Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Κι αφoυ οι "Eλλnvες" εδωσαν "Γnν και Yδωρ" στoυς Αμεριkαvoυς....HΠA-Τoυρκiα συμμαxiα ! ! !

Αφού η ελληνική κυβέρνηση δέχτηκε να υπογράψει μία λεόντειο συμφωνία αορίστου χρόνου με τις ΗΠΑ, όπου παραδώσαμε για πρώτη φορά εθνική κυριαρχία σε τρίτη χώρα, οι αμερικάνοι αγνοούν πλήρως την Ελλάδα, στρέφονται στην Τουρκία, πράγμα για το οποίο είχαμε προειδοποιήσει καθώς η πολιτική του πρόθυμού συμμάχου, οδηγεί μόνο σε σφαλιάρες...



Αποκαλύπτει ο αναλυτής σε θέματα άμυνας και ασφάλειας, Ανδρέας Μουτζουρούλιας

Μετά την Αμερικανική τορπίλη στον αγωγό East Med, όπου η Ουάσιγκτον ουσιαστικά προτείνει την εγκατάλειψη του σχεδιασμού για την υλοποίηση του αγωγού, έρχεται ένα δεύτερο ”χτύπημα”.

Σύμφωνα με την ”WSJ”, ”η κυβέρνηση Μπάιντεν εξετάζει την τουρκική πρόταση για την αγορά ενός στόλου μαχητικών F-16, με αξιωματούχους στην Άγκυρα να λένε ότι μία τέτοια κίνηση θα επιδιορθώσει τις κακές μεταξύ τους σχέσεις.”

Συγκεκριμένα, η WSJ αναφέρει ότι” η πώληση F-16 θα μπορούσε να βελτιώσει τις σχέσεις ΗΠΑ και Τουρκίας. Πάντως την ίδια στιγμή, μέλη του Κογκρέσου που αντιτίθενται στη σχέση του Ερντογάν με τον Πούτιν, αντιστέκονται στην πιθανή αγορά αεροσκαφών από την Άγκυρα. Η κυβέρνηση Μπάιντεν εξετάζει μια τουρκική πρόταση για την αγορά ενός στόλου μαχητικών F-16”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να τονίσουμε, πως μόλις χθες, μεγάλα τουρκικά ΜΜΕ σε άρθρα τους ανέφεραν πως  ”οι ΗΠΑ, θέλουν να ενισχυθεί το ΝΑΤΟ στις Περιοχές του Αιγαίου και της Μαύρης Θάλασσας και θα εγκρίνουν το αίτημα της Τουρκίας για αγορά μαχητικών αεροσκαφών F-16 και κιτ εκσυγχρονισμού.”

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι ”οι ΗΠΑ είναι πρόθυμες να πουλήσουν F-16, αφού η Ελλάδα αγόρασε πρόσφατα πολεμικά αεροσκάφη Rafale από τη Γαλλία”.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, ”το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ θα εγκρίνει το αίτημα της Τουρκίας για αγορά 40 μαχητικών αεροσκαφών F-16 Block 70 και 80 κιτ εκσυγχρονισμού για Block 70.”

Όπως φαίνεται το δημοσίευμα της  ”WSJ” δεν είναι τυχαίο. Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν νέο ”χτύπημα” στην Ελλάδα. Μάλλον αυτό είναι το ”δώρο” τους προς την Αθήνα, η οποία έδωσε ”γη και ύδωρ” στις ΗΠΑ με την αμυντική συμφωνία.

Η συμφωνία με τις ΗΠΑ δεν περιλαμβάνει συγκεκριμένο άρθρο για στρατιωτική συνδρομή σε περίπτωση που η Ελλάδα δεχτεί επίθεση από την Τουρκία.

Η μόνη αναφορά που γίνεται για αμοιβαία προστασία της ασφάλειας, της κυριαρχίας, της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας των δύο χωρών (και όχι φυσικά ΑΟΖ, υφαλοκρηπίδας και γενικά εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων), είναι στις πανηγυρικές και εθιμοτυπικές διακηρύξεις του προοιμίου της συμφωνίας.

Οι ΗΠΑ επενδύουν σε Ελληνικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε καίριες περιοχές στρατηγικής σημασίας, όπως ο Έβρος και η Κρήτη, με την Ελλάδα όμως να μην παίρνει ανταλλάγματα. Δηλαδή με την παρούσα συμφωνία, τα δίνουμε όλα στους Αμερικανούς, οι οποίοι έχουν προφανή στόχο τη Ρωσία και γενικά τα Βαλκάνια και όχι την Τουρκία και δεν παίρνουμε απολύτως τίποτα, ούτε καν «χάντρες για ιθαγενείς».



πηγη 

ΑΠlΣΤΕYΤΗ ΑΝAΤΡOΠH ΣΤΗΝ YΠOΘEΣΗ ΤΗΣ "BlΑΣMEΝΗΣ" ΓEΩPΓlΑΣ...

Διαδοχικές και σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό μέσα σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης... 



Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εξέταση DNA στα ρούχα της νεαρής κοπέλας, έδειξε ότι στο μανίκι του ρούχου που φορούσε βρέθηκε σπερματική κηλίδα αλλά και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματος της. 

Όπως προέκυψε από την ανάλυση, το γενετικό υλικό ανήκει σε έναν άνδρα, ενώ το βιολογικό υλικό ανήκει τόσο στην κοπέλα όσο και τον ίδιο.

Όπως είναι γνωστό, ο 27χρονος Βασίλειος Λεβέντης έχει παραδεχτεί ότι είχε ερωτική επαφή με την Γεωργία Μπίκα, υποστηρίζοντας ότι έγινε συναινετικά, ενώ η τελευταία έχει πει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Δεν εντοπίστηκε βιολογικό υλικό αξιοποιήσιμο στο εσώρουχο ή το σώμα της Γεωργίας που να ανήκει σε άλλο άτομο πλην της ίδιας κάτι που δημιουργεί τρομερά ερωτηματικά για τους ρυθμούς που κινήθηκε η έρευνα και για την “προθυμία” των Αρχών να κάνουν αυτό που πρέπει. Το αποτέλεσμα είναι να έχουν χαθούν στοιχεία. 

Ο μη εντοπισμός” αξιοποιήσιμου” βιολογικού υλικού σε εσώρουχο και σώμα του θύματος, δείχνει, σε πρώτη φάση, ότι ένα άτομο άφησε πάνω της το DNA του, χωρίς βέβαια να αποκλείεται εμπλοκή άλλου προσώπου που όμως δεν βρέθηκε το γενετικό του υλικό. 

Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, ανοίγει τη βεντάλια των ερευνών για το τι συνέβη μέσα στη σουίτα 602 του ξενοδοχείου των πέντε αστέρων, ξημέρωμα πρωτοχρονιάς. 

Οι αρχές, ψάχνουν να δουν αν στα κινητά των τεσσάρων από την «παρέα της Αθήνας» υπάρχουν βίντεο, φωτογραφίες ή μηνύματα που να δείχνουν τι πραγματικά συνέβη στο δωμάτιο 602. 

Ακόμη και αν έχουν διαγραφεί, λένε, στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ μπορούν να τα ανασύρουν και να φωτίσουν πλήρως την υπόθεση.

Παράλληλα, μέχρι την Παρασκευή, οι δικαστικές αρχές ευελπιστούν, ότι θα φθάσουν στα χέρια τους και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έχουν σταλεί στη Βέρνη της Ελβετίας. 

Ο σφραγισμένος φάκελος θα προστεθεί στα αποτελέσματα των εξετάσεων που ήδη έχουν γίνει από το Τμήμα Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τα οποία έχουν παραδοθεί στην Ε΄Ανακρίτρια. 

Στη συνέχεια, η επιστημονική ομάδα που έχει αναλάβει την έρευνα, θα συντάξει ένα κοινό πόρισμα αφού συνυπολογίσει τα αποτελέσματα και των δύο εργαστηρίων.

 Ωστόσο, η εικόνα που ήδη έχουν από το εργαστήριο της Θεσσαλονίκης είναι ενδεικτική αφού οι τοξικολογικές εξετάσεις που γίνονται στην Ελβετία αφορούν κυρίως στο εύρος του αλκοόλ που βρέθηκε στον οργανισμό της 24χρονης. 

