Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Αυτα που δεν λενε στα καναλια....Κανοντας σου τεστ σ εμβολιαζουν χωρις να το ξερεις λεει η Δοκτωρ ! ! !

 Εμεις δεν θα πουμε τιποτα...

Τα λεει η Δοκτωρ...

Και κριση εχετε...

Ακουστε την στο βιντεο..







Να ενας τροπος να βγαλεις θετικα οσα κορωνοτεστ θελεις ! ! ! Αυτη ειναι η αξιοπιστια και η εγκυροτητα των κορωνοτεστ...

 Ετσι λοιπον πολυ απλα και ευκολα, μπορουν να βγαλουν ενα κορωνοτεστ θετικο..

Αποτελεσμα;

Ανεβοκατεβαζουν τα κρουσματα κατα το δοκουν...

Οταν βολευει τα κανουν πλλα...

Οταν θελουν τα εξαφανιζουν...

Δεν τα λεμε εμεις...

Σε κοινοβουλιο Ευρωπαικο λεγονται αυτα...

Δειτε το βιντεο...





Ροκος σε Ευαγγελατο:Αποφευγω να σε βλεπω, τρομοκρατεις τον κοσμο (Απολαυστε τον ! ! !)

 Ειλικρινεστατος...

Αποφευγω να σε βλεπω του λεει καταμουτρα...

Χαζογελαει ο Ευαγγελατος...

Και συνεχιζει ο Ροκκος....

Απολαυστε τον στο βιντεο....




Υπουργος του Γελιου: Ο ιος θρεφεται απο την εξω καρδια των Θεσσαλονικεων ! ! ! (Σκεφτειτε να κολλησει κορωναιο ο Κουλης και να κυβερναει αυτος)

Υπουργος του Γελοιου θα ηταν το σωστοτερο...



O υπυοργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης προσπάθησε να «μαζέψει» την δήλωσή του για τους Θεσσαλονικείς αλλά κατέληξε περισσότερο εκτεθειμένος, καθώς δήλωσε πως όποιοι έχουν «έξω καρδιά» και βρίσκονται σε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα... κολλούν κορωνοϊό! 

Όλα ξεκίνησαν ερώτηση του δημοσιογράφου σε διαδικτυακή εκδήλωση πριν λίγες ημέρες, γιατί οι περιορισμοί τηρήθηκαν στην Αθήνα κι όχι στη Θεσσαλονίκη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι «είναι και θέμα του χαρακτήρα του κόσμου καμιά φορά…».

Σε σημερινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο υπουργός Ανάπτυξης προσπάθησε να «τα μαζέψει» λέγοντας ότι «γιατί τα μέτρα εφαρμόστηκαν στην Αθήνα και όχι στην Θεσσαλονίκη», είπα: «καμία φορά είναι και ο χαρακτήρας κάποιου..κλπ» αυτό το μετέφρασαν: «Άδωνις ο χαρακτήρας των Θεσσαλονικέων φταίει για τον ιό και ακόμη και κάποιοι σοβαροί τσίμπησαν…».

Σε δεύτερη ανάρτησή του σημειώνει: «Η Θεσσαλονίκη είναι η αγαπημένη μου πόλη και ο χαρακτήρας των κατοίκων της, ζεστός, φιλόξενος, φιλικός και υπέροχος. Όσον αφορά στον ιό όμως η έξω καρδιά συμπεριφορά και η οικογενειακή ατμόσφαιρα μπορεί να έχει παίξει ρόλο διότι ο ιός θρέφεται από αυτά δυστυχώς».

Βέβαια σε λίγο καιρό αυτά τα συμπεριφορικά χαρακτηριστικά των Ελλήνων θα πάψουν να αποτελούν πρόβλημα, καθώς με τις απαγορεύσεις οικονομικής καταστροφής, η κυβέρνηση «βυθίζει» τη χώρα στη μιζέρια και μετατρέπει τους Έλληνες σε... ερημίτες.




πηγη 

"Συμμορία” του Μαξίμου: ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ...Έτσι θα γίνουν τα εμβόλια ! ! !

Μην κακοφαινεται σε μερικους η εκφραση "συμμορια"...

Ειναι η ποιο σωστη ειτε σας αρεσει ειτε οχι....

Οπως φυσικα και το "Κουλης" αντι του που πρωθυπουργου....



Τηλεδιάσκεψη λοιπον, με αντικείμενο το σχέδιο εμβολιασμού των πολιτών κατά του κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό την προεδρία του Κουλη....

Όλες οι προετοιμασίες.. διευθετήθηκαν για τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβολιασμό που θα μας επιβάλλουν.

Στη διάρκειά της εξετάστηκε η προετοιμασία για την παραλαβή-αποθήκευση και διανομή του εμβολίου, η εξειδίκευση του τρόπου ειδοποίησης και η διαδικασία με την οποία οι πολίτες θα κλείνουν ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα.

Οι ετοιμασίες θα έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου, ώστε να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί αμέσως μετά την παραλαβή του εμβολίου ύστερα από την έγκρισή του από την Ε.Ε.

Έτσι θα γίνουν τα εμβόλια

Θαυμάστε… ετοιμότητα οι κυβερνώντες. Τον τρόπο, με τον οποίο μπορεί ο πολίτης να δηλώσει συμμετοχή στην πλατφόρμα ώστε να παίρνει σειρά για να εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό, εξήγησε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό ενώ σήμερα πραγματοποιήθηκε και τηλεδιάσκεψη υπό τονΚουλη για την ετοιμασία της χώρας.

«Ο τρόπος θα είναι εξαιρετικά απλός και θα χρησιμοποιήσουμε ψηφιακά μέσα. Έχουμε ήδη μιλήσει για πλατφόρμες για το emvolio.gov.gr, για την άυλη συνταγογράφηση που είναι η κορωνίδα μίας στρατηγικής.

Αυτό το οποίο θα ήθελα να πω για την πλατφόρμα είναι το ότι θα μοιάζει πάρα πολύ με τις αντίστοιχες πλατφόρμες που μπορεί κανείς να κλείσει ένα αεροπορικό εισιτήριο. Δηλαδή εμείς θα κλείσουμε τα δύο ραντεβού εξαρχής με βάση τη διεύθυνση που έχουν δηλώσει οι πολίτες -τη διαθέσιμη διεύθυνση που έχουμε- στα διάφορα συστήματα του κράτους», δήλωσε....

Όπως τόνισε «θα κλείσουμε εξαρχής και τα δύο ραντεβού γιατί το εμβόλιο έχει δύο δόσεις και πάνω σε αυτές τις δύο δόσεις θα προτείνουμε ραντεβού στους πολίτες.

Τα οποία φυσικά θα μπορούν να τα αλλάξουν στην πορεία γιατί πάντοτε η διεύθυνση που έχουμε εμείς δεν είναι το σημείο στο οποίο ένας πολίτης κατοικεί αυτή τη στιγμή, μπορεί κάποιος να βρίσκεται στο χωριό του, να βρίσκεται σε κάποια άλλη πόλη. Από εκεί και πέρα θα διαμορφώσουμε κανάλια εξυπηρέτησης για τους πολίτες που δεν έχουν ψηφιακές δεξιότητες».





πηγη 

Άρης Σερβετάλης: «Μού έχει λείψει η εκκλησία...Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνω το εμβόλιο»

 

 Στην τελευταία ταινία της Γελένα Πόποβιτς «The man of God» («Ο άνθρωπος του Θεού»), ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου.

Στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και στη Μαριάνθη Κουνιά, μίλησε ο Άρης Σερβετάλης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πίστη του στονΘεό.

«Με το lockdown, μου έχει λείψει πολύ η εκκλησία. Γιατί όπως υπάρχουν τα σουπερμάρκετ για την τροφή του σώματος, έτσι είναι και οι εκκλησίες για την πνευματική τροφή. Και στις εκκλησίες δεν πας επειδή είσαι υγιής. Πας επειδή νοσείς πνευματικά. Θα έπρεπε να είναι ανοιχτές» τόνισε ο ίδιος.

Ενώ αναφερόμενος στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, εξήγησε: «Είμαι πολύ επιφυλακτικός, επειδή διαφημίζεται σαν σωτήρας και νομίζω πως θα είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνουν».

Για το κλείσιμο των εκκλησιών αλλά και το εμβόλιο κατά του κορονοϊού μίλησε το Άρης Σερβετάλης στο «Secret».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη στενή σχέση που είναι γνωστό ότι διατηρεί με την εκκλησία με αφορμή το κλείσιμο των ναών στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορονοϊό.

«Με το lockdown μού έχει λείψει πολύ η εκκλησία. Γιατί, όπως υπάρχουν τα σουπερμάσκετ για την τροφή του σώματος, έτσι είναι και οι εκκλησίες για την πνευματική τροφή. Και στις εκκλησίες δεν πας επειδή είσαι υγιής. Πας επειδή νοσείς πνευματικά. Θα έπρεπε να είναι ανοιχτές» λέει χαρακτηριστικά ο Άρης Σερβετάλης.

Όσον αφορά στο εμβόλιο για τον κορονοϊό, που ήδη έχει εγκριθεί -μεταξύ άλλων- σε Βρετανία και ΗΠΑ ο ηθοποίος δήλωσε επιφυλακτικός. «Είμαι πολύ επιφυλακτικός, επειδή διαφημιζεται σαν σωτήρας και νομίζω πως θα είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνουν» τόνισε.

 

 Πηγή 

 

Η Ιστορια επαναλαμβανεται....Θα δουμε παλι Νοτιους και Βορειους την Αμερικη;

Χωρίζονται πάλι σε βορρά-νότο οι ΗΠΑ....

Το Τέξας καλεί σε ομοσπονδία εναντίον των Δημοκρατικών πολιτειών....

Ανοιξαν οι Ασκοι του Αιολου...



Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε, την Παρασκευή (11/12, τοπική ώρα), την αγωγή που άσκησαν οι Αρχές του Τέξας αμφισβητώντας το εκλογικό αποτέλεσμα σε τέσσερις βασικές Πολιτείες, δηλαδή στην Τζόρτζια, στο Μίσιγκαν, στην Πενσιλβάνια και στο Ουισκόνσιν και αυτό μπορεί να αποτελέσει θρυαλλίδα εξελίξεων για τις ίδιες τις ΗΠΑ καθώς ως αντιπρόταση ο επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στο Τέξας Άλεν Γουεστ πρότεινε την δημιουργία μια "ένωσης νομοταγών πολιτειών" απέναντι στις "πολιτείες που παραβιάζουν το Σύνταγμα και δεν απολογούνται" (σσ. δηλαδή των Δημοκρατικών).

Αυτό θα σημάνει την δημιουργία των νέων "βορείων" και "νοτίων" που μπορεί να οδηγήσει τις ΗΠΑ ακόμα και στα πρόθυρα του εμφυλίου καθώς ο τρόπος που οι έγιναν οι εκλογές και ειδικότερα με την επιστολική ψήφος που πολλές φορές βρέθηκε να έχει γίνει νοθεία, τα λογισμικά καταμέτρησης που έφεραν ακόμα και το FBI αλλά και τους Δημοκρατικούς που δεν θέλουν (σαν να φοβούνται κάτι) να συνδράμουν στην αποσαφήνιση των "σκιών" οδηγεί τον κόσμο  ακόμα και σε ακραίες λύσεις.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Reuters, η αγωγή κατατέθηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα του Τέξας, Κεν Πάξτον, στις 9 Δεκεμβρίου, ζητώντας από το Ανώτατο Δικαστήριο να ακυρώσει τα αποτελέσματα στις προαναφερθείσες πολιτείες.

Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, μεταξύ άλλων, επισημαίνει:

«Η πρόταση της Πολιτείας του Τέξας για υποβολή καταγγελίας απορρίπτεται λόγω έλλειψης εξουσίας, σύμφωνα με το Άρθρο ΙΙΙ του Συντάγματος. Το Τέξας δεν έχει επιδείξει ένα δικαστικά γνωστό ενδιαφέρον για τον τρόπο με τον οποίο μια άλλη Πολιτείας διεξάγει τις εκλογές του. Όλες οι άλλες εκκρεμείς αγωγές απορρίπτονται ως αμφισβητήσιμες».

