Σάββατο 2 Μαΐου 2020

ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ: ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟ...

Αντε να δουμε...
Θα μας το σβησουν και αυτο;
Εμεις δεν λεμε τιποτα....
Δειτε το βιντεο και τα συμπερασματα δικα σας...


4 ''Καημενοι'' στην Κατερίνη την έπεσαν ξεβράκωτοι σε γυναίκα...



Επώνυμη καταγγελία συμπολίτισσάς μας κάνει λόγο για ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από την μητέρα της, όπου την καλούσε κοντά της για να της πεί όσα πρωτόγνωρα για την πόλη μας έγιναν μπροστά στο παράθυρο του σπιτιού της, στο κλειστό κολυμβητήριο Κατερίνης.

Μένοντας ξύπνια μέχρι αργά εχθές το βράδυ, 1η Μαΐου, και ακούγοντας κάποιες φωνές έξω από το παράθυρο της, αντίκρισε τέσσερις αλλοδαπούς (όπως τους χαρακτήρισε) όπως τους γέννησε η μάνα τους, ολόγυμνους και να την καλούν να πάει έξω, λέγοντας της με σπαστά ελληνικά «έλα, έλα». Τρομοκρατημένη η κυρία ξύπνησε τον σύζυγο της αναφέροντας του το περιστατικό. Οι γυμνοί άνδρες ήσαν φανερά τέσσερις ενώ άλλοι, δύο ή τρείς, βρισκόντουσαν παραπέρα δίχως να διακρίνονται εάν ήσαν γυμνοί ή όχι.

Μόλις έκανε ο σύζυγος την εμφάνιση του στο παράθυρο και τον είδαν οι αλλοδαποί, άρχισαν να τρέχουν στα στενά. Ειδοποιήθηκε και η αστυνομία όπου έφτασε αμέσως στο σημείο. Η καταγγέλλουσα λέει ότι οι αστυνομικοί έκαναν τον γύρο σε δύο τετράγωνα και μη βρίσκοντας κάποιους αναχώρησαν δίχως περαιτέρω έρευνα. Το ζητούμενο όμως είναι πώς γίνεται -εν καιρώ απαγόρευσης κυκλοφορίας- κάποιοι αλλοδαποί να μπορούν να βγαίνουν ξημερώματα από τις δομές τους και να κυκλοφορούν στους δρόμους και μάλιστα ολόγυμνοι; Υπάρχουν φύλακες στις δομές ή όχι;

Το περιστατικό συνέβη στις 3:20 τα ξημερώματα και οι κλήσεις προς το 100 είναι καταχωρημένες στο κινητό τού θύματος.
Η κόρη τού θύματος ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το όλο συμβάν καθώς και ανοικτή επιστολή στον δήμαρχο Κατερίνης για να πάρει θέση επί του θέματος.

Έγραψε:

Μήνυμα προς τον κύριο Κουκοδήμο και όλους του επίτιμους.
Χθες 3:20 τη νύχτα, καθόταν στο σαλόνι της η μητέρα μου (κοντά στο κλειστό κολυμβητήριο Κατερίνης) και άκουγε φωνές από έξω. Καθόταν σε σημείο που φαινόταν απ’ έξω. Σηκώθηκε, στο παράθυρο και είδε έξω από το σπίτι γύρω στα 7 άτομα λαθρομετανάστες ΟΛΟΓΥΜΝΟΥΣ, δεν φορούσαν ούτε παπούτσια, ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΥΜΝΟΊ… να την κοιτάνε, να γελάνε και να τη φωνάζουν “έλα έλα”, σοκαρισμένη σήκωσε τον πατέρα μου και μόλις τον είδαν άρχισαν να τρέχουν. Η αστυνομία έφτασε μέσα σε 2′ και έκαναν δύο κύκλους στη γειτονιά χωρίς να βρούν κανέναν. Οι γονείς μου δεν κοιμήθηκαν μέχρι να ξημερώσει έξω.

Και ρωτάω, εσάς που τους φέρατε εδώ, αν ήταν κάποια κοπέλα έξω εκείνη την ώρα, αν ήταν η μάνα μου έξω από το σπίτι εκείνη την ώρα, τι θα έκαναν κύριοι? ΓΥΜΝΟΊ ΌΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΈΝΝΗΣΕ Η ΜΆΝΑ ΤΟΥΣ……..ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΌΤΑΝ?
Αλλά ναι, ήρθαν με αγνές προθέσεις, το ξέχασα.

Αν δεν τους πετάξετε όλους έξω, θα αρχίσουμε να το κάνουμε εμείς…και όταν απειλείται η σωματική σου ακεραιότητα, όταν απειλείται η οικογένεια και τα παιδιά σου, δεν αστειεύεσαι!
ΕΞΩ ΌΛΟΙ……ΕΞΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!



    Ησυνεργάτιδα μου Δήμητρα Αναστασιάδου επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κόρη τού θύματος όπου και μιλώντας στην Pieria.tv της περιέγραψε επακριβώς το συμβάν που έγινε με την μητέρα της.

Το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο που γίνεται στην πόλη μας με τους αλλοδαπούς που έφεραν εδώ επί δημαρχίας Σάββα Χιονίδη. Εννοείται πως δεν συμπεριλαμβάνονται όλοι τους στα εγκληματικά στοιχεία, αλλά τά συμβάντα αυτά όταν εξοργίζουν τους πολίτες θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν από τους υπευθύνους και οι έρευνες να μην σταματήσουν αλλά να συνεχιστούν έως ότου βρεθούν αυτοί οι ανώμαλοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Εκτός εάν το κάνουν μόνο για… Έλληνες!

Επόμενο είναι ότι δεν θα σταματήσουν την δράση τους οι αλλοδαποί αλλά σε κάποιες άλλες γειτονιές θα κτυπήσουν και πάλι. Δυστυχώς εάν καταφέρουν να συναντήσουν κάποια γυναίκα ή κάποιοι παιδάκι στον δρόμο τους, θα εξαντλήσουν όλες τις διεστραμμένες σεξουαλικές τους ορέξεις και πιθανόν να φτάσουν και στο έγκλημα για να σκεπάσουν την πράξη τους.

Προτιμώ την «σκληρή περιγραφή» για να δοθεί έμφαση ότι κυκλοφορούν ανάμεσα μας ανώμαλοι λαθρομετανάστες και θα πρέπει να εντοπιστούν και να συλληφθούν για να μην ζήσουμε τά χειρότερα.

Πολλοί συμπολίτες μας εξέφρασαν την οργή τους στο άκουσμα τής είδησης αυτής και απείλησαν να πάρουν και τον νόμο στα χέρια τους εάν δεν κάνει κάτι η πολιτεία. Κάνει όμως κάτι;;;

Επικοινώνησα με το γραφείο τύπου τής αστυνομίας Θεσσαλονίκης (εφόσον η Κατερίνη δεν πληροφορεί ούτε δημοσιογράφους αλλά μας παραπέμπει στα κεντρικά τής Θεσσαλονίκης) και μου δήλωσαν άγνοια τού περιστατικού. Στην συνέχεια επικοινώνησα με την αστυνομία στην Κατερίνη επιμένοντας να πληροφορηθώ για το συμβάν στα πλαίσια του ρεπορτάζ μου. Και εκεί μου δήλωσαν άγνοια και ο λόγος είναι ότι εφόσον οι έρευνα ανεύρεσης τους δεν απέδωσε (διότι -όπως μου είπαν- έγινε κοντά στον ποταμό Πέλεκα και υπάρχουν πολλές κρυψώνες εκεί να κρυφτούν) τότε το περιστατικό δεν καταγράφεται, γι’ αυτό και δεν γνωρίζουν περισσότερες πληροφορίες. Εκεί έξω όμως κυκλοφορούν ανενόχλητοι ανώμαλοι λαθρομετανάστες έτοιμοι να χτυπήσουν και να βιάσουν.

Ποιος όμως ή ποιοι θα προστατέψουν τούς πολίτες αυτής της πόλης;


Πηγή



















O κορυφαίος Έλληνας καθηγητής Επιδημιολογίας προκαλεί εγκεφαλικά και παρακρούσεις: Με το εμβόλιο μπορεί να χειροτερέψουν τα πράγματα ! ! !

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΚΟΥΕΙ; 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ...
ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ;

O κορυφαίος Έλληνας καθηγητής Παθολογίας και Επιδημιολογίας στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, Γιάννης Ιωαννίδης με τις 266.000 επιστημονικές αναφορές, προέβη σε νέες δηλώσεις σχετικά με τον κορωνοϊό και λύνει το μυστήριο γιατί πέθαναν πολλοί στην Ιταλία, ενώ εξήγησε γιατί το εμβόλιο μπορεί να κάνει χειρότερα τα πράγματα  σε αντίθεση σε όσους σπαταλούν τα λεφτά του κοσμάκη για το φάρμακο των αμερικανών.

Παράλληλα τόνισε πάλι πως η θνητότητα του κορωνοϊού αποδεικνύεται μέσα από μελέτες, πως είναι ίση με αυτήν της εποχικής γρίπης.

«Έχουμε πλέον ισχυρά δεδομένα από πολύ καλές μελέτες χωρών όπως η Ισλανδία, η Δανία, η Γερμανία και μελέτες που κάνουμε στο Στάνφορντ, οι οποίες πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα. Είναι αισιόδοξο αυτό, σε αντίθεση με ό,τι θεωρούσαμε αρχικά ότι είναι ένας ιός με θνητότητα 30 ή έστω 10 φορές μεγαλύτερη της εποχικής γρίπης.

Φαίνεται ότι είναι της ίδιας τάξης. Υπάρχει αισιοδοξία μέσα σε αυτή την τραγωδία ότι πλησιάζουμε σε μια κατάσταση κοντά στη λύση αυτού του επιδημικού κύματος», τόνισε ο καθηγητής μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Γιατί ωστόσο ένας ιός με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι υπαίτιος για ολόκληρη πανδημία που έχει «γονατίσει» ολόκληρα εθνικά συστήματα υγείας όπως της Ιταλίας, της Ισπανίας και των ΗΠΑ.

«Η “σφαγή” στην Ιταλία και τη Νέα Υόρκη ήταν “σφαγή” νοσοκομειακών λοιμώξεων. Ερχόταν κάποιος χωρίς κορονοϊό, ενώ το νοσοκομείο είχε κατακλυστεί από τον ιό και γινόταν διασπορά!», ήταν τα λόγια του Ιωάννη Ιωαννίδη, ο οποίος συν τοις άλλοις, αποκαθήλωσε και τη σημασία της εύρεσης εύρεσης εμβολίου:

«Ο λόγος που πεθαίνεις από τον κορωνοϊό δεν είναι αναγκαστικά ο ιός, μπορεί να είναι η απάντηση του ανοσοποιητικού συστήματος στον κορωνοϊό. Το εμβόλιο τονώνει την ανοσοποιητική απάντηση και μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα. Το να περιμένουμε το εμβόλιο για να συνεχίσουμε τη ζωή μας νομίζω ότι είναι τραγικό λάθος».

