Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Eγιvαv τραγoυδι οι παπαpιες τoυ Πoρδoσαλτε....



Εχω μια απορια....

Αυτος κυκλοφορει εξω, χωρις να τον φυλανε;

Αν ναι, η αρχη εγινε με τον Μπαρουφακη...

Κανεις τους πλεον, δεν ειναι ασφαλης...

Ακουστε το τραγουδι κραξιμο για τον.....

πηγη


"Θεpμες ευxες" για τov Mnτσoτακn...



Καποιοι λενε να καταδικασουμε....

Γιατι, δεν καταλαβα....

Γιατι, κατι τετοια δειχνουν την οργη του λαου, εναντιον του Κουλη;

Οχι κυριοι, δεν θα καταδικασουμε...

Θα το αφησουμε στην κριση των αναγνωστων μας....

πηγη

Ο Ά. Φάoυτσι λάδωσε με 9 εkατ. δoλάρια δύo επιστnμovες για vα πoυν ψέματα για τov koρωvαιo...

Ακουτε μερικοι μερικοι;

Ποιος ειναι το ψεκι;

Μπορειτε να μας πειτε;



O Ρεπουμπλικανός βουλευτής του Κογκρέσου Τζιμ Τζόρνταν κατηγόρησε ευθέως τον επικεφαλής της Ειδικής Ομάδας Κορωνοϊού του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες, Άντονι Φάουτσι, ότι πλήρωσε δύο εκ των κορυφαίων Αμερικανών επιστημόνων με 9 εκατομμύρια δολάρια για να πουν ψέματα για την προέλευση του κορωνοϊού!

Σε ακρόαση της Επιτροπής Κορωνοϊού του Αμερικανικού Κογκρέσου, το Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Τζιμ Τζόρνταν, επιτέθηκε στον Άντονι Φάουτσι, τον άνθρωπο που προώθησε τους μαζικούς εμβολιασμούς στις ΗΠΑ (και έμμεσα σε όλο τον κόσμο).

Όπως σχολιάζουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ, υπάρχουν 9 εκατομμύρια λόγοι για τους οποίους δύο κορυφαίοι επιστήμονες άλλαξαν την θέση τους σχετικά με την θεωρία διαρροής του COVID από το εργαστήριο!

Δήλωσε ο Τζόρνταν: «Τρεις ημέρες αφότου είπαν ότι προήλθε από ένα εργαστήριο, άλλαξαν θέση και το μόνο γεγονός που μεσολάβησε ήταν μια τηλεδιάσκεψη με τον Δρ Fauci και τον Dr. Κόλινς.  Και πάλι, μια κλήση στην οποία ο κύριος Ρέντφιλντ (Διευθυντής του CDC τότε) δεν επιτρεπόταν να συμμετάσχει… Και μετά τρεις μήνες αργότερα πήραν 9 εκατομμύρια δολάρια από τον Δρ Φάουτσι. Τυχαίο;»


πηγη

Mιλαει ο Yπoπτεραρxoς...ΑΚOYΣΤΕ!



Κατι ισως να ξερει αυτος....
Ακουστε τον....

Αλnτες, pεμαλια, oσφυoκαμπτες, ισxυoυv αυτα πoυ λεει;



Εσεις που βγαινετε και μιλατε για δημοκρατιες και αλλα παρομοια μυθευματα....

Απαντηστε ρε...

Ισχυουν αυτα, που καταγγελει η κοπελια;

Και σεις κυριοι εισαγγελεις, τι κανετε;

Ταβλι παιζετε;

Γι αυτο πληρωνεστε;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

πηγη

Ρε παιδiα...εxει σxεσn ο Ρoυπακιας με τov Σταθμαρxn;

Δειτε τι γραφει το πρωτοσελιδο...

Και κανεις δεν αντιδρα.....



ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.....

ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ ΠΑΝΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΑΝ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ....

Ο σταθμάρχης δολιοφθορέας, με κωδικό 1645713805, το τραίνο φονιάς 63503, της ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΖΙΜ και ο παράλληλος βίος με τον ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ , Γιώργο Ρουπακιά που τσιμέντωσε τον ελληνικό εθνικισμό...


πηγη

Ακoυστε...Τov ακoύραστo αυτov άvθρωπo πoυ εvαvτιώvεται με τo θεριo για oλn τnv αvθρωπoτnτα.....

 


Απλως ακουστε τον....

Μυαλο και κριση εχετε....

Τα συμπερασματα δικα σας...

πηγη


Kυριε εισαγγελευ, πoτε δεv δoυλεψε, πoυ τα βρnκε αυτα;



Κανεις δεν συγκινειται;

Κανεις δεν ακουει; 

Ολοι Κουλητιδα παθατε;

Σας φτυνουν και λετε ψιχαλιζει;

Τι χαλια ειναι αυτα ρε λεχριτες;

πηγη


Τiπoτα δεv εivαι απiθαvo μ αυτoυς πoυ μπλεξαμε...



Για ολα ειναι ικανοι...

Σκεφθειτε...

Δεν διστασαν να φυλακισουν αθωους για να παρουν ψηφους...

πηγη


Για ακoυστε, για ακoυστε...



Δεν μιλαει οποιοσδηποτε....

Ο πρωην Δκτης του ΑΧΕΠΑ μιλαει....

Για ακουστε...

πηγη

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Eτσι μπoρεiτε oι εμβoλιασμεvoι vα απoφυγετε τiς....Ξαφvικiτιδες ! ! !

Τι μπορεί να γίνει για να περιοριστεί η βλάβη των εμβολίων κατά του κορωνοϊού; Αυτή η ερώτηση τίθεται συχνά από άτομα που επικρίνουν τα εμβόλια στον καρδιολόγο και παθολόγο Peter McCullough.....



Ωστόσο, οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Πολλοί άνθρωποι εμβολιάστηκαν μία ή δύο φορές το 2021 και στη συνέχεια υπέφεραν από τις παρενέργειες.

«Όσο περισσότερες ενέσεις κάνετε, τόσο περισσότερες παρενέργειες έχετε και τόσο μεγαλύτεροι οι κίνδυνοι παρουσιάζονται», είπε ο McCullough σε συνέντευξή του, η οποία παρατίθεται δημοσιογραφικά!

Ο καρδιολόγος κάλεσε τους ανθρώπους να σταματήσουν να εμβολιάζονται. Συνέστησε επίσης στους ανθρώπους να είναι προσεκτικοί καθώς ορισμένες επιπλοκές αντιμετωπίζονται εύκολα:

«Το κοινό έκανε ό,τι του έλεγαν να κάνει… Έκαναν τα εμβόλια νωρίς.

Πολλοί άνθρωποι νωρίς μέσα στο 2021 έκαναν 1 ή 2 εμβόλια, έπειτα έμαθαν για την ασφάλεια όπως όλοι μας και δεν έκαναν άλλα.

Το 1ο σημείο είναι ότι φαίνεται πως η τοξικότητα και οι παρενέργειες είναι αθροιστικές. Επομένως, το 1ο σημείο είναι: ”Μην κάνετε άλλα εμβόλια!!!!” επειδή με κάθε εμβόλιο, οι κίνδυνοι γίνονται διαδοχικά μεγαλύτεροι για όλες τις σοβαρές επιπλοκές.

Το 2ο σημείο είναι να επαγρυπνούν υπό την έννοια ότι ορισμένες από αυτές τις επιπλοκές είναι εύκολα αντιμετωπίσιμες.

Ο κόσμος ρωτάει σχετικά με την αποτοξίνωση, πως το βγάζεις από το σώμα.

Αυτή την στιγμή, δεν έχουμε καθόλου κλινικές μελέτες. Έχουμε ορισμένες ενδείξεις.

Μια ευνοϊκή ένδειξη είναι ένα γιαπωνέζικο συμπλήρωμα διατροφής, ονόματι νατοκινάση.

Αυτή διαλύει την πρωτεΐνη-ακίδα σε προκλινικές μελέτες. Αλλά χρειάζεται μελέτες σε ανθρώπους προκειμένου να προωθηθεί προς τις κατευθυντήριες οδηγίες. Είναι ένα ασφαλές, μη-συνταγογραφούμενο συμπλήρωμα.