Η αγωγή του Τέξας

19 Πολιτείες των ΗΠΑ (μετά την συμμετοχή και της Αλάσκας) και περισσότεροι από 100 Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής των Αντιπροσώπων έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στην αγωγή που αμφισβητεί το σύνολο των 62 εκλεκτόρων που έλαβε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, στην Τζόρτζια, στο Μίσιγκαν, στην Πενσιλβάνια και στο Ουισκόνσιν.

Επίσης, πέντε πολιτείες των ΗΠΑ, το Μισούρι, το Αρκάνσας, η Λουιζιάνα, το Μισισιπή, η Νότια Καρολίνα και η Γιούτα, ζήτησαν από το Ανώτατο Δικαστήριο, την Πέμπτη (10/12), να τους επιτρέψει να συμμετάσχουν στην αγωγή του Τέξας.

Τέλος εξακολουθεί ο Τραμπ να παραμένει στην κούρσα της προεδρίας αν εξασφαλίσει τη νίκη μέσω των λεγόμενων «άπιστων εκλεκτόρων» εάν το Κολέγιο των Εκλεκτόρων, που πρόκειται να συναντηθεί στις 14 Δεκεμβρίου, αποφασίσει να μην ταυτιστεί με τα αποτελέσματα των Πολιτειών τους και ψηφίσει υπέρ του Τραμπ.



πηγη 

Αν ειναι δυνατον ! ! ! Ξηλωσαν Αστυνομικους, γιατι συνελαβαν με την βια Ασιατοαφρικανους στην Μυτιληνη, που αντιστεκονταν...

Τρεις συνοριακοί φύλακες και ένας αστυνομικός τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ύστερα από βίντεο, το οποίο διακινείται στο διαδίκτυο και τους απεικονίζει να ασκούν βία σε βάρος λαθρομεταναστων κατά την διάρκεια ελέγχου στη Λέσβο....



Στο βίντεο δεν φαίνεται η αρχή του επεισοδίου και για ποιο λόγο  οι αστυνομικοί άσκησαν βία, παρά μόνο η εξέλιξή του και η αντίσταση που προέβαλλε κατά την σύλληψη ένας εκ των δύο λαθρομεταναστων...

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με εντολή του αρχηγού της ΕΛΑΣ, Μιχαήλ Καραμαλάκη, η διερεύνηση του περιστατικού ανατέθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, ενώ παράλληλα, διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα....




πηγη 

Μπουμπουκος: Η Μπακογιαννη ειναι Εθνικα επικινδυνη ! ! ! (Κουλης ακουει;)

Ειναι επικινδυνη; 

Φυσικα και ειναι...

Μηπως ομως ειναι και ο Μπουμπουκος το ιδιο επικινδυνος;

Και ολοι οι παρατρεχαμενοι των Κουληδων; 

Αν θελετε την δικη μου ταπεινη γνωμη....

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ! ! ! 

Απολαυστε τον στο βιντεο....




Οι Έλληνες εμπιστεύονται μόνο τον εαυτό τους και όχι την κυβέρνηση πάνω από 60% λέει ΟΧΙ στο εμβόλιο...

Οι Έλληνες εμπιστεύονται τον… εαυτό τους και όχι την κυβέρνηση σε ότι αφορά στο θέμα του κορωνοϊού. Πανελλαδική έρευνα που πραγματοποιήθηκε για το lockdown 1 και 2, δείχνει αρκετές αλλαγές τόσο στην ενημέρωση για τον covid-19, όσο και για την αντίληψη των Ελλήνων σε αρκετά πράγματα.

«Οι περιορισμοί στις μετακινήσεις των πολιτών και στη λειτουργία των καταστημάτων είχαν αυτή τη φορά ως αποτέλεσμα στάσεις και συμπεριφορές των πολιτών διαφοροποιημένες σε σχέση με την άνοιξη του 2020», ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό , «Πρακτορείο 104.9FM» η Δρ. Μαρίνα Ψιλούτσικου, Μέλος ΕΔΙΠ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της έρευνας.

Η συγκεκριμένη έρευνα είχε ως βάση δείγμα 3.571 παρατηρήσεων, συμμετέχοντες κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα διαφορετικού κοινωνικοοικονομικού προφίλ και στόχο να «διερευνηθούν οι κύριες διαφοροποιήσεις ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο λόκνταουν, η συνέπεια των πολιτών απέναντι στα μέτρα, τα συναισθήματά τους, να εξακριβωθεί ο βαθμός ενημέρωσής τους και η εμπιστοσύνη τους προς τους εμπλεκόμενους φορείς» αλλά και να περιγραφεί η «γενική καταναλωτική συμπεριφορά στην ιδιαίτερη αυτή συνθήκη μετά και την εμπειρία του πρώτου λόκνταουν», εξηγεί η ερευνήτρια.

Βασικό ερώτημα ήταν δε να εξακριβωθεί εάν οι όποιες “αλλαγές” στην κοινωνία παγιώθηκαν: «σημαντικό ήταν να δούμε ποιες ήταν οι διαφοροποιήσεις και αν απέκτησαν μόνιμο χαρακτήρα, αν η αναγκαστική υιοθέτηση εξ αποστάσεως μεθόδων επικοινωνίας και συναλλαγών οδήγησε και σε διαφορετική στάση απέναντί τους» προσθέτει η κ. Ψιλούτσικου. Εξήγησε μάλιστα πως μια ακόμη στόχευση ήταν να διαφανεί και το αποτέλεσμα του δεύτερου λόκνταουν σε κάτι πιο ειδικό, στην ετήσια πλέον καταναλωτική ‘μάχη’ της Black Friday «που για πρώτη φορά μεταφέρθηκε εξ ολοκλήρου online, σε συνθήκες οικονομικών προκλήσεων και αβεβαιότητας ενώ η χώρα διανύει μια περίοδο με εξαιρετικά περιορισμένη, και για ορισμένα είδη εξαλειφθήσα, δημόσια κατανάλωση».

Η προσωπική «διαχείριση» της Covid-19 και η εμπιστοσύνη σε… εμένα

Συνολικά οι περισσότεροι ερωτηθέντες συμμορφώνονται με τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί στη διάρκεια του λόκνταουν με το 68% να κρατά αποστάσεις, το 86% να φορά μάσκα και το 90% να στέλνει SMS, ενώ «το 58% των Ελλήνων βγαίνει από το σπίτι όταν αυτό είναι απαραίτητο» αναλύει η κ Ψιλούτσικου που προσθέτει πως «οι γυναίκες δείχνουν λίγο μεγαλύτερη συνέπεια ενώ σημαντικά πιο συνεπείς είναι οι ερωτηθέντες μεγαλύτερης ηλικίας». Όσο για το… απαραίτητο πλέον αξεσουάρ υγείας, το 63% των Ελλήνων επιλέγουν υφασμάτινη μάσκα κι ένας στους τρεις τη μιας χρήσης, μη χειρουργική, έκδοση.

Μειωμένη είναι η διάθεση για ενημέρωση για την Covid-19 σε σύγκριση με τον Απρίλιο 2020 όπως και η εμπιστοσύνη. «Λιγότεροι από τους μισούς (ποσοστό 38%) ενημερώνονται καθημερινά, ενώ σχεδόν ένας στους δέκα δεν ενημερώνεται καθόλου», σημειώνει η κ. Ψιλούτσικου. Μικρότερο είναι και το ποσοστό που εμπιστεύονται τους εμπλεκόμενους φορείς, χωρίς διαφοροποίηση μεταξύ των φύλων ή του τόπου κατοικίας. Τη μεγαλύτερη πτώση εμφανίζει η εμπιστοσύνη προς την πολιτεία με ποσοστό 39% έναντι 57% τον Απρίλιο 2020 ενώ αμετάβλητο είναι το ποσοστό όσον εμπιστεύονται… τον εαυτό τους: οι 85 στους 100 Έλληνες δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης πάνω από όλα στη δική τους αντίληψη.

Ο «παράγοντας εμβόλιο»

Με τις εξελίξεις στο θέμα να καλπάζουν, σύμφωνα με την συγκεκριμένη έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών το 63% των Ελλήνων θεωρούν πιθανό να είναι διαθέσιμο το εμβόλιο στο πρώτο εξάμηνο του 2021 «ενώ το 42% των πολιτών προτίθεται να εμβολιαστεί».

Το εμβόλιο και τον εμβολιασμό «βλέπουν πιο θετικά οι γυναίκες και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία», εξηγεί η κ Ψιλούτσικου, ενώ μια δυνατότητα να παρέχεται επιλογή μεταξύ εμβολίων διαφορετικών εταιρειών «θα λειτουργήσει ενθαρρυντικά για όσους ήδη είναι θετικά διακείμενοι προς αυτό, ανασταλτικά για όσους έχουν ήδη επιφυλάξεις», αναλύει η υπεύθυνη της έρευνας.

«Ο φόβος για παρενέργειες και η αμφιβολία για την αποτελεσματικότητά του είναι οι βασικοί λόγοι δισταγμού απέναντι στον εμβολιασμό. Πάντως, ένας στους τρεις στον πληθυσμό πιστεύει ότι το εμβόλιο θα πρέπει να είναι υποχρεωτικό για όλους», προσθέτει.

Καταναλώνω online

Το “online” έχει έρθει για να μείνει αφού κατά τη διάρκεια του πρώτου λόκνταουν το 42% των Ελλήνων δοκίμασαν τηλεδιασκέψεις, το 33% αγορές από εμπορικά καταστήματα, το 14% συναλλαγές με το Δημόσιο ενώ 13 στους 100 προχώρησαν σε διαδικτυακές αγορές από super market. «Περισσότεροι από τους μισούς σκοπεύουν μάλιστα να συνεχίσουν κάποια ή κάποιες από αυτές τις δραστηριότητες και μετά το τέλος του λόκνταουν», εξηγεί η υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της έρευνας.

«Ένας στους δύο εξοικειώθηκαν με online αγορές/δραστηριότητες και τις βρίσκουν πιο εύκολες, πιο γρήγορες και πιο χρήσιμες. Το 25% νιώθουν πιο άνετα, το 19% τις θεωρούν πιο αξιόπιστες και το 16% πιο διασκεδαστικές σε σχέση με τη γνώμη που είχαν πριν το λόκνταουν ενώ ένας στους τρεις (37%) προτίθενται να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία clickaway, εάν αυτή προσφερθεί», προσθέτει η κ Ψιλούτσικου.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική τους υγεία τέλος, τουλάχιστον ένας στους τέσσερις έχουν διαφοροποιήσει τη συμπεριφορά τους λόγω covid-19. Έτσι οι Έλληνες μέσα στα λόκνταουν έχουν ακυρώσει ή αναβάλλει εξετάσεις (25%), θεραπείες (11%) και επισκέψεις στον οδοντίατρο (26%), αποφεύγουν να επισκεφθούν γιατρό για ήπια συμπτώματα (22%) κι έχουν ξεκινήσει ή αυξήσει την κατανάλωση βιταμινών (23%). Σημειωτέον την συμπεριφορά τους στα παραπάνω έχουν αλλάξει λίγο περισσότερο οι γυναίκες όπως και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία…

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ακτινογραφία της τελευταίας… “απόδρασης” πριν τον 2ο εγκλεισμό που ήταν μαζική: «Τουλάχιστον ένας στους δύο βγήκαν την ημέρα πριν το λόκνταουν στην περιοχή τους, είτε για ψώνια είτε για να δουν φίλους και συγγενείς. Ένας στους δύο (56%) δήλωσαν πως “είχαν ανάγκη να βγουν” ενώ ένας στους τρεις (36%) πως “ήταν απαραίτητο να κάνουν κάποιες αγορές” ενώ μόλις το 15% θεωρούσαν πως ήταν πιθανό να μεταδώσουν ή να κολλήσουν τον ιό εκείνη την ημέρα», σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας.

