Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Οπλα απο τους Γαλλους ζητησε να αγορασει ο Ερντογκαν ! ! ! Ειστε σιγουροι οτι θα παρουμε Rafalle πριν απ αυτον;

Ειναι γατα και τους παιζει ολους στα δαχτυλα ο Γενητσαρος Ερντογκαν...

Αν καταφερει να ριξει και τον Γαλλο πανε τα νησια μας....



Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας λοιπον, Τ. Τ. Ερντογάν, φέρεται να ζήτησε την άρση των εμποδίων που θέτει το Παρίσι για την πώληση του γαλλο-ιταλικού Α/Α συστήματος SAMP-T κατά την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Ε. Μακρόν. 

Την είδηση την μεταφέρει το πρακτορείο Bloomberg. Ο Μακρόν απάντησε λέγοντας στον Ερντογάν, ότι η Τουρκία πρέπει να αποσαφηνίσει τους στόχους της στη Συρία, ''παγώνοντας'' με λίγα λόγια κάθε συζήτηση. 

Πρόκειται για μία έξυπνη τακτική του Ερντογάν, ο οποίος βάζοντας στο ''τραπέζι'' τα εξοπλιστικά, προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις της Γαλλίας. 

Βέβαια όταν στην μέση μπαίνουν τα εξοπλιστικά και άρα τα χρήματα, τότε οι κόντρες του παρελθόντος μπορούν να ''σβήσουν'', αν και πλέον είναι δύσκολο το Παρίσι να στηρίξει την Άγκυρα, καθώς τους χωρίζουν πλέον πολλά, ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το περιστατικό στα ανοιχτά της Λιβύης, όπου τουρκικά πολεμικά, στοχοποίησαν γαλλικό σκάφος. 

Υπενθυμίζουμε ότι η Άγκυρα προέβη σε καταρχήν συμφωνία με την γαλλο-ιταλική κοινοπραξία στις 14 Ιουλίου 2017 για την ανάπτυξη των αμυντικών συστημάτων για λογαριασμό της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας, ενώ η επίσημη συμφωνία υπογράφηκε στις αρχές του 2018 και αφορούσε μια μελέτη σκοπιμότητας διάρκειας 18 μηνών, για τον προσδιορισμό των αναγκών και προτεραιοτήτων για το εν λόγω αντιπυραυλικό σύστημα.

Το ευρωπαϊκό σύστημα SAMP/T Aster 30  βρίσκεται σε υπηρεσία στις γαλλικές και ιταλικές Ένοπλες Δυνάμεις και μπορεί εύκολα να διασυνδεθεί και να ολοκληρωθεί με το ΝΑΤΟικό σύστημα αεράμυνας.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.