Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Πωλουνται σκλαβες απο την Συρια, απο 15-30 ετων, στην "δημοκρατικη" Τουρκια ! ! !

Συμμορίες μαστροπών υποχρεώνουν στην πορνεία Σύρες από τα προσφυγικά στρατόπεδα στην Τουρκία, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των προσφυγικών καταυλισμών....



Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Dihaber, γυναίκες που διέφυγαν από τον πόλεμο στη Συρία, ωθούνται από κυκλώματα μαστροπών και δουλεμπόρων στην πορνεία. Πολλές από αυτές είναι ανήλικες.

Φύλακας στο στρατόπεδο στην πόλη Ισλαχίγιε, στην επαρχία Γκαζιαντέπ, έδωσε την ακόλουθη μαρτυρία:

“Παιδιά ηλικίας 16 με 17 ετών εξωθούνται στην πορνεία. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι μαστροποί. Ωστόσο, οι αξιωματούχοι του στρατοπέδου τους επιτρέπουν να εισέρχονται και να φεύγουν ελεύθερα στο στρατόπεδο. Λένε ότι θέλουν γυναίκες για δουλειά, ότι θα χρειαστούν έξι ή επτά εργάτριες. Υπό το πρόσχημα της εργασίας παίρνουν γυναίκες μαζί τους, τις βγάζουν στην πορνεία και μετά τις επιστρέφουν. Κάθε φορά επαναλαμβάνεται η ίδια διαδικασία”.

Ο Γιασάρ Μπουντάκ, Τούρκος πολίτης, ανέφερε ότι στην πόλη Ελμπεϊλί της επαρχίας Κιλίς σχεδόν κάθε τουρκικό σπίτι έχει και από μια Σύρα πρόσφυγα.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έχει νυμφευθεί τρεις γυναίκες από τη Συρία. Ο Μπουντάκ εξήγησε ότι όλες οι Σύρες πάρθηκαν από τα προσφυγικά στρατόπεδα ύστερα από συμφωνίες με τις οικογένειές τους.

“Η συγκατάθεση των γυναικών δεν παίζει κανένα ρόλο. Μόλις πληρωθούν οι οικογένειές τους αυτές οι γυναίκες δεν επιστρέφουν ποτέ ξανά στα στρατόπεδα”.

Οι γυναίκες πωλούνται από τις οικογένειές τους στους Τούρκους, που θέλουν να τις αγοράσουν είτε για συζύγους-ερωμένες, είτε για ερωτικές σκλάβες.

“Εάν οι υπεύθυνοι των στρατοπέδων ήθελαν θα μπορούσαν να εμποδίσουν αυτά τα πράγματα. Αλλά λένε ότι “δεν μπορούμε να εμπλακούμε στους γάμους” και απλά αδιαφορούν για την όλη κατάσταση. Ορισμένες γυναίκες προφανώς και κάνουν πραγματικούς γάμους, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις ο γάμος είναι απλά το πέρασμα στην πορνεία. Πριν μερικές ημέρες ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι επέστρεψε στην οικογένειά του, στο στρατόπεδο, αλλά ήταν έγκυος. Αφού τέλειωσαν τη δουλειά τους με το παιδί το έστειλαν πίσω στους δικούς του. Αμέτρητες γυναίκες πάρθηκαν από τα στρατόπεδα με το πρόσχημα των γάμων και υποχρεώθηκαν στην πορνεία στους δρόμους και στις πλατείες”, λέει ο Μπουντάκ.

Το δημοσίευμα του Dihaber αναφέρει ότι έχει επιβεβαιωθεί ότι στα προσφυγικά στρατόπεδα αξιωματούχοι και μαστροποί συνεργάζονται.

Πολλές γυναίκες τις παίρνουν για να δουλέψουν εργάτριες στην υφαντουργία και καταλήγουν στην πορνεία.

Οι μαρτυρίες γίνονται ακόμα πιο δραματικές, ιδιαίτερα όταν καταγγέλλεται ότι σχεδόν όλες οι γυναίκες στο προσφυγικό στρατόπεδο της Ισλαχίγιε εκδίδονται.

Φρουρός του στρατοπέδου στην Ισλαχίγιε, που ζήτησε να μην αποκαλυφθεί το όνομά του για την ασφάλειά του, ανέφερε την περίπτωση μια κόρης 16 ετών και της μητέρας της που είναι 30, που εκπορνεύονται μαζί.

“Αυτές οι δύο εγκαταλείπουν το στρατόπεδο νωρίς κάθε πρωί και επιστρέφουν μετά τη δύση του ήλιου”. Οι γυναίκες που βγαίνουν στο κλαρί είναι μεταξύ 15 και 30 ετών.

Οι πρόσφυγες στα τουρκικά στρατόπεδα υποφέρουν και φοβούνται. Οι υπεύθυνοι για να τους κρατάνε υποταγμένους ασκούν πάνω τους βία και βασανιστήρια.

Εάν για κάποιο λόγο δεν μπορούν οι Αρχές του στρατοπέδου να επιβάλλουν την τάξη, επεμβαίνει ο τουρκικός στρατός και διαπράττονται φοβερές αγριότητες.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι 3.000 γυναίκες πωλήθηκαν στο χωριό Χαράν της επαρχίας Χατάι (Αντιόχειας) σε άνδρες που έφτασαν από το Ικόνιο, τη Μερσίνα, τα Άδανα, την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη. Όλο το δουλεμπόριο καλύπτεται υπό εικονικούς γάμους.

Ο ΟΗΕ, σημειώνει το TRIBUNE, ο τόσο ευαίσθητος σε θέματα προσφύγων, δεν ξέρει τίποτα για τα δουλεμπόρια της Τουρκίας.




πηγη 

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΩΣ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ...

 ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο Θεός μπορεί να Παρατείνει τον καιρό της δοκιμασίας για να δώσει χρόνο μετανοίας. το θέμα δεν είναι οι ημερομηνίες αλλά όλα είναι για ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ………

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ:

– Παιδιά μου αυτό το Πάσχα θα είναι ΑΙΜΑΤΗΡΟ…



– θα έχουμε τριπλό κτύπημα (πολέμους-συγκρούσεις) α) Ουκρανία, β) Ιράν, γ) Συρία –κούρδοι

–  Οι ρώσοι θα είναι απασχολημένοι με την Ουκρανία και αυτό θα είναι η ευκαιρία για κάποιους να

   Προχωρήσουν με τα σχέδια τους…..  

–  ενδιάμεσα των 3 πολέμων –συγκρούσεων, ίσως, γίνει το κτύπημα των τούρκων στην Ελλάδα

–  μετά από το κτύπημα των τούρκων στην Ελλάδα η τουρκοκρατούμενη Κύπρος θα είναι ελεύθερη,

     Οι τούρκοι θα αναγκαστούν να πάρουν τα στρατεύματα τους από την Κύπρο, για να κλείσουν    

     Κάποια από τα πολλά μέτωπα που άνοιξαν….    

–  θα αναγκαστούν οι τούρκοι να αντιμετωπίσουν μεταξύ άλλων και το Ιράν!!!

–  θα δούμε συγκρούσεις φοβερές 7 κρατών στην ανατολική Μεσόγειο, θα γίνει μεγάλη ανάφλεξη

     αλλά θα προηγηθεί το κτύπημα κατά της Ελλάδος…

–  η ρωσική αρκούδα αλαφιασμένη από την προδοσία των τούρκων στην διένεξη με την Ουκρανία    

     θα κατέβει προς την Τουρκία για να εκδικηθεί, θα κατέβει όπως την λαβα προς τα κάτω  και θα    

     κάψει όποιους βρει στον δρόμο της

 –  η Ρωσία θα απελευθερώσει την Κωνσταντινούπολη, θα προηγηθεί όμως στην περιοχή ένας    

      μεγάλος σεισμός……..

–  οι διπλωμάτες θα προσπαθήσουν να βρουν λύσεις, θα αποτύχουν όμως και θα σηκώσουν τα

      χέρια   ψηλά και θα ομολογήσουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, με αποτέλεσμα να δουμε

      φοβερές  συγκρούσεις…

 –  στην Ελλάδα θα συμβούν μεγάλες αναταραχές ακόμα και στην Κύπρο

–  θα ξεσηκωθεί ο κόσμος  εναντίον των κυβερνήσεων και εναντίων των θρησκευτικών ηγετών

– μετά από τις 16 Μαρτίου θα αρχίσουμε να βλέπουμε κάποιες εξελίξεις

–  Ο Μήνας Μάρτιος, όπως είπαμε και σε άλλο μήνυμα, για την Ελλάδα θα είναι ο μήνας

      των  ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ

–  Ο Απρίλιος θα είναι Μήνας  ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ

–  ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΩΣ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ  ΠΟΤΕ

Μέσα στο σαρανταήμερο αυτό θα γίνουν πολλά, θα προσπαθούν οι διπλωμάτες να βρουν λύσεις για να τα συγκρατήσουν, δεν θα τα καταφέρουν,  διότι αν δεν γίνουν αυτά μεταξύ των κρατών θα γίνουν ΕΝΤΟΣ των κρατών………  θα είναι ηφαίστειο ανθρώπων

Στις 25 του Μαρτίου ΙΣΩΣ γίνουν δηλώσεις για εκλογές η ΙΣΩΣ  πέσει η κυβέρνηση, κάτι θα συμβεί εκείνη την ημέρα

Όλα θα γίνουν σε χρόνο ρεκόρ, δεν θα τα προλαβαίνουμε…

Αυτό το Πάσχα επαναλαμβάνω θα είναι αιματηρό κρατήστε γερά την πίστη σας, και μην φοβάστε, θα τα ξεκαθαρίσει όλα ο Κύριος, και τα πολιτικά και τα εκκλησιαστικά, θα είναι το Πάσχα αυτό ένα πέρασμα ανθρώπων μέσα από τις φλόγες και την ανέχεια, και μέσα από αυτά θα ξαναγεννηθεί η πίστη των ανθρώπων……. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΩΣ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ  ΠΟΤΕ

Ας θυμηθούμε τι άλλο μας είπε ο Γέροντας σε άλλα μηνύματα…

12 Φεβ 2021 ΜΑΡΤΗΣ, Ο ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ…….

Ο Μάρτης θα είναι ο μήνας των μεγάλων ανατροπών και αλλαγών και η 25η Μαρτίου θα είναι μέρα ανατροπής προς το καλό.

Θα ανέβουμε έναν Γολγοθά-μεγάλη εβδομάδα και θα γίνει η Ανάσταση Του Κυρίου μαζί με την Ανάσταση των Ελλήνων

ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ….. Η πρωτεύουσα του Ελληνισμού θα είναι η Κωνσταντινούπολη, ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ…….. δεν αλλάζει αυτό με τίποτα.

Αυτό που θα ζήσουμε τώρα είναι τα μεγάλα γεγονότα που έρχονται πολύ σύντομα, θα δούμε την πτώση των κυβερνήσεων και δεν θα ονομάζονται πλέον κυβερνήσεις αλλά….. Ηγεσία της χώρας, διότι δεν θα υπάρχουν πλέον οι 300 η 200 η 400 κλπ, αλλά θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ανθρώπων 30 η 32 και θα είναι πχ. Η Ελλάδα θα ονομάζεται…… ‘’Η Ηγεσία της χώρας των Ελλήνων’’ …….και αυτό θα είναι κάτω από το βλέμμα του Θεού και κάτω από το βλέμμα της Κωνσταντινούπολης.

