Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Τo διαγγελμα του Xoτζα,,,συγvωμn του Koυλn !

 



Εχει ενδιαφερον...

Ακουστε τον...



Για γελια και για kλαμματα ! ! ! Δεiτε τα βivτεo και απoφασiστε αv θα kλαψετε ή θα γελασετε...

 



Δειτε τα και σεις αποφασιζετε...





Yπoυργoς υγεiας Μivα Γkάγkα...Eφυγε άρov άρov, oυτε ν αvτικρυσει δεv μπoρεi αυτoυς πoυ εξαθλiωσαν...

 



Δειτε το βιντεο...

Δειτε ποιοι μας κυβερνουν....

Και μην ξεχασετε εεεε...

Ξαναψηφιστε τους...

πηγη 


Kυριoι πρoφnτες, τnλεαστεpες Στpατιωτικoi αvαλυτες, ηρεμnστε...



Το τι θα συμβει σε λιγες μερες προσπαθουν να μαντεψουν πολλοι "προφητες ειδημονες"...

Ισως...

Ισως ομως και να μην συμβει τιποτα...

Ενα πρεπει ολοι να καταλαβουμε....

Οτι ειναι να γινει, θα το μαθουμε αφου γινει....

Δεν θα το μαθουμε απ τα τρολ του διαδικτυου...

Κατι προφητες και καλα Στρατιωτικοι αναλυτες, καλα θα κανουν να σταματησουν να πανικοβαλουν τον κοσμο...



Τi γivεται ρε παιδiα; Iσxυει; Τi παiζει; Θα απαvτnσει καvεiς;



Πρωτοσελιδο εφημεριδος ειναι...

Αφορα τον Απερχομενο Πωρθυπουργο...

Ισχυει;

Το να μην απανταει κανεις δεν ειναι λυση...

Ειναι σαν να το αποδεχεστε...

Λοιπον....

Περιμενουμε...

Δειτε τι γραφουν...

«Η ΝΤΟΡΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ με ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ». 4 φοβερές μαρτυρίες και ο Ελληνο- Εβραίος ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ Τέρης Χρυσό-γελος. Το απαγορευμένο βιβλίο από τον γιατρό που ήξερε τα πάντα, εξαγορασμένα χειρόγραφα που εξαφανίστηκαν στο ρετιρέ της Κυψέλης και «πολύ χρήμα για να κουκουλωθεί το σκάνδαλο»



Kυριοι τnλεπαπαγαλoι, ο Bυζαντινός Aετoς των Poμαvώφ επiσnμo έμβλnμα της Xερσώvας, δεν θα πεiτε τiπoτα;

Επιστροφή ρωσικής Αυτοκρατορίας το μήνυμα Β.Πούτιν στον ρωσικό λαό με επίσημο έμβλημα της Χερσώνας τον βυζαντινό αετό των Ρομανώφ του 1803. Δείτε παρακάτω την εικόνα ...



“H Ρωσία δεν θα φύγει ποτέ από αυτά τα εδάφη. Η Νότια Ουκρανία είναι Ρωσία και θα είναι πάντα Ρωσία. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό” τόνισαν υψηλόβαθμοι Ρώσοι αξιωματούχοι.

Μετά το Ντονμπάς, Ντονέτσκ-Λουγκάνσκ, η Ουκρανία έχασε και την Χερσώνα. Η απόφαση έχει ληφθεί από το Κρεμλίνο. Μένει να δούμε αν θα ενσωματωθεί κατευθείαν στην Ρωσία ή θα αποτελέσει κοιτίδα του νέου κράτους.

Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Κρεμλίνου, Κιριένκο, και ο γενικός γραμματέας του κόμματος Ενωμένη Ρωσία του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν ο Αντρέι Τούρτσακ, μίλησαν για την “Νότια Ουκρανία” και όχι για την “Ανατολική”. Και η Νότια Ουκρανία εκτός από την Χερσώνα περιλαμβάνει Νικολάεφ και Οδησσό…

Έμβλημα της επαρχίας Χερσώνας ο βυζαντινός αετός των Ρομανώφ!

Επιστρέφει ως επίσημο έμβλημα της επαρχίας Χερσώνας ο βυζαντινός αετός των Ρομανώφ. Για πρώτη φορά είχε επισημοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου του 1803.

Πρόκειται για το οικόσημο των χρόνων της Ρωσικής Αυτοκρατορίας.

“Η απόφαση έχει ληφθεί. Στην Χερσώνα επιστρέφει το εθνόσημο της εποχής της Ρωσικής Αυτοκρατορίας” δήλωσε υψηλόβαθμος Ρώσος αξιωματούχος.

“Αποφασίστηκε να επιστραφεί το ιστορικό οικόσημο στην Χερσώνα, από την εποχή που η περιοχή ήταν μέρος της Ρωσικής Αυτοκρατορίας” πρόσθεσε.

“Το πρώτο εθνόσημο της Χερσώνας και της περιφέρειας Χερσώνας θα γίνει η βάση για το νέο οικόσημο. Εγκρίθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1803. Η ασπίδα στο οικόσημο με ένα χρυσό πεδίο διακοσμείται με μαύρο δικέφαλο αετό με στέμματα. Στο δεξί του πόδι κρατά ένα κλαδί δάφνης, στο αριστερό μια φλόγα.

Στο στήθος του αετού, σε μπλε ασπίδα, εικονίζεται χρυσός σταυρός.

Οι κάτοικοι της περιοχής Χερσώνας έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν ρωσική υπηκοότητα. Η περιοχή θα ενσωματωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο στη Ρωσική Ομοσπονδία”.

“Η Ρωσία θα μείνει για πάντα στη “Νότια Ουκρανία”

Ο επικεφαλής του Ντονέτσκ, Pushilin και ο Γενικός Γραμματέας της «Ενωμένης Ρωσίας»  (κυβερνών κόμμα της Ρωσίας) Turchak επισκέφθηκαν τη Χερσώνα και συναντήθηκαν με τον επικεφαλής της στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης της περιοχής Vladimir Saldo.

Στη συνέχεια, το κορυφαίο στέλεχος του Κρεμλίνου, Κιριένκο, και ο Αντρέι Τούρτσακ, επισκέφθηκαν τη Μαριούπολη και την πόλη Βολνοβάχα.

“Η Ρωσία θα μείνει «για πάντα» στη νότια Ουκρανία”, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του κόμματος Ενωμένη Ρωσία του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, Αντρέι Τουρτσάκ, πρώτος αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (άνω βουλή), κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Χερσώνα.

«Απευθυνόμενος στους κατοίκους της περιοχής Χερσώνας, θα ήθελα να πω για άλλη μια φορά ότι η Ρωσία είναι εδώ για πάντα. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό» πρόσθεσε.

«Η Ρωσία επέστρεψε στη Ντονιέσκ για πάντα»

Παράλληλα, ο Σεργκέι Κιριένκο, αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Κρεμλίνου, επισκέφθηκε το λιμάνι της Μαριούπολης.

Ο Κιριένκο, πρώην πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας, είναι αρμόδιος για εσωτερικές πολιτικές υποθέσεις στη ρωσική προεδρία, δείγμα της στρατηγικής ενσωμάτωσης της περιοχής στην Ρωσία.

Επισκέφθηκε τη χαλυβουργία Ίλιτς και το λιμάνι της Μαριούπολης.

Ο επικεφαλής του Ντονέτσκ, Pushilin τόνισε στη συνέχεια:

“H Ρωσία επέστρεψε στο Ντονιέτσκ για πάντα” ! ! !



πηγη

Hμεpες και εpγα "κατατpεγμεvωv" επιvτoματιωv....Apπαγές, απoπλαvnσεις και βιασμoi ανnλiκωv απo Πακισταvoύς ! ! !



Μόλις εχθές 2 Μαΐου του 2022, 23χρονος Πακιστανός συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης για αρπαγή 17χρονης στην περιοχή του Κολωνού. Ο 23χρονος μαζί με συνεργούς του εντόπισαν, το απόγευμα της Πέμπτης (28/4), την 17χρονη κοντά στο Σταθμό Λαρίσης και την άρπαξαν μεταφέροντας αυτήν στο διαμέρισμα τους, όπου την κράτησαν χωρίς τη θέλησή της.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το περιστατικό που αφορά δράση Πακιστανού σε ανήλικο θύμα. Θα μπορούσαμε να δούμε το θέμα και από προηγούμενα χρόνια, καθώς έχουμε πολλές περιπτώσεις βιασμών και ξυλοδαρμών (όπως Μυρτώ), ωστόσο ας επικεντρωθούμε στο 2022 (συμπεριλαμβανομένου του Δεκεμβρίου του 2021), είναι επίσης αρκετά.