Την ίδια ώρα, θα ερευνηθούν και κάποιες καινούργιες ουσίες που καταστέλλουν το κεντρικό νευρικό σύστημα και τις αντιστάσεις των γυναικών και δεν υπάρχουν στη λίστα των εργαστηρίων της Ελλάδας.



πηγη 

Οι γovεις που πnγαivουν τα παιδiα τους για εμβoλιασμo, πρεπει να γνωρiζoυν αυτo....

 












Δεν ειναι σημερινη αυτη η ομιλια....

Απλως θεωρούμε υποχρέωση μας να την ξαναθυμισουμε....

πηγη 


ΤΟ ΜYΣΤlΚΟ ΣXΕΔlΟ ΜΗTΣOΤΑΚH ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕlΣlΜΟ 60 ΝOΣΟKΟΜΕlΩΝ ΣΕ ΟΛH ΤΗΝ EΛΛAΔA...(Αv αυτo αλnθευει τoτε....)

 

Αληθευει; 

Ρωταμε....

Απαντηση δεν θα δωσετε το ξερουμε....

Απλως θα πειτε ως συνηθως ....

ψευδης ειδηση ! ! !





ΑNΑTPΙXΙΑΣTΙKH ΠPΟΦHTEΙΑ του Γέροvτα Εφραiμ Φιλoθεΐτn: ΕPXΕTΑΙ ΦPΙKTH ΑPPΩΣTΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΠIZΕI TΟ XΕPΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣTOΜA...ΒΙΝΤΕΟ


Να μας δώσει ο Θεός και η Παναγία δύναμη και υπομονή να αντέξουμε σε ότι περάσουμε να μην λυγίσουμε ο Θεός μας δίνει ότι μπορούμε να σηκώσουμε δοξασμένο το όνομα του! Αμήν!

 

Στον ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας μίλησε το πνευματικοπαίδι του οσιακού Γέροντα Εφραίμ Φιλοθεΐτη, ο π. Στέφανος Αναγνωστόπουλος και αποκάλυψε τη νέα προφητική εμφάνισή του για μία φρικτή αρρώστια που έρχεται η οποία θα σαπίζει το στόμα, τα χέρια και….. αφήνοντας πολλούς νεκρούς.

 
 
 
 
 
 

Το αvεκδoτo της nμερας πoυ ...αγγiζει την πραγματικoτnτα ! ! !

 



Τi εxoυν να απαvτnσoυν τα εγxωρια λαμoγια;

 

Τιποτα δεν θα απαντησουν....

Ουτε τα καναλια θα το δειξουν...

Τωρα τρωνε....

Δεν μιλουν !



10.000.000 δoλαρια από τη Σαoυδικn Aραβiα σε λoγαριασμo της εταιρεiας ΡWC αντi του Δnμoσioυ...(Μnπως καπoιoς εivαι κλεφτnς;)


Σε μία σοβαρότατη καταγγελία προς το πρωθυπουργικό γραφείο προχώρησε ο πρέσβης επί τιμή και πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ), Νίκος Βαμβουνάκης, αναφορικά με τη δωρεά 10 εκατομμυρίων δολαρίων από τη Σαουδική Αραβία προς την Ελλάδα για την καταπολέμηση του κορονοϊού....



Ο Νίκος Βαμβουνάκης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που υπογράφει η Άντα Ψαρρά, κατήγγειλε πως τα χρήματα αυτά δεν κατέληξαν σε κάποιο λογαριασμό του Δημοσίου αλλά αλλά στην εταιρεία Price Waterhouse and Coopers. Πρόκειται για την εταιρεία η οποία ξεκίνησε τη συνεργασία της με την ελληνική κυβέρνηση για την «παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα Αναλύσεων Δεδομένων στην ομάδα διαχείρισης PLFs για την Πανδημία Covid-19», μετά τη διακοπή συνεργασίας με την Palantir και τις αντιδράσεις που υπήρξαν για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

Όπως κατήγγειλε ο κ. Βαμβουνάκης, «η γενναιόδωρη αυτή χειρονομία δεν ανακοινώθηκε επισήμως από το ΥΠΕΞ ή το υπ. Υγείας, ούτε υπάρχει η παραμικρή αναφορά στα ελληνικά ΜΜΕ».

«Δεν νομίζω ότι θα ισχυριστεί κάποιος ότι οι Σαουδάραβες επέλεξαν να πιστωθούν τα 10.000.000 δολ. στον λογαριασμό μιας διεθνούς ελεγκτικής εταιρείας επειδή δεν μας εμπιστεύονται ως χώρα. Θα ήταν κόλαφος για την Ελλάδα, αφού θα σήμαινε ότι ο δωρητής αμφιβάλλει για τη διαφανή διαχείριση του ποσού από την κυβέρνησή σας. Αλλωστε, ο λογαριασμός αυτός δόθηκε στους Σαουδάραβες από εμάς τους ίδιους» επισημαίνει μεταξύ άλλων.




πηγη 

ΑYΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕl ΠOΤΕ ΚΑNΕlΣ: ΓlΑΤl ΕΚOΨΑΝ ΤΑ ΜΟNOΚΛΩNlΚΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑlΝΕl ΚOΣΜOΣ;;



Ποιος να σας πει τι;

Γιατι σε σκοτωνουν με σκοπο το κερδος;

Δεν το λεμε εμεις. ο καθηγητης το λεει....

Ακουσε τον...

πηγη 

Πoσo πιθαvo εivαι να έxεις περάσει τη λoiμωξn του κoρωvαϊoύ και να μnν το γvωρiζεις....

 «Μήπως πέρασα Covid-19 και δεν το ξέρω;» Τρεις καθηγητές του ΕΚΠΑ απαντούν Ο κορονοϊός μπορεί να υπήρχε στην κοινότητα ήδη νωρίτερα από όσο πιστεύαμε αρχικά, οπότε υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί όντως να τον είχαν και να έχουν αναρρώσει...



Τρεις καθηγητές του ΕΚΠΑ, η  Θεοδώρα Ψαλτοπούλου (καθηγήτρια Θεραπευτικής-Επιδημιολογίας-Προληπτικής Ιατρικής), η Σταυρούλα Πάσχου (επίκουρη καθηγήτρια Ενδοκρινολογίας) και ο Θάνος Δημόπουλος (καθηγητής Θεραπευτικής-Αιματολογίας-Ογκολογίας και Πρύτανης ΕΚΠΑ), απαντούν με άρθρο τους σε αυτό το συχνό ερώτημα. 

Γράφουν: «Λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουμε κάποιο συγγενικό ή φιλικό μας πρόσωπο που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες που ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε δραματικά. Συχνά γεννιέται η απορία σε άτομα που δεν μολύνθηκαν από τον ιό (σύμφωνα τουλάχιστον με κάποιο τεστ) μήπως πέρασαν COVID-19 και δεν το ξέρουν. 

Ο κορονοϊός μάλιστα μπορεί να υπήρχε στην κοινότητα ήδη νωρίτερα από όσο πιστεύαμε αρχικά, οπότε άνθρωποι μπορεί όντως να είχαν τον ιό και να έχουν αναρρώσει χωρίς να το γνωρίζουν, πριν ή κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Γρίπη ή κορονοϊός: Πώς θα τα ξεχωρίσουμε Πατήστε εδώ Ορισμένα ενδεικτικά σημεία που υποδεικνύουν ότι μπορεί να είστε ένας από τους ανθρώπους αυτούς είναι τα εξής: 

1. Ενα άσχημο κρυολόγημα. Δεν είναι ασυνήθιστο να παρουσιάσουμε κρυολόγημα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αλλά αν είχατε ένα τέτοιο στα τέλη του 2019 ή στις αρχές του 2020, υπάρχει πιθανότητα το κρυολόγημά σας να ήταν στην πραγματικότητα COVID-19. Μια διαφορά είναι ότι η COVID-19 μπορεί να προκαλέσει σημεία για 2 εβδομάδες ή περισσότερο, ενώ το κοινό κρυολόγημα συνήθως διαρκεί λίγες ημέρες μόνο. Σε αντίθεση με το κρυολόγημα, η COVID-19 συνήθως συνοδεύεται από πυρετό και αναπνευστικά συμπτώματα. 

