νίκο Βογιατζή, ο οποίος αναφέρει με επιφύλαξη ότι μπορεί να χιονίσει στα ορεινά.

Κυριακή του Πάσχα: 28 Απριλίου 2019

Στο διάστημα 26-28/4 ο καιρός θα είναι πολύ βροχερός, σύμφωνα με τον κ. Τσούλη. Από την πλευρά του ο πρακτικός μετεωρολόγος Νίκος Βογιατζής προβλέπει ότι από τις 23 έως και τις 27 Απριλίου αναμένεται αέρας και ίσως βροχή. Από το απόγευμα της 28ης Απριλίου, Κυριακή του Πάσχα, έως 30/4 αναμένονται βροχές και μπουρίνια.

Πρωτομαγιά: Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Ο Μάιος ξεκινά με βελτιωμένο καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας, σημαντική κατά το πρώτο δεκαήμερο.

Αγίου Πνεύματος: Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019




Πηγή

Κοπανησε αυγο, στο κεφαλι του Αυστραλου Γερουσιαστη, που κατηγορησε τους μουσουλμανους....

Κανεις δεν θα καταδικασει αυτη την ενεργεια του νεαρου....
Δυστυχως ετσι ειναι σημερα....
Αν κατηγορησεις μουσουλμανους εισαι ο κακος, ο ρατσιστης, ο φασιστας....
Οσο ειναι ανισχυροι μιλουν για ειρηνικη συνυπαρξη...
Οταν δυναμωσουν, τοτε τα ξεχνουν ολα και επιβαλουν τους φασιστικους νομους τους...
Ετσι λοιπον...


Αυστραλία: Έσπασε αβγό στο κεφάλι γερουσιαστή που κατηγόρησε τους μουσουλμάνους

Έντονη ήταν η αντίδραση ενός νεαρού, καθώς όταν άκουσε Αυστραλό γερουσιαστή να δηλώνει ότι για το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία ευθύνεται η μετανάστευση των μουσουλμάνων, έσπασε ένα αβγό στο κεφάλι του.

Ο γερουσιαστής Φρέιζερ Άνινγκ έκανε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες, όταν δέχθηκε το αυγό. Χαστούκισε τον νεαρό που του επιτέθηκε δύο φορές πριν πέσουν αστυνομικοί πάνω του και τον συλλάβουν.

Ο γερουσιαστής μιλώντας για το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία μίλησε για «εντεινόμενο φόβο για την αυξανόμενη παρουσία μουσουλμάνων», τόσο στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία.


πηγη 

Πατερας του Κρητικαρου Αλεξιπτωτιστη: Του αφαιρούν τις πουλάδες, που τις πήρε με την αξία του...ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ! ! !

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ! ! !
Κανεις δεν εχει δικαιωμα να του αφαιρεσει την πουλαδα.....
Κι αν αυτο το κανει καποιος ειναι μεγαλος κοπριτης....
Τελειωσε το σχολειο, επεσε πηρε το πτυχιο....ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΞΠΤΩΤΙΣΤΗΣ !
Το καταλαβες Καμπα που το παιζεις Αρχηγος;


Τη δική του εκδοχή για την έρευνα που διεξάγεται σε βάρος του γιου του έδωσε ο πατέρας του αλεξιπτωτιστή Μανώλη Μπούχλη.

Ο πατέρας του καταδρομέα που έκανε εκπαιδευτικό άλμα τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή» ελέγχεται από το Γενικό Επιτελείο Στρατού καθώς παραβίασε τους κανόνες ασφαλείας.

Ο πατέρας του Νίκος Μπούχλης δηλώνει περήφανος για τον γιο του ενώ ισχυρίζεται ότι η έρευνα διατάχθηκε γιατί κάποιους πείραξαν τα λόγια του αλεξιπτωτιστή.

«Ο κάθε γονιός δεν θέλει να πάθει κάτι το παιδί του. Ο νεαρός δεν έχει θέμα για ότι κι αν του κάνουν. “Θα είναι ανεκτά όλα” λέει, δεν τον ενδιαφέρει για κανέναν. Μπράβο του. Τον τιμά όλη η Ελλάδα. Εγώ τι να πω για το παιδί μου; Είναι παιδί μου. Και εγκληματίας να είναι, θα πω πως είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου. Εμείς είμαστε περήφανοι για αυτό που έκανε ο γιος μου. Και γιος μου να μην ήταν, όποιο παιδί και να ήταν αυτό, μόνο υπερηφάνεια νομίζω ότι θα είχα. Εγώ, με το φτωχό μου το μυαλό, έτσι πιστεύω…

Η οργισμένη ανάρτηση του αλεξιπτωτιστή
Τον γιο μου δεν τον ενδιαφέρει τίποτα, έχει πάρει τις αποφάσεις του. Δεν το έκανε ούτε για πολιτικούς λόγους, ούτε σκέφτηκε κάτι. Του ήρθε έτσι και το έκανε και το είπε. Ούτε τον ενδιαφέρουν και οι επιπτώσεις. Τον στεναχωρεί που του αφαιρούν τις πουλάδες, που τις πήρε με την αξία του. Τις πήρε με την αξία του και τους τις πετά στα μούτρα και τις χαλαλίζει» λέει ο Νίκος Μπούχλης.

«Τα λόγια του Μανώλη τους πείραξαν, δεν τους πείραξε ούτε το βίντεο, ούτε πώς έπεσε, ούτε άλλα θέματα. Τους πείραξαν τα λόγια του, ο ύμνος του. Καταρχάς, μέχρι χθες το μεσημέρι δεν υπήρχε κανένα θέμα για ποινή. Μετά άλλαξαν όλα. Το θέμα πήγε πολύ ψηλά, πήγε τόσο ψηλά που δεν μπορεί κανείς να επέμβει περαιτέρω. Δεν θέλουν πλέον παλικάρια, δεν θέλουν παλικαράδες, επαναστάτες, ανδρειωμένους.

Τι θα του κάνουν του παιδιού μου; Ούτε έγκλημα έκανε, ούτε πιστεύω να τους πρόσβαλε… Εμένα με έχουν πάρει σήμερα δύο στρατηγοί και μου έχουν δώσει συγχαρητήρια για το γιο μου.

Δεν έκανε έγκλημα το παιδί μου. Το παιδί είπε έναν ύμνο που του ήρθε στο μυαλό για την πατρίδα του. Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε, καμαρώνουμε» προσθέτει ο πατέρας του αλεξιπτωτιστή.

«Εδώ στα Σφακιά μεγαλώνουμε επαναστάτες, πάντα έτοιμους για την πατρίδα, για την πρώτη τη γραμμή. Και αυτοί όπως θέλουν ας το πάρουν. Στα Σφακιά είναι όλοι σαν το γιο μου. Όλοι, όλα τα κοπέλια, η νεολαία που είναι τώρα εδώ, έχουν τις ίδιες ιδέες, όπως ο γιος μου. Είναι πατριώτες και τα τιμούν τα παντελόνια τους» καταλήγει ο Νίκος Μπούχλης.
Ακουστε τον ΕΔΩ

πηγη 

Γνωρίστε τον λεβεντη Κρητίκαρο καταδρομέα που μας έκανε υπερήφανους! Δεν θέλουν τέτοια ελληνόπουλα ούτε στον στρατό ούτε πουθενά ! <ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ>


Ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο της πτώσης του σε μακεδονικό έδαφος, τραγουδώντας το «Μακεδονία ξακουστή….», το οποίο σε λίγες ώρες έγινε περιζήτητο. Το ΓΕΣ όμως μετά από αυτό, αποφάσισε την άμεση αποβολή του από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών.
Όπως λέει, « οι Έλληνες δεν πουλιούνται ούτε αγοράζονται και όταν θα έρθει ύστατη στιγμή όλοι Έλληνες θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους…».
Ποιο είναι το Κρητικό κομάντο που έγινε viral
Ο Μανώλης Μπούχλης κατάγεται από ένα ορεινό, πανέμορφο χωριό των Χανίων, το Ασκύφου Σφακίων.


