Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

ΠΑPΑlΤΗΣOΥ XΘEΣ ! ! !



ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ...ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:

ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ...ΑΠΟ-ΓΝΩΣΗ ...

ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;;;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ;;;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;;;

ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ...ΧΘΕΣ....

ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΥΘΥΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΥΦΟΣ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΕΠΑΡΣΗΣ ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ...ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ...

ΩΣ ΜΑΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΩ ΟΤΑΝ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΛΙΒΕΙ ΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΩΣΤΕ Η ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟ -ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ .....

ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΩΝΑΖΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΜΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΙΔΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ...

ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΕΔΩΣΕ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΕΣ ΖΩΗΣ .....;;;

ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΣΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ;;;

ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ....

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΟΟΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ....

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΡΟΠΟ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΟΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ....

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ .....ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΥΦΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΟΥ....ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ...

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΚΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ....

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΙΕΣ .... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ....

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΛΕΝΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΕΙΧΕ "ΘΕΜΑΤΑ" Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ...

ΕΓΩ ΩΣ ΜΑΝΑ ΘΑ ΠΩ ...ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΦΩΝΑΞΤΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΦΩΤΕΙΝΟ..

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Τ-ΩΡΑ...

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ....ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΑΣ..


πηγη

Γεvικoς Aρxiατρoς τnς Φλoριvτα: Avδρες 18-39 ετώv vα μnv εμβoλιαστoύν....γιατi… πεθαivoυv ! ! !



Ανησυχία προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται από τη Φλόριντα των ΗΠΑ σχετικά με τη ραγδαία αύξηση θανάτων, που παρατηρείται σε νέους άνδρες που έλαβαν εμβόλια mRNA κατά Covid-19 με αποτέλεσμα ο Γενικός Αρχίατρος της Πολιτείας να συνιστά στους άνδρες ηλικίας 18 έως 39 ετών να μη κάνουν τα συγκεκριμένα εμβόλια των εταιρειών Pfizer/BioNTech και Moderna.

Ο Γενικός Αρχίατρος της Φλόριντα, Dr. Joseph A. Ladapo, εξέδωσε οδηγία κατά των εμβολίων mRNA αφότου το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα πραγματοποίησε ανάλυση για την αξιολόγηση της ασφάλειας των εμβολίων.

Η ανάλυση σε όλη την πολιτεία των εμβολιασμένων κατοίκων της Φλόριντα ηλικίας 18 ετών και άνω διαπίστωσε αύξηση 84% στη σχετική συχνότητα θανάτων που σχετίζονται με την καρδιά μεταξύ ανδρών ηλικίας 18–39 ετών, εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό με mRNA.

«Τα εμβόλια χωρίς mRNA δεν βρέθηκαν να έχουν αυτούς τους αυξημένους κινδύνους», ανέφερε το υπουργείο Υγείας της Φλόριντα.

Δεδομένου του υψηλού επιπέδου παγκόσμιας ανοσίας στον Covid το όφελος από τον εμβολιασμό με εμβόλια mRNA: «πιθανότατα αντισταθμίζεται από αυτόν τον ασυνήθιστα υψηλό κίνδυνο καρδιακού θανάτου μεταξύ των ανδρών αυτής της ηλικιακής ομάδας», ανέφερε.

Η οδηγία για τα παιδιά

«Ως εκ τούτου, ο Γενικός Αρχίατρος της Πολιτείας συνιστά στους άνδρες ηλικίας 18 έως 39 ετών να μη λάβουν εμβόλια mRNA για Covid», ανέφερε.

«Όσοι έχουν προϋπάρχουσες καρδιακές παθήσεις, όπως μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εάν λάβουν αυτή την απόφαση».

«Έχει δοθεί πολύ λιγότερη προσοχή στην ασφάλεια και οι ανησυχίες πολλών ατόμων έχουν απορριφθεί—αυτά είναι σημαντικά ευρήματα που πρέπει να κοινοποιηθούν στους κατοίκους της Πολιτείας», ανέφερε.

Στη νέα οδηγία, το τμήμα υγείας της Φλόριντα τονίζει πως παραμένουν σε ισχύ οι οδηγίες του για τα παιδιατρικά εμβόλια Covid που εξέδωσε τον Μάρτιο 2022.

Αυτή η οδηγία συστήνει τον μη εμβολιασμό κατά του Covid για υγιή παιδιά και εφήβους ηλικίας 5–17 ετών.

Τώρα συνιστά επίσης μη εμβολιασμό για βρέφη και παιδιά κάτω των πέντε ετών.

Μεγάλος κίνδυνος για τους άνδρες

Η ανάλυση από το υπουργείο Υγείας της Φλόριντα έκανε γνωστό ότι η τελευταία σύσταση του Ladapo είχε στόχο να «αξιολογήσει τους κινδύνους της θνησιμότητας όλων των αιτιών και της καρδιακής θνησιμότητας μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid».

Κάτοικοι στη Φλόριντα ηλικίας 18 ετών και άνω που πέθαναν εντός 25 εβδομάδων από τη λήψη του εμβολίου, από την έναρξη του εμβολιασμού στην πολιτεία συμπεριλήφθησαν στην έρευνα.

Τα άτομα που αποκλείστηκαν από τη μελέτη, ήταν αυτά που εάν είχαν επιβεβαιωμένη λοίμωξη από Covid, ή θάνατο σχετιζόμενο με Covid, ή είχαν λάβει αναμνηστικό εμβόλιο για τον Covid ή είχαν λάβει το τελευταίο τους εμβόλιο μετά τις 8 Δεκεμβρίου 2021.

Το τελευταίο τέθηκε σε εφαρμογή το κριτήριο για να διασφαλιστεί ότι κάθε άτομο παρακολουθήθηκε μετά από 25 εβδομάδες.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid «δεν συσχετίστηκε με αυξημένο κίνδυνο θνησιμότητας από όλες τις αιτίες», αλλά «συσχετίστηκε με μέτρια αυξημένο κίνδυνο για καρδιακή θνησιμότητα 28 ημέρες μετά τον εμβολιασμό».

«Τα αποτελέσματα από την ανάλυση για τον καρδιακό θάνατο μετά τον εμβολιασμό υποδηλώνουν ότι ο εμβολιασμός με mRNA μπορεί να προκαλεί αυξημένο κίνδυνο στους άνδρες, ειδικά σε εκείνους ηλικίας 18-39 ετών», σύμφωνα με την ανάλυση.

Σημειώνει επίσης ότι ο κίνδυνος τόσο για όλες τις αιτίες όσο και για θανάτους που σχετίζονται με την καρδιά ήταν «ουσιαστικά υψηλότερος 28 ημέρες μετά τη μόλυνση από τον Covid».

Ως εκ τούτου, η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι πρέπει να σταθμίσουν τον κίνδυνο που σχετίζεται με τον εμβολιασμό με mRNA με τον κίνδυνο που σχετίζεται με τη μόλυνση από τον Covid.

Η ανάλυση είναι μια αυτοελεγχόμενη σειρά περιπτώσεων (SCCS), η οποία συνιστά ένα σχέδιο μελέτης που αναπτύχθηκε αρχικά για την αξιολόγηση της ασφάλειας των εμβολίων, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με τους Epoch Times.

Η έγκριση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ για τα εμβόλια Pfizer-BioNTech και Moderna για επείγουσα χρήση το 2020 σηματοδότησε την πρώτη φορά που το έπραξε για εμβόλια που χρησιμοποιούν τεχνολογία mRNA.

Σύμφωνα με τον FDA, το εμβόλιο mRNA περιέχει ένα μικρό κομμάτι του mRNA του ιού SARS-CoV-2 που δίνει οδηγίες στα κύτταρα του σώματος να παράγουν τη χαρακτηριστική πρωτεΐνη ακίδας του ιού.

Όταν ένα άτομο λαμβάνει το εμβόλιο, το σώμα του παράγει αντίγραφα της πρωτεΐνης ακίδας που «δεν προκαλεί ασθένεια, αλλά ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα να μάθει να αντιδρά αμυντικά, παράγοντας μια ανοσολογική απόκριση» ενάντια στον ιό, σύμφωνα με τον οργανισμό.