«Πάμε Black Friday 2020;»

Κι όμως τελικά δεν ‘ξέσπασαν’ στις ηλεκτρονικές αγορές οι Έλληνες κατά τη διάρκεια της ξενόφερτης «αλλά ‘καθεστώς’ πλέον» εκπτωτικής ημέρας. Συγκεκριμένα οι πολίτες πραγματοποίησαν αγορές στη Black Friday 2020 σε ποσοστό 36% -34,3% το 2019- ενώ η μέση δαπάνη ήταν επίσης ελαφρώς αυξημένη, στα 229 € από τα 216€ της περασμένης χρονιάς.

Περισσότερο φαν των… gadget οι γυναίκες και… σπιτόγατοι οι άνδρες το 2020. Οι γυναίκες ξόδεψαν φέτος 196€, σταθερά λιγότερα σε σχέση με τους άνδρες, η μέση δαπάνη των οποίων ανήλθε σε 280€. Σε ό,τι αφορά το είδος των αγορών, «οι γυναίκες προτίμησαν ρούχα και παπούτσια (69%), καλλυντικά και είδη προσωπικής περιποίησης (39%) ενώ οι άνδρες ηλεκτρονικά (48%), ρούχα και παπούτσια (47%)» εξηγεί η κ Ψιλούτσικου. Εντυπωσιακή είναι και «η αύξηση των αγορών σε ηλεκτρονικά για τις γυναίκες με 30% έναντι 14% το 2019 και σε είδη σπιτιού για τους άνδρες με 19% έναντι 7% το 2019», προσθέτει.

Τρεις στους τέσσερις Έλληνες δήλωσαν ικανοποιημένοι

Για άλλη μια χρονιά το μέγιστο ποσοστό έκπτωσης με το οποίο αγόρασαν οι Έλληνες τη συγκεκριμένη ημέρα δεν ήταν κοντά στα ‘στρατοσφαιρικά’ νούμερα του εξωτερικού αφού δεν ξεπερνούσε το 43% κατά μέσο όρο έστω και αν οι Έλληνες φαίνεται να… αρκούνται σε αυτό. «Τα ποσοστά έκπτωσης δεν είναι στην πραγματικότητα εφάμιλλα των ποσοστών που έχουν παραδοσιακά συνδεθεί με τη Black Friday διεθνώς, ένας στους δύο (ποσοστό 46%) όμως αγόρασαν και, μάλιστα, κυρίως προϊόντα της φετινής σεζόν ενώ μόλις ένας στους έξι αγόρασε κυρίως προϊόντα στοκ», ανέφερε η κ Ψιλούτσικου.

Οι μισοί Έλληνες πριν προχωρήσουν φέτος στις αγορές τους «χρησιμοποίησαν κάποια πλατφόρμα σύγκρισης τιμών και προσφορών» (σ.σ site “ψαχτήρι”) ενώ ένας στους τρεις καταναλωτές δεν είχε κάνει κανέναν προϋπολογισμό πριν την Black Friday 2020. Από την άλλη μόλις ένας στους έξι Έλληνες ξόδεψε τελικά περισσότερα από όσα είχε προϋπολογίσει με τα ελληνικά εμπορικά καταστήματα να αποτελούν τη δημοφιλέστερη επιλογή (ποσοστό 63%). «Συνολικά τρεις στους τέσσερις Έλληνες δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις αγορές τους στη Black Friday», εξηγεί η ερευνήτρια.

Οι περισσότεροι πάντως Έλληνες δεν πείστηκαν από τις προβαλλόμενες ως… “ευκαιρίες” πιθανές αγορές και τελικά αντιστάθηκαν στη σαγήνη της διαφημιστικής καταιγίδας: «από όσους δεν έκαναν αγορές το 58% δεν χρειάζονταν να αγοράσουν κάτι, ένας στους τρεις (33%) δήλωσαν ότι δεν είχαν ή δεν ήθελαν να διαθέσουν χρήματα κι ένας στους τέσσερις (23%) ότι δεν βρήκαν αρκετά καλές προσφορές» αναφέρει η υπεύθυνη της έρευνας.



Πηγή


Οπως ο Τουρκος, ετσι ο Βουλγαρος και ο Γερμανος, δεν θα γινει ποτε φιλος της Ελλαδος, στηριζουν την Τουρκια κι ας τους ταιζουμε τοσα χρονια...

 

Αναβιωσσαν οι παλιες συμμαχιες...

Γερμανια, Τουρκία και Βουλγαρία οι εχθροί της Ελλάδας....

Βουλγαρος και Τουρκος τα ιδια σκ@τ@ ειναι...



Και να που ξεβρακώθηκε ο Μπορίσοφ μαζί με την Μέρκελ χέρι χέρι, μπλόκαραν τις κυρώσεις προς στην Τουρκία! 

Κοντά τους και η Ιταλία μαζί με την Ισπανία, την Μάλτα και την Ουγγαρία!

Μόνο η Αυστρία ήταν κάθετα υπέρ της Ελλάδος και υπέρ των κυρώσεων ενώ και η Γαλλία στο τέλος χαμήλωσε τους τόνους και ευθυγραμμίστηκε πίσω από την πολιτική της Γερμανίας...

Η ντροπή της Ευρώπης....

Είμαστε μόνοι μας και πρέπει άμεσα να ανασυνταχτούμε.




πηγη 

Γεωργιάδης: «Δεν θα επιτρέπονται τα μετρητά, ο λόγος είναι απλός, θέλουμε να απαγορέψουμε την προσωπική επαφή»...


Όποιος δουλέψει βγαίνει από την αναστολή

«Τα κομμωτήρια ανοίγουν για υπηρεσίες κόμμωσης, όχι για νύχια (δεν ανοίγουν αυτά τα καταστήματα)», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας σε ερωτήματα των πολιτών, σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, σήμερα το απόγευμα.

 

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε:

– «Πρακτικά παραμένει κλειστό ένα μαγαζί που θα ανοίξει αυτό το διάστημα».

– «Δεν υπάρχει περιορισμός στους υπαλλήλους που θα έχει ένα κατάστημα».

– «Όποιος δουλέψει βγαίνει από την αναστολή».

– «Δεν θα επιτρέπονται τα μετρητά, ο λόγος είναι απλός, θέλουμε να απαγορέψουμε την προσωπική επαφή».

– Απαντώντας σε τοποθετήσεις ότι με τις αποφάσεις της κυβέρνησης θα ωφεληθούν οι μεγάλοι και θα καταστραφούν οι μικροί, ο υπουργός ανέφερε: «Ο λόγος που επιτράπηκαν οι τηλεφωνικές παραγγελίες και η χρήση του P.O.S έξω από τα καταστήματα είναι για να βοηθήσουμε τη μικρή επιχείρηση που δεν έχει οργανωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα».


Γεωργιάδης: Καταστήματα για μανικιούρ και πεντικιούρ δεν θα ανοίξουν!

– «Τα κομμωτήρια ανοίγουν για υπηρεσίες κόμμωσης, όχι για νύχια (δεν ανοίγουν αυτά τα καταστήματα)».

– «Δεν μπορεί κάποιος να περάσει από το μαγαζί και να διαλέξει ένα ρούχο. Δεν είναι αυτή η διαδικασία που έχουμε θεσμοθετήσει. Δεν ανοίξαμε τη λιανική πώληση, εξαιτίας του φόβου ότι τα καταστήματα δεν θα τηρούν τα μέτρα και για την εικόνα του συνωστισμού στους δρόμους», εξήγησε.

– «Από δήμο σε δήμο μπορεί να μετακινηθεί ένας πολίτης, από περιφέρεια σε περιφέρεια δεν μπορεί».

 

Πηγή 


Τραμπ:«Ο πρώτος εμβολιασμός θα γίνει σε λιγότερες από 24 ώρες»...

 Οι αρχές των ΗΠΑ χορήγησαν το βράδυ χθες Παρασκευή (τοπική ώρα· πρωί του Σαββάτου ώρα Ελλάδας) άδεια για την κατεπείγουσα χρήση του εμβολίου που ανέπτυξαν από κοινού η αμερικανική φαρμακευτική βιομηχανία Pfizer και το γερμανικό εργαστήριο βιοτεχνολογίας BioNTech εναντίον του νέου κορονοϊού, ενημέρωσε η επιστημονική διευθύντρια του ομοσπονδιακού οργανισμού φαρμάκων (FDA) με επιστολή της.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε ότι ο πρώτος εμβολιασμός κατά του νέου κορονοϊού στη χώρα του θα γίνει σε «λιγότερες από 24 ώρες».

«Αρχίσαμε ήδη την διανομή του εμβολίου σε όλες τις πολιτείες» της χώρας, τόνισε ο Τραμπ, σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα που μεταφορτώθηκε στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter., πρόσθεσε.

«Η πανδημία μπορεί να άρχισε στην Κίνα, αλλά εμείς θα τη σταματήσουμε εδώ στις ΗΠΑ», είπε ακόμη ο αρχηγός του κράτους, ο οποίος περηφανεύτηκε ότι η χώρα του κατάφερε «ιατρικό θαύμα», αναπτύσσοντας «ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο σε λιγότερους από εννέα μήνες».

 

 Πηγή 

Μπιλ Γκέιτς: ''Τι μας περιμένει μετά τον εφιάλτη του κορωνοϊού''...

 Μετά το τέλος του εφιάλτη οι 2 μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας που προβλέπει ύστερα από τον κορωνοϊό

Κάποια πράγματα δε θα είναι πια ίδια…

Μετά το τέλος του εφιάλτη: Οι 2 μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας που προβλέπει ο Μπιλ Γκέιτς μετά τον κορωνοϊό
Τι θα αλλάξει, πώς θα είναι ο κόσμος…

Η«κανονικότητα» όπως την ξέραμε δεν έχει μόνο αλλάξει δραματικά την περίοδο της πανδημίας, αλλά έχει τεθεί και υπό αίρεση για την εποχή που θα την ακολουθήσει, σύμφωνα με πολλούς αναλυτές.

Ένα από τα επίπεδα που όλοι συνηγορούν ότι θα είναι ριζικά διαφορετικό με την προ covid εποχή είναι το εργασιακό, συμπεραίνοντας ότι η τηλεργασία ήρθε για να μείνει σε ένα σημαντικό ποσοστό. Σύμφωνα με τον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος είχε προβλέψει την πανδημία προ πενταετίας και τώρα αναλύει διέξοδικά τις επιπτώσεις της, θα «κοπούν» περισσότερες από το 30% των ημερών που ο κόσμος πήγαινε στο γραφείο προ του κορωνοϊού.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας ο οποίος έπεσε μέσα σε όλες τις προβλέψεις του από την αρχή της πανδημίας (προέβλεψε εμβόλια και ομαλοποίηση της κατάστασης μέσα στο 2021 και οριστικό τέλος της το 2022) είναι ένας από εκείνους που προβλέπουν συνέχιση της τηλεργασίας και δουλειά γραφείου κυλιόμενα για τους εργαζόμενους, καθώς και περιορισμό των επαγγελματικών ταξιδιών κατά περίπου 50%.

 Η μεγάλη αλυσιδωτή επίπτωση που θα επιφέρει μια τέτοια εξέλιξη θα αφορά το real estate και την πλήρη αλλαγή των συσχετισμών στις τιμές των ενοικίων. Εταιρίες – κολοσσοί θα αποσυρθούν από μεγάλα κτίρια, δομές και γραφεία (νοικιάζοντας μικρότερα), οι τιμές των οποίων αναμένεται να πέσουν δραματικά. Επιπλέον εκτιμάται ότι το κέντρο θα γίνει λιγότερο προτιμητέο για ιδιώτες ενοικιαστές, όπου έως τώρα οι εργαζόμενοι – ακόμη και οι πιο καλοπληρωμένοι – ξοδεύουν τεράστια ποσά για ενοίκια.

Όταν δεν θα χρειάζεται η καθημερινή τους παρουσία στο γραφείο, η κατοικία σε τόσο ακριβά διαμερίσματα θα γίνει λιγότερο ελκυστική και ένα μεγαλύτερο σπίτι έξω από το κέντρο θα είναι πολύ πιο value επιλογή.

 Κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι οι τιμές ενοικίων στο κέντρο των πόλεων θα μειωθούν κατακόρυφα και θα ανατείλει μια λογική εξισορρόπησης τους. Το αν θα το δούμε και στη χώρα μας αυτό μένει να φανεί στην πράξη, το μόνο σίγουρο είναι ότι σήμερα οι τιμές των ενοικίων παραμένουν στα προ πανδημίας επίπεδα, ειδικά σε περιζήτητες περιοχές (όπως τα Νότια προάστια) και στον ορίζοντα δεν φαίνονται σημάδια πτώσης.

Εκτός από τις δυο σημαντικές αλλαγές στα εργασιακά, ο Μπιλ Γκέιτς βλέπει και κάτι που μπορεί να μας κάνει πραγματικά αισιόδοξους. Θεωρεί ότι η κινητοποίηση της επιστημονικής κοινότητας λόγω κορωνοϊού και η πρωτοφανής χρηματοδότηση της έρευνας μας έδωσαν εργαλεία που θα μπορούν να ελέγξουν άμεσα μια ενδεχόμενη νέα πανδημία.

Πλέον ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, πώς να το κάνουμε και κυρίως μπορούμε να κινηθούμε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Ο πλανήτης μπορεί να ζήσει και νέα πανδημία μετά τον κορωνοϊό, σίγουρα όμως δεν θα είναι το ίδιο φονική όσο ο covid…

 

Πηγή 

 

Μάριος Ματσάκης: «Ντροπή σας και ξανά ντροπή σας!!! Μόνο οι αντίχριστοι κλείνουν τις εκκλησίες στους πιστούς»…

 Ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης, 9 Δεκεμβρίου, την νέα δέσμη των αυστηρών μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση με στόχο την αναχαίτιση του κορωνοϊού.

Στις δηλώσεις του ο κ. Ιωάννου μάλιστα, θέλοντας να επεξηγήσει τα αυστηρά μέτρα, τόνισε τα εξής: «Όταν ανακοινώσαμε την τελευταία δέσμη μέτρων στις 27 Νοεμβρίου, αφήσαμε ανοικτό το παράθυρο για μερική αποκλιμάκωση ορισμένων περιορισμών ενόψει των εορτών, υπό την προϋπόθεση ότι θα το επέτρεπε η επιδημιολογική εικόνα. Είχαμε προειδοποιήσει επίσης και για το ενδεχόμενο επαναφοράς αυστηρότερων μέτρων εάν υπάρξει επιδείνωση των δεδομένων. Τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας δεν μας αφήνουν πολλές επιλογές.


Όλοι γνωρίζετε ότι τις τελευταίες μέρες καταγράφεται επιδείνωση των επιδημιολογικών δεικτών, η χειρότερη από τότε που ενέσκηψε η πανδημία. Τα κρούσματα αυξάνονται και αρκετοί συνάνθρωποί μας χρειάζονται νοσηλεία. Δυστυχώς ορισμένοι από αυτούς έχασαν τη μάχη για τη ζωή. Υπάρχει μια σχετική σταθεροποίηση στις νοσηλείες, αλλά δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε. Μας ανησυχεί συνεχιζόμενη αύξηση της «θετικότητας» που καταγράφεται από τα τεστ ταχείας διάγνωσης αντιγόνου σε όλη την Κύπρο. Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει ότι ο ιός βρίσκεται παντού, σε όλες τις πόλεις, χωριά, επαρχίες. Θέλουμε να καταστείλουμε την περαιτέρω διασπορά του προτού είναι αργά. Για αυτό, το επόμενο διάστημα η προσπάθειά μας θα επεκταθεί σε κλειστούς χώρους αυξημένου συγχρωτισμού, με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας.»

Ένα εκ των μέτρων που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ένεκα προφανώς και των εορταστικών ημερών είναι αυτό που αφορά τις εκκλησίες, το οποίο επακριβώς αναφέρει:

Ο εκκλησιασμός και άλλες μορφές θρησκευτικής λατρείας σε θρησκευτικούς χώρους θα τελούνται χωρίς την παρουσία πιστών. Θρησκευτικές τελετές (γάμοι, βαπτίσεις, κηδείες) επιτρέπονται με μέγιστο αριθμό τα 10 πρόσωπα.

«Ντροπή σας και ξανά ντροπή σας»

Ένας εξ αυτών που δημόσια τοποθετήθηκαν ήταν και ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εξαπέλυσε πυρά κατά όσων πήραν την προαναφερθείσα απόφαση.

Στην εν λόγω τοποθέτησή του ο κ. Ματσάκης αποκάλεσε «αντίχριστους» όσους προχώρησαν στο κλείσιμο των εκκλησιών.

Αυτούσια η ανάρτηση:

ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:
ΜΟΝΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ! ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ
ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ… ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ:
ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΟΝΤΙΟ-ΠΙΛΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ
ΕΚΔΗΛΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑ
ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ
ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΏΝ ΠΑΤΕΡΏΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ
ΤΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
Μ.Ματσακης
Ιατροδικαστής

Να υπενθυμίσουμε ότι τα μέτρα τίθενται σε ισχύ από την Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου στις 6 το πρωί.

Ο υπουργός Υγείας διευκρίνισε πως: «Με βάση τον σχεδιασμό που κάνουμε, θα παραμείνουν σε εφαρμογή μέχρι τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασης με στόχο την αναθεώρηση των μέτρων, υπό την προϋπόθεση ότι θα το επιτρέπει η επιδημιολογική εικόνα».


Πηγή 

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας ακύρωσε το συμβόλαιο για το εμβόλιο γιατί οι εθελοντές...αρπαξαν AIDS ! ! !

Αυτο μας ελειπε τωρα...



Θετικοί στο… AIDS εθελοντές που είχαν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού και η κυβέρνηση της Αυστραλίας ακύρωσε συμβόλαιο ύψους 1 δισ.$ με την εταιρεία CSL Limited για εμβόλιο κορωνοϊού, ύστερα από δείγματα εθελοντών που είχαν κάνει το εμβόλιο, σύμφωνα με τα οποία ήταν θετικοί στο… AIDS!

Η συμφωνία αφορούσε την προμήθεια 51 εκατ. δόσεων για το εμβόλιο που είχε αναπτύξει η CSL σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Queensland.

Η συμφωνία τερματίστηκε, όταν εθελοντές οι οποίοι είχαν μετάσχει στο πρόγραμμα ως δια μαγείας βρέθηκαν να έχουν AIDS! Όπως διευκρινίστηκε τα δείγματα για AIDS αποδείχθηκε πως ήταν λανθασμένα, άγνωστο για ποιο λόγο, αλλά οι αρχές της Αυστραλίας σταμάτησαν το πρόγραμμα  καθώς, όπως ανέφεραν ότι τα δείγματα αυτά θα είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση της εμπιστοσύνης του κοινού στο συγκεκριμένο εμβόλιο.

Ο  λόγος για τον οποίο βρέθηκαν με AIDS οι εθελοντές ήταν ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο χρησιμοποιεί μέρη από την πρωτεΐνη που βρίσκεται στο HIV και που κάνει το εμβόλιο πιο σταθερό στην αντιμετώπιση της πρωτεΐνης-ακίδας του COVID-19.




πηγη 

Πέτσας: Ανοιχτές θα είναι οι Εκκλησίες μόνο ανήμερα Χριστούγεννων και των Φώτων και μόνο για 9 άτομα!!!

 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ  Έντονο προβληματισμό και αναστάτωση για τις Εκκλησίες εν μέσω των Αγίων ημερών που έρχονται, έχει πυροδοτήσει η κυβερνητική απόφαση για την λειτουργία των Ιερών Ναών.
Η απόφαση αυτή δεν μας εκφράζει, τονίζει Συνοδικός Ιεράρχης στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΄΄ Εχω μιλήσει με τον Αρχιεπίσκοπο και του ζήτησα να επικοινωνήσει με τον Πρωθυπουργό ώστε να ανακαλέσει την απαράδεκτη απόφαση΄΄ προσθέτει ο Ιεράρχης.

΄΄Εαν δεν γίνει, οι αντιδράσεις από τον λαό θα είναι έντονες, έστω και σιωπηλά…. ΄΄ τονίζει.

Ανοικτές θα είναι οι εκκλησίες για τους πιστούς μόνο ανήμερα των Χριστούγεννα και των Φώτων, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, παρουσιάζοντας τα μέτρα που θα ισχύσουν ενόψει των εορτών.

«Τις δύο αυτές ημέρες θα επιτρέπεται η παρουσία έως και 9 ατόμων σε όλες τις εκκλησίες και έως 25 ατόμων στους Μητροπολιτικούς Ναούς σε όλες τις περιοχές της χώρας» τόνισε ο κ. Πέτσας προσθέτοντας ότι την ευθύνη τήρησης των μέτρων θα έχουν οι οικείες Μητροπόλεις και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Διευκρινίζεται επίσης, σε σχέση με τον εορτασμό των Θεοφανίων ότι δεν θα πραγματοποιηθεί αγιασμός υδάτων σε ανοικτό δημόσιο χώρο.

Απορίας άξιο πάντως είναι το γεγονός ότι πάλι οι πιστοί την “πληρώνουν” με αυτή την απόφαση ενώ π.χ. στα σούπερ μάρκετ είναι πιο “ελεύθερα” τα πράγματα. Πάντως αρκετοί Ιεράρχες και Κληρικοί έδειξαν την δυσαρέσκεια τους χαρακτηρίζοντας την συγκεκριμένη απόφαση ως “δώρο άδωρον”, εναποθέτοντας τις ελπίδες τους στην προσεχή συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Συγκεκριμένα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι:

-Διατήρηση αναστολής λιανεμπορίου σε όλη την επικράτεια.

-Κατ΄ εξαίρεση από την Κυριακή μέχρι τις 7 Ιανουαρίου θα λειτουργήσουν επιχειρήσεις μέσω click away.

Την Δευτέρα επίσης ανοίγουν τα κομμωτήρια, αποκλειστικά με ραντεβού, καθώς και τα βιβλιοπωλεία. Επίσης αλλάζει η ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί ( από 9 που ήταν). Η υποχρεωτική προληπτική καραντίνα περιορίζεται στις τρεις ημέρες για όσους έρχονται από το εξωτερικό.

 

Πηγή

 



Βρεθηκαν φαρμακα για τον κορωναιο και...τα εμβολια γρηγορα θα γινουν ΠΑΡΕΛΘΟΝ ! ! !

Η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έδωσε επείγουσα έγκριση κυκλοφορίας στο φάρμακο bamlanivimab της φαρμακευτικής εταιρείας Eli Lilly, ένα μονοκλωνικό τεχνητό αντίσωμα το οποίο ενισχύει τις άμυνες του ανοσοποιητικού συστήματος κατά του κορωνοϊού....



Το φάρμακο προορίζεται για ασθενείς με ήπια έως μέτρια συμπτώματα, οι οποίοι κινδυνεύουν να εμφανίσουν επιδείνωση, όπως είναι οι ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών και οι άνθρωποι άνω των 12 ετών με συννοσηρότητες λόγω χρόνιων παθήσεων. Είναι το πρώτο φάρμακο που εγκρίνεται για ασθενείς σε σχετικά πρώιμο στάδιο του Covid-19.

 Η FDA διευκρίνισε ότι η άδεια της δεν αφορά τη χρήση του φαρμάκου σε ασθενείς που ήδη νοσηλεύονται και χρειάζονται οξυγόνο και τους οποίους, όπως έδειξαν οι προηγηθείσες δοκιμές, το φάρμακο δεν ωφελεί, αντίθετα μπορεί ακόμη και να επιδεινώσει την κατάσταση τους. 

Η επείγουσα έγκριση δόθηκε με βάση τα αποτελέσματα κλινικής δοκιμής φάσης 2, που έδειξε ότι το φάρμακο μπορεί να μειώσει το ιικό φορτίο, τα συμπτώματα και την πιθανότητα εισαγωγής στο νοσοκομείο σε ασθενείς με ήπια έως μέτρια Covid-19. 

Περίπου το 3% των συμμετεχόντων στην δοκιμή χρειάστηκαν να πάνε σε τμήμα επειγόντων νοσοκομείου ή να κάνουν εισαγωγή, έναντι ποσοστού 10% μεταξύ όσων είχαν πάρει εικονικό φάρμακο (πλασίμπο) και αποτελούσαν την ομάδα ελέγχου.