Για να καταλήξει αναφορικά με το φθινόπωρο: «Πλέον ξέρουμε τον αντίπαλο, ξέρουμε πώς να τον αντιμετωπίσουμε, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει το φθινόπωρο ή τα επόμενα χρόνια. Όλοι μας μέσα στα επόμενα χρόνια έχουμε πιθανότητα να πεθάνουμε από κάτι, αλλά η πιθανότητα να πεθάνουμε από κορωνοϊό είναι απελπιστικά μικρή».








πηγη 

Χαρδαλιας : Η μάσκα ΔΕΝ είναι υποχρεωτική στους πελάτες των σούπερ μαρκετ και καταστήματων τροφίμων...

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς διευκρίνισε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό, πού και για ποιους είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τη Δευτέρα 4 Μαίου.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας στα εξής μέρη: 

Για τους πολίτες: Στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα ταξί, στα ιατρεία, στα ασανσερ, τα νοσοκομεία και τα διαγνωστικά κέντρα 

Για τους εργαζόμενους: Στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στα ταξί, στα σούπερ μαρκετ και καταστήματα τροφίμων που διαχειρίζονται μη τυποποιημένα τρόφιμα, στα νοσοκομεία, τα διαγνωστικά κέντρα, τα ιατρεία, τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως «πολίτες και κρατικός μηχανισμός προετοιμαζόμαστε για τη νέα καθημερινότητά μας, που θα είναι πιο σύνθετη, καθώς η σταδιακή άρση των μέτρων δεν πρέπει να θέσει σε κίνδυνο ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα».

«Τη Δευτέρα περνάμε στη δεύτερη φάση με τον αόρατο εχθρό πάντα παρόντα. Να μην πιστεύουν κάποιοι ότι από τη Δευτέρα τελειώσαμε με τον κορωνοϊό», σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Θα πρέπει να τηρούμε πιστά τους κανόνες που διέπουν τη νέα μας καθημερινότητα, ζούμε πρωτόγνωρες και ευμετάβλητες καταστάσεις», πρόσθεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

«Προσπαθούμε, προετοιμαζόμαστε έτσι ώστε το σύστημα υγείας να μπορεί και στη νέα φάση να αντιμετωπίσει την κατάσταση» υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι η κατάσταση παραμένει κρίσιμη και η εκ μέρους μας η παραμονή μας σε εγρήγορση και επιφυλακή είναι επιβεβλημένη.








πηγη 

Dan Erickson και ο Artin Massihi: Ο ιός covid-19, ήταν γνωστός από την προηγούμενη δεκαετία και δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια κλασική επιδημία....

Συνηθως σβηνουν αυτου το ειδους τα αρθρα...
Δεν τους βολευουν, τους χαλανε την πιατσα...
Εμεις το βαζουμε και αν το σβησουν θα επιβεβαιωσουν αυτα που γραφουμε...

Άλλη μια περίπτωση λοιπον, του πόσο εμπαίζεται η διεθνής κοινότητα με την επιδημία του κορωναϊου είναι οι δύο Αμερικανοί γιατροί που αφού ερεύνησαν με πολύ προσοχή το φαινόμενο μας παρουσιάζουν τα πραγματικά εκπληκτικά συμπεράσματα τους.

Εργαζόμενοι σκληρά αυτοί οι δύο γιατροί, ο Dan Erickson και ο Artin Massihi, σε ένα αμερικανικό νοσοκομείο στην Καλιφόρνια και εξετάζοντας περί τις 5000 περιπτώσεις τεστ covid-19, κατέληξαν στην διαπίστωση μετά και από πολύ μελέτη ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια κλασική επιδημία όπως εμφανίζονται κατά καιρούς στην ανθρωπότητα.

Το συμπέρασμα από την εμπεριστατωμένη μελέτη τους που πραγματικά καταρρίπτει πολλούς μύθους από την παγκόσμια υστερία του κορωναϊού προβάλλεται με παραστατικό τρόπο στο παρακάτω βίντεο.

Για παράδειγμα, αναφέρουν και αποκαλύπτουν ότι ο συγκεκριμένος ιός covid-19, ήταν γνωστός από την προηγούμενη δεκαετία και μάλιστα είχαν γίνει ιατρικές μελέτες στην επίδραση του στο ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου.

Καταρχήν, προβληματιστήκαμε έντονα μήπως η τωρινή εμφάνιση του είναι μια καινούργια πιο επικίνδυνη μετάλλαξη του ιού αλλά όταν διαπιστώσαμε το 96% των κρουσμάτων θεραπεύονται και ένα ελάχιστο ποσοστό καταλήγει όχι λόγω κυρίως του ιού αλλά άλλων παθήσεων που ήδη προϋπήρχαν μαζί με τον covid-19.

Ένα πρώτο μεγάλο ερώτημα που μας δημιουργήθηκε με αυτή την ιστορία η οποία σίγουρα είναι κατασκεύασμα ειδικών εργαστηρίων, είναι πως είναι δυνατόν για την αντιμετώπιση του ιού να παραγγέλνεις 30000 αναπνευστήρες πλουτίζοντας την εταιρία παραγωγής τους και στο τέλος να χρησιμοποιείς μόνο 5 αριθμητικά.

Ο δεύτερος μεγάλος προβληματισμός μας για το ίδιο σημαντικό θέμα είναι πως γίνεται τα μεγάλα ακόμα και μικρά νοσοκομεία που ασχολούνται με την επιδημία να έχουν πλειονότητα ιατρικού και νοσοκομειακού προσωπικού με συνέπεια να διώχνουν μέρος αυτών και από την άλλη τα ΜΜΕ να ουρλιάζουν ότι η κατάσταση είναι τραγική και υπάρχει μεγάλη ανάγκη αύξησης του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Με λίγα λόγια κάποιοι μας κοροϊδεύουνε με τον χειρότερο τρόπο και με κύριο σκοπό να καλλιεργούν τον φόβο στο ευρύ κοινό.

Εκείνο όμως που παρατήρησαν ότι είναι το πιο ανησυχητικό σε όλη αυτή την ιστορία του στοχευμένου τρόμου και φόβου είναι ότι πολλοί ασθενείς με παραπλήσια νοσήματα όπως καρδιά, πνεύμονες, στομάχι, καρκίνο να φοβούνται να πάνε στα νοσοκομεία και να έχουν αφεθεί ουσιαστικά στην τύχη τους χωρίς την απαραίτητη θεραπεία. Ένα δηλαδή μεγάλο ιατρικό αίσχος.

Το πιο γελοίο όμως σε όλη αυτήν την υπόθεση και συνάμα το πιο επικίνδυνο, είναι να κλειδώνεις τους ανθρώπους μέσα σε τέσσερα ντουβάρια και αυτό έχει ως συνέπεια να εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα τους και να γίνεται πιο ευάλωτο σε διάφορες ασθένειες, χώρια για την ψυχολογική καταπίεση που είναι και αυτή ικανή να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην υγεία των φυλακισμένων εξαιτίας αυτής της ιστορίας-φιάσκο του covid-19.

Αν πάμε στην ιστορία, θα αναρωτηθούμε εύλογα , όταν υπήρχαν πολύ πιο τρομερές επιδημίες όπως πανούκλα, τύφος , πανώλη, είχαν τότε πάρει οι άνθρωποι τέτοια εξωφρενικά μέτρα για να προστατευτούν από την εξάπλωση αυτών των επιδημιών; Φυσικά και όχι. Απλώς απομονώνονται οι άρρωστοι και η ζωή συνεχιζόταν κανονικά.

Και το ερώτημα μας που μπαίνει τώρα: Γιατί δεν είχε γίνει το ίδιο που γίνεται τώρα με την γρίπη των χοίρων, με τον έμπολα, με την γρίπη των πτηνών, με το έιτζ κτλ.

Πως είναι δυνατόν αναρωτιόμαστε, να αφήνουν τον κόσμο ελεύθερο να ψωνίζει στα σουπερμάρκετ, που υποτίθεται ότι όταν αγγίζει κάτι αφήνει το μικρόβιο, και κλείνουν τις εκκλησίες στον κόσμο που θέλει να προσευχηθεί; Σε όλα αυτά δεν υπάρχει καμία λογική.

Η λογική της ιατρικής επιστήμης αναφέρει ότι για να αντιμετωπίσεις έναν ιό πρέπει το ανοσοποιητικό σύστημα να αναπτύξει αντισώματα. Αυτό όμως γίνεται μόνο όταν υπάρχει επαφή με αυτόν τον ιό.

Και τέλος δεν μπορεί να επικρατεί στον ιατρικό κόσμο ένα είδος δικτατορίας του κορωναϊού και να υποχρεώνουν ιατρούς να γράφουν σε ασθενείς που πεθαίνουν από διάφορους λόγους ότι πέθαναν από τον κορωναϊό.

Έρχεται και μας εξηγεί κάθε μέρα με την εξέλιξη της επιδημίας ένας τύπος ο Φάουτσι, ένας καθαρά ακαδημαϊκός κύριος με καμία ουσιαστική επαφή με πραγματικούς ασθενείς και δεν έχει καμιά επαφή με την πραγματικότητα.

Τέλος, το θέμα είναι πολιτικό όχι ιατρικό και εμείς τα πρόβατα ας καθόμαστε μαντρωμένα πιστεύοντας όλες αυτές τις ανοησίες που μας πασάρουν τα δελτία ειδήσεων κάθε ημέρα !!!!!!







πηγη 

Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ: Έκρυβα το Δισκοπότηρο σε Ψωμί και Μήλα και Κοινωνούσα πιστούς στα σπίτια τους...(ΑΞΙΟΣ) ! ! ! !


https://youtu.be/SVsqE0GE9EU



Την αποκάλυψη ότι κοινωνούσε πιστούς στα σπίτια τους όσο οι εκκλησίες ήταν κλειστές έκανε ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.

«Δεν υπήρχε καμία κοινή υπουργική απόφαση που να απαγορεύει τη Θεία Κοινωνία. Αλλά για να μην προκαλούμε συμπλεγματικά άτομα της γειτονιάς, είτε εξ ιδεολογικής αντιλήψεως είτε εκ ψυχολογικών καταστάσεων να ενημερώνουν άσκοπα την αστυνομία ότι τάχα γίνεται κάτι παράνομο», σημείωσε ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου.

«Δεν είναι καμία παράβαση των κανόνων, δεν υπήρξε καμία τέτοια καταγραφή στις κοινές υπουργικές αποφάσεις. Όπως ο ντελιβεράς πήγαινε τα πράγματα του σούπερ μάρκετ για τη φυσική τροφή, έτσι και ο ιερέας μετέφερε στο σπίτι την πνευματική τροφή», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η Θεία Κοινωνία δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ διαπραγματεύσιμη. Εκείνο το οποίο προβληματίζει κάποιους ανθρώπους είναι το θαύμα της Θείας Ευχαριστίας. Ίσως οι επιστήμονες δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτή την ιστορική καταγραφή 2.000 χρόνων. Δεν έχει μεταδοθεί ποτέ ιός από τη Θεία Κοινωνία. Επειδή αυτό το θαύμα δεν ορίζεται στα όρια της λογικής, οι επιστήμονες στέκονται απέναντι και πολλές φορές ερίζουν στα όρια του παραλόγου γιατί το θαύμα είναι υπέρλογο. Τα πιστά μέλη της Εκκλησίας δεν φοβούνται ακόμα και το θάνατο, ο οποίος ίσως γίνεται αφορμή για κάποιους να βάζουν όρια και να δίνουν οδηγίες οι οποίες θα εμποδίσουν τη μετάδοση ενός θανατηφόρου ιού».