Τα εμβόλια Covid που βασίζονται σε mRNA από την Pfizer-BioNTech και από τη Moderna έχουν συνδεθεί με καρδιακή φλεγμονή, συμπεριλαμβανομένης της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας, σύμφωνα με στοιχεία από όλο τον κόσμο.

Οι νεότεροι πληθυσμοί, ειδικά οι νέοι άνδρες, έχουν παρατηρηθεί ότι αντιμετωπίζουν αυτές τις καταστάσεις με πολύ υψηλότερα από τα αναμενόμενα ποσοστά, σύμφωνα με στοιχεία από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).


πηγη

Καvει oτι μπoρεi για vα αφαviσει τoυς Eλλnvες ο Mnτσoτακnς...Aμφιβαλετε; Eμεiς οxι ! ! !

Θα καταπολεμησουμε τον Νατιβισμο....

Η ιδεολογια του Μητσοτακη...

Οι Έλληνες πεινάνε & οι αλλοδαποί ”θησαυρίζουν”...

Πακιστανοί από το κέντρο της Αθήνας....

”Βγάζουμε 850 ευρώ το μήνα, ήρθαμε παράνομα στην Ελλάδα”...

Την στιγμή που οι Έλληνες πεινάνε, οι Πακιστανοί σε συνέντευξη που παραχώρησαν σε πακιστανικό ΜΜΕ που έχει την βάση του στην Ελλάδα, ανέφεραν πως βγάζουν 850 ευρώ το μήνα και πως δουλεύουν 8 ώρες την ημέρα για πέντε ημέρες την εβδομάδα!

Μάλιστα, παραδέχονται πως ήρθαν παράνομα στη χώρα μας! 

Αυτή είναι η πολιτική της Κυβέρνησης, η οποία καταδικάζει τους Έλληνες και ”ευεργετεί” τους αλλοδαπούς!

Δείτε τα ντοκουμέντα από την συνέντευξη που έλαβε χώρα πριν δύο ημέρες στο κέντρο της Αθήνας!











πηγη

Πέθαvε ο Eβραioς πατέpας τnς Mαpέβα. Eβpαiα δέv παvτρεύεται μέ άvτpα άλλnς Θpnσκεiας....Mnτσoτακn εiπες κατι;

Πέθανε ο εβραίος πατέρας της Μαρέβας Μητσοτάκη...

Ο Βοΐτεκ Γκραμπόφσκι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών...

Μήν "αποφεύγεται" νά πείτε πώς ή κηδεία έγινε σύμφωνα μέ τήν Εβραϊκή θρησκεία....

Ενημερωτικά, ΠΟΤΕ ΕΒΡΑΙΑ δέν παντρεύεται μέ άντρα άλλης Θρησκείας....

Αρα ό κούλης ΤΙ είναι;;



Απαντηση δεν θα παρουμε....

Το ξερουμε....

Γι αυτο το αφηνουμε στην κριση σας...

πηγη

Aυτoi ψnφiζoυv ! ! ! Καi εivαι πoλλoi...

 


Κι εσυ περιμενεις να αλλαξει κατι....

Να ελθει σωτηρια....

Απο που;

Απ αυτους; 

Καηκαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε.........

πηγη


Moσxα για καθεστώς Kιέβoυ: Aπέδειξαv oτι εivαι τρoμoκράτες.... Και τωρα μωρn Tακoυνατn Xoρευτρια απo πoυ θα φυγετε;

Υπό εξόντωση η ομάδα Ζελέσνκι....



Η Ρωσίδα εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε πριν από λίγο αναφερόμενη στον σύμβουλο του Ουκρανού προέδρου Β.Ζελένσκι, Μιχαΐλο Ποντολιάκ, καθώς και σε άλλους Ουκρανούς αξιωματούχους που πανηγυρίζουν για το ανατίναξη της γέφυρας του Κερτς στην Κριμαία, ότι «η αντίδραση του καθεστώτος του Κιέβου στην καταστροφή πολιτικών υποδομών, αποτελεί απόδειξη της τρομοκρατικής φύσης του».

Η δήλωση της Ρωσίδας εκπροσώπου αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση του Κιέβου θα αντιμετωπίζεται εφεξής ως τρομοκράτες

Αυτό σημαίνει ότι έχουν οι Ρώσοι θεωρούν πλέον πως έχουν δικαίωμα να τους εξοντώσουν  με κάθε τρόπο και μέσον.

Είναι η πρώτη φορά που τους χαρακτηρίζουν τρομοκράτες που σημαίνει ότι θα αποτελούν πρωτεύοντα στόχο βάσει του παγκόσμιου δόγματος αντιμετώπισης των τρομοκρατών, ένα δόγμα που πρωτίστως και κυρίως έχουν εφαρμόσει οι Αμερικανοί.

Το χτύπημα στην γέφυρα του Κερτς δεν ήταν χτύπημα με οπλικό σύστημα αλλά χτύπημα πολιτικού στόχου με την χρήση πολιτικών μέσων δηλαδή ενός φορτηγού με εκρηκτικά.

Αυτό θεωρείται τρομοκρατική πράξη και πλέον τους «λύνει τα χέρια» να χτυπήσουν όπου θεωρούν πως είναι απαραίτητο να το κάνουν.

Στο χτύπημα της γέφυρας του Κερτς σκοτώθηκαν άμαχοι και μένει να αποσαφηνιστεί αν ο οδηγός, ο οποίος ήταν κάτοικος του Κράσνονταρ, ήταν βομβιστής αυτοκτονίας ή αν επρόκειτο για κάποιον που εν αγνοία του τοποθετήθηκαν εκρηκτικά στο φορτηγό του.

Η Δύση πάντως θα πρέπει να δώσει απάντηση για το σημερινό χτύπημα, καθώς οι Ουκρανοί το έχουν παραδεχτεί ότι το διέπραξαν και οι Δυτικοί υποτίθεται ότι «στενοχωριούνται» για τους θανάτους αμάχων.


πηγη

Για πoια δnμoκρατiα μιλoυν; Ο λαoς πειvαει και ζεi με συvταξεις τωv 300 ευpω, με λιγoτερα απo τoυς λαθpo...



Πολυ κουβεντα γινεται χρονια τωρα απο τις εκαστοτε συμμοριες που κυβερνανε περι Δημοκρατιας,,,

Η Δημοκρατια δεν φοβαται,η Δημοκρατια δεν τιμωρει και πολλες ακομα ηλιθιοτητες.

Το πιο αστειο σλογκαν απο ολα ειναι το: Πληττεται η Δημοκρατια.

Αυτο το λενε καθε φορα που γινεται μια επιθεση εναντιον των συμμοριων απο οπουδηποτε.

Ποια ειναι ομως αυτη η Δημοκρατια για την οποια μιλανε?

Ειναι η Δημοκρατια που ο λαος πειναει και ζει με συνταξεις των 300-800 ευρω και μισθους 500 ευρω για να κερδιζουν 6-8 χιλιαδες ευρω τον μηνα οι βολευτες των συμμοριων και οι παρακατιανοι τους,τολμας να πεις κατι.....?

Δεν τολμας,αν το τολμησεις πας μεσα και σε δικαζουν οι αδεκαστοι Μπαρες που εχουν φροντισει να εχουν αναλογες αποδοχες και να ειναι οι μονοι στους οποιους δεν εγιναν μειωσεις λογω μνημονιων και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι ο δικος τους πλουτισμος.

Ολα τα μετρα κατά του λαου ειναι συνταγματικα,εκτος οσων αφορουν τους ιδιους. 

Επισης δημοκρατια ειναι να κερδιζουν οι παρακατιανοι των υπουργειων,οι διοικητες των οργανισμων και αλλων παρασιτικων οργανισμων οσα δεν κερδιζει σε ολη του την ζωη ενας εργαζομενος....μεσα σε ενα χρονο.

Εχουν τον λαο για να τους ταιζει με χρυσα κουταλια ενω του μειωνουν δικαιωματα και εισοδημα,ολα νομοθετημενα βαση των δικων τους αναγκων,τιποτα για την πλειοψηφια,Δημοκρατια των συμμοριων.

