Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Ποια μετρά; Χαμός έγινε στην πλατεία της Ξάνθης για το Καρναβάλι 2021! ΒΙΝΤΕΟ



 Εκατοντάδες μασκαράδες συγκεντρώθηκαν από το απόγευμα του Σαββάτου, αυθόρμητα και χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο κάλεσμα συλλόγου, στο κέντρο της Ξάνθης. Η κεντρική πλατεία της Ξάνθης γέμισε κόσμο, παρά την πανδημία, με νέους κυρίως να “γιορτάζουν” το καρναβάλι, φορώντας εκτός από τις καρναβαλικές μάσκες και… κανονικές.

Διαβάζουμε στην τοπική εφημερίδα Εμπρός Ξάνθης τα εξής: “Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στην πλατεία της Ξάνθης το απόγευμα του Σαββάτου, την ώρα που άλλες χρονιές η πόλη θα χόρευε στους ρυθμούς της βραδινής καρναβαλικής παρέλασης, ανάγκασε το Δήμο της Ξάνθης να σταματήσει την μουσική και να ζητήσει από τους πολίτες να αποχωρήσουν και να γυρίσουν σπίτι. Αρκετοί νέοι αποφάσισαν να βγάλουν και φέτος τις καρναβαλίστικες φορεσιές και να κάνουν βόλτες στην πόλη, ωστόσο το απόγευμα λίγο πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας υπήρξε έντονη συγκέντρωση του κόσμου στην πλατεία. Μάλιστα, μετά τις εκκλήσεις για αποχώρηση οι παρέες και οι οικογένειες που έφευγαν από την πλατεία πλημμύρισαν της 28ης Οκτωβρίου, φέρνοντας μνήμες από τη ζωή της πόλης πριν πολύ πολύ καιρό”.

Σύμφωνα στην πλατεία βρέθηκαν συνολικά περί των 1000 ατόμων, ενώ εκτός από τις εκκλήσεις του Δήμου, έγινε και ήπια παρέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας, με ανθρώπους της ΕΛΑΣ να ζητούν να αποσυμφορηθεί η πλατεία από κόσμο.

Περί των 20:30 η κατάσταση βελτιώθηκε, με τον κόσμο σιγά σιγά να αποχωρεί. Ούτως ή άλλως, στις 21:00 ξεκινάει η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, η οποία εξ αρχής είχε θέσει ένα χρονικό περιορισμό στον συνωστισμό.

 

 

 

 

Πηγή 

Καρδιολογος Καρυστινος: Κανει ρομπα την Στυγνη Δικτατορια των Λοιμωξιολογων ! ! ! (Ακουστε τον)

Δεν ειμαι καθηγητης λεει...

Δεν μπορω να γινω καθηγητης γιατι δεν εχω συγγενη καθηγητη...

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Στα χναρια του Κιμ Γινγκ Ουν.....Απαγορευσε να τον κραζουν ο Απερχομενος "Πρωθυπουργος" ! ! !

Μετά τα μαζικά dislikes των πολιτών απαγόρευσε τις αντιδράσεις και τα σχόλια κάτω από τα βιντεάκια που ανεβάζει στο youtube.

Πριν λίγες ημέρες τα dislikes κάτω από τα βίντεο του στο facebook έφτασαν σχεδόν τις 60.000(!), αριθμό ρεκόρ, ενώ υβριστικά σχόλια εναντίον του είχαν χιλιάδες θετικές ψήφους.



Το ίδιο συμβαίνει με όλες τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού στο facebook με τους πολίτες να εκφράζουν την δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του και τις αποφάσεις της κυβέρνησής του και κυρίως τα σκληρά κι αποτυχημένα lockdown.

Μάλιστα με αφορμή τα αρνητικά σχόλια των πολιτών ο πρωθυπουργός επιτέθηκε στα social media καλώντας τους νέους να μην τα πιστεύουν και να ενημερώνονται από τα συστημικά ΜΜΕ.

Αυτό οδήγησε το επιτελείο του να «κλειδώσει» σχόλια και likes-dislikes στο youtube, σε μία προσπάθεια να τον προστατέψουν, καθώς τα αρνητικά σχόλια είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρα για τον πρωθυπουργό. 

Αλήθεια όμως είναι αυτή εικόνα πρωθυπουργικού καναλιού; Οι πολίτες να μην επιτρέπεται όχι να σχολιάσουν αλλά ούτε καν να αντιδράσουν με likes η dislikes στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού της χώρας;

Είναι αυτό δημοκρατικό; 

Ούτε αυτό δεν ανέχονται πλέον στην κυβέρνηση;

Πάντως αναλυτές αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε στη Βουλή εμφανώς καταβεβλημένος από την καθολική λαϊκή αποδοκιμασία, την οποία κατάφερε σε μόλις 1,5 χρόνο, κυρίως με τα ασφυκτικά, τιμωρητικά κι αποτυχημένα lockdown που επέβαλε, από τα πιο αυστηρά στον κόσμο.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι τυχερός διότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει ούτε για πλάκα ν’ αναλάβει την εξουσία πριν σκάσει ο οικονομικός Αρμαγεδδών από τα lockdown ο οποίος αναμένεται από τον Σεπτέμβριο, γι’ αυτό και κρατάει την αντιπολίτευση σε πολύ χαμηλούς τόνους.

Αλλά ακόμα και αυτή η υποτυπώδης αντιπολίτευση βρίσκει μεγάλο αντίκτυπο ειδικά στη νεολαία την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατάφερε με το ένα αυτογκόλ πίσω από το άλλο να «σπρώξει» στην αγκαλιά της αριστεράς, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο στρέφεται προς τη δεξιά.



πηγη 

ΑΡΓΥΡΩ ΤΕΓΟΥΤΖΙΚ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΗΣ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ (Ακουστε την)

Εχει δικιο...

Και πολυ μαλιστα...

Ακουστε την...





Εμπλοκή ΝΑΤΟ στο πόλεμο της Ουκρανίας και δυστυχώς εμπλέκεται και η Ελλάδα ! ! ! Δεν τολμαει να πει οχι ο Κουλης....

Νέες εξελίξεις έχουμε στο ζήτημα της Ουκρανίας, οι οποίες προμηνύουν μεγάλη κόντρα Μόσχας και Ουάσιγκτον στην διαφαινόμενη πολεμική αναμέτρηση στο Ντονένσκ...



Ο διοικητής των χερσαίων δυνάμεων του ΝΑΤΟ, υποστράτηγος Ρότζερ Κλούτιερ, έφτασε στο Ντονένσκ τέσσερις ημέρες πριν από την έναρξη της πιθανής επίθεσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο πλαίσιο της αντιπροσωπείας της Βόρειας Ατλαντικής Συμμαχίας.

Η επίσκεψή του συζητείται ευρέως από τα ουκρανικά και ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Επισήμως, αφορά αντιπροσωπεία του ΝΑΤΟ με επικεφαλής Αμερικανό στρατηγό που έφτασε στην περιοχή για να «μελετήσει τη δομή των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας».

Ρώσοι στρατιωτικοί αναλυτές, παραδέχονται ότι ο σκοπός της επίσκεψης όμως είναι κάπως διαφορετικός και ότι τα στρατεύματα της συμμαχίας, μπορούν ακόμη και να λάβουν μέρος στις εχθροπραξίες στο Ντονένσκ με την πλευρά της Ουκρανίας, με έμμεσο τρόπο, παρέχοντάς κάθε είδους υποστήριξη.

“Υπάρχει το γεγονός ότι στρατηγοί του ΝΑΤΟ θα μπορούσαν να σχεδιάσουν ολόκληρη την επιχείρηση των Ουκρανών για να επιτεθούν στις αυτοανακηρυγμένες ρωσόφωνες δημοκρατίες.

Είδαμε κάτι παρόμοιο στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Εκεί για παράδειγμα τα στρατεύματα του Αζερμπαϊτζάν, ήταν ένα πιόνι στα χέρια των Τούρκων αξιωματικών. 

Εάν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις υλοποιήσουν επίθεση υπό τη διοίκηση των στρατηγών της Συμμαχίας και χρησιμοποιήσούν μαχητικά αεροσκάφη του ΝΑΤΟ και μη επανδρωμένα συστήματα, οι ρωσόφωνες αυτοανακηρυγμένες δημοκρατίες που δεν διαθέτουν συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας μεγάλης εμβέλειας είναι καταδικασμένες χωρίς ρωσική υποστήριξη.''

Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ κατέχουν τρομερές πληροφορίες από δορυφόρους και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα επιτήρησης.

Είναι πιθανό όλες αυτές οι πληροφορίες να αποτελέσουν τη βάση σχεδίου χρήσης συμμαχικών αεροσκαφών για την υποστήριξη της επίθεσης των Ένοπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας από τον αέρα.

Το ΝΑΤΟ είναι πιθανό να παρέχει υποστήριξη στο Κίεβο και στην θάλασσα.

Η Κριμαία μπορεί να γίνει ο επόμενος στόχος μετά το Ντονένσκ.

Τις προάλλες, τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν την άφιξη πολεμικών πλοίων τουρκικών, ισπανικών και ρουμανικών ναυτικών στο λιμάνι της Οδησσού.

