Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Φοβαται μην συναχωθει και δεν θα ελθει αυριο στην Θεσσαλονικη ο Κουλης...

Μονο ετσι μπορει να εξηγηθει η ακυρωση της επισκεψεως του...
Και περιμενουμε απο αυτον να σωσει την Ελλαδα;


Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έδινε το «παρών» αύριο, 6 Ιανουαρίου, στην τελετή του αγιασμού των υδάτων, λόγω κακοκαιρίας

Λόγω των προβλημάτων που παρατηρούνται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δεν θα ταξιδέψει στη συμπρωτεύουσα για τα Θεοφάνεια.

Αντιθέτως, ο κ. Μητσοτάκης θα παραμείνει στο λεκανοπέδιο Αττικής και θα παρευρεθεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων στη Ραφήνα.

Απλά να σημειώσουμε ότι στην προεκλογική εκστρατεία του 2004, πιο συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2014, σε μια ανάλογη κακοκαιρία με πυκνή χιονόπτωση, ο Κώστας Καραμανλής είχε μεταβεί στην Θεσσαλονίκη σιδηροδρομικώς.

πηγη

Κυριε Αρχηγε του ΓΕΣ, οι Λοχαγοι δεν ειναι Ορντινατσες των λ@θρο, αλλη ειναι η αποστολη τους!

Πως ειναι δυνατον;
Αρνηθηκε να εκτελεσει μην υπηρεσιακη διαταγη που τον μετετρεπε σε υπηρετη των λ@θρο....

Περασε Στρατοδικειο...
Αθωωθηκε ! ! !
Παρα την αθωωτικη αποφαση, παραπεμπεται σε πειθαρχικο, με ερωτημα για την αποταξη του....
Αποφασιζουν την αποταξη του , το επαναλαμβανω, ειχε αθωωθει στο Στρατοδικειο....
Δεν το ελαβαν υπ οψιν τους..
Προσφευγει τωρα σε δευτεροβαθμια επιτροπη και ζητα την αθωωση του...
Απιθανο να αλλαξει η αποφαση πιστευω....
Και σε ρωτω Αρχηγε....
Θα υπογραψεις την αποταξη του; 
Θα υπογραψεις να τον ξηλωσουν ;
Θα επανελθω στο ζητημα ξανα και ξανα....
Δεν μεινει ετσι αυτο ! ! !


Σε ξερα κοπανησαν οι <θαλασσολυκοι> του Ερτογκαν την Φρεγατα, και την εβγαλαν εκτος μαχης πριν την μαχη...

Το ΜΑΛΤΑ ΓΙΟΚ ισχυει και σημερα απ οτι φαινεται....
Δεν τα πανε καλα με την θαλασσα τα Μεμετια....


Σε ξέρα προσάραξε την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου η φρεγάτα TCG Turgutreis (F-241) κλάσης Yavuz τύπου MEKO-200TN Track I στον Κόλπο του Ισμίτ σε μικρή απόσταση από τις ακτές.

Η τουρκική φρεγάτα,που τέθηκε σε υπηρεσία το 1988, βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το Gölcük τον κύριο ναύσταθμο του τουρκικού Ναυτικού όταν συνέβη το περιστατικό.

Αν και είχαν περάσει τουλάχιστον τέσσερις ώρες από την στιγμή που δημοσιεύτηκε το περιστατικό το πλοίο δεν είχε απομακρυνθεί από το σημείο της προσάραξης ενώ για λόγους ασφαλείας δίπλα στην φρεγάτα έπλεε μια πυραυλάκατος του τουρκικού Ναυτικού.


Το σκάφος, προφανώς έχει υποστεί ρήγμα, μικρό ή μεγάλο και το έχει θέσει εκτός επιχειρησιακών καθηκόντων.

πηγη 

Ανέλαβε την ευθύνη ο Αλβανος, για τη στυγερή δολοφονία της κόρης του και προφυλακιστηκε...

Τι να τα κανει τα ελαφρυντικα;
Αφου ξερει οτι με τους Ελληνικους νομους γρηγορα θα βγει εξω...



Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ο 52χρονος καθ’ ομολογίαν παιδοκτόνος της Κέρκυρας.

Ο πατέρας της Αγγελικής παρουσιάστηκε το πρωί ενώπιον του ανακριτή και ανέλαβε την ακέραιη ευθύνη για τη στυγερή δολοφονία της κόρης του ενώ υποστήριξε ότι δεν θέλει να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Ο καθ’ ομολογίαν παιδοκτόνος φέρεται να δήλωσε μεταμελημένος ενώ υποστήριξε ότι στο παρελθόν δεν είχε ασκήσει ούτε σωματική ούτε ψυχολογική βία στην κόρη του. Ο δράστης υποστήριξε ότι θόλωσε και υποστήριξε και δεν έλεγχε τις πράξεις του. Ο κατηγορούμενος επίσης αιτήθηκε ψυχιατρική εξέταση για να διερευνηθεί η ψυχική και πνευματική του υγεία.

Η καταγγελία ένα χρόνο πριν
Έναν χρόνο πριν συνθλίψει το κεφάλι της κόρης του με μία σκύλα, ένα σιδερένιο οικοδομικό εργαλείο, η 29χρονη είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, όπως επιβεβαιώνει ο δικηγόρος του.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ο 52χρονος εμφανίστηκε στο επαγγελματικό σχολείο που φοιτούσε η κοπέλα και προσπάθησε με βία να την πάρει μαζί του.

Η κοπέλα κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας της παρεμβαίνει συνεχώς στην προσωπική της ζωή παρά την ηλικία της. «Ήθελε με τη βία να την βάλει στο αυτοκίνητο και να αναχωρήσουν. Εκείνη αντιδρούσε, δεν συμφωνούσε.

Και τότε ο διευθυντής του σχολείου την παρέπεμψε σε κοινωνική λειτουργό, η οποία στη συνέχεια την έστειλε απευθείας στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου καταγράφηκε το συμβάν», δήλωσε στο Open ως προς το περιστατικό ο δικηγόρος του 52χρονου, Βασίλης Νουλέζας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις 31/1/2018 ο 52χρονος εμφανίστηκε στο τμήμα για να ενημερωθεί για την καταγγελία της κόρης του ενώ φέρεται να δήλωσε ότι δεν θα επαναληφθεί παρόμοια συμπεριφορά.

πηγη 

ΘΡΑΣΟΣ....Ο Λ@θρομετ@ν@στης και η Ελληνίδα γκόμεν@, πλακώθηκαν» μέσα στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ με την ταμεία !

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΑΜΙΑ!


Αιτία του άγριου καβγά ήταν.. το γνωστό ταμείο εξπρές που δέχεται μόνο 10 τεμάχια ανά πελάτη.

Μια νεαρή κοπέλα πλησίασε το ταμείο εξπρές μαζί με τον λαθρομεταναστη συνοδό της και άρχισαν να βγάζουν τα προϊόντα μέσα από το καρότσι.

Αμέσως η ταμίας τους σταμάτησε υπενθυμίζοντας ότι το συγκεκριμένο ταμείο εξυπηρετεί μόνο πελάτες που έχουν ως 10 προϊόντα και ως εκ τούτου θα έπρεπε να περάσουν από άλλο ταμείο.

Τότε ο συνοδός της κυρίας προσέβαλε την ταμία λέγοντας της ότι βαριέται να κάνει την δουλειά τους,εκείνη την στιγμή μια κυρία που περίμενε ακριβώς από πίσω υπομονετικά στην ουρά, πήρε το μέρος της υπαλλήλου και τότε άναψαν τα αίματα.

Ο συνοδός της Ελληνιδας γκομενας της είπε να σκάσει ενώ ούρλιαζε απαιτώντας να τον εξυπηρετήσουν, τότε 2 νεαροί επιχείρησαν να τον βάλουν στην θέση του κι εκείνος άρχισε να τους σπρώχνει.

Λίγο πριν αρχίσουν τα μπουνίδια ο αυθάδης πελάτης ευτυχώς..απομακρύνθηκε τελικά με τα χίλια ζόρια από την γυναίκα συνοδό του!

πηγη 

Η Τουρκία θέλει να μας σφάξει, φωναζουν οι Χριστιανοι της Βορειας Συριας αλλα κανουν πως δεν ακουνε οι Μεγαλοι...

Ο Σαλεμενος Σουλτανος, ο νεος Χιτλερ....
Εχει σκοπο να ξαναφτιαξει την Οθωμανικη Αυτοκρατορια, πατωντας 
σε πτωματα Χριστιανων......


Την αλήθεια για τις βλέψεις της Τουρκίας στη Συρία και τη βαρβαρότητα που επιδεικνύουν στους χριστιανούς, αποκαλύπτουν οι Ασσύριοι χριστιανοί, που συμμετέχουν στη μάχη κατά της τρομοκρατίας και των Τούρκων μαζί με τον κουρδικό SDF.

Με τα νέα δεδομένα στη Συρία, μετά την απόφαση Τραμπ, η Άγκυρα έχει μετατραπεί στην πλέον απρόβλεπτη απειλή για τους Χριστιανούς της Συρίας. όπως καταγγέλουν, το τουρκικό κράτος έχει πραγματοποιήσε εθνοκαθάρσεις με απόλυτη βαρβαρότητα και σχεδιάζει να συνεχίσει.

Γι’ αυτό το λόγο οι Ασσύριοι χριστιανοί απευθύνουν έκκληση προς τη Δύση για βοήθεια απέναντι στην τουρκική απειλή. Ο Τραμπ με την αιφνιδιαστική απόφασή του, έφερε τα πάνω-κάτω στη Μέση Ανατολή, θέτοντας σε κίνδυνο του συμμάχους που έκανα τη «βρώμικη» δουλειά για τις ΗΠΑ. Οφείλει να τους προστατεύσει και να περιορίσει την Άγκυρα.

Έκκληση στη Δύση να σταματήσει την Τουρκία, επιβάλλοντας ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη βόρεια Συρία έκανε την Παρασκευή το Συριακό Στρατιωτικό Συμβούλιο, μια ένοπλη δύναμη Ασσυρίων χριστιανών, που συμμετέχει στις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), για «να σταματήσει τη οθωμανική τουρκική» εισβολή.

«Απευθυνόμαστε στους ηγέτες του κόσμου και στους χριστιανούς στην οικουμένη να μας υποστηρίξουν, ως Χαλδαίους, Συριακούς, Ασσύριους χριστιανούς που ζούμε στον βορρά της Συρίας: Ως γηγενείς ανθρώπους της Μέσης Ανατολής», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Χρειαζόμαστε επειγόντως προστασία από τις τουρκικές απειλές για εισβολή και «εκκαθάριση» στης περιοχής μας από τον χριστιανισμό, τη θρησκευτική ελευθερία και τη δημοκρατία», συνεχίζουν.

Η ξαφνική απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα «μας αφήνει αδύναμους και ανοιχτούς να καταστραφούμε είτε από την Τουρκία ή άλλα καθεστώτα», τονίζουν.

«Η Τουρκία μας απειλεί καθημερινά στα τοπικά ΜΜΕ ότι θα εισβάλει και θα μας σκοτώσει», συνεχίζει η ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι οι ισλαμιστές μισθοφόροι της Τουρκίας «μας αποκαλούν απίστους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

Αναφερόμενοι στην τουρκική εισβολή στον κουρδικό θύλακα της Aφρίν, αναφέρουν ότι η Τουρκία πραγματοποίησε εγκλήματα πολέμου και εθνοκαθάρσεις ενάντια στις θρησκευτικές μειονότητες.

«Όλοι οι χριστιανοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την περιοχή καθώς οι τζιχαντιστές στρατιώτες της Τουρκίας πραγματοποίησαν έρευνες πόρτα πόρτα για να κυνηγήσουν και να σκοτώσουν τους χριστιανούς και κατέστρεψαν όλες τις εκκλησίες της Aφρίν».