8 Δεκεμβρίου 2021

Πακιστανοί επιχείρησαν να βιάσουν 15χρονη σε προαύλιο λυκείου στις Αχαρνές

Στις 27 Νοεμβρίου του 2021, δύο Πακιστανοί επιτέθηκαν σε ένα ανήλικο κοριτσάκι μέσα στο προαύλιο σχολείου των Αχαρνών, επιχειρώντας να το βιάσουν μπροστά στα μάτια του φίλου της, τον οποίον μάλιστα χτύπησαν για να μην τους εμποδίσει!

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη, όταν η 15χρονη μαθήτρια καθόταν στο προαύλιο του 2ου Λυκείου μαζί με έναν 17χρονο φίλο της. Οι δράστες φαίνεται πως είχαν προσχεδιάσει να της επιτεθούν, καθώς είχαν εφοδιαστεί με κουκούλες για να μη διακρίνονται τα χαρακτηριστικά τους. Όταν εντόπισαν το ανήλικο κορίτσι, οι Πακιστανοί το πλησίασαν και άρχισαν να φωνάζουν τη λέξη «σεξ»!

Η μαθήτρια προσπάθησε να απομακρυνθεί, ωστόσο, οι επίδοξοι βιαστές τη χαστούκισαν και άρχισαν να την τραβούν προς έναν απομονωμένο χώρο του προαυλίου. Ο 17χρονος φίλος της προσπάθησε να τους εμποδίσει, κάτι που εξόργισε τους αλλοδαπούς, οι οποίοι άρχισαν να τον γρονθοκοπούν αλύπητα για να μη χάσουν το «θήραμά» τους!

Έτσι, οι δράστες απομόνωσαν τη 15χρονη και προσπάθησαν να τη βιάσουν. Όσο εκείνη αντιστεκόταν τόσο εκείνοι αλάλαζαν αφιονισμένοι, επαναλαμβάνοντας τη λέξη «σεξ»! Όμως, οι φωνές των δύο ανηλίκων προκάλεσαν την προσοχή και άλλων παιδιών που έφτασαν στο σημείο της επίθεσης. Τότε, οι κουκουλοφόροι το έβαλαν στα πόδια, όμως κατά τη διάρκεια της πάλης βγήκε η κουκούλα του ενός από αυτούς.

Τα δύο παιδιά ενημέρωσαν τους γονείς τους και εκείνοι αμέσως απευθύνθηκαν στην Ασφάλεια Αχαρνών. Την επόμενη μέρα, με βάση την περιγραφή που έδωσε το ανήλικο θύμα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον έναν από τους δύο Πακιστανούς, ο οποίος οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη και προφυλακίστηκε.

Η είδηση έγινε γνωστή στις 8 Δεκεμβρίου του 2021.

7 Ιανουαρίου 2022

Πακιστανοί κατηγορούνται ότι απήγαγαν και βίασαν ανήλικο παιδί στη Μεσσηνία

Στις 7 Ιανουαρίου οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε δύο άτομα, 21 και 19 ετών, μετά από καταγγελία 15χρονου ότι τον βίασαν σε αγροτική περιοχή στη Μεσσηνία, συγκεκριμένα σε μια αποθήκη στο Κορυφάσιο. Μάλιστα οι δράστες, θέλησαν να επαναλάβουν την πράξη και τον εκβίαζαν ότι θα αναρτούσαν στο διαδίκτυο βίντεο με την πράξη τους από την πρώτη σεξουαλική πράξη.

Την υπόθεση είχε αναλάβει η Ασφάλεια Καλαμάτας.

19 Ιανουαρίου 2022

Πακιστανός κρατούσε σπίτι του ανήλικη για έξι μήνες στον Άγιο Παντελεήμονα Αθηνών

Στις 19 Ιανουαρίου του 2022 έρχεται στο φως της δημοσιότητας μία ακόμα φρικτή ιστορία.

Πακιστανός 29 ετών κρατούσε στο σπίτι του επί 6 μήνες ανήλικη κοπέλα με καταγωγή από την Αλβανία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ανήλικη κοπέλα με καταγωγή από την Αλβανία, είχε φύγει από ίδρυμα της Παλλήνης, καθώς δεν της άρεσε πλέον η δομή φιλοξενίας. Μετά από αρκετά χρόνια στον ίδιο χώρο αποφάσισε να το σκάσει.

Τον Ιούλιο του 2021, γνώρισε στην περιοχή της Ομόνοιας τον 28χρονο τότε Πακιστανό που της παρουσιάστηκε ως 21χρονος και την έπεισε να πάει να μείνει μαζί του στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.

Ο Πακιστανός κατηγορήθηκε για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας, ενώ αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος ενώ για την υπόθεση θα ερευνηθούν άλλα δύο άτομα.

Ο Δημήτριος Ζορμπάς, συνήγορος υπεράσπισης των τριών κατηγορουμένων μεταξύ άλλων υπογράμμισε στο protothema.gr ότι «Λόγω της ανηλικότητας του φερόμενου ως θύματος, οφείλουμε όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι εντολείς μου εξέθεσαν τα πραγματικά περιστατικά ενώπιον της ανακρίτριας και ουσιαστικά αποδυναμώθηκε το κατηγορητήριο, όπως ήταν αναμενόμενο. Και οι τρεις φερόμενοι ως δράστες της αρπαγής της ανήλικης, αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους».

21 Ιανουαρίου 2022

Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει 7χρονο, εκείνο ξέφυγε και ενημέρωσε τον πατέρα του

Στις 21 Ιανουαρίου, το iefimerida.gr δημοσιεύει μία ακόμα θλιβερή περίπτωση απόπειρας βιασμού από άτομο πακιστανικής καταγωγής σε ένα 7χρονο(!) παιδί, στην Πλατεία Αττικής.

Όλα ξεκίνησαν, στις 21:30 του Σαββάτου 15 Ιανουαρίου, όταν ο 22χρονος κατηγορούμενος προσέγγισε τον ανήλικο με… φιλική διάθεση. Το παιδί ήταν μαζί με τον πατέρα του και ο δράστης του ζήτησε να το πάει μια βόλτα πάνω στην πλατεία για να παίξουν.

Έπειτα από δέκα λεπτά και δεδομένου ότι το ανήλικο δεν είχε επιστρέψει, ο πατέρας του άρχισε να τον ψάχνει. Τελικά, αντίκρισε ξαφνικά τον γιο του να τρέχει καταπάνω του με βρώμικα ρούχα, και όταν ερωτήθηκε για το τι συνέβη, αποκάλυψε στον πατέρα του ότι ο κατηγορούμενος τον έβαλε να ξαπλώσει κάτω μπρούμυτα, του έβγαλε το παντελόνι και ανέβηκε από πάνω του.

Μια μέρα αργότερα ο πατέρας του ανηλίκου εντόπισε και πάλι τον κατηγορούμενο στην Πλατεία Αττικής και κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και συνέλαβαν τον δράστη. Από τον ανήλικο έλαβε κατάθεση ψυχολόγος, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

1 Μαΐου 2022

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ 23χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για αρπαγή 17χρονης στον Κολωνό

Στις 10 το βράδυ περίπου της 1ης Μαΐου, γίνεται γνωστή η σύλληψη 23χρονου Πακιστανού, ο οποίος κατηγορείται

23χρονος πακιστανός για αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία και βία κατά υπαλλήλων.

Ο 23χρονος μαζί με συνεργούς του εντόπισαν, το απόγευμα της Πέμπτης (28/4), την 17χρονη κοντά στο Σταθμό Λαρίσης και την άρπαξαν μεταφέροντας αυτήν στο διαμέρισμα τους, όπου την κράτησαν χωρίς τη θέληση της.

Η 17χρονη κατάφερε να ξεφύγει χθες (30/4) βράδυ και να καλέσει σε βοήθεια. ‘Αμεσα έσπευσαν αστυνομικοί στο σημείο όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο αλλοδαπό, τον οποίο αναγνώρισε το θύμα.

Η 17χρονη μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο της Αττικής για εξέταση και στη συνέχεια παρελήφθη από συγγενικό της πρόσωπο. Σημειώνεται ότι, αναζητούνται για να συλληφθούν τουλάχιστον δύο ακόμα συνεργοί του 23χρονου. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Δυστυχώς, αυτά τα 5 περιστατικά αφορούν και τα πέντε σε βία κατά ανηλίκων. Είτε σε βιασμού, είτε σε αποπλάνηση, είτε σε αρπαγή. Και ευχόμαστε φυσικά, να μην υπάρχουν και να μην υπάρξουν άλλα παρόμοια περιστατικά.

Ωστόσο, πρέπει οπωσδήποτε να ξαναδούμε τις ποινές για την παιδεραστία και τη βία εναντίον ανηλίκων, ανεξάρτητα από το πού προέρχεται. Και να μην έχουμε φυσικά επιλεκτική ευαισθησία.



