Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Πηγαivετε σιγά τα τρέvα γιατi το δiκτυo εivαι μπoυpδέλo....

“Όργια” από την κυβέρνηση....

“Πηγαίνετε σιγά τα τρένα γιατί το δίκτυο είναι μπ#υρδέλο”...

Καταγγέλλουν το τσίρκο που λέγεται Νέα Δημοκρατία οι μηχανοδηγοί για δελτίο περιορισμένης ταχύτητας...



Και ενώ βρισκόμαστε στην πρώτη ημέρα περιορισμένης επαναλειτουργίας στον σιδηρόδρομο (με λιγότερα δρομολόγια από όσα είχε εξαγγείλει ο Γεραπετρίτης λόγω κενών ασφαλείας), ο πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενιδούνιας, αποκαλύπτει με ανάρτησή του το γεγονός πως έχουν δοθεί εντολές – οδηγίες προς τους χειριστές των αμαξοστοιχιών για πορεία σε ρυθμούς… χελώνας λόγω προβλημάτων σε τμήματα των δρομολογίων!

Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται, οι οδηγοί της αμαξοστοιχίας, έχουν εντολή να κινούνται με ταχύτητες μεταξύ 10 – 30 χλμ την ώρα σε ορισμένα τμήματα, ώστε να περάσουν αλώβητα από σημεία χωρίς σηματοδότηση, από άλλα στα οποία έχει υποστεί καθίζηση το έδαφος αλλά και φθορά στους στρωτήρες!

«Οι σημερινές οδηγίες για την “πύλη εξόδου” της χώρας. Κατά τα λοιπά χτες ήθελε και Φλώρινα – Στρυμόνα ο ΟΣΕ. Χωρίς μοντάζ. Εις μνήμην…», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κώστας Γενιδούνιας αναρτώντας το σχετικό έγγραφο.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.