Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Εισαγγελεας υπαρχει;

 Εύχομαι εδώ ο αντιρατσιστικός να μην κάνει εξαιρέσεις για αυτούς τους δυο τύπους...



Θα στείλω την φωτογραφία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να βρεθούν τα δυο άτομα και να τους αποδοθούν τα νόμιμα.
Επίσης θα παραδοθεί η φωτογραφία στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής μου.
Να πάρει την διαδικασία την νόμιμη
«Το ίδιο να κάνετε όλοι να πιαστούν το συντομότερο δυνατόν οι εμπλεκόμενοι.»

Πηγε ο γιοκας της στον Στρατο....



Δεν σχολιαζω....

Τα συμπερασματα δικα σας αφου την απολαυσετε στο βιντεο...



Αυτα απο την Μοσχα...

Μην σας κάνει εντύπωση σε αυτό που βλέπετε είναι αληθινό και είναι στους δρόμους της Μόσχας στην Ρωσία ...



Τις εικόνες της Παναγίας αντί εμπορική διαφήμιση επέλεξε να κάνει η εταιρία Μaer η οποία εθελοντικά έχασε το κέρδος και πήρε μια τέτοια απόφαση στους έσχατους καιρούς που ζούμε...

Μπράβο τους ευλογημένοι να είστε...










Μπουμπουκο....Έτσι απαντάμε εμείς σε λαμόγια ! ! !

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για την οικονομία στην ελληνική κοινωνία... Εμείς του απαντήσαμε λοιπόν...



Άδωνι Γεωργιάδη:

Δυστυχώς από τα σχόλια που διαβάζω για την κατάκτηση της Επενδυτικής Βαθμίδος για άλλη μία φορά συνειδητοποιώ ότι δεν μάθαμε πολλά από την προηγούμενη μας χρεωκοπία. Πάλι τα ίδια σχόλια: «εμένα τί με νοιάζει;», «εγω δεν έχω να πάρω κιμά» «αυτά αφορούν εσάς τους πλουσίους» κλπ όμως τίποτε από αυτά δεν είναι αληθές. Όταν το 2009 ο ιδιος 

Οίκος μας κατέβασε βαθμίδα η είδηση πέρασε στα ψιλά και όσοι λέγαμε τότε ότι είναι μία πολύ κακή εξέλιξη φαινόμασταν γραφικοί. Μερικούς όμως μήνες μετά η τότε υποβάθμιση έφερε το Μνημόνιο, τα μέτρα λιτότητας κλπ δηλ οι φτωχότεροι άνθρωποι αισθάνθηκαν τις συνέπειες πολύ σημαντικές πάνω τους. 

Τώρα είμαστε στην αντίστροφη πορεία, σε λίγους μήνες τα ωφέλη αυτής της αναβάθμισης θα έρθουν πάνω στα εισοδήματα, στις νέες δουλειές και στην οικονομική ανάπτυξη. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται χαρούμενοι σήμερα αλλά ειδικότερα οι πλέον οικονομικά αδύναμοι καθώς στην δική τους καθημερινότητα αυτό θα έχει σημασία

Απάντηση μας...

Είναι η πολλοστή φορά που χρεοκοπεί η Ελλάδα! Μόνο που στο κουπί είχε, έχει και θα έχει κάτι λαμόγια σαν εσένα... 

Ήσουν πριν τη χρεοκοπία ήσουν με χρεοκοπία και θα είσαι στην νέα χρεοκοπία! 

Ποιος είναι ο κλέφτης λοιπόν; βρες τον Άδωνι!


πηγη

Καταπελτης ο Βασιλης Σπυρου....



Ακουστε τον...

Τα καναλια δεν θα τον δειξουν....

Εμεις τους χαλαμε την πιατσα...




Ξυπνα κι εσυ Ελλας...

 





Αισχος ρε....ΑΙΣΧΟΣ ! ! !

 





Εβαλε την κυρα Σκορδα στην θεση της...



Καιρος ηταν να τα ακουσει....

Και μπραβο στον Γαρδελη....

Απολαυστε το...


Στο σκαμνι οι μεγαλοδικαστες...

Η Ολομέλεια του ΣτΕ σε Ειδικό Δικαστήριο για κακοδικία!



Πρώτη φορά 22 ανώτατοι δικαστές θα βρεθούν στο… «εδώλιο», έπειτα από προσφυγή 176 πολιτών που θεωρούν ότι αδικήθηκαν από την κρίση τους. Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις -αν όχι η μοναδική- που ολόκληρη η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας δικάζεται για κακοδικία.

Η υπόθεση αφορά προσφυγή 176 υγειονομικών που μπήκαν σε αναστολή επί μήνες επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν. Οι προσφεύγοντες, παρότι δικαιώθηκαν εν τέλει με την υπ’ αρ. 2332/2022 απόφαση της Επταμελούς Συνθέσεως του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία εκδόθηκε κατόπιν προσφυγής της ΠΟΕΔΗΝ και έκρινε ότι η παράταση της αναστολής των συμβάσεων εργασίας των ανεμβολιάστων υγειονομικών ήταν αντισυνταγματική, δεν αρκέστηκαν στη δικαίωση και στην επιστροφή στην εργασία τους, όπως οι σχεδόν 7.000 συνάδελφοί τους.

