Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Εκρυψε τον λ@θροφιλο της στην βαλιτσα, για να μπορεσει να τον παρει, απο την Λεσβο στον Πειραια...

Προκειμενου να δραπετευσουν απο την Λεσβο....
Πακεταρησε τον φιλο της στην βαλιτσα για να μπορεσει να τον παει στην Αθηνα...
Οι συνεπειες της; 
Μαλλον καμμια....
Λαθρο ειναι κι αυτη !

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 19 και 21 ετών προχώρησαν απογευματινές ώρες της 12ης Δεκεμβρίου, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, η 19χρονη σε έλεγχο κατά τη διάρκεια επιβίβασης επιβατών σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό τη Χίο και τον Πειραιά και κατά την προσπάθειά της να επιβιβαστεί στο πλοίο, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε ταξιδιωτική βαλίτσα, μέσα στην οποία βρισκόταν ο 21χρονος αλλοδαπός με σκοπό να πάει στην Αθήνα, παραβιάζοντας τους όρους παραμονής του στη ν. Λέσβο.

Προανάκριση γίνεται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

πηγη 

Σκοτωσαν την Ελενη και η Τατιανα, προκειμενου να κανει νουμερα το νουμερο, δεν υπολογιζει τιποτα...

ΠΙΟ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! «Τα πέη τους ήταν…»… 
Το τερμάτισε η Στεφανίδου με την υπόθεση Τοπαλούδη! 

Σε καθημερινή βάση η Τατιάνα Στεφανίδου ασχολείται με το έγκλημα στην Ρόδο με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη!

Βλέπετε, η υπόθεση αυτή μονοπωλεί ακόμα το ενδιαφέρον και φέρνει νούμερα. Μόνο που όλα δείχνουν πως εξαντλήθηκε πια και η Τατιάνα ως γνωστή βασίλισσα του κιτρινισμού κάνει τα πάντα για να το συντηρεί. Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όμως που δεν τιμά τη μνήμη της κοπέλας.

Χτες, για ακόμα ένα πρωινό, φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής της τον Θάνο Ασκητή, ο οποίος ανέλυσε κάθε πτυχή των δύο δολοφόνων!

Πως η σεξουαλικότητα και η ανάγκη για σεξ έφερε το έγκλημα που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο εδώ και περίπου 2 εβδομάδες!

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή της
Τατιάνας Στεφανίδου ΕΔΩ

πηγη 

Τραβαει το σχοινι η Ουκρανια στην Ρωσια και πλησιαζει το τελος της, μια και οι Δυτικοι δεν προκειται να εμπλακουν εναντιον της Ρωσιας

Πιστευουν οι Ουκρανοι οτι εχοουν τις πλατες της Δυσεως....
Μπορει να το πιστευουν αλλα αν ξεκινησει το μπαμ κανεις απ την δυση δεν θα εμπλακει ενατιον της Ρωσιας.....
Αυτος εχει δειξει η ιστορια,,,
Αλλους βαζουν μπροστα παντα...



Το Κίεβο θα προχωρήσει σε ακόμη μια κίνηση απελπισίας τινάζοντας στον αέρα ολόκληρη την περιοχή. Ο Π.Ποροσένκο έδωσε εντολή να ετοιμαστούν πλοία του Ναυτικού της χώρας ώστε να περάσουν την γέφυρα του Κερτς ενώ ζήτησε να βρίσκονται σε ετοιμότητα 90 νοσοκομεία με 41.000 κλίνες!

Ο Π.Ποροσένκο φαίνεται πως θα πραγματοποιήσει την απειλή του καθώς άρματα μάχης Τ-64 και αντιαεροπορικά συστήματα S-300 εισήλθαν τα τελευταία 24ωρα στην Μαριούπολη και στην Οδησσό!

Στο 1:18 του βίντεο το ραντάρ των S-300 δείχνει δυτικά της Μαριούπολης. Με αυτό το τρόπο το Κίεβο έδειξε πως έχει "κλειδώσει" την περιοχή. Στην Μαριούπολη έχει μεταβεί η ηγεσία των ΕΔ της Ουκρανίας για την επερχόμενη επιχείρηση στο Στενό του Κερτς.

Ουκρανικά και ρωσικά ΜΜΕ "βουίζουν" για επικείμενη αναμέτρηση που θα ξεσπάσει είτε με "false flag" επιχείρηση με χημικά είτε εξαιτίας μαζικών επεισοδίων σήμερα. Μην ξεχνάμε ότι σε λίγες ώρες θα έχουμε την ανακήρυξη αυτοκεφαλίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Οι ΗΠΑ έχουν εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία για "θρησκευτικές ταραχές" σε όλη την χώρα και προειδοποιεί τους Αμερικανούς να μείνουν στα σπίτια τους και να απέχουν από διαδηλώσεις.

Η Ρωσία έθεσε σε κόκκινο συναγερμό τις δυνάμεις της και σε βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα μετέφερε S-400 δίπλα στη γέφυρα του Κερτς!

Το Κίεβο κατηγορεί την Ρωσία πως μετέφερε 100 (!) μαχητικά Su-27 και Su-30 στην Κριμαία μαζί με 16 αντιπλοϊκά συστήματα  "Ball" and "Bastion" "κλειδώνοντας" όλη την περιοχή από Μαύρη Θάλασσα μέχρι Αζόφ!

Ο Ουκρανός Υπουργός Άμυνας, Poltorak, ανέφερε πως η Ρωσία μετακίνησε βαλλιστικά συστήματα Iskander από την βάση τους στο Κρασνοντάρ μόλις 50 χλμ μακρυά από τα σύνορα με Ουκρανία θέτοντας ακόμη και το Κίεβο εντός εμβέλειας τους!

Το ΝΑΤΟ συμφώνησε με το Κίεβο για λογιστική υποστήριξη στην επικείμενη κρίση ενώ έδωσε εξοπλισμό Διοίκησης, Ελέγχου και Επικοινωνιών C4 (Command, Control, Coordination & Communications)

Σε ύψιστο πολεμικό συναγερμό έχουν τεθεί τόσο οι δυνάμεις της Ρωσίας όσο και των Νεορώσων που προχώρησαν σε επιστράτευση σε Ντονέτσκ-Λουχάνσκ. Πριν λίγες ώρες ελέγχθηκε η ετοιμότητα των Ρώσων Πεζοναυτών.

Η 39 μοίρα ελικοπτέρων προχώρησε σε ασκήσεις SEAD με χρήση Ka-52 από την βάση τους στο Dzhankoy της Κριμαίας.

​Η φρεγάτα Admiral Grigorovich μαζί με δύο κορβέτες κλάσης Buyan-M, "Vyshny Volochyok" και "Orekhovo-Zuyevo" απέπλευσαν από το λιμάνι της Σεβαστούπολης μαζί με έξι υποβρύχια που όλα φέρουν πυραύλους κρους Kalibr

Περίπου 12.000 στρατιώτες με άρματα μάχης και ΠΕΠ Grad, Uragan, Smerch έχουν παραταχθεί στην Μαριούπολη με "βλέμμα" στο Ντονέτσκ.. Οι Ουκρανοί βρίσκονται σε Novotroitskoye, Shirokino, Rovnopol, λίγο έξω από τη "γραμμή επαφής".

πηγη 

ΑΙΣΧΟΣ! ! ! Τσιπρ@ς...Βγαλτε την Νοτοπουλου Δημαρχο Θεσσαλονικης, δεν πρεπει να αφησουμε την πολη στους Εθνικιστες....

Ανθελληνας Πρωθυπουργος....
Οτι χειροτερο μπορουσε να γινει για την Ελλαδα....
Και γι αυτο υπευθυνη η Νουδουλα που εσπρωξε τον κοσμο σε απελπισια και νομιζοντας οτι θα σωθει ψηφισε τον Κομμουνιστη.....



«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τα φολκλόρ των αναπαραστάσεων των μακεδονομάχων» ανέφερε ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας, σε μια προσπάθεια να προωθήσει την υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη.

Στην ουσία ο Τσίπρας έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο σε ό,τι αφορά την ιστορία της ματωμένης Μακεδονίας, αποκαλώντας τους μακεδονομάχους απλή λαογραφία, υποβαθμίζοντας τους αγώνες για την ελευθερία και το ελληνικό Έθνος.

Ο αριστερισμός, η κομμουνιστική πολιτική και ο δυτικός ψευτοπροοδευτισμός, είναι το κοκταίηλ που συνθέτει την κατάσταση στο Μαξίμου και την ελληνική κυβέρνηση, η οποία υποτίθεται εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό στην παγκόσμια κοινότητα.

Τι μήνυμα λαμβάνουν όσοι απειλούν τη χώρα και διεκδικούν εδάφη, γλώσσα και εθνότητα, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας αρνείται την μία και πραγματική ιστορία της Μακεδονίας και υποβαθμίζει τους αγώνες του ελληνικού έθνους;

«Σ’ αυτή την πόλη με την πολύ βαριά ιστορία, την πολύτιμη κληρονομιά, όλοι οι προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες θα δώσουμε ενωμένοι τη μάχη για μια νέα Θεσσαλονίκη, σε μια κοινωνία, κοινωνικής δικαιοσύνης, παραγωγικής, δίκαιης ανάπτυξης».

Τα παραπάνω δήλωσε, η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Κατερίνα Νοτοπούλου, μετά την ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό, της υποψηφιότητάς της για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

«Η Θεσσαλονίκη μας είναι μια πόλη ανοιχτή, είναι μια πόλη δυνατή, είναι μια πόλη, που πρώτα και πάνω από όλα έχει ψυχή και από εδώ και στο εξής έχει και προοπτική. Η Θεσσαλονίκη θα γίνει μία καλύτερη πόλη. Προχωράμε λοιπόν, προχωράμε όλοι μαζί», υπογράμμισε η κ. Νοτοπούλου.

Στην ομιλία του, ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε ότι «ενόψει και των αυτοδιοικητικών αγώνων, δεν θα αφήσουμε τη Θεσσαλονίκη να πέσει ξανά στα χέρια των λογής Παπαγεωργόπουλων και Ψωμιάδηδων».

«Η Θεσσαλονίκη θα φύγει μπροστά, με μια νέα γενιά στελεχών, με μια νέα γενιά στο τιμόνι της πόλης. Θα συσπειρώσουμε δυνάμεις. Και πιστεύω ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου μπορεί να παίξει εδώ στη Θεσσαλονίκη αυτό το ρόλο, να μπει μπροστά η νέα γενιά, να αφήσουμε πίσω το παλιό, να κοιτάξουμε μπροστά για τη Θεσσαλονίκη της νέας εποχής που θα απευθύνεται στους νέους αγώνες, στις νέες διεκδικήσεις, στις νέες και στους νέους αυτής της πόλης που σίγουρα δεν μπορεί να κερδηθούν από τα φολκλόρ των αναπαραστάσεων των μακεδονομάχων”, ανέφερε ο πρωθυπουργός. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτή τη μάχη «θα τη δώσουμε και θα την κερδίσουμε. γιατί δεν μπορεί αυτή η πόλη να γυρίσει πίσω και δεν θα γυρίσει».

πηγη 

Σε ειδικο κελι οι δολοφονοι....Γιατι, τοση πρεμουρα, για τους φονιαδες της Ελενης;




Γιατι νοιαζονται γι αυτους σαν να ειναι αδικημενοι;
Φονιαδες αμετανοητοι ειναι...
Για τα παπαγαλακια της ΤΒ τα γραφω αυτα!


