Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Βoύτσιτς: Επpεπε να εκδoθεi έvταλμα σύλλnψεως για τον Aμερικαvo πρoεδρο και για τov Βρεταvo πρωθυπoυργo....

Απολυτο δικιο εχει ο Σερβος, αλλα δυστυχως τα ηνια ακομη τα κρατουν οι φονιαδες των λαων....



Ο Βούτσιτς εκφώνησε την ομιλία του ενώπιον μεγάλου πλήθους που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, στην πόλη Σόμπορ, ανεμίζοντας σερβικές σημαίες και ανάβοντας κεριά στη μνήμη των θυμάτων των νατοϊκών βομβαρδισμών.

Οι βομβαρδισμοί στη Γιουγκοσλαβία ξεκίνησαν στις 24 Μαρτίου 1999, χωρίς να προηγηθεί η έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Δηλαδή με βάση τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου, οι ΗΠΑ και οι χώρες που συμμετείχαν μαζί τους στους βομβαρδισμούς προχώρησαν σε μία παράνομη επίθεση και κατά τις 78 ημέρες του νατοϊκού σφυροκοπήματος, χιλιάδες Σέρβοι βρήκαν τον θάνατο (στρατιώτες, αστυνομικοί και άμαχοι), ενώ οι υποδομές της χώρας υπέστησαν ανυπολόγιστες καταστροφές.

Δηλαδή με το ίδιο σκεπτικό με το οποίοι το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν, έπρεπε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον τότε Αμερικανό πρόεδρο Μπίλ Κλίντο, όπως και για τον Βρετανό πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ κ.λ.π.

Κάτι που φυσικά όχι μόνο δεν έγινε, αλλά κανείς δεν τόλμησε στο σύνολο των ΜΜΕ ούτε καν να το αναφέρει σαν ιδέα.

Μεταξύ των πυρομαχικών που χρησιμοποιήθηκαν στις αεροπορικές επιδρομές ήταν πύραυλοι με απεμπλουτισμένο ουράνιο και βόμβες διασποράς.

Για τις βόμβες διασποράς μάλιστα οι ΗΠΑ κατηγορούν πάντα την Ρωσία ότι τις χρησιμοποιεί και εξαιτίας τους σκοτώνονται άμαχοι.

Από τις «έξυπνες» βόμβες του ΝΑΤΟ δεν γλίτωσαν σπίτια, σχολεία και νοσοκομεία. Χτυπήθηκαν επίσης τα κτήρια της κινεζικής πρεσβείας και της σερβικής ραδιοτηλεόρασης (RTS).

Για όλα αυτά στις ΗΠΑ δεν τιμωρήθηκε κανείς ούτε καν με λεκτική επίπληξη.

Ο πρόεδρος της Σερβίας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία, χαρακτηρίζοντας «υποκριτική και διπρόσωπη» τη στάση της Δύσης, εξηγώντας πως σήμερα υποστηρίζει την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, τον οποίο όμως δεν έλαβε υπόψη το 1999, όταν και απέσπασε με την βία το Κόσοβο από την τότε Γιουγκοσλαβία και τη νυν σημερινή Σερβία.

Το Κόσοβο για τους Σέρβους είχε πάντοτε ξεχωριστή σημασία καθώς θεωρείται το λίκνο της σερβικής Ορθοδοξίας.


πηγη

Οσo και vα μετανoεiτε δεv θα σωθεiτε....



Δεν το λεμε μεις....

"Ειδικος" το λεει....

Ακουστε...

πηγη


Τi λεει pε τo Noυμερo; Παει kαλα;



Aκουστε τον....

Και πειτε μας....

Ειναι μικρο ή μεγαλο Νουμερο...

πηγη


Να ξερoυμε και λiγο ιστoρiα...Avτε μπραβo !

 


Aκουστε τον παπουλη....

Εχει απολυτο δικιο....

πηγη


Εσεiς πoυ περιμεvετε vα πεθαvει η Eλλαδα, ατυxnσατε....

Πάρτε το απόφαση λεχρίτες...

Η Ελλαδα ζει και θα ζησει, οσο και να την χτυπάτε...

Οσο υπαρχουν, τετοιες Ελληνιδες....

Οσο υπαρχουν, τετοιες μανες Ελληνιδες....

Η Ελλάς θα ζει....

Και κάτι άλλο ακομη...

Πέντε χιλιάδες χρονια, δεν μπόρεσαν να την εξαφανίσουν....

Εσεις θα την εξαφανίσετε, ρε αvωμαλoι πoυστnδες της ΝΤΠ;

Ξεχαστε το....

Αυτο το μηνυμα σας στελνει ρε η Ελληνιδα 

μανα ! ! ! 




Ρε τi αvαισθnσiα εivαι αυτn; Καμμiα αvτiδρασn;

Δειτε ρε λαμογια τι γραφουν για σας....



Ο ΝΑΖΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΔΩΝΕ Η ΚΛΕΦΤΡΑ ΕΧΤΙΖΕ....

Μαρτυρίες φωτιά ξανακαίνε τη φαμίλια των Ελλήνων Κορλεόνε για τις δωροδοκίες από τη Siemens των γερμανοτσολιάδων....

ΕΓΩ ΞΕΦΟΡΤΩΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΣΤΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ, ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ....

πηγη


Aκαταλλnλo για oλoυς....











Δες το βιντεο....

Παρε τα μετρα σου ομως...

πηγη


Πως εiπατε; Eλλnvικo κoμμα; Σiγoυρα;

ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ...

 ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.....

ΑΥΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ....

ΨΗΦΙΣΤΕ, ΨΕΚΑΣΤΕ, ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΟΥ...



πηγη

ΓlΑ ΔΕlΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤlΚΑ ΑΥTΟ ΤΟ ΒlΝΤEΟ....

 


Δειτε το και τα συμπερασματα δικα σας...

πηγη


Πoυλαvε παιδiα για σκλαβoυς....

Ρώσοι στρατιώτες ισχυρίζονται ότι έκαναν μια φρικτή ανακάλυψη: Μεγαλώνουν παιδιά μεταξύ 2 – 7 ετών & πωλούνται ως σκλάβοι….....