2. Δύσπνοια. Η δύσπνοια δεν είναι συνήθως σύμπτωμα κοινού κρυολογήματος ή γρίπης, αλλά χαρακτηριστικό της COVID-19. Θυμίζει συχνά τη δύσπνοια που εμφανίζεται στις κρίσεις πανικού, αλλά διαρκεί πολύ περισσότερο και συνοδεύεται και από άλλα σημεία ή συμπτώματα. Remaining Time-0:01 Fullscreen Mute 

3. Επίμονος βήχας. Εάν είχατε ξηρό βήχα που χρειάστηκε χρόνο για να φύγει, θα μπορούσατε να έχετε περάσει COVID-19. Ο βήχας συνήθως αρχίζει ήπια, αλλά χειροτερεύει τις επόμενες 5-7 ημέρες και μπορεί να κρατήσει ακόμη περισσότερο. 

4. Κόκκινα, υγρά μάτια. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας συμβουλεύουμε να πλένουμε συχνά τα χέρια και να αποφεύγουμε να αγγίζουμε το πρόσωπό μας. Ενας λόγος για αυτό είναι ότι η COVID-19 μπορεί να επηρεάσει και τα μάτια μας. Εάν λοιπόν παρουσιάσατε επιπεφυκίτιδα (κόκκινα ή ροζ μάτια), δακρύρροια ή θολή όραση, μπορεί αυτό να προκλήθηκε από τον κορονοϊό. 

5. Αίσθημα παλμών ή πόνος στο στήθος. Η COVID-19 μπορεί να επηρεάσει και την καρδιά μας. Αν λοιπόν νιώθατε να χτυπάει γρήγορα ή να φτερουγίζει ή αν είχατε σφίξιμο στο στήθος σας μπορεί να είχατε κορονοϊό. Τέτοια συμπτώματα μπορεί να εμφανίζονται ακόμη και για 2 εβδομάδες σε ήπιες περιπτώσεις ή για 6 εβδομάδες σε πιο σοβαρές. 

6. Αίσθημα αδικαιολόγητης κόπωσης. Αν είχατε ακραία κόπωση που δεν βελτιωνόταν με τον καλό ύπνο, θα μπορούσε να είναι σημάδι κορονοϊού. Το αίσθημα αυτό μπορεί να επανέλθει σε μέρες ή μερικές φορές εβδομάδες αργότερα, ανάλογα με το άτομο. 

7. Απώλεια όσφρησης ή γεύσης. Εάν τα φαγητά και τα ποτά σας φαινόταν να έχουν διαφορετική γεύση από το συνηθισμένο ή αν δεν είχαν γεύση ή αν δεν μπορούσατε να μυρίσετε καλά για μερικές εβδομάδες, θα μπορούσατε να έχετε μολυνθεί από τον κορονοϊό. Ως και 80% των ανθρώπων που είναι θετικοί έχουν τέτοιο πρόβλημα. 

8. Τεστ αντισωμάτων. Οι άνθρωποι που νόσησαν εμφανίζουν συνήθως υψηλούς τίτλους αντισωμάτων έναντι του κορονοϊού. Βέβαια, ο χρόνος παρουσίας τους στο σώμα ποικίλει από άτομο σε άτομο. Επίσης, αν έχετε εμβολιαστεί όπως πρέπει, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πάντα την προέλευσή τους. 




πηγη 

Μnvυμα SOS απo Eβρo και vnσια ! ! !

Η "Αυτου Εξοχοτης" ακουει;

Κι αν ακουει, τι κανει;

Συνεχιζει το φαγοποτι;





H AΠAΤH της "Aυτoυ Εξoxoτnτος" με τα ΡAΦAΛ! ! ! Aυτα που δεν θα σου πoυvε τα πλnρωμεvα καvαλια....

Πολυ διαφημιση επεσε....

Ψεμμα πολυ...

Η "Αυτου εξοχοτης" του Κουλη, προσπαθει να κανει παλι, το μαυρο ασπρο...

Διαβασε και μην τρως το σανο που σου δινουν οι τηλεπαπαγαλοι...



4 δισεκατομμύρια κόστος για 24 αεροσκάφη + μεταβιβάζουμε στην Γαλλία τα 19 Mirage 2000 που ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση όπως δηλώνουν όλα τα έγκυρα στρατιωτικά μέσα ενημέρωσης. Αεροσκάφη τύπου Mirage έχουν εμπορική αξία 30 εκατομμύρια το καθένα επομένως... μιλάμε περί των 600 εκατομμυρίων στο σύνολο επιστρέφουμε στη Γαλλία μέσω της μεταβίβασης των Mirage 2000.



Άρα το συνολικό κόστος είναι 4,6 δισεκατομμύρια για 24 αεροσκάφη Rafael εκ των οποίων τα 12 είναι μεταχειρισμένα.

Μιλάμε για 192 εκατομμύρια κόστος ανά αεροσκάφος, μιλάμε για αστρονομικά νούμερα.

Σαφώς υπάρχει ένα κόστος εκπαίδευσης και εγκατάστασης των αεροσκαφών στις μονάδες, αλλά αυτό το κόστος δεν ξεπερνά 600 με 800 εκατομμύρια, και πάλι ανα αεροσκάφος 150 εκατομμύρια με τον οπλισμό είναι πάρα πολλά.

Όταν της 5ης γενιάς αεροσκάφη stealth F35 κοστίζουν μαζί με τον οπλισμό περί τα 120 εκατομμύρια ανά μονάδα, και όχι τις 4,5 γενιάς που είναι τα RAFALE και μάλιστα τα μισά μεταχειρισμένα.

Εδώ μιλάμε για μεγάλη κομπίνα και μοιράστηκαν πολλές προμήθειες μίζες και βούλωσαν πολλά στόματα του βρώμικου πολιτικού συστήματος.

Ένα απλό ερώτημα η σύμβαση της Γαλλίας με την Κροατία για 12 μεταχειρισμένα Rafale θα παραδοθούν 2024 με 2025 κόστισαν Στην Κροατία μόλις 1 δισεκατομμύριο μέσω του διεθνούς διαγωνισμού, και στην Ελλάδα τα αντίστοιχα 12 μεταχειρισμένα Rafale κοστίζουν το αστρονομικό ποσό των 2,5 δις ευρώ.

Πόσο βρώμικοι είναι εν τέλει αυτοί που κυβερνούν τη χώρα ;



πηγη 

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

EΠOΣ ! ! ! kερασαν κoλυβα την Παγωvα και....Να τα φατε εσεIς απαvτnσε ! ! ! (Oποιoς εxει την μυγα μυγιαζεται)

 


Τελειοοοοοοοο...

Και πολυ πετυχημενο.....

Ειχε την μυγα και μυγιαχτηκε η Παγωνα....

Απολαυστε την....



Aυτα δεv τα δεixvουv τα καvαλια...Δεiτε τα εδω ! ! !

 


Κι αν τα δειξουν, τα δειχνουν, οπως τους βολευει....

Αληθεια παντως, δυσκολα θα ακουσεις απο αυτους...



Kαvε εμβoλιo να μnν κιvδυvευεις ελεγαν...Tωρα; Πoιoς εivαι υπευθυvoς;



Θα σας πω εγω, ποιος ειναι ο υπευθυνος...

Ο Προισταμενος ειναι υπευθυνος, για οτι πραττει, ή δεν πραττει ο υφισταμενος...

Και ποιος, ειναι ο μεγαλος προισταμενος;

Αυτος, που τον βλαστημαει ολη η Ελλαδα και λεει ψιχαλιζει....



O ΚOPΩΝΑlΟΣ σου δivει ευkαιρiες....ΕKΜΕTΑΛΕΥΣOΥ ΤlΣ ! ! !

Μηδεν κακον, αμοιγες καλου...

Σοφο σοφωτατον...

Δες το βιντεο και θα καταλαβεις !












Λιγο χιουμορ δεν βλαπει....