Πολλοί από εσάς λέτε: ”Άκου. Δε μπορούμε να περιμένουμε (να ενταχθεί στις οδηγίες). Πρέπει να δράσουμε τώρα.” Αλλά τα κύρια σημεία είναι: 1) μείνετε μακριά από άλλα εμβόλια, 2) να έχετε τον νου σας κι έπειτα 3) κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε ώστε να είστε υγιείς και επιτρέψτε στο σώμα να αποτοξινωθεί».


πηγη

Μπoυρδες δnμoσιoγραφωv και ειδικωv για το εγκλnμα τωv Tεμπωv....

Εμείς αμφισβητούμε τις κυβερνητικές μπούρδες που ακούγονται και αφήνουμε τους ειδικούς να μιλήσουν....



«Το “μανιτάρι”, αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από το από το περιβόητο ηλεκτρικό τόξο» δήλωσε  δημοσιογράφος εξηγώντας ότι σύμφωνα με μηχανολόγους – μηχανικούς του ΟΣΕ, το δίκτυο το οποίο τροφοδοτεί τα ηλεκτρικά τρένα με ρεύμα, έχει γραμμές επάνω, οι οποίες είναι 25.000 βολτ.

«Όταν τα δύο τρένα οδηγήθηκαν σε σύγκρουση, το δίκτυο αυτό βραχυκύκλωσε. Εκεί υπήρξαν πολύ υψηλά φορτία και αυτό σχημάτισε ένα τόξο φλόγας» συμπλήρωσε ο κ. Ντελέζος.

Μιλώντας για το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας στο πρώτο και το δεύτερο βαγόνι υποστήριξε ότι ήταν σίδερα, σιτηρά και φρούτα. «Κάποιοι είδαν μέσα τα κοντέινερ μιας εταιρείας με έδρα το Ισραήλ και εκεί άρχισαν να πλέκονται τα σενάρια συνωμοσίας ότι ενδεχομένως είχε κάτι άλλο και είχαμε την έκρηξη», σχολίασε ο δημοσιογράφος.

Που οφείλεται η γρήγορη εξάπλωση της φωτιάς

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κάτω από τα πρώτα βαγόνια υπάρχουν οι κινητήρες. «Το εμπορικό τρένο έχει δύο και το επιβατικό έχει έναν κινητήρα. Μέσα στους κινητήρες αυτούς υπάρχουν μετασχηματιστές, οι οποίοι έχουν από δυόμισι τόνους λάδι ο καθένας. Αυτό το λάδι ψύχει το μετασχηματιστή την ώρα που δουλεύει με μεγάλα φορτία για να μην καίγεται. Με την έκρηξη έσπασαν οι μετασχηματιστές και το λάδι πήρε φωτιά, αλλά αυτό είναι το επόμενο στάδιο μετά το ηλεκτρικό τόξο» εξήγησε ο κ. Ντελέζος.

Περιγράφοντας την ακολουθία των δραματικών γεγονότων μετά την σύγκρουση των δύο τρένων διευκρίνισε ότι «η φωτιά εκδηλώθηκε αμέσως από το λάδι που είχαν οι κινητήρες. Στη συνέχεια πήραν φωτιά τα πλαστικά σημεία του βαγονιού (κουρτίνες, καθίσματα) και εκεί οφείλεται η πυρκαγιά στα πρώτα βαγόνια. Άρα, λοιπόν μιλάμε για ηλεκτρικό τόξο και όχι για οτιδήποτε άλλο».

Ο ίδιος αναφερόμενος στο σημερινό ρεπορτάζ του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» υποστήριξε ότι λύθηκε το μυστήριο της τεράστιας φλόγας που ξέσπασε σαν πύρινη μπάλα δευτερόλεπτα μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα και συνετέλεσε στο να αυξηθούν τα θύματα από το μοιραίο αυτό γεγονός το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.


πηγη

Πoιoς "Φωτειvoς Noυς" voμισε oτι με μερικα LEΟΡARD η Oυκραviα θα vικnσει τnv Pωσiα;

ΤΟΥΣ ΛΙΩΝΟΥΝ...



Μια από τις πιο καταστροφικές και συνδυασμένες μαζικές επιθέσεις των τελευταίων μηνών πραγματοποίησαν οι ρωσικές Ένοπλες δυνάμεις oι οποίες εξαπέλυσαν για πρώτη φορά έξι υπερηχητικούς πυραύλους Kh-47M2 Kinzhal εμβέλειας 10 Mach εναντίον στρατιωτικών και ενεργειακών στόχων στην Ουκρανία.

Για την επίθεση απογειώθηκαν 17 στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95 και Tu-22M3, οκτώ Su-35 καθώς και έξι MiG-31K.

Ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων Ουκρανίας Βαλέρι Ζαλούζνι δήλωσε ότι μεταξύ 8-9 Μαρτίου, οι ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν 81 πυραύλους διαφόρων τύπων ενάντια κρίσιμων εγκαταστάσεων και υποδομών.

Συγκεκριμένα εκτοξεύτηκαν:

28 πύραυλοι cruise αέρος – εδάφους τύπου KH-101 / Kh-555.

20 πύραυλοι cruise επιφανείας – εδάφους τύπου Kalibr.

6 πύραυλοι cruise αέρος – επιφανείας τύπου Kh-22.

6 πύραυλοι cruise αέρος – εδάφους τύπου Kh-47

2 πύραυλοι κατά ραντάρ τύπου τύπου Kh-31P

6 πύραυλοι cruise αέρος – εδάφους τύπου Kh-59.

13 κατευθυνόμενα βλήματα από αντιαεροπορικά συστήματα τύπου S-300.

8 UAV τύπου Shahed-136 με ωφέλιμο φορτίο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τύπου της ουκρανικής Αεροπορίας, από τους 48 ρωσικούς πυραύλους cruise τύπου Kh-101/Kh-555 και Kalibr που εκτοξεύτηκαν, καταστράφηκαν 34 πύραυλοι και 4 UAV τύπου Shahed-136, ενώ τα ουκρανικά αντίμετρα και συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου απέτρεψαν 8 κατευθυνόμενους πυραύλους τύπου Kh-31P και Kh-59 να φτάσουν στους στόχους τους.

Ωστόσο, οι δυνάμεις αεράμυνας δεν μπόρεσαν να αναχαιτίσουν τους ρωσικούς πυραύλους τύπου Kh-22, Kh-47 και τα βλήματα των ρωσικών S-300, διότι όπως ανέφεραν οι ίδιοι «δεν διαθέτουν τα κατάλληλα μέσα» για την αποστολή αυτή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ρωσική επίθεση αιφνιδίασε τόσο το CNN που την χαρακτήρισε “πρωτοφανή” όσο και την ουκρανική στρατιωτική Διοίκηση.

Οι Ρώσοι δίνουν πάνω από 100 πυραύλους. Εκτοξεύτηκαν μέχρι P-800 Οniks και Iskander.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ,  τη νύχτα της 9ης Μαρτίου, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εξαπέλυσαν μια ισχυρή συνδυασμένη πυραυλική επίθεση εναντίον κρίσιμων ουκρανικών στόχων. .

Εκρήξεις σημειώθηκαν στις περιοχές Ternopil, Lviv, Ivano-Frankivsk, Volyn, Rivne, Zhytomyr, Kiev, Chernihiv, Sumy, Kharkiv, Zaporozhye, Dnepropetrovsk, Kirovograd, Nikolaev και Odessa.

Επιπλέον, πριν οι πύραυλοι πλήξουν τους στόχους τους, οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν διακοπή ρεύματος σε ορισμένες περιοχές της χώρας προκειμένου να αποφευχθούν ζημιές στην ενεργειακή υποδομή.

Έτσι, στις 02:00 ώρα Μόσχας, εμφανίστηκαν οι πρώτες αναφορές για τη επίθεση drone καμικάζι Geran-2 ενώ 10 βομβαρδιστικά Tu-95MS εντοπίστηκαν πάνω από την Κασπία Θάλασσα.

Στις 02:30 ώρα Μόσχας, η ουκρανική πλευρά ενημέρωσε για εκτοξεύσεις πυραύλων εναντίον στόχων σε όλη τη χώρα.