Πηγή

ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ; "Άμα ήταν να δουλέψουμε, καθόμασταν και στην πατρίδα μας"...ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΝΤΟΜΑΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΡΕ ! ! !

Οταν εχουν σιγουρο το επιντομα που που ενιοτε ειναι περισσοτερο απο τις μικρες συνταξεις....
Οταν εχουν σπιτι δωρεαν...
Οταν εχουν ολα τους τα εξοδα ρευμα, νερο, θερμανση κλπ πληρωμενα...
Οταν κανεις δεν τολμα να εφαρμοσει τους νομους και μπορουν να κλεβουν και να βιαζουν ατιμωτηρητοι....

Λογικο ειναι αν ρωτησεις  λαθρομετανάστες αν θελουν να δουλέψουν αυτοί να απαντήουν...
«Άμα ήταν να δουλέψουμε, καθόμασταν και στην πατρίδα μας...».
Κι αυτοί πληρώνονται με επιδόματα από τους φόρους που εισπράττει το κράτος κι από τους αγρότες, τους Ελληνες εργαζομενους και τους συνταξιουχους....
Αναρωτιέμαι αν θα μείνει τίποτε όρθιο, όταν ξεσπάσει ο Έλληνας από την πείνα πού 'ρχεται...

ΑΝΥΠΟΠΤΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ...






πηγη 

Οταν "Καποιος", προσπαθει να εξαφανισει την αντιθετη αποψη αλλου Επιστημονα, κυριε Επικουρε Καθηγητακο, σημαινει οτι ο 'Καποιος", λεει π@^^%%ριες...

Καταλαβες κυριε Επικουρε Καθηγητη, που αρεσκεσαι να συστηνεσαι καθηγητης;
Αν θελεις να λεγεσαι αξιοπιστος, να βγεις και να μιλησεις, με αυτους που εχουν αντιθετη αποψη με σενα...
Να μπορεσεις να δικαιολογησεις αυτα που λες, εχοντας απεναντι σου καποιον επιστημονα...
Οχι να τρεχεις να κρυφτεις....
Ουτε να τρεχουν οι παρατρεχαμενοι σου, να σβησουν οτι γραφουν οι αλλοι επστημονες στο διαδικτυο...
Ουτε και φιμωνοντας μας...
Δεν ξερεις οτι με αυτον τον τροπο, επιβεβαιωνεις τους αλλους και επιβεβαιωνεις, οτι λες ΕΣΥ παπαριες;
Δεν ξερεις οτι με αυτη την συμπεριφρα σου και δικιο να εχεις το χανεις;
Και κατι σωστο να πεις τωρα, κανεις πια δεν σε εμπιστευεται...
Οποτε, παρατα πια και αντε σπιτι σου, αρκετα μας εσωσες δεν θελουμε αλλο ! ! !
Χ.Σ.

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΚΟΥΕΙ; Πυρ και μανια η Αστυνομικοι: Τι ειμαστε; Έλληνες αστυνομικοί ή στρατός κατοχής; Να γυρίσουν πίσω οι διμοιρίες από τα νησιά ! ! !

Ακουνε οι Κουληδες του Καθεστωτος;
Πυρ και μανια ειναι οι Αστυνομικοι εναντιον σας...
Σας το γραφουν δημοσιως....
Πρωτοβουλία Αστυνομικών σε ανακοίνωσή της....
Αναφέρει:

«Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι εικόνες των συναδέλφων των διμοιριών που επιχειρούν σε Λέσβο, Χίο και Σάμο. Συγκεκριμένα οι συνάδελφοι αναχώρησαν στα κρυφά από το Λαύριο για τη Λέσβο! Μυστική η αναχώρησή τους από την Αθήνα για να μην προκαλέσουν την κοινή γνώμη και απο(βι)βαση στη Λέσβο αιφνιδιαστικά ώστε να πιάσουν στον ύπνο τους κάτοικους του νησιού. Και δυστυχώς η εικόνα που είδαμε όλοι στα ΜΜΕ και στα social media, από το λιμάνι της Λέσβου, δεν έμοιαζε με Έλληνες αστυνομικούς που προστατεύουν τους κατοίκους, αλλά με ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ καταδικάζει:

– Τη μετατροπή ενός κοινωνικού και ανθρωπιστικού προβλήματος όπως είναι το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό σε ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ πρόβλημα. Το έχουμε ξαναδεί το έργο στη Λευκίμμη, στις Σκουριές, στην Κερατέα, στις διαδηλώσεις ενάντια στα μνημόνια το 2010 και 2012.

– Την άγρια καταστολή και το ξύλο ενάντια στους διαδηλωτές νησιώτες που υπερασπίζονται την τιμή και την ανθρωπιά τους απέναντι στην άδικη πολιτική της κυβέρνησης. Την ίδια καταστολή που εφάρμοζε στους πρόσφυγες και μετανάστες τώρα την έχει γυρίσει και εφαρμόζει σε όλους τους κατοίκους των νησιών. Οι νησιώτες εκτός από την αξιοπρέπειά τους και την ανθρωπιά τους υπερασπίζονται τις περιουσίες τους απέναντι στο μέτρο της επίταξης. Ένα μέτρο που θυμίζει σκοτεινές εποχές αν συνδυαστεί και με την απόβαση (όχι αποβίβαση) που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης.

– Τη διάταξη μάχης για ακόμα μια φορά των αστυνομικών ενάντια στις δίκαιες διαμαρτυρίες των κατοίκων. Στην ίδια πεπατημένη όλες οι κυβερνήσεις, ανεξαρτήτως χρώματος και ιδεολογίας, μετατρέπουν τον κάθε συνάδελφο και δη των διμοιριών σε εργαλείο επιβολής της εκάστοτε πολιτικής τους. Το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει, δεν λύνεται με διμοιρίες, καταστολή και ξύλο.

– Τη μετακίνηση τόσων συναδέλφων χωρίς προηγούμενα να υπάρχει μέριμνα πού θα κοιμηθούν αυτοί οι άνθρωποι, δεν είχαν μεριμνήσει για καμπίνες στο πλοίο που τους μετέφερε και πολλοί συνάδελφοι έπιασαν δουλειά άμεσα μετά την αποβίβασή τους. Ούτε να τους παράσχουν νερό δεν είχαν φροντίσει στις πολύωρες υπηρεσίες που εκτελούν.

– Την αιφνίδια μετακίνηση και άλλων συναδέλφων, των διμοιριών, σήμερα Τετάρτη!
Δεν φτάνουν οι τόσοι συνάδελφοι που έχουν μετακινηθεί, χρειάζονται και άλλοι για να επιβληθεί η άδικη πολιτική τους. Συνάδελφοι που μέχρι χθες δούλευαν από το χάραμα έως αργά το απόγευμα στο Καβούρι (τι δουλειά έχουμε στα συνέδρια των εργαζομένων;) μάθανε εν ώρα υπηρεσίας ότι την επομένη φεύγουν για τα νησιά. Πόσο απάνθρωπο! Λες και δεν έχουμε οικογένειες, παιδιά και προσωπική ζωή!

Όλοι οι συνάδελφοι ας βγάλουμε συμπεράσματα για το πώς μας θέλει η κυβέρνηση. Μας στέλνουν να επιβληθούμε σε παιδιά, γυναίκες και ταλαίπωρους πρόσφυγες από τον πόλεμο και τη φτώχεια. Μας στέλνουν να επιβληθούμε σε κατοίκους που αντιδρούν στην επίταξη των περιουσιών τους και στη μετατροπή των νησιών τους σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Απαιτούμε τώρα να γυρίσουν πίσω οι διμοιρίες από τα νησιά.

Να σταματήσει η κυβέρνηση να μας βάζει απέναντι στη δίκαιη αγανάκτηση και διαμαρτυρία των νησιωτών του Αιγαίου».








πηγη 

Μας κατηγορει η Τουρκια γιατι παρεμποδισε το λιμενικο μας να ελθουν στην Λεσβο μια βαρκα γεματη με "καημενους" ! ! !

Τι αλλο θα ακουσουμε;
Και που να σφιξουν οι ζεστες...
Διαβαστε θρασος...

Στο παρακάτω χτεσινό δημοσίευμα, η τουρκική ιστοσελίδα υποστηρίζει πως βάρκα με λαθρομετανάστες που είχε περάσει (λένε…) στα ελληνικά χωρικά ύδατα, κοντά στην Λέσβο, παρεμποδίστηκε από το ελληνικό λιμενικό, το οποίο (λένε…) αντί να τους σώσει  τους εξώθησε πάλι προς τα τουρκικά χωρικά ύδατα…

Δείτε λοιπόν την σύνθεση την προέλευση των λαθρομεταναστών, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ήταν λέει μέσα 48 άτομα, εκ των οποίων 25 ΑΦΓΑΝΟΙ, 22 ΚΟΓΚΟΛΕΖΟΙ και 1 ΙΡΑΝΟΣ.

Είναι φανερό πως όλοι είναι εισβολεις !










πηγη 

Υφυπουργός Ανάπτυξης αδειαζει Χαρδαλια: Για τα σούπερ μάρκετ η μασκα, όχι υποχρέωση και απειλή προστίμου των 150 ευρώ....

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, την Τετάρτη είχε δηλώσει ότι η χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους είναι υποχρεωτική.
Και ερχεται ο Αλλος Νικος ο Παπαθανασιου και τον αδειαζει κανονικα !

«H χρήση προστατευτικής μάσκας ή καλύματος είναι υποχρεωτική στα μέσα μαζικής μεταφοράς, τόσο από τους εργαζομένους όσο και από τους επιβάτες.

»Επίσης είναι υποχρεωτική για το προσωπικό και τους πελάτες, τους επισκέπτες, το καταναλωτικό κοινό στα σούπερ μάρκετ, καταστήματα τροφίμων, ταξί, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, στα νοσοκομεία, στα ιατρεία, στα διαγνωστικά εργαστήρια.

»Σε περίπτωση παράβασης θα επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ», είχε πει τότε ο κ. Χαρδαλιάς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των 6 μ.μ., σε μια τοποθέτηση που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση μεταξύ των πολιτών σχετικά με το τι έχει αποφασίσει η κυβέρνηση για το τι θα ισχύει και τι όχι μετά τις 4 Μαΐου.

Ωστόσο την Παρασκευή ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στο Open και στον ΣΚΑΪ, ξεκαθάρισε ότι είναι «υποχρεωτική η χρήση της μάσκας σε ορισμένες μόνο περιπτώσεις:

»Οταν μπαίνουμε στο μετρό, σε μέσα μεταφοράς, ή όταν μπαίνουμε σε κομμωτήρια ή κουρεία».

Για τα σούπερ μάρκετ, είπε, υπάρχει η ισχυρή σύσταση, όχι όμως υποχρέωση και απειλή προστίμου των 150 ευρώ.

