Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Παρε οτι θελεις παλιατζη ! ! ! Ενα ματσο παλισιδερα εκανε ο Συριακος Στρατος τα Τουρκικα Τεθωρακισμενα....

Συριακος Στρατος...

Ενας Στρατος καταπονημενος απο τις μακροχρονιες μαχες τους δινει και καταλαβαινουν...



Τις τελευταίες ώρες ο τουρκικός στρατός στην προσπάθεια του να προωθηθεί παράνομα κοντά στην συριακή πόλη του Ιντλίμπ, υπέστη σοβαρή ζημιά χάνοντας οχήματα και πιθανότατα προσωπικό, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κάτι ακόμη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντός τριών ωρών ο συριακός στρατός κατάφερε να καταστρέψει επιτυχώς τουρκικούς αρματοφορείς και ΤΟΜΑ, με συνολικά 10 μονάδες να αναφέρονται ως κατεστραμμένες.

Οι πληροφορίες που προέρχονται από τοπικές συριακές πηγές στην περιοχή του Idlib, αποκαλύπτουν και  φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης που παρουσιάζουν μέρος του κατεστραμμένου τουρκικού εξοπλισμού.

Πρόκειται για τουρκικά θωρακισμένα οχήματα στο Neirab στα περίχωρα του Idlib, τα οποία καταστράφηκαν από τον συριακό στρατό σε μόλις τρεις ώρες.

Σύμφωνα με Ρώσους αμυντικούς εμπειρογνώμονες, όντως η τουρκική επίθεση πραγματοποιήθηκε στην ίδια περιοχή, δεδομένου ότι μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, η Τουρκία πραγματοποίησε μια μεγάλη μεταφορά στρατιωτικών τεθωρακισμένων οχημάτων στη Συρία.

Το ερώτημα που μένει να επιβεβαιωθεί είναι, εάν η καταστροφή των τουρκικών τεθωρακισμένων οχημάτων, έγινε μόνο από τον συριακό στρατό ή και από ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη, δεδομένου ότι σε αυτήν την περιοχή οι Ρώσοι υλοποιούν μαζικούς βομβαρδισμούς επανειλημμένα αυτές τις ημέρες, κάτι που δείχνει ότι η Μόσχα δεν επιτρέπει στην Τουρκία να προχωρήσει ούτε βήμα.



πηγη 

Πατε καλα ρε; Αγορασατε Τουρκικα λεωφορεια για την Ελληνικη Αστυνομια; Ποιος Φωτεινος Νους το εκανε αυτο ρε;

 Απίστευτο και όμως αληθινό....

Τουρκικό λεωφορείο αγόρασε η ΕΛ.ΑΣ για τα ΜΑΤ...

Το Καθεστως των Μητσοτακηδων δινει τα ρεστα του....



Την ώρα που η Τουρκία εξαπέλυε εισβολή στον Εβρο και η Ελλάδα αναγκάστηκε να στείλει στα σύνορα εκατοντάδες Ελληνες Αστυνομικούς να μας προστατεύσουν από τον στρατό του Ερντογάν, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ!

Πρόκειται για το Τουρκικό 28θέσιο λεωφορεία μάρκας TEMSA (φωτό) με ειδική διαμόρφωση για μεταφορά ενόπλων αστυνομικών δυνάμεων!

Εδώ πλέον δεν μιλάμε για κράτος αλλά για κανονικό κουκλοθέατρο, όπου έχουν επικρατήσει κατά κράτος οι νταλαβερτζήδες και τα γιουσουφάκια του Ερντογάν!

Εχουμε μπλέξει αδέρφια, κι έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα! 




πηγη 

Οι βολευτες μας ακουνε; Γαλλιδα βουλευτης Valerie Boyer: Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ανήκει στην Ευρώπη, στην Ελλαδα, αλλά…Χ Ω Ρ Ι Σ τους Τούρκους ! ! !

Ειναι παλιο, δεν ειναι τωρινο...

Ειναι ομως σημερα επικαιρο...

Αξιζει ομως να το θυμηθουμε τωρα που οι Ελληνες βολευτες εχουν την ουρα στα σκελια και την κουταλα στο στομα...

Διαβαστε τι ειπε η Γαλλιδα Βουλευτης....



Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, η Valerie Boyer σε δηλώσεις που έκανε, ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι η Τουρκιά δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την Ευρώπη, αλλά η Κωνσταντινούπολη – και όχι η Ιστανμπούλ – και εδώ οι Τούρκοι έγιναν… Τούρκοι, ΑΝΗΚΕΙ στην Ευρώπη στην Ελλάδα !

Η θαρραλέα βουλευτίνα του γαλλικού κοινοβουλίου, χωρίς κανένα δισταγμό, καταδίκασε για άλλη μια φορά την Τουρκία σαν μια χώρα που παραβιάζει συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Εκείνο όμως που εξόργισε πραγματικά τους Τούρκους, ήταν οι δηλώσεις της, ότι δεν μπορεί μια χώρα που βαρύνεται για τα εγκλήματα της αρμενικής γενοκτονίας, αλλά και της εισβολής στην Κύπρο το 1974, να διεκδικεί μια θέση στην Ευρώπη.

Για όλα αυτά, όπως τόνισε η Valerie Boyer, θα συνεχίσει να αγωνίζεται ΚΑΤΑ της εισδοχής της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ θα συνεχίσει και τις προσπάθειες της, για να αναγνωριστούν τα μεγάλα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της Τουρκίας στις Γ ε ν ο κ τ ο ν ί ε ς των αρχών του εικοστού αιώνα.

Η Valerie Boyer αποκάλυψε, ότι για όλο αυτόν τον αγώνα της έχει δεχτεί και αυτή και η οικογένεια της απειλές κατά της ζωής της, ενώ συχνά δέχεται μηνύματα στα τουρκικά που την απειλούν με φρικτές τιμωρίες για τον αγώνα της υπέρ της αναγνώρισης της αρμενικής γενοκτονίας.

Παρ’ όλα αυτά, η θαρραλέα Γαλλίδα δήλωσε, πως δεν την φοβίζουν όλες αυτές οι απειλές αλλά αντίθετα την πεισμώνουν για να συνεχίσει τον αγώνα της. Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν θέλει να πάει στην Τουρκία για να ακούσει και την άλλη άποψη, απάντησε ότι έχει πάει στο παρελθόν στην Τουρκία, αλλά τώρα δεν έχει καμία τέτοια επιθυμία καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δεν μπορεί να πάει σε μια χώρα από όπου έχουν εξαπολυθεί απειλές κατά της ζωής της και κατά της ζωής των μελών της οικογένεια της.

Η θαρραλέα αυτή γαλλίδα βουλευτής, που βάζει τα «γυαλιά» σε πολλούς Έλληνες συναδέλφους της που φοβούνται ακόμα και τη σκιά τους μην τυχόν και ενοχλήσουν την Τουρκία, έχει αρχίσει και μια νέα εκστρατεία ΚΑΤΑ της χορήγησης της γαλλικής υπηκοότητος σε Τούρκους μετανάστες που ζουν στην Γαλλία.

Όπως ανέφερε, αυτό θα είναι ένα επικίνδυνο βήμα για την αλλοίωση της συνθέσεως της γαλλικής κοινωνίας, ενώ κατηγόρησε του Τούρκους της Γαλλίας, ότι συμπεριφέρονται όχι σαν να θέλουν να αφομοιωθούν στην χώρα που τώρα ζουν και δουλεύουν, αλλά σαν να θέλουν να επιβάλλουν αυτοί τα δικά τους πολιτιστικά και θρησκευτικά πρότυπα στην χώρα που τους φιλοξενεί! (τι μας θυμίζει αυτό;) .

Ας πάρουν μερικά ΜΑΘΗΜΑΤΑ οι δικοί μας βο(υ)λευτές από την Valerie Boyer, που δεν ΔΙΣΤΑΖΕΙ να αναφέρει Κωνσταντινούπολη και όχι Ιστανμπούλ, αδιαφορώντας ακόμα και για τις τουρκικές ΑΠΕΙΛΕΣ κατά της ίδιας της ζωής της.





πηγη 

Πετουσε Τουρκικο Drone, πανω απο το Καστελοριζο, για μια ολοκληρη ωρα, παιζοντας υμνους και δεν κατεριφθη....ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ! ! !



Αν ειναι δυνατον...
Τουρκικο αεροσκαφος, για μια ωρα πετουσε πανω απο Ελληνικο νησι συγκεκριμενα στο Καστελοριζο, παιζοντας Τουρκικους υμνους και επεστρεψε σωο και αβλαβες στην Τουρκια....
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ! ! !
Τι κανει ο Δκτης του Στρατιωτικου Τμηματος εκει;
Διακοπες;
Επρεπε να καταριφθει, χωρις δευτερη κουβεντα...
Επρεπε να ειχε πεσει, σαν τουφεκισμενη μπεκατσα...
Ακομη και οι κατοικοι θα μπορουσαν, εστω με ενα κυνηγετικο τουφεκι να το ριξουν....
Αλλα τιποτα....
Αυτη ειναι η αμυνα των νησιων μας κυριοι καλοπερασακηδες, που, υποτιθεται οτικανετε θητεια στην παραμεθοριο;
Αν ναι, οχι μονο τα 152 νησια που ζητουν οι Τουρκοι, θα χασουμε αλλα και τα 9.835 που εχουμε μαζι και οι βραχονησιδες....
Τοσα εχουμε ολα μαζι με τις βραχονησιδες αν δεν το ξερετε κυριοι καλοπερασακηδες...
Ξηλωμα θελετε ολοι σας ! ! !

Που ειναι οι Ελληνιδες που μας ταξατε για να γ@%%^$%$ε, λεει ο Ασυνοδευτος Ανηλικος 25χρονος Μαντραχαλος ! ! !


Βαλτε τους στο αεροπλανο και στειλτε τους απο κει που ηλθαν αμεσως...