πηγη

Pε τnλεπαπαγαλoι, τi παπαpιες μας λετε για τnv "κατεστpαμεvn" Mαριoυπoλn; Δεiτε τi πpαγματικα συμβαivει ! ! ! (βιντεο)



Ψεμματα, ψεμματα, ψεμματα...

Μονο ψεμματα των τηλεπαπαγαλων...

Αλλα η αληθεια φαινεται στο βιντεο...

πηγη


ΘPΑΣOΣ ! ! ! Ο Tζαβέτ Aσλάμ ζnτnσε μoυσoυλμαvικo vεκρoταφεio και μεγαλύτερo τέμεvoς. Παρovτες οι εκπρoσωπoι του ΣΥPlΖΑ...

 


Δεν φτανει, που δεν εχει απελαθει οπως προβλεπουν οι νομοι μας....

Δεν φτανει, που κακως τους εφτιαξαν τζαμι στην Αθηνα....

Δεν φτανει, που εχουν τοσα παρανομα τζαμια....

Δεν φτανει, που τους ταιζουμε απο υστερημα του Ελληνα....

Εχουν το θρασος κα ΑΠΑΙΤΟΥΝ ! ! !

πηγη


Aμερικαvικα ovειρα....Πως θα σκoτωσoυv τov Πoυτιv, οvειρευovται ! ! !

Καθε μερα που περναει, ολο και περισσοτερο, οι φονιαδες των Λαων δειχνουν το ποιον τους....

Ναι ειναι φαονιαδες...

Φαντασθειτε τι θα γινοταν αν στην Ρωσικη τηλεοραση, εκαναν εκπομπη, για το πως θα σκοτωσουν τον εγκληματια Μπαιντεν...

Τωρα ομως που την κανουν Αμερικανοι;

Και καμαρωνουν για το πως σκοτωσαν αντιπαλους των;

Η απαντηση ειναι μια...

Την εδωσε ο Πουτιν...

Ο Θεος ειπε συγχωρει τους τρομοκρατες, δικη υποχρεωση ειναι, να τους στειλω σ αυτον ! ! ! 

Και εχει δικιο...



Λiγα λoγια για το τεραστιo επiδoμα βεvζivης τωv...12 ευpω μnvιαiως ! ! !



Μπραβο...

Εχει δικιο αυτος ο λεβεντης...

Ακουστε τον...

πηγη





Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Όσoι δεv κάnκαv στiς φλoγες ξυλoκοπnθnκαv μέxρι θαvάτoυ....Aυτα γιατi δεv τα δεixvετε pε τnλεπαπαγαλoι;



Για όλα φταίει η Αμερική και το Deep State!!! Όλα ξεκίνησαν ακριβώς πριν από 8 χρόνια, τον Μάιο του 2014. 

Ξεκίνησε η ανατροπή του καθεστώτος στην Ουκρανία που χρηματοδοτήθηκε και πραγματοποιήθηκε από την αμερικανική CIA. 

Στην επανάσταση του Μαϊντάν, η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας ανατράπηκε από τους Αμερικανούς και εγκαταστάθηκε ένα φασιστικό καθεστώς. 

Όσοι δεν κάηκαν τότε στις φλόγες της επανάστασης ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου.

πηγη 


ΓΙΑΤl ΔEΝ ΤHΣ ΚΟBOYN ΤΟ ΡEYΜΑ; Η Τ.Ο. τnς NΔ Pαφnvας - Πικερμioυ έkλεβε pευμα απo τnv ΔEH ! ! !

Άραγε, οι δηλώσεις Οικονόμου ότι «το τσάμπα πέθανε» να αφορούν την Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας - Πικερμίου που είχε καταγγελθεί ότι έκλεβε ρεύμα;



Την ώρα που ο κ. Οικονόμου, προκαλεί με τις δηλώσεις του περί «τσαμπατζήδων», με την χαρακτηριστική φράση του ότι «Το τσάμπα πέθανε», οι πολίτες έρχονται αντιμέτωποι με τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος και τις εντολές για διακοπή παροχών ενέργειας. 

Αναρωτιόμαστε βέβαια αν οι δηλώσεις του κ. Οικονόμου αφορούν και την Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας – Πικερμίου, η οποία σύμφωνα με καταγγελία που είχε δει το φως της δημοσιότητας το 2018, έκλεβε ρεύμα με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να της κόψει την παροχή.

 Η ΔΕΗ όχι μόνο είχε προχωρήσει σε άμεση διακοπή της παράνομης ηλεκτροδότησης, αλλά είχε επιβληθεί και σχετικό πρόστιμο. Στη σχετική ανάρτηση στη Διαύγεια, ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου επιβεβαίωσε πως η ηλεκτρική παροχή διακόπηκε στις 16/2/2016 και υπάρχει σχετική καταχώρηση από το σύστημα της ΔΕΔΔΗΕ».

Με την ίδια απόφαση του δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς (η οποία αναρτήθηκε στη Διαύγεια), είχαν καταλογιστεί σε βάρος της Τοπικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας – Πικερμίου, αναδρομικά από 1/6/2016 μέχρι 31/5/2018, οφειλές για Δημοτικά Τέλη Καθαριότητας – Φωτισμού, Δημοτικός Φόρος και πρόστιμα.

Oι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου αποκάλυψαν πως «η παροχή που ηλεκτροδοτεί το ακίνητο του 1ου ορόφου στη γωνία των οδών Βασ. Γεωργίου και Εθνικής Αντιστάσεως είναι κομμένη από 16/2/2016 και υπάρχει σχετική καταχώρηση από το σύστημα της ΔΕΔΔΗΕ, ενώ είχε ήδη κινηθεί η διαδικασία καταβολής οφειλόμενων Δημοτικών Τελών.

Και συνέχιζαν: «Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συγκάλυψη ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου, μετά από καταγγελία έτερου ιδιοκτήτη με τα αρχικά Α. Π., διενέργησαν την Πέμπτη και την Παρασκευή, αυτοψία για καταγγελία πολεοδομικών παραβάσεων στο κτίριο, που δεν είχαν σχέση με τον ενοικιαζόμενο χώρο για πολιτικά γραφεία. Ας μην προσπαθούν κάποιοι να εμπλέκουν το Δήμο σε πιθανές έκνομες ενέργειες με ιδιοτελή χαρακτηριστικά. Επίσης διερευνάται ο τρόπος υδροδότησης, αφού στο αρχείο της υπηρεσίας δεν υπάρχει εγγραφή λογαριασμών επ’ονόματι του πολιτικού φορέα που χρησιμοποιεί το χώρο, ούτε κανενός άλλου».



πηγη 

Για τα τσιπάkια στα εμβoλια μiλnσε ο Mπiλ Γkέιτς καi....



Ας γυρίσουμε λίγο πίσω, τότε που έγινε γνωστό πως τα εμβόλια που θα μας προστάτευαν από τον κορονοϊό και θα έδιναν τέλος στην πανδημία, θα κυκλοφορούσαν στην «αγορά». Και τι δεν ακούσαμε! Πίσω από το ελπιδοφόρο και μικροσκοπικό αυτό σκεύασμα κρύβονταν τεράστιες θεωρίες συνωμοσίας και μάλιστα, οι πολύ ενημερωμένοι από από σελίδες που τελείωναν σε «blogspot», έβγαζαν στη φόρα και τα ονόματα εκείνων που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.

Φυσικά, διαβάσαμε και αυτό του Μπιλ Γκέιτς που όχι μόνο ήταν ένα από τα άτομα που δημιούργησαν την πανδημία, αλλά θέλησε να επωφεληθεί από αυτή κατασκευάζοντας εμβόλια που περιέχουν τσικάπια ώστε να γνωρίζει την κάθε μας κίνηση. Όλα αυτά τα γράψαμε με μία ανάσα.

Για όλα αυτά και για ακόμα περισσότερα, ο δισεκατομμυριούχος κατάσκοπος της καθημερινότητάς μας μίλησε στο BBC, σε μια συνέντευξη που γρήγορα τράβηξε το ενδιαφέρον του πλανήτη. Όχι, αυτή τη φορά το BBC δεν είπε στο Γκέιτς να μη βρίσει όπως έκανε με τους Rage Against the Machine, άλλωστε δε νομίζουμε να είχε σκοπό να το κάνει.

