Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Niκος Avτωνιάδnς απαντα στις γελoιoτnτες του Εθvικoυ μας Ψευτn...

Αυτα είπε στον Εθvικo μας Ψευτn...



-“Ο ιός μεταλλάσσεται και οι προηγούμενες δόσεις δεν μας καλύπτουν πλήρως. Όταν ήρθε η πανδημία δεν ξέραμε τι είναι, ώστε πράγματι μπήκαμε στη λογική της πρώτης, δεύτερης, τρίτης κ.λπ, για να δούμε πώς θα την αντιμετωπίσουμε”.

-“Αν δεν έχεις κάνει το επικαιροποιημένο που καλύπτει τις νέες μεταλλάξεις, είσαι ανεμβολίαστος”.

-“Από τους 1000 νεκρούς ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, δηλαδή είχαν κάνει την 6η”.

1ον) Πότε μάθατε ότι ο ιός μεταλλάσσεται; Τώρα;

2ον) Δεν ξέρετε τι είναι η πανδημία, δεν ξέρετε όμως ούτε ότι ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙΣ τον πληθυσμό στην όποια πανδημία και ότι ο κάθε ιός μεταλλάσσεται όταν αμύνεται;

3ον) Αν τα προηγούμενα εμβόλια δεν σε καλύπτουν ΠΛΗΡΩΣ, όπερ σημαίνει ότι σε ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ αλλά ΟΧΙ 100%, γιατί αυτός που έχει κάνει την 5η αλλά όχι την 6η είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ και δεν είναι απλώς ΟΧΙ 100% εμβολιασμένος;”

4ον) Από τους 998 πόσοι είχαν κάνει 5, πόσοι 4, πόσοι 3, πόσοι 2, πόσοι 1, και πόσοι ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ;”

5ον) η 6η δόση που θα σε κάνει …ξανά εμβολιασμένο, καλύπτει τις τωρινές μεταλλάξεις ή αυτές του χρόνου κατασκευής του …επικαιροποιημένου, ώστε ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν είσαι ΠΛΗΡΩΣ καλυμμένος και επομένως είσαι ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ;

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δείτε τι λέει για την μεγαλύτερn απάτn στον πλανnτn ο βoυλευτnς – γιατρoς Ν.Παπαδoπoυλoς...Βίντεο

 





ΕΘNIΚΟΣ ΨΕYΤHΣ: Δυο απο τους xιλιoυς vεκρoυς ειναι εμβoλιασμεvoι...(Εδω γελουν!) Βίντεο



Για γελωτοπoιoς σίγουρα κανει...

Θεωρει ανεμβoλιαστoυς οσους δεν μπολιαστnκαv τωρα...

Ακουστε τον...



Ρωσικο ντοκιμαντερ για...ΑNΩMΑΛOYΣ ΚΑΙ ΠΑIΔOΦIΛOYΣ ! ! ! Βίντεο



Ας μην βλεπουμε μονο τους τηλεπαπαγαλους μας στην τβ...

Ας ακουσουμε και αλλη αποψη...

Δειτε το βιντεο...

Απορρiφθnκε αiτnμα για απαλλαγή απο θρnσκευτικα σε μαθnτn και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριo επεβαλε πρoστιμo στην Ελλαδα...

Ειναι καιρος να φυγουμε απ την Ευρωπαικη Ενωση νομιζω...



Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ενέκρινε φιλικό διακανονισμό για το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, χωρίς να δικάσει την ουσία της υπόθεσης

Η ταλαιπωρία της χώρας με την υπόθεση της απαλλαγής των μαθητών από το μάθημα των Θρησκευτικών, τελειωμό δεν έχει.

Παρότι πριν από λίγους μήνες η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), έκρινε Συνταγματική τη διαδικασία απαλλαγής των μη Ορθόδοξων Χριστιανών μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το μάθημα των θρησκευτικών όπως ορίστηκε με απόφαση της υπουργού Παιδείας το 2022, φαίνεται πώς το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου έχει εντελώς διαφορετική οπτική στο ζήτημα.

Οπως αναφέρει ο δικηγόρος κ.Βασίλης Σωτηρόπουλος, με χθεσινή του διάταξη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου επιδίκασε ποσό 9.000€ το οποίο πρέπει να πληρώσει η Ελλάδα σε μαθητή - που εκπροσωπεί ως δικηγόρος - επειδή απορρίφθηκε αίτημα γονέων του για απαλλαγή από θρησκευτικά.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ο δικηγόρος, το δικαστήριο ενέκρινε φιλικό διακανονισμό για το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, χωρίς να δικάσει την ουσία της υπόθεσης. Καταλήγει ότι η συμφωνία μας με την Ελλάδα δεν είναι εις βάρος των ανθρώπινων δικαιωμάτων του (πρώην πια) μαθητή.

Δείτε την απόφαση εδώ

Στην υπόθεση αυτή, το Α’ Λύκειο Γέρακα αρνήθηκε να απαλλάξει τον μαθητή επειδή οι γονείς του κατέθεσαν δήλωση χωρίς να μνημονευόσουν ότι «δεν είναι Χριστιανός Ορθόδοξος», όπως επέβαλε η εγκύκλιος του Υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου.

Είχε μόλις εκδοθεί η απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων 28/2019 που απαγόρευε να γράφεται το μη-θρήσκευμα. Έτσι το παιδί δεν έλαβε απαλλαγή για το πρωτο τετράμηνο.

«Στη συνέχεια», αναφέρει ο κ.Σωτηρόπουλος, «προσβάλαμε δικαστικά την άρνηση του σχολείου, αλλά το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών άργησε να εκδώσει την απόφαση και δικαίωσε τον μαθητή στο τέλος του Ιανουαρίου 2020, όποτε έλαβε τελικά απαλλαγή για το υπόλοιπο σχολικό έτος. Ενδιαμέσως προσφύγαμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο που το ίδιο πρότεινε φιλικό διακανονισμό 9.000€ που αποδέχθηκε η Κυβέρνηση για να μην προχωρήσουμε σε δίκη.

Εκκρεμούν κι άλλες υποθέσεις

Το γραφείο μας εκπροσωπεί επίσης άλλες δύο οικογένειες που προσέφυγαν φέτος στο ΕΔΔΑ επειδή η Ελλάδα δεν προσφέρει εναλλακτικό ισότιμο μάθημα για παιδιά που απαλλάσσονται από τα θρησκευτικά και επειδή παρά τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων το Υπουργείο Παιδείας και το ΣτΕ εμμένουν να επιβάλλουν στους γονείς να αιτούνται απαλλαγή μόνο «για λόγους θρησκευτικής συνείδησης», αντίθετα φυσικά στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Το γραφείο μας κέρδισε την πρώτη τέτοια υπόθεση στο ΕΔΔΑ το 2019, όταν επιδικάστηκε αποζημίωση 21.000 ευρώ για δύο οικογένειες. Μέχρι τώρα η Ελλάδα δεν έχει συμμορφωθεί πλήρως με την απόφαση. Αναμένονται και άλλες σχετικές αποφάσεις από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Θα συνεχίσουμε μέχρι η Ελλάδα να εφαρμόσει πλήρως το ευρωπαϊκό δίκαιο σχετικά με το μάθημα των θρησκευτικών».


πηγη

Aπειλές Mnτσoτάκn σε Mnτρoπoλiτες και ικεσiες προς Iερωvυμo...(Μnπως πρεπει να εκπεσει του αξιωματoς του;)

Ηρθε η ωρα...

Ο ενας καρφωνει τον αλλον...



Κ.Μητσοτακης : "Μακαριότατε σας παρακαλώ βάλτε πλάτη κάντε το για μένα "


"Σεβασμιότατε αποφασίστε είστε μαζί μας ή είστε εναντίον μας;"

"Γιατί απευθύνεστε στους βουλευτές μας;"

Αρχιεπίσκοπος: "Ζητούσατε προεκλογικά να περιορίσουμε την ΝΙΚΗ ( το πολιτικό κόμμα ) και ζητούσατε να στηριχθούν συγκεκριμένοι βουλευτές, Έρχεστε σήμερα κύριε Πρωθυπουργέ και μας λέτε αυτά ; "

✓Επιστολή της ιεραρχίας της εκκλησίας της Ελλάδος προς τους 300 βουλευτές του Κοινοβουλίου με την οποία καταδικάζει τον γάμο (ομοφυλοφίλων ) και τους καλεί να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

✓ Σε όλους τους ναούς θα αναγνωστεί την προσεχή Κυριακή και η απόφαση της Ιεραρχίας - γνωμοδότηση της Εκκλησίας κατά της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

✓"Ψάχνω οικογένεια για το παιδί και όχι παιδί για την οικογένεια"

✓Συναγερμός στο Μαξίμου για τους 50 βουλευτές που δεν προτίθενται να ψηφίσουν το νομοσχέδιο!

