Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

ΜΕΧΡΙ ΓΙΑ<ΝΕΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ>ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΑΚΕΡΣ!!......Αντε απο δω ρε !!!!!.....

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ<< ΜΑΣΗΣΟΥΜΕ!!!>>Τουρκοι χακερς....χακαραν την σελιδα της γενικης γραμματειας καταναλωτη και ανεβασαν φωτογραφια με εικονα ενος αρματος γραφοντας απειλητικες εκφρασεις!!!!..Εμεις βεβαια τους απανταμε......<<ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝ.....ΚΑΙ  ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ!!!!!!>>

Νέα επίθεση Τούρκων χάκερς - «Χτύπησαν» τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή – Απειλές για νέα μικρασιατική καταστροφή.

Νέα επίθεση Τούρκων χάκερ είχαμε σήμερα, μετά την 28η Δεκεμβρίου στην αθλητική ιστοσελίδα της ΕΡΤ, χακάροντας αυτή τη φορά την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.

Στην ιστοσελίδα εμφανίζεται η εικόνα ενός τανκ και με μεγάλα γράμματα γράφει «μια νύχτα μπορούμε να έρθουμε», ενώ ακολουθούν απειλές για…νέα μικρασιατική καταστροφή.

«Τα νεύρα μας είναι στο κόκκινο. Προειδοποιούμε αυτούς που συμπεριφέρονται εκτός ορίων και σας υπενθυμίζουμε ότι η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί».

Λίγο αργότερα, η ιστοσελίδα «έπεσε» προφανώς για να αντιμετωπιστεί τεχνικά το χακάρισμα.

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.