«Είναι επείγουσα ανάγκη να εγκαθιδρυθεί το συντομότερο δυνατό μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στη βόρεια και ανατολική Συρία για να μας προστατέψει από την Τουρκία», αναφέρουν, τονίζοντας ότι «η τουρκική αεροπορική δύναμη επικράτησε επί των υπερασπιστών της Εφρίν και ακόμα και οι γενναίες μας Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις δεν μπορούν ενάντια στον ισχυρό ΝΑΤΟϊκό στρατό. Είναι επείγον να σταματήσει η εισβολή και η κατοχή της Συρίας».

Οι Ασσύριοι είναι οι αυτόχθονες κάτοικοι της Συρίας. Οι διωγμοί που έχουν υποστεί εδώ και δεκαετίες, από την περίοδο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, τους έχουν αποδεκατίσει, ενώ η πλειονότητά τους μετανάστευσε στην Αμερική από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά.

Είναι χριστιανοί προχαλκηδόνιοι, αναγνωρίζουν δηλαδή τις τρεις πρώτες Οικουμενικές Συνόδους, όπως και οι Αρμένιοι και οι Κόπτες στην Αίγυπτο. Η Συριακή Ορθόδοξη Εκκλησία τους είναι διαφορετική από το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αντιόχειας.

πηγη 

Εγγραφα της CIA αποκαλυπτουν πως ποτε δεν ηταν συμμαχος μας η Αμερικη, αλλα....

Εκμεταλευονταν την Ελλαδα, μονον προς ιδιον οφελος...
Πραγμα που συνεχιζει να το κανει και σημερα....
Καποτε πρεπει να καταλαβουν οι υπευθυνοι οτι αλλου πρεπει να αναζητησουν συμμαχιες...
Διαβαστε λοιπον....



Στη δημοσιότητα ήρθαν νέα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA που δείχνουν την στάση των Ηνωμένων Πολιτειών έναντι της Ελλάδας. Τα έγγραφα δείχνουν την πάγια αμερικανική εξωτερική πολιτική που υλοποιείται ακόμη και στις μέρες μας, πώς δηλαδή θυσίαζαν την Ελλάδα για να ικανοποιηθούν αλβανικά και γιουγκοσλαβικά συμφέροντα (σσ κάνουν λόγο για δύο Μακεδονίες!)

Η CIA είχε διαρκώς ανοικτά "μάτια και αυτιά" και έδινε οδηγίες στην Ελλάδα πως να "απαρνηθεί αξιώσεις, δικαιώματα και ζωτικά συμφέροντα".  Πρότεινε μάλιστα και την... διάλυση των Σωμάτων Ασφαλείας

Τα έγγραφα, που περιλαμβάνουν περιλήψεις διπλωματικών τηλεγραφημάτων και σχόλια της CIA, καταδεικνύουν πως ο Τίτο και πρεσβευτές της Ουάσιγκτον στα Βαλκάνια ήταν ανήσυχοι για το ενδεχόμενο ελληνικής στρατιωτικής επέμβασης στην Αλβανία.

Παράλληλα, από τα τηλεγραφήματα δεν προκύπτει πρόθεση των ΗΠΑ να πιέσουν τον γιουγκοσλάβο ηγέτη για ικανοποίηση των ελληνικών θέσεων σχετικά με την Μακεδονία, δεδομένου ότι σε πολλά τηλεγραφήματα αναλύεται η ζημιά που έχει προκαλέσει στην Σοβιετική Ένωση το σχίσμα Τίτο - Στάλιν.

Ενδεικτικό είναι πως η αμερικανική πρεσβεία στο Βελιγράδι εκτιμούσε πως η Μόσχα επιχειρούσε να στρέψει εναντίον του Τίτο την γιουγκοσλαβική προπαγάνδα περί «ενωμένης Μακεδονίας», κινητοποιώντας την έχθρα των γειτονικών βαλκανικών χωρών για αυτό το ζήτημα.

Σε όλα τα κείμενα χρησιμοποιείται ο όρος «Μακεδονία».

Σε μία ανασκόπηση του «Μακεδονικού ζητήματος» γίνεται λόγος για «ελληνική Μακεδονία» και «γιουγκοσλαβική Μακεδονία».

Άλλωστε τον Ιούλιο του 1949 το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχε εκφράσει την ικανοποίησή του με την δήλωση του Τίτο ότι κλείνει τα σύνορα και διακόπτει την παροχή βοήθειας στις δυνάμεις του Δημοκρατικού Στρατού, επισημαίνοντας συνάμα τα δυνητικά οφέλη επαναπροσέγγισης μεταξύ Αθήνας και Βελιγραδίου.

Το ενδεχόμενο εισβολής στην Αλβανία και τα σύνορα

Τον Μάρτιο ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Βελιγράδι εκτίμησε πως η Ελλάδα θα μπορούσε να προτείνει στα νεοσύστατα Ηνωμένα Έθνη να λειτουργήσουν ως εγγυητής για το αμετάβλητο των τότε συνόρων στα Βαλκάνια.

Εν συνεχεία, ανέφερε ο πρέσβης, η Αθήνα θα μπορούσε να απαρνηθεί τις αξιώσεις της στην νότια Αλβανία, με προϋπόθεση η Γιουγκοσλαβία, η Αλβανία και η Βουλγαρία να συναινέσουν στο τελεσίδικο των συνόρων τους.

Σε άλλο σημείο τα έγγραφα φανερώνουν πως το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ζήτησε από τον Αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα να καταστήσει απόλυτα σαφές στην κυβέρνηση ότι οι ΗΠΑ είναι απόλυτα αντίθετες σε ενδεχόμενη είσοδο του εθνικού στρατού στην Αλβανία, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων κατά των Ελλήνων κομμουνιστών ανταρτών.

Οπως έχει ήδη αναφέρει το pronews.gr, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ειδοποίησε την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα "ότι η Ελλάδα ακόμη έχει στα σχέδια της στρατιωτική επέμβαση στην Αλβανία"!

"Να γίνει ξεκάθαρο για μια ακόμη φορά στις ελληνικές αρχές ότι οι ΗΠΑ είναι αντίθετες σε οποιαδήποτε επέμβαση στην Αλβανία".

"Η CIA πιστεύει πως ο ελληνικός Στρατός μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις κατά μήκος των συνόρων"!

"Σκοπός των ελληνικών δυνάμεων ήταν η εξολόθρευση των αλβανικών απειλών"

Το ενδεχόμενο ελληνικής εισβολής στην Αλβανία προβλημάτιζε ιδιαίτερα και τον Τίτο, ο οποίος τον Σεπτέμβριο είπε στον Αμερικανό πρεσβευτή ότι τέτοια εξέλιξη θα προκαλούσε «την πιο δύσκολη» κατάσταση για την Γιουγκοσλαβία.

Κάλεσε τις ΗΠΑ να μεσολαβήσουν ώστε η Αθήνα να μην κινηθεί εναντίον των Τιράνων.

Η πιο επιθετική γραμμή της CIA φαίνεται και στο σχόλιο της υπηρεσίας για καταγγελίες περί μεγάλης συνοριακής σύγκρουσης ανάμεσα σε Έλληνες στρατιώτες και βουλγαρικές τακτικές δυνάμεις που υποστήριζαν διαφυγή ανταρτών, στις 23 Αυγούστου.

Η CIA δεν διατυπώνει προβληματισμό, αλλά απλώς σημειώνει ότι τέτοια περιστατικά είναι πιθανά καθώς οι αντάρτες προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή του εθνικού στρατού μακριά από τις μεγάλες επιχειρήσεις στα ελληνο-αλβανικά σύνορα.

Το μέγεθος του ελληνικού στρατού

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει είναι η συστηματική άρνηση της Ουάσιγκτον να δώσει την συγκατάθεσή της στα αιτήματα της Αθήνας – πρωτίστως του στρατηγού Παπάγου – για διεύρυνση του εθνικού στρατού.

Σε τουλάχιστον τρία τηλεγραφήματα οι ΗΠΑ εκφράζουν την αντίθεσή τους στην πρόταση για αύξηση της ελληνικής δύναμης από τους 197.000 στους 250.000 άνδρες, επισημαίνοντας πως καθώς ο εμφύλιος οδεύει προς το τέλος του η κυβέρνηση πρέπει να εστιάσει στην οικονομική ανοικοδόμηση της χώρας.

Φαίνεται μάλιστα πως οι ΗΠΑ δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο μείωσης της ελληνικής δύναμης μέσω διάλυσης των Σωμάτων Ασφαλείας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει διακοπή του προγράμματος οικονομικο-στρατιωτικής στήριξης της χώρας μας.

Τέλος, παρά τις πολλές καταγγελίες για σοβιετική στρατιωτική στήριξη στον Δημοκρατικό Στρατό, η CIA αναφέρει επανειλημμένα πως δεν έχει αποδείξεις για τέτοια ανάμειξη του Κρεμλίνου στον ελληνικό εμφύλιο.

πηγη 

ΕΚΤΑΚΤΟ:Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με πέντε τραυματίες και ένα παιδί σοβαρά στην εθνική οδό Ισθμού-Επιδαύρου στο ύψος του King Saron...! ! !


Τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγο στο 5 χλμ. της εθνικής οδού Ισθμού- Επιδαύρου στα Ισθμία, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.






Τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγο  στο 5 χλμ. της εθνικής οδού Ισθμού-Επιδαύρου στα Ισθμία, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Από τη σφοδρή σύγκρουση  τραυματίστηκαν 5 άτομα εκ των οποίων οι τέσσερεις τραυματίστηκαν ελαφρά και ένα 10χρονο αγοράκι τραυματίστηκε σοβαρά και θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Κορίνθο.

Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.




Πηγή

Πανέμορφα άγρια άλογα στα χιονισμένα βουνά...Υπεροχες φωτο...

Υπέροχα  άγρια άλογα στα χιονισμένα βουνά της Πίνδου...

Εδώ και λίγες ημέρες σχεδόν ολόκληρη η Ελλάδα βρίσκεται στην... κατάψυξη και οι κορυφές των βουνών είναι «ντυμένες» στα λευκά.


Στα χιονισμένα βουνά της Σαμαρίνας, άγρια άλογα έκαναν την εμφάνισή τους και ο φωτογραφικός φακός τα απαθανάτισε.


Η Σαμαρίνα είναι χωριό του νομού Γρεβενών και βρίσκεται στη βόρεια Πίνδο στις ανατολικές πλαγιές του Σμόλικα σε υψόμετρο 1.500 μέτρων.














Πηγή

Πάνος Καμμένος απειλεί να ρίξει τον Τσίπρα πάλι, μονο ετσι θα σωθει, αλλα...

Μηνύματα στο Μέγαρο Μαξίμου δείχνει να στέλνει ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος, ενόψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή, μέσα από ένα site που απηχεί τα τελευταία χρόνια τις απόψεις του.

 Πάνος Καμμένος προειδοποιεί το Μέγαρο Μαξίμου:

«Επειδή πολλά ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, μία συμφωνία όπως αυτή των Πρεσπών η οποία επιφέρει μία αμφισβητούμενη λύση στο θέμα των Σκοπίων, δεν μπορεί να περάσει με σοφιστείες και εφευρήματα.

Και αυτό δεν είναι θέμα σύμπλευσης με τα συμφέροντα κάποιας μεγάλης δύναμης, με πολιτικές σκοπιμότητες ή οτιδήποτε άλλο. Είναι καθαρά θέμα δημοκρατίας, ώστε η όποια συμφωνία να έχει πραγματική και όχι πλασματική νομιμοποίηση.

