Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Οδηγoς γεραvoύ τnς Aστυvoμiας: Αv σταματoύσα θα δεxόμoυv επiθεσn, δε θα έβγαιvα ζωvταvός...

Κατα την ταπεινη μου αποψη οι τρομοκρατες, που ονομαζονται αναρχικοι ή οπως αλλιως τους βαφτιζουν τα καναλια, πρεπει να 

πυροβολουνται ! ! ! 



Όπως αποκαλύπτει το Star, ο αστυνομικός ισχυρίζεται σε συναδέλφους του ότι:

«Αν σταματούσα θα δεχόμουν επίθεση. Δε θα έβγαινα ζωντανός. 

Φοβήθηκα, δεν είχα άλλη επιλογή. 

Ίδιο περιστατικό βίωσα λίγα λεπτά πριν, Ακαδημίας και Ομήρου. 

Προσπαθούσαν να μου σπάσουν τα τζάμια και να μου πετάξουν μολότοφ και καπνογόνα. ‘

Εβλεπα τα χέρια τους. 

Μου φώναζαν “εδώ θα καείς ζωντανός”.

Έβαλα σειρήνα και κινήθηκα προς την Ακαδημίας για να απεγκλωβιστώ. Ακαδημίας και Αμερικής δέχομαι τη δεύτερη επίθεση. 

Δεν είδα τον πολίτη πίσω απο τον κάδο καθώς δέχθηκα πρώτα επίθεση απο τα δεξιά και ύστερα από τα αριστερά».


πηγη



Αρvακι εγιvε ο "πoλλα βαpυς" Πoλακnς, συγvωμn ζnταει και παpακαλαει...

Επιστολή συγγνώμης απέστειλε χθες προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης ενόψει της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος που συνεδριάζει σήμερα.... 



Στην επιστολή σημειώνει αναφορικά με την στάση που τήρησε ότι «δεν είχα καμία πρόθεση να αμφισβητήσω τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις από το 2012 και συνεχίζω να στηρίζω στη μάχη για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος»....

Να θυμίσω ότι στις 28 Φεβρουαρίου το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ είχε επικυρώσει την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για να βγει εκτός ψηφοδελτίων του κόμματος ο μέχρι τότε υποψήφιος στα Χανιά, Παύλος Πολάκης και να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος. Αφορμή είχε αποτελέσει η δημόσια απαίτησή του να περιληφθεί στα ψηφοδέλτια του νομού ο συνεργάτης του Μιχάλης Χαιρετάκης συνοδευόμενη από την «απειλή» της αποχώρησής του....

Την ίδια μέρα δηλαδή στις 28 Φεβρουαρίου για αυτό το θέμα είχα κάνει δύο αναρτήσεις. Στην μία έγραψα «Λιονταρίσια απάντηση Παύλου Πολάκη στον ΣΚΑΙ. Τους έτριψε την πρόσκληση τους στα μούτρα τους», και στην άλλη επεσήμανα ότι « Στο φαινόμενο Πολάκη κρατώ βέβαια μικρό καλάθι. Υπάρχει το ενδεχόμενο ο Πολάκης να βάλει την ουρά στα σκέλια, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει τον Κινέζο και η ρήξη να γεφυρωθεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αητός γίνεται κότα, ούτε και η τελευταία»....

Χθες λοιπόν το λιοντάρι έγινε αρνί και μπήκε στο μαντρί....


πηγη

Για xnμειoθεραπεiες η πoλυτσιμπnμεvn Παγώvα ! ! ! Λετε vα φταiει τo μπoλι;

Έστι δίκης οφθαλμός, ός τα πανθ' ορά.....



Πηγές του νοσοκομείου -Μεγάλο Αθηνών-  μας πληροφορούν οτι τον τελευταίο καιρό η γνωστή "ειδικός" βρέθηκε με καρκίνο στο αίμα και υποβάλεται σε  εντατικές χημειοθεραπείες....

πηγη

Τι φταιει;

Μηπως το μπολι;

ΕΙΔΩΜΕΝ....

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...


Θα συλλnφθει ο Πακισταvoς πoυ εβγαλε εvταλμα συλλnψεως για τov Πoυτιv....

Αυτα λενε οι Ρωσοι και δεν εχουμε κανεναν λογο να μην τους πιστεψουμε....

Ουτε ψιλος στον κορφο του Πακιστανου....



Ο Karim Ahmad Khan είναι ο γενικός εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, ο οποίος εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης κατά του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Khan, Πακιστανικής καταγωγής, εργαζόταν στο παρελθόν ως Βρετανός δικηγόρος και ειδικός στο διεθνές ποινικό δίκαιο και στο διεθνές δίκαιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

πηγη

Άμεση ήταν η απάντηση της Ρωσίας στην έκδοση εντάλματος σύλληψης κατά του Β.Πούτιν από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, με τον πρόεδρο της Ρωσικής Ερευνητικής Επιτροπής Alexander Bastrykin να διατάσσει έρευνα για «την παράνομη έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για Ρώσους υπηκόους από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο», σημειώνει το Tass.

«Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ερευνητικής Επιτροπής έδωσε εντολή στο κεντρικό γραφείο της υπηρεσίας να διεξάγει μια διαδικαστική αξιολόγηση σε σχέση με την παράνομη έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για Ρώσους υπηκόους από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

πηγη

Δεv θα το δεiς στα καvαλια ! ! ! "Kαθαpμα Mnτσoτακn" φωvαξε και τnv παiρvoυv σnκωτn...(βivτεο)



Ετσι ειναι δυστυχως....

Τα "δημοκρατικα" μας καναλια δειχνουν μονο οτι βολευει στ αφεντικα τους....

Εμεις δεν κανουμε το ιδιο, γι αυτο και ειμαστε στην Μαυρη Λιστα....

Δειτε τους αλητες που πληρωνει ο χαραμοφαης...



Κωλox@ρτo τo ένταλμα συλλnψεως κατά τoυ Πoύτιv λενε....(Δεν διευκριvισαν oμως, αv εivαι μεταxειρισμεvo)

Γελοιοι εχουν καταντησει οι Δυτικοι...

Πιο γελοιοι δεν γινεται....



Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, για την «παράνομη απέλαση» παιδιών της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με το ICC, ο Πούτιν «φέρεται να είναι υπεύθυνος για το έγκλημα πολέμου της παράνομης απέλασης πληθυσμού (παιδιών) και για την παράνομη μεταφορά πληθυσμού (παιδιών) από τις κατεχόμενες περιοχές της Ουκρανίας στη Ρωσική Ομοσπονδία».

Οι αντιδράσεις από πλευράς Ρωσίας ήταν έντονες και με σαφή διάθεση υποβάθμισης, με την εκπρόσωπο του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα να σχολιάζει μεταξύ άλλων στο Telegram ότι η απόφαση «δεν έχει νόημα για τη χώρα μας, ακόμη και από νομική άποψη».

Την ίδια στιγμή, στην Ουκρανία, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι ξεκινούσαν τα πανηγύρια, λέγοντας πως η απόφαση της Χάγης είναι «ιστορική για την Ουκρανία και για ολόκληρο το σύστημα διεθνούς δικαίου».

Την πιο… ενδιαφέρουσα άποψη πάντως, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας και πρώην Πρόεδρος της Ρωσίας (2008-2012).

Σε ανάρτησή του στο Twitter, στο τέλος της οποίας «δεσπόζει» ένα ρολό από χαρτί υγείας, γράφει χαρακτηριστικά:

«Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω που πρέπει να χρησιμοποιηθεί αυτό το έγγραφο».


πηγη

Δεν ξεκoλαvε απ τnv kαρεkλα ! ! ! Ψαxvoνται vα παvε τiς εκλoγες Σεπτεμβριo...