Η Άγκυρα έστειλε αμέσως μια ομάδα τεσσάρων πολεμικών πλοίων στην περιοχή υπό την κάλυψη του ΝΑΤΟ”, δήλωσε η Ρωσίδα ειδική αμυντική αναλύτρια Λιουτμίλα Κορσούν.

Για το θέμα Α.Ουκρανίας-Κριμαίας, Ρώσοι εδικοί έχουν αναφέρει ότι το Κίεβο θα επιχειρήσει να διεθνοποιήσει τα ζητήματα αυτά, ενώ η χώρα έχει έρθει πολύ κοντά με την Τουρκία που έχει τα δικά της σχέδια.

Η Μόσχα αντιδρώντας σε όλα αυτά τα σενάρια, έχει στείλει εδώ και μήνες 32.000 στρατιώτες, πολεμικά πλοία, πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές, στην Χερσόνησο αυτή.

Το επόμενο σενάριο θα ήταν η δημιουργία επεισοδίων στην Μ.Θάλασσα μεταξύ Ουκρανίας, Τουρκίας, ΝΑΤΟ με την ρωσική πλευρά, τα οποία εύκολα θα μπορούσαν να εκτραχυνθούν πιθανόν σε κάτι πιο επικίνδυνο ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Tαυτόχρονα, σύμφωνα με ρωσικό ΜΜΕ, έχουμε πλοίο που ανήκει στο ΝΑΤΟ να μπαίνει στη Μ. Θάλασσα.

Και κάπου εδώ εμπλέκεται και η Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ItaMilRadar, Eλληνικό Embraer, πραγματοποιεί αποστολή στη Μ. Θάλασσα, χωρίς να παρέχονται περισσότερες πληροφορίες.

Το ελληνικό αεροσκάφος έγκαιρης προειδοποίησης έχει δυνατότητα παρακολούθησης στόχων σε απόσταση 480-520 χλμ.




πηγη 

Κατηγορουν τους Αστυνομικους δειχνοντας το μισο βιντεο τα ρεμαλια ! ! ! Δειτε το λοιπον ολοκληρο.....

 


Τίτλος γνωστών ιστοσελίδων "Αστυνομικοί χτύπησαν και παρενόχλησαν σεξουαλικά μια 18χρονη" ...

 Όμως το βίντεο που εμφανίζουν οι γνωστές - άγνωστες ιστοσελίδες δεν το εμφανίζουν ολόκληρο....



Αφηνουν ελευθερους τους επιδοξους φονιαδες της Ν.Σμυρνης ! ! ! Αφησαν ηδη τους πρωτους....

Ελεύθεροι με όρο την επίβλεψη τους από κοινωνικό λειτουργό αφέθηκαν οι επτά ανήλικοι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Ανηλίκων....



Και οι επτά συλληφθέντες, που βαρύνονται -κατά περίπτωση- για τα κακουργήματα της κατοχής εκρηκτικών, έκρηξης και απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, φέρονται να αρνήθηκαν ενώπιον του ανακριτή τη συμμετοχή τους σε επεισόδια.

Οι ανήλικοι, φέρονται να υποστηρίζουν πως βρέθηκαν τυχαία στο σημείο που έλαβαν χώρα τα επεισόδια και πως ήταν στην περιοχή για βόλτα και όχι γιατί ήθελαν να συμμετέχουν στη διαδήλωση.  

Ένας από τους κατηγορούμενους, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στην απολογία του, πως ο ίδιος και τέσσερις φίλοι του περίμεναν να τελειώσουν τα επεισόδια και να φύγουν, και πως ξεκίνησαν για τα σπίτια τους όταν κατάλαβαν πως δεν συνεχίζεται η ένταση. Στον δρόμο όμως τους βρήκαν αστυνομικοί, οι οποίοι κατά τους κατηγορούμενους, τους γρονθοκόπησαν: 

«Όταν μας βρήκαν οι αστυνομικοί ο ένας με χτύπησε με το γκλοπ στο γόνατο και μετά με τραβούσε από τα μαλλιά για να μου περάσει χειροπέδες. Και μετά ένας άλλος με χτύπαγε με το κλειδί και μου έλεγε να μην προβάλω αντίσταση», ανέφερε.  

Ένας άλλος από τους συλληφθέντες, φέρεται να ισχυρίστηκε, πως ενώ έκαναν βόλτα και έβλεπαν τα επεισόδια από μακριά, ξαφνικά είδαν καπνούς και τον κόσμο να τρέχει προς το μέρος τους: «Εμείς φοβηθήκαμε και τρέξαμε. Λίγα μέτρα πιο κάτω, μας έπιασαν αστυνομικοί».

Αύριο αναμένεται να απολογηθούν οι υπόλοιποι συλληφθέντες για όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη, μεταξύ αυτών και ο 30χρονος που φέρεται να έχει επιτεθεί πρώτος στον αστυνομικό που χτυπήθηκε ανηλεώς ομαδικά.




πηγη 

Νέα Σμύρνη: "Σκοτώστε τον, ψόφα, κ@@@μπ@τσε" Οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες των αστυνομικών για την επίθεση...

 Προκαλούν σοκ οι περιγραφές που περιλαμβάνονται στις προανακριτικές καταθέσεις των αστυνομικών που είχαν υπηρεσία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της Νέας Σμύρνης για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε ο άγριος ξυλοδαρμός του συναδέλφου τους.

Ο όχλος είχε πέσει πάνω από τον αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ και όπως λένε οι συνάδελφοί του έλεγαν φράσεις όπως «σκοτώστε τον, γ@@@τε τον» την ώρα που τον χτυπούσαν μανιασμένα.

Τι αναφέρει ο αστυνομικός που οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα

«Ξαφνικά ένα άτομο όρμησε και άρπαξε με τα χέρια του τον συνεπιβάτη μου ειδικό φρουρό με αποτέλεσμα αυτός να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα…Οι επιθέσεις που δεχόμασταν ήταν σφοδρές και για αυτόν το λόγο απομακρυνθήκαμε περίπου 50 μέτρα από το σημείο που έπεσε ο συνάδελφός μας ώστε να ανασυνταχθούμε να κάνουμε αναστροφή και να επιστρέψουμε για να απομακρύνουμε το συνάδελφο από το πλήθος», αναφέρει ο αστυνομικός που οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα στην οποία ήταν συνεπιβάτης το θύμα.

«Καθώς κινούμασταν προς το συνάδελφο είδα το πλήθος να προσκαλεί ο ένας τον άλλον να τον χτυπήσουν και έλεγαν «Σκοτώστε τον, γ@@@τε τον». Είδα επίσης πολλά άτομα που δεν μπορούσα να τα μετρήσω να χτυπούν με τα χέρια τους με τα πόδια τους με σιδερόβεργες και πέτρες το συνάδελφό μου που ήταν πεσμένος στο έδαφος.», πρόσθεσε.

«Είδα το πλήθος να προσκαλεί ο ένας τον άλλον να χτυπήσουν τον συνάδελφό μου. Είδα άτομα που δεν προλάβαινα να μετρήσω να είναι όρθιοι πάνω από το συνάδελφό μου που εκείνη τη στιγμή ήταν στο έδαφος και να τον χτυπάνε με τα χέρια τα πόδια με βέργες με κοντάρια με ότι έφερε ο καθένας, στα χέρια του σε όλο του το σώμα του. Βγάλανε το κράνος ώστε να τον χτυπήσουν στο κεφάλι και τα χτυπήματα να έχουν αποτέλεσμα».
"Σκοτώστε τον"

Όσο ήταν από πάνω του, έλεγαν  ο ένας τον άλλον «γ@@@σε τον. Σκοτώστε τον. Ψόφα κωλόμπατσε», αναφέρει στη δική του κατάθεση ειδικός φρουρός, ο οποίος ήταν στην ίδια ομάδα το βράδυ των επεισοδίων.

«Στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Αγίας Φωτεινής η ομάδα μας ήρθε αντιμέτωπη με πάρα πολύ μεγάλο πλήθος ατόμων περίπου 1.500 άτομα που μας προσέγγισε από όλες τις πιθανές κατευθύνσεις.  Στο σύνολο τους είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες διάφορες μάσκες full-face και μπλούζες τυλιγμένες στο κεφάλι τους.

Σχεδόν περικύκλωσαν το σχηματισμό μας και άρχισαν να εκδηλώνουν σφοδρότατες επιθέσεις ρίχνοντας μας βόμβες μολότοφ φωτοβολίδες πέτρες και μεταλλικές βέργες σαν ακόντια», υποστηρίζει στην κατάθεσή του άλλος ειδικός φρουρός.

Μόλις το ασθενοφόρο παρέλαβε τον 28χρονο τραυματία, οι συνάδελφοί του, κινήθηκαν για να εντοπίσουν τα άτομα που πρωτοστάτησαν στον ξυλοδαρμό του. «Κινηθήκαμε προς την κατεύθυνση που είχε κινηθεί το μεγαλύτερο μέρος του πλήθους.