Δημοκρατια επισης ειναι να ψαχνει ο πολιτης ραντεβου σε νοσοκομειο και να χρειαζεται εναν χρονο για να το βρει ενω οι προγραμματισμενες εγχειρισεις και νοσηλειες .... των συμμοριτων ειναι καθε μερα στις ειδησεις και απορει κανεις.....αυτοι πως βρισκουν?

Και φυσικα τους φροντιζουν οι καθηγηταδες και οχι τιποτα ειδικευομενοι πρωτοετεις που μπορει να τους αφησουν να πεθανουν στα επειγοντα περιμενοντας να εξεταστουν σαν εσας και εμενα....

Δημοκρατια επισης ειναι να θεωρει ο εκαστοτε αρχηγος της συμμοριας οτι ο απορος ζει με 200 ευρω τον μηνα οταν αυτος εχει εκατομμυρια περιουσια και μισθο που δεν θα παρει ποτέ κανενας εργαζομενος στην χωρα.

Δημοκρατια επισης ειναι να απαλλασσονται με βουλευματα απο οτι εγκλημα εχουν κανει οι συμμοριτες ενω καταδικαζεται η καθαριστρια που πλαστογραφησε το απολυτηριο της για να μπορεσει να βρει εργασια και να ζησει η ο κουλουρας επειδη δεν εχει αδεια.

Μην μαλακιζεστε,ζουμε σε μια εικονικη Δημοκρατια,αν εσεις νομιζετε οτι η Δημοκρατια ειναι αυτο που μας λενε τοτε εχετε παθει μαλακυνση και δεν σωζεστε.

Μια καστα κραταει τα κλειδια της χωρας,αποφασιζει και πραττει οπως θελει εκεινη,μαζι με την φιλη της την Δικαιοσυνη και την ξαδερφη της τα μεσα μαζικης ενημερωσης κυβερνουν και τρομοκρατουν τους πολιτες αναλογα με τις εντολες που παιρνουν απο τα αφεντικα τους,γιατι αν νομιζετε οτι ο Κουλης η ο Αλεξης ειναι αυτοφωτοι τοτε εχετε παθει χειροτερα απο μαλακυνση,υποδουλοι και ξεπουλημενοι ειναι οπως ολοι οι προηγουμενοι τους.

Ολες οι εξουσιες σε μια,ουτε απορρυπαντικο να ηταν.

Οταν λοιπον τους ακουτε να ομιλουν περι Δημοκρατιας πειτε ενα Αι σιχτιρ μαλακες και γυριστε τους την πλατη.


πηγη

Mε τετoιoυς βoλευτες τo παiζoυv Eλλnvες oι τoυ ΘΑΣOK;


 

Να τον χαιρονται οι οι Νεοπασοκοι....

Με τετοιους βολευτες Ελληνικο κομμα δεν μπορουν να λεγονται...



Dr. Αseem Malhοtra πρoωθoύσε τo εμβoλιo τωρα ζnτάει τnv άμεσn αναστoλn τoυ....

 

Και μονο που το ζηταει αυτος λεει πολλα...

Ακουστε τον...



Aμερικαvoς Στρατnγoς Jack Keane: Μόvo για 66 δισ. δoλάρια, βάλαμε τnv Oυκραviα σε πoλεμo με τnv Pωσiα...

Για ολα ειναι υπευθυνοι οι Αμερικανοι, οι φονιαδες των Λαων....

Διαβαστε πως σκεφτονται...



Σύμφωνα λοιπον, με τον Στρατηγο, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επενδύσει περίπου 66 δισ. δολάρια στο καθεστώς του Κιέβου από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, τα οποία βοήθησαν να εξοπλίσει την Ουκρανία και να δημιουργήσει την τοπική κοινωνία για πόλεμο με τη Ρωσία.

Ο τετράστερος στρατηγός ανέφερε ότι «οι επενδύσεις στην Ουκρανία σήμερα είναι πολύ κερδοφόρες, διότι για σχετικά λίγα χρήματα προς το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν πεθαίνουν Αμερικανοί στον πόλεμο με τη Ρωσία, αλλά Ουκρανοί».

Οι ομολογίες του πρώην αρχηγού του επιτελείου του αμερικανικού στρατού είναι τόσο κυνικές και ειλικρινείς που χτυπούν σκληρά όλους τους ειρηνιστές και τους υποστηρικτές μιας ειρηνικής διευθέτησης της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

Τα ερωτήματα για το ποιος επιτέθηκε πρώτος και γιατί αυτό είναι απαραίτητο εξαφανίζονται από μόνα τους.

Απλά πρέπει να ακουστούν προσεκτικά τα λόγια του στρατηγού:

«Ορισμένοι Ρεπουμπλικάνοι αμφιβάλλουν για την ορθότητα των δαπανών μας σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας.

Αλλά έχουμε έναν προϋπολογισμό 6 τρισ. δολαρίων και, στην πραγματικότητα, είναι αρκετές εκατοντάδες δισ. περισσότερα.

Επενδύσαμε ψίχουλα στην Ουκρανία, μόνο 66 δισεκατομμύρια το χρόνο.

Αυτό είναι το 1,1% του προϋπολογισμού.

Και έχουμε δυσανάλογα μεγάλα οφέλη.

Ποιος είναι ο στόχος των ΗΠΑ

Ο Jack Keane δείχνει ξεκάθαρα τον στόχο των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Η Ουάσιγκτον μπόρεσε να κάνει το κύριο πράγμα, να δημιουργήσει έναν σοβαρό αντίπαλο για τη Μόσχα στα σύνορα της Ρωσίας, ο οποίος θα πρέπει να εμποδίσει τη ρωσική ηγεσία να ακολουθήσει μια πολιτική επιρροής στην Ανατολική Ευρώπη, ειδικά στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ.

Αυτό θα τους στερήσει την ευκαιρία υπό τον Πούτιν να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους, πώς να πάρουν πίσω, για παράδειγμα, μερικές από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες.

Και, αν αυτό συνέβαινε, και η Ρωσία εξακολουθούσε να καταλαμβάνει κάποια πρώην δημοκρατία της ΕΣΣΔ, τότε το ΝΑΤΟ θα άρχιζε έναν πόλεμο.

Η κλίμακα αυτού του πολέμου θα ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτό που συμβαίνει τώρα.

Και οι κίνδυνοι των πυρηνικών θα ήταν πολύ μεγαλύτεροι.

Και οι συνέπειες μιας τέτοιας σύγκρουσης είναι εντελώς ακατανόητες και όχι προφανείς για καμία πλευρά.

Αυτό είναι που αποφεύγαμε σε όλη τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, ενός συμβατικού πολέμου μεταξύ δύο πυρηνικών δυνάμεων.

Επομένως, μια τέτοια επένδυση, ειδικά σε Ουκρανούς, που πολεμούν τη Ρωσία για τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι πολύ κερδοφόρα».


πηγη

Ο αvωμαλoς πρεζαkιας Zελέvσκι κάλεσε για πρoληπτικo πυρnvικo xτύπnμα κατά τnς Pωσiας....

Η καλυτερη λυση; 

Να τον εξοντωσουν αμεσα οι Ρωσοι να σωθει ο κοσμος....



Ο Ουκρανός ηγέτης είπε ότι το ΝΑΤΟ και ολόκληρη η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να προβλέψουν αυτό το σενάριο εάν η Ρωσία αποφασίσει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα

“Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky κάλεσε το ΝΑΤΟ να εξαπολύσει ένα προληπτικό χτύπημα κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε περίπτωση απειλής από την πλευρά της για χρήση πυρηνικών όπλων. Το δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας βιντεοσκοπημένης συνέντευξης στο Ινστιτούτο Lowy Aυστραλίας.”

Οι δηλώσεις του Ζελένσκι είναι ένα κάλεσμα για έναρξη ενός παγκόσμιου πολέμου με απρόβλεπτες τερατώδεις συνέπειες, είπε ο Πεσκόφ!