✓ Τάζουν υπουργεία σε αφελείς!

✓Εκπληξις και από την στάση του ΚΚΕ που μαζί με τη Νίκη και την Ελληνική Λύση στοχεύουν σε συντηρητικούς ψηφοφόρους.


WEF: Kαλλιεργεiς ή ψαρεύεις; Διαπράττεις έγκλnμα και πρέπει να τιμωρnθείς...

Αυτες τι π@π@ριες λενε οι Nεoταξιτες στον Nταβoς...

Μnπως πρέπει να επέμβει ψυxiατρoς;



Ο καινούργιος όρος, μη εισηγμένος στα λεξικά, σχηματίσθηκε κατ’ αναλογία με τη λέξη γενοκτονία (genocide) και σημαίνει καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος απο δράστες που προκαλούν σημαντική περιβαλλοντική βλάβη. Το τι αποκαλείται σημαντική περιβαλλοντική βλάβη για τους ψυχοπαθεις του Νταβός ποικίλει σε κάθε δραστηριότητα που κάνει ένας απλός άνθρωπος, απο το να ψαρέψει εώς το να καλλιεργήσει… Όπως θα ακούσαμε και στο βίντεο.

Η προσκεκλημενη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Jojo Mehta, είναι μια ακτιβίστρια του περιβάλλοντος όπου συνίδρυσε το Stop Ecocide το 2017 για να υποστηρίξει την καθιέρωση της οικοκτονίας ως έγκλημα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

Η Jojo Mehta, μιλώντας στο Νταβός, σχετικά με το εγχείρημα της είπε:

«Η οικοκτονία ως λέξη γίνεται όλο και πιο γνωστή σε όλο τον κόσμο, έχει να κάνει γενικά με την μαζική καταστροφή της φύσης», μέχρι εδώ όλα καλά θα λεγε κανείς.

Συνέχισε λέγοντας «Αυτό που κάνει ο οργανισμός είναι να αναγνωριστεί νομικά ο όρος ως σοβαρό έγκλημα», εδώ αρχίζεις να αναρωτέσαι τι εννοεί…

Μέχρι να ακούσουμε πως εννοούν πάλι εμάς… «Με τον όρο οικοκτονία εννοούμε όλα αυτά που κάνουν οι άνθρωποι για να βγάλουν χρήματα, όπως το να ψαρεύουν και να καλλιεργούν»

Αν η γεωργία και η αλιεία είναι οικοκτονία, αφορά φυσικά πάλι τον απλό καθημερινό άνθρωπο. Δηλαδή εσένα.

Δεν είναι περίεργο που oi ελίτ που μαζεύεται κάθε χρόνο στο Νταβός δεν βρίσκουν ποτέ κάποιο δικό τους λάθος αλλα πάντα στρέφουν το δάχτυλο σε σένα…

Το κακό είναι πως με αυτές τις σαχλαμάρες που ακούγονται απο μη σοβαρούς ανθρώπους, θα κάνουν πολύ κόσμο να ακούει περιβάλλον και να απαξιώνει κάθε σοβαρή προσπάθεια που γίνεται. Δυστυχώς όμως, το μέλλον, προς το παρών έστω, φαινεται να είναι ακόμα στα χέρια τους. Τον νέο αυτό νομικό ορισμό της οικοκτονίας έχουν σκοπό να το εντάξουν στον ποινικό κώδικα ως έγκλμα μέχρι το 2030.


πηγη

Σε κατάστασn παράvoιας βρίσκεται το ΝΑTO...σxεδιάζει να βομβαρδiσει την Kριμαiα ! ! !

Δυστυχως για να λεμε την αληθεια...

Το ΝΑΤΟ ειναι οι φονιαδες της Αμερικης...

Της Αμερικης που χρησιμοποιει την συμμαχια ΜΟΝΟ για δικα της συμφεροντα....



Για πόλεμο λοιπον, μέχρις εσχάτων με τη Ρωσία ετοιμάζεται το ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη άσκηση των τελευταίων 10ετιών στην Ευρώπη - Να βομβαρδιστεί η Κριμαία ζήτησε ο πρώην διοικητής των δυνάμεων της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στην Ευρώπη 

Σε κατάσταση παράνοιας βρίσκεται το ΝΑΤΟ.

Στον απόηχο της ουκρανικής ήττας ετοιμάζεται για ολοκληρωτικό πόλεμο με τη Ρωσία την επόμενη 20ετία ενώ απόστρατος στρατηγός - διοικητής των δυνάμεών του στην Ευρώπη ζητά να βομβαρδιστεί η Κριμαία. 

Οι πολεμικές ιαχές του ΝΑΤΟ έρχονται καθώς το ουκρανικό μέτωπο στον πόλεμο αντιπροσώπων με τη Ρωσία καταρρέει πλήρως.

Στο πλαίσιο των πολεμικών προετοιμασιών,  περίπου 90.000 στρατιώτες του ΝΑΤΟ πρόκειται να ξεκινήσουν τη μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση του Συμφώνου από τον Ψυχρό Πόλεμο.

Η επιχείρηση, που ονομάζεται Steadfast Defender, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προετοιμάσει τη συμμαχία για μια ρωσική εισβολή.

Ολοκληρωτικός πόλεμος με τη Ρωσία τα επόμενα 20 χρόνια

Ένας ολοκληρωτικός πόλεμος με τη Ρωσία θα μπορούσε να ξεσπάσει μέσα στα επόμενα 20 χρόνια, προειδοποιεί ανώτατος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ καθώς το Βορειοατλαντικό Σύμφωνο προετοιμάζεται για τις μεγαλύτερες στρατιωτικές του ασκήσεις εδώ και δεκαετίες.

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είναι δεδομένο πως βρισκόμαστε σε ειρήνη», είπε ο Ολλανδός ναύαρχος Rob Bauer, πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ μετά από μια συνάντηση των αρχηγών άμυνας της συμμαχίας στις Βρυξέλλες.

«Και αυτός είναι ο λόγος που εμείς οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ προετοιμαζόμαστε για μια σύγκρουση με τη Ρωσία», είπε ο αξιωματούχος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Telegraph.

Η προειδοποίησή του ήρθε ενόψει της έναρξης των στρατιωτικών ασκήσεων του ΝΑΤΟ την επόμενη εβδομάδα - στις οποίες συμμετέχουν περίπου 90.000 στρατιώτες και θα διαρκέσουν επί μήνες - με στόχο να αποδειχθεί ότι η συμμαχία μπορεί να υπερασπιστεί το έδαφός της μέχρι τα σύνορά της με τη Ρωσία.

Ο Bauer, είπε επίσης ότι ένας μεγάλος αριθμός πολιτών θα πρέπει να επιστρατευθεί σε περίπτωση πολέμου και υποστήριξε ότι οι κυβερνήσεις της Συμμαχίας πρέπει να αρχίσουν να σχεδιάζουν μια τόσο μαζική κινητοποίηση.

Οι Γερμανοί βλέπουν τον πόλεμο με τη Ρωσία πιο κοντά και ανησυχούν

Υπάρχουν αξιωματούχοι που βλέπουν τον πόλεμο με τη Ρωσία να βρίσκεται πιο κοντά χρονικά.

Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Boris Pistorius ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin θα μπορούσε να επιτεθεί σε χώρες του ΝΑΤΟ σε λιγότερο από μια 10ετία, όπως δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό Der Tagesspiegel.

Αξίζει να σημειωθεί ότι γερμανικά στρατιωτικά έγγραφα που διέρρευσαν φαντάζονται ακόμη και ένα σενάριο στο οποίο η Ρωσία εξαπολύει μια μαζική επίθεση την άνοιξη του 2024 για να εκμεταλλευτεί τη μείωση της δυτικής υποστήριξης προς την Ουκρανία, αν και ένας Γερμανός αξιωματούχος χαρακτήρισε το σενάριο «εξαιρετικά απίθανο», σύμφωνα με το Business Insider.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Λιθουανίας Gabrielius Landsbergis καλεί επίσης την Ευρώπη να επισπεύσει τις προετοιμασίες για μια τέτοια επίθεση.

«Υπάρχει μια πιθανότητα να μην περιοριστεί η Ρωσία στην Ουκρανία», είπε ο Landsbergis, προειδοποιώντας: «Δεν υπάρχει κανένα σενάριο σε αυτό ότι εάν η Ουκρανία δεν κερδίσει, αυτό θα μπορούσε να τελειώσει καλά για την Ευρώπη».

Αυτός και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ ανησυχούν όλο και περισσότερο ότι οι κυβερνήσεις τους και οι αμυντικές βιομηχανίας υστερούν στις προετοιμασίες για επίθεση, καθώς τα αποθέματα όπλων και πυρομαχικών συνεχίζουν να μειώνονται από τη σύγκρουση στην Ουκρανία, επισημαίνει η Telegraph.