7 Φεβ 2021… ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑΤΗΡΟ !!!!!  δεν γνωρίζω αν αυτό θα συμβεί στην Ελλάδα η στην Αμερική η στο Ιράν η κάπου αλλού, αλλά σας είπα ότι μέχρι το Πάσχα θα γίνουν φοβερές εξεγέρσεις, μπορεί να γίνει ο εμφύλιος, ο ’’ μαλακός ‘’  εμφύλιος, ο αθόρυβος εμφύλιος που συμβαίνει τώρα στην Αμερική, ο οποίος θα βγει στην επιφάνεια……

Στην Ελλάδα θα έχουμε την πτώση της κυβέρνησης αυτής και θα πάνε σε κυβέρνηση οικουμενική,  που θα της δώσουν όμως άλλο όνομα, μπορεί να την αποκαλέσουν εθνικής σωτηρίας, η κάποιο άλλο, αλλά δεν θα προλάβουν να κάνουν άλλη ζημιά στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα θα χαράξει ξανά τον δρόμο της ορθοδοξίας, αλλά θα περάσουμε δυσκολίες, θα περάσουμε και την πνευματική πείνα, αλλά και πολύ δυνατή πείνα, όλα αυτά παιδιά μου εξαρτώνται από την μετάνοια του κόσμου και να ξέρετε ότι ο κόσμος ΟΛΟΣ ΘΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ …….

…Η 25η Μαρτίου η οποία θα είναι σημαδιακή ημέρα για την Ελλάδα και για τους Έλληνες.

…θα δουν όμως αυτοί ξαφνικά μια ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ, και θα τρελαθούν όλοι’’

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο Θεός μπορεί να Παρατείνει όμως τον καιρό της τιμωρίας, για να δώσει χρόνο μετανοίας. το θέμα δεν είναι οι ημερομηνίες αλλά όλα είναι για ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ………

Ο Θεός μπορεί να αλλάξει τη ροή της ιστορίας με έκτακτα και ανέλπιστα γεγονότα, μπορεί να καθυστερήσει ένα γεγονός για να ταπεινωθούμε….. Έχει λύσεις ο Θεός, που εμείς δεν μπορούμε να τις φανταστούμε.

ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ και από παρενέργειες από το ………..διοτι θα προκαλέσει  φοβερές αλλεργικές αντιδράσεις, ανεπάρκεια νεφρών, καρδιακή νόσο και εμφράγματα αδικαιολόγητα, θρομβώσεις στους πνεύμονες και το τελευταίο εγκεφαλικά…….

Το εμβόλιο για τον covid-19, δεν είναι το σφράγισμα , θα προκαλέσει πολλούς θανάτους αλλά δεν είναι το σφράγισμα, είναι η προεργασία για μετατροπή των ανθρώπων σε ’’ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ‘’

ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΛΟΙΜΩΔΗ  ΝΟΣΗΜΑΤΑ

ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ

Θα ξεκινήσει παιδιά μου η ανατροπή, και θα ξεκινήσει με σφοδρότητα θα πέσουν αλλά και θα αλλάξουν πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι θα είναι όπως αυτό που είπε ο Βατοπεδινος

‘’θα είναι σαν κυνηγημένα κουτάβια ‘’

θα δεχτείτε την πισωπλατια όταν θα με έχετε στην πλάτη σας ( Επιτάφιο) και μετά θα αναστηθείτε Μαζί με Εμένα’’

 

 

Πηγή 

Τουρκική Ακταιωρός εμβόλισε για δεύτερη φορά σκάφος Ελληνικού λιμενικού ! ! ! Γιατι δεν εχει τιμωρηθει ο Ελληνας Κυβερνητης που δεν πυροβολησε;

Επρεπε να τιμωρηθει ο Κυβερνητης τους Ελληνικου σκαφους....

Έπρεπε να πυροβολησει και οχι να γινεται περιγελος των Τουρκων και μαλιστα για δευτερη φορα...



Είναι χαρακτηριστικό ότι προ εξαημέρου στην ίδια θαλάσσια περιοχή εκτυλίχθηκε θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε σκάφος του Λιμενικού και τουρκική ακταιωρό, δίχως μέχρι σήμερα το συμβάν να δει το φως της δημοσιότητας.

Απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι το επεισόδιο σημειώθηκε νυχτερινές ώρες, όταν, κατά τη διάρκεια περιπολίας στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Λέσβου, τουρκική ακταιωρός χτύπησε, και μάλιστα δύο φορές, στο πρυμναίο τμήμα του το πλοίο ανοικτής θαλάσσης «050 – Αρκοί» του Λιμενικού.

Από τη σύγκρουση, το σκάφος του Λιμενικού υπέστη μικρές υλικές ζημιές. Παρόμοιο συμβάν είχε σημειωθεί με το ίδιο σκάφος και τον Ιανουάριο στην περιοχή των Ιμίων.

Το περιπολικό σκάφος ανοικτής θαλάσσης Αρκοί (ΛΣ 050) έχει μήκος 47,3 μέτρα, πλάτος 7,5 μέτρα και βύθισμα 2,4 μέτρα. Το εκτόπισμά του σκάφους φτάνει τους 255 τόνους, ενώ χάρις στους 3 κινητήρες τύπου GEC/Paxman Valenta-16CM που διαθέτει οι οποίοι κινούν ισάριθμους έλικες μπορεί να επιτύχει μέγιστη ταχύτητα 40 κόμβων και αυτονομία 45 ωρών με υπηρεσιακή ταχύτητα 32 κόμβων.

Αν και το σκάφος δεν διαθέτει οπλισμό μπορεί να φέρει στην πλώρη έστορα για πυροβόλο των 20 χλστ, ενώ οι προδιαγραφές επιτρέπουν την εγκατάσταση πύργου με πυροβόλο έως και 40χλστ.

Ο λοιπός εξοπλισμός του Αρκοί (ΛΣ 050) απαρτίζεται από 2 ραντάρ έρευνας/ναυτιλίας Decca και τερματικό δορυφορικών επικοινωνιών INMARSAT-B.



πηγη 

"Κατατρεγμενος" Πακιστανος με μαχαιρι, επιτεθηκε να βι@σει Ελληνιδα στην Κρητη και...κρατειται ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ! ! !

Κρατειται προσωρινα ενω θα επρεπε ή να μπει ισοβια με συνοπτικες διαδικασιες ή να %&&&%$%^&*

Η Δέσποινα Πλατανάκη λοιπον, είναι η γυναίκα η οποία πριν από μερικές ημέρες γλίτωσε από επίδοξο βιαστή, στην Ιεράπετρα Κρήτης, όταν της επιτέθηκε βγάζοντας μαχαίρι με σκοπό να τη βιάσει...



Η ίδια εξιστόρησε την περιπέτειά της στα social media, προκειμένου όσες γυναίκες έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης στην περιοχή της Ιεράπετρας να το καταγγείλουν στις Αρχές. Ο δράστης της επίθεσης, αλλοδαπός 27 ετών, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Λίγες ημέρες μετά την τραυματική αυτή εμπειρία που βίωσε, μίλησε για το περιστατικό που την έχει σημαδέψει και αποκαλύπτει με λεπτομέρειες τι έγινε εκείνο το βράδυ, στο μαγαζί που διατηρεί στην Ιεράπετρα:

«Εκείνος ήρθε για να μπει στο μαγαζί, αλλά εγώ του έκανα νόημα να μην μπει, γιατί εκείνη την ώρα έκλεινα. Ωστόσο αυτός αδιαφόρησε και μπήκε μέσα. Στη συνέχεια, του έδειχνα την ώρα και του έλεγα ότι πρέπει να φύγει για να κλείσω το μαγαζί.

Τότε εκείνος έκανε μια άσεμνη κίνηση, έπιασε τα γεννητικά του όργανα και άρχισε να με πλησιάζει. Όταν το είδα αυτό, του έβαλα τις φωνές και του είπα ότι θα καλέσω την αστυνομία. Τότε αυτός έφυγε.

Όταν έκλεισα το μαγαζί, μπήκα στο αμάξι και ξεκίνησα να πάω στο σπίτι της μητέρας μου. Εν τω μεταξύ, οι δρόμοι ήταν άδειοι και τα μαγαζιά κλειστά λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας και δεν υπήρχε κανείς.

Πάρκαρα το αμάξι και κατέβηκα από αυτό. Αυτός όπως αποδείχθηκε με είχε ακολουθήσει. Καθώς προχωρούσα προς το σπίτι, εμφανίστηκε από πίσω μου και μου έκανε κεφαλοκλείδωμα.

Παρόλο που φορούσε μάσκα, τον αναγνώρισα από το δολοφονικό του ύφος, από τα μάτια του.

Προσπάθησα να του αντισταθώ αλλά αυτός με χτυπούσε με μπουνιές πολύ δυνατά με αποτέλεσμα να σπάσει η κάτω γνάθος μου, η μύτη μου, ενώ δέχτηκα χτυπήματα στον αυχένα και έσπασαν τα δόντια μου.

Παρόλα αυτά συνέχιζα να του αντιστέκομαι ώσπου έβγαλε μαχαίρι και εκεί φοβήθηκα ακόμα περισσότερο. Φοβόμουν πάρα πολύ ότι θα με βιάσει και θα με κλέψει.

Για καλή μου τύχη εκείνη την ώρα περνούσε ένας ποδηλάτης και άρχισα να φωνάζω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου “βοήθεια” για να με ακούσει και να με σώσει. Τότε αυτός τράπηκε σε φυγή», λέει η Δέσποινα η οποία ακόμη και σήμερα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ από την επίθεση.



Μητέρα ενός παιδιού, η Δέσποινα, περιγράφει:

«Πέρασα Γολγοθά. Υπέφερα από τους πόνους.  Ακόμα δεν έχω συνέλθει από τις κακώσεις και το σοκ που πέρασα από τα χτυπήματα. Δεν βγαίνω από το σπίτι, φοβάμαι πολύ, μου έχει κάνει μεγάλο κακό. Στην αρχή ντρεπόμουν να μιλήσω, φοβόμουν. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα αυτό που μου έχει συμβεί».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της γυναίκας κ. Απόστολος Λύτρας ανέφερε : «Μετά από σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή, ο 27χρονος αλλοδαπός κρατείται προσωρινά για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού.

Είναι ένα πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη στην Ιεράπετρα της Κρήτης όταν μια γυναίκα φεύγοντας από την εργασία της δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι και μάλιστα έχει χτυπηθεί πάρα πολύ. Για καλή της τύχη ένας περαστικός απέτρεψε τα χειρότερα. Η ίδια έχει υποφέρει αρκετά ψυχολογικά αλλά και σωματικά χωρίς να έχει καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ εκείνης της βραδιάς».




πηγη 

Το ανακοίνωσε ο παντρεμένος με άνδρα σύμβουλος του Απερχόμενου "πρωθυπουργού": Προγράμματα υποχρεωτικής επιμόρφωσης, για να μην είμαστε pατσιστέs ! ! ! !

Σε μία αποκάλυψη-σοκ προχώρησε ο παντρεμένος με άνδρα προϊστάμενος του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης σε άρθρο του σε φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ... 



Συγκεκριμένα ο κ.Πατέλης αποκάλυψε ότι μέρος των χρημάτων από το Ταμείο Ανάκαμψης θα πάνε σε «οριζόντιο (σσ. άλλη λέξη για το υποχρεωτικό) προγράμματα επιμόρφωσης» ώστε οι Έλληνες να μην κάνουν «διακρίσεις» δηλ. να μην είναι «ρατσιστές» ενάντια σε μετανάστες, ΛΟΑΤΚΙ κτλπ.