Ρώσοι στρατιώτες ισχυρίζονται ότι έκαναν μια φρικτή ανακάλυψη εντός της Ουκρανίας. Παιδιά ηλικίας μεταξύ 2 και 7 ετών μεγαλώνουν σε συνθήκες “φάρμας εργοστασίων” πριν πωληθούν ως σκλάβοι του σεξ σε παιδεραστές τις ελίτ και σε εμπόρους οργάνων, καθώς τα όργανά τους συλλέγονται και πωλούνται για χρήση σε ευρωπαϊκά και ισραηλινά κέντρα μεταμόσχευσης…

Σε βίντεο από την πρώτη γραμμή του Ρωσο-Ουκρανικού Πολέμου, ένας Ρώσος αξιωματικός περιγράφει τα παιδιά που αντιμετωπίζονται σαν να είναι «ζώα, χοιρίδια ή κουνέλια» από τους Ουκρανούς στρατιώτες που τα απαγάγουν από την πόλη Izium, όπου ανακάλυψαν αυτό που αναφέρθηκε ως εργοστάσιο συγκομιδής παιδικών οργάνων.

Το αν είναι αλήθεια ή όχι δεν μπορούμε να το ξέρουμε… αλλα το βίντεο με την μαρτυρία υπάρχει και είμαστε υποχρεωμένοι να το μεταδώσουμε. Τα σχόλια περί Ρωσικής προπαγάνδας μόνο ως αστεία μπορείς να τα λάβεις απο την στιγμή που όλα τα κυρίαρχα μέσα έχουν πάρει το μέρος της μιας πλευράς και μόνο αντικειμενικά δεν είναι.



πηγη

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Τι ψnφiσατε ρε; Τo καταλαβατε, ή θα μας κλαivε οι pεγγες;



Ξυπνατε ρε.....

Μην τρωτε δουλεμα απ τους Ανθελληνες.....

Μαυριστε τους....

Τα παιδια σας δεν φταινε να τα καταστρεψετε για τους Μητσοατακηδες και το βρωμοσογο τους...

ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..........

πηγη


Κυριε Πρωθυπoυργε πoσo αναiσθnτoς εiσαι;



Απαντησε ρε ρεμαλι....

Μπορεις να απαντησεις, χωρις να σου τα γραψουν οι επικοινωνιολογοι σου;

Αει σικτιρ επιτελους....

πηγη

Δεiτε σε τi πεpιπετειες πρoσπαθoυv vα μας βαλoυν οι Φovιαδες τωv λαωv....

 


Aκουστε τι δεν λενε τα καναλια.....

πηγη


Τov πρoδoτn oυδεiς αγαπnσε...Aμερικάvoι εvαντiov τoυ Mnτσoτάκn ! ! !

Βγάζουν στη φόρα όλα αυτά που έκανε τέσσερα χρόνια για να κρατηθεί στην εξουσία...



Κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη λαμβάνουν θέση οι ΗΠΑ με την ετήσια Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ η οποία δημοσιεύεται για να περιγράψει την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον κόσμο, σε 198 χώρες, για το έτος 2022 και την οποία παρουσίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κάθε έτος υποβάλλει την έκθεση η οποία αναφέρεται σε όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια και σε όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών στο Κογκρέσο, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974.

Μέχρι τώρα δεν είχε υπάρξει στις προηγούμενες αμερικανικές εκθέσεις ούτε ένα «μελανό σημείου» που σημαίνει ότι στις ΗΠΑ στέκονται «απέναντι» και ασκούν κριτική που σημαίνει ότι αλλάζουν κάποια πράγματα.

Θα πει κάποιος, οι ΗΠΑ τώρα τα βλέπουν; Όχι, αλλά τώρα επιβάλλεται για την πολιτική τους να τα δουν.

Ουσιαστικά οι ΗΠΑ ζεσταίνουν μία οικουμενική ή πολυκομματική κυβέρνηση για μετά τις εκλογές (πιθανότατα διπλές εκλογές).

Η έκθεση αναφέρεται εκτενώς στο σκάνδαλο της λίστας Πέτσα και στον αδιαφανή τρόπο κρατικών επιδοτήσεων στα ΜΜΕ.

Όπως γράφει, το Govwatch, η διερευνητική αποστολή του MFRR στην Ελλάδα και το Media Pluralism Monitor, κατήγγειλαν όλοι την έλλειψη διαφάνειας στη διανομή των κρατικών επιδοτήσεων στα μέσα ενημέρωσης κατά την περίοδο της εκστρατείας ενημέρωσης για τον COVID-19 (λίστα Πέτσα).

«Η κυβέρνηση ισχυρίστηκε ότι έδωσε επιδοτήσεις με βάση αντικειμενικά κριτήρια, όπως ποσοτικά για την προβολή κοινού, την κυκλοφορία κ.ά, καθώς και ποιοτικά κριτήρια όπως η ασφάλεια της επωνυμίας. Η απουσία δημοσίως διαθέσιμων κριτηρίων ανάθεσης ώθησε μια ΜΚΟ, ωστόσο, να υποβάλει αίτημα απαιτώντας την αποκάλυψη των κριτηρίων. Το δικαστήριο απέρριψε αυτό το αίτημα με την αιτιολογία ότι ο αναφέρων δεν είχε το νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό αμαυρώνεται ακόμα περισσότερο, καθώς η έκθεση κατακεραυνώνει την κυβέρνηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Όπως επισημαίνεται, το Σύνταγμα και οι νόμοι της Ελλάδας απαγορεύουν τέτοιες ενέργειες, ωστόσο, η κυβέρνηση δεν σεβάστηκε αυτές τις απαγορεύσεις.

Μάλιστα, στο κείμενο επισημαίνεται ως παράδειγμα ένας νόμος του 2021, ο οποίος προβλέπει μία μοναδική εξαίρεση από το δικαίωμα των πολιτών να ενημερώνονται όταν η κυβέρνηση παραβιάζει τις επικοινωνίες τους, τον λόγο «εθνικής ασφάλειας».

Στην έκθεση παρατίθενται αναφορές των ΜΜΕ για τη χρήση -από πλευράς κυβέρνησης- παράνομου λογισμικού για να παρακολουθεί τις επικοινωνίες ανώτερων κυβερνητικών αξιωματούχων και δημοσιογράφων.

Στη συνέχεια υπενθυμίζει δύο περιπτώσεις παρέμβασης στο απόρρητο και την αλληλογραφία, οι οποίες προσέλκυσαν την προσοχή των τοπικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης:

«Στις 11 Απριλίου, τα ΜΜΕ ισχυρίστηκαν ότι η κυβέρνηση είχε χρησιμοποιήσει το λογισμικό υποκλοπής Predator από τις 21 Ιουλίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2021, για να παρακολουθεί τον ερευνητή δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη.

Ο Κουκάκης υπέβαλε καταγγελία στην Ελληνική Αρχή για την Ασφάλεια και το Απόρρητο των Επικοινωνιών τον Αύγουστο του 2020 ισχυριζόμενος ότι το κινητό του ήταν υπό παρακολούθηση. Ωστόσο, η αρχή διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν στοιχεία παρακολούθησης.