Κατά τα άλλα, στην παρέμβασή του στην εκπομπή «Εξελίξεις» του ΣΚΑΪ, ο υφυπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε ότι όσον αφορά στο άνοιγμα των επιχειρήσεων εστίασης από 1ης Ιουνίου, αυτή θα ισχύει όχι μόνο για όσες έχουν υπαίθριους χώρους, αλλά και για εκείνες που έχουν «ημιυπαίθριους», όπως τις αποκάλεσε.

Μάλιστα είπε ότι ένα εστιατόριο που διαθέτει σχετικά μεγάλο άνοιγμα, μπορεί να χρησιμοποιήσει και εσωτερικούς χώρους.

Την είδηση που έδωσε ο κ. Παπαθανάσης, καλωσόρισε σεφ Λευτέρης Λαζάρου ως θετικό βήμα για την επαναλειτουργία των εστιατορίων από 1η Ιουνίου.










πηγη 

Πατριαρχείο Ρουμανίας: Προσβλητικές οι αφίσες στους δρόμους με γιατρους ως άγιοι με φωτοστέφανο με τη μορφή κορονοϊού.




Οι αφίσες στους δρόμους του Βουκουρεστίου φάνηκαν προσβλητικές στο Πατριαρχείο
Ο εκπρόσωπος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρουμανίας καταδίκασε την εμφάνιση αφισών στις οποίες το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό απεικονίζονται ως άγιοι με φωτοστέφανο με τη μορφή κορονοϊού. Σύμφωνα με τον Βασίλι Μπενέσκου, πρόκειται για «οπτική κατάχρηση της χριστιανικής εικονογραφίας».

Οι αφίσες στους δρόμους του Βουκουρεστίου φάνηκαν προσβλητικές. Η καλλιτέχνης των σκανδαλωδών εικόνων ήταν η Ρουμάνα καλλιτέχνης Vanda Hutira και ο πελάτης ήταν η διαφημιστική εταιρεία McCann Worldgroup, η οποία διεξάγει την εκστρατεία «Ευχαριστώ, γιατροί!»

Οι αφίσες περιέχουν στοιχεία τόσο της ορθόδοξης όσο και της ινδουιστικής εικονογραφίας. Ένα από αυτά δείχνει έναν άντρα ντυμένο με ρόμπα, καπέλο και γάντια, με ένα στηθοσκόπιο στο δεξί του χέρι και ένα ιατρικό φύλλο παρατήρησης στα αριστερά του, διπλώνοντας τα δάχτυλά του σε μια χριστιανική ευλογία. Σε μια άλλη αφίσα, μια νοσοκόμα απεικονίζεται με έξι χέρια - όπως ο Ινδός καταστροφικός θεός Shiva. Όλοι οι ήρωες της κάθε αφίσας έχουν φωτοστέφανο παρόμοιο με ένα κορονοϊό.

«Πιστεύω ότι αυτή είναι μια παράλογη εκστρατεία που στοχεύει στην προώθηση του δυστοπικού οράματος για την πανδημία, μια αδέξια προσπάθεια κλοπής συμβόλων και οπτικής κατάχρησης της χριστιανικής εικονογραφίας, που χαρακτηρίζεται από κακή αίσθηση, εμπνευσμένη από άγνοια και ιδεολογία εχθρότητας, που έχει έναν στόχο να απεικονίσει σύμβολα του χριστιανισμού» - είπε ο Μπενέσκου.

Οι αφίσες προσβάλλουν τους ίδιους τους γιατρούς και τις νοσοκόμες, συνέχισε ο Μπενέσκου: «Δεν πρόκειται μόνο για βλασφημία, αλλά είναι επίσης προσβολή για ένα τόσο σεβαστό επάγγελμα όπως γιατρός. Οι γιατροί, όπως όλοι μας, δεν θεωρούν τους εαυτούς τους αγίους ή αυτοσχεδιασμένους σωτήρες δεν απαιτούν δημόσια σεβασμό. "

Το γραφείο του δημάρχου του Βουκουρεστίου έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα ζητήσει από το διαφημιστικό γραφείο να αφαιρέσει τις αφίσες, «οι οποίες μπορούν να αντικατασταθούν από άλλες οι οποίες θα αποτίσουν φόρο τιμής στους γιατρούς χωρίς να προσβάλλουν τους περαστικούς».

"Αυτό είναι ένα μάλλον τολμηρό καλλιτεχνικό σχέδιο, αλλά δεν επιδιώξαμε πολιτικούς, θρησκευτικούς ή άλλους στόχους", σχολίασε η εταιρεία για την κριτική.

«Οι γιατροί έσωσαν ζωές πριν από το ξέσπασμα του Covid-19 και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Η ικανότητά τους δεν περιορίζεται στην ικανότητα κράτησης στηθοσκοπίου (μπορούν να το κάνουν και χωρίς αυτό, αλλά μπορούν να χρησιμοποιούν πολύ πιο εξελιγμένο εξοπλισμό). Αυτό που κάνουν οι γιατροί για τους ασθενείς υπερβαίνει κατά πολύ αυτό που γράφεται στο φύλλο παρατήρησης, συμπεριλαμβανομένου αυτού που σχετίζεται με τη βοήθεια σε προσωπικό, ανθρώπινο επίπεδο », έγραψε η Adina Nenciu, μια γιατρός στη σελίδα της στο Facebook.


Πηγή

Θυμωσε ο Τσιοδρας ! ! ! Λετε να μας βαλει τιμωρια, μεσα ολο το καλοκαιρι;

Γιατι θυμωσε; 
Ποιος τον πειραξε;
Απαγορευεται να πει την γνωμη του καποιος αλλος; 
Εμεις δηλαδη γνωμη δεν εχουμε;
Και αντε δεν απαντα σε μας....
Δεν απαντα ομως, στους αλλους επιστημονες καθηγητες, που τον αμφισβητουν....
Κανει ναζακια μονο....
Σαν να μας λεει...
Προσεξτε, γιατι θα σας βαλω τιμωρια , ολο το Καλοκαιρι μεσα ! ! !



Ηλθαν κατι κομμαντα του πολεμικου Ναυτικου, Ουκαδες και εκαναν την δευτερη Ανασταση στην Ν.Μηχανιωνα...

Κουνηθηκε η Μηχανιωνα ! ! ! 
Πολλοι νομιζαν οτι ηταν σεισμος αλλα ηταν μονο μια ναρκη του β' Παγκοσμιου πολεμου...
Συνιθισμενο φαινομενο στην Νεα Μηχανιωνα, η εκρηξη μιας ναρκης παλιοτερα....
Ειχε καιρο να γινει κατι τετοιο...
Σιγουρα εχουν λιγοστεψει αρκετα οι ασκαστες ναρκες στην θαλασσα, αφου τα καικια συχνα τις εβγαζαν...
Παρ ολα αυτα ομως, βρεθηκε ακομη μια... 
Ηλθαν κατι κομμαντα του πολεμικου Ναυτικου, Ουκαδες και εκαναν δευτερη Ανασταση στην Ν.Μηχανιωνα...
Την μετεφεραν μακρια απ το λιμανι με ασφαλεια και την ανατιναξαν...
Και αφου οι Τσιοδροχαρδαλιαδες μας την στερησαν....
Σας καναμε Ανασταση ελεγαν ! ! ! 
Ναστε καλα λεβεντες ! ! !
Δειτε στο βιντεο...





Ο Ηλιος της Ελλαδος και οχι τα μετρα του ψαλτη, δινει την Χαριστικη Βολη στην κορωνογριπη ! ! !

Ο Ηλιος νικησε την κορωνογριπη , ας το παρετε αποφαση και να σταματησετε τις θριαμβολογιες...
Δεν μας εσωσε κανεις σας...
Απλως καταστρεψατε την Ελλαδα...
Ο Ηλιος μας σωζει και οχι οι ψαλτες...
Διαβαστε γιατι...

Οι μακροπρόθεσμες προβλέψεις στις θερμοκρασίες μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να μην επαληθεύονται, έχουν όμως κατά καιρούς στο παρελθόν επιβεβαιωθεί και χρησιμεύσει στην προετοιμασία κατά κύριο λόγο σε αγροτικά ζητήματα. Αυτήν την περίοδο όμως το πιο σημαντικό ζήτημα σε παγκόσμια κλίμακα είναι η πανδημία και στην Ελλάδα οι θερμοκρασίες την περίοδο του καλοκαιριού είναι κρισιμότατες.

Οι περυσινές μακροπρόθεσμες προβλέψεις που έγιναν από αρχές Μαΐου για όλο το καλοκαίρι που θα ακολουθούσε έπεσαν μέσα σε μεγάλο βαθμό, αφού και οι βοριάδες και το ψυχρό καλοκαίρι που είχαν προβλεφθεί διήρκεσαν για ένα τουλάχιστον δίμηνο.

Φέτος οι προβλέψεις για το καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές για το θέμα εξάπλωσης του κορωνοϊού. Σύμφωνα με το Weather Met Office το καλοκαίρι του 2020 προβλέπεται ένα από τα πιο θερμά των τελευταίων ετών σε όλη την Ευρώπη, με την Ελλάδα να μην αποτελεί εξαίρεση.

Οι εκτιμήσεις των μετεωρολόγων από στατιστικές παρατηρήσεις τα τελευταία χρόνια βλέπουν διαρκώς τις μέσες θερμοκρασίες να ανεβαίνουν, με το 2016 να είναι η χρονιά με το πιο θερμό καλοκαίρι, λόγω και του φαινομένου El Niño.

Αν οι προβλέψεις γι’ αυτό το καλοκαίρι επαληθευτούν η πανδημία του κορωνοϊού θα δεχτεί ένα μεγάλο χτύπημα. Οι καύσωνες μπορεί να λειτουργούν ανασταλτικά στην παραγωγικότητα των πολιτών αλλά με την πανδημία να βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων της παγκόσμιας κοινότητας, οι καύσωνες θα λειτουργήσουν ευεργετικά.









πηγη 

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Εχει και λεβεντες Ασττυνομικους ! ! ! Εκοψαν προστιμο 5.000 ευρω σε Αφγανο και του κατεσχεσαν το αυτοκινητο...

ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ ! ! !
Μαλακάσα: Ένταση μεταξύ αλλοδαπών και αστυνομίας....
Αφορμή η σύλληψη Αφγανού που «βόλταρε» με το αμάξι του...

Ένταση έχει ξεσπασε εδώ στο κέντρο διαμονής παράνομων μεταναστών στη Μαλακάσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν, εγκαίρως, έναν Αφγανό που είχε «σπάσει» την καραντίνα είχε βγει από τη δομή.

Όταν τον συνέλαβαν και τον επέστρεψαν στο κέντρο φιλοξενίας, εκείνος - μαζί με άλλους αλλοδαπούς που μένουν στη δομή - άρχισαν να πετούν πέτρες στους αστυνομικούς, στήνοντας σκηνικό έντασης.

Οι αστυνομικοί παραμένουν σε επιφυλακή στο σημείο, ενώ νωρίτερα, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του Αφγανού και του επέβαλαν το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ γιατί «έσπασε» την καραντίνα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο αλλοδαπός διαθέτει ακόμη και δικό του αυτοκίνητο με το οποίο έκανε τις μετακινήσεις του.

Το ΙΧ αυτό κατασχέθηκε.