Ως γνωστό, τα Σφακιά είναι μία από τις περιοχές που έχει «γεννήσει» ήρωες μαχητές, στην τουρκοκρατία και την γερμανική κατοχή αλλά και στους μακεδονικούς αγώνες.
Κι ο νεαρός Μανώλης, έχει μεγαλώσει με αυτές τις ιδέες. Είναι αθλητής και συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Πλατανιά Χανίων.

Κατετάγη στον στρατό και μόλις πριν από λίγες εβδομάδες πήρε τον πράσινο μπερέ του καταδρομέα
αλεξιπτωτιστή.
Είναι πολύ αγαπητός στην κοινωνία των Χανίων και όλοι, συγγενείς και φίλοι, ένιωσαν υπερήφανοι όταν πέρασε τη σκληρή εκπαίδευση και τιμήθηκε με τον πράσινο μπερέ!


Άρχισε λοιπόν να κάνει με επιτυχία τις πτώσεις του από το ελικόπτερο.
Η συγκεκριμένη πτώση έγινε επί μακεδονικού εδάφους. Τότε, κοιτάζοντας από ψηλά τη Μακεδονία συγκινήθηκε και στεναχωρήθηκε για την «πληγωμένη» όπως λέει, Ελλάδα.

Όπως αναφέρει στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, οι πρόγονοί μας σε αυτά τα χώματα άφησαν το αίμα τους για τη δική μας ελευθερία.
Έτσι, αυθόρμητα, άρχισε να τραγουδά το «Μακεδονία ξακουστή…» και συγχρόνως να βιντεοσκοπεί τον εαυτό του την ώρα της πτώσης.

Στο βίντεο φαίνεται η ομαλή πτώση του από ψηλά στο μακεδονικό έδαφος, ενώ προκαλεί εντύπωση πόσο ήρεμος είναι κατά τη διάρκειά της !
Ο αλεξιπτωτιστής Μανώλης Μπούχλης έκανε την ανάρτηση του βίντεο το απόγευμα της Τρίτης 12 Μαρτίου και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral

Ο Μανώλης Μπούχλης, είναι ένας σύγχρονος νέος που όμως δεν ξεχνά τις ρίζες του, ούτε την Κρήτη, ούτε την Μακεδονία, ούτε την Ελλάδα. Βγαίνει, διασκεδάζει, παίζει μπάλα, φλερτάρει, αλλά πάντα στο μυαλό του έρχεται πρώτη η πατρίδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΔΩ



Πηγή

ΑΙΣΧΟΣ....Δεκαπεντε εκατομμυρια Ευρω,μοιραζονται στα κομματα και αποκομματα, για χαρτζηλικι !

Ακριβως αυτο...
Χαρτζιλικι για τον προεκλογικο τους αγωνα.....
Και φυσικα ο Παπας πρωτα ευλογα τα γενια τους.....
Ο Συριζα παιρνει τα περισσοτερα .....
Μεχρι και ο Κρατζαφερης, και η Κωνσταντιπουλου παιρνει χαρτζηλικι....
Πληρωνε μ@#@κ@ Ελληνα !




Λίγο πριν τις εκλογές και ενώ είναι σε δικαστική εκκρεμότητα η δανειοδότηση των πολιτικών κομμάτων, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Αλέξανδρου Χαρίτση κατανέμονται 15 εκατομμύρια ευρώ στα πολιτικά κόμματα και στους συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων για το τρέχον έτος.

Αναλυτικότερα, με την υπ΄αριθμ. 15425/2019 απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κατανέμονται από την τακτική κρατική χρηματοδότηση 12,5 εκ. ευρώ και από την κρατική χρηματοδότηση 2,5 εκ. ευρώ για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς λόγους στα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι με την υπ΄αριθμ. 51776/23-12-2013 κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Οικονομικών έχει ανασταλεί κάθε είδους κρατικής χρηματοδότησης προς το πολιτικό κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος –Χρυσή Αυγή» λόγω της δικαστικής εκκρεμότητας που υπάρχει.

Ειδικότερα, η κατανομή των ποσών για την τακτική κρατική χρηματοδότηση ύψους 12.500.000 ευρώ και για την κρατική χρηματοδότηση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς λόγους ύψους 2.500.000 ευρώ, στα δικαιούχα κόμματα και συνασπισμούς κομμάτων έχει ως εξής:


πηγη 

Αυστραλός Γερουσιαστής Fraser Anning για Τουρκοφαγο: Σε όλο τον κόσμο οι μουσουλμάνοι σκοτώνουν ανθρώπους για την πίστη τους....

Λεει τα πραγματα με το ονομα τους....
Δεν μασαει τα λογια του....
Και εχει δικιο....
Υπαρχει και ηθικος αυτουργος σε ολα αυτα...
Δείτε τι δήλωσε χθές:

«Καταρχάς είμαι απόλυτα κατά κάθε μορφή βίας στην κοινωνίας μας και καταδικάζω απερίφραστα την ενέργεια του οπλοφόρου....

Παρ΄όλα αυτά αν και αυτή η μορφή των εκδικητικών εγκλημάτων δεν μπορεί να  δικαιολογηθεί, αυτό που έρχεται στο προσκήνιο είναι ο αυξανόμενος φόβος στην κοινότητά μας, τόσο στην Αυστραλία όσο και στη Νέα Ζηλανδία για τον αυξανόμενο αριθμό των μουσουλμάνων.

Όπως πάντα οι αριστεροί πολιτικοί και τα ΜΜΕ θα σπεύσουν να ισχυριστούν ότι οι λόγοι για το σημερινό μακελειό οφείλονται στους νόμους για τα όπλα ή όσους έχουν εθνικιστικές θέσεις, αλλά όλα αυτά είναι ανοησίες.

Ο πραγματικός λόγος για το σημερινό αιματοκύλισμα στη Νέα Ζηλανδία είναι οι νόμοι τη μετανάστευση που επέτρεψαν σε φανατικούς μουσουλμάνους να έρθουν στη χώρα.

Ας είμαστε ξεκάθαροι. Αν και οι μουσουλμάνοι είναι τα θύματα σήμερα, συνήθως είναι οι θύτες.

Σε όλο τον κόσμο οι μουσουλμάνοι σκοτώνουν ανθρώπους για την πίστη τους και σε βιομηχανική κλίμακα....

Ολόκληρη η θρησκεία του Ισλάμ είναι μια βίαιη ιδεολογία του 6ου αιώνα ενός τυράννου μεταμφιεσμένου σε θρησκευτικό ηγέτη , η οποία δικαιολογεί ατελείωτους πολέμους έναντι οποιοιδήποτε αντιτίθεται σε αυτή καλώντας σε δολοφονίες των απίστων και των αποστατών.

Η αλήθεια είναι ότι το Ισλάμ δεν είναι σαν όλες τις άλλες θρησκείες. Είναι το θρησκευτικό ανάλογο του φασισμού.

Και ακριβώς για αυτό λόγο αν και οι οπαδοί αυτής της βάρβαρης θρησκείας δεν ήταν οι ένοχοι αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό δεν τους κάνει λιγότερο ένοχους.»


πηγη 

«Συμβόλαιο θανάτου» η δολοφονία Δ.Ζέμπερη! Στο «φως» νέα στοιχεία είχε ανακαλύψει απάτες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος εκατομμυρίων ευρώ...


Η Δώρα Ζέμπερη δεν ήταν η απλή υπάλληλος της εφορίας όπως όλοι την παρουσίαζαν, αλλά η δυναμική ελεγκτής που ανακάλυψε απάτες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος εκατομμυρίων ευρώ.

Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο «Τούνελ», ενισχύουν πλέον την εκδοχή της οικογένειας της ότι η δολοφονία της πρέπει να ήταν ένα «συμβόλαιο θανάτου».