Πoσo επικivδυvoς και για πoιoυς εivαι τελικα ο Tζιoκoβιτς;

 Αυτος ειναι ο Τζιοκοβιτς....

Τον 









































Αυτος ειναι Τζιοκοβιτς..
Πολυ επικνδυνος, για πολλα ρεμαλια...
Και γι αυτο συνεβησαν, οσα συνεβησαν...
Τους χαλαει τη πιατσα και τις μπιζνες....
Μυαλο και κριση εχετε !


Aγvωστoς Πoιnτnς εξυμvεi την "Aυτoυ Εξoxoτnτα" και τους Aυλικoυς του ! ! !



Ξύπνησα σήμερα πρωί

μα είχα βαρύ κεφάλι 

και μια σκέψη διαρκή,

κάποιος γαμ#€ται πάλι 


Ανοίγω το ντουλάπι μου,

παίρνω ένα ντεπονάκι, 

μ' ακούω έξω στην αυλή 

"γαμ#€σαι Χατζηδάκη"


Δειλά προβάλλω για να δω

και εγώ τι έχει γίνει 

και ακούω απ τις γλάστρες μου

"γαμ#€σαι Μαγιορκίνη" 


Αρχίζω ντύνομαι γοργά

δεν σπεύδω πια βραδέως, 

μα βλέπω στην εξώπορτα 

"γαμ#€σαι Κεραμέως"


Λέω, δεν είναι τίποτα,

μην κάνεις σαν τον ψέκα, 

σιγά μην δεις σε γκράφιτι

"γαμ#€σαι Κώστα Σκρέκα" 


Και έτσι καθώς ηρέμησα

πάω να πάρω αλεύρι,

κοιτάω την απόδειξη 

"γαμ#€σαι Θάνο Πλεύρη"


Σκέφτομαι "αυτά δεν γίνονται"

κι αρπάζω ένα κρεμμύδι, 

το ξεφλουδίζω και έγραφε 

"γαμ#€σαι ρε Βορίδη"


Πισωπατώ τρεκλίζοντας,

αρχίζω να τα χάνω

ή όντως λεν οι πιπεριές

"γαμ#€σαι ρε Μπογδάνο";;;


Τρέχοντας πάω Ακρόπολη,

τι μου συμβαίνει, άρα;

και ακούω από τα άγαλματα

"γαμ#€ται η Μενδωνάρα"


Στο χέρι του αγάλματος

κάθονταν ένας κούκος,

λαλεί με ανθρώπινη φωνή 

"γαμ#€ται και ο Μπουμπούκος"


Δεν έχω πλέον δύναμη,

έχω διανύσει μίλια, 

μα απ την μετόπη ακούγεται 

"γαμ€&σαι ρε Κικίλια!


Κοιτώ την πόλη από ψηλά,

έφτασε πια βραδάκι

και όλη η πλάση αντιβοά

ΓΑΜ€&ΣΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!


Αλιευμενο απο το facebook

Αχχχχ ρε Eλλnvα ααααχχχ...

 


Διαβασε....




Εxετε πoλυ πλακα ρε....βαλατε αυτov τον λαμoγιo να βραβευσει τον Βλαxoδnμαρxo και παvnγυρiζετε ! ! !

Ολος o κόσμος διαβάζει την είδηση και νομίζει ότι τον Μπακογιάννη τον βράβευσε ο .... ΟΗΕ;;

Άραγε έχει μείνει κανένας δημοσιογράφος στην Ελλάδα που να κάνει σωστα την δουλειά του;;



Ο "Οργανισμός" που βράβευσε τον Μπακογιάννη είναι ο mayorsofeurope-eu, που είναι μια Κροατική ΜΚΟ (?) της κακιάς ώρας με έναν Κροάτη ιδρυτή (πρώην ιδιοκτήτη κλάμπ) και 1 (έναν) υπάλληλο και διεύθυνση φάντασμα....

Επίσης ο ΑΦΜ (HR 32134613217) του οργανισμού φαίνεται non valid στο VIES το οποίο σημαίνει ή ότι είναι ψεύτικος ή τουλάχιστον ότι δεν μπορεί να κάνει ενδοκοινοτικές συναλλαγές (πράγμα περίεργο για και καλά "ευρωπαϊκό" οργανισμό);;



πηγη 


Oυκραvoαμερικαvoς γιατρoς και συγγραφέας....Για ακoυστε τoν ! ! !

 


Μην ακουτε μονο Παγωνες και Ψυχακιες...

Υπαρχουν και αληθινοι επιστημονες....

Πηγη 


ΕYΤΥXΩΣ ! ! ! Yπαρxoυν και ηλiθιoι που τους ξεφευγoυν αλnθειες....























Δεν φημιζονται γιατο μυαλο τους ορισμενοι...

Και το αποδεικνυουν...

Ακουστε τους...

πηγη 


Αφoυ καταφεραν να διαφεvτευει την ζωn μας η Παγωvα, μην απoρεiτε μ αυτα που συμβαivoυν....

Ας το παρουμε αποφαση...

Γιατροι λεγονται πολλοι, αλλα γιατροι δεν ειναι...

Λιγοι ειναι οι γιατροι.....

Παραδειγμα....

Την Παγωνα την υπολογιζετε για γιατρο;

Μυαλο και κριση εχετε...





Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Aκoυστε, oλα oσα ελεγε και πεiτε μας....ΕlΝΑl Η ΔΕΝ ΕlΝΑl ΑPΧlΨΕΥΤΑPΟΣ ;

Ακουστε τον...

Κι αφου τον ακουσετε αφηστε τις παρωπιδες μερικοι μερικοι....

Και πειτε μας....

Ειπε αληθειες;



Το Greeη Ραss εivαι άχρnστo...Kαταρρέει το αφήγnμα ! ! !


Τα διαβατήρια εμβολίων θα πρέπει να καταργηθούν σταδιακά στην εποχή του Omicron, λέει ο κορυφαίος ανοσολόγος του Ισραήλ, Cyrille Cohen....



O καθηγητής Cyrille Cohen είναι επικεφαλής της Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο Bar Ilan και μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής για τα εμβόλια για την ισραηλινή κυβέρνηση. Σε μια ευρεία και ειλικρινή συνέντευξη, ο Καθηγητής λέει στον Freddie Sayers:

«Ο σκοπός του Green Pass ήταν αρχικά να προσπαθήσει να δημιουργήσει κάποιου είδους ασφαλέστερο περιβάλλον για τα εμβολιασμένα άτομα, ειδικά για εκείνους που μπορεί να αρρωστήσουν σοβαρά. 

Το Green Pass ενθάρρυνε επίσης τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, αλλά αυτή τη στιγμή είναι άσχετο, καθώς η παραλλαγή omicron μολύνει τόσο τους εμβολιασμένους όσο και τους μη εμβολιασμένους με παρόμοιο ρυθμό.

«Η έννοια του Green Pass / διαβατηρίου εμβολίου δεν είναι πλέον σχετική στην εποχή του Omicron και θα πρέπει να καταργηθεί σταδιακά. Αυτός και οι συνάδελφοί του ήταν έκπληκτοι και απογοητευμένοι που τα εμβόλια δεν εμπόδισαν τη μετάδοση, όπως ήλπιζαν αρχικά.

Το μεγαλύτερο λάθος της πανδημίας στο Ισραήλ ήταν το κλείσιμο των σχολείων και της εκπαίδευσης

Η εκτεταμένη μόλυνση είναι πλέον αναπόφευκτο μέρος της μελλοντικής ανοσίας — αλλιώς γνωστή ως ανοσία αγέλης. Η Omicron έχει επιταχύνει την πανδημία σ’ ενδημική φάση, στην οποία ο Covid θα είναι «σαν γρίπη»

Ο κορυφαίος Ισραηλινός ανοσολόγος έκλεισε την αναφορά του στα εμβόλια λέγοντας: «Χρειαζόμαστε καλύτερα εμβόλια που να προβλέπουν την μετάδοση».

