Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Η φωτο μιλαει και λεει αληθειες για σημερα...

Είναι γνωστό ότι η οξύτητα του δημογραφικού προβλήματος, λειτουργεί επιβραδυντικά ως προς την αναπτυξιακή πορεία της Ελλάδας.

Τα ΜΜΕ και όλος ο συφερτος της ΝΤΠ προβάλει άλλα πρότυπα και ιδανικά με σκοπό την ηθική και πολιτισμική καταστροφή της Ελλάδας.

Ξέρουμε, βέβαια, ότι η αντιμετώπισή του δημογραφικού βρίσκεται στη συνολική ευαισθητοποίηση του πληθυσμού. Αυτή την στιγμή όμως προβάλλονται τα ακριβώς αντίθετα καταστροφικά πρότυπα.

Σ' αυτό, λοιπόν, το πλαίσιο του ενδιαφέροντος και των μέτρων που οφείλει να λαμβάνει η Πολιτεία ιδιαίτερα για τους πολύτεκνους και δεδομένων των σχετικών διατάξεων της παραγράφου 2 του άρθρου 21 του Συντάγματος, που ορίζουν ότι οι «πολύτεκνες οικογένειες ...έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Κράτος»


Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.