Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Παρε οτι θελεις παλιατζη ! ! ! Ενα ματσο παλισιδερα εκανε ο Συριακος Στρατος τα Τουρκικα Τεθωρακισμενα....

Συριακος Στρατος...

Ενας Στρατος καταπονημενος απο τις μακροχρονιες μαχες τους δινει και καταλαβαινουν...



Τις τελευταίες ώρες ο τουρκικός στρατός στην προσπάθεια του να προωθηθεί παράνομα κοντά στην συριακή πόλη του Ιντλίμπ, υπέστη σοβαρή ζημιά χάνοντας οχήματα και πιθανότατα προσωπικό, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κάτι ακόμη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντός τριών ωρών ο συριακός στρατός κατάφερε να καταστρέψει επιτυχώς τουρκικούς αρματοφορείς και ΤΟΜΑ, με συνολικά 10 μονάδες να αναφέρονται ως κατεστραμμένες.

Οι πληροφορίες που προέρχονται από τοπικές συριακές πηγές στην περιοχή του Idlib, αποκαλύπτουν και  φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης που παρουσιάζουν μέρος του κατεστραμμένου τουρκικού εξοπλισμού.

Πρόκειται για τουρκικά θωρακισμένα οχήματα στο Neirab στα περίχωρα του Idlib, τα οποία καταστράφηκαν από τον συριακό στρατό σε μόλις τρεις ώρες.

Σύμφωνα με Ρώσους αμυντικούς εμπειρογνώμονες, όντως η τουρκική επίθεση πραγματοποιήθηκε στην ίδια περιοχή, δεδομένου ότι μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, η Τουρκία πραγματοποίησε μια μεγάλη μεταφορά στρατιωτικών τεθωρακισμένων οχημάτων στη Συρία.

Το ερώτημα που μένει να επιβεβαιωθεί είναι, εάν η καταστροφή των τουρκικών τεθωρακισμένων οχημάτων, έγινε μόνο από τον συριακό στρατό ή και από ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη, δεδομένου ότι σε αυτήν την περιοχή οι Ρώσοι υλοποιούν μαζικούς βομβαρδισμούς επανειλημμένα αυτές τις ημέρες, κάτι που δείχνει ότι η Μόσχα δεν επιτρέπει στην Τουρκία να προχωρήσει ούτε βήμα.



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.