Ειναι η μονη λυση που εχετε ηλιθιοι....

Για το τι λεε δεν χρειαζονται σχολια ακουστε τον στο βιντεο τον βαρβαρο...



Όταν φτάσει ο καιρός και η Δυτική Θράκη και η Θεσσαλονίκη και τα νησιά θα επιστρέψουν …λεει ο Μεμετης και περιμενουν να συζητησουν μαζι του ! ! !

Το ξαναλεω...

Ο Τουρκος σε σεβεται, αν σε φοβαται και ειναι καλος μονο νεκρος...

Γι αυτο...Αει σικτιρ κυριε Ερντογκαν ! ! !



Ο Γενικός Πρόεδρος του κόμματος ΒΒΡ Ντεστιντζί, εστιάζοντας στις φράσεις μιας εφημερίδας που εκδίδεται στην Ελλάδα είπε τα εξής :

” Η αντιπολίτευση στην Τουρκία πρέπει να σταματήσει να κάνει καταστροφική αντιπολίτευση. Είναι καλοπροαίρετη πρέπει και για το θέμα της ανατολικής Μεσογείου και για το θέμα της Ελλάδας να συμπαραταχθεί με την κυβέρνηση. 

Μία εφημερίδα στην Ελλάδα από πού βρίσκει τη δύναμη να προσβάλλει και μάλιστα να βρίζει διαβάζω ενός ισχυρού κράτους όπως η Τουρκία ; 

Πρέπει να απαντήσουμε ομαδικά σε αυτό. Του δικαιώματος κάποια κόμματα της αντιπολίτευσης έστω και με χαμηλούς τόνους απάντησαν, αλλά πρέπει ισχυρό τρόπο να τους πούμε “μάθε την θέση σου”. 

Μάλιστα η Ελλάδα για να απειλήσει κάνει άσκηση, αλλά η Τουρκία δεν είναι μία χώρα που θα τα φοβηθεί αυτά. 

Όταν φτάσει ο καιρός και η Δυτική Θράκη και η Θεσσαλονίκη και τα νησιά θα επιστρέψουν στον πραγματικό τους ιδιοκτήτη”.




πηγη 

Κυριε Πρωθυπουργε, ξερετε ποσες οικογενειες ζουν, εναν ολοκληρο χρονο, με τα λεφτα που ξοδευετε για καφεδες ενος μηνος, στο Μαξιμου;

Τωρα που πιασαν την κουταλα τρωνε και δεν μιλουν....

Αίσθηση προκαλούν τα ποσά που διατέθηκαν μέσα σε λίγες εδβομάδες για τα λεγόμενα «έξοδα για είδη κυλικείου» στο Μέγαρο Μαξίμου.



Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για δαπάνες της Προεδρίας της Κυβερνήσεως, τις οποίες υπογράφει ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, και καλύπτονται από ειδικό κονδύλι του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του e-tetradio, από τα στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί στη «Διαύγεια» για την περίοδο  από 3/8 έως 18/9, προκύπτουν οι εξής δαπάνες:

3/8: 400 ευρώ είδη κυλικείου

3/8: 207,68 ευρώ είδη κυλικείου για γραφείο Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης

5/8: 1.000 ευρώ είδη κυλικείου

5/8: 160 ευρώ είδη ζαχαροπλαστείου

7/8: 333,40 ευρώ είδη κυλικείου για γραφείο Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ

13/8: 627,65 ευρώ είδη κυλικείου

13/8: 400 ευρώ είδη κυλικείου

25/8: 150 ευρώ είδη catering

26/8: 93 ευρώ είδη κυλικείου

1/9: 200 ευρώ είδη κυλικείου

2/9: 197,98 ευρώ είδη κυλικείου

18/9: 800 ευρώ είδη κυλικείου

Αν προσθέσει κανείς τα παραπάνω ποσά, προκύπτει ένα σύνολο  4.569,71 ευρώ μόνο για τον εφοδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου με καφέδες, τυρόπιτες, κλπ




πηγη 

Ποιος ειναι ποιος; Κουραστηκε τοσο και πηγε στην Τηνο, με 22 αυλικους, 3 αυτοκίνητα, 2 μηχανές και...στην Καρδιτσα κοιμουνται ακομη στους δρομους ! ! !

Αφου χρυσοπληρωσε με λεφτα του δημοσιου τα καναλια να διαφημιζουν τον αγωνα του κατα της κορωνογριπης....

Αφου ακουσε τα μπινελικια της ζωης του στην Καρδιτσα, που δεν τα εδειξαν τα καναλια...

Και μετα την τοση του κουραση...



Ακολούθησε την αγαπημένη του συνήθεια για χαλαρό Σαββατοκύριακο και πήγε στην Τήνο.

Στην Τήνο θα περάσει το Σαββατοκύριακο ο Κουλης που  αποβιβάστηκε στο νησί της Μεγαλόχαρης την Παρασκευή το βράδυ.

Συνοδευόταν από 22 αυλικους 3 αυτοκίνητα και 2 μηχανές.



πηγη 


ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ: ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ 30.000 ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ! ! !







 

 

 

 

Κατα τον Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνο Καντιώτη το κλείσιμο των τηλεοράσεων έχει αξία μεγαλύτερη απο 30 000 μετανοιες. Υπάρχει και προφητεία απο τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό. Είδαμε πρόσφατα μήνυση κατα καναλάρχη ο οποιος επρεπε να παει αυτοφωρο για ψευδείς ειδήσεις και δεν ειναι μόνο αυτο, όλοι ξέρουμε ότι η τηλεόραση είναι το τέλειο εργαλείο στα χέρια της μασονίας και των πληρωμένων απο αυτη μέσων μαζικής εξαπάτησης και στον Ελληνικό χώρο αλλά και ανα το παγκόσμιο και εκτός απο τις ειδήσεις ο βομβαρδισμος μηνυματων ειναι παντου!

 

Πηγή 

 

Καταγγέλλουν τον Σκάι για fake news ! ! ! Σταματήστε να συκοφαντείτε τον αγώνα μας λένε οι μαθητές...

Για αυτους δεν υπαρχει εισαγγελεας;

Ερωτηση κανουμε που απαντηση δεν θα παρουμε....



Με μια πρωτοφανή επιστολή οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας, καταγγέλλουν τον Σκάι για fake news. Συγκεκριμένα αναφέρονται σε ρεπορτάζ που, όπως ισχυρίζονται οι μαθητές, παρουσίαζε μια εικόνα εντελώς διαφορετική από την πραγματική, σχετικά με την κατάληψη που είναι σε εξέλιξη.

Διαβάστε την καταγγελία των μαθητών:



Φταίει η Κύπρος και οχι η Τουρκια, λενε οι"Συμμαχοι" και "Εταιροι" Ευρωπεοι ! ! ! Διαβαστε το γιατι και ηρεμα εεε....

Αν εχεις τετοιους φιλους τι τους θελεις τους εχθρους;

Αυτη ειναι η μονη απαντηση που μπορει να δωθει....



Φταίει η Κύπρος επειδή έχει στρατιωτικά καταλαβει έδαφος της η Τουρκία και συνεχίζει να κατέχει τμήμα της χώρας. Φταίει η Κύπρος επειδή η Άγκυρα διενεργεί παράνομες έρευνες στην ΑΟΖ της. Φταίει η Κύπρος, η οποία παρεξήγησε την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και ζήτησε συμπαράσταση και στήριξη από τους εταίρος της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για να σταματήσει η επίθεση που δέχεται από την Τουρκία.

Φταίει η Κύπρος επειδή, όπως αναφέρει το γνωστό αφήγημα, χάθηκαν «πολλές ευκαιρίες» για λύση. «Ευκαιρίες», που νομιμοποιούσαν την τουρκική κατοχή και θα καθιστούσαν το κράτος σε τουρκικό προτεκτοράτο. Φταίει η Κύπρος επειδή «κουράζει» συμμάχους, φίλους ακόμη και αδελφούς, επειδή εγείρει συνεχώς το θέμα της συνεχιζόμενης τουρκικής κατοχής.

Επειδή η Λευκωσία ζήτησε να εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα της 22ας Αυγούστου σε σχέση με διαδικασία υιοθέτησης κυρώσεων για την Τουρκία και τη Λευκορωσία, θεωρήθηκε «κακομαθημένη» και «ταραξίας». Μια χώρα που δέχεται επίθεση από ένα τρίτο κράτος, που είναι υποψήφιο για ένταξη, είναι υπό κατοχή, ζήτησε τα ελάχιστα. Τη διεύρυνση της «μαύρης λίστας» με τα ονόματα που εμπλέκονται τις παράνομες έρευνες και γεωτρήσεις. Και η απάντηση σε αυτό είναι να δεχθεί μπούλινγκ η Λευκωσία.

Σημειώνεται συναφώς πως στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, ανεξάρτητα τι λέγεται και γράφεται, εκτός της Κύπρου, μεταξύ άλλων, η Ελλάδα, η Γαλλία, η Σλοβακία, η Ιρλανδία, η Δανία, η Μάλτα υποστήριξαν πως στην άτυπη σύνοδο του Βερολίνου υπήρξε πολιτική συμφωνία για να προχωρήσουν κυρώσεις κατά της Τουρκίας για τις συνεχιζόμενες παράνομες ενέργειες της στην κυπριακή ΑΟΖ, παράλληλα με εκείνες της Λευκορωσίας. Την εφαρμογή των αποφάσεων δεν την αποδέχθηκε η προεδρεύουσα Γερμανία.