Στις 28 Μαρτίου, μια αναφορά από το Εργαστήριο Πολιτών του Πανεπιστημίου του Τορόντο επιβεβαίωσε τις υποψίες του Κουκάκη. Ο Κουκάκης κατέθεσε μήνυση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις 28 Ιουλίου.

Επίσης, στις 26 Ιουλίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης, επικεφαλής του κεντροαριστερού κόμματος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ισχυριζόμενος ότι είχε βρει το spyware Predator στο κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ, η καταγγελία του προκάλεσε συζήτηση κεκλεισμένων των θυρών στη Βουλή, κατά την οποία ο επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών παραδέχθηκε ότι ο Κουκάκης και ο Ανδρουλάκης είχαν παρακολουθηθεί.

Αρνήθηκε τη χρήση λογισμικού Predator και ισχυρίστηκε ότι η παρακολούθηση είχε διεξαχθεί νόμιμα με την κατάλληλη δικαστική εξουσιοδότηση. Η κυβέρνηση αρνήθηκε δημόσια ότι αγόρασε ή χρησιμοποιούσε το λογισμικό παρακολούθησης Predator.

Στις 5 Αυγούστου ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης έκανε δεκτές τις παραιτήσεις του επικεφαλής του επιτελείου του Γρηγόρη Δημητριάδη και του αρχηγού της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών

Στις 19 Σεπτεμβρίου, η κυβέρνηση ψήφισε νομοθεσία που απαιτεί οποιαδήποτε παραβίαση της ιδιωτικής ζωής των πολιτών από την κυβέρνηση να προεγκρίνεται τόσο από εισαγγελέα όσο και από εισαγγελέα εφετών.

Στις 9 Δεκεμβρίου, η κυβέρνηση ψήφισε νομοθεσία που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για χρήση, πώληση ή διανομή spyware».


πηγη

Αvαρωτιoυvται....Εiμαστε xαζoi πoυ τo κάvαμε το μπoλι;

 


Δεν τα λεμε μεις....

Οι τηλεπαπαγαλοι τα λενε τωρα....

Για ακουστε τους...



Τελειωvει ο πoλεμoς στnv Oυκραviα και βγαζoυv αφρoυς οι φοvιαδες τωv λαωv....

Δεν πολεμουν ποτε οι ιδοι, ειναι δειλοι...

Βαζουν αλλους να το κανουν....

Ετσι εγινε με την Ουκρανια αλλα ο Βλαδιμηρος τους εβαλε τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι...



Ο Αμερικανός υποστράτηγος Keith Kellogg, πρώην σύμβουλος του αντιπροέδρου Mike Pence και συγγραφέας του βιβλίου «Πόλεμος με άλλα μέσα», δήλωσε ενώπιον της Επιτροπής Ενόπλων Υπηρεσιών της Γερουσίας ότι η Ουκρανία χρησιμοποιήθηκε μόνο για να νικηθεί η Ρωσία χωρίς να υπάρξουν απώλειες από τις ΗΠΑ και αν τελικώς χάσει, τότε οι ΗΠΑ θα αναγκαστούν να συμμετάσχουν σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Όπως δήλωσε: ”Αυτή η προσέγγιση είναι η «αιχμή του επαγγελματισμού» γιατί: «Μας επιτρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε απέναντι στον κύριο αντίπαλό μας, που είναι η Κίνα αυτή την στιγμή»”.

«Αν αποτύχουμε, ίσως χρειαστεί να πολεμήσουμε για τρίτη φορά σε ευρωπαϊκό πόλεμο», είπε προαναγγέλοντας επί της ουσίας έναν Γ’ ΠΠ.

Ο Κeith Kellog ανησυχεί ιδιαίτερα για την σύμπραξη Κίνας-Ρωσίας. Μάλιστα χαρακτήρισε την Ρωσία «junior partner», θεωρώντας την Κίνα ότι αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή για τις ΗΠΑ.

Επιπλέον, ο πρώην στρατηγός ρωτήθηκε γιατί η Γερμανία που βρίσκεται τόσο κοντά στην Ρωσία δεν συμμετέχει πλήρως σε αυτόν τον πόλεμο και ο Keith Kellogg απάντησε ότι ο Όλαφ Σολτς δεν είναι ο ηγέτης που μπορεί να κάνει την διαφορά σε καιρό πολέμου.

«Αιχμές» εκτόξευσε και κατά της προεδρίας Μπάιντεν.

«Δεν επιδεικνύουμε προεδρική ηγεσία. Για να κερδίσουμε στην Ουκρανία χρειαζόμαστε αποφασιστική ηγεσία, για να μπορούμε να πούμε στους Αμερικανούς, συνεχίστε να περπατάτε ανέμελα στον δρόμο και να μασάτε τσιχλόφουσκα», είπε ο Kellogg.

Οι συζητήσεις αυτές στην Γερουσία δείχνουν ένα πράγμα: Οι ΗΠΑ είναι αποφασισμένες να κάνουν τα πάντα για να χάσει η Ρωσία στην Ουκρανία ακόμα κι αν χρειαστεί, να κηρύξουν τον πόλεμο στην Μόσχα, γιατί η σύγκρουση αυτή είναι υπαρξιακής φύσεως και για τις δύο υπερδυνάμεις.

Όποιος χάσει χάνεται. Τουλάχιστον με όρους παγκόσμιας δύναμης.

Από την στιγμή που ξεκίνησε δεν υπάρχει γυρισμός.

Εκτός αν αλλάξει η διακυβέρνηση στις ΗΠΑ. Ίσως γι’ αυτό κάποιοι στις ΗΠΑ θέλουν την σύλληψη του πρώη προέδρου Ν.Τραμπ και να μην του επιτραπεί να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ το 2024.


πηγη

Γιάvvnς Νάκoς πρωταθλnτής: Καταστράφnκε η ζωn μoυ META TO EMBOΛlΟ...(Λαμoγια ειδικoi πoυ τpυπωσατε;)

Που ειστε λαμογια, ψυχακιες και Παγωνες;



Ο 33χρονος κατήγγειλε ότι μετά το εμβόλιο καταστράφηκε η καριέρα του – Έχει ακόμα μυϊκούς σπασμούς Σφίγγοντας τα δόντια προσπαθεί να διαχειριστεί την περιπέτεια της υγείας του που ξεκίνησε μετά από τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer, ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, Γιάννης Νάκος. 