Ειδικά μετά τις τελευταίες προκλήσεις των Σκοπίων, με σαφέστατη αναφορά σε μακεδονική εθνότητα, με τα νέα διαβατήρια που αναγράφουν «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο Ζάεφ απέναντι στους ακροδεξιούς βουλευτές του VMRO, η συμφωνία των Πρεσπών έχει καταστρατηγηθεί βάναυσα από τους ίδιους τους γείτονες. Η ελληνική κυβέρνηση λοιπόν δεν πρέπει να έχει κανένα άγχος για το εάν και πως θα κυρωθεί η συμφωνία. Το άγχος θα πρέπει να το έχουν αποκλειστικά οι Σκοπιανοί, καθώς εάν δεν υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα, σε λίγα χρόνια το κράτος τους δεν θα υφίσταται. Θα έχει γίνει νέο Κοσσυφοπέδιο. Αυτό τουλάχιστον υπαγορεύει η λογική.

Και εδώ περνάμε στη σφαίρα του παραλόγου. Γιατί η ελληνική κυβέρνηση δείχνει τέτοια ανάγκη να υπογράψει και μάλιστα άρον – άρον την συμφωνία; Αφού ο χρόνος κυλά υπέρ μας και ήδη η Ελλάδα έχει κερδίσει την ομολογία των Σκοπιανών ότι πλαστογραφούσαν μεθοδικά την ιστορία.
Ο ίδιος ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ διέψευσε τις πληροφορίες που θέλουν την συμμαχία να πιέζει για άμεση ψήφιση της συμφωνίας από την ελληνική πλευρά.

Πως είναι λοιπόν δυνατόν η ελληνική κυβέρνηση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, να προσπαθεί να μαζέψει βουλευτές δεξιά και αριστερά, και να μελετά σενάρια ακόμα και αποχώρησης του ΚΚΕ από την ψηφοφορία σε περίπτωση που δεν βγουν οι ψήφοι, ώστε να περαστεί συμφωνία με λιγότερες από 151 βουλευτές, να δείχνει μία απολύτως αδικαιολόγητη σπουδή για να «τελειώνει σύντομα».

Δεν καταλαβαίνει ο πρωθυπουργός ότι εάν προχωρήσει σε τέτοια μεθόδευση, υποθηκεύει το ίδιο το πολιτικό του μέλλον αλλά και καθιστά την όποια συμφωνία θνησιγενή;

Ειδικά και όταν δεν υπάρχει καμία πίεση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πρόκειται να εντάξει στους κόλπους της τα Σκόπια, παρά μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Πως είναι δυνατόν ένας νέος πολιτικός ο οποίος προσέφερε πραγματικό έργο ενισχύοντας την θέση της Ελλάδας διεθνώς, να προσφεύγει σε λύσεις τύπου κυβέρνησης ανοχής ή ακόμα και μειοψηφίας, με μοναδική στόχευση την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών;
Ειδικά όταν γνωρίζει ότι η αντιπολίτευση δεν πρόκειται να κάνει κάτι διαφορετικό σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση;
Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος σαν τον Αλέξη Τσίπρα να σημαδέψει την προσωπικότητα του με ένα τέτοιο ανεξίτηλο στίγμα μίας αμφισβητούμενης συμφωνίας την οποία σκοπεύει να περάσει με έναν ακόμα πιο αμφισβητούμενο τρόπο;
Έχει αναλάβει κάποιες δεσμεύσεις; Απέναντι σε ποιους; Διότι φανερά, ουδείς φαίνεται να πιέζει. Υπάρχει κάποια παρασκηνιακή πίεση; Με ποια λογική, επαναλαμβάνουμε, κάνει αυτή την αδικαιολόγητη μεθόδευση, που δεν τον χαρακτηρίζει, αντίθετα παραπέμπει σε σκοτεινές περιόδους του παρελθόντος;

Δεν είναι αυτός ο Αλέξης Τσίπρας που γνωρίζουμε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Το πλέον έντιμο είναι να προκηρύξει εκλογές πριν την ψήφιση της συμφωνίας, ούτως ώστε η νέα Βουλή να κρίνει και να ψηφίσει με την έγκριση πλέον του ελληνικού λαού. Η, ακόμα καλύτερα, να κάνει τώρα δημοψήφισμα.

Εάν συνεχίσει με αυτή τη λογική, δυστυχώς θα υποθηκεύσει το πολιτικό του μέλλον, όπως θα το υποθηκεύσουν και όλοι αυτοί που θα συμμετέχουν, κυρίως επειδή τον εμπιστεύονται, σε αυτή την αδιανόητη αλληλουχία που γίνεται αποκλειστικά και μόνο με σκοπό την κύρωση μίας νεκρής συμφωνίας. Με ποια λογική άραγε θα τορπιλίσουν όλοι αυτοί το πολιτικό τους μέλλον, για μία συμφωνία που ήδη καταστρατηγείται από τα Σκόπια;

Με ποιο τίμημα; Ακόμα κι αν πιστεύουν ότι η συμφωνία είναι ωφέλιμη, δεν βλέπουν ότι ίδιοι οι Σκοπιανοί την παραβιάζουν; Δεν βλέπουν ότι οι Σκοπιανοί μας εξαπατούν; Δεν βλέπουν ότι η υπογραφή της πλέον δεν μπορεί να είναι εθνικά επωφελής διότι ο έτερος είναι αναξιόπιστος;
Η εμμονή λοιπόν σε μία συμφωνία που ήδη έχει ακυρωθεί, καθίσταται ύποπτη».

πηγη 

'' Εγώ θα τη χτυπήσω, εσύ θα τη δέσεις '' ....

Ο διάλογος των ληστών έξω από την πόρτα του σπιτιού ηλικιωμένης....




Ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα άκουσε θόρυβο στην πόρτα.


Πλησιάζοντας αθόρυβα κατάλαβε ότι κάποιοι προσπαθούν να την παραβιάσουν. Μάλιστα άκουσε τον έναν από αυτούς να λέει: «Εγώ θα τη χτυπήσω, εσύ θα τη δέσεις».

Η ηλικιωμένη διατηρώντας την ψυχραιμία της άρχισε αμέσως να τηλεφωνεί στους γείτονες, οι οποίοι ο ένας μετά τον άλλο πετάχτηκαν έξω, ανάβοντας φώτα και ταυτόχρονα κάλεσαν και την αστυνομία.

Όπως περιέγραψε γείτονας της ηλικιωμένης, οι ληστές αιφνιδιάστηκαν με αυτή την κατάσταση και έτρεξαν να κρυφτούν σε ένα χαμόσπιτο που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι της ηλικιωμένης.

Οι γείτονες δεν πλησίασαν εκεί γιατί δεν ήξεραν αν έχουν κάποιοι όπλο, μαχαίρι ή άλλο αντικείμενο. Όμως μέχρι να έρθει η αστυνομία οι δυο δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι περνώντας μέσα από έναν κήπο.


Είχαν προσπαθήσει και άλλη φορά να ανοίξουν το σπίτι της ηλικιωμένης και την προηγούμενη ήμερα ο γιος της τοποθέτησε, επιπρόσθετο μάνταλο πίσω από την πόρτα και γι αυτό δεν μπορούσαν να τη διαρρήξουν οι ληστές, με αποτέλεσμα να κάνουν θόρυβο και να τους ακούσει.

Στην Ανθήλη οι κάτοικοι είναι ανάστατοι και πολλοί λένε ότι πρόκειται για τον ίδιο ληστή που το πρωί της Πέμπτης μπήκε με στιλέτο στο σπίτι νεαρής μητέρας και την λήστεψε, ο οποίος προφανώς έχει και κάποιο συνεργό.




Πηγή

Προαναγγελουν δολοφονιες Ελληνων οι Αλβανοι, στην Βορειο Ηπειρο...

Προαναγγελουν δολοφονιες Ελληνων και κανεις δεν αντιδρα....
Τα συνορα ειναι ακομη ανοικτα....
Επρεπε ναχουν κλεισει και να υπαρχουν ουρες Αλβανων σην Κακαβια με απελαση....
Να φυγουν ολοι να σωθει η Ελλαδα!



Προαναγγελίες δολοφονιών Ελλήνων στην Βόρεια Ήπειρο έχουμε από το καθεστώς του Έ.Ράμα καθώς σε μια απίθανη προβοκάτσια, φιλοκυβερνητικά αλβανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως "ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έχει εμπνεύσει και άλλα "εξτρεμιστικά στοιχεία" ενώ αναφέρουν και δύο ονόματα.

Πιο αναλυτικά, η αλβανική ιστοσελίδα «shqiptarja.com» γράφει ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας φαίνεται ότι έχει εμπνεύσει  και άλλα εξτρεμιστικά στοιχεία στην περιοχή της ελληνικής μειονότητας στη νότια Αλβανία,

Πρόκειται για πληροφορίες που διοχετεύει ο ιστορικός Αλβανοτσάμης Άρμπεν Λάλα,  που δημοσιεύει στα κοινωνικά δίκτυα μια φωτογραφία της λεγόμενης Βορείου Ηπείρου και ένα πυροβόλο όπλο το οποίο αναφέρεται στον μειονοτικό «Κατσίφα 2», που σύμφωνα με τον ίδιο είναι έτοιμος να "χτυπήσει με τον ίδιο τρόπο".

Ο Λάλα, ο οποίος στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ενδέχεται να εμπλακεί η Ρωσία για να δημιουργηθεί  περιφερειακή αναστάτωση,  για να μην περάσει στα Σκόπια η Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα βλέπει τον "Κατσίφα νούμερο 2 και τον Κατσίφα νούμερο 3 έτοιμους να χτυπήσουν στη Δρόπολη".

Μάλιστα, αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες του,  ότι πρόκειται για έναν 35χρονο «γκρεκόφωνο» και έναν 65χρονο «γκρεκόφωνο» από τη Δρόπολη, που θέλουν να πεθάνουν όπως ο Κατσίφας…

Πρόκειται για ωμή απειλή και δείχνει πως το καθεστώς του Ε.Ράμα έχει στοχοποιήσει και άλλους Έλληνες.

Στην ανάρτησή του καταφέρεται και κατά του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για τη ανοχή που δείχνει στα …φαινόμενα αυτά.

Ποιος είναι ο Άρμπεν Λάλα

Είναι σκληρός οπαδός του Ε.Ράμα και συγγραφέας ο οποίος υποστηρίζει πως η φυλή των Μακεδόνων είχε ρίζα Ιλλυρική και η γλώσσα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ήταν η αλβανική.

Μάλιστα στο εισαγωγικό κεφάλαιο του βιβλίου του ο Λάλα εξετάζει την ιστορία των Αλβανών στα πελασγικά χρόνια και στον πρόλογο εξηγεί την παρουσία των Αλβανών σε σημερινές περιοχές της Ελλάδας.

Ο συγγραφέας ασχολείται με την αρχαιότητα σε ξεχωριστό κεφάλαιο και ρίχνει ιδιαίτερο φως στην Ιλλυριο-Αλβανική καταγωγή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ στο δεύτερο μέρος παρέχει στοιχεία από διάφορες πηγές.

Αναφέρονται πηγές ελληνικές, τουρκικές, σλαβικές, ερευνητών της Ευρώπης σχετικά με την παρουσία των Αλβανών στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, ιδίως την παρουσία τους στην τουρκική ευρωπαϊκή αυτοκρατορία.

Στο έκτο κεφάλαιο παρέχονται στοιχεία για Αλβανούς στους νομούς Θεσσαλονίκης, Έδεσσας, Βέροιας, Γρεβενών και σημειώνει ο συγγραφέας τη σημαντική παρουσία των Αλβανών σε αυτές.

Στο έβδομο κεφάλαιο αναφέρεται σε αλβανικά χωριά στους νομούς Έβρου, Ξάνθης και Ροδόπης.

Στο επόμενο κεφάλαιο αναφέρεται σε Αλβανούς σε χωριά της Καβάλας, της Δράμας, των Σερρών και του Κιλκίς. Αυτοί οι Αλβανοί σύμφωνα με το συγγραφέα, είναι Αλβανοί Ορθόδοξοι που ήρθαν λόγω της ανταλλαγής των πληθυσμών ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα.