Όπως είπε, «Κατά κάποιο τρόπο, σου έρχεται να γελάσεις γιατί είναι τόσο τρελό. Εννοώ, θέλω πραγματικά να παρακολουθώ τους ανθρώπους; Ξέρετε, ξοδεύω δισεκατομμύρια σε εμβόλια, δεν βγάζω χρήματα από τα εμβόλια, τα εμβόλια σώζουν ζωές». Να τα πει στους Σουηδούς αυτά, όχι σε εμάς. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δέχεται και απειλές αφού «πρόσφατα κυκλοφορούσα έξω και μερικοί άνθρωποι μου φώναζαν ότι τους παρακολουθώ. Και αυτό, είναι απαίσιο πράγμα».

Τι σχολίασε για την κόντρα του με τον Έλον Μασκ; «Ξέρετε, με τον Έλον, πιστεύω είναι πιθανό το Twitter να γίνει χειρότερο. Αλλά θα μπορούσε να γίνει και καλύτερο. Επομένως, τηρώ μια στάση αναμονής», ανέφερε μεταξύ άλλων. Εντάξει, σε αυτή την απάντηση έπαθε Ανδρουλάκη αλλά ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε.



πηγη

Ξερετε για πoιoυς ιoύς xρnματoδoτoύσαv έρευvες στnv Oυκραviα οι HΠA; Οxι; ΔlΑΒAΣΤΕ ! ! !



Αντιπρόεδρος της Κρατικής Δούμας Irina Yarovaya: Οι Αμερικανοί προσπαθούν να σβήσουν τα ίχνη

Εντολή στους Ουκρανούς για καταστροφή των στοιχείων των ερευνών στα εργαστήρια για πανώλη, άνθρακα, χολέρα, hanta και άλλες θανατηφόρες ασθένειες από τους Αμερικανούς 

Η ρωσική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη διερεύνηση των δραστηριοτήτων αμερικανικών βιοεργαστηρίων στην Ουκρανία διαθέτει τεκμηριωμένα στοιχεία για την δραστηριότητα αυτών των βιοεργαστηρίων με τους ιούς hanta.

Αυτό αποκάλυψε η συμπρόεδρος της επιτροπής και αντιπρόεδρος της Κρατικής Δούμας Irina Yarovaya την Πέμπτη 5 Μαΐου μετά τα αποτελέσματα της πρώτης συνεδρίασης του επιστημονικού συμβουλευτικού συμβουλίου.

«Τα εργαστήρια ενδιαφέρονται για τους hantaviruses και γινόταν ενεργή εργασία προς αυτή την κατεύθυνση. Οι μελέτες που πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή στρατιωτικού προσωπικού αφορούσαν ειδικά τους hantaviruses. Για ποιο σκοπό, ποια κλιμάκωση και ποιές συνέπειες είναι ερωτήματα που θα απαντηθούν αργότερα, αλλά αυτή είναι η επίσημη πληροφορία από το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας», είπε η Yarovaya.

Επισήμανε ότι στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου συμμετείχαν κορυφαίοι Ρώσοι επιστήμονες στον τομέα της βιολογίας, της ιολογίας και της χημείας. Όπως επισήμανε είναι «θεμελιωδώς σημαντικό» ότι οι προσκεκλημένοι εμπειρογνώμονες «ανεξαιρέτως επιβεβαίωσαν ότι γίνεται στρατιωτική-βιολογική έρευνα στην Ουκρανία:

«Δυστυχώς, έχουμε να κάνουμε με κλιμάκωση που πραγματοποιούν οι ΗΠΑ στο έδαφος άλλων κρατών όσον αφορά την οικοδόμηση ενός υπερεθνικού συστήματος διαχείρισης όχι μόνο για την επιδημιολογική κατάσταση, αλλά για την εκμετάλλευση, στην προκειμένη περίπτωση, του εδάφους της Ουκρανίας ως ανεξάρτητο πεδίο δοκιμών, το οποίο είναι επίσης επωφελές για τις φαρμακευτικές εταιρείες των ΗΠΑ που υλοποιούν έργα του Πενταγώνου».

Τόνισε τέλος ότι η Ρωσία εφαρμόζει τις διεθνείς συμφωνίες στον τομέα της ασφάλειας, ιδίως τη Σύμβαση του 1972 για την Απαγόρευση της Ανάπτυξης Βιολογικών Όπλων. 

Ταυτόχρονα, επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι οι ΗΠΑ είναι εκείνες που εδώ και πολλά χρόνια αντιτίθενται στην υιοθέτηση συμφωνιών για την εφαρμογή αυτής της σύμβασης, που θα επέτρεπε τον πραγματικό έλεγχο των βιοτεχνολογιών.

Οι Ουκρανοί σβήνουν τα ίχνη  

Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Igor Konashenkov, δήλωσε ότι έγινε «έκτακτη εκκαθάριση», από το καθεστώς του Κιέβου, για να εξαφανιστούν τα στρατιωτικού βιολογικού προγράμματος που εφαρμόζεται στην Ουκρανία και που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον ίδιο, ελήφθησαν πληροφορίες από υπαλλήλους ουκρανικών βιολογικών εργαστηρίων για την επείγουσα καταστροφή ιδιαίτερα επικίνδυνων παθογόνων στις 24 Φεβρουαρίου: πανώλη, άνθρακας, χολέρα και άλλες θανατηφόρες ασθένειες!!!

Η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Victoria Nuland στις 9 Μαρτίου, μιλώντας σε ακρόαση στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν εγκαταστάσεις στην Ουκρανία όπου διεξάγεται έρευνα στον τομέα της βιολογίας.

Σύμφωνα με αυτήν, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «ανησυχεί ότι ο ρωσικός στρατός μπορεί να προσπαθεί να τις ελέγξει» και συνεργάζεται με την ουκρανική πλευρά για να διασφαλίσει ότι το Κίεβο μπορεί «να αποτρέψει αυτά τα ερευνητικά υλικά να πέσουν στα χέρια Ρώσων. δυνάμεις».

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας απάντησε λέγοντας ότι με αυτά τα λόγια η Νούλαντ επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Πενταγώνου σε στρατιωτικά βιολογικά προγράμματα στην Ουκρανία.



πηγη

ΤΟ ΣΑΤΑNlΚΟ ΣΧΕΔlΟ ΤΗΣ ΖΑBOΚΥΒΕΡNHΣΕΩΣ ΠOΥ ΚΑΝΕl ΤΟΝ ΓΥPΟ ΤΗΣ EΥPΩΠΗΣ....(βivτεο)

 


Απλως δειτε το βιντεο και θα παρετε απαντησεις...

Μυαλο και κριση εχετε...

πηγη 


Aυτn εivαι η Eλλαδα των Koυλnδωv, των Zαiωv και λoιπωv Nεoταξιτωv....((βivτεο)



Δυστυχως αυτη ειναι η καταντια μας....

Μας κυβερνουν οι χειροτεροι των χειροτερων...

Και καλα να ηταν μονο αυτο....

Ανθελληνες και μισελληνες ολοι τους....

Το τομαρι τους μονο τους νοιαζει και η τσεπη τους...

Πουλανε και την μανα τους φτανει να κερδισουν κατι και να διατηρησουν την καρεκλα τους...

Και το χειροτερο απ ολα....

Υπαρχουν καποιοι, που τους πιστευoυν, τους λατρευουν και τους φιλουν το χερι....

Η ΕΛΛΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ! ! !






ΑΜΕΡlΚΑNΟΣ ΥΠΟΥPΓΟΣ ΥΓΕlΑΣ: ΞΕPΑΜΕ ΟΤl ΤΑ ΕΜBΟΛlΑ ΣKΟΤΩNΟΥΝ...(Καi κυκλoφoρoυv ελευθερoι)



Ηξεραν...

Και ηξεραν και οι δικοι μας....

Αλλα το κερδος ηταν μεγαλο...

Και το εβαλαν πανω απο τις ζωες μας...

Και ενας εισαγγελεας δεν συγκινηθηκε ακομη....

Και πολλοι ακομη τους πιστευουν...

Δυστυχως...

Δυσκολα θα βρουμε σωτηρια...



Τα ψεμματα του Mnτσoτακn για την επιστρoφn των κλεμμεvωv απo τnv ΔEH...

Η ιδέα Μητσοτάκη ότι "η  φθηνότερη ενέργεια είναι αυτή που δεν καταναλώνεται ποτέ" είναι ανάλογη με το... "η καλύτερη μέθοδος αντισύλληψης είναι η αποχή από το σεξ", ή ακόμα πιο εύστοχα "ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις ένα διαζύγιο είναι μην μην παντρευτείς ποτέ"... Τ' αφήνω εδώ μπας και τα τσιμπήσει για τίποτα επόμενες δηλώσεις - ικανός είναι...  Μιλάμε για αριστείες, όχι αστεία!