Μπορούσε ο υπουργός Εξωτερικών να πράξει διαφορετικά; Έπρεπε να σηκώσει την… μπάρα και να περάσουν οι κυρώσεις για τη Λευκορωσία, για να μην… αγχώνονται εταίροι μας και την ίδια ώρα να συνεχίζει η κατοχική Τουρκία τις παράνομες δράσεις της στην κυπριακή ΑΟΖ. Εάν δεν υιοθετείτο αυτή η στάση, η Τουρκία δεν θα έχει λόγο να σταματήσει τις παράνομες ενέργειες της στην κυπριακή ΑΟΖ. Θα έχει κάλυψη και από την Ε.Ε. Αλλά ποια θα ήταν η αντίδραση αυτών που σήμερα αντιδρούν σε Ελλάδα και Κύπρο, εάν δεν τηρείτο η συγκεκριμένη στάση;

Είναι σαφές πως το έργο είναι φοβητσιάρικο. Και για το πώς θα εξελιχθούν οι συζητήσεις στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 1ης Οκτωβρίου αλλά και το πώς θα διαχειριστεί η Άγκυρα το διάλογο με την Αθήνα ( με τους όρους που ζητά η κατοχική δύναμη). Ακόμη και για το πώς θα (συνεχίσει) να δρα και να συμπεριφέρεται η Τουρκία στην κυπριακή ΑΟΖ. Ακόμη, πώς θα κινηθούν οι διάφοροι εν δυνάμει μεσολαβητές στο Κυπριακό, όταν η Άγκυρα θέτει προϋποθέσεις παράδοσης, πριν ξεκινήσει διαπραγμάτευση.

Κάποιοι εντός και εκτός Ελλάδος και Κύπρου αντιδρούν όταν ενοχλείται η Τουρκία. Η Άγκυρα κάνει τα πάντα, εφαρμόζει ένα επεκτατικό σχέδιο, αλλά κάποιοι «ανησυχούν» μήπως και θυμώσει ο Ερντογάν. Για την ακρίβεια ανησυχούν μήπως και έχει κόστος η Τουρκία. Στον ελληνικό χώρο, οι οπαδοί αυτής της προσέγγισης θεωρούν πως με την πολιτική του κατευνασμού, θα «καλμάρει» η Άγκυρα και θα… συνεργασθεί. Η διαχρονική συμπεριφορά της Τουρκίας αποδεικνύει πως δεν καλμάρει εάν δεν τα πάρει όλα.

Μέσω Βρυξελών και Αθήνας, με προεκτάσεις πάντα στη Λευκωσία, αναπαράγεται το ίδιο παραμύθι, που στοχοποιεί την Κύπρο. Είναι η ίδια σχολή σκέψης που επιμένει στην προσαρμογή στις τουρκικές επιδιώξεις. Είναι η ίδια σχολή, που ενοχλείται όταν ενοχλείται η Άγκυρα και προσπαθεί να κάνει μαθήματα ευρωπαϊκής πολιτικής σκέψης, με νεοθωμανικούς, όμως, όρους.

Η Κύπρος επέζησε, με όλα τα λάθη και τις στρεβλώσεις και παθογένειες της, επειδή την υστάτη λειτουργούν τα αντανακλαστικά της.



πηγη 

Μόνο για θαλάσσιες ζώνες ο διάλογος Αθήνας – Αγκυρας λένε οι Γερμανοί ! ! ! ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ, Ή ΕΧΕΙ ΛΑΚΚΟ Η ΦΑΒΑ;

Οι συνομιλίες Ελλάδας και Τουρκίας θα περιλαμβάνουν μόνον ένα θέμα, αυτό των θαλασσίων ζωνών, ξεκαθάρισε η Γερμανία, αδειάζοντας… τις τουρκικές διεκδικήσεις και προσπάθειες εκμετάλλευσης του επικείμενου ελληνοτουρκικού διαλόγου.



Μόνον ένα θέμα

Η διαβεβαίωση δόθηκε χθες δια στόματος της Μαρίας Αντεμπαρ, εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας, η οποία δήλωσε κατηγορηματικά ότι οι ελληνοτουρκικές συνομιλίες θα περιλαμβάνουν μόνο ένα θέμα.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών παρέπεμψε για το ζήτημα στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέφεν Ζάιμπερτ, ο οποίος είχε δηλώσει πως οι συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας θα περιλαμβάνουν μόνον ένα θέμα, αυτό των θαλασσίων ζωνών.

Ερωτηθείσα η Μαρία Αντεμπαρ από το ΚΥΠΕ, εάν η Γερμανία θέτει θέμα αποστρατιωτικοποίησης του Αιγαίου και από την ελληνική και από την τουρκική πλευρά, όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, παρέπεμψε στην απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέφεν Ζάιμπερτ, την οποία έδωσε πριν δύο ημέρες.

«Στη βάση του διεθνούς δικαίου»

Ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίας είχε δηλώσει πως οι συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας θα περιλαμβάνουν μόνον ένα θέμα, αυτό των θαλασσίων ζωνών.

Αναλυτικότερα, είχε αναφέρει πως «θα υπάρξει επανάληψη των απευθείας συνομιλιών για τον καθορισμό των θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας».

Και είχε προσθέσει πως «οι δύο πλευρές έχουν τη θέληση να αναζητήσουν λύση στα επίμαχα ζητήματα των θαλασσίων συνόρων μέσω διαλόγου, στη βάση του διεθνούς δικαίου».

Ο Καλίν για τον διάλογο…

Ο εκπρόσωπος του τούρκου προέδρου, Ιμπραχίμ Καλίν, είχε επίσης δηλώσει χθες πως εκτός από τις διερευνητικές επαφές, η Ελλάδα με την Τουρκία θα διεξαγάγουν ταυτόχρονα πολιτικές και στρατιωτικές συνομιλίες.

«Πρόκειται για δύο ακόμη σημαντικές συνομιλίες», όπως τόνισε, μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, που θα καλύπτουν όλο το φάσμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Η μία από αυτές θα περιλαμβάνουν πολιτικές διαβουλεύσεις.

Πρόκειται για διαδικασία που θα αφορά περισσότερο τις διμερείς σχέσεις, από την οικονομία έως τον τουρισμό, κι από την ασφάλεια των συνόρων έως το ζήτημα των μειονοτήτων.

Κι αυτές οι συνομιλίες θα συνεχίσουν να διεξάγονται μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών, επισήμανε ο Ιμπραχίμ Καλίν.

Στρατιωτικές συνομιλίες

Το δεύτερο σκέλος της διαπραγμάτευσης μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας θα είναι σε στρατιωτικό επίπεδο.

Πρόκειται για μηχανισμό, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, υπό τον τίτλο «Συναντήσεις Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ στρατιωτικών», που έχει σχηματιστεί για το Αιγαίο και που θα επιτρέψει τη στρατιωτική συνεργασία Ελλήνων και Τούρκων σε ξηρά, θάλασσα, αέρα και συνοριακές γραμμές.

Οπως σημείωσε ο Ιμπραχίμ Καλίν, έχουν ήδη γίνει κάποιες τέτοιες συναντήσεις, όπως την εβδομάδα που πέρασε στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ. «Αυτές οι συναντήσεις θα είναι μία συνέχεια εκείνων (του ΝΑΤΟ)» διευκρίνισε.

«Επομένως, αναμένουμε, ελπίζουμε και σχεδιάζουμε αυτή η διαδικασία της διαπραγμάτευσης να ξεκινήσει με μία τριπλή μορφή: διερευνητικών συνομιλιών, πολιτικών διαβουλεύσεων και στρατιωτικών συνομιλιών» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ερντογάν και διαπραγματευτής από την πλευρά της Τουρκίας.

Η ημερομηνία

Ο Ιμπραχίμ Καλίν είπε πως δεν έχει αποσαφηνιστεί η ημερομηνία των διερευνητικών επαφών και πως θα το συζητήσει με τους ομολόγους του.

«Σε αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντικό το ότι ο πρόεδρός μας άνοιξε τον δρόμο, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στη διπλωματία και τις διαπραγματεύσεις. Αυτό θα πρέπει να γίνει σεβαστό από την ΕΕ. Αλλά και από την ελληνική πλευρά.

»Ηδη με την Ελλάδα είχαμε συμφωνήσει πριν από 1-1,5 μήνα να ανακοινώσουμε την επανεκκίνηση των διερευνητικών συνομιλιών, αλλά λόγω της συμφωνίας που υπέγραψε τότε η Ελλάδα με την Αίγυπτο, ματαιώθηκε. Τώρα ελπίζουμε να μην ξανα-αντιμετωπίσουμε παρόμοια κατάσταση.

»Εν τω μεταξύ, την επόμενη εβδομάδα στις 1-2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση κορυφής της Ε.Ε. Εδώ έχει επίσης μεγάλη σημασία το αν η τουρκική ατζέντα θα αντιμετωπιστεί θετικά».

Τα εύσημα στη Μέρκελ

Ο εκπρόσωπος του Ερντογάν σημείωσε πως οι διερευνητικές συζητήσεις ξεκίνησαν το 2002 και αφορούσαν κατά κύριο λόγο τη διευθέτηση της υφαλοκρηπίδας, της ΑΟΖ και άλλων ζητημάτων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Στη συνέχεια, ο Καλίν ανέφερε πως έπειτα από 60 συναντήσεις, η τότε ελληνική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα επικαλέστηκε αδυναμία συνέχισης των συνομιλιών.

Ο Καλίν επανέλαβε τη θέση της Τουρκίας πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι πάντοτε έτοιμος για διαπραγματεύσεις «χωρίς προϋποθέσεις».

Ετσι, ο τούρκος αξιωματούχος δήλωσε πως οι διερευνητικές επαφές θα ξεκινήσουν καλώς εχόντων των πραγμάτων από την επόμενη εβδομάδα.

Ο Καλίν έσπευσε μάλιστα να τονίσει την παρέμβαση της γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ ώστε να ξεκινήσουν οι επαφές Ελλάδας – Τουρκίας.




πηγη 

Ο "υπερανω του νομου", ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ για τα Fake News της τρομολαγνειας που διεδωσε... ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ! ! !

Δωστε του τα συγχαρητηρια σας...