Από τα 1.500 άτομα, είδαμε περίπου 500. Ήταν ολόιδιοι, λέγανε τα ίδια συνθήματα και βρισιές, φέρανε τα ίδια αντικείμενα στα χέρια τους, είχαν στο σύνολό τους καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και εκδήλωναν επιθέσεις ρίχνοντας ναυτικές φωτοβολίδες, βόμβες μολότοφ, πέτρες μάρμαρα και μεταλλικές βέργες. Κάποιοι που ήταν στην πρώτη γραμμή, πρωτοστατούσαν δηλαδή στις επιθέσεις, ξεχώριζαν . Ένας από αυτούς ήταν ένας άνδρας που φορούσε μαύρο παντελόνι μαύρη ζακέτα με κουκούλα και παπούτσια λευκά. Έριχνε βόμβες μολότοφ και πέτρες τις οποίες έβγαζε από σακίδιο που έφερε ο διπλανός συνεργός του.

Τον καταδιώξαμε αλλά απτόητος ο άντρας πήρε ένα σπασμένο κοντάρι από το έδαφος και κραδαίνοντας το με τα χέρια του το κουνούσε απειλητικά στον αέρα προς το μέρος μας. Εμείς συνεχίσαμε καταπάνω του και τότε στράφηκε με αυτό εναντίον μας για να μας χτυπήσει και κατάφερε να χτυπήσει έναν υπαστυνόμο ακόμα. Ακόμα και όταν τον ακινητοποιήσαμε και τον συλλάβαμε προσπαθούσε με όλες του τις δυνάμεις με τα χέρια και τα πόδια του να ξεφύγει», σημειώνει στην κατάθεσή του άλλος αστυνομικός.

Από το πορτοφόλι του το οποίο βρέθηκε πεταμένο  στο δρόμο, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στη σύλληψη του 22χρονου που κατηγορείται ότι συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του συναδέλφου τους.  «Σε απόσταση 3 με 4 μέτρα από τον πεσμένο αστυνομικό είδα πεσμένο στο οδόστρωμα ένα πορτοφόλι μαύρου χρώματος και έσκυψα να το πάρω θεωρώντας ότι ανήκει είτε σε κάποιον από τους δράστες που επιτέθηκαν με σφοδρότητα στους αστυνομικούς είτε σε κάποιον αστυνομικό. Στο οδόστρωμα σε απόσταση λίγων μέτρων από το πορτοφόλι και προς το οδό Πλαστήρα βρήκα και ένα διάφανο πλαστικό μπουκάλι το οποίο σύμφωνα με την ετικέτα του περιείχε βενζίνη. Άνοιξα το πορτοφόλι για να δω αν υπήρχε εντός του κάποια ταυτότητα…. Στις 9:50 το βράδυ και ενώ βρισκόμουν σε επιφυλακή έξω από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης προσήλθε στο σημείο ένας νεαρός με τη μητέρα του λέγοντας μας ότι έχασε το πορτοφόλι του».

 «Τον σκοτώσαμε, πάμε να φύγουμε»

Το MEGA αποκάλυψε ότι στη διάρκεια των επεισοδίων της Νέας Σμύρνης ένας εκ των δραστών είχε αφήσει ανοιχτό το κινητό του και η αστυνομία παρακολουθούσε τη συνομιλία του.

Σύμφωνα τώρα με νέες πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη του εφημερίδων «Βήματος» Βασίλη Λαμπρόπουλου, η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται να έχει στα χέρια της ηχητικό ντοκουμέντο 20 περίπου λεπτών με την επίθεση των κουκουλοφόρων στον 28χρονο αστυνομικό της ομάδας «ΔΡΑΣΗ».

Πρόκειται για συνομιλίες που περιλαμβάνουν φωνές και ύβρεις όπως: «πάρτε του τον οπλισμό», «χτυπήστε τον», «εντάξει τον σκοτώσαμε, πάμε να φύγουμε».

Τα σοκαριστικά ηχητικά ντοκουμέντα έρχονται από το κινητό του 23χρονου αντιεξουσιαστή που έχει ήδη συλληφθεί για επίθεση και ο οποίος ήταν ήδη υπό παρακολούθηση από την ΕΛ.ΑΣ γιατί είχε συλληφθεί σε παλαιότερες επιθέσεις.

Η ελληνική αστυνομία γνώριζε ότι μέλη της αρχικής ομάδας που ανήκει ο 23χρονος θα έδινε παρών στη Νέα Σμύρνη γι’ αυτό και παρακολουθούσε το τηλέφωνό του.


Από αυτά τα στοιχεία και τις συνομιλίες επιχειρεί η αστυνομία να τεκμηριώσει τις κατηγορίες για την ανθρωποκτόνο πρόθεση εναντίον του 28χρονου αστυνομικού.

Η φράση «πάρτε του τον οπλισμό» συμπίπτει με αυτό που έχει καταθέσει ήδη αστυνομικός, ότι δηλαδή είχε γίνει επιχείρηση με τον μεγάλο φόβο του 28χρονου ειδικού φρουρού να είναι μην του αποσπάσουν το όπλο.

Παράλληλα, γίνεται μεγάλη έρευνα για να τεκμηριωθεί ποιος ήταν αυτός που τράβηξε το τελευταίο βίντεο πάνω από τον αιμόφυρτο αστυνομικό και το ανήρτησε στη συνέχεια στο διαδίκτυο.

Επιφύλαξη για το ποιος είναι ο 30χρονος που κρατείται και αν είναι αυτός που πέταξε τον αστυνομικό από τη μηχανή στη Νέα Σμύρνη κρατά ο Γιάννης Μαρακάκης, καθώς όπως είπε, δεν υπάρχει ακόμα απόλυτη ταύτιση.

«Αυτοί οι άνθρωποι πήγαν εκεί για να σκοτώσουν αστυνπμικό» δήλωσε ο κ. Καλλιακμάνης. Παράλληλα, σημειώσε ότι πρέπει να διερευνηθεί πως συνδέεται η οπαδική βία με τους μπαχαλάκηδες.

 

 

 

 

 

Πηγή 

ΦΡΙΚΑΡΑΝ ! ! ! Είπε στους δημοσιογράφους, τις μάσκες να τις «χώσουν στον κ@λο» τους.....

Η διαμάχη γύρω από τη χρήση μάσκας από μέλη της βραζιλιάνικης κυβέρνησης έφτασε στο αποκορύφωμα....



Ένας από τους γιους του προέδρου Ζαΐχ Μπολσονάρου, στο πλαίσιο αυτής της διαμάχης, είπε στους δημοσιογράφους, τις μάσκες να τις «χώσουν στον κ.…λο» τους.

Ο Εντουάρντο Μπολσονάρου, βουλευτής και τρίτος σε ηλικία γιος του ακροδεξιού προέδρου, βρέθηκε στο στόχαστρο αρνητικών δημοσιευμάτων του Τύπου, επειδή φορούσε τη μάσκα κάτω από τη μύτη του τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης του με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Είναι ντροπή που αυτός ο σάπιος Τύπος που έχουμε εδώ στη Βραζιλία αρκείται να καλύπτει το ζήτημα των μασκών. ‘Α, αυτός φορά μάσκα, ο άλλος όχι….’ Μπορείτε να τις χώσετε στον κ…λο σας!» , είπε εξοργισμένος ο Εντουάρντο Μπολσονάρου χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήμασταν εκεί για να δουλέψουμε, κάναμε τρεις ενδιάμεσες στάσεις, υπήρχε διαφορά ώρας πέντε ωρών. Όταν η κατάσταση είναι αυτή, δεν έχουμε καν χρόνο να κάνουμε ντους, πηγαίνουμε κατευθείαν στα ραντεβού», πρόσθεσε ο βουλευτής.

Η βραζιλιάνικη αντιπροσωπεία σε επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ έγινε πρωτοσέλιδο όταν ο υπουργός Εξωτερικών Ερνέστο Αραούχο εμφανίστηκε δίπλα στον Ισραηλινό ομόλογό του Γκάμπι Ασκενάζι να μην φορά την μάσκα του.

Ο σκοπός αυτής της επίσκεψης ήταν ειδικότερα η σύναψη συμφωνιών για τη χρήση στη Βραζιλία ενός ρινικού σπρέι κατά της Covid-19 που αναπτύχθηκε στο Ισραήλ. Ο πρόεδρος Μπολσονάρου μάλιστα, έχει αυξήσει τις δημόσιες εμφανίσεις του χωρίς να φορά μάσκα, ακόμη και κατά τη διάρκεια περιπάτων.

Ας το καλό μας τα έχουν πρήξει πια με τις μάσκες.




πηγη 

Το Ευρωκοινοβούλιο κηρύττει την ΕΕ "Ελεύθερη Ζώνη για ΛOΑTΚI" και....ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ! ! !

Μένουμε Ευρώπη έλεγαν κάποιοι....

Μήπως....

Φεύγουμε τρέχοντας ειναι καλύτερα;



Την ανάγκη κήρυξης της Ε.Ε. σε "Ελεύθερη Ζώνη για ΛΟΑΤΚΙ άτομα" θέλει να προωθήσει η αρμόδια Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Οι βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στοχεύουν να κηρυχθεί η ΕΕ "Ελεύθερη Ζώνη για ΛΟΑΤΚΙ", ως απάντηση στις "περιοχές χωρίς ΛΟΑΤΚΙ" στην Πολωνία.

Δύο χρόνια πριν, η πρώτη πολωνική κομητεία αυτοανακηρύχθηκε "απαλλαγμένη από την ιδεολογία των ΛΟΑΤΚΙ" και η ομοφοβική αυτή στάση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ ακολούθησαν δεκάδες άλλες κομητείες, δήμοι και περιφέρειες.