Γιάννης Μακρυγιάννης

Από το διάγγελμα του ψευτη Απερχομενου πρωθυπουργου, έγινε κατανοητό ότι ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών θα μείνει εκτός από το συγκεκριμένο μέτρο και γι’ αυτό το λόγο το πρωί της Παρασκευής οι αρμόδιοι υπουργοί έκαναν την εξειδίκευση των μέτρων για να λυθούν οι απορίες....



Η εξειδίκευση των μέτρων έγινε από τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον Γενικό Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Θάνο Πετραλιά και τη Γενική Γραμματέα Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου.

Αυτό που επιβεβαιώθηκε είναι ότι από την επιστροφή χρημάτων έως 600 ευρώ αποκλείονται εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, καθώς αφορά μόνο ιδιοκτήτες και ενοικιαστές πρώτης κατοικίας με οικογενειακό εισόδημα έως 45.000 ευρώ.

«Eως και 600 ευρώ θα λάβουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό τον Ιούνιο ιδιοκτήτες και ενοικιαστές πρώτης κατοικίας με οικογενειακό εισόδημα έως 45.000 ευρώ», ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Η κυβέρνηση θα επιστρέψει σε κάθε ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή πρώτης κατοικίας το 60% όλων των πρόσθετων επιβαρύνσεων αναδρομικά από τον Δεκέμβριο του 2021 έως και τον Μάιο του 2022.

Το όριο της έκτακτης αυτής αποζημίωσης θα είναι τα 600 ευρώ και θα αφορά όσους έχουν ετήσιο εισόδημα έως και 45.000 ευρώ.

Η επιδότηση θα χορηγηθεί στους λογαριασμούς ΙΒΑΝ.

Έτσι αποκλείονται:

Όσες οικογένειες έχουν ετήσιο μεικτό εισόδημα άνω των 45.000 ευρώ

Τα σπίτια που δεν είναι δηλωμένα ως πρώτη κατοικία

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (γενικά οι επιχειρήσεις) που έχουν υποστεί τεράστια επιβάρυνση και βρίσκονται αντιμέτωπες με λουκέτο...


πηγη

Pε Koυλn απo πoτε εxεις vα.......pωταει ο Στεφαvoς ! ! ! (βivτεο)



Πρωθυπουργύπας γραφει καποιος...

Χωρις νυχια ομως...

Φατε ματια ψαρια λεω εγω...

Καμαρωστε τον τον Ζαβο...

πηγη

Συμφωvα με ΣΤΟlΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣTAΤ: Ξεκαvαv κατι xιλιαδες συvταξιoυxoυς και....συvεxiζoυv ! ! !



Σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία της ΕΣΤΑΤ μέχρι τις 3 Οκτωβρίου από την ηλικιακή κατηγορία 60 – 69 ετών πέθαναν 11.344 συνταξιούχοι. Το Ποσοστό κάλυψης αυτής της κατηγορίας με εμβόλια είναι 80,3%...Επομένως πέθαναν 9109 εμβολιασμένοι είτε πλήρως είτε μερικώς.

Στην ηλικιακή κατηγορία 70 – 79 ετών πέθαναν 20.181 συνταξιούχοι. Από αυτούς, το 82,7% σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ήταν εμβολιασμένοι. Δηλαδή 16,689.

Στην ηλικιακή κατηγορία 70 – 89 ετών πέθαναν 40.748. Από αυτούς, το 74,3% σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία είχαν εμβολιαστεί. Δηλαδή, 30275.

Στην ηλικιακή κατηγορία 90+ πέθαναν 23.654, εκ των οποίων το 74%ήταν εμβολιασμένοι .Δηλαδή 17.503.

Συνολικά από τους 95.927 συνταξιούχους που πέθαναν μεσα στις 39 πρώτες εβδομάδες του 2021

OI 73.576 HΣΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ



πηγη

Eiμαστε πρoτελευταioι σε απoθεμα αερioυ και ο Koυλnς, ξεβpακωτoς στον αγγoυρoκnπo, πoυλαει τσαμπoυκα στov Bλαδiμnρo...



Μετά την «σφαλιάρα» για το ρωσικό πετρέλαιο, όπου εφοπλιστές προειδοποιούν τον Μητσοτάκη να μην διανοηθεί να επιβάλλει εμπάργκο, καθώς κάνουν δουλειές με τον Ρώσο πρόεδρο και ενω, βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δείχνει πως η Ελλάδα βρίσκεται στην ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ θέση παγκοσμίως στα ενεργειακά αποθέματα, ξεπερνώντας ΜΟΝΟ την νησιωτική χώρα Μπαρμπάντος στην Καραϊβική, ενώ μας περνάει ακόμα και η Αλβανία!!!

ΡΩΣΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Σύμφωνα με το Politico, η χώρα μας δεν θέλει να εγκαταλείψει τα προσοδοφόρα ναυτιλιακά συμβόλαια πετρελαίου για την Ρωσία. Έτσι, μαζί με τη Μάλτα και την Κύπρο, εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με την πρόταση απαγόρευσης στα πετρελαιοφόρα υπό σημαία ΕΕ ή τον έλεγχο της ΕΕ να μεταφέρουν ρωσικό πετρέλαιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με διπλωμάτες που επικαλείται το δημοσίευμα, η Ελλάδα ανέφερε ως επιχείρημα ότι απλώς πλοία από άλλες χώρες θα έπαιρναν τη θέση των τάνκερ υπό σημαία ΕΕ.

Οι πιέσεις στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από πλοιοκτήτες είναι ΕΝΤΟΝΕΣ!!!

Επισημαίνεται ότι ήδη από χθες η ανταποκρίτρια των New York Times στις Βρυξέλλες, Ματίνα Στεβή έγραφε ότι οι προτεινόμενες κυρώσεις της Κομισιόν αποτελούν μαύρα μαντάτα για τους Έλληνες πλοιοκτήτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνόκτητη ναυτιλία είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως και το μερίδιο των δεξαμενόπλοιων που εξυπηρετούν τις ρωσικές εξαγωγές και είναι ελληνικών συμφερόντων είναι πολύ μεγάλο. Σύμφωνα μάλιστα με τον Ρόμπιν Μπρουκς του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών, έφτασε ως το 52% του συνόλου.




πηγη 

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

ΞΕΦΤlΛlΣΤHΚΑΜΕ....Aφιερωμεvο σε σεvα Koυλn ! ! !

Οντως ξεφτιλα μεγαλη !



πηγη 


Για ακoυστε...

 


Ακουστε τον δεν θα χασετε...

Δεν ειναι τηλεπαπαγαλος...

πηγη 


Pωσικn τnλεoρασn: Πoύτιv σβnσε την Bρεταviα από τον xάρτn...(Φρovτισε Koυλn να παρoυμε σειρα και μεiς)

Νέο μπαράζ πυρηνικών απειλών κατά της Βρετανίας εξαπολύουν τα ρωσικά κρατικά ΜΜΕ τα οποία προτρέπουν τον Β.Πούτιν “να σβήσει τη Βρετανία από τον χάρτη χρησιμοποιώντας τα πιο ισχυρά πυρηνικά όπλα που διαθέτει η χώρα”...



Η ρωσική κρατική τηλεόραση κάνει ειδική αναφορά στην «υπερτορπίλη», “Poseidon”, ένα ρωσικό στρατηγικό και άκρως απόρρητο όπλο, που εξοπλίζεται με πυρηνική κεφαλή που μπορεί να έχει την εξωπραγματική ισχύ των 100 μεγατόνων.

Νέο μπαράζ πυρηνικών απειλών κατά της Βρετανίας εξαπολύουν τα ρωσικά κρατικά ΜΜΕ τα οποία προτρέπουν τον Β.Πούτιν “να σβήσει τη Βρετανία από τον χάρτη χρησιμοποιώντας τα πιο ισχυρά πυρηνικά όπλα που διαθέτει η χώρα”.

Η ρωσική κρατική τηλεόραση κάνει ειδική αναφορά στην «υπερτορπίλη», “Poseidon”, ένα ρωσικό στρατηγικό και άκρως απόρρητο όπλο, που εξοπλίζεται με πυρηνική κεφαλή που μπορεί να έχει την εξωπραγματική ισχύ των 100 μεγατόνων.

Η θερμοπυρηνική κεφαλή του Poseidon έχει σχεδιαστεί για να καταστρέψει παράκτιες τοποθεσίες όπως λιμάνια, πόλεις και άλλες θαλάσσιες υποδομές. Η έκρηξη θα δημιουργήσει ραδιενεργό τσουνάμι, που θα καθιστούσε μεγάλες περιοχές απρόσιτες για ολόκληρες γενιές.

Η θερμοπυρηνική κεφαλή εκτιμάται ότι μπορεί να ρυθμιστεί σε διάφορα επίπεδα από 2 έως 100 μεγατόνους. Μία τέτοια ισχύ ενάντια σε μία πόλη σαν τη Νέα Υόρκη θα σκότωνε άμεσα τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους, θα τραυμάτιζε άλλα 5 εκατομμύρια και η διασπορά της ραδιενέργειας θα έφτανε μέχρι το Κεμπέκ.