Ο 33χρονος αθλητής όπως καταγγέλλειr,  πείστηκε να κάνει το εμβόλιο προκειμένου να ενισχύσει την θωράκιση του συνόλου της κοινωνίας, ενώ την ίδια στιγμή ένιωθε ότι δεν μπορούσε να το αποφύγει με όλες τις απειλές και τους περιορισμούς που έθεσε η κυβέρνηση. 

Ο αθλητής αναφέρει ότι έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου τον Ιούλιο και μετά την πρώτη εβδομάδα, ενώ προπονούνταν στο γυμναστήριο, ξαφνικά αισθάνθηκε ότι τα πόδια του δεν τον κρατούσαν, είχε τρέμουλο, βραδυκαρδία και τάση λιποθυμίας. 

Ο αθλητής επικοινώνησε αμέσως με καρδιολόγο, ο οποίος τον ρώτησε εάν είχε εμβολιαστεί. Για τις επόμενες δυο εβδομάδες, ο Γιάννης Νάκος δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι του και ένιωθε έντονη αδυναμία. 

Ο 33χρονος πρωταθλητής Ελλάδος υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων και τελικά αποδείχτηκε ότι ο οργανισμός του είναι θρομβοφιλικός και ότι κινδυνεύει να υποστεί έμφραγμα, εγκεφαλικό ακόμα και πνευμονική εμβολή. 

Μετά από δύο μήνες σχεδόν, ο αθλητής εξακολουθεί να υποφέρει από τρέμουλο στο αριστερό του πόδι κάτω από την γάμπα, όπως περιγράφει, γεγονός που τον εμποδίζει να συνεχίσει την άθληση και τις προπονήσεις του.


πηγη

Δεv εivαι στnv Oυκραviα αυτo που βλεπετε....(ΒΙΝΤΕΟ)



Οχι...
Δεν ειναι εμπολεμη περιοχη....
Ειναι περιοχη, που καποιοι ξυπνησαν....
Ξυπνησαν και κυνηγουν τους απατεωνες, που τους δουλεψαν και πηραν την ψηφο τους....
Κατι τετοιο εκαναν ΚΑΙ οι Μητσοτακηδες σε μας...
Ειναι στην Γαλλια...
Πιστευετε οτι απεχουμε πολυ απ αυτο και μεις;
ΕΙΔΩΜΕΝ....

Μnτσoτακέικα κoλπα: Eτσι xαρiζoυv το Aιγαio στoυς Toυρκoυς...

Πριν παρουν ποδι προσπαθουν να καταστρεψουν τελειως την Ελλαδα....

Γιατι;

Ειναι ελληνες;



Όπως ανακοινώθηκε από τους δύο Υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας, η μεν Τουρκία θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Ελλάδας ως Μη Μόνιμο Μέλος του ΣΑ/ΟΗΕ για την περίοδο 2025-2026, και η δε Ελλάδα θα υποστηρίξει την τουρκική υποψηφιότητα για την θέση του Γενικού Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΓΓ/IMO).

Η εκτίμησή μου είναι ότι στην πράξη οι Τούρκοι βγαίνουν κερδισμένοι από αυτήν την αλληλοϋποστήριξη, εάν όμως εκλεγεί ο υποψήφιός τους στον ΙΜΟ!

Και αυτό γιατί η θητεία του ΓΓ/ΙΜΟ είναι τετραετής και μπορεί να επηρεάσει το διεθνές επιτελείο εκ 300 ατόμων, ώστε να περάσουν ρυθμίσεις τροπολογίες και παραγράφους σε “policy papers” που να ευνοούν τις Τουρκικές θέσεις, για θέματα που αφορούν κυρίως την ναυτική έρευνα/διάσωση και τις αρμοδιότητες επί ναυτιλιακών προειδοποιήσεων.

Ενώ η θητεία μας στον ΟΗΕ ως μη μόνιμο μέλος είναι διετής, χωρίς να έχουμε κάποια ιδιαίτερη δυνατότητα υποστήριξης συγκεκριμένου εθνικού συμφέροντος, πλην του μήνα που θα αναλάβουμε την προεδρία (1+1 μήνα για κάθε μέλος)

ΟΜΩΣ

Οι πιθανότητες να είναι Τούρκος ο ΓΓ/ΙΜΟ είναι ελάχιστες , αφού μέχρι σήμερα ΓΓ/ΙΜΟ ήταν από χώρες με μεγάλη εμπορική Ναυτιλία (από τις 10 από την (α) κατηγορία).

Ενώ για εμάς οι πιθανότητες να εκλεγούμε ως μη μόνιμο μέλος του ΟΗΕ (τώρα με τους νυν 5 – ή το επόμενο έτος με τους άλλους 5) είναι πολύ μεγαλύτερες.

Το ανησυχητικό είναι ότι εμείς, ως μία από τις μεγαλύτερες χώρες στον τομέα της Ναυτιλίας, δεν έχουμε κάποιον να προτείνουμε για υποψήφιο ΓΓ/ΙΜΟ (θέλει προετοιμασία γι’ αυτό).

Η τελευταία φορά που είχαμε ΓΓ/ΙΜΟ ήταν ο Ευθύμιος Μητρόπουλος από 2004-2011.


πηγη

Αυτo τo σκoυπiδι θέλει τnv ψnφo σας...

Πριν 3 χρόνια τέτοια ημέρα ο Μητσοτάκης με διάγγελμα επέβαλε 150 ευρώ πρόστιμο σε όποιον κυκλοφορούσε έξω μετά τις 12....

ΞΗΛΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ 7.500 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ....

Αυτό το σκουπίδι που σας έκλεισε σπίτι σας έβαλε πρόστιμα σας έχωσε ραπιντ στον κωλο τώρα θέλει την ψήφο σας.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΏ!!!!!!!!!!!!



Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Εξαθλιωvoυv τnv Eλλαδα για xαρn τnς Oυκραviας oι Avθελλnvες...

Τα πάντα μετρούν οι Έλληνες καταναλωτές, καθώς βάζουν σε δεύτερη μοίρα σημαντικές ανάγκες λόγω της εξωφρενικής ακρίβειας που συνεχίζει να καλπάζει στη χώρα, χωρίς φυσικά να υπάρχουν οι ανάλογες ελαφρύνσεις από το κράτος...



Αξίζει να σημειωθεί πως το 83% δεν πραγματοποιεί αγορές από το «καλάθι του φτωχού», δηλαδή το θεωρεί κοροϊδία.

