Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Mεγάλn αύξnσn σε αυτoάvoσα voσnματα και καρκivoυς σε ασθεvεiς που έxoυν εμβoλιαστεi λεει γνωστoς παθoλoγoς...

Τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού είναι αναποτελεσματικά και υπεύθυνα για τον αυξημένο αριθμό περιπτώσεων καρκίνου...



Αυτό προειδοποιεί ο παθολόγος Δρ Ράιαν Κόουλ, ο οποίος κατηγορείται από συστημικά μέσα ενημερώσεις για ψευδείς ισχυρισμούς, όπως και άλλοι επιστήμονες, οι οποίοι αντιτίθενται στα εμβόλια mRNA, για τα οποία οι κρατικοί «ειδικοί» διαβεβαιώνουν πω αποτελούν την μοναδική και ασφαλή λύση κατά του COVID.

Όπως αναφέρει σε νέα του παρέμβαση, «στοιχεία από τους εμβολιασμένους ασθενείς του και δεδομένα που του έστειλαν ογκολόγοι δείχνουν ότι τα εμβόλια διαταράσσουν το ανοσοποιητικό σύστημα».

Ο Cole είπε επίσης ότι το ποσοστό θνησιμότητας από κάθε αιτία είναι υψηλότερο στα εμβολιασμένα άτομα.

Όταν κυκλοφόρησε το εμβόλιο, ο παθολόγος παρατήρησε ότι τα ποσοστά καρκίνου στις γυναίκες άρχισαν να αυξάνονται. Για παράδειγμα, όπως αναφέρει, ο αριθμός των περιπτώσεων καρκίνου του ενδομητρίου και του τραχήλου της μήτρας ήταν υψηλότερος από το συνηθισμένο.

«Αν βλέπω κάτι και βλέπουν κάτι και οι συνάδελφοί μου, πρέπει να το μάθει ο κόσμος!!!!

Τώρα με την Όμικρον, οι ενέσεις έχουν αποτύχει εντελώς.

Οι ενέσεις απ’ τις οποίες συνεχίζουν να λένε στον κόσμο να κάνει μια αναμνηστική δόση είναι μια πρωτεΐνη-ακίδα που είναι τοξική για το ανθρώπινο σώμα, που προκαλεί την ίδια νόσο με τον ιό και προδιαθέτει τον κόσμο για αυτοάνοσες επιθέσεις και ενδεχόμενα βραχυπρόθεσμους κινδύνους καρκίνου.

Έχω πάρα πολλούς ογκολόγους, αφότου τα ανέφερα αυτά, που παρουσιάζονται και λένε ”Ναι, παρατηρώ τους πιο παράξενους καρκίνους και καρκίνους που καταφέρναμε να διατηρούμε υπό έλεγχο και θεραπεία να επεκτείνονται αστραπιαία και να γίνονται σταδίου ΙΙ, σταδίου ΙΙΙ, σταδίου IV έτσι για πλάκα…” Κι αυτό είναι εξαιτίας της απορρύθμισης του ανοσοποιητικού που προκαλούν αυτές οι ενέσεις…», τόνισε χαρακτηριστικά!

Μεγάλη «άνοδο». σε διάφορα αυτοάνοσα νοσήματα και καρκίνους σε ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί έχει παρατηρήσει ο παθολόγος Δρ. Ryan Cole, ο οποίος είναι διευθυντής σε διαγνωστικό εργαστήριο στην πολιτεία του Αϊντάχο.

«Από την 1η Ιανουαρίου, στο εργαστήριο, βλέπω 20 φορές αύξηση των καρκίνων του ενδομητρίου σε σχέση με αυτά που έβλεπα σε ετήσια βάση τα προηγούμενα χρόνια», ανέφερε ο Δρ Κόουλ σε συνέντευξη του.

«Δεν υπερβάλλω καθόλου γιατί κοιτάζω τους αριθμούς μου χρόνο με τον χρόνο, και λέω Θεέ μου, δεν έχω ξαναδεί τόσους πολλούς καρκίνους του ενδομητρίου»», συνέχισε.

Εξηγώντας τα ευρήματά του ο Cole είπε ότι τα εμβόλια φαίνεται να προκαλούν σοβαρά αυτοάνοσα προβλήματα, με τρόπο που περιέγραψε ως «αντίστροφη απόκριση του ίου HIV.

Ο Cole εξήγησε ότι δύο τύποι κυττάρων απαιτούνται για την επαρκή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος: «Βοηθητικά Τ-κύτταρα», που ονομάζονται επίσης «κύτταρα CD4» και «Τ-κύτταρα δολοφόνοι», συχνά γνωστά ως «κύτταρα CD8».

Σύμφωνα με τον Cole, σε ασθενείς με HIV, υπάρχει μια μαζική καταστολή των «βοηθητικών Τ-κυττάρων» που προκαλούν κατακόρυφη πτώση των λειτουργιών του ανοσοποιητικού συστήματος και αφήνουν τον ασθενή επιρρεπή σε διάφορες ασθένειες.

Ομοίως, ο Cole περιγράφει, «μετά τον εμβολιασμό, αυτό που βλέπουμε είναι μια πτώση στα φονικά Τ-κύτταρά, στα CD8 κύτταρα σας».

«Και τι κάνουν τα κύτταρα CD8; Διατηρούν υπό έλεγχο όλους τους άλλους ιούς», συνέχισε.



πηγη 

Kατι βρωμαει και ζεxvει....Η Ρfiιzer μπλoκάρει πληρoφoρiες για τα εμβoλια, η Μοderηa εξαφαviζει έγγραφo της FDΑ ! ! !

Με βάση τα καταγεγραμμένα στοιχεία έως τις 21 Ιανουαρίου 2022, συνολικά έχουν πεθάνει από εμβόλια 22.607 άνθρωποι ενώ οι συνολικές παρενέργειες φθάνουν το 1.071.854 και οι μυοκαρδίτιδες φθάνουν τις 29.716 προφανώς όχι αμελητέα νούμερα…



Όχι δεν ζούμε σε ένα κόσμο ειδυλλιακό όπου οι φαρμακευτικές εταιρίες είναι αγγελικά πλασμένες.

Είναι εταιρίες, έχουν μετόχους, στόχος τους το κέρδος και προφανώς οτιδήποτε χαλάει την συνταγή πρέπει να εξαφανιστεί όπως οι παρενέργειες.

Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα ελάχιστοι μιλούν για το σύστημα VAERS το σύστημα παρακολούθησης των ανεπιθύμητων παρενεργειών των εμβολίων που ανήκει στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων CDC των ΗΠΑ.

Με βάση τα καταγεγραμμένα στοιχεία έως τις 21 Ιανουαρίου 2022, συνολικά έχουν πεθάνει από εμβόλια 22.607 άνθρωποι ενώ οι συνολικές παρενέργειες φθάνουν το 1.071.854.

Ενδιαφέρον είναι το στοιχείο ότι οι παρενέργειες τύπου μυοκαρδίτιδας φθάνουν τις 29.716 προφανώς όχι αμελητέα νούμερα…

Για την ιστορία να αναφερθεί ότι στο σύστημα VAERS με βάση την έκθεση Lazarus μόνο το 1% των περιπτώσεων παρουσιάζεται… ωστόσο άλλοι εκτιμούν ότι αναφέρεται το 15% με 20% των συνολικών παρενεργειών.

Τι συμβαίνει με τα εμβόλια;

Η Moderna εξαφάνισε έγγραφο του FDA του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ

Ένα έγγραφο της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) που εξηγεί γιατί ο οργανισμός ενέκρινε το εμβόλιο COVID-19 της Moderna αφαιρέθηκε από τον ιστότοπο του οργανισμού πρόσφατα.

Το έγγραφο παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι ρυθμιστικές αρχές κατέληξαν στην απόφαση έγκρισης και περιλάμβανε αναφορές σε μια αδημοσίευτη ανάλυση που διαπίστωσε ότι τα ποσοστά της καρδιακής φλεγμονής μετά τον εμβολιασμό ήταν υψηλότερα από ότι είχε βρει πριν από οποιαδήποτε υπηρεσία των ΗΠΑ.

Αφού οι The Epoch Times εξέτασαν το έγγραφο και έστειλαν ερωτήσεις σχετικά με αυτό στους εκπροσώπους της FDA, εξαφανίστηκε από τον ιστότοπο του οργανισμού.

«Είμαστε ενήμεροι για το ζήτημα και ελπίζουμε να αναδημοσιευτεί το έγγραφο το συντομότερο δυνατό», είπε ένας εκπρόσωπος στις 3 Φεβρουαρίου.

Η Barbara Loe Fisher, πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Πληροφοριών Εμβολίων, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που υποστηρίζει την ενημερωμένη συναίνεση, επισήμανε ότι «το κοινό έχει το δικαίωμα να εξετάσει τα στοιχεία που χρησιμοποιεί η FDA για να αδειοδοτήσει νέα εμβόλια mRNA ως ασφαλή και αποτελεσματικά» 

«Η έλλειψη διαφάνειας ενθαρρύνει μόνο τη δυσπιστία προς τις κρατικές υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένες με την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ο FDA θα πρέπει να κοινοποιήσει αμέσως όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τη συχνότητα της μυοκαρδίτιδας και άλλων σοβαρών ανεπιθύμητων συμβάντων μετά από εμβολιασμούς με εμβόλια mRNA για τον COVID-19, είτε αυτές οι πληροφορίες έχουν παρασχεθεί στον οργανισμό από φαρμακευτικές εταιρίες είτε έχουν ανακαλυφθεί μέσω εσωτερικών αναλύσεων πρόσθετων δεδομένων που συλλέγονται από επιστήμονες.