Περισσότερα δεδομένα πάντως θα χρειαστούν, προκειμένου η FDA να δώσει την οριστική και πλήρη έγκριση της για το bamlanivimab, η ασφάλεια και αποτελεσματικότητα του οποίου θα συνεχίσει να αξιολογείται από την αρμόδια εποπτική αρχή των ΗΠΑ.

 Η είδηση της κατ' αρχήν έγκρισης προκάλεσε άνοδο της μετοχής της εταιρείας στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τους «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς» και το πρακτορείο Ρόιτερς. Η Eli Lilly έκανε γνωστό ότι θα παράγει ένα εκατομμύριο δόσεις έως το τέλος του 2020 και θα επεκτείνει περαιτέρω την παραγωγή της το 2021 για να καλύψει τη διεθνή ζήτηση, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλες χώρες για την έγκριση του φαρμάκου. Η αμερικανική κυβέρνηση έχει ήδη αγοράσει 300.000 δόσεις του φαρμάκου.

Η ανταγωνίστρια εταιρεία Regeneron έχει υποβάλει επίσης αίτημα για επείγουσα αδειοδότηση ενός δικού της φαρμάκου δύο αντισωμάτων, το οποίο -αν και σε δοκιμαστική φάση- είχε χρησιμοποιηθεί και στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.



Πηγη 

Μελέτη Οξφόρδης για την Ελλάδα: Το επίπεδο δικτατορίας στην Ελλαδα αγγίζει το επίπεδο της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ! ! !

Αυτη ειναι η δημοκρατια, που μας τσαμπουνανε στα καναλια τους, οι του Καθεστωτος των Κουληδων....

Τους πηρανε ειδηση ακομη και οι ξενοι....

Δειτε πως περιγραφουν το Καθεστως των Κουληδων, στα ξενα πανεπιστημια...



Με δείκτη αυστηρότητας lockdown 84.26, η Ελλάδα έχει την σκληρότερη καραντίνα  για τον κορωνοϊό στον πλανήτη, μαζί με τη Βενεζουέλα και τη Μογγολία, δύο χώρες που η λέξη «δημοκρατία» δεν είναι ακριβώς αυτή που θα μπορούσε να περιγράψει την «ποιότητα» του πολίτευματός τους. 

Ο συνδυασμός κλειστών καταστημάτων, απαγόρευσης κυκλοφορίας (ειδικά μετά τις 21.00), SMS για μετακινήσεις, μια σειράς απαραίτητων εγγράφων για να μπορούν να βγαίνουν από τα σπίτια τους, οι απαγορεύσεις προσευχής στις εκκλησίες, η απαγόρευση ψαρέματος και κυνηγίου κλπ. κατατάσσουν την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως ανάμεσα στις χώρες που έχουν εγκαθιδρύσει καθεστώς «υπό όρους διαβίωσης», ουσιαστικά ένα δικτατορικό καθεστώς.

Οι λοιπές χώρες της Ευρώπης και του κόσμου έχουν λιγότερους περιορισμούς 

Η μέτρηση γίνεται από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ( bit.ly/2IBoxvA ) με τον δείκτη της απόλυτης δικτατορίας να είναι στο 90.

Η Ελλάδα με 84.26 βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό το επίπεδο με την στέρηση των προσωπικών ελευθεριών κίνησης και διαβίωσης να είναι ελάχιστα πριν την απόλυτη.

Όλα αυτά ενώ η καραντίνα έχει αποτύχει πανηγυρικά, άρα η κυβέρνηση έχει αποτύχει να προστατέψει τους πολίτες, η επιτροπή «ειδικών», που η ίδια η κυβέρνηση έχει συστήσει, ζητά εισαγγελέα -και εν τέλει επενέβη- για τα πεπραγμένα του κυβερνητικού ΕΟΔΥ, σχετικά με τα εικονικά στοιχεία των κρουσμάτων και άλλα λένε την μία εβδομάδα και άλλα την άλλη. 

Το μοναδικό που φαίνεται να έχει επιτύχει η κυβέρνηση είναι το «μία τηλεόραση-μία φωνή»: Ούτε επί ΥΕΝΕΔ της επταετίας δεν υπήρχε τόσο «κοινό» και τόσο «ξεφωνημένα» παραπλανητικό δελτίο ειδήσεων, όπως αυτό που ακούγεται από τα έξι ιδιωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.




πηγη 

Dr.Πέτρος Λιγοξυγκάκης: “Δεν ξέρουμε πόσο σταματάει την μετάδοση του ιού”...

 

 Ο Πέτρος Λιγοξυγκάκης, καθηγητής Ανοσολογίας στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, δήλωσε μεταξύ άλλων, όταν ρωτήθηκε το πότε θα επιστρέψει σε μία σχετική κανονικότητα η κοινωνία:
«Με βλέπετε λίγο διστακτικό, γιατί δεν ξέρουμε το πόσο σταματάει το εμβόλιο την μετάδοση του ιού από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Δεν ξέρουμε πόσο σταματάνε την μετάδοση του ιού τα εμβόλια.
Υπάρχει πιθανότητα οι εμβολιασμένοι να γίνουν απλώς ασυμπτωματικοί φορείς.
Αν συμβεί αυτό, τότε θα κυκλοφορεί ο ιός ακόμα και μετά τους εμβολιασμούς.
Άρα θα πρέπει να προσέχουμε και να εφαρμόζουμε μέτρα και μετά το εμβόλιο κα να εμβολιαζόμαστε κάθε χρόνο ανάλογα με την ανοσία του καθενός».
Τελικά οι «ειδικοί» και υπέρμαχοι των συγκεκριμένων εμβολίων μόνο σίγουροι δεν είναι για τα εμβόλια των μεγάλο-εταιρειών, τα οποία πήραν έγκρισης σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, κάτι που χαρακτηρίζεται ως πρωτοφανές στα ιατρικά χρονικά.

Μήπως να ακούσουμε εκείνους που φωνάζουν πως είναι προτιμότερο να χρησιμοποιηθεί το φάρμακο κατά του COVID, το οποίο έχει εγκριθεί στις ΗΠΑ και έχει δοκιμαστεί για ασθενείς με ήπια και μέτρια συμπτώματα και μετά βλέπουμε; Γιατί τόση βιασύνη;;;

 

 

Πηγή 

Η Γερμανία αρχίζει τις απελάσεις ! ! ! Η Ελλάδα; Θα την μιμηθει, ή θα πάρει και τους διωγμένους απο την Γερμανία;

Ειναι ικανοι οι Κουληδες...

Ειναι ικανοι να γεμισουν την Ελλαδα με τους διωγμενους απ την Γερμανια και ισως αργοτερα και απο αλλες χωρες...

Ο Θεος να βαλει το χερι του...



Συνολικά, περίπου 790.000 Σύροι έχουν μεταναστεύσει τα τελευταία δέκα χρόνια στη Γερμανία, όπου πλέον ζει η μεγαλύτερη συριακή κοινότητα στην Ευρώπη

Λαμβάνοντας την απόφαση αυτήν η Γερμανία διαχωρίζει τη θέση της από τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ

Η Γερμανία θα επιτρέψει εκ νέου από τον Ιανουάριο του 2021 τις απελάσεις Σύρων που θεωρούνται «επικίνδυνοι» στη χώρα τους, παρά τις επικρίσεις ενώσεων στήριξης των μεταναστών, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών.

«Όποιος διαπράττει σοβαρά εγκλήματα ή έχει τρομοκρατική δραστηριότητα με στόχο να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στο κράτος και τους πολίτες μας πρέπει να φεύγει από τη χώρα» δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Χανς – Γκέοργκ Ένγκελκε, στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών.

«Η Γερμανία δεν πρέπει να γίνει καταφύγιο επικίνδυνων ατόμων ή εγκληματιών» πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι το μέτρο ενδέχεται να αφορά περίπου 90 ανθρώπους που θεωρείται ότι συνδέονται με ισλαμιστικά δίκτυα.

Ωστόσο, πρακτικά η απέλαση μεταναστών προς τη Συρία κινδυνεύει να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση, καθώς το Βερολίνο δεν έχει διπλωματικές σχέσεις με τη Δαμασκό, ενώ το ίδιο το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών έχει παραδεχθεί ότι η κατάσταση στην εμπόλεμη χώρα δεν είναι ακόμη πολύ σταθερή.

Η απόφαση αυτή, που ελήφθη έπειτα από πρωτοβουλία των πρωθυπουργών των συντηρητικών κρατιδίων που ανήκουν στο κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, σπάει ένα ταμπού στη Γερμανία, η οποία το 2015 είχε ανοίξει τις πόρτες της στους σύρους πρόσφυγες.

Λαμβάνοντας την απόφαση αυτήν η Γερμανία διαχωρίζει τη θέση της από τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, και αυτό «δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε περήφανοι», σχολίασε ο Σοσιαλδημοκράτης Μπόρις Πιστόριους, υπουργός Εσωτερικών της Κάτω Σαξονίας.

Συνολικά, περίπου 790.000 Σύροι έχουν μεταναστεύσει τα τελευταία δέκα χρόνια στη Γερμανία, όπου πλέον ζει η μεγαλύτερη συριακή κοινότητα στην Ευρώπη.

Η Γερμανία είχε κηρύξει το 2012 μορατόριουμ στις απελάσεις προς τη Συρία εξαιτίας του εμφυλίου πολέμου στη χώρα.

Το ζήτημα των απελάσεων ήρθε ξανά στο επίκεντρο το Νοέμβριο του 2019 από τον συντηρητικό ομοσπονδιακό υπουργό Εσωτερικών, Χορστ Ζέεχοφερ, μετά το φόνο με μαχαίρι ενός τουρίστα στη Δρέσδη από ένα σύρο πρόσφυγα που συνδεόταν με δίκτυα εξτρεμιστών ισλαμιστών.

Οι συντηρητικοί κατάφεραν να επιβάλουν τις απόψεις τους παρά τις διαμαρτυρίες από τα αριστερά κόμματα, τα οποία κάνουν λόγο για «σκάνδαλο», και τις ανθρωπιστικές οργανώσεις.

Η απόφαση αυτή αποτελεί «ντροπή για το κράτος δικαίου και είναι εξαιρετικά ανεύθυνη», αντέδρασε η μη κυβερνητική οργάνωση Pro-Asyl, η οποία κατηγόρησε τους συντηρητικούς αξιωματούχους ότι θέλουν να πάρουν με το μέρος τους «τους ψηφοφόρους της Δεξιάς»





πηγη 

Παγώνη: «Να μην ανοίξουν λιανεμπόριο και εκκλησίες! Με τόσους θανάτους δεν μας απασχολεί το ρεβεγιόν»...

Μαντάμ Παγωνη που τους είδατε τους νεκρούς;;;; 

Γιατί εμείς δεν έχουμε δει κανεναν;;;;

Κατά του ανοίγματος του λιανεμπορίου αλλά και των εκκλησιών τάχθηκε η Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών-Πειραιώς, Ματίνα Παγώνη.

Σύμφωνα με την κ. Παγώνη, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA, είναι λογικό να μην πέφτουν ακόμα τα κρούσματα καθώς το ιιο φορτίο είναι ακόμα πολύ υψηλό.

« Όταν νοσηλεύονται πάνω από 3.500 άτομα είναι αναμενόμενο ένα μεγάλο ποσοστό αυτών να διασωληνωθεί. Περιμέναμε να μειωθούν πολύ πιο γρήγορα τα κρούσματα αλλά αυτό δεν έγινε. Η Βόρεια Ελλάδα είναι ακόμα στο κόκκινο. Υπάρχουν νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη να ξεκινούν εφημερία με ένα ή δύο κρεβάτια ΜΕΘ».

Η ίδια αναφέρθηκε και στο άνοιγμα των κομμωτηρίων χαρακτηρίζοντάς τα ελεγχόμενους χώρους αφού ο κόσμος προσέρχεται με ραντεβού και μπορούν να τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας.

Ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά με το άνοιγμα του λιανεμπορίου ακόμα και αν μιλάμε για μικρά γειτονικά μαγαζιά. «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για να προχωρήσουν στο άνοιγμα του λιανεμπορίου. Στην επόμενη εβδομάδα μετά το άνοιγμα μπορεί να δημιουργηθεί μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων και μετά θα λέμε ‘γιατί άνοιξαν τα μικρά μαγαζιά’» ανάφερε η γιατρός.

Όσον αφορά τις εκκλησίες η κ. Παγώνη υποστήριξε ότι «αυτό που ισχύει σε όλες τις άλλες περιπτώσεις θα ισχύει και για τις εκκλησίες. Όλοι πρέπει να κατανοήσουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα αν μια φορά Χριστούγεννα δεν πάει ο κόσμος στην εκκλησία. Δεν πρέπει να ανοίξουν οι εκκλησίες για τον κόσμο».

Σχετικά με τις φετινές γιορτές αλλά και τo Πάσχα του 2021 η κ. Παγώνη ήταν κάθετη. «Όταν έχουν 100 θανάτους την ημέρα δεν μας απασχολεί πώς θα κάνουμε ρεβεγιόν. Το πρόβλημα είναι πώς θα ξεκινήσουμε να κάνουμε τα εμβόλια. Δεν νομίζω να προλάβουμε ούτε το Πάσχα. Περιμένουμε τέλος Ιουνίου να έχει κάνει ένα το εμβόλιο ένα 55-60% του πληθυσμού. Μετά το καλοκαίρι θα μπούμε σε μια κανονικότητα».

 

 

Πηγή 

ΜΟΝΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΕΙΝΑΙ… (ΒΙΝΤΕΟ)



ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ-ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2020…. Ο Π. ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΜΟΝΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ………. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ

Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΚΟΙΜ (ΖΩΟ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ…. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟΣ….

 

Πηγή 

Επισημα στοιχεια του ΕΟΔΥ για θανατους απο γριπη στην Ελλαδα τα προηγουμενα χρονια....



Κάθε χρόνο στην Ελλάδα πεθαίνουν από διάφορες αιτίες 125.000 άνθρωποι. Αρα κάθε ημέρα πεθαίνουν στην Ελλάδα 343 άνθρωποι. Και μας έχουν ζαλίσει εννιά μήνες με καθημερινή τρομολαγνεία και πλύση εγκεφάλου για 300 500 1000 νεκρούς και αυτοί χωρίς να αποδειχτεί ότι πέθαναν από κορωνοιό, απλά προσθέτουν αριθμούς χωρίς να υπάρχει καμία εργαστηριακή ιατροδικαστική εξέταση....

Θα στο πω αλλιώς.. πέρυσι πέθαναν από απλή γρίπη 158 επιβεβαιωμένοι εργαστηριακά αποδεδειγμένα με νεκροψίες.

Και άλλοι 1.000 με εκτίμηση από γρίπη. Άρα πάνω από 1100 πέθαναν από γρίπη.

Φέτος απαγόρεψαν τις νεκροψίες, άρα όλοι οι θάνατοι από Κορωνοιό είναι υποθέσεις!!!! ΘΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ !!

Μόλις εμφανίστηκε ο κορωνοιός αμέσως απαγόρεψαν όλες τις νεκροψίες, δήθεν γιατί είναι πολύ μεταδοτική θανάσιμη ασθένεια. Θυμόμαστε όλοι που μας παρουσίαζαν να θάβουν τους νεκρούς μέσα σε ερμητικά κλειστά φέρετρα. 

Ένα τεράστιο ψέμα ώστε να τρομοκρατηθεί ο γενικός πληθυσμός, ειδάλλως δεν θα υπάκουγε στις προσταγές τους. Ένας δεύτερος λόγος είναι διότι κάνοντας νεκροψία θα αποδειχτεί από τι ακριβώς πεθαίνει ο ασθενής, και αυτό ήθελαν να το αποκρύψουν, διότι θα κατέρεε αμέσως το μεγάλο τους μυστικό, ότι μας κοροιδεύουν όλους.

Γιατί οι εισαγγελείς δεν διατάσσουν εισαγγελική έρευνα στα νοσοκομεία της Ελλάδας και νεκροψίες ώστε να επαληθευτούν τα κρούσματα και οι θάνατοι από Κορωναιό;

Για να μην κολλήσουν;

Μα σύμφωνα με το σύνολο των "έγκριτων" επιστημόνων τύπου Τσιόδρα-Χαρδαλιά γέμισε η Ελλάδα από κορωνοιόπληκτους και εκατοντάδες θανάτους. Τότε τι φοβούνται να κάνουν νεκροψίες; μην πάθουμε ΠΑΝΔΗΜΙΑ; αφού μας λένε ότι έχουμε ήδη πανδημία...

Παγκοσμιοποίηση το λένε..σχεδόν όλοι οι πολιτικοί κρατών έχουν το ίδιο αφεντικό και εκτελούν τα σχέδια των αφεντικών τους, τα οποία εδρεύουν τώρα στην Κίνα διότι εκεί μεταφέρουν το νέο σύστημα διακυβέρνησης του πλανήτη.

Λοιπόν για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους :

-ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ εκπορεύθηκε από τον Π.Ο.Υ. !!!

-Στην Λομβαρδια οι ιατροδικαστές που επέμεναν να κάνουν νεκροτομές προπηλακίστηκαν,ενώ στη γερμανια πρόσφατα, έκαναν κάποιο περιορισμένο αριθμό εν κρυπτώ και έπεσαν από τα σύννεφα με τα ευρήματα !!!

-Πάντως τους θρόμβους τους ανακάλυψαν με τις 2-3 ΚΡΥΦΕΣ νεκροτομές που έγιναν στο Bergamo, ενώ μέχρι τότε ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ εν ΨΥΧΡΩ τους διασωληνωμένους, γιατί φυσικά αγνοούσαν την δημιουργία των θρομβώσεων !!!

-Υπάρχουν πλήστες-όσες καταγγελίες Ιταλών ιατροδικαστών,καθως και σχετικά videos με επιστημονικές ομιλίες τους !

-Πάντως είναι για να ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ, για το ΕΠΙ ΣΚΟΠΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ του Π.Ο.Υ....με την απαγόρευση των νεκροτομών,τη στιγμη που η ανθρωπότητα αντιμετώπιζε μια καινούργια ιογενή νόσο !!!

-Πως θα την μελετούσε και πως θα έβγαζε συμπεράσματα για τις αιτίες της, τις συνέπειες της, τις επιπλοκές της, τις παρενέργειες των δοκιμαστικών εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων, την αποτελεσματικοτητα των θεραπειών κλπ, χωρίς ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΣ και ΜΑΖΙΚΕΣ νεκροτομές ???

Η κοινή λογική είναι αναγκαία σε ΟΛΟΥΣ, είτε είναι γιατροί, είτε είναι περιπτεράδες, είτε είναι λαχειοπώλες, είτε είναι βενζινάδες και φυσικά...είτε είναι υπουργοί, είτε είναι πρωθυπουργοί !!!




πηγη 


Δείτε το απαγορευμένο Video για να κατανοήσετε τι πραγματικά θέλουν οι δηθεν “Σωτήρες” μας...



Το Πολιτικό σύστημα ποντάρει στην άγνοια των πολιτών..Οι Κομπογιαννίτες Λοιμωξιολόγοι με τους Πολιτικούς Απατεώνες σας παρουσιάζουν νεκρούς που έχουμε κάθε χρονο ως θανάτους απο Covid και μας τα επιβεβαίωσε και το μελος της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας κ.Τσιόρδας οτι βάζουν ολους τους νεκρούς απο αλλες αιτίες στην ιδια δεξαμενή!! Οπως και για τα κρούσματα τα διαγνωστικά δεν ξεχωρίζουν τον covid 19..


Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ δεν συγκίνησε καμία Εισαγγελική Αρχή Αστυνομία και οσους ορκίστηκαν να προστατέψουν το Σύνταγμα των Ελλήνων.

Υπάρχει το Πανεπιστημιακό Σύγγραμμά Μοριακής Βιολογίας των Καθηγητών  Alberts ,Bray,Johnson,Levis, Raff,Roberts Walter .

Tι μας λένε? Οτι μας σερβίρουν την Γενετική παρέμβαση με την Ταμπέλα των εμβολίων.

 Δείτε αυτο το απαγορευμένο Video για να κατανοήσετε τι πραγματικά θέλουν οι δηθεν “Σωτήρες” μας...

 


 

 

 

Πηγή 

 

 

Οι Ιωσεις δεν εξαφανιζονται με μετρα, εποχιακες ειναι, ξυπνατε... Την Ελλαδα καταστρεφετε μονο, με τα ηλιθια μετρα σας ! ! !

Ξυπναρε ρε ανικανοι...

Μεχρι και οι γιαγιαδες ξερουν, οτι ειναι εποχη των ιωσεων τωρα...

Και σταματηστε επιτελους, να λετε τις παπαριες περι θανατηφορου ιου...

Μια γριπη ειναι και τιποτε περισσοτερο....

Γι αυτο και σας προκαλω...

Πειτε μας, ποσους νεκρους ειχαμε περυσι απ την απλη γριπη;

Ξερω, δεν τολματε να το πειτε, γιατι θα απομυθοποιησετε την κορωνογριπη σας....

Πουθενα στην Ευρωπη, ρε ανικανε "Πρωθυπουργε", δεν κυβερνουν οι επισης ανικανοι, λοιμωξιολογοι... Ναι ρε, οι λοιμωξιολογοι κυβερνουν, αυτοι σε τραβουν απ την μυτη...

Πουθενα δεν εχουν τετοια μετρα οπως της Ελλαδος....

Ξερετε οτι την καταστρεφετε και συνεχιζετε....

Ειστε κατι χειροτερο απο ανικανοι....ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ! ! !





Χάρης Σκοπελίτης

Μαυριζουν, λοιμωξιολογους, εμβολιο και Κουληδες, στις δημοσκοπησεις οι Ελληνες ! ! ! Μονο γεροι και γριες τους εμπιστευονται...

Επιφυλακτικοί εμφανίζονται οι πολίτες στο ερώτημα αν θα εμβολιαστούν άμεσα ή θα περιμένουν ένα μικρό διάστημα μέχρι να σιγουρευτούν. Μάλιστα ο ηλικιακός παράγοντας εμφανίζεται καθοριστικός για τη διαμόρφωση των τάσεων....



Το εμβόλιο και οι ηλικίες

Σε δημοσκόπηση της ALCO για το OPEN, ο ένας στους τρεις δηλώνει ότι θα εμβολιαστεί αμέσως και συγκεκριμένα το 33% των ερωτηθέντων. Κάθετα αρνητικοί στο εμβόλιο είναι το 19% των ερωτηθέντων ενώ στάση αναμονής τηρεί η πλειοψηφία των ερωτηθέντων καθώς το 42% δηλώνει πως θα περιμένει τους πρώτους μήνες και μετά θα αποφασίσει.

Στάση αναμονής

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι πλειοψηφική τάση υπέρ του άμεσου εμβολιασμού υπάρχει στις μεγαλύτερες ηλικίες και συγκεκριμένα στην τρίτη ηλικία καθώς μόνο στους άνω των 65 ετών, υπάρχει μια οριακή πλειοψηφία της τάξης του 51% που δηλώνει ότι θα εμβολιαστεί αμέσως. Στις ίδιες ηλικίες καταγράφεται επίσης και το πιο χαμηλό ποσοστό των αρνητών του εμβολίου, στο 11%.

Αντίθετα η κυρίαρχη τάση στις νεότερες και μεσαίες ηλικίες είναι η στάση αναμονής. Δηλαδή υπερτερούν εμφανώς αυτοί που δηλώνουν ότι θα περιμένουν μερικούς μήνες μέχρι να εμβολιαστούν. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται το 64% των ηλικιών 15-24, το 43% των ηλικιών 25-44 και το 42% των ηλικιών 45-64.

Σημειώνεται ότι μόλις το 9% στην ηλικία των 15-24 δηλώνει ότι θα εμβολιαστεί αμέσως.