Εκανε οτι εκανε και τωρα δικαιολογειται σαν την κυρα Κατινα της Γειτονιας....

Καμαρωστε τον στο βιντεο...




Ανήλικες γρονθοκόπησαν 13χρονη και την έστειλαν στο Νοσοκομείο...

Γιατί τόση βια ;;;;

Πρέπει να σταματήσει αυτό το κακό στα σχολεία.




 Άλλο ένα βίαιο επεισόδιο καταγράφηκε στα Γιαννιτσά, με μία 13χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τέσσερα άλλα κορίτσια ηλικίας 13 ως 15 χρόνων!

Σύμφωνα με τον πατέρα της 13χρονης, το επεισόδιο έγινε στις 9.30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών, όπου τα τέσσερα κορίτσια επιτέθηκαν στην κόρη του, την γρονθοκόπησαν και την χτύπησαν στο κεφάλι, χωρίς καμιά αιτία. Η μικρή διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και από εκεί, λόγω έλλειψης παιδοχειρουργού, στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης όπου παρέμεινε για νοσηλεία για δύο ημέρες με κάκωση κεφαλής και μετατόπιση αυχένα, που καθιστούσαν υποχρεωτική τη χρήση κολάρου, ενώ βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Οι γονείς της μαθήτριας θα καταθέσουν τη Δευτέρα μήνυση για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλή κατά των τεσσάρων κοριτσιών, για τα οποία υποστηρίζουν ότι έχουν παρελθόν σε βίαια επεισόδια, καθώς κάνουν μπούλινγκ σε άλλα συνομήλικα παιδιά, ενώ πριν από δύο εβδομάδες είχαν χτυπήσει ακόμη ένα κορίτσι.

Αντίστοιχης αγριότητας περιστατικό είχε συμβεί στις αρχές του μήνα στη Λαμία. Τότε, μια 14χρονη είχε ξυλοκοπηθεί με ιδιαίτερη βιαιότητα από τρεις 17χρονες, μία Ελληνίδα, μία Ρουμάνα και μία Αλβανίδα. Με αφορμή μια φραστική αντιπαράθεση, οι τρεις ανήλικες είχαν ρίξει στο έδαφος τη μικρή, την κλωτσούσαν και την… δάγκωναν (!), ενώ την είχαν εγκαταλείψει αιμόφυρτη!

Πηγή

Το κατατρεγμενο, τα καημενο, το ασυνοδευτο ανηλικο των 25 ετων, ηταν ο Αρχηγος και Διοικητης αυτων που εκαψαν την Μορια....

Σοβαρευτειτε επιτελους οι ιθυνοντες, που αναγνωριζετε, οτι ηλικια σας δηλωσουν οι λαθρομεταναστες και εισβολεις...

Και μην επιμενετε στον ορο, "προσφυγες και μεταναστες" , δεν υπαρχει ουτε ενας τετοιος....

Διαβαστε λοιπον τι παιζει με τα "ανηλικα" σας...



Τα όσα λένε οι κατηγορούμενοι προκαλούν σοκ και δέος για αυτά που έρχονται τα επόμενα χρόνια. Πρόκειται για εγκληματικές ομάδες που πολύ σύντομα θα δρουν στην επικράτεια, γεγονός που δημιουργεί τεράστιο θέμα για την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και μείζον θέμα εθνικής ασφάλειας. Πλέον οι αλλοδαποί κινούνται οργανωμένα, συντεταγμένα και με σχέδιο, οπότε είναι ικανοί για όλα. Ας αφήσουν λοιπόν τα… χάδια στους λαθρομετανάστες οι κυβερνώντες και ας κοιτάξουν τι θα κάνουν προτού βάλουν «μπουρλότο» σε όλη τη χώρα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατάθεση του 17χρονου(25χρονου) ανήλικου που οι μάρτυρες τον αναφέρουν ως τον άτυπο αρχηγό των παιδιών που αμέσως μετά την καταστροφική πυρκαγιά έφυγαν από το νησί για τη βόρεια Ελλάδα. Αυτός με στοιχεία και λεπτομέρειες αναφέρεται σ΄ έναν συμπατριώτη του που τον τοποθετηθεί ως το “διοικητή” της Μόριας και ουσιαστικά τον άνθρωπο που έστησε όλο το σκηνικό με τη σύλληψη του, μόνο και μόνο επειδή είναι ανήκει στη φυλή Παστούν και δεν συμπαθούσε τον 17χρονο.

Ο νεαρός που έφτασε μόνος του στη Λέσβο από το Αφγανιστάν πριν από περίπου ένα χρόνο αμέσως μετά την πυρκαγιά με προγραμματισμένη πτήση έφυγε για την Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια για δομή ανηλίκων στην Πιερία όπου και συνελήφθη. Όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί οι 6 Αφγανοί ήταν ιδιαίτερα προβληματικοί στην επικοινωνία και αρνήθηκαν οποιαδήποτε συμμετοχή στον εμπρησμό.

Ο αρχηγός των ανηλίκων

Ο Αφγανός που κατονόμασε τον 17χρονο ως αρχηγό των ανηλίκων που έβαζαν τις φωτιές κατέθεσε ότι βγήκε έξω από τη σκηνή του στον τομέα 12 και είδε από μακριά φλόγες και πυκνά σύννεφα καπνού στους τομείς 8 και 9. Είπε ότι ήταν μια ομάδα περίπου 15 ατόμων που έβαζαν φωτιές.

 Τους πλησίασε φωνάζοντας ότι αυτό που έκαναν είναι επικίνδυνο και τους ζήτησε να σταματήσουν και τότε εκείνοι όχι μόνο δεν άκουσαν αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε στην κατάθεση του συνέχιζαν να βάζουν με μεγαλύτερη μανία φωτιές. 

Ο συγκεκριμένος άνδρας όταν ρωτήθηκε από τις αρχές αν γνώριζε τα άτομα που πυρπόλησαν το ΚΥΤ έδωσε 4-5 μικρά ονόματα και ένα παρατσούκλι ενός ανηλίκου ενώ από τις φωτογραφίες που επεδείχθησαν αναγνώρισε πέντε Αφγανούς.

Ο "καημενος" που κατονομάζεται ως ο αρχηγός της ομάδας των ανηλίκων στην κατάθεση του περιγράφει πως έγινε όλο το σκηνικό, όμως αρνείται πως ο ίδιος έχει οποιαδήποτε σχέση… “Στις 08-09-2020 το βράδυ βρισκόμουν στην σκηνή μου η οποία βρίσκεται στον τομέα ανηλίκων. 

Ήξερα ότι υπήρχε μια ένταση από άλλα άτομα που είχε σχέση με την μεταφορά όσων ήταν θετικοί στο COVID -19 όμως δεν γνώριζα κάτι περισσότερο. Κάποια στιγμή το βράδυ και ενώ βρισκόμουν μέσα στην σκηνή μου, άκουσα φωνές και αμέσως κατάλαβα ότι κάτι κακό συμβαίνει, νόμιζα όμως ότι επρόκειτο για κάποια σύρραξη και όχι ότι έχει μπει φωτιά. 

Είδα κόσμο να τρέχει πανικόβλητος και να μαζεύει τα πράγματά του διότι υπήρχαν φωτιές. Οι φωτιές αυτές γρήγορα εξαπλώθηκαν από σκηνή σε σκηνή και έτσι και εγώ έπραξα ότι έπραττε και ο υπόλοιπος κόσμος, δηλαδή ξεκίνησα να μαζεύω τα προσωπικά μου αντικείμενα με σκοπό να φύγω μακριά από τις φωτιές που πλησίαζαν. Ουδέποτε ξεκίνησα κάποια φωτιά εγώ, ούτε βρισκόμουν σε συνεννόηση με κάποιον άλλο. 

Έχασα ό,τι είχα σε αυτό το μέρος και δεν είχα κανέναν λόγο να κάνω κάτι τέτοιο. Εξάλλου γνώριζα ότι θα φύγω για άλλη δομή εκτός Λέσβου συνεπώς δεν είχα κανένα κίνητρο να βάλω φωτιά στο Κ.Υ.Τ της Μόριας. Έχω αιτηθεί άσυλο και δεν είχα λόγο να πράξω κάτι τέτοιο. Σε κάποια στιγμή οι φωτιές με πρόλαβαν και άρχισε να καίγεται και η δική μου σκηνή. 

Τότε προσπάθησα να βγάλω κάποια πράγματα μήπως τα σώσω από την φωτιά όμως τα περισσότερα είχαν ήδη αρχίσει να καίγονται. Ίσως για αυτό να νόμισε κάποιος ότι είμαι από αυτούς που βάζουν τις φωτιές καθότι προσπαθούσα να βγάλω αναμμένα αντικείμενα εκτός της σκηνής ώστε να μην καούν και τα υπόλοιπα όμως δεν είχα κανένα αποτέλεσμα”.

Αποκάλυψη

Ο νεαρός Αφγανός προχωράει όμως και σε μια αποκάλυψη. Λέει πως ο συμπατριώτης που τον “κάρφωσε” δεν είναι τυχαίο πρόσωπο, αλλά ο άνθρωπος που κάνει κουμάντο στη δομή. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Όσον αφορά την κατάθεση του συμπατριώτη μου, ο οποίος με κατονομάζει ψευδώς ως έναν εκ των εμπρηστών, προτίθεμαι να κινηθώ νομικά εναντίον του, καθότι τα όσα αναφέρει τουλάχιστον ως προς εμένα είναι απολύτως ψευδή. 

Ο ίδιος είχε καταφέρει σε έναν βαθμό να “διοικεί” τον τομέα των Αφγανών και να είναι ο “αρχηγός” τους. Ψευδώς μου προσδίδει την ιδιότητα του αρχηγού των ανηλίκων. Όσοι δεν τον αποδέχονταν ως αρχηγό τους, τους κακολογούσε και τους δημιουργούσε προβλήματα. Είναι Παστούν και έχει προβληματικές σχέσεις με όσους από τους Αφγανούς δεν είναι. 