Την ίδια ώρα, Ρωσία τριπλασίαζε τις στρατιωτικές της δαπάνες στο 40% του συνολικού εθνικού προϋπολογισμού.

Τον Δεκέμβριο 2023, ο Putin διέψευσε τους ισχυρισμούς του Αμερικανού ομολόγου του Joe Biden ότι η Ρωσία θα μπορούσε να πάει σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ, χαρακτηρίζοντάς τους ως «πλήρη ανοησία».

Ο Αμερικανός απόστρατος στρατηγός Philip Breedlove, πρώην Ανώτατος Διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, δήλωσε ότι η Δύση πρέπει να στείλει βαριά όπλα στο Κίεβο και να επιτρέψει έντονες επιθέσεις στην περιοχή της Κριμαίας.

Σύμφωνα με τον Breedlove, μόνο επιτιθέμενη σε ρωσικές θέσεις στη Μαύρη Θάλασσα θα μπορέσει η Ουκρανία να κάνει τη Μόσχα «να ξανασκεφτεί τη στάση της».

Ο Breedlove χαρακτήρισε την Κριμαία ως το «κέντρο βάρους» και «το πλέον αποφασιστικό έδαφος του πολέμου».

Για αυτόν, το κλειδί για να «νικήσει» τη Ρωσία είναι να χτυπήσει την Κριμαία όσο το δυνατόν περισσότερο και όσο το δυνατόν πιο σκληρά.

Πιστεύει ότι όσο περισσότερες επιθέσεις γίνονται στην περιοχή, τόσο περισσότερο η Ρωσία θα επηρεαστεί και θα αναγκαστεί να υποχωρήσει σε ολόκληρη τη ζώνη σύγκρουσης.

Πρόσφατα, η δυτική υποστήριξη προς την Ουκρανία μειώνεται, αφήνοντας τους αξιωματούχους του καθεστώτος να ανησυχούν για το μέλλον των πολεμικών δυνατοτήτων του Κιέβου.

Ωστόσο, παρά την τάση αυτή, εξακολουθούν να υπάρχουν δημόσια πρόσωπα στη Δύση που ζητούν νέα κλιμάκωση και αποστολή περισσότερων βαρέων όπλων στην Ουκρανία.

Έτσι, αντιμέτωπος με την επικείμενη εξάντληση των στρατιωτικών δυνατοτήτων της Ουκρανίας, ο στρατηγός συμβουλεύει να επιστρέψει το ΝΑΤΟ στην αποστολή όπλων σε τεράστιο επίπεδο, κυρίως πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς που επιτρέπουν βαθιές επιθέσεις στην Κριμαία.

«Εάν επιτρέψουμε στην Ουκρανία να είναι σε θέση να χτυπήσει την Κριμαία - επίμονα και με ακρίβεια - η Ρωσία θα αναγκαστεί να ξανασκεφτεί τη στάση της εκεί.

Χτυπήστε τους όλους, χτυπήστε τους επανειλημμένα και καταστρέψτε τους», είπε χαρακτηριστικά.

Τη θέση αυτή του Breedlove να σημειωθεί ότι τη συμμερίζονται και άλλοι αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ.

Η εξουδετέρωση των ρωσικών θέσεων στην Κριμαία είναι μια ουκρανική φιλοδοξία από το 2022, με αρκετές ανεπιτυχείς επιθέσεις να έχουν λάβει χώρα στην περιοχή.

«Βομβαρδίστε τη Γέφυρα Kerch»

Ένας από τους κύριους στόχους είναι η καταστροφή της γέφυρας Kerch, η οποία θεωρείται το σημείο – κλειδί της Κριμαίας.

Όχι τυχαία, το Κίεβο εξαπέλυσε επιθέσεις στη Γέφυρα, σκοτώνοντας αμάχους αλλά αποτυγχάνοντας να προκαλέσει μεγάλες ζημιές στις υποδομές.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά και ο ίδιος ο στρατηγός Breedlove έχει γίνει ήδη γνωστός για την ακραία του στάση σχετικά με την Κριμαία.

Τον Οκτώβριο του 2023 δημοσίευσε ένα άρθρο σε δυτικά μέσα ενημέρωσης δηλώνοντας ότι ο βομβαρδισμός της Κριμαίας είναι απαραίτητος για να επιτευχθεί η «ουκρανική νίκη».

Ζήτησε ανοιχτά την καταστροφή της γέφυρας του Kerch χαρακτηρίζοντάς την «νόμιμο στόχο».

Εκείνη την εποχή, επέκρινε επίσης όλα τα επιχειρήματα των αναλυτών σχετικά με την ανάγκη λήψης προφυλάξεων με αυτές τις επιθέσεις για να αποφευχθεί η κλιμάκωση της σύγκρουσης.

Ο Breedlove φαίνεται να μην ενδιαφέρεται για την πιθανότητα κλιμάκωσης της βίας των εχθροπραξιών, δηλώνοντας ότι είναι απαραίτητο να προκληθεί ζημιά στην Κριμαία ανεξάρτητα από τις παρενέργειες.

«Πολλοί άνθρωποι με τους οποίους μίλησα είπαν ότι καταστρέφοντας τη γέφυρα του Kerch θα ήταν τεράστιο πλήγμα για τη Ρωσία.

«Νόμιμος στόχος»

Η γέφυρα αυτή είναι νόμιμος στόχος. Είμαι μηχανικός με σπουδές και εμπειρία και γνωρίζω για την κατασκευή γεφυρών.

Όλες οι γέφυρες έχουν τα αδύνατα σημεία τους και εάν στοχευθούν στο σωστό σημείο, θα μπορούσε να μην είναι λειτουργική για κάποιο χρονικό διάστημα.

Αλλά αν ήθελαν να ρίξουν τη γέφυρα, αυτό θα απαιτούσε μια πιο έντονη επιχείρηση βομβαρδισμών.

Ακούω πολλούς  να ρωτούν εάν είναι σωστό για την Ουκρανία να λάβει τέτοια επιθετική δράση και αν η Δύση θα την υποστήριζε, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το επιχείρημα», έλεγε τότε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εάν οι Ουκρανοί αυξήσουν την πίεση στην Κριμαία θα ανάγκαζαν τους Ρώσους να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους στην περιοχή παραμελώντας τις αμυντικές γραμμές στο πεδίο της μάχης και διευκολύνοντας την εδαφική προέλαση του Κιέβου.

Με αυτό, υποτίθεται ότι θα ήταν δυνατό για τα ουκρανικά στρατεύματα να φτάσουν στη Μαύρη Θάλασσα προχωρώντας στο έδαφος, αντιστρέφοντας το την τρέχουσα στρατιωτική πραγματικότητα.

Χωρίς λογική η σκέψη του Αμερικανού στρατηγού – Η ρωσική απάντηση θα ήταν διαλυτική για την Ουκρανία

Ωστόσο, αυτή η σκέψη του Αμερικανού στρατηγού καταφανώς στερείται λογικής.

Η ρωσική αντίδραση σε πιθανές επαναλαμβανόμενες επιθέσεις στην Κριμαία δεν θα ήταν μέσω κάποιας απότομης αλλαγής της κατάστασης στην πρώτη γραμμή, αλλά μάλλον μέσω μιας εκθετικής αύξησης των βομβαρδισμών εναντίον στρατηγικών στόχων σε ολόκληρη την Ουκρανία.

Το στρατιωτικό δόγμα της Μόσχας καθιερώνει το πυροβολικό ως τον κύριο παράγοντα σε ένα σενάριο μάχης. Σε κάθε προσπάθεια της Ουκρανίας να κλιμακώσει τις μάχες, οι Ρώσοι αντιδρούν με βαρύ πυροβολικό, καταστρέφοντας στρατιωτικές εγκαταστάσεις, κρίσιμες υποδομές και κέντρα λήψης αποφάσεων του εχθρού.

Στην πράξη, η Ουκρανία βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς υφίσταται όλο και περισσότερες απώλειες κάθε φορά που προσπαθεί να αναστρέψει την κατάσταση.

Η χώρα αδυνατεί να αλλάξει το σενάριο, έχοντας ως εναλλακτική μόνο τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με ρωσικούς όρους – κάτι που προφανώς το ΝΑΤΟ δεν επιτρέπει στο Κίεβο.

Επιπλέον, είναι απίθανο η Ατλαντική συμμαχία να συνεχίσει να στέλνει όπλα μεγάλης εμβέλειας σε μεγάλες ποσότητες στο εγγύς μέλλον, καθώς οι ΗΠΑ εμπλέκονται έντονα στη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, μειώνοντας το ενδιαφέρον τους για το ουκρανικό μέτωπο.