Τώρα, το Κοινοβούλιο κηρύττει την ΕΕ "Ελεύθερη Ζώνη για ΛΟΑΤΚΙ", τονίζοντας ότι κάθε είδους διάκριση σε βάρος των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων συνιστά κατάφωρη παραβίαση των θεμελιωδών αξιών της ΕΕ.




πηγη 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ! ! ! Αν δεν φερεις 10 παραβασεις κορωνογριπης, μην γυρισεις πισω , λενε οι Ανωτεροι...

 


Επιτελους, καποιος τολμα να ανοιξει το στομα του και να ξεσκισει Κουλη και Τσιπρα...
Ακουστε τι συμβαινει και τι εντολες δινουν...





Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Κρητικόπουλο με ολική απώλεια όρασης παίζει μπουζούκι και εντυπωσιάζει τους πάντες! ΒΙΝΤΕΟ

 Όταν ο θεός δίνει κάποια χαρίσματα σε ξεχωριστούς ανθρώπους...

 Μαθήματα δύναμης παραδίδει ο 17χρονος Ανδρέας, ο οποίος παρά την ολική απώλεια όρασης, έχει βρει «καταφύγιο» στις τέχνες και τη μουσική

Συγκίνηση σκόρπισε ο 17χρονος Ανδρέας με τις μελωδίες του μπουζουκιού του μέσα από την εκπομπή  «Καλό Μεσημέρι».

Ο Ανδρέας Τυμπακιανάκης είναι ένα παιδί, που παρά τα εκ γενετής προβλήματα όρασης τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στη μουσική και με το μπουζούκι του ταξιδεύει τους πάντες.

Με συνοδοιπόρο τον αγαπημένο του δάσκαλο, ο μαθητής της Β’ Λυκείου έκανε το αδύνατο δυνατό και τώρα πια, μέσα από τη μουσική του «παραδίδει» μαθήματα δύναμης και αισιοδοξίας, αφού όπως και ο ίδιος δηλώνει, αποτελεί μια διέξοδο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ο Ανδρέας ονειρεύεται ένα μέλλον γεμάτο όνειρα και φιλοδοξίες, με τη μουσική και την τέχνη να παραμένει η καλύτερή του φίλη.

«Μ’ αρέσει να προσφέρω διασκέδαση και γέλιο στον κόσμο, που σήμερα έχει περισσότερη ανάγκη», ενώ όπως εξομολογείται την ώρα που παίζει το αγαπημένο του κομμάτι ξυπνούν εικόνες από την παιδική του ηλικία.

Όταν παίζει όπως είπε αισθάνεται ελευθερία και ανεξαρτησία και αυτό που καταλαβαίνει είναι ότι αυτό μεταδίδεται και στο κοινό με κάποιο τρόπο και είναι κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο.

Μιλώντας και ο δάσκαλος του Ανδρέα, τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι αξιοθαύμαστο που ο Ανδρέας μαθαίνει πολύ γρήγορα και δεν παραπονιέται. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «σε κάθε μάθημα, μαθαίνει τέσσερα τραγούδια».

Παρακολουθήστε το απόσπασμα από την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι»:

 

 

 

 

Πηγή 

Η Ενωση Ειδικων Φρουρων Κρητης, ξεσκιζει και ενοχοποιει Τσιπρ@ με Φονιαδες της Ν.Σμυρνης ! ! !

 Εμεις ενα μονο μπορουμε να πουμε....

ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ! ! !





Πάρτε του τον οπλισμό, χτυπήστε τον, εντάξει τον σκοτώσαμε, πάμε να φύγουμε, φώναζαν οι φονιάδες που επιτέθηκαν στον Αστυνομικο στην Ν.Σμυρνη....

Ειναι ΦΟΝΙΑΔΕΣ ! ! ! 

Και οποιος λεει το αντιθετο, η ηλιθιος ειναι, ή συνεργος τους....

Διαβαστε γιατι...



Το MEGA αποκάλυψε ότι στη διάρκεια των επεισοδίων της Νέας Σμύρνης ένας εκ των δραστών είχε αφήσει ανοιχτό το κινητό του και η αστυνομία παρακολουθούσε τη συνομιλία του.

Σύμφωνα τώρα με νέες πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «ΒΗΜΑ» και «ΝΕΑ» Βασίλη Λαμπρόπουλου, η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται να έχει στα χέρια της ηχητικό ντοκουμέντο 20 περίπου λεπτών με την επίθεση των κουκουλοφόρων στον 28χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Πρόκειται για συνομιλίες που περιλαμβάνουν φωνές και ύβρεις όπως: «πάρτε του τον οπλισμό», «χτυπήστε τον», «εντάξει τον σκοτώσαμε, πάμε να φύγουμε».

Τα σοκαριστικά ηχητικά ντοκουμέντα έρχονται από το κινητό του 23χρονου αντιεξουσιαστή που έχει ήδη συλληφθεί για επίθεση και ο οποίος ήταν ήδη υπό παρακολούθηση από την ΕΛ.ΑΣ γιατί είχε συλληφθεί σε παλαιότερες επιθέσεις.

Η ελληνική αστυνομία γνώριζε ότι μέλη της αρχικής ομάδας που ανήκει ο 23χρονος θα έδινε παρών στη Νέα Σμύρνη γι’ αυτό και παρακολουθούσε το τηλέφωνό του.

Από αυτά τα στοιχεία και τις συνομιλίες επιχειρεί η αστυνομία να τεκμηριώσει τις κατηγορίες για την ανθρωποκτόνο πρόθεση εναντίον του 28χρονου αστυνομικού.

Η φράση «πάρτε του τον οπλισμό» συμπίπτει με αυτό που έχει καταθέσει ήδη αστυνομικός, ότι δηλαδή είχε γίνει επιχείρηση με τον μεγάλο φόβο του 28χρονου ειδικού φρουρού να είναι μην του αποσπάσουν το όπλο.

Παράλληλα, γίνεται μεγάλη έρευνα για να τεκμηριωθεί ποιος ήταν αυτός που τράβηξε το τελευταίο βίντεο πάνω από τον αιμόφυρτο αστυνομικό και το ανήρτησε στη συνέχεια στο διαδίκτυο.




πηγη 

Μητροπολιτης Μόρφου : Προετοιμαστείτε γιατι Θα έχουμε πείνα απο εδώ και πέρα ...ΒΙΝΤΕΟ

 



Ακούστε τι λέει ο Μητροπολιτης Μορφου...

Εαν θελουμε να ελευθερωθούμε πραγματικά... 

 

 

 

 

Πηγή 

Συνομωσιολογος Καθηγητης λεει την αληθεια και καποιοι βγαζουν σπυρια....

Δεν τα λεμε εμεις...

Ο Καθηγητης τα λεει...

Ακουστε τον....

Μην ακουτε μονον τους καλοπληρωμενους παπαγαλους....




πηγη 

Θέμης Αδαμαντίδης: «Ζούμε μια εικονική ζωή.Ξεχάσαμε πως ήταν όταν ήμασταν ελεύθεροι και βγαίνουμε την στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS»

 Μια «καταγγελία» στις αρχές για τη λειτουργία παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης στην Κυψέλη και χωρίς να λαμβάνονται τα μέτρα… κατά του κορωνοϊού φυσικά, πριν λίγες μέρες, οδήγησε τους Αστυνομικούς μπροστά στον Θέμη Αδαμαντίδη.



Ο τραγουδιστής μαζί με άλλα 16 άτομα τότε, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπαιζαν παράνομα χαρτιά και όλα αυτά,πάντα σύμφωνα με τις Αρχές, χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο ασφαλείας, για τον…  κορωνοϊό!

Δηλαδή έπαιζαν χωρίς τις μάσκες τους…
Ο υπεύθυνος της παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης συνελήφθη και κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 3000 ευρώ.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, σήμερα, προχώρησε στην πρώτη του δήλωση και έκανε λόγο για μια συνάντηση 17 φίλων καταγγέλλοντας παράλληλα τα απαγορευτικά μέτρα καθώς έχουν οδηγήσει τον άνθρωπο σε μια περίοδο όπου ζει εικονικά όπως είπε.

«Γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού!

Ένας απλός άνθρωπος είμαι και στο φινάλε δικαίωμα μου δεν είναι;

Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν;

Πάω εκεί που θέλω εγώ. Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μία εικονική ζωή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε ούτε το περιβάλλον και τη φύση.

Δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε την στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS» ανέφερε ο Θέμης Αδαμαντίδης.




Πηγή

Πεθανε απο καρκινο το Τακης Μουσαφιρης και εσπευσαν οι ψευτες, να πουν πως πεθανε απο Κορωνογριπη ! ! !

Συνθέτης μεγάλων επιτυχιών, ο Τάκης Μουσαφίρης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών....



Πληροφορίες ήθελαν τον σπουδαίο συνθέτη να έφυγε από τη ζωή λόγω κορωνοϊού, ωστόσο η οικογένειά του δηλώνει δηκτικά ότι ο Τάκης Μουσαφίρης δεν πέθανε από κορονοϊό, αλλά από καρκίνο. 

Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της οικογένειας επισημαίνονται τα εξής: «Αναφορικά με την ανακοίνωση της είδησης του θανάτου του πολυαγαπημένου συνθέτη και στιχουργού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Τάκης Μουσαφίρης είχε αναρρώσει ήδη εδώ και μία εβδομάδα από τον κορωνοΐο, αλλά, δυστυχώς, νικήθηκε από την αρρώστια, που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο εξάμηνο».





πηγη 

Απαράδεκτη απόλυση πολύτεκνης μητέρας γιατί δεν ήθελε να eμβολι@στεί...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!



 Μητέρα με 4 παιδιά, μονογονεϊκή οικογένεια, απολύθηκε από την εργασία της γιατί φοβήθηκε να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. «Φοβήθηκα να το κάνω δεν είμαι αρνήτρια»  και μας εξήγησε ότι απλώς ζήτησε λίγο χρόνο γιατί φοβήθηκε να το κάνει.

 
 
Πρόκειται για μία μητέρα, νοσηλεύτρια – φροντίστρια σε Ιδιωτικό Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων που μεγαλώνει μόνη της 4 παιδιά και από τις 28 Φεβρουαρίου που απολύθηκε, δεν έχει εργασία και εισόδημα.

Όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο όπου κατέφθασε στο Ιδιωτικό Κέντρο Φροντίδας η εγκύκλιος για τον εμβολιασμό των εργαζομένων. Σε αυτή τη φάση αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο, όμως από τότε η Διοίκηση του Ιδιωτικού Κέντρου ξεκίνησε να γίνεται ιδιαίτερα πειστική…

Σχεδόν καθημερινά πιέζοντας τη νοσηλεύτρια- φροντίστρια να εμβολιαστεί της ασκούσαν ψυχολογική πίεση αναφέροντας της ότι αν δεν κάνει το εμβόλιο θα είχε κυρώσεις και επιπτώσεις.

Βέβαια η μητέρα δεν πίστευε ότι οι κυρώσεις που της ανέφεραν, κάθε τόσο, θα ήταν η απόλυση της. Λίγες ημέρες πριν την απόλυση της σε μια ακόμη πίεση ρώτησε η μητέρα αν θα απολυθεί για ένα εμβόλιο της απάντησαν ότι θα βρουν το λόγο απόλυσης.

 
 
Έτσι στις 28 Φεβρουαρίου την απέλυσαν χωρίς ωστόσο να έχει αναφερθεί ή να αναγράφεται ο λόγος απόλυσης.

Η μητέρα στεναχωριέται ιδιαίτερα για τις ψυχούλες όπως χαρακτηριστικά μας είπε, “που φρόντιζε και αγαπούσε” και επιμένει ότι ακόμη και τώρα φοβάται να κάνει το εμβόλιο.

Σύμφωνα με τον εργατολόγο – δικηγόρο Γιάννη Καρούζο ο οποίος έχει αναλάβει τέτοιου είδους υποθέσεις η ηθική υποχρέωση πανανθρώπινου χαρακτήρα είναι ο άμεσος εμβολιασμός ώστε με βάση τα διδάγματα της ιατρικής επιστήμης να προκύψει η ανοσία της αγέλης.


Ειδικά όταν η εργασία συνδέεται με την προστασία ασθενών πολιτών ή ευπαθών ομάδων η ηθική υποχρέωση αποτελεί και κοινωνική αναγκαιότητα.

Ωστόσο όπως μας εξηγεί ο κ. Καρούζος το εμβόλιο αυτό δεν είναι υποχρεωτικό ακόμη και στους πιο ευαίσθητους χώρους εργασίας δεν μπορεί να αποτελέσει το άλλοθι για απολύσεις, ούτε βεβαίως η άρνηση του εργαζομένου στον εμβολιασμό μπορεί να επιφέρει απόλυση.

Ειδικά αν η άρνηση προκύπτει για λόγους υγείας, προσωπική, ψυχολογική ανασφάλεια η οποία μπορεί να είναι και πρόσκαιρη, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, ή για συνειδησιακούς λόγους.

Κανένα από τα ευρωπαϊκά κράτη που χρειάστηκε να προβλέψει την υποχρεωτικότητα πολλών εμβολίων δεν προέβλεψε κυρώσεις για τη μη συμμόρφωση του πολίτη στον εμβολιασμό. Ο λόγος είναι, όπως μας αναφέρει ο κ. Καρούζος, ότι κάτι τέτοιο θα προκαλούσε ενσυνείδητη αντίδραση του πολίτη.

“Θα έλεγα αντανακλαστικά της φοβίας του, της ανασφάλειας του, της αναγκαιότητας να έχει το χρόνο της ευθείας άλωσης της προσωπικότητας του”.

Καταλήγοντας ότι “οφείλω να πω ότι η νομοθετική πρόβλεψη του σχετικού εμβολίου στη χώρα μας προβλέπει τη δυνατότητα να γίνει υποχρεωτικό ύστερα από την έκδοση των σχετικών υπουργικών αποφάσεων και κατόπιν συστάσεων των αρμόδιων επιτροπών “.


Έτσι ο εργαζόμενος που δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα αρνείται τον εμβολιασμό, π.χ. επειδή ανήκει σε μία ευπαθή ομάδα, ή για δικούς του ψυχολογικούς ή συνειδησιακούς λόγους, δεν μπορεί να τιμωρείται από τον εργοδότη του με την εσχάτη του μέτρων, δηλαδή την απόλυση.

 

 

 

Πηγή 

Αυτες ηταν οι οικογενειες που πηγαν στην πορεια στην Ν.Σμυρνη; Δειτε το βιντεο και κριση εχετε...

 

Μην καταπινετε αμασητα το σανο που σας δινουν τα ΜΜΕ....
Κριση εχετε....
Ψαξτε το λιγο....






Επειδή κάποια γίδια το έχαψαν οτι τα γεγονότα την Κυριακή έγιναν εντελώς τυχαία...

Και επειδή η αλήθεια είναι σαν το λάδι, δείτε την μανούλα που πήγε εντελώς τυχαία με τα παιδιά και τράβηξε ¨την βία της αστυνομίας¨ και μέσα σε 5 λεπτά έσκασαν 30 μηχανάκια με 60 άπλυτους... Ούτε να το ήξεραν οτι θα γίνει...  



Πατριωτάρες μου, νοικοκυραίοι μου εσείς, ευαισθητούλες κυριούλες μου που πέσατε να μας φάτε για υπερασπιστήκαμε τον αστυνομικό και όχι τον αναρχοσυμμορίτη υπερασπιστή των τρομοκρατών, σας έχω και άλλα νέα .....

Νέα για την μάνα με τα παιδιά που τρόμαξαν και που βγήκε τυχαία να πάει βόλτα και την προπηλάκισαν οι αστυνομικοί. Γι αυτή την αθώα οικογενειάρχισα που έκλαιγε γιατί είδε να χτυπάνε το ... "παιδί" και που τόσο σας συγκίνησε όλους με την κλαούνα και την ευαισθησία της γιατί ήταν νόμιμο να πάει βόλτα τα βλαστάρια της και δεν έκανε τίποτα η κακομοίρα.

Σας έχω νέα ζώα....

Η μαντάμα είναι οργανωμένη στον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και κάτοικος Βύρωνα.

Κατά τα άλλα τυχαία βρέθηκε εκεί γιατί ήθελε να βγάλει τα παιδάκια της βόλτα.

Βοϊδάρες σας δουλεύουν ψιλό γαζί τα αναρχοκομμούνια και καταπίνετε αμάσητη την προπαγάνδα τους. 

Γι αυτό άλλωστε και ποτέ η τηλεόραση δεν αναφέρει ονόματα για να μην μπορείς να ανακαλύψεις την αλήθεια, ευαισθητούλη μου.

Τα αλλάζει τώρα η Παγώνη: “Δεν αντέχει ο κόσμος να μείνει άλλο μέσα.”

 Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών, Ματίνα Παγώνη, αναφορικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορoνοϊού, πώς θα είναι η φετινή διαφορετική Καθαρά Δευτέρα, αλλά και τι θα γίνει με την άρση του lockdown.

«Κανένας ιός δεν έχει φύγει. Εδώ θα είναι και ο κορoνοϊός. Απλώς θα εμβολιαστούμε και οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές. Η κ. Κοτανίδου είπε αυτό που βλέπουν όλοι. Είπε ότι είναι πολύς κόσμος στην επιτροπή, διαφορετικοί άνθρωποι, πολλές ώρες στις συνεδριάσεις και είναι λογικό που είπε ότι χάσαμε το δρόμο. Όταν τα άτομα είναι πολλά μπλέκεται και η κατάσταση», ανέφερε η κ. Παγώνη.