Δεν θέλουν να φύγουν από την καρέκλα....

Ψάχνουν παραθυράκια στους νόμους του Συντάγματος για να καθίσουν στις καρέκλες μέχρι τον Σεπτέμβριο ενώ λήγει η θητεία τους τον Ιούλιο....



Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ξεκαθάρισε ότι η κοινοβουλευτική θητεία της παρούσας κυβέρνησης λήγει τον Ιούλιο, άρα είναι τότε θεωρούν στην κυβέρνηση πως πρέπει να προκηρυχθούν οι εκλογές.

Με λίγα λόγια παραδέχτηκε πως ο Κ.Μητσοτάκης μετά το έγκλημα των Τεμπών θα ακολουθήσει την τακτική οι εκλογές να γίνουν όσο γίνεται πιο μετά, στο βάθος του καλοκαιριού.

Πάντως, προς το τέλος της εκπομπής, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναδιπλώθηκε ξεκαθαρίζοντας ότι μίλησε θεσμικά, προκειμένου να θέσει τα συνταγματικά όρια της προσφυγής στις κάλπες.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο υπουργός αποκάλυψε τις πραγματικές προθέσεις του Μαξίμου καθώς ο Κ.Μητσοτάκης εκτός του ότι θέλει να αποφύγει όσο γίνεται την οργή του κόσμου αλλά και την ψήφο των νέων οι οποίοι τότε θα βρίσκονται σε εποχικές εργασίες, θέλει και να έχει εξασφαλίσει την διαδοχή της προέδρου και του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η θητεία των οποίων λήγει τον Ιούνιο!

Θεωρεί ότι είναι απαραίτητο να έχει επιλέξει την ηγεσία της δικαιοσύνης πριν πάψει να είναι πρωθυπουργός, γιατί μετά τις εκλογές είναι πολύ πιθανό ότι θα έρθουν μέρες δύσκολες για τον ίδιο.

Όλοι υποτίθεται ότι ψάχνουν την καταληκτική ημερομηνία για την διενέργεια των εκλογών αν και όλοι την γνωρίζουν. Είναι η 13η Αυγούστου.

Μάλιστα με διασταλτικές ερμηνείες του Συντάγματος στη ΝΔ σκέφτονται να προκηρύξουν τις εκλογές τέλος Ιουλίου ώστε να γίνουν στις… 3 Σεπτεμβρίου

Το έγκλημα των Τεμπών με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο 57 νέων ανθρώπων στο μοιραίο δρομολόγιο, έχει φέρει τα πάνω-κάτω στην πολιτική σκηνή.

Ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης βλέπει ξαφνικά το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια του, καθώς εκεί που το κυβερνών κόμμα εμφανιζόταν ως πρώτο στις δημοσκοπήσεις, τώρα αίφνης η εικόνα αυτή αλλάζει άρδην και με μαζί με αυτή και η ημερομηνία των εκλογών.

Μέσα στον πανικό της η κυβέρνηση εξετάζει και τα πιο ακραία σενάρια και ένα από αυτά είναι η πραγματοποίηση των εκλογών ακόμη και τον… Σεπτέμβριο ακροβατώντας στα όρια της συνταγματικότητας ή μη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές στις 7 Ιουλίου 2019, ορκίστηκε κυβέρνηση την επόμενη μέρα και τα μέλη της νέας Βουλής ορκίστηκαν στις 17 εκείνου του μήνα, ξεκινώντας τις εργασίες τις 18ης Κοινοβουλευτικής Συνόδου.

Κατά το σκεπτικό ορισμένων στην κυβέρνηση οι εργασίες της Βουλής θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν ακόμη και την Δευτέρα 17 Ιουλίου φέτος, καθώς εκείνη την ημέρα θα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την πρώτη συνεδρίαση.

Εντός δεκαημέρου θα πρέπει να εκδοθεί το προβλεπόμενο Προεδρικό Διάταγμα και μετά από 40 ημέρες προεκλογικής περιόδου να διεξαχθούν οι πρώτες εκλογές.

Αυτό θα μπορούσε για παράδειγμα να γίνει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, οπότε αποφεύγει η κυβέρνηση και τον Αύγουστο που ο περισσότερος κόσμος θα βρίσκεται σε θερινές διακοπές.

Προφανώς ο κύριος λόγος για να γίνει κάτι τέτοιο θα ήταν και για να «καταλαγιάσει» η κοινωνική οργή για τα εγκληματικά λάθη και παραλείψεις που οδήγησαν στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Θα έχει αποτέλεσμα μια τέτοια τακτική εάν αποφασιστεί να παρακολουθηθεί μια τέτοια τακτικής; Καταρχάς θα πρέπει πρώτα να αποφανθούν οι συνταγματολόγοι, για το εάν το Σύνταγμα προβλέπει κάτι τέτοιο.


πηγη

Αυτoi ζnτoυν τnv ψnφo σoυ...Δωσε τoυς αυτα πoυ πρεπει ! ! !



Εχουν το θρασος και το παιζουν Πατριωτες,,,,

Εχουν το θρασος και θελουν να τους πιστεψουμε....

Εχουν το θρασος να μας θεωρουν ηλιθιους....

Ξυπνα επιτελους ρουσφετολαγνε.....

Σε δουλευουν ! ! ! 

πηγη


Εσεiς πoυ λετε τov Βλαδiμnρo φovια, πεiτε μας....Αυτoς ο φovιας γιατi κυκλoφoρει ελευθερoς;



Το διεθνές ποινικό δικαστήριο της Χάγης εξέδωσε ένταλμα σύλληψης μόλις πριν δύο μέρες για τον Πούτιν με το λόγο του ότι είναι υπεύθυνος για εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν τα στρατεύματα του με την εισβολή στην Ουκρανία

Να θυμίσουμε λοιπόν ότι ο bill clinton ισοπέδωσε τη Σερβία και κυκλοφορεί ελεύθερος και κανένας δεν τον έχει καταδικάσει

Το ιδιο και George bush. tony blair το 2003 εισβάλουν στο Ιράκ και διαλύουν τα πάντα..

Για αυτούς δεν υπάρχει ποινικό δικαστήριο της Χάγης;; και μιλάμε για κάποια γεγονότα πρόσφατα που είναι ακόμη φρέσκα στις μνήμες μας δεν μιλάμε για παλαιότερα

Ας δεχτούμε ότι ο Πούτιν είναι εισβολέας και έχει κάνει εγκλήματα πολέμου καταδικάστε πρώτα λοιπόν τους δικούς σας αυτούς που έχουν κάνει τα αίσχη και διαλύσανε ολόκληρα κράτη και λεηλάτησαν λαούς και έπειτα να ρθει και η σειρά του Πούτιν

Τολμάτε;;


πηγη

Pαδιεvεργo υλικo κoυβαλoυσε η εμπoρικn αμαξoστoιxiα στα Tεμπn;



Όταν οι συγκεκριμένες πληροφορίες έρχονται από μέσα φιλικά προσκείμενα στην κυβέρνηση, δεν υπάρχει κανένας λόγος αμφισβήτησης.

Πριν από λίγο στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, με τα δόθηκε η πληροφορία για την ύπαρξη ραδιενεργού χημικού υλικού, το οποίο φυσικά δεν είχε δηλωθεί πουθενά και ενδέχεται να μεταφερόταν σε «κάποια βιομηχανία».

Το ποιες βιομηχανίες χρησιμοποιούν παρόμοια υλικά, δεν θέλει πολύ ψάξιμο.

Σε συνδυασμό μάλιστα με τα πρωτοφανή χημικά εγκαύματα που υπέστησαν οι πυροσβέστες οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, επιτείνει τα ερωτήματα και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τεράστιο σκάνδαλο το οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί να συγκαλύψει.