Οπως αναφέρει το anikolouli.gr από το 2015 έως την ημέρα της δολοφονίας της η Δώρα ερεύνησε δεκαεπτά σημαντικές υποθέσεις και σε τέσσερις από αυτές, επέβαλε πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ.

Σε βάρος μίας γνωστής επιχείρησης βεβαίωσε παράβαση με πρόστιμο ύψους 7,5 εκατομμυρίων. Σε μία άλλη βεβαίωσε πρόστιμο άνω των 3,5 εκατομμυρίων και σε δύο άλλες άνω του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Η περαίωση των ελέγχων από την Δώρα σε αυτές τις υποθέσεις είχε ολοκληρωθεί. Η τελευταία ολοκληρώθηκε τη μέρα της δολοφονίας της.

Σε πολλές από αυτές τις υποθέσεις θα κατέθετε και ως μάρτυρας κατηγορίας σε δικαστήρια. Ήταν ήδη σημαντική μάρτυρας σε δίκες που αφορούσαν βαρύτατα κατηγορητήρια για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, εικονικά τιμολόγια και εγκληματική δραστηριότητα. Σε ένα δικαστήριο, επρόκειτο να καταθέσει μερικές ημέρες μετά το θάνατό της.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της μητέρας της, Γιάννα Παναγοπούλου που βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ», στο δικαστήριο για τη δολοφονία της, αναφέρθηκε πως θα ήταν φρόνιμο να είχε μπει στην υπόθεση οικονομικός εισαγγελέας.

Όπως ανέφερε η κυρία Παναγοπούλου το πρωί της Παρασκευής 15 Μαρτίου κατέθεσε  έγγραφη αναφορά της μητέρας και των αδελφών του θύματος,  προκειμένου να διερευνηθούν το εργασιακό περιβάλλον της άτυχης εφοριακού, αλλά και οι υποθέσεις που χειριζόταν, από αρμόδιο δικαστικό λειτουργό.

Μια σημαντική πληροφορία που έφτασε στο «Τούνελ» προκάλεσε αναστάτωση στο στούντιο.  Σύμφωνα μ’ αυτήν, άτομο που η Δώρα είχε ελέγξει φορολογικά, φέρεται να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες που κρύβονται πίσω από εταιρείες – «βιτρίνα».  Το άτομο αυτό όπως είπε ο μάρτυρας, είχε απειλήσει τη νεαρή εφοριακό.

Η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου, είπε:
«Στο δικαστήριο του Ιουλίου όπου καταδικάστηκε ο Μανώλης Σοροπίδης για τη δολοφονία της Δώρας, προέκυψαν σημαντικά στοιχεία που ακούστηκαν για πρώτη φορά. Τα προσκομίσαμε στις Αρχές προκειμένου να αξιολογηθούν από αρμόδιο λειτουργό και να ξεκινήσει άλλη παράλληλη, βαθιά έρευνα.  Η εργασία της Δώρας ήταν πηγή κινδύνου όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο. Το θύμα είχε περαιώσει πάνω από διακόσιες τριάντα υποθέσεις. Ήταν δραστήρια, παραγωγική, αποδοτική, με σοβαρό χαρτοφυλάκιο. Φαίνεται πως είχε διαισθανθεί τον κίνδυνο γιατί την προηγούμενη της δολοφονίας της είχε δώσει τους κωδικούς των τραπεζικών της  καρτών στον αδερφό της και είχε ζητήσει να μετατεθεί σε άλλη υπηρεσία». Η δικηγόρος της μητέρας της άτυχης εφοριακού, συνέχισε:

«Η Δώρα είχε καταγγείλει πως μία σημαντική υπόθεση είχε σβηστεί  από τον υπολογιστή της και για το λόγο αυτό μετέφερε αρχεία σε στικάκια. Πιστεύουμε πως σ’ αυτή την υπόθεση έπρεπε να συμβάλλουν περισσότεροι επαΐοντες ειδικοί.  Ακόμα προλαβαίνουμε, πριν περάσει κι άλλος χρόνος».

Πριν από μήνες το «Τούνελ» είχε αποκαλύψει την παρουσία ενός άγνωστου άνδρα στο χώρο του νεκροταφείου την μέρα της δολοφονίας,  με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Νέες μαρτυρίες κάνουν λόγο για το ίδιο πρόσωπο και αποκαλύπτουν πως ο δολοφόνος της που καταδικάστηκε δις ισόβια, την παρακολουθούσε μαζί με κάποια άλλα πρόσωπα.

«Ο άνδρας με την αλυσίδα χάθηκε μετά τη δολοφονία της…»

Μια γυναίκα που μένει κοντά στο σπίτι που ζούσε η Δώρα με την οικογένεια της, παρατήρησε πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πριν το φονικό, δύο άτομα. Μια κοπέλα κι ένας άνδρας άγνωστοι στην περιοχή, σύχναζαν σε πλατεία του Γαλατσίου καθημερινά το μεσημέρι. Ο άνδρας ήταν γύρω στα τριάντα πέντε, ψηλός, λιγνός, μελαχρινός  με αλογοουρά και με μια αλυσίδα να κρέμεται από την τσέπη του.

«Δεν φαινόταν φυσιολογικός. Φορούσε καπαρντίνα μέσα στο καλοκαίρι και ήταν βρώμικος. Η κοπέλα που ήταν μαζί του είχε ξανθά μαλλιά κομμένα καρέ και ήταν περίπου είκοσι πέντε χρόνων. Από τη δολοφονία της Δώρας και μετά, δεν τους ξαναείδαμε ποτέ», ανέφερε η μάρτυρας.

Είπε ακόμα πως εκείνο το διάστημα της κίνησε την περιέργεια κι ένας άλλος άνδρας που οδηγούσε μια μαύρη Μπε Εμ Βε και πήγαινε γύρω- γύρω στα στενά σαν κάποιον να παρακολουθούσε. Διαπιστώθηκε πως ήταν ο δράστης.

«Είδα τον άνδρα με την αλυσίδα μαζί με τον κατηγορούμενο…»

Σοβαρή είναι και η μαρτυρία ενός άλλου κατοίκου της περιοχής, που είδε τον κατηγορούμενο με τον ύποπτο. Ο μάρτυρας που ήταν γείτονας του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Δώρας, ανέφερε πως δύο μήνες πριν τη δολοφονία της τον είδε μαζί με τον άνδρα με την αλυσίδα και άλλον έναν ακόμη. Μάλιστα και οι τρεις μπήκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου. Τόνισε πως από το παράθυρο τους σπιτιού τους μπορούσαν να δουν τη στάση στην οποία η Δώρα περίμενε καθημερινά το λεωφορείο της γραμμής.

Ο ίδιος είχε μιλήσει τυχαία με την παρέα του κατηγορούμενου μια φορά που έβγαλε βόλτα τον σκύλο του. Του είπαν πως είχαν μετακομίσει στην περιοχή πριν από τρεις μήνες , από τη Νέα Ιωνία όπου έμεναν. Μετά τη δολοφονία έφυγαν από την περιοχή και μάλιστα εγκατέλειψαν το σκύλο τους. Σύμφωνα με τον μάρτυρα ο ύποπτος φορούσε καπαρντίνα και είχε μια αλυσίδα που κρεμόταν από την τσέπη του. Ήταν ψηλός, αδύνατος, με τα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα. Ο άλλος ήταν λίγο πιο εύσωμος με πεταχτά αυτιά. Αναγνώρισε τον κατηγορούμενο από το τατουάζ που έχει στο λαιμό του όταν τον είδε στις ειδήσεις.