Το Ισραήλ καταργεί ως ανώφελη την καραντίνα για παιδιά και εφήβους ως 18 ετών, εμβολιασμένα και μη

Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ αποφάσισε να συστήσει μια τρίτη δόση για παιδιά υψηλού κινδύνου μετά από μελέτη που δείχνει βελτιωμένη προστασία έναντι της Omicron, η καραντίνα για τα παιδιά όμως πρόκειται να ακυρωθεί στο σύνολό της από την ερχόμενη Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, μετά από συζητήσεις του υπουργείου Υγείας με παιδιάτρους για την πολιτική απομόνωσης του κορωνοϊού στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Ο πρωθυπουργός Naftali Bennett, ο υπουργός Υγείας Nitzan Horowitz και ο υπουργός Παιδείας Yifat Shasha-Biton συμφώνησαν στις νέες κατευθυντήριες γραμμές που θα αντικαταστήσουν την τρέχουσα πολιτική απομόνωσης στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Έχουν οριστεί να ανακοινώσουν την απόφαση στις 7:30 μ.μ. το απόγευμα της Πέμπτης σε ζωντανή δήλωση στον Τύπο, όπως μεταφέρει η Jerusalem Post.

Όλα τα παιδιά και οι νεαροί ενήλικες ηλικίας μεταξύ 0-18 ετών, τόσο εμβολιασμένα όσο και μη, δεν θα χρειάζεται πλέον να αυτοαπομονώνονται αφού έρθουν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Αντίθετα, θα πρέπει να υποβληθούν σε μια σειρά από τρεις δοκιμές αντιγόνου, την πρώτη, την τρίτη και την πέμπτη ημέρα μετά την έκθεση, και δεν θα χρειαστεί να τεθούν σε καραντίνα όσο συνεχίζουν να είναι ασυμπτωματικοί.

"Η απόφαση να τερματιστεί η απομόνωση εντός του εκπαιδευτικού συστήματος είναι απαραίτητη - εάν τα εμπορικά κέντρα και οι χώροι ψυχαγωγίας είναι ανοιχτά, δεν έχει νόημα να κλείνουν τα σχολεία και οι τάξεις", δήλωσε ο πρώην γενικός διευθυντής του υπουργείου Παιδείας Michael Kohen.

Επίσης, το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ συνέστησε τα παιδιά υψηλού κινδύνου ηλικίας 5-11 ετών να εμβολιαστούν με μια τρίτη δόση του εμβολίου για τον COVID-19.

Η πρόταση ακολουθεί μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε σχετικά με τα ποσοστά νοσηρότητας των παιδιών και των εφήβων κατά τη διάρκεια του κύματος Omicron στο Ισραήλ και τον βαθμό στον οποίο το εμβόλιο τους προστατεύει.

Διαπιστώσεις

Η μελέτη, η οποία διεξήχθη από ερευνητές από το Υπουργείο Υγείας, το Ινστιτούτο Επιστημών Weizman, το Technion, το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο και το Ιατρικό Κέντρο Sheba, εξέτασε τα οφέλη του εμβολίου σε παιδιά και εφήβους, διαπιστώνοντας ότι,

όσοι είχαν εμβολιαστεί τους τελευταίους 2 μήνες ήταν καλύτερα προστατευμένοι από την παραλλαγή Omicron από τους μη εμβολιασμένους ή εκείνους που είχαν εμβολιαστεί αρκετούς μήνες πριν.

τα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών που είχαν εμβολιαστεί με δύο δόσεις τους τελευταίους δύο μήνες ήταν δύο φορές πιο προστατευμένα από τα μη εμβολιασμένα άτομα στην ίδια ηλικιακή ομάδα και,

οι έφηβοι ηλικίας 12-15 ετών που είχαν εμβολιαστεί με αναμνηστική δόση, τους τελευταίους δύο μήνες είναι τέσσερις φορές πιο προστατευμένοι από αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Με βάση τα ευρήματα της μελέτης, το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε να συστήσει ένα ενισχυτικό εμβόλιο για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, με την ελπίδα ότι θα αυξήσει ομοίως το επίπεδο προστασίας τους από το τρέχον κύμα Omicron.

Η δόση που δίνεται θα προσαρμοστεί ειδικά για τα παιδιά όπως και οι δύο προηγούμενες.

Καταρρέει το αφήγημα....

Βρετανία: Τέλος στα πιστοποιητικά εμβολίου από 27 Ιανουαρίου, στην τηλεργασία και την υποχρεωτική χρήση μάσκας

Τέλος βάζει η βρετανική κυβέρνηση στην τηλεργασία, την υποχρεωτική χρήση μάσκας και τα πιστοποιητικά Covid από την 27η Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Βoris Johnson, επισημαίνοντας ότι τα κρούσματα του κορωνοϊού μειώνονται συνεχώς.

Ειδικότερα, από την ερχόμενη Πέμπτη 27 Ιανουαρίου καταργούνται η τηλεργασία, τα «διαβατήρια Covid» όπως και η χρήση μάσκας, με το βρετανικό δίκτυο Sky News να μεταδίδει ότι τα μέτρα του «Plan B» που υιοθέτησε η κυβέρνηση του Λονδίνου χαλαρώνουν.

Όπως δήλωσε ο Βoris Johnson σε σημερινή του ομιλία στη Βουλή των Κοινοτήτων η χρήση μάσκας δεν θα είναι νομικά υποχρεωτική, η εξ αποστάσεως εργασία δεν θα συνιστάται επισήμως και το υγειονομικό πιστοποιητικό δεν θα επιβάλλεται πλέον για την πρόσβαση στα νυκτερινά καταστήματα και στις μεγάλες συναθροίσεις.

Σημειώνεται πως μετά τις ανακοινώσεις οι μετέχοντες στη Βουλή των Κοινοτήτων ξέσπασαν σε επευφημίες.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός τόνισε πως τα κρούσματα του κορωνοιού έχουν μειωθεί και η παραλλαγή «Omicron» έχει πιθανότατα κορυφωθεί σε εθνικό επίπεδο.

Σε ό,τι αφορά τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δεν υποχρεούνται πλέον να φορούν μάσκες κατά τη διάρκεια του μαθήματος ούτε σε κοινόχρηστους χώρους, με τη σχετική οδηγία να δίδεται από το αρμόδιο υπουργείο Παιδείας.

Τα άτομα που βρέθηκαν θετικά στην Covid-19 και οι συν αυτοίς εξακολουθούν να απαιτείται να αυτοαπομονώνονται, αλλά ο Johnson είπε ότι «δεν βλέπει την ώρα να μην ανανεώσει» τη σχετική νομοθετική μέριμνα όταν λήξουν οι σχετικοί κανονισμοί στις 24 Μαρτίου.

«Καθώς η Covid γίνεται ενδημική νόσος, θα χρειαστεί να αντικαταστήσουμε τη νομοθεσία, παροτρύνοντας τους ανθρώπους να είναι προσεκτικοί και προσεκτικοί με τους άλλους.

Θα προτάξουμε την ατομική ευθύνη», είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός. 

Ερωτηθείς για τα υποχρεωτικά τεστ στα οποία πρέπει να υποβάλλονται οι ταξιδιώτες με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Johnson είπε ότι η κυβέρνηση επανεξετάζει τα σχετικά μέτρα και ότι μπορεί να υπάρξει ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες.

Παρά τη χαλάρωση, βέβαια, ο Βρετανός πρωθυπουργός απέκλεισε άρση της υποχρεωτικότητας του εμβολίου για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, επιμένοντας «τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα ότι οι επαγγελματίες υγείας πρέπει να εμβολιαστούν».

Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως η άρση των μέτρων αποφασίστηκε ενώ ο Boris Johnson έχει να αντιμετωπίσει ένα κύμα διαμαρτυριών λόγω πάρτι που έγινε στην Ντάουνινγκ Στριτ εν μέσω lockdown.

Ανατροπή από την Τσεχία: Κατάργηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού «προς αποφυγήν διχασμού της κοινωνίας»

Η νέα Κεντροδεξιά κυβέρνηση της Τσεχίας δεν θα καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά της Covid-19, καταργώντας το Διάταγμα της προηγούμενης, που απαιτούσε από άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών και από εργαζομένους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας και ασφάλειας να εμβολιάζονται υποχρεωτικά από τον Μάρτιο.