Για ποιο λόγο ο Μητσοτάκης δεν απαντά στις κοινοβουλευτικές ερωτήσεις για το τι ακριβώς μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία;

Τι ακριβώς προκάλεσε αυτή την τεράστια έκρηξη η οποία δεν δικαιολογείται, ειδικά από τη στιγμή που η πυροσβεστική διέψευσε την παρουσία οποιασδήποτε φιάλη προπανίου ή υγραερίου;

Γιατί ακόμα και σήμερα το πρώτο βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας δηλώνεται άδειο; Πως είναι δυνατόν μία εμπορική αμαξοστοιχία να σέρνει ένα άδειο βαγόνι και μάλιστα ακριβώς πίσω από την μηχανή;

Εδώ πλέον δεν μιλάμε για θεωρίες συνωμοσίας, καθώς αποκαλύφθηκαν και τα έγγραφα του νοσοκομείου που επιβεβαιώνουν τα ανεξήγητα τραύματα των πυροσβεστών.

Κάθε μέρα που τα συγκεκριμένα ερωτήματα μένουν αναπάντητα, ο κλοιός σφίγγει για τους πολιτικούς υπεύθυνους. 


πηγη

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Μαvαβnς ξάπλωσε τov κλεφτn γυφτo καταμεσnς τoυ δρoμoυ...(Και kαλα τoυ εκαvε)

H Αστυνομια δυστυχως δεν μπορει τιποτα να κανει.....

Καλα ξηγηθηκε ο μαναβης...



Θερμό… επεισόδιο πριν λίγες μέρες, στο «Φαρδύ» στη Ν. Ιωνία, στο ύψος του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας. Αγανακτισμένος μανάβης κυνήγησε γυφτο, τον οποίο και «ξάπλωσε» με γροθιά καταμεσής του δρόμου και τον ανάγκασε να αποχωρήσει τρέχοντας από την περιοχή.

Είχε προηγηθεί απόπειρα κλοπής στο οπωροπωλείο που διατηρεί από ομάδα επτά – οκτώ ατόμων, που εκμεταλλευόμενοι την κίνηση στο κατάστημα, γέμιζαν σακούλες με οπωρολαχανικά τα οποία επιχείρησαν να φορτώσουν σε αυτοκίνητα και να φύγουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που ομάδα γυφτων κάνει… καταδρομική στο συγκεκριμένο κατάστημα. «Μας έχουν κατακλέψει», λέει ο ιδιοκτήτης, σύμφωνα με τον οποίο, θύματα κλοπών πέφτουν κατά καιρούς και άλλες επιχειρήσεις επί της Λεωφόρου Ειρήνης.

Όπως περιέγραψε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, η ομάδα των γυφτων εμφανίστηκε σε ώρα αιχμής κι ενώ στο κατάστημα πελάτες έκαναν τις αγορές τους.

«Ηταν δύο άντρες με ΙΧ και πέντε – έξι γυναίκες. Σταμάτησαν, πήραν σακούλες και άρχισαν να φορτώνουν από τους πάγκους. Όταν κάποιος ψωνίζει δεν βάζει στην ίδια σακούλα διαφορετικά προϊόντα, για να μπορέσει να τα ζυγίσει. Εκείνοι φόρτωναν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους χωρίς να τους νοιάζει. Παρακολουθούσα τις κινήσεις τους», λέει.

Όταν μία από τις γυναίκες επιχείρησε να απομακρυνθεί βάζοντας τις σακούλες με τα προϊόντα στο αυτοκίνητο που περίμενε μπροστά, την πλησίασε και της ζήτησε να πληρώσει. «Μία έφυγε προς τα κάτω και άλλη μία άρχισε να τρέχει από την αντίθετη κατεύθυνση», αναφέρει.

Ο ίδιος διαπληκτίστηκε με έναν από τους δύο γυφτους. Τον έσπρωξε και ο δεύτερος έπεσε πάνω στα τελάρα με τα οπωρολαχανικά, τα οποία σκόρπισαν στο οδόστρωμα.

Ο φερόμενος ως δράστης άρχισε να τρέχει προς την κατεύθυνση της Ευαγγελίστριας. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης τον κυνήγησε, τον έπιασε και του έριξε γροθιά στο σαγόνι. «Μας έχετε κατακλέψει. Να μην ξαναπατήσετε το πόδι σας εδώ», του είπε σε έντονο ύφος. Ο δράστης σηκώθηκε και τράπηκε σε φυγή μαζί με δύο ακόμη γυναίκες.

Καταδρομικές… σχεδόν καθημερινά

Ιδιοκτήτες των γύρω καταστημάτων αλλά και κόσμος συγκεντρώθηκε στο σημείο και παρακολουθούσε το επεισόδιο. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του οπωροπωλείου, δεν είναι η πρώτη φορά που το μαγαζί του γίνεται στόχος. «Σχεδόν κάθε μέρα, 30 χρόνια, κλέβουν κάτι. Και η αστυνομία λέει ότι δεν μπορεί να παρέμβει αυτεπάγγελτα. Πρέπει να υποβάλλω μήνυση. Μήνυση είχε υποβάλλει και ένας ακόμη καταστηματάρχης, η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια, τιμωρήθηκαν με ποινή φυλάκισης δύο μηνών με αναστολή και κυκλοφορούν ελεύθεροι», λέει αγανακτισμένος.

«Όποιο μαγαζί έχει κόσμο γίνεται στόχος»

Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων διαμαρτύρονται ότι και οι ίδιοι έχουν πέσει κατά καιρούς θύματα κλοπών σε… καταδρομικές γυφτων. «Οποιο μαγαζί έχει εμπόρευμα πάνω στον δρόμο και έχει πελατεία, γίνεται στόχος», αναφέρουν και ζητούν αστυνόμευση και μέτρα για την πάταξη του φαινομένου.


πηγη

Τιμήθnκαν οι Pωσoι πιλότoι πoυ έριξαv το αμερικαvικό ντρόoυv...Αν nταν Eλληvες κι εριxvαv Toυρκικo θα τoυς τιμωρoυσαv ! ! !

Δυστυχως ετσι ειναι....

Αν εκαναν κατι παρομοιο Ελληνες πιλοτοι σε Τουρκους θα τους τιμωρουσαν....

Οπως εχει συμβει ξανα στο παρελθον....



Την ώρα που Ρώσοι και Αμερικανοί έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για την περισυλλογή των συντριμμιών του αμερικανικού ντρόουν που κατέπεσε στη Μαύρη Θάλασσα μετά την αναχαίτισή του από ρωσικά αεροσκάφη, η Μόσχα έσπευσε να τιμήσει τους πιλότους των Σουχόι που ενεπλάκησαν στο περιστατικό.

Σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, ο ίδιος ο υπουργός Αμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Σοϊγκού, παρασημοφόρησε τους δύο Ρώσους πιλότους με την αιτιολόγηση ότι απέτρεψαν την είσοδο στον ρωσικό εναέριο χώρο (εννοώντας την περιοχή πάνω από την ρωσοκρατούμενη ουκρανική χερσόνησο της Κριμαίας) ενός αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους.

Η ρωσική πλευρά ισχυρίζεται ότι το αμερικανικό MQ-9 Reaper μπήκε με κλειστούς αναμεταδότες στον εναέριο χώρο που η Ρωσία έχει περιορίσει για πτήσεις εξαιτίας της εισβολής στην Ουκρανία.

Κατά το ρωσικό υπουργείο Αμυνας, τα Σουχόι που σηκώθηκαν να το αναχαιτίσουν δεν ήρθαν σε επαφή με το MQ-9, δεν χρησιμοποίησαν αερομεταφερόμενα όπλα και επέστρεψαν με ασφάλεια στο αεροδρόμιο. Ωστόσο, βίντεο που δόθηκε από την Ουάσιγκτον στη δημοσιότητα, την Πέμπτη, αποδεικνύει ότι ένα ρωσικό μαχητικό σκοπίμως άδειασε καύσιμα πάνω στο αμερικανικό ντρόουν.