Στο ίδιο κελί πλέον ο 21χρονος και ο 19χρονος. Ανατροπή της τελευταίας στιγμής αφού οι δύο νεαροί είχε προγραμματιστεί να μείνουν ξεχωριστά. Για… αρκετά καλές σχέσεις μεταξύ τους κάνουν λόγο σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Αλλαγή σχεδίων φαίνεται πως υπάρχει στις συνθήκες κράτησης του 21χρονου και του 19χρονου που βασάνισαν και δολοφόνησαν την Ελένη Τοπαλούδη στην Ρόδο.

Ενώ αρχικά ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός προγραμματίστηκε να παραμείνουν σε εντελώς διαφορετικούς χώρους και χωρίς να έχουν επαφή μεταξύ τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες μοιράζονται προς το παρόν το ίδιο κελί!

Πρόκειται ουσιαστικά για τον λεγόμενο «χώρο υποδοχής» που είναι ειδικά διαμορφωμένος για έκτακτες και ιδιαίτερες περιπτώσεις κρατουμένων, ο οποίος, όμως, είναι ένας και ενιαίος.

Έτσι, για την ώρα, οι δυο φερόμενοι ως δράστες παραμένουν μαζί, στον ίδιο χώρο, κάτω από εξαιρετικά αυστηρά μέτρα ασφαλείας και, φυσικά, σε πλήρη απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους στο Φελλί Γρεβενών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τουλάχιστον τρεις μαρτυρίες σωφρονιστικών υπαλλήλων,  οι μεταξύ τους σχέσεις εμφανίζονται να είναι αρκετά (εώς πολύ..) καλές, χωρίς καμία προστριβή για τα όσα τραγικά συνέβησαν στη Ρόδο.

Κάτι που έχει προκαλέσει πολλές απορίες και ερωτηματικά στο προσωπικό των φυλακών υψίστης ασφαλείας των Γρεβενών.

πηγη 

Ρωσία: Ο ΟΗΕ να διαλύσει τον στρατό στον Κόσοβο, ερχεται νέος πόλεμος στην περιοχή....

Η Ρωσια προειδοποιει...
Κανεις δεν την ακουει...
Δεν τους νοιαζει αν σκοτωθει κοσμος...
Τα συμφεροντα των Δυτικων ειναι πανω απ ολα...

Η Μόσχα έκανε λόγο για παραβίαση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και εγκυμονεί κινδύνους αποσταθεροποίησης για την περιοχή, ενώ καλεί την Αποστολή του ΟΗΕ να διαλύσει τους όποιους ένοπλους σχηματισμούς των Κοσοβάρων.

Παράλληλα εκτιμά ότι η απόφαση αυτή στο Κόσοβο μπορεί να οξύνει την κατάσταση στα Βαλκάνια και να οδηγήσει εκ νέου σε ένοπλες συγκρούσεις, φανερώνοντας έτσι και με αυτόν τον τρόπο τους μεγάλους ανταγωνισμούς που αναπτύσσονται στην περιοχή.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωση του αναφέρει ότι η Ρωσία θεωρεί ότι η Αποστολή του ΟΗΕ στο Κόσοβο «είναι υποχρεωμένη να λάβει μέτρα για την αποστρατιωτικοποίηση και διάλυση οποιωνδήποτε ένοπλων τμημάτων των Κοσοβάρων».

Παράλληλα επισημαίνει ότι «η δημιουργία στρατού του μη αναγνωρισμένου Κοσόβου συνιστά παραβίαση της απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και εγκυμονεί την αποσταθεροποίηση της κατάστασης στην περιοχή».

Στην ανακοίνωση του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, αναφερόμενο στην απόφαση που πήρε σήμερα η βουλή στην Πρίστινα, επισημαίνει ότι «η πρωτοβουλία αυτή υπήρξε ωμή παραβίαση της απόφασης 1244 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, η οποία θα προκαλέσει σοβαρή όξυνση της κατάστασης στα Βαλκάνια και εγκυμονεί υποτροπή των ένοπλων συγκρούσεων στην περιοχή».

πηγη 

Σερβια...Κακως μιλησαμε με τους Κοσοβαρους, ο Στρατος εχει τον λογο τωρα...

Οι Αλβανοι, φερθηκαν σας Αλβανοι...
Παραβιασαν τις συμφωνιες....
Η Δυση, τους κανει πλατες....
Οι Σερβοι, ειναι με το δαχτυλο στην σκανδαλη...



Δραματικές εξελίξεις στα Βαλκάνια μετά και την ανακοίνωση δημιουργίας Στρατού από το Κόσοβο. Αργά χτες το βράδυ ο πρόεδρος της Σερβίας προχώρησε σε οργισμένο διάγγελμα κατονομάζοντας για πρώτη φορά ως υποκινητή των Αλβανών τις ΗΠΑ και άλλες χώρες .

Oι Σέρβοι της Μιτροβίτσα, η οποία έχει στολισθεί με σημαίες της Σερβίας σε δρόμους, καταστήματα, κτίρια, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης για να ακούσουν τον Α.Βούτσιτς.

Το σκηνικό έχει στηθεί για διαχωρισμό του Κοσόβου και απομένει μόνο η "αφορμή" επέμβασης.

Μετά το διάγγελμα, ο Σέρβος πρωθυπουργός μαζί με τον Α/ΓΕΕΘΑ και τους συμβούλους ασφαλείας επιθεώρησαν δυνάμεις στα σύνορα με Κόσοβο.

Παράλληλα η Μόσχα προειδοποίησε για νέο κύκλο συγκρούσεων και υψηλή πιθανότητα ενός νέου πολέμου στα Βαλκάνια.

Ο πρόεδρος της Σερβίας τόνισε πως οι Αλβανοί και οι Αμερικανοί "σπόνσορες" θέλουν να εγκλωβίσουν την Σερβία. "Είμαστε ένοχοι επειδή το Κόσοβο δεν είναι στην Unesco, Ιντερπόλ. Αλλά οι Αλβανοί που δν τήρησαν καμία συμφωνία για την ένωση σερβικών δήμων και παραβίασαν το ψήφισμα 1244 του Συμβουλίου Ασφαλείας και προχώρησαν στην δημιουργία Στρατού δεν μιλά κανείς".

"Δέχτηκα κριτική από το σύνολο των Σέρβων επειδή ήθελα διάλογο και συμβιβασμό. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως οι Αλβανοί και οι σπόνσορες τους από ΗΠΑ, Βρετανία, Γερμανία δεν ήθελαν ποτέ διάλογο και συμβιβασμό.

"Aυτός είναι στρατός τρομοκρατών. Πρώην ουτσεκάδες που ετοιμάζονται για νέα εθνοκάθαρση" είπε για Ρ.Χαραντινάι.

Την ίδια στιγμή 45 τεθωρακισμένα της ΚFOR εισήλθαν σε Κόσοβο-Μετόχια με πρόφαση "άσκηση", ουσιαστικά για να αποτρέψουν τις άσχημες εξελίξεις που έρχονται.. Οι δυνάμεις σταμάτησαν στο χωριό Dren, 10 χλμ κάτω από Jarinje και την "γραμμή" με κεντρική Σερβία.

Ο πρέσβης της Ρωσίας πήγε κυριολεκτικά τρέχοντας(βίντεο παρακάτω) χτες βράδυ στην συνάντηση με τον πρόεδρο της Σερβίας. Οι δύο άντρες συζήτησαν για την κρίση σε Κόσοβο-Μετόχια.

Αργότερα, ο Vucic μετέβη σε άγνωστη τοποθεσία για σύσκεψη ενώ αργότερα επιθεώρησε δυνάμεις του Στρατού μαζί με τον Α.ΓΕΕΘΑ. Ο Υπουργός Εσωτερικών, Stefanovic, ανέφερε πως η Στρατοχωροφυλακή είναι έτοιμη να αναλάβει δράση. Ο ίδιος μετέβη σε Lipovica για να ελέγξει το επίπεδο ετοιμότητας.

"Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε οποιαδήποτε δράση μας ζητηθεί για την ασφάλεια της χώρας" είπε σχετικά.

Ο Υπουργός Άμυνας με τη σειρά, Vulin, είπε ότι οι Σέρβοι σε Κόσοβο και Μετόχια μπορούν να νοιώθουν ασφαλείς γιατί ο πρόεδρος και ο Στρατός δεν θα τους αφήσουν μόνους.

"Ο Στρατός είναι ικανός να φέρει εις πέρας τις διαταγές που θα δώσει ο Αρχιστράτηγος, Πρόεδρος Vucic.Κάθε απόφαση του μπορεί να υλοποιηθεί"

"Συναντηθήκαμε μέσα στη νύχτα με τον πρόεδρο για να ενημερωθεί με κάθε λεπτομέρεια για το τι συμβαίνει σε Κόσοβο-Μετόχια. Μαζί μας δεν ήταν μόνο εκπρόσωποι του Στρατού αλά και οι Υπουργοί Εσωτερικών, Εξωτερικών, μυστικές υπηρεσίες".

"Οποιαδήποτε διαταγή λάβουμε θα την φέρουμε εις πέρας. Εμείς ως Στρατός είμαστε έτοιμοι. Ο πρόεδρος ανησυχεί για την κατάσταση σε Κόσοβο. Οποιαδήποτε απόφαση πάρει θα σχετίζεται με το τι συμβαίνει σε αυτή την περιοχή" τόνισε.

"Ο Αρχηγός του Στρατού, στρατηγός Milan Mojsilovic θα μεταβεί στην Ζώνη Ασφάλειας, το διοικητικό σύνορα μεταξύ Κοσόβου και Σερβίας και ο πρόεδρος θα επιθεωρήσει τις δυνάμεις μας εκεί, την περιοχή ευθύνης της 3ης και 4ης Ταξιαρχίας του σερβικού Στρατού"

Το κοινοβούλιο του Κοσόβου ενέκρινε χτες τη δημιουργία στρατού που θα αριθμεί 5.000 μέλη, μία εβδομάδα αφότου η πρωθυπουργός της Σερβίας άφησε να εννοηθεί ότι η απόφαση αυτή μπορεί να προκαλέσει στρατιωτική επέμβαση από το Βελιγράδι. Η κίνηση αυτή, 20 χρόνια μετά τον πόλεμο του Κοσόβου εναντίον της σερβικής κυβέρνησης και δέκα χρόνια μετά την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας, χαρακτηρίστηκε «ιστορική» από τις Ηνωμένες Πολιτείες όμως το ΝΑΤΟ την επέκρινε λέγοντας ότι δεν βοηθά τις προσπάθειες να κατευναστούν οι εντάσεις ανάμεσα στο Κόσοβο και στη Σερβία.

Ο νόμος για τη μετατροπή της ελαφρά οπλισμένης Δύναμης Ασφαλείας του Κοσόβου, η οποία δημιουργήθηκε κυρίως για την αντιμετώπιση κρίσεων, την πολιτική άμυνα και την απομάκρυνση πυρομαχικών από τον πόλεμο στη δεκαετία του 1990, σε στρατό εγκρίθηκε από τη Βουλή με τις ψήφους 105 βουλευτών σε σύνολο 120. Έντεκα βουλευτές της σερβικής πλέον μειονότητας απείχαν από την ψηφοφορία.

πηγη 

Έπεσαν σοβάδες και τζάμια εν ώρα μαθήματος τραυματίζοντας, κάποιους μαθητές....Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θυματα...Στον Βόλο στο ΓΕΛ Αλμυρού ! ! !