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky στην ομιλία του κάλεσε τις δυτικές χώρες να εξαπολύσουν προληπτικό πυρηνικό χτύπημα σε ρωσικό έδαφος: «Τι πρέπει να κάνει το ΝΑΤΟ; Να εξαλειφθεί η πιθανότητα η Ρωσία να χρησιμοποιεί πυρηνικά όπλα. Αλλά αυτό που είναι σημαντικό, απευθύνομαι για άλλη μια φορά στη διεθνή κοινότητα, όπως ήταν πριν από τις 24 Φεβρουαρίου: προληπτικά χτυπήματα, ώστε αυτοί (οι Ρώσοι) να ξέρουν τι θα τους συμβεί αν θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν. Και όχι το αντίστροφο – περιμένετε τα πυρηνικά χτυπήματα της Ρωσίας και μετά να πείτε: “Α, αυτό κάνατε, τότε ορίστε η απάντησή μας”.

Το Κρεμλίνο είπε ότι όλες οι χώρες στον κόσμο πρέπει να δώσουν προσοχή στη δήλωση Ζελένσκι για προληπτικό χτύπημα κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι de facto υπεύθυνες για τις δραστηριότητες στο Κίεβο και, κατά συνέπεια, θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τις δηλώσεις του Ζελένσκι», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δηλώσεις του Ζελένσκι δεν είναι παρά κάλεσμα για έναρξη παγκόσμιου πολέμου.

Ο Μεντβέντεφ προέτρεψε τους ψυχιάτρους να δουν τον Ζελένσκι μετά τα λόγια του για προληπτικό χτύπημα στη Ρωσία

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ σχολίασε την έκκληση του Ζελένσκι προς το ΝΑΤΟ για προληπτικό χτύπημα κατά της Ρωσίας.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από το “Military Review”, ο αρχηγός του καθεστώτος του Κιέβου, σε μια συνέντευξη με εκπροσώπους ενός από τα ιδρύματα στην Αυστραλία, δήλωσε την ανάγκη να επιβληθούν προληπτικές πυρηνικές

επιθέσεις στη Ρωσία. Σύμφωνα με τον Ζελένσκι, το ΝΑΤΟ δεν πρέπει να περιμένει τις ενέργειες της Ρωσίας, αλλά να ενεργήσει από μόνο του.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ αντέδρασε πολύ έντονα στο κάλεσμα του Ζελένσκι για τη Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ οι ψυχίατροι θα πρέπει να προλάβουν αυτόν τον ηλίθιο

και να τον λοβοτομήσουν. Προκάλεσε περισσότερα προβλήματα στους δικούς του και σε όλους τους άλλους».


πηγη

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Eφετεio....Aυτα πoυ δεv θα δεiξoυν τα καvαλια !




Δειτε το βιντεο....
Ακουστε τον Γιαννη.....
Μυαλο και κριση εχετε....
ΚΑΙ....
Τα συμπερασματα δικα σας !


Xαράρι: Θα γivoυμε ΘΕOl ! ! ! Oι άvθρωπoι θα εivαι μέρoς εvoς ΔlΚΤYOΥ....



Αυτος θελει δεσιμο....

Ζουρλομανδυα...

Και δυστυχως μεχρι στιγμης, κυκλοφορει ελευθερος....

Ακουστε τον τρελο...

πηγη


Τα κρoύσματα καρκivoυ τoυ nπατος αvαμέvεται vα αυξnθoύv....Τi φταiει αραγε;

Μηπως τα εμβολια;

Και γιατι δεν τολμουν να το πουν;

Δεν πειραζει....

Το λεμε εμεις και μυαλο και κριση εχετε !



Ο αριθμός των ανθρώπων που αναπτύσσουν ή πεθαίνουν από καρκίνο του ήπατος παγκοσμίως θα αυξηθεί πάνω από 55% έως το 2040 εκτός αν γίνουν περισσότερα για την καταπολέμηση της νόσου αυτής, που συχνά μπορεί να αποφευχθεί, εκτίμησαν σήμερα ερευνητές.

Σχεδόν 905.700 άνθρωποι διαγνώστηκαν με καρκίνο του ήπατος και 830.200 κατέληξαν από την ασθένεια αυτή ανά τον κόσμο το 2020, σύμφωνα με νέα ανάλυση που διενήργησαν επιστήμονες του Διεθνούς Κέντρου Έρευνας για τον καρκίνο (CIRC), το οποίο αποτελεί τμήμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και έχει την έδρα του στη Λιόν, στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Με τον σημερινό ρυθμό, 1,4 εκατομμύριο άνθρωποι θα διαγνωστούν και 1,3 εκατομμύριο θα πεθάνουν από καρκίνο του ήπατος το 2040, σύμφωνα με την ανάλυση.

Αυτό εκτιμάται ότι αντιπροσωπεύει μια αύξηση 500.000 ανθρώπων, τόσο για τον αριθμό των κρουσμάτων όσο και για τον αριθμό των θανάτων, "εκτός εάν επιτυγχάναμε μια σημαντική μείωση των ποσοστών του καρκίνου του ήπατος χάρη στην πρωτογενή πρόληψη", δήλωσε η επιδημιολόγος του CIRC, Χάριετ Ράμγκεϊ, κύρια συντάκτρια της μελέτης που δημοσιεύεται στην Journal of Hepatology (Επιθεώρηση Ηπατολογίας).

Η έρευνα αυτή αποκάλυψε επίσης ότι ο καρκίνος του ήπατος είναι μια από τις κύριες αιτίες θανάτου από καρκίνο σε 46 χώρες - και περιλαμβάνεται στις πέντε πρώτες σε σχεδόν 100 χώρες.

Ο αριθμός των κρουσμάτων και των θανάτων είναι ο υψηλότερος στην ανατολική και τη νοτιοανατολική Ασία καθώς και στη βόρεια Αφρική.

"Ο συγκεκριμένος καρκίνος μπορεί να αποφευχθεί σε μεγάλο βαθμό αν καταβληθούν προσπάθειες ελέγχου -- οι κύριοι παράγοντες κινδύνου είναι ο ιός της ηπατίτιδας Β, ο ιός της ηπατίτιδας Γ, η κατανάλωση αλκοόλ, το υπερβολικό βάρος και οι συνθήκες μεταβολισμού, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη τύπου 2", δήλωσε σε ανακοίνωση η συν-συντάκτρια της μελέτης Ιζαμπέλ Σοργιοματαράμ.

Η ζοφερή πρόβλεψη της μελέτης δείχνει την ανάγκη να ενισχυθεί η πρόοδος για την καταπολέμηση των ηπατιτίδων B και Γ, η οποία σταμάτησε λόγω της πανδημίας Covid-19, δήλωσαν οι ερευνητές, ζητώντας περισσότερους εμβολιασμούς, εξετάσεις και θεραπεία.

Η Ράμγκεϊ τάχθηκε επίσης υπέρ της λήψης "μέτρων με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης αλκοόλ από τον πληθυσμό και τον δραστικό περιορισμό της αύξησης της συχνότητας του διαβήτη και της παχυσαρκίας".


πηγη

Eδω πoυ τα λεμε δεv εxει αδικo ο Βασiλnς....

Το παράδειγμα του Βολοντιμίρ Ζελένσκι θέλει να ακολουθήσουμε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής...



Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας καλεί την κυβέρνηση να ακολουθήσει το δρόμο του Ουκρανού προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι και να θέσει εκτός νόμου το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Η ανάρτηση έγινε με αφορμή την είδηση ιστοσελίδας η οποία ανέφερε ότι ο Ουκρανός πρόεδρος έθεσε εκτός νόμου το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ουκρανίας, γεγονός που για τον Βασίλη Τσιάρτα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και για την Ελλάδα.

Καλό πάντως θα είναι να μην δίνουμε τέτοιες ιδέες στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, διότι εκτός από την απαγόρευση του Κομμουνιστικού Κόμματος ο Ζελένσκι έχει κάνει και κάποιες άλλες κινήσεις, όπως το να θεσμοθετήσει το Δημόσιο βασανισμό αντιφρονούντων, οι οποίοι δένονται, μαστιγώνονται και δένονται σε στύλους κεντρικών δρόμων, μέχρι να λιώσουν.


πηγη


Pωσικn αvτεπiθεσn σε oλo το μnκoς τoυ μετώπoυ και ...τo τελoς τnς Oυκραviας εivαι κovτα ! ! !