Σύμφωνα με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, η Ουάσιγκτον δεν λαμβάνει υπόψη το γεγονός ότι μετά την έναρξη της ρωσικής επιχείρησης στην Ουκρανία υπάρχουν περιορισμοί στις πτήσεις στις παράκτιες περιοχές της Μαύρης Θάλασσας. Επισήμανε ακόμη ότι τέτοιες ενέργειες των ΗΠΑ μοιάζουν με πρόκληση, με στόχο την αύξηση της έντασης. Για τον Ρώσο υπουργό, οι Ηνωμένες Πολιτείες δηλώνουν συνεχώς ότι είναι μια υπεύθυνη δύναμη που ενδιαφέρεται για τη στρατηγική σταθερότητα, αλλά οι δηλώσεις τους έρχονται σε αντίθεση με την πραγματικότητα.


πηγη

Περιμεvεις vα παρεις αυξnσn λoγω αυξnσεως τoυ κατωτατoυ μισθoυ; Kαλα περιμεvε....

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ με την ΑΥΞΗΣΗ του ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ & ΤΙ ΕΚΡΥΨΑΝ η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και τα ΜΜΕ...



Η καθαρή αύξηση επί του κατώτατου μισθού που ανήγγειλε η κυβέρνηση είναι της τάξεως των 54 ευρώ τον μήνα. 

Ωστόσο έκρυψαν ότι μειώνεται το αφορολόγητο όριο από τα 8.636 ευρώ στα 5.681 ευρώ.

Έτσι, ο εργαζόμενος με κατώτατο μισθό το που ξεπερνάει το αφορολόγητο έστω και για ένα ευρώ, θα πληρώσει φόρο 50 ευρώ.

Δηλαδή, η πραγματική αύξηση που θα λάβει ο εργαζόμενος, θα είναι μόνο 4 ευρώ...

Αναλυτικά παραδείγματα ανάλογα με το εισόδημα

Ακόμη και οι πλέον φτωχοί εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και αγρότες θα κληθούν να πληρώσουν φόρο με τη μείωση του αφορολόγητου που απαιτεί το ΔΝΤ.

Η αύξηση του φόρου όμως θα «φάει» και έναν ολόκληρο μισθό από ορισμένους μισθωτούς που έχουν εισόδημα από 650 ευρώ και πάνω.

Τόσο το ΔΝΤ, όσο όμως και οι Ευρωπαίοι δανειστές βλέπουν μονάχα τα νούμερα και αυτά δείχνουν ότι περισσότεροι από τους μισθούς φορολογούμενους στην Ελλάδα έχουν απαλλαγές την ώρα που ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι κάτω από το 10%.

Φορολογική επιβάρυνση ανάλογα με το εισόδημα από 5.001 ευρώ και άνω...

Κάπως έτσι το Ταμείο ζητάει να μειωθεί το αφορολόγητο στα 5.000 ευρώ και έτσι μισθωτοί και συνταξιούχοι με ετήσια εισοδήματα από 5.001 και μέχρι 12.000 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν υψηλότερο φόρο εισοδήματος από 20 έως και 800 ευρώ ετησίως.

Σήμερα, μισθωτός χωρίς παιδιά με ετήσιο φορολογητέο εισόδημα 9.000 ευρώ, πληρώνει μόλις 80 ευρώ τον χρόνο. Με τη μείωση του αφορολόγητου ορίου στις 5.000 ευρώ, η φορολογική του επιβάρυνση θα εκτοξευθεί στα 880 ευρώ τον χρόνο.

Για τους μισθωτούς και συνταξιούχους ετήσια εισοδήματα από 12.000 ευρώ και άνω οι ετήσιες επιβαρύνσεις ανέρχονται στα 800 ευρώ.

Για παράδειγμα, ένας άγαμος μισθωτός με ετήσιο φορολογητέο εισόδημα 15.000 ευρώ, σήμερα επιβαρύνεται με φόρο εισοδήματος και ειδική εισφορά αλληλεγγύης συνολικού ύψους 1.466 ευρώ αν το αφορολόγητο όριο μειωθεί στις 5.000 ευρώ ο συγκεκριμένος μισθωτός θα πληρώσει 2.266 ευρώ σε φόρους. 


πηγη

NEΑ ΠPOΔΟΣlΑ ! ! ! Ανoiγουν Πρεβεiα Koσoβoυ στnv Αθnvα....

 


Λιγο πριν παρουν ποδι....

Καταστρεφουν τα παντα....

Δεν αφηνουν ορθιο τιποτα.....

Kαταστρεφουν ακομη και την Ελληνοσερβικη φιλια....

Δειτε το ρεπορταζ της νεας προδοσιας των Μητσοτακηδων....



Θα απoκλεισθεi και ο Bελoπουλoς απ τiς εκλoγες; Ή δεv βλαπτει τo συστnμα;



Ιδου το μεγαλο ερωτημα....



























πηγη

Γελoioυς λεει τoυς μπoυλnδες Πλευρokουλnδες...Εxει αδικo;



Δεν το λεμε εμεις μονο πλεον...
Τον ξεφωνιζει ολη η Οικουμενη....
Ακουστε...


Καvεiς απ τoυς 300 δεν εivαι πλεov ασφαλnς...Τρoμoκρατες εσπασαν τo αυτoκivnτο τnς Γερoβασiλn ! ! !

Και αυτο συνεβη για εναν και μονο λογο....

Δεν ειχε δικαιωμα να αμυνθει πυροβολωντας τους τρομοκρατες ο Αστυνομικος....



Το αυτοκίνητο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη ήταν σταθμευμένο στην οδό Ακαδημίας

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, τρομοκρατες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους επιτέθηκαν με βαριοπούλες στο αυτοκίνητο της υπουργού.

Μέσα στο αυτοκίνητο την περίμενε ο αστυνομικός φρουρός της, την ιδιότητα του οποίου αντιλήφθηκε η ομάδα ατόμων που επιτέθηκαν.

Από την επίθεση στο όχημα έσπασαν τα τζάμια με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να τραυματιστεί ελαφρά. Μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.


πηγη


Τpεξτε να πpoλαβετε...Koλιεδες και σkoυλαρiκια μoιραζει για vα τnv....σταυpωσετε ! ! !



Μέχρι τώρα ξέραμε τα ρουσφέτια, τις παντός είδους εξυπηρετήσεις, άντε και φακελάκια χρηματισμού σε κάποιες περιπτώσεις. Όμως η βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Διονυσία Αυγερινοπούλου το τερμάτισε....



Συγκεκριμένα, δώρισε σε γυναίκες δημοσίους υπαλλήλους της Ηλείας σκουλαρίκια και κολιέ!!! Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής της ΝΔ αξιοποίησε την Ημέρα της Γυναίκας και απέστειλε φακέλους με αυτό το περιεχόμενο και τη χειρόγραφη κάρτα: «Εγκάρδιες ευχές για την Ημέρα της Γυναίκας! Με φιλιά και εκτίμηση».

Μέσα στο φάκελο, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες ήταν σκουλαρίκια και περιδέραιο δώρο σε όλες τις γυναίκες που υπηρετούσαν σε όλα τα μουσεία του νομού Ηλείας. Σημειώνεται ότι η Δ, Αυγερινοπούλου είναι βουλευτής Ηλείας, αλλά ο φάκελος που έστειλε είναι προεκλογικός, καθώς υπογράφει ως υποψήφια βουλευτής καθιστώντας εμφανείς τους σκοπούς της κίνησής της. Η πρωτοβουλία της Δ. Αυγερινοπούλου προκάλεσε την οργή των υπαλλήλων οι οποίες (όπως φαίνεται και από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα) επέστρεψαν το δώρο που τους έκανε!



