Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Πρωnv συστnμικoς Καvακης: Γ@μώ τiς γραβάτες σας, τα πτυxiα σας.....και σkατά στα μoύτρα σας ! ! !



Οι Ράδιο Αρβύλα είναι αυτοί  που λοιδορούσαν τους ανεμβολίαστους και συνέβαλαν στον καταστροφικό διαχωρισμό των πολιτών  στέλνοντας  τους Έλληνες για την ενεση Ευθανασίας.. ακολουθώντας την Κυβερνητική Πολιτική Μητσοτάκη & της Νέας Τάξης για έλεγχο και μείωση πληθυσμού.....

Και σημερα....

ΑΝΤ.ΚΑΝΑΚΗΣ: Αυτό που είναι χυδαίο είναι ότι τολμάς να κάνεις αυτούς τους συμψηφισμούς αυτήν την ώρα (εννοούσε  για το Μάτι), ξεκινάς να λες ότι δεν είναι της στιγμής, αλλά το λες. Αν δεν είναι της στιγμής, βούλωσέ το, μην το λες…»

«Επικοινωνούν αυτοί οι άνθρωποι με τον εγκέφαλό τους; Δηλαδή γ…ώ τις γραβάτες σας, τα σακάκια σας, τα πτυχία σας, τις θέσεις σας, την μούρη που πουλάτε οι δημοσιογράφοι οι έγκριτοι και σκατά στα μούτρα σας…».

«Αυτά που γράφουν στους τοίχους για δημοσιογράφους παπαγάλους είναι λίγα, δημοσιογραφία είναι πλέον υπάλληλος κομμάτων, καναλαρχών και διαφόρων άλλων συμφερόντων, τότε γίνεται εχθρός της Δημοκρατίας… Οι δημοσιογράφοι θα βάλουν τα τσιράκια τους και θα επιτεθούν… αλλά όσο και να δημιουργείτε πλασματική πραγματικότητα και λέτε ότι βρέχει ενώ σας φτύνουν, δεν βρέχει, σας φτύνουν…».


Πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.