Καταστράφηκαν δεκάδες τουρκικά, αμερικανικά και βρετανικά ΤΟΜΠ-ΤΟΜΑ (βίντεο)

Ρωσική αντεπίθεση σε όλο το μήκος του μετώπου: 11 Συντάγματα στο Ντονιέτσκ & 7 στην Χερσώνα επιτίθενται μαζικά...



Σε μαζική αντεπίθεση προχώρησαν οι δυνάμεις της «νεοφώτιστης» ρωσικής δημοκρατίας του Ντονιέτσκ σε μια προσπάθεια να απελευθερώσουν τα κατεχόμενα από τους Ουκρανούς εδάφη τους: Συνολικά 11 ρωσικά Συντάγματα εξαπέλυσαν μία συντονισμένη επίθεση στο Permovaisk.

Τα αποτελέσματα της αντεπίθεσης είναι κατ’αρχήν θετικά για τους Ρώσους. Δεκάδες ΤΟΜΠ και ΤΟΜΑ των Ουκρανών έχουν καταστραφεί.

Για να γίνει αντιληπτό πόσο έχει αλλάξει η μορφή του πολέμου, η επίθεση παρακολουθείται από UAV παρατήρησης και «αναμεταδίδεται» από Ρώσο ρεπόρτερ, ο οποίος σε στιλ μετάδοσης ποδοσφαιρικού αγώνα και έχοντας μία εικόνα που είναι αμφίβολο αν την έχουν σε πραγματικό χρόνο και οι ίδιοι οι μαχητές «δίνει κατευθύνσεις» εν είδει… Έλληνα σπορτκάστερ!

Αντίστοιχη αντεπίθεση έχει εξαπολυθεί και στην Χερσώνα με την πίεση να κλιμακώνεται επτά ρωσικών Συνταγμάτων να κλιμακώνεται σε δύο τομείς: Τον βόρειο για να κτυπηθούν οι ουκρανικοί θύλακες που προέκυψαν από την διείσδυση των τελευταίων δύο εβδομάδων και στο νοτιοδυτικό προς την κατεύθυνση του Νικολάγιεφ.

Δεκάδες τουρκικά, αμερικανικά και βρετανικά ΤΟΜΑ και βέβαια ουκρανικά άρματα έχουν καταστραφεί:

Την ίδια στιγμή ο ηγέτης της αυτόνομης ρωσικής δημοκρατίας της Τσετσενίας και υποστράτηγος του ρωσικού Στρατού, πλέον, Ραμζάν Καντίροφ, αναφερόμενος σε όσους έφυγαν από την Ρωσία τις τελευταίες εβδομάδες (περίπου 30.000 άνδρες) για να αποφύγουν την στράτευση (χωρίς να τους έχουν καλέσει καν!) τους χαρακτήρισε «δειλούς που τους συμβουλεύω να φορέσουν φουστάνια αφού εγκαταλείπουν την πατρίδα και φεύγουν στις δύσκολες στιγμές. Και να αλλάξουν τα ονόματά τους σε γυναικεία»!


πηγη

Η σερvικοθnλυκn Aγγελικoύλα, οι κoυδoυviστρες, οι ξεφωvnμέvες και τo Θεio Bρέφoς....(Kαι καμμiα αvτiδρασn) ! ! !


Ο ΒΟΥΒΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ....



ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ....

Ο ΝΕΚΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΣΕ CD ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ.....

Ο ΒΟΥΒΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ». ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.....

Ο ΝΕΚΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΣΕ CD ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ....

Η σερνικοθήλυκη Αγγελικούλα, οι κουδουνίστρες, οι ξεφωνημένες και το Θείο Βρέφος....

1.500.000 εκατ. από το λείψανο της Αγ. Βαρβάρας....

1 εγώ και 500 ο Ιερώνυμος. Δωροδοκίες, εκβιασμοί, κτηνοβασίες, παρατράπεζες μαύρου χρήματος....



Tραvσεξoυαλ Aστυvoμικoυς απoκτα n Eλλnvικn Aστυvoμiα....Koιμnθnτε nσυxoι τωρα ! ! !

Οι τρανσέξουαλ θα εισάγονται «και με το νόμο» πλέον στην Ελληνική Αστυνομία κάτι που σημαίνει ότι πλησιάζει η ημέρα που θα δούμε στους δρόμους να περιπολεί «Η αστυνόμος Βαρβάρα».



Δεν θα πρόκειται για… κακόγουστη ταινία καθώς ο Συνήγορος του Πολίτη, στο πόρισμά του αποφάνθηκε πως «Ο αποκλεισμός των διεμφυλικών ατόμων από την εισαγωγή τους στις αστυνομικές σχολές λόγω της διεμφυλικότητάς τους και χωρίς εξατομικευμένη εξέταση της γενικής κατάστασης της υγείας τους και των σωματικών επιδόσεών τους με αθλητική δοκιμασία, αποτελεί άμεση διάκριση εις βάρος αυτών των ατόμων και παράβαση της αρχής της ίσης μεταχείρισης ανεξαρτήτως ταυτότητας φύλου κατά την πρόσβαση στην απασχόληση και την εργασία» ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την εισαγωγή διεμφυλικών στις αστυνομικές σχολές, δηλαδή των γνωστών σε όλους, τρανσέξουαλ.

Μάλιστα κατά τον Συνήγορο του Πολίτη «η διεμφυλικότητα δεν αποτελεί ψυχική διαταραχή», δηλαδή είναι κάτι φυσιολογικό και άρα… αποδεκτό για να υπηρετεί μία τρνασέξουαλ στην ΕΛ.ΑΣ.

Φυσικά ένα τέτοιο πόρισμα δεν θα περιοριστεί μονάχα στην ΕΛΑΣ θα έχει επέκταση και σε όλα τα Σώματα Ασφαλείας.

Το πόρισμα θεωρεί ανεπαρκή την αιτιολόγηση των αστυνομικών υπηρεσιών ότι «τα διεμφυλικά άτομα, αυτοδικαίως και ανεξαρτήτως εξατομικευμένης εξέτασης της κατάστασης της υγείας τους και κρίσης των σωματικών τους επιδόσεων, αδυνατούν να ασκήσουν τα καθήκοντα του αστυνομικού.»

Δηλαδή θεωρεί ο Συνήγορος του Πολίτη ότι κάποιος που γεννήθηκε «Αντώνης» και θέλει να γίνει «Αντωνία» δεν κρύβει καμία… υπόνοια διαταραχής.

Η ανεξάρτητη Αρχή αποφάνθηκε για το ζήτημα αυτό, κατόπιν αναφοράς από το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών για τον αποκλεισμό διεμφυλικών υποψηφίων από την εισαγωγή τους στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας.77

Συγκεκριμένα, το Σωματείο με την αναφορά του διαμαρτυρήθηκε για το ότι «σε προκήρυξη της ΕΛΑΣ τον Μάιο του 2018 για διεξαγωγή διαγωνισμού εισαγωγής σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των γενικών εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αποκλείονται υποψήφιοι για λόγους ταυτότητας φύλου. Το Σωματείο υποστήριξε στην αναφορά του ότι, ο προαναφερθείς αποκλεισμός υποψηφίων αποτελεί παράνομη και αθέμιτη διάκριση κατά το ν. 4443/2016 και ζήτησε μεταξύ άλλων την άρση του αποκλεισμού από το Υπουργείου Εσωτερικών και την Ελληνική Αστυνομία»

Τα συμπεράσματα της έρευνας

«Σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες, διεθνούς αποδοχής και εφαρμογής επιστημονικές θέσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και αντίθετα από τα οριζόμενα στο ΠΔ αρ. 11/2014, η διεμφυλικότητα δεν αποτελεί διαταραχή ψυχιατρικής φύσεως, αλλά ούτε και αναπηρία ή χρόνια πάθηση. Ήδη από την 1-1-2022 οι θέσεις αυτές του ΠΟΥ, όπως περιέχονται στο «International Statistical Classification of Diseases and Related Health Problems – ICD-11», τυγχάνουν εφαρμογής και στην Ελλάδα, η δε χώρα θα προβαίνει σε αναφορές στον ΠΟΥ ως προς την εφαρμογή τους.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας δεν αιτιολόγησαν επαρκώς, κατά  τις διατάξεις του ν. 4443/2016, άρθρο 4, παρ. 1, την θέση τους ότι, τα διεμφυλικά άτομα, αυτοδικαίως και ανεξαρτήτως εξατομικευμένης εξέτασης της κατάστασης της υγείας τους και κρίσης των σωματικών τους επιδόσεων, αδυνατούν να ασκήσουν τα καθήκοντα του αστυνομικού. Σημειωτέων ότι, οι υποψήφιοι/ες για τις Αστυνομικές Σχολές εξετάζονται ατομικά για την κατάσταση της υγείας τους και κρίνονται ως προς τις σωματικές τους επιδόσεις με προβλεπόμενες αθλητικές δοκιμασίες. 

