Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Aυτnv θελoυν να την σφαξoυν κατι "καnμεvoι" και "κατατpεγμεvoι" ισλαμiστες....



Σοβαρές απειλές για τη ζωή της δέχεται η Γαλλίδα δημοσιογράφος Οφελί Μενιέ, μετά την παρουσίαση ενός ντοκιμαντέρ για το ριζοσπαστικοποιημένο Ισλάμ.

Αυτή τη στιγμή η 34χρονη δημοφιλής Γαλλίδα δημοσιογράφος βρίσκεται σε αστυνομική προστασία καθως απειλούν να την αποκεφαλίσουν φανατικοί ισλαμιστες μετά την παρουσίαση ενός ντοκιμαντέρ, που έφερε τον τίτλο: «Zone Interdite» (Απαγορευμένη Ζώνη), σχετικά με την επιρροή του Ισλάμ στη γαλλική κοινωνία.

Η έρευνα εστίαζε στην καθημερινότητα των πολιτών της πόλης Ρουμπέ, στη βόρεια Γαλλία, οπου πολλά καταστήματα που απευθύνονται σε Μουσουλμάνους, πουλούν κούκλες χωρίς πρόσωπο και τα εστιατόρια διαθέτουν ειδικές καμπίνες για να τρώνε μόνο γυναίκες.

Εκτός την δημοσιογράφο, απειλές για τη ζωή του δέχεται και ο δικηγόρος ο δικηγόρος Αμίν Ελμπαχί, που μίλησε κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ.



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.