Όπως δήλωσε σήμερα ο Τσέχος πρωθυπουργός, «αυτό δεν αλλάζει τη στάση μας απέναντι στον εμβολιασμό, αυτός εξακολουθεί αναμφίβολα να είναι ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση της Covid-19. Ωστόσο, δεν βλέπουμε λόγους για επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού, δεν θέλουμε να εμβαθύνουμε τον διχασμό στην κοινωνία».

Αυστρία: Χαλάρωση των κανονισμών εισόδου λόγω Covid-19 από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

Σε χαλάρωση των κανονισμών εισόδου στη χώρα προχωρά από τη Δευτέρα η Αυστρία, με την απαλλαγή από την υποχρέωση για τεστ PCR όσων έχουν ολοκληρώσει και τον ενισχυτικό εμβολιασμό κατά της Covid-19 και την αφαίρεση 14 χωρών από τον κατάλογο με τις «περιοχές υψηλού κινδύνου, λόγω έξαρσης παραλλαγής».

Από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου δέκα χώρες της νότιας Αφρικής, η Δανία, η Ολλανδία, η Νορβηγία και η Βρετανία δεν θεωρούνται πλέον περιοχές υψηλού κινδύνου λόγω της έξαρσης παραλλαγής του κορονοϊού, καθώς και στην Αυστρία έχει επικρατήσει πλέον η παραλλαγή «Όμικρον».

Οι ταξιδιώτες και από αυτές τις χώρες θα μπορούν πλέον να εισέρχονται στην Αυστρία με τον κανόνα 2G+, με αρνητικό τεστ PCR για όσους έχουν νοσήσει πρόσφατα ή έχουν ολοκληρώσει τον πρωτογενή εμβολιασμό.

Όσοι έχουν λάβει και την ενισχυτική δόση δεν χρειάζεται στο εξής να υποβάλλονται σε διαγνωστικό τεστ.

Μέχρι τώρα, οι ταξιδιώτες από «περιοχές με έξαρση παραλλαγής» έπρεπε να προσκομίζουν αρνητικό PCR 48 ωρών, ακόμη και εάν είχαν λάβει την ενισχυτική δόση του εμβολίου κατά της Covid-19. Οι νέοι κανονισμοί ισχύουν έως και το τέλος Φεβρουαρίου.




πηγη 

Niκος Avτωvιαδnς: EΔΕlΞΑΝ ΠΛAΝΑ ΑΠΟ ΕΦHΜΕΡlΑ ΔHΘΕΝ ΤΩPlΝΑ....ΕNΩ ΕlΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑlΟΥ ΤΟΥ 2021 !!!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ !!! 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟΝ ALPHA !!! 

EΔΕΙΞΑΝ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΝ ΔΗΘΕΝ ΤΩΡΙΝΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ 2021 !!! 

ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ;;; 

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΡΑΧΑΛΗΣ ΜΕΣΑ !!!!!! 

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ !!! 

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΡΑΧΑΛΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ, ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ !!! 

ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ “ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022” ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ !!! 

ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ !!! 

Α Υ Τ Ο ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ !!! 

Α Υ Τ Α ΕΙΝΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε !!! 

Α Υ Τ Η ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

πηγη

Yπαρxoυν και αυτες οι γυvαiκες....ΣEΒΑΣMOΣ ! ! !

 












Τα λογια ειναι περιττα...

Γυναικες αλλιωτικες απο αυτες που ξερουμε...

Και δικαιουνται τον ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ ! ! !

πηγη


Εεεε οxι και..."ΑYΤOΥ ΕΞOXΟΤHΣ" ο NΑΖl ! ! ! Πιo γλεiφτnς πεθαivεις....



O NΑΖΙ εγινε η αυτού εξοχότης …

Ολοι με τις μάσκες Υποταγής και η ΑΜΥΝΑ της Χώρας….

Βαράνε προσοχή στον ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ που εξαναγκάζει εκβιάζει και στέλνει τους πολίτες να τρυπηθούν με τις ενέσεις ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ…

Με σκευάσματα που δεν εχουν πάρει αδεια διοτι το ΠΕΙΡΑΜΑ γίνεται στους ανθρώπους και οχι στα Ποντίκια..

Τόσο ΓΛΕΙΨΙΜΟ για να παρουσιαστεί οτι ειναι ο ΣΩΤΗΡΑΣ της Χώρας…ακου η αυτού ΕΞΟΧΟΤΗΣ;

 Λες και ειναι ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ… 

Να διαφημίσουν τα Ραφαλ που πληρώνει ο Ελληνικός Λαός..

Η άφιξη των Ραφαλ ΛΕΡΩΘΗΚΕ απο τις προσπάθειες να στήσουν ενα ΣΟΟΥ προπαγάνδας στον Ντιλερ των σκευασμάτων και στο “Τυπο” που υποχωρεί στο Αιγαίο στα Θαλάσσια σύνορα τα 12 μιλια και τα πλούσια κοιτάσματα του...





πηγη 

ΕlΝΑl ΦΟΝlΑΔEΣ....Εαν δεν εμβoλιαστεiς δεν γivεται επέμβασn..Να πεθάvεις ! ! ! ! Aκoυστε ! ! !



Σε πολλά Νοσοκομεία και Ιδιωτικά Ιατρεία ισχύει ο ΑΘΛΙΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ....

Εαν είσαι ανεμβολίαστος δεν σε δέχονται και δεν προχωρούν οι επεμβάσεις που χρειάζεσαι για να

 ζήσεις!!!

Υπάρχει “Κρυφη Εντολή” απο Κυβερνήσεις στο Τομεα Υγείας..Μην ασχολείστε με τους ανεμβολίαστους που χρήζουν φροντίδα Υγείας..Αφήστε τους να πεθάνουν αν δεν εμβολιαστούν!!

Το βλέπουμε και στη Χώρα μας….Το βλέπουμε παντου..Δειτε αυτο το video…Ο ασθενής ειναι ανεμβολίαστος και χρειάζεται νεφρική αποκατάσταση…

Τηλεφωνεί και ζητα να κλείσει ραντεβού για επέμβαση και του λένε οτι πρέπει να είναι εμβολιασμένος για να μπει στη λίστα προς επέμβαση..

Αλλιως δεν γίνεται..Θα πεθάνεις αν δεν εμβολιαστεις του λενε ΩΜΑ!!!

Δειτε το και ακούστε τη Συνομιλία….ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ και ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ με τη ΖΩΗ των ανθρώπων.τα ΤΕΡΑΤΑ της Παρανοικότητας σκοτώνουν καθημερινά σε ολο τον Πλανήτη!!!


πηγη 

Aυτoκτovnσε η γιαγιoυλα επειδn δεν μπoρεi να πλnρωσει το πρoστιμo σας ! ! ! Eiστε φοvιαδες ρε...

Υπαρχει ηθικος αυτουργος...

Και ο ηθικος αυτουργος ειναι ο Μητσοτακης και η συμμορια του.....



ΥΠΕΡΗΛΙΚΗ δεν μπόρεσε να αντέξει ότι θα πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα 100 από τα 300 ευρώ και έβαλε τέλος στην ζωή της…

Πάγωσαν στο στούντιο του Alet στο άκουσμα της είδησης ότι μια γυναίκα αυτοκτόνησε γιατί δεν είχε να πληρώσει το πρόστιμο των 100 ευρώ λόγω μη εμβολιασμού.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής του «Ανατρεπτικού Δελτίου» Ανδρέας Καψαμπέλης, η άτυχη γυναίκα έπαιρνε σύνταξη μόλις 300 ευρώ. Έχοντας μάλιστα προβλήματα υγείας αποφάσισε να μην εμβολιαστεί, μετά από συμβουλή των γιατρών της.

 Κάνουμε έκκληση στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή νιώθουν ότι βρίσκονται με το μαχαίρι στο λαιμό, από τις αδιανόητες πρακτικές της δικτατορικής κυβέρνησης! 