Η ανάλυση του FDA εξέτασε δεδομένα τεσσάρων βάσεων δεδομένων υγειονομικής περίθαλψης και υπολόγισε ότι, μεταξύ των ανδρών ηλικίας 18 έως 25 ετών, το ποσοστό μυοκαρδίτιδας μετά τον αρχικό εμβολιασμό με Moderna ήταν 148 ανά εκατομμύριο εμβολιασμένους άνδρες.

Ο FDA ενέκρινε το εμβόλιο της Moderna στις 31 Ιανουαρίου 2022 χωρίς να συγκαλέσει την συμβουλευτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων για τα εμβόλια, εξέλιξη που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Η συμβουλευτική επιτροπή εμβολίων των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων CDC έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει στις 4 Φεβρουαρίου για να εξετάσει τα δεδομένα σχετικά με το εμβόλιο.

Οι ύποπτες κινήσεις της Pfizer

Μόνο ως ύποπτες θα μπορούσαν να θεωρηθούν οι κινήσεις της Pfizer η οποία ενώ δηλώνει ότι είναι υπέρ της διαφάνειας και της κοινοποίησης όλων των στοιχείων… αναφέρει ότι πρέπει να υπάρξει έλεγχος στο τι θα αποκαλυφθεί από όλη την μελέτη εκατοντάδων χιλιάδων σελίδων για την παραγωγή των εμβολίων της…

Η κίνηση αυτή είναι ύποπτη καθώς είτε μια εταιρία είναι υπέρμαχη της διαφάνειας χωρίς όρους, είτε προσπαθεί να συγκαλύψει… ορισμένα επίμαχα σημεία της μεγάλης έρευνας και μελέτης για τα εμβόλια και στις τρεις φάσεις έως την τελική τους έγκριση για τους ανθρώπους.

Η Pfizer ζήτησε από ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο να της επιτρέψει να παρέμβει σε μια υπόθεση όπου οι ρυθμιστικές αρχές των φαρμάκων των ΗΠΑ o FDA προσπαθεί να καθυστερήσει την αποκάλυψη των δεδομένων για το εμβόλιο της Pfizer για τον COVID-19.

Η Pfizer λέει ότι υποστηρίζει την αποκάλυψη των δεδομένων, αλλά θέλει να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες που εξαιρούνται από την αποκάλυψη βάσει του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (FOIA) δεν «θα αποκαλυφθούν με ακατάλληλο τρόπο».

Οι Επαγγελματίες Δημόσιας Υγείας και Ιατρικής για τη Διαφάνεια κατέθεσαν μήνυση κατά του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) το 2021 αφού ο οργανισμός, ανταποκρινόμενος στο αίτημα FOIA, ισχυριζόμενος ότι θα χρειαστούν 20 χρόνια για να δημοσιοποιηθούν τα δεδομένα για το εμβόλιο.

Ο FDA ζήτησε αργότερα 75 χρόνια ώστε να δημοσιευθούν όλα τα δεδομένα για τα εμβόλια της Pfizer… αλλά ο δικαστής απέρριψε το αίτημα και διέταξε τη ρυθμιστική αρχή να δημοσιοποιεί 55.000 σελίδες το μήνα, κάτι που θα απαιτούσε οκτώ μήνες για να αποκαλύψει πλήρως τα αρχεία.

Περίπου δύο εβδομάδες μετά την απόφαση του δικαστηρίου να δημοσιευτούν όλα τα αρχεία ουσιαστικά άμεσα, στις 21 Ιανουαρίου 2022, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν την Pfizer ζήτησαν από τον περιφερειακό δικαστή των ΗΠΑ που επιβλέπει την υπόθεση, να επιτρέψει στην Pfizer να παρέμβει.

Η Pfizer δεν γνώριζε την υπόθεση έως ότου τα στελέχη διάβασαν ειδήσεις σχετικά με την δημοσιοποίηση των εν λόγω εγγράφων, ώστε να διασφαλίσει ότι θα γίνουν οι κατάλληλες διορθώσεις, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

Ο FDA ζήτησε να καθυστερήσει η δημοσιοποοίηση των δεδομένων για τα εμβόλια της Pfizer

Υπό το πρίσμα των αντιρρήσεων του FDA για το επιταχυνόμενο χρονικό πλαίσιο, η Pfizer «επιδιώκει να παρέμβει σε αυτήν την ενέργεια για συγκεκριμένο σκοπό ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες που εξαιρούνται από τη γνωστοποίηση βάσει της FOIA προστατεύονται επαρκώς καθώς η FDA συμμορφώνεται με την εντολή του Δικαστηρίου».

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι είπαν στο δικαστήριο ότι θέλουν τη βοήθεια της Pfizer «λόγω της άνευ προηγουμένου ταχύτητας με την οποία το Δικαστήριο διέταξε την FDA να επεξεργαστεί τα επίμαχα αρχεία».

«Ο FDA αναμένει την συνεργασία με την Pfizer σχετικά με το ποια τμήματα των αρχείων υπόκεινται στην Εξαίρεση 4, τον νόμο περί εμπορικών μυστικών, 18 USC § 1905 ή άλλες νομοθετικές προστασίες θα είναι απαραίτητο συστατικό των προσπαθειών του οργανισμού να εκπληρώσει τις έκτακτες ανάγκες αυτής της υπόθεσης».

«Αν και ο FDA διαθέτει περισσότερους από επαρκείς πόρους για την ταχεία κυκλοφορία αυτών των εγγράφων ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων έχει δηλώσει επανειλημμένα τη δέσμευσή του για την προστασία των συμφερόντων της Pfizer.

Η Pfizer, ωστόσο, δεν παρέχει κανένα ξεκάθαρο λόγο για τον οποίο χρειάζεται να παρέμβει ώστε να παράσχει βοήθεια.

Ούτε ο ενάγων μπορεί να διακρίνει γιατί η Pfizer πρέπει να παρέμβει σε αυτό το θέμα για να βοηθήσει την FDA για την άμεση έκδοση των εγγράφων.

Ο δικαστής, δεν μπορούσε να κατανοήσει πως η παρέμβαση της Pfizer θα βοηθούσε στην επιτάχυνση της δημοσιοποίησης των εγγράφων.

Επιπλέον, οι δικηγόροι της Pfizer επισήμαναν ότι ενώ η εταιρεία δεν σχεδιάζει επί του παρόντος να αμφισβητήσει την εντολή του δικαστηρίου, δεν θα απέκλειαν να την αμφισβητήσουν αργότερα.

«Η Pfizer δεν σκοπεύει επί του παρόντος να ζητήσει από το Δικαστήριο να επανεξετάσει την απόφαση της 6ης Ιανουαρίου 2022, αλλά η Pfizer δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να παραιτηθεί από το δικαίωμα της να το πράξει αργότερα εάν οι συνθήκες αλλάξουν».

Ο ανώτερος δικαστής πρόκειται να ακούσει τα επιχειρήματα υπέρ και κατά της προτεινόμενης παρέμβασης της Pfizer στις 28 Ιανουαρίου στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Τέξας.

Οι ρυθμιστικές αρχές χορήγησαν άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στο εμβόλιο της Pfizer τον Δεκέμβριο του 2020, υποστηρίζοντας τότε ότι ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικό στην πρόληψη λοιμώξεων και σοβαρών ασθενειών.

Έκτοτε, το εμβόλιο έχει αποδειχθεί ότι παρέχει ελάχιστη προστασία έναντι λοιμώξεων και η αποτελεσματικότητά του έναντι σοβαρών ασθενειών έχει μειωθεί και ορισμένες παρενέργειες που συνδέονται με το εμβόλιο εντοπίστηκαν μετά την έγκριση, συμπεριλαμβανομένης της καρδιακής φλεγμονής και των σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων.

Η FDA και άλλοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ συνεχίζουν να συνιστούν σχεδόν σε όλους τους Αμερικανούς να εμβολιάζονται με εμβόλια της Pfizer…

Τι είχε αποφασίσει αμερικανικό δικαστήριο;

Την άμεση δημοσιοποίηση όλων των στοιχείων για τα εμβόλια της Pfizer από τον FDA διέταξε το ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ, απορρίπτοντας την μέχρι τώρα πρακτική για δημοσιοποίηση μόλις 500 σελίδων μηνιαίως.

Μέχρι στιγμής ο FDA δημοσιοποιεί μόλις 500 σελίδες το μήνα από τα δεδομένα που υποβάλλει η Pfizer για την αδειοδότηση του εμβολίου της για την Covid-19.

Πλέον πρέπει να δημοσιοποιούν 55.000 σελίδες το μήνα.

Υποθέτοντας ότι υπάρχουν περίπου 450.000 σελίδες, αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούν λίγο περισσότερο από οκτώ μήνες για να δει ο κόσμος πως αδειοδοτήθηκε το εμβόλιο της Pfizer.

Μεγάλη νίκη διαφάνειας

Σύμφωνα με τους νομικούς που κέρδισαν την υπόθεση κατά του FDA, η απόφαση είναι μια μεγάλη νίκη για τη διαφάνεια και αφαιρεί ένα από τα εμπόδια που είχαν οι ομοσπονδιακές αρχές “υγείας” σχετικά με τα δεδομένα που χρειάζονται ανεξάρτητοι επιστήμονες για να προσφέρουν λύσεις και να αντιμετωπίσουν σοβαρά ζητήματα με το τρέχον πρόγραμμα εμβολίων.