Η μητέρα της Δώρας Γεωργία Ανδριέλου που βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ», είπε χαρακτηριστικά:«Θέλω να δικαιωθεί το παιδί μου. Σαν σήμερα γιόρταζε και ίσως οι μαρτυρίες που έφθασαν στην εκπομπή να είναι ένα μήνυμα.  Θέλω να μάθω την αλήθεια. Όσο είμαι όρθια θα αγωνίζομαι. Με τη δικηγόρο μας δίνουμε μάχη για να αποκαλυφθούν όλα όσα κάποιοι θέλουν να κρύψουν…». «Όλη η οικογένεια είμαστε μια γροθιά. Δεν θα αφήσουμε πέτρα να μη σηκώσουμε, προκειμένου να βρεθεί η αλήθεια».


Η Δώρα Ζέμπερη 32 χρόνων, υπάλληλος στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά, κατακρεουργήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου 2017 στο Β΄Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ άφηνε ένα λουλούδι στον τάφο φίλου της. Δέχτηκε 14 μαχαιριές σε πλάτη, θώρακα και είχε αμυντικά τραύματα στο χέρι και στην παλάμη.



Πηγή

Ακινητοποιήθηκε τρένο στο ύψος της Μαλακάσας...Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες μέσα στην νύχτα...





Στο σκοτάδι, στη μέση του πουθενά, για δύο ώρες περίπου, έμειναν οι επιβάτες μιας αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ που ξεκίνησε στις 5.30΄το απόγευμα από Καλαμπάκα για Αθήνα.

Όπως ενημέρωσε επιβάτιδα, η οποία επιβιβάστηκε στη Λαμία, το τρένο ακινητοποιήθηκε λίγο μετά τις΄10:00′ το βράδυ, από μηχανική βλάβη, στο ύψος της Μαλακάσας.

Στο σημείο που ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία, δεν υπήρχε πρόσβαση με αυτοκίνητο και οι επιβάτες δεν μπορούσαν να κατέβουν.


Οι επιβάτες παρέμειναν στο ακινητοποιημένο τρένο μέσα στο σκοτάδι μέχρι στις 23:55, που τελικά ξεκίνησε.


Μεταξύ των επιβατών και πολλοί Κινέζοι τουρίστες, που είχαν επισκεφθεί τα Μετέωρα, ενώ πολλοί επιβάτες, πέρα από την ταλαιπωρία, αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα, αφού έχασαν πτήσεις ή το ταξίδι τους με καράβι.




Πηγή

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Παρτυ κανουν οι εγκληματιες....Αλλαζουν τους νομους, κανουν τα κακουργηματα πλημμεληματα !

Φροντιζουν για τα παιδια τους...
Αλλαζουν τους νομους ωστε να γλυτωσουν ....
Για εγκληματιες μιλαμε....
Για εγκληματιες που φροντιζουν το συναφι τους....
Διαβαστε να καταλαβετε φιλοι μου...



Μετά τη θύελλα διαμαρτυριών που ξέσπασε αναφορικά με την κατοχή και χρήση βομβών μολότοφ μια προσεκτικότερη ματιά στο νέο ποινικό κώδικα έχει σκορπίσει τρόμο σε ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστική διότι μετατρέπεται σε πλημμέλημα η αρχική δράση των βομβιστών στον χώρο του «αντάρτικου πόλης» και του οργανωμένου εγκλήματος αλλά και οι σκόπιμοι εμπρησμοί των δασών!

Πρόκειται για διατάξεις στις οποίες δεν υπήρξε εστίαση του ενδιαφέροντος, που επικεντρώθηκε κυρίως στο ζήτημα της μετατροπής σε πλημμέλημα της ρίψης μολότοφ.

Αλλά από ότι φαίνεται δεν πρόκειται μόνο για τις μολότοφ αλλά και για την κατασκευή εκρηκτικών υλών που μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε τρομοκρατικές επιθέσεις, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έρχεται και με τους εμπρησμούς δασών, όπου μετατρέπονται και αυτοί σε πλημμέλημα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το άρθρο 272 του νέου Ποινικού Κώδικα «όποιος κατασκευάζει, προμηθεύεται ή κατέχει εκρηκτικές ύλες ή εκρηκτικές βόμβες από τις οποίες μπορεί να προκληθεί κίνδυνος για άνθρωπο τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών», ενώ μέχρι τώρα ίσχυε κάθειρξη μέχρι 20 ετών! 

Η διάταξη αυτή  έχει σκορπίσει ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ και ιδιαίτερα σε υπηρεσίες που ασχολούνται με ένοπλες οργανώσεις και τις συμμορίες εκβιαστών.

Αφού τυχόν ανεύρεση γιαφκών κατασκευής βομβών ή αν εντοπισθεί κάποιος σε έλεγχο να μεταφέρει εκρηκτικούς μηχανισμούς, δέματα βόμβες κλπ. μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, αν δεν τεκμηριωθεί ότι ανήκει σε κάποια «τρομοκρατική» ή «εγκληματική οργάνωση» ή έχει διαπράξει συγκεκριμένες επιθέσεις.

Όπως αναφέρουν μάλιστα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ «σε σοβαρή υπόθεση ανακάλυψης  οπλοστασίων το 2010 σε Καλλιθέα, Καρέα, που φαίνεται να ανήκαν σε 5-6 γνωστούς αντιεξουσιαστές (σσ: δεν αποδείχθηκε σε ποια οργάνωση συμμετείχαν) θα αντιμετώπιζαν τώρα κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος κι ίσως κάποιοι συνέχιζαν την δράση τους».

Ακόμη εντυπωσιάζει ότι σε πλημμέλημα μετατράπηκε και ο εμπρησμός από πρόθεση σε δάση!

Κάτι που δημιουργεί τεράστιους κινδύνους ο δασικός πλούτος της χώρας να αφεθεί βορά στα συμφέροντα των καταπατητών ή και άλλων εμπρηστών.

Όπως επισημαίνει ο πρώην ανώτατος αξιωματικός της Πυροσβεστικής κ. Ανδριανός Γκουρμπάτσης

"στις ισχύουσες σήμερα διατάξεις ο εμπρησμός σε δάση και πιο συγκεκριμένα το βασικό έγκλημα, (άρθρο 265, παρ. 1), είναι κακούργημα και τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα έτη και με χρηματική ποινή από 15.000,00 ευρώ έως 150.000 ευρώ".

Τώρα με τον νέο Ποινικό Κώδικα το βασικό έγκλημα του εμπρησμού από πρόθεση  μετατρέπεται σε  πλημμέλημα και προβλέπεται ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών ετών και χρηματική ποινή. Αντίστοιχες  μειώσεις ποινών υπάρχουν και στις περιπτώσεις που η φωτιά λάβει μεγάλες διαστάσεις ή αν υπάρξουν θύματα.


πηγη 

Ο τιμοκατάλογος του κυκλώματος με τα πλαστά διπλώματα: Με 2.500 ευρώ οδηγούσες μεχρι και λεωφορείο...


Ως… τριτοκοσμική χώρα αντιμετώπιζαν την Ελλάδα τα μέλη του κυκλώματος που χορηγούσε εικονικά διπλώματα οδήγησης… κατ’ οίκον. Οι αποκαλύψεις, από την εν εξελίξει έρευνα των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. συγκλονίζουν, καθώς με το κατάλληλο αντίτιμο μπορούσε κανείς να προμηθευτεί χωρίς εξετάσεις δίπλωμα οδήγησης ακόμη και για… λεωφορείο.