Αυτό αποτυπώνεται σε έρευνα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ, με σκοπό την καταγραφή των αντιδράσεων των καταναλωτών στην τρέχουσα αύξηση των τιμών των προϊόντων και υπηρεσιών που καταναλώνει.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο χρονικό διάστημα από 10 Ιανουαρίου έως 10 Φεβρουαρίου 2023, με συμπλήρωση χιλίων επτακοσίων δέκα (1.710) on line ερωτηματολογίων.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, προκειμένου να ανταπεξέλθουν τα νοικοκυριά στην Ελλάδα έχουν αναγκαστεί να κόψουν, από τη θέρμανση μέχρι και το… μπάνιο.

Πιο αναλυτικά, τα σημαντικότερα αποτελέσματα που προέκυψαν είναι τα εξής:

Σε τακτική συντήρηση και επισκευή της κατοικίας τους προβαίνει πάντα μόνο το 4,8%. Στην πλειονότητά τους οι ερωτώμενοι (59,9%) δηλώνουν ότι τελευταία φορά που συντήρησαν την κατοικίας τους ήταν τα τελευταία τρία ή περισσότερο από πέντε χρόνια.

Οι καταναλωτές που μείωσαν το ποσοστό θέρμανσης της κατοικίας τους σε μεγάλο βαθμό αποτελούν το 86,8%. 8 στους 10 επιλέγει να φορά περισσότερα ρούχα για να αποφεύγει τη δαπάνη της θέρμανσης. Το 91,3% χαμηλώνει ή κλείνει τη θέρμανση τις νυχτερινές ώρες του ύπνου.

Σε ποσοστό 40%, οι καταναλωτές μειώνουν τις φορές που κάνουν μπάνιο ενώ οι περισσότεροι προτιμούν ένα γρήγορο ντους αντί για μπάνιο (73,5%).

Το 74,4% δηλώνει ότι αποφεύγει τη χρήση του φούρνου της ηλεκτρικής κουζίνας. Δεν είναι μικρό όμως και το ποσοστό όσων μείωσαν και το καθημερινό μαγείρεμα (57%).

Στην ίδια λογική, μείωσαν και το σιδέρωμα ρούχων (73,7%) ενώ επιλέ­γουν να πλένουν τα πιάτα στο χέρι για να αποφύγουν τη χρήση του πλυντηρίου πιάτων (79,4%). Επίσης, την προτίμησή τους στην απλώστρα ρούχων αντί για στεγνωτήριο δηλώνει το 94,6% των καταναλωτών.

Στην ερώτηση αν πραγματοποιούν αγορές από το καλάθι του νοικοκυριού, η πλειονότητα απαντά αρνητικά (83%). Οι καταναλωτές σημειώνουν ότι το καλάθι του νοικοκυριού δε συμβάλλει κα­θόλου στη μείωση κόστους τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης του νοικοκυριού τους (71,0%).

Από τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό οι καταναλωτές θεωρούν πρωταρχική τους ανάγκη να καλύψουν το κόστος των τροφίμων (73,2%). Δευτερεύουσα αλλά εξίσου σημαντική ανάγκη θεωρούν την κάλυψη του κόστους ιατρικής περίθαλψης (59,8%), στη συνέχεια της θέρμανσης (54,3%) και τέλος του ενοικίου/ δανείου κατοικίας (53,9%). Αξιοσημείωτο είναι το γεγο­νός ότι η ψυχαγωγία για τους περισσότερους είναι από καθόλου έως μέτρια σημαντική (77,4%) όπως, ομοίως, η προσωπική φροντίδα (70,2%) και η ένδυση (76,10%).

Οι καταναλωτές μείωσαν και τη μετακίνηση με Ι.Χ. 77,3% ενώ ιδιαίτερα σημαντικό ποσοστό μείωσε και την αγορά τροφίμων και τα λοιπά βασικά είδη πρώ­της ανάγκης (55,6% και 65,10% αντίστοιχα). Τέλος, οι καταναλωτές για να ανταπεξέλθουν στις ανατιμήσεις προϊόντων και ενέργειας επιλέγουν να προβούν σε περικοπή δαπανών για την προσωπική τους φροντίδα αλλά και την ένδυση / υπόδηση (83,5% και 90,4%).

Αναφορικά με τις δραστηριότητες αναψυχής, 6 στους 10 καταναλωτές αδυνατούν να απολαύ­σουν έστω και μία εβδομάδα διακοπές το χρόνο. Το 56,2% δεν έχει κάνει διακοπές τουλάχιστον τα 3 τελευταία έτη ή και καθόλου. Σχεδόν 3 στους 10 καταναλωτές δεν έχουν κάνει διακοπές εδώ και πολλά χρόνια ενώ ομοίως στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και το υπόλοιπο 27,8% που απέδρασε μόλις για μία εβδομάδα πριν από τρία έτη.

Σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες, μία φορά την εβδομάδα μπορεί να καταναλώνει κρέας το 41,3%. Με βάση τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό, ψάρι μία φορά την εβδομάδα καταναλώνει το 52,3%. Το ίδιο φαί­νεται να συμβαίνει και για τα πουλερικά, αφού μόλις μία φορά καταναλώνεται από το 55,9%.

7 στους 10 ερω­τώμενους επιλέγουν να αγοράζουν τρόφιμα με βάση την προσφορά και την χαμηλότερη τιμή.

Σχεδόν όλοι οι καταναλωτές επιθυμούν να αγοράζουν προϊόντα απ’ ευ­θείας από τους παραγωγούς χωρίς τη μεσολάβηση μεσαζόντων (91,5%).


πηγη

Τελεiωσαv οι σεισμoi και τωρα...θελoυμε 20 vnσια ! ! ! (Τoυρκoς καλoς μovο vεκρoς)

Λιγότερο από οκτώ εβδομάδες μένουν πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Τουρκία και ήδη οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι έχουν αρχίσει να κινούνται προκειμένου να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες ισχυρές συνεργασίες....



Για παράδειγμα, ο Ερντογάν φιλοδοξεί να έχει τη στήριξη της Χεζμπολάχ, ενώ ο Κιλιτσντάρογλου θέλει την στήριξη του φιλοκουρδικού κόμματος.

Όμως, ένα δημοσίευμα αντιπολιτευόμενης εφημερίδας, δείχνει πως ο Κιλιτσντάρογλου χρησιμοποιεί μερικές τακτικές από το βιβλίο του αντιπάλου του. Επιδιώκει να συσπειρώσει τους Τούρκους πολίτες επαναφέροντας την κόντρα Ελλάδας – Τουρκίας, που λόγω του σεισμού έχει αποκλιμακωθεί.

Προκλητικό δημοσίευμα από αντιπολιτευόμενη εφημερίδα

Θέλοντας να προκαλέσει αντιδράσεις από την ελληνική πλευρά, η μεγαλύτερη αντιπολιτευτική εφημερίδα στην Τουρκία, η Sozcu, η οποία εκφράζει τις ακραίες απόψεις του Κιλιτσντάρογλου, αναφέροντας ότι τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα έκανε εισβολή σε 20 νησιά.

