Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Ρε Κoυτoφραγγoι, πoυτιvιες στoν Πoυτιv; Καταζnτoυμεvoς ο εισαγγελεας τoυ Διεθνους Ποινικου Δικαστηριου & κατασxεση τnς VοΙkswageη...

ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ...

ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ...



H Γενική Εισαγγελία της Ρωσίας άσκησε ποινική δίωξη κατά του εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και των δικαστών που εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν με την κατηγορία της διάπραξης εγκλημάτων πολέμου και έδωσαν εντολές στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες ασφαλείας να συλληφθούν και να οδηγηθούν με την χρήση όποιων μέσων κρίνουν ως σκόπιμων τους καταζητούμενους.

πηγη

Η Ρωσία κατάσχεσε τα εργοστάσια και την παραγωγή της Volkswagen 

To «πάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων της γερμανικής εταιρείας προέκυψε μετά από αγωγή της ρωσικής αυτοκινητοβιομηχανίας GAZ

Στα «χέρια» της Ρωσίας περνούν σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου, τα περιουσιακά στοιχεία που διατηρεί η Volkswagen στο εσωτερικό της χώρας.

To «πάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων της γερμανικής εταιρείας προέκυψε μετά από αγωγή της ρωσικής αυτοκινητοβιομηχανίας GAZ, η οποία παρήγαγε οχήματα εκ μέρους της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στη Ρωσία.

Όταν η Volkswagen αποφάσισε να διακόψει τις δραστηριότητές του στη Ρωσία, μετά και την επέμβαση των στρατευμάτων της χώρας στην Ουκρανία, αναζητώντας επί της ουσίας τον τρόπο με τον οποίο θα απεμπλακεί από την τοπική αγορά, η GAZ αναγκάστηκε να τερματίσει τις δραστηριότητές της.

Η απόφαση της Volkswagen να διακόψει πρόωρα το συμβόλαιό της με την GAZ και να παγώσει την παραγωγή οχημάτων στην τοπική αγορά, ανάγκασε τους Ρώσους να καταφύγουν στα δικαστήρια ζητώντας αποζημίωση ύψους 201 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μετά, λοιπόν, την κατάθεση αγωγής από την πλευρά της GAZ, οι ρωσικές δικαστικές αρχές αποφάσισαν να «παγώσουν» όλα περιουσιακά στοιχεία της Volkswagen, καθιστώντας μεταξύ άλλων αδύνατη τη μεταβίβασή τους σε κάποιον υποψήφιο αγοραστή.

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.