Στο παρελθόν, ο συγκεκριμένος αλλοδαπός είχε απασχολήσει και πάλι τις αστυνομικές αρχές για σοβαρά ποινικά αδικήματα.

Και εδω ρωταμε...
Γιατι ειναι ακομη στην Ελλαδα και δενε χει απελαθει;










πηγη 

Και τωρα κυριε "καθηγητα", μπορειτε να πατε........σπιτι σας ! ! !

Τον κραζει ολη η Ελλαδα...
Του φτυνουν ουσιαστικα...
Κι αυτος λεει ψιχαλιζει...
Ποιος;
Ο“Θεούλης” των αρρώστων”. 

Ακρως αντιφατικός ο κ. καθηγητής Σ. Τσιόδρας, με όσα είπε σήμερα για μάσκες, παιδιά, σχολεία. Αλλα έλεγε πριν δέκα μέρες, άλλα λέει τώρα.  Επικαλούμενος νέες μελέτες(!), υποστηρίζει τώρα ότι τα παιδιά δεν κολλάνε-δεν μεταδίδουν εύκολα. Και ότι κινδυνεύουν να κολλήσουν στο σπίτι παρά στο σχολείο!!!

Αν είναι έτσι γιατί δεν ανοίγουν και τα Δημοτικά;

Αλήθεια τα Πανεπιστήμια γιατί δεν ανοίγουν. Και εκει νέοι είναι…

Ο ίδιος ο Τσίοδρας δεν έλεγε, όταν τα έκλειναν, ότι τα σχολεία είναι νούμερο ένα φορέας μετάδοσης του κορωνοϊού και τα παιδιά μπορούν να μετατραπούν σε υγειονομικές βόμβες;

Δεν μας προέτρεπε ο ίδιος και με τα σποτ δια τηλεοράσεως να μην είναι τα παιδιά με τους παππούδες γιατί μπορούν να τους κολλήσουν; Τώρα ξαφνικά, αυτή η απειλή δεν ισχύει;

Επιβάλλουν τώρα υποχρεωτικά τη χρήση μάσκας στους κλειστούς χώρους αλλά όχι υποχρεωτικά στις μικρές σχολικές αίθουσες των 15 και ατόμων! Μάλλον νομίζουν ότι είναι υπαίθριες…

Το ίδιο μας είπε και για σχολικά λεωφορεία όπου κι εκεί η χρήση μάσκας είναι προαιρετική. Προφανώς το κράτος δεν θέλει να επιβαρυνθεί το κόστος αυτό που είναι ιδιαίτερα υψηλό για τους εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές των Λυκείων και Γυμνασίων!

Και όταν ένας μαθητής αρρωσταίνει δεν θα κλείνει το σχολείο ή τάξη αλλά απλά θα μένει ο άρρωστος στο σπίτι! Την στιγμή που έκλεισαν σχολεία και για τη γρίπη. Ο κ. Καθηγητής μάλλον θέλει να κάνει επιδημιολογικά πειράματα.

Και κάποια άλλα αποσπάσματα από όσα έχει πει ο “Θεούλης” των αρρώστων”.

–Όπως εξήγησε ο καθηγητής, αυτό συνέβη καθ’ υπερβολήν. Είναι μέτρο που συνήθως εφαρμόζεται στο «σενάριο 2», δηλαδή σε αντιμετώπιση πανδημίας ή επιδημίας, κάτι που δεν συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα.

Τα παιδιά δεν νοσούν τόσο σοβαρά, αλλά κανείς δεν ξέρει αν και πόσο διασπείρουν τον κορονοϊό. Στην παρούσα φάση, γίνονται μελέτες για το αν και πόσο διασπείρουν. Υπάρχει ισχυρή υποψία ότι μπορεί να τον διασπείρουν, όπως γίνεται και με τη γρίπη, αλλά νοσούν ελαφρά.

Γιατί κλείνουμε τα σχολεία

Ο κ. Τσιόδρας αναφερόμενος στα σχολεία που κλείνουν είπε ότι «μπορεί να δρούμε καθ’ υπερβολή, αλλά προτιμούμε να βρισκόμαστε μπροστά από τις εξελίξεις». Όπως διευκρίνισε υπάρχουν 14 σχολεία που κλείνουν γιατί οι μαθητές τους ήρθαν σε επαφή με κρούσμα και άλλα 14 γιατί πραγματοποίησαν οργανωμένες εκδρομές στις πληγείσες από το νέο ιό περιοχές της Ιταλίας. «Είναι πολύ σημαντικό να ληφθούν αυτά τα μέτρα καθώς ιδίως στα δημοτικά δημιουργούνται συνθήκες εύκολης διασποράς, θα ήταν χρήσιμη η καθημερινή εκπαίδευση στα σχολεία».

Το υπουργείο Υγείας δεχόταν από νωρίς εισηγήσεις από δημάρχους και τοπικούς φορείς με το φόβο διασποράς της νόσου και εν τέλει αποφάσισε το κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας.

«Το έκτακτο αυτό μέτρο λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους, με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού στην κοινότητα. Προβλέπεται ειδική μέριμνα για τους εργαζόμενους γονείς των ανήλικων μαθητών, καθώς και για τις επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω του κοροναϊού. Σας καλώ να επιδείξουμε όλοι ατομική υπευθυνότητα και ειδικά οι γονείς να περιορίσουν τα παιδιά, αφού το μέτρο αυτό στοχεύει αποκλειστικά στον περιορισμό της διασποράς της νόσου. Είναι η στιγμή που πρέπει να επιδείξουμε όλοι ατομική υπευθυνότητα» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Καλή σας νύχτα…







πηγη 

Μηνυσαρα στον Χαρδαλια ! ! ! Το ειπε και το εκανε...ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ! ! !

Ναι ρε ...
Δεν μασαει...
Του τραβηξε την μηνυσαρα και...θελω να τον δω στο σκαμνι ! ! ! 
Γιαννη εισαι λεβεντης ! ! !

Η ΕΛΑΣΥΝ –  ο μόνος πατριωτικός φορέας που αντί να μιλάει, ενεργεί- κατέθεσε σήμερα 1/5/2020, όπως είχε προαναγγείλει, Μηνυτήρια Αναφορά κατά του Υφυπουργού Ν. Χαρδαλιά, του Υποστρατήγου της ΕΛΑΣ υπευθύνου για την Αθήνα και των διοργανωτών της συγκέντρωσης της «εργατικής» Πρωτομαγιάς του ΠΑΜΕ που έλαβε χώρα στο Σύνταγμα. Η ΕΛΑΣΥΝ από την πρώτη στιγμή έχει δηλώσει – και το έχει αποδείξει έμπρακτα- ότι θεωρεί απαράδεκτα τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν με πρόσχημα την «πανδημία».

Η κατάθεση της μήνυσης όμως ήταν μονόδρομος, από την στιγμή που η Κυβέρνηση αποφάσισε, επειδή ακριβώς δεν πιστεύει ούτε η ίδια στην αναγκαιότητα των περιορισμών, να εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά αναλόγως του ποιος παραβαίνει τις διατάξεις.

Επειδή, προφανώς οι κουκουέδες δεν μεταδίδουν την ασθένεια, αντίθετα με τα μεγάφωνα των Εκκλησιών, καλούμε τον Εισαγγελέα να πράξει τα νόμιμα κατά των υπευθύνων, ασκώντας τις ποινικές διώξεις, την δε Πολιτεία να επιβάλει στο ακέραιο τα υπέρογκα διοικητικά πρόστιμα, όπως κάνει και με τους λοιπούς πολίτες.

Τα αδικήματα, πέραν του 285 ΠΚ που χρησιμοποιείται κατά κόρον για όσους παραβαίνουν τις διατάξεις, είναι πολύ σοβαρά και ως εκ τούτου θα παρακολουθούμε την εξέλιξη της υπόθεσης.

Αφορούν παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας, ο δε Εισαγγελέας έχει την δυνατότητα, να εφαρμόσει και τις διατάξεις του λεγόμενου «αντιρατσιστικού» νόμου για τους λόγους που αναφέρονται αναλυτικά στην Μηνυτήρια Αναφορά.







πηγη 

Προσπαθησε παρανομα να μπει στην Ελλαδα... Δεν τα καταφερε... Και την καναμε ρεζιλι λεει η Αφγανη ! ! !

Λεει διαφορα...
Λεει, οτι εχασε και δυο παιδια...
Ποιος ξερει ομως, αν λεει αληθεια;
Και τωρα θυμηθηκε οτι δεν την ενδιαφερει η Ευρωπη και θελει να γινει Τουρκαλα;
Διαβαστε...

Η Αφγανικής καταγωγής Σεφικά Ναζαρί όταν με όνειρο για Ευρώπη, πέρασε τα σύνορα από Αδριανούπολη, η ελληνική αστυνομία την συνέλαβε,αλλά ενώ αυτή μαζί με τον σύζυγο της και 5 από τα παιδιά τους απελάθηκαν στην Τουρκία, η κόρη της η Ελίφ (3) και ο γιος της ο Φερίτ (20) έμειναν εκεί.

Η Σεφικά Ναζαρί που επί δύο μήνες ζει χώρια από αυτά τα παιδιά της, περιέγραψε αυτά που έζησε…¨Μας συνέλαβαν νύχτα στις 01:00.  Μας πήγαν σε καμπ. Το πρωί στις 11:00 χώρισα από τα παιδιά μου.
Εμένα με έβαλαν σε αυτοκίνητο. Όταν ήρθα στην Τουρκία είδα πως τα παιδιά μου δεν ήταν στην Τουρκία. Έμεινα δύο μέρες στα σύνορα στην Αδριανούπολη. Έψαξα παντού τα παιδιά μου….. 

Μετά ο γιος μου μου τηλεφώνησε από το τηλέφωνο κάποιου άλλου. Έμαθα πως είναι στην Ελλάδα. Ζητώ να γυρίσουν τα παιδιά μου στην Τουρκία. Γιατί δεν το επιτρέπουν;

Εμείς δεν θα μέναμε στην Ελλάδα, θέλαμε να περάσουμε στην Ευρώπη. Γιατί το έκαναν αυτό, μας έκαναν ρεζίλι. Να ακούσουν την φωνή μου και να μου στείλουν τα παιδιά μου….

Δεν θέλω πια.  Ακόμη κι αν η Ευρώπη μας δώσει σπίτι και μας πει πως ¨Θα σας πάρω με αεροσκάφος από Άγκυρα να σας μεταφέρω¨ δεν θέλω να πάω. Να μας στηρίξει η Τουρκία. Η κόρη μου γεννήθηκε στην Τουρκία, ας της δώσουν υπηκοότητα. Να γίνω Τουρκάλα πολίτης, θα μείνω στην Τουρκία.  Δεν θέλω ξανά καμία χώρα. Να μας στηρίξει μόνο η Τουρκία¨.










