Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Παραγινε το κακο....Επιθεση <λ@θρο> σε Ιερεα εξω απο Εκκλησια στα Πατησια !

Εαν τους πιασει η Αστυνομια ως συνηθως θα εφεθουν ελευθεροι...
Δικηγοροι θα σπευσουν αφιλοκερδως να τους υπερασπιστουν....
Διαδηλωσεις υπερ τους θα κανουν τα απλυταρια...
Και ο κοσμος θα παρακολουθει εκ του μακροθεν....
Διαβαστε τι συνεβει....


Διάλυση: Άγριος ξυλοδαρμός ιερέα από λαθρομεταναστες έξω από Εκκλησία στα Πατήσια!

Αυξάνεται ραγδαία η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστων στην Ελλάδα.

Μετά από το περιστατικό απόπειρας ληστείας Ελληνίδας έξω από τη ΓΑΔΑ τώρα άλλοι λαθρομεταναστες, τρεις σύμφωνα με πληροφορίες, ξυλοκόπησαν άγρια ιερέα  έξω από την εκκλησία Άγιος Νικόλας στα Πατήσια.

Ο ιερέας, σύμφωνα με τον Ant1, έκανε παρατήρηση στους «νεαρούς» επειδή στάθμευαν τις μηχανές τους στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.

Τότε, οι λαθρομεταναστες αφού ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με τον ιερέα, στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν, όπως ακριβώς δηλαδή έχουν μάθει να κάνουν στις χώρες τους… ‘

Απλώς εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα αφού κάνουν ότι θέλουν.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και ένα άτομο προσήχθη, αλλά είναι άγνωστο εάν σχετίζεται με το συμβάν ή όχι.

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.