πηγη

Β.Όρμπαv: Η Oυγγαρiα δεν θα ξεπoυλnθεi για κανένα παράvoμo μεταvάστn και για κανένα ΛOAΤΚI...Ακους Αφορισμενε;

Αφορισμεvε αυτος ειναι Πατριωτnς...

Εσυ πρoδoτnς...



Καταπέλτης ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν ο οποίος εξαπέλυσε τα βέλη του κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, λέγοντας πως «δεν υπάρχει κανένα χρηματικό ποσό στον κόσμο που θα μας αναγκάσει  να δεχτούμε παράνομους μετανάστες στο έδαφός μας.»

Παράλληλα ο Ούγγρος πρωθυπουργός στηλίτευσε με τον τρόπο του αυτά που γίνονται σε άλλες χώρες της ΕΕ, (σ.σ. όπως η Ελλάδα), οι οποίες ζητούν χρήματα με αντάλλαγμα την παραμονή μουσουλμάνων αλλοδαπών στο έδαφός τους ή δίνοντας παιδιά για υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της τελευταίας συνόδου κορυφής στις Βρυξέλες τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε ζητήσει επιπλέον χρήματα για την φιλοξενία όλο και περισσότερων αλλοδαπών στην Ελλάδα.

Η  Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν εκτόξευσε νέες απειλές κατά της Ουγγαρίας λέγοντας ότι 50 δισ.€ που προορίζονται για αυτή τη χώρα  παραμένουν δεσμευμένα, καθώς δεν έχουν ικανοποιηθεί όλοι που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Είπε η φον ντερ Λάιεν:

«Υποσχεθήκαμε να διασφαλίσουμε το κράτος δικαίου, ενώ παράλληλα θα είμαστε δίκαιοι προς όλα τα κράτη μέλη. Η Ουγγαρία ανταποκρίθηκε σε ορισμένες από τις συστάσεις μας που απαιτούνται για την εκπλήρωση των όρων των ταμείων συνοχής.

Περίπου 50 δισ. ευρώ παραμένουν δεσμευμένα για την Ουγγαρία έως ότου εκπληρωθούν όλοι οι όροι.

Αυτοί είναι οι κανόνες στους οποίους όλοι συμφωνήσαμε».

Η απάντηση Όρμπαν:

«Δεν υπάρχει κανένα χρηματικό ποσό που θα μας κάνει να δεχτούμε παράνομους μετανάστες στο έδαφός μας. Δεν υπάρχει κανένα χρηματικό ποσό που θα μας εξαναγκάσει να παραδώσουμε τα παιδιά ή τα εγγόνια μας στα χέρια των LGBTQ.

Αυτό είναι αδιανόητο», είπε ο Ούγγρος πρωθυπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε, για να συνεχίσει:

«Η πρόεδρος της Κομμισιόν δεν μπόρεσε να το αποφύγει. Έπρεπε να πει τι πρόβλημα έχει τους Ούγγρους. Γιατί δεν δίνει τα χρήματα που δικαιούνται;

Έτσι η κυρία αυτή είπε ξεκάθαρα και ευθέως ότι δεν πρόκειται να σας τα δώσουμε για δύο λόγους:

Επειδή οι Ούγγροι δεν δέχονται παράνομους μετανάστες και επειδή δεν δέχονται τα παραδώσουν τα παιδιά τους στα χέρια των LGBTQ.

Και αυτό είναι λάθος σύμφωνα με  την ευρωπαϊκή οπτική.

Σύμφωνα πάντα με την οπτική που οι ίδιοι νομίζουν για την Ευρώπη, θέλοντας να πετύχουν αυτό το στόχο πάση θυσία, συμπεριλαμβανομένης και της οικονομικής πίεσης», είπε ο Ορμπάν για να καταλήξει:

«Εμείς αυτό που μπορούμε να πούμε πολύ ήρεμα σαν απάντηση είναι ότι ούτε και για όλα τα χρήματα του κόσμου δεν μας εξαναγκάσουν να δεχτούμε ούτε ένα παράνομο μετανάστη στο έδαφός  μας, ούτε να τους αφήσουμε να καταλάβουν τη χώρα μας.

Δεν θα δημιουργήσουμε συνθήκες, όπως εκείνες που βλέπουμε σε άλλες δυτικές πρωτεύουσες, δηλαδή την απειλή της τρομοκρατίας, το έγκλημα, τις παράλληλες κοινωνίες.

Αυτό είναι αδύνατο!»


πηγη

Θελnσαv να κανουν GAY PRIDE στην Σερβια και δειτε γιατι δεν εγινε....Βίντεο



Ξεσηκωθηκαν και κατεβηκαν στον δρομο 50.000 Σερβοι...

Ουσιαστικα τους κυνηγησαν...

Εδω; 

Εδω τιποτα....

Και μερα νυχτα οι λουγκρες στα καναλια, μας τα πριζουν για να τους αποδεχτουμε....

Μηπως ειναι καιρος να κατεβουμε στον δρομο με στυλιαρια στα χερια;



Μπεος τα xωνει σε λoυγκρoλαγvoυς...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ! Βίντεο



Αληθειες λεει ρε ρεμαλια....

Και λιγο με νοιαζει αν σας πονουν αυτα που γραφω...

Ακουστε...



Νικολας Αλεφαντος μιλαει για τις λoυγκρες και...Μπραβο ρε Αλεφαντε ! ! ! Βίντεο



Τα λεει με τον δικο του μοναδικο τροπο...

Και φυσικα δεν κρυβει την αγανακτηση του....

Προφητικα τα λογια του....

Ακουστε τον...



Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Δρ David Martin: Στο Davos σχεδιάζουν να αποτελειωσουν ότι δεν κατάφεραν με τον COVID...

Δυστυχως αναμενομενο ειναι...

Νεοταξιτες φονιαδες ειναι....

Συμμορια ! ! ! 



Ο τεχνολόγος φαρμάκων και επιχειρηματίας Δρ. Ντέιβιντ Μάρτιν, είπε κατά τη διάρκεια μιας  ομιλίας που φιλοξενήθηκε στο 𝕏 ,ότι η επόμενη τρομοκρατική εκστρατεία στον κόσμο σχεδιάζεται ήδη απο την συμμορία του Νταβός. Όποιοι γνωρίζουν τον Δρ. Ντέιβιντ Μάρτιν, ξέρουν πως μέχρι τώρα δεν έχει πέσει ποτε έξω στις προβλέψεις του.

«Αυτό που κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να σχεδιάζουν μια σειρά γεγονότων όπου μπορούν πραγματικά να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Η επόμενη τρομοκρατική εκστρατεία, θα πυροδοτήσει όχι μόνο την ανάγκη για ένα ακόμα υποτιθέμενο ιατρικό αντίμετρο, αλλά αυτή τη φορά, θα περιλαμβάνει το κομμάτι που απέτυχαν με την εκστρατεία για τον COVID, το οποίό είναι η εξάλειψη των συναλλαγών που βασίζονται σε μετρητά στην εμπορική αλληλεπίδραση, επειδή αποδεικνύεται ότι ένα από τα πράγματα που πρέπει απεγνωσμένα να κάνουν είναι να βεβαιωθούν ότι έχουν κεντρικό έλεγχο της ανταλλαγής αξίας και της χαρτογράφηση των δικτύων που σχετίζονται με αυτό».

Ο Δρ Ντέιβιντ Μάρτιν ανέφερε επίσης ότι ο οργανισμός του, η M•CAM International, «συνεχίζει να επαγρυπνεί και για τα 64 προγραμματισμένα χρηματοδοτούμενα παθογόνα που υπάρχουν αυτή την στιγμή και ένα απο αυτά ετοιμάζονται να απελευθερώσουν και να το παρουσιάσουν ως την ασθένεια Χ .”

Τόνισε ακόμα πως τα συνεχιζόμενα γεγονότα στο Νταβός χρησιμεύουν ως προκαταρκτική άσκηση για μια ακόμη πανδημία «θέλουν να προετοιμαστούμε για την ψήφιση της μεταρρύθμισης της Συνθήκης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας του IHR (Διεθνείς Κανονισμοί Υγείας), η οποία έχει σκοπό να αναλάβει την απόλυτη κυριαρχία σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη προκύψει…»

«Δε κατάφεραν όλα όσα ήθελαν για τον Covid», παρατήρησε ο Δρ Μάρτιν, «και δυστυχώς (για αυτούς), δεν καταεραν τον πλήρη έλεγχο που σχεδάζαν, κάτι που αφορούσε την ημερήσια διάταξη για το Νταβός αυτή την εβδομάδα».“


πηγη

Η oμoφυλoφιλiα λεει, δεν είναι αμαρτiα...Μηπως ειναι κι αυτος "κρυφn";;;;

Γιατι τοση πρεμουρα με τις λουγκρες;

Τι δεν παει καλα με αυτους;



Στιγμές «αποκάλυψης» βιώνει η κυβέρνηση, καθώς η αντιπαράθεση με μερίδα της εκκλησίας με αφορμή το νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, λαμβάνει πλέον και «θεολογικό» χαρακτήρα.