Κανένα άτομο δεν πρέπει ποτέ να εξαναγκαστεί να συμμετάσχει σε μια ανεπιθύμητη ιατρική διαδικασία, ανέφεραν.

Και ενώ είναι αρκετά κακό που η κυβέρνηση παραβίασε αυτό το βασικό δικαίωμα ελευθερίας επιβάλλοντας το εμβόλιο Covid-19, η κυβέρνηση ήθελε επίσης να κρύψει τα δεδομένα περιμένοντας να πετύχει πλήρως αυτό στο οποίο βασιζόταν για την άδεια χρήσης αυτού του προϊόντος.

Διατάζοντας την έγκαιρη δημοσιοποίηση των εγγράφων, ο δικαστής αναγνώρισε ότι η δημοσιοποίηση αυτών των δεδομένων είναι ύψιστης δημόσιας σημασίας και θα πρέπει να είναι μία από τις υψηλότερες προτεραιότητες του FDA.

Τι είχε προηγηθεί;

Απίστευτο και όμως αληθινό…

Ένα ακόμη συμβάν που αυξάνει την καχυποψία και γεννά πολλά ερωτηματικά ήρθε να προστεθεί… στο κεφάλαιο εμβόλια της Pfizer…

Ο αμερικανικός οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων (FDA) υποστηρίζει ότι χρειάζεται 75 χρόνια για να αποδεσμεύσει πλήρως τα δεδομένα για το εμβόλιο της Pfizer κατά του covid 19.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων ο FDA ζήτησε από έναν δικαστή να δώσει προθεσμία 75 χρόνια για να δημοσιοποιήσει τα δεδομένα σχετικά με το εμβόλιο Pfizer και BioNTech, 20 χρόνια περισσότερα από προηγούμενη απόφαση δικαστηρίου στα 50 χρόνια.

Ο αμερικανικός οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων (FDA), ανέφερε στο δικαστήριο ότι μπορεί να επισπεύσει την δημοσίευση των δεδομένων σε πάνω από 500 σελίδες ανά μήνα.

Αλλά ανέφερε επίσης ότι υπάρχουν πάνω από 59.000 σελίδες από αυτές που είχαν παρουσιαστεί σε προηγούμενο δικαστήριο…που δεν εμφανίστηκαν… 

Δεν είναι περίεργο να εμφανίζονται ξαφνικά όχι 59 σελίδες αλλά 59.000 σελίδες που είχαν εξαφανιστεί…

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα δικαστήριο αποφάσισε να αποδεσμεύσει τις 329.000 σελίδες που αφορούν όλη την έρευνα για τα εμβόλια της Pfizer…

Ωστόσο σε νέο δικαστήριο αποκαλύπτεται ότι τελικά οι σελίδες που αφορούν όλη την έρευνα για τα εμβόλια δεν ήταν 329.000 σελίδες αλλά 388.000 σελίδες δηλαδή 59.000 περισσότερες…

Το δικαστήριο αποφάσισε, προσέξτε αποφάσισε, κάθε μήνα να δημοσιοποιούνται 500 σελίδες από τις 329.000 σελίδες της συνολικής έρευνας που τελικά αποδεικνύεται ότι είναι 388.000 σελίδες.

Θα χρειαστούν 75 αντί 50 χρόνια για να δημοσιευθούν όλα τα έγγραφα δηλαδή μέχρι το 2096 αντί μέχρι το 2076.

Όπως αναφέρθηκε από αυτούς που δημοσιοποίησαν τα στοιχεία μόνο στις πρώτες 500 σελίδες υπήρχαν συνολικά 42.086 αναφορές περιστατικών για ανεπιθύμητες παρενέργειες (25.379 ιατρικά επιβεβαιωμένες, 16.707 μη ιατρικά επιβεβαιωμένες), που καλύπτουν 158.893 συνολικά συμβάντα.

Άλλαξε η απόφαση

Ο δικαστής μετά την νέα εξέλιξη να εμφανιστούν δηλαδή 59.000 σελίδες που ήταν εξαφανισμένες και από 329.000 να φθάσουν στις 388.000… πριν λίγες εβδομάδες αποφάσισε να δημοσιευτούν 12.000 σελίδες έως τις 31 Ιανουαρίου 2022 και εν συνεχεία 500 σελίδες ανά μήνα.

Αυτό το χρονοδιάγραμμα των 75 ετών, θα χρειαζόταν τουλάχιστον μέχρι το 2096, είπε ο Aaron Siri, δικηγόρος που ασχολείται με την υπόθεση.

«Αν δυσκολεύεστε να πιστέψετε αυτό που διαβάζετε – αυτό συμβαίνει επειδή είναι δυστοπία για την αμερικανική κυβέρνηση να δίνει στην Pfizer δισεκατομμύρια, να επιβάλλει εντολές εμβολίων στους Αμερικανούς να πάρουν το προϊόν της, να απαγορεύει στους Αμερικανούς να μηνύσουν την Pfizer για παρενέργειες, αλλά παρόλα αυτά αρνούνται να επιτρέψουν στους Αμερικανούς να δουν τα δεδομένα με βάση τα οποία εγκρίθηκαν τα εμβόλια.

Η υπόθεση κινήθηκε για λογαριασμό της Δημόσιας Υγείας και των Επαγγελματιών Ιατρών για τη Διαφάνεια, η οποία είπε ότι ο αμερικανικός FDA δεν συνεργάστηκε στο αίτημα που υποβλήθηκε.

Η ομάδα περιλαμβάνει την Dr. Carole Browner, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Λος Άντζελες David Geffen School of Medicine.

Toν Peter Doshi, αναπληρωτή καθηγητή στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου του Marylanh και τον Harvey Risch, καθηγητή επιδημιολογίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Yale.

Ο FDA για να εγκρίνει το εμβόλιο χρειάστηκε 108 ημέρες και για να δημοσιοποιηθούν όλα τα έγγραφα στο κοινό θα απαιτηθούν 75 χρόνια ή 27.375 ημέρες…. – Απαράδεκτο

Η ομάδα λέει ότι τα δεδομένα πρέπει να δημοσιοποιηθούν γρήγορα, επειδή ο αμερικανικός οργανισμός FDA χρειάστηκε μόλις 108 ημέρες για να τα εξετάσει και να χορηγήσει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στο εμβόλιο Pfizer-BioNTech αλλά για να τα δημοσιεύσει ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες του κόσμου… ζητάει προθεσμία 75 ετών…

Το θέμα είναι πιο επείγον επειδή εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν υποστεί τις συνέπειες των υποχρεωτικών εμβολιασμών.

Το εμβόλιο της Pfizer είναι το μόνο που έχει εγκριθεί επίσημα από τις ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων.

Οι εγκρίσεις σημαίνουν ότι τα προϊόντα έχουν εκπληρώσει το υψηλότερο όριο ασφάλειας και αποτελεσματικότητας από εκείνα που έχουν λάβει άδεια έκτακτης ανάγκης δηλαδή τα υπόλοιπα εμβόλια.

Όπως αναφέρει η πλευρά που προσέφυγε στην δικαιοσύνη και ζήτησε να δημοσιευτούν όλα τα έγγραφα για το εμβόλιο της Pfizer… σε άλλες περιπτώσεις ο FDA δίνει στην δημοσιότητα μεγάλο μέρος των εγγράφων αλλά στην περίπτωση του εμβολίου της Pfizer σκόπιμα επιχείρησε να μπλοκάρει τις διαδικασίες.

Γιατί ένας οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο;

Η Pfizer έχει κάθε λόγο… όμως η ρυθμιστική αρχή που εγκρίνει τα εμβόλια γιατί να θέλει να τα κρατήσει μυστικά τα έγγραφα;

Μήπως γιατί θα αποδειχθεί ότι αποσιώπησαν πολλά προβλήματα και ο FDA θα βρεθεί αναξιόπιστος;

«Καθώς η πανδημία μαίνεται, απαιτείται επειγόντως ανεξάρτητη αξιολόγηση αυτών των εγγράφων από εξωτερικούς επιστήμονες ώστε να δοθούν πειστικές απαντήσεις και να αρθεί η καχυποψία και ο προβληματισμός σε εκατομμύρια πολιτών που δεν θέλουν να εμβολιαστούν».

Ο οργανισμός FDA είπε ότι το Κέντρο Βιολογίας, Αξιολόγησης και Έρευνας διατηρεί τα αρχεία που ζητά ο ενάγων, αλλά έχει μόνο 10 άτομα προσωπικό και δύο από αυτούς είναι νέοι, με αποτέλεσμα να είναι πιο αργοί στην επεξεργασία των σελίδων από τους άλλους εργαζόμενους.

Κάθε γραμμή κάθε σελίδας πρέπει να ελέγχεται για να διασφαλιστεί ότι εφαρμόζονται οι κατάλληλες διορθώσεις, επισήμανε ο FDA.


πηγη 

ΣKOΤΩΝΕl AΘΩOΥΣ ΠΟΛlΤΕΣ Ο ZΑΒOΣ! ! ! Nτoκoυμέvτα για το Eιδικo Δικαστnριo...




Ντοκουμέντα που μπορεί να στείλουν όλη την κυβέρνηση στο Ειδικό Δικαστήριο...



Νεκροί 567 άνθρωποι εκτός ΜΕΘ και 340 σε ΜΕΘ μόνο στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. 

Δηλαδή 60% των ασθενών δεν είχαν την περιθαλψη που ίσως τους έσωζε την ζωή....