Φτιάξτε σχολεία για να μην κινδυνεύουν τα παιδιά μας.... !  !  !





Εικόνες ντροπής στο Γενικό Ενιαίο Λύκειο στην περιοχή του Αλμυρού, στον Βόλο, καθώς κατά τη διάρκεια μαθήματος έπεσαν σοβάδες και τζάμια, τραυματίζοντας, ελαφρά, κάποιους μαθητές στα πόδια! Το περιστατικό οδήγησε τη διοίκηση στην απόφαση να εκκενώσει το συγκρότημα, στέλνοντας τους 290 μαθητές του σε τρία διαφορετικά σχολεία.
Σύμφωνα με την ΕΛΜΕ Μαγνησίας, πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό, κατά το οποίο «από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί».
Η ΕΛΜΕ εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία για την ασφάλεια των μαθητών και ασκεί δριμεία κριτικής στις κυβερνήσεις που «έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν αδιαφορία σχετικά με την κατάσταση των σχολικών μονάδων».
Όπως αναφέρουν τα στελέχη της ΕΛΜΕ Μαγνησίας, παρόμοια περιστατικά ανύπαρκτης συντήρησης και ατυχημάτων έχουν καταγραφεί και σε άλλα σχολεία της περιοχής, όπως το 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, το 2ο ΓΕΛ Ν.Ιωνίας και στο Ειδικό Σχολείο του συγκροτήματος του «Πολυκλαδικού».
Η ΕΛΜΕ απαιτεί άμεσο και συνεχή έλεγχο όλων των σχολικών υποδομών, την άμεση θέσπιση μέτρων πυροπροστασίας, τον στατικό έλεγχο και αντισεισμική θωράκιση των σχολείων και γενναία χρηματοδότηση ώστε τα σχολεία να είναι ασφαλή από κάθε άποψη.
Συγκεκριμένα για το ΓΕΛ Αλμυρού ζητά την απάντηση των αρμόδιων υπηρεσιών για το αν υπάρχει γενικότερο πρόβλημα καθώς και να μη διασπαστεί το σχολείο.
Σημειώνεται ότι με απόφαση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης το σχολείο εκκενώθηκε, προκειμένου να γίνουν έλεγχοι στατικότητας από κλιμάκιο του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ). Η αυτοψία αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τα Χριστούγεννα.



Πηγή 

Οικογενειακός γιατρός: Τι ισχύει αν δεν προλάβετε να κάνετε αίτηση...

Καλυτέρα να βρείτε γιατρό οσο είναι ακόμα νωρίς πριν μας θάψουν ζωντανούς....
Ο οικογενειακός γιατρός από τον Ιανουάριο 2019. Οι ερωτήσεις των πολιτών για το πώς μπορούν να κάνουν την εγγραφή είναι… αμέτρητες. Βήμα - βήμα πώς μπορείτε να κάνετε αίτηση και εγγραφή.
Δείτε τι ισχύει σε περίπτωση που δεν προλάβετε να κάνετε αίτηση μέχρι το τέλος του χρόνου, καθώς οι… θέσεις για τους οικογενειακούς γιατρούς είναι πλέον λίγες. Ο οικογενειακός γιατρός μπαίνει στη ζωή μας, και το υπουργείο Υγείας ξεκινά καμπάνια ενημέρωσης για τη λειτουργία των Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ). Στόχος είναι η εγγραφή των πολιτών στον οικογενειακό γιατρό και η πληροφόρηση των επαγγελματιών υγείας για θέματα που άπτονται της μεταρρύθμισης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ). «Σε περίπτωση μη εγγραφής «ο πολίτης δεν θα έχει σύμβουλο Υγείας, ενώ σε περίπτωση πλήρους εφαρμογής του συστήματος δεν θα μπορεί να λάβει στοχευμένη παραπομπή εντός αυτού», σημειώνει μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας, υπεύθυνος για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ), Σταμάτης Βαρδαρός. Τονίζει επίσης ότι για τις περιοχές όπου δεν υφίσταται ακόμη οικογενειακός γιατρός, ο πολίτης θα συνεχίσει να έχει τις ίδιες συνήθειες όσον αφορά την υγειονομική του κάλυψη.
Μέχρι το τέλος του χρόνου συνεχίζεται η δυνατότητα ασφαλισμένων και μη να εγγραφούν με το ΑΜΚΑ τους στο θεσμό του οικογενειακού γιατρού. Οικογενειακός γιατρός είναι ο γενικός γιατρός, παθολόγος ή παιδίατρος που έχει συμβληθεί με τον ΕΟΠΥΥ ή εργάζεται σε κάποια από τις δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Ωστόσο, ειδικά για την ειδικότητα των παθολόγων, η εξυπηρέτηση των πολιτών θα συνεχίσει απρόσκοπτα, ακόμα και αν δεν έχουν κάνει την εγγραφή τους μέχρι το τέλος του χρόνου.
Η αίτηση για να έχει κανείς πρόσβαση στο νέο σύστημα, πρέπει να υποβληθεί έως το τέλος του χρόνου ηλεκτρονικά και η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή, καθώς αρκούν μόλις πέντε βήματα. Για να υποβάλετε την αίτησή σας σε οποιαδήποτε δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χρειάζεται ένα έγγραφο ταυτοποίησης και ο ΑΜΚΑ.
Οικογενειακός γιατρός, τα βήματα της αίτησης
Για την αίτησή σας μέσω της εφαρμογής της ΗΔΙΚΑ ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:
1. Είσοδος στο πληροφορικό σύστημα, με τους κωδικούς του Taxisnet και επιβεβαίωση με τον ΑΜΚΑ.
2. Συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων.
3. Επιλογή Οικογενειακού Ιατρού μεταξύ των διαθέσιμων (κάθε γιατρός έχει ένα συγκεκριμένο πληθυσμό ευθύνης).
4. Υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης.
5. Εκτύπωση της αίτησης.



Πηγή 

Κοινωνικό μέρισμα : Ελέγχονται ξανά οι αιτήσεις που δεν πληρώθηκαν...Ποιες λύσεις εξετάζονται...

Μακάρι οσοι άνθρωποι που τα είχαν πραγματικά ανάγκη να τα πάρουν τα χρήματα...







Σε επανέλεγχο όλων των περιπτώσεων που απορρίπτονται ή εμφανίζουν προβλήματα στο κοινωνικό μέρισμα προχώρα η ΗΔΙΚΑ με στόχο τη νέα πληρωμή στις 28 Δεκεμβρίου.
Σοβαρά ζητήματα που ελέγχονται πάλι έχουν να κάνουν με τους άνεργους και τις πέντε διαφορετικές φορολογικές δηλώσεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το θέμα Μόνιμης Κατοικίας που απαιτούσε πέντε διαφορετικές φορολογικές δηλώσεις συνολικά έχει ελεγχθεί. Ωστόσο, κάποιοι δεν υποχρεούνται σε φορολογική δήλωση (άνεργοι κυρίως) κι αυτό το εξετάζει η ΗΔΙΚΑ με την ΑΑΔΕ , όπως και το αν μπορεί να γίνει κάποια αλλαγή στην υπουργική απόφαση.
Ταυτόχρονα αιτήσεις με εμπλοκή στον έλεγχο ΙΒΑΝ- ΑΦΜ (συνδικαιούχοι) δεν έχουν ακυρωθεί αλλά έχουν μεταφερθεί για την επόμενη πληρωμή. Το θέμα αφορά 144.000 αιτήσεις.
Η αίτηση παρά την εμπλοκή παραμένει έγκυρη οπότε θα πρέπει να διορθωθεί ή να προστεθεί IBAN συνδικαιούχου.
Πρέπει να τονιστεί πως όσες αιτήσεις στο κοινωνικό μέρισμα είχαν διαφορετικό δικαιούχο, αλλά ίδιο IBAN πάνω από 3 φορές έχουν απορριφθεί από το σύστημα.
Αυτό που πρέπει να προσέξουν όσοι κάνουν αίτηση είναι ότι στον Οδηγό των 6 βημάτων, το υπουργείο Οικονομικών τονίζει πως: «Σε περίπτωση που από λάθος δηλωθεί ενεργός λογαριασμός ΙΒΑΝ ο οποίος δεν ανήκει στο δικαιούχο ή συνδικαιούχο του μερίσματος (ανήκει δηλαδή σε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο), ενδέχεται η πληρωμή να προχωρήσει κανονικά καθώς δεν είναι πάντοτε δυνατός ο έλεγχος του συνδυασμού του ΑΦΜ με το ΙΒΑΝ. Σε αυτή την περίπτωση θα εισπραχθεί το κοινωνικό μέρισμα από κάποιον άλλον. Απαιτείται επομένως μεγάλη προσοχή στη συμπλήρωση του πεδίου του ΙΒΑΝ».
Οι πολίτες πρέπει να απευθύνονται:
    Σε ΚΕΠ για ενημέρωση/διόρθωση ΑΜΚΑ
    Στον ΕΦΚΑ για θέματα ασφάλισης
    Στον ΟΑΕΔ για θέματα ανεργίας
    Σε κάθε περίπτωση για όποιες αλλαγές συμβαίνουν, το σύστημα του κοινωνικού μερίσματος, είτε ενημερώνεται αυτόματα, είτε τα ΚΕΠ και ο ΕΦΚΑ ενημερώνουν υπηρεσιακά την ΗΔΙΚΑ.


Πηγή 

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Θα πολεμησουν οι Ελληνες Στρατιωτες, εναντιον των Σερβων και στο πλευρο των Αλβανων;

Στρατο αποφασισαν να φτιαξουν οι Αλβανοκοσοβαροι παραβιαζοντας την Συμφωνια που υπεγραψαν και με την KFOR και  με τους Ρωσσους και με του Σερβους...
Ηδη πανηγυριζουν οι Αλβανοκοσοβαροι με τα φεσια στους δρομους της Πριστινας, ανεμιζοντας Αμερικανικες σημαιες...
Οι Σερβοι απ την αλλη πλευρα ζεσταινουν τα αρματα τους...


Αυτη η ενεργεια των Αλβανων ομως τι σημαινει;
Οτι παραβιασαν,τη συμφωνια με προτροπη των Αμερικανων ;
Οτι απλως την παραβιασαν και ελπιζουν σε βοηθεια απ τους Αμερικανους;
Θα το ανεχθουν οι Σερβοι που αιτια ψαχνουν για να επιτεθουν και να παρουν πισω την γη τους; 
Εχουν σκεφθει αλβανοκοσοβαροι οτι η Ρωσια ειναι πανισχυρη τωρα και στο πλευρο των Σερβων;
Και το βασικοτερο....
Η Ελλας παραδοσιακη συμμαχος των Σερβων σε ολους τους πολεμους....
Εχει σκεφθει κανεις απ τους Φωστηρες που μας κυβερνουν τι θα γινει αν επιτεθουν οι Σερβοι, εμπλακουν οι δυναμεις του ΝΑΤΟ και κατα συνεπειαν και η Ελληνικη Δυναμη Κοσοβου; 
Τι θα κανει η ΕΛΔΥΚΟ; 
Θα πολεμησει εναντιον των Σερβων και στο πλευρο των Αλβανων; 
Μπορει να απαντησει σ αυτο καποιος αρμοδιος;
Σιγουρα οχι....
Και γραφω σιγουρα οχι,γιατι μας κυβερνουν Μαλιστανθρωποι και Οσφυοκαμπτες ! ! !