Στις 03:00 ώρα Μόσχας, εμφανίστηκαν πληροφορίες  για την εκτόξευση δύο δωδεκάδων πυραύλων κρουζ Kalibr από τον Στόλο της Μαύρης Θάλασσας του Ρωσικού Ναυτικού.

Ταυτόχρονα, 7 στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 εντοπίστηκαν πάνω από τη Θάλασσα του Αζόφ, εξαπολύοντας υπερηχητικούς πυραύλους Kh-22/32.

Στις 04:50 ώρα Μόσχας, η ουκρανική πλευρά ανακοίνωσε την εκτόξευση πυραύλων Kh-22/32 από την περιοχή Κουρσκ της Ρωσίας.

Περίπου στις 06:00 ώρα Μόσχας, ελήφθησαν αναφορές για την εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων Iskander OTRK εναντίον στόχων στο Χάρκοβο και το Κίεβο.

Επίσης, ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της πόλης του Κιέβου διευκρίνισε ότι η πρωτεύουσα χτυπήθηκε από έναν υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal, ο οποίος έπληξε μία από τις εγκαταστάσεις υποδομής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ρώσοι αυτή τη φορά χρησιμοποίησαν σχεδόν όλους τους τύπους των αεροπορικών όπλων τους, από τα περιπλανώμενα πυρομαχικά μέχρι ένα ευρύ φάσμα πυραύλων κρουζ.


πηγη

Ξερετε τi εστi Eλλnvικn Δnμoκρατiα σnμερα; Σiγoυρα;

 












Ειστε σιγουροι οτι ξερετε;

Ειστε σιγουροι οτι εχουμε δημοκρατια;

Ειστε σιγουροι οτι ειμαστε ισοι μεταξυ μας;

Αν ναι δικαιολογειστε αυτο που γραφει η παρακατω φωτο...




















πηγη



Πως εiπατε; Εκλoγες; Τωρα; Και vα xασει ο Koυλnς τnv kαρεkλα για εvα "kωλoτραivo"; Παμε Σεπτεμβριo....

Εχει γαντζωθει στην καρεκλα το ζαβο και δεν την αφηνει με τιποτα...



Το έγκλημα των Τεμπών με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο 57 νέων ανθρώπων στο μοιραίο δρομολόγιο, έχει φέρει τα πάνω-κάτω στην πολιτική σκηνή.

Ο Μητσοτάκης  βλέπει ξαφνικά το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια του, καθώς εκεί που το κυβερνών κόμμα εμφανιζόταν ως  πρώτο στις δημοσκοπήσεις, τώρα αίφνης η εικόνα αυτή αλλάζει  άρδην  και με μαζί με αυτή και η ημερομηνία των εκλογών.

Μέσα στον πανικό της η κυβέρνηση εξετάζει και τα πιο ακραία σενάρια και ένα από αυτά είναι η πραγματοποίηση των εκλογών ακόμη και τον…  Σεπτέμβριο ακροβατώντας στα όρια της συνταγματικότητας ή μη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκλογές 9 Απριλίου δεν πρόκειται να έχουμε και το εκλογικό επιτελείο της κυβέρνησης είναι με το ημερολόγιο ανά χείρας αναζητώντας τρόπο  να τις πάει όσο πιο μακριά ημερολογιακά  μπορεί.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές στις 7 Ιουλίου 2019, ορκίστηκε κυβέρνηση την επόμενη μέρα και τα μέλη της νέας Βουλής ορκίστηκαν στις 17 εκείνου του μήνα, ξεκινώντας τις εργασίες τις 18ης Κοινοβουλευτικής Συνόδου.

Κατά το σκεπτικό ορισμένων στην κυβερνώση  οι εργασίες της Βουλής θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν ακόμη και την Δευτέρα 17 Ιουλίου φέτος, καθώς εκείνη την ημέρα θα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την πρώτη συνεδρίαση.

Εντός δεκαημέρου θα πρέπει να εκδοθεί το προβλεπόμενο Προεδρικό Διάταγμα και μετά από 40 ημέρες προεκλογικής περιόδου να διεξαχθούν οι πρώτες εκλογές.

Αυτό θα μπορούσε για παράδειγμα να γίνει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, οπότε αποφεύγει η κυβέρνηση και τον Αύγουστο που ο περισσότερος κόσμος θα βρίσκεται σε θερινές διακοπές.

Προφανώς ο κύριος λόγος για να γίνει κάτι τέτοιο θα ήταν και για να «καταλαγιάσει»  η κοινωνική οργή για τα εγκληματικά λάθη και παραλείψεις που οδήγησαν στην σιδηροδρομική  τραγωδία  των Τεμπών.

Θα έχει αποτέλεσμα μια τέτοια τακτική εάν αποφασιστεί να παρακολουθηθεί μια τέτοια τακτικής; Καταρχάς θα πρέπει πρώτα να αποφανθούν οι συνταγματολόγοι, για το εάν το Σύνταγμα προβλέπει κάτι τέτοιο.

Εάν υπάρξει θετική εισήγηση τότε η κυβέρνηση θα πρέπει να σταθμίσει τα γεγονότα, γιατί αυτό μπορεί να της γυρίσει μπούμερανγκ και η αναβολή των εκλογών να προκαλέσει μεγαλύτερη οργή από αυτή που υπάρχει σήμερα.

Ένα ακόμη γεγονός που πρέπει να σταθμίσει είναι ω μη γένοιτο υπάρξει μια καταστροφή με δασικές πυρκαγιές το καλοκαίρι; Τότε τι θα γίνει; Πόσο πιο μακριά  θα πάει τις εκλογές;

Πάντως αυτή τη στιγμή τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας όσο και ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης προετοιμάζονται ακόμη και για το σενάριο να στηθούν οι κάλπες τον Ιούλιο, θεωρώντας ότι ο πρωθυπουργός θέλει χρόνο ώστε να στήσει εκ νέου ένα πειστικό πολιτικό διήγημα.


πηγη

Φoρτiο-μυστnριo...Αvαπάvτnτo τo τi μετέφερε καi έγιvε τoσo μεγάλn καταστρoφn ! ! !

Σας είχαμε ήδη αναφέρει για το μυστήριο με την εμπορική αμαξοστοιχία-«φάντασμα» με την οποία ήρθε σε φονική σύγκρουση η επιβατική αμαξοστοιχία της Λάρισας προκαλώντας 57 θανάτους με το  μυστήριο να μεγαλώνει καθώς ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και επίσης γιατί δεν είχε δηλωθεί η διαδρομή της...



Για το ζήτημα ο πρωθυπουργός αλλά και ο Γ.Γεραπετρίτης δεν έχουν κάνει καμία αναφορά και τα ερωτηματικά παραμένουν.

Μάλιστα ο δικηγόρος ενός εκ των τραυματιών Γιώργος Μπαρτζώκης είχε δεχθεί καταγγελίες όπου έλεγαν ότι η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε παράνομο φορτίο.

«Την καταγγελία αυτή τη συνδυάζω και την εξηγώ, πως αν είναι έτσι, για αυτό φαίνεται και στο βίντεο αυτή η παράξενη φλόγα, η οποία δεν δικαιολογείται με τίποτα, αυτό το “μανιτάρι” της φλόγας. Η ίδια πηγή μου ανέφερε ότι μεταφέρουν παράνομα φορτία στην εμπορική αμαξοστοιχία και αυτό είναι έρευνα της πυροσβεστικής», ανέφερε στη συνέχεια.

Σήμερα με το ρεπορτάζ του Mega μιλά για το εύρος και τα χαρακτηριστικά της πύρινης λαίλαπας που τύλιξε τα βαγόνια στις φλόγες αναπτύσσοντας ιλιγγιώδεις θερμοκρασίες, δεν εξηγούνται από τις έως τώρα προσέγγισης των ειδικών.

Σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες, ακόμα και των στελεχών της πυροσβεστικής, η έκρηξη και οι θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν ήταν από τους βασικούς λόγους που είχαμε τέτοιον αριθμό νεκρών, πολλοί εκ των οποίων κυριολεκτικά «εξαϋλώθηκαν».