H φωτογραφία που παρουσιάζει ο Αλβανός ιστορικός στη σελίδα του (Μ.Α.Β.Η. – Μέτωπο Απελευθέρωσης Βορείου Ηπείρου)

πηγη 

Δικαιωθηκε (μετα θανατον) η καθηγητρια που επιασε τον γιο του Σαμαρα να αντιγραφει και την ειχαν απολυσει...

Τι εχει να μας πει τωρα ο ξευτιλισμενος πρωην Πρωθυπουργος μας;
Τι εχουν να πουν αυτοι ολοι που βραβευσαν τον γιο του με διαφορα αριστεια;
Η Καθαριστρια που πλαστογραφησε το πτυχιο εφαγε 10 χρονια φυλακη.....
Ο Κανακαρης του Αντωνακη θα συνεχισει να κατεχει τα πτυχια που απεκτησε αντιγραφοντας;



Σε ανάκληση της απόφασης για την απόλυση της καθηγήτριας του Κολλεγίου Αθηνών Φώφης Μπουλούτα, η οποία είχε πιάσει τον γιο του τότε πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει, προχώρησε το υπουργείο Παιδείας.

Τότε, (το 2013) πρόεδρος του Δ.Σ. του Κολλεγίου Αθηνών ήταν ο Αλέξανδρος Σαμαράς, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, ενώ η εκπαιδευτικός Φ.Μπουλούτα έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2017.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα, που επικαλείται ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, ο υπουργός, Κώστας Γαβρόγλου, ζήτησε στις 20-8-2018 από τη Γενική Διεύθυνση Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας τον φάκελο της υπόθεσης απόλυσης της εκπαιδευτικού Ευφροσύνης Μπουλούτα και ανέθεσε στους συνεργάτες του τον επανέλεγχο της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Από τη μελέτη του φακέλου προέκυψαν τα εξής:

Το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ) κλήθηκε να γνωμοδοτήσει για τη νομιμότητα και την καταχρηστικότητα ή μη της καταγγελίας της σύμβασης της εκπαιδευτικού και ύστερα από αλλεπάλληλες συνεδριάσεις, αρχής γενομένης στις 4-10-2012, κατέληξε έναν χρόνο μετά, στις 20-12-2013, στην απόφαση ότι η καταγγελία έγινε νόμιμα και ότι «δεν μπορεί να καταλήξει σε κρίση περί καταχρηστικότητας ή μη».

Στην υπόθεση αυτή οι εκπρόσωποι του Κολλεγίου Ψυχικού αμφισβήτησαν τη νόμιμη σύνθεση του ΚΥΣΔΕ λόγω συμμετοχής εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ), η οποία όμως είναι θεσμικά κατοχυρωμένη και αδιαμφισβήτητη, για να επιτύχουν τελικά την εξαίρεση των εκπροσώπων αυτών επικαλούμενοι τη μη αμεροληψία τους. Ως εκ τούτου, σε μία τόσο σημαντική υπόθεση το ΚΥΣΔΕ απέφυγε να αποφασίσει για το κρίσιμο ερώτημα που του ετέθη, ενώ και η εν μέρει απόφασή του ελήφθη από τρία μόνο μέλη, διευθυντές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, χωρίς να εκπροσωπούνται καθόλου οι εργαζόμενοι, όπως έχει κατοχυρωθεί και γίνεται σε όλα τα υπηρεσιακά συμβούλια.

Ως εκ τούτου, το Υπουργείο προβαίνει σε ανάκληση της με αριθ. πρωτ. 159082/Ε2/09-10-2015 Υπουργικής Απόφασης με θέμα «Αποδοχή καταγγελίας σύμβασης εργασίας εκπαιδευτικού…» ως εκδοθείσας κατά παράβαση ουσιώδους τύπου.

Η Κυβέρνηση στην προσπάθειά της να προστατεύσει τους εργαζόμενους προχώρησε στην αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου, ώστε η νομιμότητα της καταγγελίας της σύμβασης εργασίας να κρίνεται από ανεξάρτητη επιτροπή, τρία μέλη της οποίας είναι δικαστές, και μελετά τη βελτίωση του νομοθετικού πλαισίου που διέπει τα ιδιωτικά σχολεία».

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Ευφροσύνη (Φώφη) Μπουλούτα, είχε χαρακτηρίσει ως καταχρηστική την απόλυση της το 2013 από το Κολλέγιο Αθηνών, συνδέοντάς την με διαμάχη περί αντιγραφής με τον τότε μαθητή της, γιο του πρώην Πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά. Στο Κολλέγιο Αθηνών την εποχή εκείνη ήταν πρόεδρος του ΔΣ ο Αλέξανδρος Σαμαράς, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού. Πρόσφατα, όταν το ζήτημα αναζωπυρώθηκε, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προχώρησε σε εξώδικα και αγωγές προς την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) , προς τον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ Μιχάλη Κουρουτό αλλά και επιλεκτικά προς το Documento και δημοσιογράφους του, προβάλλοντας ότι «η Ελληνική Δικαιοσύνη με την απόφαση 1790/2015, που μάλιστα εκδόθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, πιστοποίησε ότι οι κατηγορίες κατά του γιου μου ήταν αναληθείς και ότι η απομάκρυνση της καθηγήτριας δεν είχε καμία σχέση με τις συκοφαντίες αυτές».

Η ΟΙΕΛΕ χαρακτηρίζει ιστορική την ενέργεια του υπουργείου Παιδείας να αποκαταστήσει τη νομιμότητα «5 χρόνια μετά από μια ντροπιαστική απόφαση που κηλίδωσε την ιστορία του ελληνικού δημοσίου». Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας είχαν ζητήσει το καλοκαίρι την επανεξέταση του φακέλου της Φώφης Μπουλούτα, και κατέθεσαν δε, πέντε νέα σημαντικά στοιχεία που, όπως σημείωναν, αποδείκνυαν την αναγκαιότητα αναψηλάφησης της υπόθεσης.

Μετά την απόφαση του υπουργείου , η ΟΙΕΛΕ τονίζει μεταξύ άλλων ότι «η πολιτεία αποκαθιστά την αδικία εναντίον της αγωνίστριας συναδέλφου μας, η οποία έφυγε πρόωρα από τη ζωή, πικραμένη από την άδικη, εκδικητική και καταχρηστική της απόλυση. Το θέμα ανακίνησε ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ, μετά από συκοφαντικά, άθλια δημοσιεύματα εναντίον της Φώφης Μπουλούτα τον Αύγουστο, και κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά από κοινού να ζητήσουν το άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης, ώστε να λάμψει η αλήθεια».

πηγη 

Χωρίς αστικά λεωφορεία θα παραμείνει μέχρι τις 14:00 η Θεσσαλονίκη...


Μεγάλη προσοχή για να μην ταλαιπωρηθείτε...
Απολαύστε το χιόνι.... 
Χωρίς αστικά λεωφορεία θα παραμείνει μέχρι τις 14:00 η Θεσσαλονίκη. Το επιβατικό κοινό που χρησιμοποιεί τον ΟΑΣΘ για τις μετακινήσεις του θα πρέπει να βρει εναλλακτικό τρόπο.

Για λόγους ασφαλείας η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει απαγορεύσει στον ΟΑΣΘ να κινήσει τα λεωφορεία του μέχρι τις 14:00 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου και αυτό με την προϋπόθεση ότι τα καιρικά φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση.

«Για λόγους ασφαλείας δεν κινούνται λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη. Εφαρμόζουμε την εντολή για απαγόρευση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας. Μόλις μας δοθεί το πράσινο φως θα είμαστε στο δρόμο για να εξυπηρετήσουμε το επιβατικό κοινό» δήλωσε στο thestival.gr ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, κ. Σάββας Παναγιωτίδης.

Διαψεύδει τον ΟΑΣΘ η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

«Ουδέποτε ήρθαμε σε επικοινωνία με τον ΟΑΣΘ για να απαγορεύσουμε την κυκλοφορία των λεωφορείων. Οι ισχυρισμοί της διοίκησης του Οργανισμού είναι ψευδείς. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε έγγραφο ας το δημοσιεύσουν» δήλωσε στο Thestival.gr ο διευθυντής της διεύθυνσης πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης.








Πηγή

Μιλησε (βιντεο) ο Αφγανος συντροφος της Αντζελινας, για το τι συνεβει με τον Αλβανο πατερα της....

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ....
ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ; 
ΤΑ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ....
Ο ΑΦΓΑΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ.....
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ!

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεσης της δολοφονίας της Αγγελικής

Η σορός της Αγγελικής δεν έχει παραλειφθεί από κανέναν και έτσι δεν μπορεί να γίνει η κηδεία. Ο πατέρας της κρατείται, η μητέρα είναι στην Αλβανία και οι νονοί της, που επίσης ζητούν τη σορό της, δεν μπορούν να την παραλάβουν γιατί πρέπει να παραληφθεί από στενό συγγενή .

Τη λύση αναμένεται να δώσει η εισαγγελέας η οποία μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: «Τυρρανίστηκε το κορίτσι ζωντανό, θα το τυρρανούμε και νεκρό;»

Tι συνέβη το μοιραίο βράδυ

Τις τελευταίες δραματικές ώρες που έζησε με την 28χρονη περιέγραψε ο Αφγανός σύντροφος της Αγγελικής, ο οποίος τη μετέφερε σε κοντινή τοποθεσία από το σπίτι του πατέρα της, όπου έμελλε να βρει μαρτυρικό θάνατο.

Τη συγκλονιστική κατάθεση του Αφγανού στους αστυνομικούς έφερε στο φως η εκπομπή Top Story στο Open tv.

Ακολουθεί η κατάθεση του Αφγανού, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή Top Story

Διέμεναν μαζί περίπου 13 μήνες σε κατοικία στην περιοχή Κανόνι Κέρκυρας. Η Αντζελίνα ήθελε να επισκεφθεί τον πατέρα της λόγω των εορτών των Χριστουγέννων ενώ την προέτρεψε να μην πάει διότι ήταν βράδυ και γνώριζε ότι δεν έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα της. Αφού την άφησαν πλησίον της κατοικίας του πατέρα της, αναχώρησαν μαζί με τον (…) και του ζήτησε να τον αφήσει στη Γαρίτσα Κέρκυρας.

Την 20:35 κάλεσε τηλεφωνικά την Αντζελίνα και την ρώτησε αν είχε φτάσει στο σπίτι του πατέρα της. Αυτή του απάντησε πώς ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτό και ότι είχε οπτική επαφή με την κατοικία του πατέρα της. Ο σύντροφός της επικοινώνησε ξανά με την 28χρονη για να βεβαιωθεί ότι είχε φθάσει στο σπίτι του πατέρα της. Αυτό ήταν το τηλεφώνημα που φαίνεται να εκνεύρισε τον πατέρα, όπως περιγράφει στην κατάθεσή του ο Αφγανός.

Την 21.23 ώρα της ίδιας, την κάλεσε ξανά τηλεφωνικά με διάρκεια κλήσης 26 δευτερολέπτων. Την ρώτησε τι κάνει και του απάντησε ότι είναι στο σπίτι του πατέρα της ενώ ακουγόταν μέσα από το ακουστικό ότι ανέβαινε μια σκάλα. Τον ρώτησε τότε η Αντζελίνα πού είναι και της απάντησε ότι είναι στη Γαρίτσα.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους άκουγε μέσα από το ακουστικό να φωνάζει ο πατέρας της, δίχως να καταλαβαίνει ακριβώς τι έλεγε. Τότε η Αντζελίνα του ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο γιατί φωνάζει ο πατέρας και συγκεκριμένα την άκουσε να του απαντάει «απαγορεύεται και στο τηλέφωνο να του μιλάω;». Μετά από αυτά έκλεισαν το τηλέφωνο.