Αντίθετα, προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη εναντίον των δικαστών της Ολομέλειας του ΣτΕ, οι οποίοι με προγενέστερη απόφασή τους είχαν κρίνει συνταγματικό το μέτρο της αναστολής εργασίας, που είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν άνεργοι περισσότεροι από 7.000 συνάδελφοί τους υγειονομικοί, μεταξύ των οποίων και 240 γιατροί, οι οποίοι δεν εμβολιάστηκαν.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στις 7 Νοεμβρίου σε Ειδικό δικαστήριο που -στη συγκεκριμένη περίπτωση- συγκροτείται από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα – Χριστοδουλέα και από έναν αντιπρόεδρο ΑΠ, έναν αρεοπαγίτη, έναν σύμβουλο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, δύο τακτικούς καθηγητές νομικών μαθημάτων των νομικών σχολών των πανεπιστημίων της χώρας και δύο δικηγόρους, μέλη του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου των δικηγόρων, ως μέλη, που ορίζονται με κλήρωση.

Βάσει νόμου, στο συγκεκριμένο Ειδικό Δικαστήριο θα έπρεπε να προεδρεύει η πρόεδρος του ΣτΕ και να μετέχει στη σύνθεση και ένας σύμβουλος Επικρατείας. Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση, επειδή δικάζονται μέλη του ΣτΕ, εν ενεργεία και συνταξιούχοι, για λόγους αμεροληψίας στο δικαστήριο θα ανέβουν αρεοπαγίτες στη θέση των δικαστών του ΣτΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 176 ανεμβολίαστοι ζητούν καθένας αποζημίωση 50.000 ευρώ από κάθε δικαστή του ΣτΕ εναντίον του οποίου έχουν στραφεί. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα ΙΣΟΝΟΜΙΑ, που τους υποστηρίζει δικαστικά, αναφέρεται ότι έχει κατατεθεί «ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ομαδική αγωγή αποζημίωσης κατά αυτών που δίκασαν και υπέγραψαν τις αποφάσεις ΣτΕ 1400/2022 και 1684/2022 και κατά αυτών που γνώριζαν για το έγκλημα και αδράνησαν, οι οποίοι με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους συνεχίζουν την άκρατη ανομία, λόγω της επικαλούμενης πανδημίας Covid-19. Ζητάμε ελάχιστο αναγνωριστικό ποσό 50.000 ευρώ έκαστος».

Το θέμα της αγωγής κακοδικίας προκάλεσε σύγκρουση και διάσταση απόψεων και ανάμεσά τους, καθώς η πλειονότητα των υγειονομικών (περίπου 7.000) δεν συμμετείχε στην ομαδική αγωγή κακοδικίας κατά της Ολομέλειας του ΣτΕ. Ωστόσο διεκδικούν τα αναδρομικά τους, που αφορούν το διάστημα από τον Απρίλιο του 2022 μέχρι τον Ιανουάριο του 2023, τα οποία δεν έχουν λάβει.

Η δικηγόρος Μαρία Τσίπρα, που εκπροσώπησε την ΠΟΕΔΗΝ (το συνδικαλιστικό τους όργανο) και κέρδισε τη δίκη της αντισυνταγματικότητας της αναστολής εργασίας τους, δήλωσε στη στήλη: «Με την υπ’ αρ. 2332/2022 απόφαση της επταμελούς συνθέσεως του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία εκδόθηκε κατόπιν προσφυγής της ΠΟΕΔΗΝ, κρίθηκε ότι η παράταση της αναστολής των συμβάσεων εργασίας των ανεμβολιάστων υγειονομικών ήταν αντισυνταγματική. Με το δεδομένο αυτό, η κυβέρνηση όφειλε άμεσα τον Νοέμβριο του 2022 να σταματήσει την αναστολή και να καταβάλει στους εργαζομένους τις αποδοχές που αντιστοιχούσαν στο διάστημα από 14/4/2022 μέχρι και την ημέρα που καθένας εξ αυτών επέστρεψε στη θέση εργασίας του. 

Το τελευταίο, δυστυχώς, δεν έχει συμβεί μέχρι και σήμερα, με αποτέλεσμα να οφείλονται αποδοχές 10 και πλέον μηνών σε εργαζομένους που παρέμειναν απλήρωτοι για διάστημα περίπου δύο ετών, σωρεύοντας υπέρογκα χρέη προκειμένου να διασφαλίσουν την επιβίωση των οικογενειών τους. Αποτελεί θεσμική υποχρέωση της κυβερνήσεως να επιλύσει το θέμα, αφού τούτο επιβάλλεται όχι μόνο από τις ανάγκες των εργαζομένων αλλά πρωτίστως από την υποχρέωση σεβασμού της Δικαιοσύνης, η οποία απεφάνθη αμετακλήτως επί του θέματος».

Οψόμεθα…


πηγη

Ο φοβερος καταψυκτης που φυλαξαν το σπεpμ@ του Μ.Αλεξανδρου...

 



Νέες πατατες για τα οφέλη του εμβολιασμού.....

Προστασία από αυτοάνοσο αν έχει κάποιος προχωρήσει στην ιατρική πράξη...



Συνεχίζεται αμείωτη η προπαγάνδα στα ΜΜΕ της Νέας Τάξης του εξωτερικού:

“Η λοίμωξη από Covid-19 σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης της σπάνιας νευρολογικής διαταραχής που ονομάζεται σύνδρομο Γκιλαίν-Μπαρέ εντός έξι εβδομάδων, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο ηλεκτρονικό τεύχος του ιατρικού περιοδικού «Neurology» της Αμερικανικής Ακαδημίας Νευρολογίας.