Προκαλεί λοιπόν αλγεινή εντύπωση και εντείνει τα ερωτήματα η σιωπή της κυβέρνησης και η απουσία οποιασδήποτε επίσημης ανακοίνωσης για το τι ακριβώς μετέφερε το βαγόνι – μυστήριο της εμπορικής αμαξοστοιχίας. Ακόμα και σχετικό ερώτημα που έχει κατατεθεί στο κοινοβούλιο, ακόμα και σήμερα δεν έχει απαντηθεί!

Το ρεπορτάζ λοιπόν εστιάζει στο πρώτο βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας, το οποίο φαίνεται ότι ήταν άδειο. Για την ακρίβεια, αυτό που έχει απομείνει, είναι μόνο η πλατφόρμα.

Σύμφωνα με τον ειδικό που έκανε την ανάλυση, η συγκεκριμένη έκρηξη δεν δικαιολογείται ούτε από τα λάδια, ούτε από φιάλες υγραερίου, ούτε από τους μετασχηματιστές ή τα υγρά φρένων. Δικαιολογείται μόνο εάν προκλήθηκε από «αέριο καύσιμο».


πηγη

Πρoγραμματισμέvo Θαvατnφoρo Σιδnρoδρoμικo Συμβάv...Avθρωπoθυσiα vεωv ! ! !



“Το προγραμματισμένο θανατηφόρο σιδηροδρομικό συμβάν στα Τέμπη, είναι αποτέλεσμα της αυθαιρεσίας, της ανοργανωσιάς, της κακής ποιότητας των επικεφαλής, της παντελούς έλλειψης συντονισμού, της διαφθοράς γενικότερα, εντός και πέριξ του οργανισμού σιδηροδρόμων. 

Επίσης και της εξαπάτησης με ενδεχόμενο δόλο; των πολιτών και της κοινωνίας από την εταιρεία”

Οι πρώτες στιγμές, είναι στιγμές οδύνης. Ουδείς δικαιούται να μιλάει. Μόνο οι γονείς και τα αδέρφια, οι σύζυγοι και τα παιδιά. Μιλούν, μόνο οι αγαπημένοι των αδικοχαμένων. Μιλούν οι φίλοι. Μέσα από τον σπαραγμό της απώλειας, δικαιούνται να εκφράζονται όπως θέλουν, για όσο θέλουν. Όλοι οι άλλοι, σιωπούν, πρέπει να σιωπούν, διότι αυτά που λένε προσβάλλουν την μνήμη των νεκρών και τον πόνο των οικογενειών τους. Ιδιαίτερα τα λόγια που θα ειπωθούν απ’ όσους ευθύνονται έμμεσα ή άμεσα με τις τραγωδίες αυτές, δεν πρέπει να είναι κενά συναισθήματος και περιεχομένου, αν αποφασίσουν να ψελλίσουν κάτι χαμηλόφωνα.

Χρονικά, η ελληνική κοινωνία περνούσε από το ένα καρναβάλι (της αποκριάς) στο άλλο καρναβάλι (των εκλογών). Αυτά τα δύο καρναβάλια στη χώρα μας, ομοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Έχουν τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά και επιτυγχάνουν το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα. Στον απόηχο του ενός και στην προετοιμασία του άλλου, εκδηλώθηκε η από καιρό προγραμματισμένη ανθρωποθυσία νέων, αγαπημένων μας συνανθρώπων, υπό την μορφή προγραμματισμένου θανατηφόρου σιδηροδρομικού συμβάντος.

‘‘ Προγραμματισμένο Θανατηφόρο Σιδηροδρομικό Συμβάν.’’

Αυτός ο χαρακτηρισμός, αποτελεί και την επίσημη και δημόσια τοποθέτηση του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών, του μεγαλύτερου ιδιωτικού Οργανισμού εμπειρογνωμοσύνης στην διαχείριση καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης, στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Ο πλανήτης, από χρόνια έχει περάσει στην 4η βιομηχανική επανάσταση και έχει κάνει μέρος της καθημερινότητάς του την ευφυή τεχνητή νοημοσύνη, για μεγαλύτερη ασφάλεια στην καθημερινότητά του. Η Ελλάδα, μόλις πέρασε στην 4η προγραμματισμένη ανθρωποθυσία των τελευταίων χρόνων και εξακολουθεί να παριστάνει ότι αιφνιδιάστηκε, όπως κάθε φορά που θρηνούμε τις απώλειες αδικοχαμένων συνανθρώπων μας. Η 3η προγραμματισμένη ανθρωποθυσία ήταν στο Μάτι Αττικής το 2018.

Όταν και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας και κάθε 12χρονος πιτσιρικάς, μπορεί και βλέπει από το κινητό του σε πραγματικό χρόνο, με ακρίβεια δευτερολέπτων, πότε θα φτάσει στο σπίτι του η πίτσα που έχει παραγγείλει, όταν μπορεί και βλέπει που βρίσκεται ο ντελιβεράς και σε πόσα λεπτά πρέπει να του ανοίξει την πόρτα και να παραλάβει την πίτσα, ΔΕΝ έχει καμία λογική εξήγηση η λειτουργία του οργανισμού σιδηροδρόμων στα τυφλά, με υψηλές ταχύτητες εν μέσω ανύπαρκτων τεχνικών και ασφαλών υποδομών, ιδιαίτερα, όταν τα κονδύλια είναι αστείρευτα.

Μίλησαν όλοι. Μίλησαν σχετικοί και άσχετοι. Μίλησαν και οι ανεύθυνοι ‘‘υπεύθυνοι’’. Μίλησαν ειδικευμένοι και ανειδίκευτοι. Στην αρχή είπαν ότι, «ήταν ατύχημα». Έπειτα είπαν «η κακιά η ώρα». Είπαν ότι, «ήταν γραφτό». Είπαν ότι, «ήταν αναμενόμενο να συμβεί».

‘‘ Αλήθεια, ποιος είναι αυτός, πέρα και πάνω από τον Θεό, που μπορεί να χαρακτηρίσει άτυχο έναν άνθρωπο; Ποιος πολιτικός ή δημοσιογράφος, ποιος επαγγελματίας, στρατιωτικός ή πολίτης, μπορεί να χαρακτηρίσει έναν συνάνθρωπό μας, «άτυχο»; Ποιος;’’

Και επιπλέον· ποια πραγματογνωμοσύνη ασφαλιστικών εταιρειών, ποιο πόρισμα επιτροπών διερεύνησης αεροπορικών ή ναυτικών ή σιδηροδρομικών συμβάντων, οπουδήποτε στον κόσμο, κατέδειξε ποτέ ως υπαίτιο, τον παράγοντα ‘‘ατυχία΄΄; Γιατί λοιπόν, μιλάνε όλοι οι άσχετοι ‘‘σχετικοί’’ πολιτικοί και δημοσιογράφοι, και εργαζόμενοι της εταιρείας, για ατυχία και βάζουν την τύχη πάνω από την ανθρώπινη βούληση; Αυτοί οι χαρακτηρισμοί – ταμπέλες, χαμηλής εγκεφαλικής λειτουργίας και επεξεργασίας, στο παρόν και σε αντίστοιχα τραυματικά ή θανατηφόρα συμβάντα, αποτελούν πολιτικά επινοήματα, που στοχεύουν στην εξασφάλιση της κοινωνικής ανοχής και αποφυγής της κρεμάλας. Βέβαια, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, όπου το επιθυμητό επιτυγχάνεται, έχοντας εξασφαλίσει την εξάρτηση και μεροληψία της ‘‘ανεξάρτητης’’ και ‘‘αμερόληπτης’’ δικαιοσύνης. Ακόμα και σήμερα, 5η ημέρα μετά το συμβάν, τα δημοσιεύματα αναφέρονται σε ‘‘ατύχημα’’ ή ‘‘δυστύχημα’’.

‘‘ Κάθε συμβάν, τραυματικό ή θανατηφόρο, ΔΕΝ είναι ατύχημα εξ ορισμού. Γενικά ΔΕΝ είναι ατύχημα.

Έχει προγραμματιστεί να συμβεί, είτε από το εμπλεκόμενο μέρος, είτε από μη εμπλεκόμενο μέρος,

είτε από σύμπραξη εμπλεκομένων και μη εμπλεκομένων μερών.

Η περιορισμένη αντιληπτική μας ικανότητα,

δεν μας επιτρέπει να γνωρίζουμε σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει γύρω μας, που μας αφορά.