Ο Αφγανός περιγράφει στην κατάθεσή του ότι είχαν συνεννοηθεί με την Αντζελίνα να βρεθούν σε ένα συγκεκριμένο σημείο, μόλις φύγει από το σπίτι της αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Βασίλης Νουλέζας, τονίζει ότι από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο εντολέας του άσκησε οποιασδήποτε μορφής βίας. «Δεν γνώριζε καν τον Αφγανό σύντροφό της ο πατέρας της», είπε ο δικηγόρος στην ίδια εκπομπή.

Δείτε στο βίντεο όλη την κατάθεση του Αφγανού συντρόφου της 28χρονης ΕΔΩ

πηγη 

Μας πουλησαν οι Αμερικανοι <συμμαχοι> μας, για χατηρι της Τουρκιας, οπως πουλησαν και τους Κουρδους προ ημερων! ! !

Πληρως αναξιοπιστοι αποδεικνυονται....
Και θα μπορουσα να γραψω, εχθροι της Ελλαδος...
Καιρος ειναι να τους κανουμε περα...
Και αυτους και την ΕΕ....
ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ !


Εκτός ελέγχου είναι η Τουρκία καθώς ένα εικοσιτετράωρο μετά την κοινή αμερικανο-τουρκική άσκηση στην περιοχή του Καστελόριζου, μια άσκηση για την οποία οι Αμερικανοί εξέδωσαν και φωτογραφίες διαψεύδοντας την Αθήνα που μιλούσε για τουρκική μονταζιέρα στον... ναύσταθμο του Ακσάζ.

Η Αγκυρα προχώρησε στην έκδοση NAVTEX για σεισμικές έρευνες του Barbaros στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και τονίζει ότι όλη η περιοχή των ερευνών αφορά τουρκική υφαλοκρηπίδα(!) με την Αθήνα να μην απαντά.

Η Αθήνα φαίνεται πως παρακολουθεί "παγωμένη" την τουρκική κίνηση που δημιουργεί τετελεσμένο εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων ενώ η συνδρομή των ΗΠΑ στις τουρκικές παράνομες επιδιώξεις, έχουν προκαλέσει σύγχυση και ανησυχία για "τι θα συμβεί από δω και πέρα".


Παράλληλα, η Τουρκία με "συμμαχικό καπέλο" στοχοποιεί διαρκώς το Καστελόριζο καθώς μετά την παράνομη δέσμευση περιοχής κοντά σε αυτό για την κίνηση του Barbaros από χθες μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου, η Άγκυρα επανέρχεται με νέες παράνομες NAVTEX με την οποία περικυκλώνει το ακριτικό ελληνικό νησί για την διενέργεια άσκησης Έρευνας και Διάσωσης, κάτι που μόνο η Ελλάδα έχει το δικαίωμα εντός του FIR Αθηνών.

Συγκεκριμένα με την NAVTEX 0039/19 δεσμεύσει χωρίς να έχει την δικαιοδοσία όλη την θαλάσσια περιοχή γύρω από το Καστελόριζο για τις 8 Ιανουαρίου για την διενέργεια άσκησης Έρευνας και Διάσωσης, ενώ με την εξίσου παράτυπη NAVTEX 0028/19 δεσμεύει περιοχή, μια ανάσα από την ακριτική νησίδα Ρω κοντά στο Καστελόριζο, μέρος της οποίας εμπίπτει στον ελληνικό χώρο δικαιοδοσίας, για ασκήσεις με πυρά στις 7, 8, 9 και 11 Ιανουαρίου.

Γιατί η Αθήνα δεν απαντά στην τουρκική NAVTEX;

Φαίνεται ότι περάσαμε σε νέο επίπεδο "στρατηγικής ψυχραιμίας" καθώς η Αθήνα πλέον δεν απαντά ούτε στις τουρκικές Navtex.

Αν και το Barbaros χθες κινούνταν βορειοδυτικά της Κύπρου η τουρκική NAVTEX δεν μπορεί να μένει αναπάντητη καθώς αφορά μια από τις πιο κρίσιμες περιοχές της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και για τον λόγο αυτό εξάλλου στοχοποιείται και από την τουρκική πλευρά.

Καθώς η NAVTEX έχει δημοσιευθεί και στο NAVAREA III εφόσον δεν εκδίδεται ελληνική αναγγελία η οποία να την χαρακτηρίζει άκυρη και να δηλώνει ότι η περιοχή αφορά σε ελληνική υφαλοκρηπίδα, επιχειρείται ένα άτυπο τετελεσμένο και δημιουργείται η λανθασμένη εντύπωση ότι η Ελλάδα αποδέχεται την τουρκική NAVTEX.

Η περιοχή στην οποία έχει αναγγείλει τις σεισμογραφικές έρευνες η Τουρκία καλύπτει μέρος της κυπριακής υφαλοκρηπίδας και μεγάλο μέρος της ελληνικής υφαλοκρηπίδας νότια του Καστελόριζου.

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ενώ για την έκδοση της προηγούμενης τουρκικής NAVTEX που προέβλεπε σεισμογραφικές έρευνες του Barbaros στα Οικόπεδα 4 και 5 της Κυπριακής ΑΟΖ και σε πολύ μικρό τμήμα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, στο τριεθνές σημείο Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου, είχαν υπάρξει ελληνικές αντιδράσεις και είχε σπεύσει μάλιστα στην περιοχή ελληνική φρεγάτα, στην τελευταία τουρκική αναγγελία που επικαλύπτει μεγάλο τμήμα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, από την Αθήνα υπάρχει σιωπή.

Οι Κυπριακές Αρχές ήδη από χθες (Navigation Warning NR 005/19) δήλωσαν ότι η τουρκική NAVTEX αφορά μη εξουσιοδοτημένες και παράνομες δραστηριότητες στην ΑΟΖ και στην υφαλοκρηπίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας και προειδοποιεί ότι οι δραστηριότητες αυτές συνιστούν παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και της ασφάλειας της ναυσιπλοΐας και συγχρόνως διώκονται ποινικά σύμφωνα με την νομοθεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η Τουρκία αντέδρασε με νέα NAVTEX (0022/19) το πρωί της Παρασκευής, όπου αφού επαναλαμβάνει τους γνωστούς ισχυρισμούς με τους οποίους αμφισβητεί την ύπαρξη της Κυπριακής Δημοκρατίας δηλώνει ότι οι σεισμικές έρευνες του R/V BARBAROS HAYREDDIN PASA και των βοηθητικών σκαφών M/V TANUX-1 και R/V APOLLO MOON «διεξάγονται στην Τουρκική υφαλοκρηπίδα για λογαριασμό της Τουρκικής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο».

Τουρκική άσκηση στο Καστελόριζο με την συνδρομή των… ΗΠΑ

Σοβαρά ερωτηματικά προκαλεί η επιβεβαίωση του pronews.gr και μάλιστα από τους ίδιους τους Αμερικανούς ότι το αμερικανικό αντιτορπιλικό "USS Porter" συμμετείχε κανονικά στην παράνομη άσκηση την οποία πραγματοποίησε χθες η Τουρκία στην περιοχή του Καστελόριζου.

Η άσκηση είχε αναγγελθεί στις 27 Δεκεμβρίου με την Navtex 1427/18.

Το μεσημέρι της Πέμπτης το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες (μπορείτε να τις δείτε παρακάτω) από την άσκηση όπου βεβαίως δόθηκε απάντηση στην αινιγματική αναφορά σε «συμμαχική ναυτική μονάδα», καθώς επρόκειτο για το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS PORTER.  Το pronews.gr είχε εξαρχής γράψει πως πρόκειται για τις ΗΠΑ.

Το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας εμφάνισε το αμερικανικό σκάφος να πλέει μαζί με δυο τουρκικές φρεγάτες και ανέφερε ότι στην άσκηση πήρε μέρος ένα τουρκικό ελικόπτερο και δυο F-16.

Καθώς είχε προηγηθεί στις 20 Δεκεμβρίου πανομοιότυπη αναγγελία τουρκικής άσκησης και μάλιστα πολύ κοντά στις ακτές της Κύπρου με συμμετοχή «συμμαχικής ναυτικής μονάδας» και επίσης είχε υπάρξει δημοσίευση φωτογραφιών με το USS D.COOK, δημιουργούνται ερωτηματικά για την εκούσια υποβάθμιση αυτής της πρακτικής την οποία υιοθετεί η Τουρκία με την συνδρομή των ΗΠΑ.

Και στις δυο περιπτώσεις επιχειρήθηκε η υποβάθμιση της συμμετοχής αμερικανικού σκάφους σε τέτοιου είδους ασκήσεις οι οποίες αμφισβητούν ευθέως τις ελληνικές και κυπριακές αρμοδιότητες σε περιοχές όμως που συγχρόνως η Τουρκία αμφισβητεί κυριαρχικά δικαιώματα των δυο χωρών.

Κατά την διεξαγωγή της άσκησης στην Κύπρο, η διαρροή που υπήρχε από την Λευκωσία ήταν ότι υπήρχε μόνο... συμβολική συμμετοχή δια της απλής επικοινωνίας του αμερικανικού αντιτορπιλικού με τα τουρκικά σκάφη (ενώ οι φωτογραφίες άλλα έδειχναν) και το ίδιο επιχειρήθηκε και χθες από πηγές του Υπουργείου Άμυνας.

Οι διαρροές αυτές μάλιστα έφθαναν στο σημείο να μιλούν για… «μονταζιέρα» της Τουρκίας ώστε να δικαιολογηθούν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας με το USS PORTER να πλέει μαζί με τις τουρκικές φρεγάτες.

Όμως λίγη ώρα αργότερα σε μια όχι τυχαία κίνηση η Διοίκηση του 6ου Αμερικανικού Στόλου ανάρτησε φωτογραφία στο twitter όπου περιγράφεται η προσνήωση τουρκικού ελικοπτέρου SH-70 στο αμερικανικό αντιτορπιλικό USS PORTER, διαψεύδοντας έτσι και... επισήμως όσους επιχειρούσαν στην Αθήνα να υποβαθμίσουν η ακόμη και να διαψεύσουν το περιστατικό.

Η συμμετοχή αμερικανικού αντιτορπιλικού στην άσκηση που παράνομα έχει αναγγείλει η Τουρκία σε περιοχή ευθύνης της Ελλάδας και μάλιστα ακριβώς πάνω στο Καστελόριζο δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά και θα πρέπει η Αθήνα να απαιτήσει εξηγήσεις από την αμερικανική πλευρά, ώστε να αποτραπεί η προσπάθεια της Τουρκίας να επιβάλλει τετελεσμένα στην περιοχή του Καστελόριζου και μάλιστα με αμερικανική «βούλα».

πηγη 

Δώρα Ζέμπερη : Σε ψυχιατρική κλινική η μητέρα της άτυχης εφοριακού...BINTEO...

Το δράμα της μητέρας της Δώρας Ζέμπερη δεν έχει τέλος...
Γιατί όταν μια μάνα χάνει το παιδί ραγίζουν ακόμα και οι πέτρες....
Η άτυχη μητέρα δεν άντεξε τον πόνο και οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.
Η κατάσταση της επιδεινώθηκε μετά και τη δίκη τον περασμένο Ιούνιο
Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε άγρια στο νεκροταφείο και πάνω από το μνήμα φίλου της που πήγε να επισκεφτεί.
H κυρία Γεωργία Ανδριέλου δεν αντέχει τον εφιάλτη που ζει μετά τη δολοφονία της Δώρας.



Όσο και να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της είναι αδύνατο. Η υγεία της έχει κλονιστεί και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.


Η κατάσταση της επιδεινώθηκε μετά και τη δίκη τον περασμένο Ιούνιο. Οι δικαστικές περιπέτειες για την μητέρα της Δώρας Ζέμπερη δεν έχουν τελειωμό.