Τσιπρας: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, χερι, χερι, με την Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.......Και οποιος κρατά την ελληνική σημαία είναι «επικίνδυνος» και «ύποπτος

Η Προδοσια και ο Φασιμος σε ολο του το μεγαλειο...
Μεσα στην Ελλαδα απαγορευουν τις Ελληνικες σημαιες..... 
Ο Τσιπρας φωναζει, οτι η Χρυση Αυγη προχωραει χερι χερι με την Νεα Δημοκρατια....
Ρομπα εγινε ο Μιχαλολιακος με αυτα που ειπε κι εδωσε δικαιωμα στον Τσιπρα να τον κραζει δημοσιως....
Και οι Πατριωτες αποκλεισμενοι απο τα ΜΑΤ στον Λευκο Πυργο δεν επιτρεπεται να πλησιασουν....




«Μπλόκο» σε γυναίκες που φορούσαν… ελληνικές σημαίες
Δεν επιτρέπονται μολότοφ, πέτρες, συνθήματα, πανό, καπνογόνα… και πλέον ελληνικές σημαίες!

Η έννοια «αστυνομικός κλοιός» ανέβηκε επίπεδο στη Θεσσαλονίκη, καθώς η αστυνομία μπλόκαρε δύο γυναίκες που είχαν στην πλάτη τους ελληνικές σημαίες και οι οποίες ήθελαν να απλώς να μπουν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, όπου θα μιλούσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Οι δύο γυναίκες έφτασαν στην είσοδο και εκεί άκουσαν τους αστυνομικούς και τους υπεύθυνους να τους λένε ότι δεν μπορούν να εισέλθουν με τις ελληνικές σημαίες στην πλάτη!

Αυτα συνεβησαν στην Θεσσαλονικη σημερα ! ! !

πηγη 

"Κοσμορυροη" στο Αλεξανδρειο Μελαθρο. Τρεις....και ο κουκος λειπει ! ! !

Αυτο λεγεται ξεφτιλα...
Θα το δειξουν τα καναλια ομως; 
Καλα θα κανει να μην στηνει αλλες φιεστες με τα χρηματα τους Ελληνικου λαου....
Ειναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ....
Ας το καταλαβει επιτελους....
ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ! ! !


Παραγινε το κακο....Νεα επιθεση Γυφτων σε Αστυνομικους και τραυματισμος Αστυνομικου ! ! !

Τους εχουν κανει κρατος εν κρατει με την πολιτκη του "μαζευουμε ψηφαλακια"....
Δυστυχως νοιθουν ισχυροι και αλωβητοι....
Ποιοι ; 
Οι Γυφτοι ! ! !



Πετροπόλεμος, μια σύλληψη και ένας ελαφριά τραυματισμένος αστυνομικός μέχρι στιγμής.

Επεισόδια αυτή την ώρα στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, μεταξύ αστυνομικών και Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κάνουν έλεγχο σε έναν άνδρα, αυτός αρνήθηκε, κατευθύνθηκε προς τον καταυλισμό, αλλά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Αμέσως όμως μεγάλη ομάδα Ρομά βγήκε από τον καταυλισμό και άρχισε να πετάει πέτρες και να ανάβει φωτιές, που είχαν ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού.

πηγη 

Ρε παιδια, αυτο το Σουργελο, αυτη η Αλβανογυφτοβουλγαρα, ζηταει 3.000 δισεκατομμυρια ευρω αποζημειωση, γιατι εχουμε υπο κατοχη την Μακεδονια !

Σιγουρα, ειναι παντελως αγραμματη...
Σιγουρα πασχει απο κατι...
Αποκλειεται ναναι στα λογικα της.....





Απίστευτη πρόκληση από Σκοπιανή καθηγήτρια.....
Zητάμε 3.000 δισ. ευρώ από την Ελλάδα για την κατεχόμενη Μακεδονία του Αιγαίου...

Η καθηγήτρια Τάνια Καρακαμίσεβα αναρωτιέται ποιος είναι ο λόγος και είναι τόσο φοβισμένοι οι Έλληνες και ξεκίνησαν να ουρλιάζουν και να επικρίνουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δηλαδή, αναρωτήθηκε αν (οι Έλληνες οι οποίοι κατακρίνουν τη Συμφωνία) είναι λόγω αυτών που σχολίασε στο Facebook ο Τοντόρ Πετρόφ.

Ο Πετρόφ έγραψε πως η «Μακεδονία» απαιτεί από την Ελλάδα, αποζημιώσεις ύψους 3.000 δισεκατομμυρίων ευρώ (3.000 милијарди евра) για την Κατοχή του τμήματος της Μακεδονίας του Αιγαίου και τη γενοκτονία κατά του ‘μακεδονικού’ λαού, καθώς και για την εκμετάλλευση των φυσικών και αρχαιολογικών θησαυρών από τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912 έως σήμερα.

«Ο Τοντόρ Πετρόφ στο Facebook έγραψε ότι η ‘Μακεδονία’ απαιτεί 3.000 δις ευρώ ως αποζημίωση από την Ελλάδα για την κατάληψη της Μακεδονίας του Αιγαίου και της γενοκτονίας του ‘μακεδονικού’ λαού, καθώς και την αξιοποίηση των φυσικών και αρχαιολογικών θησαυρών από τους Βαλκανικούς πολέμους του 1912!»

Αυτό είναι που τρόμαξε τους Έλληνες, και τους έκανε να ουρλιάζουν από πανικό για τη Συμφωνία των Πρεσπών, σημείωσε χαρακτηριστικά η Καρακαμίσεβα.

πηγη 

Οι Θεσσαλονικεις ειναι φιλοξενοι, αλλα δεν ξεχνουν αυτους που τους ξεπουλησαν.....

Αρχισαν τα προκαταρκτικα.....
Ολα δειχουν τι υποδοχη επιφυλασσουν οι Θεσσαλονικεις στον ανεκδιηγητο Πρωθυπουργο της μειοψηφιας...
Τα ΜΑΤ θα ειναι περισσοτερα απ τους θαμωνες...
Αν εισαι μαγκας ελα χωρις τα ΜΑΤ....
Εισαι ανεπιθυμητος στην Θεσσαλονικη ! ! !


Κόκκινη μπογιά στην «μάπα» του Αλέξη!

Θέλει πολύ θράσος για να βρίσκεσαι εκεί!

Από νωρίς σήμερα ξεκίνησαν οι αντιδράσεις για την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο Παλαι ντε Σπορ στη Θεσσαλονίκη.

Kατά τη διάρκεια της νύχτας, πέταξαν μπογιές σε πανό που έχει τοποθετηθεί κοντά στη νότια πύλη της ΔΕΘ και διαφημίζει την ομιλία του πρωθυπουργού.

Παράλληλα κοντά στην πύλη Εμπορίου της ΔΕΘ, επί της Εγνατίας, τοποθετήθηκε πανό το οποίο αναφέρει: “Μακεδόνες. Ψηλά το κεφάλι. Η αλήθεια θα μιλήσει. Η προδοσία θα σβήσει”.

Μπογιές στις αφίσες του στην μούρη του Αλέξη Τσίπρα

πηγη 

Ο θάνατος της Ελένης αποκαλύπτει, κύκλωμα ναρκωτικών που δρα στην Ροδο και έχει πιάσει στα δίχτυα του πολλούς φοιτητές....

Ανοίγουν τα στόματα μετά τη δολοφονία της Ελένης.... 
Έτσι δρα το κύκλωμα που εκβιάζει φοιτήτριες στη Ρόδο...
Δεν ηταν ενα τυχαιο περιστατικο ο Αλβ@νος και ο φιλος του....
Τωρα αρχιζει και ξετυλιγεται το κουβαρι....



Ναρκωτικά, απειλές, εκβιασμοί και πορνεία είναι μερικά από όσα λέγονται ότι συμβαίνουν σε διάφορα σημεία της Ρόδου, υπό τον έλεγχο ενός μεγάλου κυκλώματος που δρα ανεξέλεγκτα στο νησί και στα δίχτυα του έχουν μπλέξει δεκάδες φοιτητές και φοιτήτριες.

Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν και οι Αρχές φαίνεται ότι έχουν βγάλει λαβράκι από τις καταθέσεις και τις μαρτυρίες. Οι προεκτάσεις της πολύκροτης υπόθεσης ανοίγουν νέο κύκλο ερευνών για τις διωκτικές και τις εισαγγελικές Αρχές.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν κληθεί συμφοιτήτριες της αδικοχαμένης 21χρονης για να καταθέσουν. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών που δρα στο νησί έχει πιάσει στα δίχτυα του φοιτητές, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ως έμποροι ναρκωτικών σε κοπέλες που επίσης σπουδάζουν στη Ρόδο. Σύμφωνα με την Espresso, όταν οι αντιστάσεις των κοριτσιών μειώνονται λόγω της χρήσης ουσιών, προσκαλούνται να συμμετάσχουν σε όργια, δίχως να υποψιάζονται ότι η εξέλιξη θα είναι να αναγκαστούν να βγουν στην πορνεία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτό συμβαίνει γιατί κατά τη διάρκεια των συνευρέσεων κάποιοι βιντεοσκοπούν τα πάντα εν αγνοία των κοριτσιών, τα οποία κατόπιν εκβιάζουν απειλώντας ότι θα ανεβάσουν τα ροζ βίντεο στο διαδίκτυο και θα τα στείλουν στις οικογένειές τους, αν δεν πάνε σε ραντεβού με άτομα που θα τους υποδείξουν εκείνοι.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης 21χρονης, Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε σε στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία και προκύπτουν από τις καταθέσεις συμφοιτητριών της Ελένης Τοπαλούδη για τις οποίες τόνισε ότι “στο μέλλον πρέπει να πούμε άλλα πράγματα”.

Οι διωκτικές Αρχές περιμένουν την άρση απορρήτου επικοινωνιών της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ώστε να εξακριβώσουν εάν οι δράστες είχαν δώσει στην άτυχη κοπέλα κάποια ουσία που την κατέστησε ανήμπορη να αντιδράσει.

πηγη 

Αντι για Φατνη εφτιαξαν.....Τζαμι στο Συνταγμα ! ! !

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ....
ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ...
ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΤΑΡ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΟΥΣ ΜΑΣ....
ΑΙΣΧΟΣ ! ! !


Σε… χαλιφάτο της Αραβίας μετατράπηκε χθες το μεσημέρι το κέντρο της Αθήνας, προκειμένου το μικροσκοπικό αλλά πάμπλουτο (και με… σκοτεινό ρόλο γεωπολιτικά) κράτος του Κατάρ να γιορτάσει την εθνική του ημέρα.

Στην πλατεία Συντάγματος λοιπόν επιτράπηκε από τον Δήμο Αθηναίων να στηθεί μια μεγάλη τέντα της ερήμου με χαλιά και μαξιλάρια, ενώ οι διοργανωτές προσκαλούσαν τους… επισκέπτες να καθίσουν, να πιουν τσάι ή καφέ με κάρδαμο και να δοκιμάσουν χουρμάδες, ακούγοντας την παραδοσιακή μουσική του Κατάρ!

Η βασική εκδήλωση για τον εθνικό εορτασμό των Καταρινών, που οργάνωσαν τα υπουργεία Εξωτερικών, Εσωτερικών και Πολιτισμού του αραβικού κράτους, πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο, όπου παραβρέθηκε πλήθος πολιτικών, πρεσβευτών και διπλωματών.