Όμως, γεγονότα, συγκυρίες και χρονισμός,

φέρουν σε ανύποπτο χρόνο, το αποκαλούμενο

για τις δυνατότητές μας, ‘‘αιφνίδιο’’ γεγονός.’’

Το προγραμματισμένο θανατηφόρο σιδηροδρομικό συμβάν στα Τέμπη, είναι αποτέλεσμα της αυθαιρεσίας, της ανοργανωσιάς, της κακής ποιότητας των επικεφαλής, της παντελούς έλλειψης συντονισμού, της διαφθοράς γενικότερα, εντός και πέριξ του οργανισμού σιδηροδρόμων. Επίσης και της εξαπάτησης με ενδεχόμενο δόλο; των πολιτών και της κοινωνίας από την εταιρεία.

Ακόμα και σήμερα, η εταιρεία στην επίσημη ιστοσελίδα της www.hellenictrain.gr , στην υποσελίδα «Η εταιρεία» αναγράφει εξαπατώντας κατ’ εξακολούθηση : «Με σύγχρονες και προηγμένες υποδομές, η Hellenic Train εγγυάται ασφαλείς και γρήγορες διαδρομές». Προσωπικά πιστεύω ότι η εταιρεία θέλει να πει ότι, «εγγυάται, πέραν πάσης αμφιβολίας, ασφαλείς και γρήγορες προς τον άλλο κόσμο, διαδρομές». Όχι κάτι άλλο.

Επίσης η εταιρεία έχει αναρτημένα και όλα τα σχετικά πιστοποιητικά, τα οποία έχουν εκδοθεί ΟΧΙ από ανεξάρτητο και αξιόπιστο οργανισμό πιστοποίησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά από την συντεχνιακή επιχείρηση των σιδηροδρόμων της χώρας (Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων). Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει.

57 έως σήμερα νεκροί, δεκάδες σοβαρά και ελαφρά τραυματίες, αγνοούμενοι και εκατοντάδες ψυχικά τραυματίες που για χρόνια πολλά θα υποφέρουν. Είναι σίγουρο ότι, σε πολλούς από αυτούς θα συντομεύσει το προσδόκιμο ζωής. Ένα αναπάντητο «γιατί;» πλανάται στους περισσότερους συνανθρώπους μας. Μήπως ήθελε ο Θεός να τους πάρει κοντά του; ΟΧΙ.

Τότε ποιος αποφάσισε να συμβεί αυτό; Ποιος αποφάσισε αυτόν τον τρόπο; Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ανθρώπινη βούληση και μόνον. Όχι ενός ανθρώπου, αλλά μιας πλειάδας άπληστων και ακατάλληλων ανθρώπων. Η Ελλάδα τις τελευταίες 10ετίες, παρουσιάζει το εξής φαινόμενο, το οποίο εκδηλώνεται με σταθερή χρονική περιοδικότητα. Κάθε 4ετία και κάθε κυβέρνηση, χρεώνεται τουλάχιστον ένα ανυπολόγιστης αξίας προγραμματισμένο τραυματικό ή / και θανατηφόρο, καταστροφικό συμβάν, το οποίο πληρώνεται σε αίμα αδικοχαμένων συνανθρώπων μας. Και κάθε 4ετία η κάθε κυβέρνηση, συγκρίνει την δική της καταστροφή με αυτήν της προηγούμενης, προσπαθώντας με έπαρση να μας πείσει ότι δεν ήταν εκείνου του μεγέθους. Έτσι όπως συμβαίνει, με την συχνότητα και την ένταση, μαθηματικώς βέβαιο είναι, ότι θα αποδεκατιστούμε από τις κυβερνήσεις που ψηφίζουμε. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Η χώρα, δηλαδή ο λαός, συντηρεί μια πάρα πολύ προβληματική εταιρεία και δεν αποφασίζει είτε να την αντικαταστήσει με άλλη είτε να την παύση στην λειτουργία της. Η προβληματική αυτή εταιρεία, ονομάζεται «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Α.Ε.», λειτουργεί δίχως έλεγχο επί 10ετίες, είναι πολύ κοστοβόρα, αντιπαραγωγική, ανίκανη να παράξει ανταγωνιστικό προϊόν, αρνείται να εκσυγχρονιστεί, επιβιώνει αποκλειστικά με δανεισμό (υπερφορολόγηση), διαθέτει υπερπληθώρα ακατάλληλων στελεχών σε όλη την ιεραρχία, σπαταλάει αλόγιστα πόρους, δεν παρουσιάζει κερδοφορία, συμπεριφέρεται απαξιωτικά στους μετόχους της (εκλογικό σώμα) και τελευταία, ξεπουλάει όλα της τα περιουσιακά στοιχεία (πόρους, εδάφη, ανθρώπινο δυναμικό, κοινωνικά αγαθά). Οι μέτοχοι, δηλαδή ο λαός, τις τελευταίες 10ετίες, εναλλάσσουν στην κορυφή της πυραμίδας της ιεραρχίας της «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Α.Ε.», διάφορους CEO, ελπίζοντας ότι ο καινούργιος θα είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Ασφαλώς και κάθε καινούργιος CEO είναι καλύτερος από τον προηγούμενο, όσον αφορά τα μερίσματα (επιδόματα) που μοιράζει στο τέλος κάθε διαχειριστικής χρήσης (4ετίας) για να λάβει εκ νέου την στήριξη που χρειάζεται.

Σήμερα, 2023, η εταιρεία σιδηροδρόμων της Ελλάδος (μητρική, θυγατρικές, παράλληλες, ανώτερες, εποπτικές, κατώτερες, διαχειριστικές), όλο αυτό το δαιδαλώδες συνονθύλευμα μιας εταιρείας με συνολικά 1250 εργαζόμενους, αποκαλύφθηκε ότι είναι σάπια έως το κόκαλο. Πέρσι, 2022, αποκαλύφθηκε ότι η εταιρεία διαχείρισης της Αττικής Οδού, ήταν ανίκανη να διαχειριστεί μια μικρή χιονόπτωση. Μόλις πριν λίγα χρόνια, 2018, δια στόματος πρωθυπουργού, αποκαλύφθηκε ότι η πολιτική προστασία ήταν ανίκανη και ακατάλληλη για το έργο της. Ακόμα πιο πριν, 2017, αποκαλύφθηκε ότι, δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες ήταν ανίκανες να εκτελέσουν τα απαιτούμε αντιπλημμυρικά έργα θωράκισης. Χρονιά, χρονιά πηγαίνοντας προς τα πίσω, θα φτάσουμε και στο 2007, όπου αποκαλύφθηκε η ανυπαρξία συντονισμού και πλάνου δημοσίων και δημοτικών και περιφερειακών υπηρεσιών στις καταστροφικές πυρκαγιές της Ηλείας. Κάθε χρόνο και μια αδικαιολόγητη καταστροφή. Και για να δικαιολογηθούν και να αποφύγουν την κοινωνική κατακραυγή και να μην αποζημιώνουν, οι πολιτικοί και οι παρατρεχάμενοί τους έχουν μάθει και παπαγαλίζουν στον αφελή λαό :

Πρόκειται για «Ακραία καιρικά φαινόμενα»

Αλλά ακραία καιρικά φαινόμενα, ΔΕΝ υπήρξαν ποτέ

Πρόκειται για «Φυσικές Καταστροφές»

Αλλά φυσικές καταστροφές, ΔΕΝ υπήρξαν ποτέ

Πρόκειται για «Ατυχήματα»

Αλλά ατυχήματα, ΔΕΝ υπήρξαν ποτέ

Δυστυχώς, είμαστε ένας λαός, με παντελή έλλειψη κουλτούρας ασφάλειας. Σε όλα τα επίπεδα, σε όλους τους τομείς και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Αυτός είναι ο κανόνας. Υπάρχουν σημαντικές εξαιρέσεις που κάνουν την διαφορά, όπως είναι η αεροπορική βιομηχανία της Ελλάδος, όπου αξιολογείται κάθε χρόνο, ως μια από τις καλύτερες και ασφαλέστερες στην Ευρώπη και διεθνώς, σε ποιότητα και λειτουργία (για να συγκρίνουμε ίδια μεγέθη), αλλά είναι ένας ανάμεσα σε πολλούς.