Ο Πατέλης αναφέρει στο άρθρο του: 

Ως ΛΟΑΤΚΙ+ καταλαβαίνω τις διακρίσεις. ‘Ερχεται ένα μεγάλο, οριζόντιο πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων και εργοδοτών ενάντια στις διακρίσεις σε όλες τους τις μορφές (φύλο, αναπηρία, εθνότητα, σεξουαλικό προσανατολισμό κλπ). Και στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα». 

Με λίγα λόγια αντί τα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης να πάνε στην πραγματική οικονομία και στους Έλληνες που τα έχουν ανάγκη θα πάνε σε «συμβούλους» και ΜΚΟ οι οποίες θα κάνουν διαλέξεις στους φτωχοποιημένους και πεινασμένους Έλληνες για το πόσο «ρατσιστές» είναι. 

 Αυτά τα προγράμματα (που θυμίζουν τα κομμουνιστικά προγράμματα επιμόρφωσης) συμβαίνουν εδώ και χρόνια στις ΗΠΑ, ώσπου τα έκοψε ο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά τώρα θα έρθουν και στην Ελλάδα και μάλιστα θα τα πληρώσουν και (εν μέρη) οι Έλληνες από την τσέπη τους!  





πηγη 

Αυτό το σαχλοκούδουνο που ξεφτιλίζει τους προγόνους μας δεν βρεθηκε κάνεις να την μαζέψει;;; ΒΙΝΤΕΟ

 

  Ένα τσουνάμι αρνητικών σχολίων και δικαίως κατ’ εμέ… έχει δεχτεί τις τελευταίες ώρες η Νατάσα Καλογρίδη μετά και την επιλογή της να ντυθεί τσολιάς και να τρολάρει του στίχους του “Θούριου” του Ρήγα Φεραίου, βάφοντας τα νύχια της και ξαπλώνοντας σε βράχο.


Η ίδια το χαρακτήρισε Τέχνη και μάλιστα απάντησε σε αρκετούς που έσπευσαν να την κράξουν.

Πάντως αυτό Τέχνη δεν είναι. Ούτε καν Κωμωδία… που με την αναφορά και μόνο στο είδος της… θεωρώ ότι προσβάλλω εκείνους που την υπηρέτησαν.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Πηγή 

 

Μηνυμα απο το εμβoλιασμενo Ισραηλ: Δες τι ερχεται και εδω, δεν ειναι οπως μας τα λενε...

Εμεις δεν λεμε τιποτα...

Μας εστειλαν το βιντεο και κριση εχετε...



«Μπες στη ΜΕΘ να ξεκουραστείς»!!! Το θράσος του δεν έχει όρια...και ειρωνεύεται τον κόσμο ο Δημήτρης Καμπουράκης ΒΙΝΤΕΟ

Αποτροπιασμό και εκατοντάδες σχόλια έχει προκαλέσει η απαράδεκτη αναφορά του δημοσιογράφο του
ΣΚΑΪ Δημήτρη Καμπουράκη στην κούραση των πολιτών από τα συνεχή, πολύμηνα και αποτυχημένα μέτρα.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης η Ελλάδα είναι η χώρα με τα σκληρότερα μέτρα στο δυτικό κόσμο, ενώ παγκοσμίως ταυτίζονται με τα μέτρα που έχει πάρει η Βενεζουέλα.

Είναι απολύτως λογικό λοιπόν ο πολίτης να έχει κουραστεί, η κοινωνία να έχει διαλυθεί, η οικονομία έχει καταστραφεί. Φαίνεται όμως ότι ο κύριος Καμπουράκης έχει αντίθετη άποψη, όπως φαίνεται στο βίντεο. Το οποίο ήδη προκαλεί σεισμός στο διαδίκτυο:

 

 

 

 

Πηγή 

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ “CΟVΙD” ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ....

Όπως έχει αποκαλυφθεί από πλήθος δημοσιευμάτων, νομικών και ιατρών εντός και εκτός Ελλάδος, ο κορωνοϊός είναι μία απλή ίωση που αν την αντιμετώπιζαν με τις γνωστές και συνήθεις ιατρικές ενέργειες, θα θεραπεύονταν όλοι οι ασθενείς, όπως έκανε και η Ρουμάνα πνευμονολόγος, που θεράπευσε όλους τους ασθενείς από κορωνοϊό, χωρίς εντατικές και χωρίς διασωληνώσεις....



Και το ίδιο είπε και Στρατιωτικός Ιατρός πρώην Επιμελητής Καρδιολογικής Κλινικής 251 Γ.Ν.Αεροπορίας, Γιώργος Καρυστινός.

Τα Νοσοκομεία όμως εφαρμόζουν έναν άλλο τρόπο «θεραπείας» που είναι επιστημονικά αντίθετος από τις συνήθεις ιατρικές μεθόδους θεραπείας

και αυτόν τον τρόπο τον έχουν ονομάσει “πρωτόκολλο covid”.

Αλλά με αυτόν τον τρόπο, δεν θεραπεύεται ο ασθενής και σιγά σιγά επιδεινώνεται η κατάστασή του

και τελικά οδηγούν τον ασθενή στο σημείο να μην μπορεί να αναπνεύσει καθόλου

και να πρέπει να του κάνουν  την «τρύπα στον λαιμό» και τελικά να πεθαίνει.

Αυτό συμβαίνει τώρα και με τον αγωνιστή παπαΔημήτρη στα Χανιά που ασθένησε από την ίωση του κορωνοϊού

και πήγε στο Νοσοκομείο Χανίων αρχές Μαρτίου

νομίζοντας ο άνθρωπος πως θα τον κάνουν καλά,

αλλά σήμερα και μετά από ένα μήνα «θεραπείας»

βρίσκεται ένα βήμα πριν τον θάνατο του,

διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής και περιμένοντας την «τρύπα στον λαιμό».

Και σημειωτέον ότι ο παπαΔημήτρης είναι «σκληρό καρύδι»

 γι’ αυτό και οι «γιατροί» στο Νοσοκομείο Χανίων χρειάστηκαν ένα μήνα «θεραπείας» στην μονάδα “covid”

για να του εξασθενήσουν τον οργανισμό και να τον φέρουν πριν τον θάνατο.

Γι’ αυτήν την κατάσταση βέβαια φταίει και ο παπα Δημήτρης,

διότι όταν μπήκε πριν ένα μήνα στο Νοσοκομείο Χανίων χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα εκτός του πυρετού,

μ’ αυτά που είδε να του κάνουν φοβήθηκε και επικοινώνησε με τον κύριο Νίκο Αντωνιάδη λέγοντάς του ..... «ΒΓΑΛΕ ΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ»..

«Νίκος Αντωνιάδης : ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ !! ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΜΩΣΗ , ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ … “Βοήθησέ με να βγω από δω μέσα”…

Οι «γιατροί» όμως του Νοσοκομείου Χανίων πειράχτηκαν με την έκταση που πήρε το θέμα από τον παπαΔημήτρη

και αφού φόβισαν κι αυτόν και την οικογένειά του, λέγοντάς τους "ότι μπορεί να πεθάνει και στον δρόμο"

τον έπεισαν να μείνει μέσα στο Νοσοκομείο και να μην υπογράψει για να φύγει.

Και παράλληλα του είπαν να μην ξαναμιλήσει με τον κ. Αντωνιάδη και άλλους εξωτερικούς παράγοντες.

Το αποτέλεσμα μετά από ένα μήνα «θεραπείας» από τα «γιατρουδάκια» του Νοσοκομείου Χανίων

είναι να βρίσκεται ο παπαΔημήτρης σε βαριά κατάσταση διασωληνωμένος από τις 24 Μαρτίου

και απλά να περιμένει την «τρύπα στον λαιμό» για να πεθάνει.

Γι’ αυτό ο κ. Αντωνιάδης τους αποκαλεί «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ».

Και το  λάθος του παπα Δημήτρη είναι ότι αφού απευθύνθηκε στον κ. Νίκο Αντωνιάδη, και ενήργησε ο κ. Αντωνιάδης για να φύγει από το Νοσοκομείο,

δεν έπρεπε μετά ο παπαΔημήτρης να εμπιστευτεί την εγκληματική οργάνωση και να απομακρύνει τον κ. Αντωνιάδη.

Ήταν επόμενο ότι τα "θιγμένα γιατρουδάκια" του Νοσοκομείου Χανίων 

αφού πρώτα τον απομάκρυναν από τον κ. Αντωνιάδη που μπορούσε να τον βοηθήσει,

θα τον «τελείωναν» έτσι ...... για να μάθει.......  

Μέγα λάθος του παπα Δημήτρη που εμπιστεύτηκε τους "δολοφόνους" του,

και αυτό το λάθος ετοιμάζεται τώρα να το πληρώσει με την ζωή του.

Να ευχηθούμε όλοι το καλύτερο για τον παπα Δημήτρη.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

ερευνητής αρθρογράφος

πηγη

Δυστυχώς έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο 36χρονος Ίλαρχος...

 Οι Ένοπλες Δυνάμεις πενθούν. Ο Λοχαγός Βασίλης Τζόκας, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, άφησε την τελευταία του πνοή στα 36 του, προδομένος από την καρδιά του.

Ο Βασίλης Τζόκας αφήνει πίσω τη σύζυγό του και το μόλις 7 ετών κοριτσάκι του, που δεν πρόλαβε να χαρεί τον μπαμπά του. Ο αιφνίδιος θάνατός του βύθισε στο πένθος φίλους και γνωστούς, και αφήνει απαρηγόρητους τους γονείς του Ηλία (Λεωνίδα) και Ευαγγελία.

Ζούσε στην Αθήνα, όπου και υπηρετούσε. Ωστόσο η σορός του μεταφέρεται στα Τρίκαλα για την Εξόδιο Ακολουθία, στη 1 μ.μ. του Σαββάτου εκ του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων, όπου είναι και το πατρικό του.

Συντετριμμένοι και οι συμμαθητές του, από την Σχολή Ευελπίδων, που αδυνατούν να πιστέψουν πως ο πάντα αισιόδοξος Βασίλης δεν είναι πια μαζί τους. Όπως αναφέρουν συμμαθητές του:

«Είχε αποφοιτήσει το 2007 από τη Σχολή Ευελπίδων, με τον βαθμό του Ανθυπίλαρχος. Εκεί έμελλε να αφήσει και την τελευταία του πνοή, υπηρετώντας ως εκπαιδευτής.
Άριστος Αξιωματικός και υποδειγματικός χαρακτήρας. Όλα τα αντιμετώπιζε με χαμόγελο, αισιοδοξία και πάθος.

Με λεβεντιά και περηφάνεια έφερνε εις πέρας κάθε δύσκολη αποστολή.
Ο Θεός τον πήρε νωρίς κοντά Του, αφήνοντας πίσω ένα αγγελούδι 7 ετών και τη σύζυγό του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 3 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγία Μόνη στην ιδιαίτερη πατρίδα του τον Άγιο Αθανάσιο Τρικάλων.

Μια φορά Ευελπις για πάντα Ευελπις!

Καλό Παράδεισο συμμαθητή μας!

Τάξη ΣΣΕ 2007.»



Πηγή

ΚΥΡΙΕ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ....ΣτΕ: Απαγορεύεται οποιαδήποτε διάκριση κατά πολιτών που δεν θέλουν να εμβολιαστούν ! ! !

