Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ..Και ο μικρος αδερφος της ατυχης Ελενης την αναζητει.......!!!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ....τα λογια του μικρου αδερφου της ατυχης Ελενης...Την Κυριακη τελεστηκε το 40ημερο μνημοσυνο της Ελενης.....και ο σπαραγμος της οικογενειας ολο και μεγαλωνει!!!Ολοι ζητανε να ερθει πισω το αγγελουδι τους.....Αλλα τα λογια του μικρου αδερφου της....σπαραζουν καρδιες!!!!Οταν τον ρωτησαν τι θελεις την Πρωτοχρονια να σου φερει ο Αη Βασιλης....απαντησε ...Να μου φερει πισω την αδελφη μου!!!!...Τα λογια περιτευουν!!!!...Ο Θεος να αναπαυει την ψυχη της.....και να δινει κουραγιο και δυναμη στους απαρηγορητους γονεις!!!!!

Δολοφονία Τοπαλούδη: Πρωτοχρονιά χωρίς την Ελένη – Ο αδερφός της την ζητάει πίσω.

Οι μέρες μπορεί να περνούν, ο πόνος όμως δεν μειώνεται. Όλοι ζητάνε πίσω την Ελένη μα πιο πολύ από όλους ο αδερφός της.

Το 40ημερο μνημόσυνο από τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη τελέστηκε την Κυριακή στο Διδυμότειχο. Απαρηγόρητοι οι γονείς της, αδυνατούν να πιστέψουν το βίαιο θάνατό της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, ο μικρότερος της αδερφός τη ζητάει συνεχώς. »Όταν τον ρώτησαν συγγενείς και φίλοι τι θέλεις να σου φέρει ο Άγιος Βασίλης, λέει θέλω να μου φέρει την αδερφή μου , την Ελένη. Τι να πω; Μακάρι τα προγράμματα, τα σχέδια και τα όνειρα κάθε ενός γονιού να πραγματοποιούνται και να μην υπάρχουν αυτά τα δυσάρεστα», είπε ο πατέρας της.

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.