Είναι αποδεκτό;

Ο δήμος παραχώρησε την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας και αν κάποιος χθες έκανε βόλτα στην καρδιά της Αθήνας θα νόμιζε ότι βρίσκεται σε μουσουλμανική χώρα με κατοίκους που φορούν κελεμπίες.

Τι σκοπό άραγε εξυπηρετεί αυτή η κίνηση; Και αν υποθέσουμε ότι είναι αποδεκτό να μετατρέπουν κάποιοι την πλατεία Συντάγματος σε έρημο, τελικά ποιον σκοπό εξυπηρετεί αυτή η κίνηση… καλής θέλησης; Είναι γνωστό ότι η «πολυδιαφημισμένη» συνεργασία της χώρας μας με το Κατάρ προς το παρόν δεν έχει αποδώσει καρπούς. Την ίδια στιγμή το εμιράτο έχει εδώ και έναν χρόνο αποκλειστεί από ομάδα αραβικών χωρών, με επικεφαλής τη Σαουδική Αραβία.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο μόνος που… στάζει μέλι για το Κατάρ είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η σχέση του εμιράτου με την Τουρκία είναι στενότατη, ενώ το εμιράτο έχει αποδειχθεί «στήριγμα» της δοκιμαζόμενης το τελευταίο διάστημα γειτονικής χώρας. Μάλιστα, η Αγκυρα έχει δημιουργήσει στρατιωτική βάση στην αραβική χώρα και σταδιακά αυξάνει τις δυνάμεις της στην περιοχή.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τις φήμες που προέρχονται από τις ίδιες τις αραβικές χώρες και «καρφώνουν» το Κατάρ ως τον βασικό χρηματοδότη τρομοκρατικών οργανώσεων όπως το Ισλαμικό Κράτος.

πηγη 

Προκαλουν τους Σερβους...Οι στρατιωτες της KFOR στο πλευρο των Αλβ@νοκοσοβαρων ! ! !

Αισθανθηκαν ξαφνικα δυνατοι εχοντας τις πλατες του ΝΑΤΟ...
Να δουμε που θα τρεξουν να κρυφτουν οταν αναψει η φωτια στο Κοσοβο...


Στρατιώτης της K-FOR επιδεικνύει το «μεσαίο δάκτυλο» στους Σέρβους του Κοσόβου

Ένα μέλος της ουγγρικής αποστολή στις Δυνάμεις Κοσσυφοπεδίου- KFOR, έδειξε το μεσαίο δάχτυλο στους Σέρβους δημοσιογράφους στο Λεπόσαβιτς.

Σύμφωνα με τα σερβικά μέσα ενημέρωσης, ο στρατιώτης έκανε αυτή ενέργεια δείχνοντας τη στάση της KFOR απέναντι στους Σέρβους και στη δημιουργία του στρατού του Κοσσυφοπεδίου.

«Πιστεύετε ότι κάποιος θα τον τιμωρήσει;
Να είστε βέβαιοι, κανένας.
Συμπεριφέρονται εδώ όπως θέλουν, σαν να είναι στην πατρίδα τους», είπε ο Μιλούτιν Βάσιτς από το Λεπόσαβιτς.

πηγη

'' Ο πρώτος βι@σμός έγινε με υπνωτικό χάπι '' ! ! ! Αποκάλυψε ο θειος της ατυχης Ελενης...

Το τι πέρασε το ατυχο κορίτσι δεν λέγεται …. 
Τα ΚΤΗΝΗ μέχρι και υπνωτικό χάπι της έδωσαν για να βγάλουν επάνω της τα αρρωστημένα τους πάθη….
Τα ιδια και χειροτέρα να πάθουν οι ίδιοι εύχομαι….






BOMBA από τον θείο της Ελένης Τοπαλούδη, Παναγιώτη Κικιδόπουλο.
Ο ίδιος περιέγραψε, μεταξύ άλλων, πώς έγινε ο πρώτος βιασμός της άτυχης φοιτήτριας, από τρία άτομα, αλλά και πότε έμαθε η οικογένειά της για το περιστατικό.
Σύμφωνα με τον θείο της άτυχης φοιτήτριας, Παναγιώτη Κικιδόπουλο, τη νάρκωσαν με το περίφημο χάπι του βιασμού.
«Δεν ξέραμε για τον πρώτο βιασμό. Το έκρυβε και η ίδια η Ελένη. Και ο πατέρας της το έμαθε από τη φίλη της, μετά τη συμφορά. Η φίλη της μας είπε πως συνέβη κάποια στιγμή. Εκεί στο μπαρ που πίνανε οι φίλοι της, της έβαλαν μεθυστικό υπνωτικό στο ποτό της. Και δήθεν επειδή μέθυσε, την πήρανε στο σπίτι να κοιμηθεί και εκεί βρήκαν την ευκαιρία και τη βίασαν
Όταν η Ελένη ξύπνησε το πρωί ήταν σε κακό χάλι. Πήρε τη φίλη της τηλέφωνο και της είπε πως δεν είναι καλά. Όταν πήγαν στο σπίτι, διαπίστωσαν πως όντως είχε βιαστεί. Και σκεφτόντουσαν τι να κάνουν. Γιατί δεν είχαν κάποιο στοιχείο να τους κατηγορήσουν.
Το κράτησαν για λίγες ημέρες μεταξύ τους και μετά από λίγες ημέρες πήγαν στην αστυνομία. Η αστυνομία όμως είπε πως ήταν αργά για καταγγελία. Μετά μέσω Facebook βρήκαν τα πρόσωπά τους. Δεν είχαν το θάρρος να βγουν και να το πουν».



Πηγή 

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ! ! ! και ''Τουρκοφάγος'' και ''Μακεδονομάχος'' ! ! ! Ανεπιθύμητος στο Γήπεδο μας ! ! ! Οι οπαδοί του Άρη περιμένουν τον Τσίπρα στο Αλεξάνδρειο ! ! !

Θερμή υποδοχή ετοιμάζουν οι οπαδοί του 'Αρη στον Τσιπρ@ … ! ! ! !
Μπράβο σας ρε Μάγκες ! ! ! !




Ξεκάθαρο μήνυμα από το Αλεξάνδρειο που χρησιμοποιεί για έδρα του ο Μπασκετικός Άρης, έστειλαν κιτρινόμαυροι οπαδοί χθές το βράδυ...



Ανάρτησαν πανό με το σύνθημα «Ανεπιθύμητος στο γήπεδό μας - Άρης, Ελλάς, Μακεδονία» και φωτογραφήθηκαν με κιτρινόμαυρα και γαλανόλευκα άβαρα έξω από το γήπεδο που δίδαξε Μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα... Οι οπαδοί του Άρη θα είναι και αυτοί σήμερα στην θερμή "υποδοχή" που ετοιμάζουν στον Τσίπρα οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ Μακεδόνες... Μπράβο μάγκες...



Πηγή 

Δεν τον βίασαν, λενε απ το υπουργειο. Πόναγα πίσω, λέει ο Αλβ@νός φονιάς...Εμεις λεμε γιατι ποναγε;

Το υπ.Δικαιοσύνης, έγινε υπ. Πρωκτοσκόπησης....
Δεν τον βίασαν, λένε. Πόναγα, πίσω, λέει ο Αλβανός φονιάς......
Κυβέρνηση πρωκτολόγων...
Διαψεύδει το Υπουργείο Δικαιοσύνης τα περί βιασμού του 19χρονου

Αργά το βράδυ της Τρίτης το Υπουργείο Δικαιοσύνης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα περί βιασμού του 19χρονου στις φυλακές του Αυλώνα δεν ευσταθούν. Διαψεύδονται δηλαδή από επίσημα χείλη και οι ισχυρισμοί περί ιατροδικαστικών γνωματεύσεων οι οποίες πιστοποίησαν ευρήματα που παραπέμπουν σε βιασμό.

Η δήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε πράξη βίας που εκδηλώνεται από οποιονδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο, πολύ περισσότερο όταν αυτό συμβαίνει στη φυλακή, σ’ ένα χώρο που διέπεται από κανόνες και πρέπει να επικρατούν συνθήκες ασφάλειας για όλους. Σ’ ένα κράτος δικαίου τέτοια περιστατικά δεν έχουν θέση. Γι’ αυτό άλλωστε ήδη με το ν. 4322/2015 θεσμοθετήσαμε την αθροιστική έκτιση ποινών που επιβάλλονται για εγκλήματα βίας τα οποία τελούνται στις φυλακές.

Ως προς τη συγκεκριμένη υπόθεση: Διευκρινίζεται, κατ’ αρχάς, ότι την αρχική επιλογή του τόπου φυλάκισης δεν την κάνει το Υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά η Εισαγγελική Αρχή. Μόλις έγινε, ωστόσο, γνωστό ότι ο 19χρονος προσωρινά κρατούμενος Α.Λ. θα εισαγόταν στο Κ.Κ. Αυλώνα δόθηκαν ξεκάθαρες εντολές στους υπευθύνους για τη λήψη ειδικών μέτρων προστασίας της ζωής και της σωματικής του ακεραιότητας. Ακολούθως τοποθετήθηκε μόνος του σε κελί σε ειδικό χώρο, ξεχωριστό από τους κοινούς χώρους κράτησης, ώστε να μην έρχεται σε επαφή με άλλους κρατουμένους. Ωστόσο, συγκρατούμενοί του αφού παραβίασαν τρεις πόρτες έφτασαν σ’ αυτόν και του επιτέθηκαν λεκτικά και σωματικά.

Ο κρατούμενος εκτός του ιατρικού ελέγχου, υπεβλήθη, μετά από σχετική παραγγελία και σε ιατροδικαστική εξέταση, με αρνητικό αποτέλεσμα ως προς την ύπαρξη ευρημάτων βιασμού. Για το συμβάν διεξάγεται ήδη αστυνομική προανάκριση ενώ παραγγέλθηκε εισαγγελική έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση τυχόν πειθαρχικών ευθυνών σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Για λόγους προστασίας του κρατουμένου αποφασίστηκε ήδη η μεταγωγή του σε άλλο Κατάστημα Κράτησης.

Ο 19χρονος Αλβανός μετά το περιστατικό είπε στους αστυνομικούς:

«Φώναζαν, έβριζαν και με χτυπούσαν. Κάποια στιγμή άκουσα έναν από αυτούς να λέει βγάλτε του το παντελόνι. Λιποθύμησα από την πίεση και τα χτυπήματα. Όταν ξύπνησα ήμουν σε άλλο χώρο, χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Δεν ξέρω τι μου έκαναν» ενώ τόνισε πως ένιωθε έντονους πόνους.

Προανάκριση από την αστυνομία για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής διενεργεί, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, προανάκριση για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου μέσα στη φυλακή.

Σωθήκαμε…

πηγη 

Εισβολή Ρώσων και Σέρβων παραστρατιωτικών δυνάμεων στα απάτητα βουνά του Β.Κοσουφοπεδίου

Εποχη Αρκαν θυμιζει το Βορειο Κοσοβο...
Πολεμική κινητοποίηση από την KFOR....
Ανέπτυξαν δυνάμεις στα βουνά του Β. Κοσόβου ....
Τρέμουν τους Σέρβους και Ρώσους κομμάντος...


Πλήρης επιβεβαίωση έχουμε του προχθεσινού άρθρου μας για άσχημες εξελίξεις στο Βόρειο Κοσσυφοπέδιο από την αποκάλυψη σερβικού σχεδίου πρόκλησης ταραχών και πολέμου, το οποίο θα πυροδοτούσε «αλυσιδωτές» αντιδράσεις από την δράση της νέας σερβικής Ταξιαρχίας, των περιβόητων Τσέτνικ, 20 χρόνια μετά τον πόλεμο του Κοσσυφοπεδίου.