Χαρακτηριστικά, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεου πως η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε ότι «προφανώς δεν είναι αμαρτία και είναι λυπηρό να ακούγονται διατυπώσεις που νομίζω δεν εκπροσωπούν τους πιστούς ή την Εκκλησία. Είναι μειοψηφικές, μας βρίσκουν απέναντι. Το να προσβάλεις συλλήβδην έναν συμπολίτη σου για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό για την οποιαδήποτε επιλογή του ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, νομίζω ότι δεν έχει να κάνει ούτε με την πίστη μας ούτε με αυτό που εκφράζει ούτε με αυτό το οποίο πρεσβεύει».

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι «ακούμε τις απόψεις της Εκκλησίας, όταν στην πλειοψηφία τους διατυπώνονται με ευπροσήγορο τρόπο. Αλλά η εκτελεστική και νομοθετική εξουσία ψηφίζει τους νόμους του κράτους».

Την στιγμή που στην δημόσια σφαίρα οι αντιθέσεις της κυβέρνησης με μερίδες της εκκλησίας έχουν συστηματικό χαρακτήρα, κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας υπάρχει οργιώδες παρασκήνιο σε ότι αφορά την κρυφή συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό της εκκλησίας.

Άδειασε τον Θάνο Πλεύρη

Επίσης, ο κ. Μαρινάκης «άδειασε» και τον Θάνο Πλεύρη, για το εάν ο γάμος είναι δικαίωμα σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δικαστήριο. Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι «αυτό που κάνουμε δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας απόφασης, που καταδικάζει την Ελλάδα. Δεν είπε ποτέ αυτό η κυβέρνηση. Με βάση αυτό που συμβαίνει στις άλλες χώρες και αυτό που λένε οι επιστήμονες, αυτή είναι η σωστή νομοθέτηση υπέρ δικαιωμάτων του παιδιού, για αυτό εφαρμόζεται και στο σύνολο της Δύσης».


πηγη

Νέο αντιxριστιαvικό παραλήρnμα Tσατσόπουλου...Βίντεο



Αυτος ειναι γνωστος απο παλια....

Πnδnξε την μισn Αθηνα ελεγε....

Και θα τον παρουμε σοβαρα;



Ν.Παπαδόπoυλoς στον Μπoυμπoυκo: Θέλετε να εμβoλιάσετε τον κόσμο μέχρι θαvάτoυ....



Ν.Παπαδόπουλος: Ο Σον Μπάρμπερ πέθανε από το εμβόλιο κατά Covid...

Α.Γεωργιάδης: «Ντροπής σου είσαι και χειρουργός - Να σκίσεις το πτυχίο σου»Ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την διάρκεια των επίκαιρων ερωτήσεων με αφορμή το θέμα των εμβολιασμών αναφέρθηκε στον θάνατο του 29χρονου αθλητή Σόν Μπάρμπερ και είπε ότι συνδέεται με τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού.

Στην απάντηση του ο Άδωνις Γεωργιάδης, ζήτησε από τον βουλευτή τη μελέτη από την οποία προκύπτει ο ισχυρισμός του, λέγοντας ότι διαφορετικά είναι λαϊκιστής.«Εγώ είμαι ένας ταπεινός βιβλιοπώλης και όχι γιατρός χειρουργός όπως εσείς. Έχετε διαβάσει εσείς κάποια μελέτη ότι ο θάνατος του αθλητού συνδέεται με το εμβόλιο κατά του covid; Όχι τι πιστεύετε, αλλά αν έχετε μελέτη. Αν δεν έχετε, α, δεν έχετε, Τότε λαϊκίσατε! », τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Επιτιθέμενος προς τον κ. Παπαδόπουλο είπε, «όταν έρχεστε στη Βουλή, θα αφήνετε έξω τα συνωμοσιολογικά σας σενάρια και τους λαϊκισμούς».

Στη δευτερολογία του ο βουλευτής της Νίκης, είπε πως η κυβέρνηση θέλει να εμβολιάσει τον κόσμο μέχρι θανάτου.

«Επειδή δεν είστε γιατρός, δικαιολογώ το θράσος σας, αυτό είναι το νεοδημοκρατικιστικό Ελλαδιστάν…

Το εμβόλιο είναι ήδη ξεπερασμένο… Ξεγελάτε τον κόσμο… Ποια είναι η επιχείρηση «ελευθερία»;

Εμβολιάζοντας τον κόσμο μέχρι θανάτου;

Αν σας έμεινε ίχνος αλήθειας και αγάπης, να αποδοθούν πίσω σε όλους τα πρόστιμα που απάνθρωπα βάλατε σε ηλικιωμένους και να αποκαταστήσετε πλήρως συνταξιοδοτικά, μισθολογικά τους ήρωες υγειονομικούς που αντιστάθηκαν στη δικτατορία σας… Να μην ζήσει χώρα μας ξανά αυτή τη ντροπή…»

Απαντώντας ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Είναι ντροπή, θα έπρεπε να σας πάρουν πίσω το πτυχίο. Να έρχεσαι στη Βουλή και να αποδίδεις αίτιο θανάτου, αποδεικνύει ότι η σχέση σας με την επιστήμη είναι μηδενική. Και το κάνατε για τον πιο χυδαίο λογο, για ψήφους. Ένας απλός δημαγωγός είστε!».

Πρόσθεσε επίσης ότι «καλό να κάνει πλάκα η ΝΙΚΗ, να πάρετε και καμιά ψήφο, γιατί όπως βλέπω τις δημοσκοπήσεις, πάτε για φούντο».

Τέλος, ο υπουργός Υγείας αναφερόμενος σε στοιχεία από μελέτες, είπε πως οι αιφνίδιοι θάνατοι έχουν μειωθεί και υποστήριξε πως «το εμβόλιο προστατεύει από τη σοβαρή νόσηση.
Συνιστάται ως ετήσιος εμβολιασμός στους ευάλωτους… για να μειώνονται οι θάνατοι και οι σοβαρές επιπλοκές». 


Ετοιμαζουν την κατάργnσn των εκλoγών διεθνώς;;;;

Ετσι ειναι οι σημερινοι επωνομαζομενοι δημοκρατες....

Πρωην κομμουνιστες που σε δουλεψαν και πηραν την ψηφο σου ηλιθιε....



Η Ελλάς λοιπον, μᾶς λένε οι πολιτικοί που την διαχειρίζονται, ότι πρέπει να υπομένει  τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής (δήθεν) Ενώσεως, ως μέλος της. Ότι πρέπει να υποκύπτει στις αποφάσεις του ΝΑΤΟ, ως μέλος του. Ότι πρέπει να υποφέρει στις αποφάσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ως μέλος του. Ότι πρέπει να υπακούει στις αποφάσεις του ΟΗΕ, ως μέλος του. Οι τέσσερεις αυτοί εξουσιαστικοί οργανισμοί έχουν δύο σπουδαία κοινά γνωρίσματα. Το πρώτο είναι ότι οι αποφάσεις τους είναι δεσμευτικές και υποχρεωτικώς εφαρμόσιμες από τα κράτη – μέλη που ανήκουν σ’ αυτούς τους οργανισμούς. Το δεύτερο κοινό γνώρισμα είναι ότι οι οργανισμοί αυτοί διοικούνται από ανθρώπους οι οποίοι έχουν διορισθεί εκεί. Δηλαδή, δεν έλαβαν τα αξιώματα με εκλογές, δεν εκλέχθηκαν από κανέναν, κάτι το οποίο αντίκειται στις αρχές της δημοκρατίας. 

Δηλαδή στον πλανήτη εξελίσσεται μια ελεεινή αντίφαση. Οι κυβερνώντες των χωρών, είναι υποτακτικοί κάποιων μη εκλεγμένων ανωτάτων υπαλλήλων διεθνών οργανισμών και οι πολίτες, που νομίζουν ότι εκλέγουν, είναι υποτακτικοί των κυβερνώντων. Οπότε αυτομάτως οι εκλογές είναι ήδη άχρηστες και ο λόγος ύπαρξής τους εξυπηρετεί έναν και μόνο σκοπό. Υπάρχουν, γιατί απαλλάσσουν από την ευθύνη των πράξεών τους τούς πολιτικούς. Οι παγκοσμιοποιητές διατάζουν τις Κυβερνήσεις και οι Κυβερνήσεις τους λαούς. Οι Κυβερνήσεις όμως καλύπτουν τους ανωτέρους τους ισχυριζόμενες ότι λειτουργούν αυτοβούλως και ρίχνουν την ευθύνη των αντιλαϊκών ενεργειών τους στους πολίτες λέγοντάς τους κατάμουτρα ότι «εσείς μας ψηφίσατε», και οι πολίτες αισθάνονται τύψεις και ησυχάζουν. Από την μια δηλαδή μας λένε ότι, η δημοκρατία στηρίζεται στην βούληση του λαού δια εκλογών, αλλά στους διεθνείς οργανισμούς οι εκλογές και οι λαοί είναι απόντες! 