Σε μια απόφαση η οποία αναμένεται να δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, ανατρέποντας ταυτόχρονο να και τα σχεδία για το διαβόητο «διαβατήριο εμβολιασμού», που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε το Συμβούλιο της Ευρώπης, το οποίο αποτελείται από 47 κράτη μέλη....



Στην απόφαση του 2361/2021 το ΣτΕ αναφέρει ρητά πως:

«Οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι  υποχρεωτικός και ότι κανείς πολιτικά, κοινωνικά ή μέσω οποιαδήποτε άλλης κατάστασης μπορεί να υποχρεωθεί να λάβει το εμβόλιο, εάν δεν το επιθυμεί».

Σε άλλο σημείο της απόφασης αναφέρεται:

«Να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει καμία διάκριση κατά κανενός, επειδή δεν θέλει να λάβει το εμβόλιο για λόγους που έχουν να κάνουν με τους κινδύνους  που πιθανόν αυτό να έχει ή για λόγους καθαρά προσωπικούς».

Η απόφαση αυτή συνιστά απάντηση στο διαβόητο «διαβατήριο εμβολιασμού» του Κ.Μητσοτάκη καθώς αυτό ενέχει το χαρακτηρισμό της διάκρισης.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης  είναι ο διεθνής οργανισμός στον οποίο συμμετέχουν 47 κράτη της Ευρώπης και της ανατολικής περιφέρειάς της. Συμμετέχουν επίσης 5 κράτη ως παρατηρητές του Συμβουλίου και 3 ως παρατηρητές της συνέλευσής του. Ιδρύθηκε στις 5 Μαΐου του 1949.

Είναι ο παλαιότερος οργανισμός ο οποίος έχει ως σκοπό την ευρωπαϊκή ενοποίηση, με ιδιαίτερη έμφαση στα νομικά πρότυπα και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τη δημοκρατική ανάπτυξη και τη ρύθμιση των νομοθεσιών, καθώς και την πολιτισμική συνεργασία στην Ευρώπη. 

Στο Συμβούλιο της Ευρώπης ανήκουν τα περισσότερα κράτη της Ευρώπης με εξαίρεση το Βατικανό, το Καζακστάν (διηπειρωτική χώρα), την Λευκορωσία η οποία είναι υποψήφιο μέλος και κράτη με περιορισμένη αναγνώριση.




πηγη 

ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΥΓΙΗΣ ΑΣΘΕΝΗΣ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; Διαβαστε......

ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΗΜΕΝΗΣ ''ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ''

ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΕΡΕΥΝΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ;;

ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ....



"όταν η αναζήτηση της αλήθειας συγχέεται με την πολιτική υπεράσπιση, η αναζήτηση της γνώσης περιορίζεται στην αναζήτηση της εξουσίας." A. Chase

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ.

ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, THN ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΑΜΕ.

ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ.

Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΓΙΗΣ.

ΑΣΘΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΓΙΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΄΄ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ΄΄ ΙΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΗΞΕΙΣ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑ. ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑ;;

ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΕΥΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΤΡΟΣΤΕΝ.

ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ PCR.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕ ΤΗΝ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2020 ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΙ

ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΣ.

ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΣΤ PCR

Transmission of 2019-nCoV Infection from an Asymptomatic Contact in Germany

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2001468

Για μετάδοση, πρέπει να έχετε καλλιεργημένο ιό στους αεραγωγούς σας.

Και πρέπει να κάνετε επαρκείς αναπνευστικούς ελιγμούς ώστε να αποβάλλετε πολλές μολυσματικές εκκρίσεις.

Εδώ είναι το ζήτημα.

Εάν δεν είστε συμπτωματικοί, δεν θα βήχετε επανειλημμένα.

Και αν δεν έχετε πολύ ιό στις εκκρίσεις σας, είναι απίθανο να μολύνετε κάποιον.

Αλλά αν έχετε αναπτύξει μια μολυσματική καλλιέργεια στους αεραγωγούς σας, θα είστε συμπτωματικοί.

Αυτό συμβαίνει επειδή είτε ο ιός επιτίθεται στους ιστούς σας & αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε αδιαθεσία ή επειδή το ανοσοποιητικό σας σύστημα καταπολεμά τον ιό και αυτό επίσης σας κάνει να αισθάνεστε άρρωστοι.

Είναι απλώς απίθανο να προσποιούμαστε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν κατά κάποιο τρόπο έντονη μόλυνση αλλά δεν έχουν συμπτώματα.

Ομοίως, η αποβολή του ιού δεν συμβαίνει σε ποσότητα στον εκπνεόμενο αέρα κατά την κανονική αναπνοή.

Και εξ ορισμού, οι βίαιες αναπνευστικές ενέργειες όπως ο βήχας, που συμβαίνει, είναι ένα σύμπτωμα.

Ακούγεται ο βηχας και την πρωτη φορά που ακούστηκε, τον καταγραψαμε σαν σύμπτωμα.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΜΠΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ;

Όπως ανέφερε το CNBC.com:

https://www.cnbc.com/.../asymptomatic-coronavirus...

10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Σήμερα ο ΠΟΥ δήλωσε ότι η COVID-19 σχεδόν ποτέ δεν εξαπλώνεται μέσω ασυμπτωματικών φορέων

«Από τα δεδομένα που έχουμε, εξακολουθεί να φαίνεται σπάνιο ένα ασυμπτωματικό άτομο να μεταδίδει στην πραγματικότητα ένα δευτερεύον άτομο», δήλωσε η Δρ Μαρία Βαν Κέρχοφ, επικεφαλής της αναδυόμενης μονάδας ασθενειών και ζωονόσων του ΠΟΥ, σε συνέντευξη τύπου από τα Ηνωμένα Έθνη. έδρα της Γενεύης του πρακτορείου. "Είναι πολύ σπάνιο."

Ο Φαόυτσι στην αρχή της ψεύτικης επιδημίας, είχε δηλώσει οτι είναι σπάνιο να μεταδίδουν οι ασυμπτωματικοί.

Μελέτη δημοσιευμένη 13 Μαίου 2020 που αποδεικνύει, ότι οι ασυμπτωματικοί δεν μεταδίδουν την νόσο.

A study on infectivity of asymptomatic SARS-CoV-2 carriers

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32513410/

Και άλλη μελέτη πρόσφατη σε 10 εκατομμύρια ανθρώπουσ, οσο μια Ελλάδα και πάλι απέδειξαν οτι δεν υπάρχει ασυμπτωματική μεταδοση.

Έλεγχος μετά το κλείδωμα SARS-CoV-2 νουκλεϊνικού οξέος σε σχεδόν δέκα εκατομμύρια κατοίκους της Wuhan της Κίνας

https://www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w

Άγνωστοι έκαψαν Ελληνική σημαία σε Δημοτικό Σχολείο της Κύπρου...

 Άγνωστοι εισήλθαν στο Δημοτικό σχολείο Πύλας και έκαψαν την Ελληνική σημαία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι Αρχές κλήθηκαν στο σημείο στις 16:30 και εντόπισαν την  Ελληνική σημαία μισοκαμένη.

Οι έρευνες βρίσκονται στα αρχικά στάδια και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

 

 

Πηγή 

Καταγγελία: Ο Φουρθιώτης χρησιμοποιούσε πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ!

Είναι ντροπή και κοροϊδία για την ίδια τη δημοσιογραφία...

 Πλαστή ταυτότητα μέλους της ΕΣΗΕΑ χρησιμοποιούσε ο Μένιος Φουρθιώτης πράγμα το οποίο, απ’ ό,τι αποδεικνύεται από τα έγγραφα που έχουμε στη διάθεσή μας, το γνώριζε η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου τουλάχιστον δύο μήνες πριν.

Η ΕΣΗΕΑ είχε γίνει αποδέκτης καταγγελιών ότι ο Φουρθιώτης εμφανίζεται ως δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ και εξασφαλίζει με τον τρόπο αυτόν διαπιστεύσεις. Μάλιστα, την προηγούμενη Τρίτη όταν ο φωτορεπορτερ του Documento, Μάριος Ραφαήλ Μπίκος φωτογράφιζε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, δηλαδή σε δημόσιο χώρο, την πομπή ασφαλείας του Φουρθιώτη, (την οποία η αστυνομία διαβεβαίωνε ότι δεν είχε) ο παρουσιαστης είχε ζητήσει από τους αστυνομικούς να συλλάβουν τον φωτορεπορτερ λέγοντας: “είμαι μέλος της ΕΣΗΕΑ” και επιδικνύοντας μάλιστα ένα δελτίο διαπίστευσης σε υπουργείο που φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

 

 Την προηγούμενη Τρίτη, ο Φουρθιώτης ζήτησε να συλληφθεί ο φωτορεπόρτερ του Documento, φωνάζοντας είμαι μέλος της ΕΣΗΕΑ και κραδαίνοντας ένα δελτίο διαπίστευσης που προφανώς είχε κάνει με την πλαστή ταυτότητα.

Στις 9 Φεβρουαρίου, όπως προκύπτει από τα πρακτικά του Δ.Σ της ένωσης στην ημερήσια διάταξη υπάρχει θέμα “ Ζήτημα Μένιου Φουρθιώτη”. Όπως φαίνεται το Δ.Σ ενημερώνεται ότι ο Φουρθιώτης χρησιμοποιεί ταυτότητα της ένωσης ζητώντας μάλσιτα σε διάφορα υπουργεία διαπιστεύσεις.

Το Δ.Σ εκείνης της ημέρας από το οποίο απουσιάζουν τρία μέλη αλλά είναι παρούσα η πρόεδρος, η κα Μαρία Αντωνιάδου, αποφασίζει συγκεκριμένα: «Το Δ.Σ λαμβάνοντας υπόψη το ζήτημα που έχει προκύψει με τον κ.Μένιο Φουρθιώτη ο οποίος χρησιμοποιεί ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ, παρότι δεν είναι μέλος, ζητώντας διαπιστεύσεις από υπουργεία, εξουσιοδοτεί ομόφωνα τη νομική σύμβουλο κα. Χρύσα Σαλαβράκου, ώστε να χειριστεί νομικά την υπόθεση σε συνεργασία με τα υπουργεία και τους νομικούς συμβούλους του κυριου Φουρθιώτη».


 Στις 9 Φεβρουαρίου το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ είναι ενήμερο όπως φαίνεται από το πρακτικό της συνεδρίασης για την πλαστογραφία Φουρθιώτη. Δεν τον παραπέμπει στον Εισαγγελέα, αλλά προτείνει χειρισμούς σε συνεργασία με τον δικηγόρο του Φουρθιώτη.

Είναι εντυπωσιακό ότι ενώ το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης βρίσκεται μπροστά σε μια υπόθεση πλαστογραφίας εγγράφου της ένωσης αλλά και χρήσης των εγγράφων αυτών (αδικήματα πλαστογραφίας και πλσατυτρογραφίας μετα χρήσης) δεν παίρνει την απόφαση να οδηγήσει την υπόθεση στον εισαγγέλεα όπως οφείλει, αλλά τη μετατρέπει σε μια υπόθεση διαπραγματεύσεων με το νομικό σύμβουλο του Φουρθιωτη .Τί ακριβώς δηλαδή να διαπραγματευτεί; Και γιατί πράγματι σε μια υπόθεση πλαστογραφίας;

Το επιπλέον στοιχείο είναι ότι η πρόεδρος της ένωσης, κα Αντωνιάδου, έχει ιδιαίτερη ενημέρωση έγγραφη ενημέρωση από Φουρθιώτη στην οποία ομολογεί την πλαστογραφία πλην όμως ρίχνει τις ευθύνες στην γραμματέα του.