Σε λίγες μέρες θα γίνει το δικαστήριο για το επεισόδιο του ξυλοδαρμού στο δεύτερο νεκροταφείο με τον ιερέα του κοιμητηρίου. Η ίδια θα είναι δύσκολο να παραστεί καθώς δεν το επιτρέπει προς το παρόν η υγεία της.
Η δολοφονία


Ήταν το απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου 2017 όταν εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένη, στο Β’ Νεκροταφείο της Αθήνας, μια νεαρή γυναίκα. Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση και λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της επόμενης ημέρας, ταυτοποιήθηκε ότι το πτώμα ανήκει σε μια 32χρονη εφοριακό, την άτυχη Δώρα.


Η Δώρα Ζέμπερη βρισκόταν μέσα στο νεκροταφείο όταν δέχτηκε την πρώτη μαχαιριά, ανάμεσα σε δυο μνήματα, που όμως βρίσκονται σε απόσταση από το σημείο που βρέθηκε νεκρή. Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην άγρια δολοφονία, ήταν ένα μαχαίρι με λάμα τουλάχιστον 2 εκατοστών, ενώ το θύμα έφερε μαχαιριές σε πλάτη, στήθος και κοιλιά, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι καταδιώχθηκε άγρια από το δολοφόνο πριν την αφήσει αιμόφυρτη.


Ο 58χρονος συνελήφθη στη συμβολή των οδών Κύκνων και Τανάγρας στο Γαλάτσι, κοντά στο σπίτι όπου διέμενε η 32χρονη.


Ήταν χωρισμένος με μία κόρη, την οποία δεν έβλεπε, ήταν σεσημασμένος για κλοπές αυτοκινήτου, ενώ είχε συλληφθεί και μάλιστα για δεύτερη φορά στη ζωή του το 2011 με 37,5 κιλά χασίς στην κατοχή του.


Η σύλληψη είχε γίνει σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής και ο άντρας καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΔΩ


Πηγή

Μετα απο παρα πολλα χρονια αποκλειστηκε η Ν.Μηχανιωνα απο τα χιονια...


Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η Ν. Μηχανιώνα , η παραλιακή πόλη δίπλα στην Θεσσαλονίκη αποκλείστηκε λόγω της χιονόπτωσεως...

Ειχε να κλεισει ο δρομος απο τον προηγουμενο αιωνα...

Σημερα ομως μετα απο σφοδρη χιονοπτωση, που συνεχιζεται αυξανομενη μεχρι τωρα, εχουν κλεισει τα παντα....

Στην Ν.Μηχανιωνα δεν χρησιμοποιουνται αλατιερες αλλα βυτια που γεμιζουν νερο θαλασσινο το χυνουν στους δρομους και εξαφανιζουν το χιονι...

Παρ ολα αυτα ομως ειναι τοσο πολυ το χιονι που δεν επαρκουν....

Η χιονόπτωση συνεχίζεται με έντονο ρυθμό από τις 7 κι ο κεντρικός δρόμος έκλεισε....

 Ακόμα και το λεωφορείο του ΟΑΣΘ τερματίζει το δρομολόγιο του στην Κερασιά .....

Αυριο το πρωι θα γινει εκτιμηση της καταστασεως....



πηγη 

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Αμερικανοι, Τουρκοι και Αλβανοι συμμαχησαν και προκαλουν την Ελλαδα....

Οπως πουλησαν τους μεχρι χθες συμμαχους τους, τους Κουρδους οι Αμερικανοι, ετσι πουλουν και την Ελλαδα τωρα για χατηρι των στενων που κατεχει η Τουρκια , για το κωλοδολαριο τους και τα λοιπα συμφεροντα...
Διαβαστε....

Μπαράζ προκλήσεων από την τουρκική πλευρά στα στενά της Χίου. Το τουρκικό λιμενικό πραγματοποίησε περιπολίες στην περιοχή, την στιγμή που οι προκλήσεις κλιμακώνονται με σωρεία NAVTEX, επιθετικής ρητορικής και παρενόχλησης στην ανατολική Μεσόγειο.

Στα στενά της Χίου η Άγκυρα έστειλε τα λιμενικά σκάφη κλάσης ΚΑΑΝ 19 και SAR 33, φρεγάτα κλάσης LST BAYRAKTAR νότια του νησιού της Χίου, ενώ την παρουσία του έκανε αισθητή και αλβανικό σκάφος λιμενικού. Από κοντά παρακολουθούσε η ελληνική ακτοφυλακή.

Παράλληλα, σοβαρά ερωτηματικά προκαλεί η επιβεβαίωση και μάλιστα από τους ίδιους τους Αμερικανούς ότι το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS PORTER συμμετείχε κανονικά στην παράνομη άσκηση την οποία πραγματοποίησε χθες η Τουρκία στην περιοχή του Καστελόριζου.

Η άσκηση είχε αναγγελθεί στις 27 Δεκεμβρίου με την Navtex 1427/18 η οποία ανέφερε ότι «Διμερής ναυτική άσκηση θα διεξαχθεί από τουρκικές και συμμαχικές ναυτικές μονάδες στις 3 Ιανουαρίου» στην περιοχή η οποία αποτυπώνεται στον χάρτη και αφορά την θαλάσσια περιοχή του Καστελόριζου. Περιοχή στην οποία η ευθύνη για έκδοση NAVTEX ανήκει στην Ελλάδα και είναι περιοχή εντός του FIR Αθηνών και εντός της ελληνικής περιοχής ευθύνης για Έρευνα και Διάσωση (SRR).

Σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσιοποίησε μεσω του λογαριασμού στο twitter το τουρκικο ΥΕΘΑ, στην ασκηση που διεξήχθη στην περιοχή του Καστελόριζου (NAVTEX 1427/18), συμμετείχαν οι τουρκικές φρεγάτες TCG GAZIANTEP και TCG GEMLIK καθώς και το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS PORTER, ένα ελικόπτερο και δυο F16.

Και όλα αυτά, την στιγμή που η Τουρκία στέλνει το ερευνητικό σκάφος Barbaros για σεισμογραφικές έρευνες βαθιά στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Πρόκειται για περιοχή η οποία εκτείνεται ακόμη και πέραν του 28ου Μεσημβρινού τον οποίο επισήμως έχει θέσει μονομερώς ως το ελάχιστο όριο της διεκδίκησης της επί της υφαλοκρηπίδας της Ανατολικής Μεσογείου η Τουρκία, που βάσει της γνωστής προσέγγισης εξαφανίζει όλη την ελληνική και κυπριακή υφαλοκρηπίδα στην Μεσόγειο ,θεωρώντας ότι η Ελλάδα και η Κύπρος έχουν υφαλοκρηπίδα και θαλάσσιες ζώνες μόνο όσες αντιστοιχούν στα χωρικά ύδατα τους (12 νμ για την Κύπρο και 6 ν.μ για την Ελλάδα).

Όπως ανέφερθηκε νωρίτερα σήμερα η λίστα των προκλήσεων μεγαλώνει, καθώς οι Τούρκοι απειλούν με τα όπλα τους Έλληνες ψαράδες.

Συγκλονίζουν οι Έλληνες ψαράδες, οι οποίοι έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού από το Κράτος. Όπως αναφέρουν είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους που τους παρενοχλούν συνεχώς, ώστε να τους πάρουν την ψαριά και να δημιουργήσουν γκρίζες ζώνες.

Η τουρκική ακτοφυλακή απειλεί αδιάκοπα τους Έλληνες ψαράδες που προσπαθούν να βγάλουν ένα καλό μεροκάματο.

Την ώρα που το πέλαγος «βράζει» από τις τσιπούρες, οι Έλληνες αλιείς, με υψηλό το πατριωτικό φρόνημα, φοβούνται ότι οι βραχονησίδες των Οινουσών κινδυνεύουν να μετατραπούν σε γκρίζες ζώνες.

Όλα τα παραπάνω πρέπει να «συγκινήσουν» την ελληνική πολιτική ηγεσία και να σημάνει συναγερμός για αυτό που έρχεται. Γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως οι Τούρκοι πλέον θέλουν σύγκρουση και κάνουν τα πάντα για να κλιμακώσουν.

πηγη 

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΕΦ ΚΑΙ ΡΑΜΑ..Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ !!!

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!!!!Η συμφωνια των Πρεσπων εφερε τα πανω κατω στα Βαλκανια!!!!Η κινηση του Ραμα να ανοιξει τα συνορα με Κοσυφοπεδιο Σκοπια και Ελλαδα...προκαλεσε την οργη των Σερβων !!!!Τα Τιρανα προωθουν με την καταργηση των συνορων.....να υλοποιησουν το σχεδιο για την <<Μεγαλη Αλβανια>>!!Απο την αλλη οι Αλβανοι του Κοσοβου δεν δεχονται σε καμια περιπτωση να ονομαζονται <<μακεδονες>>και ηδη εχουν αρχισει να ξεσηκωνονται!!!! Η κατασταση σε ολη την περιοχη ειναι εκρηκτικη......και ο Βλαδιμηρος επισκεπτεται το Βελιγραδι στις 17 Γεναρη...βαζοντας φρενο στα σχεδια του Ραμα και του Ζαεφ!!!Τα παντα αλλαζουν στην γεωπολιτικη στρατηγικη των Βαλκανιων!!!

Οργή από Σερβία κατά Ζάεφ και Αλβανών – Τα Σκόπια επόμενος στόχος της «Μ.Αλβανίας» – Ξεσηκώνονται οι Αλβανοί του κρατιδίου

Το «Ασκό του Αιόλου» στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων άνοιξε η Συμφωνία των Πρεσπών. Οι Αλβανοί των Σκοπίων αρνούνται να αποδεχθούν τη Συμφωνία και την ονομασία «Μακεδόνες», ενώ έχουν αρχίσει να ξεσηκώνονται.

Την στιγμή που το όνειρο των Τιράνων και της Δύσης για «Μεγάλη Αλβανία» αναβιώνεται και στο προσκήνιο της Βαλκανικής «αρένας» έρχονται αποσταθεροποιητικές συμφωνίες, ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, επικροτεί την κατάργηση συνόρων Αλβανίας-Κοσόβου προκαλώντας οργή στο Βελιγράδι.

Η σερβική πολιτική σκηνή κατέκρινε και σχολίασε άκρως αρνητικά τις δηλώσεις Ζάεφ, γνωρίζοντας τις επιπτώσεις που θα έχει στην περιοχή η γεωστρατηγική επέκταση των Αλβανών. Με τον Πούτιν να επισκέπτεται τη Σερβία σε λίγες μέρες, πάνω από 20 συμφωνίες στρατιωτικού και οικονομικού περιεχομένου να υπογράφονται και τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς να επιδεικνύουν τον εθνικισμό τους, η κατάσταση στα Βαλκάνια είναι πιο κρίσιμη από ποτέ.

Πλήθος αναλύσεων τους τελευταίους μήνες προειδοποιούν για εθνοτικές συγκρούσεις σε Σκόπια και Κόσοβο, και οι τελευταίες εξελίξεις έρχονται να το επιβεβαιώσουν.

Με οργή και απογοήτευση η Σερβία σχολίασε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, κατά τις οποίες χαρακτήρισε, ως θετικό μέτρο το άνοιγμα των συνόρων από τον Έντι Ράμα με όλους τους γείτονες.

Οι δηλώσεις του Ζάεφ έγιναν χθες αναφερόμενος για το 2019, τόσο στην εσωτερική όσο και στην περιφερειακή πολιτική.

Η Σερβία αντιτίθεται στις δηλώσεις του Έντι Ράμα για διαγραφή των συνόρων με το Κοσσυφοπέδιο και με προοπτική να γίνει το ίδιο με τα Σκόπια, το Μαυροβούνιο και την Ελλάδα, παρατηρώντας ότι ξαναμπαίνει στο προσκήνιο η παλιά ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας.