Θέλει να τα πηγαίνει καλά με τις αρχές και με τους ανθρώπους των Μ.Κ.Ο. που δρουν στο Κ.Υ.Τ. Μόριας και για αυτό προφανώς βρήκε ευκαιρία να εμπλέξει κάποιους από αυτούς που δεν τον αποδέχονταν ως αρχηγό τους και παράλληλα να φανεί καλός και συνεργατικός με τις αρχές του νησιού”.

Στη συνέχεια περιγράφει από που και πως ξεσπάσουν οι φωτιές: “Όσον αφορά άλλωστε τις φωτιές θέλω να τονίσω ότι και ο ίδιος ο ‘αρχηγός” αλλά και λοιποί μάρτυρες αναφέρουν ότι οι φωτιές ξεκίνησαν στις ζώνες 8 και 9, εγώ διαμένω στην ζώνη των ανηλίκων και ότι οι σύρραξη και οι φωτιές προκλήθηκαν από 500 περίπου άτομα τα οποία κατά την οπισθοχώρησή τους έβαζαν φωτιές. 

Εν συνεχεία άλλος μάρτυρας αναφέρεται σε άλλα 200 άτομα τα οποία έβαλαν φωτιά στα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας. Εγώ βρισκόμουν όλο αυτό το διάστημα στην σκηνή μου και δεν είχα καμία συμμετοχή στα όσα συνέβησαν με τους Πυροσβέστες και τους Αστυνομικούς. 

Από κανέναν άλλον μάρτυρα δεν αναφέρομαι ως υπεύθυνος για τις φωτιές οι οποίες ξεκίνησαν από άλλο μέρος από αυτό που βρισκόμουν εγώ. Δεν είναι δυνατόν με τόσες μαρτυρίες Αστυνομικών και Πυροσβεστών να μην με είδε κανείς να διαπράττω τα όσα μου αποδίδονται. Συνεπώς δεν είναι δυνατόν να είμαι από αυτούς που όπως κατηγορούμαι “έκαψα το Κ.Υ.Τ της Μόριας”.

Επίσης όπως αναφέρει και ο πυροσβέστης, στην κατάθεσή του, “η αρχική πυρκαγιά ήταν έξω από το Κ.Υ.Τ. (προφανώς στους τομείς 8-9 όπως πασίδηλα αναφέρουν όλοι), αφορούσε λίγα ξηρά χόρτα και δεν ήταν επικίνδυνη. Εν συνεχεία ο ίδιος μάρτυρας κάνει αναφορά σε χιλιάδες άτομα που βρίσκονταν στον δρόμο. Εξάλλου από την πληθώρα αυτοπτών μαρτύρων, ουδείς με τοποθετεί σε κάποια από τις συμπλοκές, στις οποίες αναφέρονται άλλοτε 200, άλλοτε 500 και άλλοτε χιλιάδες άτομα και σε περιοχές μακριά από την σκηνή μου.

Δεν προκύπτει επομένως από κανένα στοιχείο της δικογραφίας η εμπλοκή μου στους εμπρησμούς. Δεν είναι δυνατόν να κατηγορηθώ για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα, επί τη βάσει μιας μαρτυρίας ενός μόνο ανθρώπου, ο οποίος πάντα μου δημιουργούσε προβλήματα επειδή δεν αποδεχόμουν την αρχηγική του αυτοδιάθεση και έχοντας και διαφορετική φυλετική ταυτότητα από εμένα (εκείνος είναι Παστούν όπως τόνισε εξ αρχής της κατάθεσής του) και οποίος προφανώς διείδε μια ευκαιρία για να φανεί καλός και συνεργάσιμος με τις αρχές ώστε να εδραιώσει την θέση του αρχηγού των Αφγανών εντός του Κ.Υ.Τ

. Θέλω να τονίσω ότι δεν έχω καμία πρόθεση να φύγω από το νησί όσο διαρκέσει αυτή η υπόθεση και προτίθεμαι να μεταστεγαστώ στην νέα δομή που δημιουργείται στον Καρά Τεπέ”.

Η νομική άποψη

Ο δικηγόρος του ανήλικου Αφγανού που κατηγορείται πως ήταν ο αρχηγός των έξι που έκαψαν τη Μόρια Γεώργιος Πετρέλης αναφέρει: “Οι κατηγορίες σε βάρος του εντολέα μου είναι άδικες και αστήρικτες. Πρόκειται για έναν ανήλικο Αφγανό χωρίς προηγούμενη παραβατική συμπεριφορά, ο οποίος στοχοποιήθηκε ως υπεύθυνος μιας καταστροφής για την οποία ευθύνονται άλλοι. 

Η εμπλοκή του με την υπόθεση είναι ανύπαρκτη, βασίζεται δε σε μία εντελώς αναξιόπιστη μαρτυρία και πουθενά αλλού. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλοι οι κατηγορούμενοι είναι Αφγανοί ενώ πιστεύω ότι η φυλή στην οποία ανήκει έχει παίξει ρόλο. Θεωρώ ότι η σαθρότητα των εις βάρος του στοιχείων, θα αποτελέσουν την στέρεα βάση της αθώωσής του στις δικαστικές αίθουσες”.




πηγη 

Μητροπολίτης Μόρφου: Οσα άκουσα με τα αυτιά μου απ 'το στόμα του Αγίου Παϊσίου....













Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος σκιαγραφεί την προσωπικότητα και την αγιότητα του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, όπως ο ίδιος Tον γνώρισε.Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Ενορίας Αποστόλου Βαρνάβα και Μακαρίου Δασούπολης σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Ενορία Αποστόλου Ανδρέα Συνοικισμού ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ 3 Λευκωσίας Κύπρου.

 Πηγή 

 

Ξεσπά η μάνα του 11χρονου Λεωνίδα: «Σκότωσαν το παιδί μου! ! ! Του έδωσαν πατίνι για 5 ευρώ» ! ! ! <ΒΙΝΤΕΟ>


Τι λογια να πει κανείς για αυτήν την μάνα που έχασε άδικα το παιδί της...

Κρίμα το παιδάκι... 

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο 11χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά ενώ βρισκόταν πάνω στο πατίνι του, όταν ένα διερχόμενο Ι.Χ. τον παρέσυρε, άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Παίδων.

Ο 11χρονος Λεωνίδας κηδεύτηκε σήμερα στην πατρίδα του την Αλβανία, ενώ η τοπική κοινωνία της Κρήτης είναι σοκαρισμένη, από το περιστατικό. Η αστυνομία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 11χρονος προμηθεύτηκε το πατίνι και βρέθηκε στο σημείο.

Η μητέρα του αδικοχαμένου Λεωνίδα, μίλησε και κατήγγειλε ότι κάποιο κατάστημα νοίκιασε στο μικρό αγόρι για 5 ευρώ το πατίνι, χωρίς να υπάρχει έγκριση από κάποιον κηδεμόνα. Μάλιστα όπως αναφέρει η χαροκαμένη μητέρα, τo κατάστημα αυτό νοικιάζει πατίνια χωρίς κράνος και σε άλλα ανήλικα παιδιά. Η κ. Εμιλιάνα ζητάει παραδειγματική τιμωρία για εκείνους που οδήγησαν το παιδί της στον θάνατο:


 

 

 

 

 

 

«Του δώσανε το πατίνι για 5 ευρώ. Δίνουν και στα άλλα μικρά παιδιά, σκοτώσανε το παιδί μου. Ζητώ από το κράτος να τιμωρηθούν. Σήμερα πέθανε το παιδί μου, αύριο – μεθαύριο κάποιος άλλος. Το μαγαζί ήταν ανοιχτό μέχρι χθες. Πρώτον, είναι απαγορευμένο από το κράτος. Δεύτερον πως έδωσε το πατίνι σε ένα 11χρονο, χωρίς κράνος χωρίς να είναι δίπλα η μητέρα του. Ζητώ από το κράτος να τιμωρηθεί βαριά», δήλωσε η μητέρα.

 Πηγή

 

 

 

 

 

 

Οπλα απο τους Γαλλους ζητησε να αγορασει ο Ερντογκαν ! ! ! Ειστε σιγουροι οτι θα παρουμε Rafalle πριν απ αυτον;

Ειναι γατα και τους παιζει ολους στα δαχτυλα ο Γενητσαρος Ερντογκαν...

Αν καταφερει να ριξει και τον Γαλλο πανε τα νησια μας....



Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας λοιπον, Τ. Τ. Ερντογάν, φέρεται να ζήτησε την άρση των εμποδίων που θέτει το Παρίσι για την πώληση του γαλλο-ιταλικού Α/Α συστήματος SAMP-T κατά την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Ε. Μακρόν. 

Την είδηση την μεταφέρει το πρακτορείο Bloomberg. Ο Μακρόν απάντησε λέγοντας στον Ερντογάν, ότι η Τουρκία πρέπει να αποσαφηνίσει τους στόχους της στη Συρία, ''παγώνοντας'' με λίγα λόγια κάθε συζήτηση. 

Πρόκειται για μία έξυπνη τακτική του Ερντογάν, ο οποίος βάζοντας στο ''τραπέζι'' τα εξοπλιστικά, προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις της Γαλλίας. 

Βέβαια όταν στην μέση μπαίνουν τα εξοπλιστικά και άρα τα χρήματα, τότε οι κόντρες του παρελθόντος μπορούν να ''σβήσουν'', αν και πλέον είναι δύσκολο το Παρίσι να στηρίξει την Άγκυρα, καθώς τους χωρίζουν πλέον πολλά, ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το περιστατικό στα ανοιχτά της Λιβύης, όπου τουρκικά πολεμικά, στοχοποίησαν γαλλικό σκάφος. 