Στις 10 Φεβρουαρίου του 2021, σε επιστολή του προς την κα Μαρία Αντωνιάδου η οποία ωστόσο απευθύνεται απ’ ό,τι μπορεί να καταλάβει κάποιος στην Ένωση, αφού η προσφώνηση είναι αξιότιμοι κύριοι, ο Φουρθιώτης ομολογεί: «αναφορικά με το περιστατικό θέλω να σας δηλώσω ότι είχα πλήρη άγνοια των εγγραφών και των λεκτικών που στάλθηκαν εκ μέρους μου από τη γραμματέα μου καθώς το τελεύταιο 15νθήμερο αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδια μου σύμφωνα με τις ιατρικες γνωματευσεις (μπορώ να σας τις προσκομίσω εφόσον το επιθυμείτε), το αίτημα στάλθηκε από τη γραμματέα μου η οποία αντί να γράψει ότι έχω αιτηθεί να γίνω μέλος της ενώσεώς σας που είναι τιμή για μένα καθώς απο το 2008 εργάζομαι ως δημοσιογράφος στο χώρο των ΜΜΕ[….] εκείνη έγραψε ότι είμαι μέλος, το χειρότερο δε έστειλε εν αγνοία μου ένα προσχέδιο δημοσιογραφικής ταυτότητας που είναι αναρτημένο στο σαιτ σας ως δημοσιογραφική ταυτότητα με υπογραφές και σφραγίδες.

Αμέσως μετά την ενημέρωσή σας από το περιστατικό του οποίου δεν είχα καμία γνώση και συμμετοχή έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις στη γραμματεία η οποία και δήλωσε ότι δεν γνώριζε τις διαδικασίες που απαιτούνται ώστε κάποιος να θεωρηθεί δόκιμο ή τακτικό μέλος και έτσι αυτοβούλως έκρινε πως άμα του αιτήματος αυτομάτως γίνεσαι μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Όταν με μεγάλη έκπληξη πληροφορία απο εσάς για τις ενέργειές σας, αμέσως απέστειλα email προς αποκατάσταση της αλήθειας απο εμένα τον ίδιο».

Από την επιστολή του Φουρθιώτη προκύπτει ότι ενημερώθηκε από την πρόεδρο για τις διαδικασίες που είχαν ακολουθηθεί εναντίον του. Είναι δε εμφανες ότι επιχειρεί να χρησιμοποιήσει γελοία επιχειρήματα για τους λόγους που τον κατέστησαν υπεύθυνο μιας πλαστογραφίας.


 Το τμήμα της επιστολής που έστειλε ο Φουρθιώτης στην πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Μ. Αντωνιάδου, όχι για προσωπικούς λόγους, αλλά για την υπόθεση της πλαστογραφίας, όπως φαίνεται ομολογεί την πλαστογραφία, αλλά την ρίχνει στη γραμματέα του.

Επικοινωνήσαμε με την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ κα Μαρία Αντωνιάδου, η οποία θέλησε να μας θέσει σε ταυτόχρονη ακρόαση με την νομική σύμβουλο της ένωσης, κα Χρύσα Σαλαβράκου.

Αρχικώς, η πρόεδρος υποστήριξε πως δεν υπήρχαν στοιχεία που να αποδεικνύουν πλαστογραφία. Γιατί όπως χαρακτηριστικά μας είπε, ρώτησαν προφορικά τα υπουργεία.

Στη συνέχεια όταν της γνωστοποιήσαμε πως έχουμε στη διάθεσή μας επιστολή που έχει λάβει η ίδια και στην οποία ομολογείται η πλαστογραφία από πλευράς Φουρθιώτη- ρίχνοντας βέβαια το φταίξιμο στη γραμματέα του –  η πρόεδρος αρχικώς είπε ότι δεν γνωρίζει σε ποια επιστολή αναφερόμαστε.

Στη συνέχεια όμως, όταν αναγκαστήκαμε να διαβάσουμε αποσπάσματα της επιστολής και την ομολογια Φουρθιώτη, η απάντηση της ήταν ότι την γνωρίζει αλλά είναι προσωπικά δεδομένα.

Η στάση της ΕΣΗΕΑ αλλά και κυρίως της Προέδρου, κας Μαρίας Αντωνιάδου για την πλαστογραφία που έχει διαπράξει και μάλιστα από ένα πρόσωπο σαν τον Μένιο Φουρθιώτη που χρησιμοποιεί μια πλαστή ταυτότητα μιας ιστορικής ένωσης όπως η ΕΣΗΕΑ, είναι απαράδεκτη. Προσβάλλει όλους τους δημοσιογράφους, ολόκληρο το ιστορικό σωματείο το οποίο έχουν τιμήσει πάρα πολλοί έντιμοι και δάσκαλοι της δημοσιογραφίας.

Αποτελεί ντροπή για όλους εκείνους τους δημοσιογράφους οι οποίοι έχοντας όνειρο να γίνουν μέλη της ιστορικής αυτής ένωσης μπήκαν στη διαδικασία να καταθέσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που η ίδια απαιτούσε και μάλιστα να πληρώσουν το αντίτιμο για να εκτυπώσουν την ταυτότητα μέλους της.



Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φώφη Μαράζογλου: Προειδοποιεί για τις π@ρeνέργeιeς που προκαλεί το emβ%λι% της Astr@Zenec@.«Έμεινα 8 ώρες περίπου φυτό, δεν θυμάμαι τίποτα!!!»


 Μου έφερε πυρετό, πόνους παντού, ειδικά στις αρθρώσεις, πονοκέφαλο, ναυτία θρομβωση στο αριστερό μπούτι πάνω από το γόνατο, πήρα αμέσως ασπιρίνη»
Τις τελευταίες ημέρες, έχει σημάνει συναγερμός σχετικά με τις παρενέργειες που προκαλεί το εμβόλιο της AstraZeneca.

Μάλιστα, η Φώφη Μαράζογλου, γνωστή ιδιοκτήτρια σχολής χορού που λειτουργεί εδώ και χρόνια στον Άλιμο, περιγράφει την δυσάρεστη εμπειρία που πέρασε.

Ειδικότερα ανέφερε:

“Φίλοι μου αγαπημένοι εγώ έκανα το εμβόλιο της άστρα ζενεκα, μου έφερε πυρετό, πόνους παντού, ειδικά στις αρθρώσεις, πονοκέφαλο, ναυτία θρομβωση στο αριστερό μπούτι πάνω από το γόνατο, πήρα αμέσως ασπιρίνη, και χθες που έκανα triplex κάτω άκρων μου βρήκαν δύο κιρσους στην αριστερή γάμπα. Μετά από μια ώρα που πήρα την ασπιρίνη λιποθύμησα, έμεινα 8 ώρες περίπου φυτό, δεν θυμάμαι τίποτα.

Όταν πήρα τον ΕΟΔΥ, περίμενα μισή ώρα και παραπάνω να μιλήσω με γιατρό, ούτε το όνομά μου ζήτησαν ούτε κατά γράψανε το περιστατικό. Μου είπε κακώς πήρατε την ασπιρίνη, έκανε αντίδραση με το εμβόλιο σας έκανε επιληψία.

Αυτά προς το παρόν, κάνω συνέχεια εξετάσεις και την τρίτη κάνω μαγνητική εγκεφάλου. Μακάρι να μην είναι εγκεφαλικό. Εγώ δεύτερη δόση δεν θα κάνω. Συγνώμη που δεν απαντώ ξεχωριστά, τρέχω κάθε μέρα σε γιατρούς. Είμαι πολύ ταλαιπωρημενη¨.




Πηγή

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Καθηγητης Φαρσαλινός: Ασύστολη κοροϊδία τα μέτρα, αισθανομαι ηλιθιος κλπ κλπ...ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ! ! !

Ακουστε τον...

Επιτελους ξυπνατε...





Λιμενικός έφαγε καμπάνα επειδή έκανε τζόκινγκ στην παραλία με πεσμένη μάσκα

 Εκανε τζόκινγκ στην παραλία του Βόλου με πεσμένη μάσκα – «Καλά να πάθει» σχολίασε δρομέας, που κινούταν δίπλα

Απίστευτο και όμως έγινε. Λιμενικοί στον Βόλο επέβαλαν πρόστιμο σε συνάδελφό τους, που έκανε τζόκινγκ στην παραλία της πόλης, για μη σωστή χρήση μάσκας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, ο λιμενικός που έφαγε την καμπάνα δεν υπηρετεί στον Βόλο. Βρέθηκε για λίγες μέρες στη γενέτειρά του προκειμένου να διευθετήσει οικογενειακές του υποθέσεις. Αξιοποιώντας τον κωδικό 6 του 13033 για άθληση αποφάσισε να τρέξει στην παραλία. Δεν φαντάστηκε όμως ότι θα πέσει πάνω σε κλιμάκιο και μάλιστα συναδέλφων του, οι οποίοι μόλις τον είδαν να τρέχει έχοντας πεσμένη κάτω από το πηγούνι τη μάσκα του έσπευσαν αμέσως να τον «ζωγραφίσουν» στο μπλοκάκι προστίμων. Ο ίδιος προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι η μάσκα έπεσε στιγμιαία, όμως εκείνοι ήταν ανένδοτοι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος ήταν μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, ο οποίος σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες προσπερνώντας το κλιμάκιο και τον ελεγχόμενο ακούστηκε να λέει: «Καλά να πάθει», αγανακτισμένος για πρόστιμα που έχουν κατά καιρούς επιβληθεί σε δρομείς.



Πηγή

ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ! ! ! Χωρίς βεβαίωση ότι έκαναν self test οι μαθητές δε θα μπορούν να παρακολουθήσουν ούτε τηλεκπαίδευση...


«Χωρίς βεβαίωση ότι έκαναν self test οι μαθητές δε θα μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα ούτε να κάνουν τηλεκπαίδευση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.  



Ξεκινά από την ερχόμενη Τετάρτη 7 Απριλίου ο εφοδιασμός των φαρμακείων με τα πρώτα self test και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν επαρκείς ποσότητες σε όλα τα φαρμακεία της χώρας, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης. 

Όπως ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τα self test θα γίνονται αποκλειστικά κατ’ οίκον και όχι στα φαρμακεία. 

Η διανομή των κατ' οίκον τεστ θα ξεκινήσει από τους μαθητές των Λυκείων, ηλικίας 16-18 ετών και τους καθηγητές, θα συνεχιστεί με τον παραγωγικό πληθυσμό άνω των 18 ετών και τέλος θα διατεθούν στους πολίτες άνω των 67 ετών που έχουν θωρακιστεί από τον εμβολιασμό.

Συγκεκριμένα για τους μαθητές, οι γονείς είναι υπεύθυνοι να παραλαμβάνουν τα τεστ για τα παιδιά τους με επίδειξη του ΑΜΚΑ και θα πραγματοποιείται σπίτι 24-48 ώρες πριν την έναρξη των μαθημάτων. Ο γονέας στη συνέχεια θα εκτυπώνει τη σχετική βεβαίωση οτι έγινε το τεστ και ο μαθητής θα την παίρνει μαζί του προκειμένου να την δείξει στον καθηγητή, ενώ χωρίς αυτήν ο μαθητής δεν θα μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημα.