Τι κι αν στον δρόμο θα έβγαινε ένας άνθρωπος με ελάχιστες γνώσεις γύρω από την οδήγηση, τη μηχανολογία και τα σήματα του ΚΟΚ, ένα ποσό από 1.500 έως 2.500 ευρώ, αρκούσε για να…γίνει η δουλειά.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τον «τιμοκατάλογο» του κυκλώματος, ο οποίος ποίκιλε ανάλογα με τη δυσκολία του εγγράφου που εξέδιδαν παράνομα. Δίπλωμα οδήγησης για ένα φορτηγό μπορούσε κανείς να αποκτήσει με 2.000 ευρώ, ενώ για λεωφορείο η τιμή ήταν λίγο πιο «αλμυρή» κι έφτανε τις 2.500 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα ο υποψήφιος λάμβανε το δίπλωμα στο σπίτι, μέθοδος που προτιμούσαν τα μέλη του κυκλώματος!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κομβικό ρόλο έπαιζε ένας ιδιοκτήτης σχολής οδηγών, με έντονη συνδικαλιστική δράση. Ο εν λόγω άνδρας πρωτοστατούσε σε κινητοποιήσεις έξω από την «αμαρτωλή» Υπηρεσία της Περιφέρειας Νοτίου Τομέα, στην οδό Θεομήτορος στον Άγιο Δημήτριο. Ηγετικό ρόλο φέρεται να είχε και η διευθύντρια της συγκεκριμένης υπηρεσίας, μίας από τις 3 γυναίκες που συνελήφθησαν από τις Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Από την έρευνα τους, οι αστυνομικοί εντόπισαν περίπου 200.000 ευρώ σε σπίτια και αποθήκες κατηγορουμένων. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις ήταν κρυμμένα σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες. Τα κέρδη, ωστόσο, του κυκλώματος εκτιμάται ότι ίσως και να ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ σε βάθος χρόνου.



Πηγή

Σε παρακρουση ο Σαλεμενος: Αδέλφια μου,ο Τουρκοφάγος την λεει Κωνσταντινούπολη! Θα κάνει, την Αγία Σοφία πάλι εκκλησία!

Παρακρουση και ψυχολογικο περα δωθε προκαλεσε ο Τουρκοφαγος στον Ερτογκαν....
Μπορει ναναι Μακελαρης, αλλα εκανε τον Σαλεμενο να σαλταρει....
Οχι οτι ο Σαλεμενος ειναι καλυτερος απ αυτον.....
Φονιας ειναι κι αυτος αλλα κρυβεται πισω απ το Σουλτανιλικι του...
Φονιας και μαλιστα χειροτερος απ τον Μακελαρη Τουρκοφαγο....
Θυμηθητε ποσους αθωους Κουρδους εχουν σκοτωσει τα τσιρακια του...


Απάντησε ο Ταγίπ Ερντογάν στον μακελάρη της Ν.Ζηλανδίας, που έγραψε οτι θέλει να πάει στην Κωνσταντινούπολη και να γκρεμίσει τους μιναρέδες από την εκκλησία της Αγίας Σοφίας.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας σε προεκλογική του ομιλία στην πόλη Γκαζίαντεπ, έδωσε απάντηση στο μανιφέστο του τρομοκράτη της Νέας Ζηλανδίας.

«Aυτός ο αλήτης τί λεει για την᾽᾽ Ιστανμπουλ᾽᾽ ; Αδέλφια μου, την αποκαλεί Κωνσταντινούπολη! Θα κάνει, θα μετατρέψει λέει την Αγία Σοφία πάλι σε εκκλησία. Όσο υπάρχει αυτός ο λαός, όσο υπάρχει αυτή η ψυχή,  δεν θα το επιτρέψει αυτό δεν θα συμβεί αυτό».

Παράλληλα ο Ερντογάν δήλωσε και για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ: «Από την άλλη υπάρχει ο πρωθυπουργός που κατηγορείται για διαφθορά. Ο γιος του ανέβασε ενα μήνυμα στο twitter  η Κωνσταντινούπολη είναι η πρωτεύουσα του Βυζαντίου και είναι υπό τουρκική κατάληψη. Αλήτη, ανήθικε! Eσείς κάνατε εισβολή σε όλη την Παλαιστίνη!».

Στο τρομοκρατικό του μανιφέστο, έγραψε ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας για τους Τούρκους, την Κωνσταντινούπολη και την Αγιά Σοφιά:

«Μπορείτε να ζείτε ειρηνικά στα δικά σας εδάφη και μπορεί να μην σας πειράξει κανείς. Στην ανατολική πλευρά του Βοσπόρου. Αλλά αν επιχειρήσετε να ζήσετε σε ευρωπαϊκά εδάφη, οπουδήποτε δυτικά του Βοσπόρου, θα σας σκοτώσουμε και θα σας διώξουμε από τα εδάφη μας. Ερχόμαστε για την Κωνσταντινούπολη και θα καταστρέψουμε κάθε τζαμί και κάθε μιναρέ στην πόλη. Η Αγιά Σοφιά θα ελευθερωθεί από τους μιναρέδες και η Κωνσταντινούπολη θα ανήκει ξανά δικαιωματικά τους χριστιανούς. Φύγετε όσο έχετε ακόμα την ευκαιρία».



πηγη 

<ΕΓΡΑΨΕΣ> ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΡΗΤΙΚΑΡΕ!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! «Δεν ντρόπιασα κανέναν» – «Μην ξεχνάμε αυτούς που θυσιάστηκαν για την πατρίδα».

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!Λογια που αγγιζουν καθε Ελληνικη ψυχη του Λεβεντη Κρητικαρου!!!!Με αναρτηση του στον λογαριασμο του στο f.b ο Λεβεντης καταδρομεας <<ξευτιλιζει>>ολους αυτους που προσπαθησαν να απαξιωσουν τα <<Ιερα και τα Οσια>> !!!! «Δεν ντρόπιασα κανέναν» – «Μην ξεχνάμε αυτούς που θυσιάστηκαν για την πατρίδα».ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!

Ο αλεξιπτωτιστής «κατακεραυνώνει» Κυβέρνηση & ΓΕΣ: «Δεν ντρόπιασα κανέναν» – «Μην ξεχνάμε αυτούς που θυσιάστηκαν για την πατρίδα».

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο καταδρομέας Εμμανουήλ Μπούχλης, σχολιάζει τον θόρυβο που προκλήθηκε από το βίντεο που ο ίδιος ανήρτησε στα κοιωνικά δίκτυα και τον εμφανίζει να τραγουδάει το «Μακεδονία Ξακουστή», την ίδια στιγμή που πραγματοποιεί άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο.

Ο ίδιος δηλώνει πως σέβεται και τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις, τους αξιωματικούς και εκπαιδευτές του και πως με την πράξη του δεν ατίμωσε και δεν ντρόπιασε κανέναν.

Μάλιστα, κάνει γνωστό πως έχει ήδη λάβει το πτυχίο του αλεξιπτωτιστή, όπως και την «πουλάδα» αναγνωριστικό της εκπαίδευσής του.

Να σημειωθεί πως το ΓΕΣ προχώρησε στην άμεση αποβολή του από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου, ενώ διέταξε και τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο βαθμό ο συγκεκριμένος στρατιώτης παρέβη τους κανόνες ασφαλείας ρίψης με αλεξίπτωτο, αλλά και εάν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα ως προς την προετοιμασία των στρατιωτών κατά τη συμμετοχή τους στη σχετική δραστηριότητα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του νεαρού καταδρομέα έχει ως εξής :

Με συγκίνηση βαθιά και έντονα συναισθήματα, θέλω να πω σε όλους εσάς που στέλνετε τα μηνύματα σας προς το πρόσωπο μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα ευχαριστώ που μπορεί και κλείνει μέσα του όλα όσα νιώθω για τον τόπο μου την Κρήτη, για την Πατρίδα μου την Ελλάδα, για τους συνανθρώπους μου και για τους συντρόφους μου στις Ειδικές Δυνάμεις και τους τιμημένους Αλεξιπτωτιστές. Θέλω να σας ενημερώσω, ότι η εκπαίδευση μου έχει ολοκληρωθεί και μου έχει απονεμηθεί τόσο το πτυχίο όσο και η ακριβή μας Πουλάδα, το σήμα των Αλεξιπτωτιστών. Σέβομαι και τιμώ τις ένοπλες Δυνάμεις, σέβομαι και τιμώ τους αξιωματικούς και εκπαιδευτές μου, σέβομαι και τιμώ όλα όσα προσφέρουν στην πατρίδα την κοινωνία και την κάθε οικογένεια ξεχωριστά, η ύπαρξη και το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλα τα σώματα και τα όπλα.