Η εφημερίδα έχει φωτογραφία του Νίκου Χαρδαλιά από τα Ψαρά, όπου εγκαινίασε ένα εκκλησάκι, και κάνει λόγο για νησιά όπως οι Οινούσσες και τα Ψαρά, τα οποία είναι υπό κατοχή της Ελλάδας.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι «20 νησιά είναι υπό κατάληψη, ανάμεσά τους οι Οινούσσες και τα Ψαρά. Όταν η Τουρκία πάλευε με τον σεισμό, η Ελλάδα έριχνε υποθαλάσσιο καλώδιο στις Οινούσσες. Τα Αντίψαρα υπάγονται στην επαρχίας της Σμύρνης. Η Κυβέρνηση (σ.σ. Ερντογάν) έκλεισε τα μάτια και τα τελευταία 20 χρόνια έγινε εισβολή στα νησιά αυτά».

Ερντογάν ή Κιλιτσντάρογλου – Τι συμφέρει την Ελλάδα

Από την μία πλευρά, ο Ταγίπ Ερντογάν έχει αποδείξει πως κλιμακώνει και αποκλιμακώνει την ένταση με την Ελλάδα, ανάλογα την πολιτική συγκυρία. Για παράδειγμα λίγο καιρό πριν τους φονικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου, ο Τούρκος πρόεδρος είχε εντείνει τις προκλήσεις προς την Ελλάδα, θέλοντας να συσπειρώσει τους Τούρκους πολίτες κάνοντας χρήση των εθνικών τους αντιλήψεων. Όμως, μετά τους σεισμούς και το δυστύχημα στα Τέμπη, ο Ερντογάν έχει αλλάξει στάση και δεν προκαλεί πλέον την Αθήνα.

Από την άλλη πλευρά, ο Κιλιτσντάρογλου έχει δώσει διαφορετικά δείγματα γραφής. Τον Ιούλιο του 2022, ο υποψήφιος πρόεδρος της αντιπολίτευσης, ζητούσε από τον Ερντογάν, ούτε λίγο ούτε πολύ, να εισβάλλει στην Ελλάδα, ευθυγραμμιζόμενος με το αφήγημα περί στρατιωτικοποίησης νησιών. Κατηγόρησε μάλιστα τον Ερντογαν, ότι είναι μόνο λόγια σε αντίθεση με τον Μπουλέντ Ετσεβίτ που είχε εισβάλει στην Κύπρο. Νωρίτερα, ο Κιλιτσντάρογλου, σε άλλο ένα παραλήρημά του, είχε κατηγορήσει τον Ερντογάν για ελαστικότητα απέναντι στην Ελλάδα αποκαλώντας τον νταή και πως δεν κάνει τίποτα για τα νησιά «υπό κατοχή».

Σε κάθε περίπτωση, είτε ο Ερντογάν επανεκλεγεί, είτε ο Κιλιτσντάρογλου, αυτό που συνάγεται ως συμπέρασμα είναι πως τα πράγματα για την Ελλάδα, σε ότι αφορά τις σχέσεις με την γείτονα χώρα, δεν αλλάζουν.


πηγη

Εισαγγελεiς ακoυτε; Καi τi καvετε;



Τι κανετε ρε; 

Αντε σπιτι σας, δεν κανετε για αυτη την δουλεια....

Ακουστε πως σας κραζουν....



Εσεiς πoυ βιαστnκατε να καταδιkασετε τov Πατεpα Avτωvιo, για ακoυστε κατι...

 


Eμεις τι να πουμε;

Οτι τα καναλια λενε αληθειες;

Ψεμματα μονο λενε, ξυπνατε...

Για ακουστε...



Ρε Mnτσoτακn, θα συλλαβεις τov Πoυτιv, oταν ελθει στnv Eλλαδα;

Ειχες πει, εχουμε πολεμο με την Ρωσια...

Σου εδωσαν διαταγη, τα αφεντικα σου οι Αμερικανοι, να συλλαβεις τον Βλαδιμηρο αν ελθει στην Ελλαδα...

Θα την εκτελεσεις;

Συνηθως, ερχεται στο Αγιο Ορος να προσκυνησει....

Θα διαταξεις να τον συλλαβουν;

Κανε καμμια παπαρια...

Απο σενα, ολα τα περιμενω....

Και......

Που θα κρυφτεις μετα ρε μαλακα;













Χάρης Σκοπελίτης

Πηγαivετε σιγά τα τρέvα γιατi το δiκτυo εivαι μπoυpδέλo....

“Όργια” από την κυβέρνηση....

“Πηγαίνετε σιγά τα τρένα γιατί το δίκτυο είναι μπ#υρδέλο”...

Καταγγέλλουν το τσίρκο που λέγεται Νέα Δημοκρατία οι μηχανοδηγοί για δελτίο περιορισμένης ταχύτητας...



Και ενώ βρισκόμαστε στην πρώτη ημέρα περιορισμένης επαναλειτουργίας στον σιδηρόδρομο (με λιγότερα δρομολόγια από όσα είχε εξαγγείλει ο Γεραπετρίτης λόγω κενών ασφαλείας), ο πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενιδούνιας, αποκαλύπτει με ανάρτησή του το γεγονός πως έχουν δοθεί εντολές – οδηγίες προς τους χειριστές των αμαξοστοιχιών για πορεία σε ρυθμούς… χελώνας λόγω προβλημάτων σε τμήματα των δρομολογίων!

Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται, οι οδηγοί της αμαξοστοιχίας, έχουν εντολή να κινούνται με ταχύτητες μεταξύ 10 – 30 χλμ την ώρα σε ορισμένα τμήματα, ώστε να περάσουν αλώβητα από σημεία χωρίς σηματοδότηση, από άλλα στα οποία έχει υποστεί καθίζηση το έδαφος αλλά και φθορά στους στρωτήρες!

«Οι σημερινές οδηγίες για την “πύλη εξόδου” της χώρας. Κατά τα λοιπά χτες ήθελε και Φλώρινα – Στρυμόνα ο ΟΣΕ. Χωρίς μοντάζ. Εις μνήμην…», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κώστας Γενιδούνιας αναρτώντας το σχετικό έγγραφο.


πηγη

ΕXΕl ΔlΚlΟ ! ! ! Καπoτε εixαμε τoυς 300 τoυ Λεωviδα, σnμερα εxoυμε τα 300 λαμoγια τnς βoυλnς...



Eχει και παραεχει δικιο....

Ακουστε τον...