Το σύνδρομο Γκιλαίν-Μπαρέ (Guillain- Barre, GBS) είναι μια σπάνια αυτοάνοση διαταραχή, κατά την οποία το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού επιτίθεται στα νευρικά κύτταρα με αποτέλεσμα ο ασθενής να παρουσιάζει αρχικά αδυναμία στα χέρια και στα πόδια και ίσως παράλυση και μούδιασμα. Αν και μπορεί να είναι απειλητικό για τη ζωή, οι περισσότεροι άνθρωποι αναρρώνουν με λίγα εναπομείναντα προβλήματα. Η ακριβής αιτία του συνδρόμου είναι άγνωστη, αλλά μπορεί να εμφανιστεί έπειτα από γαστρεντερικές ή αναπνευστικές λοιμώξεις.

Στην έρευνα συμμετείχαν πάνω από τρία εκατομμύρια άτομα στο Ισραήλ χωρίς προηγούμενη διάγνωση του συνδρόμου. Παρακολουθήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2021 έως τις 30 Ιουνίου 2022 και οι ερευνητές εξέτασαν αν οι συμμετέχοντες είχαν μολυνθεί με Covid-19 ή είχαν κάνει εμβόλιο κατά του Covid-19 κατά τη διάρκεια έξι εβδομάδων πριν από τη διάγνωση του Γκιλαίν- Μπαρέ. Κατά την περίοδο αυτή, 76 άτομα εμφάνισαν το σύνδρομο.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα άτομα με πρόσφατη λοίμωξη από Covid-19 είχαν έξι φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν το σύνδρομο Γκιλαίν- Μπαρέ σε σχέση με τα άτομα χωρίς πρόσφατη λοίμωξη. Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι τα άτομα που εμβολιάστηκαν πρόσφατα με το εμβόλιο mRNA της Pfizer-BioNTech είχαν πάνω από 50% λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν τη διαταραχή σε σχέση με τα άτομα χωρίς πρόσφατο εμβολιασμό.“


πηγη

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ...

 


Αλλα...

Δυστυχως εχει δικιο....

Και καποιοι θα πληρωσουν που τους πιστεψαν...



Πενθήμερn άδεια στον Hλiα Kασιδιάρn κατοπιν εορτης...

Εγκρίθηκε πενθήμερη άδεια στον Ηλία Κασιδιάρη...

Τωρα που τελειωσαν οι εκλογες....

Τυχαιο;

Δεν νομιζω....

Ολα γινονται βασει σχεδιου.....

Και....

Όπως έγινε γνωστό, εγκρίθηκε το απόγευμα της Παρασκευής από το Συμβούλιο Φυλακών Δομοκού ομόφωνα…




Αυτη ειναι υπουργος; Και ομολογει;

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ....



Αυτό που υποπτευόμουν τελικά ισχύει....
Η ΕΥΠ παρακολουθεί accounts που ανεβάζουν περιεχόμενο υπέρ της Παλαιστίνης....
Πριν λίγες ημέρες είχε ξεκινήσει το instagram και το Facebook να κάνει shadow ban accounts με φιλικό περιεχόμενο υπέρ της Παλαιστίνης.... Δεν θα μας φιμώσει καμία κυβέρνηση....
Θα συνεχίζουμε να μιλάμε και να αγωνιζόμαστε για το δίκαιο.....

Αυτη κυκλοφορει ακομη ελευθερη και παιρνει και επιντομα;

Μέχρι χθές αξιωματικός που κοιτά στα μάτια τον Ερντογ@ν...


Σήμερα προσφυγοπούλα εντός Ελλάδος...
Τόσα χρόνια έχουμε γεμίσει πράκτορες....
Θα γίνει σφαγή εντός των τειχών....
Απορια...
Της δινουμε και επιντομα;

Χερι χερι λαθροεισβολεις και αριστεροστροφοι φασιστες καινε την Ευρωπη...



Δυστυχως μερα με την μερα τα επεισοδια αυξανονται...

Οι λαθρομουσουλμανοι νοιωθουν ισχυροι και ξεχασαν την ειρηνικη συνυπαρξη....

Ερχονται δυσκολες μερες...

Ξυπνατε ρε γαμωτο....

Τους ταιζουν με το υστερημα σας και θα σας σφαξουν !



Αρχιμανδρίτης για Κασσελάκη: Μην τυχόν μείνει στο ράφι και τον λένε γεροντοκόρη....

Ενα μεγαλο μπραβο στον Αρχιμανδριτη...



Σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Super Κατερίνα βγήκε ο Ανδρέας Καραγιάννης και μεταξύ άλλων σχολιάστηκαν τα όσα είπε ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου και Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός.

Στο πάνελ βρισκόταν ζωντανά και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όπου ανοιχτά τοποθετήθηκε πως είναι κατά της υιοθεσίας και απόκτησης παιδιών με παρένθετη μητέρα και συζητήθηκε έντονα, τόσο η προσωπική τοποθέτηση του Αρχιμανδρίτη αλλά και της εκκλησίας σχετικά με την προσωπική ζωή και σεξουαλική προτίμηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αρχιμανδρίτης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλος ο πλανήτης μένει να παρακολουθεί άναυδος τις εξελίξεις στο Ισραήλ αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης τον χαβά του. Έχει την κάψα του να αποκατασταθεί, μην τυχόν μείνει στο ράφι και τον λένε γεροντοκόρη ή γεροντοπαλίκαρο». Θα αναγνωριστεί ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη στην Ελλάδα;


πηγη

Στηριζουν τους Εβραιους και καλοσωριζουν τους εισβολεις...



Αυτη ειναι τακτικη των Μητσοτακηδων...

Καταστρεφουν την Ελλαδα....

Ξεπουλουν τα παντα....

Δεχονται τους τζιχαντιστες και τους δινουν ασυλο...

Και υπαρχουν "Ελληνες" που τους φιλουν το χερι ! ! ! 



Αοπλα νησια, ξεσηκωνονται οι εισβολεις...Η ώρα που περίμεναν οι Τούρκοι ! ! !