πηγη

Τoυρiστας πpωθυπoυργoς, πoυ δεv γvωρiζει, oύτε πoιoς τoυ “φoράει τα κέpατα”....

Προσπαθούν να μαζέψουν το αφήγημα για τον ανήξερο Μητσοτάκη....

Τεράστια κατακραυγή για τον τουρίστα πρωθυπουργό που δεν γνωρίζει ούτε ποιος του “φοράει τα κέρατα”....



Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα της δικής του δήλωσης την Τρίτη περί άγνοιας του Κυριάκου Μητσοτάκη για και της αδιέξοδης επικοινωνιακής γραμμής του «ανήξερου» πρωθυπουργού επιχείρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου την Πέμπτη, προδίδοντας έτσι τον πανικό που επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου στη μανιασμένη του προσπάθεια να βγάλει «εκτός κάδρου» τον πρωθυπουργό.

Την Τρίτη νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα. Ο Γιάννης Οικονόμου από τηλεοράσεως επιχείρησε να φιλοτεχνήσει για μία ακόμα φορά το προφίλ ενός Κυριάκου Μητσοτάκη που «δεν γνώριζε», αυτή τη φορά για τα τρένα και την κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου. Η «υπεράσπιση» αυτή του πρωθυπουργού ήρθε να προστεθεί στην άγνοια που δήλωσε για τις υποκλοπές παρά την εποπτεία της ΕΥΠ που πήρε από την πρώτη στιγμή διακυβέρνησής του. Η οποία τότε ακολούθησε την άγνοια για τη μελέτη Τσιόδρα για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ που ο ίδιος υποστήριζε πως δεν είχε παραλάβει, παρότι υπήρχε στο συρτάρι του Μεγάρου Μαξίμο. Ενδιάμεσα ήρθε και η… άγνοια πως μπορεί να χιονίσει μέρα-μεσημέρι, που επικαλέστηκε στον χιονιά-τραγέλαφο της Αττικής τον περσινό χειμώνα.

«Προφανώς σε επίπεδο πρωθυπουργού η εικόνα αυτή δεν είχε φτάσει. Εγώ αυτό που θα σας πω, χωρίς να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου είναι ότι οι αρμόδιοι όφειλαν να ξέρουν. Δεν είχε μεταφερθεί τέτοια εικόνα στον πρωθυπουργό, δεν είχε μεταφερθεί το χάος […]. Όλες οι αλυσίδες που εμπλέκονται έχουν την ευθύνη. Υπάρχει και πολιτική ευθύνη που αναλήφθηκε ακριβώς αυτό. Προφανώς όφειλαν να ήξεραν αυτό το μπάχαλο, αυτό το χάος σε ό,τι αφορά στη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού στον ΟΣΕ» ανέφερε μεταξύ άλλων την περασμένη Τρίτη ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, ενώ σε άλλο σημείο έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρος.

«Η εικόνα αυτή της διάλυσης που αναδείχθηκε μέσα από το δυστύχημα με τον πιο τραγικό τρόπο σε επίπεδο κυβέρνησης δεν είχε φτάσει ποτέ. Δεν είχε μεταφερθεί από τον ΟΣΕ στο υπουργείο; Δεν είχε μεταφερθεί από τα κατώτερα κλιμάκια του ΟΣΕ στη διοίκηση του ΟΣΕ; Θα αποδειχθεί. Όφειλαν να γνωρίζουν οι εμπλεκόμενοι με τον ΟΣΕ ότι υπάρχει αυτό το μαύρο χάλι κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να είναι ανεκτό. Μιλάμε για παθογένεια» συμπλήρωσε, βάζοντας στο στόχαστρο του Κυρ. Μητσοτάκη τον Κώστα Καραμανλή τον νεότερο, αλλά και τα στελέχη που ο ίδιος επέλεξε για τους σιδηροδρομικούς φορείς.

Και εκεί που νομίζαμε πως τα έχουμε ακούσει όλα, ήρθε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το μεσημέρι της Πέμπτης να το ανατρέψει. Μετά τις δημοσκοπήσεις της περασμένης Τρίτης που χτύπησαν συναγερμό στο πρωθυπουργικό γραφείο, αλλά και την γενική κατακραυγή των πολιτών για τον εμπαιγμό της άγνοιας που έχει γίνει σύστημα από τον Κυρ. Μητσοτάκη, ο Γ. Οικονόμου εμφανίστηκε στην ενημέρωση πολιτικών συντακτών σε μία ακόμα μνημειώδη προσπάθεια να παίξει με την νοημοσύνη πολιτών και δημοσιογράφων.

Έτσι, όσοι άκουσαν την εισήγηση του κυβερνητικού εκπροσώπου έμειναν άφωνοι από την υπογράμμιση του αυτονόητου, του να αναφέρεται δηλαδή ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στο γεγονός πως ο πρωθυπουργός γνωρίζει όσα θα έπρεπε -και προκύπτει από μία σειρά στοιχεία- να γνωρίζει.


πηγη

Μοvo αv την πατnσεις και τnv λιώσεις θα απαλλαγεiς....



Δυστυχώς αυτή ειναι η αλήθεια...

Με τα λογια η σαρανταποδαρούσα δεν φεύγει...

Ένας τρόπος υπάρχει μόνο...

Να την λιώσεις !





Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Ας μnv ξεxvαμε....



Μερικα πραγματα δεν πρεπει να ξεχνιουνται....

Ειδικα οταν παραπεμπουν σε αρπαχτες...

Για να θυμηθουμε τι ελεγε αυτο το νουμερο...



Πως τnv παλευετε με τnv συμμoρiα τωv 300;



Αληθεια την παλευετε;
Σιγουρα....
Για ακουστε τι λεει η Νικη...

Ομoλoγεi αλλα κυκλoφoρεi ακoμn ελευθερoς....

 


Τι να πουμε και τι να σχολιασουμε;

Ακουστε....

Μυαλο και κριση εχετε...

πηγη


Έτσι θα κρατnθεiς στnv καρέκλα ρε αλnτn; Έστειλες koυkoυλoφόρoυς vα διαλύσoυv τo πλnθoς ελεειvε....

Κατι χειροτερος απο ελεεινος....



Σε καταστολή της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για το σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη προχώρησε η αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας με την βοήθεια με την γνωστή συνδρομή παρακρατικών κουκουλοφόρων.

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι στέκονταν δίπλα και πίσω από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η «φωνή του λαού» που είναι «οργή του Θεού» τρόμαξε τους κυβερνώντες και έπρεπε να αναζητηθεί μία αφορμή για να διαλυθεί.

Κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ προχώρησαν σε χρήση χημικών με τα οποία φυσικά διέλυσαν την πολυπληθή συγκέντρωση διαμαρτυρίας χιλιάδων ανθρώπων.

Τα επεισόδια αρχικά ξεκίνησαν στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος αλλά γρήγορα επεκτάθηκαν και στην πάνω πλευρά της πλατείας, μπροστά από τη Βουλή.

Στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι άρχισαν να κατευθύνονται προς την πλατεία Ομονοίας μέσω της Πανεπιστημίου συνεχίζοντας να πετάνε πέτρες, μάρμαρα και αντικείμενα προς τους αστυνομικούς που τους ακολουθούσαν.

Οι κουκουλοφόροι έβαλαν, παράλληλα, φωτιές σε κάδους.

Σημειώνεται ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν αφού είχε περάσει ειρηνικά από το Σύνταγμα το μεγαλύτερο τμήμα της συγκέντρωσης για την φονική σύγκρουση των τρένων τα Τέμπη.


πηγη

Τi λες ρε Noυμερo; Άvτε, πάvε vα κάvεις φασivα oπως σoύ ταιριάζει...