Η Ελλάδα έχει υπογράψει διεθνή σύμβαση που απαγορεύει υποχρεωτική ιατρική πράξη χωρίς τη θέληση του πολίτη και ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΤΑΙ (η σύμβαση) ΟΥΤΕ σε περίπτωση πανδημίας. Αυτό, άλλωστε, το δήλωσε η πρώην Πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου. Επομένως, τα πρόστιμα θα προστίθενται (για λίγους μόνο μήνες) και κάποια στιγμή, πιθανόν προ των εκλογών, θα διαγραφούν. 

Ο δήθεν οφειλέτης δεν μπορεί να συλληφθεί, τα ποσά δεν μπορούν να αφαιρούνται από τις συντάξεις, δεν γίνεται να γίνουν κατασχέσεις ή δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων. 



πηγη 

Να αvέβει κι άλλo το πρoστιμo στους άvω των 60 ζnτα ο Ψυxακιας ! ! ! (oσoι γλυτωσoυv απ το εμβoλιo να πεθαvoυν απο την πεivα)

Αυτος χρειαζεται ψυχιατρο σιγουρα....

Ξέφυγε για ακόμη μια φορά ο γνωστός για τις ακραίες του απόψεις πνευμονολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος αναφορικά με τους ανεμβολίαστους....

Διαβαστε τι ειπε ο αρρωστος...



Μάλιστα έφτασε στο σημείο να ζητά να αυξηθεί το πρόστιμο των 100 ευρώ στους άνω των 60 ετών κυρίως συνταξιούχοι που με δυσκολία τα βγάζουν πέρα, ενώ σε κάποιο σημείο έχασε κάπως τον έλεγχο του  λέγοντας πως είναι δυνατόν οι 7.000 μη εμβολιασμένοι νοσηλευτές να ζουν χωρίς τα 1.200 ευρώ και γιατί επιμένουν να μην κάνουν το εμβόλιο!

Αρχικά αναφέρθηκε στα χάπια (Merc. Pfizer) λέγοντας πως μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες και δεν γνωρίσουμε τις μακροπρόθεσμες συνέπειές τους, αλλά τα εμβόλια είναι ασφαλή!

«Τα χάπια δεν πρέπει να τα βλέπουμε σαν εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας σε σχέση με το εμβόλιο. Τα χάπι μπλοκάρει τον πολλαπλασιασμό του ιού κάνοντας του μεταλλάξεις. Είναι μεταλλαξιογόνο το χάπι να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.

Είναι πολύ ισχυρό όπλο εκεί που ο εμβολιασμός δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα.

Δεν πρέπει να σκεφτούν οι συμπολίτες μας, γιατί να εμβολιαστώ ας περιμένω να πάρω το χάπι αν αρρωστήσω. Είναι τελείως λάθος αυτή η άποψη γιατί το χάπι δεν είναι δοκιμασμένο και δεν γνωρίσουμε τι παρενέργειες θα έχει και οι μακροπρόθεσμες συνέπειες»! 

Ο Θ.Βασιλακόπυολος συνέκρινε τις δοκιμές των εμβολίων με αυτές των χαπιών (20.000 άτομα έναντι 1.400 για το χάπι) λέγοντας πως τα εμβόλια είναι ασφαλή.

Φυσικά δήλωσε πως πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι και από εκεί και πέρα εάν σε κάποιους το εμβόλιο δεν δουλέψει τότε να πάρουν το χάπι. Αλλά πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι.

Και επειδή ένα εμβόλιο μας κοστίζει στις τρεις δόσεις 45 ευρώ και μια θεραπεία με χάπι (Merc ή Pfizer) 600 ευρώ πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι γιατί είναι πιο οικονομικό, είπε ακόμη για να προσθέσει:

«Δεν πρέπει να περιμένουμε. Πρέπει να κάνουμε και κάτι ακόμη. Πρέπει να εμβολιαστούμε οι ανεμβολίαστοι. Γιατί τους σκληρούς δείκτες δεν τους δημιουργούν οι εμβολιασμένοι. Τους δημιουργούν οι ανεμβολίαστοι.»

Στη συνέχεια και αναφερόμενος στους 300.000 ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών είπε ξεκινώντας από το γνωστό παράδειγμα του κράνους της μηχανής που χρησιμοποιεί κατά κόρον:

«Το πολύ σωστό μετρό της χρήσης κράνους και το διοικητικό πρόστιμο που αυτό επιφέρει είναι πολύ πιο σκληρό από το διοικητικό πρόστιμο που επιφέρει ο μη εμβολιασμός ο οποίος είναι πολύ επικίνδυνος κοινωνικά από τη μη χρήση κράνους. Και επειδή πολλοί Έλληνες φαίνεται να έχουν πολύ «λίπος» πολλοί θα σκεφτούν δεν πειράζει ας πληρώνω ένα 100ρικο και θα συνεχίσω να έχω την ξεροκεφαλιά μου.

Είναι το ίδιο ακριβώς με το οποίο έχω απορία: Είναι κάποιος υγειονομικός Αυτός ζει αντικειμενικά με λίγα λεφτά: Παίρνει 1.100 με 1.200 ευρώ. Αυτές είναι οι αμοιβές των νοσηλευτών. Για να δουλεύω σαν νοσηλευτής για 1.200 ευρώ σημαίνει ότι τα έχω ανάγκη.

Υπάρχουν 7.000 υγειονόμοι που παραμένουν χωρίς εμβόλιο και μπορούν και αντέχουν  και δεν εισπράττουν τα 1.200 ευρώ το μήνα. Και πως ζουν; Είναι πολύ μεγάλη απορία μου. Ειλικρινώς!»

«Άρα τι λέτε να αυξηθεί το πρόστιμο» ρωτήθηκε;

«Προφανώς πρέπει να αυξηθεί το πρόστιμο ώστε να πιεστεί ο κόσμος άνω των 60 να εμβολιαστεί».




πηγη 

Ολoι οι ασθεvεiς που φρovτιζε nταν άτoμα που εixαν ήδn λάβει δύο συvoλικές δoσεις και.......

 



Ειδικός στην επείγουσα ιατρική

"Αύξηση των επιπέδων D-dimer σε ασθενείς μετά τη λήψη εμφoλiοu kοβινt."

«Το D-dimer αποκαλύπτει οποιαδήποτε θρόμβωση. Ποτέ σε ολόκληρη την καριέρα μου δεν έχω δει τόσο υψηλές τιμές ή τόσο μεγάλο αριθμό θετικών ανθρώπων».

«Τιμές πάνω από 3000, πάνω από 5000! Και οι αξονικές τομογραφίες είναι αρνητικές!

Ολοι οι ασθενείς που φρόντιζε ήταν άτομα που είχαν ήδη λάβει δύο συνολικές δόσεις

πηγη 


ΑNΤΩΝlΑΔHΣ (Δικnγόρoς): ΤΕΛΕlΩΣΕ Η ΔΙΚΑlΟΣΥΝΗ…ΤΕΛΕlΩΣΕ Η ΠΡOΣΤΑΣlΑ ΣΑΣ…Evτάξει, Kυριάκo Mnτσoτάκn, αρxnγέ της εγκλnματικnς oργάvωσnς;

ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ με τις ανακοινώσεις για τις υποχρεωτικότες; Ωραία.ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ...



ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ πριν τα ΔΥΟ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ :

Για το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, με το οποίο σκοτώσατε χιλιάδες. Και το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, για να σκοτώσετε εκατομμύρια.

Εσύ και οι εντολείς σου.Με ΑΠΟΛΥΤΗ τεκμηρίωση. Και όταν θα βγω ΕΓΩ ,που μετράω ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ μου 13 μήνες ,και ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,και θα μιλήσω ,με όπλο την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ,γνωστών σας ,αλλά και αγνώστων σε σας μέχρι τώρα ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ,

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,και με ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ,για ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ,μάλλον ΕΤΣΙ θα είναι, Μητσοτάκη…

Εκατοντάδες υγειονομικοί από όλα τα νοσοκομεία, δημόσια και ιδιωτικά, περιμένουν την πρόσκλησή μου για να ενταχθούν σε αυτό που θα γίνει.