Οι εκλογές  θα καταργηθούν, αλλά αυτό θα γίνει όταν συμφέρει την εξουσία και μόνο την εξουσία. Θα καταργηθούν όταν θα μπορεί πλέον η εξουσία να ελέγχει πλήρως τον καθέναν ατομικά, οπότε θα εκλείψει παντελώς ο φόβος ταραχών, ακόμη και επαναστάσεως, εναντίον της εξουσίας. Δηλαδή όταν θα είναι αδύνατη η κάθε μορφή οργάνωσης των πολιτών. Ο πλήρης έλεγχος του ανθρώπου μπορεί να γίνει με ηλεκτρονικά μέσα, των οποίων την εξέλιξη μας την παρουσιάζουν σαν πρόοδο. Τα ηλεκτρονικά μέσα πρόκειται να γίνουν μέσα ακραίας υποδούλωσης των πολιτών. Αν και πλείστοι εκ των πολιτών έχουν ήδη μερικώς, και οικειοθελώς, δουλοποιηθεί. 

«Οι εκλογές θα είναι σύντομα μια γραφική αναφορά του παρελθόντος και ο απόλυτος ηγέτης θα είναι η τεχνητή νοημοσύνη» δήλωσε ο Κλάους Μάρτιν Σβάμπ στο Συνέδριο του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) που γίνεται στο Νταβός της «ουδέτερης» Ελβετίας. Η δήλωση αυτή έγινε σε συζήτηση – συνέντευξη με τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο. Με τον αμερικανό επιχειρηματία της πληροφορικής, αλλά γεννηθέντα στην Μόσχα, στην Ρωσία, Σεργκέι Μιχαήλοβιτς Μπριν (S. Brin). Ο Μπριν είναι, μαζί με τον Λ. Πέιτζ (L. Page), ιδρυτής της διασήμου Google και είναι φυσικά ένας από τους πλουσιοτέρους ανθρώπους στην Γη.  Αλλά μάλλον οι δημοκράτες μεγαλο-δημοσιογράφοι έτυχε να μην δουν την σημαντική αυτή συζήτηση του Σβάμπ με τον Μπρίν, οπότε οι πολλοί έχουν άγνοια των πραγμάτων.

Η πλήρης τοποθέτηση του Σβαμπ έχει ως εξής: «Τα έθνη σύντομα δεν θα χρειάζονται πλέον ν’ ασχολούνται με την διεξαγωγή εκλογών επειδή οι ψηφοφόροι θα μπορούσαν εύκολα να αντικατασταθούν από την τεχνητή νοημοσύνη. Η τεχνητή Νοημοσύνη είναι περισσότερο ικανή να επιλέξει τους ηγέτες ενός έθνους». Εδώ ο Σβάμπ, έμμεσα, αποκαλεί τους ψηφοφόρους ηλιθίους. Και επίσης, δεν μας λένε ποιος προγραμματίζει τους υπολογιστές ώστε να προκύψει η αποκαλούμενη τεχνητή νοημοσύνη. 

Στην συζήτηση μεταξύ ενός ναζί και ενός συλλέκτη – διαχειριστή πληροφοριών σε ηλεκτρονική – ψηφιακή μορφή, ακούστηκαν και άλλα άκρως ανησυχητικά για τους ανθρώπους. Συζήτησαν για το πως θα μπορούσαν μέσω των ψηφιακών τεχνολογιών, όπως π.χ. η τεχνητή νοημοσύνη, να προωθήσουν στην υλοποίηση των αποφάσεων του WEF. Αυτό αποτελεί ακόμη μια απόδειξη ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι έργο κάποιων και όχι «αυτοφυές» προϊόν. Επισημαίνεται δε ότι κατά την συζήτηση αυτή η χαρά και των δύο συζητητών, για την επικείμενη τυραννία των ανθρώπων, ήταν εμφανής τόσο στα πρόσωπό τους όσο και με την στάση των σωμάτων τους.

Ο Σβάμπ είπε επίσης ότι: «Η τεχνολογία, και η ψηφιακή τεχνολογία, έχουν κυρίως πλέον αναλυτική δύναμη». Ο Μπριν συμφώνησε και συμπλήρωσε λέγοντας: «Τώρα αποκτούμε προγνωστική, προβλεπτική, δύναμη και έχουμε δει τα πρώτα αποτελέσματα. Η εταιρεία μας (ενν. Google) εμπλέκεται πολύ σ’ αυτό». 

Στην συνέχεια της συζητήσεων των δύο παγκοσμιοποιητών ο Σβάμπ είπε ότι: «Το επόμενο βήμα για την ψηφιακή τεχνολογία θα είναι η αντικατάσταση των ψηφοφόρων με την τεχνητή νοημοσύνη». Δηλαδή, ενώ πριν απεκάλεσε τους ψηφοφόρους ηλιθίους, κατόπιν τους απεκάλεσε και αχρήστους. Για τον Σβαμπ οι ψηφοφόροι είναι άχρηστοι ηλίθιοι.

Συνέχισε ο Σβάμπ: «Εφόσον θα υπάρχει η προγνωστική δυνατότητα από την λειτουργία της τεχνητής νοημοσύνης, αυτό θα σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πια να γίνονται εκλογές γιατί τα αποτελέσματα θα είναι προβλεπόμενα. Εφόσον τα αποτελέσματα των εκλογών θα είναι προβλεπόμενα, θα ξέρουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα οπότε πάλι, γιατί να γίνονται εκλογές». Λες και τώρα τα αποτελέσματα δεν είναι προβλεπόμενα! Μας «δουλεύουν».

Ανοίγει παρένθεση εδώ προς σημαντική ενημέρωση του αναγνώστη, αναφορικά με τον χαρακτηρισμό «ναζί» για τον Σβάμπ. Πολλοί λένε τον Σβάμπ Ναζί λόγω παρουσιαστικού και λόγω των μισάνθρωπων αποφάσεών του. Η αλήθεια είναι ότι ο Σβαμπ κατάγεται από οικογένεια ναζί. Ο πατέρας του λεγόταν, Eugene Schwab, δηλαδή «Ευγένιος», από καλή γενιά, μάλλον «εκλεκτός» διότι ο πατέρας του, ο παππούς του Κλάους, ονομαζόταν Ιακώβ. 

Ο Ευγένιος γεννήθηκε στην Βέρνη της Ελβετίας, ήταν βιομήχανος, διετέλεσε μέλος του Ναζιστικού κόμματος, πήρε κάρτα μετανάστευσης στην Βραζιλία το 1957, και έχει γραφεί ότι ενεπλάκει στην μεταφορά τεχνογνωσίας του πυρηνικού προγράμματος του Χίτλερ στις ΗΠΑ. Οι δύο πυρηνικές βόμβες που έριξαν οι αμερικανοί στην Ιαπωνία, εκτός των άλλων, η μια ήταν κατασκευή αμερικανικής εμπνεύσεως και η άλλη γερμανικής. Αυτά τα λίγα για τον πατέρα του Σβάμπ και κλείνει η παρένθεση.

Για την αναφορά του Σβάμπ για την κατάργηση των εκλογών μάς προετοίμασε ο «λαγός» τού Σβάμπ, Χαράρι. Ο Χαράρι είχε πει ότι: «Ο άνθρωπος στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης δεν θα έχει ελεύθερη βούληση. Εάν η τεχνητή νοημοσύνη ξέρει τι σκέφτεται ο καθ’ ένας, θα είναι και σε θέση να επηρεάσει τις επιλογές των ανθρώπων. Και έως σε κάποιο βαθμό η τεχνητή νοημοσύνη θ’ αποφασίζει για όλα κυριολεκτικά τα θέματα γι αυτούς. Οπότε γιατί ν’ ασχοληθούμε και με τις εκλογές; Ο κόσμος τότε δεν θα κατοικείται από ανθρώπους αλλά από τηλεκατευθυνόμενους υπερανθρώπους». 