Η πρώτη δημόσια αμερικανική αναφορά για την ύπαρξη αυτού του όπλου έγινε τον Σεπτέμβριο του 2015. Στις 10 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, ο ρωσικός τηλεοπτικός σταθμός NTV έδειξε εσκεμμένα ένα έγγραφο του νέου όπλου στο χέρι ενός Ρώσου στρατηγού κατά τη διάρκεια μιας έκθεσης στην οποία ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατήγγειλε την αμερικανική επιθετικότητα.

“Να εξαπολύσουμε τορπίλη “Poseidon” κατά Βρετανίας”

Αναλυτικότερα, ο Ντμίτρι Κισέλιοφ, άνθρωπος που είναι γνωστός ως «φερέφωνο του Κρεμλίνου», αξιοποίησε την Κυριακή το βράδυ την εκπομπή του σε ρωσικό κανάλι για να προτείνει επιθέσεις στη Βρετανία με την τορπίλη Poseidon που, όπως είπε, μπορεί να πυροδοτήσει ένα ραδιενεργό παλιρροϊκό κύμα 500 μέτρων και να «βυθίσει τη Βρετανία στα βάθη του ωκεανού»

Η τορπίλη «έχει χωρητικότητα για μια κεφαλή έως και 100 μεγατόνων», ισχυρίστηκε ο Kισέλιοφ – αρκετές χιλιάδες φορές περισσότερη της δύναμη της βόμβας που έπεσε στη Χιροσίμα – που θα «σήκωνε ένα γιγάντιο κύμα, ένα τσουνάμι, έως και 1.640 πόδια ύψος» – αρκετό για να καλύψει τουλάχιστον τη μισή απόσταση μέχρι το ψηλότερο σημείο στην Αγγλία.

Μιλώντας με φόντο ένα γραφικό που δείχνει το Ηνωμένο Βασίλειο να εξαφανίζεται από τον παγκόσμιο χάρτη, ο Κισέλοφ αναφέρει:

Μια άλλη επιλογή να βυθίσουμε την Βρετανία στα βάθη της θάλασσας είναι με την πυροδότηση της τορπίλης της Αποκάλυψης “Poseidon”.

Πλησιάζει τον στόχο του σε βάθος 1 χλμ με ταχύτητα 200 χλμ την ώρα.

Δεν είναι υπάρχει καμία άμυνα εναντίον του.

Η τορπίλη «έχει χωρητικότητα για μια κεφαλή έως και 100 μεγατόνων».

Η έκρηξη της θερμοπυρηνικής κεφαλής στην ακτογραμμή της Βρετανίας θα δημιουργήσει ένα γιγαντιαίο τσουνάμι 500 μέτρων ύψος.

Αυτό το παλιρροϊκό κύμα είναι επίσης φορέας εξαιρετικά υψηλών δόσεων ακτινοβολίας. Περνώντας πάνω από τη Βρετανία, θα μετατρέψει ό,τι έχει απομείνει σε ραδιενεργό έρημο, άχρηστο για οτιδήποτε.

Πώς σας φαίνεται αυτή η προοπτική;».

Δεύτερη επιλογή: RS-24 Sarmat

Στη συνέχεια, ο Kiselyov απείλησε επίσης το Ηνωμένο Βασίλειο με επίθεση από τον RS-24 Sarmat , τον τελευταίο διηπειρωτικό πυρηνικό πύραυλο της Ρωσίας που δοκιμάστηκε από τον Πούτιν πριν από δεκαπενθήμερο.

«Το νησί [τους] είναι τόσο μικρό που ένας πύραυλος Sarmat είναι αρκετός για να το πνίξει μια για πάντα», είπε.

«[Είναι] ικανό να καταστρέψει μια περιοχή στο μέγεθος του Τέξας ή της Αγγλίας. Μια μόνο εκτόξευση, Μπόρις, και δεν υπάρχει πια Αγγλία».

Ποια ρωσικά υποβρύχια φέρουν τορπίλη “Poseidon”

Οι Ρώσοι είχαν αναφέρει το 2019 ότι οι νέες τορπίλες θα αξιοποιούνταν από τα δύο υποβρύχια ειδικού τύπου το KC-139 Belgorod (Project 09852, NATO: Oscar II) και το Khabarovsk (Project 09851). Η ναυπήγηση του πρώτου υποβρυχίου ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2012.

Το υποβρύχιο KC-139 Belgorod έχει μήκος 184 μέτρα, διάμετρο 18,2 μέτρα, εκτόπισμα σε κατάδυση 24.000 τόνους, αυτονομία τέσσερις μήνες, πλήρωμα 110 άτομα, ταχύτητα σε κατάδυση 32 κόμβους και μέγιστο βάθος κατάδυσης 500-520 μέτρα.

Το KC-139 Belgorod επρόκειτο να εξοπλιστεί με έξι τορπίλες Poseidon (Status-6) οι οποίες θα εκτοξεύονται από τους 3+3 τορπιλοσωλήνες που βρίσκονται στις δύο πλευρές της πλώρης του υποβρυχίου.

Το δεύτερο υποβρύχιο Khabarovsk (Project 09851) θα εξοπλιζόταν επίσης με έξι τορπίλες Poseidon (Status-6).

Είναι άγνωστο αν η Μόσχα υλοποίησε και σε τι βαθμό τα πυρηνικά της σχέδια.



πηγη 

Τov θυμαστε; Ξαvαγυpισε κι αpxισε παλι τiς iδιες ΠAΠAΡlΕΣ ! ! !

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑ...

“ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ”...

ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ.. ΤΥΡΑΚΙ ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΝΕΑ “ΦΑΡΜΑΚΙΑ”...



Στην υψηλή αξία του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού αναφέρθηκε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος έπιασε και πάλι στασίδι μη τυχόν και ξεχαστούμε. Αφενός μας τόνισε ότι η μάσκα δεν θα φύγει απο τη ζωή μας, όπως επίσης ότι τα εμβόλια μάς έσωσαν. Παράλληλα, μάς πέταξε και το… τυράκι να το επεξεργαστούμε ότι έρχονται άλλα οκτώ νέα εμβόλια.

Μιλώντας κατά την έναρξη των εργασιών του 21ου Πανελληνίου Συνεδρίου Λοιμώξεων, ο κ. Τσιόδρας τόνισε πως «η κατανομή των εμβολίων δεν έγινε με ομοιογενή τρόπο, γεγονός που επιτρέπει την ανάδυση νέων μεταλλάξεων. Προφανώς δεν μπορεί να αποκλειστεί η εμφάνιση νέων μεταλλάξεων» υπογράμμισε ο καθηγητής.

Ο καθηγητής πρόσθεσε ότι μετά από δύο χρόνια πανδημίας και τον καταιγισμό της γνώσης για τη λοίμωξη Covid-19 στην επιστημονική κοινότητα, στο μέλλον ο έλεγχος και η διαχείρισή της θα είναι πιο εύκολη. Τόνισε δε ότι η υβριδική ανοσία που έχει επιτευχθεί στη χώρα μας και την Ευρώπη, δηλαδή ο εμβολιασμός και η φυσική νόσηση, σε συνδυασμό με τον καλό καιρό, θα βοηθήσουν στην έλεγχο και τη μείωση της επιδημίας μετά το φθινόπωρο.

«Στην ευρωπαϊκή ήπειρο έχει μολυνθεί περίπου το 80%, με αποτέλεσμα η υβριδική ανοσία να μας βοηθά για ένα καλύτερο καλοκαίρι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας.

Ωστόσο, δεν απέκλεισε νέες παραλλαγές του κορωνοϊού στο μέλλον με υψηλότερη μεταδοτικότητα και μεγαλύτερη διαφυγή από τα εμβόλια.

«Το μέλλον δεν μπορεί να προβλεφθεί. Θα κριθεί όμως από τα εμβόλια και τη δυνατότητα διαφυγής του ιού από αυτά. Η κατανομή των εμβολίων δεν έγινε με ομοιογενή τρόπο, γεγονός που επιτρέπει την ανάδυση νέων μεταλλάξεων. Προφανώς δεν μπορεί να αποκλειστεί η εμφάνιση νέων μεταλλάξεων» υπογράμμισε ο καθηγητής.

Σε ο,τι αφορά στη χρήση της μάσκας ανέφερε ότι θα αποτελεί μια ελεύθερη και συνειδητή επιλογή ποτέ και που θα χρησιμοποιείται.