«Χωρίς βεβαίωση οι μαθητές δε θα μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα ούτε να κάνουν τηλεκπαίδευση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.  

«Παραλαμβάνουμε κεντρικά τα self test, σε δυο αποθήκες στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη από τις αναδόχους προμηθεύτριες εταιρίες, αυτά μεταφέρονται σε 100 και πλέον φαρμακαποθήκες και στη συνέχεια σε όλα τα φαρμακεία στην Ελλάδα.  Η επιχείρηση διάθεσης των τεστ είναι πλήρως σχεδιασμένη και οργανωμένη. Σε όλο το μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας. Από την παρακολούθηση των προμηθειών  και των αποθεμάτων μέχρι την τελική διάθεσή τους από τα φαρμακεία. Την εποπτεία της εφοδιαστικής αλυσίδας έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις», επισήμανε ο κ. Κοντοζαμάνης. 

Σε ό,τι αφορά στον εφοδιασμό των φαρμακείων, σημείωσε ότι η εισαγωγή της πρώτης παρτίδας των self test ολοκληρώνεται σήμερα με την παράδοσή τους. Η επόμενη παράδοση είναι προγραμματισμένη στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και η τελευταία στις αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας. 

«Παραλαμβάνουμε κεντρικά τα self test, σε δυο αποθήκες στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη από τις αναδόχους προμηθεύτριες εταιρίες, αυτά μεταφέρονται σε 100 και πλέον φαρμακαποθήκες και στη συνέχεια σε όλα τα φαρμακεία στην Ελλάδα.  Η επιχείρηση διάθεσης των τεστ είναι πλήρως σχεδιασμένη και οργανωμένη. Σε όλο το μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας. Από την παρακολούθηση των προμηθειών  και των αποθεμάτων μέχρι την τελική διάθεσή τους από τα φαρμακεία. Την εποπτεία της εφοδιαστικής αλυσίδας έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις», επισήμανε ο κ. Κοντοζαμάνης. 

Ειδικά για την διάθεση των πρώτων self test από τα φαρμακεία ο Βασίλης Κοντοζαμάνης επεσήμανε επιγραμματικά τα εξής:

● θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των λυκείων

● οι γονείς θα μπορούν να παραλαμβάνουν για τα παιδιά τους με την επίδειξη των ΑΜΚΑ τους τα τεστ που τους αναλογούν

● το self test θα πραγματοποιείται στο σπίτι από 24 έως 48 ώρες πριν την έναρξη των μαθημάτων και το αποτέλεσμα του θα δηλώνεται στη σχετική πλατφόρμα

● στην περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, ο γονέας/ κηδεμόνας θα πρέπει να εκτυπώσει και να υπογράψει τη σχετική βεβαίωση την οποία θα φέρει μαζί του ο μαθητής καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και θα την επιδεικνύει στον εκπαιδευτικό της τάξης του που θα είναι επιφορτισμένος με το παρουσιολόγιο.

● όσοι μαθητές προκύπτουν θετικοί θα πρέπει να κάνουν το συντομότερο ένα δεύτερο τεστ αντιγόνου, δωρεάν σε δημόσια δομή (η λίστα των δομών θα αναγράφεται στο σχετικό ιστότοπο) προκειμένου να δικαιολογηθεί η απουσία από το σχολείο

● όσοι μαθητές δεν φέρουν μαζί τους την βεβαίωση δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους ούτε θα υπάρχει δυνατότητα τηλεκπαίδευσης.





πηγη 

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ αρνήθηκε να εμβολιαστεί...Εμεις γιατι δεν εχουμε δικαιωμα να αρνηθουμε;

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ αρνήθηκε να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca, απορρίπτοντας έτσι σχετική πρόσκληση του υπουργού Υγείας Γενς Σπαν....



«Η απάντησή μου στην πρόσκληση του Γενς Σπαν είναι “όχι!”. Δεν θα επιτρέψω να με πατρονάρει κανείς», δήλωσε ο κ. Ζεεχόφερ στην εφημερίδα BILD, αποφεύγοντας ωστόσο να αξιολογήσει το ίδιο το εμβόλιο, η χορήγηση του οποίου συνοδεύεται πλέον στην Γερμανία από τη σύσταση να αποφεύγεται στα άτομα κάτω των 60 ετών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Σπαν κάλεσε χθες, Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, τα μέλη της κυβέρνησης που είναι άνω των 60 ετών να εμβολιαστούν με AstraZeneca, προκειμένου να συμβάλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης για το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Η πρόσκληση αφορούσε την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ (66 ετών), τον Αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομικών Όλαφ Σολτς (62), τον υπουργό Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ (71), τον υπουργό Οικονομίας Πέτερ Αλτμάιερ (62) και τον υπουργό Αναπτυξιακής Συνεργασίας Γκερντ Μιούλερ (65).

Ανάλογη πρόσκληση είχε απευθύνει ο υπουργός Υγείας και στους Πρωθυπουργούς των κρατιδίων. «Θα το κάνω αμέσως μόλις έρθει η σειρά μου – και με AstraZeneca», δήλωσε ο 62χρονος Πρωθυπουργός της Κάτω Σαξονίας Στέφαν Βάιλ μέσω της εκπροσώπου του, η οποία διευκρίνισε ωστόσο ότι το κρατίδιο δεν έχει φθάσει ακόμη στον εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας 60-69 ετών.

Νωρίτερα σήμερα πάντως ο 65χρονος Ομοσπονδιακός Πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca στο Νοσοκομείο των Ενόπλων Δυνάμεων, στο Βερολίνο. Για ένα «μικρό τσίμπημα με μεγάλη επίδραση, ένα μικρό τσίμπημα που μπορεί να κάνει τη διαφορά», έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας Γενς Σπαν, εκφράζοντας την ικανοποίησή του.

Ερωτώμενος, αντίστοιχα, για τον υπουργό Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ, διευκρίνισε ότι δεν απευθύνθηκε σε κάποιον υπουργό συγκεκριμένα ζητώντας του να εμβολιαστεί με AstraZeneca και εξέφρασε την κατανόησή του για όσους επιθυμούν να συμβουλευτούν προηγουμένως τον γιατρό τους. «Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει κίνδυνος θρόμβωσης. Και τότε είναι λογικό να χρησιμοποιήσει κανείς διαφορετικό εμβόλιο», τόνισε.

Σε ό,τι αφορά τον εαυτό του, ο κ. Σπαν, ο οποίος είναι 40 ετών, δήλωσε ότι, «χωρίς να έχει συμβουλευτεί ακόμη γιατρό», θεωρεί ότι δεν συντρέχει τέτοιος κίνδυνος και ανέφερε ότι, όταν έρθει η σειρά του, θα δεχθεί να εμβολιαστεί με οποιοδήποτε διαθέσιμο εμβόλιο – και αυτό της AstraZeneca.

Ο υπουργός ζήτησε πάντως για μία ακόμη φορά μεγάλη προσοχή από τους πολίτες για την περίοδο του Πάσχα και σημείωσε ότι και ο ίδιος ακύρωσε τα σχέδιά του για επίσκεψη στην οικογένειά του. “Συνεχίζουμε με βιντεοκλήσεις”, είπε χαρακτηριστικά.




πηγη

Μήνυμα σε Anθeλλ#v*s: Δείτε το βίντεο και πάρτε το απόφαση....Η Ελλάδα δεν θα πεθάνει, εσείς δεν θα ξέρετε από που να φύγετε ! ! !

Και οταν λεμε Ανθελληνες εννοουμε και το Καθεστως των Κουληδων....

Αυτα για να ξηγιομαστε....

Δειτε λοιπον το βιντεο και ευχομαι να παρετε το μηνυμα...

Με αυτη την νεολαια δεν χανομαστε...



 

Απερχομενος "Πρωθυπουργος": Να προσεχετε εστω κι αν κανατε και τις δυο δοσεις εμβoλιoυ...(Γιατι το εκαναν αφου παλι μασκα θα φορουν;)

 


Εμφανιστηκε παλι περιστοιχισμενος απο γλειφτες και εδωσε ρεσιταλ υποκρισιας στα γεροντακια....

Θεατρινος, οπως ο κολητος του ο Λιγδανης....

Ψευτης, οπως ολοι οι πολιτικοι...

Και αναξιοπιστος, οπως ολοι οι Κουληδες του Καθεστωτος...

Καμαρωστε τον στο βιντεο...





Κανταφι εναντιον Χαφταρ στις εκλογες της Λιβυης ! ! ! Μεγαλα παιχνιδια μεταξυ Δυσεως και Ρωσιας...

Οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι πληροφοριών, συναντήθηκαν μυστικά αυτό το μήνα με τον γιο του κορυφαίου πολέμαρχου της Λιβύης Χαφτάρ, για να συζητήσουν την υποψηφιότητά του για την προεδρία του 2021...



Ο Σαντάμ Χαφτάρ, αναζητά τη Δυτική υποστήριξη για την εκστρατεία του, η οποία αναμένεται να τον βάλει ενάντια στον Σαϊφ αλ-Ισλάμ Καντάφι, γιο του πρώην ισχυρού Μουμάρ Καντάφι.  

Η νίκη του υιού Χαφτάρ θα μπορούσε να οδηγήσει σε στενότερες σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβύης, η οποία δεν αναγνωρίζει το εβραϊκό κράτος. Τον περασμένο χρόνο, το Μαρόκο, το Σουδάν, το Μπαχρέιν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συμφώνησαν να εξομαλύνουν τους δεσμούς με το Ισραήλ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους Ισραηλινούς αξιωματούχους πληροφοριών, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, ''ο υιός Χαφτάρ συζήτησε την κατάσταση στην περιοχή και τη φιλοδοξία του για σταθερότητα της χώρας του, καθώς και την υποστήριξή του για δημοκρατία στη χώρα του'', σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή για τη συνάντηση.

Η ισραηλινή πρεσβεία δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό. Οι υπηρεσίες πληροφοριών του Ισραήλ πιστεύεται εδώ και πολύ καιρό ότι υποστηρίζουν τον πατέρα του Haftar, αλλά η ισραηλινή κυβέρνηση δεν το έχει δηλώσει δημοσίως. 

Οι γενικές εκλογές της Λιβύης έχουν προγραμματιστεί για τις 24 Δεκεμβρίου 2021, οι πρώτες από το 2014. Οι προσπάθειες προγραμματισμού των εκλογών το 2018 και το 2019 καθυστέρησαν λόγω του εμφυλίου πολέμου της χώρας. Νωρίτερα αυτό το μήνα, το κοινοβούλιο της Λιβύης όρισε μια προσωρινή κυβέρνηση με προσωρινό πρωθυπουργό και προεδρικό συμβούλιο.

Οι ισραηλινές πηγές πληροφοριών αναμένουν ότι οι εκλογές θα είναι μια μάχη μεταξύ του Χαφτάρ και του Σαΐφ Αλ-Ισλάμ Καντάφι.

Η υποψηφιότητα του Καντάφι υποστηρίζεται από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες συναντήθηκε με τον υποψήφιο στη Μόσχα τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Ο Χαφτάρ, Λοχαγός του Λιβυκού Εθνικού Στρατού, ισχυρίζεται ότι διατηρεί ένα κοσμικό, δημοκρατικό όραμα για τη Λιβύη, σύμφωνα με τον πατέρα του. Ο πατέρας του Χαφτάρ, ο Χαλίφα Χαφτάρ, ήταν ένας έμπιστος πρώην στρατιωτικός ηγέτης υπό τον Μουαμάρ Καντάφι. Έφυγε για τις ΗΠΑ όπου πέρασε σχεδόν 20 χρόνια στη Βόρεια Βιρτζίνια και επέστρεψε στη Λιβύη το 2011.