ΤΙ ΛΕΣ ΤΏΡΑ ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΙΟΓΛΟΥ...



Να υποθέσω ότι αυτές τις παπαριές τις έμαθες στα γόνατα του Τσίπρα, του Σόρος, του Μάθιου Νίμιτς κλπ..Οβριών ;

Άντε κοπέλα μου, πάρε να κάνεις φασίνα όπως σού ταιριάζει καλύτερα, καί άσε τις φιλοσοφικές "αναλύσεις", ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΌΣ δεν νικιέται, είναι η ΦΥΣΙΚΉ ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ των ανθρώπων, καί η κινητήριος δύναμη της ΙΣΤΟΡΊΑΣ, όχι δηλαδή ότι θα καταλάβεις καί τίποτα αλλά δεν πειράζει...

Θα σού εξηγήσει η  Σακελαροπούλου...

πηγη

Οι υγειovoμικές αρxές σκoπiμως κάλυψαv τους θαvάτoυς απo τα εμβoλια λεει....

Και δυστυχως κανεις απ ολους αυτους δεν εχει παει στην μπουζου...



Ο Αυστραλός γερουσιαστής λοιπον, Gerrard Rennick ζητά να διερευνηθεί ο αυστραλιανός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, επειδή δεν προειδοποίησε τους ανθρώπους για τους κινδύνους του εμβολιασμού mRNA και εν γνώσει του κάλυψε τους θανάτους για να διατηρήσει την εμπιστοσύνη του κοινού στο εμβόλιο!

Όπως αναφέρει ο Rennick: «Θέλω να μάθω γιατί δεν τοποθετήθηκαν κατάλληλες προειδοποιητικές επισημάνσεις στο εμβόλιο, το οποίο γνωρίζουμε τώρα πως έχει προκαλέσει τον θάνατο παιδιών και νεαρών ατόμων! Αυτό είναι ένα ομοσπονδιακό αδίκημα για έναν δημόσιο λειτουργό, που είναι υπεύθυνος για την ρύθμιση αυτών των εμβολίων, όταν γνωρίζουν ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι κίνδυνοι από αυτά τα εμβόλια και αρνούνται να αναγνωρίσουν αυτούς τους κινδύνους κι έπειτα παρακάμπτουν και συγκαλύπτουν και αρνούνται να διοργανώσουν τις εβδομαδιαίες αναφορές για τα εμβόλια σχετικά με αυτούς τους θανάτους;».

Συγκλονιστικά στοιχεία που καταδεικνύουν την αύξηση σε θανάτους και παρενέργειες εξαιτίας των μαζικών εμβολιασμών κατά της Covid-19 είχε αποκαλύψει πριν τρεις μήνες ο Αυστραλός γερουσιαστής Gerard Rennick λέγοντας τότε χαρακτηριστικά «οι παρενέργειες είναι 3 φορές περισσότερες από όσες προκάλεσαν οι εμβολιασμοί στην Αυστραλία από το 1971 μέχρι σήμερα»!

Στην ομιλία του στην αυστραλιανή Γερουσία, τόνισε και την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων αφού όλοι συνεχίζουν να μολύνονται.

«Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί επίσημα 10 εκατομμύρια κρούσματα κορωνοϊού» είπε.


πηγη

Πως εiπατε; Δεv εγιvε Σταθμαρxnς με ρoυσφετι; ΓlΑ ΑΚOYΣΤΕ....



Στην Ελλαδα των Μητσοτακηδων, τιποτα δεν γινεται χωρις ρουσφετι....

Ο χειροτερος ολων απ την εποχη του Εφιαλτη των Θερμοπυλων και μετα....

Ακουστε ακουστε....



ΑPΗΣ, ΕTΩΝ 60, ΕΠAΓΓΕΛMΑ ΡOYΦlΑΝOΣ...

Ενας ψυχιατρος να δωσει εντολη να του βαλουν ζουρλομανδυα δεν υπαρχει;



ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ: «ΧΛΩΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ» ΜΕ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ....

ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ, η σκοτεινή δημοσιογραφική πορεία και η λυγισμένη μέση στα πόδια των αφεντικών.....


πηγη

Β.Πoύτιv σε HΠΑ & EΕ: Tυπώσατε 8,4 τρισ. δoλάρια καi ευpώ xωρiς αvτiκρισμα και τώρα.....

Καταιγιστικός ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν για την τραπεζική κρίση στις δυτικές χώρες και για τι έχει προκαλέσει η «άμυαλη» διαρκής εκτύπωση χρήματος χωρίς αντίκρισμα σε ΗΠΑ και ΕΕ...



«Η κρίση ξεκίνησε απ’ τις εποχές των μέτρων κατά της πανδημίας, όπου ορισμένες αναπτυγμένες οικονομίες καταχράστηκαν τη μονοπωλιακή τους δύναμη, όσον αφορά τα νομισματικά μονοπώλια.

Άνοιξαν τη μηχανή τυπώματος στις ΗΠΑ και τύπωσαν 5,9 τρισεκατομμύρια δολάρια....

Αυτό αντιστοιχεί στο 38% όλων των κυκλοφορούντων χρημάτων...

Τα τύπωσαν σε διάστημα δύο ετών, κάτι που είναι χοντρικά το ποσό που τυπώθηκε τα προηγούμενα 40 χρόνια.

Το ίδιο ποσοστό και στη Ευρωζώνη, τύπωσαν 2,5 τρισεκατομμύρια!

Απελευθέρωσαν αυτά τα χρήματα στην οικονομία και τα μοίρασαν στον κόσμο, κάτι που δεν είναι κακό αυτό καθαυτό.

Κι εμείς χρησιμοποιήσαμε μια παρόμοια τακτική.

Αλλά ήμασταν πολύ προσεκτικοί, έγινε με μέτρο κι έτσι αυτό δεν οδήγησε σε ένα τέτοιο κύμα πληθωρισμού….»

Βάσει της τοποθέτησης του Β.Πούτιν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και οι ΗΠΑ τύπωσαν σχεδόν 8,4 τρισ. δολάρια και ευρώ, στη συνέχεια τα επιτόκια λόγω του πληθωρισμού ο οποίος πληθωρισμός ανέβηκε λόγω του πολέμου και των κυρώσεων που επέβαλαν στην Ρωσία με αποτέλεσμα να καταρρεύσει σειρά τραπεζών.

Οι Ρώσοι επιμένουν ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν ξόδευε τα λεφτά των Αμερικανών φορολογουμένων για την Ουκρανία δίνοντας πάνω από 100 δισ. δολάρια στο Κίεβο, αλλά αυτό είναι πραγματικά «σταγόνα στον ωκεανό».

ΕΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ! ! !


πηγη 

Πατεp Απoστoλoς: Οι γ@μnμεvες Mυστιkες Yπnρεσiες να πιασoυv τov μπ@στ@ρδo τωpα ! ! !



Πηρε αναποδες ο Πατερ....

Και δεν εχει αδικο....

Λεει αληθειες....

Λεει αληθειες, που δυστυχως δεν ακουγονται....

Ποιος ειναι ο Μπασταρδος;

Ολοι το ξερουμε, κανεις δεν το λεει...

Ακουστε τον και τα συμπερασματα δικα σας....

πηγη


Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Σε τoξικn λευκn σκόvn εκτέθnκαν όσoι πλnσiασαv τον τόπo τnς Τραγωδiας στα Tέμπn;

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν δικαιολογείται η επικάλυψη με τσιμέντο  της σκηνής – τόπου του εγκλήματος/δυστυχήματος από τα παρακάτω. Η ζημιά είχε γίνει....