πηγη

Γιατι κρατουν κλειστα τα ξενοδοχεια; Λογω κορωνογριπης, ή για να αναγκασουν τους ξενοδοχους τα νοικιασουν στις ΜΚΟ;

Ολα, εχουν καποιο σκοπο...
Τυχαια, δεν γινεται τιποτα....
Υπαρχει προγραμματισμος και σχεδιο....
Ποιος ο λογος, να κρατησουν κλειστα τα ξενοδοχεια;
Για να μας προστατεψουν, απ την κορωνογριπη; 
Ας διωξουν ολους τους λαθροαλλοδαπους και τοτε, θαχουμε πολυ μεγαλυτερη ασφαλεια...
Και απ τον κορωναιο...
Και απο τους βιασμους...
Και απο τις ληστειες...
Και απο τα εγκληματα των Τζιχαντιστων...
Κρατουν λοιπον κλειστα τα ξενοδοχεια , εκβιαζοντας ετσι τους ξενοδοχους να τα διαθεσουν στους εισβολεις μεσω των ΜΚΟ, υπο το βαρος των οικονομικων υποχρεωσεων που ηδη εχουν δρομολογηθει...
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο, το ξαναγραφω...
Το Καθεστως των Κουληδων...
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ! !


Οταν ενας Ιερεας κοινωναει δυο παιδακια συλλαμβανεται, οταν 1000 κομμουνιστες διαδηλωνουν εξω απ την Βουλη, ειναι Συνταγματικο τους δικαιωμα...

Αυτη ειναι καταντια της Νου δουλας, σημερα....
Αγεται και φερεται απο τους κομμουνιστοσυμμοριτες....
Τους ενοχλησε, ο ΕΝΑΣ Ιερεας, που κοινωνησε δυο παιδακια και οχι, οι χιλιοι απλυτοι που τους εγραψαν στα π@%%$%^ρια τους και διαδηλωσαν στο Συνταγμα...
Ποιος κυβερναει τελικα την Ελλαδα; 
Σιγουρα οχι η Νου Δουλα, οι Μητσοτακηδες δυστυχως υπαλληλοι ειναι...
Τινος υπαλληλοι δεν εχει σημασια...
Ο Κουτσουμπας ομως τους τραβαει απ την μυτη...
Και μεις πρεπει να αρχισουμε να τραγουδαμε "ποτε θα κανει ξαστερια να φυγουν οι Μητσοτακηδες και οι νου δουλοι" ! ! !

Οσοι δεν μπορεσαν να περασουν απο τον Εβρο, ερχονται και εισβαλουν στην Λεσβο οπου τους υποδεχονται οι ΜΚΟ...

Δυστυχως πηγε στραφι ο αγωνας των παιδιων στον Εβρο....
Εδωσαν την ψυχη τους για να μας φυλαξουν και τωρα ερχονται ανεμποδιστα απο την Λεσβο....
Και οι μεγαλυτεροι διακινητες ειναι οι ΜΚΟ...
Ανησυχία λοιπον, προκαλεί το γεγονός, πως οι φαίνεται να προέρχονται από κλειστές δομές που λειτουργούσαν στην Τουρκία αλλά εγκαταλείφθηκαν από τις αρχές της γειτονικής χώρας.

 Ανησυχία προκάλεσε η άφιξη 200 λαθρομεταναστών στη Λέσβο σήμερα τα χαράματα από τις 3.00 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι τις 6.00 το πρωί, σε τέσσερα περιστατικά ανοικτά της Συκαμνιάς στα βόρεια, στα Τσόνια στα βορειοανατολικά του νησιού και στην περιοχή του αεροδρομίου της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες σχεδόν όλοι από τους λαθρομετανάστες αφρικανικής καταγωγής (η πλειοψηφία των 200) που επέβαιναν στις βάρκες, διέμεναν σε κλειστούς καταυλισμούς στη βορειοδυτική Τουρκία, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες «άνοιξαν» αφού εγκαταλείφθηκαν από τις τουρκικές αρχές.

Οι ίδιες οι πληροφορίες ανέφεραν ότι χιλιάδες είναι οι Αφρικανοί, κυρίως από χώρες της βόρειας και της κεντρικής Αφρικής, που έφτασαν στα παράλια της Τουρκίας και αναζητούν τρόπο να περάσουν στα νησιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Τούρκοι μεταφορείς με κέντρο δράσης τους την Κωνσταντινούπολη, έχουν δραστηριοποιηθεί το τελευταίο διάστημα στις ακτές ιδιαίτερα απέναντι από τη Λέσβο ανασυστήνοντας χωρίς καθόλου εμπόδια από τις τουρκικές αρχές κυκλώματα μεταφοράς λαθρομεταναστών στις ακτές των νησιών έναντι 300 έως 500 ευρώ το άτομο.
Το κύκλωμα αυτό ενημερώνει τους Αφρικανούς λαθρομετανάστες ότι μπορούν να πάνε στην Ελλάδα απ’ όπου θα περάσουν εύκολα στην Ευρώπη. Το μόνο που θα πρέπει να κάνουν είναι «μόλις φτάσουν να ζητήσουν άσυλο. Όλα τα άλλα μετά θα είναι εύκολα».

Οι σημερινές αφίξεις των 200 λαθρομεταναστών στη Λέσβο έρχονται μετά από ένα μεγάλο διάστημα πολύ μικρών ροών, μηδενικών μάλιστα σε Χίο και Σάμο.

Σύμφωνα με τη γενική Αστυνομική Διεύθυνση σήμερα στα νησιά του βορείου Αιγαίου βρίσκονται καταγεγραμμένοι- εγκλωβισμένοι, έχοντας υποβάλει αίτημα ασύλου το οποίο δεν έχει εξεταστεί, 11.344 λαθρομετανάστες. Συγκεκριμένα στη Λέσβο βρίσκονται 5.772, στη Χίο 3.515 και στη Σάμο 2.057.

Άγνωστο όμως παραμένει το πόσοι ακόμα διαμένουν εκτός δομών που ο αριθμός τους ελέγχεται από την υπηρεσία πρώτης υποδοχής. Δηλαδή πόσοι έχουν λάβει τρίπτυχο προσωρινής διαμονής, διαμένουν δε στο νησί σε δομές μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και Οργανισμών αφού δεν έχουν πού να μείνουν αν μετακινηθούν στο εσωτερικό της Ελλάδας.










πηγη 

Και τον Πακιστανο Πρεσβη ετοιμαζεται να απελασει η Βοσνια ! ! ! Ακουει κανεις;

Πολυ σωστη αποφαση και μηπως θαπρεπε να παραδειγματισθουμε και μεις; 
Η Βοσνία-Ερζεγοβίνη ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει την απέλαση όλων των μεταναστών εκτός από τους Σύριους πρόσφυγες στις αρχές του μήνα. 
Ωστόσο, το Πακιστάν αντιστέκεται στην προσπάθεια.

Το μικρό, φτωχό έθνος των Βαλκανίων φιλοξενεί περίπου 10.000 μετανάστες στα κέντρα υποδοχής του, οι περισσότεροι από τους οποίους αναμένουν την ευκαιρία να διασχίσουν τα κροατικά σύνορα και να εισέλθουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Την περασμένη εβδομάδα, όπως ανέφερε η Φωνή της Ευρώπης, ο υπουργός Ασφαλείας της Βοσνίας, Φαχρουντίν Ραντόνσιτς, διέταξε να καταρτιστεί ένας κατάλογος παράνομων μεταναστών προς απέλαση, ισχυριζόμενος ότι η χώρα του έχει γίνει «χώρος στάθμευσης μεταναστών για την Ευρώπη»,.

Η Βοσνία είπε ότι θεωρεί όλους τους μη πρόσφυγες μετανάστες απλώς «οικονομικούς μετανάστες» και ως εκ τούτου δεν είναι επιλέξιμοι για άσυλο, ειδικά επειδή οι μετανάστες προέρχονται από έθνη που είναι οικονομικά καλύτερα από τη Βοσνία.

Τώρα, ο Ράντονσιτς κατηγορεί την πακιστανική πρεσβεία ότι αρνείται να συνεργαστεί με τα μέτρα απέλασης αρνούμενη να επιβεβαιώσει την ταυτότητα των μεταναστών, σύμφωνα με έκθεση της Balkan Insight. Το Υπουργείο Ασφαλείας πιστεύει ότι περισσότεροι από 3.000 από τους μετανάστες που φιλοξενούν είναι Πακιστανοί πολίτες. Αλλά δεν μπορούν να κινήσουν διαδικασίες εναντίον τους έως ότου επαληθευτούν οι ταυτότητές τους.

Η πακιστανική πρεσβεία στη Βοσνία απάντησε στην κατηγορία του Ραντόνσιτς ισχυριζόμενος ότι ο Πρέσβης Μωάμεθ Χαλίντ Ράο είχε ήδη συναντηθεί με τον Ραντόνσιτς τον Ιανουάριο για να συζητήσει το θέμα. Ωστόσο, το Υπουργείο Ασφαλείας το διέψευσε, λέγοντας ότι η συνάντηση του Ιανουαρίου είχε να κάνει μόνο με τη διευθέτηση της μεταφοράς ενός νεκρού Πακιστανού πολίτη στη χώρα και όχι με το ζήτημα των παράνομων μεταναστών.

Το Υπουργείο κατηγόρησε τον Πακιστανό πρεσβευτή για «ανεύθυνη συμπεριφορά», λέγοντας ότι αυτό «εγείρει περαιτέρω το ζήτημα της εμπιστοσύνης του κοινού στο έργο του και τη διαμονή του στη Βοσνία». Ο Ράντονιτς είπε ότι οι Πακιστανοί αρνούνται να επαληθεύσουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και τις φωτογραφίες των μεταναστών που έχουν σταλεί από το Υπουργείο του στην πρεσβεία. Έχει απειλήσει να κηρύξει τον πρέσβη ¨ανεπιθύμητο πρόσωπο¨  εκτός εάν συνεργαστεί.

Ο Ράντονιτς είπε ότι παρά την αντίσταση των Πακιστανών, το υπουργείο του εντόπισε δύο τρομοκράτες μεταξύ των μεταναστών, ταιριάζοντας τα δακτυλικά τους αποτυπώματα με αυτά που βρέθηκαν σε όπλα σε μια τρίτη χώρα.

Ως πιθανή λύση, το Υπουργείο Ασφαλείας πρότεινε έναν νέο νόμο που θα καθιστούσε υποχρεωτικό για τους μετανάστες που αρνούνται να παράσχουν την κατάλληλη ταυτοποίηση να κρατούνται υπό αστυνομική κράτηση και απαγορεύεται να μεταβούν στα κέντρα υποδοχής έως ότου επαληθευτεί η ταυτότητά τους.








πηγη 

Μηταρακη παλι ψεμματα ειπες ! ! ! Οι "καημενοι" σου βγηκαν εξω απ τις "κλειστες" δομες και πηγαν για ψωνια...

Μια αληθεια δεν θα πει αυτος ο ανεκδιηγητος υπουργισκος;
Εικόνες με λαθρομετανάστες να βγαίνουν από την κλειστή δομή στο Κλειδί Σερρών ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.
Δειτε βιντεο...

Αυτό το διάστημα μέχρι και τις 4 Μαΐου να ισχύουν αυστηρά τα περιοριστικά μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για να υπάρξει διασπορά του κορωνοϊού και οι πολίτες να κυκλοφορούν με sms και δελτία μετακίνησης όπως σημειώνει ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κάθε απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης στις 7 Απριλίου είχε ανακοινώσει πως «…και οι δύο δομές στο Κλειδί και στη Μαλακάσα θα παραμείνουν κλειστές, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Επιλογές τηλεόραση σήμερα Πέμπτη τη δομή επισκέφθηκαν υπάλληλοι από τη Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Σερρών.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ λαθρομετανάστες που βγήκαν από την δομή κατάφεραν και έφτασαν στο κέντρο του Σιδηροκάστρου και κάποιοι άλλοι στο Πετρίτσι περπατώντας 10 χιλ και έκαναν αγορές από σούπερ μάρκετ.