Πολλές ελπίδες για αλλαγή της γεωπολιτικής κατάστασης της Σερβίας στα Βαλκάνια, υπάρχουν στην επικείμενη επίσκεψη στο Βελιγράδι του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, στις 17 Ιανουαρίου 2019.

Ο διπλωμάτης Βλάντισλαβ Γιοβάνοβιτς αξιολόγησε ότι «η επίσκεψη αυτή θα αλλάξει τα πάντα». Ο Γιοβάνοβιτς επεσήμανε ότι οι δυτικές δυνάμεις προσπαθούν να εκμαιεύσουν πληροφορίες από την επίσκεψη, αφού ενοχλούνται από αυτήν, θεωρώντας τα Δυτικά Βαλκάνια ως δικά τους.

Το δημοσίευμα επικαλούμενο τις δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς, αναφέρει ότι η επίσκεψη αυτή θα βελτιώσει τη θέση της Σερβίας αφού ενδέχεται να υπογραφούν συμφωνίες για πολιτική και στρατιωτική καθώς και οικονομική συνεργασία, συμφωνίες που ενοχλούν τον δυτικό παράγοντα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πούτιν, αναμένεται να υπογραφούν περίπου 20 συμφωνίες στους τομείς της ενέργειας, των υποδομών και των νέων τεχνολογιών, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

Οι Αλβανοί Σκοπίων δεν θα ανεχθούν να αποκαλούνται «Μακεδόνες»
Ο αναλυτής για τις πολιτικές εξελίξεις στην πΓΔΜ, Αρσίμ Σινάνι, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Diplomaticus» με τον δημοσιογράφο Έριον Κατσόρι στο τηλεοπτικό κανάλι ‘News24’ ανέφερε ότι οι Αλβανοί Σκοπίων, δεν πρόκειται να δεχθούν στα έγγραφα και στα διαβατήρια τους να αναγράφεται ότι έχουν εθνικότητα ‘Μακεδονική’.

Ο Σινάνι λέει ότι σύμφωνα με τη Συμφωνία των Πρεσπών, στα διαβατήρια όλοι οι πολίτες της πΓΔΜ θα αποκαλούνται ‘Μακεδόνες’, αλλά οι Αλβανοί δεν θα το επιτρέψουν αυτό.

«Ο Αλί Αχμέτι, ο Μπουγιάρ Οσμάνι, ο Αρτάν Γκρούμπι, η Τέουτα Αρίφι, όλοι αυτοί οι Αλβανοί πολιτικοί θα ονομάζονται ‘Μακεδόνες’. Διευκρινίσαμε στον Αμερικανό πρέσβη στα Σκόπια, Τζες Μπέιλι, ότι είμαστε Αλβανοί και δεν δεχόμαστε ότι στα δικά μας διαβατήρια ή την ταυτότητά μας να γράφει ότι είμαστε ‘Μακεδόνες’.

Δεν είναι πολύ αργά να το αμφισβητήσουμε αυτό. Νομίζω ότι ο Ζάεφ το κατάλαβε και έκανε μια τακτική κίνηση. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αλβανική μας ταυτότητα. Οι Αλβανοί δεν θα δεχθούν αυτήν τη διάκριση».

πηγη

Παραγινε το κακο....Επιθεση <λ@θρο> σε Ιερεα εξω απο Εκκλησια στα Πατησια !

Εαν τους πιασει η Αστυνομια ως συνηθως θα εφεθουν ελευθεροι...
Δικηγοροι θα σπευσουν αφιλοκερδως να τους υπερασπιστουν....
Διαδηλωσεις υπερ τους θα κανουν τα απλυταρια...
Και ο κοσμος θα παρακολουθει εκ του μακροθεν....
Διαβαστε τι συνεβει....


Διάλυση: Άγριος ξυλοδαρμός ιερέα από λαθρομεταναστες έξω από Εκκλησία στα Πατήσια!

Αυξάνεται ραγδαία η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστων στην Ελλάδα.

Μετά από το περιστατικό απόπειρας ληστείας Ελληνίδας έξω από τη ΓΑΔΑ τώρα άλλοι λαθρομεταναστες, τρεις σύμφωνα με πληροφορίες, ξυλοκόπησαν άγρια ιερέα  έξω από την εκκλησία Άγιος Νικόλας στα Πατήσια.

Ο ιερέας, σύμφωνα με τον Ant1, έκανε παρατήρηση στους «νεαρούς» επειδή στάθμευαν τις μηχανές τους στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.

Τότε, οι λαθρομεταναστες αφού ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με τον ιερέα, στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν, όπως ακριβώς δηλαδή έχουν μάθει να κάνουν στις χώρες τους… ‘

Απλώς εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα αφού κάνουν ότι θέλουν.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και ένα άτομο προσήχθη, αλλά είναι άγνωστο εάν σχετίζεται με το συμβάν ή όχι.

πηγη 

Ο Πιστος σκυλος της 29χρονης, οδηγησε τους Αστυνομικους εκει που ηταν θαμμενη η κοπελα...


Ο σκύλος της 29χρονης οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που θάφτηκε
Το πιστό σκυλί της κοπέλας, το οποίο φρόντιζε εδώ και χρόνια, οδήγησε τόσο τους αστυνομικούς, όσο και τους δημοσιογράφους, στο σημείο, όπου είχε θαφτεί η κοπέλα, από τον δολοφόνο πατέρα της. 

Το σκυλί γρύλιζε πάνω από το σημείο στο οποίο είχε πετάξει το άψυχο κορμί της ίδιας του της κόρης ο 52χρονος.

«Την είχε στο κοτέτσι, την σακάτευε στο ξύλο», λένε οι γείτονες

Οι μαρτυρίες των γειτόνων της οικογένειας, έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει ο πατροκτόνος και ο δικηγόρος του, ότι δεν είχε ασκήσει ποτέ βία. «Την είχε στο κοτέτσι» λέει μια γειτόνισσα, ενώ ένας άλλος γείτονας, πρόσθεσε ότι «Την σακάτεψε στο ξύλο μια φορά που άργησε να γυρίσει στο σπίτι μισή ώρα».

Οσον αφορά στον σύντροφό της, όπως αποκάλυψε στο οικείο περιβάλλον του, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, ύστερα κι από δικές της πιέσεις, την πήγε ο ίδιος με τον θετό του πατέρα γύρω στις 20:30 στο πατρικό της για να ευχηθεί στον πατέρα της. Συμφώνησαν δύο ώρες αργότερα να την πάρουν, ωστόσο, τα ίχνη της είχαν χαθεί.

Ιατροδικαστής για το έγκλημα: «Η 29χρονη πάλεψε ώρα για τη ζωή της»

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, παρουσία Εισαγγελέα, η αναπαράσταση της στυγερής δολοφονίας της άτυχης 29χρονης στην Κέρκυρα.

Η Ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, ανέφερε σε τοπικά μέσα πως τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά, τα οποία επέφεραν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως είπε, η άτυχη κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για την ζωή της αλλά δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή.

πηγη 

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΒΑΡΔΑΡΗΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΧΙΟΝΙΑ...ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΜΥ.........Θα  συνεχειστει με αμειωτη ενταση η κακοκαιρια με πολικες θερμοκρασιες σχεδον σε ολη την Χωρα!!!Το πρωι της Παρασκευης...τα φαινομενα κοπασαν λιγο...αλλα υστερα ο καιρος επιδεινωθηκε απο το μεσημερι!!!!Οι χιονοπτωσεις εχουν καλυψει ακομα και πεδινες περιοχες της Κεντρικης και Βορειας χωρας!!!..Μαλιστα υστερα απο τις τελευταιες προγνωσεις .......πολυ πιθανον να εχουμε σφοδρες χιονοπτωσεις την Δευτερα ακομα και στο κεντρο της Αθηνας!!!!.....Για να δουμε....θα δουμε επιτελους στην Αθηνα μια <<Ασπρη μερα>>?????

Η «Σοφία» δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη – Επίθεση με χιόνια
Η ΕΜΥ επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει εύκολα – Από Δευτέρα μας περιμένουν σφοδρές χιονοπτώσεις.

Με χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας έκανε το πέρασμά του το πρώτο κύμα της κακοκαιρίας «Σοφία» που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Το πρωί της Παρασκευής τα φαινόμενα κόπασαν παροδικά, ωστόσο από το μεσημέρι επιστρέφουν δριμύτερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Τα φαινόμενα θα ενταθούν στο Βόρειο Αιγαίο -όπου οι άνεμοι θα πνέουν έως πολύ θυελλώδεις 8-9 μποφόρ, ενώ οι χιονοπτώσεις θα είναι πυκνότερες στην Ανατολική Θεσσαλία και την Κεντρική Μακεδονία.

Στη Θεσσαλονίκη παρατηρείται σφοδρή χιονόπτωση στα προάστια της πόλης, από τη Θέρμη έως το Πανόραμα, την Πυλαία, το Ρετζίκι και το Ασβεστοχώρι, αλλά και στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, αναμένεται να πέσουν περισσότερα από 15 χιλιοστά φρέσκου χιονιού.

Η ΕΜΥ επισημαίνει ότι η «Σοφία» δεν πρόκειται να αποχωρήσει εύκολα, αφού παρά την ελαφρά ύφεση των φαινομένων που αναμένεται το Σάββατο, από Δευτέρα μας περιμένουν σφοδρές χιονοπτώσεις -ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας- ενώ οι χαμηλές θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα συνεχιστούν έως και το τέλος του πρώτου δεκαημέρου του Ιανουαρίου.

πηγη

Μετα το περα δωθε , <του φευγω και δεν φευγω>, της Αμερικης συμφωνια με Πουτιν και Ασαντ θελουν οι Κουρδοι ! ! !

Λογικο και επομενο ειναι...
Τους χρησιμποιησαν και τους αφησαν ξεκρεμαστους....
Τωρα λενε οτι νοιαζονται μην τους σφαξουν οι Τουρκοι....
Πολυ αργα πλεον !


Οι ηγέτες των Κούρδων της Συρίας σκοπεύουν να εξασφαλίσουν μία συμφωνία υπό την αιγίδα της Ρωσίας με τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ, ανεξαρτήτως από τα σχέδια των ΗΠΑ να αποσύρουν τις δυνάμεις τους από την περιοχή, δήλωσε σήμερα στο πρακτορείο Reuters υψηλόβαθμο στέλεχός τους.

Η ηγεσία των Κούρδων, που ελέγχουν μέγα τμήμα από τα βόρεια εδάφη της Συρίας παρουσίασε έναν οδικό χάρτη για μία συμφωνία με τον Άσαντ κατά τις πρόσφατες συναντήσεις της στη Ρωσία και πλέον αναμένουν την απάντηση της Μόσχας επί του σχεδίου αυτού, πρόσθεσε ο Μπαντράν Τζία Κουρντ, ο οποίος παρίστατο στις διμερείς συναντήσεις.

πηγη 

Ερχεται το μεγαλο ΜΠΑΜ.....Ετοιμοι οι Σερβοι της Βοσνιας, να κηρυξουν την ενωση τους με την Σερβια ! ! !

Οτι δεν καταφεραν την δεκαετια του 90 θα το καταφερουν τωρα.....
Οι συνθηκες ευνοουν...
Ολα ειναι ετοιμα κι ας μην ακουγεται το παραμικρο...


Οι Σέρβοι στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένοι με την κοινή ζωή τους και αυτό προοιωνίζει το διαχωρισμό της Δημοκρατίας Σέρπσκα, ισχυρίζεται ο Τίμοθι Λες, πρώην διπλωμάτης και διευθυντής του βρετανικού αναλυτικού κέντρου «Νέα Ευρώπη».

«Πιστεύουν ότι η πολιτική του Σαράγιεβο τους έχει εκθέσει και είναι βαθιά πληγωμένοι από τις επιβληθείσες αποφάσεις, ειδικά κατά τη διάρκεια της διοίκησης του Πάντι Άσνταουν, που τους έσπρωξε πιο μακριά από τη Βοσνία», ανέφερε ο Λες σε συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο ‘ΝΙΝ’ του Βελιγραδίου.