Μία κατάσταση, την οποία ενδεχομένως η Τουρκία επιδιώκει!!!

Αυτή την στιγμή επικρατεί αναβρασμός σε κλειστές δομές φιλοξενίας αλλοδαπών σε Σάμο, Λέρο και Χίο!!!



Ως δικαιολογία παρουσιάζονται τα τραγικά γεγονότα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη, ωστόσο είναι πολύ πιθανό, ανάμεσα στους αλλοδαπούς, να υπάρχουν εκείνοι που καθοδηγούν καταστάσεις με απώτερο σκοπό την αποσταθεροποίηση της περιοχής!!!

Με λίγα λόγια, η κατάσταση στην Μέση Ανατολή μπορεί να σηκώσει κύμα, το οποίο θα πλήξει τα νησιά του Αιγαίου με ό,τι αυτό συνεπάγεται!!!

Ενδεικτικό της έντασης που επικρατεί στις κλειστές δομές, το περιστατικό που καταγράφηκε στις 23:20 το βράδυ της Τρίτης στην κλειστή δομή της Σάμου, όπου 700 άτομα, Άραβες διαφορετικών εθνικοτήτων, κυρίως από Παλαιστίνη και Συρία, συγκεντρώθηκαν μπροστά από την κεντρική πύλη της δομής, φωνάζοντας συνθήματα για ελευθερία της Παλαιστίνης και κατά του Ισραήλ, θέλοντας υπό αυτό το πρόσχημα, να ανοίξουν τις πύλες της δομής προκειμένου να βγουν από αυτή!!!

Οι αστυνομικοί προέβησαν σε επτά προσαγωγές, εκ των οποίων οι πέντε μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Πόσο θα αντέξουν όμως οι αστυνομικές δυνάμεις εμπρός στις ορδές που έχουν συγκεντρωθεί στα νησιά του Αιγαίου;;;

Τι κρύβει η επόμενη μέρα για τον ακριτικό Ελληνισμό;;;

Πάντως, την τελευταία εβδομάδα έχουν μετακινηθεί αστυνομικές διμοιρίες σε Κω, Λέρο, και Σάμο για την αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών ενώ οι δομές επιτηρούνται εναέρια, από drones της Αστυνομίας, που δίνουν απευθείας εικόνα στα κέντρα επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, και των Αστυνομικών Διευθύνσεων Λέσβου, Χίου και Σάμου.

Ο τεράστιος αριθμός μουσουλμάνων αλλοδαπών στα κέντρα φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα, όπως επίσης και η αύξηση των μεταναστευτικών ροών μετά τα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ και στην Λωρίδα της Γάζας προμηνύουν δύσκολες μέρες, ειδικά αν η κατάσταση στην Μέση Ανατολή δεν εκτονωθεί!!!

Οι επικεφαλής υπηρεσιών ερευνούν το εσωτερικό κέντρων φιλοξενίας, επιδιώκοντας καθημερινή αναφορά των κινήσεων ατόμων, που κινούν υποψίες για πιθανή ριζοσπαστικοποίηση και εξτρεμιστικές ενέργειες. Όλα αυτά παλαιότερα χαρακτηρίζονταν ως «ακραία και εθνικιστική τοποθέτηση». Ο κόσμος δυστυχώς έχει μνήμη χρυσόψαρου…


πηγη

Γιαννακοπουλος: Ποιος μ@λ@κ@ς ψαχνει να ριξει την χολη του...



Και παλι δεν εχει αδικο....

Τωρα, ποιος ειναι ο μαλακας, θα το καταλαβετε πιστευω αν τον ακουσετε...




Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Βομβαρδισαν Ελληνικη εκκλησια οι Εβραιοι φιλοι των Mnτσoτακnδωv....

Ισραηλινό αεροπορικό χτύπημα στην εκκλησία του Αγίου Πορφυρίου....

Είχε επιβιώσει από Σταυροφορίες & πολέμους επί 1.000 έτη...



Σοκ έχει προκληθεί παγκοσμίως από την χθεσινή αεροπορική επιδρομή στην Γάζα κατά την οποία κτυπήθηκε η ελληνορθόδοξη εκκλησία του «Αγίου Πορφυρίου» που είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον τρεις νεκρούς (πληροφορίες κάνουν λόγο και για οκτώ) όπως και αρκετούς τραυματίες.

Η εκκλησία υπήρχε στην τοποθεσία αυτή επί 1.000 χρόνια και είχε επιβιώσει Σταυροφορίες, πολέμους και μουσουλμανική κατοχή για να καταστραφεί τώρα!

Η εκκλησία του Αγίου Πορφυρίου είναι η παλαιότερη χριστιανική εκκλησία στη Λωρίδα της Γάζας.

Βρίσκεται κοντά σε τζαμί στην ιστορική συνοικία της πόλης της Γάζας και, σύμφωνα με την παράδοση, φιλοξενεί τα λείψανα του Αγίου Πορφυρίου, ο οποίος διετέλεσε επίσκοπος Γάζας τον 5ο αιώνα.

Την «έντονη καταδίκη» του για την επίθεση στον εκκλησιαστικό χώρο στη Γάζα εξέφρασε το Ορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

«Η στόχευση εκκλησιών και των ιδρυμάτων τους, μαζί με τα καταφύγια που παρέχουν για την προστασία αθώων πολιτών, ιδιαίτερα παιδιών και γυναικών που έχασαν τα σπίτια τους λόγω ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών σε κατοικημένες περιοχές τις τελευταίες 13 ημέρες, συνιστά έγκλημα πολέμου που δεν μπορεί να αγνοηθεί», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο.