Δεν τα λεμε εμεις...

Ο Γιώργος Τρελλόπουλος είναι επιμελητής Α’ στο νοσοκομείο Γεώργιος Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και ασχολείται με όλες τις αγγειακές παθήσεις, φλεβικές και αρτηριακές. 

Είναι εξειδικευμένος στην ενδαγγειακή αντιμετώπιση των ανευρυσμάτων της κοιλιακής και θωρακικής αορτής, των στενώσεων των καρωτίδων και των στενώσεων και αποφράξεων των κάτω άκρων.



πηγη 

Ταυτoπoιnθnκαν αλλoι δυο φovιαδες του Aλκn στην Θεσσαλoviκη...Aλβαvoi και αυτoi ! ! !

Η Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε στην ταυτοποίηση δύο ατόμων, που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη....



Πρόκειται για δύο 20χρονους αλβανικής καταγωγής, εις βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία.

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν σε 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συμμετείχε σε επίθεση σε βάρος δύο ατόμων τον Μάρτιο του 2019 στην περιοχή Χαριλάου, από κοινού με τον 23χρονο συλληφθέντα για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 19χρονου, ανακοινώνεται ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω 22χρονος ημεδαπός και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες για τη συμμετοχή τους στην επίθεση ο προαναφερόμενος 23χρονος αλλοδαπός και δύο 20χρονοι ομοεθνείς συνεργοί του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα.

Για την ανθρωποκτονία του 19χρονου, οι έρευνες συνεχίζονται και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Διαψεύδεται από υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η διαφυγή εμπλεκόμενου

Σε διάψευση των πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες 20χρονος που εμπλέκεται στη δολοφονική επίθεση διέφυγε στην Αλβανία για να γλιτώσει τη σύλληψη, προχώρησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Δεν έχει ταυτοποιηθεί συνεργός του 23χρονου κατηγορουμένου για την επίθεση, άρα δεν μπορεί να διέφυγε κάποιος», ανέφεραν πηγές του υπουργείου, διευκρινίζοντας ότι «ακόμα και αν διέφευγε όμως, με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης θα εκδίδετο στη χώρα μας».

Οι έρευνες για τη σύλληψη των συνεργών του 23χρονου βασικού υπόπτου συνεχίζονται ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού ο πρωθυπουργός και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα καλέσουν τις επόμενες ημέρες όλους τους εμπλεκομένους, κόμματα και αθλητικές ομάδες να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την εξυγίανση του χώρου και να παραμείνουν σε διαρκή επαφή για να ξεριζώσουν τα κακοποιά στοιχεία από τα γήπεδα και τους αθλητικούς χώρους.

Κούγιας: Με προειδοποίησαν για ενδεχόμενο συγκάλυψης

Λεπτομέρειες αναφορικά με την υπόθεση μοιράστηκε ο Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο γνωστός ποινικολόγος αναρωτήθηκε τι γίνεται με τους υπόλοιπους φερόμενους δράστες της επίθεσης, γιατί κατηγορούνται όλοι για ανθρωποκτονία από κοινού και για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας εναντίον των φίλων του θύματος.

Όπως τόνισε, «υπάρχουν 6-7 που κυκλοφορούν ελεύθεροι».

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι τον προειδοποίησαν «για ενδεχόμενο συγκάλυψης» και του προσκόμισαν φωτογραφία όπου «ο φερόμενος ως δολοφόνος είναι μαζί με αδερφικό του φίλο, γιο ανώτερου στελέχους της αστυνομίας του τμήματος αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης», τονίζοντας ότι αυτό «δεν αποτελεί κατηγορία, αλλά ενδεχόμενο», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ακολούθως είπε ότι βρέθηκαν πάρα πολλά όπλα λοστοί, μαχαίρια, χατζάρια στην έρευνα, όπου ο νόμος τα χαρακτηρίζει όπλα, αλλά έφεραν ένα κατηγορούμενο για όλα τα όπλα και δεν έγινε έλεγχος dna και αποτυπωμάτων για όλα τα όπλα.

Αναρωτήθηκε γιατί «δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση ώστε να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο».

Όπως είπε είναι διαπιστωμένο ότι συμμετείχαν 7-8 με δύο – τρία αυτοκίνητα που φαίνονται και στα βίντεο.

Τέλος, συμπλήρωσε ότι είναι θέμα τιμής για την αστυνομία να συλλάβει τους άλλους έξι.




πηγη

Tελεiωσε ο τσαμπoυκας; Γιαvvακoπoυλoς: Oφεiλoυμε όλoι ν’ ακoλoυθoύμε αυτά τα οπoiα λέvε οι ειδικoi, ώστε να παραμέvoυμε ασφαλεiς…

Κριμα....

Ειχες δωσει ελπιδες σε πολλους ανθρωπους...

Τι συνεβη μεγαλε;

Πηρες κανα δωρακι;

Φοβηθηκες;

Τι παιζει ρε Δημητρακη;

Πες μας οτι το λες ειρωνικα....



πηγη


H πιo σωστn απαvτnσn εivαι αυτn και δεν το συζnτω ! ! !



Ειμαστε λεει ο τηλεβιβλιοπωλης, οι πιο καθαροι πολιτικοι...
Ενα μικρο λαθακι, εκανε ομως...
Την λεξη πολιτικοι, επρεπε να την γραψει, με Ωμεγα...
ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ, επρεπε να γραψει...
Ολα ταχουν ξεπουλησει....
Αυτοι ειναι δυστυχως, οι Κυβερνωντες μας....
Κι επειδη το γελιο κανει καλο...
Καμαρωστε τον υπουργο μας, σε σατυρικη φωτο, δικην 
βληματος ! ! !



ΑΣYΛΛΗΠTΗ ΠΑPΑΔΟXΗ ΠΛEΥPΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓAΛΥTΕΡΗ ΑΠΑAΤΗ ΣΤΗΝ lΣΤΟΡlΑ ΤΟΥ EΛΛΗΝlΚΟΥ ΕΘNΟYΣ ΚΑΙ ΤΟΝ KΟΒlΝT ΣΕ PΟΛO …ΕSCΟRΤ ! ! !

ΣΩΣΤΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ…



-“Εμείς έχουμε επιλέξει και ΣΩΣΤΑ οτιδήποτε αναφέρεται σε θάνατο που έχει συνοδό covid, ασχέτως από ποια αιτία είναι, να καταγράφεται ως θάνατος covid”.

-“Εμείς έχουμε την επιλογή ότι ακόμα και ασθενείς, που σας πληροφορώ ότι ένα 10% μπαίνει για άλλο λόγο, επειδή διαγιγνώσκεται με covid, και αυτός αν πεθάνει θα καταγραφεί ως covid”.

-‘”Έχουμε το πιο αυστηρό και ΔΙΑΦΑΝΕΣ πλαίσιο”.

Διαφανής απάτη…

Σωστά σας εξαπατήσαμε και το κάναμε και με διαφάνεια !

Θα μπορούσε να είναι κορυφαία επιθεώρηση.

Στην πραγματικότητα όμως είναι τραγωδία, μπροστά στην οποία ωχριούν οι τραγωδίες του Σοφοκλή, του Αισχύλου και του Ευριπίδη.

Γιατί η λίστα της απάτης δεν είναι απλά και μόνο μία στατιστική ανωμαλία.

Είναι η απόλυτη απόδειξη της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Πάνω στην κατασκευή αυτή κατασκευάστηκε η “πανδημία”, και πάνω στην κατασκευή της “πανδημίας” κατασκευάστηκε η “ανάγκη” για μαζικό εμβολιασμό.

Με “διαφάνεια” εξαπάτησαν έναν ολόκληρο λαό, με “διαφάνεια” επέβαλαν το μαζικό εμβολιασμό, για την προστασία του πληθυσμού από έναν ιό …συνοδό.

Πήγαινε το έμφραγμα στο νοσοκομείο και το συνόδευε ο covid για να μην είναι μόνο του.

Και όταν πέθαινε ο ασθενής, έμενε ο συνοδός.

Νομίζαμε ότι τα είχαμε ακούσει όλα για τον covid και αυτά που κάνει, τώρα όμως μάθαμε ότι εκτός όλων των άλλων παρέχει και υπηρεσίες escort…



πηγη 

AlΣΧOΣ....Mετέτρεψαν την Παvαγiα Σoυμελά στnν Tραπεζoύvτα σε vυxτεριvό κλαμπ ! ! !


Οργή προκαλεί η εικόνα με την Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα να έχει μετατραπεί σε κλαμπ με την άδεια των τουρκικών Αρχών...



Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω των social media έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις αφού σε βίντεο εμφανίζονται νεαροί να χορεύουν στο ιστορικό μοναστήρι υπό τους ήχους ηλεκτρονικής μουσικής, ενώ υπάρχει για φόντο ο ήχος από την καμπάνα.

Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε με σκοπό την προβολή της μονής της Παναγίας Σουμελά ως τουριστικού προορισμού μετά από άδεια των τουρκικών αρχών.

Δείτε το βίντεο:

Το εν λόγω γκρουπ είχε κάνει στο παρελθόν ανάλογα γυρίσματα στην Καππαδοκία για το τραγούδι Nemrudun Kızı.

Είναι από τις στιγμές που ο εγκέφαλός μας καίγεται και το μυαλό μας σταματάει!”, δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου Τουριστικών Φορέων και Ταξιδιωτικών Γραφείων Τραπεζούντας (TİSAD), Μουράτ Τσαβγκά, ο οποίος επιτέθηκε στις αρχές: “Το κοινό αίσθημα δεν θα ανακουφιστεί εάν οι υπεύθυνοι δεν εξηγήσουν το πώς και το γιατί χορηγήθηκε αυτή η άδεια”, όπως είπε.