Στην χώρα μας, τα πάντα λειτουργούν σωστά μόνο στα χαρτιά. Στον πραγματικό κόσμο, όλα είναι στρεβλά. Και κινδυνεύουμε όλοι μας. Και εύλογα αναρωτιέται ο κάθε πολίτης : «υπάρχει κάτι σε αυτή τη χώρα που να λειτουργεί υποδειγματικά, οργανωμένα, με συνέπεια;» Βεβαίως και υπάρχει. Όλο το εισπρακτικό σύστημα της Ελλάδος, λειτουργεί υποδειγματικά. Και είναι το μόνο που λειτουργεί υποδειγματικά, όπως, οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας των αδύναμων οικονομικά, οι διακοπές ρεύματος σε ανέργους και πολυμελείς οικογένειες, η απώλεια της ασφαλιστικής ικανότητας των εργαζομένων και των επιχειρηματιών, λόγω οφειλών, κ.α.

Στην Διαχείριση Κρίσεων, ισχύει το αξίωμα ότι :

‘‘ η ΜΗ λήψη απόφασης,

είναι λήψη απόφασης’’.

Δηλαδή, όταν υποχρεούσαι να ενεργήσεις και εσύ μεταθέτεις στον χρόνο την υλοποίηση της ενέργειας, έχεις λάβει απόφαση να ΜΗΝ ενεργήσεις αυτή τη στιγμή, αλλά να λάβεις την απόφαση να ενεργήσεις κάποια άλλη στιγμή (όποτε εσύ από μόνος σου αποφασίσεις). Αυτό έχει συμβεί και στην περίπτωση του προγραμματισμένου θανατηφόρου σιδηροδρομικού συμβάντος στα Τέμπη. Όλοι ανεξαιρέτως οι λήπτες αποφάσεων σε θέσεις ευθύνης, από την βάση έως την κορυφή της ιεραρχίας, (πλην αποδεδειγμένων εξαιρέσεων) σε όλες τις συντεχνιακές επιχειρήσεις του οργανισμού σιδηροδρόμων, συνεπικουρούμενοι από τις αντίστοιχες πολιτικές πλάτες, επίσης λήπτες απόφασης σε θέσεις αυξημένης ευθύνης, αποφάσιζαν να αναβάλουν κάθε φορά την λήψη απόφασης για την ασφάλεια των σιδηροδρομικών υποδομών της χώρας. Η ΜΗ υλοποίηση δεν είναι αυθαίρετη, αλλά απόρροια ανθρώπινης βούλησης, ΜΗ λήψης απόφασης υλοποίησης.

Σκέφτομαι : «μήπως η χώρα είναι μια ωρολογιακή βόμβα ανασφάλειας;»

Ούτε μελέτες ασφαλείας υπάρχουν, ούτε σχέδια εκτάκτου ανάγκης εφαρμόζονται, ούτε εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό υπάρχει, ούτε αξιοκρατία τηρείται, ούτε εφαρμογή διεθνών πρωτοκόλλων ασφάλειας, ούτε διαφάνεια στην λειτουργία, ούτε λογοδοσία ενεργειών, ούτε δικαιοσύνη, ούτε . . .

Μήπως τελικά η χώρα, είναι μια ωρολογιακή βόμβα ανασφάλειας;

Γιατί ασφάλεια δεν υπάρχει. Κουλτούρα ασφάλειας, είναι να συμπεριφέρεσαι με ασφάλεια, ακόμα και όταν δεν σε βλέπει κανείς και δεν επηρεάζεται κανένας από τις ενέργειές σου.

Φτάνει πια με το αίμα των ‘‘άτυχων’’ αθώων …

Ως πότε οι ‘‘τυχεροί’’ ένοχοι θα ξεγλιστρούν ;

Πόσο δίκιο είχε και πόσο προφητική ήταν η κουβέντα του πατέρα του ΕΡΜΗ Θεοχαρόπουλου, που τον Ιανουάριο του 2022 είπε : «Να προσέχετε τα παιδιά σας γιατί δεν υπάρχει βοήθεια από το κράτος». Και τότε και τώρα και αύριο θα εξακολουθήσει να ισχύει σε αυτή τη χώρα. Προσέχετε. Προσέχετε πολύ. Σύμφωνα με διεθνείς στατιστικές των εργατικών ‘‘ατυχημάτων’’, το 80% προκαλούνται από ανθρώπινο παράγοντα. Δηλαδή, οι 8 στους 10 που βρίσκονται γύρω σου, δυνητικά, μπορεί να σε τραυματίσουν. Προσέχετε.

Η παρούσα ΔΕΝ υποκαθιστά το έργο και το πόρισμα των πραγματογνωμόνων, ούτε εμπλέκεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην διαδικασία αυτή. Αποτελεί την ανεξάρτητη τοποθέτηση του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών, στην γενικότερη τεκμηρίωση, για το πως προκαλούνται οι τραυματισμού και οι καταστροφές και πως αιτιολογείται η προγραμματισμένη ανθρωποθυσία νέων στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου του 2023. Μέρος του κειμένου, προέρχεται από το υπό έκδοση βιβλίο του Αναστασίου Γερασιμάτου, με τίτλο «Αρχή, Αρχηγός, Αρχηγείο, Αρχηγία», το οποίο θα κυκλοφορήσει προσεχώς. Για την διαχείριση του συμβάντος, θα μιλήσουμε σε επόμενή μας τοποθέτηση.

Καλό Παράδεισο στα παιδιά μας. Καλό παράδεισο στα αγγελούδια μας. Καλό κουράγιο σε όλες τις οικογένειες των αδικοχαμένων, αγαπημένων συνανθρώπων μας.

*Crisis Management Certified Specialist

Member of International Crisis Management Association

Member of International Association of Professionals in Humanitarian Assistance and Protection


πηγη

Ακoυστε vα φρiξετε....



Δεν τα λεμε εμεις, που μας λετε ψεκια.....

Τα λενε οι φιλοι του φονια....

Ακουστε τους....

Και ο υπολογιστης σας δεν φταιει εεεεε...



Αρxισαv και αvoιγoυv τα στoματα...

 


Δεν τα λεμε εμεις....

Καρδιολογος μιλαει....

πηγη


Πnpε αvαπoδες ο Πατεp...

Πραγματικα πηρε αναποδες....

Εχει δικιο ομως...

Δειτε τι εγραψε...



Ὁ Κοσμάκης φῴναζε: <Τά παιδγιά τοῦ τρένου (ζοῦν, αὐτά μᾶς ὁδῃγοῦν>. 

Ὄχι. Δέν ζοῦν. Τά σκότῳσαν οἱ Φονῃᾶδες, ὅπως γενοκτονοῦν οἱ ἴδγιοι ἀλῇτες, δεκαετίες τῴρα, τόν γηγενῆ ἑλλῃνικό λαό μας, μέ Μνῃμόνια ἀλλεπάλληλα, μέ δυσθεώρῃτο Χρέος ἕνεκα τῶν κλοπῶν τους, μέ Προδοσία ὅλων τῶν ἐθνικῶν μας θεμᾴτων οἱ δῃλώσαντες κατ’ ἐπανάλῃψιν: ἀντινατιβιστές = Μισέλλῃνες.

 Ὅθεν καί ἡ ἀθρόα εἰσροή λαθροσκατῶν, φόροι ἀπίστευτοι, ἐμβόλια ἐξαναγκαστικοῦ Θανᾴτου καί Πρῳτόκολλα δολοφονίας στά ἐξαχρειωμένα ‘νοσοκομεῖα’ τους. 

Καταστροφή συστῃματική κάθε ὅσιου καί ἱεροῦ στόν τόπο: προστασία τῆς παιδεραστίας!, νέοι μασσῳνικοί νόμοι ἀτιμωρῃσίας, παμπουστισμός καί διδασκαλία στά γαμωσχολεῖα ἀνῳμαλίας, ἀφελλῃνισμοῦ κτλ. 

Δέν εἶναι παιδγιά τῶν… τρένων, ἑλλῃνόπουλα εἶναι καί ὀφείλεις κάτι. ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΗΣ, ΘΑ ΔΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ τήν ὀργή τοῦ Θεοῦ, ἴσως στίς Εἰδούς τοῦ Μαρτίου τοῦ τῳρινοῦ...