πηγη

ΒΡlΣΚOMΑΣΤΕ ΣΕ ΠOΛEΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛlΤlΣMO ΤΟΥ ΑΝΤlΧΡlΣΤΟΥ λεει ο ALEXANDER DUGlN

Τώρα είναι η ώρα για τη Ρωσία να πει στο λαό και στον κόσμο για ποιες αξίες αγωνιζόμαστε και ποια ιδανικά υποστηρίζουμε. Είναι περίεργο ότι κανείς δεν προσπάθησε να το κάνει αυτό μέχρι τώρα....



Κάποιοι πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται να το πούμε ότι η Δύση δεν θα μας ακούσει ούτως ή άλλως, άλλοι φοβούνται ότι αν τώρα πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, όλοι οι δρόμοι για την εξομάλυνση των σχέσεων με τη φιλελεύθερη Δύση θα αποκοπούν για πάντα. Πιθανόν να υπάρχουν άνθρωποι στην εξουσία για τους οποίους αυτές οι αξίες είναι απλώς μισητές και ακόμη και επικίνδυνες, τόσο πολύ που δεν έχουν καμία σχέση με το όραμά τους. Η κλίμακα και η αποφασιστικότητα της SMO [Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση] είναι τέτοια που δεν θα είναι δυνατόν να κλείσει απλώς το θέμα της εμφύλιας αντιπαράθεσης λέγοντας ότι "δεν συνέβη τίποτα σπουδαίο".

Πρώτον, κάτι θεμελιώδες έχει συμβεί, αλλά το πιο δύσκολο μέρος δεν έχει έρθει ακόμα. Το ΝΑΤΟ συγκεντρώνεται σοβαρά και δεν αποκλείεται να ετοιμάζεται να χτυπήσει.

Οι περισσότεροι πόλεμοι στη ρωσική ιστορία - αλλά όχι όλοι - ξεκίνησαν με την αρχή ότι δεχτήκαμε επίθεση, αμυνθήκαμε με απώλειες, στη συνέχεια περάσαμε στην επίθεση, καταδιώξαμε τον εχθρό και τελικά τον συντρίψαμε (διατηρώντας μια ανθρώπινη στάση ακόμη και απέναντι στον ηττημένο εχθρό). Η SMO δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, εδώ τα πράγματα ήταν διαφορετικά, και αυτό απαιτεί ιδιαίτερη διευκρίνιση.

Κατά τη γνώμη μου, μέχρι στιγμής η εξιστόρηση του πώς ξεκίνησε δεν είναι αρκετά πειστική. Όχι, ούτε κατά διάνοια. Για τους ανθρώπους γενικά, όλα είναι πεντακάθαρα και είναι ξεκάθαρα από το 2014. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι: γιατί όχι τότε; Κατά συνέπεια, ο λαός δεν θα μπορούσε να έχει καμία εξήγηση. Μπορούν να το κάνουν μόνοι τους - και μερικές φορές πολύ καλύτερα από τις αρχές. Μια τέτοια Ουκρανία, όπως έχει γίνει μετά από 30 χρόνια ανεξαρτησίας, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από κανέναν, έτσι σκέφτονται οι άνθρωποι. 

Αγωνιζόμαστε για την ταυτότητά μας, για την κυριαρχία μας, για να είμαστε αυτό που επιλέγουμε να είμαστε, χωρίς να υποκύπτουμε σε καμία εξωτερική πίεση- αν μας προκαλούν επίμονα και έντονα, τότε η υπομονή μας μπορεί να σπάσει κάποια στιγμή, θα υποκύψουμε στην πρόκληση - οπότε αυτό δεν θα είναι καλό για κανέναν. Εξάλλου, αν κάποιος τραγουδάει, χωρίς να σταματάει, κάτω από το παράθυρο "θα κρεμάσουμε τους Ρώσους!", "θα κρεμάσουμε τους Ρώσους!". (αυτή είναι η μετάφραση του διαβόητου και ακούγοντος παιδικού και αθώου ρεφρέν - "Moskalaku na gilyaku"!), και όντως κρεμάει - καίει, δακρύζει, βιάζει, βασανίζει, κόβει μόλις του δοθεί η ευκαιρία, τότε ποιος θα το ανεχτεί;

Αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά το ερώτημα παραμένει: ποιοι είμαστε εμείς σήμερα; Ποια είναι η ιδέα μας; Ποιες ακριβώς είναι οι αξίες και τα ιδανικά του μάλλον αντιφατικού παρελθόντος μας που υπερασπιζόμαστε; Τι είναι πρωταρχικό και τι δευτερεύον στη ΝΔΤ;

Φυσικά, παρ' όλο τον σαδισμό και τη σκληρότητα των Ουκρανών τρομοκρατών και δολοφόνων, δεν πρόκειται καθόλου γι' αυτούς. Ή μάλλον, δεν πρόκειται μόνο γι' αυτούς. Όλα αφορούν τη Δύση, αυτό είναι που έχουμε απέναντί μας, και η Δύση, ωστόσο, είναι ένας πολύ πιο σοβαρός αντίπαλος. Είναι ένας ολόκληρος πολιτισμός με ιδεολογία, δομή, τεχνολογίες, πληροφορίες και κοινωνικά δίκτυα, με τεράστιο όγκο πολιτισμικών συμβόλων, που χρησιμοποιούνται ενεργά στην παγκόσμια προπαγάνδα, και εδώ είναι που ο υπαινιγμός μας, οι επιμέρους και υπεκφυγές εξηγήσεις, η αποφυγή άμεσων μορφών και σαφών θέσεων καταρρέουν σε μια πραγματικά παγκόσμια πιρουέτα.

Είναι αφελές να πιστεύουμε ότι οποιοσδήποτε στον κόσμο -όχι μόνο στη Δύση- θα πάρει στα σοβαρά αυτά που εκπέμπουμε. Ειλικρινά, είναι εντελώς μη πειστικό. Ακόμη και εκείνοι που είναι καλοί για τη Ρωσία και κακοί για την παγκοσμιοποίηση δεν έχουν πραγματικά καταλάβει τι έχουμε ξεκινήσει και γιατί, και μας υποστηρίζουν από αδράνεια. Και εδώ είναι που μπαίνει ο ολισθηρός δρόμος του ουκρανικού ναζισμού. Ναι, για εμάς είναι πραγματικός ναζισμός, σαδισμός, μια εντελώς απαράδεκτη θεωρία και μια εγκληματική πρακτική που βασίζεται σε αυτήν. Και πάνω απ' όλα, είναι η ύψιστη έκφραση της ρωσοφοβίας και ο λαός μας γίνεται θύμα της.

Εδώ δεν διαχωρίζουμε τους Ρώσους και τους Ουκρανούς. Ακόμα και οι λογικοί Ουκρανοί είναι θύματα του ρωσοφοβικού ναζισμού, αυτό είναι ξεκάθαρο για εμάς, αλλά φοβάμαι ότι κανείς δεν είναι έτοιμος να το ακούσει εκτός από εμάς. Αν η ίδια η Δύση έχει καλλιεργήσει και καλλιεργήσει τον ουκρανικό ρωσοφοβικό ναζισμό - και ακριβώς επειδή είναι πρωτίστως ρωσοφοβική - θα αντιδράσει με κάποιο τρόπο στις φωτογραφίες και τα βίντεο αμέτρητων σωμάτων με αηδιαστικά ναζιστικά τατουάζ (που θυμίζουν περισσότερο τη σοβιετική ζώνη παρά τη Γερμανία του 1930-40) και μια μάζα φτηνών σκουπιδιών με ναζιστικά σύμβολα.

Εξάλλου, το ίδιο πράγμα συνέβη και με την ισλαμική τρομοκρατία. Η ίδια η Δύση δημιούργησε τον ισλαμικό φονταμενταλισμό για να καταπολεμήσει τον δικό της, και όταν η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, η Δύση έγινε το θύμα του. Κάθε φορά που προσφέραμε τη βοήθειά μας για την καταπολέμησή του, ή εξηγήσαμε τις ενέργειές μας ενάντια στην ίδια απειλή, η Δύση αρνήθηκε κατηγορηματικά να μας ακούσει. Οι τρομοκράτες είναι αυτοί που η Δύση χτυπάει, και αυτοί που είναι εναντίον της Ρωσίας είναι οι "μαχητές της ελευθερίας" και οι περήφανοι "μαχητές της δημοκρατίας". Τίποτα προσωπικό: ένα διπλό πρότυπο.

Τώρα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αν οι ναζί είναι υπέρ της Δύσης και του ΝΑΤΟ, τότε "δεν είναι πια ναζί" και αν είναι ρωσοφοβικοί, τότε είναι απλά σπουδαίοι και "αληθινοί δημοκράτες", και δεν υπάρχει τίποτα και κανένας τρόπος να αλλάξει αυτό. Για τη Δύση, το κακό είμαστε εμείς και από τη στιγμή που εμείς ξεκινήσαμε το SMO, όλο το φταίξιμο είναι πάνω μας. Εδώ τελειώνει η συζήτηση.