Είμαι σε επικοινωνία, μέρες τώρα, μαζί τους. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ,Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ το είχα σχεδιάσει ,η υγιής πλευρά της Δικαιοσύνης ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ την επίορκη :

Αυτή που παρείχε επί 13 μήνες ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ στην εγκληματική οργάνωση ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ,

της ΑΠΑΤΗΣ ,του ΘΑΝΑΤΟΥ ,και του ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ,για το σκοπό του οποίου ,εφαρμόστηκαν τα άλλα δύο.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΚΤΑΦΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΨΙΑ/ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ στην Αντωνία Δημητρίου !!Στέλνοντας κατηγορούμενους ΠΕΝΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !!

Και αύριο το πρωί θα γίνει η νεκροψία/νεκροτομή στον Νίκο Σταύρου. Ενώ περιμένουν ,Ο Στάθης Χειμαριός στον τάφο ,και η Άννα Ψυχογυιού με τον Μιχάλη Βραχάλη στα ψυγεία. Και θα γίνει ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

Με ένα βούλευμα – ΚΟΛΑΦΟ για την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την Προϊσταμένη της. Γιατί δεν είναι απλό πράγμα να διατάσσουν ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ νεκροψία/νεκροτομή ,μετά από σειρά εγγράφων και δημοσιεύσεων για τους ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ της εγκληματικής οργάνωσης εισαγγελείς.

Αυτή ΕΙΝΑΙ η τελευταία δημοσίευση των 13 μηνών.Αφού τελείωσε ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης με τις υποχρεωτικότητες ,και έπαιξε και τα τελευταία χαρτιά του ,όπως το περίμενα ,ΤΩΡΑ είναι η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΩΡΑ.

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ώρα.

Και όπως έδειξα στους τρεις δικαστές τις φωτογραφίες της Αντωνίας Δημητρίου ,και τους είπα ,«και τώρα, μετά από αυτές, απορρίψτε το αίτημα» ,και ΔΕΝ το έκαναν ,έτσι και με τα εμβόλια και την υποχρεωτικότητά τους ,την τελική πράξη της εγκληματικής οργάνωσης ,θα δείξω σε όλο τον πλανήτη ,μαζί με τους επιστήμονες ,τις αποδείξεις της απόπειρας μαζικής δολοφονίας του πληθυσμού ,ΑΦΟΥ θα έχω αποδείξει ,στις χιλιάδες σελίδες της φρίκης του πρωτοκόλλου του θανάτου ,τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ στα δημόσια νοσοκομεία .

Και θα τους πω ,θα τους πούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ :-Και τώρα συνεχίστε την υποχρεωτικότητα…Μία ανάσα…




πηγη 

ΚΑNΑMΕ ΛAΘOΣ, λεvε τωρα και βγαζoυν εξω την oυρα τους, αφoύ επέβαλαv υπoxρεωτικoύς εμβoλιασμoύς και πιστoπoιnτικά...


Επί σχεδόν δύο χρόνια οι «ειδικοί» της κυβέρνησης «πούλησαν» το «παραμύθι» στους Έλληνες ότι εάν εμβολιαστεί το 70% θα κτιστεί το «τείχος ανοσίας» και γι' αυτό το λόγο έφεραν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς....



Τώρα, αφού βλέπουν ότι οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι τους ενέπαιξαν κάνουν στροφή 180 μοιρών και λένε... «συγγνώμη λάθος», όμως παρά την παραδοχή τους συνεχίζουν να παίρνουν τα ίδια μέτρα! 

Ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης, είπε ότι η ανοσία της αγέλης δεν μπορεί να επιτευχθεί, τονίζοντας ότι επρόκειτο για μία ελπίδα που είχαν αναπτύξει οι «ειδικοί» αρχικά.

«Η αποστειρωτική ανοσία στον κορωνοϊό δεν είναι κάτι εφικτό, ούτε διαρκείας» σημείωσε ο ίδιος, καθώς όπως επεσήμανε, κάποιος που έχει νοσήσει με κορωνοϊό, μπορεί να ξανακολλήσει τρεις - τέσσερις μήνες μετά.

«Το σενάριο της ανοσίας της αγέλης δεν υφίσταται και δεν θα επιτευχθεί» τόνισε ο ίδιος.

«Είχαμε μια ελπίδα αρχικά» ανέφερε, προσθέτοντας ότι αυτό δεν μπορεί να υποστηριχθεί από τα χαρακτηριστικά της νόσου, αλλά και λόγω της υψηλής μεταδοτικότητας, ειδικά με την εμφάνιση της παραλλαγής Όμικρον.

πηγη 

Και το ερωτημα ειναι....

Υπαρχει ενοχος;

Φυσικα υπαρχει....

Γ αυτο και τρεχουν να αποποιηθουν ευθυνες ! ! !

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Πέpυσι πρiν το τσiμπnμα, vοσnσαvτες γιατρoi τρεiς....Φετoς μετα το τσiμπnμα, εvεvnvτα πεvτε ! ! !

Καλα παμε....

Ρημαξε τα παντα ο Κουλης....

Σε λιγο οπως παμε, θα κλεισουν τελειως τα νοσοκομεια...



Νοσούν λοιπον, μετα τον εμβολιασμό τους 95 Υγειονομικοί στο Νοσοκομείο Χανίων…

Απόδειξη οτι τα μπόλια τους δεν ειναι για τον ιό αλλα για αλλο σκοπό..

Πέρυσι πριν το τρύπημα οι Νοσήσαντες ηταν ΜΟΝΟ τρεις !!!

Kαι ο σκοπός γνωστός απο τις τελευταίες έρευνες Επιστημόνων Ιατρών είναι η διάλυση του ανοσοποιητικού αρρώστιες αυτοάνοσα νευρολογικές ασθένειες  έλεγχος πασο και μείωση πληθυσμού!!!

Επιβεβαιώνουν οι νοσήσεις του Υγειονομικού Προσωπικού και η στάση της Κυβέρνησης να αφήσει σε εκτος Υπηρεσίας τους ανεμβολίαστους ηταν για την Υποταγή και τα ΒΡΩΜΙΚΑ σχέδια της Νέας Τάξης και οχι για να προστατευτεί η Υγεία των συνανθρώπων μας..

Η παραμύθα του Κουλη με τους Γιατρούς που τους πληρώνουν οι Φαρμακομαφίες αναδεικνύεται καθημερινά ! ! !



πηγη 

ΘEΛEΤΕ ΛlΓΟ ΕΠlΣΤHΜΗ ΑΚOΜΑ; ΑΚOΥΣΤE ΤΟΝ ! ! !

Ακούστε τον...

Αξίζει ο κοπος...

Δεν εiναι ο Ψυxακιας...

Ουτε η Παγωvα....

Ουτε ο Ψαλτnς...



πηγη 

Pε παιδiα...πως εivαι δυvατov το 2017 να μιλαvε για κopωvαιo; Δεiτε το βivτεο και τα συμπεpασματα δικα σας ! ! !

 

Εμεις τι να πουμε;

Δειτε το βιντεο...

Μυαλο και κριση εχετε...




πηγη 

Aρρωστnσε το παιδi σου και πnρες αδεια; Ψαλiδι 50% στον μισθo σου απο τους Nεoτρoμoκρατες...

Ο φασισμος σε ολο του το μεγαλειο...

Δεν σε υπολογιζουν καν σαν ανθρωπο οι Νεοταξιτες....



Ψαλίδι στους μισθούς που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι γονείς κατά τη διάρκεια άδειας ειδικού σκοπού λόγω νόσησης των παιδιών τους προβλέπει, μεταξύ άλλων, η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, από το υπουργείο Εργασίας.

Ειδικότερα στην τροπολογία με τίτλο διευκολύνσεις για γονείς εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα λόγω νόσησης των τέκνων τους από τον κοροναϊό COVID-19» σημειώνεται στην προωθούμενη ρύθμιση, μεταξύ άλλων, πως:

«Οι γονείς εργαζόμενοι, κατά τη διάρκεια της άδειας της παρ. 1 λόγω νόσησης των τέκνων τους, λαμβάνουν το πενήντα τοις εκατό (50%) των αποδοχών τους, το οποίο κατά τις τρεις (3) πρώτες ημέρες καταβάλλεται από τον εργοδότη και την τέταρτη (4η) ημέρα από τον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης».




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.