πηγη 

Δnμαρxoς διεταξε να πυρoβoλoύvται οι διαδnλωτες κατά των εμβoλiων και... οι περισσoτερoι πoλιτικoi συμφώvnσαν ! ! !

Ενω φαίνεται ότι κάποιες χώρες στην Ευρώπη αρχίζουν να ανακαλούν τα αυστηρά μέτρα κατά του κορονοϊού, κάποιες άλλες όπως η Αυστρία, η Γερμανία και δυστυχώς η Ελλάδα, συνεχίζουν και το φτάνουν στα άκρα…



Η μεγάλη πόλη Ostfildern στην περιοχή Esslingen κοντά στη Στουτγάρδη στη Γερμανία εξέδωσε ένα «γενικό διάταγμα» στις 26 Ιανουαρίου 2022, σύμφωνα με το οποίο οι ειρηνικοί διαδηλωτές μπορούν πλέον να πυροβοληθούν, εάν συμμετέχουν σε διαδηλώσεις κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση της απαγόρευσης συγκεντρώσεων στη Γερμανία , έχει διαταχθεί η χρήση άμεσου εξαναγκασμού , δηλαδή σωματική βία ή χρήση όπλων.  Αυτό είναι «αναγκαίο και απαραίτητο», διότι δεν υπάρχουν άλλα μέσα που να αποθαρρύνουν τους πιθανούς συμμετέχοντες κατά του εμβολίου να συγκεντρωθούν, αναφέρει το διάταγμα.

Αυτό το διάταγμα υπεγράφη από τον δήμαρχο Christof Bolay του SPD (Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας) στις 26 Ιανουαρίου 2022 και τέθηκε σε ισχύ στις 28 Ιανουαρίου. Δεν είναι σαφές εάν το δημοτικό συμβούλιο ενεπλάκη στην απόφασή του. Μέχρι σήμερα, δεν έχουν γίνει μεγάλες συγκεντρώσεις κατά των εμβολίων στην μικρή πόλη των περίπου 30.000 κατοίκων, για να δούμε αν και πως θα εφαρμοστεί ένας τέτοιος νόμος… Ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετεχόντων ήταν λιγότεροι από 150 άτομα.

Λίγοι πολιτικοί αντέδρασαν

Ο βουλευτής της Bundestag, Jan Korte του Αριστερού Κόμματος, επέκρινε τη διάταξη ως «αντισυνταγματική, εντελώς δυσανάλογη και χαρακτηρίζεται από μια αυταρχική κατανόηση του κράτους». Πρόσθεσε: «Η ελευθερία του συνέρχεσθαι και των διαδηλώσεων είναι αναπόσπαστο μέρος του δημοκρατικού συνταγματικού κράτους».

Η Alice Weidel, η οποία ηγείται του δεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία, είπε ότι ηγέτες όπως ο Bolay «βαδίζουν σε έναν επικίνδυνο [και] λάθος δρόμο που απειλεί το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία». Επανέλαβε ότι «οι γενικές απαγορεύσεις και οι απειλές βίας αποτελούν μια δυσανάλογη και παράνομη επίθεση σε ένα κεντρικό δικαίωμα στην ελευθερία». 

Περισσότεροι οι πολιτικοί που συμφώνησαν

Ο πρώην μαοϊκός Winfried Kretschmann που υπηρετεί ως αρχηγός των Πράσινων της Βάδης-Βυρτεμβέργης και έχει τα πιο σκληρά μέτρα για τον κορωνοϊό, (μόνο τα δικαστήρια και άλλες ομοσπονδιακές πολιτείες κατάφεραν να φρενάρουν κάπως τα ακραία μέτρα του Kretschmann) συμφώνησε με την εντολή του δημάρχου, λέγοντας πως: «Οι αξιοπρεπείς πολίτες δεν συμμετέχουν σε απαγορευμένες διαδηλώσεις. Ακολουθούν επίσης τα αιτήματα της αστυνομίας και τηρούν τους κανόνες». 

Ο υπουργός Εσωτερικών του CDU (Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος) Thomas Strobl, γαμπρός του πρώην προέδρου της Μπούντεσταγκ, Σόιμπλε, είναι επίσης σύμφωνος με τα ακραία μέτρα κατά του κορονοϊού.

Η σημερινή γερμανική «ελίτ» όλων των κομμάτων, έχει περιγραφεί ως μια κακιστοκρατία, μια κυβέρνηση που διοικείται από τους χειρότερους, λιγότερο καταρτισμένους και πιο αδίστακτους πολιτικούς. Η λέξη κακιστοκρατία χρησιμοποιείται στην Γερμανία και επινοήθηκε ήδη από τον δέκατο έβδομο αιώνα.

Το γενικό διάταγμα από το Ostfildern έχει θορυβήσει δικαίως τους χρήστες του Twitter με εκατοντάδες να εκφράζουν την έκπληξή τους και άλλους να μη μπορούν να το πιστέψουν. 

Όσοι δεν πυροβοληθούν θα λιμοκτονήσουν;

Ο επικεφαλής της Γερμανικής Υπηρεσίας Απασχόλησης, Detlef Scheele, ανακοίνωσε ότι εάν εισαχθεί μια μαζική υποχρέωση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, όσοι δεν υπακούσουν θα δουν τα οφέλη τους να εξατμίζονται.

Ο Scheele είπε στις εφημερίδες της Funke-Mediengruppe:  «Εμείς ως Ομοσπονδιακή Υπηρεσία πρέπει επίσης να ελέγξουμε εάν η έλλειψη εμβολιασμού οδηγεί σε περίοδο αποκλεισμού». Η περίοδος αποκλεισμού σημαίνει ότι ένας άνεργος, μη εμβολιασμένος δεν θα λάβει επίδομα ανεργίας για ορισμένο χρονικό διάστημα.




πηγη 

Για oλα φταivε οι αvεμβoλiαστoι 60ρnδες, σε αυτoυς oφεiλovται οι θαvατοι, επιμεvει ο Ψυxακιας....

«Σε έναν μήνα θα έχουμε φτάσει σε ένα πολύ υψηλό τείχος ανοσίας», ανέφερε ο Ψυχακιας ο οποίος όμως τα έβαλε με τους 60ρηδες ζητώντας έμμεσα την αύξηση της πίεσης για εμβολιασμό...



Βέβαια προβλήματα με βάσει τις κυβερνητικές επιλογές στο ΕΣΥ δεν είδε, κάνοντας και αυτός ότι κάνει η κυβέρνηση, ρίχνει δηλαδή τις ευθύνες στους πολίτες.

Ο Ψυχακιας εξήγησε, μεταξύ άλλων, ποια αναμένεται να είναι η πορεία της πανδημίας στη χώρα από εδώ και εξής.

Πρόβλημα οι ανεμβολίαστοι άνω των 60

Ωστόσο, τόνισε πως «το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η μικρή ομάδα των 300.000 ανεμβολίαστων 60 ετών και άνω που προκαλούν μεγάλο αριθμό θανάτων. Όταν οι κοινωνίες δεν αποδέχονται το εμβόλιο και οι ηγεσίες δεν έχουν τον τρόπο να το επιβάλουν, θα θρηνούμε πολλά θύματα».

«Έχουμε το όπλο να προστατευτούμε, αλλά δεν το διαλέγουμε. Αν δείτε τη χθεσινή έκθεση του ΕΟΔΥ, θα δείτε ότι το 95% των θανάτων ήταν ανθρώπων άνω των 60 ετών. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα περίπου 300.000 Έλληνες στην ηλικία άνω των 60 ετών που είναι εντελώς απροστάτευτοι, δεν έχουν εμβολιαστεί. Αν ήταν εμβολιασμένοι, θα ήμασταν όπως άλλες χώρες που με παρόμοια κρούσματα με εμάς έχουν μονοψήφιο ή χαμηλό διψήφιο αριθμό θανάτων», σημείωσε ο κ. Βασιλακόπουλος.

«Έχουμε περίπου 30.000 Έλληνες κάθε μέρα που ενισχύουν το σύστημα ανοσίας τους. Έχουμε περίπου 20.000 κρούσματα, και περίπου 10.000 εμβολιασμούς πρώτης δόσης καθημερινά. Σε έναν μήνα, θα έχουμε άλλο ένα εκατ. ανθρώπων που θα έχουν εμβολιαστεί ή ανοσοποιηθεί λόγω της λοίμωξης. Έχουμε 5 εκατ. ανθρώπους που έχουν κάνει 3 δόσεις και 7 εκατ. που έχουν κάνει δύο δόσεις. Με όλα αυτά μαζί, θα έχουμε φτάσει σε ένα πολύ υψηλό τείχος ανοσίας», ανέφερε ο καθηγητής.

Η διαφορά των πρωτεϊνικών εμβολίων με τα mRNA

Επίσης, μιλώντας για τα νέα εμβόλια που αναμένεται να έρθουν στη χώρα ο ίδιος εξήγησε ότι «σε αντίθεση με τα εμβόλια του mRNA, τα πρωτεϊνικά εμβόλια της Sanofi και της Novavax μας δίνουν έτοιμη την πρωτεΐνη ακίδα. Είναι σαν κάποια παλιού τύπου εμβόλια. Παρέχουν παρόμοια προστασία με τα mRNA εμβόλια, πολύ υψηλή. Αν μπορούσαμε να πείσουμε τους δύσπιστους συμπολίτες μας να κάνουν αυτά τα εμβόλια, θα λύναμε το πρόβλημα».