Στην τελευταία, από 11-2-2022 προκήρυξη του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την εισαγωγή στις Σχολές Αστυνομικών και Αστυφυλάκων, εξακολουθεί να αναφέρεται ως απαιτούμενο προσόν εισαγωγής, οι υποψήφιοι/ες να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση, διαπιστωμένη από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Π.Δ. 11/2014.

Όμως, το εν λόγω ΠΔ και παρά τις επιστημονικές ιατρικές εξελίξεις που προαναφέρθηκαν, δεν έχει τροποποιηθεί ως προς τη διάταξή του που ορίζει ότι, η διεμφυλικότητα, αναφερόμενη ως «διαταραχή ταυτότητας φύλου», εντάσσεται στις ψυχικές παθήσεις.

Ο αποκλεισμός των διεμφυλικών ατόμων από την εισαγωγή τους στις Αστυνομικές Σχολές, μόνο λόγω της διεμφυλικότητάς τους και άνευ εξατομικευμένης εξέτασης της γενικής κατάστασης της υγείας τους και κρίσης των σωματικών τους επιδόσεων με αθλητική δοκιμασία, αποτελεί άμεση διάκριση εις βάρος των ατόμων αυτών και παράβαση της αρχής της ίσης μεταχείρισης ανεξαρτήτως ταυτότητας φύλου κατά την πρόσβαση στην απασχόληση και την εργασία, όπως αυτή προβλέπεται στις διατάξεις του Νόμου 4443/2016 και της Οδηγίας αρ. 2000/78/ΕΚ.»


πηγη

Tσιoδρας: Παγκoσμια απoτυxiα με τov koρωναϊo ! ! ! (Αλλoς εvας πovτικoς πnδαει απ το καpαβι να γλυτωσει....)

Δεν έγιναν λάθη, αλλά επιβλήθηκαν χουντομέτρα με αφορμή την λεγόμενη πανδημία, σχολιάζουν οι μη συστημικοί επιστήμονες...



Δείτε πως παρουσιάζουν το θέμα τα συστημικά ΜΜΕ:

Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας παραδέχθηκε πως έγιναν λάθη σε όλο τον κόσμο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Ο κ. Τσιόδρας τοποθετήθηκε για την πανδημία κατά τη διάρκεια ομιλίας του με θέμα «Πανδημία & Επιστημονικές Προκλήσεις», στο 18ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ).

Τα λάθη της ανθρωπότητας στην αντιμετώπιση του κορονοϊού

Ο κ. Τσιόδρας ανέφερε ότι η ανθρωπότητα έκανε τεράστια λάθη στην αντιμετώπιση του κορονοϊού. «Δυστυχώς οι κοινωνίες άργησαν να αντιδράσουν, οι περισσότερες κυβερνήσεις άργησαν να αντιδράσουν και ο κόσμος έχασε σιγά – σιγά την εμπιστοσύνη του στην επιστήμη. Αυτό είναι μεγάλος κίνδυνος. Υπήρξε και τεράστια παγκόσμια αποτυχία. Μακάρι να μάθουμε», ανέφερε ο καθηγητής.

Σχετικά με την covid-19, είπε ότι παρατηρείται μια μικρή αύξηση, ωστόσο σήμερα βρισκόμαστε σε διαφορετικό επίπεδο για την αντιμετώπισή της. Παρουσίασε επιστημονικά δεδομένα για τα νέα συστήματα επιτήρησης, τα οφέλη από τον εμβολιασμό και τις νέες θεραπείες.

«Είναι ορατός ο τρόπος ο οποίος θα μάθουμε να ζούμε με την πανδημία, προστατεύοντας τους ευάλωτους, χρησιμοποιώντας ευρέως τις θεραπείες και δίνοντας την αναμνηστική δόση στον πληθυσμό, επενδύοντας σε νέες μορφές επιτήρησης, συνεχίζοντας τις παλιές και βεβαίως κάνοντας την ανασκόπηση, βλέποντας τι κάναμε λάθος. Επενδύοντας να βελτιώσουμε τα ελλείμματα, να τα παραδεχθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά».


πηγη

ΜHΝ ΠlΣΤΕYΕΤΕ ΚΑNEΝΑΝ, ΟΛΟl ΠΡΟΔOTΕΣ ΕlΝΑΙ ! ! !

Μόλις σήμερα διαβάζοντας την είδηση Πανστρατιά στο χώρο της δεξιάς και της κεντροδεξιάς κηρύσσουν επιφανή στελέχη της παράταξης https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/panstratia-sto-xoro-tis-deksias-kai-tis-kentrodeksias-kiryssoun-epifani-stelexi-tis-parataksis-live/  ΕΦΡΙΞΑ.



Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.

Δηλαδή τι θέλουν να μας πουν αυτά τα όρνια;

Ότι δεν μετείχαν στην καταστροφή της χώρας;

Ότι την καταστροφή την έφερε μόνο ο Κούλης σε τρία χρόνια κι αυτά τα όρνια είναι αμέτοχα;

Λοιπόν αναφερόμενος κύρια στα λεγόμενα δεξιά όρνια επισημαίνω :

► Η τελευταία φάση καταστροφής της χώρας άρχισε με την προδοσία της Κύπρου και την επάνοδο της μπολσεβικικής μεταπολίτευσης.

ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

Κάηκε με τον φάκελλο παρακολούθησης Ανδρουλάκη;

► Εγκαθιδρυτής της καταστροφής ο προδοτάρχης Καραμάν Αλής, αυτός που μας έβαλε στην Ευρώπη λέγοντας αισχρά (άλλωστε αυτό ήταν το DNA του) “θα πέσετε στη θάλασσα, να μάθετε να κολυμπάτε”. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ : ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ – ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ!!! Ορίστε ξεφτίλισμα από έναν γύφτο >

https://www.brighteon.com/2c99635f-878c-4c60-802c-73833994699b

Θα μας πει κανείς από τα προαναφερόμενα λαμόγια για :

– την αποβιομηχάνιση της χώρας επί Καραμάν Αλή;

– το κάψιμο των ελληνικών υπεραγορών ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ και το ξεπούλημα της οικονομίας στους ξένους;

– το “τάπωμα” πετρελαιοφόρων κοιτασμάτων, όπως το Κεχρί Ζακύνθου (υπόθεση Σοφιανόπουλος);

Δεν αναφέρω άλλα από την πληθώρα των εγκλημάτων τους.

► Συνεχιστές της καταστροφής ο νοσοκόμος του αμερικλάνικου ναυτικού ANDREW PAPANREOU, ο απέθαντος πατριάρχης του γένους των ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΩΝ, ο κινέζος Σημίτης, ο σουβλακοχάφτης Καραμάν Αλή Μπαϊρακτάρης, ο ποδηλατοπέφτης GAP, ο πιτσέρης Μπεν Χιράμ (κατά κόσμον Σαμαράς), ο “απολύτως” Τούρκογλου και κάμποσες στρατιές υποτακτικών τους, που ευθύνονται για την προδοσία της χώρας σε σκοπόν το προσωπικόν όφελος.

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΝΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ;

ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΛΛΑΚΗΣ & ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ορίστε το ήθος των δημΙοκρατικών βούβαλων >

https://www.brighteon.com/bb34c80a-cff1-42fb-b9b5-f2ef0580e8e0

Ο Κολοκοτρώνης είπε : «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ».

Δεν παραινώ κανέναν να τους “χειροτονήσει”.

Αφήστε τους να βράσουν με Θείαν απόφασιν, γιατί είναι προγραμμένοι από τον Ουρανό.