πηγη 

Αγχωμενοι οι Τουρκοι: Οι Έλληνες ονειρεύονται την Μεγάλη Ιδέα, θελουν να παρουν την Ισταμπουλ και να την κανουν Κωνσταντινουπολη! ! !

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ…ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ...
Εδω που τα λεμε, δεν εχουν και αδικο, ετσι πρεπει να γινει και ετσι λενε και οι γραφες...
Σημασια ομως εχει, που αγχωνονται οι Τουρκοι....
Καλο σημαδι αυτο....
Δειχνουν, οτι σκυλος που γαυγιζει, δεν δαγκωνει...
Και θα αρχισουν να ανησυχουν και να αγχωνονται ακομη περισσοτερο, αν η Ελλας αποκτησει Ελληνικη Κυβερνηση !

Ότι οι Έλληνες συνεχίζουν να «ονειρεύονται την Μεγάλη Ιδέα με κύριο στόχο την ανάκτηση της Ιστανμπούλ  συνεχίζουν να αναφέρουν πολλά τουρκικά ΜΜΕ όπως  σε δημόσιο πάνελ που αναφέρονταν  στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο που οργάνωσε το πανεπιστήμιο Μαρμαρά στην Πόλη.

Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, σε πάνελ που οργάνωσε το Κέντρο Κοινωνικών και Οικονομικών Ερευνών του πανεπιστημίου Marmara Üniversitesi, για την τουρκική εισβολή στην Κόπρο, ο πρέσβης του ψευδοκράτους στην Άγκυρα υποστήριξε ότι η αρνητική στάση της Κυπριακής Δημοκρατίας συνεπικουρούμενη και από την Ελλάδα στις τουρκικές προτάσεις για συνεκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων της κυπριακής υφαλοκρηπίδας, οφείλεται στην…Μεγάλη Ιδέα των Ρωμών που επιδιώκουν την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης.

Φοβερή… εξήγηση, δεν λέτε, που όμως δείχνει και ένα αδιόρατο αλλά συγκεκριμένο άγχος από τουρκικής πλευράς.










πηγη 

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Πληρώνομαι με 2.300 ευρώ και δε μου φτάνουν ! ! !

Ξέρεις Αρχιεπίσκοπε πόσες οικογένειες ζουν με πολύ λιγότερα χρήματα;;;
Εσένα γιατί δεν σε φτάνουν;;;;
Τόσα ακριβά γούστα έχεις;;;;;


https://youtu.be/Qjy7yskT-IE

Μια παλιότερη συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, όταν ομολογούσε ότι πληρώνεται από το κράτος με 2.3οο ευρώ το μήνα ..αλλά ασφαλώς και δεν του φτάνουν!

Τα σχόλια δικά σας



Πηγή

Αλλα λεει ο Παγκοσμιος Οργανισμος Υγειας και αλλα ο Τσιοδρας για τις μασκες....

Και τωρα εμεις ποιος πρεπει να πιστεψουμε;
Τον Ψαλτη ή τον ΠΟΥ; 
Το Καθεστως μας λεει τον Ψαλτη που μας ¨εσωσε"...
Τωρα απο τι μας εσωσε, δεν ξερω νασ ας πω...
Διαβαστε ομως παρακατω, τι παιζει με τις μασκες...




Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Κυριοι Βολεμενοι, βολευτες και βολεψακηδες, τι θα γινει μ αυτους; Κινδυνευουν οι Ελληνες πλεον...

Τι θα γινει;
Θα μας απαντησει κανεις;
Κοπαδιασαν, νοιωθουν ισχυροι και λεηλατουν τις περιουσιες των Ελληνων;
Κοιταξτε τους στο βιντεο....
Δεν κινουνται ειρηνικα, λοστους και στυλιαρια, εχουν στα χερια τους....
Οπλισμενοι ειναι...
Καντε κατι, γιατι οπως παει, θα αιματοκυλισθει η Ελλαδα...

Τι λεει ρε ο βολευτακος; Οποιος δεν εχει λεφτα να αγορασει μασκα η να πληρωση προστιμο , να κατσει σπιτι....

Να τον χαιρεστε οι Νου δουλοι...
Δειτε τι ρε@$%^&^%  ψηφισατε...
Δειτε πως σας ειρωνευεται...
Απο αυτον περιμενετε να σωθειτε, ή να βολευτειτε; 
Μαλλον το δευτερο...
Γιατι οσοι ακομη τους φωναζετε ζητω βολεμα ελπιζετε και περιμενετε...
Καμαρωστε τον στο βιντεο τον βολευτη σας !


Καμαρωστε την...Μας λεει Ρατσιστες, αυτη που ηλθε παρανομα στην χωρα μας και απαιτει τις περιουσιες μας ! ! !

Δυστυχως....
Απεκτησε δικαιωματα που δεν της τα εδωσε κανεις...
Και απαιτει...
Ενω θα επρεπε να εχει ηδη απελαθει...
Κι αφου δεν απελαθηκε τωρα...

Η Κυρία Στη Μόρια Που Ήρθε Παράνομα Από Το Κονγκό Αποκαλεί Τους Έλληνες ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ & Απαιτεί...

Η κυρία στη Μόρια που ήρθε παράνομα από το Κονγκό, χώρα χωρίς σε πόλεμο,πληρώνοντας αδρά διακινητές, από πού αντλεί το δικαίωμα να αποκαλεί τους Έλληνες ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ επειδή..κουράστηκε να περιμένει & απαιτεί ΤΩΡΑ να αποκτήσει αυτά που ο Έλληνας έλιωσε στη δουλειά για να έχει?
Έλεος!







πηγη 

Αστυνομικοι Θεσσαλονικης: Οχι στο νεο παρεργο, δεν ειναι η δουλεια μας να κοβουμε προστιμα... ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ! ! !

Μακρι να το εκαναν και στις αλλες πολεις...
Μακαρι και αλλοι να φτυσουν τον Κουλη και τις μεθοδους του...
Δεν ειναι δυνατον, το Καθεστως των Κουληδων, να κυβερνα με ττην επειλη των προστιμων ! ! !

Ανακοίνωση λοιπον σχετικά με το νέο «πάρεργο» που ανατίθεται στην Ελληνική Αστυνομία και αφορά στον έλεγχο της χρήσης μασκών από τους πολίτες εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Tο «κυνηγητό» που προωθείται θα έχει ως μοναδικό αποτέλεσμα την δημιουργία εντάσεων μεταξύ πολιτών-Αστυνομικών, επισημαίνει μεταξύ άλλων η Ένωση προσθέτοντας ότι άλλωστε, οι Αστυνομικοί είναι φύσει αδύνατον να προστρέχουν σε κάθε σημείο που κάποιος πολίτης εντοπίζεται να μην φορά μάσκα.

Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει όλο το Σώμα να παραγκωνίσει σημαντικότερα καθήκοντα, όπως τονίζουν.

«Πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτή η ατελείωτη κατασπατάληση δυνάμεων σε πάρεργα και θα ασχοληθούμε ολοκληρωτικά με την πάταξη της εγκληματικότητας;», διερωτώνται, ενώ τονίζουν ότι η Πολιτεία θα πρέπει να χορηγεί δωρεάν μάσκες σε όλους όσους εισέρχονται στα ΜΜΜ και στις δημόσιες υπηρεσίες, τοποθετώντας σε ευκρινή σημεία ικανό απόθεμα αυτών.

«Διαφορετικά, είναι εκ προοίμιου βέβαιο ότι πολλοί συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στη νέα υποχρέωση», όπως αναφέρουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους

Η προσφιλής τακτική της Πολιτείας που μετατρέπει τον Αστυνομικό σε «παιδί για όλες τις δουλειές», αυτή τη φορά εφαρμόζεται για τον έλεγχο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας από τους πολίτες και την επιβολή προστίμων.

Όσο η χώρα ταλανίζεται από την πανδημία και η ελληνική κοινωνία προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της πάνω σε νέα πατήματα, οι Έλληνες Αστυνομικοί θα υποχρεωθούν να βεβαιώνουν υψηλά πρόστιμα σε πολίτες που δεν θα φορούν μάσκα.

Σαν να μην έφταναν τα αναρίθμητα καθήκοντα που βαραίνουν τις πλάτες των συναδέλφων μας. Ενδεικτικά, θα υπενθυμίσουμε ότι μόνο το τελευταίο διάστημα, η Αστυνομία είναι υπεύθυνη (εκτός των μόνιμων αρμοδιοτήτων που πηγάζουν από την αποστολή της) για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, τη φύλαξη των συνόρων, τη διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος και την εφαρμογή των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Κι ερχόμαστε να ρωτήσουμε «η προσωπική ευθύνη των πολιτών έχει ημερομηνία λήξης;». Γιατί μετά από τόσες διαφημιστικές καμπάνιες και ισχυρές συστάσεις προς τους πολίτες για την τήρηση της προσωπικής υγιεινής, η Αστυνομία πρέπει να πάρει τον ρόλο του «μπαμπούλα» και να βεβαιώνει παραβάσεις για ένα ζήτημα που όπως ανέφερε ο Υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας, δεν αποτελεί την μοναδική ικανή και αναγκαία συνθήκη προστασίας της υγείας μας;

Όταν το πλύσιμο των χεριών, τα αντισηπτικά, η τήρηση αποστάσεων και ο μη συγχρωτισμός είναι το ίδιο σημαντικά, το «κυνηγητό» που προωθείται θα έχει ως μοναδικό αποτέλεσμα την δημιουργία εντάσεων μεταξύ πολιτών-Αστυνομικών. Άλλωστε, οι Αστυνομικοί είναι φύσει αδύνατον να προστρέχουν σε κάθε σημείο που κάποιος πολίτης εντοπίζεται να μην φορά μάσκα. Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει όλο το Σώμα να παραγκωνίσει σημαντικότερα καθήκοντα.

Και αναρωτιόμαστε, πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτή η ατελείωτη κατασπατάληση δυνάμεων σε πάρεργα και θα ασχοληθούμε ολοκληρωτικά με την πάταξη της εγκληματικότητας;

Επίσης, δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε ότι για να εξασφαλιστεί η καθολική χρήση μασκών στα ΜΜΜ και στις δημόσιες Υπηρεσίες, πρέπει να διευκολυνθούν οι πολίτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τις προμηθευτούν.

Ειδικότερα, η Πολιτεία θα πρέπει να χορηγεί δωρεάν μάσκες σε όλους όσους εισέρχονται στα ΜΜΜ και στις δημόσιες υπηρεσίες, τοποθετώντας σε ευκρινή σημεία ικανό απόθεμα αυτών. Διαφορετικά, είναι εκ προοίμιου βέβαιο ότι πολλοί συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στη νέα υποχρέωση.