Παράλληλα, ο Ψυχακιας ανέφερε πως η τρίτη δόση αυξάνει τα αντισώματα που έχουμε εναντίον του κορωνοϊού, αυξάνει τρομερά την προστασία από κρίσιμη νόσο και θάνατο και μειώνει κατά 30-50% τον κίνδυνο να νοσήσουν, σημειώνοντας πως «πλήρως δεν προστατεύει η τρίτη δόση».

Πάσχα στο χωριό

Τέλος, αναφορικά με το Πάσχα ξεκαθάρισε πως «θα κάνουμε κανονικά στο χωριό, αλλά το να έχουμε ξεμπερδέψει με τον κορωνοϊό αποκλείεται. Μέχρι το καλοκαίρι θα υπάρχουν εμβόλια για να εμβολιαστεί όλος ο πλανήτης. Με βάση και τις μολύνσεις, θα φτάσουμε λογικά σε ένα επίπεδο ανόσιας μέσα στο 2022 που θα πάψει ο κορωνοϊός να αποτελεί μια νόσο που δεν μπορείς καθόλου να αντιμετωπίσεις. 

Υπάρχουν και βοηθητικά εργαλεία. Το φάρμακο είναι χρήσιμο για να μειώνει τις πιθανότητες να νοσήσουν βαριά, δεν είναι μαγικό χάπι που το παίρνω ανεμβολίαστος και γίνονται καλά, άρα δε χρειάζεται να εμβολιαστώ».



πηγη 

Εivαι ικαvoς ο Koυλnς και οι αυλoκoλακες του, να το καvoυv;

Καμμια διαψευση....
Γιατι;
Συμφωνουν; 



ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟΝ για ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ....

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΣΟ με barcode για να ξαναγίνουν κυβέρνηση, οι άθλιοι....

Θα τολμήσουν; 

Η πολιτική Μαφία, είναι ικανή για όλα....

Φασιστικά μέτρα που μονιμοποιούν τον ναζιστικού τύπου έλεγχο της κοινωνίας και των πολιτών....

 Βρώμικα κόλπα του γεροντόφιλου Μακρόν που αντιγράφει ο Μητσοτάκης















πηγη 

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Aραγε, συγκoιvωvει τo μυαλo τoυ με τηv γλωσσα του; Διαβαστε τi εiπε....

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε την κατάργηση για τους εμβολιασμένους πολίτες της υποχρεωτικής προσκόμισης αρνητικού τεστ για τον κορονοϊό, είτε rapid είτε μοριακού, από τους ταξιδιώτες οι οποίοι εισέρχονται στη χώρα....



Η νέα ταξιδιωτική οδηγία τίθεται σε ισχύ από τις 7 Φεβρουαρίου 2022. Πλέον, θα αρκεί το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Μέχρι σήμερα, όλοι οι ταξιδιώτες έπρεπε να διαθέτουν αρνητικό τεστ με τη μέθοδο PCR εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών ή εναλλακτικά να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε rapid test εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών πριν από την άφιξή τους στην Ελλάδα.

Όλα αυτά την ώρα που χώρες όπως η Βρετανία και το Ισραήλ βαδίζουν προς την κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού ακόμη και για την είσοδο σε κλειστούς χώρους και χώρους συνάθροισης.

Ήδη από χθες, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου δήλωσε ότι η συζήτηση για χαλάρωση των μέτρων έχει μπει σε ένα πρώιμο στάδιο καθώς τα πρώτα δεδομένα μπήκαν στο τραπέζι αυτή την εβδομάδα.

«Στη συνεδρίαση αυτής της εβδομάδας αρχίσαμε να συζητάμε για το ποια θα είναι τα επόμενά μας βήματα. Αυτό, όμως, θέλει αρκετή σκέψη και διάλογο μεταξύ μας. Υποσχεθήκαμε να συναντηθούμε και εκτός της συνεδρίασης, για να μην είναι πιεσμένο το χρονικό διάστημα. 

Θέλουμε να κάνουμε μεγαλύτερη κουβέντα για τα υπέρ και τα κατά, για το τι θα εισηγηθούμε εμείς σαν επιτροπή. Να ζυγίσουμε τα υπέρ και τα κατά. Θέλουμε να δούμε αν θα εισηγηθούμε κάποια χαλάρωση και από που θα ξεκινήσουμε», ανέφερε.


πηγη 

Xιλιάδες θαvάτους σε εμβoλιασμέvoυς και το Mαξiμου τους...ΚPΥΒEl ! ! !

ΚΡΥΒΟΥΝ τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ....



Απίστευτα είναι τα απόνερα της μελέτης Σ.Τσιόδρα-Θ.Λύτρα που αποκάλυψε ότι πέθαναν 2.583 εμβολιασμένοι έως 9 Δεκεμβρίου του 2021, καθώς η κυβέρνηση πλέον δεν τους δίνει νέα στοιχεία!

 Η κυβέρνηση έχει αποτύχει πλήρως στην αντιμετώπιση της πανδημίας και.... αυτό -όσο και αν χρωματίζουν τις μελέτες τους με διάφορα σχόλια- φάνηκε ξεκάθαρα στις πρόσφατες μελέτες που πραγματοποιήσαν οι Σωτήρης Τσιόδρας και Θεόδωρος Λύτρας. Ο άλλοτε «αγαπημένος ειδικός» του Μαξίμου Σωτήρης Τσιόδρας, υπέγραψε μελέτη που τονίζει ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό δεν αποτρέπουν τη μόλυνση και ότι είναι ψέμα το τοίχος ανοσίας. 

Μια κυνική ομολογία από τον «ειδικό» που τόσο καιρό υπερασπιζόταν την κυβέρνηση που επέβαλε μέτρα-Απαρτχάιντ με την αιτιολογία ότι «θα μειωθεί η διασπορά». Όμως δεν είναι αυτή η μελέτη που προκάλεσε πανικό στο Μαξίμου, αλλά η μελέτες που έγιναν και αποκαλύπτουν θανάτους σε εμβολιασμένους. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη των Σ.Τσιόδρα-Θ.Λύτρα έχουν πεθάνει συνολικά 2.583 εμβολιασμένοι μέχρι την 9η Δεκεμβρίου του 2021 (52 τριπλά, 1.806 διπλά και 725 με μια δόση). 



Μια μελέτη που μεταδόθηκε από το σύνολο του φιλοκυβερνητικού Τύπου χθες (δηλαδή περίπου 2 μήνες μετά τη διεξαγωγή της), μόνο που σχεδόν όλα τα ΜΜΕ προσπαθούσαν να δείξουν πόσο μας «έσωσαν» τα εμβόλια και απέκρυψαν τα πραγματικά στοιχεία. 

Μάλιστα ο Σ.Τσιόδρας πριν λίγους μήνες είχε πάλι αποκαλύψει θανάτους σε εμβολιασμένους, τότε τα στοιχεία του τα είχε επικαλεστεί ο διδάκτωρ Καρδιολογίας, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, ο οποίος είχε τονίσει ότι έχουμε τριπλάσιους θανάτους Covid-19 σε εμβολιασμένους. 

Για να αποφευχθεί λοιπόν ένα νέο φιάσκο η κυβέρνηση αποφάσισε να αποκλείσει πλέον τον Σωτήρη Τσιόδρα από τα κρίσιμα στοιχεία που αφορούν στην εξέλιξη της πανδημίας κορωνοϊού.

Στην ίδια μοίρα φέρεται να βρίσκεται και ο συνεργάτης του Θεόδωρος Λύτρας που με την δημοσίευση της μελέτης τους στις αρχές του Δεκέμβρη τάραξαν τα μιντιακά νερά και εξέθεσαν τις υγειονομικές πρακτικές της κυβέρνησης.

Έτσι, από τις 8 του Δεκέμβρη οι επιστήμονες είναι «κομμένοι» από τα δεδομένα των επίσημων οργανισμών της χώρας που εμπλέκονται άμεσα με τα στοιχεία της πανδημίας, όπως είναι το υπουργείο Υγείας, το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, ο ΕΟΔΥ, ο φορέας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) και αρκετοί ακόμη.

Ο λόγος είναι ότι κάποια από τα κρίσιμα στοιχεία που έχει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής αφορά στους εμβολιασμούς, ποιοι πολίτες και τι εμβόλιο έχουν κάνει, πότε το έκαναν, που διαμένουν καθώς επίσης και όλα τα data με τα κρούσματα και τους κρίσιμους παρονομαστές μέσω των οποίων προκύπτουν ευαίσθητα επιδημιολογικά συμπεράσματα.

Αυτή όμως η πρόσβαση κόπηκε στις 8 Δεκεμβρίου και λίγες μέρες αργότερα ακολούθησε η δημοσίευση της μελέτης Τσιόδρα – Λύτρα που προκάλεσε σοκ για τους θανάτους στην Ελλάδα.

Μάλιστα ακόμη και στην χθεσινή νέα μελέτη των Τσιόδρα – Λύτρα σχετικά με τους εμβολιασμούς τα δεδομένα σταματούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία και δεν είναι άλλη από την 8η Δεκεμβρίου (mid-december).

Η πρόσβαση, λοιπόν, κόπηκε τόσο στον Σωτήρη Τσιόδρα όσο και στον Θεόδωρο Λύτρα επιβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους επιστήμονες αλά καρτ. Όταν οι μελέτες δεν εξυπηρετούν το αφήγημα πως όλα είναι «καλά καμωμένα» τότε «κόβονται».

Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι τα στοιχεία που αφορούν την πανδημία δεν θα τα έχουν ούτε οι «ειδικοί» της κυβέρνησης! Τα μέτρα μάλλον θα παίρνονται στην τύχη, χωρίς στοιχεία, ανάλογα με τα «θέλω» της κυβέρνηση. Αυτή είναι η διαφάνεια που είχε τάξει η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη…



πηγη 

ΣOΒΑPΕΣ ΑΠOΚΑΛYΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ XΑΠlΑ ΤΟΥ ΚOΒlΝΤ...(Μnν περιμεvετε να τα ακoυσετε στnν τβ)

 



Ακουστε τον καθηγητη...

Καθηγητης ειναι, οχι Παγωνα, Τσιοδρας και Ψυχακιας....



ΕlΔHΣH που ΕΘAΨAΝ ΟΛΑ τα Μ.M.Ε ! ! ! Αv μπoρoύσαv, θα απαγoρευαv να πρoβλnθεi και στο διαδiκτυo...

ΤΕΤΑΣΤΙΑ ΕΙΔΗΣΗ που ΕΘΑΨΑΝ ΟΛΑ τα Μ.Μ,Ε. της ΣΑΠΙΛΑΣ και της ΔΙΑΦΟΘΡΑΣ...

 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ «ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ»....

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ PFIZ@R.... 



Ούτε κατά διάνοια δεν θα αναφερθούν τα εγχώρια κανάλια σε αυτό το γεγονός, το οποίο, αν μπορούσαν, θα απαγόρευαν να προβληθεί και στο διαδίκτυο! 

Στην Ελλάδα όχι μόνο προωθούν τα μπόλια, τα οποία ανοιχτά πλέον αμφισβητούνται λόγω σοκαριστικών ευρημάτων από επιστήμονες, αλλά με χαρά προσφάτως, εγκαινίασαν τα νέα γραφεία της Pfiz@r στην Ελλάδα, παρουσία του πρωθυπουργού, ΚΟΥΛΗ Μητσοτάκη..... 

Αυτό που δεν πρόκειται να δείξουν ποτέ τα εγχώρια ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ μέσα ενημέρωσης, όμως, είναι η αντίδραση των Γάλλων πολιτών απέναντι στην εν λόγω εταιρεία. 

Ο Έλληνας δεν πρέπει να βλέπει τέτοιες σκηνές! 

Το βίντεο που γυρίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Παρίσι της Γαλλίας δείχνει χιλιάδες διαδηλωτές να περικυκλώνουν τα κεντρικά γραφεία της Pf@zer στην πρωτεύουσα της και να φωνάζουν «δολοφόνοι!» σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις εντολές εμβολίων αλλά και τις αμέτρητες παρενέργειες και τους θανάτους που ξεφυτρώνουν εδώ και εκεί μετά από τα ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΑ.! 

Δείτε εικόνα των συγκεντρωμένων, οι οποίοι φωνάζουν «Δολοφόνοι» και κρατάνε πλακάτ με την φράση «θανατηφόρα εμβ@λια»

Leonidas Nikolas Palaiologakis

Koυλnδες, Tσιπραioι, Zαioι και Nεoτρoμoκρατες, σας αvαψε μεγαλn φωτια, η Kυρια ! ! ! Aκoυστε την....

 



Τουμπεκι ψιλοκομμενο οι τηλεπαπαγαλοι...

Οι αρμοδιοι κανουν πως δεν ακουν....

Οι Κουληδες λενε ψιχαλιζει κι ας ξερουν, οτι τους φτυνουν...

Για ακουστε, τι φωτια αναψε η κυρια...

πηγη 


ΠΥPHΝΕΣ ΤΟΥ ISIS ΣΤΑ ΣΥΝOPΑ ΜΑΣ ! ! ! Πρoτεραιoτnτα oμως να πoυλnθoυν τα μπoλια εxoυν οι Kυβερvωvτες μας...


Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) εργάζεται για να μεταφέρει τις περισσότερες από τις βασικές του επιχειρήσεις στην Τουρκία μετά τον θάνατο του ηγέτη του Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι το 2019, και επί του παρόντος έχει θαμμένα όπλα σε αποθήκες σε έξι επαρχίες της Τουρκίας, αναφέρει ο φερόμενος Kasım Güler!



Ο Τούρκος αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), είπε στις αρχές στην κατάθεσή του:

“Οι έξι επαρχίες είναι η Κωνσταντινούπολη, η Σμύρνη, η Μερσίνα, το Ντενιζλί, το Βαν και τα Άδανα, ανέφερε ο Γκιουλέρ, σύμφωνα με την Deutsche Welle Turkish. Το ISIS έχει κεφάλαια σε 12 επαρχίες, πρόσθεσε.”

Ο Γκιουλέρ, που συνελήφθη τον Ιούνιο του 2021 κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, είπε στις αρχές “ότι το ISIS είχε ξεκινήσει ένα σχέδιο για να εφαρμόσει αυτό που αποκαλούσε «έργο στο βουνό» στις νότιες επαρχίες Μερσίνα, Άδανα, Οσμάνιγε και Χατάι της Τουρκίας για τη διεξαγωγή επιχειρήσεων για την τζιχαντιστική ομάδα από Τουρκικό έδαφος. Η ομάδα σχεδίαζε επίσης να φέρει τους μαχητές της στην Τουρκία από την Ευρώπη για εκπαίδευση, είπε ο Güler, προσθέτοντας ότι τα σχέδια διακόπηκαν μετά τη σύλληψη βασικών στελεχών του ISIS. Στην θαμμένη κρύπτη του ISIS υπάρχουν RPG, πολυβόλα, αυτόματα τουφέκια, σιγαστήρες και μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών, πρόσθεσε.

Ένα στέλεχος του ISIS γνωστό ως Ομάδα Salahaddin στα Άδανα σχεδίαζε να απαγάγει Τούρκους βουλευτές και υπουργούς για να τους χρησιμοποιήσει για τις διαπραγματεύσεις για την επιστροφή κρατουμένων, αλλά το σχέδιο δεν έγινε αποδεκτό από την ομάδα γενικά, σύμφωνα με τον Güler.

Στην κατάθεσή του ο Güler είπε επίσης ότι το ISIS σχεδίαζε επιθέσεις και δολοφονίες κατά του ηγέτη της Τούρκου αντιπολίτευσης Kemal Kılıçdaroğlu, του δημοφιλούς αντιπολιτευόμενου δημάρχου της Κωνσταντινούπολης Ekrem İmamoğlu, της θρησκευτικής μειονότητας των Αλεβιτών, των τουριστών, της LGBT κοινότητας της Τουρκίας και της αεροπορικής βάσης İncirlik στα Άδανα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Θρακικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο Güler εκμυστηρεύτηκε σε πρώην συνεργάτες του, που τώρα βρίσκονται σε απόλυτη ταύτιση με το καθεστώς Ερντογάν, ότι “είχε ξεκινήσει με δυνατά στελέχη η συγκρότηση ομάδας κρούσης κοντά στα τουρκοελληνικά σύνορα, για να υποδεχόμαστε τους υποψήφιους για εκπαίδευση άνδρες μας που θα έρχονταν απο την Ευρώπη…” ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι “πολλοί απο τους άνδρες μας βρίσκονται και μέσα στην Ελλάδα, αλλά δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, επειδή παρακολουθούνται στενά απο τις αρχές της Ελλάδος και πρέπει να τους φέρουμε πάση θυσία για εκπαίδευση στην Τουρκία…”

Αν και την πληροφορία αρνείται το στέλεχος της ομάδας Salahaddin, που η καταγωγή του είναι απο το Babaeski, εντούτοις γνωρίζοντες καλά την κατάσταση του ISIS στην τουρκική επικράτεια, έχουν πλήρη αντίληψη της προετοιμασίες κοντά στα ελληνικά σύνορα.



πηγη 

Νταλικες στον Καναδα, Τρακτερ στην Ελλαδα ! ! ! Υπαρχουν ομοιοτητες;

Βγαζουν τα τρακτερ οι αγροτες, οπως καθε χρονο, οταν δεν εχουν δουλειες, μηπως και κατι κερδισουν....

Η διαφορα ειναι, οτι αλλα ζητουσαν στον Καναδα, αλλα ζητουν οι αγροτες εδω...

Το Καθεστως ομως, στελνει τους πραιτωριανους του...



Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετές κλούβες ΜΑΤ και εκατοντάδες αστυνομικοί, κατευθύνονται στην Θεσσαλία για να εμποδίσουν με κάθε τρόπο τις κινητοποιήσεις των αγροτών!

Οι εντολές που έχουν είναι να έρθουν σε σύγκρουση και να εμποδίσουν με κάθε τρόπο το κλείσιμο δρόμων και να τσακίσουν με βία την μαζικότητα των κινητοποιήσεων

Το Μαξίμου φοβάται μην πάθει ότι και ο Καναδός πρωθυπουργός Τριντό με το κίνημα των φορτηγατζήδων και αναγκαστεί να κρυφτεί ο Μητσοτάκης όπως ο εκλεκτός του Κλάους Σβάμπ.

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή έχουν δώσει ραντεβού οι αγρότες της Θεσσαλίας στον κόμβο της Νίκαιας και προχωρούν στο στήσιμο μπλόκων. 