Έκφραση δυσαρέσκειας για κυβέρνηση

Η διαχείριση της πανδημίας στο δεύτερο αυτό κύμα αποδεικνύεται πρόβλημα για την κυβέρνηση καθώς το 54% δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο από τα μέτρα της κυβέρνησης, ενώ το 40% δηλώνει ικανοποιημένο όταν αυτό το ποσοστό στο τέλος του πρώτου lockdown ήταν στο 80%. Το αντίστοιχο ποσοστό δυσαρέσκειας τότε ήταν μόλις στο 15%.

Αντίστοιχα η ανάγνωση των ευρημάτων για το τι έφταιξε στην Κεντρική Μακεδονία και υπήρξε τόσο μεγάλη έξαρση του κοροναϊού δείχνουν προς την κατεύθυνση της κυβέρνησης και ευρύτερα της πολιτείας και του κράτους. Οι δύο στους τρεις απαντούν ότι έφταιξε η καθυστερημένη λήψη μέτρων και η απουσία ελέγχων, ενώ ο ένας στους τρεις απαντά ότι ευθύνονται οι ίδιοι οι πολίτες.




πηγη 

Κυρωσεις; Ποιες κυρωσεις; Πρωτα η Τουρκια για την Ευρωπαικη Ενωση και η Ελλας στο τελος, ειναι δεδομενη ! ! ! Και....πανηγυριζουν οι Κουληδες ! ! !

ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ...

ΒΗΜΑ – ΒΗΜΑ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΜΑΣ....

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ...



Προειδοποίηση προς την Τουρκία έστειλε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με το τελικό κείμενο των συμπερασμάτων. Ένα κείμενο που διαμορφώθηκε ύστερα από έντονες συζητήσεις και διαβουλεύσεις που κράτησαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες στις Βρυξέλλες. 

Ένα κείμενο για το οποίο η κυβέρνηση “πανηγυρίζει” επειδή η Ευρωπαϊκή Ένωση έκανε ένα “βήμα που αποτελεί ισχυρή προειδοποίηση” όπως λένε χαρακτηριστικά οι τριγύρω του πρωθυπουργού.

Οι κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι «το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αποφάσισε κυρώσεις κατά της Τουρκίας, διευρύνοντας τη λίστα των προσώπων και των οντοτήτων που εμπλέκονται στις παράνομες γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Ταυτόχρονα, δίνει εντολή στον Ύπατο Εκπρόσωπο για την Εξωτερική Πολιτική και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή να υποβάλουν το αργότερο μέχρι το Μάρτιο του 2021 έκθεση για ολόκληρο το φάσμα των ευρωτουρκικών σχέσεων, πολιτικών, οικονομικών και εμπορικών (αξιολόγηση Τελωνειακής Ένωσης). 

Στην έκθεση θα περιλαμβάνονται όλα τα εργαλεία και οι επιλογές της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης του πεδίου των κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας».

Ιδιαίτερη σημασία για την Ελληνική πλευρά έχει η αναφορά-καταδίκη της Τουρκίας όσον αφορά στις ερευνητικές δραστηριότητες και συγκεκριμένα τη δράση του Oruc Reis, η οποία συνδέεται ευθέως στο κείμενο συμπερασμάτων της Συνόδου με την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών. 

Ουσιαστικά, επιβεβαιώνεται με τη ρητή αυτή αναφορά η πάγια θέση της Αθήνας πως η ‘Αγκυρα οφείλει να δείξει συνέπεια και συνέχεια προς την κατεύθυνση της αποκλιμάκωσης, μετά την αποχώρηση του Oruc Reis, ούτως ώστε να επανεκκινήσουν οι διερευνητικές επαφές.

Επίσης, ότι αποτελεί προϋπόθεση για τη συνέχισή τους η αποχή της Τουρκίας από παράνομες δραστηριότητες, όπως έχει θέσει εξαρχής η ελληνική πλευρά ως όρο σε κάθε σχετική συζήτηση. «Η καταδίκη της τουρκικής προκλητικότητας και επιθετικότητας απέναντι στην ΕΕ και στα κράτη-μέλη της, ιδιαίτερα στην Ανατολική Μεσόγειο, υπήρξε απόλυτη και σαφής», προσθέτουν επ’ αυτών οι ίδιες κυβερνητικές πηγές. 

Σημειώνεται ότι εν συγκρίσει με το αρχικό κείμενο των συμπερασμάτων και οι αναφορές για το Κυπριακό είναι πιο σκληρές κατά της Τουρκίας, καταδικάζοντας αφενός τις παράνομες ενέργειες στα Βαρώσια. Αφετέρου επισημαίνεται η ανάγκη ταχείας επανέναρξης των διαπραγματεύσεων υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για συνολική διευθέτηση.




πηγη 

Dr. Perronne:''Ήμουν πάντα υπέρ των εμβολίων, αυτή τη φορά όχι! Υπάρχει πραγματικά ένας κίνδυνος να μετασχηματιστούν οριστικά τα γονίδια μας''!!!

Σοκ απο την παρεμβαση του Γαλλου Καθηγητη Λοιμωξιολογιας
Christian Perronne>Ήμουν πάντα υπέρ των εμβολίων, αυτή τη φορά όχι!

Υπάρχει πραγματικά ένας κίνδυνος να μετασχηματιστούν οριστικά τα γονίδια μας


H γαλλική εφημερίδα Francesoir δημοσίευσε στις 3 Δεκεμβρίου την επιστολή του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Christian Perronne με τίτλο ”Eμβόλιο mRNA: ηχηρή έκκληση από τον καθηγητή Perronne” όπου αναπαράγει την ανοιχτή επιστολή του που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και για την οποία μίλησε και στο Sud Radio.

Η επιστολή του καθηγητή Perronne

Η Γαλλία, που ζει έναν εφιάλτη εδώ και μήνες, ξυπνάει.
Σε πολλές πόλεις της όμορφης χώρας μας ο λαός διαδηλώνει για να ανακτήσει την ελευθερία του, για να απαιτήσει την επιστροφή στη δημοκρατία.

Ως γιατρός, εξειδικευμένος στις λοιμώδεις νόσους και ως πρόεδρος πολλών φορέων δημόσιας υγείας και συμβουλίων Υγείας συμπεριλαμβανομένων επί εμβολίων, συνειδητοποιώ καθημερινά τις αβεβαιότητες που δημιουργούν φόβο και αυξανόμενη σύγχυση μεταξύ των συμπολιτών μας.

Ρισκάρω να χαρακτηριστώ πάλι ως «συνωμότης» ή καλύτερα ακόμα ως «καθησυχαστικός», όροι που χαρακτηρίζουν εκείνους που επικρίνουν ή αμφισβητούν την ενιαία σκέψη.

Καταλήγω να είμαι περήφανος για αυτές τις ονομασίες, τα λόγια μου που εκφράζουν την αλήθεια δεν έχουν αλλάξει ποτέ από την αρχή της επιδημίας. Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι είναι δική μου ευθύνη να εκφραστώ ξανά σήμερα για ολόκληρη την ιατρική πτυχή του Covid-19 και ειδικότερα για το θέμα του εμβολίου, τώρα το κεντρικό και σχεδόν μοναδικό στοιχείο της πολιτικής της κατάστασης υγείας.

Πολλοί Γάλλοι έχουν υπνωτιστεί από την πολιτική του φόβου. Από τον Σεπτέμβριο του 2020, μας είπαν για ένα δεύτερο τρομερό κύμα επιδημίας, χειρότερο από το πρώτο.

Ακόμη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεοπτικής ομιλίας του προέβλεψε τουλάχιστον 400.000 θανάτους, προσθέτοντας στους 200.000 θανάτους που εκτιμήθηκαν λίγο πριν από τον καθηγητή Arnaud Fontanet de Pasteur. Αυτοί οι μη ρεαλιστικοί αριθμοί είχαν μόνο έναν στόχο, να τροφοδοτήσουν τον φόβο για να μας κρατήσουν περιορισμένους,

Ωστόσο, η ευρεία χρήση μάσκας στον γενικό πληθυσμό δεν έχει επιστημονικά αποδείξει συμφέρον για τον περιορισμό της επιδημίας SARS-COV-2. Η χρήση μάσκας πρέπει να στοχεύει σε ασθενείς, και στο περιβάλλον τους (ειδικά σε άτομα που διατρέχουν κίνδυνο) και στο ιατρικό προσωπικό που έρχονται σε επαφή.

Αλλά η επιδημία υποχωρεί και δεν έχει οδηγήσει σε καμία αποκάλυψη. Η δυναμική της καμπύλης έχει δείξει για εβδομάδες το προφίλ μιας εποχιακής επιδημικής ανάκαμψης που παρατηρείται με ορισμένους ιούς, μόλις τελειώσει το επιδημικό κύμα.

Αυτό μαρτυρεί την προσαρμογή του ιού στον άνθρωπο και αντικατοπτρίζει επίσης τη συλλογική ανοσία που εξελίσσεται στον πληθυσμό και η οποία μας προστατεύει φυσικά.

Τα στελέχη των ιών που κυκλοφορούν σήμερα έχουν χάσει τη μολυσματικότητά τους. Οι αρχές δεν θα μπορέσουν να πουν ότι είναι χάρη στον περιορισμό, διότι η πτωτική τάση είχε αρχίσει πριν από την εφαρμογή του.

Η μείωση της επιδημίας είχε αρχίσει ακόμη και, σε ορισμένες πόλεις, πριν από την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Δυστυχώς, εξακολουθούν να υπάρχουν θάνατοι που συμβαίνουν σε πολύ ηλικιωμένους, πολύ παχύσαρκα άτομα ή άτομα που πάσχουν από σοβαρό διαβήτη, σοβαρή υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιοαναπνευστικές ή νεφρικές παθήσεις. Αυτά τα άτομα που κινδυνεύουν αναγνωρίζονται τέλεια. Ως εκ τούτου, τα υγειονομικά μέτρα πρέπει να στοχεύουν στην προστασία, την ανίχνευση και τη θεραπεία τους το συντομότερο δυνατό από την έναρξη των συμπτωμάτων με υδροξυχλωροκίνη και αζιθρομυκίνη, των οποίων η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια επιβεβαιώνονται ευρέως, εάν χορηγείται το φάρμακο. Πολλοί θάνατοι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Σε αυτό το πλαίσιο, η συνέχιση της δίωξης των παιδιών μας πίσω από περιττές μάσκες παραμένει ακατανόητη. Όλα αυτά τα μέτρα λαμβάνονται έτσι ώστε οι Γάλλοι να απαιτούν εμβόλιο. Ποιο είναι λοιπόν το όφελος ενός γενικευμένου εμβολίου για μια ασθένεια της οποίας η θνησιμότητα είναι κοντά στο 0,05%; Όχι. Αυτός ο μαζικός εμβολιασμός δεν είναι απαραίτητος. Επιπλέον, οι κίνδυνοι εμβολιασμού μπορεί να είναι μεγαλύτεροι από τα οφέλη.

Πιο ανησυχητικό είναι ότι πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, λένε ότι είναι έτοιμες να ξεκινήσουν τον εμβολιασμό τις επόμενες εβδομάδες, ενώ η ανάπτυξη και η αξιολόγηση αυτών των προϊόντων έχουν επιταχυνθεί και κανένα δεδομένο της αποτελεσματικότητας ή της επικινδυνότητας αυτών των εμβολίων δεν δημοσιεύθηκε ως σήμερα.

Το χειρότερο είναι ότι τα πρώτα «εμβόλια» που προσφέρονται δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Θα εγχύσουμε νουκλεϊκά οξέα που θα προκαλέσουν την παραγωγή στοιχείων του ιού από τα δικά μας κύτταρα. Δεν γνωρίζουμε απολύτως τις συνέπειες αυτής της ένεσης, επειδή είναι μια πρεμιέρα στον άνθρωπο. Τι γίνεται αν τα κύτταρα ορισμένων «εμβολιασμένων» παρήγαγαν πάρα πολλά ιικά στοιχεία, προκαλώντας ανεξέλεγκτες αντιδράσεις στο σώμα μας;

Οι πρώτες γονιδιακές θεραπείες θα είναι RNA, αλλά υπάρχουν projects με DNA. Κανονικά, στα κύτταρά μας, το μήνυμα αποστέλλεται από το DNA στο RNA, αλλά το αντίστροφο είναι δυνατό σε ορισμένες περιστάσεις, ειδικά επειδή τα ανθρώπινα κύτταρά μας από την πρωτόλεια εποχή εμπεριέχουν τους λεγόμενους «ενδογενείς» ρετροϊούς ενσωματωμένους στο DNA των χρωμοσωμάτων μας. Αυτοί οι «εξημερωμένοι» ρετροϊοί που μας κατοικούν είναι συνήθως μη επιθετικοί (σε ​​αντίθεση με τον ιό HIV, για παράδειγμα το ρετροϊό του AIDS), αλλά μπορούν να παράγουν ένα ένζυμο, αντίστροφη μεταγραφάση, ικανή να μεταγράφει προς τα πίσω, από το RNA στο DNA.