Είναι γνωστό ότι η  ύπαρξη  ηλεκτρικού τόξου  ( στο οποίο , κατέληξαν κάποιοι ,  ότι  οφείλεται το «μανιτάρι φωτιάς » που δημιουργήθηκε – πιστοποιείται εκ των υστέρων και από μια  λευκή τοξική σκόνη  -επικίνδυνη για τους πνεύμονες , τα μάτια  και το δέρμα – που επικάθεται στο  γύρω περιβάλλον

Πυροσβέστες , αστυνομικοί , όσοι προσέτρεξαν να βοηθήσουν , όσοι βρέθηκαν  στο πεδίο  αυτό της τραγωδίας , εκτέθηκαν  για ώρες σ αυτήν την τοξική σκόνη που δημιουργήθηκε από το τεράστιο ηλεκτρικό τόξο που προκλήθηκε από την αδιανόητη σύγκρουση  των δύο μοιραίων ηλεκτρικών τρένων και που με σύμμαχο το σκοτάδι και τον πανικό , μπήκε στα πνευμόνια τους και επικάθησε στο δέρμα τους

Κανείς δεν τους προειδοποίησε να φορούν τουλάχιστον προστατευτική μάσκα , αντί αυτού , έσπευσαν να τσιμεντάρουν τη γύρω περιοχή , όταν ήταν αργά .Γιατί , αφού ήταν αργά ;

Άλλο ένα σοβαρό δείγμα της αποσύνθεσης και της έλλειψης εκπαίδευσης του κρατικού μηχανισμού που δρα στα τυφλά .

‘Η μήπως δεν ήταν ηλεκτρικό τόξο αλλά εκκένωση corona , αυτό που προκάλεσε τόσους νεκρούς από την φωτιά  που δημιουργήθηκε;

Είχαν τα μοιραία  τρένα συστήματα προστασίας από ηλεκτρικά τόξα;

Ως γνωστόν οι  εκκενώσεις Corona λαμβάνουν χώρα στην επιφάνεια των αγωγών μιας γραμμής μεταφοράς, όταν η ένταση του ηλεκτρικού πεδίου (στην επιφάνεια του αγωγού) υπερβεί μια τιμή, και έτσι ξεκινάνε οι ηλεκτρικές εκκενώσεις στο στρώμα του αέρα.


πηγη

Κι αλλoς εvας αγpαμματος...."Αριστoς" ! ! !

Σάλο έχει προκαλέσει η σοβαρή καταγγελία του κορυφαίου Έλληνα ανταποκριτή στο Λονδίνο, Λάμπη Τσιριγωτάκη, για τον υπουργό Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη...



Σε ανάρτησή του, ο γνωστός δημοσιογράφος σημειώνει ότι μελέτησε το βιογραφικό του υπουργού στο οποίο αναφέρεται ότι έχει πτυχίο στις βιομηχανικές επιστήμες από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ωστόσο όπως επισημαίνει, οι πληροφορίες που έχει ο ίδιος ο δημοσιογράφος δεν συμφωνούν με τα παραπάνω.

«Μήπως πέρασε σαν απλός τουρίστας από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης» σχολιάζει ο Λ. Τσιριγωτάκης.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

«Διάβασα συμπτωματικά το βιογραφικό του υπουργού μετανάστευσης Νότη Μηταράκη. Σχετικά με τις σπουδές του αναφέρει ότι έχει πτυχίο στις βιομηχανικές επιστήμες από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Μήπως θα μπορούσε να μας πει ο κ. υπουργός από ποιο κολέγιο του πανεπιστημίου της Οξφόρδης πήρε το πτυχίο του. Γιατί οι δικιές μου πληροφορίες δεν συμφωνούν με το συγκεκριμένο περιεχόμενο στο βιογραφικό του κ.Μηταρακη. Μηπως πέρασε σαν απλός τουρίστας από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης» 


πηγη

Στoιχεiα που απoδεικvυουν oτι η εμπoρικn αμαξoστοιxiα μετεφερε xnμικες oυσιες...

Ακουστε το ρεπορταζ και τα συμπερασματα δικα σας...

Μυαλο και κριση εχετε...












πηγη


Ρε σεiς, ΑΠO ΠOΥ ΘΑ ΦYΓEΤΕ;



Αντε να δουμε ποσο γρηγορα τρεχετε....
Αντε να δουμε, που θα τρυπωσετε ρε...
Μεχρι και οι Κερκυραιοι σας κραζουν....
Δειτε τι εφτιαξαν για σας...

Αυτoς εivαι ο μαγkας Aστυvoμικoς, πoυ έκαvε όλo το διαδiκτυo vα μιλάει για αυτov...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok ο αστυνομικός, Βαγγέλης Μπαταρλής, ανήμερα της τεράστιας πορείας διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στα Τέμπη. Μάλιστα, το βίντεό του έχει ξεπεράσει τις 2 εκατομμύρια προβολές και συνεχίζει...



Ο Βαγγέλης Μπαταρλής για την πορεία για τα Τέμπη

«Εμείς, να ξέρετε, είμαστε 1000% μαζί σας, μακάρι και εμείς, σαν ένστολοι, να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο, αλλά, δυστυχώς, δεν μας επιτρέπεται αυτό το πράγμα. Είναι αντισυνταγματικό, δεν επιτρέπεται. Το ότι δεν επιτρέπεται να κάνουμε κάτι αντίστοιχο, δεν σημαίνει ότι πάει να πει ότι είμαστε απέναντί σας», είπε χαρακτηριστικά κι έκανε έκκληση για ειρηνική διαδήλωση: «Το να διαδηλώσετε στην πορεία ειρηνικά είναι ότι καλύτερο για εμένα και μπράβο σας που θα το κάνετε και πρέπει να το κάνετε για τα παιδιά που χάθηκαν, γιατί πραγματικά χάθηκαν άδικα. Το να βγείτε έξω, να κάψετε πράγματα ή να δείρετε αστυνομικούς, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να απαλύνει τον πόνο των ψυχών που χάθηκαν. Μακάρι να πάνε όλα καλά».

Το βίντεο μετρά κοντά στις 240.000 likes, ενώ τα σχόλια ξεπερνούν τις 6.000!

Ποιος είναι, όμως, ο αστυνομικός Βαγγέλης Μπαταρλής;

Ο Βαγγέλης Μπαταρλής είναι 31 ετών, έχει καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη και είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Στο παρελθόν έχει βραβευτεί για την προσφορά του, ενώ για αρκετά χρόνια βρισκόταν ως φύλακας τα σύνορα της χώρας μας στον Έβρο.

Η στιγμή της βράβευσης του Βαγγέλη Μπαταρλή



Τον Ιούνιο του 2020 έσωσε μια νεαρή γυναίκα από βέβαιο πνιγμό στην περιοχή του Αλίμου. «Λάβαμε ένα σήμα από το κέντρο της Άμεσης Δράσης για γυναίκα που βρισκόταν εντός θαλάσσης και καλεί σε βοήθεια. Οι κλήσεις είχαν γίνει από περαστικούς στο 100 αλλά και στο Λιμενικό. Ήταν στα 200 μέτρα. Πήγαμε άμεσα στο σημείο και διακρίναμε πλήθος κόσμου και τη γυναίκα να μη μπορεί να κολυμπήσει. Μπήκα δίχως δεύτερη σκέψη στο νερό. Δίχως να με ενδιαφέρει πόσο μακριά ήταν η κοπέλα παρά μόνο να προλάβω τα χειρότερα. Είχε κακές καιρικές συνθήκες, έφτασα στην κοπέλα που ήταν εμφανώς καταβεβλημένη και με αρκετή δυσκολία την έβγαλα στη στεριά» είχε δηλώσει στο Thrakinet.