Από χθες ολόκληρη η δύναμη της KFOR με τα μηχανοκίνητα οχήματα της διεξάγει στρατιωτικές ασκήσεις «προκάλυμμα», λόγω ισχυρών πληροφοριών περί εισβολής Ρώσων και Σέρβων παραστρατιωτικών δυνάμεων στα απάτητα βουνά του Β.Κοσουφοπεδίου.

Σήμερα η δεύτερη ημέρα των ασκήσεων που ξεκίνησαν χθες, ολόκληρες φάλαγγες της KFOR με ΤΟΜΑ κινήθηκαν προς την κατεύθυνση του Prizren, ενώ η κινητοποίηση αφορά ολόκληρο το βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της KFOR, σύμφωνα με το ψήφισμα 1244, τα στρατεύματα της KFOR τεστάρουν την ετοιμότητά τους για ταχεία ανάπτυξη της σε ολόκληρο το Κοσσυφοπέδιο.

Ταχεία ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων όμως σύμφωνα με την σχετική ορολογία και στρατιωτική τακτική, έχουμε μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις, όπως π.χ. μιας εισβολής «ξένων δυνάμεων», που στην προκειμένη περίπτωση αντιπροσωπεύουν κυρίως οι Σέρβοι αλλά και οι Ρώσοι που διατηρούν παρουσία στην περιοχή από το 1999.

Χθες, αλβανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι επίλεκτη σερβική παραστρατιωτική δύναμη ετοιμάζει «κόλαση» κατά των νεοσύστατων ενόπλων δυνάμεων του Κοσόβου που παρέλαβαν πρόσφατα δεκάδες τζιπ HΑMMER από τις ΗΠΑ.

Οι Αλβανοί φυσικά την αποκαλούν εγκληματική δύναμη, η οποία ετοιμάζεται να αποσταθεροποιήσει το βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου, σε μια προσπάθεια στοχοποίησης των Σέρβων πολιτών που ζουν στην Β.Μιτρόβιτσα, με στόχο την μελλοντική εκδίωξη τους.

Η σερβική παραστρατιωτική δύναμη φέρεται από τους Αλβανούς να έχει την υποστήριξη ανώτερων αξιωματούχων του Σερβικού και του ρωσικού κράτους.

Σήμερα έγινε γνωστή δημιουργία τακτικών ενόπλων δυνάμεων του Κοσόβου με 5000 άνδρες τροχοφόρα ΤΟΜΑ, ΤΖΙΠ χάμερ και ρυμουλκούμενο πυροβολικό.

Η ύπαρξη όμως αυτών των ενόπλων δυνάμεων παραβιάζει το άρθρο 1244 του ΟΗΕ και δεν τις αποδέχονται Βελιγράδι και Μόσχα, κάτι που «σπρώχνει  βίαια” τα πράγματα σε νέες εξελίξεις σε συνδυασμό με το ουκρανικό ζήτημα αλλά και το θέμα της Μαύρης θάλασσας.

Αυτό θα σημάνει νέο γύρο πολεμικών επιχειρήσεων μιας και η «φωτιά σιγοκαίει” στην περιοχή από το 1999 και τα προβλήματα όχι μόνο δεν λύθηκαν αλλά γιγαντώθηκαν.

Η Ρωσία δρα ήδη σε Σερβία, Κόσοβο, Βοσνία αλλά και αλλού ετοιμάζοντας εξεγέρσεις και πολλά άλλα που θα προκαλέσουν ανάφλεξη στην πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων.

Ρωσία και Σερβία έχουν το δικό τους σχέδιο με την απόσχιση του Β.Κοσόβου και της σερβικής δημοκρατίας της Βοσνίας για να ενωθούν με την σημερινή σερβική επικράτεια.

Στην συνέχεια, στις περιοχές αυτές, ρωσικές δυνάμεις θα δημιουργήσουν βάσεις για να ελέγχουν την αναδυόμενη «Μεγάλη Αλβανία» η οποία στα χαρτιά ήδη δημιουργείται με την ένωση Κοσόβου-Αλβανίας το 2025.

Η «φωτιά» όμως θα απλωθεί και σε άλλες χώρες όπως την ΠΓΔΜ, το Μαυροβούνιο αλλά και την Βουλγαρία η οποία φιλοξενεί πολλές χιλιάδες μουσουλμάνους στα νότια σύνορά της, τα οποία συνορεύουν με την Δυτική Θράκη.

Η κόντρα Ρώσων και Αμερικανών στα Βαλκάνια είναι γεγονός και το επόμενο διάστημα θα την δούμε να ξετυλίγεται μπροστά μας.

πηγη 

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Μεχρι και Αλβ@νο υποψηφιο βολευτη, βαζει το ΚΙΝΑΛ για τα ψηφαλακια απο τους Ελληνοποιημενους λαθρο@λβ@νους....ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΑΓΩΝ !

Πρωτοφανές για την ελληνική Βουλή....
Ο πρώτος Αλβανός βολευτής υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ....
Πανηγυρίζουν τα Τίρανα
Ενας πολιτικαντης που δεν ειναι προδοτης υπαρχει ;



Στο σύνολο του ο σημερινός αλβανικός τύπος και ηλεκτρονικές εφημερίδες εκθειάζουν τον Fatos Malaj, ο οποίος προορίζεται να γίνει, εφόσον ψηφισθεί στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση στην χώρα μας, ο πρώτος Αλβανικής καταγωγής βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο. Είναι υπεύθυνος στον τομέα μετανάστευσης του κόμματος ΚΙΝΑΛ.

Ο συγκεκριμένος είναι ένα πολύ γνωστό όνομα στην αλβανική κοινότητα στην χώρα μας, ιδιαίτερα στην Αθήνα, και θα ριχθεί στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, σύμφωνα με την εφημερίδα Bota Sot, η οποία μάλιστα θεωρεί σχεδόν σίγουρη την εκλογή του στο ελληνικό κοινοβούλιο στις εκλογές που αναμένεται να διεξαχθούν το 2019.

Ο Φάτος Μαλάι με τα «Χρώματα” του Κινήματος για την Αλλαγή – ΚΙΝΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ) κατεβαίνει στην πρώτη εκλογική περιφέρεια της Αθήνας (Α ‘Αθηνών).

Η υποψηφιότητα ήταν το κλειδί στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, καθώς όλα τα ονόματα των υποψηφίων έχουν δημοσιευθεί.

Ο τύπος της Αλβανίας θεωρεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που οι πιθανότητες είναι τόσο ευνοϊκές για την αλβανική κοινότητα να εκλέξει ένα βουλευτή ως εκπρόσωπο στο κοινοβούλιο, αναφέροντας επί λέξη «ένας Αλβανός ανάμεσα στους 300 βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου».

Το ίδιο το άρθρο τονίζει ότι η ηγεσία του κόμματος εκτιμά το γεγονός ότι ο Μαλάι θα λάβει πολλούς ψήφους από τους Αλβανούς πολίτες που έχουν λάβει τον τελευταίο καιρό την ελληνική ιθαγένεια (και μαζί με αυτήν το δικαίωμα ψήφου), αλλά και μετανάστες από άλλες χώρες που έχουν επίσης την ιθαγένεια.

Και αυτό συμβαίνει επειδή το έργο του Φάτος Μαλάι ως διαπολιτισμικού μεσολαβητή στη Διεύθυνση Αλλοδαπών του έδωσε την ευκαιρία να γνωριστεί με εκατοντάδες μεταναστών.

Επίσης η μεγάλη μάζα των Αλβανών μεταναστών εκτιμά τη συμβολή του Φάτος Μαλάι όλα αυτά τα χρόνια, διότι βοήθησε στην επίλυση πολλών προβλημάτων, η λύση των οποίων θα τους δημιουργούσε πολλά εμπόδια, κυρίως στην απόκτηση αδειών διαμονής, τονίζει ο Αλβανός αρθρογράφος.

Υπενθυμίζουμε ότι στο ελληνικό κοινοβούλιο υπάρχουν επίσης μέσω των προηγούμενων εκλογών 4 βουλευτές από την μουσουλμανική μειονότητα στην Δυτική Θράκη.

ΠΗΓΗ 

Το αισχος του αισχους.....Με πανελλαδικες εξετασεις, θα δινεται η Ελληνικη ιθαγενειεα....


Η προδοσια συνεχιζεται με κανονικους ρυθμους...
Αφελληνιζουν την Ελλαδα ψηφιζοντας νομους αντισυνταγματικους....
Στο «πλευρό» των λαθρομεταναστών το Μαξίμου....
Με «πανελλαδικές» η απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένειας....
Διευκολύνουν ελληνοποιήσεις για ψήφους...

Διευκολύνσεις και επιταχύνσεις ελληνοποιήσεων λαθρομεταναστών δρομολογεί η κομμουνιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας ελληνική ιθαγένεια με τη μορφή «πανελλαδικών», όπου θα απαιτείται να απαντηθούν οι 20 από τις 30 ερωτήσεις.

Προφανώς οι ξαφνικές και βιαστικές τροποποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, πηγάζουν από το φόβο των κυβερνητικών για τις επικείμενες εκλογές και πιαθνώς αποτελούν μια απόπειρα εξασφάλισης ψήφων από την αριστερή κυβέρνηση.

Οι δημοσκοπήσεις αλλά και η ίδια η φωνή του ελληνικού λαού φωνάζει Όχι στις προδοτικές πρακτικές της κυβέρνησης, η οποία ψάχνει νέους τρόπους να παραμείνει στην εξουσία.

Τροποποιήσεις του νομοθετικού πλαισίου απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας προανήγγειλε ο ειδικός γραμματέας Ιθαγένειας, Λάμπρος Μπαλτσιώτης, σε σχετική ημερίδα που συνδιοργάνωσαν το υπουργείο Εσωτερικών και αντιπροσωπεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Ο κ. Μπαλτσίωτης είπε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα κατατεθεί στη Βουλή δέσμη στοχευμένων μέτρων «που εξορθολογίζουν το νομοθετικό πλαίσιο, ομογενοποιούν και επιταχύνουν τις διαδικασίες πολιτογράφησης, ενώ ταυτόχρονα, ενισχύουν τη διαφάνεια».

Συγκεκριμένα:

– Οι υποψήφιοι θα καλούνται να απαντήσουν επιτυχώς σε 20 από τις 30 ερωτήσεις, που θα επιλέγονται ηλεκτρονικά και τυχαία από ένα σύνολο 300 συγκεκριμένων ερωτήσεων, των οποίων οι απαντήσεις θα είναι διαθέσιμες σε σχετική ιστοσελίδα προσβάσιμη σε όλους.

– Σταδιακά θα διαμορφωθεί ειδικό ενιαίο πανελλαδικά και υποχρεωτικό για όλους τεστ για τη διαπίστωση γνώσης της ελληνικής γλώσσας. Έως τότε, η εξέταση της επάρκειας γνώσης της ελληνικής γλώσσας θα διενεργείται από τις επιτροπές πολιτογράφησης, βάσει οδηγιών και κατευθυντήριων γραμμών που θα παρασχεθούν από επιστημονική επιτροπή του υπουργείου Παιδείας.

– Μειώνεται το παράβολο για πολιτογράφηση από 700 σε 550 ευρώ.