Μάρτυρες είπαν στο Γαλλίκό πρακτορείο ειδήσεων ότι η επίθεση φαίνεται να είχε στόχο σημείο κοντά στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Πορφυρίου, όπου πολλοί Παλαιστίνιοι είχαν καταφύγει εν μέσω βομβαρδισμών του Ισραήλ.

Μάρτυρες είπαν ότι η αεροπορική επίθεση κατέστρεψε την πρόσοψη της εκκλησίας και προκάλεσε την κατάρρευση ενός παρακείμενου κτιρίου, προσθέτοντας ότι πολλοί τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.


πηγη

Προβλήματα συμβατότητας των νέων ταυτοτήτων με τις ΔΟΥ...



Απίστευτο είναι αυτό που συμβαίνει με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, οι οποίες τέθηκαν μετά από παλινωδίες και καθυστερήσεις σε ισχύ από τις αρχές αυτού του μήνα. Οπως αποδεικνύεται στην πράξη, άρχισαν ήδη να παρουσιάζονται τα πρώτα προβλήματα συμβατότητας των νέων χαρακτηριστικών που φέρουν, με τα ψηφιακά συστήματα των Δημοσίων υπηρεσιών.

Στην «Πελοπόννησο» έφτασε χθες καταγγελία από κάτοχο της νέας ηλεκτρονικής ταυτότητας, που θέλησε προ ημερών να εκδώσει ΑΦΜ στην Εφορία Πατρών για τις συναλλαγές του, αλλά οι υπάλληλοι της οικονομικής υπηρεσίας δεν μπόρεσαν να τον εξυπηρετήσουν γιατί το πληροφοριακό σύστημα της ΑΑΔΕ δεν δεχόταν τα στοιχεία του υποψήφιου φορολογούμενου.

Οπως διαπίστωσαν έκπληκτοι και οι υπάλληλοι της ΔΟΥ Πατρών, ο αριθμός της νέας ταυτότητας που περιλαμβάνει ένα γράμμα της αλφαβήτου και 8 αριθμητικά ψηφία, διαφέρει σημαντικά από αυτόν των παλαιών ταυτοτήτων που έχουν δύο γράμματα της αλφαβήτου και έξι αριθμητικά ψηφία. Αποτέλεσμα ήταν η νέα ταυτότητα να μη γίνεται δεκτή από το πληροφοριακό σύστημα της ΑΑΔΕ, γιατί ο αριθμός της συγχέεται με τον αριθμό των νέων διαβατηρίων, που είναι ίδιας μορφής.

Οι υπάλληλοι της ΔΟΥ ανακάλυψαν με έκπληξη και αυτοί για πρώτη φορά αυτή την αδυναμία του συστήματος, με αποτέλεσμα η έκδοση του νέου ΑΦΜ ή άλλη διαδικασία που απαιτεί αριθμό ταυτότητας, να μπλοκάρει στο συγκεκριμένο σημείο για όσους είναι κάτοχοι των νέων δελτίων.

Είναι γνωστό ότι η προχειρότητα και η αποσπασματικότητα κυριαρχούν στις διαδικασίες του ελληνικού δημοσίου. Υποτίθεται ότι οι νέες ταυτότητες μαζί με την ηλεκτρονική υπογραφή ήρθαν για να διευκολύνουν τις συναλλαγές των πολιτών με το Δημόσιο, αλλά ποιος να φανταζόταν ότι η μετάβαση στον νέο τύπο ταυτοτήτων, όχι μόνο δεν διευκολύνει αυτές τις διαδικασίες, αλλά προκαλεί πραγματική εμπλοκή.

Οσον αφορά στον καταγγέλλοντα, παρά τη βούληση που επέδειξαν οι υπάλληλοι της Εφορίας να τον εξυπηρετήσουν, βρέθηκαν και αυτοί σε αδιέξοδο γι’ αυτό και του ζήτησαν να δείξει λίγη υπομονή, μέχρι το σύστημα να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να προσπαθήσει πάλι την ερχόμενη εβδομάδα.

Η «Π» θα επιστρέψει, αλλά τα ερωτήματα που προκύπτουν για το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης είναι πολλά. Φρόντισε να ενημερώσει τις υπηρεσίες του Δημοσίου, ώστε να προσαρμόσουν τα πληροφοριακά τους συστήματα στις νέες ταυτότητες; Γιατί αν προκύπτει τέτοιο πρόβλημα με την Εφορία, που θεωρείται η πιο οργανωμένη και ψηφιακά προσαρμοσμένη υπηρεσία του κράτους, μπορεί να φανταστεί κανείς τι θα συμβαίνει με άλλες υπηρεσίες που βρίσκονται ακόμα στον προηγούμενο αιώνα.

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανέφεραν ότι το πρότζεκτ των νέων ταυτοτήτων, έχει αναλάβει αποκλειστικά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο είναι και αρμόδιο να χειριστεί το όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται. 


Δικηγόρος ΝΟΥΛΕΖΑΣ ισοπεδωνει Κασελ....

ΔΗΛΩΣΗ Δικηγόρου ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ Για τον πολιτικό γάμο Στ Kασσελακη...

Ποιος ; 

Σε ποια χώρα;



ΔΗΛΩΣΗ

Δικηγόρου ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ

Για τον πολιτικό γάμο Στ Κασσελακη 

«Δεν είναι ισχυρός στην Ελλάδα !»