Έτσι, ένα RNA ξένο στο σώμα μας και χορηγούμενο με ένεση θα μπορούσε να κωδικοποιήσει το DNA, όπως και το ξένο, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να ενσωματωθεί στα χρωμοσώματά μας.

Υπάρχει επομένως πραγματικά ένας κίνδυνος να μετασχηματιστούν οριστικά τα γονίδια μας.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα , από την τροποποίηση των νουκλεϊκών οξέων των ωαρίων ή των σπερματοζωαρίων μας, να μεταδώσουμε αυτές τις γενετικές τροποποιήσεις στα παιδιά μας. Τα πρόσωπα που κάνουν την προώθηση αυτών των γονιδιακών θεραπειών λανθασμένα αποκαλούμενων ως« εμβόλια » είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους Γάλλους και γενικότερα τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια. Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις τομάτες και το καλαμπόκι τα γενετικά τροποποιημένα , τα μεταλλαγμένα των OGM (οργανισμοί γενετικά τροποποιημένοι).Ένας ιατρικός υπεύθυνος ενός από τα φαρμακευτικά παρασκευαστικά εργαστήρια δήλωσε πριν κάποιες μέρες ότι ήλπιζε σε ένα αποτέλεσμα ατομικής προστασίας ,αλλά δεν θα έπρεπε πολύ να ελπίζει σε έναν αντίκτυπο στη μεταδοτικότητα του ιού επομένως επί της δυναμικής της επιδημίας.

Αυτή είναι εν πολλοίς μια συγκαλυμμένη παραδοχή ότι δεν είναι εμβόλιο. Κρίμα.
Είμαι τόσο πολύ πιο τρομαγμένος που πάντα ήμουν υπέρ των εμβολίων και έχω προεδρεύσει για χρόνια σε φορείς που διαμορφώνουν την πολιτική εμβολιασμού. Σήμερα, πρέπει να σταματήσουμε αυτό το εξαιρετικά ανησυχητικό σχέδιο. Ο Louis Pasteur θα γυρίσει πλευρό στον τάφο του.
Η επιστήμη, η ιατρική ηθική και πάνω από όλα η κοινή λογική πρέπει να αντιπαρατεθούν.

 

Πηγή 

 

Δρ.Γιατρός Alexander Redko:''Δεν γνωρίζουμε τις συνέπειες αυτών των νέων εμβολίων.Οπότε δεν υπάρχει λόγος εμβολιασμού''…

 Ο Ακαδημαϊκός της Ρωσικής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών, Δρ.Γιατρός, Πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Ιατρών της Αγίας Πετρούπολης, ο Alexander Redko ήταν τελευταία προσκεκλημένος στο Rubezh Studio.Απάντησε στην ερώτηση του παρουσιαστή, ποιος είναι ο εύλογος τομέας εφαρμογής μασκών και γαντιών και εξέφρασε τη θέση του έναντι του εμβολίου κορωνοϊού.
Ο καθηγητής ,Διδάκτωρ Ιατρικών Επιστημών Alexander Redko πιστεύει ότι ο ιός μεταλλάσσεται. Μπορεί λοιπόν να βοηθήσει το δημιουργημένο και αναπτυσσόμενο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού; Οι γιατροί σήμερα αναγκάζονται να εμβολιαστούν βίαια χωρίς κανένα λόγο για αυτό.

 Ακολουθούν μερικές ακόμη σκέψεις του Alexander Redko. Ένα εμβόλιο μπορεί να προστατεύσει από έναν ιό που δεν υπάρχει πλέον; Και που σίγουρα θα φύγει. Βγάλτε συμπεράσματα. Η βασική αρχή δεν είναι να βλάπτεις, αλλά να σώζεις τους ανθρώπους. Πρόληψη και θεραπεία του κορωνοϊού.
Ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού είναι παράλογος.

Επιπλέον, δεν γνωρίζουμε τις συνέπειες αυτών των νέων εμβολίων.
.Η μάσκα είναι απαραίτητη για την έξοδο. Εάν έχω coronavirus, δεν μπορώ να βγω δημοσίως. Εάν βγαίνετε έξω, τότε πρέπει να φορέσετε μια καλή αναπνευστική συσκευή και να διατηρήσετε την απόσταση σας.Φορώντας μάσκα στο δρόμο ή κατά την οδήγηση, εάν είστε μόνοι, τότε ασθενεί ολόκληρο το κεφάλι.Όλα αυτά θα περάσουν – κάποιος θα κλαίει, κάποιος θα γελάσει
Οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται.Γιατί τόσο λίγοι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα το εξηγούν στους ανθρώπους;
Μας κάνουν υπάκουους σκλάβους ..
Μεταξύ των λόγων έξαρσης του φαινομένου και στη χώρα του αναφέρει την συρρίκνωση ειδικευμένων ιδρυμάτων,μείωση πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης. Είχαμε σχεδόν 5000 περιφερειακά νοσοκομεία στη χώρα σήμερα έχουμε πολύ λιγότερα λέει και δίνει στατιστικά ενώ τονίζει και τη δραστική μείωση των σταθμών πρώτων βοηθειών ενώ ενδεικτικά αναφέρει ότι γυναίκες κάνουν 180 χλμ για τον τοκετό κι αντ’ αυτών κάναμε κέντρα υψηλής τεχνολογίας ..
Ο Dr.Alexander Redko χειρούργος σπούδασε Οικονομικά και από το 2005 διετέλεσε και καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης στo Κοινωνικό Τμήμα του Μηχανικού και Οικονομικού Πανεπιστημίου.. Το 2002 αποφοίτησε από τη Βορειοδυτική Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης με πτυχίο στην Κρατική και Δημοτική Διοίκηση. Συγγραφέας πάνω από 200 επιστημονικών εργασιών. Το 2004, έχοντας υπερασπιστεί τη διατριβή του με θέμα «Υγεία του πληθυσμού μιας μητρόπολης και ποιότητα του περιβάλλοντος στο παράδειγμα της Αγίας Πετρούπολης», έγινε γιατρός Ιατρικών Επιστημών.

 

Πηγή 

 

Γιατρός στην Ιταλία ομολογεί: '' Κάναμε λάθος θεραπείες γι’ αυτό αυξήσαμε τους θανάτους''!!! Μεγάλη είναι η ευθύνη ιατρικών συλλόγων και πολιτικών...

Παραδέχονται ότι πεθάναν κόσμο κατά λάθος!!!

  Θέλετε ακόμα να κάνετε το εμβόλιο;;;

 Κάναμε λάθος θεραπείες στην Ιταλία, γι’ αυτό αυξήσαμε τους θανάτους. Μεγάλη η ευθύνη ιατρικών συλλόγων και πολιτικών.

Είμαι ένας από τους 11 πρώτους γιατρούς που κάνανε τις νεκροψίες στην Ιταλία και διαπίστωσαν ότι τα πρωτόκολλα ή δεν τηρούνταν ή ήτανε λανθασμένα.

Σε όλο τον κόσμο και στην Ιταλία νομίζαμε στην αρχή ότι κύρια παθογενετική δράση αυτού του ιού ήτανε η πνευμονία όμως στην πραγματικότητα διαπιστώσαμε ότι προκαλεί θρομβοεμβολές, δηλ. αποφράξεις των αγγείων στους πνεύμονες ή και σε άλλα όργανα, κάτι που είναι θεραπεύσιμο.

Και ενώ μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε πολλά φάρμακα από την αρχή της επιδημίας που εξάλλου τώρα αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε γιατί είναι πιο αποτελεσματικά, χρησιμοποιούσαμε το οξυγόνο σε μεγάλη συγκέντρωση και πίεση μέσα στους πνεύμονες (διασωλήνωση) που ουσιαστικά σκότωνε τους ασθενείς.



Ένα άλλο μεγάλο λάθος είναι ότι βάζαμε πολλούς ανθρώπους σε γηροκομεία που εκεί συναντούσαν άλλους ασθενείς που πέθαιναν και συνέχεια τους αποτεφρώναμε.

Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται νεκροψίες για να ανακαλύπτουμε τις βασικές αιτίες θανάτου και εφόσον δεν μας είχε δοθεί ελευθερία να το κάνουμε αυτό όλοι οι γιατροί έπρατταν λάθος.

Αυτοί που ευθύνονται για τους θανάτους είναι αυτοί που έδιναν τις κρατικές οδηγίες και ο ίδιος ο ιατρικός σύλλογος διότι εμπόδισε την διεξαγωγή νεκροψιών και εμπόδισε επίσης και την πρωτοβάθμια περίθαλψη στο σπίτι.

 

Συνειδητοποιήσαμε ήδη από τον Μάρτιο ότι είχαμε να κάνουμε με έναν αδύναμο ιό που ήτανε σαν τον ιό της γρίπης. Ο κορονοϊός δεν είναι ανησυχητικός διότι είναι ένας από τους χιλιάδες ιούς που συμβιώνουν μαζί μας.

Μελετώ εδώ και 25 χρόνια τους ιούς και ξέρω πολύ καλά ποιοι είναι επικίνδυνοι ιοί. Ένας επικίνδυνος ιός, πολύ πιο επικίνδυνος από αυτόν τον κορονοϊό ήτανε ο Sars-Cov-1 ο οποίος κυκλοφόρησε σαν πανδημία τα προηγούμενα χρόνια.

Εδώ και 40 χρόνια προσπαθούμε να φτιάξουμε εμβόλια για RNA ιούς και δεν μπορούμε να το κάνουμε γιατί έχουνε πολύ μεγάλο αριθμό μετάλλαξης. Είναι πολύ παράξενο που περιμένουμε να φτιάξουμε ένα εμβόλιο μέσα σε λίγους μήνες για έναν RNA ιό. Το μόνο εμβόλιο που μπορεί να υπάρξει είναι το φυσικό εμβόλιο δηλ η ανοσία αγέλης.

Οι μάσκες είναι πάρα πολύ επικίνδυνες.

Η μάσκα κάνει πιο όξινο το ph του αίματος και μειώνει το οξυγόνο όχι μόνο στο αίμα αλλά και σε όλα τα όργανα.

Στα παιδιά αυτό είναι ακόμη πιο σοβαρό γιατί η όξυνση που προκαλείται από τις μάσκες αυξάνει τον κίνδυνο για πολλές παθολογίες. Είναι απαράδεκτο να φορούν μάσκες τα παιδιά, η κυβέρνηση εγκληματεί.

Σήμερα έχουμε πολλά και φτηνά θεραπευτικά μέσα στη διάθεσή μας όπως τα αντιφλεγμονώδη, κορτιζόνη, αντιπηκτικά, αντιβιοτικά για επιλοιμώξεις και την υδροξυχλωροκίνη που στην α’ φάση της ασθένειας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη.

Πρόκειται για πολιτική τρομοκρατία και για όλα αυτά τα εγκληματικά λάθη θα πρέπει η κυβέρνηση να απολογηθεί.

Αυτός είναι ένας πόλεμος και πρωτίστως οι γιατροί θα πρέπει να επανακτήσουν την αξιοπρέπειά τους και τον ρόλο τους στην κοινωνία συνεπικουρούμενοι από τους πολίτες. Ο Δάντης έχει θέσει τους ουδέτερους στο χειρότερο μέρος της κόλασης. Πρέπει να δράσουμε αμέσως και αποφασιστικά και να μην είμαστε ουδέτεροι…

Pasquale Mario Bacco,

Ιταλός Ιατροδικαστής, 19/9/2020

 

Πηγή 



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.