Πλέον, η κρισιμότητα των στιγμών απαιτεί υπεύθυνη στάση από όλους, με έργα κι όχι με λόγια. Γιατί σήμερα, ο Έλληνας Αστυνομικός δικαίως νιώθει ο παρίας του συστήματος, που χρησιμοποιείται ως φόβητρο για τους συμπολίτες του, εξαντλείται σωματικά και ψυχικά επί παντός επιστητού ζητήματα, χωρίς να του αναγνωρίζεται η επικινδυνότητα της εργασίας του και η υπέρμετρη προσπάθεια που καταβάλει για την ευημερία και την ειρήνη της χώρας.
Φυσικά, σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται το «ευχαριστώ» ευγενείας που διαχρονικά εισπράττει χωρίς φειδώ και κόστος από την Πολιτεία.

Θέλουμε έργα και όχι πάρεργα!






πηγη 

Ανοιγουν τα σχολεια, για να αρπαξουν οι μαθητες τον κορωναιο, που κατ αυτους κινδυνευουν λιγοτερο και να πετυχουν την ανοσια της αγελης...

Γι αυτο «καίγονται» για την επαναλειτουργία όλων των σχολείων...
Θελουν να πετυχουν την ανοσια της αγελης...
Και κανουν τα παιδια πειραματοζωα...
Και βγαινει ο Κουλης ο ανεκδιηγητος, λεει, οτι εμεις στο διαδικτυο ειμαστε τα τρολ που τον σαμποταρουμε...

Στις 6 Απριλίου ο Ηλίας Μόσιαλος, ο καθηγητής του LSE που η κυβέρνηση έχει ορίσει εκπρόσωπο της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορονοϊό, δήλωνε στον Σκάι ότι «προσωπικά, θα ήμουν πολύ διστακτικός για το άνοιγμα των σχολείων».

«Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί», έλεγε τότε και πρόσθετε: «Αν αποφασιστεί άνοιγμα των σχολείων, αυτό θα έπρεπε να γίνει για την τελευταία τάξη και με μοντέλο "ζωνών διδασκαλίας", να μην γυρίσουν όλοι οι μαθητές».

Ο ίδιος, δε, εξηγούσε πως από τα επιστημονικά δεδομένα διεθνώς προκύπτει ότι οι μαθητές είναι, κατά το πλείστον, ασυμπτωματικοί στον κορονοϊό και επομένως, επιστρέφοντας στα σχολεία, μπορούν να κάνουν μεγαλύτερη διασπορά στον πληθυσμό.

Έκτοτε, και κυρίως αφότου έγινε γνωστή η πρόθεση της κυβέρνησης να επαναλειτουργήσει, έστω και σταδιακά, όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, ο Ηλίας Μόσιαλος έχει αποφύγει να αναφερθεί ξανά στο θέμα.
Συνήθως παραπέμπει στην επιστημονική επιτροπή του υπουργείου Υγείας, αλλά οι επιφυλάξεις του παραμένουν, και σύμφωνα με τις πληροφορίες τις έχει επικοινωνήσει πλήρως και στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Αντίστοιχες - και ισχυρές - επιφυλάξεις διατηρούν και αρκετοί από τους επιστήμονες που μετέχουν στην επιτροπή του υπουργείου Υγείας υπό τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Εμφανίζονται ιδιαιτέρως διστακτικοί κυρίως σε ό,τι αφορά την επαναλειτουργία των δημοτικών σχολείων και των γυμνασίων καθώς στις μικρότερες ηλικίες είναι εξαιρετικά δύσκολο να εμπεδωθούν κανόνες ασφαλείας και «κοινωνικής αποστασιοποίησης», ενώ επισημαίνουν και το γεγονός πως μια πλήρης επιστροφή στα σχολεία εν μέσω πανδημίας θα προϋπέθετε την διεξαγωγή μαζικών τέστ για τον κορονοϊό που, επί του παρόντος, δεν υπάρχουν και δεν προβλέπονται.








πηγη 

Γερμανική τηλεόραση: Πηγαίνετε διακοπές στην Τουρκία, είναι η μονη ασφαλής χώρα...(Αυτα λενε οι ΝΑΖΙ συμμαχοι μας)

Καιρος να ψαξουμε για αλλες συμμαχιες...
Η Γερμνια ηταν και συνεχιζει να ειναι εχθρος...
Το ιδιο και το ΝΑΤΟ....
Το ιδιο και η ΕΕ...
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

Γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι πρότεινε στους πολίτες να μεταβούν για καλοκαιρινές διακοπές στην Τουρκία. H Welt αναφέροντας πως η Τουρκία αποτελεί σημαντικό κέντρο για τους Γερμανούς και είπε πως με την πτώση των κρουσμάτων, προβλέπεται πως σε αυτή την σεζόν θα προτιμηθεί ιδιαίτερα.

Η επιδημία του κορωναϊού, έθεσε υπό την επίδραση της την Ευρώπη. Οι τουριστικές δραστηριότητες που αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα έσοδα της Ευρώπης, υπό την επίδραση της επιδημίας επισκιάστηκαν.

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας, σε δήλωση που έκανε τις προηγούμενες μέρες, ανέφερε πως η ταξιδιωτική προειδοποίηση που ισχύει παρατείνεται ως τις 15 Ιουνίου.

Ο Μάας ανέφερε πως ελπίζει πως μετά από εκείνη την ημερομηνία δεν θα χρειαστούν ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις, ενώ σε εκπομπή της Alman Die Welt,  εξετάστηκαν οι σημαντικοί προορισμοί διακοπών της Ευρώπης.

Η ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΕΙ

Η Welt ανέφερε πως δημοφιλείς προορισμοί διακοπών ξένων τουριστών όπως η Ιταλία, η Γαλλία και η Ισπανία έχουν μεγάλο ρίσκο και πρόσθεσε πως σε αυτές τις χώρες φέτος θα υπάρχει μόνο εσωτερικός τουρισμός. Η Welt ανέφερε πως ο τουρισμός στην Γαλλία μπορεί να αρχίσει μόνο στο τέλος του χρόνου και ότι η Ιταλία αποκλείεται σαν επιλογή

¨ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ¨

Υπογραμμίστηκε επίσης πως κάποια μέτρα προστασίας που συζητούνται στην Ιταλία, όπως παραλίες με πλέξιγκλας, μάσκες, αρμόδιοι παραλιών κ.α. είναι εκτός πραγματικότητας.

¨Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΑΝΕ ΘΕΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑNΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ¨

Η Welt ανέφερε πως υπάρχουν κάποιες χώρες που ξεχωρίζουν από πλευράς ταξιδιωτικών συνθηκών και πρόβαλε ως τέτοια την Τουρκία, προβλέποντας πως με την πτώση των κρουσμάτων θα μπορούσε να προτιμηθεί σαν επιλογή.

¨ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ¨

Η Welt τόνισε πως  στον αγώνα ενάντιο στον ιό, η Τουρκία έχει κάνει θετικά βήματα, πως στις τουριστικές περιοχές υπάρχουν πιστοποιητικά καθαριότητας και ότι υπάρχουν και τα σχετικά κέντρα ελέγχου.







πηγη 

Ιμάμης στον Άγιο Παντελεήμονα: Κοιτάξτε τις γυναίκες των Ελλήνων , όλες κυκλοφορούν ντυμένες σαν που@^%%νες...

Ιμάμης στον Άγιο Παντελεήμονα αποκαλεί τις Ελληνίδες «κοινές του πεζοδρομίου»...
Και ρωτω ...
Γιατι ακομη κυκλοφορει ελευθρος;
Γιατι ακομη βρισκεται στην Ελλαδα;

Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. λοιπον έχει μπει ένας αυτόκλητος ιμάμης που κάνει κηρύγματα μίσους σε καφετέρια στον Άγιο Παντελεήμονα.

Συγκεκριμένα, ο ιμάμης κάνει κηρύγματα μίσους κατά του δυτικού τρόπου ζωής, κάτι για το οποίο η αστυνομία ενημερώθηκε από μουσουλμάνους που αντιδρούν σε αυτό.

Σύμφωνα με την «Δημοκρατία» κάποιες από τις φράσεις που αναφέρει στα κηρύγματά του ο ιμάμης είναι «Βουτηγμένοι στην λάσπη, αμαρτωλοί από την ημέρα που γεννήθηκαν, κοιτάξτε τις γυναίκες τους, όλες κυκλοφορούν ντυμένες σαν «κοινές του πεζοδρομίου.» Ο ιμάμης φέρεται να χρησιμοποιεί συγκεκριμένη καφετέρια για να κάνει κηρύγματα στους μουσουλμάνους.

Οι ειδικές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ παρακολουθούν τη συγκεκριμένη υπόθεση με τον αυτόκλητο ιμάμη να περιορίζεται προς το παρόν στην καταγγελία του Δυτικού τρόπου ζωής.










πηγη 

Αλβανια: Αλλου τρωει, αλλου πινει, αλλα την Τουρκια στηριζει με το ναυτικο της στην Ανατ. Μεσογειο...

Αυτοι ειναι οι Αλβανοι δυστυχως...
Γεννημενοι Ανθεληνες και Κατσαπλιαδες....

Αν και δεν αξίζει να γίνεται λόγος για την ισχύ και το μέγεθος του αλβανικού Πολεμικού Ναυτικού συγκριτικά με αυτό του ελληνικού, ωστόσο, η συμμετοχή της Αλβανίας στην τουρκική άσκηση "Ασπίδα της Μεσογείου", αξίζει ιδιαίτερης προσοχής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Yeni Şafak, η Αλβανία –που πήρε πράσινο φως από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για έναρξη διαπραγματεύσεων για ένταξη στην ΕΕ– θα είναι ανάμεσα στις χώρες που θα ενισχύσουν στρατιωτικά την Τουρκία στον έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου.

Η Αλβανία, παρόλα αυτά απολαμβάνει της ένθερμης υποστήριξης της Αθήνας για την είσοδό της στην ΕΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τουρκικού Τύπου, επτά χώρες αναμένεται να συμμετάσχουν στη διεθνή άσκηση της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, μετά την "εκστρατεία" του Τούρκου υπουργείου Άμυνας Χουλουσί Ακάρ να ενισχύσει θεσμικά μια μεσογειακή "Αντάτ" ελεγχόμενη από την Άγκυρα.

Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχουν η Αλγερία, η Γεωργία, η Αλβανία, το Αζερμπαϊτζάν, η Λιβύη, ο Λίβανος και η Τυνησία, σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Şafak.

Θυμίζουμε ότι από το 2006 οι Τούρκοι πραγματοποιούν την εν λόγω άσκηση για να θέσουν υπό τον έλεγχό τους τη Μεσόγειο. Τότε συμμετείχαν μόνο το Πακιστάν και η Ιορδανία, αλλά στη συνέχεια, λειτούργησε ουσιαστικά ως στρατιωτικό αντίβαρο στον άξονα Αθήνας-Λευκωσίας-Τελ Αβίβ και η άσκηση έγινε διεθνής με τη συμμετοχή αρκετών μεσογειακών χωρών.

Υποτίθεται ότι η ναυτική άσκηση θα διαφυλάξει την ασφάλεια στην περιοχή, τι μεταφορές και θα αποτρέψει τυχόν παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου από πλευράς Ελλάδας.










πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.