Εκατοντάδες τρακτέρ θα ανάψουν τις μηχανές τους ζητώντας ανακούφιση από το υψηλό κόστος παραγωγής, με κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής για το ρεύμα, αφορολόγητο πετρέλαιο, επιδότηση των ζωοτροφών, κατάργηση του ΦΠΑ σε μέσα – εφόδια και προστασία από τις φυσικές καταστροφές, αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100%. 

Ζητούν ακόμη κατώτερες εγγυημένες τιμές που θα ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής και θα διασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης.



πηγη 

Τα διαβατnρια εμβoλiων θα πρέπει να καταργnθoύν σταδιακά, λέει ο κoρυφαioς αvoσολόγoς του lσραnλ...


O καθηγητής Cyrille Cohen είναι επικεφαλής της Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο Bar Ilan και μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής για τα εμβόλια για την ισραηλινή κυβέρνηση. Σε μια ευρεία και ειλικρινή συνέντευξη, ο Καθηγητής λέει στον Freddie Sayers:



«Ο σκοπός του Green Pass ήταν αρχικά να προσπαθήσει να δημιουργήσει κάποιου είδους ασφαλέστερο περιβάλλον για τα εμβολιασμένα άτομα, ειδικά για εκείνους που μπορεί να αρρωστήσουν σοβαρά. 

Το Green Pass ενθάρρυνε επίσης τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, αλλά αυτή τη στιγμή είναι άσχετο, καθώς η παραλλαγή omicron μολύνει τόσο τους εμβολιασμένους όσο και τους μη εμβολιασμένους με παρόμοιο ρυθμό.

«Η έννοια του Green Pass / διαβατηρίου εμβολίου δεν είναι πλέον σχετική στην εποχή του Omicron και θα πρέπει να καταργηθεί σταδιακά. Αυτός και οι συνάδελφοί του ήταν έκπληκτοι και απογοητευμένοι που τα εμβόλια δεν εμπόδισαν τη μετάδοση, όπως ήλπιζαν αρχικά.

Το μεγαλύτερο λάθος της πανδημίας στο Ισραήλ ήταν το κλείσιμο των σχολείων και της εκπαίδευσης

Η εκτεταμένη μόλυνση είναι πλέον αναπόφευκτο μέρος της μελλοντικής ανοσίας — αλλιώς γνωστή ως ανοσία αγέλης. Η Omicron έχει επιταχύνει την πανδημία σ’ ενδημική φάση, στην οποία ο Covid θα είναι «σαν γρίπη»

Ο κορυφαίος Ισραηλινός ανοσολόγος έκλεισε την αναφορά του στα εμβόλια λέγοντας: «Χρειαζόμαστε καλύτερα εμβόλια που να προβλέπουν την μετάδοση».



πηγη 

Aστειακια...Σoυγιαδακια για να ξυρiσεις τον Πoλακη, του εiπε ο Δioπας, αλλα μnπως nταν καλυτερα να του πεi να καvει χαρακiρι;



Ναι χαρακιρι....

Θα ηταν το μονο καλο, που θα μπορουσε να κανει για την Ελλαδα, ο Κουλης...

Να μας απαλλαξει απο την παρουσια του...

Αλλα...

Δυστυχως ομως, καποιους τους βολευει ο Κουλης....

Μυαλο και κριση εχετε...



Πρεπει να ξεστoκαρoυν ! ! ! Tσιoδρας ψnvει αστεγoυς να μπoλιαστoυν και....οι λαθρoμεταvαστες στο απυρoβλnτο ! ! !

Ξεστοκάρουν αβέρτα...

Μονο στους Ελληνες ομως, τα θανασιμα μπολια...

Ουτε σκεψη για τους εισβολεις-λαθρομεταναστες....



Δράση για την ενημέρωση και τον εμβολιασμό των αστέγων που διαμένουν στο λιμάνι του Πειραιά πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τους Γιατρούς του Κόσμου και τον ΟΚΑΝΑ.

Η δράση έγινε 10 ημέρες μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα σταλεί κινητή μονάδα εμβολιασμού ώστε να ανοσοποιηθούν οι άστεγοι που δεν είχαν ακόμα εμβολιαστεί αλλά κι ότι θα μεριμνήσει προσωπικά ώστε όσοι διστάζουν να συναντηθούν με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο καθηγητής Τσιόδρας, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Θεοκλής Ζαούτης, η Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης και ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Θανάσης Θεοχάρης συνομίλησαν με στους άστεγους πολίτες για τα οφέλη και τη σημασία του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, απαντώντας παράλληλα σε ερωτήσεις τους για την ασφάλεια των εμβολίων.

Πέραν των εμβολιασμών που έγιναν, το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ παρείχε rapid test σε όποιον επιθυμούσε, ενώ ταυτόχρονα διανεμήθηκαν υπνόσακοι, κουβέρτες, χειμερινά ρούχα και τρόφιμα σε όλους.



πηγη 

Eδω φτασαμε, να τρεxoυν οι ασθεvεις για vα....σωθoυν απο τους γιατρoυς ! ! !

Αυτο λεγεται καταντια...

Και η καταντια αυτη προερχεται απο την Νεα Ταξη...

Τρεχει με την ρομπα ο ασθενης να γλυτωσει απ τους γιατρους...

Δεν πιστευετε;

Δειτε το βιντεο...



Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Πoρτα πoρτα εμβoλιασμo με το σταvιo και πρoστιμα MΑΜOYΘ, ζnτoυν κατι Xιτλερiσκoι, τnλεπαπαγαλoι και τnλεειδικoi...

 


Εχουν αποθρασυνθει πληρως...

Και ειναι η πρωτη φορα, που δεν αδικω καποιους, που μιλανε για δημοσιοκαφρους...

Ακουστε τους τι μισος βγαζουν και τι χολη σταζουν οι γελoιοι...



Πoιoi μπoρουν να εξnγήσoυν γιατi η 28χρovη έγιvε έτσι μετά το EΜΒOΛlΟ; Aπαvτnστε κυριοι Aκαταδiωκτoι...

Εσεις κυριοι Aκαταδiωκτoι, που τα βλέπετε αυτα και κάνετε, πως δεν τα βλέπετε ειστε ΦONIΑΔEΣ...

ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ KΑΘHΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣKΑMNΙ ! ! !



Δεiτε το βιντεο...



Το ξερατε; PΗΤPΑ ΑΠOΦYΓHΣ ΕYΘΥNΗΣ ΠΑPΕΝΕPΓΕlΩΝ ΕMΒOΛlΩΝ, YΠEΓPΑΨΕ Η ΡFΙΖΕR ΜΕ OΛEΣ ΤlΣ ΧΩPΕΣ ΤΗΣ EΕ...

Αυτα φυσικα και δεν τα λενε οι τηλεπαπαγαλοι....

Αλλα υπαρχουν καποιοι που δεν ειναι τηλεπαπαγαλοι...

Ακουστε...




Γιατi δεν λεvε τα καvαλια οτι εμβoλιάστnκε πρoσφατα ο 22xροvος Aλέξαvδρoς Λάμπι που πέθαvε στο γnπεδο;

Τουμπεκι ψιλοκομμενο τα καναλια....

Δεν πληρωθηκαν για να λενε αληθειες, αλλα οτι τους λενε τα αφεντικα τους...



Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο 22χρονος Αλέξανδρος Λάμπι κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ηλιούπολης με την Ερμιονίδα και τελικά έχασε τη ζωή του. 

Ένα ακόμη νέο παιδί, ένας ακόμη αθλητής, χάνει τον τελευταίο καιρό τη ζωή του και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ομάδα του (την Ηλιούπολη) ο 22χρονος είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού πριν περίπου δέκα ημέρες και με αυτό τον τρόπο ο Αλέξανδρος Λάμπι γίνεται ένας ακόμη εμβολιασμένος αθλητής που πεθαίνει αιφνιδίως τον τελευταίο χρόνο. 

Πώς έχασε τη ζωή του

Ο 22χρονος κατέρρευσε όταν πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο, μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και ο αγώνας διεκόπη με τους γιατρούς να προσπαθούν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Χαρακτηριστικό είναι πως το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης για περίπου 15 λεπτά.

Ωστόσο όπως ανέφερε ο διευθυντής επικοινωνίας της Ερμιονίδας, Λευτέρης Δαγρές αξιωματούχοι του αγώνα ανέφεραν ότι «ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελάχιστο σφυγμό και χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον».

Ο νεαρός επιθετικός μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, όπου και δυστυχώς κατέληξε.

Η μητέρα του Αλέξανδρου ήταν στο γήπεδο όταν κατέρρευσε 

Η μοίρα δεν έπαιξε άσχημο παιχνίδι μόνο στον 21χρονο παίκτη, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε τόσο πρόωρα. Ήταν σκληρή και για τη μητέρα του Λάμπη, η οποία ήταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα και μαζί τον γιο της που είχε επιλεγεί στην αρχική ενδεκάδα της Ηλιούπολης από τον Βαγγέλη Χαντέ.

Αντ' αυτού είδε τον Αλέξανδρό της να κείτεται στο χορτάρι, να μην επανέρχεται και στο τέλος να χάνει ζωή του.



πηγη 

Για ακoυστε τi λεει ο πpωnν ΠTΔ Σαpτζετακnς για τον Eθvικισμo που καταδικαζoυν οι 300 ! ! !

 












Για ακουστε τον...

Κι αφου τον ακουσετε σκεφτειτε....

πηγη 


Boλεμεvoι, βoλευτες και βoλεψακnδες, για ακoυστε τi λεει....

Εμείς δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα...

Ακούστε τον και τα συμπεράσματα δικα σας...



πηγη 


Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.