Ως ηγέτης του Λιβυκού Εθνικού Στρατού, ο πρεσβύτερος Haftar απολαμβάνει τη δυτική υποστήριξη εδώ και χρόνια. Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν επέκρινε δημοσίως τον Λίβυο πολέμαρχο - τον οποίο η Γαλλία είχε υποστηρίξει για χρόνια - για την αιματηρή στρατιωτική εκστρατεία, και ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων τον κατηγόρησαν για ''εγκλήματα πολέμου''.

Η πολιορκία της Τρίπολης ωστόσο, δεν φάνηκε να βλάπτει τη σχέση του Χαφτάρ με τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μίλησε τηλεφωνικά με τον πολέμαρχο πριν λίγους μήνες και "αναγνώρισε τον σημαντικό ρόλο του Στρατηγού Χάφταρ στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και στην εξασφάλιση των πετρελαϊκών πόρων της Λιβύης".

Εάν και εφόσον οι παραπάνω πληροφορίες ευσταθούν, η πλάστιγγα για την ανάληψη της πολιτικής εξουσίας στη Λιβύη μετά τις εκλογές γέρνει υπέρ του υιού Χαφτάρ. Αυτό θα είναι προς όφελος του Ισραήλ αλλά και της Ελλάδας, η οποία στήριξε τον Χαφτάρ κατά τη διάρκεια του εμφυλίου στη Λιβύη.

Φαντάζει πάρα πολύ πιθανό, εφόσον ο υιός Χαφτάρ αναλάβει τα ηνία της χώρας το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο να πάρει τη θέση που του "αρμόζει", στον κάλαθο των αχρήστων. 




πηγη 

Καθηγητης Κουβελας: Στην Ελλάδα αποφασίζει μια επιτροπή ειδικών, τους οποίους τους διαλέξανε καφενειακά....(ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ)

Ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρθηκε σε μία σειρά από καίρια θέματα, όπως είναι οι αστοχίες της στρατηγικής των εμβολιασμών, οι εισηγήσεις της επιτροπής των ειδικών καθώς επίσης και το ζήτημα των αντισωμάτων....



Ξεκινώντας από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων που υπάγεται στο Υπουργείο Υγείας καθώς και την εφαρμογή του lockdown, ο κ. Κούβελας δήλωσε τα εξής:

«Το lockdown δεν έπρεπε να εφαρμοστεί. Όπως έχουμε πει πολλές φορές είναι ένα μέτρο 15 ημέρων άντε τριών εβδομάδων. Όταν κρατήσει τρία τρημηνα, τότε δεν είναι και πολύ σωστό. Το lockdown έχει νόημα ως χρόνος προετοιμασίας. Αν δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να προετοιμάσεις, να μην το κάνεις καθόλου. Αφήνεις την επιδημία να κυλήσει, προσπαθώντας αυτό που λέμε ελαχιστοποίηση της απώλειας. Πολλοί αποδίδουν τη μη καλή πορεία του lockdown στο ότι δεν εφαρμόστηκε.

Προφανώς δεν εφαρμόστηκε γιατί δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί. Είναι σαν να σας έλεγα, για να μην κάνουμε πατημασιές στο πάτωμα, όλοι να χρησιμοποιούμε τα φτερά μας. Δεν έχουμε φτερά, δεν γίνεται. Έτσι λοιπόν το lockdown δεν μπορεί να γίνει. Εάν εγώ έχω στο σπίτι έναν 19χρονο ερωτευμένο με τη γειτόνισσα, αυτομάτως, είτε μου αρέσει, είτε δεν μου αρέσει ο 19χρονος θα βάλει τα σεντόνια στο μπαλκόνι, θα μπει από τον υπόνομο σαν τον Γιάννη Αγιάννη, αλλά θα έρθει σε επαφή με την αγαπημένη του. Τώρα έχω δύο οικογένειες. Αν τώρα ο ερωτευμένος είναι ερωτευμένος με δύο γειτόνισσες καταλαβαίνετε όλη η γειτονιά θα είμαστε ένα και το αυτό.

Τίποτα δεν θα έπρεπε να κλείσει. Αυτό που θα έπρεπε να γίνεται είναι στοχευμένα μέτρα, αλλά δεν θέλουμε να πάρουμε τα μέτρα, γι΄ αυτόν τον λόγο αναγκαζόμαστε να προσποιούμαστε ότι παίρνουμε κάποια μέτρα που ξέρουμε από την αρχή ότι δεν δουλεύουν.

Τα μέτρα τα παίρνει ο καθένας κομμένα και ραμμένα πάνω του. Εμείς έχουμε το σκληρότερο lockdown στην Ευρώπη και το έχουμε, ενώ σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη, δεν έχουμε πρωτοβάθμια. Άρα, επί της ουσίας δεν ήμασταν σε θέση να κάνουμε lockdown.

Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη και το έψαξα, που υπάρχει απαξίωση των θεσμικών φορέων. Στην Ελλάδα ποιοι αποφασίζουν για την κολχικίνη, για την υδροξυχλωροκίνη; Μια επιτροπή ειδικών, τους οποίους πώς τους διαλέξαμε; Με βιογραφικά; Όχι, καφενειακά. 

Κάναμε μια επιτροπή ειδικών που τη διαλέξαμε μεταξύ μας. Δεν προκηρύχθηκαν θέσεις με αντικείμενα, να βάλουμε τα βιογραφικά μας να δούμε ποιος πραγματικά είναι καλός. Αυτή η επιτροπή λοιπόν έχει υποκαταστήσει τον ΕΟΦ, το Εθνικό Συμβούλιο Υγείας που αποφασίζει για τα πρωτόκολλα και έχει ευθύνη για τα πρωτόκολλα τα θεραπευτικά και κυρίως έχει υποκαταστήσει την Επιτροπή Αξιολόγησης φαρμάκων ανθρώπινης χρήσης.

Άμα ήμουν Πρωθυπουργός, δεν θα τη χρειαζόμουν. Θα είχα πέντε συμβούλους, κανένα δύο επιδημιολόγους, έναν συγκοινωνιολόγο γιατί είναι τεράστιο πρόβλημα οι μεταφορές, θα ήθελα έναν-δυο πολεοδόμους και κανένα δυο ψυχολόγους-ψυχίατρους και κοινωνιολόγο για να μου πουν πόσο αυτό το πράγμα το αντέχει ο μέσος άνθρωπος. Και θα τους είχαν για συμβούλους, με τους οποίους θα καθόριζα την πολιτική.

Για τις δουλειές της επιτροπής θα είχα τα θεσμοθετημένα όργανα, όπως τον ΕΟΦ και το ΚΕΠΥ. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν χρησιμοποιούμε ανθρώπους που ξέρουν τη δουλειά τους και πήραμε κάποιους καθηγητές που μπορεί και να μην έχουν δει ποτέ άρρωστο ή να μην ξέρουν τι γίνεται στην Ελλάδα για να μας συμβουλεύσουν πώς θα δουλέψουν τα νοσοκομεία. Και επίσης υπάρχει μια ρήση. Αν θες να μην κάνεις μια δουλειά, κάνε και μια επιτροπή».

Ο καθηγητής αναφέρθηκε και στα θεραπευτικά αντισώματα, την μέγιστη προσφορά των οποίων η Ελλάδα αγνοεί επιδεικτικά εδώ και πολλούς μήνες:

«Το ξέρετε ότι έχουν 87% αποτελεσματικότητα θεραπείας; Η δικαιολογία από τις 9 Νοεμβρίου μέχρι προχθές ήταν ότι δεν τα έχει εγκρίνει ο ΕΜΑ. Εδώ και 15 μέρες τα έχει εγκρίνει και ο ΕΜΑ. Ποια είναι λοιπόν η καινούργια δικαιολογία, γιατί δεν τα έχουμε πάρει ήδη στη χώρα μας; Στις 9 Νοεμβρίου δόθηκε άδεια από τον FDA, οι ευρωπαϊκές χώρες, μια-μια, το πήραν όλες. Η Γερμανία πήρε 200.000 δόσεις, η Γαλλία πήρε 100.000 δόσεις, η Ιταλία, η Ισπανία πήραν. Αυτοί που το προμηθεύτηκαν το πήραν με εθνικές διαδικασίες, δεν το είχε εγκρίνει ο ΕΜΑ γιατί καθυστερούσε.

Έχουμε δικαίωμα να δώσουμε εθνική άδεια στα προϊόντα. Εάν δεν θέλουμε να δώσουμε εθνική άδεια, τότε μπορούμε να κάνουμε μια διαδικασία που λέγεται κατ’ εξαίρεση εισαγωγή και να το φέρει ο ΙΦΕΤ αν δεν υπάρχει εταιρεία. Υπάρχει ΕΟΦ, υπάρχει ΙΦΕΤ, και στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει και εταιρεία η οποία είχε προϋπολογίσει 3.000 δόσεις. Μπορεί κάποιος να μου πει λοιπόν για ποιον λόγο συνεχίζουμε να μην έχουμε τα θεραπευτικά αντισώματα;.Άρα, να τους αντιγράψουμε τους έξω λοιπόν, αλλά γιατί δεν πήραμε το φάρμακο που πήραν όλοι οι άλλοι; Και υπήρχαν μηχανισμοί».

Όσον αφορά τα εμβόλια σημείωσε:

«Τα εμβόλια τα συγκεκριμένα δεν είναι όπως φαντάζονταν κάποιοι πέρυσι, με την έννοια των εμβολίων των κλασικών δεν υπάρχουν ακόμα. Μπορεί να υπάρχουν στο μέλλον, αλλά ακόμα δεν είναι τα εμβόλια που νομίζει ο κόσμος. Είναι συσκευές με μικροσωματίδια που διεγείρουν τον οργανισμό μας να κάνει την ανοσοποίηση. Αυτό δεν ξέρουμε ούτε για πόσο χρόνο το κάνει, ούτε σε τι βάθος το κάνει.

Δεν γίνεται τείχος ανοσίας για αυτή την αρρώστια και με αυτά τα εμβόλια γιατί δεν ξέρουμε αν χρειάζεται επανάληψη. Μέχρι να έχουμε τις δόσεις που χρειάζεται για να εμβολιάσουμε τις ευπαθείς ομάδες, αυτοί μάλλον θα θέλουν εμβολιασμό και τον Σεπτέμβρη, άρα δεν μπορούμε να πάμε για τείχος ανοσίας. Είναι λάθος η στρατηγική των εμβολιασμών. 

Θα έπρεπε να κάνουμε άλλου τύπου προσπάθειες, όχι για τείχος ανοσίας. Τείχος ανοσίας είναι εμβόλια όπως είναι τα κλασικά για τις παιδικές ασθένειες. Για τη γρίπη δεν πετυχαίνω τείχος ανοσίας, είναι κάθε χρόνο. Είναι άλλο η στρατηγική, δεν μπορούμε να μιλάμε για τείχος ανοσίες.