Πώς ο Βαγγέλης Μπαταρλής έσωσε μια γυναίκα από πνιγμό

Ο Βαγγέλης Μπαταρλής είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας. Στο παρελθόν υπήρξε ο φύλακας-άγγελος για τρία ανήλικα παιδιά που κακοποιούνταν από τον πατέρα τους.. Ένα 13χρονο κορίτσι του είχε μιλήσει για όσα περνούσαν τα τρία αδέλφια στο σπίτι κι εκείνος της δώρισε ένα κινητό ώστε να τον καλέσει ανά πάσα στιγμή.

Η ανάρτηση του αστυνομικού Βαγγέλη Μπαταρλή: Πώς σώθηκαν τα ανήλικα παιδιά

«Περίπου πριν ένα μήνα είχαμε μεταβεί μετά από σήμα του κέντρου σε οικία μετά από κλήση που είχανε κάνει τα 3 ανήλικα παιδιά του ζευγαριού στο 100! Σαν πλήρωμα της άμεσης δράσης μεταβαίνοντας στο σημείο διαπιστώσαμε ότι ο εν λόγω πατέρας εξύβριζέ τα τρία ανήλικα παιδιά καθώς και τη γυναίκα του!

Όπως ενημερωθήκαμε προ αφίξεως μας είχε χτυπήσει την 13χρονη κόρη του στο κεφάλι με ένα τούβλο(κατά λάθος όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε) ..Ο συγκεκριμένος κύριος συνελήφθη κατευθείαν όπου τον μεταφέραμε στο αρμόδιο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας όπου έχει ιδρυθεί τους τελευταίους μήνες από την ΕΛ.ΑΣ κ πέρασε εκεί το βράδυ του μέχρι να πάει την επόμενη μέρα στην εισαγγελία.



Το κoριτσάκι μου είχε εκμυστηρευθεί διάφορα πράγματα κατά την ώρα διάρκεια του αυτοφώρου τα οποία πιθανώς να ντρεπόταν να το πει αλλού και πραγματικά χαίρομαι γι’ αυτό!

Σε άλλη περίπτωση είχε πέσει από ύψος 10 μέτρων για να συλλάβει έναν διαρρήκτη κάτι που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Ο αστυνομικός έχει γίνει “φύλακας- άγγελος” για κακοποιημένες γυναίκες και απροστάτευτα παιδιά.

Μου είχε πει πως αυτός ο καυγάς δεν ήταν ο πρώτος αλλά τις προηγούμενες φορές ο πατέρας έκρυβε το τηλέφωνο έτσι ώστε να μην μπορέσει να καλέσει κανένας την αστυνομία! Βέβαια μου εκμυστηρεύτηκε ακόμα πως ήταν πολλές φορές εκείνες που σκέφτηκε να το σκάσει από το σπίτι! Στην σκέψη όλων αυτών αποφάσισα να κάνω ένα μικρό δώρο στην μικρή ένα κινητό έτσι ώστε να μπορέσει να με καλέσει οποιαδήποτε στιγμή που θα ξανά γινόταν το οτιδήποτε καθώς ήμουν σίγουρος πως κάτι κακό θα ξανά συμβεί από την πείρα μ σ αντίστοιχα περιστατικά ! Δυστυχώς χθες επαληθεύτηκα και όπως θα δείτε και στη φωτογραφία δέχτηκα το ανάλογο μήνυμα!

Οι συνάδελφοι μου όπως και πριν ένα μήνα έτσι και τώρα κάναμε ακριβώς αυτό που έπρεπε παρόλαυτα από ότι βλέπω. Δεν είναι αρκετό!!!Και αυτό γιατί κατά τη γνώμη μου με αυτούς τους ήδη υπάρχων νόμου ποτέ κανείς δεν θα είναι κ δεν θα νιώθει ασφάλεια καθώς οι ποινές είναι αστείες ! Πολλές είναι οι γυναίκες αυτές που έχουμε πάει σε ανάλογα περιστατικά που στην ερώτηση μου “γιατί δεν χωρίζεις με τον άντρα σου” παίρνω την εξής απάντηση. «Φοβάμαι» αλλά.

“Μένω κυρίως για τα παιδιά μου ανέχομαι όλες αυτές τις συμπεριφορές για τα παιδιά μου !!!!είμαι μόνη χωρίς δουλειά χωρίς κάποιον στον κόσμο να βοηθήσει οπότε πες ότι χώρισα ποιος θα μεγαλώσει αυτά τα τρία παιδιά ποιος θα τα ταΐσει”

Η πρώτη μου αντίδραση είναι να της απαντήσω μην τα σκέφτεσαι αυτά σκέψου το καλό σου το καλό των παιδιών σου και σήκω φύγε αλλά εάν θέλω να είμαι λίγο ρεαλιστής και μπω λίγο στη θέση της γυναίκας εάν δεν υπάρχει κάποια βοήθεια για αυτές τις γυναίκες κι αυτά τα παιδιά από το κράτος οικονομική πάντα και όχι μόνο πως ακριβώς θέλουμε να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να ζήσουν μια ζωή καθώς πρέπει ;;;;

Έτυχε πρώτα να κάνω αυτή την δημοσίευση στο προσωπικό μου προφίλ στο ίνσταγκραμ 1-2 άτομα προσπάθησαν να μου την «πούνε» (συνάδελφοι δυστυχώς )

Οτι το κάνω για προσωπική προβολή αν και από τους περισσότερους δέχτηκα εκατοντάδες θετικά μηνύματα που πραγματικά με χαροποιεί ιδιαίτερα !! απλά θα ήθελα να τονίσω πως δημοσιεύω αυτό το περιστατικό για να ευαισθητοποιηθούν κάποιοι άνθρωποι κάποιες υπηρεσίες και σωθεί αυτή οικογένεια όπως και νομίζω πως κάτι έχω πετύχει καθώς από σήμερα το πρωί έχω δεχτεί τηλέφωνα από σημαντικές αρμόδιες υπηρεσίες!

Οπότε καλό θα ήταν έστω και μία γυναίκα που αντιμετωπίζει αντίστοιχο πρόβλημα εάν δει αυτήν την δημοσίευση να ξέρει πως δεν είναι μόνη της και μπορεί να καλέσει το 100 στην αρμόδια υπηρεσία ή ακόμα να στείλει και σε μένα προσωπικό μήνυμα κ θα κάνω υπόσχομαι ότι καλύτερο μπορώ!» είχε γράψει σε ανάρτησή του ο Βαγγέλης Μπαταρλής.

Ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, Βαγγέλης Μπαταρλής έχει συνδυάσει το όνομα του με την υπερπροσπάθεια και την αυτοθυσία.


πηγη

Ακoυς κεpατα ακoυς; Για σεvα τραγoυδαει...



Kανεις πως δεν ακους;

Εγω ξερω οτι ακους...

Ακους και σουρχεται περιοδος....

Σε φτυνουν ρε, δεν ψιχαλιζει....

Ακου ρε κερατα...



H τιμn του παιδιoύ πoυ στo έφεραv σε κoυτi…

 Τιμή παιδιού που στο έφεραν σε κουτί…



- 1650 ευρώ σύνταξη
- πρόσληψη στο δημόσιο ενός μέλους της οικογένειας
- διαγραφή προστίμων Εφορίας κλπ
- διαγραφή οποιουδήποτε δανείου
- μόρια για σχολές
- δωρεάν φοίτηση, σίτιση, διαμονή, σε μέλη οικογένειας που σπουδάζουν
- δωρεάν εισιτήρια τρένου, αεροπλάνου, πλοίου
- δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη ( διότι πως να διαχειριστεις ότι ξεπουλησες το παιδί σου .)
Σούπερ δώρο: η κηδεία του παιδιού σου, δημόσια δαπάνη!!!
ΟΡΙΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΤΑ 300 ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΜΕ ΠΑΡΟΧΕΣ. ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ.
Και ο ΟΣΕ καμμια ευθυνη καμμια 
αποζημιωση ! ! !

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.