Ο πολιτικός γάμος  του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  εκλεγμένου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελακη  με τον σύντροφο του Τάιλερ Μακμπεθ  στο Δημαρχείο Νέας Υόρκης δηλ

Μεταξύ δυο ομοφυλοφίλων ,Δεν  αναγνωρίζεται από την ελληνική έννομη τάξη ,δεν έχει θεσπισθεί διάταξη νόμου άραγε δεν είναι ισχυρός 

Δεν μπορεί να επικυρωθεί .Δεν παράγει έννομες συνέπειες 

Επιπλεον δεν δύνανται να υιοθετήσουν τέκνα ,ούτε να αποκτήσουν με παρένθετη μητέρα .

Τα τέκνα δεν αποκτούν κληρονομικά δικαιώματα από έναν νομικά ανύπαρκτο γάμο 

Συνεπώς ο σύντροφος -σύζυγος του κΣΤ Κασσελακη  δεν δικαιούται ως υπήκοος ΗΠΑ άδειας παραμονής στην χώρα μας .

Βέβαια υπάρχει Νομολογια του ΕΔΔΑ που έχει υπέρ νομοθετικό χαρακτήρα  αλλα δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα και υποχρεώνει την χώρα μας να χορηγήσει άδεια παραμονής σε αυτόν


πηγη

Ελεος....Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ανοιξε τραπεζα ! ! !

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ.....

Μικροδάνεια Μικροπιστώσεις από την Action finance Initiative και με σφραγίδα Ελληνικού Κοινοβουλίου...



Αν και είναι μία  αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, που ιδρύθηκε από την κυρία Αλεξάνδρα Μητσοτάκη (αδελφή του σημερινού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη), με πλούσιο κοινωνικό έργο και με όραμα στην καταπολέμηση της φτώχειας, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ξεκάθαρα στη λίστα με τις εταιρίες μικροδανεισμού και μικροπιστώσεων, που επεκτείνεται  στο επιχειρείν  και στη χορήγηση δανείων.

Η αναφορά για την Action Finance Initiative (AFI) η οποία είναι ενεργή από το 2014.

Η AFI λειτουργεί από τότε ως μεσάζων μεταξύ τραπεζών και πολύ μικρών επιχειρήσεων ή ελεύθερων επαγγελματιών, παρέχοντας πρόσβαση σε χρηματοδότηση με τη μορφή μικροπιστώσεων.

Η AFI έχει ένα ιστορικό δεδομένο ότι έχει μεσολαβήσει και έχει βοηθήσει στη σύνταξη πάνω από 350 επιχειρηματικών σχεδίων, τα οποία έχουν χρηματοδοτηθεί μέσω τραπεζών (κυρίως Eurobank και Παγκρήτια).

Άλλα Αδειοδοτημένα Ιδρύματα Μικροχρηματοδοτήσεων

Μέχρι στιγμής οι αδειοδοτημένες από την Τράπεζα της Ελλάδος, εταιρείες μικροπιστώσεων βάσει του νόμου 4701/202 είναι δύο:

1. ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΚΡΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ MICROFINANCE SOLUTIONS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, με μοναδικό μέτοχο το ΤΜΕΔΕ.

2. ΕΞΥΠΝΕΣ ΜΙΚΡΟΠΙΣΤΩΣΕΙΣ (MICROSMART) ΑΝΩΝ.ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΚΡΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ

Τώρα όμως έρχεται το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης ΝΔ να αδειοδοτηθούν και άλλες επιχειρήσεις δανεισμού. 

Και εδώ λοιπόν έχουμε την Χρηματοδότηση με Δάνεια από μεσίτες πιστώσεων που μας φέρνει εντός του, το νέο νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Οικονομικών, Όμηρος Τσάπαλος, μίλησε στο Mega για τους μεσίτες πιστώσεων για τα κόκκινα δάνεια εκτός τράπεζας.

«Μέσα στο νομοσχέδιο που παρουσιάσαμε χθες στο υπουργικό συμβούλιο, υπάρχει και μια πρόβλεψη για την επέκταση λειτουργίας των λεγόμενων εταιρειών παροχής πιστώσεων. Μιλάμε για ανώνυμες εταιρείες με έδρα υποχρεωτικά την Ελλάδα, που θα εποπτεύονται πάρα πολύ στενά από την Τράπεζα της Ελλάδος και έχουν την δυνατότητα να παρέχουν πιστώσεις σε πολίτες, σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, με συγκεκριμένους όρους και υποχρεώσεις.

Έχουν κύριο σκοπό να παρέχουν πιστώσεις σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις. Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος πιστώσεων στην ουσία για νοικοκυριά και επιχειρήσεις και τους βοηθούν να αναχρηματοδοτήσουν επίσης τα δάνεια», είπε αρχικά.

«Ήδη από το 2014 υπάρχουν τέτοιες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά μόνο για καταναλωτικά δάνεια. Εμείς με τον νόμο που φέρνουμε δίνουμε τη δυνατότητα σε τέτοιες επιχειρήσεις να επεκταθούν και στα υπόλοιπα δάνεια, με αυστηρές προϋποθέσεις, δίνοντας λύση σε πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση στον τραπεζικό δανεισμό και ζητούν εναλλακτικό τρόπο χρηματοδότησης.

Είναι ανταγωνιστικό επιτόκιο του τραπεζικού συστήματος. Διαφορετικά δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει η αγορά. Είναι ευέλικτες οι εταιρείες για να παράσχουν πιστώσεις σε κάποιες επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα που είχαν προβλήματα πληρωμών στο παρελθόν και μπήκαν στον Τειρεσία», πρόσθεσε ο κ. Τσάπαλος.

Καταναλωτικά, στεγαστικά και επιχειρηματικά από μεσίτες πιστώσεων

Όλοι οι νόμοι κομμένοι και ραμμένοι για την οικογένεια πάνω από όλα.