Εδώ έχουμε τον εξής παραλληλισμό. Όπως το προφητικό Χόλυγουντ προετοιμάζει τα πλήθη για να δει μέσω του κινηματογράφου το τι μας περιμένει, έτσι προετοιμάζουν τα πλήθη και με τα λόγια. Κάποιος κάνει μια δήλωση, την αναμασούν τα ΜΜΕ, δηλαδή προετοιμάζουν τα πλήθη στις νέες ιδέες, και μετά ξεστομίζεται εγκαίρως η ουσιαστική δήλωση από κάποιον πιο επίσημο. Και στις δύο περιπτώσεις, εικόνας και ήχου, η πέψη γίνεται ευκολότερη από τους λαούς. 

Πριν φθάσουμε στην κατάργηση των εκλογών ξέρετε ποια ήταν η πρώτη πράξη, η εκκίνηση, της πορείας προς την Νέα Τάξη; Τα φαρμακεία. Τα φάρμακα από κοινωνικό αγαθό έγιναν μέσω των φαρμακείων, εμπορικό είδος. Τώρα είμαστε στην φάση της αφαιρέσεως των υλικών αγαθών των ανθρώπων με όπλα την ακρίβεια, τις κατασχέσεις, την αισχρή φορολόγηση, τους μεροληπτικούς εμπορικούς νόμους, κλπ. Ο Κλ. Σβάμπ είχε δηλώσει ότι «Δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι». Ο Κάρλ Μάρξ είχε δηλώσει: «Η θεωρία του κομμουνισμού μπορεί να συνοψιστεί στη μοναδική πρόταση: κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας.» Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. 

Πλησιάζουμε λοιπόν στην κατάργηση των εκλογών. Προσέξτε τώρα μια συνακόλουθη, της καταργήσεως των εκλογών, κατάσταση που ίσως δικαιολογεί κάποια από τα σημερινά γεγονότα. Με την κατάργηση των εκλογών καταργούνται και τα πολιτικά πρόσωπα, Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές, κλπ. και από την άλλη βλέπουμε ότι οι πολιτικοί επιτίθενται αδυσώπητα στους λαούς τους. Πολλοί από δαύτους πήραν φόρα και δεν υπολογίζουν τίποτα. Ισοπέδωση των πάντων. Είναι αποφασισμένοι, διότι έχουν ορκισθεί και δεσμευθεί κατά τα φαινόμενα, ότι δεν θα κάνουν πίσω. Εφαρμόζουν το κύκνειο άσμα των νεοταξιτών παγκοσμιοποιητών. 

Προφανώς πιστεύουν, αφού τους πάνε για απόσυρση λόγω της τεχνητής νοημοσύνης, ότι θα γλυτώσουν την κριτική των ανθρώπων. Πιστεύουν ότι θα γλιτώσουν τον πλούτο τους. Πιστεύουν ότι θα γλιτώσουν τις οικογένειές τους, και ‘γω δεν ξέρω τι άλλο πιστεύουν ότι θα γλιτώσουν. Θα γλιτώσουν επειδή θ’ αποδράσουν παραδίδοντας την εξουσία τους σε μηχανές. Οι περισσότεροι δε εξ αυτών έχουν άγνοια του εξής απλού κανόνος. Γλιτώνει μόνο όποιος έχει το ίδιο αίμα με τους παγκοσμιοποιητές. Αυτοί, και μόνον αυτοί.  

Η Δύση που κουνάει το δάχτυλο σ’ όλους μιλώντας για δημοκρατία, αξίες, ανθρώπινα δικαιώματα, έννοιες οι οποίες έχουν καταντήσει πλέον φιλοσοφικές αηδίες, είναι η πιο ύπουλη όλων. Μέσω OHE, WEF, NATO, ΕΕ, ΔΝΤ, κλπ, φέρνει την Νέα Τάξη και ο Σβάμπ τώρα μας ενημέρωσε ότι σύντομα θα καταργηθούν οι εκλογές αφαιρώντας και από την πολιτική την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου. Και πάνω που νομίζαμε ότι με τον θάνατο των Κίσινγκερ, Σόιμπλε, Ντελόρ, Πέρελ, κλπ, αρχίσαμε να ξεσκαρτάρουμε, μας προσγείωσε ο Σβάμπ.   

Λέτε μεγαλύτερος ευεργέτης της ανθρωπότητος να είναι αυτός που θα πατήσει το κουμπί; 


πηγη

Μιλαει ο μεγαλος ιoλoγoς παλι και αναβει φωτιες...Βίντεο



Μην ακουτε παγωνες και ψυχακιες...

Δεν ειναι καν γιατροι....

Δειτε τι λεει αυτος ο μεγαλος ιολογος...



Ειναι κακο οι φoυστnδες να κανουν τα θετα παιδια τους φουστnδες; Ταδε εφη Εθνικος Παπατζnς...Βίντεο

Αnδιαστικός Α.Γεωργιάδnς στην ΕPΤ....

Είναι κακό να κάνουν οι oμoφυλoφιλoι γονεiς τα ανnλικα θετά παιδιά τους oμoφυλoφιλα;



Αηδιαστικές προσεγγίσεις από τον υπουργό Υγείας Α.Γεωργιάδη (τον… «δεξιό» και «συντηρητικό») το νομοσχέδιο για τους γάμους και την υιοθεσία των ομοφυλόφιλων.

Θέλει οι «οικογένειες» αυτές να λαμβάνουν παιδιά θεωρώντας ότι «δεν είναι κακό να μεγαλώνουν τα παιδιά και να τα κάνουν ομοφυλόφιλα» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Λένε ότι θα κάνουν τα παιδιά ομοφυλόφιλα λες και αυτό είναι κάτι κακό»!

Άλλες εποχές -πολύ κοντινές- μόνο η βουλευτική ασυλία θα τον έσωζε από την «τσιμπίδα» του εισαγγελέα…




Απο μωρo κι απο τρελo μαθαιvεις την αλnθεια ! ! ! Ακουστε τον Ψυxακια...Βίντεο



Ειχε πει μια αληθεια...

Τρελος ειναι οτι θελει λεει...

Αυτη η αληθεια ομως κοπηκε απ τους υπευθυνους ακαριαια...

Και δεν ξανασυνδεθηκε να συνεχισει...

Τι αληθεια ειπε;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ...



Βυθιστε τον αν φορατε παvτελονια ρε Koυλnδες και μην παρακαλατε την Ευρωπn να μας σωσει...Bίντεο



Ερωτηση στην Κομισιον: Θα αφήσετε τους Τούρκους να εξορύξουν στην λιβυκή ΑΟΖ;

Και φυσικα απαντηση δεν πηραμε ακομη...

Και ουτε θα παρουμε....

Ειμαστε μονοι μας με δειλους να μας κυβερνουν...

Δειτε το βιντεο και θα καταλαβετε...



Αγανακτισμένος παππούλης 90 ετών τα λέει όλα...ΑΚΟΥΣΤΕ ! ! !



Ο παππουλης τα λεει....

Εμεις τι κανουμε ομως;

Αστο δεν θα βγαλω εγω το φιδι απο την τρυπα λεμε εεεε;

Ειμαστε αξιοι της τυχης μας...



Και ενω ολοι μιλουν για τους φουστnδες, ολοκλnρωνουν το ξεπουλnμα της Mακεδovιας...

Ευκαιρια τωρα που ολοι ασχολουνται με τους ανωμαλους...

Ετσι το ειδαν οι Αλβανογυφτοβουλγαροι....

Και φυσικα δεν αντιδρουν οι εγχωριοι προδοτες...



Ὁ Σκοπιανός Πρόεδρος καί ὁ Σκοπιανός Πρωθυπουργός ζητοῦν παράταση γιά τά διαβατήρια, τίς ταυτότητες καί τίς πινακίδες τῶν ΙΧ, μέ αἴτημα νά μήν ἐφαρμοσθεῖ «προσωρινῶς» ἡ Συμφωνία τῶν Πρεσπῶν!

Η ΑΘΗΝΑ ἀνέχεται τήν παρελκυστική τακτική τῶν Σκοπίων, ἡ ὁποία ἀποβλέπει στήν κατάργηση τοῖς πράγμασι τῆς προβλέψεως τῆς Συμφωνίας τῶν Πρεσπῶν γιά τό ὄνομα «Βόρεια Μακεδονία», στό ὁποῖο συνεφώνησαν οἱ κ.κ. Ἀλέξης Τσίπρας καί Νῖκος Κοτζιᾶς, τότε Πρωθυπουργός καί ὑπουργός Ἐξωτερικῶν τῆς Ἑλλάδος.

Τελευταῖο δεῖγμα τέτοιας τακτικῆς εἶναι τό αἴτημα τῆς κυβερνήσεως τῶν Σκοπίων νά δοθεῖ παράτασις στήν ἀλλαγή τῶν διαβατηρίων τῆς χώρας.