Apostolos Gatsias

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Σkέφτnκαν vα θαvατώσoυv oλες τiς γάτες για vα σταματnσει ο koρωvαιoς....

Ολα μπορουν να τα σκεφτουν τα αρρωστα μυαλα της ΝΤΠ...



Οι υγειονομικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου φέρονται να εξέτασαν το ενδεχόμενο να διατάξουν την ευθανασία κατοικίδιων γατών στην χώρα κατά την διάρκεια της πρώτης επιδημίας COVID, όπως αποκαλύφθηκε...

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λόρδος Τζέιμς Μπέθελ ​​έκανε την παραδοχή προσπαθώντας να υποστηρίξει ότι οι κυβερνήσεις δεν είχαν επίγνωση για το πώς να ανταποκριθούν στον ιό, σημειώνοντας: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε… πόσο λίγα καταλάβαμε για αυτήν την ασθένεια».

«Υπήρξε μια στιγμή που ήμασταν πολύ ασαφείς σχετικά με το εάν τα οικόσιτα κατοικίδια θα μπορούσαν να μεταδώσουν την ασθένεια», είπε. 

«Στην πραγματικότητα, κάποια στιγμή υπήρχε μια ιδέα ότι ίσως χρειαστεί να ζητήσουμε από το κοινό να εξοντώσει όλες τις γάτες στην Βρετανία. 

Μπορείτε να φανταστείτε τι θα είχε συμβεί αν θέλαμε να το κάνουμε αυτό;»


πηγη

Kλέλια Pέvεσn για έγκλnμα Tεμπώv: Λυσσάτε γιατi βoυλιάζετε...

Η πασίγνωστη ηθοποιός Κλέλια Ρένεση έδωσε ηχηρή απάντηση στις αντιδράσεις κυβερνητικών τύπου Πορτοσάλτε-Τσίμα, οι οποίοι την κατηγόρησαν για την κίνηση της να βρεθεί πριν μερικές μέρες σε πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για το έγκλημα των Τεμπών έχοντας αγκαλιά την 4χρονη κόρη της, ότι… εξέθετε το παιδί σε κίνδυνο ! ! !



«Λυσσάτε γιατί βουλιάζετε» ήταν η απάντησή της σε όλους αυτούς που νομίζουν πως οι πολίτες θα «ξεθυμώσουν» μετά από κάνα δύο μήνες και έχουν ξεχάσει το έγκλημα των Τεμπών.

Η ηθοποιός απάντησε στα αρνητικά σχόλια, μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Η ηθοποιός έγραψε: «Σε όλους όσους “ανησυχούν” για το αν εξέθεσα το παιδί μου σε κίνδυνο, παίρνοντας το μαζί στην διαμαρτυρία για το έγκλημα στα Τέμπη της Κυριακής, θα τους πρότεινα να κάνουν focus την ανησυχία τους στα εγκλήματα που γίνονται κάθε μέρα εις βάρος των δικών τους παιδιών, φίλων, συγγενών από την εγκληματική αμέλεια των κυβερνήσεων.

Εγώ μάχομαι για όλα τα παιδιά, δικά μου ή δικά σας δεν έχει σημασία. Η ασφάλειά του δικού μου παιδιού όταν εγώ είμαι παρούσα είναι δεδομένη.

Κάντε μας τη χάρη ψυχοπονιάρηδες κ κατεβείτε σε καμία διαμαρτυρία για το κοινό κάλο κ αφήστε την υπερευαισθησία κ την υποκριτική τέχνη για κάνα σανίδι. ΚΟΙΝΩΣ, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ, ΛΥΣΣΑΤΕ Κ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ.

Υγ. Τα μικρά παιδιά τα είχαμε όλοι στην άκρη της συγκέντρωσης, με εύκολη διαφυγή, κ μηδέν ρίσκο. Οι μεγάλοι πηγαινοερχόμασταν στα σημεία.


πηγη

Πoιo κoμμα θα στnρiξει στiς εκλoγές ο Γιαvvακoπoυλoς; (βivτεο)



Εχει γινει διασημος, απ τις κατα καιρους δηλωσεις, που εχει κανει....

Και τωρα...

Ταραζει παλι τα νερα...

Ακουστε...



Πως εiπατε; 57 vεκρoi; Kι αυτo τo κoριτσακι πoυ εivαι ρε φovιαδες; Πoσoι εivαι oι vεκρoi;

Η Εριέττα. 23 χρονών...

Φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής στο ΑΠΘ. Ηταν μέσα στο καταραμένο τρένο....

Και την ώρα της σύγκρουσης, στο κυλικείο, με ένα φιλικό της ζευγάρι.....

Τα παιδιά βρέθηκαν νεκρά.....

Η Εριέττα δεν είναι ούτε στις λίστες των νεκρών, ούτε στις λίστες των τραυματιών....



ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ;


πηγη

Υπαρxoυv αvθρωπoι πoυ "υμvoυv" τον Mnτσoτακn....ΑΚOYΣΤΕ ! ! ! (βivτεο)



Eμεις δεν εχουμε τιποτα να πουμε....

Βρηκαμε το βιντεο και....

Τα συμπερασματα δικα σας...

Δειτε το !



ΕIπε στo ΒΒC oτι το μετρo τnς Θεσσαλoviκnς....ΛΕlΤΟYΡΓΕlΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

 












Mπορει καποιος να μας πει μια αληθεια που ειπαν τα λαμογια που μας κυβερνουν;

Ξυπνατε ρεεεεε

Και ρουσφετι να σας κανουν, θα το παρουν πισω μολις εκλεγουν, αν εκλεγουν....

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ....

Υπαρχουν πολλα πατριωτικα κομματα !

πηγη

Kατι βpωμαει πoλυυυυυυυυυ....

Για δειτε το βιντεο και τα συμπερασματα δικα σας...

πηγη

Ακoυστε τi λεει αυτoς ο λεβεvτnς, πoυ πoλλoι απo σας τov βρiζετε...



Ακουστε τον....

Και μην σας τραβαει απ την μυτη η προπαγανδα των συστημικων, που τους βολευει να βριζετε αυτον και οχι αυτους...



Aυτα τα oλiγα για τoυς "τnλεnρωες"....(βιντεο)

 


Εχει δικιο....

Ακουστε τον...

πηγη


Εvoxος 1, αθωoι oι 300;



Ειναι δυνατον; 
Αθωοι οι ρουσφετολογοι που διορισαν τον τσομπανη Σταθμαρχη και ενοχος μονο ο τσομπανης, που δεν ηξερε τι του γινοταν;
Μυαλο και κριση εχετε....
Τα συμπερασματα δικα σας...

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Tεραστια αvατρoπn δειxvoυν οι Δnμoσκoπnσεις...Ο Αμερικαvoς συμβoυλoς τoυ Koυλn τoβαλε στα πoδια ! ! !


Παει για ΙΣΤΟΡΙΚΟ χαμηλο η Ν.Δ.....



ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΡΓΗ του λαου..

Οι κυλιομενες Δημοσκοπησεις δειχνουν  ΚΑΘΕΤΗ πτωση στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ανοδο στον ΣΥΡΙΖΑ και στα μικρα..κομματα...

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ τι μαγικα θα κανουν οι ταχυδακτυλουργοι και πως θα τα παρουσιασουν στην τηλεοραση.

Θα δειξουν αποδοκιμασια στο πολιτικο κατεστημενο .θα δειξουν οτι φταινε ΟΛΟΙ θα δειξουν οτι τα μικρα κομματα κερδιζουν και οτι αλλο μαγικο σκεφτουν

Ενα ομως δεν μπορουν να το κρυψουν ....ειναι η μαζικη προσελευση των νεων στις εκλογες που θα πανε να ψηφισουν για να τιμωρησουν.

Εκει τα αποτελεσματα που παιρνουν ειναι ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και τους εχουν αφησει ΑΝΑΥΔΟΥΣ.

Δεν μπορουν να το διαχειστουν..

Επισης μας πληροφορουν οτι οι ερωτησεις ειναι περιεργες ουτως ωστε η μια απαντηση να αναιρει την αλλη για να βγαλουν μεσους ορους...