Υπενθυμίζουμε ότι η Άγκυρα προέβη σε καταρχήν συμφωνία με την γαλλο-ιταλική κοινοπραξία στις 14 Ιουλίου 2017 για την ανάπτυξη των αμυντικών συστημάτων για λογαριασμό της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας, ενώ η επίσημη συμφωνία υπογράφηκε στις αρχές του 2018 και αφορούσε μια μελέτη σκοπιμότητας διάρκειας 18 μηνών, για τον προσδιορισμό των αναγκών και προτεραιοτήτων για το εν λόγω αντιπυραυλικό σύστημα.

Το ευρωπαϊκό σύστημα SAMP/T Aster 30  βρίσκεται σε υπηρεσία στις γαλλικές και ιταλικές Ένοπλες Δυνάμεις και μπορεί εύκολα να διασυνδεθεί και να ολοκληρωθεί με το ΝΑΤΟικό σύστημα αεράμυνας.




πηγη 

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

EE: ¨Ξεχάστε τις κυρώσεις προς την Τουρκία¨....Ξεχάστε και σείς τις κυρώσεις στην Λευκορωσία, θα πρεπε να πει η Ελλας ! ! !

Αν δεν πατησει ποδι η Ελλαδα θα μεινει η μιση...

Ολοι οι βαρβαροι ιδιοι ειναι....

Μονο με απειλες καταλαβαινουν....

Διαβαστε τι παιζει...



Τη διαφωνία της με την πολιτική των κυρώσεων απέναντι στην Τουρκία και την πρόβλεψη ότι δεν θα κινηθεί σε αυτήν την κατεύθυνση το προσεχές Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (1-2 Οκτωβρίου) εξέφρασε προ ολίγου η σύμβουλος του Ύπατου Εκπροσώπου της Ε.Ε. για την Εξωτερική Πολιτική Ζοσέπ Μπορέλ, Νάταλι Τότσι. 

Σε διαδικτυακή συζήτηση διοργανωμένη από το γραφείο Βρυξελλών του German Marshall Fund of the United States, η κ. Τότσι ήταν σαφής: «Ξεχάστε τις κυρώσεις! Δεν είναι αυτός ο τρόπος να ασκηθεί επιρροή επί της Τουρκίας». Πρόσθεσε ότι θα εκπλαγεί ιδιαιτέρως αν υπάρξει πολιτική συμφωνία για κάτι τέτοιο στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής.

Η διευθύντρια του ιταλικού ινστιτούτου IAI χαρακτήρισε «επικίνδυνη ψευδαίσθηση» την ιδέα που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα και την Κύπρο ότι «υπάρχει ένας μεγάλος αδελφός εκεί έξω – είτε είναι οι ΗΠΑ, είτε η Γαλλία, είτε η Ευρωπαϊκή Ένωση – που θα παρέμβει και θα υπερασπιστεί τα ελληνικά και τα κυπριακά συμφέροντα. 

Αυτή η ψευδαίσθηση είναι που αποτρέπει τις χώρες αυτές από τη συνειδητοποίηση ότι η μόνη λύση που μπορεί να προκύψει είναι μεταξύ των μερών που εμπλέκονται [στη διένεξη]». Αυτό που χρειάζεται, τόνισε η σύμβουλος του κ. Μπορέλ, είναι «ένα πραγματικό reset των σχέσεων Ε.Ε. – Τουρκίας», μέσω του εκσυγχρονισμού της Τελωνειακής Ένωσης – τον οποίο «αρνείται η Ε.Ε.».

Στην ίδια εκδήλωση, την οποία συντόνισε ο επικεφαλής του γραφείου Βρυξελλών του GMFUS Ίαν Λέσερ, ο Μάικλ Λι (SAIS/Johns Hopkins, Bruegel) εξέφρασε κι αυτός σκεπτικισμό για το κατά πόσο οι κυρώσεις ή η προβολή ναυτικής ισχύος μπορούν να συμβάλλουν στην αποκλιμάκωση της έντασης.

 Σημείωσε ωστόσο ότι η Ε.Ε., ως ένας παίκτης ήπιας ισχύος, «δεν έχει πολλά εργαλεία», ότι «οι κυρώσεις είναι ένα από αυτά» – και ότι η απειλή επιβολής τους ίσως είναι αποτελεσματική. 

Ο κ. Λι είπε επίσης ότι δεν πιστεύει ότι το Διεθνές Δικαστήριο στη Χάγη μπορεί να επιλύσει τις διαφορές των δύο χωρών σχετικά με την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ, καθώς οι ερμηνείες τους των σχετικών διατάξεων του Διεθνούς Δικαίου απέχουν τόσο πολύ μεταξύ τους. 

«Μόνο οι διμερείς διαπραγματεύσεις μπορούν να οδηγήσουν σε επίλυση του αδιεξόδου», σύμφωνα με την εκτίμησή του. Οι χώρες της περιοχής «έχουν δείξει στο παρελθόν διάθεση να συνομιλήσουν – αρκεί να μην είναι με το πιστόλι στον κρόταφο», συμπλήρωσε με νόημα.

Mε τη σειρά του, ο Γκέραλντ Κνάους, γνωστός ως αρχιτέκτονας της κοινής δήλωσης Ε.Ε. – Τουρκίας του 2016, χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη συμφωνία «νεκρή». 

Πρόσθεσε ότι η «ωμή» αντίδραση – με την «αναστολή της ευρωπαϊκής νομοθεσίας» – της Ελλάδας στην «κυνική» απόπειρα του Ρ. Τ. Ερντογάν να «εργαλειοποιήσει» το μεταναστευτικό το Μάρτιο απέδειξε ότι η Τουρκία δεν μπορεί, στην πράξη, να εκβιάσει την Ελλάδα στο μέτωπο αυτό. 

Ήταν ένα «καταστροφικό λάθος» του Τούρκου προέδρου, σύμφωνα με τον κ. Κνάους. Ο ιδρυτής του European Stability Initiative είπε ότι είναι επείγον, ειδικά για την Αθήνα, να υπάρξει μία νέα συνεννόηση μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκίας για τη διαχείριση του τεράστιου πληθυσμού προσφύγων (5% του τουρκικού πληθυσμού) που βρίσκεται σε τουρκικό έδαφος.

 «Αυτό είναι προτεραιότητα για την Ελλάδα. Αν η ελληνική πλευρά σταματήσει να φοβάται μία επανάληψη μίας τέτοιας απόπειρας μαζικής εισόδου ενορχηστρωμένης από την Τουρκία, τότε θα μειωθεί σημαντικά η νευρικότητα στην Αθήνα», είπε.

Κανείς από τους ομιλητές δεν φάνηκε αισιόδοξος πάντως ότι μεσοπρόθεσμα μπορούν οι ελληνοτουρκικές επαφές να οδηγήσουν σε κάποια ουσιώδη πρόοδο.

Σχ: Ωραία, ας ξεχάσουν και αυτοί τις κυρώσεις προς την Λευκορωσία.

Διότι με ποια λογική οι κυρώσεις ¨Δεν είναι τρόπος να ασκηθεί επιρροή επί της Τουρκίας¨, αλλά είναι επί της Λευκορωσίας ;





πηγη 

Μας πουλησε η Γερμανια υποβρυχια και τωρα ....αρνειται να μας πουλησει τορπιλες γι αυτα ! ! !

 Η προκλητική στάση της Γερμανίας έναντι της Ελλάδας συνεχίζεται. Το Βερολίνο έχει πάρει τις αποφάσεις του και πλέον όπως είναι ολοφάνερο, στέκεται στο πλευρό της Τουρκίας.

Από την μία οι Γερμανοί πιέζουν τις Βρυξέλλες ώστε να μην καταρτηθεί λίστα κυρώσεων κατά Ερντογάν και από την άλλη, θέλει να «σύρει» την Ελλάδα σε διαπραγματεύσεις.



Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, που ακόμα δεν έχουν διαψευστεί από το Βερολίνο, η Γερμανία ζητάει και μερική απόσυρση δυνάμεων από τα νησιά του Αιγαίου.

«Υπόγειος πόλεμος» με διπλωματικές διαστάσεις έχει ξεσπάσει για την απόκτηση του απολύτως αναγκαίου πολεμικού υλικού. Ενώ η Γαλλία από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η ελληνο-τουρκική κρίση, έσπευσε να αποστείλει τεχνικούς στην Αθήνα για να τσεκάρουν τους γαλλικής κατασκευής πυραύλους (scalp, Exocet και Mika ), που διαθέτει το ελληνικό οπλοστάσιο, ώστε ανά πάσα στιγμή να είναι αξιόμαχοι εάν απαιτηθεί να χρησιμοποιηθούν, την ίδια στιγμή η Γερμανία εξέφρασε αδυναμία για άμεση διάθεση σύγχρονων τορπιλών για τα υποβρύχια 214 που ζήτησε η Αθήνα, σύμφωνα με τον Δήμο Βερύκιο για το ieidiseis.gr.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένη πληροφορία, η Γερμανική κατασκευάστρια εταιρία δηλώνει ότι δεν διαθέτει ετοιμοπαράδοτες τορπίλες και δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει ανάλογο ελληνικό αίτημα τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο.

Η απροθυμία της Γερμανικής εταιρίας να εξυπηρετήσει τις άμεσες ανάγκες του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού ερμηνεύεται περισσότερο ως ”διπλωματική” παρά ως ”εμπορική” και συσχετίζεται άμεσα με την πρωτοβουλία της Καγκελαρίας για εξεύρεση διπλωματικής λύσης και έναρξη Ελληνοτουρκικών συνομιλιών για εκτόνωση της έντασης στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο.




πηγη 

Διαπραγματεύσεις με Ελλάδα και Μάλτα για ΑΟΖ ζηταει τωρα ο Σαρατζ ! ! ! Να τον πιστεψουμε; Μπορουμε;

Προσεξτε οι διαπραγματευτες...

Λακκο εχει η φαβα...

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ! ! !