– Αναστέλλεται η διαδικασία πολιτογράφησης για όσους απουσιάζουν από τη χώρα μέχρι 18 μήνες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αλλά διατηρούν βιοτικούς δεσμούς στη χώρα – και επανεξετάζεται η διαδικασία μετά την εκ νέου εγκατάσταση στη χώρα, για διάστημα ισόχρονο με την απουσία τους.

– Ομογενοποιούνται για πρώτη φορά οι αρμόδιες υπηρεσίες απόδοσης ιθαγένειας, με αποτέλεσμα ο χρόνος εξέτασης να μειώνεται κατά ενάμισι έτος.

– Όσοι ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση διαμένουν στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως του πότε ήρθαν στη χώρα, θα εξετάζονται από τις ήδη υπάρχουσες Επιτροπές Πολιτογράφησης, βάσει σαφών οδηγιών που θα εκπορεύονται από το υπουργείο Εσωτερικών.

– Επιχειρείται να δοθεί μόνιμη λύση στο ζήτημα των ανιθαγενών Ελλήνων Ρομά.

– Ευθυγραμμίζεται η ελληνική νομοθεσία με το ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο σχετικά με την διαδικασία και την παροχή δυνατότητας απόδοσης ιθαγένειας σε ηλικιωμένους, πρόσωπα με νοητική υστέρηση ή βαριά ψυχική ασθένεια, τα οποία έως τώρα αποκλείονταν από τη διαδικασία κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας.

πηγη 

35χρονος Αλβ@νός,βίασε την 33χρονη μητέρα και την μόλις 13 χρόνων κόρης της.....

Αλβανος κι εδω ο δραστης....
Τι συμπτωση! ! !
Οπως και στην Ροδο....
Διαβαστε την ιστορια....



Δεκατρία χρόνια πριν το Γαλάτσι ζούσε σε καθεστώς τρόμου με τη δράση του «κατσαβιδάκια» Αλβανού.  Ένα χρόνο πριν συλληφθεί από τις αρχές, είχε δοθεί σκίτσο του από την ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να προστατευθούν οι πολίτες και να τον «τσιμπήσουν». Έτσι και έγινε.  Διαβάστε την παρακάτω είδηση όπως είχε δημοσιευτεί τότε.

Συνελήφθη ο «κατσαβιδάκιας» του Γαλατσίου (Δημοσιεύθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2005)

Ένας 35χρονος Αλβανός είναι ο βιαστής με το κατσαβίδι, ο οποίος τον περασμένο χρόνο είχε προκαλέσει πανικό σε γειτονιές της Αθήνας. Έπειτα από έρευνες τεσσάρων μηνών ο δράστης συνελήφθη στην περιοχή του Γαλατσίου. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής, ο οποίος δεν είναι παντρεμένος και εργάζεται κυρίως σε οικοδομές.

Ο 35χρονος Αλβανός κατηγορείται για τον διπλό βιασμό 33χρονης μητέρας και της ηλικίας μόλις 13 χρόνων κόρης της.

H αποτρόπαιη πράξη έγινε στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου. Ο κακοποιός επιτέθηκε στη μητέρα και την κόρη, ενώ περπατούσαν σε δρόμο του Γαλατσίου.

Τις απείλησε με κατσαβίδι και τις έσυρε σε οικοδομή. Εκεί βίασε τη μητέρα και στη συνέχεια επιτέθηκε και βίασε και το παιδί. Στην Ασφάλεια, όπου οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του, ομολόγησε τον διπλό βιασμό.

Η ιστορία της 13 χρονης που συγκλονίζει

«Πήγαινα στο ίδιο σχολείο με την κοπέλα τότε. Θυμάμαι έντονα το γεγονός και το έφερα πάλι στο μυαλό μου τόσα χρόνια μετά όταν άκουσα την περίπτωση της Ελένης Τοπαλούδη. Θυμάμαι ότι για ένα χρόνο φοβόμασταν να περπατάμε στο δρόμο και να πηγαίνουμε φροντιστήριο.

Οι αρχές είχαν δώσει στη δημοσιότητα το σκίτσο του και είχαν γεμίσει αφίσες τα σχολεία και τα μαγαζιά με το πρόσωπό του. Ο «κατσαβιδάκιας» για ένα χρόνο κυκλοφορούσε και σουλάτσαρε ελεύθερος και ωραίος τότε. Μέχρι που εμφανίστηκε σε ένα καφενείο και τον αναγνώρισε κάποιος.

Του πήρανε το ποτήρι που έπινε και οι αρχές ταυτοποίησαν το dna και έτσι τον «τσίμπησαν». Απ ότι ξέρω βέβαια το 2007 αφέθηκε ελεύθερος. Είχα εκνευριστεί πάρα πολύ. Μα είναι δυνατόν; Τι νόμους έχουμε; Και ξέρετε γιατί σας το λέω; Γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα όταν είχε γυρίσει σχολείο ήταν τόσο χάλια ψυχολογικά που και οι καθηγητές ακόμη δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την περίπτωσή της. Πως να μπορούσαν άλλωστε; Βέβαια την παρακολουθούσε για χρόνια μέχρι και το Λύκειο ψυχολόγος.

Είχα σπαράξει τότε όταν έμαθα ότι της είχαν αφαιρέσει όλη τη μήτρα (έτσι είχε ακουστεί) γιατί την είχε βιάσει και με το κατσαβίδι και την κατέστρεψε την κοπελίτσα. Είχε δέσει τη μάνα της στον πάνω όροφο της οικοδομής (κοντά στη Συρακουσών) και τη μικρή στον κάτω και ανεβοκατέβαινε και τις βίαζε. Δεν γνωρίζω αν χρησιμοποίησε κατσαβίδι και στον βιασμό της μητέρας.

Για τη μικρή μόνο ξέρω που πηγαίναμε μαζί στο ίδιο σχολείο. Φοβόμασταν να πάμε στα Αγγλικά τότε και κυκλοφορούσαμε με την αφίσα του. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την οργή του μικρότερου αδερφού της που ήθελε να τον σκοτώσει. Δεν ξέρω που βρίσκεται σήμερα η «Ε». Το μόνο που ξέρω είναι ότι στο Λύκειο είχε βγάλει επιθετική συμπεριφορά. Λογικό δεν είναι; Πως να μην αντιδράσει αυτή η κοπελίτσα; Θα μου πείτε αυτή έζησε. Ναι άλλα πώς;

Ο Αλβανός είχε ακουστεί τοτε ότι είχε αφήσει έγκυο μια γυναίκα στην Αλβανία. Είναι κάποια γεγονότα που ποτέ δεν τα ξεχνάς ειδικά όταν έχουν συμβεί σε μια τέτοια τρυφερή ηλικία. Τέτοιοι «άνθρωποι» πρέπει να περνάνε από ηλεκτρική καρέκλα. Τίποτα άλλο. Μερικές φορές οι νόμοι που έχουμε στην Ελλάδα δεν αρκούν» εξομολογείται με δάκρυα στα μάτια η 28 χρονη σήμερα Ιωάννα.

πηγη 

<ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ>Ο ΜΑΚΡΟΝ!!ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ <ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ>...Επαιξε και "χασε....!!!!!

ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ..... ΕΞΗΓΓΕΙΛΑΝ ΤΑ <ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ>!!Παρ"ολο τα μετρα που ανακοινωσε ο Γαλλος προεδρος Εμανουελ Μακρον.....τα κιτρινα γιλεκα φαινονται αποφασισμενα να συνεχισουν δυναμικα τις κινητοποιησεις τους το ερχομενο Σαββατο...μεχρις να ικανοποιηθουν πληρως τα αιτηματα τους!!!Οι διαδηλωτες βρισκονται σε κινητοποιησεις απο τα μεσα Νοεμβρη και φαινετε...οτι θα συνεχισουν τις διαμαρτυριες πιο δυναμικα!!!Ο Μακρον φαινετε οτι εχασε πλεον το παιχνιδι ειδικα και μετα απο την προταση μομφης που κατεθεσαν εις βαρος του μερος Γαλλων βουλευτων!!!!

Ανυποχώρητα τα «κίτρινα γιλέκα» παρά τα μέτρα Μακρόν - Βγαίνουν ξανά στους δρόμους

 Νέες διαδηλώσεις το Σαββατοκύριακο φαίνεται ότι ετοιμάζουν τα «κίτρινα γιλέκα» στη Γαλλία, χωρίς να δείχνουν πρόθεση να υποχωρούν, παρά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Εμανουέλ Μακρόν, στην προσπάθειά του να κάμψει τις διαμαρτυρίες.

Την πρόθεση των «κίτρινων γιλέκων» να συνεχίζουν τις διαδηλώσεις τους γνωστοποίησε, σήμερα, ηγετικό μέλος του κινήματος, σημειώνοντας ότι οι διαδηλωτές θα βγουν στους δρόμους και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, μέχρις ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Τα «κίτρινα γιλέκα» φαίνονται αποφασισμένα να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, παρά το κάλεσμα του εκπροσώπου της γαλλικής κυβέρνησης προς τους διαδηλωτές να ακυρώσουν την πορεία του Σαββάτου, μετά από τις αποφάσεις που ανακοίνωσε ο Εμανουέλ Μακρόν.

Εντούτοις, σε ενημέρωση του Τύπου στις Βερσαλλίες, σύμφωνα με το France Info, η Πρισίλια Λουντόσκι, μέλος του κινήματος, τόνισε ότι τα «κίτρινα γιλέκα» διεκδικούν μεγάλες μειώσεις στους φόρους για όλες τις βασικές ανάγκες, αλλά και περικοπές σε μισθούς, προνόμια και συντάξεις ανώτατων κρατικών αξιωματούχων.

Τα «κίτρινα γιλέκα» βρίσκονται στους δρόμους από τα μέσα του Νοεμβρίου, καθώς διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις στις τιμές στα καύσιμα. Στη διάρκεια των διαδηλώσεών τους έχουν ξεσπάσει επεισόδια, ενώ ο Γάλλος πρόεδρος έχει βρεθεί ενώπιον μιας σημαντικής κρίσης.

Τη Δευτέρα, ο Μακρόν ανακοίνωσε μέτρα για την αύξηση του κατώτατου μισθού και ακύρωση του φόρου σε χαμηλο-συνταξιούχους, μεταξύ άλλων, στην προσπάθειά του να βάλει τέλος στο τεταμένο κλίμα που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στη Γαλλία.

Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Μακρόν, μετά και από την πρόταση μομφής που κατατέθηκε από μέρους Γάλλων βουλευτών σε βάρος του Γάλλου προέδρου και η οποία έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί σήμερα.

πηγη

Μας βλαπτει το δολαριο λεει ο Σαλεμενος...Οποιος ομως μεχρι τωρα, πειραξε το δολαριο, τον βομβαρδισαν οι ΗΠΑ ! ! !

Ολους οσους θελησαν να βλαψουν το δολαριο τους βομβαρδισε η Αμερικη...
Τωρα το κανει ο Σαλεμενος, αλλα εχει κουραγιο να το κανει και σ αυτον; 
Σιγουρα οχι, καποιους αλλους θα βαλει να βγαλουν το φιδι απ την τρυπα....
Οι Αμερικανοι ειναι δειλοι δεν πολεμουν οι ιδιοι !

Για την δημιουργία ενός δεύτερου "δολαρίου" μίλησε ο Ρ.Τ.Ερντογάν παρουσιάζοντας το πρόγραμμα δράσης των επόμενων 100 ημερών της κυβέρνησης του, από την στιγμή που η χώρα πέρασε στην προεδρική μορφή διακυβέρνησης.