Μυαλο και κριση εχετε...

πηγη

Υπαρχουν και αυτοι οι Ελληνες...οι Ελληναρες ! ! !



Ευτυχως υπαρχουν ακομη Ελληνες...

Και οσο υπαρχουν, η Ελλας δεν πεθαινει....

Και ουτε θα πεθανει λαμογια προδοτες, οτι κι αν κανετε....

Εσεις, θα πατε στον διαολο κι ακομη παραπερα ! ! !



Αvτε καi καλn μας oρεξn....(βιντεο)



Τι αλλο να πω, τι αλλο να γραψω;
Αληθευει;
Ναι; 
Καλη μας ορεξη τοτε...

Εivαι δυvατov; Yπαρxoυv "Ελλnvες" πoυ ψηφiζoυv αυτov;

Αληθευει;

Ειναι αληθινο αυτο το προφιλ;
Αν ναι, τοτε δεν παμε καλα....
Καθολου καλα....




Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Οι Pωσoι κovτευoυv να μπoυv στo Κiεβo και οι Δυτικoi ακoμn σxεδιαζoυν Oυκραvικες αvτεπιθεσεις...

Ποτε δεν νοιαστηκαν για τις ανθρωπινες ζωες οι Δυτικοι....

Θυμηθητε την Γιουγκοσλαυια και τοσα αλλα μερη.....

Ετσι και σημερα, σκοτωνουν αδικα κοσμο στην Ουκρανια, μονο και μονο για τα συμφεροντα τους...



Η ρωσική προέλαση δείχνει πως η μάχη του Μπάκχμουτ πλησιάζει προς το τέλος της παρά το γεγονός ότι χθες οι Ουκρανοί έστειλαν και νέες ενισχύσεις μέσα στο ελεγχόμενο από το Κίεβο κομμάτι, από το Τσάσιβ Γιαρ.

Aυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένας δρόμος στο Μπάκχμουτ που να θεωρείται ασφαλής για τους Ουκρανούς.

Χθες το πρωί ο αρχηγός της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν είχε ανακοινώσει την εκκαθάριση του 70% της πόλης, αλλά έκτοτε υπήρξαν νέες εξελίξεις υπέρ της ρωσικής πλευράς.

Η κατάληψη του Μπάχκμουτ θα αποφέρει τεράστια στρατηγικά οφέλη στους Ρώσους και θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα για τους Ουκρανούς.

Το Μπάκχμουτ είναι ο «ομφαλός» των μετώπων του Ντόνμπας. Με λίγα λόγια είναι το κέντρο βάρους. Η κατάληψή του θα αποφέρει και την κατάρρευση των μετώπων σε Αβντίιβκα, Ούγκλενταρ, Μαρίνκα, όπως και Σεβέρσκ-Λίμαν και Κουπιάνσκ.

Αυτός είναι ο λόγος που οι Ουκρανοί θυσιάζουν χιλιάδες στρατιώτες για να το κρατήσουν ελπίζοντας να διεξάγουν την μεγάλη αντεπίθεσή τους την άνοιξη σε κάποιο καίριο σημείο του μετώπου που να τους αποφέρει μία αποφασιστική νίκη πριν υποστούν μία αποφασιστική ήττα.

Το Μπάκχουτ είναι κόμβος τριών σιδηροδρομικών γραμμών και τεσσάρων αυτοκινητοδρόμων.


πηγη

Νεkρός ξαφvιkά ο διknγόρoς πoυ βoήθnσε τnv Pωσiδα κατάσkoπo ! ! !

Τυχαιο; 

Συμπτωση;

Μηπως βρωμαει κατι;



Νεκρός στα 40 του χρόνια εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του ο δικηγόρος που βοήθησε την κατάσκοπο Ιρίνα Αλεξάντροβνα Σμίρεβα να νομιμοποιηθεί στη χώρα μας, με το όνομα «Μαρία Τσάλλα».

Ο 40χρονος δικηγόρος με καταγωγή απο τη Ρωσία διατηρούσε δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας και αναλάμβανε την εκπροσώπηση μελών της ρωσικής κοινότητας στην Ελλάδα. Ήρθε στη χώρα μας σε ηλικία 18 ετών, ως υπότροφος του υπουργείου Εξωτερικών.

Όπως μεταδίδει ο Alpha, τον 40χρονο δικηγόρο βρήκε νεκρός στον καναπέ του σπιτιού του η κόρη του. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο δικηγόρος είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο, ενώ όπως έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, είχε καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ.

Όπως ανέφερε φίλος συνάδελφός του, ο 40χρονος ήταν «ευγενικός, εργατικός, χαμηλού προφίλ. Γύρισε μια μέρα στο σπίτι του και δεν ξύπνησε. Τον βρήκε η κόρη του μέσα στο σπίτι».


πηγη

Πήγαιvε στo Παkιστάv κoρiτσι μoυ να υψώσεις πλαkάτ vα δω κάτι…



Σας μαστιγώνουν, Σας χτυπάνε, Σας βιάζουν, Σας μεταχειρίζονται λες και είστε αντικείμενα και ήρθατε στην Ελλάδα όπου η γυναίκα λατρεύεται σαν είδωλο να χαρακτηρίσουν φασίστα όποιον δε θέλει τη χώρα του ξέφραγο αμπέλι.

Πήγαινε στο Πακιστάν κορίτσι μου να υψώσεις πλακάτ να δω κάτι…

Εivαι δυvατov; Με αγkυλωτo σταυρo στnv φαvελα η Eθνικn μας oμαδα;

Ποιο αρρωστο μυαλο, σχεδιασε αυτη την φανελα;

Και γιατι, κυκλοφορει ακομη εξω;

Μηπως, γιατι ειναι κομματοσκυλο της Νουδουλας;

Το πιθανοτερο...

Αυτοι, που δεν διστασαν να φυλακισουν αθωους, για να παρουν ψηφους, δειχνουν τωρα ποιοι επρεπε ναναι φυλακη ! ! !

ΥΓ: Και μην κακοφαινεται σε μερικους....

Χιτλερικος ειναι ο Μητσοτακης ! ! !













πηγη

Ο Γιδoβoσκoς πoυ ερxεται vα μας σωσει....(βιντεο)



Απο την Σκυλλα στην Χαρυβδη....

Σωτηρια δεν υπαρχει....

Υπαρχουν πολλα ζωα....

Ζωα που περιμενουν απ αυτους που μας κατεστρεψαν να μας σωσουν...

Δειτε και την αστεια πλευρα στο βιντεακι...

πηγη


Ελα με τα πoδια τωρα μωρn να βαλεις μυαλo !

Τελεια....

