Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Aυτo το Σoυργελo, Kαvαδoς Στρατnγoς, διoικεi τoυς Oυκραvovαζi στα υπoγεια τoυ ΑzoνstaΙ....

Θρίλερ με Καναδό Στρατηγό εκτυλίσσεται γύρω από το Azovstal καθώς μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκκένωσης, άμαχοι μίλησαν για “εγκλωβισμένο Στρατηγό NATOϊκής χώρας που διοικούσε τις ουκρανικές δυνάμεις”...



“Υπάρχει Στρατηγός στο εργοστάσιο Azovstal που βρίσκεται σε επαφή με τον Zelensky. Είναι κάτι σαν μισθοφόρος, είναι Αζόφ” είπε στους δημοσιογράφους η υπάλληλος της Azovstal Natalia Usmanova, η οποία απομακρύνθηκε κατά από το εργοστάσιο την Κυριακή κατά την διάρκεια της συμφωνίας εκκένωσης.

Ρωσικές στρατιωτικές πηγές αναφέρουν πως θα λάβει χώρα κάποιου είδους επιχείρηση για την αιχμαλωσία του αρκετά σύντομα.

Τι αναφέρουν μαρτυρίες απεγκλωβισμένων

Σύμφωνα με πληροφορίες ρωσικών ΜΜΕ, “άμαχοι που εκκενώθηκαν από το έδαφος του περικυκλωμένου AzovStal ανέφεραν ότι σημαντικές δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και μισθοφόροι βρίσκονται στο έδαφος του μεταλλουργικού εργοστασίου.

Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχει επίσης ένας ξένος Στρατηγός, χώρας του ΝΑΤΟ. Υπάρχουν σοβαροί λόγο να πιστεύουμε ότι μιλάμε για Καναδό Στρατηγό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκάλυψε ένας από τους εργάτες του εργοστασίου του AzovStal, ένας ξένος στρατηγός βρίσκεται στο έδαφος του μεταλλουργικού εργοστασίου. Ο τελευταίος λέγεται ότι βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας και πιθανότατα με ξένες υπηρεσίες πληροφοριών. Αυτό δείχνει ότι το Κίεβο, οι δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και οι μισθοφόροι βρίσκονται σε συνεχή συντονισμό”.

Νωρίτερα, ο επίσημος εκπρόσωπος της στρατιωτικής διοίκησης του Ντονέτσκ, Έντουαρντ Μπασουρίν, μίλησε για την πιθανότητα ο στρατηγός να βρίσκεται στη Μαριούπολη.

Είναι ο Αντιστράτηγος Trevor Cadieu;

Ρωσικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ένα Καναδό απόστρατο Στρατηγό που αποφάσισε να ενταχθεί στην δύναμη των μισθοφόρων.

Οι Ρώσοι αναφέρουν πως πρόκειται για τον απόστρατο Στρατηγό Τrevor Kadier.

Μέχρι στιγμής, τα στοιχεία αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα.

Αναφέρεται η υποψία ότι “ίσως ήταν ο επικεφαλής του βιοεργαστηρίου Νο. 1, στο οποίο οι ειδικοί εργάζονταν με θανατηφόρους ιούς” και στεγαζόταν, σύμφωνα με άλλες ρωσικές πηγές, στο πολυόροφο υπόγειο δίκτυο που φιλοξενούνταν στη βιομηχανία.

Το 1997 συμμετείχε στις εχθροπραξίες στη Βοσνία. Το 2021, πρώην συνάδελφος του Cadieu τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση”.

Τα ρωσικά ΜΜΕ τονίζουν πως “πληροφορίες για την παρουσία του στρατηγού στην Ουκρανία επιβεβαιώνονται σε μεγάλο βαθμό από την εφημερίδα Ottawa Citizen, η οποία έγραψε στις 21 Απριλίου ότι ο Cadieu έπρεπε να αναλάβει τη διοίκηση των καναδικών χερσαίων δυνάμεων τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.

Ωστόσο, ένας από τους πρώην υπαλλήλους τον κατηγόρησε για βία και ο διορισμός του ακυρώθηκε.

Λίγο αργότερα, ο Trevor Kadier παραιτήθηκε από τη θέση του και μετά από λίγο καιρό έφυγε για την Ουκρανία”.

Εάν ισχύουν αυτό, εξηγούν γιατί η Ρωσία επέλεξε τον ασφυκτικό αποκλεισμό της εγκατάστασης και όχι την εκτέλεση στρατιωτικής επιχείρησης.



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.