Ο σεβασμός αυτός όμως, είναι αποτέλεσμα των αρχών και των αξιών της οικογένειας μου, όλων όσων διδάχτηκα από τους παππούδες μου και τους δασκάλους μου στη γη μου τα Σφακιά. Ποτέ δε σκέφτηκα τίποτε άλλο πέρα από το όμορφο, το δίκαιο και το συνετό. Διότι είναι όμορφο να βρίσκεσαι στο αέρα, στον ουρανό της χώρας μας, είναι δίκαιο να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σου και η περπατησιά σου όπως πρεπει είναι, να βρίσκεσαι με σύνεση στην πρώτη γραμμή, να ανήκεις στους επίλεκτους και να υπακούς στους ανωτέρους σου για όλα όσα μπορούν να σε μάθουν να σε εκπαιδεύσουν, να σου εμφυσήσουν ώστε να πράξεις όλα εκείνα που κάνουν αυτή τη χώρα περήφανη και ασφαλή. Αισθάνομαι βαθιά μέσα στο μυαλό και την καρδιά μου, ότι δεν ατίμωσα τίποτε, δεν ντρόπιασα κανέναν, δεν απειλήθηκε ουδείς, δεν στεναχώρεσα έστω και έναν Έλληνα ένστολο ή μη.

Η πράξη μου που τόσο έχει συζητηθεί, αφορούσε όλα όσα το ηθικό μου, η περηφάνια μου, η αφοσίωση μου και το σθένος, το ηθικό μου ανάστημα μου υπαγόρευσαν.

Στις Καταδρομές υπάρχει μία φράση που λέει: Όσο ζεις ανακατέψου με τους καλύτερους και όταν πεθάνεις, πέθανε όπως οι υπόλοιποι. Και οι καλύτεροι για μένα, είναι όλοι όσοι αναγνωρίζουν αυτή τη χώρα, ποτίζουν αυτή τη γη, δακρύζουν σε κάθε γέννα, αγκαλιάζουν κάθε άνθρωπο, προστατεύουν κάθε παιδί, σκεπάζουν κάθε γέροντα, ανάβουν ταπεινά ένα κερί, σκάβουν αγόγγυστα και χώνουν βαθιά το σπόρο της ελπίδας και της ζωής, κοιτάζουν στα μάτια τους συνανθρώπους τους, υποκλίνονται στο θρήνο και τον πόνο, αποδέχονται και πιστεύουν μέσα στο είναι τους πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε το ίδιο.

Κυρίως όμως οι καλύτεροι είναι, όλοι όσοι γνωρίζουν πως το πιο ανθρώπινο που υπάρχει είναι ο σεβασμός, η κατανόηση και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των αξιών του ανθρώπου. Αποδέχομαι την όποια τιμωρία από τους ανωτέρους μου, την όποια απόφαση τους και είμαι στη διάθεση της πατρίδας μου για ότι μου αιτηθεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους αντιλαμβάνονται και επισημαίνουν πως η αγάπη για την πατρίδα την ιστορία και τις θυσίες των προγόνων μας, δεν έχει καμία σχέση ούτε με φασισμό ούτε με ακραίες ιδεολογικές κατευθύνσεις.

Η μόνη μου κατεύθυνση ήταν και είναι από τον ουρανό στη γη, σε μία γραμμή που μου επιτρέπει να ατενίζω την Κρήτη, την Ελλάδα, τον ορίζοντα του κόσμου με αξιοπρέπεια, σεβασμό και ευγένεια.
Μανώλης Μπούχλης
Πτυχιούχος Αλεξιπτωτιστής
Σφακιά Κρήτης

πηγη

Μυστικη Συμφωνια Ελλαδος-Τουρκιας: Να φυγουν οι Κουρδοι απο την Αφριν και ελθουν στην Ελλαδα.......

Πηραν οι Τουρκοι την Αφριν...
Και για να την παρουν χωρις μαχη, βοηθησε και η Ελλαδα....
Δεχτηκε να ελθουν οι Κουρδοι της Αφριν, κρυφα και να εγκατασταθουν σε Ελληνικο εδαφος.....
Η ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ....

Συμφωνία Ελλάδας-Τουρκίας για την υποδοχή στο ελληνικό έδαφος 10.000 Κούρδων πολεμιστών από την Αφρίν (οι οποίοι ήδη μάλιστα βρίσκονται στην Ελλάδα), αποκάλυψε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας, σε σχετική επίκαιρη ερώτηση  για το μεταναστευτικό του προέδρου της Δύναμης Ελληνισμού, βουλευτή και πρώην αντιπροέδρου της Βουλής, Δημήτρη Καμμένου!

Εκπληκτη η Βουλή πληροφορήθηκε ότι περίπου 10.000 Κούρδοι μαχητές (προφανώς με τις οικογένειες τους) πέρασαν στην Ελλάδα «κατόπιν συμφωνίας»!

Τόσο ο Δ.Καμμένος όσο και ο παρών εκπρόσωπος της ΝΔ Μ.Βαρβιτσιώτης, δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν άκουσαν τον Δ.Βίτσα να λέει:

«Το 2017 πέρασαν από τον  Εβρο 5.500 πολίτες τρίτων χωρών

 Το 2018 πέρασαν 15.500 εκ των οποίων τα 2/3 ως γνωστόν (από και ως που) είναι Κούρδοι από την Αφριν μέσω ενός διαδρόμου που άνοιξε η γείτονα χώρα ώστε οι ηττημένοι από την Αφρίν να περάσουν σε ασφαλέστερο μέρος

Τους νίκησαν δηλαδή και τους έδωσαν χρόνο!».

Έτσι λοιπόν προκύπτει από τα πρακτικά της Βουλής από υπήρχε συμφωνία με την Τουρκία (;) για μετάβαση στην Ελλάδα των ηττημένων της Αφρίν.

Να έρθουν δηλαδή σε μια χώρα η οποία βρίσκεται στα όρια της με αυτούς που έχουν ήδη εισχωρήσει στην επικράτειά της.














Εκαψε φλατζα η κυρα Θοδωρα: Επειδη ειμαι Σαββατογεννημενη, ο Τσιπρας θα κερδισει στις Εκλογες!

Κι ομως φιλοι μου....
Με την ψηφο αυτης της τρελης, πουληθηκε η Μακεδονια μας...
Κυκλοφορει ελευθερη, λεγοντας, οτι π@π@ρια της κατεβαινει....
Πληρωνετε κιολας γι αυτο, απ το υστερημα μας...
ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !




Μετά την ανάλυση της για τα ζώδια, την παρουσίαση του τραγουδιού που έγραψε για τον Αλέξη Τσίπρα καθώς και τον καβγά στο καφενείο της Βουλής, ακόμη μία δήλωση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου έγινε viral.....

Συγκεκριμένα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε σε πάνελ εκπομπής και βρήκε ένα πρωτότυπο εγχείρημα για να εξηγήσει πως ο Αλέξης Τσίπρας θα νικήσει τις Εκλογές 2019, παρά τις αντίθετες προβλέψεις των δημοσκοπήσεων.....

Και για όσους πιστεύουν πως η βουλευτής Πειραιά παρουσίασε κάποιο νέο σχέδιο πρωθυπουργού που θα του χαρίσει την νίκη στις Εκλογές 2019 , τότε δυστυχώς πέφτουν έξω, καθώς το επιχείρημά της βασίστηκε στην ημέρα που... γεννήθηκε!

«Δεν θα χάσει ο Αλέξης Τσίπρας τις Εκλογές 2019 γιατί είμαι Σαββατογεννημένη και έχω προαισθήματα» είπε αποφασιστικά η νυν ΣΥΡΙΖΑ και προερχόμενο από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου....