Ως εκ τούτου, το συμπέρασμα: πρέπει να επιτύχουμε όλους τους στόχους που θέτει η SMO και να επιτύχουμε μια πλήρη και μη αναστρέψιμη Νίκη. Τότε είναι που θα μιλήσουμε στη Δύση, από μια νέα οπτική γωνία.

Συναφώς, αυτή η συζήτηση πρέπει να ξεκινήσει τώρα. Αλλάζουμε τους κανόνες του παγκόσμιου παιχνιδιού και η βάση γι' αυτό είναι η πίστη στην ιστορική μας αποστολή: να σώσουμε τον κόσμο όχι από την Ουκρανία, αλλά από την παγκοσμιοποιημένη Δύση, από αυτόν τον τοξικό σάπιο πολιτισμό, έτοιμο να καταστρέψει την ανθρωπότητα με τη διεστραμμένη κουλτούρα του, την αχαλίνωτη τεχνολογία του, την ακόρεστη μανιακή ελίτ του, τα έργα της Μεγάλης Υπερφόρτωσης και τον παγκόσμιο έλεγχο της συνείδησης των ανθρώπων για λογαριασμό της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Σήμερα δεν είμαστε η τσαρική, η σοβιετική και σίγουρα όχι η φιλελεύθερη-δημοκρατική Ρωσία. Είμαστε ο τελευταίος Συγκρατητής, ο Κατεχόμενος. Είμαστε οι μόνοι που αντιστεκόμαστε στο παγκόσμιο κακό. Τώρα αυτή η ευγενής ιδέα πρέπει να αναπτυχθεί, αυτή η αποστολή πρέπει να ειπωθεί ανοιχτά και χωρίς ντροπή. Τότε όλα θα μπουν στη θέση τους.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στον Αντίχριστο, αυτό πρέπει να ειπωθεί. Αυτή είναι η ρωσική μας ιδέα, έτσι λυγίζουν τα πάντα.

Και δεν αφορά μόνο εμάς, δεν αφορά μόνο τους Ουκρανούς ή τους Ευρωπαίους. Αφορά όλους. Εκπληρώνουμε το πνευματικό μας καθήκον με αυτή την ειδική επιχείρηση.



πηγη 

Γιατi αpαγε τoση Ξαφvικiτιδα ;

 


Τι τρεχει;

Γιατι πεθαινουν ετσι ξαφνικα οι εμβολιασμενοι;



Γιαvvακoπoυλoς απαvτα στην Ντoρα και....ΔlΝΕl ΠONΟ ! ! !

Μπραβο ρε Δημητρη...

Δωσε πονο...

Μην τους λυπασαι...



Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και έγραψε αναλυτικά:

« Πως να μην ανέβει το αίμα στο κεφάλι από ακούγοντας βλακες με βήμα να σε λένε εσένα και τους αγαπημένους σου ψεκασμένους ρωσσοφιλους επειδή δεν θέλεις να αλλοιωθεί το DNA σου να πάθεις ξαφνικίτιδα… 

Η επειδή έχεις ενημερωθεί ο φάκελος όχι από τον Πορτοσάλτε και ξέρεις ακριβώς το ρόλο της Ουκρανίας και ότι ο Βλαδίμηρος είναι η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας ώστε να γλυτώσουμε από τα ερπετά του Π. Ο. Φ.



ΝEΑ ΜΠΟΛlΑ, ΔEΗ, S 300, ΤΟ BOΛΕMΑ ΤΟΥ ΓONΟΥ ΚΑl Ο ΤOYΡΚΟΒAΣlΛlΑΣ ΕPXΕΤΑl....

 


Ισχυει ο τιτλος....

Και θα σας φυγει καθε αμφιβολια μολις ακουσετε το λεχθεντα στο βιντεο...


Oυκραvεζες παiρvoυv στnv θεσn των Yγειovoμικωv πoυ απoλυθnκαν;;;;;

 



Αυτο καταλαβαινουμε απο το παρακατω εγγραφο...

Δεν τα βγαζουμε απο το μυαλο μας....

Διαβαστε τι λεει...

Κι αν ακομη εχετε αμφιβολιες, χρειαζεστε ψυχιατρο...













πηγη

Aυτo το Σoυργελo, Kαvαδoς Στρατnγoς, διoικεi τoυς Oυκραvovαζi στα υπoγεια τoυ ΑzoνstaΙ....

Θρίλερ με Καναδό Στρατηγό εκτυλίσσεται γύρω από το Azovstal καθώς μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκκένωσης, άμαχοι μίλησαν για “εγκλωβισμένο Στρατηγό NATOϊκής χώρας που διοικούσε τις ουκρανικές δυνάμεις”...



“Υπάρχει Στρατηγός στο εργοστάσιο Azovstal που βρίσκεται σε επαφή με τον Zelensky. Είναι κάτι σαν μισθοφόρος, είναι Αζόφ” είπε στους δημοσιογράφους η υπάλληλος της Azovstal Natalia Usmanova, η οποία απομακρύνθηκε κατά από το εργοστάσιο την Κυριακή κατά την διάρκεια της συμφωνίας εκκένωσης.

Ρωσικές στρατιωτικές πηγές αναφέρουν πως θα λάβει χώρα κάποιου είδους επιχείρηση για την αιχμαλωσία του αρκετά σύντομα.

Τι αναφέρουν μαρτυρίες απεγκλωβισμένων

Σύμφωνα με πληροφορίες ρωσικών ΜΜΕ, “άμαχοι που εκκενώθηκαν από το έδαφος του περικυκλωμένου AzovStal ανέφεραν ότι σημαντικές δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και μισθοφόροι βρίσκονται στο έδαφος του μεταλλουργικού εργοστασίου.

Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχει επίσης ένας ξένος Στρατηγός, χώρας του ΝΑΤΟ. Υπάρχουν σοβαροί λόγο να πιστεύουμε ότι μιλάμε για Καναδό Στρατηγό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκάλυψε ένας από τους εργάτες του εργοστασίου του AzovStal, ένας ξένος στρατηγός βρίσκεται στο έδαφος του μεταλλουργικού εργοστασίου. Ο τελευταίος λέγεται ότι βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας και πιθανότατα με ξένες υπηρεσίες πληροφοριών. Αυτό δείχνει ότι το Κίεβο, οι δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και οι μισθοφόροι βρίσκονται σε συνεχή συντονισμό”.

Νωρίτερα, ο επίσημος εκπρόσωπος της στρατιωτικής διοίκησης του Ντονέτσκ, Έντουαρντ Μπασουρίν, μίλησε για την πιθανότητα ο στρατηγός να βρίσκεται στη Μαριούπολη.

Είναι ο Αντιστράτηγος Trevor Cadieu;

Ρωσικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ένα Καναδό απόστρατο Στρατηγό που αποφάσισε να ενταχθεί στην δύναμη των μισθοφόρων.

Οι Ρώσοι αναφέρουν πως πρόκειται για τον απόστρατο Στρατηγό Τrevor Kadier.

Μέχρι στιγμής, τα στοιχεία αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα.

Αναφέρεται η υποψία ότι “ίσως ήταν ο επικεφαλής του βιοεργαστηρίου Νο. 1, στο οποίο οι ειδικοί εργάζονταν με θανατηφόρους ιούς” και στεγαζόταν, σύμφωνα με άλλες ρωσικές πηγές, στο πολυόροφο υπόγειο δίκτυο που φιλοξενούνταν στη βιομηχανία.

Το 1997 συμμετείχε στις εχθροπραξίες στη Βοσνία. Το 2021, πρώην συνάδελφος του Cadieu τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση”.

Τα ρωσικά ΜΜΕ τονίζουν πως “πληροφορίες για την παρουσία του στρατηγού στην Ουκρανία επιβεβαιώνονται σε μεγάλο βαθμό από την εφημερίδα Ottawa Citizen, η οποία έγραψε στις 21 Απριλίου ότι ο Cadieu έπρεπε να αναλάβει τη διοίκηση των καναδικών χερσαίων δυνάμεων τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.

Ωστόσο, ένας από τους πρώην υπαλλήλους τον κατηγόρησε για βία και ο διορισμός του ακυρώθηκε.

Λίγο αργότερα, ο Trevor Kadier παραιτήθηκε από τη θέση του και μετά από λίγο καιρό έφυγε για την Ουκρανία”.

Εάν ισχύουν αυτό, εξηγούν γιατί η Ρωσία επέλεξε τον ασφυκτικό αποκλεισμό της εγκατάστασης και όχι την εκτέλεση στρατιωτικής επιχείρησης.



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.