Η Τουρκία σχεδιάζει στα επόμενα δύο χρόνια να χρησιμοποιεί στις εμπορικές της συναλλαγές με την Ρωσία και άλλες χώρες τα εθνικά νομίσματα, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

« Η Τουρκία (...) στα επόμενα δύο χρόνια σχεδιάζει να περάσει στην χρήση των εθνικών νομισμάτων στις εμπορικές της συναλλαγές με την Ρωσία, την Κίνα, την Ινδία και το Μεξικό» δήλωσε ο Ερντογάν, την ομιλία του οποίου μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Στις χώρες αυτές που ανέφερε ο Ρ.Τ.Ερντογάν προστίθενται η Βενεζουέλα με την οποία έχει ήδη συμφωνία αλλά και το Ιράν.

Στις 11 Αυγούστου ο Τούρκος πρόεδρος είχε ανακοινώσει ότι η χώρα του είναι έτοιμη να πραγματοποιεί εμπορικές συναλλαγές με εθνικά νομίσματα, επισημαίνοντας ότι τέτοιες συζητήσεις γίνονται με την Κίνα , την Ρωσία και την Ουκρανία.

«Εάν οι ευρωπαϊκές χώρες θέλουν να αποδεσμευτούν από την πίεση του δολαρίου, είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε ένα ανάλογο σύστημα και μαζί τους» είχε δηλώσει τότε ο Ερντογάν.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ είχε δηλώσει στις 13 Αυγούστου, ότι το Κρεμλίνο εξακολουθεί να θεωρεί σκόπιμη τη μετάβαση στη χρήση των εθνικών νομισμάτων στις εμπορικές συναλλαγές με την Τουρκία, ωστόσο θεωρεί επίσης αναγκαία «την ενδελεχή μελέτη» της πρωτοβουλίας αυτής.

Υπενθυμίζουμε πως ο Τούρκος πρόεδρος είχε δηλώσει τον Σεπτέμβριο πως η Άγκυρα διεξάγει διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία ώστε οι δύο χώρες να καταργήσουν το δολάριο στις μεταξύ τους εμπορικές συναλλαγές, ως αντίδραση στις οικονομικές κυρώσεις που επιβάλλονται από την Ουάσινγκτον.

«Το να χρησιμοποιούμε το δολάριο, το μόνο που κάνει είναι να μας βλάπτει. Δεν θα το βάλουμε κάτω, θα βγούμε νικητές», είχε πει.

πηγη 

Ελεύθερος ο Ριχάρδος και οι λοιποί κατηγορούμενοι....Ρομπα οι αρμοδιοι που διεταξαν την προφυλακιση του ! ! !


Ρομπα ξεκουπωτη εγιναν...
Τους τυλιξε σε μια κολα χαρτι ο Κουγιας...
Αποφυλακίζεται ο Ριχάρδος. 
Του επιβλήθηκε εγγύηση 200.000 ευρώ. 
Μαζί του αποφυλακίζονται και άλλοι επτά. 
Είχαν προφυλακιστεί για την υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού.

Η αποφυλάκιση του Ριχάρδου είναι γεγονός. Όπως και των άλλων 7 κατηγορούμενων που είχαν προφυλακιστεί για την συμμετοχή τους στο αποκαλούμενο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού.
Όλοι αφήνονται ελεύθεροι με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Σύμφωνα με πληροφορίες από τους συνηγόρους υπεράσπισης οι μέχρι πρότινος προφυλακισθέντες αναμένεται να βγουν από τη φυλακή αύριο.

Στον ενεχυροδανειστή και τον φερόμενο ως συναρχηγό του κυκλώματος επιβλήθηκε εγγυοδοσία 200.000 ευρώ και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Στους υπόλοιπους έξι επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι χωρίς εγγυοδοσία. Ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος κρατείται στις φυλακές Ναυπλίου.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο συνήγορος κατηγορουμένου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος έθεσε το θέμα αν υπάρχει βεβαίωση στη δικογραφία από τις τελωνειακές αρχές σύμφωνα με το νόμο ότι οφείλονται δασμοί για την εξαγωγή, νόμιμη ή παράνομη, στην Τουρκία.

Η αποφυλάκιση βασίστηκε στην διαβίβαση στην ανακρίτρια εγγράφου της ΑΑΔΕ, η οποία επικαλούμενη την τελωνειακή νομοθεσία, ενημέρωσε ότι δεν οφείλονται δασμοί και φόροι για εξαγωγή χρυσού στην Τουρκία.

Έτσι, το βασικό κακούργημα της λαθρεμπορίας καταρρίπτεται συμπαρασύροντας και τα κακουργήματα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της εγκληματικής οργάνωσης. Και οι οκτώ κρίθηκαν προφυλακιστέοι βάσει αυτών των αδικημάτων.

πηγη 

Λεβεντης και Καμμενος μαζι για να μας σωσουν; Ζητω που καηκαμε ! ! !

Κωμωδια θυμιζουν οι κινησεις και οι συνεργασιες των πολτικων Αλητων που ακουγονται εν οψει των εκλογων...
Παρολα αυτα ομως, συνεχιζουν απτοητοι και δυστυχως υπαρχουν ηλιθιοι που του πιστευουν....


«Δύσκολο να πάμε μαζί, αλλά στην πολιτική δεν πρέπει να λες ποτέ», επεσήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε τηλεοπτική συνέντευξη στο σταθμό Open, για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου.
Ειδικότερα, ο κ. Λεβέντης τόνισε πως τα δυο κόμματα, έχουν ως στόχο την κοινοβουλευτική τους επιβίωση, η οποία μοιάζει τουλάχιστον αμφίβολη, σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, ενώ ξεκαθάρισε πάντως πως «δεν υπάρχουν περιθώρια για τέτοιες συνεργασίες, στο μόνο που συμφωνούμε είναι το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων».

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα στον υπουργό Άμυνας «να ξεκαθαρίσει την θέση του και να χωρίσει τα τσανάκια του από τον κ. Τσίπρα», σημειώνοντας ότι «οι ΑΝΕΛ φέρουν μεγάλη ευθύνη για τη συμφωνία των Πρεσπών, δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις τη συμφωνία προδοσία και από την άλλη πλευρά να στηρίζεις μια κυβέρνηση που προδίδει τη Μακεδονία. Η ζημιά έχει γίνει στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων».

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης προέβλεψε ότι «οι εκλογές είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο. Ο κ. Τσίπρας, όταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών για επικύρωση στην Βουλή, το ένα σενάριο λέει να πάει σε πρόωρες εκλογές, πετώντας το μπαλάκι στην επόμενη κυβέρνηση ή θα την κυρώσει και αμέσως θα διαλύσει την Βουλή και θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές».

«Ο πρωθυπουργός δίνει τα ρέστα του, για να μειώσει τη διαφορά από την ΝΔ, γιατί το σενάριο να κερδίσει τις εκλογές είναι άπιαστο όνειρο. Για το λόγο αυτό τάζει διορισμούς, ρουσφέτια και πουλάει ελπίδα ώστε να κρατήσει ένα 20%-22% στις εκλογές. Οι συζητήσεις στη Βουλή, έχουν μετατραπεί σε θέατρο με μόνιμους χειροκροτητές και συχνά βλέπουμε το σόου Τσίπρα – Μητσοτάκη. Και οι δυο είναι συνένοχοι. Ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει τα πάντα στους πάντες και η Δεξιά ζει στον αστερισμό του παλαιοκομματισμού», κατέληξε ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων.

πηγη 

Φυλακισμενος: Σε οποια φυλακη κι αν τον πανε τον Αλβ@νο, δεν προκειται, να γλυτωσει για αυτο που εκανε στην κοπελα....

Μπορει ναναι καποιοι φυλακισμενοι....
Αλλα δεν ειναι εγκληματιες....
Ολα εχουν καποια ορια για καποιους....
Κι αυτα τα ορια τα εχει ξεπρασει το Αλβαναριο...



Μιλώντας στο Open TV, κρατούμενος από τις φυλακές του Αυλώνα, που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του 19χρονου, είπε ότι το μέλλον του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο, είναι προδιαγεγραμμένο… « Και να μην επιστρέψει, σε οποιαδήποτε και να πάει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και να πάει σε οποιαδήποτε απομόνωση, δεν πρόκειται να τον προστατεύσει κανένας…» τόνισε με νόημα.

Αναφερόμενος στο συμβάν, ο κρατούμενος είπε: «Μας ειδοποίησε (…) με ένα νεύμα ότι ο άνθρωπος είναι ένας από τους δύο. Δεν αντιδράσαμε κατευθείαν. Δεν ξέρω πώς κράτησα την ψυχραιμία μου, εγώ τουλάχιστον, αλλά ήθελα να δω τι θα μου πει ο ίδιος.

Εμένα προσωπικά μου είπε ότι τον πιάσανε με 2-3 τσιγάρα χασίς και μόλις τέλειωσε τη φράση του, του έδωσα τρία δευτερόλεπτα να το σκεφτεί μήπως είναι ζαλισμένος από το ταξίδι…

Πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί να είναι έξω σε τέσσερα χρόνια αυτά τα κτήνη; Δεν μπορούσαν να την κουμαντάρουν δύο άντρες και προτίμησαν να την σκοτώσουν γιατί ήταν και δυο μέτρα κορίτσι και παρόλο που την χτυπήσανε την πέταξαν και σαν σκυλί από τα βράχια; Σε ζώο δεν το κάνεις αυτά τα πράγματα όσο άρρωστος κι αν είσαι. Υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες στην φυλακή.

Για το βίντεο επεσήμανε: «Δεν είναι τίποτα αυτό, δεν είναι τίποτα… Κάποια πράγματα δεν γίνεται να τα δείξουμε ούτε στο διαδίκτυο. Και να μην επιστρέψει, σε οποιαδήποτε φυλακή και να πάει, σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και να πάει, σε οποιαδήποτε απομόνωση, δεν πρόκειται να τον προστατεύσει κανένας.

Καλώς ή κακώς ήρθε ο ένας σε εμάς. Είπαμε να τον αναλάβουμε εμείς οι Έλληνες, γιατί αν τον αναλάβουν οι Αλβανοί, οι πατριώτες του, θα τον τελειώσουν πολύ γρήγορα…»

Ιχνη DNA και αποτυπώματα του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου εντοπίσθηκαν σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε η τηλεόραση του Σκάι, στο σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η άτυχη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα πάντα με τον Σκάι, αυτό αναφέρεται στην έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, που διαβιβάσθηκε στο λιμεναρχείο της Ρόδου, το οποίο χειρίσθηκε προανακριτικά την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, στις φυλακές των Γρεβενών, όπου βρίσκεται και ο 21χρονος ροδίτης συγκατηγορούμενός του μετάγεται ο 19χρονος. Οπως μετέδωσε ο Σκάι βρέθηκε ο κρατούμενος που τράβηξε το βίντεο του ξυλοδαρμού του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Δικογραφία, όμως, σχηματίζεται και σε βάρος των δώδεκα κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνα που αναγνωρίσθηκαν από τον 19χρονο ως μετέσχοντες στον ξυλοδαρμό του. Η δικογραφία αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και τις παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Σημειώνεται ότι ο παθών δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε την ποινική τους δίωξη.

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.