«Πρέπει να συνδυαστούν τα μέτρα με τη διασκέδαση. Το τριήμερο δεν σημαίνει ότι δε θα διασκεδάσουμε. Αλλά δεν θα πάμε στου Φιλοπάππου. Θα διασκεδάσουμε σπίτι μας, με την οικογένειά μας. Μπορείτε να πάρετε ένα άτομο της καθημερινότητάς σας και να πετάξετε αετό στο βουνό, και να είστε μόνοι σας. Είναι μεγάλο πρόβλημα το τι θα γίνει με τα πάρκα την Καθαρά Δευτέρα. Δεν έχουμε φτάσει σε ψηλό επίπεδο εμβολιασμού. Βλέπουμε τις μεταλλάξεις, πόσος κόσμος νέος είναι στα νοσοκομεία. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», σχολίασε η ίδια σχετικά με το πώς θα περάσουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

«Μετά τις 17 του μήνα, τα κρούσματα θα αρχίσουν να μειώνονται σιγά σιγά. Θα αργήσουν να μειωθούν όσοι είναι στις ΜΕΘ, θα χρειαστεί κάνα δεκαπενθήμερο. Μετά τις 17 να ξεκινήσουν τα σχολεία, και μαζί τα καταστήματα με τα sms ώστε να ελέγχεται ο κόσμος. Στο τέλος της άλλης βδομάδας. Δεν είναι δυνατόν να κλειστεί παραπάνω ο κόσμος στα σπίτια του. Η οικονομία βλέπουμε που έχει φτάσει. Αρχές Απριλίου, το πρώτο δεκαπενθήμερο, πρέπει να ξεκινήσει η εστίαση, γιατί δεν είναι δυνατόν να μαζεύονται όλοι στα παγκάκια και στις πλατείες για να πίνει καφέ. Δεν αντέχει ο κόσμος να μείνει άλλο μέσα», εξήγησε η κ. Παγώνη.

Κλείνοντας σε μια πιο ανάλαφρη διάθεση κ. Παγώνη αστειεύτηκε και με το γεγονός ότι έχει βγει αποκριάτικη μάσκα με το πρόσωπό της, αλλά και το πρόσωπο του κ. Τσιόδρα.

Εφημερίες «τρόμου» στα νοσοκομεία

Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο που εχτές το βράδυ εφημέρευε.

«Είναι μια δύσκολη εφημερία και σήμερα. Σιγά σιγά γεμίζουν και τα τελευταία κρεβάτια. Ήταν αυξημένος ο όγκος περιστατικών. Πρέπει να έγιναν 32 εισαγωγές. Εφεδρείες υπάρχουν αν έρθει κάποιος. Ο κόσμος έχει κουραστεί, αλλά θα πρέπει να τηρούμε τα μέτρα. Οι εμβολιασμοί προχωρούν», είπε ο κ. Γιώργος Ζουμπούλης, διευθυντής Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου.





Πηγή

Συγκινητικο Μηνυμα απο τους Άνδρες της ομάδος ΔΙΑΣ ! ! !





Έξω από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στη λεωφόρο Κατεχάκη βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης στον 28χρονο συνάδελφό τους από το Σιδηρόκαστρο Σερρών που τραυματίστηκε στα  επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Ειχε την φαεινη ιδεα να κανει αναρτηση το διαγγελμα του και....ΕΦΑΓΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ! ! !

Καιρο ηταν...

Επιτελους να καταλαβει, οτι ειναι Απερχομενος....



Δύσκολες ώρες λοιπον, για τον  Κουλη, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του διαβάζοντας τις αντιδράσεις απλών πολιτών κάτω από την ανάρτηση του στο facebook, όπου και ανάρτησε το βίντεο και το κείμενο του διαγγέλματος για τα επεισόδια.

Ο άνθρωπος πιστεύει πραγματικά ότι είναι λαοπρόβλητος και λαοφιλής, σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση που δίνουν στενοί συνεργάτες του. 

Αυτό που ακολούθησε όμως μετά την φαεινή του ιδέα να θέσει το διάγγελμα του στην κρίση των ελλήνων πολιτών, δεν το περίμενε ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του. 

Μιλάμε για καταιγισμό χιλιάδων σχολίων, όλων αρνητικών! Και μάλιστα στο facebook όπου η συντριπτική πλειοψηφία των λογαριασμών έχουν ονοματεπώνυμο.

Δύσκολες ώρες πραγματικά για έναν άνθρωπο που διαπιστώνει ότι οι δημοσκοπήσεις αλλά και τα διθυραμβικά άρθρα που του πλασάρουν ως «αποδελτίωση», δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.




πηγη 

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

39χρονη μητέρα χωρίς υποκείμενο πέθανε 4 μέρες μετά τον eμβολι@σμό της...

 Μια 39χρονη μητέρα η Kassidi Kurill από την Utah/Γιούτα του Ogden στις ΗΠΑ με μη γνωστά προβλήματα υγείας πέθανε 4 ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου COVID της Moderna.Πέθανε στις 5 Φεβρουαρίου
Η Kurill άρχισε να υποφέρει από πονοκέφαλο και ναυτία και να διαμαρτύρεται για αδυναμία ούρησης παρά την κατανάλωση υγρών μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό της.
Νοσηλεύτηκε δύο ημέρες αργότερα όταν το συκώτι της άρχισε να δυσλειτουργεί.
Η οικογένεια της Kurill είπε ότι δεν είχε γνωστά προβλήματα υγείας ή προϋπάρχουσες καταστάσεις-υποκείμενα νοσήματα.
Η αυτοψία βρίσκεται σε εξέλιξη για να προσδιοριστεί η αιτία του αιφνίδιου θανάτου της.

Η Kassidi Kurill απεβίωσε στις 5 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με μια αναφορά του 2News που δημοσιεύτηκε αυτήν την εβδομάδα με βάση το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Επιπτώσεων του Κέντρου Ελέγχου Νόσων-Centers for Disease Control’s Vaccine Adverse Effects Reporting System.

Η οικογένεια περιμένει τα αποτελέσματα μιας αυτοψίας.


 

 

Kurill received her second vaccine dose on February 1 and began complaining the following day about headache, nausea and being unable to urinate despite drinking fluids


«Ήταν φαινομενικά υγιής ως άλογο», δήλωσε ο πατέρας της Kurill, ο Alfred Hawley, στο Fox News. «Δεν είχε γνωστά υποκείμενα νοσήματα».

Η κατάστασή της βελτιώθηκε ελαφρώς κατά τη δεύτερη ημέρα μετά τον εμβολιασμό, πριν επιδεινωθεί η υγεία της και η Hawley πήγε στο νοσοκομείο στις 4 Φεβρουαρίου.

«Ήρθε νωρίς και είπε ότι ένιωθε ταχυκαρδίες και ότι πρέπει να εισαχθεί στα επείγοντα», υπενθύμισε ο πατέρας στο 2News.

Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, η Kurill άρχισε αμέσως να κάνει εμετούς καθώς οι γιατροί επιδίδονταν να βρουν μια εξήγηση

«Έκαναν εξέταση αίματος και αμέσως επέστρεψαν και είπαν ότι ήταν πολύ, πολύ άρρωστη και το συκώτι της δεν λειτουργούσε», είπε ο Hawley.

Η Kurill μεταφέρθηκε αεροπορικώς την Πέμπτη το απόγευμα στο Ιατρικό Κέντρο Intermountain στο Murray, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τη σταθεροποιήσουν για μεταμόσχευση ήπατος.

Αλλά η κατάστασή της συνέχισε να επιδεινώνεται στο σημείο που δεν μπορούσε να μιλήσει μέχρι την Παρασκευή το πρωί καθώς η καρδιά και τα νεφρά της ”έπεσαν”.

«Πήγαινε από το κακό στο χειρότερο όλη την ημέρα. Και στις εννέα, έφυγε », είπε ο Hawley.

«Ήταν ένα πλήρες σοκ. Φοβόμουν ακόμη και να το πω στη γυναίκα μου.

Άφησε πίσω της την κόρη της Emilia.

Η οικογένεια ελπίζει ότι μια αυτοψία θα τους δώσει απαντήσεις σχετικά με τον ξαφνικά ξαφνικό θάνατο της κόρης τους.

Ο Hawley είπε ότι ελπίζει ότι η εμπειρία της κόρης του δεν θα αποθαρρύνει τους άλλους να εμβολιαστούν.

Όμως, προέτρεψε σε οποιονδήποτε εμφανίζει συμπτώματα μετά το εμβόλιο να τα λάβει σοβαρά.

Αν έχετε μια παρενέργεια σε αυτό, μην το αγνοήσετε. Μην είστε στωικοί και απλώς πείτε: “Ω, θα είμαι καλά”, είπε.

‘Δώστε προσοχή. Εάν επιμείνει πέρα ​​από μια μέρα, ίσως πρέπει να πάτε σε γιατρό. Και βεβαιωθείτε ότι δεν είστε ένας ακόμη στο ένα εκατομμύριο. “

Οι θάνατοι από εμβόλια κορονωϊού είναι εξαιρετικά σπάνιοι, σύμφωνα με το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων του CDC.

Από τις περισσότερες από 92 εκατομμύρια δόσεις που έχουν χορηγηθεί στις ΗΠΑ μέχρι σήμερα, έχουν αναφερθεί λιγότεροι από 1.700 θάνατοι. (σσ. Καθόλου αμελητέο νούμερο.. )

«Μέχρι σήμερα, το VAERS δεν έχει εντοπίσει αίτια θανάτου που να υποδεικνύουν πρόβλημα ασφάλειας με τα εμβόλια COVID-19», αναφέρει ο ιστότοπος του CDC. dailymail 11/3/21

O κάθε σκεπτόμενος ευκόλως κατανοεί από τα συμφραζόμενα……



Πηγή


Υπαρχουν Πατριωτες, υπαρχουν και Μπατριωτες... Ετσι δεν ειναι Βελοπουλε;

 

Ναι σε ολα λες...

