Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Ξεκινάει το ''σφράγισμα'' από τους μαθητές θα σκανάρονται στο μέτωπο.Δεν είναι τυχαίο...ΒΙΝΤΕΟ

 



Όπως το είχε πει ο Άγιος Παΐσιος ετσι γίνεται και τώρα.Με διάφορα πονηρά μέσα θα κάνουν εκβιασμούς, για να δέχονται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο μέτωπο ή στο χέρι.


 Υποχρεωτικό self test;;; Ιδού πως θα μετατραπούν τα σχολεία…

Όπως είδαμε το self test θα είναι υποχρεωτικό στα σχολεία!

Δάσκαλοι και ανήλικοι μαθητές θα πρέπει να κάνουν υποχρεωτικό self test μία φορά την εβδομάδα, συνηθίζοντας σε έναν νέο τρόπο ζωής, ο οποίος θα μοιάζει με εκείνον «σφραγισμένων» ανθρώπων (λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Θέλετε να δείτε πως θα μοιάζει;;;

Ιδού το βίντεο, το οποίο είναι άγνωστο από ποια χώρα είναι, αλλά δείχνει παιδιά σε σειρά να δείχνουν το μέτωπό τους για σκανάρισμα (θερμομέτρηση πυρετού) και έπειτα να δείχνουν κάτι σαν πιστοποιητικό ή ταυτότητα με Barcode!

Τα σχόλια περισσεύουν:


 

 

 

Πηγή 

 

 

 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.