Νά συνεχίσει δηλαδή νά ἀναγράφεται ὡς ὄνομα τῆς χώρας τό ἁπλό «Μακεδονία», τοὐλάχιστον μέχρι τόν ἐρχόμενο Ὀκτώβριο.

Νά θυμίσουμε ὅτι ἡ Συμφωνία τῶν Πρεσπῶν ὑπεγράφη στίς 12 Ἰουνίου τοῦ 2018 καί ἐτέθη ἐπισήμως σέ ἰσχύ στίς 12 Φεβρουαρίου τοῦ 2019.

Ἡ ἰσχύς τῶν παλαιῶν ταξιδιωτικῶν ἐγγράφων στά ὁποῖα ἡ χώρα ἀναγράφεται ὡς «Δημοκρατία τῆς Μακεδονίας» ὁρίσθηκε μέχρι τίς 12 Φεβρουαρίου τοῦ τρέχοντας ἔτους.

Ὁ χρόνος εἶναι ὑπεραρκετός γιά νά ἀντικατασταθοῦν ὅλα τά παλαιά διαβατήρια. Ἤδη ἄλλως τε τά περισσότερα θά ἔχουν λήξει.

Συνεπῶς, λόγος παρατάσεως τῆς προθεσμίας δέν ὑπάρχει. Δεδομένης ὅμως τῆς ἐν γένει τακτικῆς πού ἀκολουθεῖ ἡ κυβέρνησις τῶν Σκοπίων κωλυσιεργῶντας ὥστε νά διατηρεῖ τήν χρήση τοῦ ὀνόματος «Μακεδονία» χωρίς κἄν τόν γεωγραφικό προσδιορισμό «Βόρεια», ὁδηγεῖ στό συμπέρασμα, ὅτι καί αὐτό τό αἴτημα παρατάσεως εἶναι ὕποπτο.

Οἱ Σκοπιανοί θέλουν νά ἐπιβάλλουν τήν διαιώνιση τοῦ ψευδεπιγράφου ὀνόματος. Τό ἔχουν κάνει διατηρῶντας τό «Μακεδονία» χωρίς τό «Βόρεια», στά διακριτικά τῶν ἐμπορικῶν σημάτων καί στίς πινακίδες τῶν ΙΧ, ἐνῷ τώρα ζητοῦν παράταση καί γιά τά διαβατήρια.

Ἤδη ὁ Πρόεδρος τῶν Σκοπίων Στέβο Πενταρόφσκι ἔχει δηλώσει ὅτι «πρότεινε τήν παράταση τῆς προθεσμίας γιά αὐτήν τή διαδικασία, ἔχοντας ἤδη παρουσιάσει τήν πρότασή του σέ δύο ὑπουργούς τῆς “μακεδονικῆς” κυβερνήσεως.

Ἐξέτασε τή δυνατότητα τροποποιήσεως δύο νόμων σχετικῶν μέ τά δελτία ταυτότητος καί τά ταξιδιωτικά ἔγγραφα, καθώς καί, ἄν χρειασθεῖ, καί τοῦ νόμου γιά τήν Ἀσφάλεια Ὁδικῆς Κυκλοφορίας μέ σκοπό τήν ἐπέκταση τῆς προθεσμίας τόν Σεπτέμβριο-Ὀκτώβριο ἀντί γιά τόν Φεβρουάριο.» Προσέθεσε ὅτι σέ περίπτωση ἐγκρίσεως τῆς προτάσεώς του θά ἐνημερωθεῖ ἡ ἑλληνική πλευρά, διαβεβαιώνοντας ὅτι δέν ἔχουν πρόθεση νά παραβιάσουν τίς ὑποχρεώσεις τῆς Συμφωνίας τῶν Πρεσπῶν.

Ἀπαντῶντας ὁ Πρωθυπουργός Ντιμιτάρ Κοβατσέφσκι ἀνέφερε ὅτι «θά συμβουλευθεῖ τούς δύο ὑπουργούς μέ τούς ὁποίους μίλησε ὁ Πρόεδρος, ὅτι θεωρεῖ καλές ὅλες τίς προτάσεις πού εἶναι προσανατολισμένες στή λύση καί ὅτι ὁ Πρόεδρος μπορεῖ νά συνομιλήσει καί μέ τόν Ἕλληνα ὁμόλογό του γιά τό θέμα αὐτό, καθώς καί θά συζητηθοῦν οἱ ἐπιλογές σέ κυβερνητική συνεδρίαση.»

Ἀποτέλεσμα εἶναι ὅτι οἱ Σκοπιανοί ἀκυρώνουν τά ραντεβού τους γιά ἀλλαγή τῶν διαβατηρίων τους, ὥστε νά διατηρήσουν τά διαβατήρια μέ τό ψευδεπίγραφο ὄνομα «Μακεδονία».

Τό τραγικό εἶναι ὅτι ἡ Ἑλλάς ἀδρανεῖ. Ἐνῷ τά Σκόπια ἔχουν δώσει πάμπολλες ἀφορμές γιά καταγγελία τῆς Συμφωνίας τῶν Πρεσπῶν, ἡ Ἀθήνα δέν ἔχει ἐκμεταλλευθεῖ καμμία.

Δυστυχῶς καί στό ζήτημα αὐτό ἡ σημερινή Κυβέρνησις ἀποδεικνύεται ἀνακόλουθη ὡς πρός τίς δεσμεύσεις της.

Εἶναι προφανές ὅτι οἱ Σκοπιανοί θέλουν νά καταστρατηγήσουν τήν πρόβλεψη τῆς Συμφωνίας τῶν Πρεσπῶν γιά τό ὄνομα ἀκολουθῶντας τήν τακτική τοῦ «οὐδέν μονιμώτερον τοῦ προσωρινοῦ.»

Τό κακό εἶναι ὅτι ἡ τακτική ἐφαρμόζεται μέ τήν ἀνοχή τῆς ἑλληνικῆς Κυβερνήσεως.

Θά θυμίσουμε ὅτι πρό τῶν ἐκλογῶν τοῦ 2019 ἡ Νέα Δημοκρατία εἶχε δεσμευθεῖ ὅτι γενομένη Κυβέρνησις θά ἀναθεωροῦσε τήν Συμφωνία τῶν Πρεσπῶν.

Τήν ἑπομένη τῆς ἐκλογῆς της ἀνεκάλυψε ὅτι «τό Κράτος ἔχει συνέχεια»! Τό τραγικό εἶναι ὅτι ὑπάρχουν ὑπηρεσιακοί πρράγοντες στό ΥΠΕΞ πού συνηγοροῦν στήν ἀποδοχή τῶν αἰτημάτων τῆς κυβερνήσεως τοῦ γειτονικοῦ μορφώματος γιά παρατάσεις.

Ἀποτέλεσμα εἶναι ὅτι οἱ Σκοπιανοί ἀποθρασύνονται καί ἐπανέρχονται μέ περισσότερες ἀπαιτήσεις.

Εφημερίς Εστία estianews.gr Ιαν 15, 2024

Φoυστnδες: Ερxόμαστε για τα παιδιά σας...Bιντεο

"Ερxόμαστε για τα παιδιά σας..." το σύνθημά τους....

Ακούστε τι λένε....

Ένα τερατώδες έγκλημα ετοιμάζει ο βλαμμένος... 



Κι εσυ ακομη του φιλας το χερι ηλιθιε....
Και περιμενεις να κανει το παιδι σου πουστn....
Εισαι αξιος της τυχης σου ! ! ! 

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Eβραioς ιστoρικός Γιoύβαλ Xαράρι: Αν κερδiσει ο N.Tραμπ τις εκλoγές θα είναι ένα θαvατnφόρo xτύπnμα κατά της NTΠ...

Ο δημιουργός της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» παραδέχτηκε πως ο Ν.Τραμπ αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών...



Ο Εβραιος ιστορικός, σύμβουλος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, δημιουργός του δόγματος της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» και συνομιλητής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφερόμενος στις εκλογές των ΗΠΑ, το Νοέμβριο του 2024, παραδέχτηκε πως είναι πιθανό να κερδίσει ο Ν.Τραμπ και πως αν επανεκλεγεί αυτό θα είναι ένα «θανατηφόρο χτύπημα για την παγκοσμιοποίηση και την παγκόσμια τάξη».

Όπως είπε σε podcast:

«Πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να εκλεγεί ο Τραμπ σύντομα.

Και αν συμβεί, είναι πιθανό να είναι το είδος του θανατηφόρου χτυπήματος σε ό,τι έχει απομείνει από την παγκόσμια τάξη. Και το λέει, -το λέει ανοιχτά.


πηγη

Καλεσαν μαγισσα στο Νταβος να τους ξορκισει...Βίντεο



Να τους ξορκισει απο τι;

Μηπως πηραν χαμπαρι τον Κουλη; 

Ειδωμεν...



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.