πηγη

Ακουστε να δακρυσετε...Χριστος, Ελλαδα, Ορθοδοξια ! ! !



Και οταν λεω θα δακρυσετε, απευθυνομαι μονο σε Ελληνες...

Ο νοων νοειτω !



Διπλωμάτες του ΟΗΕ γυρίζουν την πλάτη στην πρέσβειρα των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια ομιλίας της...

Αρχισαν τα οργανα....

Και φθανει η αρχη του τελους των ΗΠΑ....

Γιατι;

Διαβαστε...



Οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα γύρισαν την πλάτη στην πρέσβειρα των ΗΠΑ Μισέλ Τέιλορ κατά τη διάρκεια της ομιλίας της. Αυτό μεταδίδει το Reuters.

Σημειώνεται ότι η Τέιλορ έπρεπε να μιλήσει, κοιτάζοντας τις πλάτες των συμμετεχόντων στη συνεδρίαση. 

Έτσι, οι διπλωμάτες διαμαρτυρήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες εξαιτίας των συνεχιζόμενων βομβαρδισμών του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας. 

Με μαχαίρι και κοράνι σε εκκλησία φωναζε "Allahu Akbar"...Θα απελαθει οπως προβλεπεται;

Ναι, προβλεπεται απελαση...

Θα εφαρμοσθει ομως ο νομος;

Ή θα του δωσουν και αυξηση στο επιντομα;



Στην προσαγωγή ενός λαθρομεταναστη,  σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οποίος κινούνταν ύποπτα μέσα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα, προχώρησαν λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα στελέχη της ΟΠΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν ο νεωκόρος της εκκλησίας είδε τον άνδρα να μπαίνει στην εκκλησία και να επιδεικνύει περίεργη συμπεριφορά. Τότε ενημέρωσε σχετικά μία ομάδα της ΟΠΚΕ που βρισκόταν στην περιοχή και τους ζήτησε να τον ελέγξουν.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, ο άνδρας αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει «Αλλάχου Άκμπαρ» με τους άνδρες της ΟΠΚΕ να καταφέρνουν τελικά να τον ακινητοποιήσουν. Στην κατοχή του είχε ένα σακίδιο εντός του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι καθώς και ένα κοράνι.

Ο άνδρας προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη....


πηγη

Αγνή Παρθένε σε τρείς γλώσσες Ελληνικά, Ρώσικα, Σέρβικα...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ! ! !



Σε τρεις γλωσσες ο ιδιος υμνος....

Σε γλωσσες των Ορθοδοξων....

Ακουστε...

πηγη




Ετσι βλεπουν την Ελλαδα οι χωρες με πολιτισμο...

Και δεν δισταζουν να το εκδηλωσουν...

Ενω κατι αλλες....

Οπως η Αλβανια, η Τουρκια, οι Αλβανογυφτοβουλγαροι, οι Αμερικανοι κλπ, το μονο που τους νοιαζει, ειναι το πως θα κλεψουν , το πως θα αρπαξουν...

Και μην αμφιβαλετε για τους παραπανω....

Ψαξτε απλως την Ιστορια τους και μονο σφαγες, απατες και αρπαχτες θα βρειτε...



Διωξτε τους ολους απ την Ελλαδα, να τρωνε παλι βελανιδια...



Αυτη ειναι η μονη λυση....

Πισω ολοι...

Αλλα...

Δυστυχως ειμαστε ακυβερνητοι....

Η υποτιθεμενη Κυβερνηση μας Ελληνικη δεν ειναι....

Καλοπερασακηδες και κλεφτες μας κυβερνουν...

Ακουστε τι λεει ο αδελφος, του αδικοφυλακισμενου απ τους Αλβανους, Μπελερη...





Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Με εντολή του παρανοϊκού δικτάτορα Μητσοτάκη έριξαν χημικά σε γυναίκες και μικρά παιδιά...

Ακομη ειμαστε στην αρχη....

Τα χειροτερα ερχονται...



Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην διαδήλωση για την Παλαιστίνη που ξεκίνησε από το Σύνταγμα και κατευθύνθηκε προς την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα, έχοντας στην κεφαλή της τεράστια σημαία της Παλαιστίνης.

Στην συγκέντρωση έδωσαν το παρών ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Γιουσέφ Ντορχόμ, πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, ενώ κυρίαρχο σύνθημα ήταν το «λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Μόλις η πορεία αλληλεγγύης έφτασε έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ σημειώθηκαν επεισόδια, με τους διαδηλωτές να επιχειρούν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και τις αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν με χημικά.

Ο κόσμος έτρεχε στη Λεωφόρο Κηφισίας για να καλυφθεί από τα δακρυγόνα.


πηγη

Αληθευουν ολα αυτα ρε παιδια;

Κι αν αληθευουν γιατι κανεις δεν αντιδραει;

Αλλα...

Κι αν δεν αληθευουν, γιατι παλι κανεις δεν αντιδρα;

Θα μας πει καποιος;



ΜΙΖΑ 500 εκατ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ....

3 για φυλακή και ο Μητσοτάκης, ο 4ος ....

Κανένας εισαγγελέας ακούει; 

Πως ο ανηψιός της «φαμίλιας Κορλεόνε», κακοποιός της Μαφίας, Γρηγόρης Δημητριάδης, έστησε τη μεγάλη κομπίνα με το Ισραήλ για τον διαγωνισμό της εκπαίδευσης πιλότων στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Καλαμάτας.....

Το 1 δις στο δρόμο για τη Βουλή, έγινε 2 δις....

Κάνε μόκο και προχώρα Παναγιωτόπουλε....

Ο πρωθυπουργός τώρα, είμαι εγώ....