Ένας επιπλέον λόγος είναι η αλλαγή στάσης της διεθνούς κοινότητας. «Τα τελευταία 20 χρόνια η Δύση έδειξε υπεροψία έναντι της Βοσνίας και κράτησε όλες τις επιλογές κλειστές, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και αν οι Σερβοβόσνιοι ήθελαν να αποστασιοποιηθούν από το Σαράγεβο, τότε δεν θα τους επιτρεπόταν.

Σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετωπίζει τη Βοσνία σχεδόν με αδιαφορία εξαιτίας του ότι δεν σχεδιάζει να την ενσωματώσει στο άμεσο μέλλον», λέει ο Λες. Ο ίδιος, εκτιμά ότι το ενδιαφέρον των ΗΠΑ για τα Βαλκάνια είναι μικρό και δημιουργείται μια κατάσταση στην οποία οι Σερβοβόσνιοι έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν την ιδέα της απόσχισης.

πηγη 

Αφρους βγαζουν οι Τουρκοι, με την επιγραφη καλωσορισματος στα Ελληνικα, στην Ανδριανουπολη....

Αφήνιασαν οι Τούρκοι με τις ελληνικές επιγραφές στην Αδριανούπολη
Μπορει να τρωνε απ τους Ελληνες....
Μπορει να ζουνε απο τους Ελληνες...
Δεν ξεχνουν ομως το προαιωνιο μισος τους για τους Ελληνες....

Κύριε Δήμαρχε, αυτή δεν είναι βυζαντινή πόλη λενε....

Σφοδρή επίθεση δέχθηκε ο δήμαρχος της Αδριανούπολης για την απόφαση του να καλωσορίσει τουρίστες από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία με αφίσες που είναι γραμμένες και στα Ελληνικά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Hurriyet στην ηλεκτρονική της σελίδα, hurriyetdailynews.com ο δήμαρχος της πόλης, που βρίσκεται πολύ κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, δέχεται πυρά για την υποδοχή τουριστών με αφίσες γραμμένες στις δύο γλώσσες.

«Εντάξει, είναι μια ωραία χειρονομία. Αλλά το όνομα της πόλης μας είναι γραμμένο στις βουλγαρικές αφίσες ως Edirne, αλλά είναι (γραμμένο ως) Αδριανούπολη στις ελληνικές αφίσες. Κύριε Δήμαρχε, αυτή δεν είναι βυζαντινή πόλη.

Ήταν η πρωτεύουσα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας για 88 χρόνια», δήλωσε στο Anadolu ο Veysel Güner πρόεδρος της DYA. Μέχρι στιγμής, ο Gürkan δεν έχει απαντήσει στους επικριτές του.

πηγη 

Τυχαιο; Ξεσπασε πυρκαγια σε πλατφορμα εξορυξεως στο λιμανι της Λεμεσου!

Ισως ειναι ενα τυχαιο γεγονος...
Ισως οχι...
Και το ισως οχι το λεμε γιατι πολλα ακουγονται τις τελευταιες μερες απ 
τους ασπονδους φιλους μας....


Φωτιά ξέσπασε σε πλατφόρμα εξόρυξης στο λιμάνι Λεμεσού, γύρω στις 11:40 το πρωί της Παρασκευής
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, της Πυροσβεστικής Αντρέα Κεττή, η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στο περιστατικό με τέσσερα οχήματα.

Παράλληλα, τέθηκε σε λειτουργία, το αυτόματo σύστημα πυρόσβεσης της πλατφόρμας.

Η φωτιά σύμφωνα φέρεται να ξεκίνησε από το μηχανοστάσιο.

Συγκεκριμένα γύρω στις 12:00 το μεσημέρι ξέσπασε πυρκαγιά σε πλατφόρμα που βρίσκεται αγκυροβολημένη στο λιμάνι Λεμεσού, με τις αρμόδιες αρχές να τίθενται σε κινητοποίηση. Πρόκειται για την πλατφόρμα της «Castoro Sei» που βρίσκεται αγκυροβολιμένη στην Νότια πλευρά της Eurogate στο νέο Λιμάνι Λεμεσού.

Στην πλατφόρμα βρίσκονταν 172 πρόσωπα, ωστόσο πραγματοποιήθηκε άμεση εκκένωση του προσωπικού της πλατφόρμας, οι οποίοι απομακρύνθηκαν με ασφάλεια. Στη σκηνή έσπευσαν 4 πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και οι αρμόδιες αρχές βρέθηκαν σε συνεννόηση με τον καπετάνιο και τον μηχανικό του πλοίου για τη διαχείριση της κατάστασης.

Το προσωπικό της πλατφόρμας απομακρύνθηκε με ασφάλεια.

Σε νεότερη επικοινωνία που είχαμε (14:30) με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή, μας ανέφερε ότι η κατάσταση είναι καλύτερη, ωστόσο, θα πάρει ώρες για να επιτευχθεί η πλήρης κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Ο ίδιος, τόνισε, ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο επέκτασης της φωτιάς σε άλλο πλοίο.

πηγη 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Άνδρας σκοτώθηκε πέφτοντας από την Ακρόπολη....

Πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει....



Ένας 66χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τον βράχο της Ακρόπολης.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι και σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο άνδρας, που ήταν καθισμένος στην άκρη του τείχους, ξαφνικά πήδηξε στο κενό. Μάλιστα, μία φύλακας τον είδε και δεν πρόλαβε να του πει ότι το να κάθεται στην άκρη του τείχους απαγορεύεται.

Παρόλο που τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο, ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία με τα αίτια να παραμένουν άγνωστα.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση.





Πηγή

Στον επομενο πολεμο, το μετωπο θα ειναι στην Αθηνα...Οργανωνεται Ανθελληνικος Στρατος στα μετοπισθεν !


Αντιεξουσιαστές (απλυτοι) στρατολογούν λαθρομετανάστες....
Το γνωριζουν απαντες...
Κανεις ομως δεν αντιδρα,,,,
Κι οταν καποιος αντιδρασει και γραψει, η φωναξει για το τι συμβαινει , τον εξαφανιζουν....
Ετσι θα εξαφανισουν και αυτο το δημοσιευμα....
Εσυ φιλε μου, που το διαβαζεις, κοινοποησε το οπου μπορεις, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ και θα τους κανεις μεγαλη ζημια!



Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον υβριδικό πόλεμο που της έχει κηρύξει η Τουρκία. Tο καθεστώς Ερντογάν επιχειρεί μ’ αυτό τον υβριδικό πόλεμο, να προκαλέσει στην Ελλάδα, αποσταθεροποίηση και να πλήξει την ψυχολογία των πολιτών.

Mε λίγα λόγια, η χώρα σιγά-σιγά οδηγείται σε αποσύνθεση. Στο άμεσο μέλλον, εάν συνεχιστεί η αθρόα εισβολή μεταναστών, θα δημιουργηθεί μία πολυπολυτισμική κοινωνία, χωρίς αρχές και αξίες. Μεταφέρονται ήθη και έθιμα στον τόπο μας ξένα, που δεν έχουν σχέση με τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

Η αδιαφορία της Κυβέρνησης είναι τεράστια. Μεθοδικά διαγράφουν την Ελληνική Ιστορία, μειώνουν το ορθόδοξο συναίσθημα στα σχολεία μας, με σκοπό και στόχο να αφελληνοποιήσουν την κοινωνία.

Στο παιχνίδι έχουν μπει όμως και οι αντιεξουσιαστές, όπου πλέον έχουν άριστη συνεργασία με τους λαθρομετανάστες!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι αντιεξουσιαστές και οργανωμένο έγκλημα στρατολογούν μαζικά νεαρούς λαθρομετανάστες. Αξιωματικός της ΕΛΑΣ εκφράζει την ανησυχία του για το που μπορεί να οδηγήσει αυτή η στρατολόγηση. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν και πολλά να χάσουν.

Η ενεργοποίησή τους σε συμμορίες ποινικών, αλλά και σε ομάδες αναρχοαυτόνομων που πραγματοποιούν επιδρομές, πιθανότατα θα προσδώσει άλλη διάσταση και στις δύο αυτές απειλές για τη δημόσια ασφάλεια.

Το πάντρεμα αυτό επιβεβαιώθηκε τόσο από προσαγωγές κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στα Εξάρχεια όλο το προηγούμενο διάστημα, όσο και από κάποια περιστατικά ληστειών, με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη η αστυνομία. Εντοπίστηκαν όχι μόνο παλιάς κοπής, αλλά και πρόσφατοι λαθρομετανάστες σε κατά καιρούς καταλήψεις, επεισόδια και βιαιοπραγίες στην Αθήνα, όπως αναφέρει η Νεφέλη Λυγερού για το slpress.gr

Η αστυνομία, πάντως, εκτιμά ότι ο συγχρωτισμός λαθρομεταναστών με ομάδες αναρχοαυτόνομων έχει πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της δράσης αλληλέγγυων που προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Είναι αξιοσημείωτο ότι κατειλημμένα κτίρια έχουν εδώ και καιρό μετατραπεί σε ιδιότυπα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, αλλά και σε αποθήκες βομβών μολότοφ. Σε κάποιες περιπτώσεις, εκεί πραγματοποιείται και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί από τους στρατολογηθέντες νεαρούς μετανάστες δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Εξαρχείων στην εμπορία ναρκωτικών. Σ’ αυτή τη δραστηριότητα πρωταγωνιστούν άτομα από το Πακιστάν, τα οποία συχνά εμπλέκονται σε πρωτοφανή ένοπλα επεισόδια. Στο στόχαστρο των αρχών ασφαλείας έχουν μπει και κάποια μέλη του No Border Camp.

Κάποιοι από τους νεαρούς αντιεξουσιαστές που συμμετέχουν στις καταλήψεις της συγκεκριμένης ομάδας έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη στρατολόγηση μεταναστών. Οι ομάδες αυτές ασκούν τη δική τους μεταναστευτική πολιτική, καταλαμβάνοντας δημόσια κτίρια και στεγάζοντας σ’ αυτά πρόσφυγες και μετανάστες. Σ’ αυτά τα αυθαίρετα κέντρα φιλοξενίας είναι που γίνεται η επαφή, αλλά και η εκπαίδευση των μεταναστών και σε χειρισμό κοκτέιλ μολότοφ.

Αρμόδια πηγή, μάλιστα, μας είπε πως έχει εντυπωσιάσει τους αξιωματικούς που ασχολούνται το γεγονός ότι μετανάστες που προσχωρούν στον αντιεξουσιαστικό χώρο εκδηλώνουν έντονη αξιόποινη συμπεριφορά, ακόμα και αν βρίσκονται στην Ελλάδα μόνο λίγους μήνες. Σε κάποιες περιπτώσεις έχουν συλληφθεί σε επεισόδια μετανάστες, οι οποίοι λίγο καιρό πριν είχαν συλληφθεί από την αστυνομία για συμμετοχή σε κλοπές, παρενοχλήσεις, βιαιοπραγίες και άλλα τέτοια περιστατικά.

Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν είναι λίγοι οι μετανάστες που εξαφανίζονται χωρίς στοιχεία και χαρτιά, χωρίς να γνωρίζει κανείς την τύχη τους. Η ανησυχία των αρχών ασφαλείας έγκειται στο ότι αυτά τα άτομα, εξαιτίας των εμπειριών τους και των απάνθρωπων συνθηκών στις οποίες μεγάλωσαν, είναι σε θέση να προχωρήσουν ακόμα ένα βήμα, μην μπορώντας ακόμα και ο πιο έμπειρος αξιωματικός να αποκλείσει ιδιαίτερα βίαια περιστατικά στο προσεχές μέλλον.

πηγη 


Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.