Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Τσιοδρας: Επιθέσεις εναντίον και απειλές για τη ζωή των ανθρώπων στο Κρανιδι...

Κρατος εν Κρατει εγιναν οι λαθρομεταναστες...
Αφου εφθασε σε σημειο να το παραδεχεται και ο Τσιοδρας...
Τα πραγματα ειναι τραγικα...
Και κανεις δεν εφαρμοζει τους νομους να τους απελασει...

Την αποκάλυψη λοιπον, ότι εκτοξεύθηκαν από τους διαβιούντες στη δομή φιλοξενίας ακόμη και απειλές για τη ζωή των υγειονομικών, χωρίς να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες, έκανε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας κατά την χθεσινή επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.

Ερωτηθείς σχετικά με τη σημασία που έχει η άμεση παρουσία των αρχών σε εστίες διασποράς της πανδημίας, είπε μεταξύ άλλων:
«Η αμεσότητα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δηλαδή το να αντιδράς άμεσα, στο Κρανίδι την ίδια μέρα πήγαμε με το που ενημερωθήκαμε για την περίπτωση του πολύ δύσκολου να ελεγχθεί πληθυσμού – πρέπει να το πω εδώ – με πολύ δύσκολες συνθήκες, με επιθέσεις εναντίον του προσωπικού του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, με απειλές για τη ζωή των ανθρώπων, με πράγματα τα οποία δεν λέγονται μπροστά στην κάμερα.

Και πήγαμε εκεί και μιλήσαμε μαζί τους, μιλήσαμε με τους εκπροσώπους τους, δώσαμε αγκώνα-αγκώνα, όπως λέω εγώ και ο Υπουργός. Και αγώνα την ίδια στιγμή να μας εμπιστευτούν, να τους δείξουμε ότι είμαστε μαζί».










πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.