πηγη

Ενδεικτικό του σεβασμού της χώρα μας....

Όταν οι Κινέζοι πρωτοάκουσαν τη λέξη «Hellas», επεχείρησαν να την αποδώσουν στη γλώσσα τους....



Για να τη γράψουν, χρησιμοποίησαν δύο ιδεογράμματα (希臘) τα οποία επέλεξαν με
βάση την προφορά.

Δηλαδή πήραν ένα ιδεόγραμμα που προφέρεται «σι», άλλο ένα που προφέρεται «λα», τα ένωσαν για να φτιάξουν τη λέξη «Σι-Λα» με την οποία προσδιορίζουν την Ελλάδα.

Το πρώτο ιδεόγραμμα σημαίνει «ελπίδα» και το δεύτερο αντιστοιχεί στον μήνα Δεκέμβριο του παραδοσιακού κινεζικού ημερολογίου.

Και τα δύο όμως μαζί, όταν ενωθούν, σημαίνουν «ο άλλος μεγάλος πολιτισμός».

Το παραπάνω είναι ενδεικτικό του σεβασμού της χώρα μας.

Οι Κινέζοι άλλωστε είναι ίσως ο μοναδικός λαός στον κόσμο που δεν αποκαλεί την Ελλάδα «Greece» ή κάτι παρόμοιο.

Περίπου το 1/5 του παγκόσμιου πληθυσμού που ομιλεί κινεζικά αποκαλεί την Ελλάδα «Σι-Λα».

Ουτε τα κορακια δεν τους θελουν...

Και δεν το λεω εγω....

Το δειχνει το βιντεο...

Το κορακι ξεκρεμαει την σημαια τους....

Συμπτωση;



Ξεσηκωνονται....Κι αν υπερασπισεις τον εαυτο σου, το σπιτι σου, την οικογενεια σου, εισαι ρατσιστης & φασιστας !

Κανω λαθος μηπως;

Ευχομαι να κανω...

Ομως, το ειδα ξανα αυτο το εργο, στο Κοσσοβο....

Ετσι ξεσηκωθηκαν οι "καημενοι Αλβανοι" και αρχισαν να σφαζουν Σερβους....

Ξυπνατε πριν ναναι αργα !



Σημερα γαμος γινεται....Παντρεύεται τον Τάιλερ στην Νέα Υόρκη ο Στέφανος...

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης θα παντρευτεί σημερα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 τον σύντροφο του, Τάιλερ Μακμπεθ στη Νέα Υόρκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης το γνωστοποίησε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την εισήγηση του.

Με αυτόν τον τρόπο δικαιολόγησε και την απουσία του από την Πολιτική Γραμματεία, που συνεδρίασε για πρώτη φορά υπό την προεδρία του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπεθ είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και σημερα θα παντρευτούν στο Χάμπτονς της Νέας Υόρκης.



πηγη

Κι αν ευχηθω αυτο που θελω, 

θα βρω τον μπελα μου !

Το σπίτι της μοναδικής κατοίκου της Κινάρου, της κυρα-Ρηνιώς επισκεύασαν Ελληνες στρατιωτες...

Χίλια μπράβο λεβέντες: Έλληνες στρατιώτες μεταμόρφωσαν το ρημαγμένο σπίτι της κυρα Ρηνιώς, της ακρίτισσας της Κινάρου...

Η Κίναρος είναι μία απομακρυσμένη βραχονησίδα επί της ουσίας με έκταση 4,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Σε αυτόν τον “βράχο”, ζει μόνη της στα 74 της η Ειρήνη Κατσοτούρχη...



Γεννήθηκε στην Αμοργό και σε ηλικία τριών ετών πήγε με τους γονείς της στην Κίναρο. Χρόνια μετά έκανε ένα μεγάλο ταξίδι με τον σύζυγό της Μικέ και τα παιδιά της στην Αυστραλία και το 2000 επέστρεψε με τον σύζυγό της στην Ελλάδα. Μαζί αποφάσισαν να εγκατασταθούν για πάντα στη βραχονησίδα Κίναρο.

Το 2013 όμως ο σύζυγός της κυρά Ρηνιώς, έφυγε από τη ζωή και μέχρι σήμερα η κυρία Ειρήνη ζει μόνη, στον τόπο που γεννήθηκε.

Μία φορά την εβδομάδα έρχεται επιδοτούμενο καϊκι από την Αμοργό και της φέρνει τρόφιμα και ότι χρειάζεται. Αν δεν έχει καλό καιρό, μπορεί να κάνει και 20 ημέρες να έρθει στο μικρό λιμανάκι. Για τον εαυτό της φροντίζει μόνη της.

Όπως φροντίζει και τα ζώα της, το μικρό της δωμάτιο και το μνημείο των τριών πεσόντων ηρώων του Πολεμικού Ναυτικού από το 2016.

Τον Δεκέμβριο του 2019 είχε μιλήσει στην εφημερίδα “Δημοκρατία” όπου μεταξύ άλλων είχε πει:

«Φοβάμαι πως αν κλείσω τα μάτια μου το νησί θα το πάρουν οι Τούρκοι. Ο Ερντογάν άλλωστε κατά το παρελθόν είχε δηλώσεις πως η Κίναρος προορίζεται για χώρο λατρείας. Δεν έχω νιώσει ποτέ απειλή.

Παρά το γεγονός πως ζω σε ένα μέρος πάνω από το οποίο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη κάνουν συχνά πτήσεις δεν τρομάζω» είπε χαρακτηριστικά η 74χρονη κυρία Ειρήνη και συμπληρώνει «Μόνο αν πεθάνω δεν ξέρω τι θα γίνει».


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.