Θα μπουν «φίλτρα», «εκτιμήσεις» και «αναγωγές» που θα επιχειρήσουν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Έστω, γκρίζο…


πηγη

Τέμπn: Δεν εixαμε νερo, κατoυρoύσε ο έvας τov άλλo...

Η 19χρονη Βασιλική και ο σύντροφός της, Στέλιος βρίσκονταν στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε στα Τέμπη....



Η νεαρή φοιτήτρια φυσικοθεραπείας, που γλίτωσε από θαύμα με τον αγαπημένο της καθώς κάθονταν στο κυλικείο του τρένου όταν έγινε η σύγκρουση.

«Πλέον είμαι μία χαρά, χθες βγήκα από το νοσοκομείο. Ήμασταν μπροστά ακριβώς από το κυλικείο, στις πρώτες θέσεις, την ώρα της σύγκρουσης. Πριν από τη σύγκρουση, όλα ήταν γαλήνια, είχε πάρα πολύ κόσμο στο κυλικείο, κάποια στιγμή ακούστηκε ένα μπαμ. Μαύρισαν όλα. Βρήκαμε γρήγορα τις αισθήσεις μας, θυμάμαι ότι στην πλάτη μου έπεσε μία λαμαρίνα.

Σηκώθηκα αμέσως και φώναξα τον σύντροφό μου, τον είδα δίπλα μου, κρατηθήκαμε και είδαμε ότι είχε μία τρύπα-δεν ξέρω αν είχε λιώσει το πάτωμα- και κατεβήκαμε από εκεί» ανέφερε η νεαρή κοπέλα, η οποία, αφού βγήκε έξω με τον σύντροφό της κάλεσε τον πατέρα της από ένα τηλέφωνο που βρήκε τυχαία.

«Ο κόσμος καιγόταν, έπεφτε από τα βαγόνια και βγήκαν άνθρωποι που ήταν καλά. Επειδή ο σύντροφός μου ήταν ξυπόλυτος, του έδωσα τη ζακέτα μου. Μας έδωσε μία κοπέλα το μπουφάν της. Μας έδωσαν μία κουβέρτα…

Τέλος πάντως, όταν ηρεμήσαμε λίγο, καθίσαμε κάτω, πιστεύοντας ότι θα πεθάνουμε κι αυτές ήταν οι τελευταίες μας στιγμές στη γη. Εγώ έλεγα στον Στέλιο να φύγουμε, είδα έναν δρόμο και του έλεγα να πάμε από εκεί» πρόσθεσε εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένη η κοπέλα.

Στο τέλος της συγκλονιστικής περιγραφής της, η Βασιλική εξομολογήθηκε:

«Το σκηνικό που με τάραξε περισσότερο είναι όταν βγήκαμε έξω από το βαγόνι και χρειαζόμασταν νερό, ζητούσαμε μεταξύ μας νερό. Κάποια στιγμή είδαμε δύο παιδιά και το ένα ήταν σκυμμένο και βρεχόταν. Τους ζητήσαμε νερό αλλά μας απάντησαν ότι ο ένας κατουράει τον άλλο για να καθαρίσει το πρόσωπό του. Εκεί κατάλαβα ότι δεν έχουμε ελπίδα».


πηγη

ΓΙΑΤl ΑΣΦΑΛTOΣΤΡΩΣΑΝ άρov άρov τo σnμεio τnς τραγωδiας στα Tέμπn;

Κανουν ενεργειες, που δειχνουν οτι κατι τρεχει....

Κατι τρεχει, που δεν πρεπει να το μαθουμε....



Γιατί καθαρίστηκε ο χώρος ;

Ρε ένας θα ρωτήσει γιατί ασφαλτοστρώθηκε το σημείο του εγκλήματος στα Τέμπη... ΕΝΑΣ??? 

Γιατί καθαρίστηκε ο χώρος ενώ δεν έχει ξεκινήσει καν η υποτιθέμενη επιτροπή διερεύνησης του εγκλήματος... 

Τόσο ανάλγητοι είσαστε όλοι;

Τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία; δεν τα μάθουμε ποτέ τώρα πια. 

Γι αυτό και η ασφαλτοστρωση...


πηγη

Μoυσoυλμαvικo Συμβoύλιo παρά τω Πρωθυπoυργώ ! ! ! Ξαvαψnφiστε τov ρε....

Αυτος μπορει να θεωρηθει Ελληνας; 

Ξυπνατε ρε, ξυπνατε !



Την ειλημμένη απόφασή του να δημιουργήσει "Μουσουλμανικό Συμβούλιο παρά τω Πρωθυπουργώ" ανακοίνωσε από την Ξάνθη ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφήνοντας άφωνους όλους τους Έλληνες!

Υπογράμμισε μάλιστα ότι θα συνεχίσει την πολιτική του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, γυρνώντας έτσι σε εποχές Σαδίκ και Φαϊκογλου τη χώρα, κάνοντας την Άγκυρα να τρίβει τα χέρια της... Καθώς το "Μουσουλμανικό Συμβούλιο" που θα γίνει θεσμικό όργανο, θα μεταφέρει τις εντολές του Τούρκου "σουλτάνου" κατευθείαν μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου!

πηγη

Mε Απoφασn oμoφωvn...ΑφαIρεσαv τnv άδεια σε αvτιεμβoλιαστn γιατρo ! ! !

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ....

Η απόφαση του Ιατρικού Συλλόγου ήταν ομόφωνη και είναι η πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά, σε όλους τους ιατρικούς συλλόγους της χώρας...



Την αφαίρεση διά βίου της άδειας άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος αποφάσισε για αντιεμβολιαστή γιατρό ο Ιατρικός Σύλλογος Βόλου, μετά από επώνυμες καταγγελίες στον Σύλλογο.

Η απόφαση του Ιατρικού Συλλόγου ήταν ομόφωνη και είναι η πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά, σε όλους τους ιατρικούς συλλόγους της χώρας, που αφαιρείται για πάντα η άδεια από γιατρό να ασκεί τα καθήκοντά του, σε μία υπόθεση που απασχολούσε το συνδικαλιστικό όργανο των γιατρών της Μαγνησίας από τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Βόλου, με συνεχείς συνεδριάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου, αφαίρεσε από τον συνάδελφο γιατρό διά βίου την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο, αλλά η ποινή είναι εφέσιμη, ενώ δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ο συγκεκριμένος γιατρός, τον οποίο είχαν καταγγείλει για δύο υποθέσεις, ελεγχόταν από το Πειθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου Βόλου. Η πρώτη καταγγελία αφορούσε στις αντιεπιστημονικές απόψεις του σχετικά με την πανδημία της covid-19 και τον εμβολιασμό, αφού χορηγούσε, σύμφωνα με τους καταγγέλοντες, κοκτέιλ αντιβιοτικών, βιταμινών και ασπιρινών. 

Η δεύτερη υπόθεση ήταν, πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες, ότι προέτρεπε τους ασθενείς να αρνηθούν νοσηλεία τους σε νοσοκομείο. Υπήρξε και πάλι επώνυμη καταγγελία από κάτοικο του Βόλου ότι έχασε τη σύζυγό του εξαιτίας των συμβουλών του συγκεκριμένου γιατρού με αποτέλεσμα όταν η γυναίκα μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο η κατάστασή της να μην είναι αναστρέψιμη μέχρι που έφυγε από τη ζωή.

Εν τω μεταξύ, στον Ιατρικό Σύλλογο Βόλου είχαν γίνει και άλλες καταγγελίες για τις μεθόδους του γιατρού γι αυτό και η απόφαση για την αφαίρεση της άδειας άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος ήταν ομόφωνη.


πηγη

Πoσες συγvώμες έxει ζnτnσει έως τώρα για τα “oργια” πoυ έxει κάvει ο Eθvικoς Kερατάς;



Ποσες; 
Δειτε το παρακατω βιντεο και μυαλο και κριση εχετε...

Πεθαivoυv παvτoυ, πεφτoυv κατω σαv κoτoπoυλα....

 


Απο τι;

Απο τα μπολια φυσικα....

Και υπευθυνος;

Ο Μιζοτακης και η συμμορια τους καθως επισης και κατι λαμογια τηλεγιατροι....

Δειτε τι γινεται...







Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.