Εμεις δεν θα πουμε τιποτε....

Ας ακουσουν τι λεει στο βιντεο η βολευτινα σου και κριση εχουν...





Ελληνας Γιατρος: Δεν σημαινει, οτι επειδη εγιναν Κυβερνηση με εκλογες, ειναι δημοκρατες...ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ !

Λεει αληθειες που δεν λενε στα καναλια...

Στα καναλια βγαινουν μονο οι παπαρολογοι του Καθεστωτος....

Ακουστε αξιζει ο κοπος...





Αυτη που σκιζει την εικονα της Παναγιας, διδασκει στο Πανεπιστημιο ! ! ! Και το ερωτημα ειναι...εχουμε Πανεπιστημια;























Διδάσκουσα σε Πανεπιστήμιο μεταξύ των μπάχαλων που επιτέθηκαν και έσκισαν την εικόνα της Παναγίας

Ένα χυδαίο περιστατικό σημειώθηκε της τελευταίες ημέρες στην Αθήνα με ομάδα μπάχαλων να επιτίθεται σε έναν ηλικιωμένο άνδρα με σκοπό απλώς να του σπάσουν την εικόνα της Παναγίας και να τη σκίσουν.

Ανάμεσα στα μπάχαλα όμως, κι αυτό είναι το πιο τρομακτικό από όλα, βρίσκεται μία εκ των διδασκόντων του τμήματος κοινωνιολογίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο λόγος για την κα Ά. Χ. η οποία όταν δεν διδάσκει, έχει ακτιβιστική – φεμινιστική δράση. Το πιο πιθανό είναι βέβαια ότι την έχει και όταν διδάσκει, αλλά αυτό είναι ένα απλό υποθετικό σενάριο του συγγραφέως και δεν είναι τεκμηριωμένο, συνεπώς δεν θα το πω.

πηγη 

Φιλης στηριζει φονιαδες και τρομοκρατες ! ! ! Δειτε τι λεει και ο εισαγγελεας ποιει την νησσαν...


Η Καταντια του Καθεστωτος των Κουληδων...
Η εγκληματικη οργανωση αντιπολιτευση και καποιοι Αθωοι στην φυλακη...
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ





Τσουλι AΝTΙFΑ BDSM την πεφτει και προκαλει τα ΜΑΤ...Τι να θελει αραγε;

Αυτή ειναι η κακαντια του Καθεστώτος των Κουλήδων...

Να προκαλεί τους Αστυνομικούς το τσουλί και να μην τολμουν να την πειράξουν....

Αν την πειράξουν ο ΤΣΥΡΙΖΑ Νο2 ο Κουλής ειναι ικανός να....

Δείτε το βίντεο με το τσουλί να πεισθειτε...





Ειναι εγκληματιες, φονιαδες, μελη Εγκληματικης Οργανωσεως ! ! ! Κυριε Εισαγγελεα μην τους αφησεις ελευθερους....

 Κυριε Εισαγγελεα....

Αν τους αφησεις εισαι συνενοχος και συνεργος....

Δες τους στο βιντεο....






Σεξουαλικη αγωγη στα σχολεια, γιατί σύμφωνα με τις υπουργίνες μας, η προσωπικότητα του παιδιού μας εξαρτάται από αυτό....

Στο πέμπτο κατά σειρά μάθημα σεξουαλικής αγωγής του Πρότυπου Γυμνασίου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά συνδέθηκαν διαδικτυακά η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, η υφυπουργός Ζέττα Μακρή, η Γενική Γραμματέας Σίσσυ Γκίκα, το οποίο παρακολουθούν μαθητές της Γ’ Γυμνασίου...



Η υπουργός και η υφυπουργός απάντησαν σε ερωτήσεις των παιδιών σχετικά με τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων, καθώς και σχετικά με τις επιμέρους θεματικές που διδάσκονται ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο πιλοτικά σε νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια, με σχεδιασμό να εφαρμοστούν στα σχολεία όλης της χώρας από το επόμενο σχολικό έτος.

«Στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε το ωρολόγιο πρόγραμμα, να το κάνουμε ακόμη πιο ενδιαφέρον, να δώσουμε στα παιδιά μας περισσότερα εφόδια ώστε να καλλιεργήσουν σφαιρικά την προσωπικότητά τους», δήλωσε η υπουργός Παιδείας.

Σύμφωνα δηλαδή με τις υπουργίνες μας η προσωπικότητα του παιδιού μας εξαρτάται από την σεξουαλική αγωγή… Τέτοιες αγωγές μάλλον είχε κι αυτή μικρή και κατάντησε έτσι.

Στη συζήτηση οι μαθητές μίλησαν για την εμπειρία τους από την πρώτη φετινή εφαρμογή των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και για το συγκεκριμένο μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, αξιοποιούνται καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας, ενώ στρατηγική προτεραιότητα – παράλληλα με τη συστηματικότερη καλλιέργεια των δεξιοτήτων – είναι να ενισχυθεί η βιωματική και ανακαλυπτική μάθηση, αλλά και να επιμορφωθούν οι εκπαιδευτικοί σε μεθοδολογίες εργαστηριακής προσέγγισης της διδασκαλίας.

Τα Εργαστήρια οργανώνονται σε 4 θεματικούς κύκλους (Ευ ζην, Περιβάλλον, Κοινωνική Ενσυναίσθηση και Ευθύνη, Δημιουργική Σκέψη και Πρωτοβουλία) και περιλαμβάνουν διάφορες επιμέρους θεματικές (ανά ηλικία), όπως π.χ. εθελοντισμός, οικολογική συνείδηση, πρόληψη από εξαρτήσεις, σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, επιχειρηματικότητα, πρόληψη και προστασία από φυσικές καταστροφές, αλληλοσεβασμός και διαφορετικότητα, ρομποτική, νέες τεχνολογίες κ.ά.

Η κ. Κεραμέως δήλωσε: «Χάρηκα ιδιαίτερα για τη γόνιμη συζήτηση με μαθητές Γ’ Γυμνασίου, την εκπαιδευτικό τους και τον Διευθυντή τους, που μας εξήγησαν πώς οι ίδιοι βιώνουν τις φετινές αλλαγές στο σχολείο και δη την πρώτη εφαρμογή των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, που τους φέρνουν, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, σε επαφή με την πραγματική ζωή. 

Στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε το ωρολόγιο πρόγραμμα, να το κάνουμε ακόμη πιο ενδιαφέρον, να δώσουμε στα παιδιά μας περισσότερα εφόδια ώστε να καλλιεργήσουν σφαιρικά την προσωπικότητά τους και να αποκτήσουν όλες τις δεξιότητες που θα χρειαστούν για να εξελιχθούν στο παρόν και το μέλλον.

«Ειδικότερα, θεωρούμε τη θεματική της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης μείζονος σημασίας, ώστε τα παιδιά μας να λαμβάνουν σωστή ενημέρωση και διαπαιδαγώγηση από νωρίς, με διαφοροποιημένο υλικό ανά σχολική ηλικία, που θα συμβάλλει καθοριστικά στην πρόληψη κινδύνων, σε υπεύθυνες επιλογές τους στο μέλλον και στη θωράκιση των κοινωνικών τους σχέσεων και της σωματικής και ψυχικής τους υγείας.»

Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι υπουργίνες το μόνο που σκέφτονται είναι τα βρακιά τους και τα βρακιά των παιδιών μας. ΕΛΕΟΣ.

Ότι και να πούμε, ότι και να σχολιάσουμε θα είναι λίγο μπροστά στην εξαθλίωση που θέλουν να φέρουν τα παιδιά μας. Στην πιο τρυφερή τους ηλικία που το μυαλό τους είναι σαν σφουγγάρι, τα πιπιλίζουν από το νηπιαγωγείο ως το λύκειο κι απ’την τηλεόραση έως όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και μετά οι κόρες μας γίνονται λεσβίες και κάτι αρρωστημένες που αρχίζουν την ημέρα τους με μια σακούλα ψυχοφάρμακα και οι γιοί μας γίνονται πούστηδες έχοντας σιχαθεί κάθε γυναίκα στον πλανήτη (φυσικά αφού όλες γίνονται αρρωστημένες).

Κι όταν μεγαλώσουμε λέμε τι φταίει και τα παιδιά μας κατάντησαν έτσι, τι φταίει και τα παιδιά μας φύγαν από την χώρα τους, τι φταίει και έχουμε παιδεραστές, τι φταίει και έχουμε υπογεννητικότητα, αυτοκτονίες, κ.λ.π. 

Αλλά έχουμε ξεχάσει φυσικά ότι εμείς τα αφήσαμε ανυπεράσπιστα στα νύχια της Νέας Τάξης Πραγμάτων χωρίς να αντιδράμε σε κάθε τι που τους έκανε κακό για να καλοπεράσουμε στις καφετέριες, εμείς τα παρατήσαμε μπροστά σε μια οθόνη να βλέπουν και να κάνουν ότι θέλουν χωρίς έλεγχο προκειμένου να τα πούμε με φίλους, εμείς τα αφήσαμε στο σχολείο να τους λένε ότι θέλουν, να τους βάζουν μάσκες- φίμωτρα προκειμένου να τα παρκάρουμε κάπου για να μην είναι πάνω από τα κεφάλια μας και γενικώς εμείς τα αφήσαμε μόνα τους, εμείς τα παρατήσαμε και τα παρκάραμε εδώ και εκεί χωρίς να μας νοιάζει τι θα απογίνουν αυτά τα παιδιά και τι θα μάθουν και πως θα καταλήξουν.