Καλυτερα δεν γινονταν...



Piγoς και αvατριxιλα πρoκαλεi αυτoς ο Eλληvαρας πιλoτoς...

"Ομογενής πιλότος προσγειώθηκε με την Ελληνική Σημαία"

Ο Captain Emmanuel Gavalas έφερε με πολύ χαρά, την πρώτη απ' ευθείας πτήση των American Airlines, από το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, στο Ελ. Βενιζέλος.Την Ελληνική Σημαία....που έφερε μαζί του από τη Νέα Υόρκη....

Την είχε ως Σημαιοφόρος στο Ελληνικό Σχολείο....

πηγη



Αυτος ο Ελληναρας, ρε Μητσοτακη πουλημενε, δεν εχει δικαιωμα ψηφου και εχει ο λαθρομεταναστης;

Παvτoυ βpωμαει και ζεxvει....



ΕΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ....

ΜΙΝΤΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ....

Ο ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΤ.....

ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ....

ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ....

πηγη


Τoυρκoψυxε Mιζoτακn, υπαρxoυν και Eλλnvες σεισμoπλnκτoι πoυ πειvαvε.....Ακoυσε τoυς ! ! !



Μην σου κακοφαινεται το τουρκοψυχε....
Ειναι πιο ελαφρυ απ το Προδοτη που σε φωναζει ολη η Ελλας...

Αρxισαν vα βγαιvoυν αλnθειες;



Καλη αρχη....

Θα βγουν πολλα ακομη...

πηγη


Koυλn σου ερxεται γιαoυρτι....

Το φτυνουν και λεει ψιχαλιζει...

Αν φαει γιαουρτι τι θα λεει;



Απαντώντας λοιπον, σε ανάρτηση του περιφερειακού συμβούλου της Στερeάς Ελλάδος, Σπύρου Λάμπου, ο Απόστολος Γκλέτσος έγραψε:

«Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;» 

Τα σχόλια του Απόστολου Γκλέτσου:



Η αρχική ανάρτηση του περιφερειακού συμβούλου Σπύροy Λάμπου στο προφίλ του στο Facebook:

«Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία…

Για να δούμε ποιοι θα είναι στο θέατρο ;

Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε !

Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετα το έγκλημα των Τεμπών !

Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά , υπάρχει το δημαρχείο κλπ !

Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία !

Για να δούμε …

Για να ξέρουμε ντε !».



πηγη

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Κoύλn μου δεv πάει άλλo θα σε στεiλoυμε στo διάoλo...



Κούλη μου δεν πάει άλλο

θα σε στείλουμε στο διάλο,

τα ψωμιά σου είναι λίγα

σου το λέω από καιρό.

Δεν μπορείς να τ' αποφύγεις

το '23 λήγεις,

θα γλεντήσουμε σαν φύγεις

και θα στήσουμε χορό.

Κούλη μου τέρμα τα φράγκα

θα σε φάει η μαρμάγκα,

πριν σε φάει η μαρμάγκα

όξω πούστη απ' την παράγκα.

Κούλη με την γκαντεμιά σου

τι μας έκανες στοχάσου

μάζεψε τη φαμελιά σου

και να πάτε στο καλό.

Ρίξε μαύρη πέτρα πίσω

κάθε πόνο μου να σβήσω,

λίγο ξένοιαστα να ζήσω

κάνε μας κι ένα καλό.

Κούλη μου τέρμα τα φράγκα

θα σε φάει η μαρμάγκα,

πριν σε φάει η μαρμάγκα

πηγη

Αυτα δεv θα τα δεiτε στα καvαλια...Εivαι αλnθειες ! ! !



Nαι...

Ειναι αληθειες...

Οποτε...

Μην περιμενεις να στα δειξουν τα καναλια... 

πηγη


Άvτερσov: Kαλά vέα , δεv κατάφεραv vα μας vικnσoυv...



Δειτε το βιντεο...
Μυαλο και κριση εχετε....
Βγαλτε τα συμπερασματα σας...
πηγη

Δεiτε και ακoύστε καλά τi έλεγαv τα pεμαλια....



Ακουστε τους....

Κι αν τους ξαναψηφισετε ειστε αξιοι της τυχης σας....

πηγη


Ρε Κoυτoφραγγoι, πoυτιvιες στoν Πoυτιv; Καταζnτoυμεvoς ο εισαγγελεας τoυ Διεθνους Ποινικου Δικαστηριου & κατασxεση τnς VοΙkswageη...

ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ...

ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ...



H Γενική Εισαγγελία της Ρωσίας άσκησε ποινική δίωξη κατά του εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και των δικαστών που εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν με την κατηγορία της διάπραξης εγκλημάτων πολέμου και έδωσαν εντολές στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες ασφαλείας να συλληφθούν και να οδηγηθούν με την χρήση όποιων μέσων κρίνουν ως σκόπιμων τους καταζητούμενους.

πηγη

Η Ρωσία κατάσχεσε τα εργοστάσια και την παραγωγή της Volkswagen 

To «πάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων της γερμανικής εταιρείας προέκυψε μετά από αγωγή της ρωσικής αυτοκινητοβιομηχανίας GAZ

Στα «χέρια» της Ρωσίας περνούν σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου, τα περιουσιακά στοιχεία που διατηρεί η Volkswagen στο εσωτερικό της χώρας.

To «πάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων της γερμανικής εταιρείας προέκυψε μετά από αγωγή της ρωσικής αυτοκινητοβιομηχανίας GAZ, η οποία παρήγαγε οχήματα εκ μέρους της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στη Ρωσία.

Όταν η Volkswagen αποφάσισε να διακόψει τις δραστηριότητές του στη Ρωσία, μετά και την επέμβαση των στρατευμάτων της χώρας στην Ουκρανία, αναζητώντας επί της ουσίας τον τρόπο με τον οποίο θα απεμπλακεί από την τοπική αγορά, η GAZ αναγκάστηκε να τερματίσει τις δραστηριότητές της.

Η απόφαση της Volkswagen να διακόψει πρόωρα το συμβόλαιό της με την GAZ και να παγώσει την παραγωγή οχημάτων στην τοπική αγορά, ανάγκασε τους Ρώσους να καταφύγουν στα δικαστήρια ζητώντας αποζημίωση ύψους 201 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μετά, λοιπόν, την κατάθεση αγωγής από την πλευρά της GAZ, οι ρωσικές δικαστικές αρχές αποφάσισαν να «παγώσουν» όλα περιουσιακά στοιχεία της Volkswagen, καθιστώντας μεταξύ άλλων αδύνατη τη μεταβίβασή τους σε κάποιον υποψήφιο αγοραστή.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.