πηγη 

Δολοφονία Τοπαλούδη: Μάρτυρας αποκαλύπτει πως η κοπέλα δεχόταν ερωτικό εκβιασμό...





Νέα στοιχεία και μαρτυρίες έρχονται σχεδόν καθημερινά στο φως, για το έγκλημα στη Ρόδο, αλλά και τον βιασμό της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

Ένας μάρτυρας-κλειδί, υποστηρίζει πως η άτυχη φοιτήτρια έψαχνες τρόπους για να γλιτώσει από τα άτομα που την εκβίαζαν. Όπως ανέφερε ο μάρτυρας, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είχε συναντήσει την κοπέλα πέντε μήνες πριν τη δολοφονία της.

«Mε πλησίασε ένας γνωστός μου, ο οποίος συνόδευε την Ελένη. Πήγαμε σε μια στάση λεωφορείου. Όταν την πρωτοείδα ήταν σε άθλια κατάσταση. Μου λέει: “Έχω έναν δεσμό στη Ρόδο, με τράβηξαν βίντεο που συνευρέθηκα, το ανεβάσανε στο διαδίκτυο και αν δεν ξαναπάω μαζί του να συνευρεθώ θα με σκοτώσουν!”», λέει ο άνδρας ο οποίος είχε σχέσεις με την αστυνομία και γι’ αυτό η Ελένη Τοπαλούδη μαζί με κοινό τους γνωστό τον είχαν πλησιάσει τον Ιούνιο του 2018, ζητώντας βοήθεια.

«Ήταν πάρα πολύ φοβισμένη, ήταν κατατρομαγμένη. Διπλωμένη στα δύο ήτανε, καθόταν κάτω και έκλαιγε και κρατούσε ένα τσιγάρο στα χέρια και έτρεμε με το τσιγάρο», πρόσθεσε ο μάρτυρας.
Νέα στοιχεία και μαρτυρίες έρχονται σχεδόν καθημερινά στο φως, για το έγκλημα στη Ρόδο, αλλά και τον βιασμό της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

Ένας μάρτυρας-κλειδί, υποστηρίζει πως η άτυχη φοιτήτρια έψαχνες τρόπους για να γλιτώσει από τα άτομα που την εκβίαζαν. Όπως ανέφερε ο μάρτυρας, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είχε συναντήσει την κοπέλα πέντε μήνες πριν τη δολοφονία της.

«Mε πλησίασε ένας γνωστός μου, ο οποίος συνόδευε την Ελένη. Πήγαμε σε μια στάση λεωφορείου. Όταν την πρωτοείδα ήταν σε άθλια κατάσταση. Μου λέει: “Έχω έναν δεσμό στη Ρόδο, με τράβηξαν βίντεο που συνευρέθηκα, το ανεβάσανε στο διαδίκτυο και αν δεν ξαναπάω μαζί του να συνευρεθώ θα με σκοτώσουν!”», λέει ο άνδρας ο οποίος είχε σχέσεις με την αστυνομία και γι’ αυτό η Ελένη Τοπαλούδη μαζί με κοινό τους γνωστό τον είχαν πλησιάσει τον Ιούνιο του 2018, ζητώντας βοήθεια.

«Ήταν πάρα πολύ φοβισμένη, ήταν κατατρομαγμένη. Διπλωμένη στα δύο ήτανε, καθόταν κάτω και έκλαιγε και κρατούσε ένα τσιγάρο στα χέρια και έτρεμε με το τσιγάρο», πρόσθεσε ο μάρτυρας.



Πηγή

Τραγωδία στην Ηλεία: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε...


Κρίμα...
Η απελπισία είναι κακό πράγμα....




Πληροφορίες ότι το ηλικιωμένο ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας - Ο 82χρονος ενημέρωσε τον γιο του και την αστυνομία πριν να πυροβολήσει την 74χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει
Τραγωδία τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Λατίφι Αμαλιάδας στην Ηλεία με έναν 82χρονο αρχικά να σκοτώνει την γυναίκα του και στη συνέχεια να βάζει τέλος στη ζωή του.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο 82χρονος τηλεφώνησε λίγο πριν τις 6 το πρωί στον γιό του για να τον ενημερώσει για τις προθέσεις του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες στη συνέχεια τηλεφώνησε και στην αστυνομία πριν να κάνει πράξη όλα όσα είχε πει στα δύο τηλεφωνήματα.


Κατά τις ίδιες πηγές το ηλικιωμένο ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας που συντέλεσαν  στην απόφαση του ηλικιωμένου άντρα να βάλει τέλος στη ζωή του ίδιου και της συζύγου του.


«Είμαστε άρρωστοι, θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ» φέρεται,  να ήταν τα τελευταία λόγια του 82χρονου.


Όταν στην περιοχή έφτασαν οι αστυνομικές αρχές και ο γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού, ήταν ήδη αργά.



Πηγή

Αφαιρεσαν τα οπλα απο 700 Αστυνομικους....Ποια ειναι τα κριτηρια;

Τα αφαιρεσαν οι ψυχολογοι...
Οι Ψυχολογοι, που εχει ορισει το υπουργειο του Συριζα.....
Για ψυχολογικους λογους λενε....
Ποιοι ειναι ομως, οι λογοι συγκεκριμενα δεν λενε.....
Και ποιοι ειναι οι ψυχολογοι, που θα κρινουν;
Με ποια κριτηρια τους επελεξαν και ποιος ψυχολογος, τους εκρινε, αν εχουν αυτοι ψυχλογικα;
Διαβαστε τι λεει το αρθρο παρακατω...



Στοιχεία για την ψυχολογική υποστήριξη που λαμβάνουν αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ., μέσω της 24ωρης τηλεφωνικής γραμμής Ψυχολογικής υποστήριξης, Συμβουλευτικής και Ενημέρωσης παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών λειτουργίας της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Ένα απ' τα χαρακτηριστικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», είναι ότι από την ίδρυση της υπηρεσίας μέχρι σήμερα, οι ψυχολόγοι της Αστυνομίας έχουν ελέγξει περίπου 30.000 αστυνομικούς και αφαιρέθηκε το όπλο από περίπου 700, οι οποίοι έχουν τεθεί υπό παρακολούθηση.

Κάποιοι έχουν σημειώσει πρόοδο, χωρίς όμως να τους έχει επιτραπεί ακόμα να φέρουν όπλο και το ζητούμενο είναι να τους επανεντάξουν στο Σώμα σε άλλες υπηρεσίες.


πηγη 

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ...Η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ή στο Εξωτερικο, αν βρεθουν στον Τελικο Κυπελλου;

Τι θα γίνει αν στον τελικό Κυπέλλου βρεθούν οι δύο ομάδες;
Φαινεται η ανικανοτητα των υπευθυνων....
Ουτε εναν αγωνα ποδοσφαιρου δεν ειναι ικανοι να οργανωσουν...

Αυτά που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα στον ελληνικό Αθλητισμό, έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν από τα όρια της λογικής και πλησιάζουν το πεδίο του φανταστικού

Από τη μία πλευρά, στο μπάσκετ, ο Ολυμπιακός και όπως φαίνεται και ο Παναθηναϊκός σκέφτονται να εγκαταλείψουν το ελληνικό πρωτάθλημα για να βρεθούν στην Αδριατική Λίγκα, ενώ από την άλλη στο ποδόσφαιρο υπάρχει η σκέψη αν προκύψει τελικός Κυπέλλου μεταξύ των δύο Δικέφαλων, να γίνει στο εξωτερικό!

Αυτό αναφέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο θέμα της Live Sport, χωρίς να γνωρίζουμε αν είναι εφαρμόσιμο (λόγω προκήρυξης) να γίνει κάτι τέτοιο!