Η Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης απέστειλε διαμαρτυρία σε Αίγυπτο, Ιταλία και Ελλάδα για τις συμφωνίες οριοθέτησης των θαλάσσιων συνόρων μεταξύ τους, τη στιγμή που Εθνική Εταιρεία Πετρελαίου ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ζητήσει από τις πετρελαϊκές εταιρείες να «παγώσουν» τις ερευνητικές δραστηριότητές τους για υδρογονάνθρακες στην ανατολική Μεσόγειο.

Σύμφωνα με το Αλ Τζαζίρα, ο υπουργός Εξωτερικών Υποθέσεων της Λιβυκής Κυβέρνησης, Μουχάμαντ Σαγιάλα (Muhammad Sayala) επιβεβαίωσε πως το υπουργείο του θα έχει επικοινωνία με τις κυβερνήσεις Ελλάδας και Μάλτας, ώστε να διαπραγματευτεί μαζί τους τη συμφωνία οριοθέτησης θαλάσσιων ορίων και να φτάσουν σε τελικές λύσεις, υπό την προϋπόθεση πως αυτές θα είναι «διαφανείς και ρεαλιστικές και δεν θα βλάπτουν τα συμφέροντα της Λιβύης».

Η εξέλιξη προέκυψε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Λίβυου υπουργού με τον Μουσταφά Σανάλα (Mustafa Sanallah), επικεφαλής της Εθνικής Εταιρείας Πετρελαίου στην Τρίπολη, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. Κι έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση παραίτησης τον Οκτώβριο του πρωθυπουργού Φαγιέζ αλ Σάρατζ, στενού συνεργάτη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Λιβύη: O Χαφτάρ ανακοίνωσε την επανέναρξη της παραγωγής πετρελαίου και των εξαγωγών

Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση της Τρίπολης είχε υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας για την ασφάλεια και την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με την Τουρκία, στις 27 Νοεμβρίου του 2019.

Στις 6 Αυγούστου, η Αίγυπτος και η Ελλάδα υπέγραψαν κοινή συμφωνία για την οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), συμφωνία που απέρριψαν Τουρκία και λιβυκή κυβέρνηση.



πηγη 

2 εκατ. ευρω κανάλια εθνικής εμβέλειας μοιραζουν παλι, για να μας ενημερωσουν ποσο επικινδυνη ειναι η κορωνογριπη...

Μοιραζουν λεφτα στα καναλια για να μας πεισουν οτι κινδυνευουμε...

Τινος λεφτα; 

Τα δικα μας φυσικα...

Κι ετσι...



Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με παρέμβασή του στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου όπου συζητείται νομοσχέδιο με τα πρώτα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων επισήμανε μεταξύ άλλων: «η ενημέρωση σώζει ζωές. Βρισκόμαστε σε κρίσιμη φάση για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Η Ελλάδα εξακολουθεί να τα καταφέρνει καλύτερα σε σχέση με άλλες χώρες» για να προσθέσει «θα υπάρξει νέα εκστρατεία ενημέρωσης. Η προηγούμενη του «Μένουμε Σπίτι – Μένουμε Ασφαλείς» συμπεριέλαβε 1.232 ΜΜΕ από όλη την Επικράτεια και αποδείχθηκε σωτήρια».

Ο κ. Πέτσας εξήγησε πως ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς υπήρξαν δωρεάν ενημερωτικά μηνύματα τα οποία όμως δεν είχαν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα καθώς δεν αναδείχθηκαν επαρκώς.

Ο ίδιος τόνισε ότι ενόψει της έξαρσης της εποχικής γρίπης που θα συνδυαστεί με το δεύτερο κύμα κορωνοϊού απαιτείται νέα επαγγελματική ενημέρωση που θα υλοποιηθεί μέσω διαγωνισμού. «Η διαδικασία που ακολουθούμε έχει υποδειχθεί από την ευρωπαϊκή επιτροπή στην οποία απευθυνθήκαμε για οδηγίες και από την Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιών Συμβάσεων.

 Η εκστρατεία ενημέρωσης αφορά μόνο τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας. Το ποσό που θα διατεθεί σε αυτή τη φάση θα είναι περίπου 2 εκατ ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και πληρωμή αναδόχου. Στοχεύουμε στην ευαισθητοποίηση πολιτών».




πηγη 

Κλειστε την Βαση της Σουδας και επανεξεταστε την συμμετοχη της Ελλαδος στην συμμαχια, αν θελετε να σωθουν τα νησια μας...

Γιατι το λεω αυτο;

Γιατι αυτο δειχνουν οι κινησεις και ενεργειες των "συμμαχων" μας...

Οτι, θα χασουμε τα νησια μας....

Κι αυτο γιατι οι φονιαδες των Λαων, κανουν πλατη, στους αλλους φονιαδες των Λαων...

Κι αν δεν σταματησουν να μας θεωρουν δεδομενους, σβησαμε....

Πατηστε τους λοιπον τον καλλο με το κλεισιμο της βασεως της Σουδας και την συμμετοχη μας στο ΝΑΤΟ, να στρωσουν... 

Διαβαστε και θα με δικαιωσετε...



Ο αξιωματούχος των ΗΠΑ “βαφτίζει” την απροκάλυπτη εισβολή των τουρκικών δυνάμεων σε Συρία και Λιβύη ως “πολυμερή συνεργασία”, δίνοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα στην Άγκυρα να ζητά απίστευτα πράγματα στο Αιγαίο σε σχέση με τα ελληνικά νησιά.

“Νόμιμα συμφέροντα“ για τους Τούρκους Νεο-Οθωμανούς του Ερντογάν σημαίνει “πράσινο φως” για νέες εισβολές, γενοκτονίες, βιασμούς, βασανιστήρια, σαν αυτά που αποκαλύπτει ισραηλινή εφημερίδα ότι λαμβάνουν χώρα σε συριακές περιοχές του Βορρά.

Σημαίνει επίσης ότι η Τουρκία πιθανότατα θα “έχει νόμιμα δικαιώματα” και στην Α.Μεσόγειο και ίσως στο Αιγαίο εις βάρος της Ελλάδος, για αυτό ζητά επίσημα ο Ερντογάν την αποστρατικοποίηση των ελληνικών νήσων.

Βέβαια είναι αδιανόητο και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε ελληνική Κυβέρνηση που θα συνυπόγραφε στην απομάκρυνση οποιουδήποτε τύπου οπλικού συστήματος αλλά και δυνάμεων από τα νησιά του Αιγαίου, αφήνοντας τα έρμαια στις διαθέσεις μίας Τουρκίας η οποία εισβάλλει στο ένα κράτος μετά το άλλο στην περιοχή.

Ο ίδιος ο Αμερικανός αξιωματούχος δηλώνει ότι η Ουάσινγκτον συνεχίζει να υποστηρίζει τις προσπάθειες του Ηνωμένου Βασιλείου να τερματίσει τη σύγκρουση και να κινηθεί προς την κατάπαυση του πυρός μεταξύ της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης με έδρα την Τρίπολη και του αποστάτη Χ.Χαφτάρ.

"Αυτές οι προσπάθειες θα είναι πιο αποτελεσματικές μετά τη δημιουργία μιας ειδικής θέσης απεσταλμένου του ΟΗΕ για να επικεντρωθεί αποκλειστικά στις διαπραγματεύσεις, ενώ αφήνει τη διαχείριση της αποστολής του ΟΗΕ στη Λιβύη σε έναν ειδικό συντονιστή", είπε ο ίδιος.

Εφόσον αναγνωρίζεται από τις ΗΠΑ η κυβέρνηση της Τρίπολης, η οποία αποδέχθηκε την μεταφορά 15.000 Τζιχαντιστών στο λιβυκό έδαφος (οι οποίοι απειλούν την ΕΕ), έχοντας υπογράψει ένα παράνομο σύμφωνο με την Τουρκία, τότε τα ελληνικά δίκαια στην Α.Μεσόγειο πάνε περίπατο.

Ίσως να επιχειρηθεί να νομιμοποιηθεί κάποια στιγμή αυτό το σύμφωνο και από την λιβυκή βουλή, μόνο που αυτό είναι αδύνατο διότι εκεί υπάρχει μια μεγάλη εθνικιστική μερίδα που αντιτίθεται στα σχέδια ΗΠΑ-Τουρκίας, που θέλουν ουσιαστικά να εκδιώξουν την Ρωσία από την χώρα για να ελέγξουν πλήρως τα κοιτάσματα της χώρας αυτής.

Πρόκειται σαφώς για άσχημες εξελίξεις οι οποίες ίσως να γίνουν ακόμα πιο ζοφερές για την αληθινή αιτία της επίσκεψη του Μ.Πομπέο στην Ελλάδα, η οποία εκτιμάται ότι θα αφορά πιέσεις προς την ελληνική κυβέρνηση για να “συμφωνήσει” σε κάποια πράγματα με την Τουρκία χωρίς φυσικά να το θέλει.





πηγη 

Εκανες εμβολιο για κορωνογριπη; Εχεις παρενεργειες; Η φαρμακευτικη εχει νομικη ασυλια....Εσυ κοψε τον λαιμο σου ! ! !

 Έδωσαν νομική ασυλία για παρενέργειες στις φαρμακευτικές που παράγουν το εμβόλιο για COVID19....



Το νομικό απυρόβλητο φαίνεται να διασφάλισε ο φαρμακευτικός κολοσσός AstraZeneca ως προς τις πιθανές παρενέργειες του εμβολίου κατά του Covid-19 με το οποίο πειραματίζεται. Αυτό προκύπτει από αποκλειστικό ρεπορτάζ του πρακτορείου ειδήσεων Reuters που μεταδόθηκε από τις Βρυξέλλες το πρωί της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με το Reuters, η AstraZeneca κατόρθωσε να διασφαλίσει νομική ασυλία με αντάλλαγμα τη δραστική μείωση της τιμής ανά μονάδα εμβολίου. Σύμφωνα με τη συμφωνία Ε.Ε.-Astra Zeneca, οι κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών χωρών-μελών θα είναι αυτές οι οποίες θα καταβάλλουν αποζημιώσεις σε περίπτωση απαιτήσεων από πολίτες που θα έχουν εμβολιαστεί και θα παρουσιάσουν παρενέργειες και οι οποίοι στη συνέχεια θα προβούν σε αγωγές. Βάσει της συμφωνίας, η AstraZeneca θα πληρώσει τα νομικά κόστη μέχρι ένα ορισμένο όριο.