Απολαύστε την Θεία Δίκη, να νοιώσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Αλλά εμείς πρέπει να διορθωθούμε κατά Χριστόν, ώστε να μην μετέχουμε στο Θείο “κάψιμο”.

«Ει ο Θεός μεθ’ημών, ΟΥΔΕΙΣ καθ’ημών»


πηγη

Στην 4η επικαιρoπoιημεvn δoσn εμβoλioυ θα...ΔΕlΣ ΤΟΝ ΠΑNΤΕΛlΔΗ απo κovτα ! ! !



Δεν εχει αδικο ο νεαρος...
Δεν τον πιστευεις; 
Κανε το μπολι....
Και τα λεμε σε λιγο καιρο...

Ρε τnλεπαπαγαλoι, μnv βιαζεστε να παvnγυρiσετε για viκη τnς Ουκραviας, θα γελoιoπoιnθεiτε ! ! !

Η Ρωσια δεν πρόκειται να υποχωρήσει με τίποτα στην μάχη εναντίον του “πολιτισμού του Αντίχριστου” που επέβαλαν οι σατανιστικές ελίτ της Δύσης ενώ αναλυτές προειδοποιούν για επερχόμενα κτυπήματα τύπου “Μαύρου Κύκνου” που θα επιφέρουν την κατάρρευση του οικονομικού συστήματος των Rothschild που δυναστεύει τον πλανήτη...



Πυρηνικά όπλα δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν, απλά προβάλλονται για επίδειξη ισχύος και αποφασιστικότητας, αφού υπάρχουν ισχυρότερα και πιο αποτελεσματικά όπλα που δεν προκαλούν θύματα και ραδιενεργή μόλυνση.

Η Ρωσία μπορεί να εξουδετερώσει εν ριπή οφθαλμού το δορυφορικό σύστημα και το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης των δυτικών, καθώς δεκάδες δορυφόροι “φονιάδες” έλαβαν θέσεις και περιμένουν το σύνθημα της επίθεσης, όπως και το δυτικό internet, αφού η ίδια -και η Κίνα, διαθέτουν ανεξάρτητα δικά τους τέτοια συστήματα.

Απόδειξη της ανικανότητας των δυτικών είναι η τάχατες αποβολή της Ρωσίας από το σύστημα τραπεζικών ελέγχων swift που δεν την άγγιξε, ενώ αν αποβάλουν από το σύστημα αυτό οποιαδήποτε άλλη χώρα θα την στραγγαλίσουν.

Τα πραγματικά υπερόπλα της Ρωσίας αποτελούν οι ηλεκτρομαγνητικές βόμβες, οι οποίες εξαπολύουν ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς που καταστρέφουν οποιαδήποτε ηλεκτρική και ηλεκτρονική συσκευή, μεταφέροντας την οποιαδήποτε χώρα που θα δεχτεί το πλήγμα 2 αιώνες πίσω, με πλήρη παράλυση κάθε κρατικής, στρατιωτικής ή κοινωνικής δραστηριότητας.

Ισχυρότατες ηλεκτρομαγνητικές βόμβες έχουν τεθεί σε στατική τροχιά και κρέμονται σαν Δαμόκλεια Σπάθη πάνω από την Αμερική και την Ευρώπη. Αυτός είναι και ο λόγος που η Δύση παρακολουθεί τις κινήσεις του Πούτιν ανήμπορη να αντιδράσει, στρέφοντας την προσοχή του κόσμου στο ουκρανικό θέατρο, όπου ο κλόουν των Χαζάρων δίνει την δική του παράσταση..


πηγη

Tσαμπoυκας τελoς ! ! ! Γλεiφoυv καi εκλιπαρoυν για ψnφαλακια καi....ΣΒHNΟΥΝ ΤΑ ΠΡOΣΤlΜΑ οι Noυ Δoυλoι!

Πιστευετε οτι αν ηταν αληθινες οι δημοσκοπησεις θα εσβηναν τα προστιμα;

Πραγματικα ειναι γελοιοι....

Εβαλαν την ουρα στα σκελια και αναμεινατε.....

Θα δειτε πολλα δωρακια ακομη για το ψηφαλακι σας !



H κυβέρνηση υποχωρεί ατάκτως ενόψει εκλογών και «σβήνει» τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών ενώ ετοιμάζεται να επαναφέρει πίσω και τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Σβήνονται τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος πρόσθεσε πως θα επανεξεταστεί και το θέμα των ανεμβολίαστων υγειονομικών.

Ο Θάνος Πλεύρης σημείωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι το 80% των πολιτών που είναι άνω των 60 ετών έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. 

Σχετικά με τα πρόστιμα των ανεμβολίαστων, ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι τα πρόστιμα θα σβηστούν.

Δεν είπε βέβαια τι θα γίνει με τα πρόστιμα τα οποία έχουν πληρωθεί. Θα επιστρέψει πίσω στους ανθρώπους αυτούς τα χρήματά τους;


πηγη

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

ΩΠΑΑΑΑΑΑ...Οι HΠΑ απoθnκεύoυv φάρμακo κατά της ασθέvειας πoυ πρoκαλεi η ραδιεvέργεια ! ! !

Το γεγονός ότι οι ΗΠΑ αποθηκεύουν φάρμακα για την ασθένεια που προκαλείται από την ραδιενεργή ακτινοβολία, αυτό από μόνο του μπορεί να είναι ένα ανησυχητικό σημάδι των καιρών...



Την Τετάρτη, το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS) ανακοίνωσε ότι θα δαπανήσει 290 εκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσει μια άγνωστη ποσότητα του φαρμάκου Nplate για τις διαταραχές του αίματος της εταιρίας Amgen, το οποίο έχει εγκριθεί για τη θεραπεία τραυματισμών των κυττάρων του αίματος που προκαλούνται από σύνδρομο οξείας ακτινοβολίας (Acute radiation syndrome). τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες.

Σε μια ανακοίνωση, το HHS δήλωσε ότι το ARS, γνωστό και ως ασθένεια ακτινοβολίας, συμβαίνει όταν το σώμα ενός ατόμου εκτίθεται σε υψηλή δόση διεισδυτικής ακτινοβολίας που είναι ικανή «να χτυπήσει τα εσωτερικά όργανα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα». Ο χαμηλός αριθμός αιμοπεταλίων, που μπορεί να προκαλέσει μη ελεγχόμενα και δυνητικά «απειλητικά για τη ζωή» προβλήματα πήξης του αίματος, είναι συμπτώματα που μπορεί να προκύψουν από τραυματισμούς ARS.

Εκτός από τη θρομβοπενία του ανοσοποιητικού συστήματος, που οδηγεί σε χαμηλούς αριθμούς αιμοπεταλίων, το φάρμακο της Amgen έχει άδεια χρήσης σε παιδιά και ενήλικες.

Το HHS δεν διευκρίνισε το σκεπτικό πίσω από το απόθεμα του Nplate, παρά το γεγονός ότι η ενέργεια συμπίπτει με την αύξηση της έντασης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο πρόεδρος της Ρωσίας, έχει απειλήσει με πυρηνικά αντίποινα και έχει παρουσιάσει τη διαμάχη ως έναν αποκαλυπτικό πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Δύσης.

Αν και υπάρχει διαφωνία μεταξύ των ειδικών για το αν ο Πούτιν λέει ψέματα, το Reuters ανέφερε ότι ο Λευκός Οίκος λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις προειδοποιήσεις. Ως αποτέλεσμα των βομβαρδισμών κοντά στην ουκρανική εγκατάσταση πυρηνικής ενέργειας στη Ζαπορίζια, για την οποία η Ρωσία και η Ουκρανία ανταλλάσσουν κατηγορίες, γειτονικά έθνη με την Ουκρανία συμπεριλαμβανομένης της Πολωνίας, προφανώς δίνουν δισκία ιωδίου.

Η Αρχή Βιοϊατρικής Προηγμένης Έρευνας και Ανάπτυξης των ΗΠΑ (BARDA), πιο πρόσφατα αναγνωρισμένη για τις ουσιαστικές συμφωνίες της με φορείς εμβολίων στο αποκορύφωμα της πανδημίας COVID-19 , και η βιοτεχνολογία Amgen της Δυτικής Ακτής ανέπτυξαν από κοινού το Nplate. Το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων συνέβαλε επίσης στην ανάπτυξη του φαρμάκου για τις διαταραχές του αίματος.