«Τρόμο προκαλεί πιθανή κόντρα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ», αναφέρει η καλή εφημερίδα στο ρεπορτάζ του έγκυρου Σάββα Λιβάνιου και συμπληρώνει… «Ποιοι συμμετείχαν στη χθεσινή συνάντηση στην ΕΠΟ, ποια ομάδα πήρε την πρωτοβουλία, ποιες σκέψεις γίνονται, ποιος είναι ο κοινός φόβος»!

Σε κάθε περίπτωση δείχνει ότι είμαστε σε περίοδο που τα πάνω έρχονται κάτω στον ελληνικό Αθλητισμό…


πηγη 

Ερτογκαν: Θα πεταμε στο Αιγαιο, οπως πετατε και σεις.....ΚΑΤΑΡΙΨΤΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ !

Με τον Τουρκο μονο ετσι διαπραγματευονται....
Με τσαμπουκα....
Μονο ετσι σε σεβεται ο Μογγολος....
Αλλα ποιος θα τα κανει αυτα ;
Ο Τσιπρας; 
Ο Ανθελληνας; 
Δυστυχως μπλεξαμε.....
Διαβαστε να δειτε τα χαλια μας...



Σε μια θρασύτατη δήλωση η οποία καταδεικνύει τι ζήτησε και τι συζητήθηκε κατά την συνάντησή του με τον Α.Τσίπρα, προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν, ο οποίος είπε πως «όσο η Ελλάδα σηκώνει μαχητικά στο Αιγαίο το ίδιο θα κάνουμε και εμείς».

Με την δήλωσή του αυτή ο Ρ.Τ.Ερντογάν θέτει θέμα συγκυριαρχίας στο Αιγαίο και ότι αποτελεί ένα είδος «κοινού χώρου» ανάμεσα στις δύο χώρες και ότι προφανώς όλοι οι πόροι του πρέπει να μοιράζονται από κοινού.

O Ερντογάν μίλησε στο Ηaberturk και είπε όταν ρωτήθηκε αν θα παραλάβει η Τουρκία του S-400 και θα τους ενεργοποιήσει όπως έχει κάνει η Ελλάδα με τους S-300:

«Η Ελλάδα αν είναι απαραίτητο θα ενεργοποιήσει τους S-300». Για τις πτήσεις μαχητικών στο Αιγαίο είπε: «Μα σίγουρα θα τα χρησιμοποιήσουν! Όταν κάπου κάπου τα αεροσκάφη μας απογειωθούν στο Αιγαίο βλέπετε πως απογειώνονται και τα αεροσκάφη από την Ελλάδα. Όμως όταν απογειωθούν τα αεροσκάφη της Ελλάδας και απογειώσουμε τα δικά μας τότε λένε «γιατί τα απογειώσατε»»!

Τι σημαίνει δηλαδή; Αυτά είναι τουριστικά αεροπλάνα; Όταν εσύ απογειώνεις, τότε θα απογειωθεί και το δικό μου. Αυτή η υπόθεση δεν έχει συγχώρεση. Αν συμβεί κάτι άλλο τι θα γίνει; Aς δέσουμε τον γάιδαρό μας σε γερό κοντάρι και μετά έχει ο Θεός!», δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Σημειώνεται ότι ο Α.Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία συζήτησε τα εξής θέματα:

- Εθνικό Εναέριο Χώρο 10 ν.μ.,

- FIR Αθηνών,

- Κατάργησης κατάθεσης σχεδίων πτήσης από τα τουρκικά στρατιωτικά αεροσκάφη,

- Πτήσεις τουρκικών αεροσκαφών «στο Αιγαίο», (παραβάσεις παραβιάσεις),

- Αναθεώρηση Συνθηκών,

- Παραπομπή όλων των θεμάτων στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ή παραπομπή μόνον του θέματος οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας αν προηγουμένως έχουν λυθεί διμερώς όλα τα υπόλοιπα.

Α.Τσίπρας και Ρ.Τ.Ερντογάν συμφώνησαν - και την σχετική ανακοίνωση έκανε ο Έλληνας πρωθυπουργός - ότι όλα τα θέματα θα παραπεμφθούν σε Επιτροπές των υπουργείων Εξωτερικών και Άμυνας , με πρώτο θέμα προς εφαρμογή τις (ελεύθερες) «πτήσεις τουρκικών αεροσκαφών στο Αιγαίο», όπως ήδη το pronews.gr έχει αποκαλύψει.

Σύμφωνα με τις πρώτες ασφαλείς διπλωματικές πληροφορίες από την Άγκυρα, οι Operational Commanders (δηλαδή οι δυο αρχηγοί της Τακτικής Αεροπορίας, ΑΤΑ Λαρισας και Εσκι Σεχίρ-υπεύθυνος για το Αιγαίο) θα επικοινωνούν ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ μεταξύ τους, ώστε η Τουρκία να ενημερώνει την Ελλάδα για τις πτήσεις τουρκικών στρατιωτικών αεροσκαφών στο Αιγαίο.

Όμως ο ΑΤΑ Λάρισας είναι παντελώς αναρμόδιος για το FIR Αθηνών, πάρα μόνον η ΥΠΑ, νομικά και θεσμικά μέσω του ICAO.

Η απαίτηση της Τουρκίας φαίνεται να είναι ότι η ενημέρωση αυτή «θα είναι αμοιβαία», δηλαδή και η Ελλάδα θα ενημερώνει την Τουρκία για τις πτήσεις των ελληνικών στρατιωτικών αεροσκαφών «στο Ανατολικό Αιγαίο».

Το Αιγαίο, άρα, σε επίπεδο αρμοδιοτήτων ασφαλείας, διαμοιράζεται και ειδικότερα το Ανατολικό Αιγαίο τίθεται υπό τον τουρκικό έλεγχο.

Στην περίπτωση αυτή, ο κ Ερντογάν υποσχέθηκε ότι τα τουρκικά αεροσκάφη δεν θα είναι οπλισμένα, πλην των περιπτώσεων τουρκικών ασκήσεων με πυρά (σ.σ.: δηλαδή... θα είναι οπλισμένα οπότε η Τουρκία το κρίνει).

Η συμφωνία αυτή, χωρίς ουσιαστική αντίδραση από την πλευρά του κ Τσίπρα, ο οποίος απλώς... μετακυλύει την ευθύνη των αποφάσεων σε «Επιτροπές» και στους αρχηγούς του ΑΤΑ, αποτελεί δυσμενέστατη εξέλιξη για την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο και «την τύχη» του FIR Αθηνών, διότι:

Τα τουρκικά αεροσκάφη θα εισέρχονται ανεξέλεγκτα στο Αιγαίο, χωρίς να καταθέτουν σχέδια πτήσης, χωρίς να ενημερώνουν για τα σημεία εισόδου – εξόδου από το FIR Αθηνών, χωρίς να ενημερώνουν για τη διαδρομή τους και τις υπερπτήσεις τους πάνω από τα ελληνικά νησιά.

Κατά συνέπεια , με τις «προφορικές» συνεννοήσεις μεταξύ των Operational Commanders και μόνον, καταργείται επί της ουσίας  το FIR Αθηνών, που είναι πάγια σε διεθνές επίπεδο απαίτηση της Τουρκίας από το 1999, με τη ΝΟΤΑΜ 240.

Ταυτόχρονα όμως καταργούνται και τα δυτικά σύνορα της Τουρκίας, που ορίζονται από το FIR  Αθηνών, με αποτέλεσμα η ελληνική κυριαρχία να τίθεται στα άχρηστα.

Επομένως εδώ έχουμε μια ύποπτη δήλωση του Τούρκου προέδρου που δείχνει πως όντως έχει υπάρξει συμφωνία τέτοιου είδους: «Πετάς, πετάω, δεν πετάς, δεν πετάω (λέμε τώρα)»

Ευθέως σήμερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε πως η Άγκυρα θέλει και πιστεύει ότι έχει συγκυριαρχία στο Αιγαίο, με ποιανού την ευθύνη έχει την άποψη αυτή;


πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.