Η αποκάλυψη αυτή επιβεβαιώνεται και από τη συνέχεια του ρεπορτάζ, το οποίο επεκτείνεται και στις διαφορετικές στρατηγικές των φαρμακευτικών εταιρειών, οι οποίες προφανώς ποντάρουν σε διαφορετικούς τομείς. Εξηγούμεθα.

Η AstraZeneca προτίμησε να εξασφαλίσει νομική ασυλία κατεβάζοντας κατά πολύ την τιμή ανά μονάδα εμβολίου, η οποία τιμή, με βάση άλλο τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters από το Παρίσι, αναμένεται να διαμορφωθεί γύρω στα 2,5 ευρώ ανά ενέσιμο παρασκεύασμα. Αντιθέτως η γαλλικών συμφερόντων πολυεθνική Sanofi, η οποία συνεργάζεται για την παρασκευή εμβολίου με τη βρετανική GlaxoSmithKline (gsk.L) αναμένεται να φθάσει τα 10 ευρώ (11,80 δολάρια) ανά ενέσιμο παρασκεύασμα, όταν και εφόσον το εμβόλιο αυτό εγκριθεί. 

Όταν ρωτήθηκε για τη σχετικά χαμηλή τιμή που ζητάει η AstraZeneca, εκπρόσωπος επανέλαβε τη δέσμευση της εταιρείας να διανείμει ευρέως το εμβόλιο και να μην αποκομίσει κέρδη απ' αυτό στη διάρκεια της πανδημίας.

Αντιθέτως, λοιπόν, η Sanofi και οι συνεργάτες της δεν θα απολαμβάνουν νομικής ασυλίας και θα αναλάβουν όλες τις ευθύνες, άρα και τις αποζημιώσεις σε περίπτωση αγωγών, αν και εφόσον υπάρξουν παρενέργειες σε εμβολιασμένους πολίτες. Πρόκειται δηλαδή για προσεγγίσεις εντελώς διαφορετικές όσον αφορά στο τίμημα στη διεθνή αγορά, αλλά και την έκθεση των φαρμακευτικών εταιρειών έναντι ενδεχόμενων νομικών επιπτώσεων. 

Η εμφάνιση απροσδόκητων παρενεργειών αφού ένα φάρμακο έχει λάβει κανονιστική έγκριση είναι σπάνια, όμως η ταχύτητα με την οποία επιδιώκεται η παραγωγή ενός εμβολίου αυξάνει τους κινδύνους για απρόβλεπτες καταστάσεις.





Πηγη zougla.gr




Για ακουστε τι λενε οι ηλικιωμενοι ! ! ! Ακουστε , εχει σημασια...

Ακουστε τους...

Εχουν πολλα δικια....

Και δυστυχως κανεις δεν τους ρωταει....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...



Εξοπλισμους ακουμε και αφοπλισμους βλεπουμε....

Για φρεγατες Belhara ελεγαν οτι συμφωνησαν...

Σιγα μην τους αφηναν οι Αμερικανοι...

Τους τραβηξαν το αφτι και ξαφνικα οι Belhara εγιναν πανακριβες....

Κοστιζουν αραγε περισσοτερο, η λιγοτερο, απ το συσιτιο των Ασιατοαφρικανων;

Δεν το ξερω, αλλα καπου εκει πρεπει ναναι...

Μας εμειναν ομως τα Rafalle με τους πυραυλους meteor...

Δεν εχουν πεσει υπογραφες ομως ακομη...

Μην πανηγυριζετε κυριοι Νου Δουλοι....

Και μην σας φανει παραξενο, αν η Τουρκια παρει Rafalle και εμεις οχι....

Στο Παρισι ετοιμαζεται να παει ο Σαλεμενος Σουλτανος....

Ακουσα ακομη, οτι φευγουν πυροβολαρχιες απ τα νησια και δυστυχως αληθευει....

Αφοπλισμο δεν ζητησε ο Σαλεμενος , οι Αμερικανοι, οι Γερμανοι> και το ΝΑΤΟ;

Αμεσως εκτελει τις εντολες των αφεντικων του ο Κουλης....

Φευγει και η 7η Ταξιαρχια απο τον Εβρο...

Γιατι και που θα παει κανεις δεν λεει....

Πετουν την παπαρια μονο, οτι κανουν αναδιαρθρωση του Στρατου....

Ετσι λενε το ανοιγμα της Κεκροπορτας στον Τουρκο...

Δειξε μας ρε ρεμαλι τι υπεγραψες μυστικα με τον Σουλτανο ! ! !




Εμετική Βλάσφημη διαφήμιση με τον Ιησού προκάλεσε οργή στο Διαδίκτυο....



 Μιλούν για ποικιλομορφία οι Λουθηρανοί αλλά δεν ζητούν συγγνώμη

Σάλο έχει προκαλέσει μια διαφήμιση από τους Λουθηρανούς της Ισλανδίας, η οποία ενθαρρύνει τα παιδιά να παρακολουθήσουν το Κυριακάτικο σχολείο, και απεικονίζει έναν γενειοφόρο Ιησού με μεγάλο στήθος, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και έχοντας μακιγιάζ, χορεύοντας χαρούμενα κάτω από ένα ουράνιο τόξο.

Η διαφήμιση δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο και τη σελίδα του Facebook της Λουθηρανικής τοπικής εκκλησίας, αλλά απομακρύνθηκε το Σάββατο. Ο.... χαρούμενος Ιησούς πάντως θα συνεχίσει να στολίζει τα λεωφορεία του Ρέικιαβικ, για τουλάχιστον δύο ακόμη εβδομάδες.

Ο Pétur Georg Markan, εκπρόσωπος επί των μέσων ενημέρωσης για την Λουθηρανική εκκλησία, δήλωσε πρόσφατα ότι η εκκλησία πιστεύει ότι είναι θετικό και φυσικό για τον Ιησού να εμφανίζεται στους ανθρώπους με όλες τις πιθανές μορφές. Με αυτόν τον τρόπο, η εκκλησία γιορτάζει την πολυμορφία.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι η εκκλησία κατανοεί τη στάση που θα έπρεπε να είναι προσεκτική όταν πρόκειται για την προσωποποίηση του Ιησού. «Γνωρίζουμε ότι δεν συμφωνούν όλοι ότι ο Χριστός πρέπει να εμφανίζεται με αυτόν τον τρόπο, και φυσικά το σεβόμαστε», δήλωσε.

Εξήγησε πάντως ότι περισσότερες διαφημίσεις με παραστάσεις του Ιησού από τον ίδιο καλλιτέχνη θα χρησιμοποιούνται κατά κόρον στη διαφημιστική καμπάνια. "Σύντομα, θα παρουσιάσουμε περισσότερες προσωποποιήσεις όπου, για παράδειγμα, θα δείτε τον Ιησού να συνεισφέρει σε περιβαλλοντικά θέματα", δήλωσε. Το κόστος της διαφημιστικής καμπάνιας είναι περίπου 2 εκατομμύρια ISK, αποκάλυψε χθες ο Pétur. Η κύρια συνεισφορά προέρχεται από το γραφείο του επισκόπου και τα υπόλοιπα από ενορίες στην πρωτεύουσα.

Χθες, η ετήσια συνέλευση των Λουθηρανών εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Συνέλευση της Εθνικής Εκκλησίας 2020 λυπάται που η εικόνα του Ιησού σε μια διαφήμιση του Κυριακάτικου σχολείου έχει πληγώσει το κοινό. Ο στόχος ήταν να δοθεί έμφαση στην ποικιλομορφία, ούτε να βλάψει τους ανθρώπους ούτε να τους σοκάρει ». Ο Pétur τονίζει πάντως ότι η συνέλευση δεν ζητούσε συγνώμη για την εικόνα. «Είναι εξίσου σημαντικό για εμάς να δώσουμε προσοχή στην ποικιλομορφία, όπως και να σεβόμαστε τις απόψεις εκείνων που δεν τους αρέσει αυτή η αναπαράσταση του Χριστού», δηλώνει. «Κάθε άτομο ερμηνεύει κάτι σε αυτήν την εικόνα», λέει ο Guðrún Karls-gg Helgudóttir, επικεφαλής της εκκλησίας Grafarvogskirkja από την πλευρά του. «Μερικοί άνθρωποι το ερμηνεύουν ως τρανς Ιησού, άλλοι ως γυναίκα. Μερικοί βλέπουν τη Μαρία με γενειάδα, και άλλοι βλέπουν ένα άτομο με άλλο φύλο. Οι απόψεις μέσα στην εκκλησία είναι τόσο διαφορετικές όσο και αλλού», καταλήγει.
 
Μόνο η Ρωσική Εκκλησία αντέδρασε

 

Το Πατριαρχείο Μόσχας 'ήταν το πρώτο και το μοναδικό μέχρι στιγμής που αντέδρασε και χαρακτήρισε την εικόνα “ως τρέλα και βλασφημία”. Ο Βλαντιμίρ Λεγκούντα, επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Εκκλησιαστικών Σχέσεων με την Κοινωνία και τα ΜΜΕ, είπε πως η εν λόγω διαφήμιση απεικονίζει τον Ιησού Χριστό σαν τραβεστί και σημείωσε ότι "τέτοια βλασφημία προκάλεσε οργή μέσω σχολίων στο Διαδίκτυο" 


Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.