Η BARDA χρησιμοποιεί την εξουσία της βάσει του καταστατικού του Project Bioshield του 2004 για την τρέχουσα συμφωνία, επιπλέον της παροχής 290 εκατομμυρίων δολαρίων σε μετρητά του Project Bioshield για την αγορά της άγνωστης προμήθειας Nplate.


πηγη

Οι xώρες της E.Ε. πρoδoθnκαv απo τoυς συμμάxoυς τoυς....(Aμφιβαλετε;)

Ζαχάροβα για το σαμποτάζ στον αγωγό Nord Stream: Για να αποκλείουν τη Ρωσία από την έρευνα, κάτι κρύβουν...



«Τα σκόπιμα εμπόδια στις έρευνες που δημιουργεί η Δύση είναι ύποπτα»

Την ώρα που οι σουηδικές αρχές ανακοινώνουν ότι η επιθεώρηση σε δύο από τις διαρροές στους αγωγούς Nord Stream ενισχύει τις υποψίες όλων ότι επρόκειτο για πράξεις δολιοφθοράς, η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, χαρακτηρίζει «αδιανόητη» τη διεξαγωγή των εν λόγω ερευνών χωρίς τη συμμετοχή της Ρωσίας.

«Η έρευνα για τα “περιστατικά” στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream και Nord Stream 2 δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμμετοχή της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καθώς το να μην επιτρέψεις στον ιδιοκτήτη να συμμετάσχει στην έρευνα σημαίνει ότι κάτι έχεις να κρύψεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρωσίδα αξιωματούχος.

«Τα σκόπιμα εμπόδια στις έρευνες που δημιουργεί η Δύση είναι ύποπτα» υποστήριξε η Ζαχάροβα, αφήνοντας εκ νέου να εννοηθεί ότι πίσω από τα σαμποτάζ στους αγωγούς βρίσκονται οι ΗΠΑ. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αποφασίσει εάν υποστηρίζει τις διαπραγματεύσεις ή τη «νίκη στο πεδίο της μάχης», πρόσθεσε, σχολιάζοντας την πρόταση της Αυστρίας για συνομιλίες για το ουκρανικό.

Υπαινιγμούς ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται πίσω από το σαμποτάζ στους αγωγούς Nord Stream η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών είχε αφήσει και χθες Τετάρτη, αναφέροντας στο κανάλι της στο Telegram πως «οι χώρες της Ε.Ε. θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την αλήθεια και να παραδεχτούν ότι προδόθηκαν από τους συμμάχους τους στα περιστατικά των Nord Stream». 

Επέστησε δε την προσοχή στη δήλωση του Ρώσου αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Αλεξάντερ Νόβακ, ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο μέσω της άθικτης γραμμής του αγωγού Nord Stream 2.

Σε ανάλογη ανακοίνωση είχε προβεί η Gazprom, ενώ λίγες ημέρες μετά ο ενεργειακός ρωσικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι ξαναρχίζει η ροή αερίου προς την Ιταλία. «Θα τολμήσει κάποιος να πει μετά απ’ αυτό ότι η χώρα μας βρίσκεται πίσω από την πράξη δολιοφθοράς; 

Συμφωνώ ότι όντως είναι πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσουν την αλήθεια. Κάποτε όμως οι χώρες της Ε.Ε. θα πρέπει να το κάνουν αυτό, και να παραδεχτούν ότι προδόθηκαν από τους συμμάχους τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζαχάροβα.


πηγη

Κ. Bαθιώτnς για αυτoκτοviα υγειοvoμικoύ: Δεv εivαι αυτoκτoviα, εivαι έμμεσn αυτoυργiα αvθρωπoκτoviας....



Εμας μας λενε ψεκια....

Αλλα...

Δεν τα λεμε εμεις αυτα....

Ο Καθηγητης ποινικου δικαιου κυριος Βαθιωτης το ειπε....

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ...



Δεv θα σε σωσoυν αυτoi απ τoυς Mnτσoτακnδες, ξυπvα επιτελoυς ! ! !





Ουτε ο Τσιπρας....
Ουτε ο Ανδρουλακης....
Ουτε κανεις αλλος ομοιος τους θα σε σωσουν απ τους Μητσοτακηδες....
ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !

Eμαθε Eλλnvικα ο Παkι καi εiπε: Oλn η Eλλαδα vα πατε να γαμnθnτε....ΑKOYΣTE !



Αυτον ταιζουμε.....

Σ αυτον δινουω περισσοτερα δικαιωματα κι απ τους Ελληνες...

Αυτος παιρνει συνταξη μεγαλυτερη απο την μανα μου....

Κι αν γι αυτον τολμησεις και πεις κατι....

Εισαι φασιστας και ρατσιστης....

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

πηγη

Niκος Avτωvιάδnς: Aυτoi εivαι οι φovιαδες αυτnς τnς κoπελiτσας....

ΠΛΕΥΡΗ & ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,

Είστε ΕΝΟΧΟΙ για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ,

και ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ,

της 36χρονης οδοντιάτρου !!



Με τις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ,

τις ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ΑΠΑΤΗΛΕΣ αναστολές ,

την ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ στην ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ !!

ΕΚΘΕΣΑΤΕ ολόκληρο τον πληθυσμό σε κίνδυνο ,

με τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ που ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ στα νοσοκομεία ,

ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ χιλιάδες ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ,

ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

ΣΥΝΤΡΙΨΑΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ,

και τους ΕΚΘΕΣΑΤΕ ,

κατά την ΙΔΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ του άρθρου 306 του Ποινικού Κώδικα !!

Στην ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ της ΕΚΘΕΣΗΣ από τις εγκληματικές αναστολές ,

ΚΑΙ η αυτοκτονία της 36χρονης οδοντιάτρου…


Antoniadis

Ωπααα...Για ακoυστε τi λεει κυριoι τnλεπιστnμovες ! ! !

Δεν τα λεει οποιοσδηποτε....
Ο Βραβευμενος ιολογος μιλαει....
Οχι Παγωνες και ψυχακιες....
Ακουστε τον...





Αν η Toυρκiα καταθεσει συvτεταγμεvες ΑOΖ για το Aιγαio, ισxυριζoμεvn oτι τα vnσια δε εxoυν AOΖ, τi μελλει γεvεσθαι;

Τωρα που βρηκαν στην Κυβερνηση τον Μητσοτακη και την συμμορια του, ευκαιρια ειναι γι αυτους....



Ως γνωστόν, η Τουρκία ισχυρίζεται ότι τα νησιά δεν έχουν ΑΟΖ. Δεν θα εκπλαγώ λοιπόν αν καταθέσει στον ΟΗΕ συντεταγμένες διχοτόμησης του Αιγαίου, όπως ήδη προπαγανδίζει με τη "Γαλάζια Πατρίδα".

Τότε, τι θα κάνουμε;
Πάλι λιτανείες στο διεθνές δίκαιο και διπλωματικές κλάψες;
Σας το λέω ότι θα το κάνει.
Ας φροντίσουν Μητσοτάκης και Δένδιας να μην πιαστούν πάλι στον ύπνο.

Eθvικα ΕΠlΚlΝΔΥNΟΣ ! ! ! Eισαγγελεας υπαρxει ή καvει πως κoιμαται;

 


Τουλαχιστον για ψευδεις ειδησεις επρεπε να ειχε συλληφθει....

Για τα υπολοιπα που φτανουν στα ορια της Εσχατης προδοσιας κυριε Εισαγγελευ; 

Τι μελλει γενεσθαι;

πηγη


Εivαι αλnθιvoς επιστnμovας και λεει εvδιαφερovτα πραγματα...



Και για να ξηγουμαστε....

Παγωνες και Ψυχακιες δεν λογιζονται επιστημονες....

Κατι σαν τσαρλατανοι ειναι...

πηγη


Mπαivει η κoπελiτσα μεσα σαv τα κpυα τα vερα αλλα η vεα ταξn....



H Νεα Ταξη προτιμα τον ανωμαλο....

Δυστυχως αυτη ειναι η καταντια μας.....

Ακουστε την Νικη....

Niki Tzamourani



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.