Οι μελέτες για τα εμβόλια τελειώνουν τον Δεκέμβριο του 2023. Άρα τα έχουμε βάλει πολύ νωρίς. Ευτυχώς είναι πολύ καλύτερα από αυτά που κάποιοι φοβόμασταν γιατί τα δοκιμάσαμε σε μεγάλους πληθυσμούς. Άρα το πρόβλημα της ασφάλειας λύθηκε. Αυτό όμως που συνεχίζουμε να μην ξέρουμε είναι για πόσο καιρό όσοι εμβολιάστηκαν θα έχουν ανοσία».





πηγη 

Στο προθυρα του πολεμου....Κανουν οτι μπορουν οι Αμερικανοι για να σταματησουν την κατασκευη του Ρωσικου αγωγου Nord Stream 2 ! ! !

Για οργανωμένο σχέδιο που σκοπό έχει να τινάξει στον αέρα τον Nord Stream 2 μιλούν οι Ρώσοι καθώς σημειώθηκαν πολεμικά επεισόδια με πλοία, υποβρύχια και κατασκοπευτικά αεροσκάφη που “έσπασαν” την ζώνη ασφαλείας του αγωγού.



Υπενθυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ έχουν απαιτήσει από το Βερολίνο να διακοπεί αμέσως ο αγωγός που συνδέει Γερμανία και Ρωσία μέσω Βαλτικής.

Τώρα αν οι σχέσεις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ με Ρωσία έφτασαν σε τέτοιο οριακό σημείο ώστε να απειλείται με διάλυση ο αγωγός, αυτό μόνο καλό δεν είναι εν όψει της κρίσης στην Ουκρανία.

Ενός αγωγού που έτσι και αλλιώς έχει άμεση σχέση με την Ουκρανία καθώς όταν θα ολοκληρωθεί, το Κίεβο παρακάμπτεται εντελώς από τον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη.

Tα περιστατικά αυτά δείχνουν τάση γενίκευσης της σύγκρουσης.

Τί αποκάλυψε η κατασκευάστρια εταιρεία του Nord Stream 2

Η κατασκευάστρια εταιρεία αναφέρει πως πολεμικά πλοία και αεροσκάφη βρίσκονται στην περιοχή που κατασκευάζεται ο αγωγός Nord Stream 2 και στις 28 Μαρτίου σημειώθηκε επεισόδιο όταν άγνωστο υποβρύχιο φέρεται να κτύπησε το βοηθητικό πλοίο Fortuna και τον αγωγό.

Ο διαχειριστής του αγωγού επίσημα μίλησε για “αυξημένη προκλητική δραστηριότητα” πολεμικών πλοίων στην περιοχή.

Ο διευθυντής του “Nord Stream 2 AG”, Andrey Minin, υποστήριξε ότι τους τελευταίους 3 μήνες υπάρχει μια ολοένα αυξανόμενη στρατιωτική παρουσία στην περιοχή

“Μετά την επανέναρξη της κατασκευής του αγωγού Nord Stream 2 τον Ιανουάριο του 2021, υπάρχει αυξανόμενη δραστηριότητα στρατιωτικών πλοίων, αεροσκαφών και ελικοπτέρων ξένων χωρών που οι πράξεις τους είναι προκλητικές” ανέφερε ο Minin προσθέτοντας ότι

“η παρουσία αυτών των πλοίων μπορεί να καταστρέψει τον αγωγό”

Ο Μίνιν ανέφερε επίσης ότι πολύ συχνά πραγματοποιεί πτήσεις σε μικρή απόσταση από το πλοίο τοποθέτησης σωλήνων του αγωγού πολωνικό ανθυποβρυχιακό αεροσκάφος τύπου PZL-Mielec М-28В1 Rbi και πως η δραστηριότητα των ξένων πλοίων γύρω από τα πλοία τοποθέτησης του αγωγού ενισχύθηκε το τελευταίο διάστημα.

Στις 28 Μαρτίου στη ζώνη προστασίας που υπάρχει γύρω από τα πλοία τοποθέτησης του αγωγού σε απόσταση μικρότερη του ενός μιλίου εμφανίσθηκε υποβρύχιο με άγνωστα διακριτικά.

Παράλληλα αναφέρει ότι στις 29 Μαρτίου, πέριξ του πλοίου τοποθέτησης σωλήνων του αγωγού Fortuna πραγματοποιούσε ελιγμούς το πολωνικό πολεμικό με αριθμό 823, ενώ τον Φεβρουάριο στην ζώνη εισήλθαν πολωνικά αλιευτικά τα οποία δεν ανταποκρίνονταν στις κλήσεις μέσω ασυρμάτου”.

“Εχουν γίνει πολεμικά επεισόδια”

“Υπάρχει μια Ζώνη Ασφαλείας 1,5 μίλι γύρω από το δίκτυο κατασκευής η οποία απαγορεύει πλοία να εισέλθουν. Παρόλ’ αυτά βλέπουμε συχνά στρατιωτικά πλοία δίπλα.

Στην περιοχή είδαμε ακόμη και ανθυποβρυχιακό αεροσκάφος της Πολωνίας να πετά χαμηλά κάνοντας κύκλους.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν γίνει αρκετά πολεμικά επεισόδια. Χαρακτηριστικό είναι ότι ένα άγνωστο υποβρύχιο πέρασε 1 μίλι μόλις δίπλα από τον αγωγό και το βοηθητικό πλοίο ‘Fortuna’, που ρίχνει τους σωλήνες του αγωγού.

Ακόμη και ψαρόβαρκες έχουν εισέλθει εντός της ζώνης απαγόρευσης του αγωγού.

“Μιλάμε για καθαρές σχεδιασμένες και προετοιμασμένες προκλήσεις με την χρήση απλών ψαρόβαρκων, πολεμικών πλοίων, υποβρυχίων και αεροσκαφών ώστε να παρακωλύσουν την κατασκευή του οικονομικού σχεδίου.

Πρόκειται μάλλον για το πρώτο και πρωτοφανές περιστατικό αυτού του είδους στην Ιστορία” κατέληξε.




πηγη

Απόφαση καταπέλτης του Conseil d' Etat στη Γαλλία: Δεν νομιμοποιούνται προνόμια για εμβoλιασμένoυς ! ! !

Απέρριψε αίτημα διπλοεμβολιασμένου να μην υφίσταται πλέον τα περιοριστικά μέτρα του lockdown!

Η απόφαση δέχεται ότι και οι εμβολιασμένοι μπορεί να είναι φορείς και να μεταδίδουν τον ιό!!Οπότε δεν νομιμοποιούνται προνόμια για εμβολιασμένους!!!



Το Conseil d' Etat αρνήθηκε να θεσπίσει διάκριση μεταξύ των πολιτών και να βγάλει από το υφιστάμενο lockdown τους εμβολιάσμένους αναγνωρίζοντας τους προνομιακή μεταχείριση έναντι των ανεμβολίαστων ,τινάζει στον αέρα τους μαζικούς εμβολιασμούς αφού δηλώνει ότι και οι εμβολιασμένοι μπορούν να είναι μεταδοτικοί και να μολύνουν. 

Εξανεμίζει το περιβόητο πιστοποιητικό εμβολιασμού αφού ουσιαστικά οι εμβολιασμένοι σύμφωνα με την απόφαση δεν είναι ακίνδυνοι μετάδοσης ως ενδεχόμενοι φορείς του ιού. Στέλνει στον κάλαθο των αχρήστων τους ισχυρισμούς των πραιτοριανών ότι οι καλοί γιατροί και οι καλοί εκπαιδευτικοί εμβολιάζονται για να μην θέσουν σe κίνδυνο ζωές ασθενών και παιδιών αφού η απόφαση του Ανώτατου Γαλλικού Δικαστηρίου δέχεται ότι και οι εμβολιασμένοι δύναται να μολύνουν και να μεταδώσουν τον ιό.Ακυρώνει στην πράξη την επιβολή διάκρισης επί εργασιακών δικαιωμάτων για εμβολιασμένους και μη αφού και οι 2 κατηγορίες δυνητικά μολύνουν.

Οπότε προς τι η πρεμούρα κάποιων κρατών να εμβολιάσουν οπωσδήποτε κάποιες επαγγελματικές κατηγορίες αφού σύμφωνα και με αυτήν την απόφαση σε τόσο υψηλό ευρωπαϊκό δικαστικό επίπεδο το εμβόλιο ως προν την εξάπλωση και μεταδοτικότητα του ιού είναι κάπως σαν δώρο άδωρoν;;;

Ένας Γάλλος διπλοεμβολιασμένος και με τις 2 δόσεις κατέφυγε στο Συμβούλιο Επικρατείας και ζήτησε να μην υποβάλλεται πλέον σε lockdown.H προσφυγή του απορρίφθηκε και μαζί του καταρρίπτεται η λογική υγειονομικού απαρτχάιντ για ανεμβολίαστους του Ισραήλ.

«Διπλοεμβολιασμένος ο εντολέας μου με δέσμευσε μαζί με τη συναδέλφισα μου να ζητήσουμε το τέλος του lockdown για άτομα που είχαν κάνει και τις 2 δόσεις εμβολίου», εξηγεί στη Figaro ο δικηγόρος Henri de Lagarde.

Η απάντηση του Δικαστηρίου εκδόθηκε σήμερα Πέμπτη κι αποτελεί ισχυρή νομολογία. Όπως αποκαλύπτει το Europe 1, αυτή του είδους η περίπτωση θέτει ένα ζήτημα νομικό και υγειονομικό εκρηκτικό που θα μπορούσε να επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις.

Ο δικαστής του Συμβουλίου Επικρατείας απέρριψε το αίτημα του αιτούντος. Τα μέτρα που τίθενται υπό αμφισβήτηση “υποκινήθηκαν […] από την ανάγκη περιορισμού της εξάπλωσης του ιού”, υπενθυμίζει στην απόφασή του.[…] από την αναγκαιότητα ανάσχεσης της εξάπλωσης του ιού»,σημειώνει στην απόφασή του. 

Ή αλλού, «όσο αποτελεσματικός και να είναι ο εμβολιασμός […], αυτός δεν περιορίζει ολοσχερώς την πιθανότητα τα εμβολιασμένα να παραμένουν φορείς του ιού». Τα εμβολιασμένα άτομα κινδυνεύουν να παραμείνουν επομένως μεταδοτικά και θα μπορούσαν να συμμετέχουν στην διάδοση της επιδημίας αν εξουσιοδοτηθούν να μην υφίστανται το lockdown. lefigaro 30/3/21

Mε άλλα λόγια ανεμβολίαστος και μη συμπτωματικός ή ασυμπτωματικός δεν μεταδίδει τον ιό και εμβολιασμένος μπορεί να τον μεταδίδει..Με ποια λογική ο εμβολιασμένος θα έχει δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης στα πάντα ενώ ο πρώτος αν και απόλυτα υγιής όχι;;;;Αυτή η η απόφαση αν και αφορά το lockdown ωστόσο με το σκεπτικό της δεν νομιμοποιεί διαφορετική μεταχείριση και σε όλους τους τομείς μεταξύ των 2 κατηγοριών πολιτών..

Όσα νομοθετικά διατάγματα γίνονται στο πόδι και ισχυρίζονται το αντίθετο έχουν από σήμερα απέναντί τους αυτή την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Γαλλίας και πλέον το ισραηλινό μοντέλο φαντάζει τριτοκοσμικό της Μ Ανατολής έξω από τα ευρωπαϊκά στάνταρ και το νομοθέτημα έκτρωμα του Ντράγκι για υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών καθίσταται έωλο αφού και οι εμβολιασμένοι μολύνουν…




Πηγη 1  2   4

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.