πηγη 

Ακουστε τον ! ! ! Θα σας πω κατι για να το καταλαβετε ολοι εδω....

 Τωρα εχουμε ειρηνικη συνυπαρξη...

Αυριο οχι...

Τι θα συμβει σας το λεει....

Ακουστε τον στο βιντεο...






Πριν πατε να εμβολιασθειτε, ακουστε τον Πατερα Στυλιανο Καρπαθιου τι λεει....

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ ! ! !





Στάζει χολή το Εικαστικό Επιμελητήριο ! ! ! Παράνομη η ανάθεση των γκράφιτι για το 1821 στον Εύρυτο λέει...

Εχουν βγαλει σπυρια οι αριστεροστροφοι φασιστες με τον Ευρυτο και καθε τι Ελληνικο....

Κι ετσι...



Τη δυσαρέσκειά τους για τα γκράφιτι με ήρωες του 1821 στην Αργυρούπολη εξέφρασαν οι εικαστικοί καταγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, πως η ανάθεσή τους έγινε με παράκαμψη της σχετικής νομοθεσίας. 

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας την Τετάρτη αναφέρεται ότι ο δημιουργός των έργων «επιλεγμένος από τους σχετικούς θεσμούς, είναι αποδεδειγμένα οπαδός της ακροδεξιάς ιδεολογίας, φασιστικών και ναζιστικών συμβόλων» προσθέτοντας πως σε έργα, «υπογεγραμμένα από τον ίδιο υπάρχουν θεματικές που αποδεικνύουν ακριβώς αυτή την σύνδεση, όπως χυδαία τοιχογραφία του Βελουχιώτη, κέλτικοι σταυροί - νυν χρυσαυγίτικοι, τοιχογραφία για τα Ίμια κ.α.»

Στην ανακοίνωση το ΕΕΤΕ καταγγέλλει «την χωρίς έγκριση του δημοτικού συμβουλίου, αυθαίρετη απόφαση της διοίκησης του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης και του δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου, να αναθέσει την "φιλοτέχνηση" του κολυμβητηρίου της πόλης στον συγκεκριμένο "τοιχογράφο"» διευκρινίζοντας πως «τα έργα στο δημόσιο χώρο, που γίνονται με τις ευλογίες της δημοτικής αρχής ή γενικότερα με την έγκριση των αρχών πολύ δε περισσότερο με την προτροπή τους, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, υπόκεινται σε κανόνες».

«Μόνο μέλη του ΕΕΤΕ μπορούν να αναλαμβάνουν εικαστικά έργα στο δημόσιο χώρο (άρθρο 9 του ν. 1218/81). Και φυσικά η διαδικασία ανάθεσης προβλέπεται από το νόμο, κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ίσχυσε και ο Δήμαρχος αντιμετώπισε τον δημόσιο χώρο σαν να είναι δική του προσωπική ιδιοκτησία», υπογραμμίζει το ΕΕΤΕ. 

«Την ίδια ώρα που δημόσιοι λειτουργοί στηρίζουν την αναπαράσταση της ιστορίας του 1821 με εθνικιστικούς και φασιστικούς συμβολισμούς, οι καλλιτέχνες της χώρας διαδηλώνουν, για το νομοσχέδιο Λιβάνιου - τρομονόμο που ψήφισαν οι ίδιοι θεσμοί και που μιλάει για απαγόρευση υποκίνησης σε βία ή μίσος, για αποκλεισμό περιεχομένου που αφορά σε μη αποδεκτές για μία δημοκρατική κοινωνία συμπεριφορές όπως ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία, ο βίαιος λόγος», καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΕΤΕ. 





πηγη 

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

ΝΤΡΟΠΗ ! ! ! Με ξενόγλωσσσο τραγούδι θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στη φετινή διοργάνωση της Eurovision στο Ρότενταμ...

Εχουμε γλωσσα την Αρχαιοτερη και την καλυτερη...

Δεν εχουμε ομως φιλελληνες "Ελληνες" πολιτικους κλπ...

Κι ετσι... 



Το τραγούδι «Last Dance» με τη Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή διοργάνωση της Eurovision στο Ρότερνταμ.

Το «Last dance» είναι σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade, Sharon Vaughn, ενώ creative director για την οπτικοποίηση του τραγουδιού είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Τo video clip φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Κώστα Καρύδα και το «Last dance»...



πηγη 

Θριασιο, Μαρτυρια...Ηθελαν να με διασωληνωσουν χωρις να εχω τιποτα ! ! ! (βιντεο)

 

Εμεις δεν θα πουμε τιποτα....

Τα λεει ολα ο παρ ολιγον παθων....

Ακουστε τον !





Απίστευτο! Γονείς θυσίασαν την κ@ρούλα τους σε τελετή μαύρης μαγείας...


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί ο φρικτός θάνατος μίας 3χρονης, η οποία βρέθηκε με βελόνες καρφωμένες στην καρδιά και στον έναν πνεύμονα.

Οι γονείς της Maia Vallejos, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς εξαιτίας μόλυνσης που «έπληξε» τα ζωτικά της όργανα, συνελήφθησαν από την αστυνομία, κατηγορούμενοι ότι τη σκότωσαν κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής.

Ακόμα και οι έμπειροι ιατροδικαστές έμειναν με το στόμα ανοικτό και την τρίχα κάγκελο κατά τη διάρκεια της νεκροψίας βλέποντας τις δύο μεγάλες βελόνες να έχουν τρυπήσει την καρδιά και τον έναν πνεύμονα της μικρής.
 Σύμφωνα μάλιστα με τα τοπικά Μέσα, η μία από τις βελόνες, μήκους 10 περίπου εκατοστών, που ήταν καρφωμένη στην καρδιά της 3χρονης χρησιμοποιείται για να ράψουν μπάλες ποδοσφαίρου.

Η άλλη βελόνα πιστεύεται ότι τοποθετήθηκε λίγο πριν από το θάνατό της, τραυματίζοντας τον πνεύμονα και προκαλώντας της σήψη.

Οι Αρχές της επαρχίας Chaco στη βόρεια Αργεντινή ανακοίνωσαν ότι ερευνούν όλες τις πιθανότητες, συμπεριλαμβανομένης της σατανιστικής τελετής.

Η 20χρονη μητέρα της Maia και ο 19χρονος πατριός της προσπάθησαν να διαφύγουν, υπό τον φόβο λιντσαρίσματος, ωστόσο συνελήφθησαν από την αστυνομία στα περίχωρα του χωριού Quitilipi όπου διέμεναν και προφυλακίστηκαν

Η άκαρδη μητέρα του μικρού κοριτσιού, η οποία υποστήριξε ότι είναι τεσσάρων μηνών έγκυος υπέβαλε πάντως αίτημα, μέσω του συνηγόρου της, να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό αφού ισχυρίστηκε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη φυλακή.

Οι γυναίκες τρόφιμοι που της επιτέθηκαν φέρεται να ανέβασαν το βίντεο του ξυλοδαρμού στα κοινωνικά μέσα.

Από την πλευρά του, ο βοηθός γενικού εισαγγελέα της Chaco, Miguel Fonteina τόνισε η Maia «υπέστη κάτι τρομακτικό», ενώ η εισαγγελέας Cristian Arana επιβεβαίωσε ότι οι βελόνες τρύπησαν τον πνεύμονα και την καρδιά του μικρού κοριτσιού.

«Η βελόνα τής προκάλεσε γενική λοίμωξη, φλεγμονή στους πνεύμονες και τα νεφρά, οδηγώντας σε καρδιακή ανακοπή», είπε.

Μιλώντας, δε, μετά τη σύλληψη των υπόπτων, πρόσθεσε: «Δεν θέλουμε να πούμε πού κρατούνται επειδή οι άνθρωποι στο Quitilipi είναι εξοργισμένοι και θέλουμε να διαφυλάξουμε τη σωματική τους ακεραιότητα».

Πηγή με γνώση των ερευνών, ανέφερε στα τοπικά ΜΜΕ ότι οι αρχές ερευνούν ένα σενάριο, βάσει του οποίου ο θάνατος του μικρού κοριτσιού μπορεί να σχετίζεται με «κάποιο είδος τελετουργίας».



Πηγή

Η μάνα ενός αστυνομικού: Για όλους εσάς που βριζεται την αστυνομία και...

Για όλους εσάς που βριζεται την αστυνομία και δεν σκέφτεστε καθόλου σας γράφω τα παρακάτω...



Είναι ο γιος μου μπατσομπουρδελο, όπως τον χαρακτήρισε  κάποιος, αλλά και όλοι σας εδώ μέσα που τολμάτε και μιλάτε, ετών 23 και ρισκάρει την ζωούλα του για να κοιμάστε εσείς καλύτερα,  και να προστατεύσει οσο είναι δυνατόν τις περιουσίες σας και τα μαγαζιά σας που τα σπάνε τα αναρχοκουμουνια. 

Με αγωνία περιμένω να γυρίσει ζωντανός

Η μάνα ενός αστυνομικού 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.